VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Červenka TEL.: MOBIL: DATUM:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Červenka TEL.: +420 606 806 074. MOBIL: +420 606 806 074 E-MAIL: cervenka@ktkadan.cz DATUM: 03.10."

Transkript

1 Zborovská 4602, Chomutov VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Červenka TEL.: FAX: MOBIL: DATUM: VĚC: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Vážení obchodní partneři, v souladu s ustanovením 38 odst. (1) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZÁKON), vás ZADAVATEL: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV, se sídlem Chomutov, Zborovská 4602, PSČ , IČ , zřízené v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů, zastoupené Mgr. Janem Marešem - primátorem města (dále jen ZADAVATEL) vyzývá k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení k realizaci veřejné zakázky "Zateplení objektu bývalé ošetřovny KASÁRNA CHOMUTOV. Common Procurement Vocabulary (CPV) I. Druh a předmět veřejné zakázky Veřejná zakázka na stavební práce dle 9 odst. (1) a násl. ZÁKONA jejímž předmětem je zateplení objektu, odstranění vad na nosných a doplňujících konstrukcích, včetně opravy okapového chodníku a provedení dalších stavebních prací v rozsahu a provedení dále definovaném. II. Zadávací dokumentace Rozsah dodávek stavebních prací vymezuje Zadávací dokumentace jenž sestává z:

2 a) Projektové dokumentace ZATEPLENÍ OBJEKTU BÝVALÉ OČETŘOVNY KASÁRNA CHOMUTOV, vypracované v únoru 2012 fa. KAP ATELIER s.r.o., Revoluční 36, Chomutov, číslo zakázky: , b) Návrhu SMLOUVY O DÍLO, jenž obsahuje obchodní podmínky a platební podmínky ( 44, odst. 3) písm. a) ZÁKONA, Návrh SMLOUVY O DÍLO včetně příloh, jenž obsahuje obchodní podmínky a platební podmínky a Projektovou dokumentaci ZATEPLENÍ OBJEKTU BÝVALÉ OČETŘOVNY KASÁRNA CHOMUTOV, vypracovanou v únoru 2012 fa. KAP ATELIER s.r.o., Revoluční 36, Chomutov, číslo zakázky: , jenž je nedílnou součástí zadávací dokumentace, včetně výkazu výměr v elektronické podobě zasílá ZADAVATEL DODAVATELI jako přílohu této VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDEK. III. Termín realizace, místo plnění Zahájení: do Ukončení: do Místem plnění veřejné zakázky je objekt bývalé ošetřovny KASÁRNA CHOMUTOV, nacházející se (postavený) na pozemku p.č. 4704/15 v k.ú. Chomutov I. IV. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 ZÁKONA a prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 písm. a) a b) ZÁKONA. Splnění základních kvalifikačních předpokladů prokáže DODAVATEL ve smyslu 62 odst. (2) ZÁKONA předložením čestného prohlášení. V. Požadavky na zpracování nabídky a) Nabídková cena Nabídková cena musí být v souladu s rozsahem definovaným v bodě II. této VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY, musí zahrnovat veškeré náklady UCHAZEČE související s realizaci DÍLA. Nabídková cena bude uvedena v členění, cena bez DPH, výše DPH, cena včetně DPH. Nabídkovou cenu požaduje ZADAVATEL doložit položkovým rozpočtem dle výkazu výměr včetně specifikace materiálů. ZADAVATEL nepřipouští v průběhu plnění veřejné zakázky jakékoliv změny jednotkových cen uvedených v rozpočtu. b) Zpracování nabídky Nabídka dodavatele bude zpracována v písemné formě v českém jazyce a v souladu s podmínkami uvedenými v této VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY. Bude předložena 1x v originále a 1x v elektronické formě (CD).

3 c) Členění nabídky - Základní údaje o UCHAZEČI, tj. název, právní forma, IČ, DIČ, bankovní spojení, číslo účtu, jméno osoby pověřené jednat za UCHAZEČE ve věci této veřejné zakázky, kontaktní spojení (číslo telefonu, faxu), - Nabídková cena zpracována dle čl. V. písm. a) této VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY, - Návrh SMLOUVY O DÍLO podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za UCHAZEČE dle 68 odst. (2) ZÁKONA, ZADAVATEL požaduje důsledné dodržení návrhu SMLOUVY O DÍLO jenž je nedílnou součástí ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pozn. Tam, kde je k tomu UCHAZEČ vyzván (zejména identifikační údaje ve smlouvě, přílohy) doplní požadované údaje. - Prohlášení z něhož vyplývá, že UCHAZEČ je vázán celým obsahem nabídky a po celou dobu běhu zadávací lhůty, - Čestné prohlášení podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za UCHAZEČE, že UCHAZEČ si před podáním nabídky vyjasnil a vyžádal všechny potřebné údaje, které jednoznačně vymezují množství a druh požadovaných stavebních prací v souvislosti s plněním této veřejné zakázky, že akceptuje podmínky plnění veřejné zakázky/podmínky pro uzavření SMLOUVY O DÍLO včetně příloh, - Čestné prohlášení podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za UCHAZEČE, že UCHAZEČ (pokud bude jeho nabídka vybrána jako nejvhodnější) předá ZADAVATELI nejpozději do dne uzavření SMLOUVY O DÍLO záruku za řádné provedení díla, - Doklady o splnění požadavků na prokázání splnění kvalifikace v rozsahu dle čl. IV. této VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY d) Bankovní záruka Záruku za řádné provedení díla předloží UCHAZEČ, se kterým má být uzavřena SMLOUVA, nejpozději do dne uzavření SMLOUVY. Předložení záruky za řádné provedení díla je nezbytnou podmínkou pro uzavření SMLOUVY. Záruka za řádné provedení díla musí být minimálně ve výši 5% z NABÍDKOVÉ CENY díla bez DPH a její platnost musí být minimálně 12 měsíců ode dne podpisu protokolu o předání a převzetí DÍLA. Záruka za řádné provedení díla musí být předložena formou bankovní záruky. Bankovní záruka musí být vystavena prvotřídní bankou. Za prvotřídní banku se považuje banka, která dosahuje dlouhodobý rating lepší nebo rovný A3 od agentury Moody s nebo A - od agentury Standard Poors nebo agentury Fitch IBCA, tuzemská banka Baa3 od agentury Moody s nebo BBB- agentury Standard Poors nebo agentury Fitch IBCA. V případě, že byla bankovní záruka vystavena zahraniční bankou, musí být zároveň potvrzena tuzemskou bankou nebo tuzemskou pobočkou zahraniční banky. Všechny zúčastněné banky musí splňovat požadavky na prvotřídní banku.

4 Bankovní záruka nesmí být v rozporu s podmínkami uvedenými ve vzorovém formuláři bankovní záruky za řádné provedení DÍLA, který je přiložen v ZADÁVACÍ DOKUMENTACI. Prohlášení banky o udělení bankovní licence a dosaženém ratingu musí být vystaveno nejpozději ve stejný den, jako je vystavena bankovní záruka, ne však dříve, než 90 dnů před jejím vystavením, a musí být vydáno toutéž bankou, která vystavila bankovní záruku. e) Ostatní požadavky na zpracování nabídky Nabídka včetně veškerých dokumentů bude předložena ZADAVATELI v jednom (1) vyhotovení, musí být vytištěna kvalitním způsobem, tak aby byla dobře čitelná, vazba nabídky nesmí umožňovat záměnu stran. Kompletní nabídka musí být parafována na všech stránkách a podepsána statutárním orgánem UCHAZEČE. VI. Lhůta a místo pro podání nabídky, otevírání obálek s nabídkami Nabídku lze podat osobně nebo poštou tak, aby byla ZADAVATELI doručena nejpozději dne do hod. na adresu: Statutární město Chomutov, Odbor rozvoje investic a majetku města, Ing. Petr Chytra, Zborovská 4602, PSČ Nabídka bude podána v neprůhledné obálce zabezpečené proti manipulaci přelepením, označena: NEOTEVÍRAT " Zateplení objektu bývalé ošetřovny KASÁRNA CHOMUTOV, obchodní firma a adresa UCHAZEČE a opatřena na uzavření razítkem, případně podpisem statutárního orgánu UCHAZEČE. Otevíraní obálek s nabídkami proběhne dne v hod v zasedací místnosti č. 28, v budově starobylé radnice, Nám. 1.Máje, Chomutov. Právo zúčastnit se otevírání obálek s NABÍDKAMI má kromě ZADAVATELE a ZADAVATELEM jmenovaných osob i statutární zástupce UCHAZEČE nebo jím pověřený zástupce na základě ověřené plné moci. Za každého UCHAZEČE se může otevírání obálek zúčastnit max. 1 osoba. Účastníci přítomní otevírání obálek s nabídkami potvrdí svou účast podpisem v listině účastníků, kterou ZADAVATEL přiloží k protokolu o otevírání obálek s nabídkami. VII. Hodnotící kritéria Základním hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena. VIII. Zadávací lhůta Lhůta, po kterou jsou UCHAZEČI svými nabídkami vázání je ve smyslu ustanovení 43 odst. (2) ZÁKONA stanovena na 90 dnů. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení ZADAVATELE o výběru nejvhodnější nabídky. Zadávací lhůta se prodlužuje UCHAZEČI, s nímž může zadavatel v souladu se ZÁKONEM uzavřít smlouvu, až do doby uzavření smlouvy podle 82 odst. (3) nebo do zrušení zadávacího řízení.

5 IX. Variantní řešení ZADAVATEL nepřipouští variantní řešení. X. Předpokládaná cena ,- Kč bez DPH XI. Zadavatel veřejné zakázky Identifikační údaje ZADAVATELE: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlo: Zborovská 4602, Chomutov IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba (techn. věci): Ing. Petr Chytra Telefon: p.chytra@chomutov-mesto.cz Identifikační údaje ADMINISTRÁTORA: Jméno: Viliam Červenka Sídlo: Kpt. Jaroše 1059, Kadaň IČ: DIČ: CZ Telefon: cervenka@ktkadan.cz ZADAVATEL - STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV využívá dle 151 ZÁKONA svého práva nechat se zastupovat při výkonu práv a povinností podle ZÁKONA souvisejících se zadávacím řízením osobou výše uvedeného administrátora (dále jen ADMINISTRÁTOR). ADMINISTRÁTOR přitom splňuje požadavek nepodjatosti podle 74 odst. 7 ZÁKONA a jakkoliv se předmětného zadávacího řízení neúčastní. Poradci ZADAVATELE však není uděleno zmocnění k zadání veřejné zakázky, vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení, zrušení zadávacího řízení či rozhodnutí o způsobu vyřízení námitek.... Mgr. Jan Mareš primátor města

vyzývá k podání nabídky

vyzývá k podání nabídky Zborovská 4602, 430 28 Chomutov VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Červenka TEL.: +420 606 806 074 E-MAIL: cervenka@ktkadan.cz DATUM: 15.08.2013 VĚC: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Vážení obchodní partneři,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Chráněné bydlení pro zdravotně postižené Olešnice opakované řízení zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

vyzývá k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace.

vyzývá k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Trutnov, Procházkova 303, 541 01 Trutnov, jako zadavatel

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY na zpracovatele projektové dokumentace ke stavbě Stavební úpravy a přístavba pavilonu CH Nemocnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce NÁKUP AUTOMOBILŮ V ROCE 2012 Obsah dokumentace Čl. 1. Název zakázky... 3 Čl. 2. Identifikační údaje o zadavateli... 3 Čl.

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-2266-211/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-2266-211/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-2266-211/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/27 Zadávací dokumentace (dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Datový sklad Finanční správy České republiky

Datový sklad Finanční správy České republiky Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Č. j.: 123163/15/7500-40175-050417 Vyřizuje: Telefon: E-mail: Nikola Hozáková 296 854 436 Nikola.Hozakova@fs.mfcr.cz VÝZVA K

Více

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM Veřejná zakázka: Dodávka operačního mikroskopu a fundus kamery s archivačním systémem Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/HA 5/14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů PRŮKAZ ENERGETICKÉ

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Sekce Ústřední pozemkový úřad Název veřejné zakázky: Záchytné a odvodňovací příkopy v k.ú. Březí u Mikulova Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha Evidenční

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2277/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 25.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Zadávací dokumentace Pro zadání nadlimitní veřejné zakázky na dodávky, rozdělené na sedm částí a zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv Váš dopis zn./ze dne:; Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 26.06.2014 dle rozdělovníku

Více

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: úvěru Města Moravský Krumlov

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace ODBORNÝ LÉČEBNÝ ÚSTAV PASEKA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Zadávací dokumentace Dodávka ovoce, zeleniny a loupaných brambor Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na dodávky zadané mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem TŘÍDÍCÍ LINKA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem TŘÍDÍCÍ LINKA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem TŘÍDÍCÍ LINKA Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka zadávaná

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serveru pro VM Ware cluster ESX do IS Celní správy Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1)

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek

Více

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116053 v Hradci Králové

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno

Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno Evropský zemědělský

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou:

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou: 1. Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Löw-Beerova vila osvětlení fasády a pořízení informačního pylonu 2. Druh zadávacího řízení Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce. 3. Údaje o zadavateli

Více

VELKOOBCHOD ELEKTRO A.S. Frenštát pod Radhoštěm, Nádražní 140, PSČ 74401

VELKOOBCHOD ELEKTRO A.S. Frenštát pod Radhoštěm, Nádražní 140, PSČ 74401 VELKOOBCHOD ELEKTRO A.S. Frenštát pod Radhoštěm, Nádražní 140, PSČ 74401 V Třinci dne 16. listopadu 2009 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení Hotel Radhošť - rekonstrukce, přístavba

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vysoké učení technické v Brně, jako zadavatel veřejné zakázky, Vás v souladu s ustanovením 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP. "Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP. Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP - "Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu 12 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

C H L A D Í C Í V I T R Í N Y

C H L A D Í C Í V I T R Í N Y Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění na uzavření rámcové smlouvy na dodávku: C H L A D Í

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce"

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce" uskutečňovanou v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Školní sportovní areál Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/08.

Školní sportovní areál Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/08. Od: Tajovského 1157/2 736 01 Havířov-Podlesí Komu: V Havířově dne: 28. 5. 2010 Výzva k podání nabídky v řízení o ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce Vážení, podle ustanovení čl. 3.3 Metodického

Více

Nákup služebních automobilů

Nákup služebních automobilů Nákup služebních automobilů Identifikační údaje zadavatele: Město Rumburk Tř.9.května 1366/48 408 01 Rumburk IČ:00261602 DIČ: CZ 00261602 zastoupeno: Jaroslavem Trégrem, starostou města Rumburk tel.: 412

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Veřejná zakázka neprobíhá plně v režimu zákona č 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon), protože se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu ( 12

Více

Č.j. : 155874/2012-MZE-130740 Evidenční číslo VZ: 2VZ42941/2012-130740

Č.j. : 155874/2012-MZE-130740 Evidenční číslo VZ: 2VZ42941/2012-130740 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Teplice Sídlem: Masarykova 2421/66, 415 02 Teplice Zastoupený: Mgr. Michalem Gebhartem, ředitelem Pozemkového úřadu Teplice IČ: 00020478

Více

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ INVESTICE DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ INVESTICE DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE poptávkového řízení n a veřejnou zakázku malého rozsahu Zajištění občerstvení v průběhu Hodnotitelských komisí programů OPPI Příloha č. 1: Krycí list nabídky Příloha č. 2: Čestné prohlášení

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27 Zadávací dokumentace dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21odst. 1 písm. a) zákona

Více

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10.

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2085/2013 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2013 Dle rozdělovníku

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Obec Holoubkov, se sídlem Obecní úřad Holoubkov, 338 01 Holoubkov č.p. 48 Vás vyzývá k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek OP LZZ ve verzi 1.10 Název veřejné zakázky: Název zadavatele: IČ a DIČ zadavatele: Kontaktní adresa

Více

Ostraha objektů FS ČR

Ostraha objektů FS ČR SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZNAMNÉ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY BEZPEČNÉ MĚSTO - MĚŘENÍ RYCHLOSTI VOZIDEL A DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL SILNIČNÍHO PROVOZU V OBCI S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ SOKOLOV zadávané dle

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-9312-14/ČJ-2012-0099EC Počet listů:5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro zakázku malého rozsahu podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012

Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012 Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012 Materiál k bodu č. programu: Zadávací řízení na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodání propagačních předmětů v rámci projektu Zažít kraj

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel: Název: Obec Mutkov Sídlem: Adresa: Mutkov 14, 785 01 Šternberk IČO: 48770485 Zastoupen: Ivanou Strnadovou, starostkou obce Email: ou.mutkov@centrum.cz Tel: 585001320 mob.: 777554680

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň"

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Energetická

Více

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (1), 14, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon)

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Dodávka zdravotnické techniky I. v rámci projektu - 75903 - Vybavení Kombinovaného zdravotně-sociálního zařízení v

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Vybavení přírodovědné učebny Masarykovy ZŠ v Českém

Více

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 ze dne 22. 7. 2014 Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo 1. Údaje o zadavateli Identifikace

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: TELEFON: E-MAIL: DATUM: Oznámení o zahájení zadávacího řízení veřejná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE " Územní plán Šimonovice" ZADÁVACÍDOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen "zákon") v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby pro veřejnou

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín http://www.opzp.cz/ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/115618/Kle/10 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX:

Více

Základní škola Přerov, Želatovská 8

Základní škola Přerov, Želatovská 8 Základní škola Přerov, Želatovská 8 Želatovská 8, 750 02 Přerov tel: 581 202 970; fax: 581 202 970 www.zs-zelatovska.cz e-mail: zs-zelatovska@zs-zelatovska.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku na služby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Elektronické učebnice veřejná zakázka na služby zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Regulátor Reverberi STB 26 Zadavatel Název : Město Chrastava

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2049/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 2.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014 Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Obec Tlumačov 76362 Tlumačov, Nádražní 440 Ing. Antonín Jonášek, starosta 00284572 všem dodavatelům Ve Zlíně dne 31.3.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Zadavatel v souladu s 18 odst. 5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuálním znění (dále jen ZVZ ), zadává tuto zakázku malého rozsahu

Více

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ

Více

Úspora energií pro ZŠ Zubří

Úspora energií pro ZŠ Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele CESTOVNÍ RUCH BEZ BARIÉR Reg. číslo: CZ.1.10/2.2.00/07.00938 V Třinci dne 1. prosince 2010 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Cestovní ruch bez bariér Vážení, přiměřeně

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka vybavení Srdce v domě, příspěvková organizace Transformace

Více

Informace o předmětu zakázky: Vážená paní / vážený pane,

Informace o předmětu zakázky: Vážená paní / vážený pane, VAŠE ZNAČKA: NAŠE ZNAČKA: MVR-1090045 VYŘIZUJE / LINKA: Bělonožníková/544 528 642 MÍSTO, DATUM: Brno, 10. 12. 2010 VĚC: Výzva k podání nabídky pro zakázku s vyšší hodnotou 1. kategorie na dodávky s názvem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. malého rozsahu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. malého rozsahu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU malého rozsahu v rámci výběrového řízení Zařízení a vybavení pro projekt Strojírny Soběslav, s.r.o. V souladu s ustanovením 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k podlimitní veřejné zakázce

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více