U S N E S E N Í. z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003"

Transkript

1 Město Děčín U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003 Usnesení č. RM Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č. 1394/01 vedoucí odboru správy majetku města DK 10/03 usnesení č. RM vedoucí odboru správy majetku města DK 12/03 usnesení č. RM vedoucí odboru rozvoje DK 01/04 usnesení č. RM vedoucí odboru rozvoje VzDK. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na poskytnutí finanční dotace pro Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, rehabilitační centrum Ústí nad Labem a n e poskytnutí finanční dotace Svazu neslyšících a nedoslýchavých, rehabilitačnímu centru Ústí nad Labem. Usnesení č. RM Rada města projednala žádost TJ Kabelovna Děčín a poskytnout bezplatné permanentní vstupenky do Plaveckého areálu pro úspěšné sportovce členy reprezentačního družstva ČR Tomáše Dudu, Petra Škálu, Tomáše Charváta a Jana Kužílka. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na revokaci usnesení RM podaný na základě žádosti paní Marcely Mikešové, předsedkyně ZO SCHK Děčín a revokaci usnesení č. RM v plném znění. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č. 168/1 ost. komunikace v k.ú. Podmokly věcným břemenem práva vedení zemní plynovodní, vodovodní, kanalizační a elektro nn přípojky přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí těchto sítí pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad a to za podmínky, že žadatel bude souhlasit se zřízením věcného břemene práva uložení, provozu a údržby stávajícího vodovodního a plynovodního řadu na pozemku p.p.č. 168/86 v k.ú. Podmokly.

2 2 Usnesení č. RM zatížit části pozemků p.p.č. 830/2 silnice, p.p.č. 879/1, 860/1, 848/3 vše ost. komunikace, p.p.č. 50/2, 911 zem. půdní fond, p.p.č. 284 jiná plocha, p.p.č. 902/1 vodní tok, p.p.č. 1301/1 manipulační plocha, vše v k.ú. Březiny u Děčína věcným břemenem práva vedení zemního kanalizačního potrubí včetně práva vstupu na tyto pozemky v souvislosti s provozem, údržbou a rekonstrukcí tohoto vedení pro budoucího oprávněného v souladu se Zásadami a zastupitelstvu města schválit žádost budoucího oprávněného o výjimku dle čl. III bod 6 Zásad tj. zřídit věcné břemeno práva vedení a údržby zemního kanalizačního potrubí přes uvedené pozemky za symbolickou cenu 1 000,-- Kč dle důvodové zprávy v případě převzetí historických majetků v lokalitě Chlum SVS, a.s. Rada města v této záležitosti p o v ě ř u j e vedoucího odboru správy majetku města jednáním s SVS, a.s. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č. 871 ost. komunikace v k.ú. Podmokly věcným břemenem práva vedení zemní přípojky elektro nn přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí této sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č ost. komunikace v k.ú. Děčín, věcným břemenem práva vedení zemní kanalizační přípojky do stávající stoky DN 600/800B přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí této sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č ost. komunikace v k.ú. Podmokly, věcným břemenem práva vedení zemní kabelové přípojky nn přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí této sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit části pozemků p.p.č. 624, 827, 843, 837 vše ost. komunikace, p.p.č. 840, 835 zbořeniště, p.p.č. 803/1 silnice vše v k.ú. Podmokly, věcným břemenem práva vedení zemní telefonní kabelové sítě přes tyto pozemky včetně práva vstupu na tyto pozemky v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí telefonní sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad.

3 Usnesení č. RM zatížit části pozemků p.p.č. 2833/1 manipulační plocha a p.p.č ost. komunikace vše v k.ú. Podmokly, věcným břemenem práva vedení zemní kabelové přípojky nn, dešťové kanalizace, přípojky vody, plynu a telefonu přes tyto pozemky včetně práva vstupu na tyto pozemky v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí těchto sítí pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č ost. komunikace v k.ú. Děčín, věcným břemenem práva vedení zemní telefonní kabelové přípojky přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí telefonní přípojky pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit části pozemků p.p.č. 865/7 a p.p.č. 1253/1 vše ost. komunikace v k.ú. Prostřední Žleb věcným břemenem práva vedení zemní telefonní kabelové přípojky přes tyto pozemky včetně práva vstupu na tyto pozemky v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí telefonní přípojky pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č. 1015/1 ost. komunikace v k.ú. Horní Oldřichov věcným břemenem práva vedení zemní telefonní kabelové přípojky přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí telefonní přípojky pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č. 586 ost. komunikace v k.ú. Vilsnice věcným břemenem práva vedení zemní telefonní kabelové přípojky přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí telefonní přípojky pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM zatížit části pozemků p.p.č. 409/8 ost. komunikace a p.p.č. 409/7 zeleň vše v k.ú. Děčín Staré Město věcným břemenem práva vedení zemní teplovodní přípojky přes tyto pozemky včetně práva vstupu na tyto pozemky v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí této sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad.

4 Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č ost. komunikace v k.ú. Podmokly věcným břemenem práva vedení zemního vodovodního řadu včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a rekonstrukcí tohoto vedení pro budoucího oprávněného v souladu se Zásadami a n e zastupitelstvu města schválit žádost budoucího oprávněného o výjimku dle čl. III bod 6 Zásad, tj. zřídit věcné břemeno práva vedení a údržby zemního vodovodního řadu přes uvedený pozemek bezúplatně. Usnesení č. RM zatížit část pozemku p.p.č ost. komunikace v k.ú. Podmokly věcným břemenem práva vedení zemní přípojky plynu přes tento pozemek včetně práva vstupu na tento pozemek v souvislosti s provozem, údržbou a případnou rekonstrukcí této sítě pro budoucího oprávněného za cenu dle Zásad. Usnesení č. RM Rada města projednala předložené nabídky na pronájem pozemků pro umístění plakátovacích ploch, pronájem plakátovacích ploch, které zůstaly v majetku města a provozování výlepové činnosti v Děčíně a uzavřít nájemní smlouvu na pronájem částí pozemků pro stávající plakátovací plochy a na pronájem 5 ks plakátovacích ploch, které jsou v majetku města Děčín, včetně provozování výlepové činnosti v Děčíně s firmou Rengl s.r.o. za podmínek dle důvodové zprávy. Usnesení č. RM Rada města projednala žádost o vrácení nájemného a vrácení nájemného za pronájem převozního prámu v Dolním Žlebu dle důvodové zprávy. Usnesení č. RM Rada města projednala výsledky hospodaření města Děčín za I. pololetí 2003 včetně návrhu na úpravu rozpočtu a zastupitelstvu města vzít na vědomí výsledky hospodaření města Děčín za I. pololetí Usnesení č. RM Rada města projednala výsledky hospodaření města Děčín za I. pololetí 2003 včetně návrhu na úpravu rozpočtu a po úpravě zastupitelstvu města schválit předložený návrh na úpravu rozpočtu.

5 Usnesení č. RM Rada města projednala žádost o prominutí penále a prominutí zbylé části úroku z prodlení za pozdní úhradu nájemného z nebytových prostor Saská 225/26, Děčín X paní Mileně Staňkové ve výši dle důvodové zprávy. Usnesení č. RM Rada města projednala žádost o dlouhodobý pronájem objektu VŠ koleje a pronájem objektu VŠ koleje čp Děčín I, vč. st.p.č v k.ú. Děčín pro ČVUT FD, se sídlem Konviktská 20, Praha 1 na dobu určitou, tj. do Usnesení č. RM Rada města projednala návrh SMDaB na odpis nedobytné pohledávky a n e zastupitelstvu města schválit odpis nedobytné pohledávky ve výši ,-- Kč za nájemné z nebytových prostor dle důvodové zprávy. Usnesení č. RM Rada města projednala kontrolu plnění usnesení ZM a tuto zastupitelstvu města vzít na vědomí. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh pozvánky na 9. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat dne 16. října 2003 ve společenském domě Střelnice v Děčíně I a tento o d k l á d á s tím, že program bude doplněn dle požadavků rady města. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na rozdělení dalších finančních prostředků z povodňového fondu města a zastupitelstvu města ke schválení rozdělení finančních prostředků ve výši tis. Kč dle přílohy č. 1. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na vyhlášení výběrového řízení na poskytování právních služeb městu Děčín a 1) seznam členů komise pro otevírání obálek s nabídkami a seznam členů komise pro posouzení a hodnocení nabídek dle důvodové zprávy 2) výzvu k podání nabídky o veřejnou zakázku. Usnesení č. RM

6 Rada města projednala Rozpočtový výhled města Děčín na období a tento zastupitelstvu města vzít na vědomí. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na realizaci akce Rozšíření kanalizace Děčín Bělá I., II. etapa a Horní Oldřichov a realizaci akce Rozšíření kanalizace Děčín Bělá I., II. etapa a Horní Oldřichov za podmínky změny podmínek financování této investiční akce. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na vyhlášení výzvy o veřejnou zakázku k podání nabídky na realizaci stavby Místní komunikace (cyklostezka) Dolní Žleb státní hranice, na p.p.č. 495/1 v k.ú. Dolní Žleb a 1) po úpravě seznam členů komise 2) pořadí kritérií, váhu. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na revokaci usnesení a prodej části pozemku v k.ú. Podmokly a revokaci usnesení rady města č. RM ze dne v plném znění a n e zastupitelstvu města zveřejnit záměr města prodat část pozemku p.č. 803/1 k.ú. Podmokly o výměře upřesněné GP. Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na prodej částí pozemků v k.ú. Podmokly a zastupitelstvu města zveřejnit : 1) záměr města prodat části pozemků dle GP z p.p.č. 3657/1, díl o výměře 664 m² a z p.p.č díl o výměře 1076 m² v k.ú. Podmokly a 2) záměr města prodat části pozemků dle GP z p.p.č. 392/1 díl o výměře 17 m², díl o výměře 82 m², z p.p.č. 404 díl o výměře 12 m² a díl o výměře 71 m², z p.p.č. 405/12 díl o výměře 11 m² a z p.p.č. 405/28 díl o výměře 8 m², vše v k.ú. Podmokly (pozemky zastavěny v rámci stavby ČD DDC, Průjezd železničním uzlem Děčín ). Usnesení č. RM Rada města projednala návrh na revokaci usnesení RM a ZM a prodej části pozemku p.č. 1349/4 k.ú. Borek u Děčína a revokaci usnesení RM č. 89/02 ze dne v plném znění a zastupitelstvu města schválit : 1) revokaci usnesení ZM č. LXI ze dne v plném znění a 2) odprodej části pozemku p.č. 1349/4 k.ú. Borek u Děčína, dle GP č /2002 se jedná o pozemek p.č. 1349/12 o výměře 5 m², pro ČR Správa železniční dopravní cesty, státní

7 organizace, za cenu dle znaleckého posudku č /2003, tj. 210,-- Kč. Ing. Vladislav R a š k a Ladislav G r e g o r starosta města místostarosta

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze rady města konané dne 20. prosince 2005

U S N E S E N Í z 35. schůze rady města konané dne 20. prosince 2005 Město Děčín U S N E S E N Í z 35. schůze rady města konané dne 20. prosince 2005 Usnesení č. RM 05 35 29 01 Rada města projednala návrh pozvánky na 1. zasedání Zastupitelstva města Děčín, které se bude

Více

U S N E S E N Í z 28. schůze rady města konané dne 20. září 2005

U S N E S E N Í z 28. schůze rady města konané dne 20. září 2005 Město Děčín U S N E S E N Í z 28. schůze rady města konané dne 20. září 2005 Usnesení č. RM 05 28 35 01 Rada města projednala návrh na úpravu rozpočtu města Děčín za červenec a srpen 2005 a rozpočtová

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 16. května 2006

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 16. května 2006 Město Děčín U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 16. května 2006 Usnesení č. RM 06 11 29 01 Rada města projednala návrh pozvánky na 6. zasedání Zastupitelstva města Děčín, které se bude konat

Více

U S N E S E N Í ze 32. schůze rady města konané dne 11. listopadu 2003

U S N E S E N Í ze 32. schůze rady města konané dne 11. listopadu 2003 Město Děčín U S N E S E N Í ze 32. schůze rady města konané dne 11. listopadu 2003 Usnesení č. RM 0332 001 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 3. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze rady města konané dne 7. října 2008

U S N E S E N Í z 20. schůze rady města konané dne 7. října 2008 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 20. schůze rady města konané dne 7. října

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005

U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005 Město Děčín U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005 Usnesení č. RM 05 19 30 01 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č.

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze rady města konané dne 7. března 2002

U S N E S E N Í z 8. schůze rady města konané dne 7. března 2002 Město Děčín U S N E S E N Í z 8. schůze rady města konané dne 7. března 2002 Usnesení č. 244/02 Rada města projednala informaci o výběrovém řízení na pozici pracovníka pro informování veřejnosti a styk

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 12. července 2005

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 12. července 2005 Město Děčín U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 12. července 2005 Usnesení č. RM 05 21 29 01 Rada města projednala návrh na změnu periodicity vydávání tiskoviny Město Děčín zpravodaj a n

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26. května 2009

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26. května 2009 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í ze 14. schůze rady města konané dne 22. srpna 2017

U S N E S E N Í ze 14. schůze rady města konané dne 22. srpna 2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í ze 14. schůze rady města konané dne 22.

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října 2007

U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října 2007 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Byla provedena oprava usnesení č. ZM 12 09 06 23 dne 28.11.2012 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 10. března 2009

U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 10. března 2009 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 10. března

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 6. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 29. ledna 2008

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 29. ledna 2008 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 29. ledna

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze rady města konané dne 6. prosince 2005

U S N E S E N Í z 34. schůze rady města konané dne 6. prosince 2005 Město Děčín U S N E S E N Í z 34. schůze rady města konané dne 6. prosince 2005 Usnesení č. RM 05 34 29 01 Rada města projednala návrh na změnu obsazení komise prevence kriminality odvoláním Mgr. Michala

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Podkladové materiály pro jednání 4. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 24.04.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

Podkladové materiály pro jednání 4. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 24.04.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Podkladové materiály pro jednání 4. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 24.04.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I 1 materiál do jednání zastupitelstva města dne: 24.04.2014 ZM

Více

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna 2004

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna 2004 Město Děčín U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna 2004 Usnesení č. RM 0402 10 01 Rada města projednala návrh pozvánky na 14. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat dne

Více

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002 Město Děčín U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002 Usnesení č. 48/02 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a usnesení č. 1294/01 - tajemník MěÚ VzDK, usnesení

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 6. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 20. 4. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 20. 4. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 20. 4. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Usnesení č. ZM 06 04 01 01 Zastupitelstvo města v o l í návrhovou

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 22. března 2011

U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 22. března 2011 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 6. schůze rady města konané dne 22. března

Více

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 26.10.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/36/RM/2015 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 8/34/RM/2015, 2/34/RM/2015,

Více

U S N E S E N Í z 14. schůze rady města konané dne 24. srpna 2010

U S N E S E N Í z 14. schůze rady města konané dne 24. srpna 2010 Byla provedena oprava usnesení č. RM 10 14 37 52 dne 03.09.2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město

Více

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne 29.4.2013 Číslo 1808 Zodpovídá: OdPVV Termín: 29.4.2013 program schůze dne 29.04.2013 Číslo 1809 Zodpovídá: FO Termín: 30.4.2013 zápis z jednání finančního

Více

U S N E S E N Í. z 28. schůze rady města konané dne 7. října 2003

U S N E S E N Í. z 28. schůze rady města konané dne 7. října 2003 Město Děčín U S N E S E N Í z 28. schůze rady města konané dne 7. října 2003 Usnesení č. RM 0328 001 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č. RM 0320

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne 28.5.2012 Číslo 1159 Zodpovídá: OKS Termín: 28.5.2012 program schůze dne 28.05.2012 Číslo 1160 Zodpovídá: FO Termín: 31.5.2012 b e r e n a v ě d o m í zápis

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 6. ledna 2009

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 6. ledna 2009 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 6. ledna

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ ze 72. schůze rady města, konané dne 13. září 2017 Rada města Klášterce nad Ohří projednala následující body: Usn. č. 1913/72/2017 volí ověřovatele zápisu

Více

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne 14. 04. 2015 na OÚ Baška v 17:00 hod 1/14/2015 Rada obce Baška schválila program 14. schůze Rady obce Baška, dle přílohy č. 1 usnesení 2/14/2015

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne 21.10.2013 Číslo 2171 Zodpovídá: OdPVV Termín: 21.10.2013 program schůze dne 21.10.2013 Číslo 2172 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna 2009

U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna 2009 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 2. schůze rady města konané dne 20. ledna

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 6. zasedání zastupitelstva města,

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

U S N E S E N Í. z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

U S N E S E N Í. z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Město Děčín U S N E S E N Í z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 23. 6. 2005 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Usnesení č. ZM 05 06 01 01 Zastupitelstvo města návrhovou komisi

Více

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 28.03.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 561/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Mgr.

Více

z 15. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 15. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 15. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 21.08.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 21.08.2019 Usnesení č. RM/15/613/08/2019 Rada města projednala a s c h v a l u

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Štramberka

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Štramberka Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Štramberka konané dne 18. 4. 2005 31/16 HLAVNÍ ZPRÁVY I. b e r e n a v ě d o m í 1. Zprávu o činnosti Rady města Štramberka za období od 20. 12. 2004 18. 4.

Více

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 1/ Kontrola usnesení 13/100 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočtové opatření č. 10/2019 13/101

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva města,

Více

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 20. 5. 2019 Usnesení z 23. schůze Rady města Rychvald, dne 20. 05. 2019 Kontrola usnesení 23/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých

Více

U S N E S E N Í z 10. schůze rady města konané dne 28. května 2019

U S N E S E N Í z 10. schůze rady města konané dne 28. května 2019 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 10. schůze rady města konané dne 28.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 18. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 19.8.2019 539/18/RM/2019 Pronájem pozemku (L. V.) pronajmout část pozemku p. č. 1273/1

Více

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ 403 17, Chabařovice U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chabařovice v roce 2018, konané dne 22.8. 2018 (volební období 2014 2018) (Usnesení č. 52/18

Více

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. zasedání Rady města Rychvald, dne 15. 7. 2013 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 75/2. Rada města b

Více

17. VÝPIS Z USNESENÍ

17. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 17. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem ze dne 15.03.2005 416/2005 17. ZM V bere na vě domí informaci o přípravách průmyslových zón

Více

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 16. února 2010

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 16. února 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 16. února

Více

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 18. 5. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 18. 5. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Město D ě č í n U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 18. 5. 2006 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Usnesení č. ZM 06 05 01 01 Zastupitelstvo města v o l í návrhovou

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 105. schůze Rady města Rychvald, dne 04. 05. 2018 Kontrola usnesení 105/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 105/2. Rada města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

z 30. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 28. srpna 2014

z 30. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 28. srpna 2014 z 30. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 28. srpna 2014 1) Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a zvolilo: a) zvolit ověřovatele zápisu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Ostrava-Jih které se konalo 14. 6. 201214:00 (usn. č. 0334/11 - usn. č. 0353/11) Mgr. Karel

Více

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019-143/R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne 29.04.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019 bere na vědomí zprávu o hospodaření s bytovým

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne 30. 5. 2011 Usnesení č. 259/11 RM výsledek výběrového řízení ze dne 30.5.2011 na pronájem veřejného prostranství po dobu konání Brtnické pouti

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

Usnesení 73. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 73. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 73. schůze Rady města Šternberka ze dne 12.8.2013 Číslo 2011 Zodpovídá: OdPVV Termín: 12.8.2013 program schůze dne 12.08.2013 Číslo 2012 Zodpovídá: FO Termín: 28.2.2014 b e r e n a v ě d o m í

Více

75. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. schůze Rady města Rychvald, dne 09. 05. 2017 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Pořadové a organizační zabezpečení pro 14. zasedání

Více

2. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

2. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 2. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 11. 2018 Kontrola usnesení 2/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Organizační řád Městského úřadu Rychvald 2/2. Rada

Více

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 87. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 09. 2017 Kontrola usnesení 87/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání kulturní komise 87/2. Rada města

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 3. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 3. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 3. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 21.12.2006 32/2006 3. ZM V schvaluje rozpočet Města Dvůr Králové nad Labem na rok

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 72. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. prosince (č. 1042/ /72)

- 1 - U S N E S E N Í. z 72. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. prosince (č. 1042/ /72) - 1 - U S N E S E N Í z 72. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. prosince 2013 (č. 1042/72 1058/72) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. K. Gebauer, Ing. R. Pracuch, R.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 7. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne Usnesení č. 200 / /06

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 7. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne Usnesení č. 200 / /06 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 7. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 19.10.2006 Usnesení č. 200 /06-237 /06 200/06 Volba návrhové komise 201/06 Doplnění návrhové komise 202/06 Změna ověřovatelů zápisu

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů USNESENÍ

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů USNESENÍ Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město Děčín USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 18.11.2009 1/23/ZM/2009 - I. návrh rozpočtu na rok 2010. I. návrh rozpočtu na rok 2010. 2/23/ZM/2009 - Rozpočtová opatření č. 31-43 I. rozpočtová

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 18 07 07 01 dne 01.10.2018 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

U S N E S E N Í z 19. schůze rady města konané dne 7. listopadu 2017

U S N E S E N Í z 19. schůze rady města konané dne 7. listopadu 2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 19. schůze rady města konané dne 7. listopadu

Více

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012 65/2012-RADA/2878-65. Rada města ověřovatelem zápisu Petra Procházku 65/2012-RADA/2879-65. Rada města předložený program jednání RM 65/2012-RADA/2880-65. Rada města -oznámení Stavebního úřadu MěÚ Žamberk

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 16. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 16. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih 1 z 8 6.11.2017 11:31 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Ostrava-Jih které se konalo 2. 11. 2017 13:00 (usn. č. 0569/16 - usn. č.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 14.06.2007 129/2007 6. ZM V u z a v í r á v souladu s 17, odst. 5 a odst. 7, písm.

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více