RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce."

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p. Marcela Košáková, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček p. Olšák, p. Stařinský, p. Čurajová, p. Bortlíková, Ing. Váňa Mgr. Lubomír Bardaševský - rozhodla o uzavření Smluv o obstarání prodeje věci Ludgeřovického zpravodaje s prodejci dle seznamu, předloženého vedoucí úseku správních činností. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětných smluv ve znění, navrženém tajemníkem OÚ. - vzala na vědomí informaci Povodí Odry, s.p. o přípravě studie DVT Ludgeřovický potok s následným návrhem na stanovení záplavového území ve smyslu 66 odst. 1 zákona o vodách. - rozhodla, na základě žádosti, udělit žadateli souhlas účastníka a vlastníka veřejné dopravní infrastruktury se stavbou rodinného domu s garáží a technickým zázemím. RO dále rozhodla udělit žadateli souhlas s uložením přípojek pro stavbu do pozemku ve vlastnictví obce, s napojením na řad dešťové kanalizace a k připojení stavebního pozemku k místní komunikaci zřízením sjezdu. K tomuto zmocnila starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu. Tento souhlas platí jen pro pozemky ve vlastnictví obce, nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními předpisy a lze jej použít pro účely územního a stavebního řízení stavby. RO současně rozhodla udělit výslovný souhlas se zjednodušeným územním řízením, bude-li vedeno. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla, na základě posouzení předložených cenových nabídek, o uzavření mandátní smlouvy s nejvhodnějším uchazečem na výkon inženýrské činnosti v rozsahu obstarání vstupních údajů pro lokalizaci staveb jednotlivých šachet kanalizačních odboček kanalizačních řadů dle platné projektové dokumentace v návaznosti na budoucí projekt a realizaci kanalizačních přípojek k objektům. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné mandátní smlouvy s vybraným uchazečem. a) schválila návrh výzvy zájemcům o veřejnou zakázku, jejímž předmětem bude výkon autorského dozoru pro stavbu Splašková kanalizace horní Ludgeřovice a dolní Ludgeřovice II. etapa. Výběr uchazeče bude realizován ve smyslu ustanovení čl. 5 Směrnice č. 2/2012, kterou se upravuje postup při zadávání dodávek, služeb nebo stavebních prací malého rozsahu. RO rozhodla v souladu s ustanovením Čl. 5, odst. 2 Směrnice č. 2/2012 oslovit potencionální zájemce o přidělení výše uvedené zakázky: b) vzala na vědomí informace místostarosty obce, vedoucího odboru výstavby, ŽP obce a projektového manažera stavby o průběhu výrobního výboru, který se uskutečnil dne Strana 1 (celkem 5)

2 a kontrolního dne, který se uskutečnil dne , jejichž jednání se uskutečnila v rámci stavby Splašková kanalizace dolní a horní Ludgeřovice II. etapa. - vzala na vědomí informaci místostarosty obce a vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce o průběhu jednání s projektantem zastavovací studie - Zástavba 36 RD Ludgeřovice, U Rybníků, které se uskutečnilo dne Na základě žádosti projektanta o podporu při vyřizování potřebných podkladů pro zahájení územního řízení pro stavbu inženýrských sítí v předmětné lokalitě, zejména s obchodní společností ČEZ a Státním pozemkovým úřadem, proběhnou v následujících dnech jednání za účasti zástupců obce poté, co projektant předloží novou variantu přeložky VN. - rozhodla vyzvat znalce v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí k vypracování znaleckého posudku o ceně nemovitostí pozemků v lokalitě tzv. Menšíkové louky. - rozhodla o uzavření Smlouvy o právu provést stavbu a smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene uložení vyústního objektu odvodnění hřiště č. B-1185/13 mezi obcí Ludgeřovice jako budoucím oprávněným z věcného břemene a státním podnikem Povodí Odry se sídlem Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava jako budoucím oprávněným z věcného břemene. - rozhodla, o uzavření smlouvy o dílo s Urbanistickým střediskem Ostrava, s.r.o., Spartakovců 3, Ostrava Poruba, jejímž předmětem je technická pomoc při úpravě Územního plánu Ludgeřovice dle usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice a dle novely stavebního zákona a jeho prováděcích vyhlášek platných od (zákona č. 350/2012 Sb., vyhlášky č. 458/2012 Sb.) pro opakované veřejné projednání. RO zmocnila starostu obce k podpisu předmětné smlouvy. - vzala na vědomí rozpočtová opatření v rozpočtu obce na r č. 8/2012, které provedla ekonomka obce na základě pověření zastupitelstvem obce, které jí bylo uděleno usnesením č. 5c) na 13. zasedání dne O předmětných rozpočtových opatřeních bude ZO informováno v souladu s výše citovaným usnesením na 14. zasedání, které se uskuteční dne vzala na vědomí informaci starosty obce, že do tomboly Plesu obcí Hlučínska, který se uskutečnil dne v Kravařích, zakoupil a pořadatelům plesu předal vysavač. Dále starosta obce radní informoval, že obec využila všechny vstupenky, které jí byly pořadatelem plesu dány k dispozici. - vzala na vědomí žádost občanského sdružení LUNGTA o projednání možnosti připojení se obce k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet, která se uskuteční formou vyvěšení tibetské vlajky dne na veřejných budovách. RO rozhodla, že obec se k výše zmíněné kampani nepřipojí. RO uložila tajemníkovi OÚ, aby obsah tohoto usnesení sdělil organizátorům výše zmíněné akce elektronickou poštou. Strana 2 (celkem 5)

3 a) uložila ředitelce příspěvkové organizace MŠ Ludgeřovice, aby předložila na příští schůzi rady návrhy na ocenění pedagogických pracovníků MŠ Ludgeřovice. b) rozhodla podpořit návrh ředitele příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Ludgeřovice, který navrhnul u příležitosti oslav dne učitelů 2013 v rámci SOH, k ocenění vychovatelku. - vzala na vědomí obsah Výzvy ke splnění závazku předžalobní upomínky, kterou zaslal v zastoupení obce Ludgeřovice obchodní společnosti History s.r.o. právní poradce obce ve věci vydání publikace Města a obce očima dětí, druhý díl. - schválila účetní uzávěrku příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Ludgeřovice za r. 2012, a to ve znění, předloženém jejím ředitelem. - rozhodla o uzavření Mandátní smlouvy mezi obcí Ludgeřovice a Regionální rozvojovou agenturou Východní Moravy se sídlem Třída Tomáše Bati 5146, Zlín. Předmětem mandátní smlouvy je poskytnutí konzultačních a poradenských služeb v rámci zadávacího řízení na dodávku a pořízení úklidového stroje pro obec Ludgeřovice v rámci projektu Pořízení stroje na úklid komunikací za účelem snížení prašnosti v obci Ludgeřovice, který je spolufinancovaný z Operačního programu Životní prostředí. RO zmocnila starostu obce podpisem předmětné mandátní smlouvy. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že žádost o grant na vybudování umělého povrchu víceúčelového hřiště na Vrablovci, která byla odeslána do Systému Nadace ČEZ, splnila podmínky grantového řízení a bude předložena správní radě k projednání. O výsledku jednání správní rady Nadace ČEZ bude obec informována. - rozhodla o vyřazení nepotřebného, zastaralého a neopravitelného majetku obce dle návrhu, předloženého předsedkyní inventarizační komisí. Seznam vyřazeného majetku je přílohou tohoto usnesení č. 1. RO uložila předsedkyni inventarizační komise, aby ve spolupráci s technikem údržby zajistila do konce měsíce března provedení fyzické likvidace vyřazeného majetku. - rozhodla poskytnout finanční dar členům okrskových volebních komisí za příkladnou a bezchybnou práci v průběhu obou kol volby prezidenta ČR, kterou přispěli k dobrému jménu obce u veřejnosti. Finanční dar bude jednotlivým členům vyplacen v termínu podle věty první ust. odst. 4, 6 Vyhlášky č. 294/2012, kterou se provádí zákon o volbě prezidenta republiky č. 275/2012 Sb. - vzala na vědomí zprávu OO PČR Hlučín o stavu veřejného pořádku na katastrálním území obce Ludgeřovice za r a uložila vedoucí úseku správních činností obce zabezpečit zveřejnění předmětné zprávy v nejbližším čísle Ludgeřovického zpravodaje a na www stránkách obce. Strana 3 (celkem 5)

4 - rozhodla přemístit fotopast. Realizaci usnesení zabezpečí odbor výstavby, ŽP a údržby obce. - rozhodla o uzavření Mandátní smlouvy mezi obcí Ludgeřovice a Regionální poradenskou agenturou, s.r.o. se sídlem Starobrněnská 20, Brno. Předmětem mandátní smlouvy je poskytnutí konzultačních, analytických a poradenských služeb pro zpracování žádosti o dotaci k projektu s pracovním názvem Vybudování dětského hřiště v přírodním stylu při MŠ Ludgeřovice, která bude předložena do Operačního programu životní prostředí pro období a v případě jejího schválení i komplexní řízení projektu. RO zmocnila starostu obce podpisem předmětné mandátní smlouvy. - rozhodla o poskytnutí neinvestičních příspěvků společenským organizacím obce z rozpočtu obce na r dle návrhu, předloženého vedoucí úseku správních činností. RO uložila vedoucí úseku správních činností informovat jednotlivé příjemce o výši schváleného příspěvku vč. způsobu a podmínek jeho čerpání. - rozhodla, na základě sdělení odboru dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu Hlučín vyhovět žádosti o zřízení vyhrazeného parkovacího místa před jeho rodinným domem žadatele, a to s omezením do Výše uvedené se nevztahuje na dobu, kdy bude v této lokalitě probíhat stavba splaškové kanalizace. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že ve smyslu usnesení RO č. 57/1b, přijatém na 57 schůzi RO dne , podepsal s obchodní společností Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insuarance Group se sídlem Praha 8, pobřežní 665/21 smlouvu o pojištění majetku obce. - vzala na vědomí písemnou informaci o možných formách spolupráce s časopisem dtest v oblasti spotřebitelského práva a rozhodla realizovat spolupráci formou umístění banneru s informací a kontaktem na poradenskou linku časopisu dtest na hlavní straně webových stránek obce, umístěním odkazu na databázi nebezpečných výrobků na webových stránkách obce, uveřejněním obecných informací o poradně otištěním v Ludgeřovickém zpravodaji a odběrem časopisu dtest v množství jeden výtisk z každého čísla, který bude dán k dispozici veřejnosti v obecní knihovně. RO uložila tajemníkovi OÚ zabezpečit spolupráci s časopisem dtest v rozsahu a formě jak je výše uvedeno. a) rozhodla vyhovět žádosti obchodní společnosti ProfiProjekt s.r.o. se sídlem Paskov, Zahradní 762 a udělit jí souhlas se vstupem na pozemky v majetku obce Ludgeřovice v rámci projektované akce Ludgeřovice, Lesní, U Rybníků, obnova vedení NN. Jedná se o stavební úpravy nadzemního vedení NN 0,4kV s předpokládaným termínem realizace v II. pololetí r b) vzala na vědomí informaci, že vzhledem k tomu, že v rámci stavby, zmíněné v bodu a), bude provedena výměna holých vodičů AlFe za slaněné izolované vodiče typu AES, nebude možno nadále využívat nulového vodiče tohoto nadzemního vedení NN 0,4kV pro další provoz sítě veřejného osvětlení v této lokalitě. Strana 4 (celkem 5)

5 - vzala na vědomí žádost občanů, kteří vlastní nemovitosti v lokalitě ul. Boční a Družstevnická, o řešení výstavby a napojení splaškové kanalizace jak pro stávající rodinné domy, tak pro nemovitosti, na kterých je plánovaná výstavba rodinných domů v budoucnu, k veřejné kanalizační síti. RO uložila starostovi obce, aby spolu s místostarostou obce, vedoucím odboru výstavby, ŽP a údržby obce a projektovým manažerem stavby projednal s vlastníky dotčených pozemků a dalšími zainteresovanými stranami výše zmíněnou žádost. Zpracoval: Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Mgr. Pavel Lokaj místostarosta obce Strana 5 (celkem 5)

6 Strana 6 (celkem 5)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konané dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání.

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání. VÝTAH z USNESENÍ z 76. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,,

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 12. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3.

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8.

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 39. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 22. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr. Lubomír

Více

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,, Mgr. Lubomír

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích VÝTAH z USNESENÍ ze 100. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO.

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO. VÝTAH z USNESENÍ z 95. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6. 5. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, Mgr. Lubomír

Více

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015.

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015. VÝTAH z USNESENÍ z 98. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu, silniční hospodářství a životní

Více

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4.

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 44. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková,

Více

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 71. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 7. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 71. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce.

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce. VÝTAH z USNESENÍ z 53. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:40 hod. v salónku společenského sálu Obecního domu. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík,, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 85. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela

Více

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 06. 2018 od 17:30 hod. v Obecním domě v Ludgeřovicích 1. ZO schválilo program 21. zasedání, který předložil starosta

Více

RO Stránka 1 z 7. Přítomní:

RO Stránka 1 z 7. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 14:00 hod. v kanceláři starosty obce na OÚ Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela

Více

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 20. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 30. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními

RO 90. nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3)

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3) VÝTAH z USNESENÍ z 19. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p.marcela Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 6. Přítomní:

RO Stránka 1 z 6. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v salónku Hotelu Green v Ostravě - Petřkovicích. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing.

Více

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 57. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 64. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 8. 4. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 64. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 8. 4. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 87. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Hlasování pro: 14 Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování pro: 14 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 09. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 16. zasedání, který

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 78. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 78. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9.

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více