Příbramský uherák. Příbramská sněženka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příbramský uherák. Příbramská sněženka"

Transkript

1 38 n a b í d k y / i n f o r m a c e Příbramský uherák Příbramská sněženka

2 m a r k e t i n g 39 má od července nové vedení Do funkce generálního ředitele a předsedy představenstva nastoupil dne 16. července 2012 pan inženýr Tomáš Hrouda, jenž do Příbramské uzeniny přináší mnoho znalostí a zkušeností z vedení firem v masném průmyslu. Prezentace společnosti Zboží čerstvé a přímo od výrobce, individuální přístup, tradice, ale také inovativnost taková je základní filozofie naší společnosti. Pod novým vedením bude Příbramská uzenina do svého řízení aplikovat změny, které budou pro společnost zásadní. V plánu je transformace vedoucí k rozvoji společnosti, stabilizaci obchodně-dodavatelských vztahů a mnoho dalších změn, které povedou k novému dynamickému řízení firmy. Naším cílem je expanze společnosti na českém trhu s maximální snahou vyhovět přáním zákazníků a být stabilním a solidním partnerem v obchodních vztazích. Společnost Příbramská uzenina je na trhu již více než 34 let. Tato značka zahrnuje veškeré masné produkty, které společnost ve svém závodu vyrábí. Jedná se o široký sortiment výrobků s vysokou kvalitou a vynikající chutí, které si milovníci kvalitních uzenin a masných produktů velmi oblíbili. V současné době je Příbramská uzenina největším zpracovatelem masa a producentem masných výrobků ve Středočeském kraji s téměř 400 zaměstnanci. Zboží čerstvé a přímo od výrobce, individuální přístup, tradice, ale také inovativnost taková je základní filozofie naší společnosti. V následujícím textu bychom vám rádi společnost Příbramská uzenina blíže představili. Výroba Vynikající chuť našeho masa i masných výrobků je docílena nejen nákupem kvalitního čes kého masa, ale také díky uzavřenému řetězci od porážky až po následné zpracování. Jednotlivé kroky tohoto procesu vám rádi představíme. O naše produkty se starají ti nejlepší odborníci. Výroba a zpracování masa se v každém kroku hlídá a podrobuje pravidelným hygienickým a kvalitativním kontrolám. Nákup zvířat a jejich porážka Zvířata nakupujeme převážně z českých chovů od ověřených dodavatelů kvalitního vepřového a hovězího masa. Jateční zvířata procházejí přísnou klasifikací, označováním a tříděním dle stanovené vyhlášky ministerstva zemědělství. Zvířata jsou řazena do jednotlivých tříd SEUROP dle zmasilosti, tučnosti a dalších kvalitativních ukazatelů. Pro porážku zvířat v Příbramské uzenině jsou vybírány pouze kusy typu S, E, což jsou zvířata nejvyšší jakosti. Jedná se o zvířata méně tučná s vyšším podílem zmasilosti, jejichž maso je nejkvalitnější a chutově nejlepší.

3 40 m a r k e t i n g Rozbourání a opracování masa Bourání masa Po pečlivém výběru masa dochází k jeho rozbourání, opracování a úpravě na jednotlivé anatomické části. Maso se rozbourá nejprve v jateční úpravě na hovězí čtvrtě a vepřové půlky a poté na menší celky, u nichž následuje další úprava, jako je vykostění, odblanění, odstranění šlach, chrupavek apod. Jednotlivé výsekové celky masa, jako je kýta, plec, pečeně, krkovice, roštěnec, bůček, žebro apod., jsou již určené k expedici a prodeji ke konečnému spotřebiteli. Při úpravě masa vznikají masové ořezy, které jsou dále děleny do několika skupin a jsou následně využívány jako surovina ve výrobě masných produktů. Další zpracování masa Z kvalitně vybraného masa pro výrobu se následně vyrábí masné produkty různých druhů a chutí. Zpracování Kontrola kvality výrobků masa prochází několika fázemi, které jsou závislé na druhu vyráběného výrobku. Jedná se například o fáze: solení, mělnění, míchání, narážení, uzení, tepelné opracování, sušení a fermentace. Velká část hotových výrobků je dále ještě balena do ochranných fólií. Celý proces masné výroby je průběžně kontrolován. Hlídají se receptury, kvalita, technologické postupy i chuťové standardy u všech našich produktů. Kontrola kvality produktů Všechny naše výrobky procházejí před vstupem na trh důkladnou kontrolou kvality. V naší laboratoři se výrobky denně testují a jsou podrobovány přísným kvalitativním hodnocením, které zahrnují senzorické a analytické kvalifikace. Hodnotí se slanost, tučnost, obsah vody a další parametry. Za výrobu a zpracování masných produktů v Příbramské uzenině odpovídají mistři masné výroby pan Daniel Voborský a pan Robert Štěpán.

4 m a r k e t i n g 41 s ušlechtilou plísní na povrchu jako Příbramský uherák, Příbramská sněženka apod. Ochutnejte kterýkoli z našich výrobků a zjistěte, že vynikající chuť je náš cíl. Vynikající chuť našeho masa i masných výrobků je docílena nejen nákupem kvalitního čes kého masa, ale také díky uzavřenému řetězci od porážky až po následné zpracování. Toto vše násobíme používáním kvalitních přírodních koření, pomocných surovin a obalů pouze od renomovaných dodavatelů. Za vysokou kvalitu jsme získali již mnohá ocenění. Rádi bychom vám blíže představili alespoň několik našich výrobků. ŠUNKY: Šunka Jaksepatří Tato šunka je ceněna za svou vysokou kvalitu a výbornou chuť. Masný výrobek tepelně opracovaný Při zjištění nekvalitního či nestandardního výrobku není takový výrobek vpuštěn do prodeje. Za tento proces odpovídají všichni vedoucí pracovníci Příbramské uzeniny. Po schválení našich produktů po všech kvalitativních stránkách jsou výrobky následně baleny dle požadavků našich zákazníků a distribuovány na odběratelská místa. Snažíme se být maximálně flexibilní a zákazníkům vycházet vstříc. Naším cílem je spokojený zákazník. Výseková masa převážně zpracováváme vepřové a hovězí maso doplňkově telecí, skopové, jehněčí maso Sortiment Přes 120 druhů uzenin každoročně nové receptury speciality: fermentované výrobky a výrobky s ušlechtilou plísní většina našich uzenářských výrobků je bezlepkových, vhodných i pro bezlepkovou dietu 13 výrobků s označením Klasa Standardní sortiment, který tvoří přibližně 120 druhů výrobků, každoročně obohacujeme o nové receptury. Mezi naprosté unikáty patří Brdská klobása, ostřejší Brdská pálivá klobása, Fabián s různými druhy dekorů, výrobky Vepřové maso z kýty 85 %, Česká republika Prvotřídní výběr tuzemské suroviny. Je to šunka celosvalová, vyrobená z vepřové kýty, u které je zachováno tukové krytí včetně kůže. Po uvaření se šunka ještě zauzuje, takže je její chuť lahodná a velmi zajímavá. Surovinu pro její výrobu pečlivě vybíráme od porážky přes bourárnu a hlídáme každý výrobní krok. Jsme věrni nejen tradici, ale také každoročně obohacujeme náš sortiment produktů a přinášíme nové receptury. Čertovská šunka Pro rok 2012 jsme pro své zákazníky připravili další novinky z produktů ŠUNEK, jednou z nich je například Čertovská šunka, kterou vám blíže představíme. Masný výrobek tepelně opracovaný Vepřové maso z kýty 80 %, Česká republika Prvotřídní výběr tuzemské suroviny. Vlastní originální receptura. Výrobek neobsahuje lepek. Při výrobě jsou dodržována velmi přísná hygienická pravidla. Surovina po celou dobu zpracování podléhá veterinárnímu dozoru. Chuť a vůně této šunky je jemná po vařeném mase. Na řezu má svalová tkáň světle růžové barvy.

5 42 m a r k e t i n g KLOBÁSY A SALÁMY: Mezi naše unikáty a nejlépe hodnocené výrobky mezi sortimentem klobás a salámů patří zejména Brdská klobása, Příbramský uherák, Vysočina, Příbramská sněženka, Fabián, ale i mnohé další Brdská klobása a Brdská pálivá klobása Tyto klobásy jsou našimi zákazníky velmi oblíbené pro svou delikátní příjemně kořeněnou chuť. Brdská klobása si již dlouhodobě drží hodnocení značkou nejlepší kvality Klasa. Logistika S našimi výrobky se můžete setkat na území celé České republiky i Slovenska. Aby bylo možné zvládnout distribuci tak značných objemů, zavedli jsme logistický systém, který do káže zabezpečit spolehlivý přesun zboží od objednávky až k zákazníkovi do 24 hodin. Každo denní závoz čerstvého zboží zabezpečuje 50 rozvozových vozů a 5 redistribučních firem. Jsme orientováni na spolupráci s českými obchodníky, obchodními sdruženími a řetězci. To nám umožňuje pomoc při zachování kvalitní uzeniny na pultech českých obchodů. Dokážeme zásobovat jak síťové prodejny, tak i drobné živnostníky. Naše výrobky naleznete například v prodejnách Hruška, BALA, COOP Jednota, Žabka, ale například i v řetězci Kaufland, Interspar, Ahold, Penny a Makro. Potřeby trhu a nové výrobky si ověřujeme přímo v našich 13 podnikových prodejnách, které naleznete na území celé ČR. Inovace Masný trvanlivý fermentovaný produkt Vepřové maso 83 %, hovězí maso 13 %, Česká republika Prvotřídní výběr tuzemské suroviny. Vlastní originální receptura. Jde o fermentovaný výrobek, který obsahuje probiotické kultury, které přispívají k posílení imunity zažívacího traktu. Výrobek neobsahuje lepek. Při výrobě jsou dodržována velmi přísná hygienická pravidla. Konzistence výrobku je pružná, soudržná, chuť je příjemně kořeněná. Vysočina Patří do skupiny tepelně opracovaných trvanlivých masných výrobků, jež prochází řízeným procesem postupného sušení, při kterém se hlídá teplota, relativní vlhkost a proudění vzduchu. Díky této technologii je výrobek skvěle vyzrálý a má dlouhou dobu trvanlivosti. Tento výrobek má již dlouhou historii výroby a patří do oblíbených a typicky českých masných receptur. Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný Výrobní provozy prošly rozsáhlou modernizací, která byla dokončena z větší části v roce Díky ní současné prostory vyhovují požadavkům Evropské unie a splňují přísné veterinární hygie nické podmínky směrnice EU 92/118. Zabezpečeno je i vyloučení všech negativních vlivů na zdravotní nezávadnost surovin a vý robků, které bylo potvrzeno získáním certifikace HACCP a IFS. Další zásadní modernizace proběhla v roce 2010, kdy byl postaven zcela nový prostor sušáren na tepelně opracované salámy a klobásy a nový prostor pro balení masných výrobků, který byl vybaven moderními balicími linkami a nářezovými stroji v celkové hodnotě cca 40 milionů. V neposlední řadě je to také výstavba čistírny odpadních vod, která proběhla v roce 2010 a stála 20 milionů. Uvědomujeme si důležitost odpovědného chování vůči životnímu prostředí a právě díky čističce odpadních vod je náš provoz ekologický a nezatěžuje okolní prostředí. Modernizace provozu nám nyní také umožňuje využívat i ty nejnáročnější technologie zpracová ní masa a moderních způsobů balení; včetně balení do vakua a ochranné atmosféry. Díky tomu si mohou naši zákazníci pochutnat i na fermentovaných výrobcích, jako jsou například unikátní Brdská klobása nebo Furiant, ale také na fermentovaných výrobcích s ušlechtilou plísní na povrchu, která jim dodává jemnou delikátní příchuť. Vepřové maso 83 %; vepřové sádlo 15 %, Česká republika Prvotřídní výběr tuzemské suroviny. Vlastní originální receptura. Výrobek neobsahuje lepek. Při výrobě jsou dodržována velmi přísná hygienická pravidla. Surovina po celou dobu zpracování podléhá veterinárnímu dozoru. Konzistence tohoto výrobku je tuhá, pružná; chuť jemně kořeněná. Certifikace Jinecká 315, Příbram

PATŘÍME MEZI KVALITA LIDSKÉ ZDROJE SUROVINY TYPY BALENÍ PODNIK PODPORUJÍCÍ ZDRAVÍ. VBP Výrobek vakuově balený půlený

PATŘÍME MEZI KVALITA LIDSKÉ ZDROJE SUROVINY TYPY BALENÍ PODNIK PODPORUJÍCÍ ZDRAVÍ. VBP Výrobek vakuově balený půlený Katalog Produktů HISTORIE Tradice výroby masa a masných výrobků na Valašsku má své kořeny hluboko v historii. Její rozmach se datuje od přelomu 15. a 16. století, kdy na východní Moravu začali přicházet

Více

Masné výrobky. Druhy a složení potravin Martina Bednářová FVHE, 1.ročník magisterského studijního programu Cvičení č. 4

Masné výrobky. Druhy a složení potravin Martina Bednářová FVHE, 1.ročník magisterského studijního programu Cvičení č. 4 Masné výrobky Druhy a složení potravin Martina Bednářová FVHE, 1.ročník magisterského studijního programu Cvičení č. 4 21.11.2013 v 10:30 (čtvrtek) Externí přednášející: Mgr. Tomáš Průša Téma: Vliv reklamy

Více

Vepřové maso na českém a evropském trhu. Jaromír Lhotka Jan Hanuš Kostelecké uzeniny

Vepřové maso na českém a evropském trhu. Jaromír Lhotka Jan Hanuš Kostelecké uzeniny Vepřové maso na českém a evropském trhu Jaromír Lhotka Jan Hanuš Kostelecké uzeniny Vývoj obchodu s vepřovým masem v rámci ČR a EU 25000 Dovoz vepřového masa do ČR 2013-2014 20000 15000 tis. tun 10000

Více

JABLEČNÉ MOŠTY Z BÍLÝCH KARPAT

JABLEČNÉ MOŠTY Z BÍLÝCH KARPAT JABLEČNÉ MOŠTY Z BÍLÝCH KARPAT Radim Machů 1 Abstrakt Od roku 2000 dodává moštárna v Hostětíně v Bílých Karpatech na český trh přírodní jablečnou šťávu jablečný mošt. Přibližně 80% produkce je certifikováno

Více

1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020

1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020 Operace 16.2.2 Podpora vývoje nových produktů, postupů a technologií při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh Ing. Tereza Říhová

Více

CHOVSERVIS a.s. Hradec Králové. Popisy výrobků

CHOVSERVIS a.s. Hradec Králové. Popisy výrobků Obsah: Měkké salámy... 4 Godhajský salám... 4 Kapiový salám... 5 Polský salám... 6 Radotínský salám... 7 Vídeňský salám... 8 Sekané masné výrobky... 9 Paprikové párky... 9 Salaš salám... 10 Ovčí klobása

Více

Speciality. Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost. Podm. skladování. Šunková pěna Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost

Speciality. Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost. Podm. skladování. Šunková pěna Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost KATALOG VÝROBKŮ Anglická slanina Speciality Kat. číslo výrobku 54110 vepřové maso, hovězí maso, vepřové kůže, dusitanová solící směs (konzervant E250), směs koření(pepř, muškát, zázvor), konzervant E260,E270,

Více

SPECIFIKACE PRODUKTU JAKO ZARUČENÉ TRADIČNÍ SPECIALITY

SPECIFIKACE PRODUKTU JAKO ZARUČENÉ TRADIČNÍ SPECIALITY SPECIFIKACE PRODUKTU JAKO ZARUČENÉ TRADIČNÍ SPECIALITY PRAŽSKÁ ŠUNKA EU č.: CZ-TSG-0007-0061-21.10.2010 ČESKÁ REPUBLIKA 1. NÁZEV, KTERÝ MÁ BÝT ZAPSÁN Пражка шунка (BG), Jamón de Praga (ES), Pražská šunka

Více

Představujeme držitele značky "Český výrobek garantováno Potravinářskou komorou ČR" BEAS, a.s.

Představujeme držitele značky Český výrobek garantováno Potravinářskou komorou ČR BEAS, a.s. Představujeme držitele značky "Český výrobek garantováno Potravinářskou komorou ČR" BEAS, a.s. Představujeme společnost BEAS, a.s., která je držitelem značky Český výrobek garantováno Potravinářskou komorou

Více

(Legislativní akty) SMĚRNICE

(Legislativní akty) SMĚRNICE 16.12.2011 Úřední věstník Evropské unie L 334/1 I (Legislativní akty) SMĚRNICE SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2011/91/EU ze dne 13. prosince 2011 o údajích nebo značkách určujících šarži, ke které

Více

(13> Část 1 KUPNÍ SMLOUVA. číslo: 2016 0020. MRAZÍRNY PLZEN - DYSINA a.s.

(13> Část 1 KUPNÍ SMLOUVA. číslo: 2016 0020. MRAZÍRNY PLZEN - DYSINA a.s. fch hmotných rettfv (13> Část 1 CJ: 01437/16-SSHR lllllllllllllllllllllllllllllllllll sshres5f5el6c(l KUPNÍ SMLOUVA číslo: 2016 0020 uzavřena mezi těmito smluvními stranami Česká republil

Více

10. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 687 ze 7. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 4.

10. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 687 ze 7. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 4. 248 10. funkční období 248 Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a

Více

Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky

Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky 5. srpna 2013, Praha Dalších 27 produktů od celkem třinácti výrobců získalo v červnu a červenci

Více

Průvodce označováním potravin

Průvodce označováním potravin I. Suková Průvodce označováním potravin Příručka je souhrnem informací o významu a provedení údajů uváděných na potravinářských výrobcích a při prodeji potravin. Vychází z platné legislativy zahrnující

Více

MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692

MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692 MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692 INFORMACE K NEBALENÝM A BALENÝM POTRAVINÁM POŽADOVANÉ Zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2016 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 26 Rozeslána dne 4. března 2016 Cena Kč 98, O B S A H : 69. Vyhláška o požadavcích na maso, masné výrobky, produkty rybolovu a akvakultury a výrobky z nich,

Více

Značku KLASA získalo na Zemi živitelce z rukou ministra zemědělství dvacet výrobků

Značku KLASA získalo na Zemi živitelce z rukou ministra zemědělství dvacet výrobků TISKOVÁ ZPRÁVA České Budějovice, 29. 8. 2013 Značku KLASA získalo na Zemi živitelce z rukou ministra zemědělství dvacet výrobků V rámci slavnostního zahájení 40. ročníku výstavy Země živitelka proběhlo

Více

ČÁST B Specifické podmínky pro poskytnutí pomoci na základě OP Zemědělství.

ČÁST B Specifické podmínky pro poskytnutí pomoci na základě OP Zemědělství. ČÁST B Specifické podmínky pro poskytnutí pomoci na základě OP Zemědělství. 1 Opatření 1.2. Zlepšení zpracování zemědělských výrobků a jejich marketing Investiční záměr: a) zlepšení zpracování masa (včetně

Více

KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011

KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011 KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011 Stručné zhodnocení komunikační strategie v letech 2009-2010 Zhodnocení komunikační strategie 2009-10 Nová

Více

Delegace naleznou v příloze dokument D039828/03 ANNEX 1.

Delegace naleznou v příloze dokument D039828/03 ANNEX 1. Rada Evropské unie Brusel 15. července 2015 (OR. en) 10927/15 ADD 1 AGRILEG 149 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Evropská komise Datum přijetí: 10. července 2015 Příjemce: Generální sekretariát Rady Č. dok.

Více

Druhy a složení potravin

Druhy a složení potravin Druhy a složení potravin Přednáška 3 Doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. Obsah přednášky Maso a masné výrobky: - rozdělení na skupiny, popis, charakteristika výrobků z pohledu legislativy z pohledu technologie

Více

Pravidla pro udělování národní značky KLASA

Pravidla pro udělování národní značky KLASA Pravidla pro udělování národní značky KLASA str.1/9 Část A Národní značku pro kvalitní potraviny KLASA uděluje ministr zemědělství ČR na základě doporučení správce značky. Značka smí být udělena pouze

Více

M A S A R Y K O V A U N I V E R Z I T A PEDAGOGICKÁ FAKULTA KATEDRA DIDAKTICKÝCH TECHNOLOGIÍ

M A S A R Y K O V A U N I V E R Z I T A PEDAGOGICKÁ FAKULTA KATEDRA DIDAKTICKÝCH TECHNOLOGIÍ M A S A R Y K O V A U N I V E R Z I T A PEDAGOGICKÁ FAKULTA KATEDRA DIDAKTICKÝCH TECHNOLOGIÍ METODICKÉ ZPRACOVÁNÍ OBSAHU UČIVA TÉMATU - MASO A JEHO ZAŘAZENÍ DO TEMATICKÝCH PLÁNŮ Bakalářská práce Brno 2006

Více

Alergeny v potravinách ve vztahu k systému HACCP

Alergeny v potravinách ve vztahu k systému HACCP Alergeny v potravinách ve vztahu k systému HACCP 27. duben 2012 Ing. Milena Musilová milena.musilova@mendelu.cz SYSTÉM HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points Systém řízení zdravotní nezávadnosti

Více

Ing. Gabriela Bendová Karpytová Obchod. I. ročník, učňovský obor kuchař, číšník

Ing. Gabriela Bendová Karpytová Obchod. I. ročník, učňovský obor kuchař, číšník ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY CZ.1.07/1.5.00/34.0423 17 Obchod Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice 370 01 AUTOR TEMATICKÝ CELEK ROČNÍK

Více

Z n a č e n í v ý r o b k ů

Z n a č e n í v ý r o b k ů Lhotsko 8, 763 12 Vizovice IČ 28300700, DIČ CZ28300700 www.reznictvisinger.cz Tel.: 577 453 278, 605 214 745 Z n a č e n í v ý r o b k ů v souladu s platnou legislativou ČR a nařízením EU Platné od 26.9.2017

Více

Skladování Výrobce Veterinární ovál. Masokombinát Plzeň s.r.o., Podnikatelská 1094/15, 301 00 Plzeň, Česká republika CZ 300 ES

Skladování Výrobce Veterinární ovál. Masokombinát Plzeň s.r.o., Podnikatelská 1094/15, 301 00 Plzeň, Česká republika CZ 300 ES KÓD NÁZEV VÝROBKU DRUH / SKUPINA VÝROBKU SLOŽENÍ VČ. ALERGENŮ, OBSAH TUKU A SOLI ZPŮSOB BALENÍ Doba trvanlivosti Doba spotřeby po rozbalení (nesmí překročit datum spotřeby uvedený na etiketě) Skladování

Více

Množs. něné složky. CZ 16769 ES teplotě 0-5 C. Baleno v ochranné atmosféře. Alergeny: lepek. Primární obal: jedlé přírodní 50782 Pecka

Množs. něné složky. CZ 16769 ES teplotě 0-5 C. Baleno v ochranné atmosféře. Alergeny: lepek. Primární obal: jedlé přírodní 50782 Pecka Dodavatel - název a adresa sídla Množs Skupi Podsk Výrobce-název a tví Název výrobku (příp.vžitý název na upina Hmot Hlavní IČO dodavatele adresa sídla Číslo výrobku EAN/PLU Druh výrobku Třída jakosti

Více

VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011

VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011 AGRÁRNÍ KOMORA ZLÍNSKÉHO KRAJE se sídlem ve Zlíně Zarámí 88, 760 41 Zlín VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011 ZÁSADY PRO UDĚLENÍ OCENĚNÍ A PŘÍLOHY Vyhlášení Výrobku Zlínského kraje 2011 - PERLA ZLÍNSKA proběhne

Více

baget a sendvičů

baget a sendvičů O společnosti Ročně vyrobíme více než 30 000 000 baget a sendvičů Všechno, co děláme, musí chutnat O společnosti 26 let zkušeností s výrobou, prodejem a logistikou přímého zásobování Historie společnosti

Více

sušená cibule, vepřová bílkovina, mléčná bílkovina (alergen), modifikovaný škrob E 1422, zahušťovadlo E 412, dextróza, 149 Játrovka

sušená cibule, vepřová bílkovina, mléčná bílkovina (alergen), modifikovaný škrob E 1422, zahušťovadlo E 412, dextróza, 149 Játrovka číslo Výrobce: Váhala a spol. skupina způsob doba použitelnosti skladujte složení obsah tuku obsah soli výrob. Název výrobku balení od data výroby při teplotě max. % max. % 77 Ovar masný výrob. tepelně

Více

PRODEJNA. Nabídkový list 691 54 Týnec 363 tel., fax: 519 342 435. Ceny platné od: 25.8.2014. Řeznictví a uzenářství. Zdeněk Žůrek

PRODEJNA. Nabídkový list 691 54 Týnec 363 tel., fax: 519 342 435. Ceny platné od: 25.8.2014. Řeznictví a uzenářství. Zdeněk Žůrek PRODEJNA Řeznictví a uzenářství Zdeněk Žůrek Nabídkový list 691 54 Týnec 363 tel., fax: 519 342 435 Ceny platné od: 25.8.2014 e-mail: zurekzdenek@tiscali.cz Vysvětlivky: VAC - vakuově balený výrobek B.K.

Více

KATALOG MARLENKA. www.marlenka.cz

KATALOG MARLENKA. www.marlenka.cz KATALOG MARLENKA www.marlenka.cz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 strana Historie a současnost 4 Export 5 Výroba 6 Certifikáty a ocenění 7

Více

Fiche opatření (dále jen Fiche)

Fiche opatření (dále jen Fiche) Název MAS Region HANÁ, o.s. Fiche opatření (dále jen Fiche) Číslo Fiche Název Fiche 2 Přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům Přiřazení Fiche k opatření PRV (číslo, název) 4.Hlavní opatření

Více

KATALOG MASNÝCH PRODUKTŮ

KATALOG MASNÝCH PRODUKTŮ KATALOG MASNÝCH PRODUKTŮ Klobásy Procházka spol. s r.o., přední český výrobce a dodavatel masa a masných výrobků Společnost Procházka spol. s r. o., která provozuje výrobní závod v Roudnici nad Labem,

Více

TPV - Technologie Technologické stupně výroby, rozbor z hlediska funkce výrobku a ekonomických aspektů

TPV - Technologie Technologické stupně výroby, rozbor z hlediska funkce výrobku a ekonomických aspektů TPV - Technologie Technologické stupně výroby, rozbor z hlediska funkce výrobku a ekonomických aspektů Mgr. Ing. Marie Nejedlá, Ph. D. Technologický projekt Technologický projekt je souhrn různých komponent

Více

Smart MEAT Factory Tour

Smart MEAT Factory Tour 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Alt 0 Spc Smart MEAT Factory Tour Pátek 6 května 2016 - pátek, 13 května 2016 Cloud Tag 1 IFFA 2016 Události Web Objevte modulární chytrou masozpracující továrnu Přihlášení Zpravodaj

Více

Výroční zpráva. za rok 2007. SINTEX, a.s. se sídlem : Česká Třebová, Moravská 1078 IČO : 25 29 84 96 DIČ : CZ 25298496

Výroční zpráva. za rok 2007. SINTEX, a.s. se sídlem : Česká Třebová, Moravská 1078 IČO : 25 29 84 96 DIČ : CZ 25298496 Výroční zpráva za rok 2007 SINTEX, a.s. se sídlem : Česká Třebová, Moravská 1078 IČO : 25 29 84 96 DIČ : CZ 25298496 Obsah : 1. Akcionáři společnosti 2. Statutární orgány společnosti 3. Zpráva vedení společnosti

Více

2000R1825 CS 23.03.2007 001.001 1

2000R1825 CS 23.03.2007 001.001 1 2000R1825 CS 23.03.2007 001.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1825/2000 ze dne 25. srpna 2000,

Více

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah 2013R1379 CS 01.06.2015 001.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1379/2013

Více

Pestrost chutí. produkty

Pestrost chutí. produkty Pestrost chutí produkty Kečupy KAND Základní surovinou pro výrobu kečupů je kvalitní rajčatový protlak. Přídavkem dalších vybraných složek vzniká několik variací kečupů: sladký, chilli a s česnekem. Oproti

Více

VÝROBA ZMRAŽENÝCH POTRAVIN

VÝROBA ZMRAŽENÝCH POTRAVIN katalog výrobků www.pajero-food.cz www.pajero-food.cz www.pajero-food.cz FIRMA PAJERO PŮSOBÍ NA TRHU JIŽ OD R.1995. Zabýváme se výrobou mražených polotovarů z masa, zeleniny a sýrů na bázi klasické české

Více

K a t a l o g v ý ro b k ů

K a t a l o g v ý ro b k ů Katalog výrobků Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina,

Více

S 237/03-98/04 V Brně dne 8. ledna 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 237/03, zahájeném dne 12. listopadu 2003 podle

S 237/03-98/04 V Brně dne 8. ledna 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 237/03, zahájeném dne 12. listopadu 2003 podle S 237/03-98/04 V Brně dne 8. ledna 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 237/03, zahájeném dne 12. listopadu 2003 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

Hodnocení jakosti cukrářských výrobků. Ing. Miroslava Teichmanová

Hodnocení jakosti cukrářských výrobků. Ing. Miroslava Teichmanová Hodnocení jakosti cukrářských výrobků Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

Případová studie Kožená galanterie LUKA. Bc. Tereza Jašková

Případová studie Kožená galanterie LUKA. Bc. Tereza Jašková Případová studie Kožená galanterie LUKA Bc. Tereza Jašková Inovace vzdělávacích programů dle požadavků podnikatelské praxe v rámci procesu stabilizace VOŠE Zlín STUDENTI A PRAXE CZ.1.07/2.1.00/32.0038

Více

Pardubice, Vážení spotřebitelé a příznivci dobrého masa,

Pardubice, Vážení spotřebitelé a příznivci dobrého masa, Pardubice, 4.2.2019 Vážení spotřebitelé a příznivci dobrého masa, je tomu právě 5 let kdy jsme poprvé vystoupili s nabídkou masa, kus s pořadovým číslem 1/2014, býk wagyu 100%. Od té chvíle se nám především

Více

R E K L A M A Č N Í Ř Á D

R E K L A M A Č N Í Ř Á D R E K L A M A Č N Í Ř Á D Jednoty, spotřebního družstva v Milevsku, okres Písek, se sídlem v Milevsku, Gen. Svobody 606, 399 01 Milevsko, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých

Více

Lahůdky. katalog výrobků...... rybí výrobky... rybí saláty a pomazánky... lahůdkové saláty a pomazánky... zelné saláty... pochutiny...

Lahůdky. katalog výrobků...... rybí výrobky... rybí saláty a pomazánky... lahůdkové saláty a pomazánky... zelné saláty... pochutiny... Lahůdky katalog výrobků rybí výrobky rybí y a pomazánky lahůdkové y a pomazánky zelné y pochutiny novinky rybí výrobky 741019 Špuntíky sleďové 8 x 200 g víte že špuntíky jsou vyrobeny z malých fi letů

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2006

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2006 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2006 ---------------------------------------------------------------- a) INPOST, spol. s r.o. společnost s ručením omezeným Havlíčkova 6 686 01 Uherské Hradiště IČ 00568023 b)

Více

S 14/01-371/01-220 V Brně dne 7.5.2001

S 14/01-371/01-220 V Brně dne 7.5.2001 S 14/01-371/01-220 V Brně dne 7.5.2001 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 8.3.2001 dle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád), ve spojení s 12 zákona

Více

Oznámení o složení, skladování a trvanlivosti dodávaných výrobků. BOK UZENÝ EXTRA, B.K.

Oznámení o složení, skladování a trvanlivosti dodávaných výrobků. BOK UZENÝ EXTRA, B.K. BOK UZENÝ EXTRA, B.K. vepřové maso,voda,sůl,směs přírodního koření,stabilizátory E 452,301,300. 18 dní od data balení v neporušeném obalu, po rozbalení spotřebujte do 24 hodin polypropylenový sáček BOK

Více

Analýza, řízení a hodnocení rizik v praxi veřejného stravování

Analýza, řízení a hodnocení rizik v praxi veřejného stravování Analýza, řízení a hodnocení rizik v praxi veřejného stravování Autor: Mgr. Zdeněk Kyselý/FN Motol Úvod Provozování stravovacích služeb, výroba potravin a jejich uvádění do oběhu patří mezi činnosti epidemiologicky

Více

S 169/03-3758/03 V Brně dne 23. října 2003

S 169/03-3758/03 V Brně dne 23. října 2003 S 169/03-3758/03 V Brně dne 23. října 2003 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 169/03, zahájeném dne 26. srpna 2003 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

ZPRÁVA O TRHU HOVĚZÍHO A VEPŘOVÉHO MASA

ZPRÁVA O TRHU HOVĚZÍHO A VEPŘOVÉHO MASA 15. Ročník XVIII., čtrnáctideník, 29. 4. 2014 16. týden 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 594, fax: 222 871 591 e-mail: tis.maso@szif.cz ZPRÁVA O TRHU HOVĚZÍHO A VEPŘOVÉHO MASA Vývoj cen:

Více

Mise. Vize. Naše hodnoty: Raben Group. Poskytujeme konkurenční výhodu svým zákazníkům, nabízíme vhodná řešení a přátelské služby.

Mise. Vize. Naše hodnoty: Raben Group. Poskytujeme konkurenční výhodu svým zákazníkům, nabízíme vhodná řešení a přátelské služby. Mise Poskytujeme konkurenční výhodu svým zákazníkům, nabízíme vhodná řešení a přátelské služby. Vize Stát se lídrem všude tam, kde působíme. Naše hodnoty: Podnikavost Orientace na zákazníka Jednáme s nadšením

Více

Obsah. Charakteristika Rozdělení náplní Méně trvanlivé náplně Testy

Obsah. Charakteristika Rozdělení náplní Méně trvanlivé náplně Testy Obsah Charakteristika Rozdělení náplní Méně trvanlivé náplně Testy Charakteristika Náplně jsou velmi široký sortiment cukrářských polotovarů sloužících k plnění i zdobení cukrářských výrobků. Mají různou

Více

Důvěryhodnost uzenin na českém trhu

Důvěryhodnost uzenin na českém trhu Důvěryhodnost uzenin na českém trhu volně prodejná studie 25. 3. 2013 ppm factum research Důvěryhodnost uzenin na českém trhu Které značky uzenin se těší v České republice největší důvěře? Kteří maloobchodní

Více

Státní zemědělský intervenční fond

Státní zemědělský intervenční fond TISKOVÁ ZPRÁVA Značka KLASA nabídne další kvalitní potraviny Praha, 26. 2. 2015 Ke konci minulého a začátkem letošního roku bylo značkou kvality KLASA oceněno 35 nových produktů. Do portfolia oceněných

Více

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2.

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. Udržitelné podnikání Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. května 2012 Tesco globální i lokální Tesco působí ve 14 zemích s více

Více

Bratislava Budapest Maribor Brno. Vienna. Tanzer Consulting UDRŽITELNÉ VAŘENÍ. Tomáš Chorazy

Bratislava Budapest Maribor Brno. Vienna. Tanzer Consulting UDRŽITELNÉ VAŘENÍ. Tomáš Chorazy Tanzer Consulting UDRŽITELNÉ VAŘENÍ Tomáš Chorazy Projekt MINIWASTE www.miniwaste.cz Předcházení vzniku bioodpadů formou domácího kompostování Uvědomělé nakupování = promyslet Základem minimalizace odpadů

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Dolní Bousov, příspěvková organizace se sídlem: Školní 74, 294 04, Dolní Bousov ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: V. / 4 PŘÍRUČKA HACCP ŠJ Č. j. ZSDB/291/2015 Spisový znak

Více

13. KONFERENCE O ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU. 17. února 2016, Výstaviště Brno

13. KONFERENCE O ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU. 17. února 2016, Výstaviště Brno 13. KONFERENCE O ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU 17. února 2016, Výstaviště Brno 1 SOUTĚŽE Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016

Více

MASO P R O G A S T R O N O M I I

MASO P R O G A S T R O N O M I I MASO PRO GASTRONOMII ˆ VAS DODAVATEL MASA A DRU BEZE ˆ Vážení zákazníci, již více než dvacet let se pro Vás zabýváme nákupem, zpracováním a prodejem masa. Významnou část našeho sortimentu masa a výrobků

Více

Ořechy a ořechové polotovary

Ořechy a ořechové polotovary Ořechy a ořechové polotovary O společnosti Společnost ALIKA a.s. je předním výrobcem a dodavatelem přírodních nebo zpracovaných ořechů a sušeného ovoce na českém trhu již od roku 1992. Je českou rodinnou

Více

Představujeme držitele značky "Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR" HAMÉ s.r.o.

Představujeme držitele značky Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR HAMÉ s.r.o. Představujeme držitele značky "Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR" HAMÉ s.r.o. Představujeme společnost HAMÉ s.r.o., která je držitelem značky Český výrobek garantováno Potravinářskou

Více

Zápis z 19. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. září 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 19. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. září 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 19. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. září 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Ing. Roman Čivrný, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

RKW ProAgri. Silážní fólie. Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie.

RKW ProAgri. Silážní fólie. Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie. RKW ProAgri Silážní fólie Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie. Světová novinka, která vám usnadní práci a ušetří čas Maximální efektivita a trvanlivost se systémem kombinovaná fólie nejnovější generace

Více

Místo konání: Krajský úřad kraje Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. Datum: 30.4.2014. Přítomni: Program zasedání: 1) Zahájení zasedání

Místo konání: Krajský úřad kraje Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. Datum: 30.4.2014. Přítomni: Program zasedání: 1) Zahájení zasedání Místo konání: Krajský úřad kraje Vysočina, Žižkova 57, Jihlava Datum: Přítomni: 1. Bc. Budařová Simona ZERA Zemědělská a ekologická agentura, o.s. 2. Schellová Jitka- ZERA Zemědělská a ekologická agentura,

Více

O společnosti Crocodille ČR

O společnosti Crocodille ČR O společnosti Crocodille ČR Společnost Crocodille ČR si za 15 let své existence vybudovala vedoucí postavení na trhu rychlého občerstvení segment obložených baget a sendvičů Vyrábíme v průměru 24 milionů

Více

Green Pan, s. r. o. V Česku ojedinělý projekt v oblasti stravování. Základní vize: Propagace českého bio zemědělství. Obsazení volné pozice na trhu

Green Pan, s. r. o. V Česku ojedinělý projekt v oblasti stravování. Základní vize: Propagace českého bio zemědělství. Obsazení volné pozice na trhu Green Pan, s. r. o. V Česku ojedinělý projekt v oblasti stravování. Základní vize: Obsazení volné pozice na trhu Propagace českého bio zemědělství Produkt Poskytování služeb v odvětví rychlého občerstvení

Více

ŘEZNICTVÍ KOLOMÝ KATALOG VÝROBKŮ

ŘEZNICTVÍ KOLOMÝ KATALOG VÝROBKŮ ŘEZNICTVÍ KOLOMÝ KATALOG VÝROBKŮ 1 HISTORIE Rodinná firma řeznictví Kolomý je na trhu od roku 1993, zakládací myšlenkou bylo spojení kvality, tradice a rodinného ducha. Firma funguje už přes 22 let v malé

Více

Federální zákon ze dne 22.7. 2010 N 163-FZ, kterým se mění Federální zákon,,technické předpisy pro mléko a mléčné výrobky "

Federální zákon ze dne 22.7. 2010 N 163-FZ, kterým se mění Federální zákon,,technické předpisy pro mléko a mléčné výrobky Federální zákon ze dne 22.7. 2010 N 163-FZ, kterým se mění Federální zákon,,technické předpisy pro mléko a mléčné výrobky " Přijato Národní dumou 7.7.2010 Schváleno Federální radou 14.7. 2010 Článek 1

Více

NAŘÍZENÍ města Strakonice č. 1/2013, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD. Článek 1 Úvodní ustanovení

NAŘÍZENÍ města Strakonice č. 1/2013, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD. Článek 1 Úvodní ustanovení NAŘÍZENÍ města Strakonice č. 1/2013, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD Rada města Strakonice se na svém zasedání dne 24. 7. 2013 usnesla vydat na základě zmocnění v ustanovení 18 odst. 1 a odst. 3 zákona č. 455/1991

Více

2002R1774 CS 07.08.2009 010.001 1

2002R1774 CS 07.08.2009 010.001 1 2002R1774 CS 07.08.2009 010.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1774/2002

Více

Certifikační kritéria pro značku ŽELEZNÉ HORY regionální produkt

Certifikační kritéria pro značku ŽELEZNÉ HORY regionální produkt Příloha č. 1 (Zásady pro udělování a užívání značky ŽELEZNÉ HORY regionální produkt ) 1/5 A. Kritéria pro výrobce: Certifikační kritéria pro značku ŽELEZNÉ HORY regionální produkt 1) Místní subjekt a)

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1096/11-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1096/11-E Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-1096/11-E Název právnické osoby vykonávající činnost: Střední odborné učiliště včelařské Včelařské vzdělávací centrum, o. p. s. Sídlo:

Více

Směrnice pro dietní stravování ve školní jídelně

Směrnice pro dietní stravování ve školní jídelně Směrnice pro dietní stravování ve školní jídelně Název a adresa zařízení: Odpovědná osoba za provoz: Základní škola Školní jídelna Táborská 45/421 Praha 4 Nusle Jitka Uhlíková, vedoucí školní jídelny Nutriční

Více

r o z h o d n u t í : p o v o l u j e.

r o z h o d n u t í : p o v o l u j e. S 12/04-889/04 V Brně dne 27. února 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 12/04, zahájeném dne 22. ledna 2004 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád),

Více

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Prezentace společnosti KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Profil společnosti Historie a vývoj trhu Společnost KAUMY s.r.o. byla založena v roce 1994 Sídlo společnosti

Více

Aktuální složení výrobků MASO UZENINY PÍSEK, a.s.; CZ 105 ES

Aktuální složení výrobků MASO UZENINY PÍSEK, a.s.; CZ 105 ES Aktuální složení výrobků MASO UZENINY PÍSEK, a.s.; CZ 105 ES číslo výrobku Název výrobku skupina množství hlavní složky v hm%. alergeny max. obsah tuku max. obsah soli min. obsah ČSB skladovací podmínky

Více

KATALOG VÝROBKŮ 2018

KATALOG VÝROBKŮ 2018 Studnická tlačenka Selský šunkový Sekaná pečeně Stránka 1 Řeznictví U Vacků, Studnice KATALOG VÝROBKŮ 2018 cz 5123 vepřové maso 70%,hovězí maso 20%,voda, sůl max.3% směs koření, mouka,mléko sušené,strouhanka

Více

Hodnoticí standard. Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Kuchař Kvalifikační úroveň NSK

Více

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ. Návrh ROZHODNUTÍ RADY. o uzavření dohody ve formě výměny dopisů mezi Evropským společenstvím a Brazílií.

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ. Návrh ROZHODNUTÍ RADY. o uzavření dohody ve formě výměny dopisů mezi Evropským společenstvím a Brazílií. KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ V Bruselu dne 23.11.2006 KOM(2006) 715 v konečném znění 2006/0233 (ACC) 2006/0234 (ACC) Návrh ROZHODNUTÍ RADY o uzavření dohody ve formě výměny dopisů mezi Evropským společenstvím

Více

Přílohy: Příloha č. 1: Certifikát ČSN EN ISO 9001: 2001

Přílohy: Příloha č. 1: Certifikát ČSN EN ISO 9001: 2001 Přílohy: Příloha č. 1: Certifikát ČSN EN ISO 9001: 2001 Příloha č. 2: Akční plán - zavedení systému na principech HACCP Body Popis činnosti Termíny plnění Stav 1. Jmenování a proškolení týmu HACCP do IX/2008

Více

česká hotová sterilovaná expediční jídla

česká hotová sterilovaná expediční jídla česká hotová sterilovaná expediční jídla CO JE ADVENTURE MENU? AdventureMenu jsou hotová sterilovaná česká jídla připravovaná výhradně ručně pomocí tradičních receptur a nejkvalitnějších českých surovin.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Osecká zemědělská a obchodní společnost a.s. 338 21 Osek u Rokycan 400 DIČ CZ25211943 V Oseku u Rokycan dne 6. března 2014. Obsah výroční zprávy: Základní údaje o firmě Informace

Více

Návrh PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ RADY,

Návrh PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ RADY, CS CS CS EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 4.5.2011 KOM(2011) 235 v konečném znění 2011/0104 (NLE) Návrh PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ RADY, kterým se Rumunsku povoluje zavést zvláštní opatření odchylující se od článku

Více

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah 2006D0502 CS 22.03.2011 005.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B ROZHODNUTÍ KOMISE ze dne 11. května 2006, kterým se po

Více

Historie C je Qualivo

Historie C je Qualivo Historie Co je Qualivo Koncept Qualivo se zrodil v roce 1995 ve Švýcarsku a jeho duchovním otcem je pan Jürg Hofmann. Jeho nespokojenost s tehdejší kvalitou především hovězího masa na trhu ho dovedla až

Více

Samostatný technik pro řízení výroby v krmivářství

Samostatný technik pro řízení výroby v krmivářství Samostatný technik pro řízení výroby v krmivářství (kód: 29-062- R) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie (kód: 29) Týká se povolání: Samostatný

Více

Mikroorganismus Kategorie potravin NMH Nejvyšší mezní hodnota na g(ml)

Mikroorganismus Kategorie potravin NMH Nejvyšší mezní hodnota na g(ml) Penny Standard (PS) Penny Standard stanoví mikrobiologické požadavky na potraviny uváděné do oběhu, způsob jejich kontroly a způsob hodnocení potravin z mikrobiologického hlediska. Potraviny uváděné do

Více

2. kolo příjmu žádostí z programu rozvoje venkova 2014-2020. Příjem žádostí bude probíhat pouze prostřednictvím Portálu farmáře

2. kolo příjmu žádostí z programu rozvoje venkova 2014-2020. Příjem žádostí bude probíhat pouze prostřednictvím Portálu farmáře 2. kolo příjmu žádostí z programu rozvoje venkova 2014-2020 Příjem žádostí bude probíhat pouze prostřednictvím Portálu farmáře - OD 3. května 2016 8:00 hodin - DO 16. května 2016 13:00 hodin. Operace vyhlášené

Více

Vymazání tuku. Odporný vzhled. Cizí předměty 8.9.2013

Vymazání tuku. Odporný vzhled. Cizí předměty 8.9.2013 Vybrané vady masných výrobků Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. Příčiny a důsledky Příčiny: Špatná surovina Nevhodná receptura Oxidace tuků a barviv Nevhodná technologie Mikrobní zkáza Nevhodná úprava Cizí předměty

Více

Certifikační kritéria pro značku TOULAVA regionální produkt VÝROBKY, ZEMĚDĚLSKÉ A PŘÍRODNÍ PRODUKTY

Certifikační kritéria pro značku TOULAVA regionální produkt VÝROBKY, ZEMĚDĚLSKÉ A PŘÍRODNÍ PRODUKTY Příloha č. 1 Zásad pro udělování a užívání značky TOULAVA regionální produkt Certifikační kritéria pro značku TOULAVA regionální produkt VÝROBKY, ZEMĚDĚLSKÉ A PŘÍRODNÍ PRODUKTY A. Kritéria pro výrobce:

Více

Příloha č. 1 TRŽNÍ ŘÁD FARMÁŘSKÉHO TRHU OPAVA

Příloha č. 1 TRŽNÍ ŘÁD FARMÁŘSKÉHO TRHU OPAVA Příloha č. 1 TRŽNÍ ŘÁD FARMÁŘSKÉHO TRHU OPAVA Farmářské tržiště Farmářské tržiště je především potravinovým trhem. Je to vymezený prostor, umožňující prodej a poskytování služeb (dále jen tržiště ), kde

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 25. července 2003,

VYHLÁŠKA. ze dne 25. července 2003, 259 VYHLÁŠKA ze dne 25. července 2003, kterou se mění vyhláška č. 324/1997 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků, o přípustné odchylce od údajů o množství výrobku označeného symbolem

Více

Katalog certifikovaných výrobků KRAJ PERNŠTEJNŮ. regionální produkt. Přinášíme Vám to pravé z Kraje Pernštejnů. www.regionalni-znacky.

Katalog certifikovaných výrobků KRAJ PERNŠTEJNŮ. regionální produkt. Přinášíme Vám to pravé z Kraje Pernštejnů. www.regionalni-znacky. Katalog certifikovaných výrobků 2014 KRAJ PERNŠTEJNŮ regionální produkt Přinášíme Vám to pravé z Kraje Pernštejnů www.regionalni-znacky.cz Regionální značení produktů v cestovním ruchu Kraj Pernštejnů

Více

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY2_04 Název materiálu: Druhy mouky, vady a skladování Tematická oblast: Suroviny, 2.ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva. Očekávaný výstup:

Více

Srovnání standardů a legislativy

Srovnání standardů a legislativy Ing. Petra Šotolová Srovnání standardů a legislativy Legislativa Povinnost Právní status Vymahatelnost Demokratický princip vzniku Působnost omezena hranicemi Kontrola orgány státní správy Standardy Nepovinnost

Více