eprocurement Zlepšete kontrolu nad výdaji eprocurement PDF Demoverze cz.rs-online.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "eprocurement Zlepšete kontrolu nad výdaji eprocurement PDF Demoverze cz.rs-online.com"

Transkript

1 eprocurement Zlepšete kontrolu nad výdaji eprocurement PDF Demoverze cz.rs-online.com

2 Obsah Strana 2/22 3 Klady systému ve stručnosti 4 Síla jedné jediné globální internetové platformy 8 Punchout /Roundtrip Integrace se systémem ERP zákazníka 12 Způsob fungování Punchout /Roundtrip 18 Na vlastní přání poskytujeme katalog produktů s fixními cenami 19 Objednávka 22 Více informací

3 eprocurement Stránka 3/22 Klady systému ve stručnosti Redukce chybovosti, administrativy a procesních nákladů Větší průhlednost procesů a jasnější reporting Shoda cen a informací o dostupnosti produktů Lepší kontrola výdejů Zákazníci na celém světě jsou důkazem našich dlouholetých zkušeností s implementací systému ERP

4 Síla jedné jediné globální internetové platformy Stránka 4/22 Podávejte objednávky v elektronické formě prostřednictvím svého systému eprocurement a Rozhovor se správnými zaměstnanci v RS byl velmi důležitý, protože jsme chtěli jasně prezentovat svou vizi přístup k elektronickému obchodu. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Poskytujeme hostingové služby pro lokální stránky v 70 zemích, v 17 jazycích a v 12 různých měnách.

5 Síla jedné jediné globální internetové platformy Stránka 5/22 Všechny klady internetových stránek RS statisíce produktů, dostupnost a ceny Rozhovor se správnými zaměstnanci v RS byl velmi důležitý, protože jsme chtěli jasně prezentovat svou vizi a přístup k elektronickému obchodu. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Poskytujeme hostingové služby pro lokální stránky v 70 zemích, v 17 jazycích a v 12 různých měnách.

6 Síla jedné jediné globální internetové platformy Stránka 6/22 Rychlá implementace a bezproblémová komunikace včetně celkové a stálé technické podpory. Rozhovor se správnými zaměstnanci v RS byl velmi důležitý, protože jsme chtěli jasně prezentovat svou vizi a přístup k elektronickému obchodu. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Poskytujeme hostingové služby pro lokální stránky v 70 zemích, v 17 jazycích a v 12 různých měnách.

7 Síla jedné jediné globální internetové platformy Stránka 7/22 Škálovatelné řešení a rychlé zavedení pro globální firmy v případě potřeby Rozhovor se správnými zaměstnanci v RS byl velmi důležitý, protože jsme chtěli jasně prezentovat svou vizi a přístup k elektronickému obchodu. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Poskytujeme hostingové služby pro lokální stránky v 70 zemích, v 17 jazycích a v 12 různých měnách.

8 Punchout /Roundtrip Integrace se systémem ERP zákazníka Stránka 8/22 Spolupracuje s nejdůležitějšími zákazníky eprocurement: Ariba, SAP, Oracle, Hubwoo, Perfect Commerce atd. Komunikace mezi stranami byla klíčovým faktorem procesu, který zajistil přístup ke správnému řešení. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical. Přístup k neustále aktualizovanému sortimentu výrobků a k informacím o dostupnosti a cenách.

9 Punchout /Roundtrip Integrace se systémem ERP zákazníka Stránka 9/22 Nevyžaduje periodické aktualizace Komunikace mezi stranami byla klíčovým faktorem procesu, který zajistil přístup ke správnému řešení. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical. Přístup k neustále aktualizovanému sortimentu výrobků a k informacím o dostupnosti a cenách.

10 Punchout /Roundtrip Integrace se systémem ERP zákazníka Stránka 10/22 Předává veškeré informace o nákupech přímo do systému uživatele Komunikace mezi stranami byla klíčovým faktorem procesu, který zajistil přístup ke správnému řešení. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical. Přístup k neustále aktualizovanému sortimentu výrobků a k informacím o dostupnosti a cenách.

11 Punchout /Roundtrip Integrace se systémem ERP zákazníka Stránka 11/22 Je schopen obsluhovat formáty připravené v souladu s požadavky uživatele Komunikace mezi stranami byla klíčovým faktorem procesu, který zajistil přístup ke správnému řešení. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical. Přístup k neustále aktualizovanému sortimentu výrobků a k informacím o dostupnosti a cenách.

12 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 12/22 Rychlé vyhledávání a volba výrobků

13 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 13/22 Každodenně aktualizovaný sortiment

14 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 14/22 Přesné informace o dostupnosti výrobků

15 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 15/22 Více informací o výrobcích se nachází v technických listech

16 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 16/22 Nejaktuálnější ceny zvýrazněné ceny dostupné pro uživatele

17 Způsob fungování Punchout /Roundtrip Stránka 17/22 Bez stádia finalizace informace jde přímo do Vašeho nákupního systému.

18 Na požádání také možnost statického katalogu Stránka 18/22 NA DOTAZ TAKÉ MOŽNOST STATICKÉHO KATALOGU Možnost natáhnout do Vašeho systému eprocurement a hostování obsahu Katalogu Obsah bude ve formátu, plnícím požadavky Vašeho systému

19 Objednávka Stránka 19/22 Bezpečný proces objednávání Považujeme RS za našeho důležitého partnera. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Jistota, že objednávky jsou bezpečně a přesně přenášené.

20 Objednávka Stránka 20/22 Snížené množství chyb díky odstranění ručního překlíčování Považujeme RS za našeho důležitého partnera. John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Jistota, že objednávky jsou bezpečně a přesně přenášené.

21 Objednávka Stránka 21/22 Přijímá objednávky v mnoha průmyslových formátech jako CXML, XCBL, Oracle OAGXML, SAP XML IDOC, OpenTRANS partnera. Považujeme RS za našeho důležitého John Cummings, IT Manager MacLean Electrical Jistota, že objednávky jsou bezpečně a přesně přenášené.

22 Více informací Stránka 22/22 Kontaktuje nás a zjistěte, jak můžeme pomocí systému eprocurement podpořit kontrolu a snížit náklady Vašeho nákupního procesu. obchod@rscomponents.cz Zajistíme odpověd v průběhu 72 hodin.

Elektronická komunikace s dodavateli

Elektronická komunikace s dodavateli Elektronická komunikace s dodavateli Jaroslav Šebesta, con4pas Komunikace s dodavateli Potřeba komunikace s dodavateli Předání objednávky Potvrzení objednávky Dodací list Příjem faktury Reklamace / dobropis

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

Metadata. MI-DSP 2013/14 RNDr. Ondřej Zýka, ondrej.zyka@profinit.eu

Metadata. MI-DSP 2013/14 RNDr. Ondřej Zýka, ondrej.zyka@profinit.eu Metadata MI-DSP 2013/14 RNDr. Ondřej Zýka, ondrej.zyka@profinit.eu Co to jsou metadata Chybějící metadata Doplněná metadata Co o metadatech říkají autority Řízení metadata je nepochybně nejdůležitější

Více

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Ing. Petr Škvařil, Pardubický kraj Dipl. Ing.Zdeněk Havelka PhD. A-21 s.r.o. 1 Nepříjemné dotazy Jsme efektivní v provozování veřejné správy?

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Klinické systémy, nákup, logistika, Robert Opletal 2010

Klinické systémy, nákup, logistika, Robert Opletal 2010 Klinické systémy, nákup, logistika, golf Prostě Svratka! Robert Opletal 2010 Agenda Něco na úvod Proč nákup a logistika a klinické systémy Nákup a logistika ve zdravotnických zařízeních Co STAPRO na to?

Více

Využití LMS/LCMS 2. generace v procesech celoživotního vzdělávání

Využití LMS/LCMS 2. generace v procesech celoživotního vzdělávání Jan Macek, Account manager, Senior consultant - EEA s.r.o Praha macek@eea.cz Prezentace 21.11.2005 EEA communication solutions. Radlická 61, 150 00 Praha 5 2 E-learning v minulosti LMS 1. generace Vzdělávání

Více

SOA a Cloud Computing

SOA a Cloud Computing 9.11.2011 Marriott hotel Praha SOA a Cloud Computing Jaroslav Novotný IT Architekt 1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights SOA a Cloud Computing 2 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates.

Více

Přehled produktového portfolia SAP pro oblast nákupu Přehled hlavních komponent řešení pro podporu nákupu

Přehled produktového portfolia SAP pro oblast nákupu Přehled hlavních komponent řešení pro podporu nákupu smooth business flow Aktuální produktové portfolio SAP pro oblast nákupu on-premise vs. cloudová nákupní řešení con4pas, s.r.o. Novodvorská 1010/14A, 140 00 Praha 4 tel.: +420 261 393 211, fax: +420 261

Více

Manažerský pohled na řízení nákupního procesu v České poště

Manažerský pohled na řízení nákupního procesu v České poště smooth business flow Manažerský pohled na řízení nákupního procesu v České poště con4pas, s.r.o. Novodvorská 1010/14A, 140 00 Praha 4 tel.: +420 261 393 211, fax: +420 261 393 212 www.con4pas.cz Obsah

Více

Ontologie v e-commerce

Ontologie v e-commerce Diplomová práce Ontologie v e-commerce Pavel Jisl pavel@cetoraz.info ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ Ontologie v e-commerce Pavel Jisl, jislp@fel.cvut.cz p. 1/13 Cíle práce

Více

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie Případová studie Heineken Slovensko První FMCG společnost na Slovensku s online CRM Jak jsme společnosti Heineken zefektivnili prodej, marketing a obsluhu zákazníků technologickou inovací Heineken Slovensko:

Více

Dlouhodobý vývoj Jihomoravského kraje

Dlouhodobý vývoj Jihomoravského kraje 1993 1994 1995 1996 1997. 198 220 228 280 709 997 2 158 2 973 3 973 3 346 1 702 1 288 1 698 1 744. 24 191 26 608 24 491 24 305. 13 868 17 315 19 574 25 164... 37 681 36 936... 125 258 124 305... 48 47...

Více

Business Intelligence nástroje a plánování

Business Intelligence nástroje a plánování Business Intelligence nástroje a plánování pro snadné reportování a vizualizaci Petr Mlejnský Business Intelligence pro reporting, analýzy a vizualizaci Business Intelligence eporting Dashboardy a vizualizace

Více

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ecentre, a. s. Společnost ecentre, a.s je na trhu od r. 2006 a je tvořena týmem 48 odborníků v oblasti veřejných zakázek, práva a nastavování

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur!

Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur! Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur! Obsah ÚVOD: CO: PROČ: JAK: Elektronická fakturace a spolupráce mezi ČS a Skupinou ČEZ Popis služby Přínosy elektronické fakturace

Více

PŘEDSTAVENÍ - KAREL HÁJEK Nasazení SD ve skupině ČEZ

PŘEDSTAVENÍ - KAREL HÁJEK Nasazení SD ve skupině ČEZ PŘEDSTAVENÍ - KAREL HÁJEK 15 let na straně Dodavatele (AutoCont CZ) Implementace SD v holdingu Synot ( krabicové řešení pro standardní podporu ICT) Implementace SD pro 70x Tesco stores v Polsku (podpora

Více

Digitalizace příchozích faktur

Digitalizace příchozích faktur Digitalizace příchozích faktur www.scanservice.cz SAP Forum 2015 scanservice a.s. Jan Schöpp scanservice a.s. Náchodská 2397/23 193 00 Praha 9 Česká republika E-mail: info@scanservice.cz Obsah Představení

Více

Sjednocení dohledových systémů a CMDB

Sjednocení dohledových systémů a CMDB Řízení dodávky IT služeb v enterprise společnosti Sjednocení dohledových systémů a CMDB Václav Souček, ČEZ ICT Services, a.s. Jaroslav Jičínský, AutoCont CZ, a.s. 26. Ledna 2012 Agenda Úvod Výchozí stav

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

Analýzou dat k efektivnějšímu rozhodování

Analýzou dat k efektivnějšímu rozhodování Analýzou dat k efektivnějšímu rozhodování Chytrá řešení pro veřejnou správu Václav Bahník, ECM Solution Consultant Marek Šoule, ECM Software Sales Representative 8.4.2013 Řízení efektivního poskytování

Více

1. Vytvoření přílohy objednávky

1. Vytvoření přílohy objednávky DOKUMENTACE EKONOMICKÉHO SYSTÉMU SAP NA VUT V BRNĚ - www.vutbr.cz/oes/pro-uzivatele Oblast: 04_Nákupní objednávky Proces: Založení objednávky k rámcové smlouvě tiskařské služby Soubor: 04.08.01_Zalozeni_objednavky_k_ramcove_smlouve_pro_tiskarske_sluzby

Více

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka verze 2018-06 Pokud nechcete využít provoz v cloudu a chcete provozovat systém na vaší infrastruktuře, tak je to možné

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s.

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zakázka Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadavatel: K MEGA a.s. Drahobejlova 1452/54 190 00 Praha 9 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Řízení nákupu ve skupině ČEZ

Řízení nákupu ve skupině ČEZ Řízení nákupu ve skupině ČEZ Seminář:Podpora nákupu v prostředí SAP Štiřín 1.4.2009 JUDr. Hrobská Michaela MBA ředitelka útvaru nákup Milan Chotěborský Manaţer podpora nákupu Vývoj nákupu ve skupině ČEZ,

Více

Řešení společnosti Microsoft pro podporu dodavatelů

Řešení společnosti Microsoft pro podporu dodavatelů Řešení společnosti Microsoft pro podporu dodavatelů Verze 1.0, říjen 2001 Přehled Tento průvodce obsahuje informace o obchodních souvislostech řešení společnosti Microsoft pro podporu dodavatelů (Microsoft

Více

Akceptace platebních karet E commerce

Akceptace platebních karet E commerce Akceptace platebních karet E commerce 1. E-commerce ČSOB - základní informace Služba E-commerce ČSOB je určena obchodníkům, kteří uvažují o rozšíření své podnikatelské činnosti v oblasti elektronického

Více

Propojení s budoucností

Propojení s budoucností 01 CZ Propojení s budoucností Inteligentní řízení průtoku Industry 4.0 Bezpečná správa dat iconn Digitální platforma pro systémy stlačeného vzduchu Konektivita. Transparentnost. Efektivita. Indus Služba

Více

Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost?

Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost? 2008 aplis.cz, a.s. All rights reserved. 6.11.2007 Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost? Ing. Jiří Bříza, CSc. 9.4.2008 str. 2 Informace pro úřad Informace a jejich zhmotnění

Více

NÁKUP SKUPINY RWE ČESKÁ REPUBLIKA A.S. Den Dodavatelů, 7. 3. 2014, Praha

NÁKUP SKUPINY RWE ČESKÁ REPUBLIKA A.S. Den Dodavatelů, 7. 3. 2014, Praha NÁKUP SKUPINY RWE ČESKÁ REPUBLIKA A.S. Den Dodavatelů, 7. 3. 2014, Praha RWE 3/17/2014 Strana 1 DEN DODAVATELŮ PROČ PRÁVĚ VY? více než 3 000 aktivních dodavatelů ve skupině RWE Roční výdaje = 5 500 000

Více

PROCE55 Maintenance. Přehled

PROCE55 Maintenance. Přehled Přehled Obsah Představení PROCE55 Maintenance... 3 Přínosy řešení... 3 Integrace PROCE55... 4 PROCE55 Scheduling... 4 PROCE55 Warehouse... 4 Klíčové vlastnosti PROCE55 Maintenance... 5 Karty strojů a zařízení...

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Vitana a.s. monitoruje výrobní procesy všech 3 závodů pomocí systému MES Merz

Vitana a.s. monitoruje výrobní procesy všech 3 závodů pomocí systému MES Merz Vitana a.s. monitoruje výrobní procesy všech 3 závodů pomocí systému MES Merz Společnost Vitana a.s. je moderní potravinářskou firmou, která je součástí norského nadnárodního koncernu Rieber & Son. Od

Více

Snadný a efektivní přístup k informacím

Snadný a efektivní přístup k informacím Snadný a efektivní přístup k informacím 12. 4. 2010 Hradec Králové Petr Mlejnský Siemens Protection IT Solutions and Services, notice s.r.o.2010. / Copyright All rights notice reserved. Agenda Přístup

Více

moc děkujeme, že jste si své daňové přiznání zpracoval právě u nás. V tomto souboru najdete všechno potřebné k jeho podání na finanční úřad.

moc děkujeme, že jste si své daňové přiznání zpracoval právě u nás. V tomto souboru najdete všechno potřebné k jeho podání na finanční úřad. Jméno: ANONYM ID:5189486 Adresa: Daňový rok: 216 Klientské číslo: 5189486 Milý zákazníku, moc děkujeme, že jste si své daňové přiznání zpracoval právě u nás V tomto souboru najdete všechno potřebné k jeho

Více

Univerzální vyhledávací portál jako integrační řešení pro digitální knihovny

Univerzální vyhledávací portál jako integrační řešení pro digitální knihovny Univerzální vyhledávací portál jako integrační řešení pro digitální knihovny Nabídka a know-how společnosti SEFIRA Iva Celbová konzultant knihovní systémy celbova@sefira.cz Nabídka SEFIRA na řešení projektu

Více

Technologická řešení VWR : web příležitostí

Technologická řešení VWR : web příležitostí Technologická řešení VWR : web příležitostí e-business je aktivní způsob využití technologie k podpoře a zlepšení podnikových procesů a aktivit. VWR vám nabízí výběr z mnoha řešení, která vám usnadní přístup

Více

Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat

Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat Retail Summit 2008 Technologie které mohou pomáhat Jiří Melzer, MIBCON, a.s. Klíčová témata Plánování sortimentu strategické plánování nové sezóny plánování a tvorba kolekce finanční plánování prodejních

Více

Cloud projekt v praxi Zkušenosti a rizika s nasazením řešení v Cloudu

Cloud projekt v praxi Zkušenosti a rizika s nasazením řešení v Cloudu smooth business flow Cloud projekt v praxi Zkušenosti a rizika s nasazením řešení v Cloudu con4pas, a.s. Novodvorská 1062/12, 142 00 Praha 4 tel.: +420 261 393 211, fax: +420 261 393 212 www.con4pas.cz

Více

Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP

Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP Ing. Miloslav Marčan odbor informatiky MPO Praha říjen 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Agenda Historie projektu Cíle projektu IS RŽP Legislativní

Více

Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z

Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z Tento dokument byl stažen z Národního úložiště šedé literatury (NUŠL). Datum stažení: 30.12.2016 Nové služby ve VPK Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z http://www.nusl.cz/ntk/nusl-261562 Dílo je chráněno podle

Více

12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce

12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce 12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce Cíle výuky modulu Definovat B2B obchodování a vysvětlit jeho význam a historii. Vysvětlit procesu nákupu, dodavatelského řetězce a

Více

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz Vývoj moderních technologií při vyhledávání Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22. - 24.5. 2007 Abstrakt Vzhledem

Více

Informace pro úřady městských částí hl.m.prahy k zavedení IS datových schránek

Informace pro úřady městských částí hl.m.prahy k zavedení IS datových schránek Informace pro úřady městských částí hl.m.prahy k zavedení IS datových schránek Jitka Pankrácová, ICZ a.s. 16/06/2009, Praha Přehled novinek a souvisejících aktivit Doplnění multilicence MHMP o moduly a

Více

16.2.2012. IBM Sterling B2B Integrator případové studie

16.2.2012. IBM Sterling B2B Integrator případové studie 16.2.2012 IBM Sterling B2B Integrator případové studie Milan Mikula Solution Manager Robert Matras Technical Consultant EDITEL představení společnosti EDITEL je mezinárodní společnost, člen skupiny GS1

Více

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU OBCHODNÍMU MODELU. UMOŽŇUJE VÝVOJ NOVÝCH FUNKCÍ, ÚPRAVU STÁVAJÍCÍCH MODULŮ, PŘÍPADNĚ NÁVRH A VÝVOJ MODULU NOVÉHO.

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri

Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri Ing. Aleš Kopecký Ing. Martina Tomešová Telefónica O2 Czech Republic Agenda 1. Postup centralizace

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008 Konference zaměřená na aktuální trendy a inovativní řešení v oblasti podnikových informačních systémů NABÍDKA K ÚČASTI 18. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání 6.

Více

Portál podpory. Michal Vokáč Minerva Česká republika, a.s. Service Desk

Portál podpory. Michal Vokáč Minerva Česká republika, a.s. Service Desk Portál podpory Michal Vokáč Minerva Česká republika, a.s. Service Desk Helpdesk ve struktuře Minervy Představenstvo Výkonný ředitel Obchodní odd. Realizace Servis Finance & Administrativa Vývoj Helpdesk

Více

MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY

MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY Informační strategie města Plzně a architektura Informačního systému města Plzně -ISMP Ing. Stanislav Brož Ing. Josef Míka Správa informačních technologií města Plzně Informační

Více

Jakým otázkám dnes čelí CIO? Otakar Školoud Chief Information Officer, ALTRON GROUP

Jakým otázkám dnes čelí CIO? Otakar Školoud Chief Information Officer, ALTRON GROUP Jakým otázkám dnes čelí CIO? Otakar Školoud Chief Information Officer, ALTRON GROUP Jakým otázkám dnes čelí CIO? Jaké jsou jejich řešení? Tlak na snižování nákladů Využití nových technologií a rostoucí

Více

SAP PROCUREMENT DAY 2013

SAP PROCUREMENT DAY 2013 SAP PROCUREMENT DAY 2013 Portfolio řešení SAP pro oblast nákupu Vladimír Heřt, SAP ČR Agenda Stručný úvod Portfolio řešení SAP Řešení SAP pro oblast nákupu On Premise & On Demand Nadstavbová řešení SAP

Více

Datová kvalita základ úspěšného BI. RNDr. Ondřej Zýka, Profinit

Datová kvalita základ úspěšného BI. RNDr. Ondřej Zýka, Profinit Datová kvalita základ úspěšného BI RNDr. Ondřej Zýka, Profinit 1.6.2012 Datová exploze Snižování nákladů o Zdvojnásobení objemu podnikových dat každé dva roky o Konkurenční tlak o Ekonomická krize o V

Více

Centrální portál knihoven a knihovní systémy. Petr Žabička, Moravská zemská knihovna v Brně

Centrální portál knihoven a knihovní systémy. Petr Žabička, Moravská zemská knihovna v Brně Centrální portál knihoven a knihovní systémy Petr Žabička, v Brně Obsah 1. Centrální portál knihoven 2. Agregace metadat 3. Standard Z39.83 4. Identity uživatelů 5. Online platby Centrální portál knihoven

Více

Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách

Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách Zdeněk Otáhal a Boris Bělousov Account manager Ředitel společnosti Dynamica, a.s. Dnes jsou všichni on-line, vždy

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

ELEKTRONICKÉ AGENDY PRO VÁŠ ÚŘAD, ANONYMIZACE A PÉČE O DOKUMENTY PDF A MS OFFICE

ELEKTRONICKÉ AGENDY PRO VÁŠ ÚŘAD, ANONYMIZACE A PÉČE O DOKUMENTY PDF A MS OFFICE ELEKTRONICKÉ AGENDY PRO VÁŠ ÚŘAD, ANONYMIZACE A PÉČE O DOKUMENTY PDF A MS OFFICE Michal Vejvoda a Martin Vondrouš neuděluje poskytnutím informací žádné licence na užití autorských děl ani jiná práva duševního

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

TECHNOLOGICKÁ PODPORA PROCESNÍHO ŘÍZENÍ

TECHNOLOGICKÁ PODPORA PROCESNÍHO ŘÍZENÍ Seminář: JAK POPSAT A OPTIMALIZOVAT FIREMNÍ PROCESY Zlín, 9. 6. 2011 TECHNOLOGICKÁ PODPORA PROCESNÍHO ŘÍZENÍ aneb SharePoint jako platforma pro procesy uvnitř i vně firmy C Í L P Ř E D N Á Š K Y : Z V

Více

Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta.

Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta. Rychlý výpis Úvod Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta. Zákazník služby Mezi očekávané zákazníky služby Rychlý výpis patří:

Více

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management O 2 Clean Internet Ochranný štít pro bezpečný internet Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management Trendy a potřeby v ICT Trendy Řešení Popis služby Výhody Proč O 2? Reference Chraňte své

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

SA Služby IS DMVS LK

SA Služby IS DMVS LK Příloha A Směrnice IS DMVS LK Služby IS DMVS LK Verze 1.1 DMVS Libereckého kraje Zpracoval Datum 30. 10. 2015 Označení ŘD Popis Vydavatel URL Platnost Práva Liberecký kraj a aktivní partneři SA Služby

Více

Moderní trendy v oblasti odběratelskododavatelského řetězce

Moderní trendy v oblasti odběratelskododavatelského řetězce Moderní trendy v oblasti odběratelskododavatelského řetězce INVEX fórum 2007 Alexandr Pomazal, Oracle Czech Moderní trendy Internet spojuje nejen lidi, ale i podniky Využívání možností

Více

Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z

Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z Tento dokument byl stažen z Národního úložiště šedé literatury (NUŠL). Datum stažení: 30.01.2017 Nové služby ve VPK Ouzká, Marcela 2016 Dostupný z http://www.nusl.cz/ntk/nusl-204781 Dílo je chráněno podle

Více

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s.

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Cloud Computing pro státní správu v praxi Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Portál SecuStamp.com Proč vznikl portál SecuStamp.com Na trhu chybělo» Jednoduché

Více

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT TOOL SUPPLY 24/7 Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT Česká republika s.r.o. Sokolovská 250 594 01 Velké Meziříčí Tel. +420 566 522 411 wnt-cz@wnt.com www.wnt.com Obsah WNT Tool Supply 24/7 Výhody

Více

Elektronická fakturace na vzestupu! Konference ISSS, 7.4.2014

Elektronická fakturace na vzestupu! Konference ISSS, 7.4.2014 Elektronická fakturace na vzestupu! Konference ISSS, 7.4.2014 Bankovní standard e-fakturace... Podporu standardu a projektu jeho implementace vyjádřilo i Národní mnohostranné fórum ČR pro elektronickou

Více

HR.CZ@eur.bosal.com. Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

HR.CZ@eur.bosal.com. Dotazník pro uchazeče o zaměstnání Zápská 1857, Brandýs nad Labem V případě zájmu, zasílejte své strukturované životopisy na email: HR.CZ@eur.bosal.com Můžete si také vyzvednout na vrátnici naší společnosti Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

Více

Nabídka internetového obchodu

Nabídka internetového obchodu Nabídka internetového obchodu Odběratel Dodavatel Martin Daneš Martin Hůlek Tel.: 775 974321 E-mail: hulek.martin@gmail.com 1 Popis Řešení internetového obchodu nabízí beztabulkové řešení layoutu. Budete

Více

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line ACS-suite serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line Vstupní informace pro připojení externího systému třetí strany. page: 1 OBSAH 1. HOTELOVÉ SYSTÉMY... 3 Co je k tomu potřeba?... 4 2. DOCHÁZKOVÉ

Více

Základní popis https://icompllex.com

Základní popis https://icompllex.com Základní popis https://icompllex.com icompllex IT řešení funkce compliance Moderní webová aplikace k zajištění funkce compliance finančními institucemi. icompllex představuje robustní vysoce efektivní

Více

On-line katalog On-line digitální knihovna

On-line katalog On-line digitální knihovna On-line katalog On-line digitální knihovna zpřístupnění dat formou služby (AiP Beroun s.r.o.) Základní funkce vyhledávání v záznamech zobrazení popisných záznamů obrazů videozáznamů audiozáznamů uživatelské

Více

Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: zlepšení , Praha, Pavel Janoušek

Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: zlepšení , Praha, Pavel Janoušek Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: 100+1 zlepšení 21.5.2019, Praha, Pavel Janoušek Agenda 1. Představení společnosti 2. Daňovka celkový přehled 3. Živá ukázka 4. Otázky a odpovědi 20 + 20 + 20 minut

Více

Prezentace 2. Slide 1. Slide 2. Slide 3. Slide 4. Prezentace pdf. nazev projektu jmena atd.. Obsah

Prezentace 2. Slide 1. Slide 2. Slide 3. Slide 4. Prezentace pdf. nazev projektu jmena atd.. Obsah 2016-09-15 02:24 1/5 Prezentace 2 Prezentace 2 Prezentace pdf Slide 1 nazev projektu jmena atd.. Slide 2 Obsah Úloha v projektu. Varianty řešení: postup, silné/slabé stránky, náklady, rizika, porovnání

Více

Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina. AutoCont řešení s využitím MS platformy

Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina. AutoCont řešení s využitím MS platformy Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina AutoCont řešení s využitím MS platformy Přehled o úkolech, projektech Splnění požadavků ISO auditu Softwarová řešení Jednoduchost administrativních úkonů Elektronizace

Více

Facility management pro všechny

Facility management pro všechny CAFM v ČSOB 14.11.2011 Facility management pro všechny 14.11.2011 CAFM FM AWARDS 2011 l 3 CAFM obsah prezentace Podmínky úspěchu Postup implementace v ČSOB Příklady CAFM řešení Přínosy a efekty CAFM l

Více

Technologická centra obcí ZKUŠENOSTI HOSTOVÁNÍ ŘEŠENÍ SPISOVÉ SLUŽBY

Technologická centra obcí ZKUŠENOSTI HOSTOVÁNÍ ŘEŠENÍ SPISOVÉ SLUŽBY Technologická centra obcí ZKUŠENOSTI HOSTOVÁNÍ ŘEŠENÍ SPISOVÉ SLUŽBY Roman Zemánek ICZ a. s. 10.6.2010 DOKUMENT TCK - Důvěryhodná elektronická spisovna DŮVĚRNOST Pro zákazníky 1 Obsah: 1. Motivace pro

Více

Hospodářská informatika

Hospodářská informatika Hospodářská informatika HINFL, HINFK Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU v Brně (LDF) s ohledem na disciplíny společného základu reg.

Více

Informační systém města Plzně IS moderně řízeného úřadu. Ing. Josef Míka Vedoucí úseku rozvoje

Informační systém města Plzně IS moderně řízeného úřadu. Ing. Josef Míka Vedoucí úseku rozvoje Informační systém města Plzně IS moderně řízeného úřadu Ing. Josef Míka Vedoucí úseku rozvoje 1 Správa informačních technologií města Plzně SITMP příspěvková organizace města Plzně zřízena 1998 poskytuje

Více

Implementace systému registrů a agend Proxio - unifikace registrů, evidencí a agend

Implementace systému registrů a agend Proxio - unifikace registrů, evidencí a agend Implementace systému registrů a agend Proxio - unifikace registrů, evidencí a agend Informace o projektovém záměru 14.5.2008 Schůzka INF MHMP s INF MČ Praha 1-22 1 Definice základních pojmů IS HMP PROXIO

Více

Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení.

Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení. Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení. 1. Mé údaje správa osobních údajů a seznamu vybraných produktů

Více

Hlavní sídlo COSCOM GmbH telefon: 0049 80 92 / 20 98-0 telefax: 0049 80 92 / 20 98-44 www.coscom.de info@coscom.de

Hlavní sídlo COSCOM GmbH telefon: 0049 80 92 / 20 98-0 telefax: 0049 80 92 / 20 98-44 www.coscom.de info@coscom.de Hlavní sídlo COSCOM GmbH telefon: 0049 80 92 / 20 98-0 telefax: 0049 80 92 / 20 98-44 www.coscom.de info@coscom.de ČR COSCOM Computer s.r.o. Orlí 3 CZ - 60200 Brno Telefon: +420 542 516 410 Telefax: +420

Více

Analýza nestrukturovaných dat pomocí Oracle Endeca Information Discovery

Analýza nestrukturovaných dat pomocí Oracle Endeca Information Discovery Analýza nestrukturovaných dat pomocí Oracle Endeca Information Discovery Petr Podbraný Oracle Business Intelligence Sales Consultant 1 2012 Oracle Corporation Co znamená Information Discovery? Zjednodušeně

Více

COMPAREX SoftCare legálněji už to nejde! COMPAREX CZ s.r.o. Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare

COMPAREX SoftCare legálněji už to nejde! COMPAREX CZ s.r.o. Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare COMPAREX CZ s.r.o. Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare 30 let zkušeností na trhu COMPAREX SoftCare legálněji už to nejde! COMPAREX na vaší straně po celém světě Microsoft Software Asset Management

Více

Příloha č. 1 Servisní smlouvy. Katalog služeb. S2_P1_Katalog služeb

Příloha č. 1 Servisní smlouvy. Katalog služeb. S2_P1_Katalog služeb Příloha č. 1 Servisní smlouvy Katalog služeb S2_P1_Katalog služeb 1 Obsah 1 OBSAH... 2 2 DEFINICE SLUŽEB... 3 3 SPECIFIKACE SLUŽEB... 6 3.1 SLUŽBA PS01_PROVOZ A SPRÁVA... 6 3.2 SLUŽBA PS02_ZÁLOHA A OBNOVA...

Více

Mezinárodní standard pro obchod a logistiku

Mezinárodní standard pro obchod a logistiku Mezinárodní standard pro obchod a logistiku Daniel Lopour Kdo jsme? Czech Republic Plně integrovaná globální organizace GS1 vznikla na počátku roku 2005 spojením EAN International a Uniform Code Council

Více

ERP: Integrační platforma ve výrobní společnosti. Ing. Tomáš Hanáček Dynamica, a.s.

ERP: Integrační platforma ve výrobní společnosti. Ing. Tomáš Hanáček Dynamica, a.s. ERP: Integrační platforma ve výrobní společnosti Ing. Tomáš Hanáček Dynamica, a.s. Něco málo historie Terminálové sítě PC sítě Sálové počítače centrální zpracování dat Počet uživatelů podnikového IS v

Více

Digitalizace a vytěžování dat jako služba

Digitalizace a vytěžování dat jako služba Digitalizace a vytěžování dat jako služba Jiří Rogalewicz, Solution Architect Petr Šedivý, Senior Service Delivery Manager Siemens IT Solutions and Services ISSS Hradec Králové 4.dubna 2011 Siemens IT

Více

Strategický nákup aneb jak nejlépe vybrat dodavatele Vybíráme dodavatele v SAP SRM

Strategický nákup aneb jak nejlépe vybrat dodavatele Vybíráme dodavatele v SAP SRM smooth business flow Strategický nákup aneb jak nejlépe vybrat dodavatele Vybíráme dodavatele v SAP SRM con4pas, s.r.o. Novodvorská 1010/14A, 140 00 Praha 4 tel.: +420 261 393 211, fax: +420 261 393 212

Více