NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST"

Transkript

1 NÁVOD K POUŽITÍ JASNÝ OBRAZ UNIVERZÁLNOST PŘENOSNOST

2 Micro SD kamera AIC Připojení bateriové části Pro připojení bateriové části je třeba zarovnat zářezy na obou částech. Spojení je možno provést pouze jediným způsobem. Jakmile jsou zářezy zarovnány, zasuňte bateriovou část na kameru. Pro sejmutí nejdříve stlačte bezpečnostní kroužek a poté bateriovou část stáhněte z kamery, bezpečnostní kroužek je třeba stále držet stlačený. Připojení LCD monitoru LCD monitor ke kameře připojíte jednoduchým zasunutím zástrčky do těla kamery. Odpojíte jej zpětným vytažením. Instalace paměťové karty Kameru jemně zatlačte do kamery. Vkládejte pouze tak, jak je zobrazeno na fotce. Jakmile se ozve cvaknutí, je karta správně na svém místě. Opětovným stiskem kartu vyjmete. Kabelové připojení Pro nepřerušované snímání obrazu připojte napájecí adaptér 5V D/C (přibalen). Kompozitní video kabel (přibalený) připojte na přídavné zobrazovací zařízení TV nebo LCD monitor.

3 Micro SD kamera návod k použití Nabíjení bateriové části Pro nabíjení bateriové části použijte přibalený napájecí adaptér. Po připojení se signalizační dioda na adaptéru rozsvítí červeně, indikace nabíjení. Jakmile bude bateriová část zcela nabitá, rozsvítí se červeně. Zapnutí kamery Se zapnutou bateriovou částí nebo kabelem zapojeným do kamery, aktivujte systém stiskem tlačítka Freeze. Jakmile je systém aktivován, budou na obrazovce cca 5 vteřin blikat písmena TPC. Jakmile písmena zmizí, uvidíte obraz snímaný kamerou. Funkce ovladačů Stiskem tlačítka Freeze zmrazíte snímek na obrazovce. Opětovným stiskem tlačítka Freeze opět spustíte snímání/živý náhled. Stiskem tlačítka Save uložíte aktuální snímek na paměťovou kartu. Toto je možno provést, i když je obraz zmrazen nebo s živým náhledem. Stiskem tlačítka Up si prohlížíte uložené snímky vzestupně. Stiskem tlačítka Down si prohlížíte uložené snímky sestupně. Stiskem tlačítka Delete smažete aktuálně prohlížený snímek. Stažení snímků do počítače Paměťovou kartu vyjměte z kamery a vložte jsi do micro SD USB adaptéru. Připojte jej do USB portu počítače a následně si můžete uložené snímky prohlížet.

4 AIC5899 Direct USB kamera 1. Nepřipojujte kameru k USB dříve, než spustíte instalaci z CD. 2. Vložte přiložené CD do počítače a spusťte je. 3. Jakmile se objeví automaticky spuštěná obrazovka instalačního programu, potvrďte každý krok. Jestliže používáte svůj prohlížeč a editor snímků, můžete přeskočit instalaci TPC prohlížeče. 4. Jakmile bude ovladač nainstalován, je třeba restartovat počítač. 5. Po restartu počítače je možno kameru připojit. Doporučujeme využít USB 2.0 port. 6. Všeobecně řečeno, systémy Windows 7 a Vista, nainstalují ovladače automaticky. Windows XP budou vyžadovat pomocné kroky. Jakmile se objeví Průvodcem nově nalezeným hardwarem, postupujte dle instrukcí, dokud není instalace dokončena. 7. Další informace a instrukce k TPC software a USB ovladač můžete nalézt na softwarovém disku. Volitelný AIC LCD monitor

5 AIC bezdrátové USB Volba přenosového kanálu Kanál pro přenos bezdrátového obrazu zvolíte přepínačem na spodní straně 1, 2, 3 nebo 4. V jednom okamžiku může být zvolen pouze jeden přenosový kanál. Instalace USB ovladače Pro instalaci ovladačů postupujte dle instrukcí pro instalaci USB ovladačů výše. Připojení USB Připojte AIC 705 do USB 2.0 portu na Vašem počítači. Napájení kamery Posunutím přepínače zapnete vysílač. Jakmile je vysílač napájen rozsvítí se LED diody na horní straně vysílače. Nabíjení vysílače Pro nabíjení bateriové části použijte přibalený napájecí adaptér. Zapojte jej do napájecího CD IN portu. Jakmile je bateriová část napájena, LED dioda na napáječi se rozsvítí červeně. Jakmile je nabíjení dokončeno, dioda se rozsvítí zeleně. Tlačítko Choice: Stiskem tlačítka Choice zvolíte jiný kanál na vysílači. Standardně se vysílač při zapnutí nastavuje na přenosový kanál č. 1.

6 Kabelový kamerový systém AIC /5925 Připojení kamery Pro připojení kabelu ke kameře je třeba zarovnat zářezy na obou částech. Spojení je možno provést pouze jediným způsobem. Jakmile jsou zářezy zarovnány, zasuňte kabel do kameru. Pro sejmutí nejdříve stlačte bezpečnostní kroužek a poté kabel vytáhněte z kamery, bezpečnostní kroužek je třeba stále držet stlačený. Připojení dokovací stanice Přepínač ON/OFF vypíná/zapíná napájení dokovací stanice. DC 5V: vstup pro jack konektor napájecího adaptéru (přibalen). FREEZE: připojení volitelného nožního ovladače pro zmrazení snímků. USB OUT: připojení k USB portu počítače. VIDEO OUT: připojení k analogovému zobrazovacímu zařízení. VGA OUT: připojení k VGA vstupu na zobrazovacím zařízení. IR: připojení k externímu infračervenému senzoru pro spolupráci s dálkovým ovladačem. Funkce ovladačů kamery Stiskem tlačítka Freeze zmrazíte snímek na obrazovce. Opětovným stiskem tlačítka Freeze opět spustíte snímání/živý náhled. Stiskem tlačítka Save uložíte aktuální snímek na paměťovou kartu. Toto je možno provést, i když je obraz zmrazen nebo s živým náhledem. Stiskem tlačítka Up si prohlížíte uložené snímky vzestupně. Stiskem tlačítka Down si prohlížíte uložené snímky sestupně. Stiskem tlačítka Delete smažete aktuálně prohlížený snímek. Volitelný AIC LCD monitor

7 Instalace USB ovladačů 1. Nepřipojujte kameru k USB dříve, než spustíte instalaci z CD. 2. Vložte přiložené CD do počítače a spusťte je. 3. Jakmile se objeví automaticky spuštěná obrazovka instalačního programu, potvrďte každý krok. Jestliže používáte svůj prohlížeč a editor snímků, můžete přeskočit instalaci TPC prohlížeče. 4. Jakmile bude ovladač nainstalován, je třeba restartovat počítač. 5. Po restartu počítače je možno kameru připojit. Doporučujeme využít USB 2.0 port. 6. Všeobecně řečeno, systémy Windows 7 a Vista, nainstalují ovladače automaticky. Windows XP budou vyžadovat pomocné kroky. Jakmile se objeví Průvodcem nově nalezeným hardwarem, postupujte dle instrukcí, dokud není instalace dokončena. 7. Další informace a instrukce k TPC software a USB ovladač můžete nalézt na softwarovém disku. Dálkový ovladač dokovací stanice Full/Quad: Volba zobrazení zmrazených snímků na celé obrazovce nebo ve čtvrtinách. F/M: Stiskem tlačítka zmrazíte snímek na obrazovce. Delete: Stiskněte tlačítko se zatmavenou čtvrtinou (1, 2, 3 nebo 4) pro vymazání snímku ze zvolené čtvrtiny. Stiskem tlačítka Freeze opět zmrazíte snímek pro zvolenou čtvrtinu obrazu. Zoom: Stiskněte tlačítko se zatmavenou čtvrtinou (1, 2, 3 nebo 4) pro zvětšení snímku. Opětovným stiskem se snímek vrátí do své původní velikosti. Delete Single Image: Tato funkce vymaže aktuální zobrazený snímek. Delete All Memory: Smazání všech uložených snímků. Jestliže stisknete toto tlačítko, budete dotázáni, zda jste si jisti. Volbu potvrdíte opětovným stiskem tlačítka Delete All Memory. Dojde ke smazání všech uložených snímků. Previous Image/Next Image: Přepínání mezi uloženými snímky. Clear: Při prohlížení snímků uložených v paměti, stiskněte tlačítko Clear a vymažete aktuální snímek.

8 AIC / bezdrátový kamerový systém Volba přenosového kanálu Kanál pro přenos bezdrátového obrazu zvolíte přepínačem na spodní straně 1, 2, 3 nebo 4. V jednom okamžiku může být zvolen pouze jeden přenosový kanál. Systém je přednastavený na přenos na kanále č. 1. Volba PAL/NTSC video systému Přepínač P/N: nastavení P pro použití s PAL kamerami (evropský systém); nastavení N pro použití s NTSC kamerami (americký systém). Přepínač WL/W: nastavení WL bezdrátový režim; nastavení W drátový režim. Pro kontrolu správné volby režimu zkontrolujte dvě poslední písmena výrobního čísla kamery (NT = NTSC/PA = PAL). Připojení dokovací stanice Přepínač ON/OFF vypíná/zapíná napájení dokovací stanice. DC 5V: vstup pro jack konektor napájecího adaptéru (přibalen). FREEZE: připojení volitelného nožního ovladače pro zmrazení snímků. USB OUT: připojení k USB portu počítače. VIDEO OUT: připojení k analogovému zobrazovacímu zařízení. VGA OUT: připojení k VGA vstupu na zobrazovacím zařízení. IR: připojení k externímu infračervenému senzoru pro spolupráci s dálkovým ovladačem. Napájecí adaptér 5V USB PC připojení Video/VGA Viz informace o inst. Ovladačů

9 Nabíjení vysílače Pro nabíjení bateriové části použijte přibalený napájecí adaptér. Zapojte jej do napájecího CD IN portu. Jakmile je bateriová část napájena, LED dioda na napáječi se rozsvítí červeně. Jakmile je nabíjení dokončeno, dioda se rozsvítí zeleně. Připojení vysílače Pro připojení vysílače je třeba zarovnat zářezy na obou částech. Spojení je možno provést pouze jediným způsobem. Jakmile jsou zářezy zarovnány, zasuňte vysílač na kameru. Pro sejmutí nejdříve stlačte bezpečnostní kroužek a poté vysílač stáhněte z kamery, bezpečnostní kroužek je třeba stále držet stlačený. Napájení kamery Posunutím přepínače zapnete vysílač. Jakmile je vysílač napájen rozsvítí se LED diody na horní straně vysílače. Nyní stiskněte tlačítko Freeze, abyste aktivovali 6 LED a CCD snímač. Opačným posunutím přepínače kameru vypnete. Volitelný AIC LCD monitor Funkce ovladačů bezdrátové kamery Stiskem tlačítka Freeze zmrazíte snímek na obrazovce. Opětovným stiskem tlačítka Freeze opět spustíte snímání/živý náhled. Stiskem Full/Quad přepnete zobrazení z celoobrazovkého režimu do čtvrtinového. Poznámka: V bezdrátovém režimu můžete dálkový ovladač použít pouze pro kontrolu a smazání snímků. Viz Dálkový ovladač dokovací stanice.

10 2.5 LCD Display připevňující se na kameru R: rotace nastavuje orientaci obrazovky M: menu přístup do nastavení displeje U: nahoru posouvá obraz nahoru D: dolů posouvá obraz dolů AIC 500 návleky na intraorální kameru 1. Držte návlek a vložte kameru mezi bílý pásek a papír s optickou stranou mířící k papíru. 2. Jemně kameru zasuňte, dokud hlava kamery nedosáhne konce návleku. NEPOUŽÍVEJTE SÍLU! 3. Odloupněte ochranný vrchní obal. 4. Odloupněte papírový zadní obal.

11 1GB paměťová karta Mini SD Cam bateriová část AIC V DC napájecí adaptér ochranné obaly AIC500 infračervený senzor AIC-IR kabel ke kameře AIC5888 USB kabel kompozitní video kabel SD kamera kabel 5V DC napájecí adaptér 2.5 LCD monitor AIC5111 dálkový ovladač dokovací stanice Vysílač AIC5900 AIC5899-USB kabel ke kameře AIC 705 bezdrátové USB micro SD adaptér AIC 905 & 925 AIC 5815 & 5835 dokovací stanice AIC 5920 receiver AIC 5855 Mini SD kamera AIC 5899 Direct USB kamera AIC bezdrátová kamera

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Profesionální přenosné DVR s knoflíkovou kamerou

Profesionální přenosné DVR s knoflíkovou kamerou Profesionální přenosné DVR s knoflíkovou kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

MD 950. Intraorální kamera. Uživatelský manuál

MD 950. Intraorální kamera. Uživatelský manuál MD 950 Intraorální kamera Uživatelský manuál OBSAH: 1. ÚVOD 2 2. OBSAH BALENÍ 2 3. TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3 4. INSTALACE VÝROBKU 3 5. POPIS A FUNKCE 5.1 KAMERA 5.2 ZÁKLADNA 5.3 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ 5.4 SCHÉMA

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery DVR přijímač s LCD pro skryté kamery Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dva nahrávací módy (nahrávání nepřetržité, detekcí pohybu) 3 LCD displej pro pohodlné ovládání Dobrý poměr výkon x cena www.spionazni-technika.cz

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Příslušenství v balení: Návod k použití Baterie NP-95 Síťový zdroj AC-5VC Software FinePix Viewer USB kabel Řemínek ten přichytíte k fotoaparátu dle obrázku na str.

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200 Návod k použití Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za nákup zboží značky. Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Úvod Bezdrátová

Více

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Digitální video kamera

Digitální video kamera Digitální video kamera Uživatelská příručka TDV-3120 Přehled produktů 1. Display tlačítko 2. LED On / Off tlačítko 3. Mód tlačítko 4. Spouštěcí tlačítko 5. Menu tlačítko 6. Tlačítko UP 7. Spouštěcí LED

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Doporučení pro Kameru... 2 Technická Specifikace... 3 Popis Kamery... 3 Popis Montáže Kamery... 4

Doporučení pro Kameru... 2 Technická Specifikace... 3 Popis Kamery... 3 Popis Montáže Kamery... 4 Obsah Doporučení pro Kameru... 2 Technická Specifikace... 3 Popis Kamery... 3 Popis Montáže Kamery... 4 Instalace Baterie... 5 Zapnutí ON a Vypnutí OFF napájení Kamery... 6 Pořízení Video Záznamu... 6

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

Reflecta DigiEndoscope

Reflecta DigiEndoscope Reflecta DigiEndoscope Digitální endoskop se záznamem Návod k použití!!! Upozornění!!! Zařízení není určeno k lékařským, ani veterinárním účelům. Obsah balení Před prvním použitím výrobku se ujistěte,

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

Mini DVR s jedním kanálem

Mini DVR s jedním kanálem Mini DVR s jedním kanálem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Velmi příznivá cena www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Rollei DF-S 190 SE.

Rollei DF-S 190 SE. Obsah balení Rollei DF-S190 SE skener Držáky negativů/filmů Rychlý podavač Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Instalační CD Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny Manuál TESCAM010 FULL HD kamera Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny. Aby se předešlo nebezpečí požáru, nebo elektrických výbojů, prosím dodržujte pozorně následující instrukce. Pokud

Více

Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51 Instalační příručka pro NAS servery řady AS50/51 Obsah balení Obsah balení AS5002T, AS5102T AS5104T, AS5104T NAS Napájecí kabel Napájecí adaptér RJ45 síťový kabel 2 2 Šroubky pro montáž 3.5 HDD 8 16 Šroubky

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE

WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE CODE: LR 66xx P/N: W05G0060 Ver: B WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE Strana 1/10 Obsah Připojení Vstupních & Výstupních zařízení.3 Rozložení

Více

Komponenty a funkce tlačítek

Komponenty a funkce tlačítek Pro vaši bezpečnost: Tuto uživatelskou příručku si přečtěte pozorně, abyste používali výrobek správně a vyhnuli se jakémukoliv nebezpečí a fyzickému zranění Používejte váš přehrávač správně, abyste předešli

Více

Špičkový diktafon v propisce

Špičkový diktafon v propisce Špičkový diktafon v propisce Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Dálkové ovládání sloužící jak k nastavení přístroje, tak přehrávání www.spionazni-technika.cz

Více

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických specifikací. Přečtěte

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

FilmScan35 I. Uživatelská příručka

FilmScan35 I. Uživatelská příručka FilmScan35 I Uživatelská příručka -1- I. Obsah balení FilmScan35 I FilmScan35 I Držák negativů Držák diapozitivů CD-ROM Instalační příručka Čistící štětec -2- POZNÁMKA Filmový skener podporuje Windows

Více

Uživatelská příručka. HD Autokamera I8S

Uživatelská příručka. HD Autokamera I8S Uživatelská příručka HD Autokamera I8S 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Instalační příručka pro NAS servery řady AS6XXT 1. Obsah balení Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Obsah balení AS-602T AS-604T AS-606T AS-608T NAS Napájecí kabel 1 1 1 1 Adaptér 1 Ne

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka Odvoz a recyklace Nevyhazujte elektrická zařízení do odpadu. Nechtěné nebo nefunkční zařízení odevzdejte na příslušné recyklační stanici! Obsah

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Funkční klávesy.. Blokové Schéma... Instalace a Nastavení.. Displej.. Časté otázky 8. Příslušenství... 8. Specifikace... 9

Funkční klávesy.. Blokové Schéma... Instalace a Nastavení.. Displej.. Časté otázky 8. Příslušenství... 8. Specifikace... 9 Obsah Pokyny.. 1 Funkční klávesy.. 2 Blokové Schéma... 4 Instalace a Nastavení.. 5 Displej.. 7 Časté otázky 8 Příslušenství... 8 Specifikace..... 9 Pokyny Mini alarm DVR Kamera je navržen jako ochranný

Více

Black box s otočnou 180 WiFi kamerou

Black box s otočnou 180 WiFi kamerou Black box s otočnou 180 WiFi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Digitální dveřní kukátko

Digitální dveřní kukátko Digitální dveřní kukátko Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Velmi dobrý poměr výkon x cena Jednoduchá montáž www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu b) Vnější strana kukátka

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

Rollei DF-S 240 SE.

Rollei DF-S 240 SE. Obsah balení Rollei DF-S 240 SE skener Držáky negativů/filmů Držák 4v1 Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte diapozitivy

Více

DVR-2280. Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ

DVR-2280. Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ DVR-2280 Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme že jste si zakoupili DVR-2280 přístroj naší firmy! Aby se přístrojem nakládalo správně, prosím přečtěte si tento návod k použití. 1: USB slot(napájení/přenos

Více

2,4GHz kamera s monitorem

2,4GHz kamera s monitorem 2,4GHz kamera s monitorem Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi kvalitní bezdrátový přenos na vzdálenost až 100m ve volném terénu; Špičkové noční vidění až na 10m v úplné tmě; Možnost rozšíření až na čtyř-kamerový

Více

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž Uživatelská příručka Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž 1 1. Popis produktu 2 2. Začínáme Zazvonění na zvonek bude

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Popis ovládacích tlačítek a konektorů

Popis ovládacích tlačítek a konektorů Vlastnosti výrobku detekce pohybu, záznam na SD kartu, jednoduché užívání; dva video vstupy; možnost připojení CCD/CMOS kamer, jednoduchá instalace ; dva volitelné kanály; inteligentní technologie, rekordér

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226 pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS2, AS3

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS2, AS3 Instalační příručka pro NAS servery řady AS2, AS3 1. Obsah balení Určeno pro modely: AS-202T, 202TE, 204T, 204TE, 302T a 304T Obsah balení AS-202T,202TE,302T AS-202T,204TE. 304T NAS Napájecí kabel 1 1

Více

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 Toto rozhraní (adaptér) umožňuje zobrazit RGB signál z navigačního systému, AV signál a video signál z kamery při couvání na 5 displeji ve vozidlech

Více

Návod na hodinky s kamerou model SY-195

Návod na hodinky s kamerou model SY-195 Návod na hodinky s kamerou model SY-195 ( doplněk k originálnímu návodu ) Funkce hodinek : - Pracují i při nízkém osvětlení - Volitelné video rozlišení : 1280x720, 640x480, 352x288 - Rozlišení fotek :

Více

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Poloha a montáž kamery...2 Paměťová

Více

FOTOPAST OBSAH. Obsah fotoaparátu. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Model: SL1008 - IR

FOTOPAST OBSAH. Obsah fotoaparátu. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Model: SL1008 - IR FOTOPAST OBSAH Obsah fotoaparátu..2 Přehled fotoaparátu...3 Obecné informace...6 Popis fotoaparátu.7 Rychlý start..12 Instalace baterií a SD karty...14 Nastavení fotoaparátu a programu......15 Nastavení

Více

USB inspekční kamera s 3,5 WiFi LCD monitorem

USB inspekční kamera s 3,5 WiFi LCD monitorem USB inspekční kamera s 3,5 WiFi LCD monitorem Návod k použití Hlavní výhody produktu: Bezdrátově připojitelný LCD monitor 720P kvalita nahrávání a 3M fotek www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Obsah

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Převodník PRE 10/20/30

Převodník PRE 10/20/30 Převodník PRE 10/20/30 PRE10/20/30 slouží pro připojení zařízení Elektrobock (centrální jednotka PocketHome, termostatu PT41 aj.) do sítě Ethernet. Připojené zařízení je tak možno ovládat z libovolného

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál Před použitím si přečtěte pečlivě tento uživatelský manuál, protože obsahuje důležité bezpečnostní informace Obsah Strana 1. Úvod...... 5 2. Vlastnosti...

Více

DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE TR100 DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Nesprávné zacházení s přístrojem může mít za důsledek úraz elektrickým proudem nebo nebezpečí požáru. Přečtěte si pozorně tyto informace před použitím přístroje a

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 2 2. Systémový požadavek... 2 3. Instalace Podium View... 3 4. Připojení k hardware... 5 5.

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Strana 1 Bezpečnostní instrukce Před použitím produktu si prosím přečtěte tento návod. Toto zařízení je řízeno mikroprocesorem. V případě nestandardní funkce

Více

Motorola MC35 stručný návod k použití

Motorola MC35 stručný návod k použití Motorola MC35 stručný návod k použití Obecný popis Obr.1 obecný popis 1. LCD Dotykový displej 2. GSM Stav/Signalizace LED 3. Tlačítko ovládání hlasitosti 4. Přepínač Kamera/Čárový kód 5. Tlačítko Reset

Více

Kamera se záznamem na SD kartu

Kamera se záznamem na SD kartu Kamera se záznamem na SD kartu Moderní design 45 IR LED diod pro noční přísvit do 50m Venkovní provedení v krytí IP65 Záznam obrazu na SD kartu Záznam videa nebo fotografií Automatický přepis záznamu Detekce

Více

Full HD širokoúhlá kamera s DVR

Full HD širokoúhlá kamera s DVR Full HD širokoúhlá kamera s DVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II NÁVOD K OBSLUZE Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II Obj. č.: 99 48 75 Digitální kamera (fotoaparát), videokamera a počítačová kamera (WebCam) v jednom! Do zabudované paměti

Více

INTRAORÁLNÍ KAMERA OVLÁDÁNÍ RUČKY INTRAORÁLNÍ KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ

INTRAORÁLNÍ KAMERA OVLÁDÁNÍ RUČKY INTRAORÁLNÍ KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ INTRAORÁLNÍ KAMERA OBSAH úvod str. 1 nastavení ovladače str. 4 instalace software str. 6 nastavení hardware str. 9 funkce software str. 14 záruka str. 29 ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení Camassit Cam. Doufáme,

Více

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací tlačítko

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

LCD MENU SYMBOLY. Režim rozlišení statického snímku

LCD MENU SYMBOLY. Režim rozlišení statického snímku Návod k použití Přehled Built-In Mic Shutter Button (S) UP / DOWN Buttons Menu Button (M) USB/TV Out/SD Memory Card Battery Door mikrofon spouštˇ nahoru / dolu tlačítko tlačítko menu USB/TV Out/SD paměťová

Více

Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka. po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno

Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka. po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka DVR 09 Základní ovládání kamery Zapnutí a vypnutí kamery Stisknutím tlačítka po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno rozsvícením

Více

Aktualizace nebo obnovení systému RIKOMAGIC MK802 IV

Aktualizace nebo obnovení systému RIKOMAGIC MK802 IV Aktualizace nebo obnovení systému RIKOMAGIC MK802 IV Tento postup použijte pokud se chystáte aktualizovat firmware nebo má zařízení některé z následujících příznaků: Po restartu se na obrazovce nic nezobrazuje

Více