Modernizace trati Hradec Králové - Pardubice - Chrudim, 2. stavba, zdvoukolejnění Opatovice nad Labem - Hradec Králové

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Modernizace trati Hradec Králové - Pardubice - Chrudim, 2. stavba, zdvoukolejnění Opatovice nad Labem - Hradec Králové"

Transkript

1 Modernizace trati Hradec Králové - Pardubice - Chrudim, 2. stavba, zdvoukolejnění Opatovice nad Labem - Hradec Králové Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

2 Program Prezentace stavu přípravy záměru Dotazy zástupců spolku Kaštanka z.s Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

3 Cíle jednání Seznámení zástupců spolku Kaštanka z.s. s aktuálním stavem návrhu modernizace a zdvoukolejnění železniční tratě Opatovice nad Labem Hradec Králové Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

4 Záměr Modernizace a zdvoukolejnění železniční tratě mezi Pardubicemi a Hradcem Králové záměr rozdělen do 4 staveb 2. stavba v úseku ŽST Opatovice nad Labem- Pohřebačka (včetně) ŽST Hradec Králové hl. n. (včetně) 1. stavba ŽST Stéblová (včetně) ŽST Opatovice nad Labem-Pohřebačka (mimo) realizována stavba ŽST Pardubice-Rosice nad Labem (včetně) Stéblová (mimo) v přípravě, probíhá EIA a inženýrská činnost TNS Stéblová dokončuje se přípravná dokumentace Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

5 Záměr v Pardubicích se připravuje související stavba Modernizace železničního uzlu Pardubice součástí je napojení tratě Pardubice Hradec Králové probíhá územní řízení začíná se připravovat související záměr Modernizace Velký Osek Hradec Králové Choceň (rozdělen do čtyř staveb) Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

6 Stav přípravy záměru Opatovice nad Labem Hradec Králové v 08/2017 vydána přípravná dokumentace po připomínkách se zapracováním změny mimoúrovňového křížení Kuklenská zahájena inženýrská činnost - projednání s dotčenými orgány a s vlastníky pozemků a nemovitostí podána dokumentace EIA na MŽP předpoklad realizace 10/ / Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

7 Přípravná dokumentace (DÚR) přípravná dokumentace (DÚR) slouží pro umístění stavby do území a pro stanovení nákladů stavby tomu odpovídá podrobnost dokumentace cílem je získání rozhodnutí o umístění stavby následuje dokumentace projekt (DSP) v projektu je již vysoká podrobnost - podle projektu se realizuje stavba zhotovitel stavby si může v některých případech zpracovat realizační dokumentaci Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

8 Změna křížení Kuklenská křížení Kuklenská v souladu s rozhodnutím zastupitelstva SMHK byla navržena změna podjezdu v ose Kuklenská Poděbradova na podchod se zachováním přejezdu ulice Kuklenské podchod je navržen bezbariérový v parametrech pro pěší a cyklisty z ulice Poděbradovy do ulice Kuklenské přes otevřenou část podchodu je navržena lávka na komunikaci pro pěší mezi železniční tratí a hřištěm na hřišti bude obnovena asfaltová plocha a dotčené herní prvky přístupy do podchodu budou zastřešené Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

9 Změna křížení Kuklenská přejezd bude zabezpečený závorami, světelným a zvukovým výstražným znamením, s pozitivním bílým světlem z přejezdu bude zakázáno odbočení do ulice Poděbradovy, ulice Poděbradova bude v úseku u přejezdu jednosměrná dopravní obslužnost ulice Poděbradovy bude zajištěna Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

10 Dotčení jímacích objektů - studní zhotovitel zpracoval Hydrogeologické posouzení vlivu stavby na okolí pro mimoúrovňová křížení Bezručova, Kuklenská, Honkova, Gočárova byl určen rozsah případného dotčení území stavební činností rozsah záleží na aktuální hladině podzemní vody v době stavby základová spára podchodu Honkova je nad hladinou podzemní vody, základové spáry podchodu Bezručova a Kuklenská jsou cca na hladině podzemní vody objekty podchodů se budou budovat v těsněných stavebních jámách pažených štětovnicemi, případný přítok podzemní vody bude dnem (rozpukané slínovce) Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

11 Dotčení jímacích objektů - studní podzemní voda vniklá do stavební jámy bude po nezbytnou dobu čerpána mimo stavební jámu (v řádu týdnů, max. cca měsíc) případný pokles hladiny podzemní vody během stavební činnosti ve studních bude v řádu cm po ukončení čerpání vody ze stavební jámy se hladina podzemní vody postupně vrátí do původní výše v dotčeném území byly pasportizovány studny na zjištěných objektech je navržen monitoring hladiny podzemní vody Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

12 Dotčení jímacích objektů - studní pokud dojde k dlouhodobému poklesu hladiny podzemní vody prokazatelně stavební činností, budou dotčené studny nahrazeny novými nebo prohloubeny (bude-li to technicky možné) před stavbou bude pasportizován stav nejbližších domů k zamezení budoucích reklamací vlivu stavby na zástavbu Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

13 Kácení zeleně celkem je navrženo k primárnímu kácení 3805 stromů z toho: 3493 stromů o průměru kmene cm (obvod cm), 226 stromů o průměru kmene cm (obvod cm), 86 stromů s průměrem kmene nad 50 cm (obvod nad 157 cm) celkem bude nutné smýtit m 2 keřů po stavbě může dojít k dokácení k zajištění rozhledových poměrů a bezpečnosti železničního provozu dle požadavku Drážního úřadu náhradní výsadby jsou řešeny spolu s MMHK Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

14 Ochrana 2. řady stromů v jírovcové aleji každý strom bude individuálně obedněn celá řada bude ohrazena mezi železniční tratí a ponechávanou řadou jírovců bude zřízena staveništní komunikace ze silničních panelů na štěrkovém loži k roznosu zatížení na kořenový systém Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

15 Hluk zhotovitel zpracoval Hlukovou studii byla zhodnocena výhledová akustická situace v okolí železniční tratě v době zpracování PD vešlo v planost NV č. 217/2016, řešící ochranu před hlukem zapracováno Hlukovou studii schválila Krajská hygienická stanice HK obecně lze konstatovat, že tato železniční stavba na většině úseku nepřekračuje stanovené hlukové limity opatření proti hluku (protihlukové stěny) jsou navrženy v zájmové lokalitě: u krajního domu v ulici Družstevní vlevo v délce 58 m u krajních domů za přejezdem Honkova vpravo v délce 76 m Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

16 Hluk po stavbě bude provedeno kontrolní měření hluku v případě překročení limitů budou dodatečně navržena odpovídající protihluková opatření doposud na železniční stavbě nenastalo Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

17 Vibrace zastižené geologické poměry nenasvědčují vzniku nadměrných vibrací od železničního provozu v rámci stavby bude provedena kompletní modernizace železničního svršku a spodku modernizace přinese celkové snížení vibrací měření vibrací stávajícího stavu bude provedeno v dalším projektovém stupni předpokládá se dodržení hygienických limitů vibrací bez návrhu antivibračních opatření Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

18 Prašnost po stavbě nedojde ke zvýšení prašnosti ani imisí z železničního provozu obecná opatření ke snížení prašnosti během stavby skrápění staveniště v bodě sucha oplach aut před výjezdem na komunikace pravidelné čištění povrchu příjezdových komunikací zhotovitel zpracoval Rozptylovou studii pro dobu realizace záměru Rozptylová studie hodnotí imisní zátěž v okolí stacionárního zdroje zde recyklační základna v Opatovicích nad Labem a na příjezdových komunikacích mimo zájmovou lokalitu Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

19 Staveniště stavební práce budou probíhat na stávajícím železničním tělese a sousedním přilehlém stavebním pruhu činnost na staveništi bude probíhat při využívání ploch ZS a dalších ploch jako dočasných stavenišť pro terénní úpravy, pokládku sítí, manipulaci a skladování rozhodující část stavebních a montážních prací bude probíhat na stávajícím a budoucím železničním tělese a na plochách ZS Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

20 Přístupy na staveniště hlavní dopravní trasou budou příjezdy od silnic I/37, I/35, II/324 na jednotlivá zařízení staveniště podchod Bezručova silnice I/37 Medkova Bezručova podchod Kuklenská silnice I/37 Medkova Bezručova Kuklenská Rubešova Poděbradova podchod Honkova silnice I/35 I/31 (Střelecká) V lipkách Jiřího Purkyně Honkova podjezd Gočárova silnice I/35 I/31 (Střelecká) Gočárova třída silnice I/35 (Koutníkova) Za Škodovkou Pražská třída Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

21 Přístupy na staveniště úsek podchod Bezručova - podchod Kuklenská staveništní komunikace podél železniční tratě úsek podchod Kuklenská - podchod Honkova ulice Opatovická + staveništní komunikace podél železniční tratě úsek podchod Honkova - podjezd Gočárova ulice Nerudova + staveništní komunikace podél železniční tratě Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

22 Obnova komunikací po stavbě před zahájením stavby bude provedena pasportizace komunikací dotčených stavbou po stavbě též, bude porovnán stav před stavbou a po stavbě po stavbě budou obnoveny komunikace prokazatelně poškozené stavbou SO Zabezpečení veřejných zájmů SO Hradec Králové podjezd Gočárova, zabezpečení veřejných zájmů SO Hradec Králové podchod Honkova, zabezpečení veřejných zájmů SO Hradec Králové podchod Kuklenská, zabezpečení veřejných zájmů SO Hradec Králové podchod Bezručova, zabezpečení veřejných zájmů Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

23 Postupy výstavby - orientační Stavební postup 1 (04/2022): zahrnuje práce na východní části jižního zhlaví a osobní skupiny žst. Hradec Králové hl. n. včetně stavby první poloviny nového mostu v km 27,533 (podjezd Gočárova). Stavební postup 2 (05/2022): pokračování činností na mostě v km 27,533 Stavební postup 3 (05/2022): pokračování činností na mostě v km 27,533, Rekonstrukce mezistaničního úseku Opatovice n. L.-Pohřebačka Hradec Králové Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

24 Postupy výstavby - orientační Stavební postup 4 (06/ /2022): Pokračování činností na mostě v km 27,533, Rekonstrukce mezistaničního úseku Opatovice n. L.-Pohřebačka Hradec Králové Stavební postup 5 (10/ /2022): dokončovací práce na mostě v km 27,533 dokončovací práce na mezistaničním úseku Opatovice n. L.- Pohřebačka Hradec Králové za provozu Stavební postup 6 (12/ /2023): Demolice západní části mostu v km 27,533 Stavební postup 7 (03/ /2023): Stavba západní části mostu v km 27, Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

25 Postupy výstavby - orientační Stavební postup 8 (08/2023): Dokončení západní části mostu v km 27,533. Stavební postupy 9 11 (08/ /2023): bez vlivu na zájmovou lokalitu Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

26 dotazy účastníků jednání Dotazy Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

27 Upozornění Tento dokument smí být užíván pouze osobou, které byl poskytnut, a to pro účely a činnosti, pro které byl zhotovitelem zpracován. Tento dokument nesmí být jakkoliv užíván jinými osobami bez předchozího souhlasu zhotovitele a osoby, které byl poskytnut. Zhotovitel SUDOP PRAHA a.s. dává souhlas s vystavením tohoto dokumentu na webových stránkách spolku Kaštanka z.s. takovým způsobem, který jasně identifikuje datum vzniku dokumentu a jeho aktuálnost. Zhotovitel SUDOP PRAHA a.s. nedává souhlas s dalším šířením tohoto dokumentu Jednání se zástupci spolku Kaštanka z.s.

28 Děkuji za pozornost SUDOP PRAHA a.s., Olšanská 1a, Praha 3,

Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Ing. Pavel Surý

Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Ing. Pavel Surý Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji Ing. Pavel Surý Dopravní konference Pardubice, 7. 9. 2017 Souhrnné údaje v Pardubickém kraji SŽDC v současné době připravuje celkem 13 větších investičních

Více

Silnicei/37. Březhrad Opatovice E54. informační leták, 07/2013 uvedeno do provozu. Roudniè. Pohøebaèka. Opatovice nad Labem. Vysoká.

Silnicei/37. Březhrad Opatovice E54. informační leták, 07/2013 uvedeno do provozu. Roudniè. Pohøebaèka. Opatovice nad Labem. Vysoká. Silnicei/ informační leták, 07/2013 uvedeno do provozu Roudniè Pohøebaèka sever most pøes Opatovický kanál 324 Vysoká 1) inundaèní most E54 Èeperka stavba R35 Èasy Králov éh rade Silnice I/ Dopravní význam

Více

ZÁVAZNÉ STANOVISKO SOUHLASNÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO

ZÁVAZNÉ STANOVISKO SOUHLASNÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO Ministerstvo životního prostředí Hradec Králové 18. 07. 2018 Č. j. MZP/2018/550/841 ZN/MZP/2017/550/32 ZÁVAZNÉ STANOVISKO Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy VI (dále jen ministerstvo

Více

Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Bc. Jiří Svoboda, MBA Generální ředitel

Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Bc. Jiří Svoboda, MBA Generální ředitel Železniční stavby v Pardubickém a Královéhradeckém kraji Bc. Jiří Svoboda, MBA Generální ředitel Dlážděná 1003/7, Praha 1 06.09.2018 Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Provozuje tratě

Více

Modernizace traťového úseku Týniště nad Orlicí (mimo) - Choceň Miroslav Krsek

Modernizace traťového úseku Týniště nad Orlicí (mimo) - Choceň Miroslav Krsek Modernizace traťového úseku Týniště nad Orlicí (mimo) - Choceň Miroslav Krsek Program Prezenční listina Zadání hlavní zajímavé body Předpokládaný návrh Rušení železničních přejezdů 27. 7. 2017 2 Modernizace

Více

Hluková studie 08/2017 J 1. Číslo změny: Obsah změny: Datum změny: - - ING. JANA ŠAFRATOVÁ FRANTIŠEK KOHLÍČEK. Měřítko: Název přílohy: Datum:

Hluková studie 08/2017 J 1. Číslo změny: Obsah změny: Datum změny: - - ING. JANA ŠAFRATOVÁ FRANTIŠEK KOHLÍČEK. Měřítko: Název přílohy: Datum: DOKUMENT LZE UŽÍVAT POUZE VE SMYSLU PŘÍSLUŠNÉ SMLOUVY O DÍLO. ŽÁDNÁ JEHO ČÁST NEMŮŽE BÝT DLE ZÁKONA č.121/2000 Sb. KOPÍROVÁNA NEBO JINÝM ZPŮSOBEM ROZŠIŘOVÁNA BEZ SOUHLASU SUDOP PRAHA a.s. Číslo změny:

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 27. 1. 2016 Žádost o vyjádření vlastníka dotčené nemovitosti Trvalý zábor, dočasný zábor a věcné břemeno Zpráva se předkládá z důvodu: žádosti Metroprojekt

Více

silnice I/35 Holice obchvat 12/2008 uvedeno do provozu

silnice I/35 Holice obchvat 12/2008 uvedeno do provozu silnice I/35 Holice obchvat 12/2008 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Silnice I/35 je zařazena do vybrané silniční sítě, protože tvoří důležitou spojnici mezi východní částí Čech s Moravou. V současné

Více

Silnicei/11. Hrádek průtah T58. informační leták, 05/2011 uvedeno do provozu. Silnice I/11. Hrádek. stavba Hrádek prùtah.

Silnicei/11. Hrádek průtah T58. informační leták, 05/2011 uvedeno do provozu. Silnice I/11. Hrádek. stavba Hrádek prùtah. Silnicei/ Èeský Tìšín stavba Oldøichovice Bystøice Silnice I/ stavba Hrádek prùtah info informační leták, 05/20 uvedeno do provozu køižovatka Na Pasekách most pøes potok a Hrádek Baøiny T58 Harcov Kempy

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

Silnicei/37. Pardubice Trojice E58. informační leták, stav k 05/2014. Silnice I/37. stavba. Pardubice Trojice. MÚK Palackého. MÚK Závodištì Pardubice

Silnicei/37. Pardubice Trojice E58. informační leták, stav k 05/2014. Silnice I/37. stavba. Pardubice Trojice. MÚK Palackého. MÚK Závodištì Pardubice Trojice Silnicei/ Silnice I/ stavba Trojice infografika S--Trojice-110110 Hradec informační leták, stav k 05/2014 stavba I/ MÚK Palackého, dostavba MÚK Palackého 36 MÚK Závodištì 322 E58 2 Kutná Hora Trojice

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby Zásady organizace výstavby Stavba : Místo : místní komunikace v obci Pouzdřany Katastrální území : Pouzdřany (okres Břeclav); 726729 Investor : Obec Pouzdřany Zhotovitel dokumentace : Viadesigne s.r.o.

Více

II/305 TÝNIŠTĚ n. ORLICÍ ALBRECHTICE n. ORLICÍ. Zpracoval: Ing. Tomáš Nowak

II/305 TÝNIŠTĚ n. ORLICÍ ALBRECHTICE n. ORLICÍ. Zpracoval: Ing. Tomáš Nowak II/305 TÝNIŠTĚ n. ORLICÍ ALBRECHTICE n. ORLICÍ Zpracoval: Ing. Tomáš Nowak ÚDAJE A ROZSAH ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Přeložka sil. II/305 v úseku Týniště n. Orl. Albrechtice n. Orl. je liniovou novostavbou, resp.

Více

ŽELEZNIČNÍ SPOJENÍ PRAHY, LETIŠTĚ RUZYNĚ A KLADNA

ŽELEZNIČNÍ SPOJENÍ PRAHY, LETIŠTĚ RUZYNĚ A KLADNA AKTUALIZACE STUDIE PROVEDITELNOSTI 2015 ŽELEZNIČNÍ SPOJENÍ PRAHY, LETIŠTĚ RUZYNĚ A KLADNA SDRUŽENÍ: METROPROJEKT Praha a.s. 16.2.2017 PŘEHLEDNÁ SITUACE HLAVNÍ PŘÍNOSY A PRINCIPY NÁVRHU HLAVNÍ PŘÍNOSY A

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 13. 07. 2016 Žádost o vyjádření vlastníka dotčené nemovitosti Trvalý zábor, dočasný zábor a věcné břemeno Rada města projedná materiál na svém jednání dne

Více

Modernizace železnice

Modernizace železnice Modernizace železnice na území Prahy a Středočeského kraje Petr Hofhanzl Ředitel odboru přípravy staveb 1. FINANCOVÁNÍ Connecting Europe Facility (CEF) Operační program doprava (OPD2) Národní zdroje Čerpání

Více

Dálnice D11. Osičky Hradec Králové stavba 1105-2 (nedokončená část km 88,30 90,76) H61. informační leták, stav k 04/2015.

Dálnice D11. Osičky Hradec Králové stavba 1105-2 (nedokončená část km 88,30 90,76) H61. informační leták, stav k 04/2015. D Dálnice Osičky stavba 05-2 (nedokončená část km 88,30 90,76) informační leták, stav k 04/2015 Dálnice D stavba 05-2 Osièky nedokonèená èást (km 88,30 km 90,76) infografika D-05-2-Osicky-HK-130406b stavba

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

Modernizace trati České Budějovice - Nemanice I Postup č Dle stavebních postupů Zahájení stavby 096 dny 4 096 dny 4 0 dny 79 dny 04 4-0 5-0a přpr práce, opěry, kabelová lávka, kabelovod, základy TS 79

Více

Oznámení o návrhu opatření obecné povahy

Oznámení o návrhu opatření obecné povahy MĚSTSKÝ ÚŘAD CHRUDIM tel.: 469 657 111, fax: 469 657 535 Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim e-mail: urad@chrudim-city.cz Odbor dopravy, oddělení dopravy a komunikací http://www.chrudim.eu Adresa pracoviště:

Více

WILSONOVA 300/8, PRAHA

WILSONOVA 300/8, PRAHA *crdux00ajzfu* CRDUX00AJZFU DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA 2 sekce stavební, územní odbor Praha Sp. zn.: MP-SDP0561/16-4/Ka V Praze dne 26. října 2016 Č. j.: DUCR-58209/16/Ka Telefon: +420 972

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21.3.2014 3223/DS/2014/MT 1.4.

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21.3.2014 3223/DS/2014/MT 1.4. Krajský úřad Královéhradeckého kraje SaM silnice a mosty a.s. Odštěpný závod Hradec Králové Bratří Štefanů 48 500 03 Hradec Králové - Slezské Předměstí Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka

Více

rychlostní silnice R35

rychlostní silnice R35 rychlostní silnice R35 Sedlice Opatovice 11/2009 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Silnice R35 Sedlice Opatovice se stává významnou součástí dopravního systému silniční a dálniční sítě ČR. Je součástí

Více

Dálnice. Veselí nad Lužnicí Bošilec. stavba 0308C. C2c. Dálnice D3. Veselí nad Lužnicí. stavba 0308C INFORMAČNÍ LETÁK, stav k 12/2016

Dálnice. Veselí nad Lužnicí Bošilec. stavba 0308C. C2c. Dálnice D3. Veselí nad Lužnicí. stavba 0308C INFORMAČNÍ LETÁK, stav k 12/2016 Horusice D3 Dálnice INFORMAČNÍ LETÁK, stav k 12/2016 Ve III/14713 (původně II/147) 3 Veselí nad Lužnicí 1 60 atice Veselí n. Luž. jih C2c doprovodná komunikace 24 stavba 0309/I Bošilec Ševětín České Budějovice

Více

Proces posuzování vlivů stavebních záměrů na životní prostředí (EIA) v přípravě staveb SŽDC s. o.

Proces posuzování vlivů stavebních záměrů na životní prostředí (EIA) v přípravě staveb SŽDC s. o. Proces posuzování vlivů stavebních záměrů na životní prostředí (EIA) v přípravě staveb SŽDC s. o. Praha, 20. 6. 2016 Kroky přípravy u staveb drah v ČR ÚTS SP PD projekt Vyhledávání stopy - variantní návrhy

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTí STAVEBNí POVOLENí

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTí STAVEBNí POVOLENí ~_ Ministerstvo dopravy - Odbor infrastruktury a územního plánu nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12 PO BOX 9, IlO 15 Praha 1 Č. j.: 780/2014-910-IPK/39 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTí STAVEBNí POVOLENí Stavebník,

Více

Cyklostezka mezi Hradcem Králové a Pardubicemi = Stezka mechu a perníku. Aktuální stav, nejbližší budoucnost

Cyklostezka mezi Hradcem Králové a Pardubicemi = Stezka mechu a perníku. Aktuální stav, nejbližší budoucnost Cyklostezka mezi Hradcem Králové a Pardubicemi = Stezka mechu a perníku. Aktuální stav, nejbližší budoucnost NOSITELEM PROJEKTU JE SVAZEK OBCÍ Dobrovolný svazek obcí Hradubická labská (dále DSO) byl založen

Více

F. 1. zhotovitele (DVZ) Synthesia, a.s. Tractebel Engineering a.s. Pernerova 168, Pardubice. METROPROJEKT Praha a.s.

F. 1. zhotovitele (DVZ) Synthesia, a.s. Tractebel Engineering a.s. Pernerova 168, Pardubice. METROPROJEKT Praha a.s. Synthesia, a.s. Semtín čp. 103, 532 17 Pardubice METROPROJEKT Praha a.s. nám. I. P. Pavlova 2/1786 120 00 Praha 2 generální ředitel: Ing. David Krása tel.: +420 296 154 105 www.metroprojekt.cz info@metroprojekt.cz

Více

ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko

ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, 678 01 Blansko ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY E.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA VODOVODU A KANALIZACE v ul. Masarykova (úsek Bartošova Těchovská) BLANSKO

Více

CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ

CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ O B J E D N A T E L : Město Železný Brod náměstí 3.května 1 468 22 Žlezený Brod CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ Z H O T O V I T E L : Valbek, spol s.r.o. Vaňurova 505/17 460 02 Liberec 3 STŘEDISKO ÚSTÍ NAD LABEM

Více

Silnicei/37. Trhová Kamenice most ev. č E68. informační leták, 07/2012 UVEDENO DO PROVOZU. Trhová Kamenice. most pøes Chrudimku

Silnicei/37. Trhová Kamenice most ev. č E68. informační leták, 07/2012 UVEDENO DO PROVOZU. Trhová Kamenice. most pøes Chrudimku Silnicei/ informační leták, 07/2012 UVEDENO DO PROVOZU Trhová Kamenice most pøes Chrudimku E68 Silnice I/ Dopravní význam stavby Vybudování přeložky silnice I/ v katastru obce Trhová Kamenice vyřešil závadový

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA HLAVNÍ STAVEBNÍ PRÁCE NA TRATI LYSÁ NAD LABEM MILOVICE ÚSPĚŠNĚ POKRAČUJÍ

TISKOVÁ ZPRÁVA HLAVNÍ STAVEBNÍ PRÁCE NA TRATI LYSÁ NAD LABEM MILOVICE ÚSPĚŠNĚ POKRAČUJÍ HLAVNÍ STAVEBNÍ PRÁCE NA TRATI LYSÁ NAD LABEM MILOVICE ÚSPĚŠNĚ POKRAČUJÍ V době od 10.9.2009 do 10.12.2009 probíhají hlavní stavební práce spojené s Elektrizací trati Lysá nad Labem - Milovice Od 20.8.2009

Více

Platné znění příslušných ustanovení vyhlášky č. 177/1995 Sb. s vyznačením navrhovaných změn a doplnění ČÁST DRUHÁ

Platné znění příslušných ustanovení vyhlášky č. 177/1995 Sb. s vyznačením navrhovaných změn a doplnění ČÁST DRUHÁ IV. Platné znění příslušných ustanovení vyhlášky č. 177/1995 Sb. s vyznačením navrhovaných změn a doplnění.. ČÁST DRUHÁ TECHNICKÉ PODMÍNKY ČLENĚNÍ ŽELEZNIČNÍCH DRAH, ZPŮSOB OZNAČENÍ A ZABEZPEČENÍ KŘÍŽENÍ

Více

Projektová příprava pro rozvoj mikroregionu Kamenné Vrchy

Projektová příprava pro rozvoj mikroregionu Kamenné Vrchy Generální projektant: Objednatel: Stavebník: Název stavby: Dopravní stavby a venkovní architektura s.r.o. Náměstí Krále Jiřího 6, 350 02 Cheb email: info@dsva.cz tel. 354 436 328, fax. 354 535 179 http://www.dsva.cz

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE --------------------------------------------------- arekop, s.r.o. ------------------------------------------- 760 01 Zlín, Kvítková 1576, tel. 577 011 045-47 -------------------------------------------------

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Ministerstvo životního prostředí Hradec Králové 07.01.2019 Č.j. MZP/2019/550/51 ZN/MZP/2018/550/195 Dle rozdělovníku ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby E. Zásady organizace výstavby 1. Technická zpráva Stavba : Břeclav, ul.slovácká - parkoviště a chodníky Místo stavby : Břeclav Katastrální území : Břeclav Kraj : Jihomoravský Investor : Město Břeclav Stupeň

Více

A.3 Průvodní zpráva DLE VYHLÁŠKY 146/2008 SB., O ROZSAHU A OBSAHU PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE DOPRAVNÍCH STAVEB

A.3 Průvodní zpráva DLE VYHLÁŠKY 146/2008 SB., O ROZSAHU A OBSAHU PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE DOPRAVNÍCH STAVEB A.3 Průvodní zpráva DLE VYHLÁŠKY 146/2008 SB., O ROZSAHU A OBSAHU PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE DOPRAVNÍCH STAVEB OBSAH: 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 1.1 OZNAČENÍ STAVBY... 2 1.2 STAVEBNÍK NEBO OBJEDNATEL STAVBY...

Více

trvání automobilovou (dny) od - do železniční provoz tramvaj

trvání automobilovou (dny) od - do železniční provoz tramvaj Přípravné práce Uzel Plzeň, 2. stavba: časový harmonogram činností Mikulášská, první rok stavby termín doprovodná činnost železniční provoz tramvaj trolejbus chodce Přeložka NTL plynu v Mikulášské ulici

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Ministerstvo životního prostředí Hradec Králové 03.09.2016 Č.j. 1195-1/550/16-Ko 48485/ENV/16 Dle rozdělovníku ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí

Více

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Arch. č. : 27/2015 Název stavby: Stavební a krajinářské úpravy zatáčky u mravenců Stupeň dokumentace: Jednostupňová projektová dokumentace ( DPS) Místo stavby: ZOO Praha, U Trojského zámku 120/3, Praha

Více

silnice I/57 Hladké Životice obchvat 11/2009 uvedeno do provozu

silnice I/57 Hladké Životice obchvat 11/2009 uvedeno do provozu silnice I/ Hladké Životice obchvat 11/2009 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Výstavba přeložky silnice I/ Hladké Životice obchvat byla vyvolána stavbou dálnice D47 a v realizovaném úseku tvoří

Více

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2 PROJEKTANT VYPRACOVAL KRESLIL KONTROLOVAL DOC. DOLEŽEL ING.ŠKEŘÍKOVÁ ING. ŠKEŘÍKOVÁ DOC. DOLEŽEL KRAJ: PARDUBICKÝ INVESTOR: MĚSTO PŘELOUČ NÁZEV AKCE: STUDIE OKRES: PARDUBICE SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA... REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ... PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Investor Zodp. projektant Vypracoval Obec Dolní Podluží

Více

OBYTNÁ ZÓNA LOKALITA ZAHRÁDKY

OBYTNÁ ZÓNA LOKALITA ZAHRÁDKY HLUKOVÁ STUDIE pro Územní studii OBYTNÁ ZÓNA LOKALITA ZAHRÁDKY MODŘICE Vypracoval Ing. Rostislav Košťál, autorizovaný inženýr pro dopravní stavby červen 2017 1 Předmětem hlukové studie je posouzení hlukových

Více

17. Orlická cyklistická cesta: Hradec Králové - Třebechovice pod Orebem - Kostelec nad Orlící Potštejn

17. Orlická cyklistická cesta: Hradec Králové - Třebechovice pod Orebem - Kostelec nad Orlící Potštejn 17. Orlická cyklistická cesta: Hradec Králové - Třebechovice pod Orebem - Kostelec nad Orlící Potštejn Vedení cyklotrasy bylo podrobně zpracováno firmou SURPMO, Ateliér Hradec Králové v roce 2004. Jako

Více

silnice I/11 Jablunkov obchvat 11/2008 uvedeno do provozu

silnice I/11 Jablunkov obchvat 11/2008 uvedeno do provozu silnice I/11 Jablunkov obchvat 11/2008 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Silnice I/11 Opava Ostrava Havířov Český Těšín Třinec tvoří hlavní silniční tah severní Moravy a současně ji propojuje se

Více

Rekonstrukce silnic II. a III. třídy Nové Město nad Metují ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Rekonstrukce silnic II. a III. třídy Nové Město nad Metují ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 5070/ZP/2008-Čr 30.04.2008 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životní

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, PRAHA stavební sekce-oblast Praha

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, PRAHA stavební sekce-oblast Praha *crdux001rxc0* CRDUX001RXC0 DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA stavební sekce-oblast Praha Sp. Zn.: MP-SDP0393/10-2/Su V Praze dne 4. června 2010 Č. j.: DUCR-28578/10/Su Telefon: 602668956 Oprávněná

Více

SETKÁNÍ S PODNIKATELI. PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D. náměstek primátora pro rozvoj města

SETKÁNÍ S PODNIKATELI. PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D. náměstek primátora pro rozvoj města SETKÁNÍ S PODNIKATELI PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D. náměstek primátora pro rozvoj města OBSAH PREZENTACE Významné projekty dopravní infrastruktury Rozvojové území letiště Hradec Králové Společný rozvoj

Více

Silnicei/9 S52. informační leták, stav k 08/2011. Líbeznice obchvat

Silnicei/9 S52. informační leták, stav k 08/2011. Líbeznice obchvat Silnicei/ informační leták, stav k 08/2011 244 S52 243 Silnice I/ Dopravní význam stavby Obchvat obce Líbeznice, kudy vede převážně tranzitní doprava s velkým podílem těžké nákladní dopravy patří do souboru

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha *crdux007ezuz* CRDUX007EZUZ DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha Sp. Zn.: MP-SDP0266/14-5/Hm V Praze dne 10. července 2014 Č. j.: DUCR-40560/14/Hm Telefon: 602 378

Více

Silnicei/13. Stráž nad Nisou Krásná Studánka L57. informační leták, 08/2013 uvedeno do provozu. Libere. Silnice I/13. Víska. stavba.

Silnicei/13. Stráž nad Nisou Krásná Studánka L57. informační leták, 08/2013 uvedeno do provozu. Libere. Silnice I/13. Víska. stavba. Silnicei/ informační leták, 08/20 uvedeno do provozu stavba stavba Krásná Dìtøichov infografika S-Straz-nN-Krasna-Studanka-110918 Víska Krásná Hrádek n. N. Dìèín Radè most pøes údolí a potok L57 Svárov

Více

SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY

SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY 06/2017 Ing. Jan Kroupa generální ředitel Obsah 1.0 Silniční okruh kolem Prahy 2.0 Stavba SOKP 511 3.0 Stavby SOKP 518, 519 a 520 1.0 Silniční okruh kolem Prahy Pražský okruh

Více

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: M SILNICE a.s. IČ: sídlo: Husova 1697, Pardubice 00

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: M SILNICE a.s. IČ: sídlo: Husova 1697, Pardubice 00 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Rozhodnutí Účastníci řízení: M SILNICE a.s., IČ: 421 96 868, Husova 1697, Pardubice v zastoupení

Více

Silnicei/11. Oldřichovice Bystřice T57. informační leták, stav k 08/2014

Silnicei/11. Oldřichovice Bystřice T57. informační leták, stav k 08/2014 Silnicei/11 Oldřichovice Bystřice informační leták, stav k 08/2014 T57 Dopravní význam stavby Stavba I/11 Oldřichovice Bystřice navazuje na přímo související stavbu I/11 Nebory Oldřichovice a je tedy součástí

Více

Rekonstrukce okružní křižovatky u Slávie v Náchodě 15. 3. - 15. 6. 2015

Rekonstrukce okružní křižovatky u Slávie v Náchodě 15. 3. - 15. 6. 2015 Rekonstrukce okružní křižovatky u Slávie v Náchodě 15. 3. - 15. 6. 2015 Dlouho připravovaná rekonstrukce okružní křižovatky u Slávie v Náchodě bude zahájena 15. března 2015. V rámci oprav dojde k rekonstrukci

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Vyřizuje linka R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Vyřizuje linka  R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e Krajský úřad Královéhradeckého kraje MADOS MT, s.r.o. Lupenice 51 517 41 Kostelec nad Orlicí Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 18.11.2013 20631/DS/2013/MT 20.11.2013

Více

Věc: Vyjádření obce Ostřešany k záměru Výstavba Ostřešanské spojky

Věc: Vyjádření obce Ostřešany k záměru Výstavba Ostřešanské spojky Ministerstvo životního prostředí Odbor výkonu státní správy VI. Resslova 1229/2a 200 02 Hradec Králové K č.j. 1720/550/16-Ko 70524/ENV/16 Věc: Vyjádření obce Ostřešany k záměru Výstavba Ostřešanské spojky

Více

PØELO KA SILNICE II/268 - VYMEZENÍ KORIDORU OBCHVATU V ÚP MÌSTA MIMOÒ

PØELO KA SILNICE II/268 - VYMEZENÍ KORIDORU OBCHVATU V ÚP MÌSTA MIMOÒ PØELO KA SILNICE II/268 - VYMEZENÍ KORIDORU OBCHVATU V ÚP MÌSTA MIMOÒ Objednatel: MÌSTO MIMOÒ Mírová ulice 120/III, 471 24 Mimoò Zhotovitel studie: Valbek, spol. s r.o. Vaòurova 505/17 460 02 Liberec 3

Více

Trať Hradec Králové - Jaroměř - Trutnov Revitalizace trati Hradec Králové - Jaroměř - Trutnov

Trať Hradec Králové - Jaroměř - Trutnov Revitalizace trati Hradec Králové - Jaroměř - Trutnov DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha *crdux008cxwc* CRDUX008CXWC Sp. Zn.: MP-SDP0180/15-4/Bj V Praze dne 31. března 2015 Č. j.: DUCR-16601/15/Bj Telefon:+420 972 241

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1 SO 08.1.doc Datum: leden 2013 Projekt Paré MĚLČANY - KANALIZACE ČÁST Dokumentace stavebních objektů Měřítko SO/PS SO 08 PŘÍPOJKY VODY K ČS 01, ČS 02 Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

Z Á V Ě R Z J I Š Ť O V A C Í H O Ř Í Z E N Í

Z Á V Ě R Z J I Š Ť O V A C Í H O Ř Í Z E N Í Praha dne 13.3.2019 Č. j.: MZP/2019/500/97 Sp. zn.: ZN/MZP/2019/500/7 Z Á V Ě R Z J I Š Ť O V A C Í H O Ř Í Z E N Í podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY:

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY: E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY: E.1. CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ STAVENIŠTĚ: Staveniště se nachází v centrální části města Liberce na pozemcích p.č. 897/1 a 897/2 a je obklopeno stávající vesměs obytnou zástavbou.

Více

Silnicei/38 J67. informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu. Pávov. Bedøichov. Jihlava, MÚK Pávov. zrušené napojení na I/38.

Silnicei/38 J67. informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu. Pávov. Bedøichov. Jihlava, MÚK Pávov. zrušené napojení na I/38. 352 Silnicei/38 informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu zrušené napojení na I/38 38 J67 Bedøichov Dopravní význam stavby Dostavbou mimoúrovňové křižovatky na silnici I/38 v Jihlavě u místní části,

Více

HLUKOVÁ STUDIE Projednání výsledků a návrhů s veřejností

HLUKOVÁ STUDIE Projednání výsledků a návrhů s veřejností Místní akční plán ke snížení zátěže obyvatel MČ Praha 20 nadměrným hlukem a znečištěným ovzduším s využitím zkušeností s aplikací MA21 HLUKOVÁ STUDIE Projednání výsledků a návrhů s veřejností Ing. Libor

Více

návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční d

návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční d návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční dopravní cesty, státní organizace námitka připomínka:

Více

I/14 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, OBCHVAT AKTUALIZACE

I/14 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, OBCHVAT AKTUALIZACE I/14 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, OBCHVAT AKTUALIZACE Vypracoval ING. M. KOLOUŠEK Zak. číslo 15LI320004 Zodp. projektant ING. M. KOLOUŠEK Datum 10/2015 Tech. kontrola ING. M. KOLOUŠEK Stupeň STUDIE Č. přílohy

Více

technické poradenství snižování hluku a vibrací, měření, konzultace

technické poradenství snižování hluku a vibrací, měření, konzultace technické poradenství snižování hluku a vibrací, měření, konzultace FF Příbram Ing. Vladimír Muff Čechovská 111 261 01 Příbram VIII Zakázka: ÚZEMNÍ STUDIE BŘEZNICE LOKALITA Z 45 Hluková studie pozemní

Více

Optimalizace trati Lysá nad Labem Praha-Vysočany, 2. stavba Dokumentace k územnímu rozhodnutí

Optimalizace trati Lysá nad Labem Praha-Vysočany, 2. stavba Dokumentace k územnímu rozhodnutí Optimalizace trati Lysá nad Labem Praha-Vysočany, 2. stavba Dokumentace k územnímu rozhodnutí Investor: SŽDC, s. o. Projektant: SUDOP PRAHA a.s. Seznámení se SŽDC, s. o. a ČD, a.s. Správa železniční dopravní

Více

Informace související s ražbou tunelu stavby

Informace související s ražbou tunelu stavby Informace související s ražbou tunelu stavby Silnice I/42 Brno, VMO Dobrovského B Vážení občané, v zastoupení investora stavby Silnice I/42 Brno, VMO Dobrovského B, kterým je Ředitelství silnic a dálnic

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4 strana 2 1. Informace o rozsahu a stavu staveniště, předpokládané úpravy staveniště, jeho oplocení, trvalé deponie a mezideponie, příjezdy a přístupy na staveniště 3 1.1. INFORMACE O ROZSAHU A STAVU STAVENIŠTĚ

Více

Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov

Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov Průvodní a technická zpráva SO 04 Vypracoval: EDS Trade, s.r.o. Datum: 06/2015 Aktualizace: 04/2016 Obsah A. Průvodní a technická zpráva... 2 A.1. Průvodní zpráva...

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Ministerstvo životního prostředí Hradec Králové 05.10.2016 Č.j. 1153-1/550/16-Ko 48605/ENV/16 Dle rozdělovníku ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí

Více

Z Á V A Z N É S T A N O V I S K O k ověření změn záměru

Z Á V A Z N É S T A N O V I S K O k ověření změn záměru KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/51/17 Spis. zn.: ZN/1934/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: Počet listů příloh: Vyřizuje: Ing. Jiří Soutner

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA projektování a realizace staveb Sídlo: Na Luhách 14, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 273 05 350, DIČ: CZ27305350 Tel.: 475 511 441, Fax: 475 511 443 Email: info@specta.cz, Web: www.specta.cz AKCE: VÍCEÚČELOVÉ

Více

1 ÚVOD ŘEŠENÍ DIO SEZNAM POUŽITÉHO VYBAVENÍ PRO DIO... 5

1 ÚVOD ŘEŠENÍ DIO SEZNAM POUŽITÉHO VYBAVENÍ PRO DIO... 5 1 ÚVOD... 2 2 ŘEŠENÍ DIO... 2 2.1 základní informace... 2 2.1.1 fáze 0... 2 2.1.2 fáze 1... 3 2.1.3 fáze 2... 3 2.1.4 fáze 3... 4 2.2 dopravní značky... 4 2.3 schéma řízení provozu... 4 3 SEZNAM POUŽITÉHO

Více

17. Konference ŽELEZNIČNÍ DOPRAVNÍ CESTA 2012

17. Konference ŽELEZNIČNÍ DOPRAVNÍ CESTA 2012 17. Konference ŽELEZNIČNÍ DOPRAVNÍ CESTA 2012 PROJEKTY PRO IV. ŽELEZNIČNÍ KORIDOR Miloš Krameš 28.3.2012 17. Konference ŽDC 1 ČESKÉ NÁRODNÍ KORIDORY NAVAZUJÍ NA SÍŤ EVROPSKÝCH KORIDORŮ 28.3.2012 17. Konference

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 10. 7. 2012 Č.j. 44940/ENV/12 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Pracovní skupina pro využití BIM pro dopravní stavby

Pracovní skupina pro využití BIM pro dopravní stavby Pracovní skupina pro využití BIM pro dopravní stavby 2. schůzka, 9. prosince 2016, SFDI Pracovní skupina - BIM pro dopravní stavby 1. Zahájení Program 2. schůzky PS 2. Koncepce zavedení informačního modelování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 143672/2015 Sp. zn.: S-JMK 127055/2015 OŽP/Dan Vyřizuje: Bc. Hana Daňková

Více

MCT - RR spol. s r.o., Pražská 16, 102 21 Praha 10 - Hostivař, tel./fax 272 651 899

MCT - RR spol. s r.o., Pražská 16, 102 21 Praha 10 - Hostivař, tel./fax 272 651 899 Obsah: 1. Identifikační údaje... 2 2. Popis staveniště... 2 3. Sítě technické infrastruktury... 3 4. Napojení staveniště... 3 5. Bezpečnost a ochrana zdraví třetích osob... 3 6. Řešení zařízení staveniště

Více

O Z N Á M E N Í P O K R A Č O V Á N Í S T A V E B N Í H O Ř Í Z E N Í V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U

O Z N Á M E N Í P O K R A Č O V Á N Í S T A V E B N Í H O Ř Í Z E N Í V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U *CRDUX00DPL8Y* CRDUX00DPL8Y DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA 2 sekce stavební, územní odbor Praha Sp. Zn.: MP-SDP0544/18-6/Kj V Praze dne 27. listopadu 2018 Č. j.: DUCR-69241/18/Kj Telefon: +420

Více

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH OBSAH 1 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠTĚ 2 2 PRŮBĚH VÝSTAVBY 2 3 ZDROJE ENERGIÍ, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 2 4 VYZNAČENÍ UZAVÍRKY 2 5 PLOCHY ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ 2 6 BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI 3 7 REALIZACE

Více

Budování Rychlých železničních spojení v České republice

Budování Rychlých železničních spojení v České republice Budování Rychlých železničních spojení v České republice Mgr. Ing. Radek Čech, Ph.D., Ředitel odboru strategie Praha, 18. 6. 2019 Rychlá železniční spojení 2 Naplnění Programu Rychlých spojení Standardní

Více

informační leták, 04/2011 UVEDENO DO PROVOZU

informační leták, 04/2011 UVEDENO DO PROVOZU Bøezo R Rychlostní silnice informační leták, 04/2011 UVEDENO DO PROVOZU doprovodná komunikace most pøes údolí K8 most pøes silnici a potok Stavba Kamenný Dvùr Rudolec Rychlostní silnice R Dopravní význam

Více

Místní akční plán ke snížení zátěže obyvatel MČ Praha 20 nadměrným hlukem a znečištěným ovzduším s využitím zkušeností s aplikací MA21

Místní akční plán ke snížení zátěže obyvatel MČ Praha 20 nadměrným hlukem a znečištěným ovzduším s využitím zkušeností s aplikací MA21 Místní akční plán ke snížení zátěže obyvatel MČ Praha 20 nadměrným hlukem a znečištěným ovzduším s využitím zkušeností s aplikací MA21 ZJIŠŤOVÁNÍ HLUKU ZE SILNIČNÍ DOPRAVY Ing. Aleš MATOUŠEK, Ph.D. EKOLA

Více

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2 PROJEKTANT VYPRACOVAL KRESLIL KONTROLOVAL DOC. DOLEŽEL ING. ŠMEJDA ING. ŠMEJDA DOC.

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2 PROJEKTANT VYPRACOVAL KRESLIL KONTROLOVAL DOC. DOLEŽEL ING. ŠMEJDA ING. ŠMEJDA DOC. PROJEKTANT VYPRACOVAL KRESLIL KONTROLOVAL DOC. DOLEŽEL ING. ŠMEJDA ING. ŠMEJDA DOC. DOLEŽEL KRAJ: PARDUBICKÝ INVESTOR: MĚSTO PŘELOUČ NÁZEV AKCE: STUDIE OKRES: PARDUBICE SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ

Více

Značka: Vyřizuje: Tel: Datum: Mu 27/19 Muchka

Značka: Vyřizuje: Tel: Datum: Mu 27/19 Muchka OBEC VRÁTO Vráto 20 370 01 IČO: 00 581 950 bankovní spojení: ČSOB číslo účtu: 101 304 222 / 0300 e-mail: obec@vrato.cz www.vrato.cz Ředitelství silnic a dálnic ČR Správa České Budějovice Ing. Vladimíra

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEMOJANY

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEMOJANY ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEMOJANY Změna č. 1 Modernizace trati Brno Přerov, I. etapa Blažovice Nezamyslice TEXTOVÁ ČÁST ZÁVAZNÁ Srpen 2010 1 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Správní orgán který

Více

ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY

ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY Název akce: Délka trasy: Projektový stupeň: Evidenční číslo TSK: Datum vyhotovení: 5.12.2009 Plzeňská Poštovka (A 33) úsek: Nad Hliníkem Zahradníčkova cca 300 m všechny stupně

Více

Silnicei/9. Sosnová MÚK L51. informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU. Sosnová. Estakáda pøes tra a silnici. MÚK Sosnová

Silnicei/9. Sosnová MÚK L51. informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU. Sosnová. Estakáda pøes tra a silnici. MÚK Sosnová Silnicei/ informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU Estakáda pøes tra a silnici MÚK Sosnová L51 Sosnová Silnice I/ Dopravní význam stavby Navrhovaná přeložka silnice I/ tvoří západní ochvat měst Nový

Více

CYKLOSTEZKA KAROLÍNY SVĚTLÉ V PODJEŠTĚDÍ (LIBERECKÝ KRAJ)

CYKLOSTEZKA KAROLÍNY SVĚTLÉ V PODJEŠTĚDÍ (LIBERECKÝ KRAJ) CYKLOSTEZKA KAROLÍNY SVĚTLÉ V PODJEŠTĚDÍ (LIBERECKÝ KRAJ) I. ETAPA - CYKLOSTEZKA PODÉL SILNIC II / 277, 278 ČESKÝ DUB VLČETÍN (BÍLÁ) HODKOVICE N. M. INFORMACE O ZÁMĚRU Ing. Jiří Rutkovský ÚNOR 2018 KOORDINÁTOR

Více

ČOV Sněžné Intenzifikace a doplnění kanalizace, DPS SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

ČOV Sněžné Intenzifikace a doplnění kanalizace, DPS SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 OBSAH: 1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ... 3 2. MECHANICKÁ ODOLNOST A STABILITA... 5 3. POŽÁRNÍ BEZPEČNOST... 5 4. HYGIENA, OCHRANA ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO

Více

TUNELÁŘSKÉ ODPOLEDNE 1/2011 IV. ŽELEZNIČNÍ KORIDOR

TUNELÁŘSKÉ ODPOLEDNE 1/2011 IV. ŽELEZNIČNÍ KORIDOR TUNELÁŘSK SKÉODPOLEDNE 1/2011 IV. ŽELEZNIČNÍ KORIDOR Miloš Krameš 1 ČESKÉ NÁRODNÍ KORIDORY NAVAZUJÍ NA SÍŤS EVROPSKÝCH KORIDORŮ 2 ŽELEZNIČNÍ TRANZITNÍ KORIDORY ČESKÉ REPUBLIKY 3 NÁVAZNOST NA UZEL PRAHA

Více

SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY

SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY květen 2018 Ing. Michal Hrdlička vedoucí úseku výstavby dálnic D0, D1, D5 Závod Praha Silniční okruh kolem Prahy jinak také nazývaný Pražský okruh - dálnice D0 patří k nejvýznamnějším

Více

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Místo stavby : Ralsko Ploužnice č.p. 332 až 337 st.p.č. 56/1-4, 57/1-4, 58/1-4 Investor : Město Ralsko

Více