televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním"

Transkript

1 sledovanost televize Provádíme elektronické měření sledovanosti televize (TV metry). Máme vlastní měřicí technologii a komplexní systém pro sběr, údržbu a zpracování dat. Náš tým odborníků má k dispozici špičkové zázemí a dlouholeté zkušenosti. Klademe důraz na kvalitu provedení všech fází projektu včetně následného servisu pro uživatele. Náš měřicí systém úspěšně prošel několika audity. Měříme sledovanost všech přijímaných stanic v domácnostech (včetně digitálních), využití služeb a užívání videa, DVD a další techniky připojené k televizi. Dodávaná data obsahují informace o sledovanosti s přesností na sekundu, informace o pořadech a sociodemografické informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním chování. Kromě peoplemetrové technologie pro měření sledovanosti televize v domácnostech vlastníme přenosnou technologii SimEar pro měření jednotlivců. Díky ní je možné měřit nejen sledovanost televize, ale i poslech rádia, a to kdekoli se respondent pohybuje. Realizujeme všechny druhy marketingových výzkumů. Provádíme analýzy dat na špičkové úrovni. Dáváme klientům kvalifikovaná doporučení a pomáháme s realizací marketingových a výzkumných řešení. Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius měříme návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice a nabízíme produkty určené k měření a analýze návštěvnosti www stránek a pro správu a vyhodnocování úspěšnosti internetových reklamních kampaní. Poskytujeme programátorské služby a nabízíme vlastní softwarové nástroje.

2 POSLECHOVost ROZHLASU Měříme poslechovost rozhlasu i sledovanost televize s využitím vlastní přenosné měřicí technologie. Zařízení monitoruje mediální aktivity respondenta, kdekoli se pohybuje. Poslouchaná rozhlasová stanice/sledovaná televizní stanice je identifikována ze zvuku s přesností na minutu. Naše dlouholeté zkušenosti s realizací elektronických výzkumů, kvalitní systémy pro sběr, analýzu a údržbu dat a rozsáhlý tým odborníků tvoří špičkové zázemí pro realizaci náročných mediálních výzkumů. Klademe důraz na kvalitu provedení všech fází projektu včetně následného servisu pro uživatele. Pilotní projekt I. generace mobilní technologie (ReMark) byl s úspěchem realizován v Praze v roce Ukázal nejen schopnost technologie měřit kvalitně poslechovost rádií, ale i přidanou hodnotu v outdoorovém měření sledovanosti televize. Jeho nástupcem se stala technicky a metodicky vyspělejší mobilní technologie SimEar vyvíjená od roku Realizujeme všechny druhy marketingových výzkumů. Provádíme analýzy dat na špičkové úrovni. Dáváme klientům kvalifikovaná doporučení a pomáháme s realizací marketingových a výzkumných řešení. Poskytujeme programátorské služby a nabízíme vlastní softwarové nástroje. Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius měříme návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice a nabízíme produkty určené k měření a analýze návštěvnosti www stránek a pro správu a vyhodnocování úspěšnosti internetových reklamních kampaní.

3 výzkum internetu Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius provádíme měření návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice (NetMonitor, AIMmonitor) a nabízíme nástroje pro komplexní měření a analýzu internetu. Poskytneme Vám detailní přehled o návštěv-nosti Vašich internetových stránek a jejich návštěvnících, včetně analýzy jejich chování a sociodemografického profilu. Pomůžeme Vám s optimalizací obsahu a podoby Vašich www stránek prostřednictvím nástroje, který podrobně mapuje pohyb návštěvníka po stránkách. Zjistíme efektivitu Vašich internetových kampaní jejich přímý účinek, celkový obraz o jejich vlivu na cílové stránky, informace o zasažené cílové skupině nebo zjistíme informace o vlivu kampaní na známost Vaší značky prostřednictvím pre/post anket na internetu. Zajistíme Vám systém pro komplexní správu reklamních kampaní na Vašem serveru, jejich plánování, prodej, zobrazování a monitorování. Vybudovali jsme a provozujeme ve světě ojedinělý systém monitoringu reklamních výdajů na internetu (AdMonitoring). Provádíme všechny druhy marketingových výzkumů. Nabízíme realizaci elektronického měření televize a rádia jak v domácnostech, tak u jednotlivců s využitím vlastních technologií a know how. Analyzujeme data na špičkové úrovni. Dáváme klientům kvalifikovaná doporučení a pomáháme s realizací marketingových a výzkumných řešení. Poskytujeme programátorské služby a nabízíme vlastní softwarové nástroje.

4 marketingový výzkum Díky bohatým zkušenostem a širokému zázemí jsme schopni zajistit realizaci jakéhokoli druhu marketingového výzkumu na nejvyšší odborné úrovni a dle mezinárodních standardů. Máme kvalitní výzkumné technologie, vlastní vysoce kvalifikovanou tazatelskou síť, široké analytické zázemí a sofistikované analytické nástroje. Realizujeme kvalitativní i kvantitativní výzkumy. Máme zkušenosti s náročnými a rozsáhlými výzkumnými projekty panelovými výzkumy, kontinuálními a trackingovými výzkumy (zaměřenými na znalost značek a produktů, zákaznickou spokojenost, efektivitu marketingové komunikace) a jinými. Nabízíme standardní sběr dat F2F, CATI, CAPI i CAWI. Soustřeďujeme se však i na rozvoj nových výzkumných technik a moderních technologií. Zabýváme se online sběrem dat, máme vlastní panel internetových respondentů (netpanel). Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius nabízíme anketní sběr informací prostřednictvím internetu a realizaci online skupinových a hloubkových rozhovorů (Gemius/ Mediaresearch online FGI). Provádíme pravidelný internetový omnibus (netpanel omnibus), do kterého mohou klienti zadávat své otázky. Získaná data umíme kvalitně a odborně zpracovat a vyvodit kvalifikované závěry a doporučení. Komplexní servis a hledání nových přístupů jsou pro nás samozřejmostí. Provádíme analýzy libovolných dat na špičkové úrovni. Poskytujeme programátorské služby i vlastní softwarové nástroje. Nabízíme realizaci elektronického měření médií jak v domácnostech, tak u jednotlivců s využitím vlastních technologií a know how. Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius provádíme měření návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice a nabízíme produkty určené k měření a analýze návštěvnosti www stránek a pro správu a vyhodnocování úspěšnosti internetových reklamních kampaní.

5 analýza dat Kromě přípravy marketingově efektivního designu výzkumu a samozřejmého zajištění kvalitního sběru dat se soustřeďujeme na jejich maximální využití. Umíme s daty pracovat, umíme z dat číst, získávat z nich potřebné informace a vyvozovat závěry a doporučení. V oblasti analýz a zpracování dat poskytujeme komplexní servis zajištěný týmem specialistů z různých oborů (matematiky, statistiky, sociologie, programování, marketingu a financí). Vycházíme především z dlouholetých zkušeností, které nám ve spojení s novými kreativními přístupy pomáhají dosahovat stále lepších výsledků. Naše specializovaná divize CRA System má zkušenosti z rozsáhlých projektů realizovaných zejména pro finanční sektor např. s navržením a následnou realizací bankovního systému pro řízení kreditních rizik. Z těchto zkušeností těžíme ve všech projektech sekundárního zpracování dat (desk research). Zpracováváme nejrůznější typy analýz na různé úrovni detailu při využití moderních metod dataminingu. Vždy se snažíme identifikovat rozdílnosti v incidenci zkoumaných jevů u různých cílových skupin, částí výběrového vzorku či části dat, abychom mohli poskytnout diverzifikovaná a specifická doporučení a odhalit případné zajímavé závislosti. Realizujeme všechny druhy marketingových výzkumů. Nabízíme realizaci elektronického měření médií jak v domácnostech, tak u jednotlivců s využitím vlastních technologií a know how. Poskytujeme programátorské služby a nabízíme vlastní softwarové nástroje. Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius provádíme měření návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice a nabízíme produkty určené k měření a analýze návštěvnosti www stránek a pro správu a vyhodnocování úspěšnosti internetových reklamních kampaní.

6 vývoj software Nabízíme vlastní vysoce kvalitní softwarové produkty pro měření a zpracovávání dat. Zároveň jsme však schopni vytvořit i software na zakázku, a to jak v podobě samostatných softwarových aplikací, tak i v podobě rozsáhlých distribuovaných systémů. Díky kvalitnímu týmu a rozsáhlému know how jsme dosáhli mnoha vynikajících výsledků. K největším z nich patří vybudování vlastního systému pro sběr a zpracování dat pro jeden z nejnáročnějších mediálních výzkumů měření sledovanosti televize, který realizujeme. Máme však zkušenosti i s vývojem dalších softwarových řešení, jako jsou například bankovní systémy pro řízení kreditních rizik nebo operačních rizik. Vybudovali jsme a provozujeme ve světě ojedinělý systém monitoringu reklamních výdajů na internetu (AdMonitoring), zároveň jsme distributorem softwarových produktů pro analýzu mediálních dat MMW, a to v naší dceřiné společnosti PRIME TIME CS. Realizujeme všechny druhy marketingových výzkumů. Nabízíme elektronické měření médií jak v domácnostech, tak u jednotlivců s využitím vlastních technologií a know how. Provádíme analýzy libovolných dat na špičkové úrovni. Ve spolupráci s mezinárodním partnerem Gemius provádíme měření návštěvnosti internetu v České a Slovenské republice a nabízíme produkty určené k měření a analýze návštěvnosti www stránek a pro správu a vyhodnocování úspěšnosti internetových reklamních kampaní.

7 mediaresearch Mediaresearch je významnou výzkumnou agenturou s širokým portfoliem produktů a služeb v oblasti marketingových a mediálních výzkumů, analýzy a zpracování dat a vývoje software. Realizujeme nejrozsáhlejší mediální výzkumy Elektronické měření sledovanosti televize (TV metry), Výzkum návštěvnosti a sociodemografie internetu (NetMonitor) a Měření reklamních výdajů na internetu (AdMonitoring) v České republice a Výzkum návštěvnosti internetu (AIMmonitor) na Slovensku. Vlastníme moderní technologie pro měření sledovanosti televize i poslechovosti rádií. Nabízíme kvantitativní i kvalitativní výzkumy s využitím standardních metod sběru dat, ale i nových technologií (internet, online a mobilní řešení). Provádíme kontinuální i jednorázové výzkumy. Jsme jedničkou na trhu v oblasti panelových výzkumů. Jsme odborníkem na oblast zpracování dat a statistických analýz. Naše divize CRA System se specializuje na bankovní a finanční poradenství (řízení rizik, skóringové modely, modely hodnocení rizika, BASEL II apod.). Máme rozsáhlé zkušenosti s vývojem softwaru na zakázku a nabízíme i hotové softwarové produkty (např. pro analýzy dat). Poskytujeme profesionální služby na vysoké úrovni. Jsme členem a řídíme se standardy sdružení ESOMAR (mezinárodní asociace odborných pracovníků výzkumu trhu). marketingový Výzkum Elektronická měření Zpracování dat Analýzy dat Vývoj softwaru Konzultace a poradenství

Znamená internetové video i online televizi?

Znamená internetové video i online televizi? Znamená internetové video i online televizi? Agentura Mediaresearch realizovala na přelomu dubna a května 2009 netpanel omnibusový výzkum monitorující aktuální trendy v oblasti videoserverů v ČR z hlediska

Více

A Step Ahead Sociodemografie českého internetu

A Step Ahead Sociodemografie českého internetu A Step Ahead Sociodemografie českého internetu Irena Wintrová, Ředitelka PR &Marketingu MEDIARESEARCH, a.s. konference Internet a technologie 08 20. 5. 2008 Obsah prezentace 1 2 3 Mediaresearch a Gemius

Více

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech Tři roky českého internetu v číslech Projekt NetMonitor - měření návštěvnosti a výzkum sociodemografického profilu návštěvníků internetových serverů v České republice, který realizuje Mediaresearch ve

Více

Pravidelné aktivity na internetu I. ZÁKLAD: Respondenti 10+ využívající internet, n=6536 (fáze 1), n=6594 (fáze 2), n=2153 (fáze 3), n=2237 (fáze 4)

Pravidelné aktivity na internetu I. ZÁKLAD: Respondenti 10+ využívající internet, n=6536 (fáze 1), n=6594 (fáze 2), n=2153 (fáze 3), n=2237 (fáze 4) Tisková zpráva PRAHA, 4/12/2009 Multimediální trendy na internetu sílí Na internetu nejvýznamněji roste podíl uživatelů, kteří se pravidelně věnují multimediálním aktivitám. Největší nárůsty byly pozorovány

Více

PRAHA, 21/01/2011 Internet vede jako zdroj informací při nákupu zboží a služeb

PRAHA, 21/01/2011 Internet vede jako zdroj informací při nákupu zboží a služeb Tisková zpráva PRAHA, 21/01/2011 Internet vede jako zdroj informací při nákupu zboží a služeb Internet je vnímán jako nejvhodnější médium pro zpravodajství a pro využití v oblasti nabídky zboží a služeb.

Více

Tisková zpráva. ATO MEDIARESEARCH, Praha, 24. 9. 2014. Jaké změny přinesla digitalizace pozemního televizního vysílání

Tisková zpráva. ATO MEDIARESEARCH, Praha, 24. 9. 2014. Jaké změny přinesla digitalizace pozemního televizního vysílání Jaké změny přinesla digitalizace pozemního televizního vysílání Co zásadního se dělo v průběhu procesu přechodu na pozemní digitální vysílání (DVB-T) z pohledu vybavení domácností televizní technikou a

Více

Mobilní datové služby jsou na postupném vzestupu

Mobilní datové služby jsou na postupném vzestupu Mobilní datové služby jsou na postupném vzestupu Březnový netpanel omnibusový výzkum agentury Mediaresearch, který probíhá na internetovém panelu respondentů, se tentokrát dotazoval na využívání mobilních

Více

PROČ JE V TV REKLAMĚ TOLIK PENĚZ. RVT Integral

PROČ JE V TV REKLAMĚ TOLIK PENĚZ. RVT Integral PROČ JE V TV REKLAMĚ TOLIK PENĚZ RVT Integral KDO HO MÁ VĚTŠÍHO RVT Integral SLEDUJÍ MLADÍ TV? RVT Integral ATS - AVERAGE TIME SPEND ROKY 2014-2018 VÝVOJ VE SKUPINĚ MLADÝCH DATA, DATA, DATA RVT Integral

Více

Průměrný čas v minutách týdně věnovaný internetu

Průměrný čas v minutách týdně věnovaný internetu Tisková zpráva PRAHA, 27/11/2009 Uživatelé tráví na internetu 10 hodin týdně Uživatelé se věnují internetu průměrně 609 minut týdně, což odpovídá 87 minutám denně. Nejvíce času internetu věnují uživatelé

Více

INTERNET V KOMPLEXNÍM MĚŘENÍ KONZUMACE MÉDIÍ 23. ŘÍJNA 2014

INTERNET V KOMPLEXNÍM MĚŘENÍ KONZUMACE MÉDIÍ 23. ŘÍJNA 2014 INTERNET V KOMPLEXNÍM MĚŘENÍ KONZUMACE MÉDIÍ 23. ŘÍJNA 2014 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9 tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz

Více

NETMONITOR CONSUMER 8. VLNA

NETMONITOR CONSUMER 8. VLNA NETMONITOR CONSUMER 8. VLNA Internetoví uživatelé v ČR a jejich zvyky Doplňkový marketingový výzkum k projektu NetMonitor Témata výzkumu: využívání jednotlivých druhů pojištění způsob platby při online

Více

Veľkosť internetovej populácie SR RUTOTAL(počet) (všetci návštevníci) RUTOTAL(počet) (návštevníci zo SR)

Veľkosť internetovej populácie SR RUTOTAL(počet) (všetci návštevníci) RUTOTAL(počet) (návštevníci zo SR) 01 2014 V mesiaci január 2014 bola internetová populácia na Slovensku v počte 3 273 916 užívateľov. Užívatelia uskutočnili celkovo 2 103 021 245 zobrazení z toho približne 638 miliónov z mobilných zariadení.

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR 1 Prezentace výzkumných projektů SPIR - zkrácená verze - Výsledky za duben (NM) a květen (AdM) 2014 12. června 2014, Klub cestovatelů 2 1. Výsledky NetMonitor 2. Výsledky AdMonitoring 3. Kontinuální výzkum

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Únor 2005 Počet respondentů Total (za všechna měřená média) N = 19 372 PV(počet)

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

Proč je kombinace výzkumných metod a různých zdrojů dat v současné době trendy

Proč je kombinace výzkumných metod a různých zdrojů dat v současné době trendy Proč je kombinace výzkumných metod a různých zdrojů dat v současné době trendy Hana Friedlaenderová Únor 2017 Kombinace výzkumných metod i zdrojů není žádnou novinkou Měření televizní sledovanosti = kombinace

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU ČTENÁŘI IDNES.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho návštěvníků

Více

Představení společnosti

Představení společnosti Představení společnosti Data Collect - specialista na internetový a telefonický sběr dat pro výzkum trhu info@datacollect.cz www.datacollect.cz Kdo jsme Nejsme výzkumná agentura v pravém smyslu, nemáme

Více

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU ČTENÁŘI IDNES.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho návštěvníků

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Březen 2005 Základní informace Počet respondentů Total (za všechna měřená

Více

Čekání na nová média

Čekání na nová média Čekání na nová média Co manažeři/marketéři/odborníci deklarují a co říkají reálná čísla Co říkají manažeři? Konzervativní marketing s velkým očekáváním (2007) dlouhodobě klesá sledovanost televize změna

Více

SINGLE SOURCE CROSS-MEDIÁLNÍ VÝZKUM PRVNÍ V EVROPĚ

SINGLE SOURCE CROSS-MEDIÁLNÍ VÝZKUM PRVNÍ V EVROPĚ SINGLE SOURCE CROSS-MEDIÁLNÍ VÝZKUM PRVNÍ V EVROPĚ 9. 4. 2015 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9 tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz

Více

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Marketingový výzkum 11 Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Struktura přednášky Proč realizovat výzkum marketingové komunikace? Příprava výzkumu Přehled typů a metod výzkumu Podstata některých metod

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio.

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio. KKTS Plzeň 2019 Představení Media Bohemia Rádia 37 stanic 60 licencí Vysílací infrastruktura Hitrádia, Blaník, Fajn radio, Rock Radio studia, vysílače, softwary Rádiová reklama Radiohouse+MMS Reklamní

Více

Analýza vlivu televizních debat na volební chování. Daniel Prokop, MEDIAN

Analýza vlivu televizních debat na volební chování. Daniel Prokop, MEDIAN Analýza vlivu televizních debat na volební chování Daniel Prokop, MEDIAN Týden před volbami den po dni Debata na TV PRIMA sledovanost 2,2 milionu Debata na ČT sledovanost 2,6 milionu Volební dny Miloš

Více

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Profil společnosti Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Jsme specialisté na výrobu Jsme ITeuro česká konzultační a softwarová společnost, která se specializuje na podnikové aplikace,

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

Znalost značky TV Barrandov je vyšší než 50% zaváděcí kampaň přivedla k obrazovce více než 25% populace

Znalost značky TV Barrandov je vyšší než 50% zaváděcí kampaň přivedla k obrazovce více než 25% populace Znalost značky TV Barrandov je vyšší než 50% zaváděcí kampaň přivedla k obrazovce více než 25% populace Zaváděcí kampaň TV Barrandov zaznamenala podle výzkumu společnosti Median výrazný úspěch. Výsledky

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR 1 Prezentace výzkumných projektů SPIR - zkrácená verze - Výsledky za duben 2010 1.června 2010, Café Louvre 2 1. Výsledky AdMonitoring 2. Výsledky NetMonitor 3. Netmonitor Consumer 4. Agenda SPIR 3 1. Výsledky

Více

Je podnětem pro firmy a instituce, které mají zájem navázat spolupráci v uvedených směrech.

Je podnětem pro firmy a instituce, které mají zájem navázat spolupráci v uvedených směrech. Tato nabídka prezentuje odborné zaměření, nabízené služby, vybrané dosažené výsledky a reference Centra pro výzkum veřejného mínění Sociologického ústavu AV ČR, v. v. i.. Je podnětem pro firmy a instituce,

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: horydoly.cz Měsíc: Srpen 0 Základní informace Velikost internetové populace ČR 5 9 Počet respondentů N =9 (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: ekolist.cz Měsíc: Září 9 Základní informace Velikost internetové populace ČR 478 31 Počet respondentů N =4 (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Únor 2010

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Únor 2010 SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Únor 2010 Základní informace Velikost internetové populace ČR 5 640 949 Počet respondentů (zavšechna měřená

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: turistika.cz Měsíc: Srpen 00 Základní informace Velikost internetové populace ČR 67 33 Počet respondentů N =

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR 1 Prezentace výzkumných projektů SPIR - zkrácená verze - Výsledky za leden 2011 + inzertní odhady 2010/2011 2. března 2011, Klub cestovatelů 2 1. Odhad inzertních výkonů 2. Výsledky AdMonitoring 3. Výsledky

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Březen 2006 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 561 679

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Duben 2006 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 580 020 Počet

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: ceskenoviny.cz Měsíc: Říjen 011 Základní informace Velikost internetové populace ČR 7 Počet respondentů N =1

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Únor 2008 Základní informace Velikost internetové populace ČR 4 714 974 Počet

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Zdroj: NetMonitor SPIR Mediaresearch& Gemius

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Zdroj: NetMonitor SPIR Mediaresearch& Gemius SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Březen 2011 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 105 522 Počet respondentů (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Duben 2010

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Duben 2010 SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Duben 2010 Základní informace Velikost internetové populace ČR 5 735 904 Počet respondentů (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Říjen 2011

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Říjen 2011 SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Říjen 2011 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 279 294 Počet respondentů (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Prosinec 2009

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice. Název média: TOTAL. Prosinec 2009 SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Prosinec 2009 Základní informace Velikost internetové populace ČR 5 644 200 Počet respondentů (zavšechna

Více

DATA SUPPORT READER S LOYALTY CONSUMER GUIDE

DATA SUPPORT READER S LOYALTY CONSUMER GUIDE DATA SUPPORT READER S LOYALTY CONSUMER GUIDE pro Unii vydavatelů Hana Říhová červen 2012 GfK 2012 Nástroje na výzkumnou podporu tisku June 2012 1 Agenda 1. Data Support 2. Reader s Loyalty 3. Consumer

Více

Tisková konference

Tisková konference Tisková konference 26. 10. 2009 Jsme připraveni na digitalizaci Vše je připraveno na vypínání. Všechny stanovené podmínky pro přechod na digitální televizní vysílání jsou splněny. 31. 10. 2009 se vypíná

Více

Crossmediální studie 2015

Crossmediální studie 2015 Crossmediální studie 2015 Workshop ATO 11. 6. 2015 Cíle a specifika výzkumu Cílem výzkumu je detailní zmapování mediální konzumace na jednotlivých zařízeních podle typu aktivity v průběhu dne - čtvrthodiny

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: nova.cz TN.CZ Měsíc: Červenec 011 Základní informace Velikost internetové populace ČR 81 40 Počet respondentů

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: nova.cz zensky portal doma.cz Měsíc: Duben 011 Základní informace Velikost internetové populace ČR 081 91 Počet

Více

Marketingový výzkum. Ing. Martina Ortová, Ph.D. Technická univerzita v Liberci. Projekt TU v Liberci

Marketingový výzkum. Ing. Martina Ortová, Ph.D. Technická univerzita v Liberci. Projekt TU v Liberci Tento materiál vznikl jako součást projektu, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Marketingový výzkum Ing., Ph.D. Technická univerzita v Liberci Projekt 1 Technická

Více

Mýty a fakta měření TV a on-line. Tomáš Bičík IAC, 9. dubna 2015

Mýty a fakta měření TV a on-line. Tomáš Bičík IAC, 9. dubna 2015 Mýty a fakta měření TV a on-line Tomáš Bičík IAC, 9. dubna 2015 Úvod 2 Crossmediální měření - fakta a mýty Fakta Ani dokonalá single source mediální data zásadně nezmění mediálněreklamní trh. Crossmediální

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA

SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA PROČ? Online video je jednotkově přibližně 3 x dražší, než spotová reklama v TV Morpheus základní informace Systém Morpheus slouží

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitor je rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

Protikuřácký zákon Zpracováno exkluzivně pro:

Protikuřácký zákon Zpracováno exkluzivně pro: Protikuřácký zákon 11. 4. 2017 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

duben 2014 MEDIÁLNÍ GRAMOTNOST 2 Analýza modelů sledování televize

duben 2014 MEDIÁLNÍ GRAMOTNOST 2 Analýza modelů sledování televize duben 2014 MEDIÁLNÍ GRAMOTNOST 2 Analýza modelů sledování televize OBSAH I. DESIGN VÝZKUMU... 3 Cíle výzkumu... 3 Metoda výzkumu... 3 II. VÝSLEDKY... 4 Sledování televize... 4 Zpracovatel: Blanka Franková

Více

Základné informácie

Základné informácie 07 2015 V mesiaci júl 2015 bola internetová populácia na Slovensku v počte 3 525 354 užívateľov. Užívatelia uskutočnili celkovo 1 397 965 114 zobrazení z toho približne 473 miliónov z mobilných zariadení.

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Duben 2005 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 334 112 Počet

Více

Pecharova 10, 146 20 PRAHA 4 Tel.: 222 135 544, Fax: 222 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ

Pecharova 10, 146 20 PRAHA 4 Tel.: 222 135 544, Fax: 222 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ E-BUSINESS V PODNIKOVÉ SFÉŘE PŘEHLED VÝSLEDKŮ VÝZKUMU Pecharova 1, 146 PRAHA 4 Tel.: 135 544, Fax: 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ Říjen 1 O č i, které vidí víc Markent, s.r.o., je společnost specializovaná

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: Měsíc: Listopad 2015 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 949 307 Počet respondentů (zavšechna

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Srpen 2005 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 331 961 Počet

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Červen 2006 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 560 498

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Říjen 2007 Základní informace Velikost internetové populace ČR 4 468 915 Počet

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Září 2005 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 487 622 Počet

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České republice Název média: Všechna měřená média celkem Měsíc: Srpen 2006 Základní informace Velikost internetové populace ČR 3 593 783 Počet

Více

Televizní diváci Čtenáři deníků a jejich příloh Rozhlasoví posluchači Čtenáři deníků

Televizní diváci Čtenáři deníků a jejich příloh Rozhlasoví posluchači Čtenáři deníků NOVINY MAJÍ VYSOKOU ČTENOST NOVINY JSOU MASOVÝM MÉDIEM KOLIK OSOB DENNĚ SLEDUJE RŮZNÁ MÉDIA? Televizní diváci 6 206 000 Čtenáři deníků a jejich příloh 6 081 000 Rozhlasoví posluchači 5 757 000 Čtenáři

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR 1 Prezentace výzkumných projektů SPIR - podrobná verze - Výsledky za duben 2010 1.června 2010, Café Louvre 2 1. Výsledky AdMonitoring 2. Výsledky NetMonitor 3. Netmonitor Consumer 4. Agenda SPIR 3 1. Výsledky

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

Jsme připraveni na digitalizaci

Jsme připraveni na digitalizaci Jsme připraveni na digitalizaci Vše je připraveno na vypínání. Všechny stanovené podmínky pro přechod na digitální televizní vysílání jsou splněny. 30. 4. 2009 se vypíná vysílač Praha Žižkov Podmínky dané

Více

Jak vnímá česká populace malé pivovary? Srpen 2017 Výsledky průzkumu agentury IPSOS pro AMSP ČR

Jak vnímá česká populace malé pivovary? Srpen 2017 Výsledky průzkumu agentury IPSOS pro AMSP ČR Jak vnímá česká populace malé pivovary? Srpen 2017 Výsledky průzkumu agentury IPSOS pro AMSP ČR 1 OCHOTA OCHUTNAT PIVO REGIONÁLNÍCH PIVOVARŮ ZNĚNÍ OTÁZKY: Pokud navštívíte restauraci v regionu, ve které

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR 1 Prezentace výzkumných projektů SPIR - podrobná verze - Výsledky za duben (NM) a květen (AdM) 2012 13. června 2012, Klub cestovatelů 2 1. Výsledky NetMonitor 2. Výsledky AdMonitoring 3. Analýzy kampaní

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

Hodnocení informací v médiích

Hodnocení informací v médiích TISKOVÁ ZPRÁVA Centrum pro výzkum veřejného mínění Sociologický ústav AV ČR Jilská 1, Praha 1 Tel./fax: 286 840 129 E-mail: marketa.skodova@soc.cas.cz Hodnocení informací v médiích Technické parametry

Více

Fakta a čísla o internetu. Hana Friedlaenderová, MEDIARESEARCH

Fakta a čísla o internetu. Hana Friedlaenderová, MEDIARESEARCH Fakta a čísla o internetu Hana Friedlaenderová, MEDIARESEARCH MEDIARESEARCH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Výzkumná agentura - široké portfolio produktů a služeb: Analýzy Zpracování dat Elektronické měření sledovanosti

Více

1. crossmediální video produkt

1. crossmediální video produkt 1. crossmediální video produkt a jak se mu vede Petr Miláček Petr Jelínek ANO: Videoreklama Šířeji cílená reklama Zásah napříč platformami Oslovující i mladé a nadějné + Model + case NE: Nezavádíme nové

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

P A N E L B O O K 2015

P A N E L B O O K 2015 P A N E L B O O K 2015 2 50 000 respondentů v České republice 20 000 respondentů na Slovensku Český a Slovenský národní panel Společnost Český národní panel s působností v České a Slovenské republice byla

Více

Metody marketingového výzkumu

Metody marketingového výzkumu Metody marketingového výzkumu N_MMV Magisterské studium Garant předmětu: PhDr. Iva Petrová Vyučující:.. PhDr. I. Petrová (PH, KL) Mgr. M. Tomčík (MO) Typ studijního předmětu: povinný roč./sem.:.. 1/1 Rozsah

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: horydoly.cz Měsíc: Únor 1 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 57 57 Počet respondentů N=59

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: spoluhraci.cz Měsíc: Únor 202 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 4 06 Počet respondentů N

Více

PRAHA, 02/03/2011 Internetová reklama hlásí 7,7 mld. korun za loňský rok

PRAHA, 02/03/2011 Internetová reklama hlásí 7,7 mld. korun za loňský rok Tisková zpráva PRAHA, 02/03/2011 Internetová reklama hlásí 7,7 mld. korun za loňský rok Internet za rok 2010 inkasoval celkem 7,7 miliard korun od domácích zadavatelů reklamy. Pro rok 2011 pak provozovatelé

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

Prezentace výzkumných projektů SPIR

Prezentace výzkumných projektů SPIR Prezentace výzkumných projektů SPIR - zkrácená verze - Výsledky za leden (NM) a únor (AdM) 2015 17. března 2015, Klub cestovatelů 1 1. Výsledky NetMonitor 2. Odhad inzertních výkonů 3. Výsledky AdMonitoring

Více

CZECH KIOSK. Služby. Výhody

CZECH KIOSK. Služby. Výhody CZECH KIOSK Společnost CZECH KIOSK s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti návrhů, výroby, servisu a dohledu informačních kiosků, platebních automatů, terminálů a dalších zařízení. Náš tým čerpá ze

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: inzerce-psu.com Měsíc: Říjen 2 Základní informace Velikost internetové populace ČR 97 44 Počet respondentů N

Více

Postoj české veřejnosti k reklamě

Postoj české veřejnosti k reklamě TISKOVÁ ZPRÁVA 26. února 2013 Postoj české veřejnosti k reklamě Češi nejlépe hodnotí reklamu v místě prodeje, 8% populace tvrdí, že si jí všimne a 31% podle ní nakupuje. Třetina zákazníků by dokonce uvítala

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: poradci-sobe.cz Měsíc: Květen 21 Základní informace Velikost internetové populace ČR 54 57 Počet respondentů

Více

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice

SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice SPIR NetMonitor Výzkum sociodemografie návštěvníků internetu v České Republice Název média: vybermiauto.cz Měsíc: Leden 01 Základní informace Velikost internetové populace ČR 6 60 6 Počet respondentů N

Více