Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010"

Transkript

1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.b.wolf, p.k.schwarz, p.m.pisingerová, p.m.novotná Omluveni : p.g.valeriánová Starosta přivítal všechny přítomné. Dnešní zasedání je usnášeníschopné, je přítomno 10 členů. Návrh programu jednání : 1. Kontrola usnesení 2. Prodej pozemku 3. Plnění rozpočtu za období 1-3/ Prodloužení nájemních smluv 5. Zrušení rozpočtového provizoria 6. Oprava komunikace Horní Lesov 7. Informace starosty a) Nabídka na prezentaci b) Návrh svatebních obřadů c) Sbírka ošacení d) Smlouva Obec Sadov-ČEZ Distribuce (kabel NN do komunikace k.ú. Lesov) e) Smlouva Obec Sadov RWE GasNet (plyn.potrubí k.ú. Lesov) f) Smlouva o právu provést stavbu Lesov, Pod Hasičárnou, inženýrské sítě. 8. Diskuse ZO schvaluje program jednání. Starosta obce p.e.frisch požádal ověřovatele zápisu ze dne p.p. Drdu a p. K. Schwarze o vyjádření k zápisu. Oba ověřovatelé potvrdili zápis bez závad. Starosta navrhl ověřovatele zápisu z dnešního jednání p. K.Kocha a p. M.Topinkovou. ZO schvaluje ověřovatele zápisu z dnešního jednání p.k. Kocha a p. M.Topinkovou. Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: (Koch,Topinková) Starosta p.e.frisch doporučuje navrhovatelem usnesení z dnešního jednání p.l. Ludvíka. ZO schvaluje navrhovatele usnesení na dnešním jednání p. L. Ludvíka. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1(Ludvík) 1. Kontrola usnesení : Usnesení z minulého jednání bylo splněno. Byly podepsány smlouvy s panem F.Farářem, panem M.Zídkem a TJ Slovan K.Vary. 2. Prodej pozemku : Na úřední desce obce Sadov byl od do zveřejněn záměr prodeje obecního pozemku p.č. 122 v k.ú. Bor u K.Var o výměře 18 m 2. Žádost o tento pozemek si podal jediný žadatel pan M. Fošenbauer.

2 Usnesení : ZO schvaluje prodej pozemku p.č. 122 k.ú. Bor u K.Var o výměře 18 m 2 panu M. Fošenbauerovi. Starosta vyzval členy ZO k návrhu ceny za p.č. 122 v k.ú. Bor. Pan P.Drda navrhl cenu 50,- Kč za m 2 a p.k.koch 100,- Kč/m 2. Starosta vyzval k hlasování o návrhu p.k.kocha. Usnesení : ZO schvaluje cenu k prodeji p.p.č. 122 v k.ú. Bor 100,- Kč/m 2. Pro : 2(Koch,Topinková) Proti : 7 Zdr.: 1 (Wolf) Starosta p.e.frisch vyzval k hlasování o návrhu p. P.Drdy -50,- Kč/m 2. Usnesení : ZO schvaluje cenu k prodeji p.p.č. 122 v k.ú. Bor 50,- Kč za m 2. Pro : 7 Proti : 2(Koch,Topinková) Zdr.: 1 (Wolf) 3. Plnění rozpočtu za období 1 3/2010 : Všichni členové ZO obdrželi návrh plnění rozpočtu za období 1 3/2010 v podkladech. K předloženému návrhu plnění nebyl žádný dotaz. Usnesení : ZO schvaluje plnění rozpočtu za období 1-3/ Prodloužení nájemních smluv : Dne končí nájemní smlouva na obecní byt č. 3 v domě Sadov 27 paní Janě Doležalové. Nájemník řádně plní své povinnosti, proto navrhuji v souladu s pravidly o přidělování bytů prodloužit nájem na obecní byt na neurčito od Usnesení :ZO schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na obecní byt v Sadově 27 paní Janě Doležalové na dobu neurčitou. Dne končí nájemní smlouva na obecní byt č. 5 v domě Sadov 11 panu Martinovi Dudovi. Nájemník plní své povinnosti, proto navrhuji v souladu s pravidly o přidělování bytů prodloužit nájem na obecní byt na neurčito od Usnesení : ZO schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na obecní byt v Sadově 11 panu Martinovi Dudovi na dobu neurčitou. 5. Zrušení rozpočtového provizoria : ZO na svém jednání dne schválilo rozpočet na rok Z tohoto důvodu je potřeba zrušit Rozpočtové provizorium na rok Usnesení : ZO schvaluje zrušení rozpočtového provizoria na rok Oprava komunikace : Starosta informoval přítomné o nutnosti opravy místní komunikace na pozemku p.č. 52 a 111/1 v k.ú. Lesov. Nabídková cena od společnosti Údržba silnic Karlovarského kraje a.s. je Kč. Do diskuse se zapojil p.b.wolf jakým způsobem bude oprava provedena. Ihned odpověděl místostarosta obce p.l.ludvík bude uděláno nové podloží, obrubníky a balená. Usnesení : ZO schvaluje opravu místní komunikace na pozemku p.č. 52 a 111/1 k.ú. Lesov a starostu pověřuje podpisem smlouvy o dílo za cenu ,- Kč se společností Údržba silnic Karlovarského kraje a.s.

3 7. Informace starosty : a) OÚ Sadov obdržel nabídku na prezentaci v encyklopedické publikaci Karlovarského kraje. Pokud by obec měla zájem být v této encyklopedie být uvedena, je cena 5.000,- Kč bez DPH za jednu stranu. Usnesení : ZO schvaluje prezentaci Obce Sadov v encyklopedické publikaci Karlovarského kraje a starostu pověřuje podpisem smlouvy s vydavatelstvím Proxima Bohemia s.r.o. na zakoupení 1 strany v publikaci, přičemž jedna strana stojí 5.000,- Kč bez DPH. b) Návrh termínů svatebních obřadů na druhé pololetí července, 7. srpna, 4 a 18. září, 2. a 23. října, 6. a 27. listopadu, 4. a 18. prosince. Usnesení : ZO schvaluje termíny svatebních obřadů na druhé pololetí roku 2010 takto : 17. července, 7. srpna, 4 a 18. září, 2. a 23. října, 6. a 27. listopadu, 4. a 18. prosince. c) OÚ Sadov obdržel žádost Diakonie Broumov, která nás žádá o uspořádání sbírky ošacení. Do diskuse se zapojil p.k.koch odpověděl p.ludvík, informace o konání sbírky bude vyvěšena na všech informačních tabulích ve všech částech obce a ošacení se bude přijímat na OÚ Sadov od Usnesení : ZO schvaluje vyhlášení sbírky ošacení od do Sbírka bude odevzdána v týdnu od oblastnímu středisku Diakonie Broumov. d) Elektroprojekce Vincíbr s.r.o. žádá o uzavření smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene na akci uložení kabelu NN do komunikace na pozemku p.č. 203/2 k.ú. Lesov ( komunikace ke hřišti-napojení dvojdomků) mezi obcí Sadov a ČEZ Distribuce. Věcné břemeno se bude týkat části pozemku o rozloze 10,35 m 2. Informaci doplnil místostarosta obce p.l.ludvík. Usnesení : ZO schvaluje uzavření smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene na akci uložení kabelu NN do komunikace na pozemku p.č. 203/2 (10,35 m 2 ) k.ú. Lesov mezi Obcí Sadov a ČEZ Distribuce a starostu obce pověřuje podpisem této smlouvy. e) RWE GasNet s.r.o. žádá o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby. Jedná se o napojení lokality RD Pod Hasičárnou na plynový řad na pozemku 215/3 k.ú. Lesov. Informace doplnil p.l.ludvík jedná se o napojení inž. sítí (plynu, VO) do lokality Pod Hasičárnou, kde se plánuje výstavba RD. Usnesení : ZO schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby plynového potrubí pro lokalitu RD Pod Hasičárnou a starostu obce pověřuje podpisem smlouvy mezí Obcí Sadov a RWE GasNet s.r.o. f) Pan Giorgiutti Martin, paní Giorgiuttiová Hana, FWDS Plzeňský kraj s.r.o. a JUDr. Petr Kopáček žádají o uzavření smlouvy o právu k provedení stavby. Stavba se týká akce Lesov- Pod Hasičárnou, inženýrské sítě na pozemku p.č. 189 a 215/3 k.ú. Lesov. Smlouva bude uzavřena s každým stavebníkem zvlášť. Informaci opět doplnil p. L.Ludvík, vysvětlil, proč stavebníci musí mít tyto smlouvy.

4 Do diskuse se zapojil p.k.koch a poukázal na to, aby stavebníci opravili komunikaci, neboť je ve špatném stavu. Starosta zajistí projednání tohoto požadavku se stavebníky. Usnesení : ZO schvaluje uzavření smlouvy o právu k provedení stavby akce Lesov-Pod Hasičárnou, inženýrské sítě na pozemku p.č. 189 a 215/3 k.ú Lesov a starostu obce pověřuje podpisem smlouvy mezi Obcí Sadov a p. Giorgiutti Martin, p. Giorgiuttiová Hana, FWDS Plzeňský kraj s.r.o. a JUDr. Petr Kopáček. Smlouva bude uzavřena s každým stavebníkem zvlášť. 8. Diskuse : Pan E.Frisch vrací se k zasedání ZO ze dne , kdy zazněl dotaz na industrializaci Stráně industrializace (neboli také průmyslová revoluce) je proces, během něhož dochází ke změně společnosti. Předprůmyslová společnost se tímto mění v průmyslovou. Během industrializace také docházelo i dochází k pádům některých církevních dogmat, vzniká kapitalismus a moderní demokracie ve své dnešní podobě a předpoklady k sekularizaci společnosti. V Rusku po Říjnové revoluci byla zahájena až ve 30.letech za Stalinovy vlády; stavěla se tam celá nová průmyslová města. Starosta konstatoval, že pokud to bude moci ovlivnit, tak industrializace ani kolektivizace, ani normalizace se ve Stráni ani nikde jinde v naší obci konat nebude. - Starosta obce p.e.frisch tímto děkuje panu Lacimu Levkovi za nástěnku (umístěna ve výloze obchodu), kterou vytvořil u příležitosti 120. výročí založení SDH v Sadově. - Starosta dále informoval, že obec obdržela dotaci (z Programu obnovy venkova) ve výši ,- Kč na osazení dětského hřiště (u ZŠ a MŠ v Sadově) herními prvky. - Starosta informoval o akci Pálení čarodějnic a stavění májky, která se bude konat od 17,00 hodin na parkovišti před Kulturním domem v Sadově. Starosta poděkoval všem přítomným za účast a zasedání ukončil. Ověřovatelé : Místostarosta obce Ladislav Ludvík Starosta obce Eduard Triech

5 4/2010 Usnesení ze zasedání ZO Sadov konaného dne ZO projednalo a schválilo : 1. Prodej p.p.č. 122 v k.ú. Bor u Karlových Var o výměře 18 m 2 panu M.Fošenbauerovi. 2. Cenu k prodeji p.p.č. 122 v k.ú. Bor u K.Var o výměře 18 m 2 za 50,- Kč za 1m Plnění rozpočtu za období 1 3/ Prodloužení nájemní smlouvy na obecní byt v Sadově č.p. 27 p. Janě Doležalové na dobu neurčitou. 5. Prodloužení nájemní smlouvy na obecní byt v Sadově č.p. 11 p. Martinu Dudovi na dobu neurčitou. 6. Zrušení rozpočtového provizoria na rok Opravu MK na p.p.č. 52 a 111/1 k.ú. Lesov v ceně ,- Kč se společností Údržba silnic Karlovarského kraje, a.s. 8. Prezentaci obce v encyklopedické publikaci Karlovarského kraje v rozsahu jedné strany. 9. Termíny svatebních obřadů na druhé pololetí roku , , 04. a , 02. a , 06.a , 04.a Vyhlášení sbírky ošacení od do pro Diakonii Broumov. 11. Uzavření smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene na akci uložení kabelu NN do komunikace na pozemku p.č. 203/2 (10,35m 2 ) k.ú. Lesov mezi Obcí Sadov a ČEZ Distribucí, a.s. 12. Uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby plynového potrubí pro lokalitu RD Pod Hasičárnou mezi Obcí Sadov a RWE GasNet s r.o. 13. Uzavření smlouvy o právu k provedení stavby akce Lesov Pod Hasičárnou, inženýrské sítě na p.p.č. 189 a 215/3 k.ú. Lesov mezi Obcí Sadov a p.giogiutti Martin, p.giorgiuttiová Hana, FWDS Plzeňský kraj s.r.o. a JUDr.Kopáček Petr. ZO projednalo a neschválilo : ---- ZO pověřuje : 1. Starostu obce p. E.Frische podpisem smlouvy se společností Údržba silnic KK, a.s. 2. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy s vydavatelstvím Proxima Bohemia s.r.o. 3. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy s ČEZ Distribucí, a.s. 4. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy s RWE GasNet s.r.o. 5. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy s p.giorgiutti Martin, p.giorgiuttiová Hana, FWDS Plzeňský kraj s.r.o. a JUDr. Kopáček Petr. Místostarosta obce Ladislav Ludvík Starosta obce Eduard Frisch

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.k.schwarz, p.b.wolf, p.p.drda, p.g.valeriánová

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch. p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.d.skanderová,p.p.drda, p.m.novotná,p.m.pisingerová,p.b.wolf

Více

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO.

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO. Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p. D.Skanderová, p.g.valeriánová, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.m.novotná, p.k.schwarz, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.12.2008 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.j.cikhardtová, p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková,p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.j.cikhardtová, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k. Koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná, p. M.Pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e. Frisch, p.j.cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.b.wolf, p. M.Pisingerová

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. J.Cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.d.skanderová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.d.skanderová, p.m.topinková,p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Místostarosta p.l.ludvík přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Přítomni : p. E.Frisch, p.k.koch, P.G.Valeriánová, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.j.cikhardtová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Místostarosta p.k.koch přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.k.schwarz, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.m.novotná, p.b.wolf, p.m.topinková, p.p.drda,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.p.drda, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.p.drda Omluveni : p.g.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 8.8.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.11.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.k.schwarz, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Starosta přivítal přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.d.skanderová, p.l.ludvík, p.m.topinková,

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 24. 6. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 25. 03. 2015 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, Ing. P. Holzhauserová, JUDr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů.

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 19.04.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.b.wolf,

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 19.12.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček.

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček. Z Á P I S č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného ve středu dne 3. 12. 2008 v nové společenské místnosti budovy OÚ v Pluhově Žďáru. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 27.5. 2014, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 27.5. 2014, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 27.5. 2014, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 2.3.2011 p. Marka Frische a p. Pavla Drdu o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 2.3.2011 p. Marka Frische a p. Pavla Drdu o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 13.4.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly.

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.7.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. R.Sýkora, p.f.farář, p.v.farář, p.l.dyková, p.b.wolf, p. H.Kovářová, p.k.schwarz,

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Zápis č.4/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, Ing. M. Poncarová, PhDr. P. Dvořák Neomluveni:

Více

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 21.12.2017, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl,,p.halák, p.novák,.p. Pelikán,p.

Více

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Ing.

Více

Zápis. Při zahájení zasedání přítomno 9 členů zastupitelstva (viz presenční listina).

Zápis. Při zahájení zasedání přítomno 9 členů zastupitelstva (viz presenční listina). Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 9. listopadu 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Při zahájení zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin v KD Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Přítomni:

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin v KD Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Přítomni: Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 12.6.2019, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p. K.Koch, p.a.krejnický, p.l.vorel, p.f.fará, p.v.fará, p.m.topinková, p.b.wolf,

Více

Usnesení č. 4/2011. 2) Schválení programu Usnesení UZ č. 73/2011 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn.

Usnesení č. 4/2011. 2) Schválení programu Usnesení UZ č. 73/2011 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn. Usnesení č. 4/2011 z veřejného zasedání od 17.00 hodin ve společenské místnosti Domu s pečovatelskou službou v Příšovicích. Přítomni : dle prezenční listiny P r o g r a m : 1) Zahájení 2) Kontrola plnění

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.11.2017, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 2.3.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 2.3.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 2.3.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 23.10. 2012, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 16.12.2015 ve 14.30 hodin v polyfunkčním domě ve Velké Úpě, čp. 236 Přítomni: Alan Tomášek,

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.06.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.m.varga, p.b.wolf, p.j.bálek,

Více

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár.

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Omluven

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.12.2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.12.2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.12.2014 Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18 hodin

Více

Program zasedání : Starosta seznámil přítomné s programem zasedání, vyzval zastupitele zda mají k programu výhrady nebo chtějí něco doplnit.

Program zasedání : Starosta seznámil přítomné s programem zasedání, vyzval zastupitele zda mají k programu výhrady nebo chtějí něco doplnit. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Přítomni: Nepřítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové -, Ing. Arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - Ověřovatelé zápisu: p. Bauer, p. Roháč Zapisovatelka: Alena Dalecká Starosta

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 30. září 2015

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 30. září 2015 Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 30. září 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce Petrem

Více

ZÁPIS č. 03/15 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.03.2015

ZÁPIS č. 03/15 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.03.2015 ZÁPIS č. 03/15 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.03.2015 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více