svatební tradice v České republice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "svatební tradice v České republice"

Transkript

1 Svatební Guru svatební tradice v České republice O projektu Cílem projektu je vytvořit přehled tradic na různých místech České republiky. Od drobných detailů po velké rozdíly mezi současnými městskými svatbami a tradičními vesnickými veselkami. Bude zachycen jeden z nejkrásnějších a nejromantičtějších dní v životě páru, zaznamenána část jejich životního příběhu, pomocí krásných moderních fotografií a zajímavého doprovodného povídání. To však není vše. Fotografie svateb a tradice na různých místech budou doplněny o praktické informace o etiketě (rady jak se kdo má obléct, kdy koho pozvat, kam usadit, jak stolovat, kdo pronáší přípitek a kdy...) a jako bonus budou uvedeny tipy na svatební dary, svatební zábavu a hry. Fotografie a informace budou vydány formou velké krásné knihy a tak formou eknihy. Projekt Svatební Guru je úvodem do plánovaného celosvětového projektu, který si klade za cíl zachytit svatební tradice a láskyplné momenty na všech kontinentech, včetně Antarktidy.

2 Pro páry Objednejte si profesionálního svatebního fotografa Vaška Torčíka a dostanete nejen moderní svatební fotografie, ale také se můžete zapojit do projektu Svatební Guru. Tradice Vašeho regionu společně s ilustračními fotografiemi a Vaším krátkým příběhem budou navždy uchovány v krásné fotografiemi naplněné knize. Průběh svatebního fotografování bude stejný, jako při klasickém svatebním focení, projekt neovlivňuje práci fotografa, pokud ano, tak spíš ve smyslu většího zápalu a zájmu o detail a reportážní část fotografií. Všechny odevzdávané fotografie budou ve vysoké kvalitě. Budou zachyceny všechny důležité momenty, skupinky i romantické či vtipné párové fotografie. Fotografovat se budou přednostně celé svatební dny, tímto se omlouvám zájemcům o fotografování pouze obřadu. Snažím se zachytit příběh a tradice během celého svatebního dne. Focení začíná ranní přípravou, pokračuje obřadem, focením skupinek, hostinou, párovým focením na vybrané lokaci (může být i v jinou část dne nebo jiný den), prvním tancem a končí večerními tradicemi a zábavou. Z pořízených fotografií budou vybrány ty nejlepší a ty budou upraveny. Jejich počet se liší podle dění na svatbě, počasí, atd Garantuji minimálně 400 upravených fotografií z celodenního focení. Tyto fotografie budou předány na flash paměti odpovídající velikosti fotografií ve vysoké kvalitě JPG vhodné k vyvolání. Dostatečně kvalitní také pro fotoobrazy, plakáty i další fotopředměty. Dále dostanete internetovou galerii s výběrem těch úplně nejlepších fotografií. Odkaz na tuto galerii můžete libovolně sdílet se svou rodinou, blízkými, kamarády, kolegy. Je možné také přiobjednat potištěná DVD ve filmovém obalu s fotkami, vlastní originální fotoknihu nebo vytištěné fotografie v různých formátech.

3 Pro partnery Projekt je dlouhodobá záležitost s jasným cílem: Vytvořit krásnou fotoknihu naplněnou tradicemi z různých regionů, zajímavostmi, krátkými příběhy a praktickými informacemi. K jeho naplnění bude zapotřebí hodně práce, vybavení, času a prostředků - nejen finančních. Entuziasmus mi nechybí, tuto práci miluji a rád bych zapojil i Vás. Mám zkušenosti v oblasti fotografie, videa, marketingu a práce s lidmi online i z očí do očí. Znám taktéž sponzoring z druhé strany. Výměnou za vaši podporu nabízím aktivní spolupráci a užitečné výstupy z využití vaší služby či produktu. Vytvořím fotografie a videa v reálném prostředí v nádherných různorodých lokacích. Rád bych získal produkty či služby, které budou s projektem Svatební Guru přímo souviset nebo budou potřebné či užitečné k jeho realizaci. Rád bych takové produkty či služby využíval co nejvíce. Z jejich používání připravím recenzi a popíši dojmy a své zkušenosti (třeba i formou videa). Články, fotografie i videa z testování i používání produktů a služeb budou k nahlédnutí na online kanálech a také je dám k dispozici pro Vaše marketingové záměry. Očekávám vysokou návštěvnost online komunikačních kanálů (web stránka, facebook, vimeo, youtube ), nabízím možnost Vaší prezentace či umístění Vaší reklamy. Pokud máte vlastní nápad jak využít tento projekt ke své propagaci, prezentaci nebo jen sdílíte, byť jen na chvíli, mé nadšení, ozvěte se mi :)

4 1 Výstupy projektu 1.1 Velká fotografická kniha Svatební Guru Hlavním výstupem projektu je kniha svatebních fotografií doplněná zajímavými informacemi o svatebních a rodinných tradicích na různých místech České republiky. Tyto tradice budou samozřejmě zachyceny na svatebních fotografiích a popsány v doprovodném textu. Stejně jako zajímavosti, praktické informace, příběhy seznámení nebo krátké romantické příběhy jednotlivých párů, které budou připojeny k jednotlivým svatbám. 1.2 Svatební fotografie Novomanželé dostanou svatební fotografie pořízené profesionálním svatebním fotografem Vaškem Torčíkem. Fotografie budou ve standardním formátu a aktuálně nabízené podobě, která se v rámci zlepšování služeb stále vyvíjí insprována oblíbenými zahraničními trendy.

5 1.3 Sociální média Kombinace komunikace na síti bude vytvořena pro podporu projektu samotného i partnerských subjektů. V plánu je zahrnuto zapojení Facebooku, Twitteru, Instagramu, Google+, Vimeo, Youtube a dalších služeb k dosažení virálního zájmu a širšího zasažení cílových skupin. Rádi bychom využili i již fungující sociální kanály partnerů pro rozšíření povědomí o projektu. O PR článcích a zapojení dalších médií se dočtete v sekci Média. 1.4 Blog / Vlog (internetová stránka) V průběhu realizace celého projetu budou vydávány formou blogu krátké zajímavé postřehy v textové, fotografické nebo video podobě. Na stránce budou také uvedené informace o celém projektu, realizačním týmu, představení partnerů a jejich přínosu, sponzoři, testy používaného vybavení a mnoho dalšího. 1.5 Poznámky, prezentace a dotazník Zajímavé a vtipné okamžiky budou zaznamenány formou poznámek a použity v závěrečné prezentaci shrnující celý projekt. Zájemci a účastníci projektu budou vyplňovat dotazník, který bude rozšířením knihy. Společně se statistickými daty budou výsledky zpracovány do infografiky popisující různá zajímavá fakta. Co nejvíce zajímavých informací bude umístěno do knihy, další informace pak budou zveřejňovány dalšími kanály viz 1.3 Sociální média.

6 2 Geografi cké určení Projekt by měl pokrýt oblast České republiky, následný celosvětový projekt bude fungovat samostatně. V některých případech mohou být zahrnuty občané žijící v zahraničí nebo páry, z nichž jeden je cizinec. Fotograf mluví plynně anglicky, komunikuje také francouzsky a má základy němčiny. Páry budou vybírány s důrazem na rozmanitost tradic, zvyků a na pokrytí větší zeměpisné plochy naší krásné republiky. 3 Časový plán Český projekt Svatební Guru probíhá v letech 2014 a 2015, mohou být zařazeny také fotografie pořízené před spuštěním projektu. Není omezení pro objednávky z určitého místa v určitém období. Kdykoli během realizace projektu se tedy mohou přihlásit zájemci z jakéhokoli místa Česka. Na rok 2016 je plánováno vydání knihy. Blog, sociální média a další kanály budou fungovat po celou dobu projektu.

7 4 Cena Ceny za fotografování svatby budou určovány dle aktuálního ceníku fotografa umístěného na jeho internetových stránkách (k nahlédnutí po vyžádání). Účast v tomto projektu není zpoplatněna. Podmínkou pro účast v tomto projektu je uhrazení dohodnuté částky a využití služeb fotografa projektu,vaška Torčíka. 5 Média Pro podporu povědomí o projektu Den lásky budeme průběžně využívat elektronická i tištěná média formou článků, založených na rozhovorech a představení projektu. Hrubý plán je připraven, přesný plán se bude vyvíjet společně s projektem. Během prezentace projektu budou aktivně prezentováni partneři.

8 6 Účast v projektu 6.1 Svatební páry Pokud plánujete svatbu a chtěli byste se zapojit do tohoto projektu, sdílet své zvyky a být hrdí na tradice vaše regionu, prosím vyplňte kontaktní formulář. Pokud máte jakékoli otázky nebo váháte, kontaktujte nás na internetu, telefonem nebo pošlete poštovního holuba. 6.2 Přátele a rodina budoucího manželského páru Pokud byste někoho rádi přihlásili do tohoto úžasného projektu, prosím poraďte se nejprve s daným párem. Nabízíme možnost darování svatebního focení jako svatebního daru, přesto by si svatební pár měl sám vybrat, zda se jim styl fotografií fotografa Vaška Torčíka zamlouvá. 6.3 Fanoušci projektu Rádi budeme sdílet všechny kroky a postup projektu s našimi fanoušky. Budeme velmi rádi, když nám pomůžete o projektu informovat nebo sdílet něco, co vás zaujme. Pokud vás něco zajímá, zeptejte se online nebo nás klidně pozvěte na pivo :) Různá doporučení a postřehy jsou velmi vítány. Připravujeme pro vás malé dárky jako poděkování za podporu.

9 Kontakt CZ: EN: facebook.com/svatebniguru twitter.com/svatebniguru vimeo.com/svatebniguru youtube.com/svatebniguru SvatebníGuru.cz

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 MŮJ STYL Jsem profesionální fotograf z Hradce Králové a už čtyři roky se věnuji svatební fotografii. Za tu dobu se na mne s důvěrou obrátilo více jak 60 párů

Více

Balíček č.1. GRAFICKÉ PRÁCE Tvorba DVD prezentací (promítání fotografií s hudbou), grafické zpracování (rámečky, montáže, koláže, retuše, )

Balíček č.1. GRAFICKÉ PRÁCE Tvorba DVD prezentací (promítání fotografií s hudbou), grafické zpracování (rámečky, montáže, koláže, retuše, ) Balíček č.1 Balíček zahrnuje fotografování obřadu od příchodu do svatební síně, fotografie novomanželů, rodičů, svědků, nasazování prstýnků, první polibek, podpisy novomanželů a svědků, přípitek, gratulace

Více

BASIC STANDARD EXCLUSIVE

BASIC STANDARD EXCLUSIVE CENÍK ATELIÉROVÝCH PRACÍ rodinné focení, děti, těhulky, portrétní fotografie... 50-80 záběrů na 1 pozadí 8 profesionálně vyretušovaných fotografií tisk 6 ks fotografií 15x23 cm tisk 2 ks fotografií velikosti

Více

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo Focení Svatby Svatbu máte jenom jednou, a proto svatební focení patří k těm nejdůležitějším. Snažím se tedy fotit tak, aby každá z fotek zaznamenávala důležité okamžiky Vašeho dne, Vaše úsměvy a emoce,

Více

SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ

SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ Svatební den je jedním z nejdůležitějších a nejkrásnějších dnů Vašeho života. Přípravy pro Váš jedinečný den Vám zaberou bezpočet hodin. Abyste si tedy zapamatovali veškeré detaily,

Více

ATELIÉR FOTOGRAFIE MARTIN HLAVÁČEK

ATELIÉR FOTOGRAFIE MARTIN HLAVÁČEK ATELIÉR FOTOGRAFIE MARTIN HLAVÁČEK CENÍK SLUŽEB A DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY - ELEKTRONICKÉ objednávky přijímáme POUZE skrze email voicedymut@email.cz - pokud jste si vybrali jeden z balíčků focení,

Více

WWW. TC-PHOTOGRAPHY.CZ Moravské Budějovice, +420 723 820 883 TC-PHOTOGRAPHY@SEZNAM.CZ CENÍK FOTOGRAFOVÁNÍ

WWW. TC-PHOTOGRAPHY.CZ Moravské Budějovice, +420 723 820 883 TC-PHOTOGRAPHY@SEZNAM.CZ CENÍK FOTOGRAFOVÁNÍ CENÍK FOTOGRAFOVÁNÍ *kliknutím na požadovaný druh fotografování, budete přesměrováni do příslušné sekce Fotografování jedné třídy 3 hodiny fotografování Více než 300 upravených fotografií DVD pro třídu

Více

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Využití internetu a sociálních sítí v rámci semináře Zásady správného obhospodařování zemědělské půdy (13/018/1310b/164/000699) Struktura prezentace Nový jednotný

Více

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí.

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. Pokud jste již rozhodnuti, následující Spříklady pro vás budou jistě skvělou

Více

Ceník služeb. Portréty ateliér. /Děti, miminka, těhotenská a rodinná fotografie, móda, fotobook, glamour, akt/

Ceník služeb. Portréty ateliér. /Děti, miminka, těhotenská a rodinná fotografie, móda, fotobook, glamour, akt/ Jindřich Šilhánek Marcus Sawo Na Zámku 649, Nehvizdy, 250 81 Telefon +420 774 229 945 e-mail: foto@marcussawo.cz www.marussawo.cz IČO: 71134336 DIČ: CZ7410030078 Bankovní spojení: Raiffeisen Bank: 2223033028/5500

Více

fotostudio HARRER ateliér kreativní a trikové fotografie Rámcový ceník fotografických služeb - reportážní a dokumentární fotografie

fotostudio HARRER ateliér kreativní a trikové fotografie Rámcový ceník fotografických služeb - reportážní a dokumentární fotografie Jiráskova 4, 411 12 Čížkovice - www.harrer.eu - studio@harrer.eu - +420 774 427 737 FOTOGRAFOVÁNÍ SVATEB Je mnoho fotografů, kteří nabízejí fotografování svateb jako snadný způsob své vlastní obživy, ale

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Nová média a oslovení mládeže

Nová média a oslovení mládeže Nová média a oslovení mládeže Sociální sítě účinný moderní marketingový a komunikační nástroj Nikola Samková, 27. 11. 2016 Sociální sítě Jedná se o službu na internetu. Registrovaným členům umožňuje vytvářet

Více

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM Krásný den, rádi bychom Vás oslovili s nabídkou stát se hrdým partnerem 8. ročníku CELOREPUBLIKOVÝCH ZÁVODŮ KOČÁRKŮ ve sportovní chůzi, který se uskuteční v neděli 14. 4. 2019

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Hlavní banner Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Homepage a všechny podstránky, kromě sekce Tým a jednotlivých profilů sportovců 970 x 100 6.390 Kč 1.590 Kč + 100 umístění Tým a jednotlivé profily

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

BASIC STANDARD EXCLUSIVE

BASIC STANDARD EXCLUSIVE CENÍK ATELIÉROVÝCH PRACÍ rodinné focení, děti, těhulky, portrétní fotografie... Sada obsahuje: 50-80 záběrů na 1 pozadí 8 profesionálně vyretušovaných fotografií tisk 6 ks fotografií 15x23 cm tisk 2 ks

Více

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE PROMOVIE CENÍK 2013 MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE MATURITNÍ VIDEA VIDEO ZÁZNAM PLESU FOTOGRAFOVÁNÍ PLESU PROJEKCE Společně se třídou

Více

Svatební video ve vysokém rozlišení (HDV) na Blue-ray

Svatební video ve vysokém rozlišení (HDV) na Blue-ray W - v i d e o s t u d i o, J a r o m í r W o j t y l a, K o m e n s k é h o 3 4, L h o t a u O p a v y 7 4 7 9 2 T e l : 6 0 3 4 3 7 1 8 8, 7 2 4 0 9 2 7 5 5, e m a i l : w - v i d e o @ w - v i d e o.

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka.

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Předmluva Svatebních fotografů je v dnešní době na trhu opravdu hodně. Ale kdo se má vyznat v tom,

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2015 1/10 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro účastníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Příloha č.6: Komunikační mix

Příloha č.6: Komunikační mix Příloha č.6: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...3 Kariérní stránky... 3 Vlastní fotografie... 3 Vlastní video... 3 Prezentační systém... 3 Facebook profil... 4 Reach zasažení cílové

Více

PRÁCE S VEŘEJNOSTÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY

PRÁCE S VEŘEJNOSTÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY PRÁCE S VEŘEJNOSTÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY STRUČNÁ METODIKA PRO SPOLKY ZUZANA PROUZOVÁ, KRISTÝNA ŠENFELDOVÁ Materiál vznikl v rámci projektu OP Praha adaptabilita CZ.2.17/2.1.00/36252 Profesionalizace pražského

Více

Analýza nových forem marketingu. Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing.

Analýza nových forem marketingu. Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing. Analýza nových forem marketingu Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing. Jakub Hořický Cíl bakalářské práce Cílem práce je pro zvolenou společnost

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI

PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI Soutěž Fit s müsli je určena žákům 8. tříd základních škol Olomouckého kraje. Každý registrovaný žák může být členem pouze jednoho týmu. Soutěž se skládá ze čtyř etap.

Více

Příloha č.5: Komunikační mix

Příloha č.5: Komunikační mix Příloha č.5: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...2 Kariérní stránky... 2 InHiro - implementace ATS... 2 Vlastní fotografie... 2 Prezentační systém... 3 Reach zasažení cílové skupiny...

Více

SVATEBNÍHO KAMERAMANA

SVATEBNÍHO KAMERAMANA Luboš Konečný 9 TAJNÝCH TIPŮ JAK VYBRAT SVATEBNÍHO KAMERAMANA verze 1.0 SEZNAM TIPŮ 1) Rezervujte včas 2) Čtěte recenze 3) Neřešte příliš vzdálenost 4) Roky praxe nejsou vždy výhra 5) One man show? 6)

Více

Úvod do sociálních sítí

Úvod do sociálních sítí Úvod do sociálních sítí Otázky do začátku Je má cílová skupina na sociálních sítích? Čeho tam chci dosáhnout? Mám obsah, který můžu sdílet? Kdo bude obstarávat sociální sítě? Jak budu měřit úspěšnost aktivit?

Více

Rodinná, těhotenská, děti a partnerská fotografie exteriér/lifestyle u Vás doma

Rodinná, těhotenská, děti a partnerská fotografie exteriér/lifestyle u Vás doma Rodinná, těhotenská, děti a partnerská fotografie exteriér/lifestyle u Vás doma 1-1,5 hod focení 10 ks fotografií v plné kvalitě na dvd potištěné jednou z Vašich fotografií koláž ze všech fotografií jako

Více

Reaguje vyhledávání na potřeby uživatelů nebo tomu je naopak?

Reaguje vyhledávání na potřeby uživatelů nebo tomu je naopak? Reaguje vyhledávání na potřeby uživatelů nebo tomu je naopak? David Chudán (xchud01@vse.cz) Vysoká škola ekonomická, fakulta informatiky a statistiky, katedra informačního a znalostního inženýrství Inforum

Více

Digitální fotografie II. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová

Digitální fotografie II. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Digitální fotografie II Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Téma sady didaktických materiálů Číslo a název šablony Číslo didaktického materiálu Druh didaktického materiálu Téma didaktického materiálu

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

Martin Říha photography

Martin Říha photography 2015 Martin Říha photography AKT/UMĚLECKÝ, BUDOIR, FASHION, FOTOMANIPULACE, GLAMOUR, NOVOROZENCI A DĚTI, PASOVÉ FOTO, PORTRÉT, RODINNÉ FOTO, SVATBY, TABLA A SPOLEČENSKÉ AKCE, REKLAMNÍ FOTOGRAFIE A GRAFICKÁ

Více

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství FreerideTV prezentace / nabídka partnerství Na podzim 2018 přichází online magazín Freeride.cz s dlouhodobým projektem FreerideTV, jehož cílem je mediální pokrytí české scény akčních sportů formou pravidelných

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P Garantovaný prodejní plán KVALITNÍ PŘÍPRAVA JE ZÁKLADEM Zpracování tržního odhadu Správně stanovená prodejní cena je jedním z nejpodstatnějších aspektů,

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí?

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Ing. Jakub Křižka +420 739 573 555 krizka@ipodnikatel.cz WWW.IPODNIKATEL.CZ - CO TO JE? Webový portál zaměřený na problematiku podnikání Články, videa,

Více

Virtuální svatební den s videokamerou a jeho zpracování

Virtuální svatební den s videokamerou a jeho zpracování Virtuální svatební den s videokamerou a jeho zpracování Zde bude pro vaši představu znázorněn a popsán průběh svatebního dne a zdůrazněny okamžiky, které pro vás zaznamenáváme a pak ve studiu zpracujeme.

Více

Představení projektů pro školní rok 2014/2015

Představení projektů pro školní rok 2014/2015 Představení projektů pro školní rok 2014/2015 Motto projektů: Škola, o které se středoškolák nedozví, jako by neexistovala Přehled projektů: MapaŠkolství.cz FakultaRoku.cz, StředníRoku.cz, GymplRoku.cz,

Více

Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz

Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz Manuál pro organizátory akcí mujprvnigol.cz Měsícnáborů 2014 2018 CELKEM 624 podpořených akcí více než 110 000 zúčastněných dětí Jak přihlásit svou akci? Podání žádosti na konání akce Kontaktujte Grassroots

Více

Příloha č. 1: Dotazník

Příloha č. 1: Dotazník Příloha č. 1: Dotazník Dobrý den, dostal se Vám do ruky dotazník k diplomové práci s názvem Sociální média v Gambrinus lize. Jmenuji se Daniel Matějka a jsem studentem posledního ročníku oboru Management

Více

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Případové studie Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Daniel Mlynář, Sales and Marketing Director; Jakub Holý, Senior Architect WDF Web Design Factory Základní idea konceptu

Více

Reklamní příležitosti s Minty Trips ceník

Reklamní příležitosti s Minty Trips ceník Reklamní příležitosti s Minty Trips ceník.,,,,.. www.mintytrips.cz.,,..,... Minty Trips info@mintytrips.cz Co web mintytrips.cz přináší Nabízí informace pro cestovatele, kteří se chystají navštívit Londýn,

Více

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013 NOVASOL GROUP NOVASOL Informace pro nové majitele 27. Května 2013 30.000 rekreačních objektů ve 26 evropských zemích Vážený majiteli rekreačního domu, chaty, chalupy nebo apartmánu, firma NOVASOL patří

Více

Soutěž Vyhraj s Marimex

Soutěž Vyhraj s Marimex Soutěž Vyhraj s Marimex Představení Marimex Česká společnost Marimex je ryze česká společnost s pětadvacetiletou tradicí. Patří mezi největší dodavatele zboží a služeb v oblasti bazénové a relaxační techniky.

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

Sociální síť. = propojená skupina lidí na internetu

Sociální síť. = propojená skupina lidí na internetu Sociální sítě Sociální síť = propojená skupina lidí na internetu registrovaným členům umožňuje vytvářet osobní (či firemní) veřejný či částečně veřejný profil, komunikovat spolu, sdílet informace, fotografie,

Více

Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách. Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data?

Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách. Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data? Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data? Co se dnes naučíme? Jak pracovat s databází. Jak zůstat na internetu v bezpečí? Co jsou

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

CSR program. Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti.

CSR program. Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti. CSR společenská odpovědnost Společenská odpovědnost firem je dnes nedílnou součástí jejich prezentace ve společnosti. LFA si uvědomuje významnou roli, kterou ve společnosti hraje profesionální fotbal,

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Propozice k fotografování. Pro rok 2016 / 2017

Propozice k fotografování. Pro rok 2016 / 2017 Propozice k fotografování Pro rok 2016 / 2017 Jmenuji se Eva Zajícová Jsem fotografka, cestuji a fotím po celém světě, kam mě zrovna vítr zavane. Miluji přirozené světlo, uvolněnou atmosféru a upřímné

Více

Měsícnáborů. Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz

Měsícnáborů. Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz Měsícnáborů Manuál pro organizátory akcí mujprvnigol.cz Měsícnáborů 2014-2017 CELKEM 508 podpořených akcí více než 90 000 zúčastněných dětí Podání žádosti na konání akce Jak přihlásit svou akci? Kontaktujte

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP)

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) Všeobecná ustanovení a smluvní podmínky The Insiders Listopad 2018 Účastí v této kampani se stáváte registrovaným uživatelem Insiderové sítě (The

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...3 Aktualizace kariérních stránek...3 Implementace ATS Inhiro... 3 Spolupráce při tvorbě intranetu...3

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Pracovní skupina Vnitřní podpora Přítomni: Švára (garant oblasti SP), Tom Hradil, Hanka Ondráková, Hanka Pupíková, Jonáš Procházka, Terka Opravilová, Diego,

Více

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Marketingová komunikace v kultuře Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Osnova Co je to marketingová komunikace Reklama Reklamní kampaň kulturní akce PR Public Relations pro kulturní akce Direct Marketing

Více

Průvodce prostředím Twinspace

Průvodce prostředím Twinspace Vítejte Průvodce prostředím Twinspace Návod pro práci v prostředí TwinSpace byl vytvořen pro učitele-administrátory, kteří jsou v prostředí TwinSpace nováčky. S pomocí návodu dokážete: - vstoupit do prostředí

Více

1. webu. 4. 3D vizualizace webu 3D vizualizace půdorysů 3D Vizualizace interiérů 3D vizualizace exteriérů 3D vizualizace produktů

1. webu. 4. 3D vizualizace webu 3D vizualizace půdorysů 3D Vizualizace interiérů 3D vizualizace exteriérů 3D vizualizace produktů 1. webu 01. Firemní identita - CI (corporate identity) 02. Tvorba loga (logomanuál) 03. Firemní tiskoviny 04. Reklamní tiskoviny 05. Velkoplošná reklama 06. Ostatní služby grafického designu 2. Webdesign

Více

KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ. Nabídka partnerské spolupráce

KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ. Nabídka partnerské spolupráce KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Nabídka partnerské spolupráce Staňte se partnery významné univerzitní knihovny, která slouží nejen 12 500 studentům a zaměstnancům univerzity, ale také veřejnosti

Více

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU 1 Princip projektu Rodinné pasy vznikly jako projekt na podporu rodin s dětmi. Jeho podstatou je vytvoření a realizace systému poskytování slev a dalších výhod rodinám

Více

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb HOLD Production, s.r.o. Praha 8, Na Rokytce 1032 Liberec III, Mrštíkova 399/2a Tel.: 602 404 692, 724 135 671 PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ nabídka produkčních a mediálních služeb Ve spolupráci s

Více

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Třináctilistové barevné nástěnné kalendáře, rozměr listů 210x297 mm, podloženo pevným kartonem, vazba do spirály, očko na zavěšení. Tyto kalendáře

Více

Spolupráce se serverem www.lokace.cz

Spolupráce se serverem www.lokace.cz Spolupráce se serverem www.lokace.cz Portál www.lokace.cz je zaměřen na informační zabezpečení nejrůznějších forem soukromých i veřejných akcí, oblíbenou oblastí na našem portálu je Pohostinství Charakteristika

Více

Nabídka služeb PR. www.fsv.cuni.cz

Nabídka služeb PR. www.fsv.cuni.cz Nabídka služeb PR Vážené kolegyně, vážení kolegové, v následujícím textu naleznete výčet standardních služeb, které nabízí fakulta v oblasti public relations institutům a ostatním součástem fakulty. Neváhejte

Více

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA GYMNASTIKA, PARKUR, BOJOVÉ SPORTY, POHYBOVÁ PRŮPRAVA... TERMÍN REALIZACE 1. 6. 14. 9. 2017 NÁš PŘÍBĚH Po několika letech trénování dětí ve sportovní gymnastice

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA 1 2 3 4 OUTSOURCING LOGISTIKY skladování, balení, distribuce, vratky a reklamace CENA za balík: 145,- Kč * TVORBA VLASTNÍHO E-SHOPU webdesign, script, interní SEO,

Více

Dotazník pro fanoušky PSG Zlín

Dotazník pro fanoušky PSG Zlín PŘÍLOHY Příloha 1 - Dotazník marketingového výzkumu spokojenosti fanoušků (Zdroj: vlastní zpracování) Dotazník pro fanoušky PSG Zlín VÁŽENÍ PŘÍZNIVCI A FANOUŠCI PSG ZLÍN, vedení hokejového klubu z důvodu

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obsah ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1 Úvod... 2 2 Obecné informace... 2 3 Jaké osobní údaje o vás shromažďujeme... 2 4 Kde společnost Office Depot tyto údaje shromažďuje... 2 5 Jak používáme

Více

VHK V MÉDIÍCH Články a fotografie v tištěných médiích a jejich internetových verzích Zpravodajství na radiových vlnách Televizní reportáže Outdoorová reklama U příležitosti významných utkání a událostí

Více

Průkazové fotografie digitální

Průkazové fotografie digitální Průkazové fotografie digitální doba zhotovení akt.den+počet prac.dnů cena [Kč] zhotovení 4 ks 3,5 x 4,5 cm s výběrem na počkání 129,- zhotovení 4 ks 3,5 x 4,5 cm s výběrem D+3 99,- zhotovení 8 ks 3,5 x

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/ MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN Projekt Registrační číslo Nositel projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008577

Více

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana CENÍK Přehled nabízených produktů a služeb Bannerová reklama hlavní strana Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Fotoslužby a prodej fotek Kontakt NĚCO O NÁS Informační portál www.sumpersko.net

Více

Media Kit. Průvodce Portálem

Media Kit. Průvodce Portálem Media Kit Průvodce Portálem www.plasticka-chirurgie.info Plasticka-chirurgie.info Media Kit 2 Unikátní portál plastické chirurgie, dermatologie a estetické medicíny Efektivní způsob nabídky Vašich služeb

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

Průvodce účastí firem na konferenci 2016

Průvodce účastí firem na konferenci 2016 Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT 2016 Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2016 1/8 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro návštěvníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

JAK VYBRAT SPRÁVNÉHO FOTOGRAFA

JAK VYBRAT SPRÁVNÉHO FOTOGRAFA JAK VYBRAT SPRÁVNÉHO FOTOGRAFA OBSAH Úvod... 3 Moje vlastní špatná zkušenost. 4 Čím se řídit při správném výběru... 6 Můj přístup k zakázkám.... 7 Závěr..... 8 2 Hana Klimešová rodinná a svatební fotografka

Více

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Mgr. Veronika Mikešová Národní muzeum Projekt Archeologie na dosah Probíhá od ledna 2012 do prosince 2014 na Oddělení pravěku a antického starověku

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY INTIMNÍ FOTO MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography INTIMNÍ FOTOGRAFIE / TĚHOTENSKÉ FOTOGRAFIE ONA A ON INTIMNĚ / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf O MNĚ Ahoj, jmenuji se Miloš. Profesionálně se focení

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

DODATEK Č. 1 VSTUPNÍ DOTAZNÍK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU

DODATEK Č. 1 VSTUPNÍ DOTAZNÍK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU DODATEK Č. 1 VSTUPNÍ DOTAZNÍK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU Jméno a příjmení:... Bydliště:... Kontakt - telefon, email:. Jsem svéprávný: Mám soudem stanoveného zákonného zástupce: Jméno a příjmení zástupce:...

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů Na portálu zveřejňujeme v jednotlivých oborových sekcích odkazy na stránky dodavatelů pro hromadné stravování. Zároveň adresu

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 Co je Do práce na kole? Do práce na kole je celorepubliková výzva, v rámci které každý květen motivujeme zaměstnance a firmy, aby si alespoň

Více