MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 8.11.2012"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr změny správy městských sportovišť NÁVRH USNESENÍ Rada města: I. souhlasí s tím, že ve smlouvě o nájmu s nově založenou městskou organizací se 100% vlastnickým podílem města Písku bude použit postup dle 56 odst. 4 zákona o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. II. a) bere na vědomí informaci ohledně správy městských sportovišť Městskými službami Písek s.r.o. a porovnání nákladů spojených s provozováním těchto sportovišť nově vzniklou městskou organizací b) doporučuje ZM souhlasit s převedením správy všech městských sportovišť uvedených v důvodové zprávě z Městských služeb Písek s.r.o. na nově vzniklou městskou organizaci c) nedoporučuje ZM souhlasit s převedením správy městských sportovišť uvedených v důvodové zprávě z Městských služeb Písek s.r.o. na nově vzniklou městskou organizaci Návrh předkládá JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková vedoucí odboru RIMM

2 Důvodová zpráva: I. Vzhledem k tomu, že záměrem Města Písek je uplatňovat při výstavbě plaveckého bazénu odpočet daně z přidané hodnoty je nutné, aby byl při uzavírání smlouvy o nájmu s nově založenou městskou organizací se 100% vlastnickým podílem města Písku použit postup dle 56 odst. 4 zákona o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, dále jen ZDPH. ZDPH v 56 odst. 4 uvádí že: Plátce se může rozhodnout, že u nájmu pozemků, staveb, bytů a nebytových prostor jiným plátcům pro účely uskutečňování jejich ekonomických činností se uplatňuje daň., tzn. nájemce, musí být plátce DPH a nájemné musí být fakturováno s DPH. Výše uvedené skutečnosti jsou důležité pro bezchybné zpracování žádosti o dotaci z ROP Jihozápad. II. V současné době zabezpečují správu městských sportovišť Městské služby Písek s.r.o. Jedná se o tato sportoviště: 1. Městský sportovní areál V celém sportovním komplexu se nachází 3 fotbalová hřiště, fotbalové hřiště s umělou trávou III.generace, nově zrekonstruovaný lehkoatletický stadion, hokejbalové hřiště, tenisový kurt, posilovna,rehabilitační zařízení a šatny se sociálním zařízením V roce 2009 proběhla výstavba nového hříště pro plážový fotbal. Součástí projektu byla i výstavba šaten se sociálním zařízením. V roce 2010 proběhla kompletní rekonstrukce tréninkového hřiště s přírodní trávou. Celkový pohled stránka 2 (celkem 11)

3 Lehkoatletický stadion 8 drah, travnatá plocha ( možno využít i k fotbalovým utkáním), všechny sportoviště pro technické atl. disciplíny provoz od jara do konce podzimu, termíny pro veřejnost se vstupem zdarma jen v době tréninků atletického oddílu jinak možnost využití pro veřejnost, podniky a jejich zaměstnance, školy i sportovní oddíly nejen z Písecka cena pronájmu oválu 500,-/hod (+DPH) nebo smluvní ceny cena pronájmu travnaté plochy 1 300,-/hod (+DPH) - atletické oddíly cena pronájmu travnaté plochy 2 500,- (+DPH) - fotbalové oddíly - tréninková jednotka cena pronájmu travnaté plochy 3 000,- (+DPH) - fotbalová utkání cena pronájmu šatny 300,- (+DPH) Fotbalové hřiště A rozměr hrací plochy 100 x 62,5m součástí hřiště je krytá tribuna pro cca 1000 lidí na všech přírodních hřištích vybudován automatický závlahový systém na tomto hřišti hraje mistrovská utkání A mužstvo FC Písek cena pronájmu 3 000,- (+DPH) - tréninková jednotka cena pronájmu 3 500,- (+DPH) - fotbalové utkání cena pronájmu šatny 300,- (+DPH) stránka 3 (celkem 11)

4 Fotbalové hřiště B v roce 2010 zrekonstruované hřiště s přírodní trávou rozměr hrací plochy 100 x 55m součástí hřiště je tribuna pro cca 200 lidí na všech přírodních hřištích vybudován automatický závlahový systém na tomto hřišti hrají mistrovská utkání mládežnická mužstva FC Písek cena pronájmu 2 500,- (+DPH) - tréninková jednotka cena pronájmu 3 000,- (+DPH) - fotbalové utkání cena pronájmu šatny 300,- (+DPH) Fotbalové hřiště s umělým povrchem položena tráva tzv. III. generace, která svou kvalitou splňuje přísná kriteria FIFA i UEFA na hřišti je i umělé osvětlení, které umožňuje týmům hrát utkání i trénovat v pozdních večerních hodinách součástí je i tribuna na stání pro cca. 500 lidí možnost pronájmu reklamních ploch ( viz. výše foto ) cena pronájmu 1 000,-/hod (+DPH) cena pronájmu osvětlení 300,-/hod (+DPH) cena pronájmu šatny 300,-/tréninková jednotka nebo zápas Hokejbalové hřiště stránka 4 (celkem 11)

5 nově vybudované hřiště s plastovými mantinely a sítěmi za bránami tribuna na stání pro cca 100 lidí zde hrají svá mistr. utkání týmy HC Š.D. Písek ( II.NHbL) Tenisový kurt Povrch: antuka Lajnování: vápnem Možnost využít i pro nohejbal Cena pronájmu: 50 kč/hod Hřiště pro plážový fotbal a volejbal Povrch: křemičitý písek Na ploše je možnost 3 volejbalových ploch Rehabilitační zařízení obsahuje saunu, wirpool, odpočívárnu s relax. lehátky, LCD obrazovku s domácím kinem, bar, sociální zařízení a šatnu možnost objednání masáží stránka 5 (celkem 11)

6 Posilovna pouze prostor, vybavení není města Písek, ale FC Písek obsahuje několik strojů pro posilování svalů dolních končetin, lavici Bench press, jednoruční činky, kolo na spining, multifunkční věž cena pronájmu 400,-/hod (+DPH)Městské služby Písek s.r.o. provádí údržbu těchto sportovišť. Celkové roční náklady jsou: Od provozují Městské služby Písek s.r.o. rovněž tělocvičnu na Hradišti. Tělocvična na Hradišti nachází se v lokalitě Hradiště ( bývalá kotelna) nabízí možnost využití pro halovou kopanou, tenis, nohejbal, basketbal, volejbal, florbal součástí je osvětlení haly a šatny se sprchami a sociálním zařízením vedle haly je parkoviště pro cca 20 aut povrch v tělocvičně = saprime cena pronájmu je pro skupinu 4 a méně osob 150,-/hod a pro skupinu 5 a více osob 200,-/hod. Počet zaměstnanců je 2,5 Uvedené ceny pronájmů sportovišť neplatí pro FC Písek. Tento oddíl užívá sportoviště převážně zdarma. Pouze na hřišti s umělým povrchem hradí část provozních hodin dle Pravidel užívání této plochy. Atletický oddíl užívá areál rovněž zdarma, včetně soc. zařízení. stránka 6 (celkem 11)

7 V současné době provádí veškerou údržbu Městské služby Písek s.r.o.. Jedná se o sečení trávy, aerifikaci, vyčesávání trávníků, zalévání, chemická ochrana, zapískování plochy atd. Pro údržbu sportovišť používají Městské služby tuto mechanizaci: malotraktor YUKON Wisconsin vřetenová sekačka GROUNDS PRO2000-TORO rotační sekačka ETESIA 124D provzdušňovač Verti-Drein vřetenová sekačka Jacobsen TRIKING 1900D Lajnovačka Lino-top Profi Vertikutátor Dekompresní brány Dále pak křovinořez STIHL FS 400K, plotostřih CASTOR, motorový vysavač ALKO, traktor s cepovým ústrojím McConnel stránka 7 (celkem 11)

8 Pokud by byly převedeny tyto areály do správy nově vzniklé městské společnosti, bylo by nutné buď pořídit novou mechanizaci na údržbu těchto sportovišť, nebo by se tato mechanizace pronajímala, popřípadě by se služba objednávala např. u Městských služeb Písek s.r.o. Při pořízení mechanizace na údržbu těchto sportovišť by mohlo buď dojít k odkoupení od Městských služeb Písek s.r.o za tržní ceny. Účetní hodnota v pořizovacích cenách v současné době činí tisíc Kč. Druhou možností je nákup nové mechanizace. Zde uvádíme příklady cen nových strojů: - vřetenová sekačka tisíc Kč - malotraktor tisíc Kč - rotační sekačka tisíc Kč - provzdušňovač trávníku tisíc Kč - dekompresní brány - 60 tisíc Kč - vertikutátor - 52 tisíc Kč - lajnovačka - 30 tisíc Kč Při využívání mechanizace Městských služeb Písek s.r.o., je nutno počítat s náklady na tuto službu. Předkládáme tabulku s cenami, za které Městské služby provádí údržbu jiným subjektům 1. sečení trávy K sečení je využívána profesionální vřetenové sekačky JACOBSEN TRI KING 1900 a TORO PRO GROUNDS Dále pak rotační samochodná sekačka se sběrem ETESIA 124D. Jacobsen TriKing h á 1000,- + DPH Toro Grounds h á 1000,- + DPH Etesia 124D 1h á 500,- + DPH 2. aerifikace Aerifikaci se provádí provzdušňovacím strojem VERTI DRAIN 7215 s plnými hroty o průměru 12 a 18mm s hloubkou vpichu do 250mm. Také se využívá válcového ježka s dutými hroty o průměru 15mm a hloubkou vpichu do 50mm.Oba stroje jsou tažené malotraktorem. Verti Drain h á 1800,- + DPH stránka 8 (celkem 11)

9 Válcový propichovač 1h á 1000,- + DPH 3. vyčesání trávníku K vyčesání se používá tzv. Francouzké brány s drátovými jehlicemi nesenými malotraktorem nebo profi vertikutátor. Francouzké brány 1h á 1000,- + DPH Profi vertikutátor 1h á 600,- + DPH 4. chemická ochrana Provádí se chemický postřik proti plísním, dvouděložným plevelům i herbicidní postřik především na umělém povrchu. Také se aplikují granulovaná hnojiva speciálním rozmetadlem hnojiv neseným malotraktorem. Aplikátor postřiku 1h á 800,- + DPH Rozmetadlo hnojiv 1h á 900,- + DPH 5. zapískování plochy Aplikace písku do plochy se provádí pískovacím rozmetadlem taženým za malotraktorem. Stroj je vhodný i k použití aplikace gumového granulátu do ploch s umělou trávou. Po rozprostření se zapravuje speciální kovovou sítí. Pískovací rozmetadlo 1h á 1000,- + DPH Zapravovací síť 1h á 600,- + DPH stránka 9 (celkem 11)

10 Převoz mechanizace 1km á 17,- + DPH Práce malotraktoru 1h á 500,- + DPH Pro ilustraci uvádíme spotřebu běžného materiálu na údržbu trávníků : hnojiva 7 t = cca 80 tisíc Kč Latex na lajnování hřišť 250 kg = cca 40 tisíc Kč travní semeno 200 kg = cca 20 tisíc Kč závlaha = cca tisíc Kč chemická ochrana : postřik proti plísním 20 l = cca 40 tisíc Kč postřiky na plevele 35 l = cca 30 tisíc Kč V sezóně se provádí sekání trávníků 3-4 krát týdně, což je cca x za sezónu. Jedno sekání trávníku trvá 1,5 2 hod. V zimním období je nutné udržovat hřiště s umělou trávou, kde dochází k úklidu sněhu sněhovou frézou. Jeden zásah se provádí 5-8 hodin. Nejvyšším nákladem na této ploše je však osvětlení hřiště. Městské služby Písek s.r.o. dále provozují letní plovárnu "U Václava" Jedná se klasické koupaliště s plážemi a dřevěnými kabinkami. Je zde 10-ti metrový bazén pro děti s upravenou vodou, půjčovna loděk, dětské brouzdaliště, dětské hřiště a dva kurty na volejbal. Provozní doba plovárny U Václava je květen až září, pondělí až neděle od 9.00 do hodin. V případě, že je deštivé počasí nebo teplota vody klesne pod 18 o C, je koupaliště uzavřeno. Městské služby Písek vykonávají rovněž správu v areálu Zimního stadionu Zimní stadion s kapacitou 4000 návštěvníků je v provozu každoročně 9-10 měsíců. Z převážně části je ledová plocha využívána oddílem ledního hokeje IHC Písek. Jedinou tržbou pro městskou společnost je pronájme plochy ve večerních hodinách a z bruslení pro veřejnost. Tržby z tohoto pronájmu a veřejného bruslení činí ročně cca 610 tisíc Kč. Počet hodin údržby ledové plochy byl v roce hodin stránka 10 (celkem 11)

11 Cena za pronájem ledové plochy Pronájem umělé plochy 500,-Kč/hod. 6:00-22: Kč/hod. 22:00-24: Kč/hod. Pro informaci předkládáme finanční toky skutečnost r finance poskytované městem Písek tržby celkem (město+msp) náklady Městský sportovní areál tisíc tisíc tisíc Tělocvična Hradiště 276 tisíc 356 tisíc 281 tisíc Zimní stadion tisíc tisíc tisíc Plavecký stadion tisíc tisíc tisíc Plovárna Sv. Václav 497 tisíc 832 tisíc 948 tisíc Náklady spojené s administrativní činností na zřízení nové společnosti se pohybují v rozmezí tisíc Kč + vklad do společnosti ,-Kč + další poplatky spojené se zřizováním živností, registracemi apod. Odhadem se jedná o hod. administrativní práce. Doporučení zpracovatele: ponechat správu sportovišť Městským službám Písek s.r.o. usnesení I. a II c) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: stránka 11 (celkem 11)

Bezbariérové sportovní haly a tělocvičny v moravskoslezském kraji

Bezbariérové sportovní haly a tělocvičny v moravskoslezském kraji Bezbariérové sportovní haly a tělocvičny v moravskoslezském kraji Víceúčelová hala v Opavě, využitelná pro: všechny druhy halových sportů kulturní a společenské akce pořádání výstav a veletrhů Hrací plocha

Více

Výroční zpráva o činnosti. Městských sportovních zařízení. v Novém Strašecí v roce 2013

Výroční zpráva o činnosti. Městských sportovních zařízení. v Novém Strašecí v roce 2013 Výroční zpráva o činnosti Městských sportovních zařízení v Novém Strašecí v roce 2013 Předkládá: Bušek František organizační vedoucí MSZ V Novém Strašecí 25.3.2014 Obsah: 1) Sportovní aktivity ve městě

Více

Statutární město Přerov

Statutární město Přerov Statutární město Přerov SPORTOVIŠTĚ NA ÚZEMÍ MĚSTA PŘEROVA Zpracoval Odbor sociálních věcí a školství Magistrátu města Přerova Přerov, 2012 OBSAH: 1. ÚVOD str. č. 04 2. DRUHY SPORTOVIŠŤ A TĚLOVÝCHOVNÝCH

Více

Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti

Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti Investice do sportu po roce 2000 Městská sportovní hala nejnutnější úpravy po povodních, nové povrchy, rozvody energií a vody squashové kurty, cvičební sál,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 21.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava průchodu z Heydukovy ulice do Palackého sadů NÁVRH USNESENÍ

Více

Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023

Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023 Město Blansko Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023 Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu města Blansko v oblasti sportu Obsah: I. Úvod II. Současný stav III. Cíle podpory

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2015

Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2015 Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2015 Schváleno RM dne 03.06.2015 usnesením č. 9/243/2015 Nabývá účinnosti dne 01.07.2015 Zásady pronajímání

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o prodeji PL U Honzíčka NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny Všechny tělocvičny jsou primárně určeny pro výuku TV a následně pro činnost sportovních kroužků UO. A) Tělocvična Chodská Je univerzální tělocvičnou s hledištěm,

Více

CENÍK služeba prací ROK 2013.. mechanizace TSNS I

CENÍK služeba prací ROK 2013.. mechanizace TSNS I NÁZEV - TYP Bagr-nakladač JCB 2CX CENÍK služeba prací ROK 2013.. mechanizace TSNS I NC Ceník je platný od 1.1.2013 DPH CELKEM s DPH Zemní práce- bagrování nakládání, hrnutí atd. šířka "lžíce" 30, 40 a

Více

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2015/2016 POSILOVNA

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2015/2016 POSILOVNA Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2015/2016 Seznámení s provozním řádem ASC je podmínkou účasti při všech aktivitách a akcích pořádaných v rámci ASC, které každý potvrdí svým podpisem

Více

Členové rady : Hosté

Členové rady : Hosté M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 5 /2008 konané dne 08.04.2008 v zasedací místnosti na MěÚ v Bystřici n.p. v 16.00 hodin Přítomni

Více

Seznam sportovních ploch v Táboře

Seznam sportovních ploch v Táboře KOMUNITNÍ PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ORP TÁBOR registrační číslo: CZ.1.04/3.1.03/65.00028 Tato akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost a státního

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 Sdružení rodičů a přátel při Obchodní IČ: akademii 69987165 Opava šk. 2013-2014 Rok: 2014

Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 Sdružení rodičů a přátel při Obchodní IČ: akademii 69987165 Opava šk. 2013-2014 Rok: 2014 Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 PŘÍJMY ZAHRNOVANÉ DO ZÁKLADU DANĚ Pčl Příjem členské příspěvky 25.09.2013 13HP001 Příjem členský příspěvek 4C 7 00 27.09.2013 13HP002 Příjem členské příspěvky

Více

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 35. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. února 21 (č. usnesení 697/1 č. usnesení 711/1) Č. usnesení 697/1 Plnění usnesení Předkládá: Ing. Jan Hladonik,

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

Název sportoviště Popis oprav Částka Majitel sportoviště. Zimní stadion rekonstrukce techn.zařízení Město Děčín

Název sportoviště Popis oprav Částka Majitel sportoviště. Zimní stadion rekonstrukce techn.zařízení Město Děčín Program obnovy sportovních zařízení a sportovišť v Děčíně Zpracoval: Městský úřad Děčín, odbor rozvoje a odbor školství, mládeže a tělovýchovy Březen 2003 Schválení: - usnesení Rady města Děčín č. RM 0308

Více

Návrh rozpočtu příspěvkové organizace města Česká Lípa na rok 2016

Návrh rozpočtu příspěvkové organizace města Česká Lípa na rok 2016 Zásady RM č. 2/215 Příloha č. : 1/1 Strana č. 1/2 Návrh rozpočtu příspěvkové organizace města Česká Lípa na rok 216 Barvířská 269, 47 1 Česká Lípa 1. Provozní a mzdové výdaje a příjmy Výdaje: skutečnost

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 20.6.2016 Revize:7 (dle usnesení RM č.521/16 z 20.6.2016) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU

MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU 5. ČÁST EDITACE SEKCE PASPORT (určeno pro správce TJ/SK a správce pasportu) Zpracovala: PRAŽSKÁ TĚLOVÝCHOVNÁ UNIE Pasportizace = získávání

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

Stavba hřiště a drenážní systémy anglických profesionálních klubů

Stavba hřiště a drenážní systémy anglických profesionálních klubů Stavba hřiště a drenážní systémy anglických profesionálních klubů Úvod Většina fotbalistů dává přednost hře na přírodních trávnících protože jsou mnohem povolnější; musí však být dobře propustné, suché

Více

Výběrové řízení na provozování zařízení v LANDEK PARKU

Výběrové řízení na provozování zařízení v LANDEK PARKU Výběrové řízení na provozování zařízení v LANDEK PARKU Zájmové sdružení právnických osob Dolní oblast VÍTKOVICE vypisuje výběrové řízení na vybrané služby, které jsou poskytovány návštěvníkům v areálu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28. 4. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce kotelny

Více

M F K D O B Ř Í Š Z Á K L A D N Í H O D N O T Y M F K D O B Ř Í Š

M F K D O B Ř Í Š Z Á K L A D N Í H O D N O T Y M F K D O B Ř Í Š V Lipkách 1021, 263 01 D O B Ř Í Š wwwmfkdobriscz V I Z E M F K D O B Ř Í Š Organizovat sportovní a s ní spojenou další činnost členů klubu na základě dlouhodobě a trvale udržitelného rozvoje tak, aby

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.1.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání:

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání: Sportovní hala Hodkovice nad Mohelkou Architektonická studie 4/2016 Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.NP, řez 1:200 5) Půdorys 2.NP 1:200 6) Pohledy 1:200 7-8)

Více

Ceník prací na rok 2011

Ceník prací na rok 2011 Příkaz ředitele PŘ / 01 / 11 Ceník prací na rok 2011 Obsah: 1. Úvod 2. Stať 3. Závěr Zpracoval Schválil Jméno Karel Homolka Jaroslav Kupsa Funkce vedoucí technických služeb ředitel Správy Města Datum 3.

Více

Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila

Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila 1990 - převedení agendy a majetku obce 1991 - přemístění kanceláře OÚ z přízemí do 1. patra - úprava prostor pro přestěhování

Více

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE 11/ 2011 FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE OBJEDNATEL DOKUMENTACE: Kontaktní osoba: Město Vrchlabí Zámek č.p. 1 543 01 Vrchlabí Břešťovská

Více

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace SNP 2304/6, Ústí nad Labem, IČ 44226233 SMĚRNICE č. 1/2014 Provozní řád základní školy Obsah: ČL.1 ČL.2 ČL.3 ČL.4 ČL.5

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku - změna

Více

STRATEGIE ROZVOJE SPORTU MĚSTO MILEVSKO

STRATEGIE ROZVOJE SPORTU MĚSTO MILEVSKO STRATEGIE ROZVOJE SPORTU MĚSTO MILEVSKO Projednáno radou města Milevska 27.6.2018 starosta města Ing. Ivan Radosta. místostarosta města Mgr. Martin Třeštík. Obsah Úvod... 2 1. Charakteristika města...

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení:

16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení: 16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení: Smlouva o výpůjčce Model města Ivančic v r. 1875 Muzeum Brněnska RM schvaluje smlouvu o výpůjčce č. 11/2006/MIV s Muzeem Brněnska,

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení)

Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení) Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení) Basketbalové centrum mládeže Ostrava T 776 114 378, 732 100 500 E Info@bcm-ostrava.cz W www.bcm-ostrava.cz Cingrova

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

C e n í k Technických služeb Havlíčkův Brod

C e n í k Technických služeb Havlíčkův Brod C e n í k Technických služeb Havlíčkův Brod Platný od 1.1.2013 Doplňková činnost : - AVIA - malé kontej. auto/přeprava/ 22,00 /km 4,60 26,60 manipulace 20,00 /0.15 hod 4,20 24,20 zápůjčka kontejneru 40,00

Více

Opravy a investice 2011

Opravy a investice 2011 Opravy a investice 2011 Opravy a investice 2011 V roce 2011 jsme realizovali celkem čtyři větší ať už investiční akce nebo opravy. Opravy a investice 2011 1) investiční akce rekonstrukce KBD financovaná

Více

Program na podporu sportovní činnosti mládeže a odměn trenérům mládeže pro rok 2016

Program na podporu sportovní činnosti mládeže a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 Program na podporu sportovní činnosti mládeže a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 I. Účel Účelem je stanovení jednotných a závazných podmínek pro žadatele a příjemce veřejné finanční podpory poskytované

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání Zápis z 9. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 25. 5. 2016 v 17:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUPEŇ: STUDIE MÍSTO ZÁMĚRU: OBEC OSLAVICE, KRAJ VYSOČINA INVESTOR: OBEC OSLAVICE ZÁSTUPCE INVESTORA: Ing. PAVEL JANOUŠEK - starosta AUTOR ARCHITEKTONICKÉHO ŘEŠENÍ:

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směrnice k doplňkové činnosti Městské knihovny Písek a ZŠ Svobodné NÁVRH USNESENÍ

Více

VI. odbor SVŠK č.usnesení:10/18/6/01 - Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v DPS,

VI. odbor SVŠK č.usnesení:10/18/6/01 - Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v DPS, Výpis Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 21. září 2010 (RM č. 18) Upozorněni: Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve zněni pozdějších

Více

DJUNI - HOTEL MARINA BEACH *****

DJUNI - HOTEL MARINA BEACH ***** DJUNI - HOTEL MARINA BEACH ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Nachází se u malého přístavu a v bezprostřední blízkosti pláže. Pláž: Široká, velmi prostorná pláž, dlouhá několik kilometrů a svažující

Více

Typologie staveb - venkovní sportoviště. Sportovní hřiště

Typologie staveb - venkovní sportoviště. Sportovní hřiště ATV2_ZS 2015/2016 Legislativa: Normy: Typologie staveb - venkovní sportoviště Sportovní hřiště Vypracovali: David Skalický Martin Šnorbert ČSN EN 750 Zařízení hracích ploch - Branky pro pozemní hokej -

Více

C e n í k HLČ Technických služeb Havlíčkův Brod Platný od 1.11.2013

C e n í k HLČ Technických služeb Havlíčkův Brod Platný od 1.11.2013 C e n í k HLČ Technických služeb Havlíčkův Brod Platný od 1.11.2013 Hlavní činnost : Letní koupaliště Vstupné: Kč - dopoledne (9.00 13.00) dospělí 35,00 - dopoledne (9.00 13.00) dospělí se ZTP 5,00 - dopoledne

Více

Služby města Jindřichův Hradec s.r.o.

Služby města Jindřichův Hradec s.r.o. 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA Služby města Jindřichův Hradec s.r.o. 2 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Společnost Služby města Jindřichův Hradec s.r.o. patří již k zavedeným a dobře fungujícím firmám v Jindřichově Hradci, která

Více

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Výsledky kvantitativního průzkumu 2009 1 Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Sociodemografické složení vzorku obyvatel přilehlých obcí.... 2 2.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - PRACOVNÍ VER. 1:200 01_00 2012.10.17 DĚKANKA DATUM STUPEŇ ČÁST NOVÝ OBJEKT PRO ATLETIKU

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - PRACOVNÍ VER. 1:200 01_00 2012.10.17 DĚKANKA DATUM STUPEŇ ČÁST NOVÝ OBJEKT PRO ATLETIKU NÁEV PROJEKTU ODPOVĚDNÝ PROJEKTANT 01_00 2012.10.17 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - VARIANTA 1 ALTÁNEK STÁVAJÍCÍ OPLOCENÍ STÁVAJÍCÍ CESTY OBRYS STÁVAJÍCÍHO OBJEKTU NÁEV PROJEKTU ODPOVĚDNÝ PROJEKTANT 01_01 SITUACE

Více

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE : PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS ve spolupráci s PARDUBICKÝM KRAJEM, CHRUDIMSKÝM DENÍKEM, SPORTOVNI UNII CHRUDIMSKA, městy Chrudim, Slatiňany,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Schválení podání dotační žádosti projektu Revitalizace fotbalového stadionu Vesec Stručný

Více

HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE

HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE Úvodem Následující prezentace vychází výhradně z dokladů, které dodala společnost Praha 10 Rekreace a které i přes opakovaný dotaz nebyla společnost Praha 10

Více

Zápis. z 74. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 27. listopadu 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno

Zápis. z 74. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 27. listopadu 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zápis z 74. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 27. listopadu 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: 8:00 hodin Ing. Pavel Tyralík

Více

Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport!

Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport! Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport! Sportovní zařízení vyrobená v Německu Vítejte ve světě sportu Sportovní zařízení vyrobená v Německu Firmu Haspo Sportgeräte založil Günter

Více

Orientační časový harmonogram

Orientační časový harmonogram Orientační časový harmonogram??? Sraz zástupců organizačních výborů jednotlivých firem upřesní se dle příjezdu Čtvrtek, Pátek Návštěva pivovaru Kocour, Falkenštějn, Čokoládovna Čtvrtek do 18:00 Příjezd

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 01.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Praktické příklady k semináři: Obec a PO jako plátce DPH v praxi

Praktické příklady k semináři: Obec a PO jako plátce DPH v praxi Praktické příklady k semináři: Obec a PO jako plátce DPH v praxi Obec v rámci své hospodářské činnosti pronajímá nebytové prostory a příjmy z tohoto nájmu činí 1.000.000 Kč ročně. Dále inkasovala příjmy

Více

Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 2014

Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 2014 Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 1. Základní údaje o TJ Název TJ TJ. Sokol Město Touškov Adresa TJ Sportovní 476, Město Touškov 330 33 IČO 14703271 Bankovní spojení E-mail Facebook Adresa

Více

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL PLATNOST OD 1.7.2019 TRAVNATÁ PLOCHA - HŘIŠTĚ č. 1 travnatá plocha - trénink. jedn. 1,5 hod. (DOSPĚLÍ) 440,00 Kč 730,00 Kč travnatá plocha - trénink. Jedn.

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ 1.9.2016 31.8.2017 Studentům a zaměstnancům

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

PLAVECKÝ BAZÉN NA PRAZE 11

PLAVECKÝ BAZÉN NA PRAZE 11 PLAVECKÝ BAZÉN NA PRAZE 11 1. ÚVOD Předmětem řešení tohoto elaborátu je popis možností vytvoření plaveckého areálu na území Prahy 11. Záměrem zadavatele bylo získat materiál, který by mu pomohl rozhodnout,

Více

Obec jako plátce DPH v praxi - novinky pro rok 2013. Praktické příklady k DPH

Obec jako plátce DPH v praxi - novinky pro rok 2013. Praktické příklady k DPH Obec jako plátce DPH v praxi - novinky pro rok 2013 Praktické příklady k DPH Obec v rámci své hospodářské činnosti pronajímá nebytové prostory a příjmy z tohoto nájmu činí 1.000.000 Kč ročně. Dále inkasovala

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

Z á p i s č. 39. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 24.11.2014 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 39. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 24.11.2014 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 39 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 24.11.2014 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš (odchod v 17:15), Mgr. Milan Schweigstill, Mgr. Ondřej Tichota, DiS.,

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd Pražský okruh/exit

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0339/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0339/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0339/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty HOTEL Hotel Buly Aréna Vám nabízí velmi příjemné ubytování v standartních pokojích. Hotel umožňuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem

Více

Ceník půjčovny Staves s.r.o. Platnost od 1. 2. 2010 Strana 1 KAUCE. CENA ZA DEN Popis 1 Popis 2 od - do > 30 dnů 7-30 dnů 1-7 dnů hodina+ km

Ceník půjčovny Staves s.r.o. Platnost od 1. 2. 2010 Strana 1 KAUCE. CENA ZA DEN Popis 1 Popis 2 od - do > 30 dnů 7-30 dnů 1-7 dnů hodina+ km Strana 1 Mobilní stroje zemní nakladač kolový objem lopaty 0.15 m3 0-570000 1500 1900 2800 560 0 nakladač kolový objem lopaty 1 m3 0-900000 2100 2800 4100 820 0 nakladač kolový objem lopaty 1.5 m3 0-1300000

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ Studentům a zaměstnancům školy, sportovcům

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 Seznámení s provozním řádem ASC je podmínkou účasti při všech aktivitách a akcích pořádaných v rámci ASC, které každý potvrdí svým podpisem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ. Dotazníkové šetření mezi řediteli škol

ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ. Dotazníkové šetření mezi řediteli škol Příloha č. 1 ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ Dotazníkové šetření mezi řediteli škol Vyhodnocení dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišť ve

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016

PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016 PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016 INFORMACE NA TEL.Č.: 737200989 AKTUALIZACE den 8-9 9-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23 Út 1 ZŠ EJPOVICE TENIS RadekŠONKA

Více

DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč

DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč Žadatel Účel dotace Schváleno dne Částka Přímé dotace (organizace s podílem města dle schválené koncepce sportu)

Více

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009 23. 27. června 2009 Tábor Vítejte v Táboře Město Tábor bylo založeno husity v roce 1420. Leží 90 km od hlavního města České republiky a je druhým největším jihočeským

Více

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce 2014 - úspěšní žadatelé Žadatel Okres Účel dotace Název projektu Schválená výše dotace Počet bodů TJ Morava Lednice Břeclav Regenerace travnatého

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 10 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

1 250 včelařů, o. s., Strakonice Česká tábornická unie, 18 500 Tábornický klub Podskalí Strakonice Duha Husot 3 000 Junák svaz skautů a skautek ČR,

1 250 včelařů, o. s., Strakonice Česká tábornická unie, 18 500 Tábornický klub Podskalí Strakonice Duha Husot 3 000 Junák svaz skautů a skautek ČR, - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 142. jednání Rady města

Více

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným 5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným Společnost Kultura a sport Chomutov vznikla v roce 2010 rozhodnutím orgánů města z městské organizace Správa sportovních zařízení, přičemž

Více

Komentář k rozpočtu města na rok 2010 (částky u kterých není uvedeno v tis. Kč jsou uvedeny v Kč)

Komentář k rozpočtu města na rok 2010 (částky u kterých není uvedeno v tis. Kč jsou uvedeny v Kč) Komentář k rozpočtu města na rok 2010 (částky u kterých není uvedeno v tis. Kč jsou uvedeny v Kč) 1. Daňové příjmy (včetně správních a místních poplatků) Pro sestavení návrhu rozpočtu příjmů z daní na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 02.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Určení dodavatele veřejné zakázky "Dětské hřiště v parku Na Sadech"

Více

Dotační program na rok 2013 "Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji"

Dotační program na rok 2013 Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji Dotační program na rok 2013 "Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji" příjemce účel AC Moravská Slavia Brno Pořízení vybavení sektoru pro skok o tyči inv 200 000 ASOCIACE VODNÍCH SPORTŮ

Více

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D VÝROČNÍ ZPRÁVA 2003 1 Obsah Úvodní slovo jednatele společnosti 2 Základní identifikační údaje o společnosti 4 Orgány společnosti 5 Úplná rozvaha, výkaz zisku a ztrát, výkaz cash flow 6 Vybrané části z

Více