Uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelská příručka"

Transkript

1 Uživatelská příručka

2 Uživatelská příručka aplikace Norton 360 Dokumentace verze 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci a dokumentace jsou považovány za komerční počítačový software podle definice v dokumentu FAR část a řídí se omezenými právy dle definice v dokumentu FAR v části dokumentace Komerční počítačový software omezená práva a v dokumentu DFARS část Práva ke komerčnímu počítačovému softwaru nebo dokumentaci komerčního počítačového softwaru a dalších následných nařízení. Veškeré použití, úpravy, vydávání kopií, výkon, zobrazení nebo odhalení licencovaného softwaru a dokumentace vládou Spojených států bude pouze v souladu s podmínkami tohoto ujednání. Symantec, logo Symantec, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, a Norton SystemWorks, jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Symantec Corporation nebo jejích poboček ve Spojených státech amerických a jiných zemích. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation. Jiné názvy mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Produkt popsaný v tomto dokumentu je distribuován s licencí omezující jeho použití, kopírování, distribuci a dekompilaci či reverzní překlad. Žádná část tohoto dokumentu nesmí být reprodukována v jakékoli formě a jakýmkoli způsobem bez předchozího písemného souhlasu společnosti Symantec Corporation nebo jejích případných poskytovatelů licencí. TATO DOKUMENTACE JE POSKYTOVÁNA TAK, JAK JE A SPOLEČNOST SYMANTEC CORPORATION SE ZŘÍKÁ VEŠKERÝCH VÝSLOVNĚ UVEDENÝCH NEBO PŘEDPOKLÁDANÝCH PODMÍNEK, PROHLÁŠENÍ A ZÁRUK, VČETNĚ PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK TÝKAJÍCÍCH SE OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ ZÁKONA, S VÝJIMKOU ROZSAHU, VE KTERÉM JSOU TAKOVÁTO ZŘEKNUTÍ PRÁVNĚ NEPLATNÁ. SPOLEČNOST SYMANTEC CORPORATION NENÍ ZODPOVĚDNÁ ZA ŽÁDNÉ NÁHODNÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VZNIKLÉ VE SPOJENÍ S VYKONANOU PRACÍ NEBO POUŽITÍM TÉTO DOKUMENTACE. INFORMACE OBSAŽENÉ V TÉTO DOKUMENTACI PODLÉHAJÍ ZMĚNÁM BEZ PŘEDCHOZÍHO UPOZORNĚNÍ. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA 95014, USA

3 Obsah Kapitola 1 Kapitola 2 Aktivace Než začnete... 5 Aktivace aplikace Norton Začínáme Spuštění aplikace Norton Aktivace aplikace Norton Průzkum hlavního okna... 8 Vysvětlení stavu aplikace Norton Správa zpráv a výstrah Zobrazování podrobných informací Další informace Řešení podpory pro oblast EMEA Rejstřík

4 4 Obsah

5 Aktivace 1 Tato kapitola obsahuje následující témata: 1 Než začnete 1 Aktivace aplikace Norton 360 Než začnete w Než začnete, ukončete všechny spuštěné programy, zavřete otevřené soubory a ověřte, že jste připojeni k Internetu. Během aktivace se mohou zobrazit zprávy společnosti Microsoft. Postupujte podle pokynů společnosti Microsoft a potom pokračujte v aktivaci aplikace Norton 360. Aktivace aplikace Norton 360 w Norton 360 je již na vašem počítači nainstalována; aby však byla možná kompletní ochrana, je třeba dokončit aktivaci. Abyste mohli produkt aktivovat, musíte pracovat v režimu online. Máte-li s aktivací potíže, přejděte na web společnosti Symantec. V Internetu přejděte na následující adresu: Aktivace produktu Norton Proveďte jednu z následujících akcí: 1 Pokud se panel aplikace Norton 360 otevře automaticky, klepněte na tlačítko Další. 1 Na hlavním panelu Windows klepněte postupně na položky Start > Všechny programy > Norton 360 > Norton Přečtěte si licenční smlouvu a potom klepněte na tlačítko Souhlasím. Pokud licenční smlouvu nepřijmete, nemůžete pokračovat v aktivaci. 3 V okně Aktivace vyberte požadovanou možnost a potom klepněte na tlačítko Další.

6 6 Aktivace Aktivace aplikace Norton 360 w 4 Zobrazí-li se panel účtu Norton Account, proveďte jednu z následujících akcí: 1 Pokud již účet Norton máte, vyplňte část Přihlásit k již existujícímu účtu Norton. 1 Chcete-li vytvořit nový účet Norton Account, vyplňte část Vytvořit účet Norton Account. Chcete-li mít přístup k zálohování online, musíte mít účet Norton. 5 Klepněte na tlačítko Další. 6 Pokud se zobrazí panel Zabezpečení, společnost Symantec doporučuje nechat zaškrtnutá všechna políčka pro používání produktů společnosti Norton k ochraně počítače a potom klepnutím na tlačítko Další panel zavřít. 7 Při provádění rychlé kontroly počítače postupujte podle pokynů uvedených na obrazovce aplikace Norton 360. Pokud se vám nedaří aktivovat produkt Pokud se nemůžete připojit k serverům společnosti Symantec za účelem aktivace produktu, zkontrolujte nejprve, zda nemáte nainstalován software s funkcí dětského zámku nebo zda tento software nepoužíváposkytovatel internetových služeb, který vám připojení může blokovat. Pokud používáte software s funkcí rodičovského zámku, mohou se vyskytnout problémy s připojením. Jestliže se domníváte, že připojení blokuje funkce rodičovského zámku, můžete ji nakonfigurovat tak, aby proces aktivace neblokovala. Chcete-li změnit konfiguraci, bude nutné se přihlásit k softwaru rodičovského zámku jako správce nebo se přihlásit k Internetu prostřednictvím poskytovatele Internetu jako správce.

7 Začínáme 2 Tato kapitola obsahuje následující témata: 1 Spuštění aplikace Norton Aktivace aplikace Norton Průzkum hlavního okna 1 Vysvětlení stavu aplikace Norton Správa zpráv a výstrah 1 Zobrazování podrobných informací 1 Další informace Spuštění aplikace Norton 360 Aplikace Norton 360 chrání každý počítač, ve kterém je nainstalována. K zajištění ochrany není nutno aplikaci spouštět. Pokud aplikace Norton 360 zjistí situaci vyžadující pozornost uživatele, lze problém vyřešit automaticky. Aplikaci Norton 360 lze nastavit tak, aby uživatele upozornila na situace, které vyžadují pozornost. Uživatel se pak může rozhodnout, jaké kroky uskuteční. Aplikaci Norton 360 můžete kdykoli spustit a změnit nastavení, zkontrolovat stav ochrany nebo provést preventivní údržbu. Všechny funkce programu jsou dostupné z hlavního okna. Spuštění aplikace Norton Proveďte jednu z následujících akcí: 1 Na hlavním panelu systému Windows poklepejte na ikonu Norton Na hlavním panelu Windows klepněte postupně na položky Start > Všechny programy > Norton 360 > Norton Poklepejte na ikonu Norton 360 na ploše.

8 8 Začínáme Aktivace aplikace Norton 360 Aktivace aplikace Norton 360 Abyste mohli používat veškeré funkce aplikace Norton 360 musí ji nejprve aktivovat. Pokud jste produkt neaktivovali během instalace, bude se pravidelně zobrazovat upozornění Je nutná aktivace, dokud aktivaci neprovedete. w Aktivací produktu omezujete softwarové pirátství a získáváte záruku, že používáte originální software společnosti Symantec. Produkt je třeba aktivovat v časovém období uvedeném v upozornění, jinak přestane fungovat. Produkt lze aktivovat přímo z upozornění Je nutná aktivace. Aplikaci lze aktivovat i z hlavního okna. Aktivace by měla trvat jen několik minut. Aktivace produktu z upozornění na aktivaci 1 V okně výstrahy klepněte na tlačítko Obnovit. 2 Klepněte na tlačítko OK. 3 V okně Aktivace klepněte na tlačítko Další. 4 V okně Aktivace byla úspěšná klepněte na tlačítko Dokončit. Aktivace produktu z hlavního okna 1 Klepněte na položku Účet. 2 Klepněte na možnost Aktivace aplikace Norton 360. Průzkum hlavního okna Po spuštění aplikace Norton 360 se otevře hlavní okno. Hlavní okno umožňuje přístup ke všem funkcím, možnostem, nápovědě a podpoře aplikace Norton 360. Umožňuje také zobrazení celkového stavu kategorií ochrany, včetně ochrany počítače a webové ochrany, zálohování souborů a souborů, které byly staženy při používání Internetu.

9 Začínáme Průzkum hlavního okna 9 Hlavní okno obsahuje tři oblasti, které umožňují přístup k úlohám a službám. Jedná se o tyto oblasti: Odkazy Stavový panel V horní části hlavního okna jsou zobrazeny následující odkazy: 1 Prověřování Otevře se stránka podrobností o prověřování s informacemi o hrozbách, které byly nalezeny nebo vyřešeny během posledního prověření. 1 Úlohy a nastavení Otevře se stránka Úlohy a nastavení, která umožňuje ruční prověřování, zálohování, aktualizaci produktu a správu účtu Norton. Umožňuje také úpravy nastavení ochrany před viry a spywarem, nastavení brány firewall, zálohování a zabezpečení. 1 Účet Otevře se stránka Správa účtu. která umožňuje správu účtu Norton, obnovení odběru a aktivaci produktu. Tuto stránku můžete také použít k doporučení tohoto produktu přátelům, zakoupení úložného prostoru a zobrazení nebo změny přezdívky, která je spojena s vaším účtem Norton. 1 nápověda Otevře nápovědu online aplikace Norton Podpora Otevře webovou stránku podpory, která vám pomůže při řešení problémů týkajících se aplikace. Stavový panel je umístěn ve středu hlavního okna a zobrazuje celkový stav kategorií zabezpečení. Stav bude mít označení Bezpečný, je-li počítač zabezpečený, nebo označení Ohrožené, pokud nějaká oblast vyžaduje vaši pozornost. V této oblasti je také tlačítko Opravit. Vyžaduje-li nějaká oblast vaši pozornost, je to vyjádřeno v jedné nebo několika kategoriích zabezpečení.

10 10 Začínáme Vysvětlení stavu aplikace Norton 360 Kategorie zabezpečení Kategorie zabezpečení představují největší oblast hlavního okna a obsahují následující informace: 1 Zabezpečení počítače Uvádí informace o celkovém stavu ochrany a umožňuje přístup na stránku Zabezpečení počítače, na které zjistíte stav ochrany související s internetovými předvolbami. Chcete-li tuto stránku otevřít, klepněte na tlačítko Podrobnosti. 1 Zabezpečení transakcí Uvádí celkový stav zabezpečení a umožňuje přístup na stránku Zabezpečení transakcí, na které zjistíte stav ochrany související s ochranou před phishingem. Podrobné informace o nejnovějších hrozbách a řešeních najdete na webových stránkách Symantec Security Response. Chcete-li tuto stránku otevřít, klepněte na tlačítko Podrobnosti. 1 Zálohování Uvádí celkový stav zálohování a umožňuje přístup na stránku Zálohování, na které zjistíte stav nastavení zálohování. Soubory můžete zálohovat nebo obnovit i ručně. Chcete-li tuto stránku otevřít, klepněte na tlačítko Podrobnosti. 1 Optimalizace počítače Uvádí celkový stav a umožňuje přístup na stránku Optimalizace počítače, na které zjistíte stav odstraňování nepotřebných souborů a optimalizace disku. Umožňuje také optimalizaci pevného disku a ruční spuštění prověřování. Vysvětlení stavu aplikace Norton 360 Viz Barvy stavu a bezpečné užívání výpočetní techniky na straně 10. Po spuštění aplikace Norton 360 se v hlavním okně zobrazí základní informace o jejím stavu. Barva stavového panelu v horní části okna označuje aktuální stav počítače. Pokud událost vyžaduje zásah uživatele, stavový panel bude obsahovat popis problému. Pokud je nutno vyřešit více událostí, stavový panel zobrazí i více událostí. Pokud aplikace Norton 360 zjistí problémy, nabídne tlačítko pro řešení problémů. Pod stavovým panelem aplikace Norton 360 se zobrazí jednotlivé stavové oblasti pro každou funkci zabezpečení. Stavové oblasti informují o tom, kolik problémů je třeba vyřešit pro každou funkci. Stavové oblasti funkcí zabezpečení také nabízí odkazy Podrobnosti, které umožňují přístup k dalším informacím. Barvy stavu a bezpečné užívání výpočetní techniky V aplikaci Norton 360 jsou pro indikaci stavu funkcí zabezpečení používány tři barvy. Červená Označuje jeden a více problémů ohrožujících zabezpečení počítače Žlutá Označuje jeden a více problémů, které vyžadují pozornost

11 Začínáme Správa zpráv a výstrah 11 Zelená Značí, že je počítač zabezpečený. Správa zpráv a výstrah Aplikace Norton 360 zobrazuje zprávy různými způsoby a na různých místech. Zprávy se mohou zobrazovat na následujících místech: Hlavní panel na pracovní ploše systému Windows Několik typů zpráv aplikace Norton 360 se zobrazuje v dolní pravé části pracovní plochy systému Windows. Pokud byl počítač například vypnut nebo jste po určitou dobu nebyli připojeni k Internetu, zobrazí se zpráva o tom, že ochrana nemusí být aktuální. Dále se zobrazí zpráva v případě, že bylo vypnuto zabezpečení. Tato zpráva varuje, že počítač nemusí být bezpečný, a zobrazí nápovědu k zapnutí požadovaného nastavení. Ve většině případů stačí klepnout na varování, které otevře aplikaci Norton 360; potom můžete problém vyřešit. Celkový stav v hlavním okně aplikace Norton Výstrahy a jiné zprávy se zobrazují uprostřed 360 horní části hlavního okna. Barva indikuje naléhavost zprávy. Je-li barva varování zelená, všechno je v pořádku. Pokud je zpráva červená, je nutno postupovat podle pokynů ve zprávě, aby bylo zabezpečení zajištěno i nadále. Norton 360 kategorie a podrobnosti Změní-li se stav kategorie, změní se barva varování. Zelený kruh se zaškrtávací značkou znamená, že jsou všechny položky dané kategorie v dobrém stavu. Žluté nebo červené kruhy označují problémy, které byste měli prověřit. Pokud klepnete na libovolnou kategorii, zobrazí se informace o položkách, které vyžadují pozornost. Většinou je součástí popisu problému i odkaz, který vám pomůže situaci řešit. Pokud jste upozorněni na něco, co nechcete měnit, můžete varování upravit tak, aby vás aplikace Norton 360 na tento problém již neupozorňovala.

12 12 Začínáme Zobrazování podrobných informací Zobrazování podrobných informací V hlavním okně aplikace Norton 360 jsou zobrazeny souhrnné informace o každé ze čtyř funkcí zabezpečení aplikace Norton 360. O každé funkci zabezpečení si můžete přečíst podrobné informace. Zobrazení podrobností o funkci zabezpečení 1 V hlavním okně aplikace Norton 360 klepněte na odkaz Podrobnosti pod požadovanou funkcí zabezpečení: 1 Aktuální stav funkce zabezpečení. 1 Seznam a výsledky kontrol prováděných danou funkcí zabezpečení. V některých případech mohou výsledky kontroly zahrnovat odkaz Podrobnosti umožňující přístup k dalším informacím. 1 Seznam činností, které můžete provést. 2 Po kontrole podrobností klepněte na tlačítko Zavřít. Další informace Přístup k nápovědě S použitím aplikace Norton 360 vám pomůže produktová dokumentace. Potřebné informace naleznete v počítači a na webovém serveru společnosti Symantec. Nápověda je k dispozici v celém obsahu produktu společnosti Symantec. V nápovědě naleznete odkazy na informace, které vám pomohou s dokončením požadovaných specifických úkolů. Nápověda online obsahuje průvodce všemi funkcemi produktu a úlohami, které lze provést. Otevření nápovědy 1 V hlavním okně klepněte na položku Nápověda. 2 Klepněte na kartu v levém podokně okna Nápověda. Máte následující možnosti: Obsah Zobrazuje nápovědu podle témat. Rejstřík Uvádí všechna klíčová slova témat nápovědy v abecedním pořadí Hledat Otevře pole pro vyhledávání, do kterého můžete zadat slovo nebo frázi. Témata nápovědy lze vytisknout. Postup pro tisk témat nápovědy 1 V okně Nápověda klepněte na kartu Obsah. 2 V seznamu Obsah vyberte téma, které chcete vytisknout, a klepněte na tlačítko Tisk. 3 Vyberte, zda chcete vytisknout pouze vybrané téma, nebo téma a všechna jeho podřízená témata. 4 Klepněte na tlačítko OK.

13 Začínáme Další informace 13 Zobrazení nápovědy okna a panelu Potřebujete-li pomoc, nápověda okna a panelu vám poskytne nápovědu pro okno nebo panel. Postup zobrazení nápovědy okna a panelu 4 Přístup k oknu nebo panelu nápovědy získáte klepnutím na položku Nápověda v jakémkoli okně nebo panelu. Přístup k webu společnosti Symantec K webovému serveru společnosti Symantec můžete přejít pomocí prohlížeče. Webové stránky technické podpory společnosti Symantec lze rovněž zobrazit pomocí libovolného okna a panelu aplikace Norton 360. Přístup na webový server společnosti Symantec z prohlížeče 1 Spusťte webový prohlížeč. 2 Přejděte na následující adresu: Přístup k webovému serveru společnosti Symantec z aplikace 4 Webové stránky technické podpory společnosti Symantec lze zobrazit prostřednictvím libovolného okna a panelu aplikace, a to klepnutím na položku Podpora.

14 14 Začínáme Další informace

15 Řešení podpory pro oblast EMEA O podpoře Vítá vás podpora společnosti Symantec V několika snadných krocích vám nabízíme široký výběr možností, jak najít odpověď na váš dotaz nebo řešení problému: Jak používat tuto příručku Pomoc s instalací, konfigurací a řešením technických problémů produktů Symantec. 1 Pomocí níže uvedené tabulky určete, jaký typ podpory potřebujete. 1 Přejděte k příslušnému oddílu a k řešení problému využijte volitelné možnosti naší podpory prostřednictvím webu. 1 Pokud naše podpora prostřednictvím webu nevyřešila váš problém, obraťte se na nás prostřednictvím u, konverzace nebo telefonu. Naše následující tabulka vám pomůže najít podporu pro běžné problémy a dotazy: Problém Služby zákazníkům Odborná pomoc Antivirová odborná pomoc a odstraňování virů Nelze aktivovat produkt Otázky týkající se obnovení odběru Zakoupení produktu online Získání informací o produktu nebo zkušební verze

16 16 Řešení podpory pro oblast EMEA Služby zákazníkům Problém Služby zákazníkům Odborná pomoc Antivirová odborná pomoc a odstraňování virů Zakoupení inovace produktu Problémy při stahování produktu Výměna vadných disků CD a příruček Problémy při instalaci nebo po instalaci Problémy s připojením k Internetu Nelze odesílat nebo přijímat y Produkt zobrazuje chybovou zprávu Chybová zpráva služby LiveUpdate Zjištění a odstranění viru nebo spywaru Poradenství k zabezpečení a ochraně počítače Služby zákazníkům Možnosti podpory oddělení služeb zákazníkům 1 Podpora prostřednictvím webu 1 Podpora prostřednictvím u 1 Telefonická podpora 1 Telefonní čísla podpory oddělení služeb zákazníkům

17 Řešení podpory pro oblast EMEA Podpora prostřednictvím webu 17 Podpora prostřednictvím webu Odpovědi na otázky týkající se služeb zákazníkům naleznete na Webovém serveru odborné pomoci společnosti Symantec: Potřebujete-li pomoci s aktivací produktu nebo máte dotazy týkající se přihlášení k odběru, přečtěte si následující odstavce: Služby odběrů Součástí produktů Symantec Internet Security je služba odběrů, která vás opravňuje k získávání aktualizací prostřednictvím služby LiveUpdate. Tyto aktualizace poskytují nejnovější definice virů a spywaru a také opravy a vylepšení produktu. Doba, po kterou je služba odběru poskytována, se u jednotlivých produktů Symantec liší. Když se budete blížit ke konci období služby odběru, budete vyzváni k jejímu obnovení. Otevřete okno produktu, klepněte na tlačítko LiveUpdate a postupujte podle pokynů na obrazovce. Máte-li dotazy týkající se služby odběru, přejděte na adresu: Aktivace produktu Některé produkty Symantec používají aktivaci produktu k ochraně uživatelů před pirátským a padělaným softwarem. Během instalace budete vyzváni k zadání aktivačního kódu produktu. Kód produktu naleznete nejčastěji na štítku na obalu disku CD-ROM. Pokud jste produkt stáhli z obchodu Symantec Store, byl kód produktu uložen při stahování v počítači. Máte-li dotazy týkající se aktivace produktu, přejděte na adresu: Podpora prostřednictvím u Formulář online pro zprávu oddělení služeb zákazníkům Chcete-li poslat oddělení služeb zákazníkům, můžete použít náš formulář online pro zprávu oddělení služeb zákazníkům na adrese: Odpověď dostanete em. Telefonická podpora Potřebujete-li další pomoc, obraťte se telefonicky na zástupce podpory společnosti Symantec Zde vyberte svůj jazyk a potom vyberte Domácnosti, domácí kanceláře a malé firmy.

18 18 Řešení podpory pro oblast EMEA Telefonní čísla podpory oddělení služeb zákazníkům Telefonní čísla podpory oddělení služeb zákazníkům Země Intl. země Telefonní číslo Belgie (+32) Dánsko (+45) Finsko (+358) Francie (+33) Irsko (+353) Itálie (+39) Izrael (+972) Jihoafrická republika (+27) Kanada (Francouzština) (+1) Lucembursko (+352) Německo (+49) or * Nizozemsko (+31) Norsko (+47) Polsko (+48) Rakousko (+43) Saudská Arábie (podpora pouze v angličtině) (+966) Španělsko (+34) Švédsko (+46)

19 Řešení podpory pro oblast EMEA Korespondenční adresa služeb zákazníkům 19 Země Intl. země Telefonní číslo Švýcarsko (+41) Velká Británie (+44) Korespondenční adresa služeb zákazníkům Symantec Consumer Support PO Box 5689 Dublin 15 Irsko Odborná pomoc Možnosti odborné pomoci 1 Podpora prostřednictvím webu 1 Podpora prostřednictvím u 1 Podpora prostřednictvím konverzace 1 Telefonická podpora Podpora prostřednictvím webu Společnost Symantec poskytuje ZDARMA odbornou pomoc prostřednictvím Webového serveru odborné pomoci: Pro řešení běžných problémů s produktem jsou k dispozici nástroje AutoFix. Můžete také prohledat naši bezplatnou knihovnu řešení online, kde najdete návody na odstranění mnoha běžných problémů. Podpora prostřednictvím u Chcete-li poslat zástupci odborné pomoci, můžete použít náš formulář online pro odeslání zprávy, který se nachází na adrese: Odpověď dostanete em.

20 20 Řešení podpory pro oblast EMEA Podpora prostřednictvím konverzace Podpora prostřednictvím konverzace Telefonická podpora Podpora prostřednictvím konverzace online se zástupcem odborné pomoci je k dispozici na adrese: Společnost Symantec poskytuje zpoplatněnou telefonickou odbornou pomoc. Další informace o cenách a zásadách najdete na Webovém serveru odborné pomoci: Země Intl. země Telefonní číslo Belgie (+32) Dánsko (+45) Finsko (+358) Francie (+33) Irsko (+353) Itálie (+39) Izrael (+972) Jihoafrická republika (+27) Kanada (Francouzština) (+1) (450) Lucembursko (+352) Německo (+49) or * Nizozemsko (+31) Norsko (+47) Polsko (+48)

21 Řešení podpory pro oblast EMEA Podpora starých a nadále neprodávaných verzí 21 Země Intl. země Telefonní číslo Rakousko (+43) Řecko (podpora pouze v angličtině) (+30) Saudská Arábie (podpora pouze v angličtině) (+966) Španělsko (+34) Švédsko (+46) Švýcarsko (+41) Turecko (podpora pouze v angličtině) (+90) Velká Británie (+44) * Poznámka: Naše volitelná telefonická odborná pomoc je zpoplatněná služba. Ceny a další podrobnosti najdete na adrese Společnost Symantec Corporation si vyhrazuje právo na změnu tarifu bez předchozího upozornění. Jedná se o službu za poplatek, který je účtován po minutách. Informace o cenách najdete na webovém serveru. Podpora starých a nadále neprodávaných verzí Zpravidla platí, že interaktivní podpora online a telefonická podpora produktů Symantec pro domácí uživatele je k dispozici po dobu dvou let od data uvedení dané verze produktu. Máte-li například aplikaci Norton AntiVirus 2007, telefonická a interaktivní podpora online je k dispozici po dobu dvou let od uvedení této verze produktu. Po ukončení služeb interaktivní podpory online a telefonické podpory pro danou verzi produktu můžete dále vyhledávat odpovědi v knihovně řešení pro příslušný produkt na našem webu. Pro další podporu daného produktu doporučujeme inovaci produktu na nejnovější verzi. Další informace naleznete v našich zásadách podpory online:

22 22 Řešení podpory pro oblast EMEA Řešení pro viry a spyware Řešení pro viry a spyware Myslíte, že by váš počítač mohl být infikovaný spywarem nebo virem? Nabízíme odborné rady a poradenství při potížích, jejichž cílem je identifikace a odstranění hrozeb a ochrana počítače před všemi hrozbami: 1 Podpora prostřednictvím webu 1 Telefonická řešení pro viry a spyware Podpora prostřednictvím webu Současné prostředí online je stále důmyslnější a komplikovanější, což platí také o hrozbách, které se v něm vyskytují. Nabízíme veškeré nejnovější informace o zabezpečení ve snadno dostupné formě. Na našem webu budete moci: 1 prohledávat zdarma knihovnu virů a bezpečnostních rizik s informacemi a postupy odstraňování pro všechny hrozby, 1 číst bezpečnostní upozornění týkající se vašeho výpočetního prostředí, 1 spouštět zdarma prověřování online na přítomnost virů, 1 spouštět zdarma prověřování online na přítomnost bezpečnostních hrozeb, 1 používat zdarma nástroje pro odstranění vzdorovitých hrozeb, 1 číst články o zabezpečení počítačů, počítačové kriminalitě a mnoho jiných informací. Navštivte web: Telefonická řešení pro viry a spyware Společnost Symantec nabízí specializovanou službu pro ochranu před viry a spywarem. Jejím prostřednictvím se můžete obrátit na vysoce kvalifikované techniky, kteří vám pomohou odstranit libovolné hrozby a zabezpečit počítač. Služba nabízí také pokyny k lepší ochraně počítačového prostředí do budoucna. Výhody služeb pro ochranu před viry a spywarem: 1 Diagnostika spywarových a virových infekcí: Můžeme určit, zda váš problém způsobuje virová nebo spywarová infekce, takže budete přesně vědět, co musíte udělat. 1 Odstraňování spywaru a virů: Některé viry a spyware se mohou usadit hluboko v operačním systému, takže je obtížné je odstranit dokonce i pomocí nejnovějšího bezpečnostního softwaru. Naši poradci s certifikací pro produkty Norton vás provedou odstraněním dokonce i toho nejvíce vzdorovitého nebezpečného spywaru nebo viru z vašeho počítače. 1 Odpovědi ve zvolené formě: Naši poradci s certifikací pro produkty Norton mohou hrozbu identifikovat a poslat vám písemné pokyny, provést vás celým procesem nebo dokonce odstranit hrozbu prostřednictvím vzdáleného ovládání vašeho počítače. (Za předpokladu, že je k dispozici funkční připojení k Internetu) 1 Poradenství k zabezpečení a ochraně systému: Kromě identifikace a odstranění hrozeb budou naši poradci s certifikací pro produkty Norton poskytovat také rady, tipy a triky k lepší ochraně vašeho počítače před neustále narůstajícími hrozbami online.

23 Řešení podpory pro oblast EMEA Podpora prostřednictvím webu 23 1 Následná komunikace prostřednictvím u: Chceme mít jistotu, že váš problém byl vyřešen. Záleží nám na dobrém stavu vašich počítačů a na vaší spokojenosti a proto vám dáváme možnost vyjádřit váš názor, abychom mohli ještě dále zlepšit naše služby. Poradenství po telefonu je zpoplatněno. Podrobné informace o cenách a další informace najdete na našem webu: Země Intl. země Telefonní číslo Belgie (Francouzština) (+32) Belgie (Vlámština) (+32) Kanada (Francouzština) (+1) Dánsko (+45) Finsko (+358) Francie (+33) Irsko (+353) Itálie (+39) Jihoafrická republika (+27) Německo (+49) Nizozemsko (+31) Norsko (+47) Polsko (+48) Rakousko (+43) Španělsko (+34) Švédsko (+46) Švýcarsko (+41)

24 24 Řešení podpory pro oblast EMEA Podpora prostřednictvím webu Země Intl. země Telefonní číslo Velká Británie (+44) ClubSymantec * Poznámka: Naše volitelná telefonická služba odstraňování virů a spywaru je zpoplatněná. Ceny a další podrobnosti najdete na adrese Společnost Symantec Corporation si vyhrazuje právo na změnu tarifu bez předchozího upozornění. Navštivte ClubSymantec a přihlaste se zdarma k odběru měsíčního bulletinu ClubSymantec Zveme vás k návštěvě webu ClubSymantec, vašeho univerzálního informačního centra, kde najdete vše o zabezpečení Internetu a další témata týkající se počítačů. Protože jste zákazníkem společnosti Symantec, chceme, abyste mohli používat počítač bezpečně, zábavně a produktivně. Ať již používáte počítač ke správě osobních financí, k nakupování online nebo ke sdílení nejnovějších digitálních fotografií s přáteli a rodinou, ClubSymantec je zde, aby vám pomohl zajistit jeho bezproblémovou funkci. Naším cílem je soustavně poskytovat vhodné nástroje a informace, abyste drželi krok s nejnovějším vývojem v oblasti zabezpečení Internetu. Webové stránky ClubSymantec pravidelně aktualizujeme a dodáváme nové články, multimédia a jiné prostředky podpory. Web ClubSymantec je vaše místo zábavy, vaše místo, kde naleznete odpovědi na otázky, a co je nejdůležitější vaše místo pro učení! Chcete-li se dozvědět více, přejděte na adresu a z rozevírací nabídky vyberte svoji zemi. Bylo vynaloženo veškeré úsilí pro zajištění správnosti uvedených informací. Nicméně zde uvedené informace se mohou změnit bez upozornění. Společnost Symantec si vyhrazuje právo provést takové změny bez předchozího upozornění.

25 Rejstřík A aktivace 8 B barvy, Norton Ch chybové zprávy 11 H hlavní okno barvy stavu 11 ochrana 8 odkazy 8 souhrn stavů 8 stavové zprávy 11 I instalace problémy 5 ze staženého souboru 5 K kategorie hlavní okno 8 kategorie v aplikaci Norton 360 zobrazování podrobných informací 12 kategorie zabezpečení 8 M místní zprávy 11 N nápověda tisk 12 získání přístupu 12 Norton 360 barvy 10 hlavní okno 11 ikona plochy 7 podrobnosti 12 stav 10 O odkazy na podrobnosti 12 P podrobnosti hlavní okno 8 problémy s aktivací 6 Prověřování 8 R řešení potíží aktivace 6 S stav 10 stavový panel 8 U Úlohy a nastavení 8 Účet 8

26 26 Rejstřík V výstrahy 11 Z získání přístupu Podpora Symantec 13 webový server společnosti Symantec 13 zprávy 11

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka aplikace Norton 360 Dokumentace verze 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci a dokumentace jsou

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton Internet Security Software popsaný v této knize je poskytnut pod licenční dohodou a smí být používán pouze v souladu s podmínkami této dohody.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton Internet Security Online Software popsaný v této knize je poskytnut pod licenční dohodou a smí být používán pouze v souladu s podmínkami této

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton 360 Online Dokumentace verze 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci a dokumentace

Více

Uživatelská příručka PN: 10740205

Uživatelská příručka PN: 10740205 Uživatelská příručka PN: 10740205 Uživatelská příručka k aplikaci Norton AntiVirus Dokumentace verze 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton 360 Online Dokumentace verze 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci a dokumentace

Více

Uživatelská příručka aplikace Norton 360

Uživatelská příručka aplikace Norton 360 Uživatelská příručka Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí. Tato příručka byla vytištěna

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. TM Norton AntiVirus Online Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka aplikace Norton AntiVirus 2006 Dokumentace verze 12,0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Symantec, logo Symantec, Norton Ghost, Norton

Více

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku,

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Uživatelská příručka aplikace Norton AntiVirus

Uživatelská příručka aplikace Norton AntiVirus Uživatelská příručka Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí. Tato příručka byla vytištěna

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Uživatelská příručka aplikace Norton AntiVirus

Uživatelská příručka aplikace Norton AntiVirus Uživatelská příručka Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí. Tato příručka byla vytištěna

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka aplikace Norton Internet Security 2006 Dokumentace verze 9.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Symantec, logo Symantec, Norton Ghost,

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Norton 360TM Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton 360 Dokumentace verze 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Všechna práva vyhrazena. Software spadající pod tuto licenci a dokumentace jsou

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Norton TM AntiVirus Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad

Více

Uživatelská příručka aplikace Norton Internet Security

Uživatelská příručka aplikace Norton Internet Security Uživatelská příručka Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí. Tato příručka byla vytištěna

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby

Více

Uživatelská příručka aplikace Norton Internet Security

Uživatelská příručka aplikace Norton Internet Security Uživatelská příručka Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí. Tato příručka byla vytištěna

Více

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Instalace a aktivace Předchozí verze Instalace Aktivace Pokud máte nainstalovanou předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Security, je třeba ji ukončit.

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 OBSAH Obsah Doplňková dokumentace...3 Požadavky na systém...4 Požadavky na systém: Mac OS X...4 Požadavky na systém: Windows...4 Instalování: Mac OS...5 Přidávání

Více

Příručka Univerzálního tiskového ovladače

Příručka Univerzálního tiskového ovladače Příručka Univerzálního tiskového ovladače Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Verze B CZE 1 Souhrn 1 Brother

Více

Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ

Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ Uživatelská příručka Aktualizováno: 10. 8. 2017 Obsah Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ... 1 Obsah... 2 1 Přehled změn v tomto dokumentu...

Více

Předpoklady správného fungování formulářů

Předpoklady správného fungování formulářů Předpoklady správného fungování formulářů Uživatelská příručka Aktualizováno: 19. 2. 2018 Obsah 1 Úvod... 3 2 Systémové požadavky... 3 3 Práce s přílohami... 3 4 MS Internet Explorer... 3 4.1 Instalace

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Provozní pokyny Aplikační stránky

Provozní pokyny Aplikační stránky Před použitím tohoto zařízení si důkladně přečtěte tento manuál a mějte jej po ruce pro budoucí použití. Provozní pokyny Aplikační stránky OBSAH Jak číst tuto příručku...2 Použité symboly...2 Vyloučení

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense, které

Více

ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS. Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1

ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS. Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1 Obsah 1. ÚVOD...1 2. INSTALACE PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS...1 3. PŘIPOJENÍ TELEFONU NOKIA 6600

Více

Software602 FormApps Server

Software602 FormApps Server Software602 FormApps Server Instalace pluginů pro elektronické formuláře Aktualizováno: 13. 1. 2017 Software602 a.s. Hornokrčská 15 140 00 Praha 4 tel: 222 011 602 web: www.602.cz e-mail: info@602.cz ID

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje

Více

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt.

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt. Stručná příručka ESET Cybersecurity poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. ESET Cybersecurity využívá skenovací jádro ThreatSense, které bylo poprvé použito v uživateli

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Jak obnovit ztraceny dokumentu

Jak obnovit ztraceny dokumentu ID článku: 316951 - Poslední aktualizace: dubna 2007 - Revize: 1 Jak obnovit ztraceny dokumentu Zobrazení původního anglického článku a jeho překladu vedle sebe. UPOZORNĚNÍ: TENTO ČLÁNEK BYL STROJOVĚ PŘELOŽENMicrosoft

Více

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Sada Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 obsahuje aplikace Fiery pro provádění úloh souvisejících se serverem

Více

Zálohování v MS Windows 10

Zálohování v MS Windows 10 Zálohování v MS Windows 10 Historie souborů Způsob zálohování jako v MS Windows 8.1 Nastavení Aktualizace a zabezpečení Zálohování nebo Ovládací panely Systém a zabezpečení - Historie souborů Přidat jednotku

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Pro úspěšné připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 je nutné připojovat se ze stanice s Windows XP SP3, Windows Vista SP1 nebo Windows 7. Žádná VPN není potřeba,

Více

Aplikace Capture Pro. Referenční příručka. A-61640_cs

Aplikace Capture Pro. Referenční příručka. A-61640_cs Aplikace Capture Pro Referenční příručka A-61640_cs Začínáme s aplikací Kodak Capture Pro Tato příručka obsahuje jednoduché postupy pro rychlé zahájení práce, včetně instalace a spuštění aplikace Kodak

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější ochranu počítače

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (klient)

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (klient) 2015 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt. 5. února 2015 Obsah 3 Obsah...5 Aktivace možnosti Fiery...6 Automatická aktivace

Více

Uživatelská příručka k nástroji Symantec Endpoint Protection Virtual Image Exception

Uživatelská příručka k nástroji Symantec Endpoint Protection Virtual Image Exception Uživatelská příručka k nástroji Symantec Endpoint Protection Virtual Image Exception Uživatelská příručka k nástroji Symantec Endpoint Protection Virtual Image Exception Software popsaný v této příručce

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem

Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem Instalace a aktualizace systému Windows 8.1 Aktualizujte prostředí BIOS, aplikace, ovladače a spusťte službu Windows Update Vyberte typ instalace

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Provozní pokyny. Aplikační stránky

Provozní pokyny. Aplikační stránky Provozní pokyny Aplikační stránky OBSAH Jak číst tuto příručku...2 Použité symboly...2 Vyloučení odpovědnosti...3 Poznámky...3 Co lze na aplikačních stránkách dělat...4 Před použitím aplikačních stránek...5

Více

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze A CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

ČSOB Business Connector instalační příručka

ČSOB Business Connector instalační příručka ČSOB Business Connector instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu na počítač...

Více

Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide

Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide Aktualizace Windows RT na verzi Windows RT 8.1 Nainstalováním nejnovějších aktualizací Windows zajistěte, aby byl počítač s Windows RT v aktuálním stavu Zjištění

Více

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Poslední aktualizace: 9. 6. 2009 Samotná instalace programu HiddenSMS se skládá ze dvou kroků: I. PŘIPOJENÍ TELEFONU S POČÍTAČEM - podrobný popis najdete

Více

Uživatelská příručka pro Mac

Uživatelská příručka pro Mac Uživatelská příručka pro Mac Obsah Začínáme... 1 Použití nástroje pro přeformátování disku... 1 Instalace softwaru FreeAgent... 4 Bezpečné vysouvání disků... 9 Správa diskových jednotek...10 Aktualizace

Více

Jak používat program P-touch Transfer Manager

Jak používat program P-touch Transfer Manager Jak používat program P-touch Transfer Manager Verze 0 CZE Úvod Důležité upozornění Obsah tohoto dokumentu a technické parametry příslušného výrobku podléhají změnám bez předchozího upozornění. Společnost

Více

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje vás v bezpečí na internetu i na veřejných sítích.

Více

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Nero AG Informace o autorských právech a ochranných známkách Tato stručná příručka i celý její obsah jsou chráněny autorským právem a jsou majetkem společnosti

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 RYCHLÝ ÚVODNÍ LIST NOVELL Při instalaci nové verze systému SUSE Linux Enterprise 11 postupujte podle následujících pokynů. Tento dokument obsahuje

Více

Používání u a Internetu

Používání  u a Internetu Používání e-mailu a Internetu Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Obsah F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Obsah Kapitola 1: Začínáme...3 1.1 Správa registrace...4 1.2 Jak se lze ujistit, že je počítač chráněn...4 1.2.1 Ikony stavu ochrany...4

Více

Messenger. Novell 1.0 UMÍSTĚNÍ DOKUMENTACE K PROGRAMU NOVELL MESSENGER. www.novell.com STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA

Messenger. Novell 1.0 UMÍSTĚNÍ DOKUMENTACE K PROGRAMU NOVELL MESSENGER. www.novell.com STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA Novell Messenger 1.0 STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA www.novell.com Novell Messenger je produkt, který nezávisle na platformě slouží k rychlému zasílání zpráv v podnicích pomocí adresáře Novell e-directory

Více

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Instalace a aktivace Předchozí Instalace Předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Anti-Virus není třeba odinstalovat. Po instalaci nové zkontrolujte nastavení aplikace

Více

Norton AntiVirus Gaming Edition Příručka k produktu

Norton AntiVirus Gaming Edition Příručka k produktu Norton AntiVirus Gaming Edition Příručka k produktu Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila

Více

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny POKYNY PŘED INSTALACÍ: Tento dokument se zabývá použitím disku DVD se systémem WorldShip pro aktualizaci systému WorldShip. Systém WorldShip můžete také nainstalovat z webových stránek. Přejděte na následující

Více

Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager

Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager Tipy a triky Obsah Tento dokument obsahuje tipy a triky, které vám pomohou maximalizovat produktivitu při používání aplikace

Více

Norton Security. Uživatelská příručka aplikace

Norton Security. Uživatelská příručka aplikace Norton Security Uživatelská příručka aplikace Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů na životní prostředí.

Více

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone.

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone. Nastavení e-mailu Platné pro připojení k serveru Exchange iphone Windows Phone Android Apple Mail Microsoft Outlook Co je potřeba: Mít v telefonu nastaven přístup k Internetu Znát svou e-mailovou adresu

Více

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs Software Capture Pro Začínáme A-61640_cs Začínáme se softwarem Kodak Capture Pro Software a Capture Pro Limited Edition Instalace softwaru: Kodak Capture Pro Software a Network Edition... 1 Instalace softwaru:

Více