RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce."

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček p. Olšák, Ing. Váňa, MUDr. Petr Bělan, - rozhodla, na základě žádosti, o uzavření smlouvy o bezúplatném užívání části nemovitosti obecního pozemku v rozsahu max. 10 x 10 m za účelem uskladnění stavebního materiálu pro opravu rodinného domu žadatele, a to v době od do RO zmocnila starostu k podpisu předmětné smlouvy. - rozhodla vyhovět žádosti občanského sdružení Centrum pro rodinu a sociální péči se sídlem Kostelní náměstí 3172/1, Ostrava, o finanční spoluúčast obce ve výši 10% (1 209 Kč) z celkových ročních nákladů na zajištění sociální péče pro občanku obce Ludgeřovice (dítě). - schválila umístění monitorovací stanice MSK pro měření imisí v ovzduší na území obce s tím, že obec zajistí výběr lokality pro měření; administrativní náležitosti spojené s instalací zařízení; podporu ČHMÚ při instalaci zařízení v místě měření; připojení zařízení na elektrické napájení včetně zajištění revizní zprávy; osoby, které budou každodenně zařízení obsluhovat v 7 hodin SEČ ráno (v létě 8 hodin SELČ), tj. včetně víkendů a svátků (výměna filtrů osobou proškolenou ČHMÚ); prostor pro umístění mrazničky, vzorků a materiálu, nutného pro měření; přístup zaměstnanců ČHMÚ k místu měření; administrativní náležitosti spojené s ukončením měření. Kontrola usnesení z minulých schůzí. a) rozhodla zrušit usnesení č. RO 63/8-76e)/RO 64/1-76e), přijaté na 76. schůzi RO dne b) rozhodla o uzavření Dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo č. 16/2013 na výstavbu splaškové kanalizace v obci mezi obcí Ludgeřovice (objednatel) a Sdružením Ludgeřovice (zhotovitel), jehož účastníky jsou obchodní společnost HOCHTIEF CZ a.s. (vedoucí účastník sdružení), obchodní společnost EUROVIA CS, a.s. a obchodní společnost VOKD, a.s. RO zmocnila starostu obce podpisem předmětného dodatku. a) rozhodla o uzavření smluv o právu provést stavbu na cizím pozemku, smluv o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene (dále jen Smlouvy) k pozemkům, dotčeným výstavbou veřejné části sítě splaškové kanalizace, u kterých došlo od uzavření původní Smlouvy ke změně vlastníka, popř. došlo k rozdělení pozemku nebo původní Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pozbyla platnosti. Seznam Smluv je přílohou č. 1 tohoto usnesení a tvoří jeho nedílnou součást. RO zmocnila starostu obce k podpisu Smluv dle seznamu, předloženého vedoucím odboru výstavy, Strana 1 (celkem 5)

2 ŽP a údržby obce. b) vzala na vědomí informace místostarosty obce, vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce a projektového manažera stavby o průběhu jednání výrobního výboru, která se uskutečnila dne 3 a v rámci stavby Splašková kanalizace dolní a horní Ludgeřovice II. etapa. c) vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledcích jeho jednání na MF ČR ve věci podpisu smlouvy o poskytnutí dotace na stavbu splaškové kanalizace ministrem financí. d) vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že projektová dokumentace pro přeložku telekomunikačního vedení na ul. Na Návsi, kterou je nutno provést v souvislosti se stavbou splaškové kanalizace v obci, byla projektantem předložena k odsouhlasení obchodní společnosti Telefónica Czech republic, a.s. e) rozhodla udělit souhlas obci Markvartovice k napojení splaškové kanalizace, jejíž stavbu v současné době připravuje, na nově postavenou splaškovou kanalizaci obce Ludgeřovice. Napojení na stoku T - DN 400 bude na katastrální hranici obcí a bude zde instalováno měření objemu přitékajících splaškových vod. Tento souhlas se obci Markvartovice uděluje pro účely vydání stavebního povolení na stavbu splaškové kanalizace Markvartovice. Hlasování pro: 4 Proti: 0 Zdržel se: 0 - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že dne byla zahájena přejímka nové parketové podlahy ve společenském sále Obecního domu vč. prací s tím souvisejících (rozšíření opravy stávajících zvlhlých stěn sanačními omítkami a úprava rozvodů ústředního topení, které byly objednány nad rámec SOD. - rozhodla o uzavření Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Ludgeřovice (budoucí povinný) a obchodní společností ČEZ Distribuce, a.s. se sídlem Děčín, DěčínIV Podmokly, Teplická 874/8 (budoucí oprávněný), zastoupenou Ing. Josefem Wiesnerem, Karafiátová 550/20, Opava o zřízení věcného břemene k pozemku ve vlastnictví obce parc.č. 285/2 v k.ú. Ludgeřovice. Předmětem věcného břemene je stavba zařízení distribuční soustavy NN 3+PEN 400/230 V, 50 Hz. RO rozhodla požádat o poskytnutí jednorázové náhrady za zřízení výše popsaného věcného břemene. Současně RO rozhodla zřídit ve prospěch budoucího oprávněného v rozsahu, v němž stavba zařízení distribuční soustavy zasahuje na pozemek obce, právo stavby zařízení distribuční soustavy na stavbou dotčeném pozemku. RO zmocnila starostu obce k podpisu Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvy o právu stavby č. IV vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že výměna oken a dveří v Obecním domě bude zahájena v souladu se SOD dne vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že dne byla Obvodním soudem pro Prahu 10 rozsudkem pro uznání uložena obchodní společnosti HISTORY s.r.o. povinnost zaplatit obci Ludgeřovice dlužnou částku 4.800,- Kč s úrokem z prodlení ve výši 7,05% ročně do zaplacení, to vše do 3 dnů od právní moci rozsudku. Strana 2 (celkem 5)

3 - uložila starostovi obce svolat v termínu zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, jehož programem bude projednání rozpočtových opatření v rozpočtu obce na r. 2013, vyvolaných stavbou splaškové kanalizace v obci. Začátek zasedání, které se uskuteční ve společenském sále Obecního domu, bude v 17:30 hod., zapisovatelkami budou pracovnice úseku správních činností p. Vlasta Bortlíková a p. Jana Baránková. - rozhodla udělit řediteli příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Ludgeřovice finanční odměnu za jeho aktivity nad rámec povinností, vyplývajících z jeho funkce v období od do Podrobné odůvodnění pro přiznání odměny je uloženo u starosty obce. - rozhodla o poskytnutí neinvestiční finanční dotace z rozpočtu obce Charitě Hlučín na činnost charitní pečovatelské služby (CHPS), poskytnuté občanům obce Ludgeřovice ve III. čtvrtletí roku Seznam občanů obce, kterým byly služby ošetřovatelské a pečovatelské služby ve III. čtvrtletí r poskytnuty, je součástí žádosti. - rozhodla nevyhovět žádosti o dotaci na částečnou úhradu nákladů, spojených se startem žadatelů na mezinárodním závodě EUROPA CUP MASTERS vzala na vědomí informaci starosty obce, že dne obdržela obec od Regionu Bílé Karpaty oznámení o splnění podmínek k přijatelnosti mikroprojektu s názvem ČS soutěž firefighters dětí a dorostu. a) rozhodla vyhlásit výběrové řízení na dodavatele zimní údržby vybraných místních komunikací v obci v sezóně 2013/2014. Výběr nejvhodnějšího uchazeče bude realizován v souladu s čl. 5 Směrnice č. 3/2013 kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu b) rozhodla v souladu s ustanovením čl. 5 odst. 2 Směrnice č. 3/2013, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu oslovit 5 potencionálních zájemců o přidělení veřejné zakázky dle bodu a): c) schválila zadávací podmínky pro přidělení veřejné zakázky malého rozsahu dle bodu a) ve znění, předloženém vedoucím odboru výstavby, ŽP a údržby obce, kterému uložila zaslat tyto zadávací podmínky potencionálním uchazečům dle bodu b) zaslal nejpozději do d) rozhodla jmenovat komisi pro otevírání obálek s nabídkami uchazečů o veřejnou zakázku malého rozsahu dle odst. a). Komise provede otevírání obálek dne od 12:30 hod. v kanceláři starosty obce. e) rozhodla jmenovat náhradníky členů komise pro otevírání obálek s nabídkami uchazečů o veřejnou zakázku malého rozsahu dle odst. a). f) rozhodla, že hodnocení nabídek uchazečů o veřejnou zakázku malého rozsahu dle odst. a) provedou v postavení hodnotící komise členové rady obce v rámci schůze rady obce dne Pokud by byl počet členů hodnotící komise sudý, bude komise Strana 3 (celkem 5)

4 doplněna o vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce. - vzala na vědomí Výroční zprávu příspěvkové organizace Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice za školní rok 2012/2013, zpracovanou a předloženou ředitelem školy Mgr. Pavel Lokajem. - vzala na vědomí informaci, že doposud nebylo dosaženo shody mezi vlastníkem objektu zdravotního střediska a Českou spořitelnou o podmínkách pronájmu prostoru pro umístění peněžního bankomatu v objektu zdravotního střediska. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že místně a věcně příslušný vodoprávní úřad vydal dne ke stavbě vodovodního řadu PE 100 RC D 110x10 mm v délce 71 podél místní komunikace ul. Vrablovecká. RO uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby do příští schůze rady předložil návrh smlouvy o převodu práv ke stavbě předmětného vodovodního řadu. - rozhodla podat na SFŽP žádost o podporu v rámci OPŽP v prioritní ose 4 zkvalitnění nakládání s odpady, oblast podpory 4.1, a to za účelem nákupu dotovaných kompostérů pro domácnosti v obci Ludgeřovice. a) rozhodla, o uzavření Dodatku č. 2 k pojistné smlouvě č o havarijním pojištění, uzavřené mezi obcí Ludgeřovice (pojistník) a obchodní společností Slavia pojišťovna a.s. se sídlem Revoluční 1, Praha1. Dodatek č. 2 zohledňuje pojištění vozidla Traktoru Zetor Proxima 2008, RZ T do skupinové smlouvy s účinností od RO zmocnila starostu obce podpisem předmětného dodatku k pojistné smlouvě. b) rozhodla, o uzavření Dodatku č. 2 k pojistné smlouvě č o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla, uzavřené mezi obcí Ludgeřovice (pojistník) a obchodní společností Slavia pojišťovna a.s. se sídlem Revoluční 1, Praha1. Dodatek č. 2 zohledňuje pojištění vozidla Traktoru Zetor Proxima 2008, RZ T , a to i pro případ úrazu přepravovaných osob do skupinové smlouvy s účinností od RO zmocnila starostu obce podpisem předmětného dodatku k pojistné smlouvě. - vzala na vědomí žádost České pošty, s.p. o prominutí navýšení nájmu o inflační koeficient, vyhlašovaný ČSÚ pro rok 2013 a v letech následujících a o úpravu výše ceny nájmu z nebytových prostor, ve kterém je umístěn poštovní úřad. RO rozhodla žádosti nevyhovět a uložila tajemníkovi OÚ informovat žadatele o stanovisku obce k předmětné žádosti. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že dne vydal Okresní soud v Ostravě elektronický platební rozkaz proti žalovanému obchodní společnosti Internetové a informační technologie, s.r.o. se sídlem Ostrava, Na Hradbách 16, kterým ukládá žalovanému zaplatit žalobci - obci Ludgeřovice dlužnou částku s příslušenstvím do 15 dnů od doručení platebního rozkazu. Jedná se o dlužnou částku za pronájem Strana 4 (celkem 5)

5 prostoru pro umístění antény a technologie pro provoz bezdrátové sítě internet a nákladů za spotřebovanou elektrickou energii výše uvedeným zařízením v obecním domě na ul. Markvartovická č vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že výměna vodovodního řadu na ul. Višňová a v části ulice Vrablovecká byla ze strany SmVaKu dokončena. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že změna systému vytápění a jeho regulace byla ze strany dodavatele dokončena včetně předání díla zhotovitelem objednateli. Zpracoval: Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Mgr. Pavel Lokaj místostarosta obce Strana 5 (celkem 5)

6 Strana 6 (celkem 5)

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konané dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,, Mgr. Lubomír

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 39. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO.

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO. VÝTAH z USNESENÍ z 95. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 44. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích VÝTAH z USNESENÍ ze 100. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr. Lubomír

Více

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 20. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 85. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8.

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3)

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3) VÝTAH z USNESENÍ z 19. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5)

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 1. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 22. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce.

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce. VÝTAH z USNESENÍ z 53. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:40 hod. v salónku společenského sálu Obecního domu. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík,, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání.

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání. VÝTAH z USNESENÍ z 76. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,,

Více

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8.

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr.

Více

3. ZO schválilo zprávu tajemníka OÚ o kontrole plnění usnesení zastupitelstva obce č. 16, 17 a 18. Hlasování pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0

3. ZO schválilo zprávu tajemníka OÚ o kontrole plnění usnesení zastupitelstva obce č. 16, 17 a 18. Hlasování pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 14. 03. 2018 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 19. zasedání, který

Více

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 12. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015.

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015. VÝTAH z USNESENÍ z 98. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu, silniční hospodářství a životní

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 52. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3.

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 82. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, Mgr. Lubomír

Více

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.05 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4.

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 06. 2018 od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích 1. ZO schválilo program 21. zasedání, který předložil starosta

Více

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO Stránka 1 z 8

RO Stránka 1 z 8 VÝTAH z USNESENÍ z 91. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7. Přítomní:

RO Stránka 1 z 7. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 14:00 hod. v kanceláři starosty obce na OÚ Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 20. 5. 2019 Usnesení z 23. schůze Rady města Rychvald, dne 20. 05. 2019 Kontrola usnesení 23/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více