RO Strana 1 (celkem 7)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)"

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, Ing. David Lange, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, Ing. Thomasová, p. Konečná, p. Olšák, p. Jurečková, Ing. Bartoš, - projednala žádosti o odprodej obecních pozemků v k.ú.ludgeřovice a v k.ú. Hlučín a rozhodla předložit žádosti k projednání na nejbližší zasedání zastupitelstva obce s doporučením pozemky neodprodat. Jedná se o pozemky na rozhraní Vrablovce a Rovnin, pozemky jsou částečně zamokřené, na jednom z požadovaných pozemků je vedeno ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupně. a) schválila záměr vypůjčit v objektu č. p Společenský dům na Vrablovci Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Sboru dobrovolných hasičů Vrablovec, společenskou místnost, WC páni a dámy a kuchyňku v přízemí za účelem konání cvičení žen každé pondělí od do , kromě letních prázdnin a státních svátků, v době od 18:30 do 21:00 hod. RO uložila tajemníkovi OÚ, aby v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), zajistil zveřejnění předmětného záměru po dobu nejméně 15 dnů před projednání v RO na úřední desce OÚ a způsobem umožňující dálkový přístup. b) schválila záměr vypůjčit v objektu č. p Společenský dům na Vrablovci Oblastnímu spolku Českého červeného kříže Opava, místní skupině Ludgeřovice Vrablovec, společenskou místnost, WC páni a dámy a kuchyňku v přízemí za účelem konání Klubíku každou středu od do , v době od 10:00 do 13:00 hod. RO uložila tajemníkovi OÚ, aby v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), zajistil zveřejnění předmětného záměru po dobu nejméně 15 dnů před projednání v RO na úřední desce OÚ a způsobem umožňující dálkový přístup. c) schválila záměr vypůjčit v objektu č. p Společenský dům na Vrablovci Klubu důchodců Vrablovec, společenskou místnost, WC páni a dámy a kuchyňku v přízemí za účelem konání schůzí v termínech středy: , , , , v době od 13:30-19:00 hod. a středy , , , , , , , , , , , , , , , , , , , v době od 14:30-19:00 hod. RO uložila tajemníkovi OÚ, aby v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), zajistil zveřejnění předmětného záměru po dobu nejméně 15 dnů před projednání v RO na úřední desce OÚ a způsobem umožňující dálkový přístup. - rozhodla, v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), o uzavření Dodatku č. 1 ke komisionářské smlouvě, na jejichž základě zajišťuje obec distribuci turistických známek a turistických nálepek v provozovně komisionáře. Uvedeným dodatkem se smluvní vztah mezi komitentem a komisionáři prodlužuje do RO zmocnila starostu obce k podpisu dodatku ke komisionářské smlouvě mezi komitentem a komisionářem. Strana 1 (celkem 7)

2 - vzala na vědomí návrh OZV č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a uložila starostovi obce, aby předložil předmětný návrh k projednání na nejbližší zasedání ZO s doporučením předmětnou vyhlášku schválit. a) rozhodla, v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), o uzavření smlouvy o výpůjčce traktorového nákladního návěsu nosiče výměnných nástaveb tov. zn. CARGO HOOK mezi obcí Ludgeřovice (půjčitel) a obchodní společností Technické služby Ludgeřovice, se sídlem Markvartovická 52/48, Ludgeřovice. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné smlouvy ve znění předloženého návrhu. b) rozhodla, v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), o uzavření smlouvy o výpůjčce 5 ks kontejnerů na převoz bioodpadu typ CRG-Tr.42/900, výrobní číslo 15076a/b/c/d/e mezi obcí Ludgeřovice (půjčitel) a obchodní společností Technické služby Ludgeřovice, se sídlem Markvartovická 52/48, Ludgeřovice. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné smlouvy ve znění předloženého návrhu. - rozhodla vyhovět žádosti SDH Vrablovec o udělení svolení ke zřízení sídla spolku v objektu, který je ve vlastnictví obce, a to na adrese Vrablovec 1442/62A Společenský dům. - uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce zajistit projektovou dokumentaci pro stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci ul. Nádražní. Změna stávajícího provozu bude spočívat v osazení dopravní značky DZ B 32 s textem Průjezd zakázán ". a) rozhodla o Vyhlášení veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na uzavření Smlouvy o nájmu nebytových prostor, pozemku a věcí movitých v areálu fotbalového hřiště, jehož je obec spoluvlastníkem společně s TJ Ludgeřovice. RO schválila text, kterým bude veřejná soutěž vyhlášená, a to ve znění, předloženém starostou obce. b) schválila záměr obce pronajmout za účelem provozování restaurační a hostinské činnosti tento majetek obce: - nebytový prostor v přízemí stavby tribuny o výměře 60 m 2 v budově č.p jiná stavba, stavba č.p stojí na pozemku parc. č. 1161/2, zastavěná plocha a nádvoří a je součástí pozemku parc. č.1161/2, zastavěná plocha a nádvoří, - přístřešek s posezením před výše uvedeným nebytovým prostorem o výměře 100,88 m 2 na pozemku parc. č. 1161/1 ostatní plocha, ostatní komunikace, - část pozemku parc. č. 1161/1 ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 158 m 2 k zajištění přístupu, vstupu do nebytového prostoru a přilehlých nemovitostí a uložila tajemníkovi OÚ, aby zabezpečil v souladu s ustanovením 39, odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) po dobu stanovenou zákonem zveřejnění předmětného záměru obce pronajmout výše uvedený majetek na období na období od do Současně RO uložila tajemníkovi OÚ zabezpečit přípravu návrhu smlouvy o pronájmu předmětného majetku a předložit ho k projednání do schůze RO, která se uskuteční dne Strana 2 (celkem 7)

3 - rozhodla o uzavření ke Smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne mezi obcí Ludgeřovice (pronajímatel) a Českou poštou, s.p. (nájemce), na jejímž základě pronajímá obec nájemci nebytové prostory v objektu č.p. 42 na ul. Markvartovická. Uvedeným Dodatkem se stanoví povinnost nájemce platit s účinností od nájemci náklady, spojené s odváděním a likvidací odpadních vod (stočné) z pronajaté části objektu. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětného dodatku. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla o uzavření Dodatku č. 2 ke SOD, uzavřené mezi obcí Ludgeřovice (objednatel) a obchodní společnosti GEFOS a.s., se sídlem Kundratka 17, Praha, na jejímž základě se zhotovitel zavázal provést analýzu a úpravu vlastnických práv a povinností FO a PO k pozemkům vyhraněného území v obci Ludgeřovice v souvislosti se stavbou splaškové kanalizace dolní Ludgeřovice. Předmětem dodatku je prodloužení termínu plnění díla, a to do z důvodu nedostatku času pro studium podkladů a pro nečinnost povinných. Dodatkem se dále upravuje ujednání o odměně za vyhotovení a projednání smlouvy v případě, kdy povinný odmítá předloženou smlouvu podepsat, nebo nekomunikuje se zhotovitelem díla. Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají beze změn. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětného dodatku ke smlouvě o dílo. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že jednání před odvolacím soudem (Krajský soud v Ostravě) ve věci žaloby potomků Dr. Rothschilda proti obci Ludgeřovice o určení právního vztahu k nemovitostem a na vyklizení bylo nařízeno na a) rozhodla zrušit usnesení č. 63/2b), přijaté na 25. schůzi dne b) rozhodla, na základě žádosti a v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) o uzavření Smlouvy o zemědělském pachtu pozemku v k.ú. Ludgeřovice mezi obcí Ludgeřovice (propachtovatel) a žadatelem (pachtýř), a to ve znění, předloženém tajemníkem OÚ Ludgeřovice. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné smlouvy. a) vzala na vědomí informace vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce o průběhu výrobních výborů ke stavbě Rekonstrukce a přístavba budovy ZŠ Ludgeřovice, který se uskutečnily dne a b) rozhodla o uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo s dodavatelem stavby. Předmětem dodatku je prodloužení termínu dokončení stavby Rekonstrukce a přístavba budovy ZŠ Ludgeřovice do Důvodem prodloužení termínu dokončení stavby je skutečnost, že stavební konstrukce objektu ZŠ Ludgeřovice, který byl postaven v r. 1890, se ukázaly být v horším stavu, než investor předpokládal. RO zmocnila starostu k podpisu předmětného dodatku. c) rozhodla o uzavření Dodatku č. 1 k Příkazní smlouvě, jejímž předmětem plnění je výkon autorizovaného dozoru při realizaci stavby Rekonstrukce a přístavba budovy ZŠ Ludgeřovice. Předmětem Dodatku č. 1 je prodloužení výkonu autorizovaného dozoru při realizaci výše uvedené stavby do a navýšení úplaty za výkon autorizovaného dozoru. RO zmocnila starostu k podpisu předmětného dodatku. Strana 3 (celkem 7)

4 d) rozhodla o uzavření Dodatku č. 1 k smlouvě, jejímž předmětem plnění je výkon činnosti koordinátora BOZP při realizaci stavby Rekonstrukce a přístavba budovy ZŠ Ludgeřovice. Předmětem dodatku je prodloužení výkonu činnosti koordinátora BOZP při realizaci stavby Rekonstrukce a přístavba budovy ZŠ Ludgeřovice do a navýšení ceny za činnost koordinátora. RO zmocnila starostu k podpisu předmětného dodatku. - rozhodla, na základě žádosti, podané příspěvkovou organizací ZŠ a MŠ Ludgeřovice, o vyřazení drobného poškozeného a nefunkčního drobného hmotného dlouhodobého majetku ze zařízení ZŠ Ludgeřovice, převážně z budovy ZŠ 1-4. Na ul. Hlučínská. - rozhodla, na základě posouzení předložených cenových nabídek a v souladu s čl. 5 Směrnice č. 2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu, přidělit zakázku malého rozsahu, jejímž předmětem je zajištění zimní údržby místních komunikací v zimní sezóně 2015/2016 na ulicích Bezová, Lípová, Finské Domky, U Rybníků, Lesní, Průběžná, Růžová, Hraniční, Nad Plynárnou, Vrablovec, Vrablovecká, U Školky, Nad Vodárnou, Hraniční a Višňová zájemci, který předložil nejvýhodnější nabídku. RO zmocnila starostu obce k podpisu smlouvy o dílo. - rozhodla o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvy o právu provést stavbu. Jedná se podzemní vedení NN 0,4kV v délce cca 52 metrů v pozemku v k.ú. Ludgeřovice ve vlastnictví obce Ludgeřovice k připravované stavbě domu. Věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou finanční náhradu. RO zmocnila starostu obce k podpisu budoucí smlouvy o věcném břemeni a smlouvy o právu provést stavbu. - rozhodla, na základě posouzení předložených podkladů, o udělení mimořádné finanční odměny ředitelce příspěvkové organizace MŠ Ludgeřovice. Podklady, odůvodňující udělení odměny, a její výši, jsou uloženy u starosty obce. - vzala na vědomí nesouhlas vlastníka pozemku, sousedícího s místní komunikací, která je v majetku obce s ořezem zeleně, zasahující do pozemku místní komunikace. RO uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby zajistil vytýčení pozemkové hranice, a to včetně zajištění osazení lomových bodů pozemkové hranice v zájmovém místě této místní komunikace geodetickými stabilizačními body. Za tímto účelem RO rozhodla v souladu s čl. 3, odst. 3 směrnice č.2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání veřejných zakázek, služeb, nebo stavebních prací malého rozsahu, přidělit veřejnou zakázku malého rozsahu, jejímž předmětem plnění bude vytýčení pozemkové hranice vč. osazení lomových bodů. RO zmocnila starostu obce k podpisu objednávky vybranému uchazeči. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ obce, že dne byl obchodní společností CARGO AGRO splněn závazek, plynoucí této obchodní společnosti z kupní smlouvy, na jejímž základě měl být obci dodán traktorový nosič kontejnerů a 5 ks kontejnerů pro převoz bioodpadu. - vzala na vědomí obsah zápisů ze zasedání Komise pro sport, kulturu a sociální věci Rady obce Ludgeřovice, která se uskutečnila dne a Strana 4 (celkem 7)

5 - rozhodla vyhovět žádosti o prominutí ceny nájmu za nájem společenské místnosti v objektu hasičské zbrojnice subjektu, který zde bude pořádat Mikulášskou nadílku. - uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce zajistit projektovou dokumentaci pro stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci ul. Budovatelská. Změna stávajícího provozu bude spočívat v omezení nejvyšší povolené rychlosti na hodnotu 20 km/hod, dále pak bude na této ulici navrženo zřízení zóny zákazu stání. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že obec do dnešního dne neobdržela odpověď od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ve věci případného převodu části pozemku parc.č. 3673/1 do majetku obce. - rozhodla o uzavření Veřejnoprávní smlouvy v předloženém znění mezi Městem Hlučín a Obcí Ludgeřovice, na jejímž základě bude MěP Hlučín vykonávat do na území obce Ludgeřovice úkoly, stanovené zákonem č. 553/1991 Sb., o obecní policii nebo zvláštními zákony. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné veřejnoprávní smlouvy. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ o stavu příprav výroby mapy obce Ludgeřovice - rozhodla ve smyslu čl. 3 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se upravuje postup při zadávání veřejných zakázek, služeb, nebo stavebních prací malého rozsahu, o přidělení veřejné zakázky malého rozsahu, jejímž předmětem plnění bude zřízení připojovacího místa na ul. Na Návsi do veřejné kanalizační sítě. RO zmocnila starostu obce podpisem smlouvy o dílo s vybraným subjektem. - vzala na vědomí informace z jednání s občany, kteří požadují zlepšení bezpečnosti silničního provozu na ul. K Vršku. Jednání se uskutečnilo dne ve společenském sále Obecního domu od hod. Na základě tohoto jednání starosta obce prověří, zdali je záměrem nového vlastníka pozemku v k.ú. Petřkovice tento pozemek oplotit a zabránit tak průjezdu motorových vozidel na katastrální území Petřkovice. - vzala na vědomí upravený návrh Dohody spoluvlastníků o správě společné věci ve znění, které vzniklo na základě jednání vedení obce se zástupci TJ Ludgeřovice a uložila starostovi obce, aby předložil předmětnou dohodu k projednání na nejbližším zasedání ZO, které se uskuteční dne vzala na vědomí nabídku na prodej pozemku pod příjezdovou komunikací k novostavbám rodinných domů (prodloužená ul. Boční). - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že dne byly vybraným Strana 5 (celkem 7)

6 zájemcům o koupi pozemků v lokalitě u rybníků zaslány návrhy kupních smluv. Zpracoval: Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Ing. Alena Janošová místostarostka obce Strana 6 (celkem 7)

7 Strana 7 (celkem 7)

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 30. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3)

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3) VÝTAH z USNESENÍ z 19. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9.

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková,, p.marcela Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 39. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

U snesení. z 60. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 11.09.2013 v 08:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p.

U snesení. z 60. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 11.09.2013 v 08:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. U snesení z 60. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 11.09.2013 v 08:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. 3 1. Starostka 60/1.1 Změna členů povodňové komise rady města Frýdlant

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 6. Přítomní:

RO Stránka 1 z 6. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v salónku Hotelu Green v Ostravě - Petřkovicích. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

10/01 Program schůze RM 10/01/1 Schválila program 10. schůze Rady města Příbora.

10/01 Program schůze RM 10/01/1 Schválila program 10. schůze Rady města Příbora. M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Příbora konané dne 7. dubna 2015 Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5)

RO 1 10. 11. 2014. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 1. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 85. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela

Více

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích VÝTAH z USNESENÍ ze 100. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015.

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015. VÝTAH z USNESENÍ z 98. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu, silniční hospodářství a životní

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

Usn.č. 13/02 1) Usn.č. 13/02 2) Usn.č. 13/02 3)

Usn.č. 13/02 1) Usn.č. 13/02 2) Usn.č. 13/02 3) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 13. zasedání konaného dne 22. 4. 2015 v prostorách MěÚ v Nové Roli *********************************************************************************************

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 7. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 21.2.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 7. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 21.2.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 87. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 80. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 06.08.2015

PŘEHLED USNESENÍ Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 06.08.2015 PŘEHLED USNESENÍ Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 06.08.2015 Číslo Číslo usn. mat. 327 1 Kontrola plnění usnesení 328 2 Problematika Smlouva o bezúplatném převodu hydraulického vyprošťovacího zařízení

Více

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č. 59 AP PRK GP Produkty a služby v cestovním ruchu Nové cyklotrasy Třeboňska 499/2014-117 3. Rozpočtové

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 22. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Rada města Příbora. 103/05 Návrhy, připomínky tajemníka a vedoucích odborů Nebylo přijato usnesení.

Rada města Příbora. 103/05 Návrhy, připomínky tajemníka a vedoucích odborů Nebylo přijato usnesení. M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í ze 103. schůze Rady města Příbora konané dne 30. září 2014 Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

U snesení. z 10. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne 16.03.2015 v 08:30 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p.

U snesení. z 10. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne 16.03.2015 v 08:30 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. U snesení z 10. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne 16.03.2015 v 08:30 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. 3 1. Tajemnice 10/1.1 Jmenování vedoucího úředníka jmenuje s účinností

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

Usnesení z 28. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 22. 2. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 28. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 22. 2. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 28. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 22. 2. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 28.1. Zápach z provozovny VAFO s.r.o. 28.1.1. vzala na vědomí 1. informaci

Více

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Město Pohořelice Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, Mgr. Janičatová, Mgr. Kejík, zapisovatelka

Více

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu 5.1. Aktualizace č. 3 Územně analytických podkladů hl. m. Prahy 5.1.1.

Více

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 Rada města Oder po projednání U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 A/vzala na vědomí A/1/61 plán zasedání RM a ZM Oder na rok 2010 pís. příloha č.24. A/2/61 informaci ředitele

Více

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 20. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis z jednání Rady města Milovice č. 36/2012 konaného dne 19. 11. 2012

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 14. 9. 2009

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 14. 9. 2009 Strana 1 z 6 Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 14. 9. 2009 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Ing. Petr Urbanec, pan Jan Vavrečka, pan Ivo Kičmer Návrhová komise: Ing. Josef

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 16. 1. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015 USNESENÍ z 10. schůze Rady města Oder konané dne 5. 3. 2015 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 44. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková,

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 22 konané dne 5. 10. 2015

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 22 konané dne 5. 10. 2015 USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 22 konané dne 5. 10. 2015 Usnesení č. 268/15 RM uzavřít Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti mezi městem Brtnice a Krajem Vysočina, Žižkova 57, 587

Více

Město Kravaře. Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 4. 11. 2015 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 4. 11. 2015 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 4. 11. 2015 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 8. 62/2015-8.70/2015 Mgr. Monika Brzesková

Více

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Jaroslav Kučera

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z á p i s. U s n e s e n í

Z á p i s. U s n e s e n í Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 09. 07. 2015 OÚ/471/2015 Místo zasedání: ZASEDÁCÍ MÍSTNOST OBECNÍHO ÚŘADU STARÉ MĚSTO Přítomní:, Mgr. Mazurová Barbora,,, Ing.Arch.

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

1. ZO schválilo program zasedání, který předložil starosta obce, a rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně.

1. ZO schválilo program zasedání, který předložil starosta obce, a rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně. USNESENÍ ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 15. 03. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program zasedání, který předložil

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 11. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 3. 2009 v 8:30 hod. Přítomni: Hůrková, Kobylková, Vejvodová, Nedoma, Ryba (příchod v 10:10 h) Dále přítomni: Hosté:

Více

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 12. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Město Horažďovice Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

RO Stránka 1 z 8

RO Stránka 1 z 8 VÝTAH z USNESENÍ z 91. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více