SITUACE C 01. ZATEPLENÍ FASÁDY BYTOVÉHO DOMU Turpišova ul..p v Chrastav. Vtrná 20, Jablonec n.n. API studio s.r.o. AUTOR. Ing. S.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SITUACE C 01. ZATEPLENÍ FASÁDY BYTOVÉHO DOMU Turpišova ul..p v Chrastav. Vtrná 20, Jablonec n.n. API studio s.r.o. AUTOR. Ing. S."

Transkript

1 32,60 10,86 37,21 10,84 28,21 11,46 API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR SITUACE MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V M x A PROJEKT STAVBY : VÝKRESU C 01

2

3

4

5

6

7 Vtrná 20, Jablonec nad Nisou, , tel: , I: web: VÝPIS PRVK PSV Investor : MSTO Chrastava nám. 1. máje 1, Chrastava.zakázky : Datum : Prosinec 2014 výtisk.

8 . ROZMR SCHEMA POPIS 1 250/750 Vtrací mížka fasádní hliníková eloxovaný pírodní povrch se síkou proti hmyzu Uchycení pomocí šroub na omítku /300 Vtrací hlavice odtahu spalin Nová + nátr shodný s píslušnou barvou fasády cca 25 3 Cca D100 Vtrací mížka fasádní hliníková eloxovaný pírodní povrch se síkou proti hmyzu Nasouvací na potrubí alt. uchycení pomocí šroub na omítku cca 3 4 Lapa stešní krytiny GAJGR Nový vetn demontáže a likvidace starých vetn napojovacích trub délky 0,5m 4

9 Vtrná 20, Jablonec nad Nisou, , tel: , IO: PROJEKT STAVBY Investor : MSTO Chrastava nám. 1. máje 1, Chrastava.zakázky : Datum : leden 2015 výtisk.

10 Vtrná 20, Jablonec nad Nisou, , tel: , I: web: TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor : MSTO Chrastava nám. 1. máje 1, Chrastava.zakázky : Datum : leden 2015 výtisk.

11 1. Všeobecn Projektová dokumentace eší zateplení bytového domu Turpišova ul v Chrastav o 4 nadzemních a jednom podzemním podlaží. Bytový dm je realizovaný v cihelné konstrukní soustav T-01B s pín nosnými stnami a nosným obvodovým pláštm. Stropní konstrukce jsou vytvoeny z dutinových panel. Stešní konstrukce je prefabrikovaná a devná.. Jedná se o železobetonový krov kombinovaný s devnými ástmi. Zateplení fasády bude provedeno kontaktním zateplovacím fasádním systémem EPS ( = 0,037 W/mK ) tl. 160mm v 1. 3.NP., tl. 80mm v 4.NP. V 1.PP a 0.5m pod úrove terénu budou použity desky XPS tl. 100mm alt. EPS pro tepelné izolace spodní stavby v pímém styku s vlhkostí. Zateplení obvodového plášt bude provedeno do úrovn pod spodní hranu stešní ímsy a na lichobžníkových plochách na SZ a JV štítech nad ímsou. Nebude provedeno zateplení balkónových desek a ímsách. Na tchto nezateplených ástech bude opravena omítka stavebním lepidlem s perlinkou a provedena úprava probarvenou tenkovrstvou omítkou stejnou jako na zateplovacím systému. Na spodních hranách budou použity fasádní profily s okapnicí. Okna a balkónové dvee byly v pedstihu vymnny za plastové. Kolem objektu, krom JZ strany, bude proveden nový kaírek z oblázk ohraniený betonovým obrubníkem. Spolen se zateplením bude provedena oprava (píp. bude doplnna) svislá hydroizolace stny ve styku s terénem a min. 300mm nad ÚT. Stavba bude provedena na pozemcích st. 558 a 559 (zastavná plocha a nádvoí) a 516/1 (ostatní plocha), které jsou v plném vlastnictví investora. Pozemky jsou pístupné z ulice Turpišova. Stávající zástavba na sousedních pozemcích nebude provedením zateplení fasády domu ovlivnna, ani dotena. 2. Bourání Po obvodu budovy bude v nutném rozsahu odstrann stávající asfaltový povrch (cca 40cm). Budou odstranny dožilé izolaní pizdívky. Dále bude odstranno oplechování vnjších parapet. Stávající obklad budovy kabincem bude odstrann. Stávající antény a držáky antén, vlajek a kvtinových truhlík budou ped zapoetím prací na fasád odstranny.

12 3. Zemní práce Soklová ást objektu bude obnažena. Nezbytné zemní práce budou provedeny run. Vytžená zemina bude deponována na pozemku 516/1 a následn použita k terénním úpravám kolem objektu. 4. Základy Není obsaženo. 5. Svislé nosné konstrukce Není obsaženo. 6. Vodorovné nosné konstrukce Není obsaženo. 7. Stecha Není obsaženo. 8. Schodišt Není obsaženo. 9. Komín Není obsaženo.

13 10. Píky Není obsaženo. 11. Podlahy Není obsaženo. 12. Výpln otvor Okna a balkónové dvee byly v pedstihu vymnny za plastové. Stávající vtrací prduchy na fasád budou opateny novou hliníkovou mížkou se síkou proti hmyzu s eloxovaným pírodním povrchem. Stávající vyústní odtah od plynových topidel bude ped zateplováním demontováno a po provedení KZS budou trubky prodlouženy a instalovány nové hlavice na pvodní místa. Hlavice budou nateny barvou se shodnou barevností jako píslušná fasáda. V okolí vnjší trubky odtah bude provedeno zateplení v rozmru cca 350x350mm z desek z minerální vaty. Utsnní kolem potrubí bude provedeno tsnící páskou. 13. Izolace proti vod U zdiva pod terénem a min. 0.3m nad ú.t. bude provedena oprava (píp. nová) hydroizolace zdiva - SBS modifikovaným asfaltovým pásem. 14. Tepelná izolace Zateplení fasády bude provedeno kontaktním zateplovacím fasádním systémem EPS ( = 0,037 W/mK ) tl. 160mm v 1. 3.NP., tl. 80mm v 4.NP. V 1.PP a 0.5m pod úrove terénu budou použity desky XPS tl. 100mm alt. EPS pro tepelné izolace spodní stavby v pímém styku s vlhkostí. Navržený zateplovací systém je sytém kontaktní kotvený, s doplkovým lepením. Izolaní desky budou kotveny hmoždinkami EJOTHERM STR-U s natloukacím trnem, prmr díku Ø8mm, délka 240mm v 1.-3.NP., 160mm v 4.NP. a 180mm v 1.PP. v potech dle dokumentace, nebo návrhu dodavatele KZS. Celá fasáda je rozdlena na zóny podle zatížení kotev a tomu

14 odpovídajícímu jejich potu ( viz. výkres. S 06). Kotvení desek bude provedeno zapuštnou montáží, tzn. hmoždinka bude zakrytá zátkou dle druhu izolantu. Ped zahájením zateplování provede dodavatelská firma tahovou zkoušku únosnosti kotev. Lepení desek bude provedeno po obvod desky housenkou šíky 70mm a bodov uvnit desky 3xØ120mm. Plocha lepidla je tedy 40% plochy jedné desky. Zateplení fasády bude provedeno na zakládací systémový soklový profil s okapnicí š. 160mm. Profil je opaten síovinou. Alternativn lze založit jiným zpsobem schváleným výrobcem KZS. Veškerá nároží, ostní oken a dveí budou opatena rohovými profily. V nadpraží oken budou použity ukonující profily s okapnicí, stejn jako hrany nezateplovaných ástí (stešní ímsa, balkónové desky). U ostní oken ve styku s oknem budou použity zaišovací omítkové lišty. V místech ukonení KZS nap. pod stešní ímsou, balkónovými deskami budou spáry utsnny tsnícími páskami. 15. Úpravy povrch Vnjší plocha - omítka bude silikátová, probarvená ve hmot. Struktura omítky bude jemn zrnitá, rozptýlená. Velikost zrna do 1,5mm. Barva omítky Barevnost fasády je navržena v kombinaci barev odstínu zelené a šedé (nap. BAUMIT- HOPE 3373 a BAUMIT- Art 3255), nebo obdobné odstíny jiných dodavatel. Suterénní obvod bude opaten soklovou strkou v barv šedé (nap. BAUMIT- Mosaik Putz 060). Špalety a nadpraží oken a balkónových dveí budou provedeny v barv bílé. Stávající vtrací prduchy na fasád budou opateny novou hliníkovou mížkou s eloxovaným pírodním povrchem se síkou proti hmyzu. Hlavice odtah od plynových topidel budou nateny barvou se shodnou barevností jako píslušná fasáda. Stávající zábradlí, skíky na fasád, dešové svody a klempíské prvky nad ímsami na celém objektu (tzn. okapnice a žlaby) budou opateny šedým nátrem RAL Veškeré ocelové konstrukce je nutné opatit nátrem se základováním nebo žárov pozinkovat. 16. Tesaské konstrukce Není obsaženo.

15 17. Zámenické práce Na fasád budou osazeny ventilaní fasádní mížky z Al plechu o rozmru 750x250mm s eloxovaným pírodním povrchem se síkou proti hmyzu. Mížky budou kotveny vruty (alt. vlepeny polyuretanovým lepidlem) do otvoru v polystyrénu kontaktního zateplovacího systému. Dalšími zámenickými konstrukcemi jsou prodloužené trubky odtahového systému plynových topidel. Stejn tak budou prodlouženy kotevní držáky bleskosvod a dešových svod o 160mm. Veškeré prchody kotev, stejn jako stávajícího ocelového zábradlí musí být utsnno polyuretanovým tmelem, event. tsnícími páskami. Vodorovné prvky zábradlí budou opateny úpravou proti stékání vody na fasádu. V pípad kolize svislých pílí s KZS budou tyto svislé prvky odstranny a styk zaištn. 18. Klempíské konstrukce Stávající parapetní plechy oken na fasád budou demontovány a nov osazeny nové Al plechy s eloxovaným pírodním povrchem. Pemístní svislých dešových svodu na KZS má za následek drobnou úpravu v míst stešní ímsy a u napojení na lapa krytiny a neistot. Objímky dešových svod budou prodlouženy o 160mm. Okapové svody budou znovu použity stávající. 19. Truhláské konstrukce Není obsaženo. 20. Zpevnné plochy Pístup z veejné komunikace k objektu je ešen po stávající zpevnné ploše. U zadních vchod bude proveden nový chodník z betonové dlažby do štrkového lože (cca 5m 2 ). Kolem objektu, krom JZ strany, bude proveden nový kaírek z oblázk ohraniený betonovým obrubníkem. U JZ strany bude po dokonení zateplovacích prací obnoven živiný povrch až k soklu objektu chránného zabetonovaným betonovým obrubníkem zapuštným po horní hranu vozovky.

16 21. Ostatní Provádní zateplovacího systému musí odpovídat technologickým pravidlm jednotlivých systémm jak z hlediska postup prací, tak i z hlediska podmínek pro použité materiály. Zateplení musí být provedeno z materiálu urených pro vybraný systém (nap. Baumit). Materiály nesmí být kombinovány. ešení jednotlivých detail jsou uvedeny ve výkresové ásti. Veškerá ukonení a hrany KZS musí být opateny rohovými, nebo ukonujícími lištami stejn jako ostní oken a dveí. Nadpraží okenních a dveních otvor, stejn jako hrany nezateplovaných ástí ( stešní ímsa, balkónové desky ) budou opateny rohovými lištami s okapnicí. U ostní oken ve styku s oknem budou použity zaišovací omítkové lišty. Celá plocha zateplované fasády bude ped zahájením zateplování omyta tlakovou vodou. Oddlené ásti fasádní omítky budou odstranny a tyto ásti vyspraveny reprofilaní maltou. V objektu bude proveden spolený rozvod TV. Dále budou demontovány 4 svody bleskosvod. Svody budou po dokonení zateplení opt namontovány na stejná místa, piemž píchytky do zdiva budou prodlouženy. Prchody zateplovacím pláštm budou zatmeleny polyuretanovým tmelem. Svody budou následn napojeny na stávající podzemní jímací vedení. Stejn tak budou demontovány 4 ks stešních dešových svod a znovu pikotveny pomocí prodloužených kotev pes zateplovací systém. Kotvení bude provedeno ped provedením omítky. Zatmelení PU tmelem bude provedeno stejn jako u bleskosvod. Demontované dešové svody budou provizorn nahrazeny PVC hadicemi zaústnými do stávající kanalizace. Stávající lapae krytiny budou nahrazeny novými Ped zahájením zateplování provede dodavatelská firma tahovou zkoušku únosnosti kotev.

17 22. ZÁVR Stavba bude provádna odbornou firmou. Stavební firma bude povinna dbát na dodržení opatení k zajištní bezpenosti práce na stavb v prbhu výstavby. Pi provádní prací musí být dbáno na dodržování pedpis bezpenostních, technických a jiných, týkající se provádní staveb, platných v dob provádní stavby. Zhotovitel stavby je povinen zajistit ochranu zdraví a bezpenost pracovník, dodržovat veškerá ustanovení pedpis BOZP a zákoníku práce, provést píslušná školení bezpeností práce podle jednotlivých profesí na stavb. Dále je odpovdný za jejich dodržování všemi jeho subdodavateli a všemi dalšími osobami, které se pohybuji v prostoru stavby pi výkonu kontroly a dalších inností. Dále je povinen zabránit vstupu na stavbu osobám, které na stavb nevykonávají práce, kontrolu ani další innosti spojené se stavbou. Zhotovitel prokáže kvalifikaci jednotlivých pracovník pípadn pracovník dalších dodavatel pro jednotlivé práce podle zákon, vyhlášek a pedpis platných v míst stavby. Zhotovitel nese plnou odpovdnost za provedení stavby podle projektové dokumentace, podle platných norem a zákon v míst stavby. Veškeré výrobky zabudované nebo použité pi stavb musí splovat požadavky zákona. 22/1997 Sb. v platném znní a souvisejícího naízení vlády. 163/2002 Sb. v platném znní. Veškeré práce musí být provádny pod vedením osoby zpsobilé dle zákona NR. 360/92 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architekt a o výkonu povolání autorizovaných inženýr a technik inných ve výstavb, v platném znní. Další práce, u kterých stanovuje zvláštní zpsobilost zákon nebo pedpis (svaování, používání speciálních stavebních stroj apod.) budou provádny pouze osobami s náležitými certifikáty a zkouškami. Zhotovitelem dále musí být ped zahájením prací prokázána zpsobilost pracovník, strojního zaízení, skladování, dopravy, kontrolního systému a dalších inností, které mohou ovlivnit stálou jakost jak dílích inností, tak i provádní konstrukcí z prostého a železového betonu, zdných a devných konstrukcí, zemních prací. V pípad, že ped zahájením stavebních prací pi zateplování/rekonstrukci budovy, nebo v jejich prbhu bude zjištn výskyt netopýr nebo rorýse obecného, musí investor dle 48 zákona. 114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny, ve znní pozdjších pedpis, a dle vyhlášky Ministerstva životního prostedí. 395/1992 Sb., kterou se provádjí nkterá ustanovení zákona eské národní rady. 114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny, v platném znní, neprodlen pozastavit stavební práce a tuto skutenost ohlásit a projednat s píslušným orgánem ochrany pírody a krajiny.

18 Nad stavbou bude provádn dohled (stavební dozor), který dbá na provedení konstrukce podle dokumentace. Projektant si vyhrazuje právo úprav a zmn vyplývajících ze zmn SN a jiných pedpis v dob realizace. Dále si projektant vyhrazuje právo odsouhlasení všech zmn proti schválenému projektu. Vypracoval : Ing. S. Brožek V Jablonci n.n. leden 2015

19 Vtrná 20, Jablonec nad Nisou, , tel: , IO: ROZPOET Investor : MSTO Chrastava nám. 1. máje 1, Chrastava.zakázky : Datum : leden 2015 výtisk.

20 Vtrná 20, Jablonec nad Nisou, , tel: , IO: VÝKAZ VÝMR Investor : MSTO Chrastava nám. 1. máje 1, Chrastava.zakázky : Datum : leden 2015 výtisk.

21 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) SUŠÁRNA SKLEPNÍ KÓJE A A KOÁRKY SKLEPNÍ KÓJE SKLEPNÍ KÓJE SKLEPNÍ KÓJE SUŠÁRNA SKLEPNÍ KÓJE (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) 750 (1500) API studio s.r.o. Vtrná 20, Jablonec n.n. LEGENDA HMOT ZODP. PROJEKTANT Ing. S. BROŽEK AUTOR KRESLIL M. AUGSTEN IO Stávající zdivo INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava FORMÁT DATUM 2 x A Stávající zdivo + nový kontaktní tepeln izolaní systém - XPS tl. 100mm - soklová strka (nap. Baumit-MOSAIKPUTZ 060) ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO PROJEKT STAVBY : 100 PDORYS 1.PP. KÓTOVÁNO V MM. VÝKRESU S 01

22 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) B 160 KAÍREK Z OBLÁZK + BETONOVÝ OBRUBNÍK LOŽNICE LOŽNICE POKOJ LOŽNICE LOŽNICE OBÝV. POKOJ B KUCHYN KUCHYN KUCHYN KUCHYN POKOJ POKOJ OBÝV. POKOJ POKOJ OBÝV. POKOJ POKOJ POKOJ OBÝV. POKOJ C C A A KAÍREK Z OBLÁZK + BETONOVÝ OBRUBNÍK KAÍREK Z OBLÁZK + BETONOVÝ OBRUBNÍK (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) API studio s.r.o. Vtrná 20, Jablonec n.n. LEGENDA HMOT Stávající zdivo ZODP. PROJEKTANT Ing. S. BROŽEK INVESTOR AUTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava KRESLIL M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM x A Stávající zdivo + nový kontaktní tepeln izolaní systém - EPS tl. 160mm - fasádní omítka probarvená - jemn zrnitá (zrno do 1.5mm) - silikátová (nap. BAUMIT - SilikatTop) PDORYS 1.NP. ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 02

23 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) LOŽNICE LOŽNICE POKOJ LOŽNICE LOŽNICE OBÝV. POKOJ KUCHYN KUCHYN KUCHYN KUCHYN OBÝVACÍ POKOJ A A KUCHYN 700 LOŽNICE OBÝV. POKOJ POKOJ OBÝV. POKOJ OBÝVACÍ POKOJ LOŽNICE OBÝV. POKOJ KUCHYN (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) 1650 (850) (850) 1650 (850) LEGENDA HMOT API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT Ing. S. BROŽEK AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL M. AUGSTEN IO Stávající zdivo FORMÁT 2 x A4 INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DATUM Stávající zdivo + nový kontaktní tepeln izolaní systém - EPS tl. 160mm - fasádní omítka probarvená - jemn zrnitá (zrno do 1.5mm) - silikátová (nap. BAUMIT - SilikatTop) PDORYS TYPICKÉHO NP. ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 03

24 BETONOVÁ DLAŽBA TL. 60MM PÍSKOVÉ LOŽE TL. 30MM ŠTRKOVÉ LOŽE TL. 150MM ± ZATEPLENÍ SUTERÉNNÍHO OBVODU BUDE ZATAŽENO 0,5m POD ÚROVE UPRAVENÉHO TERÉNU + OPRAVA STÁVAJÍCÍ HYDROIZOLACE min. 0.3m nad ÚT. API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR EZ A-A MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 1 x A PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 04a

25 EZ B-B KAÍREK Z OBLÁZL ZABETONOVANÝ ZAHRADNÍ BETONOVÝ OBRUBNÍK (nap. BEST PARKAN) HUTNNÝ ZÁSYP VHODNOU ZEMINOU ZATEPLENÍ SUTERÉNNÍHO OBVODU BUDE ZATAŽENO 0,5m POD ÚROVE UPRAVENÉHO TERÉNU + OPRAVA STÁVAJÍCÍ HYDROIZOLACE min. 0.3m nad ÚT. EZ C-C NOVÝ ŽIVINÝ POVRCH Ú. STÁVAJÍCÍ VOZOVKY ZABETONOVANÝ ZAHRADNÍ BETONOVÝ OBRUBNÍK (nap. BEST PARKAN) HUTNNÝ ZÁSYP VHODNOU ZEMINOU ZATEPLENÍ SUTERÉNNÍHO OBVODU BUDE ZATAŽENO 0,5m POD ÚROVE UPRAVENÉHO TERÉNU + OPRAVA STÁVAJÍCÍ HYDROIZOLACE min. 0.3m nad ÚT. API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR EZ: B-B, C-C MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 1 x A PROJEKT STAVBY : 50. VÝKRESU S 04b

26 POHLED JIHOZÁPADNÍ ± BAREVNOST FASÁDY ZELENÝ ODSTÍN (nap. Baumit-HOPE 3373) API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL ŠEDÝ ODSTÍN (nap. Baumit-ART 3255) SOKLOVÁ STRKA-ŠEDÁ (nap. Baumit-MOSAIKPUTZ 060) ŠPALETY A NADPRAŽÍ OKEN - BÍLÉ PARAPETNÍ PLECHY, VTRACÍ MÍŽKY - PÍRODNÍ AL ZÁBRADLÍ BALKÓN - ŠEDÉ - RAL 7040 Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava POHLED JIHOZÁPADNÍ M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 05a

27 POHLED SEVEROZÁPADNÍ POHLED JIHOVÝCHODNÍ BAREVNOST FASÁDY ZELENÝ ODSTÍN (nap. Baumit-HOPE 3373) API studio s.r.o. Vtrná 20, Jablonec n.n. ZODP. PROJEKTANT AUTOR KRESLIL ŠEDÝ ODSTÍN (nap. Baumit-ART 3255) SOKLOVÁ STRKA-ŠEDÁ (nap. Baumit-MOSAIKPUTZ 060) ŠPALETY A NADPRAŽÍ OKEN - BÍLÉ PARAPETNÍ PLECHY, VTRACÍ MÍŽKY - PÍRODNÍ AL ZÁBRADLÍ BALKÓN - ŠEDÉ - RAL 7040 Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava POHLED SEVEROZÁPADNÍ, JIHOVÝCHODNÍ M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 05b

28 POHLED SEVEROVÝCHODNÍ ± BAREVNOST FASÁDY ZELENÝ ODSTÍN (nap. Baumit-HOPE 3373) API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL ŠEDÝ ODSTÍN (nap. Baumit-ART 3255) SOKLOVÁ STRKA-ŠEDÁ (nap. Baumit-MOSAIKPUTZ 060) ŠPALETY A NADPRAŽÍ OKEN - BÍLÉ PARAPETNÍ PLECHY, VTRACÍ MÍŽKY - PÍRODNÍ AL ZÁBRADLÍ BALKÓN - ŠEDÉ - RAL 7040 Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava POHLED SEVEROVÝCHODNÍ M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 2 x A PROJEKT STAVBY : 100. VÝKRESU S 05c

29 POHLED SEVEROZÁPADNÍ POHLED JIHOZÁPADNÍ ( 4.NP. ) ( 3.NP. ) ( 2.NP. ) ±0.000 ( 1.NP. ) ( 1.PP. ) POHLED JIHOVÝCHODNÍ POHLED SEVEROVÝCHODNÍ ( 4.NP. ) ( 3.NP. ) ( 2.NP. ) ±0.000 ( 1.NP. ) ( 1.PP. ) Hmoždinky EJOT STR-U 0 8mm - dl. 240 mm (1.-3.NP), 160mm (4.NP) 180mm (PP.) Zóna - 10ks /m2 Zóna - 6ks /m2 API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT Ing. S. BROŽEK INVESTOR AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava KRESLIL M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM MÍTKO KÓTOVÁNO V : 200. VÝKRESU POHLEDY - KOTVENÍ MM S 06 ÚEL. ZAKÁZKY 2 x A4 PROJEKT STAVBY

30 SVISLÝ EZ VODOROVNÝ EZ FAS. POLYSTYRÉN - 40mm PARAPETNÍ AL PLECH FASÁDNÍ ROHOVÝ PROFIL ETICS FASÁDNÍ POLYSTYRÉN - 40mm DIFUZNÍ okenní FOLIE - Stávající 40 UKONUJÍCÍ LIŠTA S OKAPNICÍ-ETICS PVC ZAIŠOVACÍ LIŠTA -6mm (MAT A/03) OKENNÍ RÁM- stávající VYROVNÁNÍ STRKOVOU HMOTOU DO SPÁDU STYRODUR tl.20mm PARAPETNÍ AL PLECH PARAPETNÍ PROFIL LPE-s tkaninou RŠ=300mm TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA-5mm TEPELN IZOLANÍ DESKY EPS - 160mm STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA - cca 20mm VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm PÍN DROVANÉ CIHLY - 375mm STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA - cca 20mm TEPELN IZOLANÍ DESKY EPS - 160mm TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA-5mm API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR PÍN DROVANÉ CIHLY CDm - 375mm VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK M. AUGSTEN IO FORMÁT 2 x A4 INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DATUM DETAIL ZATEPLENÍ OKEN - NP. ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM PROJEKT STAVBY : 10. VÝKRESU S 07a

31 SVISLÝ EZ VODOROVNÝ EZ VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm PÍN DROVANÉ CIHLY - 375mm STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA - cca 20mm TEPELN IZOLANÍ DESKY EPS - 160mm TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA-5mm ZAKLÁDACÍ PROFIL S OKAPNICÍ-ETICS LOS 1,0mm STÁVAJÍCÍ OBKLAD ODBOURAT FASÁDNÍ ROHOVÝ PROFIL ETICS FASÁDNÍ POLYSTYRÉN - 20mm UKONUJÍCÍ LIŠTA S OKAPNICÍ-ETICS PVC OKENNÍ RÁM- stávající PÍN DROVANÉ CIHLY CDm - 375mm VYROVNÁVACÍ STRKA FAS. POLYSTYRÉN - 20mm SOKLOVÁ STRKA -5mm PARAPETNÍ AL PLECH FASÁDNÍ ROHOVÝ PROFIL ETICS VYROVNÁNÍ STRKOVOU HMOTOU DO SPÁDU STYRODUR tl.20mm PARAPETNÍ AL PLECH PARAPETNÍ PROFIL LPE-s tkaninou SOKLOVÁ STRKA-5mm TEPELN IZOLANÍ DESKY XPS - 100mm STÁVAJÍCÍ KERAMICKÝ OBKLAD VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm PÍN DROVANÉ CIHLY - 375mm VYROVNÁVACÍ STRKA (po odtranní obkladu) OPRAVA STÁVAJÍCÍ (PÍP. NOVÁ) HYDROIZOLACE TEPELN IZOLANÍ DESKY XPS - 100mm SOKLOVÁ STRKA -5mm POZNÁMKA : PÍN DROVANÉ CIHLY CDm - 375mm VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm - STÁVAJÍCÍ KERAMICKÝ OBKLAD BUDE ODBOURÁN - ZATEPLENÍ SUTERÉNNÍHO OBVODU BUDE ZATAŽENO 0,5m POD ÚROVE UPRAVENÉHO TERÉNU + OPRAVA STÁVAJÍCÍ / NOVÁ HYDROIZOLACE - NOVÝ KAÍREK Z OBLÁZK + BET. OBRUBNÍK - ZAKLÁDACÍ LIŠTA PROBÍHÁ V ÚROVNI 250MM NAD HRANOU NADPRAŽÍ SKLEPNÍCH OKEN - IZOLANÍ DESKY LZE ALT. ZALOŽIT JINÝM ZPSOBEM SCHVÁLENÝM VÝROBCEM KZS API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DETAIL ZATEPLENÍ OKEN - PP. M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 2 x A PROJEKT STAVBY : 10. VÝKRESU S 07b

32 SVISLÝ EZ BALKÓNEM SVISLY EZ PARAPETEM MADLO BALK. ZÁBRADLÍ POLYURETANOVÝ TMEL VYROVNÁNÍ STRKOVOU HMOTOU DO SPÁDU STYRODUR tl.20mm PARAPETNÍ AL PLECH PARAPETNÍ PROFIL LPE-s tkaninou RŠ=300mm STÁVAJÍCÍ KER. DLAŽBA BALKÓNOVÁ DESKA STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA STAVEBNÍ LEPIDLO S PERLINKOU+ TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA TSNÍCÍ PÁSKA 15/5-12 SLOUPEK BALK. ZÁBRADLÍ POLYURETANOVÝ TMEL VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm PÍN DROVANÉ CIHLY - 375mm STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA - cca 20mm TEPELN IZOLANÍ DESKY EPS - 160mm TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA-5mm ZAKLÁDACÍ PROFIL S OKAPNICÍ-ETICS LOS 1,0mm 200 PODÉLNÝ EZ BALKÓNEM TSNÍCÍ PÁSKA 15/5-12 POLYURETANOVÝ TMEL VYROVNÁVACÍ STRKA POLYSTYRÉN XPS - 100mm NOVÝ KERAMICKÝ SOKL - 200mm Ø120 STÁVAJÍCÍ KER. DLAŽBA BALKÓNOVÁ DESKA STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA STAVEBNÍ LEPIDLO S PERLINKOU+ TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA UKONUJÍCÍ LIŠTA S OKAPNICÍ-ETICS PVC 1 (2350) POZNÁMKA : -PRCHOD STÁVAJÍCÍHO BALK. ZÁBRADLI KZS UTSNIT POLYURETANOVÝM TMELEM - IZOLANÍ DESKY LZE ALT. ZALOŽIT JINÝM ZPSOBEM SCHVÁLENÝM VÝROBCEM KZS API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT Ing. S. BROŽEK INVESTOR AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DETAIL ZATEPLENÍ NA BALKÓNU KRESLIL M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 2 x A PROJEKT STAVBY : 10. VÝKRESU S 07c

33 POLYURETANOVÝ TMEL PDA STAVEBNÍ LEPIDLO S PERLINKOU + TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA UKONUJÍCÍ LIŠTA S OKAPNICÍ-ETICS PVC TSNÍCÍ PÁSKA 15/5-12 VNITNÍ OMÍTKA - cca 10mm PÍN DROVANÉ CIHLY - 375mm STÁVAJÍCÍ VNJŠÍ OMÍTKA - cca 20mm TEPELN IZOLANÍ DESKY EPS - 160mm TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA-5mm API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DETAIL ÚPRAVY STEŠNÍ ÍMSY M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 1 x A PROJEKT STAVBY : 10. VÝKRESU S 07d

34 DETAIL ODTAHU PLYNOVÝCH TOPIDEL PRODLOUŽENÍ VNJŠÍ TRUBKY PRODLOUŽENÍ VNITNÍ TRUBKY TSNÍCÍ PÁSKA 15/ MINERÁLNÍ VATA - deska 350x350mm DETAIL VTRACÍ MÍŽKY TSNÍCÍ PÁSKA 15/5-12 API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DETAIL PROSTUP FASÁDOU M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 1 x A PROJEKT STAVBY : 10. VÝKRESU S 07e

35 500 UMÍSTNÍ TEPELN IZOLANÍCH DESEK U OKENNÍHO OTVORU ZESÍLENÍ VYZTUŽENÍ PERLINKOU U OKENNÍHO OTVORU 200 zesílení vyztužení rohu otvoru výztužná síka (sklovláknitá tkanina) min 100 min OKENNÍ OTVOR zesílení vyztužení rohu výztužná síka (sklovláknitá tkanina) pop. kombinace rohové lišty se skelnou tkaninou parapet UMÍSTNÍ TEPELN IZOLANÍCH DESEK U NÁROŽÍ LEPENÍ TEPELN IZOLANÍCH DESEK - plocha slepu cca 40% OBVODOVÝ RÁMEEK cca 30mm SILNÝ + 3 TERE API studio s.r.o. ZODP. PROJEKTANT AUTOR Vtrná 20, Jablonec n.n. KRESLIL Ing. S. BROŽEK INVESTOR MSTO Chrastava, nám. 1. máje 1, Chrastava DETAIL TEPELN IZOLANÍCH DESEK M. AUGSTEN IO FORMÁT DATUM ÚEL. ZAKÁZKY MÍTKO KÓTOVÁNO V MM 2 x A PROJEKT STAVBY VÝKRESU S 07f

Technická zpráva požární ochrany

Technická zpráva požární ochrany Technická zpráva požární ochrany Akce : zateplení fasády bytového domu p.70 Tuhá Investor : OSBD eská Lípa Barvíská 738 eská Lípa Použité technické pedpisy: SN 73 0802,73 0833,73 0873, 73 0821, vyhl..23/2008

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY REKONSTRUKCE AREÁLU VAZAKA BLÁ POD BEZDZEM F DOKUMENTACE STAVBY Bezen 2008 OBSAH : 1.1 Architektonické a stavební ešení 1.1.1 Technická zpráva 1.1.2 Výkresová

Více

Zlepšení tepelně technických vlastností ZŠ a školní družiny - Městská část Praha 22

Zlepšení tepelně technických vlastností ZŠ a školní družiny - Městská část Praha 22 A B C D OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SITUAČNÍ VÝKRESY C.4 KATASTRÁLNÍ SITUAČNÍ VÝKRES M 0 DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ. 1 PŮDORYS 1NP M 2 PŮDORYS 1NP

Více

MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA

MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA Akce: Stavebík: Místo stavby: Vypracoval : Kontroloval : MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA MÚ LYSÁ NAD LABEM, HUSOVO NÁMSTÍ 23/1, LYSÁ NAD LABEM.kat.: st.1772 k.ú.: LYSÁ

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.84,horní LIBCHAVA Poz.parc..st.274,KU Horní Libchava TECHNICKÁ ZPRÁVA

STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.84,horní LIBCHAVA Poz.parc..st.274,KU Horní Libchava TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.84,horní LIBCHAVA Poz.parc..st.274,KU Horní Libchava TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEDNATEL: OSBD eské Lípa, Barvíská 738,eská Lípa PROJEKTANT Ing. Jaroslav Vank Horní Libchava

Více

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 45 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 45 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12, HST-M/ 379, 1 27 12, Nášlapná vrstva* Knauf F164 2x12,mm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení zakládací lišty Podlahová lišta*

Více

Řešení vzorových detailů

Řešení vzorových detailů Řešení vzorových detailů Detaily soklu. Detail soklu s přechodem na suterénní stěnu -průběžná soklová izolace 2.2 Detail soklu s přechodem ř na suterénní stěnu - ustupující soklová izolace. Detail soklu

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS Obsah 1) Výpočet celkové délky kotvy Spiral Anksys... 3 2) Zdvojení ETICS - založení s odskokem soklové izolace... 4 3a) Zdvojení ETICS - napojení

Více

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 30 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,

Interiér. Exteriér PO stěny: REI 30 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12, HST-M/ 379, 1 27 12, Nášlapná vrstva* Knauf F164 2x12,mm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení zakládací lišty Podlahová lišta*

Více

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY OBSAH Úvod do problematiky hydroizolací spodní stavby 2 stránka Rozdlení hydroizolací spodní stavby a popis technických podmínek zpracování asfaltových hydroizolaních pás 2 Hydroizolace

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

Předmět, způsob a rozsah provedení díla

Předmět, způsob a rozsah provedení díla Zateplení jižní strany domu č.p. 2685, 2686 a 2687 v ulici Pod Holým vrchem v České Lípě Předmět, způsob a rozsah provedení díla Předmět provedení díla: Provedení zateplení jižní strany obvodového pláště

Více

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR PS = posuvný bod VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA ZDIVO TERMSTOP L - KONZOLA SPOJOVACÍ ŠROUB L- PROFIL 60/40/1,8mm VERTIKÁLNÍ FASÁDNÍ OBKLAD PREFA VZDUCHOVÁ MEZERA PREFA 4.1.1.01 ZODP. NOSNÝ ROŠT - VERTIKÁLNÍ

Více

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ Technická zpráva Všeobecně Název stavby : Místo stavby : ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ MŠ Přílepy, Přílepy č.p.4, 769 01 Holešov parcela číslo 25 k.ú. Přílepy Okres : Kroměříž Kraj : Zlínský Investor : Obec

Více

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa Název stavby: Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa ÚSTÍ NAD LABEM III/2013 F. DOKUMENTACE STAVBY F.4. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Stupeň: Investor: Zodpovědný

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

CENOVÁ KALKULACE Rekapitulace - zateplení. U... XXX/4, Praha 9

CENOVÁ KALKULACE Rekapitulace - zateplení. U... XXX/4, Praha 9 Rekapitulace CENOVÁ KALKULACE Rekapitulace - zateplení Objekt: Objednatel: Zhotovitel: U... XXX/4, Praha 9 Společenství vlastníků jednotek Zateplovací systémy s.r.o. 1. str. z 6. ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY s.r.o.

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS OBSAH: 1a Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací 1b Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace 2 Zateplení soklové oblasti v rovině ETICS

Více

ZATEPLENÍ BUDOVY C ZE DVORNÍ ČÁSTI AREÁL SÍDLA ÚP BRNO, PŘÍKOP 11 ZATEPLENÍ BUDOVY C ZE DVORNÍ ČÁSTI V AREÁLU SÍDLA ÚP BRNO

ZATEPLENÍ BUDOVY C ZE DVORNÍ ČÁSTI AREÁL SÍDLA ÚP BRNO, PŘÍKOP 11 ZATEPLENÍ BUDOVY C ZE DVORNÍ ČÁSTI V AREÁLU SÍDLA ÚP BRNO ZATEPLENÍ BUDOVY C ZE DVORNÍ ČÁSTI V AREÁLU SÍDLA ÚP BRNO (BUDOVA č.p. 116/8, PŘÍČNÍ, BRNO) TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY STAVEBNÍK: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH

Více

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ČÁST: D DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D.1.2.a TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU SK VIKTORIE OŘECH Zbuzanská 180, 252 25, Ořech 05/2013 A07513-1 - Dokumentace je zpracována

Více

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B VÝPLN OTVOR OKNA

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B VÝPLN OTVOR OKNA VÝPLN OTVOR OKNA Ing.Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 20) íjen 2007 VÝPLN OTVOR ( v TOP ) okna denní osvtlení, vtrání vnitních prostor dvee vstup osob, bezpenost, ( denní osvtlení ) vrata vjezd dopravních

Více

Město Odolena Voda. Paré: Zodp. Projektant/ Engineer: HIP/Design Manager. Vypracoval/Drawn: Ing. arch Ing. T. Lohniský.

Město Odolena Voda. Paré: Zodp. Projektant/ Engineer: HIP/Design Manager. Vypracoval/Drawn: Ing. arch Ing. T. Lohniský. Poznámky/Notes: Dokumentace slouží pouze pro účely stvebního řízení,nejedná se o prováděcí dokumentaci zhotovitel stavby a jejích částí doloží dílenskou dokumentaci, materiálové listy a statické posouzení

Více

PO stěny: REI 45. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39

PO stěny: REI 45. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39 HST-M/ 1 2 Nášlapná vrstva* Knauf F164 2xmm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení ukončovací lišty SDK deska Knauf Diamant 1mm

Více

F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM

F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU Hostivice p.. kat. 1161/57 okres Praha západ investor: Jií a Marie ajovi, Vondroušova 1160/1, Praha 6 F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM Vypracoval: ing. Vít Kocourek OBSAH: 1. Pedpoklady

Více

Baumit Zateplovací systémy

Baumit Zateplovací systémy Baumit Zateplovací systémy Technické detaily Kapitola H Technické detaily pro provádění zateplovacích systémů Baumit Listopad 2014 www.baumit.cz H.Technické detaily Obsah H. Technické detaily... 3 H.1

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE Datum : 10.2013 ís. zakázky: 01/2011 AIP : Vypracoval : Stupe : Akce : Ing. Anton Jurica Jan erník JPD k žádosti o stavební povolení a provádní

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: ŘÍJEN 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 7x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení Veškeré y a výrobky uvedené v této dokumentaci jsou specifikovány s ohledem na požadované

Více

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Zodp. projektant : Ing. Čestmír Kabátník datum : únor 2013 Vypracoval: atelier ASPIRA

Více

PDF. Modernizace panelového domu Pod Bání 2019, 2020, 180 00 Praha 8. D. DOKUMENTACE STAVBY D.1 ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ D.1.

PDF. Modernizace panelového domu Pod Bání 2019, 2020, 180 00 Praha 8. D. DOKUMENTACE STAVBY D.1 ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ D.1. PDF Název stavby: Modernizace panelového domu Pod Bání 2019, 2020, 180 00 Praha 8 PRAHA VII/2014 D. DOKUMENTACE STAVBY D.1 ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ D.1.1 Technická zpráva Stupeň: Dokumentace pro stavební

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ Komenského

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ Komenského TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje NÁZEV STAVBY : Zateplení objektu MŠ Komenského MÍSTO STAVBY : Komenského 539, Uh.Hradiště INVESTOR : Město Uherské Hradiště, Masarykovo nám.19, Uh.Hradiště 686 70

Více

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ BUILDINGcentrum-HSV, spol. s r. o., Karlov 169/88, 594 01 Velké Meziříčí Dispoziční řešení 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ Novostavba rodinného domu je samostatně stojící objekt, bez podsklepení, s jedním nadzemním

Více

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY Zpracovatel: GREEN ENERGY INVESTMENTS s.r.o. Popelova 75 620 00 Brno ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ V Brně, červen 2013 D1

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH ZPRÁVY:

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH ZPRÁVY: OBSAH ZPRÁVY: 1. ÚČEL ZMĚNY STAVBY... 3 2. ARCHITEKTONICKÉ A FUNKČNÍ ŘEŠENÍ... 3 3. ORIENTACE KE SVĚTOVÝM STRANÁM, DENNÍ OSVĚTLENÍ, OSLUNĚNÍ... 3 4. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ STAVBY... 3 5. BEZPEČNOST PŘI UŽÍVÁNÍ

Více

Bytový dům Turpišova ul. č.p. 243, 244

Bytový dům Turpišova ul. č.p. 243, 244 Ing. Miloš Pazour Raspenavská 212 PROJEKTOVÁNÍ STAVEB 460 01 Liberec 32 IČ: 13341715 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -- Investor

Více

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: 12/2009 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav

Více

D.1.1 Stavebně-architektonická část

D.1.1 Stavebně-architektonická část DOKUMENTACE PROVEDENÍ STAVBY REVITALIZACE KULTURNÍHO OBJEKTU č. p. 113 V OBCI DVORY TECHNICKÁ ZPRÁVA ČERVEN 2016 Vypracoval: Ing. Lukáš Návara Autorizováno: Ing. Lukáš Návara 1.1 Základní údaje o stavbě

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice

TECHNICKÁ ZPRÁVA. HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice TECHNICKÁ ZPRÁVA HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice SEZNAM PŘÍLOH: D.1.1.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.2 - PŮDORYS 1NP D.1.1.3 - PŮDORYS 2NP D.1.1.4 - KROV, STŘECHA

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Přehled výchozích podkladů. 2. Předmět projektu. 3. Základní údaje o objektu. 1. Identifikační údaje

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Přehled výchozích podkladů. 2. Předmět projektu. 3. Základní údaje o objektu. 1. Identifikační údaje TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje NÁZEV STAVBY : Zateplení objektu MŠ Míkovice, Uherské Hradiště MÍSTO STAVBY : U Mlýna 251, Uh.Hradiště-Míkovice INVESTOR : Město Uherské Hradiště, Masarykovo nám.19,

Více

PO stěny: REI 30. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39

PO stěny: REI 30. Interiér. Exteriér STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D ,5 12,5. Šroub Aquapanel Maxi SB 39 HST-M/ 1 2 Nášlapná vrstva* Knauf F164 2xmm EPS 0/ 0mm Hydroizolace z modif. asfaltových pásů Penetrace ŽB deska Hutněné štěrkové lože Rostlý terén Kotvení ukončovací lišty SDK deska Knauf Diamant 1mm

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Zakázka číslo: 2010-10888-ZU Výkaz výměr PROJEKT SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Bytový dům Breitcetlova 880/9, Praha 10 Zpracováno v období: srpen 2011 Zpracoval: Pavel Soukup ATELIER DEK TISKAŘSKÁ

Více

Architektonické a stavebn technické ešení

Architektonické a stavebn technické ešení F.1.1 Architektonické a stavebn technické ešení F.1.1.1. Technická zpráva a) Úel objektu Budova mateské školky je situována v zastavném území obce v K.Varech na okraji sídlišt Ržový vrch, k.ú. Rybáe, na

Více

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří D.1.1.a Architektonicko-stavební řešení Objekt SO-03_Sportovní hala Technická zpráva Projekt stavby: Místo stavby: Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny Základní škola Záboří Záhoří č.p. 86, 387

Více

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.:

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.: AKCE : Stavební úpravy domu čp.85 Par.č. 51/1 Starý Kolín STAVEBNÍK : Obec Starý Kolín Náměstí 117 281 23 Starý Kolín ČÁST : Architektonicko stavební část D.1.1a) Technická zpráva Revize R0 26.2.2018 Důvod

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

BUDOVA C A D SKLADBA KONSTRUKCÍ. Prosinec 2011 souprava čís. : vypracoval: Ing. Radek Maleček příloha čís. :

BUDOVA C A D SKLADBA KONSTRUKCÍ. Prosinec 2011 souprava čís. : vypracoval: Ing. Radek Maleček příloha čís. : STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI BÝVALÉHO AREÁLU AGADOS PRO POTŘEBY TECHNICKÝCH SLUŽEB VELKÉ MEZIŘÍČÍ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO AID spol. s r.o. Lučany nad Nisou 331 IČ: 25015699 Pošta Josefův Důl 468 44 Zodpovědný projektant: Ing. arch. Igor Dřevíkovský CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO CENTRA CELNÍ SPRÁVY JÍLOVIŠTĚ I. ETAPA

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY

SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY SKLADBY KONSTRUKCÍ PODLAHY P1 PODLAHA V 1.NP STĚRKA POLYURETANOVÁ PODLAHOVÁ STĚRKA DLE VÝBĚRU ARCHITEKTA 5mm VYROVNÁVACÍ SAMONIVELAČNÍ STĚRKA BETONOVÁ MAZANINA CEMFLOW CT-30-F6, VYZTUŽENÁ KARI SÍTÍ 4/150/150

Více

STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE

STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE 1. ZÁKLADY Obvodové stěny objektu budou založeny na železobetonových základových pasech se základovou spárou v nezámrzné hloubce.

Více

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC STRANA 1 Ved. projektant: Ing. LEOŠ POHANKA IP IZOLACE POLNÁ, Zodp. projektant: Ing. TOMÁŠ POHANKA Vypracoval: Ing. RADKA MATOUŠKOVÁ

Více

D.1.1_ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ

D.1.1_ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ 15 Stavba : RODINNÝ DŮM_novostavba,Habrůvka č.par.287/1 Objekty stavební : SO 01 _RODINNÝ DŮM -novostavba zast.plocha 134,00 m2 SO 02 _HOSPODÁŘSKÝ PŘÍSTŘEŠEK zast.plocha 24,00 m2 SO 03 _SJEZD připojení

Více

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013)

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013) Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE Stavebně technické provedení (ver.16042013) Základy základové pasy z prostého betonu vyztužené sítí KARI betonové tvarovky ztraceného bednění + armatura

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO AID spol. s r.o. Lučany nad Nisou 331 IČ: 25015699 Pošta Josefův Důl 468 44 Zodpovědný projektant: Ing. arch. Igor Dřevíkovský CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO CENTRA CELNÍ SPRÁVY JÍLOVIŠTĚ I. ETAPA

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY NA PARC. Č. 1/1 V POŘÍČANECH D. 1. 1. a - T EC H N I C K Á Z PR ÁVA 1 Stavba: zateplení objektu základní školy v Poříčanech hlavní budova školy Místo:

Více

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR A. ÚDAJE O STAVBĚ Název akce : Místo stavby : SANACE PANELOVÉHO DOMU Štúrova 1701, Praha 4 - Krč. B. STATICKÉ SANACE Objekt A Sanace vnějších vrstev obvodových

Více

T E CH N I C K Á Z P R Á V A

T E CH N I C K Á Z P R Á V A ENERGO-STEEL spol. s r.o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344 IČ: 15502546 Http://www.energo.cz E-mail: energo@energo.cz

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace Název zakázky: Zateplení sportovní haly, Petřivalského 3 v Přerově Název dokumentace Zodpovědný projektant Ing. Volek Petr D.1.1 Architektonicko

Více

F 1.2 STATICKÉ POSOUZENÍ

F 1.2 STATICKÉ POSOUZENÍ zak. č.47/4/2012 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO F 1.2 STATICKÉ POSOUZENÍ Název stavby: Dům č.p. 72 ulice Jiřího Trnky Výměna oken, zateplení fasády Místo stavby: ulice Jiřího Trnky č.p. 72 738

Více

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 ÚČEL OBJEKTU Zpracovaná projektová dokumentace k žádosti o stavební povolení řeší stavební úpravy stávajícího objektu MŠ v obci Hrabyně - zateplení střešního pláště a fasády,

Více

Základy jsou chránny ped agresivní spodní vodou použitím síranuvzdorného betonu a zvtšením krytí betonáské výztuže.

Základy jsou chránny ped agresivní spodní vodou použitím síranuvzdorného betonu a zvtšením krytí betonáské výztuže. SO 03 Objekt specializovaných výukových prostor Soubor 01 Architektonicko stavební ást Zemní práce - jsou dodávkou SO 01 - Demolice a píprava staveništ, soubor 02 - Hrubé terénní úpravy. Základové konstrukce

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL:

Více

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L.

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. STAVEBNÍ ŘEŠENÍ TECHNOLOGICKÝ POSTUP PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

Více

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY na provedení zateplení obvodového pláště včetně celkové opravy lodžií

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY na provedení zateplení obvodového pláště včetně celkové opravy lodžií VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY na provedení zateplení obvodového pláště včetně celkové opravy lodžií ZADAVATEL: Společenství Píškova 1959-1962 Píškova 1961/42 155 00 Praha 5 - Stodůlky IČ: 24289086

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL: OSBD eská Lípa,

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

PRVODNÍ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÁST Úvod: Pedmtem výkresové dokumentace jsou stavební úpravy 1NP objektu. Jedná se kompletní rekonstrukci vetn dispoziních zmn. Bude vybudováno nové sociální zaízení. Do všech místností

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov

Více

Požárně bezpečnostní řešení Technická zpráva

Požárně bezpečnostní řešení Technická zpráva stavba: Rekonstrukce obvodového pláště panelového bytového domu Rýmařovská č.p. 432, 199 00 Praha 18 - Letňany investor: Společenství pro dům č.p. 432, ulice Rýmařovská, Praha 18 stupeň: DSP obsah: Požárně

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm P1 1.NP (přízemí chodba) PODLAHA 1.NP - ker.dl. tl. mm Keramická dlažba protiskluzová R 10 s vnitřním oblým soklíkem,

Více

0. LEPENÍ / KOTVENÍ. 0.1 Lepení celoplošné. 0.2 Lepení rámeček a body

0. LEPENÍ / KOTVENÍ. 0.1 Lepení celoplošné. 0.2 Lepení rámeček a body CAD DETAILY Systémové řešení 1.sokl 2.parapet 3.Okení/dveře -ostění 4.nadokení a naddveřní ostění 5.Balkony/terasy 6.Podhledy 7.Atika 8.Střecha 9.Spáry 10.Spoje 11.Konzoly 0. LEPENÍ / KOTVENÍ 0.1 Lepení

Více

Požárně bezpečnostní řešení

Požárně bezpečnostní řešení Ing. Jiří Mečíř - Protipožární servis, Radčická 373, Liberec 14, tel. 485122181 IČO 11437456 DIČ CZ500504008 Požárně bezpečnostní řešení Akce: Zateplení objektu MŠ Tichá 19 Místo: Tichá 3892/19 Jablonec

Více

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří D-1.1.a - TECHNICKÁ ZPRÁVA Pro provedení stavby a) Identifikace stavby Investor stavby: Město Klášterec nad Ohří Místo stavby:

Více

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14 F. TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ Zakázkové číslo : S 03/14 Investor : Město Dubí, Ruská 264/128, Dubí 417 01 Stupeň : PROJEKT STAVBY 1.1. Architektonické a stavebně

Více

Čechtická 758, Praha 12 - Kamýk zak. č. 13021

Čechtická 758, Praha 12 - Kamýk zak. č. 13021 OBSAH 1 STÁVAJÍCÍ STAV... 2 2 KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ... 2 2.1 Zkoušky a měření... 2 2.2 Bourací práce... 2 2.3 Zemní práce... 2 2.4 Svislé konstrukce... 3 2.5 Podlahy... 3 2.6 Střechy... 4 2.6.1 Demontáž horního

Více

Klempířské a další práce 0,00. Součet za práce bez DPH DPH 15% Celkový součet s DPH 15%

Klempířské a další práce 0,00. Součet za práce bez DPH DPH 15% Celkový součet s DPH 15% KRYCÍ LIST NABÍDKY Zakázka: Zateplení fasády RD Ceresit Universal Adresa domu: Objednatel: E-mail, tel.: Zhotovitel: Připravil: Zofi fasády s.r.o., Týnecká 921/11, Olomouc - Holice, 779 00, IČ: 277 61

Více

Termografická diagnostika pláště objektu

Termografická diagnostika pláště objektu Termografická diagnostika pláště objektu Firma AFCITYPLAN s.r.o. Jindřišská 17 Praha 1 Zkušební technik: Ing. Daniel Bubenko Telefon: EMail: +420 739 057 826 daniel.bubenko@afconsult. com Přístroj TESTO

Více

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 Kontrolní den č.2 8.10.2014 Úprava trasy slaboproudých kabelů Telefonica mimo půdorys přístavby Nájezd vrtací soupravy

Více

+7,72 +7,72 +3,73 +3,73 +3,73 +2,87 +2,87 +2,55 +2,55. Ing. Jana Fišarová

+7,72 +7,72 +3,73 +3,73 +3,73 +2,87 +2,87 +2,55 +2,55. Ing. Jana Fišarová Pohled severozápadní Pohled jihovýchodní Ing. Jana Fišarová Pohled jihozápadní Pohled severovýchodní LEGEND MÍSTNOSTÍ.M. Úel místnosti Plocha Podlaha strop ozn. poznámka 101 Obývací pokoj 32,48 15 200

Více

SEZNAM PÍLOH. 1. Seznam píloh a technická zpráva 3 A4. 2. Pdorys 1.NP nový stav 2 A4. 3. Pdorys podkroví nový stav 2 A4. 4. Výkaz výmr 2 A4 05.

SEZNAM PÍLOH. 1. Seznam píloh a technická zpráva 3 A4. 2. Pdorys 1.NP nový stav 2 A4. 3. Pdorys podkroví nový stav 2 A4. 4. Výkaz výmr 2 A4 05. Stavební úpravy rodinného domu Adamcová Lada, Mgr. Adamec Tomáš 9.kvtna 6, 273 51, Pletený Újezd Díl 400 - Vytápní Dokumentace pro oznámení stavby Seznam píloh a technická zpráva SEZNAM PÍLOH 1. Seznam

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zak. č. 206/14/2013 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu Sokolovny v obci Moravský Krumlov Místo stavby: Palackého 60 672 11 Moravský

Více

Komenského , Vlašim CELKOVÁ REKAPITULACE

Komenského , Vlašim CELKOVÁ REKAPITULACE VÝKAZ VÝMĚR PRO REKONSTRUKCI OBJEKTU: Komenského 1471-3, Vlašim CELKOVÁ REKAPITULACE kapitola název kapitoly cena v Kč bez DPH DPH v % DPH v Kč cena v Kč vč. DPH A. B. REKONSTRUKCE SVISLÉHO OBVODOVÉHO

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ. -Zdvojení ETICS-

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ. -Zdvojení ETICS- TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA MW -Zdvojení ETICS- Obsah 1a) Založení ETICS s odskokem soklové izolace na stávající izolaci základů... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné

Více

S.01. Oprava střechy a balkónu ul. Arbesova č.p. 407 a 408, Česká Lípa. Půdorys střechy - stávající stav. hliníkové šablony.

S.01. Oprava střechy a balkónu ul. Arbesova č.p. 407 a 408, Česká Lípa. Půdorys střechy - stávající stav. hliníkové šablony. +,00 3 9 0 4 0 4 00 0 sousední objekt falcovaný plech s asfaltovou suspenzí hliníkové šablony +,00 +,0 +,00 +,00 +,0 +,0 +3,00 +, +,0 +,00 +3,00 zaslepený komín +3,0 +3,0 výlez na střechu výlez na střechu

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN STAVEBNÍ OPRAVY A ÚPRAVY PROSTORU LABORATOŘÍ PRO KATEDRU CHEMIE Projekt pro výběr zhotovitele PROJEKT STAVBY Objednavatel : Projektant : Technická univerzita

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ SOUSEDNÍ DŮM p.č.2647 300 6780 300 3050 400 420 700 660 SPÍŽ ZBOURÁNÍ SPÍŽE, POROBETONOVÉ ZDIVO, PLECHOVÁ KRYTINA KUCHYNĚ 4060 300 VYBOURÁNÍ OTVORU DO NOSNÉ STĚNY, VTAŽENÍ OCELOVÝCH I PROFILŮ DO NADPRAŽÍ,

Více

D. Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení

D. Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení Název akce: Oprava a zateplení panelového domu čp. 683,684 - ul. Severní, Nový Bor Investor: Okresní stavební a bytové družstvo Česká Lípa, Barvířská 738, Česká Lípa Místo stavby: poz. parc. č. 922/5,

Více

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY zpracovaný na bytový dům PETRŽÍLKOVA 2259-2262, PRAHA 5 STODŮLKY ke dni 26.5.2015 Zpracovatel průkazu: SATRA, spol. s r.o. Ing. Josef Brzický, energetický specialista

Více

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU UL. PRAŽSKÉHO POVSTÁNI ČP. 2097 PPČ. 2778/11 K.Ú. BENEŠOV U PRAHY

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU UL. PRAŽSKÉHO POVSTÁNI ČP. 2097 PPČ. 2778/11 K.Ú. BENEŠOV U PRAHY DOKUMENTACE PŘIKLÁDANÁ K ŽÁDOSTI dokumentace : O DOTACI V PROGRAMU ZELENÁ ÚSPORÁM V OBLASTI PODPORY A stupeň místo stavby : Benešov zadavatel : Město Benešov Masarykovo náměstí 100 256 00 Benešov název

Více

Střední škola dopravy, obchodu a služeb nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV SŠDOS KRUMLOVSKÁ 25, IVANČICE

Střední škola dopravy, obchodu a služeb nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV SŠDOS KRUMLOVSKÁ 25, IVANČICE - 1 - STAVOPROJEKT 2000, spol. s r.o., projektová a inženýrská organizace, nám.armády 1215/10, 669 02 Znojmo tel. 515224829, e-mail: stavoprojekt2000-st@cbox.cz Střední škola dopravy, obchodu a služeb

Více

STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE

STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ PROSTĚJOV, WICHTERLOVA ULICE 1. ZÁKLADY Obvodové stěny objektu budou založeny na železobetonových základových pasech se základovou spárou v nezámrzné hloubce.

Více