Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006"

Transkript

1 Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Mgr. Martin Joza, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Doc. Ing. Ladislav Maixner, CSc., Ing. Ivo Obr, MUDr. Lubomír Růžička, RNDr. Lada Sitová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Jan Bernard Urban, Ing. Ladislav Verner Omluven: MUDr. Václav Kment, Mgr. Stanislava Švarcová 1. Zahájení Pan starosta zahájil řádné zasedání zastupitelstva města, sdělil, že veřejnost byla o svolání zasedání informována vyvěšením oznámení na úřední desce, svolání bylo plakátováno a bylo zveřejněno v Listech Lanškrounska (dále jen LL). Všichni členové zastupitelstva obdrželi písemné pozvání. Podle údajů z prezence je přítomno 18 členů zastupitelstva a tedy podle 92, odst. 3 zákona o obcích je schopno se usnášet. Z posledního jednání zastupitelstva města dne 22. listopadu 2006 byl pořízen zápis podle 95 zákona o obcích, který je uložen na sekretariátě Městského úřadu Lanškroun a do dnešního dne k němu nebyly podány žádné námitky. Pan starosta uvedl, že paní Sitová přijde na jednání ZM později, další 2 členové ZM jsou omluveni. Zapisovatelkou jednání jmenoval pan starosta slečnu Lenku Mačátovou. Ověřovateli zápisu určil pan starosta pana Hynka Brýdla a pana Ladislava Chládka. Navrhl, aby se dnešní jednání řídilo tímto programem: 1. Zahájení 2. Zpráva rady města 3. Zpráva městského úřadu 4. Vstupy veřejnosti 5. Finanční záležitosti 6. Obecně závazné vyhlášky 7. Zřizovatelské funkce města 8. Majetkoprávní záležitosti 9. Různé 10. Vstupy veřejnosti 11. Diskuse zastupitelů 12. Usnesení 13. Závěr Pan Šebrle okomentoval materiál, který dostali zastupitelé na stůl. Týká se předběžného souhlasu s převzetím části kanalizace v areálu Tesly. Obdržel jej 11. prosince a na žádost pana Krmenčíka ho předkládá. Je pouze na uvážení zastupitelů, zda se rozhodnou daný bod projednávat. Na žádost pana Vernera otevřel pan starosta rozpravu. Rozpravy se zúčastnil pan Verner, pan Šebrle.

2 Pan Verner podal návrh nezařazovat tento bod do programu jednání, s tím, že by o něm nejprve měla jednat rada města. výsledek hlasování: pro: 9 proti: 3 zdrž.: 6 abs.: 1 (Sitová) Návrh nebyl zařazen do programu jednání ZM. K navrženému programu nebyly vzneseny žádné další doplňující návrhy ani připomínky, proto nechal pan starosta hlasovat o původním návrhu programu jednání zastupitelstva města (dále jen ZM ). abs.: 1 (Sitová) 2. Zpráva rady města Pan starosta seznámil zastupitele se zprávou rady města a otevřel rozpravu. Rozpravy se zúčastnili: Kolomý, Šebrle, Růžička, Košťál. 155/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun bere na vědomí zprávu rady města za období od do abs.: 1 (Sitová) Paní Sitová přišla na jednání ZM v 16: Zpráva městského úřadu Pan tajemník seznámil zastupitele se zprávou městského úřadu. Oznámil uzavření pokladny 29. prosince. Uvedl problémy s novými zákony a vyhláškami. Rozpravy se zúčastnili: Chládek, tajemník, Šebrle. Tématem bylo zvyšování platů úředníků v příštím roce. Možnost lepšího ohodnocení vedoucích pracovníků. 156/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun bere na vědomí zprávu městského úřadu za období říjen listopad zdrž.: 2 (Brýdl, Krajči) 4. Vstupy veřejnosti Za občany vystoupil pan Hradil. Téma oprava ulice Švabinského. Dále vystoupili: Košťál, Chládek (investiční odbor). Pan Chládek téma: parkování vozidel v pruhu po pravé straně ulice Nádražní vedle základní školy. Dále vystoupili: Chládek (investiční odbor), Kokeš, Šebrle. Pan Krajči téma: sloup v křižovatce u Vančurovy ulice. Záležitost vysvětlil: Šebrle. Pan Škvařil téma: pochvala přístupu pana starosty a některých úředníků městského úřadu paní Ptáčkové, Chládkové, JUDr. Vágnerové, pana Švarce a pana Kokeše, inspirace od firem, zdevastované hřiště hasičák, rušení podloubí na náměstí v Lanškrouně. K problému hřiště dále vystoupili: Šebrle, Brýdl, Baborák, Maixner, Chládek, Joza, Bernášek, Košťál, Krajči. K otázce rušení podloubí na náměstí vystoupili: Kolomý, Kokeš, Šebrle.

3 5. Finanční záležitosti 1) Ţádost o půjčku na úhradu nákladů pro zhotovení osvětlení přechodu pro chodce v ulici Komenského Ing. Novotná problém vysvětlila. Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Novotná, Brýdl, Šebrle. 157/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun na základě ţádosti čj /2006/FIN ze dne schvaluje poskytnutí půjčky společnosti Technické sluţby Lanškroun, s. r. o. na zhotovení osvětlení přechodu pro chodce v ul. Komenského dle ţádosti (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.: 2 (Bernášek, Joza) 2) Přechodná finanční výpomoc DSO Lanškrounsko pro rok 2007 Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Krajči, Košťál, Kolomý. Téma Zda je vhodné, aby město vypomáhalo tímto způsobem svazku obcí Lanškrounsko. Navržené usnesení: Zastupitelstvo města Lanškroun souhlasí s poskytnutím přechodné finanční výpomoci Dobrovolnému svazu obcí Lanškrounsko na překlenutí období mezi zahájením a vyúčtováním projektu Dovolená na Zemské koruně A máte všude blízko! a ukládá vedoucí finančního odboru zařadit tuto výpomoc do návrhu rozpočtu 2007 (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 7 proti: 4 (Brýdl, Kolomý, Krajči, Růžička) zdrž.: 8 (Bernášek, Bednář, Hradil, Sychra, Šebrle, Verner, Joza, Chládek) Usnesení nebylo přijato. 3) Rozpočtová opatření Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Novotná, Maixner, Joza, Vágnerová, Košťál, Brýdl, Kolomý, Chládek, Mareš (TS), Baborák, Verner, Šebrle, Hradil, tajemník. Téma zejména položky rozpočtového opatření 107 a 109, nesolventnost MBP vůči městskému rozpočtu, neplnění rozpočtu MBP, zodpovědnost ředitele organizace. Pan Kolomý požádal o usnesení valné hromady. Z diskuse vyplynul návrh na vyřazení položky ze schvalovaných rozpočtových opatření. Pan Joza navrhl ukončení diskuse. výsledek hlasování: pro: 19 Pan Šebrle podal pozměněný návrh usnesení: 158/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 5 v poloţkách aţ dle přílohy čj /2006/SEK ze dne s výjimkou poloţky výsledek hlasování: pro: 19 4) Rozpočtové provizorium Do rozpravy se nikdo nepřihlásil.

4 159/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun podle 84, odst. 2, písm. c) zákona č. 128/2002 Sb., o obcích, v platném znění, schvaluje pravidla rozpočtového provizoria pro rok 2007 takto: neinvestiční výdaje se hradí jen do výše skutečných průměrných měsíčních výdajů roku 2006 investiční akce, které přecházejí z roku 2006 do roku 2007 na základě podepsaných smluv, se platí v rozsahu daném těmito smlouvami. Platnost těchto pravidel končí dnem schválení rozpočtu na rok 2007 (příloha čj /2006/SEK ze dne ) výsledek hlasování: pro: Obecně závazné vyhlášky 10) Zrušení obecně závazných vyhlášek Paní Vágnerová okomentovala body 10 a 11. Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Vágnerová, Krajči, Košťál, Sitová, Šebrle, Brejšová. Téma nerušení vyhlášky o konání hudebních produkcí, návrh nové komplexní vyhlášky, možnost omezovat hudební produkce jen na veřejném prostranství. Pan Krajči podal pozměněný návrh usnesení. 160/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun vydává obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 4/2006 ze dne , kterou se ruší obecně závazné vyhlášky: č. 1/1997 ze dne , o jednotné evidenci technického vybavení a digitální technické mapě města Lanškrouna; č. 7/1993 ze dne , o úpravě nájemného podle polohy domu na území města Lanškroun; č. 3/1994 ze dne , o uţívání pozemků v majetku města; (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 13 proti: 3 (Sitová, Šebrle, Urban) zdrž.: 3 (Borkovcová, Obr, Košťál) 11) Změna obecně závazných vyhlášek Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Maixner, Košťál, Vágnerová, Krajči. Pan Brýdl podal pozměňující návrh usnesení. Navrhl vložení článku 3 a původní článek 3 označit jako 4. Protinávrh: Zastupitelstvo města Lanškroun vydává obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 5/2006 ze dne , kterou se mění obecně závazné vyhlášky: č. 4/2001 ze dne , o systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na jejím katastrálním území, včetně systému nakládání se stavebním odpadem; č. 6/2002 ze dne , kterou se stanoví některé povinnosti k zabezpečení místních záleţitostí veřejného pořádku o pohybu psů na území města; neočíslovaná obecně závazná vyhláška Města Lanškroun ze dne o konání hudebních produkcí. (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 9 proti: 2 (Sitová, Šebrle) zdrž.: 8 (Borkovcová, Chládek, Joza, Urban, Verner, Košťál, Maixner, Obr)

5 Protinávrh nebyl přijat. Hlasováno o původním návrhu: 161/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun vydává obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 5/2006 ze dne , kterou se mění obecně závazné vyhlášky: č. 4/2001 ze dne , o systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na jejím katastrálním území, včetně systému nakládání se stavebním odpadem; č. 6/2002 ze dne , kterou se stanoví některé povinnosti k zabezpečení místních záleţitostí veřejného pořádku o pohybu psů na území města (příloha čj /2006/SEK ze dne ). zdrž.: 1 (Hradil) 12) Změna vyhlášek o místních poplatcích Ing. Novotná podrobně vysvětlila. Rozpravy se zúčastnili: Růžička, Novotná, Krajči. Rozprava se týkala vyjasnění výše poplatků. 162/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun vydává obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne , kterou se mění obecně závazné vyhlášky: č. 7/2003 ze dne , o místním poplatku ze psů; č. 12/2003 ze dne , o místním poplatku za provoz systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.: 2 (Kolomý, Verner) 13) Vydání vyhlášky o veřejném pořádku Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Vágnerová, Košťál, Krajči, Šebrle, Borkovcová. Rozprava se týkala možnosti doplnění některých dalších veřejných míst do vyhlášky. 163/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun vydává obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 7/2006 ze dne , o čistotě města a o zabezpečení některých dalších místních záleţitostí veřejného pořádku (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.: 2 (Kolomý, Verner) 7. Zřizovatelské funkce města 15) Zřizovací listina Madoret Pan starosta předal řízení jednání místostarostovi. Paní Krejčová vysvětlila. Do rozpravy se nikdo nepřihlásil. 164/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun schvaluje s účinnosti od změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Školní jídelna MADORET dle přílohy čj /2006/SEK ze dne výsledek hlasování: pro: 15 abs.: 4 (Košťál, Krajči, Kolomý, Verner)

6 16) Zrušení příspěvkové organizace Městský bytový podnik Lanškroun Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Novotná, tajemník, Krajči, Chládek, Šebrle, Maixner. Téma převedení závazků a pohledávek na město, potažmo na s. r. o. Zastupitelstvo města Lanškroun v souladu s ust. 84 odst. 2 písm. e) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, rozhodlo zrušit příspěvkovou organizaci Městský bytový podnik v Lanškrouně, sídlem Lanškroun, Dobrovského 43, Ţichlínské Předměstí, IČ , s tím, ţe uvedená příspěvková organizace zaniká dnem (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 9 proti: 5 (Bednář, Bernášek, Brýdl, Krajči, Hradil) zdrž.: 4 (Chládek, Kolomý, Sychra, Verner) abs.: 1 (Joza) Usnesení nebylo přijato. Pan starosta převzal řízení jednání. Pan Sychra odešel z jednání ZM v 19:15 hodin. 8. Majetkoprávní záležitosti 20) Prodej pozemku pro stavbu rodinného domu po demolici budovy čp. 25 v ul. E. Krásnohorské Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Švarc, Krajči, Obr, Hradil, Verner, Vágnerová, Kolomý, Šebrle, Urban. Pan Šebrle navrhl schválit usnesení s původním číslováním parcel a doplnit číslo geometrického plánu. Pan Brýdl navrhl doplnění usnesení o jednotkovou cenu. 165/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo prodat části pozemků ppč. 878/1, ppč. 878/2 a stpč. 434 v k. ú. Lanškroun dle geometrického plánu číslo /2006 v ulici E. Krásnohorské ţadatelům (příloha čj /2006/SEK ze dne ) za jednotkovou cenu 676 Kč/m 2 s připočtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem. výsledek hlasování: pro: 15 zdrž.: 3 (Chládek, Šebrle, Sitová) abs.: 1 (Sychra) 21) Prodej pozemku v Dolním Třešňovci (u rodinného domu ţadatelů) Pan Brýdl podal pozměňující návrh na doplnění jednotkové ceny. 166/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2006/PRA ze dne o koupi částí pozemků ppč. 339/1 a ppč. 339/6 v k. ú. Dolní Třešňovec a rozhodlo předmětné části uvedených pozemků ţadatelům prodat (příloha čj /2006/SEK ze dne ) za jednotkovou cenu 200 Kč/m 2 s připočtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem. abs.: 1 (Sychra) 22) Prodej pozemku na stavbu rodinného domu v lokalitě Pod Penzionem Rozpravy se zúčastnili: Šebrle, Baborák, Brýdl, Pilná, Chládek, Obr, Urban, Sitová, Krajči, Bednář, Švarc, Maixner.

7 Téma Zda upřednostnit paní Pilnou vzhledem k její situaci. Pan Šebrle navrhl hlasovat o usnesení ve dvou variantách. Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádosti o koupi pozemku ppč. 3073/110 v k. ú. Lanškroun pro výstavbu rodinného domku v lokalitě Pod Penzionem II: Petra Hufa, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ); Evy Pilné, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ); Pavla Skřečka, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ) a dopis paní Evy Pilné s ţádostí o přednostní ţádosti o koupi předmětného pozemku a rozhodlo prodat předmětný pozemek smlouvou o budoucí kupní smlouvě ţadateli, který v obálkové metodě nabídne vyšší cenu (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 9 zdrž.: 8 (Bednář, Bernášek, Hradil, Chládek, Krajči, Obr, Růžička, Verner) abs.: 2 (Baborák, Sychra) Usnesení nebylo přijato. Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádosti o koupi pozemku ppč. 3073/110 v k. ú. Lanškroun pro výstavbu rodinného domku v lokalitě Pod Penzionem II: Petra Hufa, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ); Evy Pilné, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ); Pavla Skřečka, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ) a dopis paní Evy Pilné s ţádostí o přednostní ţádosti o koupi předmětného pozemku a rozhodlo prodat uvedený pozemek paní Evě Pilné smlouvou o smlouvě budoucí kupní za cenu 300Kč/m 2 s přičtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 2 zdrž.: 15 (Bednář, Borkovcová, Brýdl, Hradil, Joza, Kolomý, Košťál, Krajči, Maixner, Růžička, Sitová, Šebrle, Urban, Verner, Bernášek) abs.: 2 (Sychra, Baborák) Usnesení nebylo přijato. V diskusi znovu vystoupili: Bednář, Maixner, Šebrle, Švarc, Verner, Joza, Sitová, Hradil, Kolomý. Pan Kolomý navrhl ukončit diskusi. abs.: 2 (Sychra, Baborák) Pan Hradil podal návrh tento bod stáhnout z projednávání. výsledek hlasování: pro: 7 proti: 6 (Joza, Kolomý, Košťál, Obr, Šebrle, Urban) zdrž.: 4 (Borkovcová, Sitová, Brýdl, Maixner) abs.: 2 (Baborák, Sychra) K projednávanému bodu nebylo přijato žádné usnesení, bude opět předloženo na příštím jednání ZM. 23) Prodej bytové jednotky v domě čp. 458, ul. Vančurova Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Vágnerová. Pan Brýdl podal pozměňovací návrh doplnění ceny.

8 167/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2006/PRA ze dne o koupi bytu bytové jednotky č. 458/12 v bytovém domě čp. 458, Ostrovské Předměstí, k. ú. Lanškroun a rozhodlo předmětný byt ţadatelce prodat včetně spoluvlastnického podílu na společných částech bytového domu a na pozemku (stpč. 2709) v souladu s čl. IV. odst. 2 Pravidel pro prodej bytů a nebytových prostor podle zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění, a pro tvorbu ceny při prodeji bytů v rámci II. kola prodejů bytů (příloha čj /2006/SEK ze dne ) za cenu ,-Kč s připočtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem. výsledek hlasování: pro: 14 zdrž.: 1 (Bednář) abs.: 4 (Baborák, Bernášek, Sychra, Verner) 24) Odstoupení od práva podepsat kupní smlouvu Pan Švarc vysvětlil. Do rozpravy se nikdo nepřihlásil. 168/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun bere na vědomí odstoupení od práva uzavřít kupní smlouvu na jednotku č. 133/3 v domě čp. 133, Vnitřní Město, náměstí Aloise Jiráska, Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ) získaného nejvyšším podáním v draţbě uvedeného práva ze dne a ruší své usnesení č. 46/2006 ze dne (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 15 zdrž.: 1 (Bednář) abs.: 3 (Baborák, Maixner, Sychra) 25) Prodej bytu (viz usnesení výše) Pan Brýdl podal pozměňovací návrh doplnění ceny. 169/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2006/PRA ze dne o koupi jednotky č. 133/3 v domě čp. 133, Vnitřní Město, náměstí Aloise Jiráska, Lanškroun za nabídnutou cenu a rozhodlo uvedenou nemovitost prodat ţadatelce za cenu ,- Kč s připočtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 15 abs.: 4 (Sychra, Baborák, Maixner, Urban) 26) Prodej bývalé cementárny Pan Švarc doplnil, že by musel být zbaven mlčenlivosti, pokud by měl více vysvětlit. Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Jirges, Kolomý, Švarc, Brýdl. Pan Brýdl podal pozměňovací návrh doplnění ceny. 170/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun posoudilo nabídku čj /2006/SEK ze dne na výši kupní ceny: objektu bez čp. na stpč.1009/4; objektu bez čp. na stpč. 1009/8; budovy s čp. 439 na části stpč.1009/1; pozemku stpč. 1009/4; pozemku stpč. 1009/8; pozemku stpč. 1009/1;

9 pozemku ppč. 1901/10 v k. ú. Lanškroun a rozhodlo uvedené nemovitosti prodat Vítězslavu Jirgesovi, Lanškroun za cenu Kč s připočtením vedlejších nákladů města spojených s prodejem (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 16 abs.: 3 (Baborák, Sychra, Sitová) 27) Prodej domu v ul. Na Valech Pan Švarc doplnil informace. 171/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo s podnikatelským záměrem Regeneračního centra (čj /2006/PRA ze dne ) a posoudilo nabídku čj /2006/PRA ze dne na výši kupní ceny: domu čp. 153, Ostrovské Předměstí, v ulici Na Valech na pozemcích stpč. 208/1, stpč. 208/2, stpč. 208/3, stpč. 208/4 pozemku stpč. 208/1, pozemku stpč. 208/3, pozemku stpč. 208/4 pozemku ppč. 526/1 (ZE PK) v k. ú. Lanškroun, konstatuje, ţe předloţená nabídka nedosahuje ceny minimální a rozhodlo uvedené nemovitosti ţadatelce neprodávat. Současně zastupitelstvo města ruší své usnesení č. 112/2006 ze dne (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.: 2 (Baborák, Sychra) 28) Narovnání majetkových vztahů Pan Švarc upřesnil. Paní Vágnerová uvedla, že zkušenost je taková, že pokud se odkupuje majetek od tohoto úřadu, zastupitelstvo schvaluje kupní smlouvu v plném znění včetně kupní ceny. Až bude smlouva připravena, bude věc předložena zastupitelstvu města. 172/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního, přestupků a správy majetku města k převodu pozemků stpč. 208/2 a stpč. 208 (ZE PK) z vlastnictví České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových do vlastnictví města Lanškroun a rozhodlo předmětné pozemky nabýt do vlastnictví města (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.:1 (Sychra) 29) Nabytí pozemků pod cestou v ul. Rybniční Pan Brýdl podal pozměňovací návrh doplnění jednotkové ceny. 173/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo nabídku čj /2006/PRA ze dne na prodej pozemku ppč. 846/6 v k. ú. Lanškroun pod komunikací v Rybniční ulici a rozhodlo předmětný pozemek nabýt do vlastnictví města za jednotkovou cenu 300Kč/m 2 (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.:1 (Sychra) 30) Nabytí pozemků od manţelů Štěrbových

10 Rozpravy se zúčastnili: Šebrle, Brýdl. Pan Brýdl podal pozměňovací návrh doplnění jednotkové ceny. 174/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět společnosti Technické sluţby Lanškroun, s.r.o. (čj /2006/PRA ze dne ) k výkupu části pozemku ppč. 622/1 v k. ú. Lanškroun ve vlastnictví (příloha čj /2006/SEK ze dne ) a rozhodlo předmětnou část uvedeného pozemku nabýt do vlastnictví města za jednotkovou cenu 300Kč/m 2 abs.: 1 (Sychra) 31) Nevyuţití předkupního práva ke spoluvlastnickým pozemkům Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Švarc. Pan Brýdl podal pozměňovací návrh a pan Šebrle ho doplnil do návrhu. 175/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo ţádost čj /2006/PRA ze dne o vyjádření zájmu města o prodej svých spoluvlastnických podílů ve výši 2x1/4 k pozemkům: ppč. 3649/1 (ZE); ppč. 3650/1 (ZE); ppč. 3651/1 (ZE); ppč. 3652/1 (ZE); ppč. 3653/1 (ZE); ppč (ZE) vše v k. ú. Dolní Třešňovec, rozhodlo o úmyslu nabýt pozemek ppč (ZE) a dále nevyuţít předkupního práva k pozemkům: ppč. 3649/1 (ZE); ppč. 3650/1 (ZE); ppč. 3651/1 (ZE); ppč. 3653/1 (ZE); ppč. 3652/1 (ZE) dle přílohy čj /2006/SEK ze dne abs.:1 (Sychra) 32) Vyuţití předkupního práva k odkoupení některých nemovitostí závodu 01 z vlastnictví společnosti ORPA, a. s. Paní Vágnerová vysvětlila. Do rozpravy se nikdo nepřihlásil. 176/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo nabídku obchodní společnosti ORPA, a. s., Lanškroun (čj /2006/PRA ze dne ) k odkoupení nemovitostí: objekt bez čp./če. na stpč. 1038/2 - zast. plocha, výroba; objekt bez čp./če. na stpč. 1038/4 - zast. plocha, výroba; pozemek - stpč. č. 1038/2 - zast. plocha, výroba; pozemek - stpč. 1038/4 - zast. plocha, výroba; pozemek - ppč ostat. pl., manip. pl.; pozemek ppč ostat. pl., manip. pl.

11 vše v k. ú. Lanškroun (nemovitosti a pozemky dle zaměření geometrickým plánem č /2006) v rámci uplatnění předkupního práva na předmětných nemovitostech dle "Smlouvy o zřízení předkupního práva" ze dne za nabídnutou kupní cenu a rozhodlo předkupního práva nevyuţít a předmětné nemovitosti do vlastnictví města nekupovat (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.:2 (Sychra, Růžička) 33) Výkup nemovitostí (skladu) u nádraţí ČD z vlastnictví společnosti ORPA, a. s. Paní Vágnerová vysvětlila. Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Vágnerová, Mareš (TS), Kokeš, Brýdl, Kolomý, Hradil, Verner, Bernášek, Šebrle, Joza, Košťál. Téma záměr využívat objekt Technickými službami, další zájemci o budovu, stav budovy, jednání s představiteli společnosti ORPA, pověření starosty k jednání. Pan Krajči podal pozměňovací návrh (doplnění o slovo úmysl ). Hlasování o návrhu pana Krajčiho: 177/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo nabídku na odkoupení nemovitostí: budovy bez čp./če. průmyslového objektu na stavební parcele č. 1511/1 v části obce Ţichlínské předměstí, k. ú. Lanškroun; stavební parcely č. 1511/1 zast. plocha v k. ú. Lanškroun z vlastnictví obchodní společnosti ORPA, a. s. Lanškroun do majetku města Lanškroun a rozhodlo o úmyslu předmětné nemovitosti do vlastnictví města odkoupit (příloha čj /2006/SEK ze dne ). výsledek hlasování: pro: 16 proti: 1 (Hradil) zdrž.: 1 (Maixner) abs.: 1 (Sychra) Pan Verner odešel z jednání ZM ve 22 hodin. 34) Výkup pozemků od společnosti Forestreal Paní Vágnerová doplnila. Rozpravy se zúčastnili: Brýdl, Vágnerová, Chládek, Urban, Verner. Pan Brýdl podal pozměňovací návrh (doplnění o slovo úmysl ). 178/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun v souvislosti s exekučním usnesením Okresního soudu v Ústí nad Orlicí čj. 15 E 261/ ze dne proti povinnému Forestreal s.r.o., "v likvidaci" rozhodlo doplnit své usnesení č. 99/2004 ze dne a schválit úmysl nabýt pozemkové parcely č. 778 (GP) v k. ú. Dolní Třešňovec do majetku města Lanškroun (příloha čj /2006/SEK ze dne ). abs.: 2 (Sychra, Verner) Pan Urban, pan Maixner, paní Sitová odešli z jednání ZM ve 22:15 hodin. 9. Různé 40) Řízení městské policie (předkládá Ing. Martin Košťál) Pan starosta vysvětlil.

12 Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Košťál, Brýdl, Obr, Chládek, Baborák, Šebrle, Hradil. Pan Brýdl navrhl pověřit řízením Městské policie pana Baboráka; ten tuto kandidaturu odmítl. Pan Krajči navrhl hlasování odložit. výsledek hlasování: pro: 5 proti: 4 (Koštál, Obr, Růžička, Šebrle) zdrž.: 5 (Bednář, Borkovcová, Hradil, Chládek, Joza) abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) Návrh nebyl přijat. Hlasování o původním návrhu. Zastupitelstvo města Lanškroun v souladu s ustanovením 3 odst. 1 zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, v platném znění pověřuje řízením Městské policie Lanškroun člena rady města Ladislava Sychru. výsledek hlasování: pro: 9 zdrž.: 5 (Bednář, Bernášek, Brýdl, Kolomý, Krajči ) abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) Usnesení nebylo přijato důsledek: Městskou policii dle zákona řídí starosta. 41) Demolice bývalé mléčnice (předkládá Ing. Jan Šebrle) Pan Šebrle vysvětlil. 179/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět Sboru dobrovolných hasičů Dolní Třešňovec (čj /2006/SEK ze dne ) a rozhodlo o demolici domu bez čp. na pozemku stpč. 178/2 v k. ú. Dolní Třešňovec (bývalá mléčnice) dle přílohy čj /2006/SEK ze dne výsledek hlasování: pro: 14 abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) 42) Přehled podaných ţádostí o finanční podporu na investiční akce města (předkládá Ing. Ladislav Urban) Rozpravy se zúčastnili: Krajči, Kokeš, Brýdl, Košťál, Joza, Baborák, Chládek, Šebrle, Kolomý. 180/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun bere na vědomí Přehled podaných ţádostí o finanční podporu na investiční akce města dle přílohy čj /2006/SEK ze dne výsledek hlasování: pro: 14 abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) 43) Změna jednacího řádu Zastupitelstva města (předkládá Ing. Petr Kotěra) Pan tajemník věc objasnil. Rozpravy se zúčastnili: Šebrle, Brýdl, Krajči, Kolomý, tajemník, Hradil, Obr. Pan Šebrle podal pozměňovací návrh. Proběhla diskuse. Pan Obr navrhl ukončení diskuse. výsledek hlasování: pro: 13 zdrž.: 1 (Šebrle) abs.:5 (Sitová, Urban, Verner, Maixner, Sychra)

13 Pan Šebrle podal návrh na oddělené hlasování o jednotlivých změnách jednacího řádu. výsledek hlasování: pro: 2 proti: 8 (Bednář, Brýdl, Hradil, Chládek, Kolomý, Krajči, Růžička, Bernášek) zdrž.: 4 (Baborák, Borkovcová, Joza, Obr) abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) Návrh nebyl přijat. 181/2006 Zastupitelstvo města Lanškroun schvaluje Dodatek č. 1 Jednacího řádu Zastupitelstva města Lanškroun dle přílohy čj /2006/SEK ze dne výsledek hlasování: pro: 13 zdrž.: 1 (Šebrle) abs.: 5 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban) Pan Obr odešel z jednání ZM ve 23:30 hodin. 10. Diskuse zastupitelů Pan Krajči podal návrh usnesení, které by uložilo povinnost radě města zveřejňovat materiály připravované pro jednání ZM na internetových stránkách města. V rozpravě k tomuto bodu vystoupili: Brýdl, Chládek, Krajči, Kolomý, tajemník, Šebrle. Pan Bernášek podal protinávrh. Zastupitelstvo města Lanškroun pověřuje Radu města Lanškrouna úkolem zabezpečit v rámci městských internetových stránek zveřejňování podkladů pro jednání zastupitelstva, návrhů usnesení, jmenovitého přehledu hlasování a zápisů z jednání zastupitelstva. výsledek hlasování: pro: 9 zdrž.: 4 (Borkovcová, Joza, Košťál, Šebrle ) abs.: 6 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban, Obr) Návrh nebyl přijat. Zastupitelstvo města Lanškroun pověřuje RM Lanškroun úkolem zabezpečit v rámci městských internetových stránek zveřejňování veškerých podkladů pro jednání zastupitelstva, všech návrhů usnesení, jmenovitého přehledu všech hlasování a zápisů z jednání zastupitelstva. Všechny uvedené informace budou zveřejňovány ve stejném termínu, ve kterém je obdrţí zastupitelé města. výsledek hlasování: pro: 10 zdrž.: 3 (Joza, Košťál, Šebrle) abs.: 6 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban, Obr) Návrh nebyl přijat. Pan Hradil se zajímal o vybagrování rybníků. Pan starosta mu věc podrobně vysvětlil. Pan Chládek uvedl, že nejsou parcely pro stavění domů, ani pro podnikatelské účely. Pan starosta věc vysvětlil, objasnil, že pro podnikatelské účely jsou pozemky vytipované v územním plánu, nejsou v majetku města a nejsou zainvestované.

14 Pan Kolomý požádal o zpracování materiálu ohledně koncepce rozvoje kabelové televize. Kde bude, kam se rozšířila, kde se o ní uvažuje, kolik stojí atd. Materiál zpracuje pan Baborák. Pan Kolomý požádal o zasílání písemných materiálů pro jednání ZM (dosud měl požádáno jen o elektronickou verzi). Pan Brýdl navrhl, aby se zasedání ZM konala každý měsíc. Proběhla diskuse, které se zúčastnili: tajemník, Košťál, Krajči, Brýdl, Kolomý. Hlasování o návrhu scházet se každý měsíc: pro: 9 Pan Brýdl navrhl obecně závaznou vyhlášku o regulaci provozování výherních hracích přístrojů. Proběhla diskuse, které se zúčastnili: Šebrle, Brýdl, tajemník, Baborák, Krajči, Chládek. Pan Joza odešel z jednání ZM v 0:10 hodin. Zastupitelstvo města vydává obecně závaznou vyhlášku města Lanškroun č. 8/2006 ze dne , o stanovení míst a času, ve kterém mohou být provozovány výherní hrací přístroje. výsledek hlasování: pro: 10 zdrž.: 2 (Chládek, Košťál) abs.: 7 (Sitová, Sychra, Maixner, Verner, Urban, Obr, Joza) Pan Kolomý navrhl, aby se příště přerušilo jednání ve 22 hodin a pokračovalo se v jiném určeném termínu. Pan Brýdl, pan Krajči a pan Kolomý odešli z jednání ZM v 0:20 hodin. Pan starosta ukončil jednání zastupitelstva pro neusnášeníschopný počet v 0:24hodin s tím, že všechny návrhy usnesení byly na dnešním zasedání projednány. Starosta města: Ing. Martin Košťál, v. r.... Ověřovatelé zápisu: Hynek Brýdl, v. r..... Ladislav Chládek, v. r Zvukový záznam bude na CD nosiči uložen spolu s originálem zápisu z jednání ZM na MěÚ.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014075/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 15 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032055/2007/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Přítomni: Mgr.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032802/2008/KCh/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 17. prosince 2008 na

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne 14.09.2016 USNESENÍ č. 103/ZM/2016 Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/12132/2010/PBr Přítomni: 8, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 20 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/13065/2010/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 884/2007 Rada města Lanškroun projednala ústní ţádost TJ Lanškroun vodní sporty o povolení pokácení 3 vrb na břehu Dlouhého rybníka na pozemku ppč.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. února 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotíkov, konaného dne 24. dubna 2018

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotíkov, konaného dne 24. dubna 2018 Obec Chotíkov Zastupitelstvo obce Chotíkov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotíkov, konaného dne 24. dubna 2018 Zahájení zasedání Zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Chotíkov bylo

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 529/2005 RM projednala ţádost č.j. 15173/2005/PRA ze dne 12. 7. 2005 o koupi pozemkové parcely č. 3073/109, k.ú. Lanškroun, lokalita Pod Penzionem

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0025472/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Ladislav Verner Zápis z jednání Rady

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne 26.08.2016 Přítomni: Miloš Doleček, Oldřich Hubený, Růžena Motlová, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2016) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2016) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2016) obce Cotkytle konaného dne 26. 2. 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková, ing.

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM 12. 7. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 12. 7. 2004 526/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 17.35

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11. 7. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ Omluveni: Milan Matoušek Neomluveni: 0 Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. března 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. března 2016 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. března 2016 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 12. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 12. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 12. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 17.12.2009 Usnesení č. 243 /09-267 /09 243/09 Volba návrhové komise 244/09 Schválení programu 245/09 Kontrola usnesení ZM 246/09

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 Usnesení RM 14. 6. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 470/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

Zápis č. 24/2018. z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 1. října 2018 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 24/2018. z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 1. října 2018 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 24/2018 z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 1. října 2018 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Anna Hanáková, František Novák, Marta Růžičková, Ing. Petr Ullman,

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 26.11.2012 509/2012 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 519/2007 Rada města Lanškroun projednala ţádost příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, o souhlas s navýšením investičního

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Tajemníkovi městského úřadu předložit odpovědi na dotaz člena zastupitelstva města, pana Pavla Prchala, týkající se zábradlí podél řeky Bíliny.

Tajemníkovi městského úřadu předložit odpovědi na dotaz člena zastupitelstva města, pana Pavla Prchala, týkající se zábradlí podél řeky Bíliny. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 9. zasedání v roce 2010, které se uskutečnilo 16. prosince 2010 Usnesení s termínem č.: 34 MTSB 35 Taj. 36 Taj. ZASTUPITELSTVO MĚSTA I. ukládá

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 10 konaného 8. prosince 2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 10 konaného 8. prosince 2008 Město Králíky Přítomní členové zastupitelstva města: Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 10 konaného 8. prosince 2008 Jana Ponocná (1) Ing. Václav Kubín (9) Čestmír Doubrava (2) Pavel Kalianko (10)

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod.

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu 2013 na sále lanškrounského zámku od 16.00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 2 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/34759/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 20. listopadu

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.04.2007 252/2007 Rada města Lanškroun rozhodla předat příspěvkové organizaci Sociální služby Lanškroun do správy k vlastnímu hospodářskému využití další movitý

Více

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl.

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl. ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 27.6.2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Mgr. Dušan Krabec

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále lanškrounského zámku

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/0000744/2009/KCh/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 25. února 2009 v sále

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CCIDR* Čj. MULA 25255/2017 Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101.2.1.

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 20.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva, omluven:

Více

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice.

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Přítomni: Josef Novotný, Milena Kaplanová, Renata Štefková, Ing. Martin Šklíba, Ing. Miroslav

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010. 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010.

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010. 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010. VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010. 414/2010 Rada města Lanškroun projednala ţádost společnosti VEKTOR INVESTMENT

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 31.08.2009

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 31.08.2009 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 31.08.2009 384/2009 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města Lanškroun schválit rozpočtová opatření č. 60 aţ 89 k rozpočtu města na rok 2009 dle přílohy.

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

z 12. zasedání Zastupitelstva města Rumburk,

z 12. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, z 12. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 9. června 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a: a) zvolilo návrhovou komisi ve složení:

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/32119/2009/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 18. listopadu 2009 na

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více