Radek Hulán F-ART AGENCY s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Radek Hulán F-ART AGENCY s.r.o."

Transkript

1 F-ART AGENCY s.r.o. Prezentace ke stažení pro PowerPoint 2007 (nebo PDF): (4MB)

2 1. Potřeba současnosti - synchronizace a přístup k informacím odkudkoliv ( y, kontakty, úkoly, dokumenty a soubory) 2. Live.com na vlastní doméně 3. Klienti pro Live.com - Outlook Connector, Windows Live Mail, Windows Live Messenger 4. Vlastní Exchange vs. Hosted Exchange vs. Live.com 5. Provideři Hosted produktů v ČR versus USA 6. Synchronizační služby zdarma na Live.com SkyDrive, Live Mesh, FolderShare, Office Live Workspace

3 Domácí PC Pracovní PC sync na data-cloud, nutný přístup k datům i offline Chytrý telefon Notebook

4 Kontakty telefonní čísla, poštovní adresy, ové adresy y minimálně poslední týden vždy u sebe, plus prohledávání historie dle potřeby Úkoly řada z nich vzniká na základě u Kalendář seznam událostí, provázanost na databázi kontaktů a ů Poznámky elektronické, papír je dnes pasé Jiná data Office dokumenty, seznamy, včetně jejich sdílení mezi různými lidmi

5 ZDARMA dostupné: Hotmail (5GB) Kontakty Kalendář Messenger: audio / video / text zprávy SkyDrive: úschovna souborů (5GB) Office Workspace Sharepoint (5GB) Live Mesh: P2P sdílení souborů a sync dat (5GB)

6 Karel vám pošle , zve vás na pracovní oběd. Přidáte si jej tedy jako kontakt do Outlooku na pracovním PC, a to včetně adresy, telefonu a u.

7 Pozvání na oběd akceptujete vytvoříte událost v Outlooku, Karla zadáte jako účastníka a upozornění se mu pošle automaticky. Nemusíte ani odpovídat na původní , schůzka je dohodnuta.

8

9 Díky synchronizaci ů, kontaktů a kalendáře mezi Outlookem a Live.com jsou kompletní údaje o Karlovi i na webu. Můžete se na ně podívat třeba v internetové kavárně na dovolené. Stejně tak se tyto údaje objeví na vašem domácím PC kde používáte bezplatný Windows Live Mail, a to díky rychlému MAPI protokolu. Jen MAPI, ne POP3.

10 Díky instalaci Windows Mobile Device Center 6.1 (či ActiveSync 4.5 pro Windows XP) jsou informace z Outlooku (kontakty, y, události) ihned synchronizovány i na mobilní telefon. V tomto případě HTC Kaiser. Synchronizace ů a kontaktů na telefon je ale možná i bez PC, díky Windows Live for Windows Mobile a GPRS/EDGE/3G/Wifi připojení. Kalendář se zatím synchronizuje jen přes Outlook, bude to doplněno.

11 Kontakt, který máte na Live.com vidíte i ve Windows Live Messenger, což je aplikace nejen pro textovou komunikaci (typu ICQ), ale i pro audio a video hovory. Vše samozřejmě zdarma. Kontakty jsou opravdu živé, pokud kontakt změní ve svém profilu adresu či telefon, ihned to uvidíte ve vašem adresáři.

12 Identické kontakty, které máte v Outlooku či ve Windows Live Messenger na PC vidíte i v mobilu díky aplikaci Windows Live for Windows Mobile. I zde můžete dále komunikovat, vytvářet či měnit úkoly, plánovat schůzky, odpovídat na y.

13 Telefon vás s předstihem upozorní na událost (oběd!), a vy se necháte navigovat igo 2008 navigací přímo na požadované místo. Maximum pohodlí s opravdu minimálním úsilím

14 Live.com registrace bez vlastní domény Live.com zdarma na vlastní doméně Windows Live Custom Domains typu až 500 ových schránek s kapacitou 5GB možnost uživatelských registrací ových schránek nebo jen účtů povolených administrátorem domény webové rozhraní na mail.live.com sync na Outlook 2003/2007, zdarma dostupný Windows Live Mail, plus Windows Mobile telefony podpora pro , kontakty a kalendář

15 MX záznam (server pro doručování ů) priorita: 0, TTL: 3600 server: unikatni_id.pamx1.hotmail.com TXT záznam (Sender Policy Framework) host: domena.cz hodnota: "v=spf1 include:hotmail.com ~all" SRV záznam (Messenger) host: _sipfederationtls._tcp.domena.cz hodnota: federation.messenger.msn.com CNAME záznam mail.domena.cz > go.domains.live.com

16 Webové rozhraní + napojení pomocí Windows Live Admin Center SDK

17 Nabídněte čtenářům vašeho webu s adresou vaší domény a kapacitou 5GB zdarma. Max kapacita: 500 schránek.

18 Standardní účet je zdarma a má kapacitu 5GB. Při použití webového rozhraní přidává patičku s textovou reklamou, při použití Outlooku či Windows Live Mail (aplikace na PC) nikoliv. Můžete si zaplatit MSN Hotmail Plus, v ceně 20 za rok (včetně DPH) získáte kapacitu schránky 10GB a blokaci všech reklam. Zaplacení je možné jen online pomocí MasterCard / VISA platební karty.

19 Kapacita schránky Cena za jednu schránku Live.com 5GB / 10GB Hosted Exchange 200MB až unlimited vlastní Exchange server Unlimited zdarma / 20 $120 / rok cca $100 / rok + vlastní HW + server hosting + administrace Vlastní doména Ano Ano Ano Sync na PC Ano Ano Ano Sync kalendáře na WM Ne Ano Ano Podpora Bez supportu 24/7 24/7 Licence na Outlook Ne Ano Ano * jedná se jen o odhad cen

20 Jednotlivec Live.com 5GB zdarma či za 20/rok schránka s kapacitou 10GB; či vlastní doména Menší firma či náročný jednotlivec Hosted Exchange; výhodou jsou nulové náklady na správu, hardware, a licence; navíc je zahrnut i Outlook 2007 zdarma, funkční support Větší firma vlastní Exchange server

21 Oproti Live.com je zde výhoda v: funkční 24/7 podpoře, dokonalém využití Exchange ze strany Outlooku na PC, lepší antispam, pravidla pro poštu bez omezení, aliasy ů, out-of-office služby, výborný OWA (webový klient), ActiveSync na Windows Mobile, vyhledávání pošty na serveru, sync ů, kontaktů a kalendáře i na Nokia, iphone, SE telefonech.

22 V USA je možné získat Hosted Exchange v ceně $8 - $10 / schránku s kapacitou 3GB neomezená (unlimited), plus neomezené množství aliasů a Sharepoint úložiště o kapacitě 100MB. Platba je bez problémů realizována MC/VISA kartou. V ČR je běžná cena za schránku o kapacitě pouhých 500MB výrazně vyšší, kolem $20-25/ měsíc.

23 Jedna z Hosted Exchange alternativ k Live.com zdarma za $10 / měsíc získáte neomezenou velikost schránky, 24/7 podporu a licenci na Outlook 2007.

24 Příklad nastavení DNS pro Exchang Hosting.com: MX záznam (servery pro doručování ů) smtp01.netplexity.net (priority 10) smtp02.netplexity.net (priority 20) TXT záznam (Sender Policy Framework) "v=spf1 mx ip4: /28 ip4: /27 ip4: /28 ip4: /28 all" A/CNAME záznam (pro automatickou konfiguraci) autodiscover.domena.cz > autodiscover.myhostedsolution.com mail.domena.cz > (pro OWA)

25 Exchang Hosting.com - $10 / měsíc pro neomezenou velikost schránky na vlastní doméně SherWeb.com - $9/měsíc pro 3GB schránku na vlastní doméně Mail2Web.com - $5 / měsíc za 1GB schránku 100MB účet je zdarma (ale na starší Exchange 2003) Ignum.cz 390 Kč (cca $24) / měsíc za 1GB schránku na vlastní domémě Exchange4You.cz 285 Kč (cca $18) / měsíc za 1GB schránku na vlastní doméně

26 S Hosted Exchange získáváte i webové rozhraní - OWA. OWA je plně v češtině i u US providerů.

27 Součástí je i vyspělá synchronizace na WM telefony, Nokia telefony se Symbianem či Apple iphone.

28 Microsoft má řadu komerčních serverů pro sdílení dat - souborů, poznámek, seznamů a komunikaci mezi teamem, jejich funkčnost je ovšem částečně pokryta i Live.com portfoliem služeb zdarma. , kontakty, kalendář Sdílení souborů, poznámek, seznamů, událostí Instantní komunikace P2P sdílení Produkty zdarma na Live.com mail.live.com calendar.live.com SkyDrive (5GB) Office Live Workspace (5GB) Windows Live Messenger 8.5 Live Mesh (5GB, P2P) FolderShare (P2P) Komerční produkty (Office + servery) Exchange 2007 Sharepoint Server 2007 Communicator 2007 Groove Server 2007

29 SkyDrive je webové úložiště pro až 5GB dokumentů, fotek, souborů. Je možné vytvářet neomezené množství složek a v nich nastavovat práva určitým uživatelům (nebo veřejnosti) pro přístup k těmto dokumentům. Pro autentizaci se používá Live ID, jako pro další Live.com služby. Soubory jsou dostupné jen na webu, neexistuje sync na lokální desktop.

30 Office Live Workspace (5GB) je podobné SkyDrive úložišti, je ale specializováno na Word, Excel a PowerPoint dokumenty, seznamy, schůzky. Umí také zobrazit náhled dokumentů, vede jejich revize a integruje se do Office 2007 (Open/Save menu).

31 Místo webové úpravy DOCX a XLSX dokumentů používá Office Live Workspace Live Add-in pro desktopové aplikace. Můžete tak upravovat vzdálené soubory přímo z pohodlí lokálního počítače, včetně spravování revizí.

32 Office Live Workspace nabízí kromě DOC/XLS dokumentů i podporu pro SharePoint seznamy, což může být databáze kontaktů, poznámek, kalendář, popřípadě jednotlivé body projektu. Každý seznam má své redaktory (s právem změn) a čtenáře. SharePoint seznam je navíc možné propojit online na Outlook 2007.

33 Principem Live Mesh je datové úložiště o velikosti 5GB zdarma u Microsoftu. V tomto úložišti můžete vytvářet neomezené množství složek, jejich obsah se následně plně automaticky synchronizuje mezi webovým úložištěm a dalšími počítači (telefony, atd.) oprávněných uživatelů. Zabezpečení přenosů pomocí SSL.

34 Webové rozhraní (nazvané Desktop ) Windows XP 32bit Windows Vista 32bit Windows Vista 64bit (v přípravě) OS X (v přípravě) Windows Mobile * zatím se jedná jen o technology preview

35

36 Synchronizované Live Mesh složky mají modrou barvu

37 složka "Rodina", kam dáváte fotky z dovolené a mají tam přístup všichni vaši blízcí, sync je pouze ve formě P2P mezi PC, ne na desktop, složka "Projekt A", kam má přístup "klient A" a nahráváte tam aktuální podklady pro rozpracovaný projekt, soubory jsou na PC i na webu, složka "Favorites", kam se vám synchronizují oblíbené záložky IE7 na notebooku, kancelářském PC a domácím PC.

38 Live FolderShare je P2P sync souborů / složek mezi neomezeným počtem uživatelů. Bohužel nepoužívá Live ID pro autentizaci. (Microsoftem odkoupený produkt z roku 2005, později spuštěný pod hlavičkou Live služeb)

39 Live Mesh nejen P2P sync neomezeného množství dat, ale i sdílení a sync až 5GB dat mezi připojenými zařízeními a webem; do boudoucna podpora i pro Windows Mobile Live SkyDrive klasické webové úložiště s kapacitou 5GB, nastavení práv uživatelů Live Workspace - Sharepoint úložiště (až 5GB) pro Office dokumenty a seznamy Live FolderShare - P2P sync souborů mezi PC

40 Windows Live Custom Domains (administrace) Windows Live Mail (webový klient) Windows Live Calendar (webový klient) Microsoft Outlook Connector 12.1 Beta 2 Windows Live Mail (PC aplikace) Windows Live Messenger (PC aplikace) Windows Live pro Windows Mobile (WM aplikace) Windows Mobile Device Center 6.1 (WM sync) Live Mesh (P2P sync i 5GB úložiště) Live SkyDrive (5GB webové úložiště) Live Workspace (5GB Office dokumenty) Live FolderShare (P2P sync)

OFFICE 365 popis služeb

OFFICE 365 popis služeb OFFICE 365 popis služeb Obsah OFFICE 365... 3 Office Professional Plus... 3 Exchange Online... 4 SharePoint Online... 4 Lync Online... 4 Office 365 pro každého... 5 Office 365 pro Small Business a Professional...

Více

Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy. Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation

Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy. Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation Co je Windows Live? Windows Live Fotky Kalendář Komunikace Sdílení Přístup odkudkoliv Soubory Kontakty

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

Patrik Šolc manažer prodeje služeb Divize ITI. Seznamte se s Office 365 a IT365 (Služby v cloudu )

Patrik Šolc manažer prodeje služeb Divize ITI. Seznamte se s Office 365 a IT365 (Služby v cloudu ) Patrik Šolc manažer prodeje služeb Divize ITI Seznamte se s Office 365 a IT365 (Služby v cloudu ) Obsah Úvod Jaké výzvy jsou u Vás? Strategie AutoCont 3 pilíře Seznamte se s Office 365 Seznamte se s IT

Více

Obsah. Poděkování 11 Úvod 13 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 Konvence použité v knize 15. Spolupráce v malé firemní síti 17

Obsah. Poděkování 11 Úvod 13 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 Konvence použité v knize 15. Spolupráce v malé firemní síti 17 Obsah Poděkování 11 Úvod 13 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 Konvence použité v knize 15 ČÁST I Spolupráce v malé firemní síti 17 KAPITOLA 1 Spolupráce na textu ve Wordu 19 Vytvoření jednoduché textové

Více

První přihlášení k Office 365

První přihlášení k Office 365 První přihlášení k Office 365 Na webové stránce https://outlook.office365.com se přihlaste pomocí své emailové adresy (uživatelské jméno) a přiděleného hesla pro první přihlášení. Ihned po přihlášení budete

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System ČRa spouští jako první telekomunikační operátor v České republice služby pro malé a střední firmy, které požadují kancelářské aplikace, e-mail, sdílený kalendář a kontakty

Více

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti.

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti. Obsah Přihlášení k Office 365... 1 Nastavení přeposílání (předávání) doručené pošty... 2 Instalace plného balíku aplikací Office 365 Pro Plus pro studenty... 3 Přihlášení v plné verzi Office 365 Pro Plus

Více

Microsoft Apps - Uživatelská příručka

Microsoft Apps - Uživatelská příručka Microsoft Apps - Uživatelská příručka 1. vydání 2 Aplikace Microsoft Aplikace Microsoft Sada Aplikace Microsoft obsahuje kancelářské aplikace Microsoft pro telefon Nokia se softwarem verze 111.030.0609.

Více

Google Apps. Administrace

Google Apps. Administrace Google Apps Administrace Radim Turoň 2015 Administrátorská konzole Google Apps Místo, ve kterém se nacházejí administrační nástroje pro správu vašeho Google Apps Administrátorská konzole - kde ji naleznete

Více

Služby Microsoft Office 365

Služby Microsoft Office 365 Cena: 2000 Kč + DPH Služby Microsoft Office 365 Kurz je určen všem, kteří se chtějí ponořit do tajů Cloud služeb a chtějí naplno využít možnosti Office 365, jako komunikačního nástroje i prostředí pro

Více

9. Sítě MS Windows. Distribuce Windows. Obchodní označení. Jednoduchý OS pro osobní počítače, pouze FAT, základní podpora peer to peer sítí,

9. Sítě MS Windows. Distribuce Windows. Obchodní označení. Jednoduchý OS pro osobní počítače, pouze FAT, základní podpora peer to peer sítí, 9. Sítě MS Windows MS Windows existoval ve 2 vývojových větvích 9x a NT, tyto později byly sloučeny. V současnosti existují aktuální verze Windows XP a Windows 2003 Server. (Očekává se vydání Windows Vista)

Více

MS Exchange a MS Outlook

MS Exchange a MS Outlook MS Exchange a MS Outlook Břetislav Regner PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI ZAMĚSTNANCŮ VYBRANÝCH FAKULT MU Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/15.0224

Více

Otevřený svět ICS. Radim Navrátil. aneb co svět oken a ICS? Vedoucí oddělení aplikační administrace a bezpečnosti, YOUR SYSTEM, spol. s r.o.

Otevřený svět ICS. Radim Navrátil. aneb co svět oken a ICS? Vedoucí oddělení aplikační administrace a bezpečnosti, YOUR SYSTEM, spol. s r.o. Otevřený svět ICS aneb co svět oken a ICS? Radim Navrátil Vedoucí oddělení aplikační administrace a bezpečnosti, YOUR SYSTEM, spol. s r.o. Téma přednášky Co a jak lze napojit ve světě oken? Využitím nativních

Více

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Cloud ve veřejné správě Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty - Data musí být v ČR... nenašli

Více

Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12

Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12 Obsah Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12 Úvod do Microsoft SharePoint Foundation 2010 13 Základní pojmy používané v této knize

Více

Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.)

Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.) Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.) Předmět: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (1 v.h.) 1. VYUČOVACÍ HODINA BOZP Předmět: Základní pojmy a principy sítí (6 v.h.) 2. VYUČOVACÍ HODINA

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

1) Legenda... str.1. 2) Vytvoření e-mailových schránek Business mail. str.2-3. 3) Instalace Outlook 2007.. str.4-8

1) Legenda... str.1. 2) Vytvoření e-mailových schránek Business mail. str.2-3. 3) Instalace Outlook 2007.. str.4-8 Migrace E-mailů Obsah: 1) Legenda... str.1 2) Vytvoření e-mailových schránek Business mail. str.2-3 3) Instalace Outlook 2007.. str.4-8 4) Stažení zpráv do Outlook 2007. str.9-12 5) Nastavení DNS záznamů

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

KAPITOLA 1 Instalace Exchange Server 2003 19

KAPITOLA 1 Instalace Exchange Server 2003 19 Obsah Úvod 17 Poděkování 18 KAPITOLA 1 Instalace Exchange Server 2003 19 Příprava instalace 20 Co vše instalace serveru Exchange 2003 ovlivňuje 20 Požadavky na instalaci 21 Exchange Server 2003 a Active

Více

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka IceWarp Mail server 10 IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka Verze 10.4 Printed on 20 September, 2011 Instalace Prostudujte si před instalací Na cílové pracovní stanici musí být nainstalovaný program Microsoft

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Identifikátor materiálu: ICT-3-16

Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Předmět Téma sady Informační a komunikační technologie Téma materiálu Cloudové technologie Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí Cloudové technologie.

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Možnosti využití Windows Server 2003

Možnosti využití Windows Server 2003 Možnosti využití Windows Server 2003 Seminář z cyklu "Krůček vpřed v uskutečňování standardu služeb ICT" 1 2 3 4 5 6 Konfigurace serveru jako řadiče domény Připojení stanice do domény Vytváření doménových

Více

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky VYBUDOVÁNÍ IT INFRASTRUKTURY. Technická specifikace

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky VYBUDOVÁNÍ IT INFRASTRUKTURY. Technická specifikace Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci veřejné zakázky VYBUDOVÁNÍ IT INFRASTRUKTURY Technická specifikace Zpracovatel: Ivo Šicner, odbor vnitřní správy MěÚ Jindřichův Hradec Březen 2015. Registrační číslo

Více

8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv. Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut

8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv. Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut 8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut Úvod Pro úspěšnou realizaci tohoto scénáře budete pracovat jako uživatel

Více

Relační vrstva SMB-Síťový komunikační protokol aplikační vrstvy, který slouží ke sdílenému přístupu k souborům, tiskárnám, sériovým portům.

Relační vrstva SMB-Síťový komunikační protokol aplikační vrstvy, který slouží ke sdílenému přístupu k souborům, tiskárnám, sériovým portům. Aplikační vrstva http-protokol, díky kterému je možné zobrazovat webové stránky. -Protokol dokáže přenášet jakékoliv soubory (stránky, obrázky, ) a používá se také k různým dalším službám na internetu

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Rychlý průvodce konfigurací verze 4.5

Rychlý průvodce konfigurací verze 4.5 verze 4.5 Pomocí tohoto průvodce nakonfigurujete snadno Mail602 Messaging Server tak, aby : fungovala elektronická pošta (SMTP/POP3), uživatelé mohli surfovat po internetu (Proxy), fungoval WWW server

Více

Uživatelská příručka RYANT OtWIin RYANT, s.r.o.

Uživatelská příručka RYANT OtWIin RYANT, s.r.o. Uživatelská příručka RYANT OtWIin RYANT, s.r.o. Provozní oddělení: Slovenská 19, 669 02 Znojmo Tel: +420 515 221 861 Fax: +420 515 223 750 e-mail: info@ryant.cz web: http://www.ryant.cz, http://www.inchange.cz

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ ČÁST II. ÚČETNÍ, EKONOMICKÉ A PRÁVNÍ KURZY Název kurzu Délka trvání (předpokládaný) Počet účastníků Mezinárodní účetní standardy (US GAAP, IFRS) 16 10 2 Počet skupin/

Více

Uz ivatelska pr ı ruc ka: Konfigurace Office 365, migrace pos tovnı ho serveru do prostr edı Office 365

Uz ivatelska pr ı ruc ka: Konfigurace Office 365, migrace pos tovnı ho serveru do prostr edı Office 365 Uz ivatelska pr ı ruc ka: Konfigurace Office 365, migrace pos tovnı ho serveru do prostr edı Office 365 Úvod Cílem příručky je krok po kroku Vás provést úvodní aktivací prostředí Office 365, aktivací externích

Více

Poznámky k vydání. pro Kerio Connect 7.0.0 Release Candidate 1

Poznámky k vydání. pro Kerio Connect 7.0.0 Release Candidate 1 Poznámky k vydání pro Kerio Connect 7.0.0 Release Candidate 1 Kerio Technologies. Všechna práva vyhrazena. Datum: 19. ledna 2010 Funkčnost této verze končí 14. dubna 2010. 1 Víc než jen e-mail. Představujeme

Více

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Business Information Forum 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Evoluce platformy Nokia FUTURE DISRUPTIONS 2011 2012 2013 2014 MOBILEPHONES SMARTPHONES 2 Windows Phone bude primárním systémem

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

MICROSOFT OFFICE. Městská knihovna Ostrov, p. o. Douša Ondřej

MICROSOFT OFFICE. Městská knihovna Ostrov, p. o. Douša Ondřej MICROSOFT OFFICE Městská knihovna Ostrov, p. o. Douša Ondřej Přednášející DOUŠA Ondřej Pracovník IT oddělení MK Ostrov, lektor kurzů IT a ICT Programátor informačních systémů Správce databází SQL Webmaster

Více

Uživatel počítačové sítě

Uživatel počítačové sítě Uživatel počítačové sítě Intenzivní kurz CBA Daniel Klimeš, Ivo Šnábl Program kurzu Úterý 8.3.2005 15.00 18.00 Teoretická část Středa 9.3.2005 15.00 19.00 Praktická práce s počítačem Úterý 15.3.2005 15.00

Více

Průvodce zřízením a využitím hostovaných služeb

Průvodce zřízením a využitím hostovaných služeb MICROSOFT OFFICE 365 PRO VZDĚLÁVACÍ ORGANIZACE Průvodce zřízením a využitím hostovaných služeb PUBLIKOVÁNO: LEDEN 2015 PRO AKTUÁLNÍ INFORMACE NAVŠTIVTE WEBOVÉ STRÁNKY WWW.OFFICE365PROSKOLY.CZ. Obsah Obsah...2

Více

Případová studie. Přechod na Office 365 ušetřil BEI Multimedia Interactive 300 tisíc ročně.

Případová studie. Přechod na Office 365 ušetřil BEI Multimedia Interactive 300 tisíc ročně. Případová studie Přechod na Office 365 ušetřil BEI Multimedia Interactive 300 tisíc ročně www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika Odvětví: Energetika, virtuální operátor Profil zákazníka:

Více

ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA

ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA Domino Mobile Apps ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA www.kaiser.cz a.lichtenberg@kaiser.cz twitter: @a_lichtenberg Co je IBM Domino Mobile Apps? IBM Domino Mobile Apps je mobilní klient pro Apple ipad, který

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

IceWarp Mail Server { Revoluce v komunikaci }

IceWarp Mail Server { Revoluce v komunikaci } ICEWARP MAIL SERVER VERZE 10 Novinky v modulu Mail server Služba AutoDiscover Služba určená pro automatickou konfiguraci klientských aplikací, která je založena na zadání e-mailové adresy a hesla. V produktu

Více

Na vod k nastavenı e-mailu

Na vod k nastavenı e-mailu Na vod k nastavenı e-mailu 1. Návod k nastavení e-mailových schránek na serveru stribrny.net. Do e-mailových schránek lze přistupovat přes webové rozhraní Webmail nebo přes poštovního klienta. Návod popisuje

Více

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange 1989 1996 2001 2003 Microsoft Office Kancelářský balík Microsoft Exchange Emailové a groupwarové řešení Microsoft Sharepoint Portal Server Webová platforma pro spolupráci a správu obsahu Microsoft Live

Více

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy. Advokátní kancelář. Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek. Vypracoval: Ivo Raisigl

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy. Advokátní kancelář. Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek. Vypracoval: Ivo Raisigl Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy Advokátní kancelář Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek Vypracoval: Ivo Raisigl V Brně, 3.12.2012 Obsah 1 Schéma provozovny... 3 2 Podlaha...

Více

Návod k nastavení účtu v emclient (IceWarp Desktop) pro práci s IceWarp Mail serverem.

Návod k nastavení účtu v emclient (IceWarp Desktop) pro práci s IceWarp Mail serverem. Návod k nastavení účtu v emclient (IceWarp Desktop) pro práci s IceWarp Mail serverem. SmartDiscover a automatická konfigurace Umožňuje zkonfigurovat veškerá potřebná nastavení na straně serveru a poskytnout

Více

Terminal server, vzdálená plocha

Terminal server, vzdálená plocha Terminal server, vzdálená plocha aneb jak z domu pracovat se SASem, kancelářskými aplikacemi nebo třeba s poštou 1. Úvod Nově nainstalovaný terminal server umožňuje práci z kteréhokoli místa na světě s

Více

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Společnost AVE CZ nepoužívá nejmodernější technologie nejen ve svém oboru odpadového hospodářství, nýbrž i ve své IT infrastruktuře.

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0527

CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

RDP program Exchange 2007 ve společnosti Mostecká uhelná a.s. Mostecká uhelná a.s. (dále jen MUS) je jedním z

RDP program Exchange 2007 ve společnosti Mostecká uhelná a.s. Mostecká uhelná a.s. (dále jen MUS) je jedním z Microsoft Exchange Server 2007 RDP program Exchange 2007 ve společnosti Mostecká uhelná a.s. Přehled Země: Česká Republika Odvětví: Vyhledávání, těžba, zpracování a prodej hnědého uhlí Profil zákazníka:

Více

Terminal server, vzdálená plocha

Terminal server, vzdálená plocha Terminal server, vzdálená plocha aneb jak z domu (a nejen z domu!!) pracovat se SASem, kancelářskými aplikacemi, skenovat nebo třeba pracovat s poštou 1. Úvod (ale moóc důležitý) Nově nainstalovaný terminal

Více

Edu-learning pro školy

Edu-learning pro školy Edu-learning pro školy ONLINE VARIANTA Příručka pro instalaci a správu EDU 2000 s.r.o. Počítačové vzdělávání a testování Oldřichova 49 128 00 Praha 2 www.edu2000.cz info@edu2000.cz www.edu-learning.cz

Více

ICT plán školy 2011/2012

ICT plán školy 2011/2012 ICT plán školy 2011/2012 V Jablonci nad Nisou 1. září 2011 Vypracoval: Ing. Augustin BERNARD Obecná východiska ICT PLÁN ŠKOLY Střední průmyslová škola technická ICT plán školy popisuje stávající stav,

Více

ICT plán školy 2012/2013

ICT plán školy 2012/2013 ICT plán školy 2012/2013 V Jablonci nad Nisou 1. září 2012 Vypracoval: Ing. Augustin BERNARD Obecná východiska ICT PLÁN ŠKOLY Střední průmyslová škola technická ICT plán školy popisuje stávající stav,

Více

Tomáš. Kutěj. Technical Solution Specialist Office platform

Tomáš. Kutěj. Technical Solution Specialist Office platform Tomáš Kutěj Technical Solution Specialist Office platform Úvodem Word Excel InfoPath Outlook OpenXML Programs Servers Services Applications Servers Office Live Server Programs Servers Services Services

Více

ICZ - Sekce Bezpečnost

ICZ - Sekce Bezpečnost ICZ - Sekce Bezpečnost Petr Řehoř, ICZ a.s. 31. října 2013 1 Agenda Sekce Bezpečnost Důvěryhodná výpočetní základna bezpečnost sítí Microsoft Windows ICZ Protect Boot ochrana dat při ztrátě nebo odcizení

Více

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009 Compatibility List Verze 3.60.5 8.4.2009 GORDIC spol. s r. o. Copyright 1993-2009 1 Obsah Obsah 1 2 3 4 5 6 7 8 9 3.1 3.2 Úvodní informace Podporované databázové systémy Klientské prostředí Tlustý klient...

Více

Přehled nabízených kurzů

Přehled nabízených kurzů WINDOWS XP ZÁKLADY OBSLUHY Seznámení s osobním počítačem Periferie osobního počítače (monitory, tiskárny, skenery...) Obsluha klávesnice Práce s myší Prostředí MS Windows XP Plocha Menu Start Soubor, ikona,

Více

Poznámky k vydání. pro Kerio Connect 8.0.0

Poznámky k vydání. pro Kerio Connect 8.0.0 Poznámky k vydání pro Kerio Connect 8.0.0 Datum: 4. prosince 2012 2012 Kerio Technologies. Všechna práva vyhrazena. 1 Významné změny v této verzi Nové rozhraní Kerio Connect client Webmailové rozhraní

Více

Identifikátor materiálu: ICT-3-14

Identifikátor materiálu: ICT-3-14 Identifikátor materiálu: ICT-3-14 Předmět Téma sady Informační a komunikační technologie Téma materiálu Offline a online komunikace po sítích Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí

Více

ICT plán školy na období 2015 2016

ICT plán školy na období 2015 2016 ICT plán školy na období 2015 2016 ICT plán školy na roky 2015 a 2016 je vypracován na základě Metodického pokynu Standard ICT služeb ve škole (Č.j. 30799/2005-551). Vytvořil: Mgr. Hynek Vohoska, ředitel

Více

Synchronizace osobního PC

Synchronizace osobního PC Synchronizace osobního PC Bc. Jan Gemrich Obsah 1. Úvod... 3 2. Možnosti... 3 2.i. E mail... 3 2.ii. Kalendář... 3 2.iii. Dokumenty... 4 3. Nevýhody... 5 4. Budoucnost... 5 5. Závěr... 5 6. Zdroje... 6

Více

Práce s e-mailovými schránkami v síti Selfnet

Práce s e-mailovými schránkami v síti Selfnet Práce s e-mailovými schránkami v síti Selfnet Obsah návodu Základní informace k nastavení schránky selfnet.cz...2 Doporučené parametry nastavení e-mailového klienta...2 Základní informace k nastavení e-mailové

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. MEIV - 2.3.1.1 Windows server 2003 (seznámení s nasazením a použitím)

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. MEIV - 2.3.1.1 Windows server 2003 (seznámení s nasazením a použitím) Object 12 3 Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: MEIV - 2.3.1.1 Windows server 2003 (seznámení s nasazením a použitím) Obor: Mechanik Elektronik Ročník: 4. Zpracoval(a): Bc. Martin Fojtík Střední

Více

Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP :

Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP : Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP : Při nastavování e-mailového klienta Microsoft Outlook Express pod Windows XP budeme postupovat přesně podle následujících obrázků.(podobně to bude i u

Více

UPTIME s.r.o. not just another IT company

UPTIME s.r.o. not just another IT company UPTIME s.r.o. not just another IT company Technické zázemí Servery máme umístěné v GTS NOVERA Telehouse Želivského Jedná se o jedno z nejlepších datacenter v Praze. Je zde umístěn jeden ze čtyř uzlů NIXu.

Více

SPECIFICKÉ IT KURZY Windows XP na Seven Office 2003 na Office 2007 2010 nebo Office 365

SPECIFICKÉ IT KURZY Windows XP na Seven Office 2003 na Office 2007 2010 nebo Office 365 SPECIFICKÉ IT KURZY Specifické IT kurzy jsou určeny uživatelům, kteří jsou z nejrůznějších důvodů (výměna počítače, změna firemní politiky) nuceni přejít na odlišný software, než s jakým byli dosud zvyklí

Více

Office Synchronizer Poznámky k verzi. Verze 1.61

Office Synchronizer Poznámky k verzi. Verze 1.61 Office Synchronizer Poznámky k verzi Verze 1.61 Sídlo společnosti Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tel: +1-937-233-8921

Více

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL Podrobné informace: Odposlech mobilního telefonu SpyTel 1 PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL ODPOSLECH TELEFONU SPYTEL PROČ ZVOLIT NAŠE ŘEŠENÍ? Jsme si vědomi, že na trhu existuje celá řada

Více

Intune a možnosti správy koncových zařízení online

Intune a možnosti správy koncových zařízení online Intune a možnosti správy koncových zařízení online Daniel Hejda Váš partner pro náročná ICT řešení Agenda Představení Co je služba Microsoft Intune Základní kroky k nasazení a konfiguraci Jak nám Microsoft

Více

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Rozvoj počítačové gramotnosti na českých školách č. CZ.1.07/1.3.00/51.0020 Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Kromě technické implementace Office 365 na školu je naprosto

Více

Software SMART Bridgit

Software SMART Bridgit Specifikace Software SMART Bridgit Verze 4.5 Popis produktu Konferenční software SMART Bridgit je cenově přístupnou aplikací typu klient/server, která umožňuje snadné plánování schůzek a připojení, sdílení

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario Telefon T-Mobile MDA Vario, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Návod nastavení telefonu na Mail For Exchange

Návod nastavení telefonu na Mail For Exchange Návod nastavení telefonu na Mail For Exchange Nastavení služby eoutlook pomocí Mail for Exchange na mobilních telefonech s operačním systémem Symbian S60 Co potřebujete: mobilní telefon s operačním systémem

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 1 1 7 7 U k á z k a k n i h y

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

1.1 Seznámení s programy Office

1.1 Seznámení s programy Office Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Tematická oblast Předmět Druh učebního materiálu Anotace Vybavení, pomůcky Střední průmyslová škola strojnická Vsetín CZ.1.07/1.5.00/34.0483 Ing.

Více

Základ úspěšných procesů. Správa ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management

Základ úspěšných procesů. Správa  ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management Základ úspěšných procesů Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Enterprise Content Management www.elo.com Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Využití informací. Optimalizace procesů. Úspora nákladů

Více

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Telefon Nokia Lumia 925, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé

Více

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Serverová řešení Microsoft Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Přehled Země: Česká republika Odvětví: Odstraňování komunálního a nebezpečného odpadu, živnostenské

Více

Úvodní list. Název školy Integrovaná střední škola stavební, České Budějovice, Nerudova 59 Číslo šablony/ číslo sady Poř. číslo v sadě 01 32/10

Úvodní list. Název školy Integrovaná střední škola stavební, České Budějovice, Nerudova 59 Číslo šablony/ číslo sady Poř. číslo v sadě 01 32/10 Úvodní list Název školy Integrovaná střední škola stavební, České Budějovice, Nerudova 59 Číslo šablony/ číslo sady Poř. číslo v sadě 01 32/10 Jméno autora Období vytvoření materiálu Název souboru Zařazení

Více

RadioBase 3 Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí

RadioBase 3 Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí RadioBase je datový subsystém pro ukládání a správu dat vysílačů plošného pokrytí zejména pro služby analogové a digitální televize a rozhlasu.

Více

Téma 8: Konfigurace počítačů se systémem Windows 7 IV

Téma 8: Konfigurace počítačů se systémem Windows 7 IV Téma 8: Konfigurace počítačů se systémem Windows 7 IV 1 Teoretické znalosti V tomto cvičení budete pracovat se správou vlastností systému, postupně projdete všechny karty tohoto nastavení a vyzkoušíte

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

1.2 Operační systémy, aplikace

1.2 Operační systémy, aplikace Informační a komunikační technologie 1.2 Operační systémy, aplikace Studijní obor: Sociální činnost Ročník: 1 Programy (Software - SW) V informatice se takto označují všechny samospustitelné soubory které

Více

Jak nastavit elektronickou poštu při využívání služeb sítě FDLnet.CZ

Jak nastavit elektronickou poštu při využívání služeb sítě FDLnet.CZ Jak nastavit elektronickou poštu při využívání služeb sítě FDLnet.CZ Pro zajištění správné funkcionality elektronické pošty při využívání služeb sítě FDLnet.CZ je třeba nastavit poštovní klienty, kteří

Více

PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích

PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích Nabídka bezplatných uživatelských školení zaměřených na Microsoft Office 2007/2010 PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích (Přehledový kurz, délka trvání 6 hodin.) Obsahem kurzu

Více

Dokumentace k produktu IceWarp Outlook konektor

Dokumentace k produktu IceWarp Outlook konektor Dokumentace k produktu IceWarp Outlook konektor IceWarp Outlook konektor 4 umožňuje synchronizovat informace mezi IceWarp serverem a klientskou aplikací Outlook. Konektor přináší: Vysokou stabilitu a nízké

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákona) vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název

Více

Outlook Connector Příručka

Outlook Connector Příručka GFI MailArchiver for Exchange Outlook Connector Příručka Společnost GFI Software http://www.gfi.com Email: info@gfi.com Informace obsažené v tomto dokumentu podléhají změnám bez předchozího upozornění.

Více

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka Univerzální rezervační systém Uživatelská příručka Obsah I. Instalace... 3 II. První spuštění aplikace... 4 III. Hlavní okno aplikace... 5 IV. Nastavení aplikace... 6 1. Přidání místností... 6 2. Uživatelské

Více