VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ"

Transkript

1 VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ podle 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V Ostravě dne Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko oznamuje záměr vyhlásit veřejnou zakázku na Dodávku, implementaci a zprovoznění systému pro řízení vztahů s klienty (dále jen CRM) a Kontaktního centra (dále jen CC) pro Regionální radu regionu soudržnosti Moravskoslezsko ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Identifikační údaje zadavatele: Název: Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Sídlo: Hrabákova 1/1861, Ostrava Moravská Ostrava Právní forma: právnická osoba zřízená zákonem č. 248/2000 Sb., o podpoře regionálního rozvoje, v platném znění Identifikační číslo: Daňové identifikační číslo: CZ Zastupující: Ing. David Sventek, MBA ředitel úřadu Kontaktní osoba: Mgr. Petr Faja Telefon: petr.faja@rr-moravskoslezsko.cz Název veřejné zakázky Dodávka, implementace a zprovoznění CRM a CC Vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka, implementace a zprovoznění CRM a CC pro Regionální radu regionu soudržnosti Moravskoslezsko (dále jen RR). Očekávanými přínosy nasazení CC a CRM je jednoduchá, rychlá a řízená správa telefonických dotazů a podpora při komunikaci s tazateli dle vnitřně nastavených informačních systémů.

2 Základní funkcionality CRM: 1. Evidence zákazníků a partnerů a jejich třídění do cílových skupin, vytváření relací s konsultanty pro automatické směrování dotazu 2. Sledování interakcí s evidovanými subjekty korespondence, telefonní hovory, jednání atp. 3. Sledování úkolů či aktivit spojených s interakcemi 4. Sledování historie aktivit 5. Možnost nastavení typických pracovních postupů (work-flow), např. reakční doby, schvalování odpovědí, reportování splněných aktivit dle plánů, automatizované úkony dle klíčových slov a příznaků atp. 6. Pohledy na data dle zvolených charakteristik, reporting v prostředí intranetu pro vybrané uživatele 7. Plánování marketingových kampaní pro jednotlivé cílové skupiny, správa zasílání informačních sdělení, vytváření šablony kampaní a jejich vyhodnocování 8. Integrace s aplikací MS Outlook pro snadné třídění a import ů, sdílení kontaktů, položek kalendáře atp. 9. Integrace s aplikací kontaktního centra (call centra) pro evidenci hovorů a využívání databáze subjektů pro směrování (viz bod č.1) Základní funkcionality CC: Integrace s aplikací CRM dle specifikace pro směrování hovoru a pro evidenci interakcí Nastavení dalších pravidel pro směrování (dle předčíslí, dle času, VIP atd.) s možností neustálé přítomnosti (propojení s externími mobilními čísly) a kaskádového vyzvánění Interaktivní hlasový průvodce (IVR) Nastavení rolí pro jednotlivé operátory CC Sledování systému, reporting, analýzy Nahrávání hovorů s možností následného třídění a vyhodnocování Konferenční hovory Směrování hovorů na GSM bránu Vytáčení přes rozhraní CRM Integrace na work-flow CRM pro automatizované aktivity (výpis zmeškaných telefonů a nabídka vytáčení atp.) Skupinové telefonní číslo pro odchozí hovory Hlasová pošta Integrace CRM a CC Dodávka komplexního systému řízení vnějších vztahů, včetně technologického řešení, tedy plná integrace mezi CC a CRM Integrace s IS (spisová služba, ekonomika IS GINIS) Integrace s technologií stávající telefonní ústředny Integrace s redakčním a publikačním systémem (CMS MARWEL)

3 Implementace produktu v sídle zadavatele Implementace systému dodavatelem proběhne dle Projektu nasazení CC a CRM schváleného RR. Proces implementace musí dále zajišťovat: a) přizpůsobení dodávaného CC, CRM potřebám zadavatele, b) instalace a konfigurace dodaného softwarového produktu na serverech a na zadavatelem určených pracovištích RR, a to za přítomnosti pracovníků zadavatele, c) školení správců CC,CRM v sídle zadavatele v potřebném rozsahu, uchazeč navrhne ve své nabídce rozsah nutný pro zvládnutí samostatné práce se systémem, d) školení uživatelů CC,CRM v sídle zadavatele v potřebném rozsahu, uchazeč navrhne ve své nabídce rozsah nutný pro zvládnutí samostatné práce se systémem, e) předpokládá se zkušební provoz CC,CRM, včetně jeho vyhodnocení. Délku a fáze zkušebního provozu navrhne dodavatel dle zkušeností. Analýza současného stavu procesů a vypracování projektu nasazení nového systému Vybraný dodavatel provede analýzu současného stavu, nutnosti potřebných zásahů do stávajícího systému. Součástí analýzy bude rovněž zjištění potřeb hlavně odboru marketingu popř. odboru implementacece programu RR. Analýza bude provedena v takovém rozsahu, aby mohl být vypracován Projekt nasazení CC a CRM. Projekt nasazení systému musí obsahovat: 1. Výsledky analýzy. 2. Návrh řešení, který musí obsahovat také popis rozsahu úkonů údržby CC a CRM. 3. Návrh technologií a instalačních procedur pro instalaci softwarového produktu na straně serverů včetně popisu rozhraní pro integraci s jinými systémy (jeho datový a funkční model). 4. Návrh technologického řešení a podmínek provozu. 5. Návrh bezpečnostních opatření pro zamezení neautorizovaného přístupu do systému a k technologiím na kterých je systém instalován. 6. Návrh věcného a organizačního zabezpečení zkušebního provozu. 7. Návrh metodiky vyhodnocení zkušebního provozu, včetně předávacího protokolu pro předání systému do rutinního provozu. Tento Projekt bude podroben interní oponentuře zadavatele. V případě připomínek zadavatele je dodavatel povinen tyto připomínky do projektu zapracovat. Schválení Projektu je nutnou podmínkou pro realizaci dalších etap plnění zakázky.

4 Technická podpora produktu Uchazeč se v nabídce zaváže vykonávat pro zadavatele metodickou a technickou podporu, servis, hot-line a další formy podpory spočívající v operativním odstranění problému, např. havárie, nefunkčnosti, částečné nefunkčnosti, osobně na místě u zadavatele nebo jinou formou odborné pomoci směřující k vysvětlení odborných záležitostí a k odstranění problému. Formy podpory musí být poskytovány nepřetržitě 5 dní v týdnu v době od 9.00 do (5x7). Uchazeč se dále v nabídce zaváže garantovat podporu i mimo pracovní dobu a to pouze v případě nutnosti zachování chodu CC a CRM. Zadavatel požaduje zahájit servisní zásah nejpozději do 4 hodin po nahlášení závady. Havarijní stavy, které brání v provozu, je nutné začít odstraňovat ihned po jejich nahlášení. Havarijní stavy musí být odstraněny nejpozději do jednoho pracovního dne od nahlášení. Kategorie vad: Vada kategorie A - dílo není použitelné ve svých základních funkcích nebo se vyskytuje funkční závada znemožňující činnost díla. Tento stav může ohrozit běžný provoz zadavatele, případně může způsobit větší finanční nebo jiné škody. Dodavatel je povinen zahájit práce na odstranění vady nejpozději během čtyř hodin po nahlášení v pracovní době (tj. v době od 9:00 do 16:00), bude-li tato vada nahlášena mimo pracovní dobu, pak do čtyř hodin od začátku pracovní doby v nejbližší pracovní den. Vada bude odstraněna v nejkratší možné lhůtě s ohledem na její povahu a dopad na činnost zadavatele. Vada kategorie B - funkčnost díla je ve svých funkcích degradována tak, že tento stav omezuje běžný provoz zadavatele. Dodavatel je povinen zahájit práce na odstranění vady nejpozději během jednoho pracovního dne po nahlášení. Vada bude odstraněna v nejkratší možné lhůtě s ohledem na její povahu a dopad na činnost zadavatele. Vada kategorie C - ostatní - drobné vady, které nespadají do kategorií A a B - dodavatel je povinen zahájit práce na odstranění vady nejpozději do pěti pracovních dnů od nahlášení. Vada bude odstraněna v nejkratší možné lhůtě s ohledem na její povahu a dopad na činnost zadavatele. Pro telefonickou podporu (hot-line): zadavatelem je požadováno, aby veškeré požadavky na technickou podporu a hlášené vady byly centrálně evidovány, včetně popisu průběhu odstraňování vad a řešení požadavků a aby byly zadavateli tyto informace dostupné prostřednictvím systému HelpDesk dodavatele (s možností jejich nahlášení). Dodavatel musí umožnit zadavatelům personifikovaný přístup do systému HelpDesk. Veškeré výše uvedené činnosti, včetně cestovních nákladů (mimo vad), budou vykonávány v rámci ceny technické podpory.

5 Po dobu poskytování technické podpory musí být vybraným uchazečem poskytován upgrade a update CC a CRM, který zabezpečí ochranu investice spočívající v rozvoji řešení a jeho funkčnosti v návaznosti na měnící se podmínky, např. legislativní změny, vývoj operačního systému (OS), vývoj hardware (HW), požadavky na úpravu řešení, atd. Dále bude technická podpora zahrnovat následující činnosti: a) provádění změn softwarového produktu vyplývající z technologických změn b) dodávání vyšších verzí softwarového produktu, včetně jejich implementace u zadavatele, pokud o to zadavatel požádá. Technická podpora ve výše uvedeném rozsahu musí být zhotovitelem poskytována po dobu jednoho roku od provedení díla. Po roce dojde ze strany objednatele k vyhodnocení nutnosti potřeby technické podpory a případně k prodloužení doby trvání technické podpory ze strany zhotovitele a to za podmínek uvedených zhotovitelem v cenové nabídce a podmínkách pro prodloužení poskytování technické podpory. Ostatní skutečnosti Na úřadě RR je užívaná telefonní ústředna výrobce HA-VEL Internet s r.o. a provozovaný model AXIS Exclusive. Počet předpokládaných uživatelů CC je nastaven na 10. Z těchto 10 budou cca. 4 uživatelé asistentky sekretariátů, které budou využívat pouze omezené funkcionality. V naší organizace je využíván poštovní server Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition. Ve stávající ústředně jsou k dispozici následující rozhraní pro spojení: Data: 1. ODBC, 2. XML Hlas: 1. SIP, 2. IAX2, 3. ISDN30, 4. ISDN2, 5. analogové porty (HTS) Z důvodu řešení virtualizačního prostředí na úřadě RR, nezahrnovat do ceny HW aplikační server (y). Je nutno zahrnout pouze SW pro tento server(y), včetně operačního systému. Pro využití databáze je na straně úřadu RR připravena databáze MS SQL 2005 včetně CAL licencí. Dále do ceny nezahrnovat HW a SW pro pracovní stanice operátorů CC (netýká se telefonů a ostatního zařízení, které jsou nutné pro správnou funkci CC). Termín realizace Místem realizace díla je ulice Hrabákova 1, Ostrava, Moravská Ostrava. Realizace díla bude provedena nejpozději do 4 měsíců od podpisu smlouvy s vybraným dodavatelem. Realizací díla se rozumí i instalace, konfigurace a zprovoznění.

6 Požadavky na uchazeče Základní kvalifikační požadavky : musí splňovat základní kvalifikační požadavky dané v 53 zákona. Splnění základních kvalifikačních předpokladů se prokazuje předložením čestného prohlášení. Z obsahu čestného prohlášení musí být zřejmé, že dodavatel splňuje příslušné základní kvalifikační předpoklady požadované veřejným zadavatelem. Profesní kvalifikační předpoklady: musí splňovat profesní kvalifikační požadavky dané v 54 zákona. Splnění profesních kvalifikačních předpokladů je nutno doložit příslušnými podklady a to v originále nebo úředně ověřené kopii. Technické kvalifikační předpoklady: seznam významných služeb poskytnutých uchazečem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí. Splnění technických kvalifikačních předpokladů se prokazuje doložením alespoň jedné reference s obdobným předmětem plnění srovnatelného rozsahu jako předmět plnění této veřejné zakázky a to prostřednictvím osvědčení vydaného veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli nebo čestné prohlášení uchazeče, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli. Není-li možné získat osvědčení vydané veřejným zadavatelem z důvodů spočívajících na její straně,lze jej nahradit čestným prohlášením uchazeče. Hodnocení nabídek Hodnotícím kritériem je zadavatelem stanovena v souladu s 78 odst. 1 ekonomická výhodnost. Dílčími hodnotícími kritérii jsou pak : -Celková cena díla na první rok v Kč bez DPH...(35 % váha kritéria) -Funkčnost, komplexnost a přívětivost uživatelského prostředí. (45 % váha kritéria) -Cena technické podpory pro následující roky v Kč bez DPH...(10 % váha kritéria) -Cena nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou a provozem v Kč bez DPH (10 % váha kritéria) Obsah a způsob hodnocení dílčích kritérií 1. Celková cena díla na první rok v Kč bez DPH V rámci dílčího kritéria bude komise hodnotit výši předložené celkové nabídkové ceny díla specifikovanou v sekci Cenová nabídka v Kč bez DPH.

7 U tohoto kritéria lze hodnotu číselně vyjádřit a bude hodnocena tak, že nejvhodnější nabídka (ta, jejíž cena bude nejnižší) obdrží maximální hodnotu kritéria. Hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 35 (váhové kritérium) a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. 2. Funkčnost, komplexnost a přívětivost uživatelského prostředí Uchazeč předloží zadavateli návrh a popis poptávaného produktu, tj. uživatelské prostředí CRM, nastavení základních procesů CRM a CC a popíše způsob provedení integrace systémů. Hodnocena bude komplexnost předloženého návrhu řešení (uživatelská jednoduchost, přívětivý design, práce se CRM z uživatelského pohledu, způsob provedení integrace, otevřenost řešení, atp.). U tohoto kritéria nelze hodnotu číselně vyjádřit a bude hodnoceno tak, že hodnotící komise seřadí pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné. Nejvhodnější nabídce přiřadí 45 (váhové kritérium) bodů a každé následující nabídce přiřadí bodové ohodnocení v poměru s nejlepší nabídkou. Pro kompletní zhodnocení tohoto kritéria připraví uchazeči nejvýše 30 minutovou prezentaci funkcionalit CRM (proběhne v místě zadavatele). Její součástí bude předvedení základních úkonů a zodpovězení dotazů zadavatele. Termín prezentace bude s jednotlivými zájemci dojednán na základě toho, zda jejich jednotlivé nabídky budou splňovat všechny náležitosti stanovené zákonem a zadavatelem. 3. Cena technické podpory pro následující roky v Kč bez DPH V rámci dílčího kritéria bude komise hodnotit výši ceny technické podpory pro následující roky. Uchazeč uvede roční (cenu za jeden rok) výši technické podpory vkč bez DPH. Zadavatel požaduje, aby výše roční technické podpory pro následující roky (do roku 2015) byla každý rok stejná. U tohoto kritéria lze hodnotu číselně vyjádřit a bude hodnocena tak, že nejvhodnější nabídka (ta, jejíž cena bude nejnižší) obdrží maximální hodnotu kritéria. Hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 10 (váhové kritérium) a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky 4. Cena nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou a provozem v Kč bez DPH V rámci dílčího kritéria bude komise hodnotit výši ceny nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou a provozem. Uchazeč předloží rozpis veškerých nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou a provozem v Kč bez DPH. U tohoto kritéria lze hodnotu číselně vyjádřit a bude hodnocena tak, že hodnotící komise přidělí body vtomto kritériu následovně: cena nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou a provozem vkč bez DPH vyjádřena hodnotou 0 obdrží 10 bodů, cena obdrží 8 bodů, cena obdrží 6 bodů, cena obdrží 4 body, cena obdrží 2 body a cena 4000 a více 0 bodů.

8 Cenová nabídka Nabídkové ceny musí být zpracovány následovně (v Kč bez DPH a s DPH): a. Celková cena za instalaci a implementaci, b. celková cena za dodaný SW (včetně rozpisu cen za jednotlivé produkty), c. celková cena za dodaný HW (včetně rozpisu cen za jednotlivé produkty), d. cena pro první rok technické podpory, e. cena pro následující roky technické podpory a podmínky pro prodloužení poskytování této technické podpory, f. cena nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou. Hodnotící kritérium: Celková cena díla na první rok v Kč bez DPH - je dána součtem hodnot a, b, c, d. Posuzovány budou pouze finanční nabídky, kde bude uvedena cena vyjádřena v české měně a včetně DPH. Maximální cena všech nákladů pro první rok činí ,-Kč bez DPH. Maximální cena technické podpory pro následující roky nesmí překročit ,-Kč bez DPH za jednotlivé roky. V případě překročení těchto hodnot, bude nabídka vyřazena. Varianty Uchazeči mohou podat pouze jednu nabídku a varianty nabídky se nepřipouštějí. Subdodavatelé Zadavatel požaduje, aby uchazeč ve své nabídce specifikoval části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům, a aby uvedl identifikační údaje každého subdodavatele, a způsob, jakým se budou uvedení subdodavatelé podílet na realizaci předmětu veřejné zakázky. Prokázání této skutečnosti uchazeč doloží smlouvou či prohlášením podepsaným jak dodavatelem, tak i subdodavatelem. Obchodní podmínky Platby budou prováděné v Kč. Platby splatné ze strany zadavatele budou prováděny na bankovní účet uvedený dodavatelem v nabídce, resp. ve smlouvě. Splatnost faktur bude 30 kalendářních dnů. Zálohové platby nebudou ze strany zadavatele poskytovány.

9 Sankce Sankce za prodlení zhotovitele s předmětem dodávky je stanovena na 0,1 % ze smluvní ceny dodávky za každý den prodlení. Sankce zadavatele za prodlení s placením faktury je stanovena 0,1 % z hodnoty faktury za každý den prodlení. Lhůta podání Lhůta pro doručení nabídek včetně všech náležitostí je do do 12:00 hodin na adresu Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Hrabákova 1/1861, Ostrava Moravská Ostrava, případně osobně na tutéž adresu, sekretariát Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko (2. patro). Nabídky podané po tomto termínu nebudou zařazeny do hodnocení. Otevírání obálek Otevírání obálek se bude konat dne v 13:00 hod. v sídle zadavatele. Při otevírání obálek s nabídkami je oprávněn být přítomen jeden zástupce uchazeče, jehož nabídka byla přijata do konce lhůty pro podání nabídek. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky a na přijímání nabídek 1. Nabídky budou přijímány v zalepené obálce (doručení nabídek osobně nebo poštou) označené NEOTEVÍRAT NABÍDKA Dodávka, implementace a zprovoznění CRM a CC, názvem a adresou uchazeče a zadavatele Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Hrabákova 1/1861, Ostrava Moravská Ostrava 2. Nabídka bude dodána v jedné listinné kopii a jedné elektronické kopii na CD (bude součástí nabídky) ve formátu *.doc, *.xls nebo *.rtf. V případě rozporů mezi tištěnou a elektronickou podobou je rozhodující listinná kopie. 3. Nabídka musí být podána v českém jazyce 4. Všechny listy nabídky budou spojeny a svazek zajištěn proti manipulaci s jednotlivými listy, všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou a nabídka uchazeče nesmí obsahovat přepisy nebo opravy, které by mohly uvést zadavatele v omyl 5. Finanční nabídka v členění nabídková cena bez DPH a cena včetně DPH ve výši 19% bude zpracována do tabulky Požadovaná struktura cenové nabídky (příloha č.1) 6. Nabídka bude obsahovat: - prohlášení, z něhož vyplývá, že je uchazeč vázán celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče (možno stáhnout si vzor prohlášení na ) - návrh smlouvy, která bude zohledňovat požadavky a podmínky zadavatele stanovené ve výzvě, a který musí být podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za

10 uchazeče. Pokud návrh smlouvy a prohlášení podepíše zmocněná osoba, musí být součástí nabídky uchazeče též příslušná platná plná moc. Údaje uvedené v návrhu smlouvy se nesmí lišit od údajů uvedených v jiné části nabídky uchazeče. V případě rozporů je pak vždy rozhodující písemný návrh smlouvy. - identifikační údaje uchazeče (název, sídlo, kontaktní adresa, IČ, DIČ, telefon, fax, statutární orgán, bankovní spojení s uvedením čísla účtu) a jméno osoby oprávněné jednat jeho jménem, vč.kontaktů - telefon, fax, (pro komunikaci v průběhu procesu zadávání zakázky) - dokumenty prokazující splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů (viz Požadavky na uchazeče ) - příp. smlouvu či prohlášení podepsané jak dodavatelem, tak i subdodavatelem (viz Subdodavatelé ). - další dokumenty dle zvážení uchazeče Neúplnost nabídky je důvodem k vyřazení nabídky z hodnocení. Nabídka musí rovněž splňovat všechny povinné náležitosti požadované zákonem. Jiné požadavky zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv rozhodnout v souladu s 84 odst. 4 zákona před uzavřením smlouvy o zrušení zadávacího řízení. Zadavatel nehradí žádné náklady, které vznikly uchazečům v souvislosti s účastí na zadávacím řízení. Uchazeč je vázán svou nabídkou po dobu 90 dní. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo jednat o konečném znění smlouvy, která musí být uzavřena písemně. Zadavatel umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití ijiných kvalitativně a technicky obdobných řešení splňujících nebo překračujících výkonnostní parametry vyplývající z technické specifikace. Ing. David Sventek, MBA ředitel úřadu Přílohy výzvy k podání nabídek : Příloha č.1 - Požadovaná struktura cenové nabídky

11 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky k plnění veřejné zakázky na Dodávku, implementaci a zprovoznění systému pro řízení vztahů s klienty a Kontaktního centra pro Regionální radu regionu soudržnosti Moravskoslezsko Požadovaná struktura cenové nabídky Cena musí být uvedena v členění dle níže uvedené tabulky, vč. instalovaného software v Kč bez DPH a s DPH: Položka 1. Celková cena za instalaci a implementaci 2. Celková cena za dodaný SW (včetně rozpisu cen za jednotlivé produkty) * 3. Celková cena za dodaný HW (včetně rozpisu cen za jednotlivé produkty) * 4. Cena pro první rok technické podpory Cena v Kč bez DPH Cena v Kč včetně DPH Celková cena (součet dílčích položek 1. 4.) Cena pro následující roky technické podpory a podmínky pro prodloužení poskytování této technické podpory Cena nutných měsíčních nákladů spojených s údržbou Uchazeč musí ve své nabídce vyplnit výše uvedenou tabulku. Pro konkrétní upřesnění může předložit i jiné tabulky dle vlastního uvážení. * nezahrnovat do ceny HW aplikační server (y) a nezahrnovat HW a SW pro pracovní stanice operátorů CC. Bližší informace viz odstavec Ostatní skutečnosti.

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y k plnění veřejné zakázky malého rozsahu V Ostravě dne 2. 11. 2010 Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko (dále také zadavatel nebo objednatel) oznamuje

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y k plnění veřejné zakázky malého rozsahu V Ostravě dne 11. 1. 2011 Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko (dále také zadavatel nebo objednatel) oznamuje

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Podpora produktu EMC Networker II

Podpora produktu EMC Networker II VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 16.12.2014, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pro veřejnou zakázku na dodávky pro projekt CZ.1.07/1.1.24/01.0134 DODÁVKA ICT PRO PROJEKT ROZVOJ 2014 ZADAVATEL: Vyšší odborná škola, Střední odborná

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR Kontaktní osoba: Petr Stehlík Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: petr.stehlik@sfzp.cz Datum: 16. 12. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Rekreační park Strašnice

Rekreační park Strašnice Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) :

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) : Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách ( dále jen "zákon") PIVOŇ statické zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y k plnění veřejné zakázky malého rozsahu V Ostravě dne 30. 8. 2010 Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko oznamuje záměr vyhlásit veřejnou zakázku na službu

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská 295, 354 91 Lázně Kynžvart,

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod.

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo jednací zadavatele: 19565/2009-61

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Kateřina Vargová Tel.: 267 994 411 Fax: 272 936 597 E-mail: katerina.vargova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum 3.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 125946/2017 Naše sp. zn.: 125945/2017 TAJ/PAKO *MUSPX01TUVGN * Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Písemná výzva k předložení nabídky na komplexní zajištění reklamní kampaně ve vlacích. Identifikační údaje zadavatele

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Písemná výzva k předložení nabídky na komplexní zajištění reklamní kampaně ve vlacích. Identifikační údaje zadavatele MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00XTE3G* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 145543/2011 Sp. zn.: KŘ/37520/2011/Lel 091.1.1 V10 Vyřizuje: Mgr. Lenka Lelitovská Odbor. Odbor

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 124/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa:

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa: Kontaktní osoba: Jan Sůva Telefon: 267 994 333 Fax: 272 936 597 E-mail: jan.suva@sfzp.cz č.j. SFZP 072269/2012 Datum: 30. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328 Městská část Praha 18 (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k předložení nabídek a prokázání splnění kvalifikace zakázky malého rozsahu na služby, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Program rozvoje zaměstnanců společnosti ITTechnik, s. r. o. 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele ITTechnik, s.r.o.

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na realizaci veřejné zakázky Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Procesní řízení na Krajském úřadu Jihomoravského kraje realizovanou v rámci projektu

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: 11. 4. 2012 Název programu: Registrační číslo projektu:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZÁLESÁK 326. středisko Rekonstrukce horské základny Článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele (ust. 38 odst. 4 písm. a) zákona

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y podle 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů V Ostravě dne 3. 2. 2010 Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko

Více

Jezeřany Maršovice - kanalizace

Jezeřany Maršovice - kanalizace Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle ustanovení 6, 16 a 18 odstavec (3) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) s

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna Datum 1.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

Podpora provozu aplikačního software StaproMEDEA

Podpora provozu aplikačního software StaproMEDEA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), zadávaná mimo rámec zákona v souladu s 18 odst.

Více