N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í"

Transkript

1 M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, T ebí Spis.: OV/4843/2012/Vš V T ebí i dne j.: OV 27381/12 - SPIS 4843/2012/Vš VY IZUJE: Ing. Jaroslav Vošmera, Ph.D. TELEFON: j.vosmera@trebic.cz N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í O UMÍST NÍ STAVBY VE ZJEDNODUŠENÉM ÚZEMNÍM ÍZENÍ Pan Ji í N mec, Lidická 296, Moravské Bud jovice, zastoupený na základ plné moci panem Ing. Ji ím Hnízdilem, Jasanová.p.1064, Podklášte í, T ebí 1 podal dne žádost o vydání územního rozhodnutí o umíst ní stavby: Novostavba rodinného domu ve Vladislavi, na pozemku p..: 500/46-orná p da, v katastrálním území Vladislav. M stský ú ad T ebí, odbor výstavby, jako stavební ú ad p íslušný dle ustanovení 13 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební zákon), v platném zn ní (dále jen "stavební zákon") zve ej uje podle 95 odst. 2 stavebního zákona návrh výroku územního rozhodnutí o umíst ní stavby: Novostavba rodinného domu ve Vladislavi, na pozemku p..: 500/46-orná p da, v katastrálním území Vladislav. M stský ú ad T ebí, odbor výstavby, jako stavební ú ad p íslušný dle ustanovení 13 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební zákon), v platném zn ní (dále jen "stavební zákon"), posoudil návrh podle 76 a násl. stavebního zákona a podle 9 vyhlášky. 503/2006 Sb., o podrobn jší úprav územního ízení, ve ejnoprávní smlouvy a územního opat ení, v platném zn ní a na základ tohoto posouzení vydává podle 79 a 95 stavebního zákona rozhodnutí o umíst ní stavby: Novostavba rodinného domu ve Vladislavi, na pozemku p..: 500/46-orná p da, v katastrálním území Vladislav.

2 Stavba obsahuje: Novostavba rodinného domu pro bydlení. Stavba bude nepodsklepená, p ízemní bez obytného podkroví. P dorys stavby je obdélníkový o max. vn jších rozm rech 12,50 9,00 m. Objekt novostavby je navržen ve zd ném st novém systému. Základové pasy budou betonové, obvodové nosné zdivo navrženo keramické ukon ené ŽB v nci. Stropní konstrukce je navržena jako ŽB monolitická deska. St ešní konstrukce je navržena jako jednopláš ová plochá st echa. Sou ástí stavby jsou: Splašková kanaliza ní p ípojka: Splaškové vody budou svedeny do plastové jímky na odpadní vody, p ed navrhovaným RD. Splašková kanaliza ní p ípojka délky 3 m bude provedena z potrubí KG 150 se zaúst ním do jímky na odpadní vody. Drenážní systém na deš ové vody: Deš ové vody budou likvidovány zasakem p es drenáže na pozemku investora p..: 500/46-orná p da, v katastrálním území Vladislav. Oplocení: Podél vnit ní hranice pozemku p..: 500/46 v katastrálním území Vladislav bude provedeno oplocení výšky 1,5 m. Z uli ní západní strany pozemku bude provedeno oplocení s podezdívkou, zd nými pilí ky a d ev nou výplní. Z ostatních stran je navrženo drát né v. 1,5 m, pod vedením VN a v ochranném pásmu navrženo oplocení z nevodivého materiálu. Zpevn né plochy: P ístupový chodník ke vstupním dve ím do RD bude z betonových dlaždic. Kolem domu bude proveden okapový chodník. Z jižní strany bude zpevn ná plocha venkovní terasy z vymývaných betonových dlaždic. P o d m í n k y : Pro umíst ní stavby a zpracování projektové dokumentace (dále jen PD) se stanovují tyto podmínky: 1. Stavební ára je dána vzdáleností 5,0 m od uli ního pr elí (západní obvodové st ny rodinného domu) k západní hranici pozemku p..: 500/46 v katastrálním území Vladislav. 2. Funk ní poslání: rodinný d m pro bydlení s 1 bytovou jednotkou 3. Architektonické a urbanistické podmínky: zp sob zastav ní: samostatn stojící rodinný d m polohové umíst ní: je dáno stavební árou odstupy od hranic pozemk : o vzdálenost od severního líce obvodové st ny RD k severní hranici pozemku p..: 500/46 bude 5,0 m o vzdálenost od jižního líce obvodové st ny RD k jižní hranici pozemku p..: 500/46 bude min. 9,64 m Strana 2 (celkem 7)

3 výškové osazení: úrove podlahy v p ízemí rodinného domu bude na kót 0,000; kde: 0,000 = 99,60 m, kde FIX=100,00=úrove vrchu obrubníku výška stavby: úrove h ebene st echy RD bude na kót +3,650 m od 0,000; zp sob zast ešení RD: plochá jednopláš ová st echa použitý materiál: tradi ní, odpovídající platným normovým hodnotám napojení na inženýrské sít : stávající p ípojka elektro ukon ená ve sk íni na SZ hranici pozemku p..: 500/46 v k.ú.vladislav stávající plynovodní p ípojka ukon ené ve sk íni na SZ hranici pozemk p..: 500/46 v k.ú.vladislav stávající vodovodní p ípojka ukon ené ve vodom rné šacht v SZ rohu pozemku p..: 500/46 v k.ú.vladislav komunika ní napojení: pomocí sjezdu na p ilehlou místní komunikaci na pozemku: p..: 500/67 v k.ú.vladislav 4. PD pro stavební ízení bude zpracována oprávn nou osobou dle p ílohy.1 k vyhl.. 499/2006 Sb. Sou asn bude doložen pr kaz energetické náro nosti budovy. 5. Investor si zajistí pro zpracování PD vyty ení podzemních vedení p ímo v terénu a dodrží podmínky správc jednotlivých sítí, a to: Telefónica O2 Czech Republic, a.s. vyjád ení ze dne ,.j.: 85772/12 E.ON eská republika s.r.o.-vyjád ení ze dne , zn: D8626-Z Jihomoravská plynárenská, a.s.- vyjád ení ze dne , zn: VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLE NOST, a.s. vyjád ení ze dne j.: 2802/2012-Vš 6. Pro PD nutno zajistit stavebn -geologickými sondami složení a únosnost základové p dy a hloubku spodních vod. 7. V dalším stupni PD budou navržena opat ení v souladu s výsledky m ení p dního radonu dle vyhlášky. 307/2002 Sb., o radia ní ochran. 8. Dodržte podmínky plynoucí z požadavk dot ených orgán : M Ú T ebí, odbor ŽP-stanovisko ze dne , zn: OŽP 23755/12-SPIS 4237/2012/PD I. stanovisko 1. Odpadové hospodá ství K realizaci stavby není námitek - odpady, které vzniknou p i stavebních pracích a které budou vznikat bydlením v rodinném domku, využít nebo odstra ovat v souladu s ustanoveními 16 a 17 zák.. 185/2001 Sb., o odpadech, v návaznosti na odpadové hospodá ství obce. 2. Ochrana ovzduší bez p ipomínek. Strana 3 (celkem 7)

4 3. Ochrana p írody a krajiny Bez p ipomínek. 4. Ochrana ZPF Dle p edložených podklad se p edm tná stavba dotkne pozemk, které jsou sou ástí zem d lského p dního fondu (dle evidence KN), proto podléhá souhlasu k odn tí p dy ze ZPF dle 9 odst. 6 zákona. 334/1992 Sb., o ochran zem d lského p dního fondu ve zn ní pozd jších p edpis. Žádost o souhlas v etn vyhodnocení dle p ílohy. 5 k vyhlášce. 13/1994 Sb., kterou se upravují n které podrobnosti ochrany zem d lského p dního fondu, podá žadatel (investor) na pov eném obecním ú ad - M Ú T ebí, odbor ŽP, Masarykovo nám. 116/6, T ebí. 5. Ochrana PUPFL Bez p ipomínek. II. Informace podle zákona. 254/2001 Sb., vodní zákon, k PD: Vodní hospodá ství Povinnosti vyplývající ze zájm chrán ných zákonem. 254/2001 Sb., o vodách a o zm n n kterých zákon (vodní zákon): Do doby kolaudace nové kanalizace v m stysu Vladislav je navržená jímka na vyvážení, která by m la být dostate n kapacitní. Jímka musí být vodot sná a bezodtoká. Dle ustanovení 38 odst. 6 vodního zákona, kdo akumuluje odpadní vody v bezodtokové jímce, je povinen je zneškod ovat tak, aby nebyla ohrožena jakost povrchových nebo podzemních vod, a na výzvu vodoprávního ú adu nebo eské inspekce životního prost edí prokázat jejich zneškod ování v souladu s tímto zákonem, tedy uchovávat doklady o pravidelném odvozu oprávn nou firmou k likvidaci na OV a p edkládat je ke kontrole. Srážkové vody budou jímány a zasakovány na pozemku investora, nesmí dojít k napojení na ve ejnou kanalizaci. Pokud by m lo dojít p i výstavb k dot ení ochranných pásem vodních d l (vodovod, kanalizace, meliora ní za ízení, apod.), nebo ke k ížení s t mito vodními díly, je nutné prokazatelné písemné projednání se správci i vlastníky t chto vodních d l. Stavebními pracemi a stavbou nesmí dojít ke zm n odtokových pom r v dané lokalit. Napojení na ve ejný vodovod je nutné písemn projednat s jejich správci a pln respektovat jejich podmínky. Tato informace není stanoviskem nebo povolením vodoprávního ú adu. 9. Požadavky na tvorbu a ochranu životního prost edí: Stavba nebude mít negativní vliv na životní prost edí. 10. Dodržte požadavky vyplývající z ochranných pásem a chrán ných území. 11. Podmínky plynoucí z obecných technických požadavk na výstavbu: Stavba bude spl ovat podmínky vyhlášky. 268/2009 Sb., o technických požadavcích na stavby (dále jen "OTP") a vyhlášky. 501/2006Sb., o obecných požadavcích na využívání území, ob ve zn ní platných právních p edpis. Strana 4 (celkem 7)

5 12. Podmínky hygienické, protipožární apod. jsou dány p íslušnými p edpisy a ustanoveními. 13. Souhlas k odn tí ze ZPF ve smyslu zák.. 334/1992 Sb., o ochran ZPF, v úplném zn ní pod. 231/1999 Sb., vydal M Ú T ebí, odbor ŽP dne pod.j. OŽP 26260/12-SPIS 4715/2012/St. I. Souhlas k trvalému odn tí zem d lské p dy ze ZPF pro nezem d lské ú ely v k.ú. Vladislav mimo zastav né území, pro stavbu RD, zpevn ných ploch a zelen, pozemek p.. 500/46 - druhem pozemku orná p da o vým e 827 m² II. V zájmu ochrany ZPF a životního prost edí ukládají se investorovi tato opat ení a podmínky: 1. Zajistit na vlastní náklady a p ed zahájením plánované akce provedení skrývky kulturní vrstvy zeminy (ornice) z ásti odnímané plochy o velikosti 400 m² parcely p.. 500/46 v k.ú.vladislav, tj. z plochy ur ené pro stavbu RD, zpevn ných ploch a z manipula ních stavebních ploch. Skrývka bude provedena do hloubky 10 cm v množství 40 m³. 2. Skrytá ornice bude uložena na deponii v míst záboru, musí být udržovaná v bezplevelném stavu a použita k ozelen ní okolí nového stavebního objektu. 3. O innostech souvisejících se skrývkou, p emíst ním, rozprost ením i jiným využitím, uložením, ochranou a ošet ováním kulturních vrstev p dy vede investor protokol (pracovní deník), v n mž se uvád jí všechny skute nosti rozhodné pro posouzení správnosti, úplnosti a ú elnosti využívání t chto zemin. 4. Na základ projektové dokumentace provést viditelné vytý ení hranic trvalého odn tí zem. p dy a po celou dobu výstavby ho udržovat ve viditelném stavu. 5. V plném rozsahu respektovat p ipomínky a požadavky orgánu ochrany ZPF, vlastníka pozemk p íp. jejich nájemc, uživatele pozemk, pokud jsou v souladu s platnými p edpisy, zejména se zákonem o ochran ZPF. 6. Zjistí-Ii n který orgán státní správy, M Ú, Mze, p íp.jiný orgán a organizace nehospodárné využití ornice nebo nedostate né provedení, p íp. nespln ní dalších opat ení a povinností, uložených souhlasem p íslušného orgánu ochrany ZPF, budou v i investorovi, jeho správnímu zástupci uplatn ny sankce podle 20 zákona. 7. Stavba m že být provedena pouze v rozsahu, stanoveném tímto souhlasem. 8. Pokud dojde k dot ení pozemk s vloženými investicemi do p dy (meliora ní za ízení), investor zajistí opravu na vlastní náklady. 9. Tento souhlas ne eší majetko - právní otázky a povolení stavby. 14. Toto územní rozhodnutí neoprav uje navrhovatele k zahájení stavebních ani p ípravných prací. Práce pr zkumné, t.j. topografické, hydrologické, geologické apod., se za p ípravné práce nepovažují. 15. Ohlášenou stavbu podle 106 odst. 2 stavebního zákona m že stavebník provést na základ písemného souhlasu stavebního ú adu. 16. Územní rozhodnutí je závazné i pro právní nástupce jeho navrhovatele a ostatní ú astníky územního ízení. Ú astníci ízení, na n ž se vztahuje rozhodnutí správního orgánu ( 27 odst. 1 zák. 500/2004 Sb., (správní ád): Strana 5 (celkem 7)

6 Ji í N mec, Lidická 296, Moravské Bud jovice, zastoupený na základ plné moci Ing. Ji ím Hnízdilem, Jasanová.p.1064, Podklášte í, T ebí 1 Pou ení Ve smyslu 95 odst. 3 stavebního zákona žadatel zajistí, aby byl návrh výroku bezodkladn vyv šen na vhodném ve ejn p ístupném míst u stavby nebo pozemku, na nichž se má zám r uskute nit, po celou dobu zve ejn ní návrhu výroku. Sou ástí informace je grafické vyjád ení zám ru, pop ípad jiný podklad, z n hož lze usuzovat o architektonické nebo urbanistické podob zám ru a o jeho vlivu na okolí. (Grafická p íloha rozhodnutí o umíst ní stavby, ov ená stavebním ú adem, obsahuje výkres sou asného stavu území v m ítku katastrální mapy se zakreslením stavebního pozemku, požadovaného umíst ní stavby, s vyzna ením vazeb a vliv na okolí, zejména vzdáleností od hranic pozemku a sousedních staveb, a pop ípad vybranou ást dokumentace podle p ílohy. 4 k této vyhlášce. U liniových staveb delších než m a staveb zvlášt rozsáhlých lze doplnit p dorysné vyzna ení stavby na mapovém podklad v m ítku 1 : až 1 : ). Výhrady dot ených orgán nebo námitky ú astník proti zjednodušenému územnímu ízení lze podat písemn ve lh t 15 dn ode dne zve ejn ní návrhu, p ipomínky ve ejnosti lze podat ve stejné lh t pouze za p edpokladu, že by mohla být ohrožena ochrana ve ejného zájmu podle zvláštních právních p edpis. Po podání výhrady, námitky nebo p ipomínky postupuje stavební ú ad podle 95 odst. 2 stavebního zákona. Pokud nebyly ve lh t uplatn ny výhrady, námitky nebo p ipomínky, rozhodnutí se pokládá za vydané a nabývá právní moci. Do podklad rozhodnutí lze nahlédnout na odbor výstavby, ú ední dny: Pond lí, st eda 8:00-11:30; 12:30-17:00 hod.). K závazným stanovisk m a námitkám k v cem, o kterých bylo rozhodnuto p i vydání územního nebo regula ního plánu, se nep ihlíží. Ú astník ízení ve svých námitkách uvede skute nosti, které zakládají jeho postavení jako ú astníka ízení a d vody podání námitek; k námitkám, které nespl ují uvedené požadavky, se nep ihlíží. Nechá-li se n který z ú astník ízení zastupovat, p edloží jeho zástupce p i jednání písemnou plnou moc. Otisk ú edního razítka Ing. Jaroslav Vošmera, Ph.D. ú edník odboru výstavby Strana 6 (celkem 7)

7 Obdrží: Ú astníci ízení: (k doru ení jednotliv ): Ing. Ji í Hnízdil, Jasanová.p.1064, Podklášte í, T ebí 1 M stys Vladislav, Vladislav.p.76, Vladislav Dot ené orgány: (k doru ení jednotliv ): M Ú T ebí, odbor životního prost edí, Masarykovo nám..p.116/6, T ebí 1 M Ú T ebí, ORÚP, odd lení Ú ad územního plánování, Karlovo nám..p.104/55, T ebí 1 Ú astníci ízení (k doru ení ve ejnou vyhláškou): E.ON R, s.r.o., F.A. Gerstnera 2151/6, , eské Bud jovice E.ON Distribuce, a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, eské Bud jovice 7, JMP a.s., Plynárenská 499/1, Brno, , Brno VAS a.s., divize T ebí, Kubišova 1172, T ebí M stys Vladislav, Vladislav.p.76, Vladislav Tento návrh výroku musí být vyv šen po dobu 15 dn. Vyv šeno dne... Sejmuto dne... Razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyv šení a sejmutí oznámení. Strana 7 (celkem 7)

M stský ú ad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 1/12, P.O.BOX 3, Znojmo

M stský ú ad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 1/12, P.O.BOX 3, Znojmo M stský ú ad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 1/12, P.O.BOX 3, Znojmo SPIS. ZN.: SMUZN Výst.232/2013-Pe DATUM: 8.1.2013.J.: MUZN 1469/2013 VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: Ing. Ivana Pelantová 515 216 308 ivana.pelantova@muznojmo.cz

Více

P íloh/list : 0. Datum: 06.04.2012

P íloh/list : 0. Datum: 06.04.2012 Odbor výstavby stavební ú ad Karlovo nám stí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru: Zámecká 160,

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 2 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZM N VYUŽITÍ ÚZEMÍ v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Od vodn ní : Bankovní spojení: eská spo itelna, a. s. fax: +420 2 710 71 819 Nové nám stí 1257, 104 00 Praha 114 DI : CZ00240915-2 -

Od vodn ní : Bankovní spojení: eská spo itelna, a. s. fax: +420 2 710 71 819 Nové nám stí 1257, 104 00 Praha 114 DI : CZ00240915-2 - M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti odbor výstavby Nové nám stí 1250, 104 00 Praha 114.j.: P22 8798/2015 OV 04 V Uh ín vsi dne: 24.9.2015 Sp.zn.: MC22 1220/2015 OV 04 Vy izuje: Ing. Máslová Telefon:

Více

jsou p ipojeny v dokladové ásti dokumentace, s uvedením p íslušného vlastníka,.j. a data vydání, a to na úseku:

jsou p ipojeny v dokladové ásti dokumentace, s uvedením p íslušného vlastníka,.j. a data vydání, a to na úseku: bezpe nosti státu civilní ochrany požární ochrany další, není-li uvedeno výše....... 11. Stanoviska vlastník ve ejné dopravní a technické infrastruktury k možnosti a zp sobu napojení, vyzna ená na situa

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/4340/2012/Jd V Třebíči dne 16.05.2012 Č.j.: OV 24293/12

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0027520/17/E MULTM/0038713/17/SÚ/EB Eva B ezinová 416 916 133 eva.brezinova@litomerice.cz DATUM:

Více

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad M stský ú ad Žebrák stavební ú ad Nám stí.p. 1, 26 753 Žebrák.j.: Sp.zn. Ukl.znak Vy izuje: Tel.: Fax: E-mail: VYST-Pa/2076/2012 Výst-1639/2012/Pa 328.3 Pavlisová Kv toslava 311 533 101 311 533 403 stavebnireferent@mestozebrak.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Písek odbor výstavby a územního plánování Velké náměstí 114, Písek Č.j:výst/169018369/0/2011/Še - 7/ÚŘUS/Rozh Písek, dne: 18.7.2011 Vyřizuje: Libor Šedivý E-mail: libor.sedivy@mupisek.cz Telefon:

Více

M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1

M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1 M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1 Spis.zn.: Stav./197/2010/Ne j.: SÚ-12218/2010-197/2010-NEJS-714/136 Vy izuje: Nejedlová, tel. 483 333 945,

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/6693/2012/Jd V Třebíči dne 06.08.2012 Č.j.: OV 38503/12

Více

NÁVRH OPAT ENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPAT ENÍ OBECNÉ POVAHY M S T S K Ý Ú A D H O R A Ž O V I C E Odbor životního prost edí Mírové nám stí 1, 341 01 Horaž ovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz Váš dopis.j. / ze dne: íslo jednací: MH/15926/2016

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í M stský ú ad Sedl any odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDL ANY.j: V Sedl anech dne: 31.8.2011 Vy izuje: Petr Lomoz Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 20.7.2011 podala Obec

Více

INFORMACE O NÁVRHU VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

INFORMACE O NÁVRHU VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ Městský úřad Šumperk Jesenická 31, 787 01 Šumperk Naše Č. j.: MUSP 53932/2013 Naše Sp. Zn.: Odbor: 51768/2013 VYS/HEUR odbor výstavby Tel.: (+420) 583 388 111 *MUSPX0195E0N* Datum: 1.7.2013 INFORMACE O

Více

Obecní úřad Všechovice stavební úřad

Obecní úřad Všechovice stavební úřad Obecní úřad Všechovice stavební úřad 753 53 Všechovice 17 Tel.: 581 694 161 e-mail: suvsechovice@quick.cz Č.j.: 290/11/51/Lu-3 Všechovice : 5.12.2011 ROZHODNUTÍ Výroková část: Obecní úřad Všechovice, stavební

Více

M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti

M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti odbor výstavby Nové nám stí 1250, 104 00 Praha 114.j.: P22 8123/2015 OV 10 V Uh ín vsi dne: 3.9.2015 Sp.zn.: MC22 1090/2014 OV 10 Vy izuje: Ing. František Roder Telefon:

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0078493/17/Be MULTM/0032054/18/SÚ/LBe ing. Bezd ka 416 916 138 libor.bezdeka@litomerice.cz DATUM:

Více

E J N Á V Y H L Á Š K A. E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení p echodné úpravy provozu na pozemní komunikaci

E J N Á V Y H L Á Š K A. E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení p echodné úpravy provozu na pozemní komunikaci M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 66833/17 - SPIS 12283/2017/PJ V T

Více

M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk.

M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk. M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk.cz Sp.zn.: 52117/2011 VYS/SAST Šumperk, dne 27.7.2011.j.: MUSP

Více

M Ě S T SKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby

M Ě S T SKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby M Ě S T SKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/4817/2016/Jd V Třebíči dne 15.04.2016 Č.j.: OV

Více

. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T ebí i stanoví

. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T ebí i stanoví M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T

Více

V E E J N Á V Y H L Á Š K A

V E E J N Á V Y H L Á Š K A M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 4066/17 - SPIS 86/2017/PJ/4 V T ebí

Více

M stský ú ad Starý Plzenec

M stský ú ad Starý Plzenec M stský ú ad Starý Plzenec odbor výstavby Smetanova 932, 332 02 Starý Plzenec Spis. zn.: 3501/2012/M ÚSP/OV/Hos.j.: 3501/2012/M ÚSP-11 Starý Plzenec 11.03.2013 Vy izuje: Hosnedlová Libuše E-mail: hosnedlova@staryplzenec.cz

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk íslo jednací: MUVPK-OD 34166/17-KAV Spisová zna ka: 6204/2017

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA č. 38 / 2007

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA č. 38 / 2007 Městský úřad Jablunkov Odbor územního plánování a stavebního řádu Dukelská 144, 739 91 Jablunkov Jablunkov, dne 27. prosince 2007 Obec Písek, Písek č.p. 51, 739 84 Písek u Jablunkova, zastoupena starostou

Více

R O Z H O D N U T Í. Úřad městyse Buchlovice, odbor výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. náměstí Svobody 800, Buchlovice

R O Z H O D N U T Í. Úřad městyse Buchlovice, odbor výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. náměstí Svobody 800, Buchlovice Úřad městyse Buchlovice, odbor výstavby náměstí Svobody 800, Buchlovice str. 1-1585/2012-5-S-Rozh Č.j.: 1585/2012-5-S-Rozh Buchlovice, dne: 13.2.2013 Spis. zn.: 1585/2012 Vyřizuje: Ing. Miroslav Smatana

Více

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/817/2011/Če Miroslav Vala č.j. : SÚ/330/1248/2011/Če Jana Valová vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Krátká 648 e-mail : cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

M stský ú ad Bru perk

M stský ú ad Bru perk M stský ú ad Bru perk K Nám stí 22, 739 44 Bru perk stavební ú ad.j. SÚ/330/720/2011/Fa vy izuje: Anna Fafaláková e-mail:fafalakova@brusperk-mesto.cz datum: 24.6.2011 R O Z H O D N U T Í M stský ú ad Bru

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více

M stský ú ad Hranice, odbor stavební ú ad Pernštejnské nám stí 1, Hranice

M stský ú ad Hranice, odbor stavební ú ad Pernštejnské nám stí 1, Hranice M stský ú ad Hranice, odbor stavební ú ad Pernštejnské nám stí 1, Hranice.j: OSU/23904/11-3 Hranice, dne: 8.12.2011 Vy izuje: Ji í Koukal E-mail: jiri.koukal@mesto-hranice.cz Telefon: 581 828 382 V E EJNÁ

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Radnice, stavební odbor náměstí Kašpara Šternberka 363, Radnice Č.j: MěÚ/522/2013-6 Radnice, dne: 8.8.2013 Vyřizuje: Jan Kotva E-mail: jan.kotva@mesto-radnice.cz Telefon: 371 740 816 Stavebníci:

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk Váš dopis zn: Ze dne: íslo jednací: MUVPK-OD 1137/17-NOV Spisová

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/5629/2011/Ni V Třebíči dne 04.07.2011 Č.j.: OV 5629/2011-38073/11/Ni

Více

R O Z H O D N U T Í. Ústředna: 558 666 232 Tajemník: 558 666 510 Bankovní spojení: Stavební úřad: 558 666 443 ČSOB, a. s.

R O Z H O D N U T Í. Ústředna: 558 666 232 Tajemník: 558 666 510 Bankovní spojení: Stavební úřad: 558 666 443 ČSOB, a. s. Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. SÚ/328/1638/2010/Ku č.j. SÚ/330/1639/2010/Ku vyřizuje: Mária Kudelová e-mail:kudelova@brusperk-mesto.cz datum: 6.10.2010 R O Z H O

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0047446/17/Be MULTM/0060638/17/SÚ/LBe ing. Bezd ka 416916138 libor.bezdeka@litomerice.cz DATUM:

Více

ROZHODNUTÍ II. na stavbu. "Areál GENIUS, VOTS, kvn" Praha 8, Dolní Chabry na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry.

ROZHODNUTÍ II. na stavbu. Areál GENIUS, VOTS, kvn Praha 8, Dolní Chabry na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry. M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 111903/2012/OV.Hom Praha, dne 23.10.2012.jedn.: MCP8 142016/2012 Dolní Chabry/p 1374/33 Vy izuje: Homolka

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 12 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ KOLAUDA NÍHO SOUHLASU podle ustanovení 122. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111. j.: SURR/7130/213700/15-Po Liberec, dne 14.1.2016 CJ MML 009324/16 Oprávn

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0061494/18/Ho MULTM/0063059/18/SÚ/JHo Hohenberger 416 916 135 Jiri.hohenberger@litomerice.cz

Více

OZNÁMENÍ. S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1/1. ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Veřejná vyhláška

OZNÁMENÍ. S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1/1. ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Veřejná vyhláška Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1/1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz rozdělovník:

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk íslo jednací: MUVPK-OD 16136/17-KAV Spisová zna ka: 3583/2017

Více

Ú z e m n í r o z h o d n u t í

Ú z e m n í r o z h o d n u t í Obecní úřad Hodonice, Stavební úřad I. stupně Obecní 287, 671 25 Hodonice Č.j. STÚ 232/2013-ESH v Hodonicích dne 18.12.2013 Vyřizuje: Ing. arch. Eva Simotová Holečková (Telefon:515 234 310) E-mail: stavebniurad@hodonice.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Rozhodnutí. Městský úřad Nový Bydžov. Odbor výstavby a životního prostředí MÚ Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Rozhodnutí. Městský úřad Nový Bydžov. Odbor výstavby a životního prostředí MÚ Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov Městský úřad Nový Bydžov Odbor výstavby a životního prostředí MÚ Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov Č.j.: V/3172/2012/Lon Nový Bydžov, dne 9. května 2012 Oprávněná úřední osoba: Ing.

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M stský ú ad Hranice, odbor stavební ú ad Pernštejnské nám stí 1, Hranice.j: OSU/12732/10-8 Hranice, dne: 12.7.2011 Vy izuje: Danuše Vojtíšková E-mail: danuse.vojtiskova@mesto-hranice.cz Telefon: 581 828

Více

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. Č.j: OV/584/2012-6 Pelhřimov, dne: 16.7.

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. Č.j: OV/584/2012-6 Pelhřimov, dne: 16.7. Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/584/2012-6 Pelhřimov, dne: 16.7.2012 Žadatel: Pavlína Okrouhlá (nar. 29.6.1984), Ondřejov 30, 393 01 Pelhřimov V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský

Více

V E E J N Á V Y H L Á K A Oznámení o zahájení územního ízení a na ízení ve ejného ústního jednání

V E E J N Á V Y H L Á K A Oznámení o zahájení územního ízení a na ízení ve ejného ústního jednání Ú ad m stské ásti m sta Brna, Brno- abov esky stavební ú ad 616 00 B R N O, Horova 28 íslo jednací: SU/09/0011507 Va e íslo jednací: Oprávn ná ú ední osoba: Ing.arch. Petr Kolá ek, tel.: 549 523

Více

NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ. 603

NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ. 603 Ú ad m stské ásti m sta Brna, Brno- abov esky stavební ú ad 616 00 B R N O, Horova 28 Spisová zna ka: STU/02/1000427/000/001 íslo jednací: SU/10/0008486 Oprávn ná ú ední osoba: Ing. Mária ápalová,

Více

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 160 fax: 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz, www.mesto-trebon.cz Spis.zn.:

Více

Obecní úřad Dolní Kralovice s t a v e b n í ú ř a d 257 68 Dolní Kralovice, tel.317856364 e-mail: stavebniuraddk@tiscali.cz

Obecní úřad Dolní Kralovice s t a v e b n í ú ř a d 257 68 Dolní Kralovice, tel.317856364 e-mail: stavebniuraddk@tiscali.cz Obecní úřad Dolní Kralovice s t a v e b n í ú ř a d 257 68 Dolní Kralovice, tel.317856364 e-mail: stavebniuraddk@tiscali.cz Č.j. Výst.330-28/164/2009 Dolní Kralovice dne 25.5.2009 Miroslav Škrabánek Sklenská

Více

Městský úřad Krnov odbor regionálního rozvoje Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov

Městský úřad Krnov odbor regionálního rozvoje Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov Městský úřad Krnov odbor regionálního rozvoje Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: Mukrn/201142907/RR/SU/Kr VYŘIZUJE: Blanka Krištofíková TEL.: 554 697 711 E-MAIL: bkristofikova@mukrnov.cz

Více

ROZHODNUTÍ o umístění stavby a stavební povolení

ROZHODNUTÍ o umístění stavby a stavební povolení M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P L U M L O V stavební odbor - stavební úřad 79803 Plumlov, Rudé armády 302, tel.: 582/393191, fax: 582/393385, e-mail: podatelna@mestoplumlov.cz Sp.zn.: Výst./02212/08/2 Č.j. : 02624/08

Více

Městský úřad Holice *00162493*

Městský úřad Holice *00162493* Městský úřad Holice *00162493* Odbor životního prostředí a stavební úřad Holubova 1, 534 14 Holice Tel.: 466 741 211, fax: 466 741 206 Spis.zn.: MUHO 04912/2012/ŽPSÚ/Hi Holice 16.5.2012 Č.j.: MUHO/06611/2012

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/11449/2014/Ni V Třebíči dne 18.08.2014 Č.j.: OV 57142/14

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru:

Více

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Kunštát, stavební odbor 679 72 Kunštát, Náměstí Krále Jiřího106 tel. 516 462 114, fax. 516 462 172 e-mail : spanel@kunstat-mesto.cz Č.j. : 283/08/II/2/Šp V Kunštátě dne 19.6.2008 Vyřizuje:

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 038577/2012/OV.Bay Praha, dne 23.7.2012.jedn.: MCP8 092975/2012 Dolní Chabry/p 827 Vy izuje: Ing. arch.

Více

R O Z H O D N U T Í. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 167, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.

R O Z H O D N U T Í. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 167, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 167, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz Spis.zn.: METR_S 4161/2012 ÚPaSŘ Ze dne : 25.10.2012 Č.j. METR 5483/2012MaPe

Více

Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod

Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod odbor výstavby a územního plánování odloučené pracoviště Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Ukládací - skartovací znak: 328 - A/5 Spis.zn.:

Více

MUTS/6555/16/Kri Telefon : 386 301 427. Informace NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

MUTS/6555/16/Kri Telefon : 386 301 427. Informace NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 6429/416-UR/2016/Kr Trhové Sviny, dne 14.3.2016 Vyřizuje : František Kříha MUTS/6555/16/Kri Telefon : 386 301

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/3681/2014/Ni V Třebíči dne 12.03.2014 Č.j.: OV 18716/14

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov Spis.zn.: SÚ 7697/2012/243Vá Č.j.:SÚ54927/12/243 / SÚ 7697/2012/243Vá Kyjov, dne 14.12.2012 Vyřizuje: Vávrová Simona, tel. 518 697 544,

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 157, fax: 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz, www.mesto-trebon.cz Spis.zn.:

Více

O P AT E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení místní úpravy provozu na pozemní komunikaci

O P AT E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení místní úpravy provozu na pozemní komunikaci M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 3898/17 - SPIS 86/2017/PJ/11 V T ebí

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0007004/17/Be MULTM/0030669/17/SÚ/LBe ing. Bezd ka 416916138 libor.bezdeka@litomerice.cz DATUM:

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í n a u m í s tění. odbor výstavby a životního prostředí

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í n a u m í s tění. odbor výstavby a životního prostředí odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: OVŽP 3087/11 580/2011-Men Chlumec nad Cidlinou, dne 19. srpna 2011 Naše č.j.: 18/3087-3/ÚŘ+SP/2011 Oprávněná úřední osoba: Ing. Michael Mentel tel.: 495 703 884

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Králíky Č.J.: 4904/2011/ÚPSÚ/DN - 7/DN/328.3/ZMUS/Rozh ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ EV. ČÍSLO: A STAVEBNÍ ÚŘAD VAŠE ZN./ZE DNE: SPISOVÝ ZNAK: 328.3 SK. ZNAK/ LHŮTA: A/5 ADRESÁT: LISTŮ DOKUMENTU:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R O Z H O D N U T Í

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 27.01.2016 ČJ.: MUMI 690/2016 SP.ZN. 68/2016 OV VYŘIZUJE: Jiří Jech

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1698/2011/St Ing. Kocmunda Milan SÚ/330/1699/2011/St Ing. Kocmundová Iveta vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Výškovická 508/178

Více

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111. j.: SURR/7130/054220/15-Ka Liberec, dne 22.5.2015 CJ MML 097647/15 Oprávn

Více

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 2.9.2008 VÚP 328.3-1227/1671/08 Ka-33 Pavel Kavlík

Více

s t a v e b n í p o v o l e n í

s t a v e b n í p o v o l e n í Městský úřad Jirkov Stavební úřad a životní prostředí nám. Dr.E.Beneše 1, Jirkov 431 11 tel.: 474 616411 fax.: 474 616421 Č.j.: H/09/16460/HUBZ Jirkov, dne 21. srpna 2009 Oprávněná úřední osoba: Zdeňka

Více

INFORMACE O NÁVRHU VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

INFORMACE O NÁVRHU VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ Městský úřad Zábřeh, Odbor správní, stavební a vyvlastňovací úřad Oprávněná úř. osoba pro vyřizování: Žáková Marta Oprávněná úř. osoba pro podepisování: Ing. Vlastimil Hloch Email: marta.zakova@muzabreh.cz

Více

Naše čj.: SU 89955/12-skr Naše zn.: SU 126/2013. Počet listů: 6 Příloh/listů: 1/ověřená dokumentace stavby. Datum: 06.02.

Naše čj.: SU 89955/12-skr Naše zn.: SU 126/2013. Počet listů: 6 Příloh/listů: 1/ověřená dokumentace stavby. Datum: 06.02. Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru: Zámecká 160,

Více

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C o d b o r s t a v e b n í ú a d nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111. j.: SURR/7130/151393/15-Vá Liberec, dne 24.8.2015 CJ MML 155391/15 Oprávn

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111, fax. 485 243 624 Č.j.: SURR/7130/189374/10-Ma Liberec, dne 10.12.2010

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í Městský úřad Třebíč odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/8091/2010/Mí V Třebíči dne 26.07.2010 Č.j.: OV 8091/2010-34141/10/Mí

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 14 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: OZNÁMENÍ ZM NY V UŽÍVÁNÍ STAVBY podle ustanovení 127 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov Odbor stavební a územního plánování ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SUP/112129/2011/Mo 189855/2011/SUP/LEMO 212690/2011

Více

PROTOKOL. obec Kořenov souhlasíme s navrženou stavbou. Rozhodnutí o povolení sjezdu požadujeme zapracovat do podmínek stavebního povolení.

PROTOKOL. obec Kořenov souhlasíme s navrženou stavbou. Rozhodnutí o povolení sjezdu požadujeme zapracovat do podmínek stavebního povolení. z ústního jednání ze dne 20.8.2010. PROTOKOL Přítomni : stavebník zástupce spol. NETT Consulting, a.s. - p. Oldřich Máj obec Kořenov p. Pelc KSS LK p. Malich sousedi stavby pí. Helena Friedrichová - P.

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/735/2012/St Bc. Kristýna Kovalčíková MUDr. Jozef Kovalčík vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Ahepjukova 2802/13 tel. : 558

Více

OHLÁŠENÍ STAVBY. Ohlášení k provedení. P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V... dne...

OHLÁŠENÍ STAVBY. Ohlášení k provedení. P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V... dne... P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:..., V... dne...... V c: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až d) zákona. 183/2006 Sb., o územním

Více

Ú z e m n í r o z h o d n u t í

Ú z e m n í r o z h o d n u t í Obecní úřad Hodonice, Stavební úřad I. stupně Obecní 287, 671 25 Hodonice Č.j. STÚ 132/2015-ESH v Hodonicích dne 12.06.2015 Vyřizuje: Ing. arch. Eva Simotová Holečková (Telefon:515 234 310) E-mail: stavebniurad@hodonice.cz

Více

VE EJNÁ VYHLÁŠKA O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ÍZENÍ A SEZNÁMENÍ S PODKLADY

VE EJNÁ VYHLÁŠKA O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ÍZENÍ A SEZNÁMENÍ S PODKLADY MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU se sídlem Radni ní 1148, Frýdek-Místek, 738 22 odbor dopravy a silni ního hospodá ství odd lení správy dopravy a pozemních komunikací Sp. zn.: MMFM_S 6816/2011/ODaSH/Jar Frýdek-Místek,

Více

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/158/2013-7 Pelhřimov, dne: 6.3.2013 Žadatelé: V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Pelhřimově, odbor výstavby, jako stavební úřad příslušný

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/16631/2014/Ni V Třebíči dne 17.12.2014 Č.j.: OV 82788/14

Více

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Číslo spisu: 2010/19977 Číslo jednací: 2010/2649/OV/JUS/5 Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Masarykovo náměstí 98, PSČ 549 54 Oprávněná úřední osoba k vyřízení věci: Eva Justová, referentka

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/2433/2014/Jd V Třebíči dne 17.02.2014 Č.j.: OV 12400/14

Více

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Obec Nová Ves. j.: V Nové Vsi dne Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Zastupitelstvo obce Nová Ves, p íslu né podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX002XUZN* MUHTX002XUZN SPIS.ZN.: OVÚP/10200/2011/Šp Č.J.: MUHT 11975/2011 VYŘIZUJE: Václav

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 31/2011

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 31/2011 Evidenční číslo dokumentu : ÚSO-DOK/776/2011/Zb Spisový znak 328, skartační znak/skart. lhůta A/5 M a g i s t r á t města Olomouce o d b o r s t a v e b n í, o d dě l e n í ú z e m ně správní 7 7 9 1 1

Více

TEXTOVÁ ÁST ezen 2010

TEXTOVÁ ÁST ezen 2010 1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DAN K Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon, fax. 387 311 238, mobil +420 605 277 998 (NÁVRH) OD VODN NÍ ZM NY. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CIZKRAJOV TEXTOVÁ

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-6463/2008-1411/PJ Rousínov, dne 26. listopadu 2008 Oprávněná

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ stavební úřad Mag~strát města ĺ/ĺ7vĺrrvj2 ~~ Jihlava, dne: 285.2015 Č.j: MMJ/SÚ/1 544/2015-5 JID: 90473/2015/MMJ Vyřizuje: Ing. Kateřina Jánská E-mail: katerina.janska jihlava-city.cz VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo

Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo Archivní značka: 328/A/5/2015/M/RD/AR/přípojka elektro Vaše spis. zn. Naše sp. zn. 2031/2009/SÚ/Olš/328 Datum vyhotovení : 2010-01-18 Poř.

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í.

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Č.j.: MBE/56429/2012/VÝST-Sm V Berouně dne 19. prosince 2012 Spis zn.: 10907/2012/VÝST Vyřizuje: Smetanová Monika, tel.: 311654251, e-mail.: vyst1@muberoun.cz Žadatel: GP Plus s.r.o., IČ 27115666, Arkalycká

Více

R O Z H O D N U T Í. povoluje výjimku

R O Z H O D N U T Í. povoluje výjimku Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 157 fax: 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz, www.mesto-trebon.cz Spis. zn.:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení *KUCBX00ITEYJ* KUCBX00ITEYJ O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í Čj.: KUJCK 88035/2015/OZZL/2 Sp.zn.: OZZL 87860/2015/hery datum: 1.12.2015 vyřizuje:

Více

M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad

M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad Žižkovo nám stí 32, 374 17 Trhové Sviny.j. : Výst. 10837/364-B/2012/H Trhové Sviny, dne 31.7.2012 Vy izuje : Jana Kokejlová 14489/12/Hoh Telefon : 386 301 426 Karel

Více

OZNÁMENÍ ZM NY V UŽÍVÁNÍ STAVBY

OZNÁMENÍ ZM NY V UŽÍVÁNÍ STAVBY P íloha. 6 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:..., V... dne...... V c: OZNÁMENÍ ZM NY V UŽÍVÁNÍ STAVBY podle ustanovení 127 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více