RO Strana 1 (celkem 5)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO Strana 1 (celkem 5)"

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, p. Olšák, Ing. Váňa, p. Čurajová, p. Balgar Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, - schválila program 21. zasedání ZO Ludgeřovice, které starosta obce svolal v termínu od 17:30 hod. do společenského sálu Obecního domu v Ludgeřovicích. Zasedání bude řídit starosta obce. a) vzala na vědomí informaci starosty obce, že v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu, uzavřel s nakladatelstvím Wolters Kluwer, a.s. aktualizovanou Smlouvu o poskytnutí užívacích práv k systému ASPI, na jejímž základě dojde k úspoře nákladů za využívání předmětného systému o cca 3.000,- Kč/rok. b) vzala na vědomí informaci starosty obce, že v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu, uzavřel s nakladatelstvím Wolters Kluwer, a.s. Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí užívacích práv k systému ASPI, na jejímž základě se stávající systém rozšiřuje o modul ASPI NAVIGATOR veřejné zakázky. Předplatné pro předmětný modul bylo sjednáno na dobu tří let. - vzala na vědomí návrh na úpravu čekáren za účelem ochrany cestujících před působením povětrnostních vlivů na zastávkách MHD Ludgeřovice, kostel ve směru Ostrava Šilheřovice a Ludgeřovice, hřiště ve směru Hlučín Ostrava. Návrh zpracovala obchodní společnost TS Ludgeřovice s.r.o. - vzala na vědomí žádost o opravu havarijního stavu kanalizace dešťové vody na území Ludgeřovice - Vrablovec. Jedná se výměnu cca 8m zvětralého propadlého kanalizačního řadu. RO uložila vedoucímu odboru výstavby a ŽP, aby zajistil realizaci opravy poškozeného potrubí, včetně projednání vstupu na pozemky v době opravy této havárie. Poněvadž se jedná o havarijní stav, nebude při výběru dodavatele, který bude opravu realizovat, aplikován postup podle Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu (viz ust. čl. 7 odst. 2 písm. a Směrnice č. 2/2014). - vzala na vědomí informaci starosty obce, že v souladu s ustanovením čl. 3 odst. 1 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu, přidělil veřejnou zakázku malého rozsahu, jejímž předmětem byla oprava asfaltobetonového povrchu křižovatky místní komunikace ul. Hlučínská v majetku a správě obce Ludgeřovice se státní silnicí III/ Strana 1 (celkem 5)

2 /6 - vzala na vědomí studii přístavby budovy garáží na pozemku parc.č. 490 v areálu pod poštou, předloženou jednatelem společnosti TS Ludgeřovice, s.r.o. p. Josefem Balgarem. /7 - schválila účast technika pro správu kanalizačních sítí obce Ludgeřovice na kurzu s názvem Vodohospodář, který se uskuteční v období říjen 2014 květen 2015 v Regionálním centru Olomouc, Jeremenkova 408, Olomouc. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, oprava části místní komunikace ul. Hlučínská byla dodavatele stavby ukončena a otevřena obecnému užívání. a) vzala na vědomí informace místostarosty obce, projektového manažera stavby splaškové kanalizace a vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce o průběhu jednání výrobního výboru, která se uskutečnila dne , , a v rámci stavby Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice II. etapa. b) vzala na vědomí informaci, že místně a věcně příslušný vodoprávní úřad, kterým je MÚ Hlučín, vydal dne kolaudační souhlas pro část stavby Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice. c) vzala na vědomí informaci starosty obce, že podal na SFŽP ČR žádost o platbu dotace na stavbu splaškové kanalizace. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že žádný z uchazečů nepodal v zákonem stanovené lhůtě námitku proti rozhodnutí o výběru nejvhodnějšího uchazeče, kterému bude přidělena veřejná zakázka s názvem Dopravní napojení zástavby 36 RD Ludgeřovice Rybníky, vč. rozvodů inženýrských sítí ul. Vrablovecká, ul. U Rybníků. Z výše uvedeného důvodu starosta obce uzavře s vybraným uchazečem v souladu s ustanovením 82 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách smlouvu o dílo. a) rozhodla o vyhlášení veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na úplatné zřízení práva stavby k pozemkům v lokalitě tzv. Menšíkové louky, kdy vymezená lokalita bude sloužit k vybudování Centra služeb obce Ludgeřovice. b) schválila obsah podmínek veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku za úplatné zřízení práva stavby k pozemkům vymezených v bodě a) tohoto usnesení v lokalitě tzv. Menšíkové louky. c) uložila starostovi obce, aby zabezpečil zveřejnění informace o vyhlášení veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na úplatné zřízení práva stavby k pozemkům v lokalitě tzv. Menšíkové louky po dobu 2 měsíců v sobotním vydání deníku Právo. Strana 2 (celkem 5)

3 - rozhodla v souladu s ustanovením čl. 3 odst. 3 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu, přidělit veřejnou zakázku malého rozsahu, jejímž předmětem je regenerace travnaté plochy hlavního fotbalového hřiště v Ludgeřovicích. RO zmocnila starostu obce podpisem smlouvy o dílo. - vzala na vědomí informaci ekonomky obce, že neinvestiční účelová dotace z rozpočtu obce na r. 2014, určená na úhradu nákladů, spojených s dopravou mládežnických fotbalových mužstev na mistrovská utkání, hraná na hřištích soupeřů, byla po splnění podmínek, stanovených Kontrolním řádem, poukázána na účet příjemce dotace. - rozhodla, v souladu s ustanovením 23 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělání, povolit výjimku v MŠ Vrablovec v počtu dětí ve třídě, a to na počet 28 dětí ve třídě. - rozhodla neposkytnout peněžitý dar florbalovému klubu FBK Ludgeřovice na nákup dresů pro hráče FBK Ludgeřovice. - rozhodla, ve smyslu ustanovení 23 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, o udělení výjimky z maximálního počtu dětí v 6. třídě ZŠ Ludgeřovice ve školním roce 2014/2015. Výjimka se uděluje do počtu 34 žáků v uvedené třídě v uvedeném školním roce. - rozhodla, v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. m) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), o uzavření smlouvy o nájmu pozemku parc. č rybník č. 3 o rozloze m 2, a pozemku parc. č rybník č. 4 mezi obcí Ludgeřovice (pronajímatel). RO zmocnila starostu obce k podpisu nájemní smlouvy ve znění návrhu, který zpracoval a předložil tajemník OÚ Ludgeřovice. a) rozhodla o vyhlášení nového zadávacího řízení, jehož předmětem bude přidělení veřejné zakázky malého rozsahu nejvhodnějšímu uchazeči, který obci zajistí dodávku kompostérů v rámci projektu Zpracování bioodpadu v Ludgeřovicích. Výběr nejvhodnějšího uchazeče, kterému bude přidělena výše specifikovaná veřejná zakázka malého rozsahu, bude proveden v souladu s ustanovením čl. 5 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 5 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu oslovit šest potenciálních zájemců o veřejnou zakázku malého rozsahu, jejímž předmětem je dodávka kompostérů v rámci projektu Zpracování bioodpadu v Ludgeřovicích. c) schválila text výzvy k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Zpracování bioodpadu v Ludgeřovicích, kterou zpracovala a předložila k projednání obchodní společnost Lektiko, s.r.o. se sídlem Družstevní 311/15, Opava Malé Hoštice. Strana 3 (celkem 5)

4 - rozhodla o uzavření Dodatku č. 3 k Pojistné smlouvě č , který zohledňuje připojištění subjektu Technické služby Ludgeřovice, s.r.o. a připojištění křížové odpovědnosti za škodu či újmu. RO zmocnila starostu obce podpisem Dodatku č. 3 k předmětné pojistné smlouvě. - vzala na vědomí Rozsudek Okresního soudu v Ostravě j.č. 38 C7/ , kterým uvedený soud rozhodl, že dlužník je povinen zaplatit obci Ludgeřovice částku Kč spolu s úrokem z prodlení do zaplacení. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že dne proběhlo místní šetření ve věci instalace zpomalovacích terčů na místní komunikaci, která spojuje Vrablovec s Malánkami. Po dohodě s občany, kteří mají své nemovitosti v bezprostředním sousedství předmětné komunikace, bude od záměru instalovat zpomalovací terče upuštěno a namísto toho bude realizována místní úprava provozu na místní komunikaci snížením maximální povolené rychlosti ze stávající 40 km/hod. na 30 km/hod. O této změně byl ihned informován projektant, který zpracoval potřebnou projektovou dokumentaci, která byla zaslána k vyjádření na DI PČR v Opavě a spolu s žádostí o povolení místní úpravy provozu na místní komunikaci věcně a místně příslušnému správnímu úřadu, kterým je odbor dopravy a silničního hospodářství na MÚ v Hlučíně. a) vzala na vědomí návrh rozpočtového opatření č. 3/2014 v rozpočtu obce na r. 2014, který zpracovala ekonomka obce p. Čurajová. RO uložila starostovi obce předložit předmětný návrh k projednání ZO na jeho nejbližším zasedání s doporučením předmětný návrh schválit. b) rozhodla nevyhovět SDH Ludgeřovice o změnu účelu použití schválené dotace pro účely, uvedené v žádosti ze dne a) vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že v letošním roce byl správcem toku (Povodí Odry, s.p.) uveden do provozu na levém břehu Ludgeřovického potoka v ř.km 4,129 (výtoková strana mostu na ul. Na Návsi) hlásný profil kategorie C. b) schválila správcem toku navržené stupně povodňové aktivity: - I. SPA: čtení 145 cm, - II. SPA: čtení 165 cm, - III. SPA: čtení 175 cm. RO zmocnila starostu obce k podpisu Dohody o stupních povodňové aktivity v hlásném profilu kategorie C na Ludgeřovickém potoce v ř. km 4,129. c) uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby zajistil promítnutí hlásného profilu a SPA do povodňového plánu obce. a) vzala na vědomí informaci starosty a místostarosty obce o návštěvě zástupců obce slovenské obce Polany a maďarské obce Mikoháza. Návštěva se uskutečnila za účelem účasti zástupců obce Ludgeřovice v projektu EU Európa pre občanov, který bude realizován na mezinárodní úrovni ve dnech v maďarské obci Mikoháza. Současně byl slovenskou a maďarskou stranou učiněn návrh na dlouhodobější spolupráci, který však byl starostou odmítnut, poněvadž obec Strana 4 (celkem 5)

5 Ludgeřovice již aktivně spolupracuje na platformě Visegrádské čtyřky s maďarským městem Putnok a slovenským Tisovcem. b) rozhodla, že akce v rámci projektu Európa pre občanov, který bude realizován na mezinárodní úrovni ve dnech v maďarské obci Mikoháza se v zastoupení obce Ludgeřovice zúčastní delegace v počtu devíti osob. Jmenovité složení delegace určí starosta obce. - rozhodla, na základě posouzení předložené žádosti a následně na základě poznatků, získaných místním šetřením, nevyhovět žádosti o položení 38 m silničních obrubníků podél místní komunikace ul. U Statku. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že stavba obrubníků v délce 25 m podél místní komunikace na ul. U Rybníků byla realizována. - vzala na vědomí informace starosty a místostarosty obce o průběhu jejich účasti na Dnech země žmigrodské, které se uskutečnily ve dnech v polské partnerské obci Nowy Zmigród. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že vlastník ČS oilteam na ulici Markvartovická odmítl finanční spoluúčast na stavbě odvodňovacího kanálku v místě křížení ulic Markvartovická s ulicí Budovatelskou. - vzala na vědomí zápisy č. 1 a 2 z Kontrolního dne akce Oprava povrchu silnic III/4697 a III/46611, Ludgeřovice-průtah a posouzení opravy vozovky silnice III/46611 Ludgeřovice průtah, vypracovaný Ing. Janem Zajíčkem APT servis, Jaromírova 19, Olomouc. Zpracoval: Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Mgr. Pavel Lokaj místostarosta obce Strana 5 (celkem 5)

6 Strana 6 (celkem 5)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr. Lubomír

Více

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích VÝTAH z USNESENÍ ze 100. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 22. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 12. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, Mgr. Lubomír

Více

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015.

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015. VÝTAH z USNESENÍ z 98. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu, silniční hospodářství a životní

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 44. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková,

Více

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8.

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,, Mgr. Lubomír

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 39. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4.

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 85. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela

Více

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3.

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO.

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO. VÝTAH z USNESENÍ z 95. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3)

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3) VÝTAH z USNESENÍ z 19. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání.

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání. VÝTAH z USNESENÍ z 76. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,,

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 8

RO Stránka 1 z 8 VÝTAH z USNESENÍ z 91. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 14:50 hod. v kanceláři starosty obce na OÚ Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.05 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 64. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 8. 4. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 64. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 8. 4. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

3. ZO schválilo zprávu tajemníka OÚ o kontrole plnění usnesení zastupitelstva obce č. 16, 17 a 18. Hlasování pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0

3. ZO schválilo zprávu tajemníka OÚ o kontrole plnění usnesení zastupitelstva obce č. 16, 17 a 18. Hlasování pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 14. 03. 2018 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 19. zasedání, který

Více

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 20. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 52. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p.marcela Košáková,

Více

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konané dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela

Více

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7. Přítomní:

RO Stránka 1 z 7. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 14:00 hod. v kanceláři starosty obce na OÚ Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5)

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 1. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 30. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 87. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6. Přítomní:

RO Stránka 1 z 6. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v salónku Hotelu Green v Ostravě - Petřkovicích. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing.

Více

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 80. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9.

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více