O nás. Obchodní oddělení. Damco Czech Republic s.r.o. Průmyslová 1367 CZ , Hostivice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O nás. Obchodní oddělení. Damco Czech Republic s.r.o. Průmyslová 1367 CZ - 253 01, Hostivice"

Transkript

1 Vážení zákazníci, právě jste obdrželi naši DAMCO příručku, ve které naleznete informace o naší společnosti, popis služeb a k nim vztahující se standardní operativní postupy. Věříme, že Vám daná brožura pomůže při zorientování se v nabízených službách a podmínkách servisu. Těšíme se na spolupráci. Rene Gardea Chief Commercial Officer Damco Czech Republic s.r.o. Obchodní oddělení Damco Czech Republic s.r.o. Průmyslová 1367 CZ , Hostivice tel.: tel.: obchod@damco.com web: O nás DAMCO patří k největším poskytovatelům spedičních a logistických služeb na světě a již více než 20 let poskytuje svým zákazníkům přepravní a logistická řešení. DAMCO je součástí logistických aktivit skupiny A. P. Moller - Maersk a s více než zaměstnanci v 280 kancelářích po celém světě. Naši specialisté každý rok odbaví přes 2,4 milionů námořních kontejnerů (TEU) a tun leteckého nákladu. Mezi hlavní DAMCO služby patří zajištění námořní, letecké, pozemní přepravy a celního řízení. Dále se DAMCO zaměřuje na krátkodobé i dlouhodobé skladování, produkty Supply Chain Management a připojištění zboží. Věříme, že základní popis služeb a standardních procesů Vám pomohou při výběru vhodné služby. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte naše obchodní oddělení.

2 Námořní přeprava DAMCO pro Vás zajistí přepravu celokontejnerových i kusových zásilek po celém světě. Naši námořní specialisté pro Vás zajistí přepravní kapacity na požadovaném servisu, zajistí nakládku a proclení zboží, doručí zásilku do přístavu a mimo jiné i vystaví konosament námořní přepravy. V místě dodání pak DAMCO zorganizuje proclení a dodání zásilky dle požadavků zákazníka. Postup u námořní přepravy Cena Objednávka Dokumentace Fyzická přeprava zboží Fakturace Cenu dostanete na základě Vaší poptávky od našeho obchodního zástupce. Objednávku pošlete na obchod@damco.com a my Vám ji co nejdříve potvrdíme zpět. Dokumentace vystavována odesílatelem je dodací list a obchodní faktura. DAMCO dokumentací je myšleno vystavení konosamentu námořní přepravy = Original Bill of Lading či SeaWayBill, které jsou vystavovány v den odplutí zásilky. Fyzická přeprava zboží začíná nakládkou u odesílatele, proclením zboží a dále pokračuje kombinovanou přepravou do přístavu. Zde je kontejner naložen na loď směřující do přístavu určení, kde se pak kontejner vyloží z lodi, zboží se proclí a odveze na místo vykládky. Fyzická přeprava zboží je ukončena převzetím zásilky příjemcem. Fakturace je prováděna v den odplutí či připlutí lodě z či do Evropy dle sjednaných podmínek. Pokud potřebujete více informací ohledně dané služby, podívejte se na detailnější popis služeb na našich webových stránkách či kontaktujte naše obchodní zástupce.

3 Letecká přeprava DAMCO pro Vás zajistí přepravu importních i exportních leteckých zásilek po celém světě. Naši letečtí specialisté pro Vás zajistí přepravní kapacity na požadovaném servisu, zajistí nakládku a proclení zboží, doručí zásilku na letiště odeslání a dále též vystaví konosament letecké přepravy. V místě dodání pak DAMCO zorganizuje proclení a dodání zásilky dle požadavků zákazníka. Postup u letecké přepravy Cena Objednávka Dokumentace Fyzická přeprava zboží Fakturace Cenu dostanete na základě poptávky od našeho obchodního zástupce. Objednávku pošlete na obchod@damco.com a my Vám ji obratem potvrdíme zpět. Dokumentace vystavovaná odesílatelem je dodací list a obchodní faktura. DAMCO dokumentací je myšleno vystavení AirWayBill, který je jako konosament letecké přepravy vystavován v den odletu. Fyzická přeprava zboží začíná nakládkou u odesílatele, proclením zboží a pokračuje přepravou na letiště odeslání. Poté se zboží naloží do letadla, které doručí zásilku na letiště dodání. V místě určení se provede celní řízení a zboží se doručí na místo vykládky. Vykládkou zboží u příjemce je ukončena fyzická přeprava zboží. Fakturace je prováděna v den odletu či příletu letadla z či do Evropy dle sjednaných podmínek. Pokud potřebujete více informací ohledně dané služby, podívejte se na detailnější popis služeb na našich webových stránkách či kontaktujte naše obchodní zástupce.

4 Silniční přeprava DAMCO pro Vás zajistí vnitrostátní a mezinárodní silniční přepravu celovozových i kusových zásilek. Cenu dostanete na základě poptávky od našeho obchodního zástupce. Objednávku pošlete na obchod@damco.com a my Vám ji obratem potvrdíme zpět. Dokumentace vystavována odesílatelem je dodací list a obchodní faktura. DAMCO dokumentací je myšleno vystavení přepravního listu CMR. Cena Postup u silniční přepravy Fyzická přeprava zboží začíná nakládkou u odesílatele, případným zahájením celního řízení a dále se pokračuje přepravou k příjemci. V místě dodání se ukončí celní řízení a zboží se pak z kamionu vyloží. Fyzická přeprava zboží je ukončena vykládkou zboží u příjemce. Fakturace je prováděna v den nakládky či vykládky zboží dle sjednaných podmínek. Objednávka Dokumentace Fyzická přeprava zboží Fakturace Pokud potřebujete více informací ohledně dané služby, podívejte se na detailnější popis služeb na našich webových stránkách či kontaktujte naše obchodní zástupce.

5 Celní služby DAMCO jako registrovaný celní deklarant s možností využití zjednodušeného postupu Vám pomůže s bezproblémovým vyřízením celního řízení. DAMCO své zákazníky zastupuje před celním úřadem v přímé či nepřímé funkci. Hlavní rozdíl přímého a nepřímého zastoupení spočívá v určení plátce, který bude hradit vzniklý celní dluh. A. Přímé zastoupení zde je příjemcem zboží vzniklý dluh hrazen celnímu úřadu napřímo. B. Nepřímé zastoupení zde je před celním úřadem zodpovědné DAMCO to znamená, že celní dluh je celnímu úřadu hrazen přímo naší společností. V takovém případě pak DAMCO vybírá výši daného celního dluhu od příjemce zboží v předstihu. Cena Postup pro celní služby Objednávka Dokumentace Fakturace Cenu dostanete na základě poptávky od našeho obchodního zástupce. Objednávku pošlete na obchod@damco.com a my Vám ji obratem potvrdíme zpět. Dokumentace potřebná k proclení Vašeho zboží: plná moc k přímému či nepřímému zastoupení společností DAMCO před celním úřadem obchodní faktura vystavená vývozcem na jméno dovozce, prokazující zejména fakturovanou měnu a částku deklarace celní hodnoty u dodávek zboží v kupní ceně vyšší než CZK certifikát o původu zboží přepravní doklad s uvedenou výší přepravních výloh dodací list a další předepsané nebo dohodnuté doklady (zdravotní, veterinární certifikáty apod.) vztahující se k povaze deklarovaného zboží Fakturace je prováděna v den zahájení či ukončení celního řízení dle dohody. Pokud potřebujete více informací ohledně dané služby, podívejte se na detailnější popis služeb na našich webových stránkách či kontaktujte naše obchodní zástupce.

6 Pojištění zboží Damco nabízí svým zákazníkům komplexní připojištění zboží obsahující finanční ochranu před veškerými riziky fyzické ztráty nebo poškození zboží způsobené externími vlivy. Naše pojištění ALL RISK zahrnuje veškerá rizika v tabulce a připojištění je rozděleno do 4 následujících variant: A. Pojištění na 120 % B. Pojištění na 120 % včetně dopravy C. Pojištění na 150 % D. Pojištění na 150 % včetně dopravy DAMCO Vám nabízí dané pojištění za velmi zajímavé ceny nešetřete na nesprávném místě a využijte cenově výhodné pojištění ALL RISK se zaručenou ochranou před nepříznivými vlivy. Přehled rizik podle Institute Cargo Clauses (ICC) Ztráta či poškození způsobené: Uvíznutí Potopení Požár Srážka Škoda způsobená chybou posádky Skrytý defekt v trupu lodi Exploze Nepříznivé počasí Poškození slanou vodou v důsledku nepříznivého počasí Náklad vhozený přes palubu z důvodu odlehčení Sladká voda Srážení vody Kondenzace Výpary Nesprávné uskladnění dopravcem Poškození hákem, blátem a mazivem Krádež celého přepravního balení Nedodání celého přepravního balení Drobná krádež Prosakování Rozbití ALL RISK

7 Skladování a distribuce DAMCO pro své zákazníky zajišťuje standardní skladovací a distribuční služby, včetně veškerých služeb přidané hodnoty jako je balení, štítkování, kontrola jakosti a další, s vysokým důrazem na kvalitu poskytovaných služeb. Supply Chain Management Pod výrazem Supply Chain Management (dále jen SCM) se skrývá postup na zlepšení veškerých logistických operací začínající u výrobce zboží a končící nákupem finálního výrobku spotřebitelem. SCM zajistí zvýšení efektivity logistických operací s výrazným snížením logistických nákladů a ekologické stopy Vašeho podnikání. DAMCO svým zákazníkům nabízí tato komplexní řešení šitá na míru. On-line podpora DAMCO pro své zákazníky vytvořilo webové stránky na kterých můžete najít veškeré potřebné informace k nabízeným službám, informace o bohaté historii společnosti DAMCO patřící do skupiny A. P. Moller - Maersk, kontakty na naše obchodní oddělení a též další užitečné informace. MY DAMCO je webová aplikace na do které se zákazník pro její plnohodnotné využití musí zaregistrovat. MY DAMCO Vám například umožní zobrazení aktuálního stavu zásilek, je zde k dispozici uložistě dokumentů, reportovací systém a další. Platební a standardní podmínky DAMCO se řídí standardními obchodními podmínkami, které vycházejí ze zákonů o mezinárodní přepravě a obchodním styku. Obchodní a platební podmínky jsou vždy součástí nabídky, kterou dostanete od našich obchodních zástupců, a dle kterých se daný vztah bude dále řídit.

8 DAMCO pobočky Damco Czech Republic s.r.o. A. Pobočka Hostivice: Průmyslová 1367, Hostivice tel: B. Pobočka Jaroměř: Dolecká 111, Jaroměř tel: C. Pobočka Dobřenice: VGP Park 204, Dobřenice tel: D. Pobočka Mělník: Celní 1144, Mělník tel: E. Pobočka Pardubice: Holandská 37, Pardubice tel: F. Pobočka Olomouc: Farského 11, Olomouc tel: V případě poptávky ohledně služeb nás, prosím, kontaktujte pomocí poptávkového formuláře na stránkách em na obchod@damco.com nebo na telefoním čísle Těšíme se na spolupráci. Vás Damco tým

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 2 OBLASTI ČINNOSTI ZASÍLATELE. POPTÁVKA, NABÍDKA, OBJEDNÁVKA, OBCHODNÍ KONTRAKT VE VZTAHU K ZASÍLATELI. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology

Více

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S Sídlo společnosti: M. A. B. Group, s.r.o. Tovární 861 686 02 Staré Město tel.: +420 572

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 7 ORGANIZACE ZASÍLATELSKÉ FIRMY. JEDNOTLIVÉ ÚSEKY. INFORMATIKA VE FIRMĚ. SLUŽBY POSKYTOVANÉ ZASÍLATELEM. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology

Více

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč STĚHOVÁNÍ ALBOS MOVERS Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč Způsob oslovení zákazníka - bezplatná inspekce/prohlídka stěhované zásilky - seznámení s požadavky klienta - informování klienta

Více

Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky. Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická

Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky. Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická 1. povinná zkouška - Ekonomika 1. Trh, jeho struktura a zákonitosti 2. Právní úprava evidence

Více

E V O L U C E N A S I L N I C I

E V O L U C E N A S I L N I C I Naším oborem je mezinárodní zasílatelství a logistika Jaké služby Vám nabízíme? Naší prioritou je návrh nejefektivnějšího způsobu dopravy dle zadaných požadavků V oblasti poskytování dopravních služeb

Více

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI SLOVO ŘEDITELE Vážení obchodní partneři, je mi ctí Vás seznámit se společností Joppa Logistics, dopravně spediční společností s tradicí od roku 2000. Naším cílem je poskytovat služby

Více

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 13.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová

Více

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE Value Beyond Logistics PST CLC (člen skupiny Mitsui-Soko Group) je spolehlivý dodavatel skladovacích, celních a přepravních služeb působící na českém a evropském trhu

Více

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. www.zajdo.cz Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. Jsme velmi potěšeni Vaším zájmem o podrobnější informace o naší společnosti a dovolte nám tedy, abychom se stručně

Více

V takovýchto případech by měla být použita doložka FCA za předpokladu, že prodávající souhlasí s provedením nakládky na svoje náklady a riziko.

V takovýchto případech by měla být použita doložka FCA za předpokladu, že prodávající souhlasí s provedením nakládky na svoje náklady a riziko. EXW ZE ZÁVODU (...ujednané místo) "Ze závodu" znamená, že prodávající splní svou povinnost dodávky, jestliže dá kupujícímu zboží k dispozici ve svém závodě nebo v jiném jmenovaném místě (např. v podniku,

Více

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11.

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová síť přes

Více

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost nabídka obchodní spolupráce pro rok 2016-2017 Dobrý den, dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou obchodní

Více

OBSAH OBSAH. Úvod... 13

OBSAH OBSAH. Úvod... 13 OBSAH Úvod................................................ 13 1 Dopravní sektor na prahu třetího tisíciletí....... 25 1.1 Teoretický koncept dopravy..................... 25 1.1.1 Schéma historického rozvoje

Více

Doložky INCOTERMS upravují především

Doložky INCOTERMS upravují především Incoterms 2010 Účelem INCOTERMS je poskytnout soubor mezinárodních pravidel pro výklad nejvíce běžně používaných obchodních doložek v zahraničním obchodě. Jsou mezinárodně uznávané oficiální pravidla pro

Více

Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě

Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě COKOLIV, ODKUDKOLIV A KAMKOLIV Po moři či vzduchem. Malé i nadrozměrné. LETECKÁ PŘEPRAVA KURÝRNÍ SLUŽBY KUSOVÉ NÁMOŘNÍ PŘEPRAVY - LCL NADMĚRNÁ A SPECIÁLNÍ DOPRAVA

Více

MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING

MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING MACHKOVÁ Hana SATO Alexej ZAMYKALOVÁ Miroslava a kolektiv MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING Obsah Úvod...11 Aukce...12 Bankovní záruka...13 Burzy...15 Celní řízení v zahraničním obchodě...17 Průběh celního

Více

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Nejlepší přepravní a logistické služby z Evropy ... a po celém světě. Kapacity pro zdolání každého vrcholu. Logistická řešení, která dávají křídla. Efektivita

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE www.csaduh.cz Obsah 1. ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové přepravy 3.2 Sběrná

Více

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992 Profil společnosti optimální cestou k cíli est. 1992 SGM Group SGM Route a.s. SGM Vysočina spol. s.r.o. SGM Třinec s.r.o. SGM CB s.r.o. Historie 1992 založení společnosti SGM Třinec 2008 akvizice NH Roadtrans,

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 www.csaduh.cz Obsah 1. Holding ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové

Více

Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou

Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou Jan Drabina, Business Development Manager 9. 12. 2015 09/12/15 Kühne + Nagel globální logistická síť: Celosvětová síť více

Více

Marie Sedláčková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 6:39

Marie Sedláčková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 6:39 OBCHODNÍ PODMÍNKY Děkujeme za návštěvu a projevený zájem o náš e-shop, před nákupem si přečtěte pozorně obchodní podmínky. UPOZORNĚNÍ: Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník 544-545, zákon č. 40/1964

Více

INCOTERMS 2000. Pro jakýkoliv způsob dopravy:

INCOTERMS 2000. Pro jakýkoliv způsob dopravy: INCOTERMS 2000 INCOTEMS je soubor mezinárodních pravidel pro výklad běžně používaných obchodních doložek v zahraničním obchodě. První soubor byl vydán v r. 1936 pod názvem INCOTERMS 1936.Později byly prováděny

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

OBSAH. 1 Teoretické a metodologické vymezení...13 1.1 Předmět...13 1.2 Teorie...21 1.3 Metody...44

OBSAH. 1 Teoretické a metodologické vymezení...13 1.1 Předmět...13 1.2 Teorie...21 1.3 Metody...44 1 Teoretické a metodologické vymezení........................13 1.1 Předmět...................................................13 1.2 Teorie.....................................................21 1.3 Metody....................................................44

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro přepravy v segmentu Air & Sea Logistics (VOP Air & Sea Logistics)

Všeobecné obchodní podmínky pro přepravy v segmentu Air & Sea Logistics (VOP Air & Sea Logistics) Všeobecné obchodní podmínky pro přepravy v segmentu Air & Sea Logistics (VOP Air & Sea Logistics) 1. Základní ustanovení Společnost DACHSER Czech Republic a.s., se sídlem Huťská 272, Kladno, IČ: 27090833

Více

PŘÍLOHY. Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady. o elektronických informacích o nákladní dopravě

PŘÍLOHY. Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady. o elektronických informacích o nákladní dopravě Ref. Ares(2018)2893854-04/06/2018 EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 17.5.2018 COM(2018) 279 final ANNEXES 1 to 2 PŘÍLOHY Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady o elektronických informacích o nákladní

Více

Různé definice logistiky

Různé definice logistiky LOGISTIKA Různé definice logistiky Logistika je strategické řízení celého dodavatelského řetězce. O logistických procesech mluvíme tehdy, když mezi zhotovením a použitím výrobků vzniká prostorový nebo

Více

Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch

Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch Senior Business Development Manager GS1 Czech Republic AGENDA Klíčové potřeby sektoru transport a logistika (T&L) Přínosy využívání

Více

O bsah. O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII

O bsah. O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII O bsah O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII ČÁST PRVNÍ ZASÍLATEL ČI DOPRAVCE? JAK SE VYHNOUT PŘEKVAPENÍ... 1 I. Základní rozlišovací znaky přepravy a zasílatelství...2 II.

Více

1. Všeobecná ustanovení

1. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.bazarpocitacu.cz. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 1 VÝZNAM ZASÍLATELSTVÍ. ZÁKLADNÍ POJMY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl

Více

Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro. zákazníky

Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro. zákazníky Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro zákazníky 1) Rozsah platnosti 1.1 Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti nded e.k. (dále jen "prodejce"), platí pro všechny smlouvy, jež uzavře spotřebitel

Více

Základním předpokladem hladkého a nekonfliktního průběhu každé obchodní operace je s rozmyslem sestavená a řádně uzavřená kupní smlouva.

Základním předpokladem hladkého a nekonfliktního průběhu každé obchodní operace je s rozmyslem sestavená a řádně uzavřená kupní smlouva. Základním předpokladem hladkého a nekonfliktního průběhu každé obchodní operace je s rozmyslem sestavená a řádně uzavřená kupní smlouva. Aby mohla vzniknout, je třeba, aby se smluvní strany shodly na jejím

Více

Obchodní podmínky. Objednávka a ceny zboží

Obchodní podmínky. Objednávka a ceny zboží Obchodní podmínky Objednávka a ceny zboží - ceny u zboží v systému www.autokseft.cz jsou závazné, a to až do doby jejich změny - Autokseft, s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu cen a to i bez předchozího

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Všeobecná ustanovení Tyto obchodní podmínky slouží k tomu, aby obchodní vztahy se zákazníky měly právně závazný základ pro obě strany. Práva a povinnosti prodávajícího a

Více

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s.

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Představení společnosti CELogis a.s. Rychlost, kvalita a přesnost je pro nás samozřejmostí! Firma CELogis byla založena v roce 1999 jako

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY týkající se spolupráce v rozsahu smluv uzavíraných se spotřebiteli

OBCHODNÍ PODMÍNKY týkající se spolupráce v rozsahu smluv uzavíraných se spotřebiteli OBCHODNÍ PODMÍNKY týkající se spolupráce v rozsahu smluv uzavíraných se spotřebiteli Obchodní podmínky společnosti TME Czech Republic s. r. o. Prodávající:, se sídem Ostrava, Mariánské Hory, Slévárenská

Více

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění Pojištění dopravců a zasílatelů Inovované flotilové pojištění Dopravci a zasílatelé Se zvyšujícími se objemy a hodnotami přepravovaného zboží dochází k nárůstu dopravních rizik, kterým jsou provozovatelé

Více

REKLAMAČNÍ ŘÁD META Obsah reklamačního řádu: 1. OBECNÁ USTANOVENÍ

REKLAMAČNÍ ŘÁD META Obsah reklamačního řádu: 1. OBECNÁ USTANOVENÍ ,META skladovací technika s.r.o. U Smaltovny 2 (areál Sfinx) CZ-370 01 České Budějovice Czech Republic Tel: ++420-38-7316796 Fax: ++420-38-7316702 Email: meta@meta-online.cz Internet:www.meta-online.cz

Více

Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991.

Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991. Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991. Základní činnosti naší společnosti tvoří: mezinárodní i vnitrostátní silniční přeprava námořní,

Více

LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ

LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ O NÁS CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ CO DĚLÁME Zabýváme se nakládkami a vykládkami námořních kontejnerů, skladováním, řízením dodavatelských řetězců, celními službami a díky těsné

Více

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb F I R E M N Í P R O F I L Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb zahrnuje skladování a logistiku,

Více

Příloha 5 SPP Změna č. 08 účinná od Elektronické odbavení vozových zásilek

Příloha 5 SPP Změna č. 08 účinná od Elektronické odbavení vozových zásilek Příloha 5 SPP 1. Základní pojmy 1.1 Aplikace SOČ-NL webová aplikace s řízeným přístupem umístěná na internetové adrese https://app.cdcargo.cz/cnpsoc/ určená pro zajištění služby elektronický podej vozových

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

PST Ostrava. Copyright PST Ostrava, a.s. All Rights Reserved

PST Ostrava. Copyright PST Ostrava, a.s. All Rights Reserved PST Ostrava Copyright PST Ostrava, a.s. All Rights Reserved Aktualizace 29.2.2008 PST Ostrava profil 1991 Založení PST Ostrava současným majitelem 2000 Získání Certifikátu ISO 9002/2001 na poskytování

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB

Více

OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY

OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. 5. 2014, v aktualizované verzi pro konkrétní smluvní vztah vždy ke dni odeslání objednávky (dílčí kupní smlouvy), případně

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB NÁKLADNÍ

Více

Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647

Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647 Obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Tyto všeobecné obchodní podmínky firmy Miroslav Resler Computer Shop, IČO 61208647, se sídlem Pickova 1096, 56201

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné prodejní a dodací podmínky společnosti ZKL Bearings CZ, akciová společnost se sídlem v Brně, Líšeňská 2828/45, 363 00 Brno, IČ 250 88 637. I. Úvodní ustanovení 1.

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro odesílatele Express Import systém Jednoduchý online nástroj, který umožňuje odesílateli a příjemci organizovat import zásilek. TNT Express Import systém je snadným řešením

Více

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Úspěšná logistická strategie exportéra Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Agenda Základní představení DHL Express Customer Operations Department COG Nestandardní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny D Mražené potraviny a polotovary ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel výběrového řízení Základní škola Prostějov, ul. E. Valenty 52 796 03 Prostějov 3 IČ: 47922303

Více

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout.

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Doručujeme radost Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Proč s DPD 10 důvodů proč přepravovat s DPD 1. Doručujeme radost 6. Věříme, že doručování zásilek může přinášet radost.

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Smluvní obchodní podmínky ČD Cargo Plus

Smluvní obchodní podmínky ČD Cargo Plus Smluvní obchodní podmínky ČD Cargo Plus Článek I Všeobecné podmínky 1. ČD Cargo,a.s. (dále jen dopravce nebo ČDC) zařadila do své obchodní nabídky přepravních služeb novou službu komplexního zajištění

Více

Logistická příručka. Obsah

Logistická příručka. Obsah Vydání 3 Strana 1/5 Logistická příručka Obsah 2. Plánovací údaje a výrobní kapacity... 2 3. Závaznost odvolávek (objednávek)... 3 4. Konsignační sklady... 3 5. Informace o změnách ve výrobě a krizové stavy...

Více

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy)

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy) EXW (jakýkoliv druh dopravy) ZE ZÁVODU ) dá zboží k dispozici kupujícímu ve svém závodě (např. v podniku, továrně, skladišti, atd.). Zvláště není odpovědný za nakládku zboží na dopravní prostředek obstaraný

Více

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Obchodní podmínky. na webových stránkách Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy.

Obchodní podmínky. na webových stránkách   Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Obchodní podmínky na webových stránkách WWW.LUCEO.CZ Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod

Více

ADVANCED WORLD TRANSPORT

ADVANCED WORLD TRANSPORT ADVANCED WORLD TRANSPORT STOJÍME NA PEVNÝCH ZÁKLADECH 1952 2010 vznik společností OKD, Doprava a Čechofracht spojení zkušeností z různých oblastí dopravy a logistiky a vytvoření jedné silné entity pod

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy)

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy) EXW (jakýkoliv druh dopravy) ZE ZÁVODU ) dá zboží k dispozici kupujícímu ve svém závodě (např. v podniku, továrně, skladišti, atd.). Zvláště není odpovědný za nakládku zboží na dopravní prostředek obstaraný

Více

Příloha č. 5 k IS 2.4-ALL

Příloha č. 5 k IS 2.4-ALL Logistická příručka Obsah 2. Plánovací údaje a výrobní kapacity... 2 3. Závaznost odvolávek (objednávek)... 3 4. Konsignační sklady... 3 5. Informace o změnách ve výrobě a krizové stavy... 3 6. Obaly a

Více

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o.

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o. Reklamační řád Verze 1.01 poslední změna 22/08/2011 Vytvořil CZ101/Behunek Print: 31.08.2011 Page 1/5 Obsah 1. Základní ustanovení... 3 2. Rozsah platnosti... 3 3. Reklamace... 3 3.1. Základní pojmy reklamace...

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY firma Zdeněk Šedivý GREY, místo bydliště Nemojov 31, 544 61, provozovna Zdeněk Šedivý GREY, Horní Dehtov 44, 544 01, IČ: 61244252, tel: 603 829 696 zapsaný na Živnostenském

Více

EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb.

EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb. EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb. Připravujeme řešení šitá na míru potřebám nejnáročnějších zákazníků. O Vaši zásilku se postaráme

Více

VINGU - Steel, s.r.o. Dvorecká 45, 620 00 Brno. VŠEOBECNÉ OBCHODNI PODMÍNKY Společnosti VINGU-Steel, s.r.o.

VINGU - Steel, s.r.o. Dvorecká 45, 620 00 Brno. VŠEOBECNÉ OBCHODNI PODMÍNKY Společnosti VINGU-Steel, s.r.o. VINGU - Steel, s.r.o. Dvorecká 45, 620 00 Brno Výhradní zastoupení firem: GUNNEBO WEISSHAAR GAIN VŠEOBECNÉ OBCHODNI PODMÍNKY Společnosti VINGU-Steel, s.r.o. Zpracované v souladu s 273 a dalšími ustanoveními

Více

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Náš zákazník Tesco Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Skladování, doprava a správa vybavení prodejen Všechny Tesco obchodní jednotky potřebují, mimo samotné vlastní

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu  umístěného na internetové adrese pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu www.fler.cz umístěného na internetové adrese http://www.fler.cz/hosie 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) firmy

Více

Obsah. Předmluva 15 Úmluva CMR (komentář) 17 Úvod 19 Použité zkratky 31 Přehled literatury 33. KAPITOLA I. Rozsah platnosti 35

Obsah. Předmluva 15 Úmluva CMR (komentář) 17 Úvod 19 Použité zkratky 31 Přehled literatury 33. KAPITOLA I. Rozsah platnosti 35 Obsah Předmluva 15 Úmluva CMR (komentář) 17 Úvod 19 Použité zkratky 31 Přehled literatury 33 KAPITOLA I. Rozsah platnosti 35 Článek 1 38 1) Smlouva o přepravě 40 2) Náklad (zásilka) 41 3) Výkony za úplatu

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky platí pro nákup v našem internetovém nebo kamenném obchodě. Podmínky blíže

Více

Úspěch a dlouhodobá spolupráce s čínským partnerem

Úspěch a dlouhodobá spolupráce s čínským partnerem Úspěch a dlouhodobá spolupráce s čínským partnerem Než odcestujete do Číny Kritéria pro výběr partnera před osobní návštěvou 1. Posouzení podle dodacích a platebních podmínek 2. Cenová kalkulace 3. Ochrana

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Zahraniční obchod Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz www.hkok.cz Úvod

Více

XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX Objednávka č. 002150122 Příloha č. 2 Obchodní podmínky Článek I. Specifikace zboží, kupní ceny 1. Podrobná specifikace a kupní cena zboží je uvedena v příloze č. 1, která

Více

PŘEPRAVNÍ DOKLADY (ŽEL. A SILN. DOPRAVA)

PŘEPRAVNÍ DOKLADY (ŽEL. A SILN. DOPRAVA) PŘEPRAVNÍ DOKLADY (ŽEL. A SILN. DOPRAVA) Název školy Název DUMu Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště VY_32_INOVACE_PEK1711 (Přepravní

Více

Obchodní podmínky prodejce

Obchodní podmínky prodejce Obchodní podmínky prodejce Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky, zejména Občanským zákoníkem 89/2012 v platném znění (dále jen občanský zákoník ). Kupující zasláním

Více

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní a smluvní podmínky firmy GRAITEC s. r.o. Platné od: 15/08/2014 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A1. Tyto všeobecné obchodní a smluvní podmínky (dále jen VOP") upravují vztah mezi společností

Více

Reklamační řád. Úvod. Vyřizování reklamací se řídí platným právním řádem České republiky, zejména:

Reklamační řád. Úvod. Vyřizování reklamací se řídí platným právním řádem České republiky, zejména: Reklamační řád Úvod Reklamační řád popisuje obchodní spolupráci mezi kupujícím a prodávajícím, kterým je společnost TRESERVIS s.r.o., ulice Pekárenská 644, 370 07 České Budějovice. Cílem tohoto reklamačního

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ PODMÍNKY PLATNÉ OD 1.9.2013 Dokument Id: CHB.10.40.Dk.6(rev.1) 1. Rozsah platnosti Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami (dále jen "Podmínky") se řídí všechny obchodní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny maso ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel poptávkového řízení Základní škola Roudnice nad Labem, Karla Jeřábka 941 IČ: 46773614 Kontaktní osoba zadavatele výběrového

Více

Přímé vyřízení opravy

Přímé vyřízení opravy Pickup Service Přímé vyřízení opravy Bosch Service Center PT 1 Přímé vyřízení opravy Základní informace o službě On-line vytvoření formuláře objednávky opravy v Bosch Service Center PT. On-line vytvoření

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto všeobecné obchodní a záruční podmínky (dále jen Všeobecné podmínky ) upravují vztahy při dodávkách zboží (dále jen předmětu

Více

Reklamační řád sítě Termsnet

Reklamační řád sítě Termsnet Reklamační řád sítě Termsnet 1. Všeobecná ustanovení Tento reklamační řád platí pro zákazníky telekomunikační sítě Termsnet (dále jen prodávající, poskytovatel). Reklamační řád blíže upravuje práva a povinnosti

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Vlastnické právo ke zboží přechází na Kupujícího úplným zaplacením kupní ceny a jeho převzetím.

Vlastnické právo ke zboží přechází na Kupujícího úplným zaplacením kupní ceny a jeho převzetím. Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení Tyto Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Stephencordina.cz (www.stephencordina.cz). Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti Prodávajícího

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD 1. Všeobecná ustanovení 2. Předmět smlouvy 3. Místo plnění 4. Objednání zboží, uzavření smlouvy 5. Cena a placení 6. Dodací lhůta 7. Dopravní podmínky, poštovné 8. Záruka,

Více

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami.

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami. 1. Úvodní ustanovení Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem

Více

1. Obchodní a dodací podmínky

1. Obchodní a dodací podmínky Vážený zákazníku, velice si Vážíme Vašeho zájmu o naše výrobky. Pro maximální spokojenost s našimi službami a výrobky, Vám doporučujeme seznámit se s následujícími obchodními podmínkami. 1. Obchodní a

Více

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání.

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání. Import Export Domestic DHL EXPRESS 10:30 Rychlé a spolehlivé doručení dokumentů i zboží ze stolu na stůl do 10.30 hodin následujícího pracovního dne do obchodních center v USA, s automatickým oznámením

Více