VERSO - Pořízení žádanek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VERSO - Pořízení žádanek"

Transkript

1 VERSO - Pořízení žádanek Přihlášení do aplikace VERSO na webové adrese (přihlašovací jméno a heslo je stejné jako do počítače/příp. do výplatních pásek). Zobrazí se hlavní nabídka:

2 V horní nabídce kliknout na Žádanky -> zobrazí se podnabídka: Novou žádanku pořídíte pomocí tlačítka Nový záznam : A nebo rovnou z hlavní nabídky kliknutím na Nová žádanka v právé části: Zobrazí se nové okno s detailem žádanky, opět rozdělené na několik záložek. Záložka hlavička: Na první záložce se vyplňují základní údaje jako dodavatel, místo dodání, smlouva, forma úhrady apod. Výběr některých údajů se provádí přes číselník.

3 Registrace dodavatele: V případě, že objednáváte u dodavatele, který není uveden v číselníku organizací, je potřeba vyplnit krátký formulář s požadavkem na zadání nového dodavatele. Požadavek bude odeslán na pracovníka EKO REK, který nového dodavatele pořídí do ifis (odtud se záznamy přenášejí do VERSO) a o založení Vás bude informovat em.

4 Záložka přílohy: Na záložce přílohy je možné připojit k žádance jakoukoliv přílohu kliknutím na tlačítko Přílohy se zobrazí nabídka Přidat přílohu/přidat více příloh. Smazání přílohy je možné pomocí křížku na pravé straně okna. Záložka položkový rozpis: Ceny položek je možné uvádět včetně DPH nebo bez DPH a je možné vybrat i cizí měnu (měny a aktuální kurz se dotahují z IS ifis).

5 Pokud bude na žádnce více položek můžete přidávat kliknutím na záložku položky. Záložka zdroje: Na záložce zdroje je potřeba vyplnit zdroj financování nákladové středisko a zakázku (typ akce se doplňuje automaticky podle vybrané zakázky a zároveň se vyplní komplexní položka vyplňuje se ta komplexní položka, která je v ifis uvedená jako hlavní, ale je jí možné přepsat na jakoukoliv jinou, která je v ifis uvedená u příslušné zakázky. Automaticky se předvyplní i příkazce operace a správce rozpočtu lze překliknout na jejich zástupy pomocí tlačítka na konci řádku. Po vyplnění všech záložek je potřeba záznam uložit tlačítko v dolní části okna.

6 Po uložení se doplní nabídka tlačítek o další možnosti: Žádanku je v tuto chvíli možné předat buď rovnou příkazci, nebo je možné využít osobu přípraváře, který žádanku dopracuje/zkontroluje před odesláním příkazci. Role přípraváře je zavedena do procesu schvalování objednávek zejména z důvodu zajištění zadávání výše uvedených informací jednotně, jejich ukládání v informačním systému ifis a současně k vyhodnocení těchto informací pro splnění povinností zveřejňovat plnění z uzavřených smluv. PŘÍPRAVÁŘ: kontroluje uvedení platné smlouvy, na základě které je objednáno (je-li relevantní), dostatek vstupních informací (např. podle opatření k zadávání VZ vložené podklady při výběru dodavatele, a jiné dále určené náležitosti před odesláním žádanky ke schválení). Popis role přípraváře: V případě, že do procesu zadávání žádanky vstupuje přípravář (tzn. je nastaven k příslušnému nákladovému středisku/zakázce), je žádanka odesílána prvotně na osobu s rolí přípraváře. Žadatel předá ke zpracování přípraváři.

7 Přípravář obdrží informaci o požadavku zpracovat žádanku standardně ovým upozorněním (přípravář může žádanku zobrazit také na záložce Vyřizuji/Předat ke schválení příkazci). Přípravář žádanku zkontroluje a v případě že je v pořádku, předává ke schválení příkazci operace. Pokud žádanka nebude úplná (např. nebude doplněna relevantní smlouva nebo nebude přiložena informace o výběru dodavatele, aj.) zapíše přípravář požadavek do povinného komentáře a žádanku odešle zpět žadateli k dopracování či dotazu k zadaným informacím.

8 Žadatel dopracuje žádanku (např. doplní smlouvu) a předá jí zpět přípraváři.

9 Přípravář může žádanku též zaslat k vyjádření konzultantovi. Konzultantem je kdokoliv z univerzity, koho se žádanka či dotaz týká, vybírá z nabízeného seznamu zaměstnanců. Přípravář napíše povinný komentář a odešle konzultantovi.

10 Konzultant obdrží ové upozornění, kde si přímo rozklikne detail žádanky. Konzultant klikne na Přidat vyjádření. Napíše povinný komentář a potvrdí akci. Žádanka se vrátí zpět k přípraváři.

11 Pokud je již žádanka v pořádku předá jí přípravář ke schválení příkazci operace. VERSO - Schvalování žádanek Schvalovatel obdrží ové upozornění, kde si přímo rozklikne detail žádanky a může žádanku schválit nebo provést jiný úkon (neschválit vrátit).

12 Nebo může jít schvalovatel přes přihlášení do VERSO, kde na hlavní stránce bude mít všechny záznamy ke schválení. Po rozkliknutí se dostane k žádankám ke schválení. Po zakliknutí vybraných žádanek se nahoře rozsvítí tlačítko Proveď s uvedeným počtem zatržených LL. Po kliknutí na tlačítko se zobrazí okno pro připsání komentáře (při schválení je komentář nepovinný), dále je uživatel vyzván k zadání PINu a potvrzení certifikátu.

13 Pokud si schvalovatel chce žádanku prohlédnout, klikne na lupu a otevře se mu detail žádanky, kde si zkontroluje zadané údaje. Pokud je žádanka v pořádku a příkazce nebo správce ji chce schválit musí stát na záložce Zdroje kde jsou aktivní tlačítka ke schvalování a pokračuje ve schvalování.

14 Stavy žádanky: Rozpracovaná: žádanka je vytvořená, ale zatím nebyla odeslána ke schválení (je rozpracovaná žadatelem, příp. přípravářem). Požadavek: žádanka byla dokončena (žadatelem nebo přípravářem) a odeslána ke schválení příkazci operace. V případě že příkazce schválí, přechází žádanka na správce rozpočtu a její stav se nemění. Jestliže neschválí, žádanka změní stav na rozpracovaná a vrací se buď žadateli, nebo přípraváři (dle výběru příkazce). Jakmile žádanku schválí správce rozpočtu, stav se mění na schválená a zároveň dochází k přenosu žádanky do ifis. Pokud neschvaluje a vrací příkazci, stav zůstává nezměněný, pokud neschvaluje a vrací žadateli příp. přípraváři, stav se mění na rozpracovaná. Schválená: žádanka byla schválená všemi schvalovateli Stornovaná: žádanka byla zrušena (žadatelem nebo administrátorem)

15 Schvalování likvidačních listů (příkazcem, správcem, hl. účetní) Vstup do LL ke schválení: Hromadné schvalování: Na záložce Vyřizuji se zobrazují všechny LL, které čekají na schválení/neschválení daným uživatelem. Aktivitu tedy schválení nebo neschválení pro hromadnou operaci vybírám pomocí roletky nad seznamem LL: U každého LL je vlevo možnost zatrhnout, zda chci daný LL zahrnout do hromadného schválení (pomocí horního zaškrtávátka označím všechny LL na stránce). Po zakliknutí vybraných LL se nahoře

16 rozsvítí tlačítko Proveď s uvedeným počtem zatržených LL. Po kliknutí na tlačítko se zobrazí okno pro připsání komentáře (při schválení je komentář nepovinný), dále je uživatel vyzván k zadání PINu a potvrzení certifikátu. V případě, že vyberu Neschválení, změní se text ve sloupci WF akce a zároveň se sloupec podbarví červeně: Postup je poté stejný jako u schválení vyberu příslušné LL, které chci zahrnout do hromadného neschválení a kliknu na tlačítko Proveď. U neschválení je povinné uvést komentář. Postupné schvalování: Detail LL zobrazíte kliknutím na ikonu lupy: Otevře se nové okno s detailem LL (opět rozděleno na jednotlivé záložky). Základní údaje: Záložka základní údaje obsahuje informace o dodavateli, datum plnění, datum splatnosti, údaje o bankovních účtech, částce apod. V dolní části obrazovky je pak možné zobrazit detail objednávky a smlouvy (jsou-li k závazku připárovány). Originál faktury je možné zobrazit pomocí ikony listu v pravém horním rohu (mezi nápovědou a tiskem).

17 V LL si může schvalovatel zobrazit příslušnou objednávku viz níže.

18 Likvidace řádků: Záložka Likvidace řádků obsahuje informace o položkách z faktury a jejich zdrojích financování. Pokud je položka hrazená z více zdrojů a má různé příkazce, zobrazují se danému příkazci pouze ty položky (zdroje), které mu přísluší. Příkazce, správce i hlavní účetní může u každého zdroje individuálně vybrat, zda zdroj schvaluje, neschvaluje, případně si může vyžádat vyjádření konzultanta. Jako konzultanta je možné vybrat z číselníku kohokoliv z celé JU.

19 ové upozornění na schválení LL: Přes detail LL nebo seznam všech LL se dostaneme přímo na LL, které máte ke schválení, a schvalovatel nemusí chodit přes webové stránky. Pokud není přihlášen, automaticky se mu nabídne přihlášení a po té se dostane přímo na detail LL nebo seznam LL. Helpdesk: Veškeré problémy s aplikací prosím hlaste na mailovou adresu verso@rt.jcu.cz, odkud hlášení převezme jeden ze správců aplikace a bude je s Vámi řešit. Dne Zpracovala: Ing. Jana Ludačková Metodik EKO

VERSO POŘÍZENÍ ŽÁDANKY

VERSO POŘÍZENÍ ŽÁDANKY VERSO POŘÍZENÍ ŽÁDANKY ŽÁDANKY: Přihlášení do aplikace VERSO na webové adrese https://mis.jcu.cz/ (přihlašovací jméno a heslo je stejné jako do počítače/příp. do výplatních pásek). Zobrazí se hlavní nabídka:

Více

ELEKTRONICKÉ SCHVALOVÁNÍ LIKVIDAČNÍCH LISTŮ (FAKTUR)

ELEKTRONICKÉ SCHVALOVÁNÍ LIKVIDAČNÍCH LISTŮ (FAKTUR) ELEKTRONICKÉ SCHVALOVÁNÍ LIKVIDAČNÍCH LISTŮ (FAKTUR) Likvidační list je generován z informačního systému ifis a v podobě podkladů pro schválení se přenáší do aplikace VERSO, kde se likvidační listy elektronicky

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP HELPDESK GEOVAP verze 1.2 11.11.2008 OBSAH 1 REGISTRACE DO HELPDESK...1 2 PŘIHLÁŠENÍ A ODHLÁŠENÍ...1 3 ZÁKLADNÍ OBRAZOVKA HELPDESK...2 4 PŘEHLED HLÁŠENÍ...2 5 ZALOŽENÍ NOVÉHO HLÁŠENÍ...3 6 ZOBRAZENÍ/EDITACE

Více

Modul NEPŘ Í TOMNOSTÍ

Modul NEPŘ Í TOMNOSTÍ Modul NEPŘ Í TOMNOSTÍ Modul slouží k evidenci a přehledu o nepřítomnostech zaměstnanců na pracovišti. Součástí modulu je schválení žádosti o dovolenou, nebo jiný druh nepřítomnosti (např. nemoc, čerpání

Více

Uživatelská příručka. FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US)

Uživatelská příručka. FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US) Uživatelská příručka FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US) Elektronický nástroj pro zadávání veřejných zakázek verze 1.1.0. 2017 Osigeno s.r.o. Formuláře 1/11 1 OBSAH 1 Obsah...2 2 Seznam zkratek...3 3 Úvod...3

Více

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Verze: 0 Září 2015 Helpline: ISKP.OPPR@praha.eu 1 Po přihlášení do portálu ISKP 14+ (https://mseu.mssf.cz/) je uživateli v levé horní části

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk 1 Obecné informace... 3 1.1 Koncový uživatel... 3 1.2 Založení koncového uživatele... 3 2 Často kladené dotazy... 5 3 Zvýhodněné nabídky tarifů a služeb... 5 4

Více

Individuální (autorský) přístup do myasep

Individuální (autorský) přístup do myasep Individuální (autorský) přístup do myasep 16. 1. 2018 Individuální přístup slouží k vytvoření bibliografického a datového záznamu v ASEP uživatelem (autorem z AV ČR). Autor také může k záznamům přikládat

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

Profily zadavatelů návod Zadavatel

Profily zadavatelů návod Zadavatel Profily zadavatelů návod Zadavatel Návod Vás rychle a jednoduše provede procesem registrace, přihlášením, uveřejněním informací o veřejných zakázkách a možností propojení se systémem určeným pro elektronizaci

Více

Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP DSP

Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP DSP Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP DSP Návod pro postgraduální studenty Tento metodický pokyn doplňuje Opatření děkana č. 6/2014-15: Vytváření a kontrola individuálních studijních plánů v doktorských

Více

POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ)

POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ) POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ) Číslo vydání: 1 Datum účinnosti: 1. 6. 2016 Počet stran 9 Obsah 1 ÚVOD... 3 2 ZALOŽENÍ INTERNÍ

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Přijatá faktura. Do systému DMS se faktury přijaté zakládají automaticky.

Přijatá faktura. Do systému DMS se faktury přijaté zakládají automaticky. Přijatá faktura Zpracování přijaté faktury Faktura přijatá vzniká v Heliosu Orange s příslušnými náležitostmi. Doklad tvoří hlavička, položky (řádky) a přílohy (soubory). Přílohy jsou scan faktury, likvidační

Více

PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O

PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI PŘES PORTÁL FARMÁŘE Krok 1 Pro podání žádosti o dotaci na MAS musí každý žadatel vygenerovat příslušný formulář žádosti ze svého účtu přes Portál

Více

Návod na vyplňování údajů o financování silnic II. a III. třídy do Aplikace SDV SFDI

Návod na vyplňování údajů o financování silnic II. a III. třídy do Aplikace SDV SFDI Návod na vyplňování údajů o financování silnic II. a III. třídy do Aplikace SDV SFDI Zřízení přístupu do Aplikace SDV K přístupu do Aplikace SDV se využívá dvou sad hesel. Pro jejich získání kontaktujte

Více

PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7

PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 17 OBSAH: Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7... 3 Konto žádostí... 3 Žádost

Více

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka (1) vložení přihlašovacího jména (2) vložení přihlašovacího hesla (3) vstup do objednávání jídel (4) zobrazení jídelníčku bez přihlášení (5)

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

POKYNY K ŽÁDOSTI O PŘEZKUM. Operační program Praha pól růstu ČR. verze 1.2

POKYNY K ŽÁDOSTI O PŘEZKUM. Operační program Praha pól růstu ČR. verze 1.2 POKYNY K ŽÁDOSTI O PŘEZKUM Operační program Praha pól růstu ČR verze 1.2 datum platnosti: 23. 4. 2018 1 JAK PODAT ŽÁDOST O PŘEZKUM Žádost o přezkum lze podat v případě: - negativního výsledku kontroly

Více

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb Adresa portálu: http://www.sbsportalprace.cz/ (http://www.sbsportalprace.eu) Stručný popis: Aplikace je určená pro zaměstnavatele, uchazeče a vzdělavatele pro oblast bezpečnostních služeb. Aplikace zajišťuje

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15 PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15 Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit 7 Žádost

Více

PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13

PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13 PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13 Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7 (EX-ANTE)

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Výkazy práce Návod pro vyplňování

Výkazy práce Návod pro vyplňování Výkazy práce Návod pro vyplňování 1. Po přihlášení na úvodní stránce je možnost zkontrolovat, případně změnit osobní údaje nebo změnit heslo. Změny se projeví při dalším přihlášení. 2. Zvolte v menu položku

Více

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17 PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17 OBSAH: Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7...

Více

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ NÁVOD PRO APLIKACI 1 Obsah: 1. Prvotní spuštění aplikace Část monitoring insolvenčního rejstříku 2. Hlavní okno 3. Monitorované subjekty 3.1 Skupiny monitorovaných subjektů

Více

Zpracoval Datum Verze Popis změn

Zpracoval Datum Verze Popis změn Uživatelský manuál Zpracoval Datum Verze Popis změn Grant Avakjan 29.09.2010 1.0 Vytvoření manuálu Grant Avakjan 14.10.2010 2.0 Aktualizace dokumentu Aleš Danda 2. 8. 2011 2.1 Aktualizace dokumentu popis

Více

Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+

Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+ Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+ V aplikaci IS KP14+ vznikl nový modul Veřejné zakázky. Je řazen na detailu projektu v oblasti Informování o realizaci. Tento modul je relevantní od úrovně žádosti o podporu

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104)

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) 2013 Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) Obsah OBSAH... 1 ÚVOD... 2 PŘÍRUČKA PRO ADMINISTRÁTORA... 3 1. VYTVOŘENÍ

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Odborně způsobilá osoba verze 1.0 1 z 19 Obsah 1. Seznam zkratek...3 2. Přehled změn manuálu...3 3. Úvod...4 4. Popis Registru OZO...5 4.1.

Více

Manuál aplikace Projektový záměr

Manuál aplikace Projektový záměr Manuál aplikace Projektový záměr Registrace a přihlášení 1. Registrace a přihlášení probíhá na titulní stránce aplikace, která je na adrese pz-iti.brno.cz. Pro jistotu Vám na zadanou adresu přijde e-mail

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Příručka. pro účastníky vzdělávacích akcí. v rámci projektu. verze 08. Aktualizace:

Příručka. pro účastníky vzdělávacích akcí. v rámci projektu. verze 08. Aktualizace: verze 08 Příručka pro účastníky vzdělávacích akcí v rámci projektu Aktualizace: 12. 10. 2011 OBSAH 1. Úvod... 3 2. Podmínky pro přijetí na jednotlivé vzdělávací aktivity... 3 3. Jak se hlásit na vzdělávací

Více

PORTÁL ROZHODČÍCH ČSJu

PORTÁL ROZHODČÍCH ČSJu PORTÁL ROZHODČÍCH ČSJu Autor: Marek Urban Podpora: helpdesk@csju.cz Zpracoval: Roman Kalous Strana 1 (celkem stránek 8) Funkce: Delegace rozhodčích na krajské a republikové soutěže ČSJu Adresář rozhodčích

Více

Externí Helpdesk Uživatelská příručka. verze 1.00

Externí Helpdesk Uživatelská příručka. verze 1.00 Externí Helpdesk Uživatelská příručka verze 1.00 Externí Helpdesk uživatelská příručka k webovému prostředí Copyright 2011 Triada, spol. s r. o. Triada, spol. s r. o. U svobodárny 1110/12 190 00 Praha

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

(podle stavu k , resp )

(podle stavu k , resp ) Metodický návod pro vyplnění R 43-01 - Přílohy výkazu o škole/školském zařízení o poskytovaných podpůrných opatřeních personálního charakteru a jejich finanční náročnosti pro rozpočtové účely roku 2019

Více

Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Kamil Jiránek

Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Kamil Jiránek Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Kamil Jiránek IROP 79. a 80. výzva; 16.5.2018, Praha Portál MS2014+ Na adrese https://www.mssf.cz/ 2 Portál ISKP14+ (Informační systém konečného příjemce) Na

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Správce výrobce verze 1.0 1 z 24 Obsah 1. Seznam zkratek... 3 2. Přehled změn manuálu... 3 3. Úvod... 4 4. Popis Registru OZO... 5 4.1. Uživatelské

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06200 Regenerace sídlišť Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu)

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Listopad 2018 Kapitola 1. - Vytvoření účtu Pokud ještě nemáte vytvořen osobní účet EU Login (nebo

Více

Uživatelské postupy v ISÚI

Uživatelské postupy v ISÚI Uživatelské postupy v ISÚI Založení ulice a změna příslušnosti adresního místa k ulici aktualizováno 6. 1. 2017 Strana 1/20 Obsah 1) Založení nového Návrhu změny... 3 2) Přidání podkladu Návrhu změny...

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020 1 Podrobný postup pro doplnění

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE Verze vydání: 1 Datum účinnosti: 3. 5. 2017 I. Základní informace Cílem Závěrečné zprávy o realizaci ( ZZoR

Více

Fakturace prostřednictvím Coupa Dodavatelského Portálu

Fakturace prostřednictvím Coupa Dodavatelského Portálu Fakturace prostřednictvím Coupa Dodavatelského Portálu Coupa dodavatelské materiály AHOLD Czech Republic, a.s. Radlická 117, 158 00 Praha 5 Nové Butovice Obsah 1 Pozvánka na Coupa Dodavatelský Portál...

Více

Postup při vyplňování žádosti o dotaci

Postup při vyplňování žádosti o dotaci Postup při vyplňování žádosti o dotaci 1. Registrace na webových stránkách http://dotace.mdcr.cz/ Žadatel vyplní v části Registrace svůj e-mail, na který obdrží unikátní heslo: Pro přihlášení do aplikace

Více

Manuál aplikace Projektový záměr

Manuál aplikace Projektový záměr Manuál aplikace Projektový záměr Registrace a přihlášení 1. Registrace a přihlášení probíhá na titulní stránce aplikace, která je na adrese www.pz.olomoucka-aglomerace.eu. Pro jistotu Vám na zadanou adresu

Více

Návod pro vložení nabídky účastníkem do eaukční síně v prostředí eaukčního sw PROebiz

Návod pro vložení nabídky účastníkem do eaukční síně v prostředí eaukčního sw PROebiz Návod pro vložení nabídky účastníkem do eaukční síně v prostředí eaukčního sw PROebiz Zkrácený návod vás provede vyplněním (odesláním) přihlášky, přihlášením se a vložením nabídky do eaukční síně. V případě

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE Verze vydání: 2 Datum účinnosti: 14. 12. 2017 I. Základní informace Cílem Závěrečné zprávy o realizaci ( ZZoR

Více

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE Po přihlášení do aplikace Benefit7 se ocitnete na záložce Konto žádostí. Z nabídky vlevo vyberte možnost Konto projektů. V tabulce Konto projektů

Více

GaP - Manuál pro navrhovatele projektů na VŠCHT Praha

GaP - Manuál pro navrhovatele projektů na VŠCHT Praha GaP - Manuál pro navrhovatele projektů na VŠCHT Praha I. Přihlášení do aplikace Vstup do aplikace https://mis.vscht.cz/ nebo v intranetu tlačítko MIS. Hlásíte se k mis.vscht.cz; Přihlašovací údaje jsou

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06400 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ (PLATNÉ OD ) ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ (PLATNÉ OD ) ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 (PLATNÉ OD 16. 9. 2014) Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 19 Obsah Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7...

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Moje PNS. Návod použití

Moje PNS. Návod použití Moje PNS Návod použití První přihlášení Pro první přihlášení potřebujete Zvací email. Ten jsme Vám zaslali, pokud známe Vaši emailovou adresu. V emailu najdete návod na první přihlášení. Heslo, které budete

Více

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ 1. ÚVOD...2 2. VLOŽENÍ NOVÉ AKCE PROJEKTU...3 3. EDITACE UVEŘEJNĚNÉ AKCE PROJEKTU...7 4. WORKFLOW...9 4.1 Notifikace... 11 4.2 Komunikace k akci projektu... 12

Více

Zpracování ročních zpráv v IS FKVS Příručka pro koncové uživatele

Zpracování ročních zpráv v IS FKVS Příručka pro koncové uživatele Zpracování ročních zpráv v IS FKVS Příručka pro koncové uživatele vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 1.10.2007, verze 1.01 Obsah Obsah... 2 1. Úvod... 3 2. Spuštění počítače, spuštění

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 7. - 10. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020 1 Podrobný postup pro doplnění

Více

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10)

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) 1. Správa systému Ve Správě systému ve volbě EET je Číselník provozoven a dále tabulka s historií (ne)odeslaných dokladů Komunikace s portálem.

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

Nápověda pro práci s PPP. Jak vytvořit nabídku?

Nápověda pro práci s PPP. Jak vytvořit nabídku? Nápověda pro práci s PPP Jak vytvořit nabídku? Otevřete si webovou stránku Platformy plánování akcí (PPP): *url* Zvolte jazyk. Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména a hesla. Vyberte ze seznamu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat.

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat. JAK SE PŘIHLÁSIT NA TÁBOR DDM POLNÁ Přihlašování na tábory bude zahájeno v pondělí 12.2.2018 Od 12. 2. 2018 pouze pro děti, které v tomto školním roce 2017/2018 navštěvují kroužek v DDM Polná. Přihlašování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE. Manuál. Uživatele aplikace informačního systému pro

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE. Manuál. Uživatele aplikace informačního systému pro Manuál Uživatele aplikace informačního systému pro zjišťování údajů a vypracování Přehledu o předběžném odhadu nákladů na obnovu majetku sloužícího k zabezpečení základních funkcí v území Karlovarského

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ Verze 1.0 ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU Dittrichova 21, 128 01 Praha 2 Zelená linka pro export: 800 133 331, fax: 224 907 503 e-mail: info@czechtrade.cz

Více

PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7. Příloha č. 6 Příručky pro příjemce

PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7. Příloha č. 6 Příručky pro příjemce PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7 v2 28. března 2017 Vyplnění a podání Monitorovací zprávy o zajištění udržitelnosti projektu Monitorovací

Více

Zdravotník (Lékař, Lékárník, Stomatolog)

Zdravotník (Lékař, Lékárník, Stomatolog) Zdravotník (Lékař, Lékárník, Stomatolog) V novém portálu externích identit, který naleznete na adrese: https://pristupy.sukl.cz/, najdete tyto nové funkcionality: 1. Přihlášení do portálu Zdravotník má

Více

Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP PGS

Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP PGS Metodicky na vod pro Roc nı hodnocenı ISP PGS Návod pro školitele Tento metodický pokyn doplňuje Opatření děkana č. 6/2014-15: Vytváření a kontrola individuálních studijních plánů v doktorských studijních

Více

Manuál k aplikaci MoneyWeb pro pracovníky ÚFO

Manuál k aplikaci MoneyWeb pro pracovníky ÚFO Manuál k aplikaci MoneyWeb pro pracovníky ÚFO V Praze, únor 2010 Úvod V souvislosti s platnou Metodika k postupu ÚFO při aplikaci zákona o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti

Více

ÚČTOVÁNÍ úvodní nastavení

ÚČTOVÁNÍ úvodní nastavení ÚČTOVÁNÍ úvodní nastavení Postup: V hlavním menu zvolte Vyúčtování Všechna nastavení týkající se účtování, jsou pod tímto odkazem, účetní v podstatě nepotřebuje operovat pod jiným odkazem v menu. otevře

Více

Popis a ovládání. Aplikace 602XML Filler

Popis a ovládání. Aplikace 602XML Filler Popis a ovládání Aplikace 602XML Filler Základní okno aplikace 602XML Filler Nástrojová lišta Otevřený formulář Pracovní panel Stavový řádek Kontextová nápověda k formulářovému poli Nástrojová lišta Otevře

Více

Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD

Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD Verze: 2.0 Červen 2016 1 Obsah Přehled provedených změn... 2 1. Žádost o integrovanou strategii... 4 1.1. 1.1. 1.2.

Více

Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor

Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor Úvod Pro zjednodušení a zprůhlednění Vaší komunikace se správní firmou (dále jen SF ), která má na starost objekt, v němž se nachází bytový či nebytový

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále FZ) se vyhodnocuje, pokud

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC?

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? E-shop s ekopalivy BIOMAC najdete na adrese https://eshop.biomac.cz 1 REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZÁKAZNÍKA Máte dvě možnosti nákupu 1. Registrovaný zákazník Díky registraci

Více

Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Pavel Hrubša

Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Pavel Hrubša Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Pavel Hrubša pavel.hrubsa@crr.cz IROP 79. a 80. výzva; 25.04.2018, Jihlava Portál MS2014+ Na adrese https://www.mssf.cz/ 2 Portál ISKP14+ (Informační systém konečného

Více

Infomační systém AsIS. Objednávka svozu

Infomační systém AsIS. Objednávka svozu Infomační systém AsIS Objednávka svozu 1.1.2014 Obsah Přihlášení do aplikace... 3 Přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla... 3 Změna hesla... 3 Ověření správnosti údajů... 4 Stažení a přihlášení

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 6.0 (130818) 1 OBSAH 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ SKV - SYSTÉM PRO VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SKV... 3 2.1

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

Manuál PVU dodavatel

Manuál PVU dodavatel Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 3.2 Ověření identity

Více