ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,"

Transkript

1 POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PAS Zábřeh na Moravě a.s. se sídlem Zábřeh, U Dráhy 828/8, PSČ , IČ: zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, v oddíle B, vložce 385 svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, která se bude konat dne 17. června 2016 v 8:00 hodin v Zábřehu, U Dráhy 828/8, v zasedací místnosti akciové společnosti Pořad jednání valné hromady: 1. Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady. 2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, ověřovatelů zápisu, osob pověřených sčítáním hlasů. 3. Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady. 4. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku v roce Projednání řádné účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok Vyjádření dozorčí rady k přezkoumání řádné účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku za rok 2015 včetně přednesení výroku auditora. 7. Schválení řádné účetní závěrky za rok 2015 a rozhodnutí o rozdělení zisku za rok Rozhodnutí o určení nezávislého auditora ve smyslu zákona č. 93/2009 Sb. v platném znění pro ověření účetní závěrky za období 1.1. až Volba členů představenstva Ing. Jiří Kůra, Ing. Vladimír Trubač, Ing. Alice Vokurková, Jaroslav Körner 10. Volba člena dozorčí rady Zdeňka Keprta na nové funkční období 11. Schválení ročních odměn členům představenstva a dozorčí rady na rok Změna stanov článku 5 bodů 5.3 a 5.6, článku 9 bodu 9.2. Podstatou navrhovaných změn je postup při nabídce odkupu akcií, zjednodušení písemného styku mezi akcionářem a emitentem a povinnost akcionáře oznamovat změny adres do seznamu akcionářů. V souladu s 408, odstavcem 2 jsou změny stanov k nahlédnutí každému akcionáři v sídle společnosti 13. Schválení smlouvy o výkonu funkce členů představenstva 14. Schválení smlouvy o výkonu i dohodu o benefitech funkce Jaroslava Körnera 15. Schválení návrhu usnesení valné hromady strana 1 (celkem 6)

2 Prezence akcionářů Prezence akcionářů nebo jejich zmocněnců a zápis do listiny přítomných akcionářů budou zahájeny v den a místě konání valné hromady v 7:30 hod. Právo účastnit se valné hromady mají akcionáři společnosti PAS Zábřeh na Moravě a.s., uvedeni ke dni konání valné hromady, jako majitelé akcií na jméno emitenta v seznamu akcionářů. Akcionáři fyzické osoby se při prezenci prokáží platným průkazem totožnosti. Zástupci právnických osob se při prezenci prokáží platným průkazem totožnosti a výpisem z obchodního rejstříku. Není-li přítomen statutární orgán právnické osoby, musí se zástupce prokázat plnou mocí s úředně ověřeným podpisem zmocnitele. Zmocněnci akcionářů se při prezenci musí prokázat platným průkazem totožnosti a písemnou plnou mocí s úředně ověřeným podpisem zmocnitele, která musí obsahovat vymezení práv zmocněnce na valné hromadě. Akcionářům nejsou hrazeny náklady spojené s jejich účastí na valné hromadě. Hlavní údaje účetní závěrky za rok 2015 (v tis. Kč) Dlouhodobý majetek Vlastní kapitál Oběžná aktiva Cizí zdroje Ostatní aktiva 517 Ostatní pasiva 463 Aktiva celkem Pasiva celkem Výsledek hospodaření za účetní období po zdanění Možnost seznámit se s obsahem projednávaných dokumentů. Řádná účetní závěrka za rok 2015 a zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2015 jsou akcionářům zpřístupněny k nahlédnutí na sekretariátě místopředsedy představenstva v Zábřehu, U Dráhy 828/8, a to v pracovní dny od 9:00 do 14:00, počínaje dnem hodin a budou zveřejněny na internetových stránkách společnosti (). Ostatní dokumenty projednávané v bodu č. 13., 14. a 15. pořadu jednání budou akcionářům zpřístupněny k nahlédnutí v sídle společnosti ve lhůtě 15 dnů před konáním řádné valné hromady v pracovních dnech od 9.00 hod. do hod. do dne konání řádné valné hromady Nahlédnutí do změny stanov společnosti Návrh nového znění stanov společnosti je k dispozici k nahlédnutí všem akcionářům v sídle společnosti ve lhůtě 1 měsíce před konáním řádné valné hromady v pracovních dnech od 9:00 hod. do 14:00 hod. do dne konání řádné valné hromady. Akcionář má právo vyžádat si zaslání kopie návrhu nového znění stanov na svůj náklad a své nebezpečí. strana 2 (celkem 6)

3 Návrhy usnesení k jednotlivým bodům pořadu jednání valné hromady společnosti PAS Zábřeh na Moravě, a.s. konané dne 17. června 2016 a jejich zdůvodnění Návrh usnesení k bodu č. 1. pořadu jednání valné hromady Řádná valná hromada je usnášení schopná, neboť se jí účastní akcionáři mající % všech akcií a % všech hlasovacích práv Zdůvodnění: Valná hromada je schopna se usnášet, jsou-li přítomni, ať už osobně nebo prostřednictvím zástupce, akcionáři, vlastnící akcie, jejichž jmenovitá hodnota přesahuje 50% (padesát procent) základního kapitálu společnosti. Přítomní akcionáři se zapisují do listiny přítomných, jež obsahuje obchodní firmu (název) a sídlo právnické osoby nebo jméno a bydliště fyzické osoby, která je akcionářem, popřípadě jejího zástupce, čísla listinných akcií a jmenovitou hodnotu akcií, jež ji opravňují k hlasování, popřípadě údaj o tom, že akcie neopravňuje k hlasování. Pokud společnost odmítne zápis určité osoby do listiny přítomných provést, uvede tuto skutečnost do listiny přítomných včetně údajů odmítnutí. Správnost listiny přítomných potvrzuje svým podpisem svolavatel nebo jím určená osoba. Návrh usnesení k bodu č. 2. pořadu jednání valné hromady Valná hromada volí předsedu valné hromady, zapisovatele, ověřovatele zápisu a osoby pověřené sčítáním hlasů takto: předseda valné hromady JUDr. Zdeněk Hlaveš, zapisovatel Ing. Pavlína Dytrichová, ověřovatelé zápisu Irena Drásalová a Zdeňka Trhalová a osoba pověřená sčítáním hlasů Jana Jílková. Zdůvodnění: Valná hromada musí v souladu s ustanovením 422 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) zvolit svého předsedu, zapisovatele, ověřovatele zápisu a osobu nebo osoby pověřené sčítáním hlasů, přičemž může současně rozhodnout, že předsedou valné hromady a ověřovatelem zápisu bude jedna osoba. Do doby zvolení předsedy valné hromady řídí valnou hromadu svolavatel nebo jím určená osoba. Představenstvo považuje navržené osoby s ohledem na jejich kvalifikaci, za osoby způsobilé k výkonu těchto funkcí. Návrh usnesení k bodu č. 3. pořadu jednání valné hromady Valná hromada schvaluje jednací a hlasovací řád této řádné valné hromady v podobě návrhu představenstva. Zdůvodnění: Valné hromadě jsou předložena pravidla pro její jednání a hlasování tak, jak se osvědčila v minulosti a tak, jak vyžaduje shoda se zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích). Návrh usnesení k bodu č. 4. pořadu jednání valné hromady Valná hromada schvaluje výroční zprávu představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku v roce Zdůvodnění: Tato zpráva je součástí výroční zprávy podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví v platném znění a musí být schválena valnou hromadou. strana 3 (celkem 6)

4 Návrh usnesení k bodu č. 5. pořadu jednání valné hromady Představenstvo seznámí akcionáře s výroční zprávou společnosti za rok 2015, včetně vysvětlení ekonomických ukazatelů. Výroční zpráva společnosti za rok 2015 je akcionářům společnosti volně dostupná k nahlédnutí po dobu zveřejnění této pozvánky na internetových stránkách společnosti. Zdůvodnění: Valná hromada v souladu s 403 č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) projedná řádnou účetní závěrku nejpozději do 6 měsíců od posledního dne předcházejícího účetního období. Návrh usnesení k bodu č. 6. pořadu jednání valné hromady Valná hromada bere na vědomí vyjádření dozorčí rady o přezkoumání řádné účetní závěrky za rok 2015 a návrhu na rozdělení zisku za rok Zdůvodnění: Povinnost dozorčí rady informovat valnou hromadu o přezkumu účetní závěrky za rok 2015 a návrhu na rozdělení zisku za rok 2015 vyplývá z platných právních předpisů. Dozorčí rada seznámí akcionáře společnosti PAS Zábřeh na Moravě a.s. s výsledky své kontrolní činnosti za rok Předložené vyjádření dozorčí rady a zpráva (výrok) auditora za rok 2015 neobsahují žádné negativní poznatky, ke kterým by bylo třeba přijímat zvláštní opatření, proto je VH pouze bere na vědomí. Návrh usnesení k bodu č. 7. pořadu jednání valné hromady Po přednesení zprávy představenstva, návrhu na rozdělení zisku a vyjádření dozorčí rady pod body 4, 5 a 6 pořadu jednání valné hromady, valná hromada svaluje řádnou účetní závěrku za rok 2015 a rozhodnutí o rozdělení zisku za rok Zdůvodnění: Představenstvo předkládá valné hromadě ke schválení řádnou účetní závěrku a v souladu se stanovami také návrh na rozdělení zisku. Představenstvo navrhlo rozdělení zisku s ohledem na závazky z kolektivní smlouvy společnosti uzavřené s odborovou organizací a cílem vytvořit rezervu pro investice do potřebných výrobních prostředků a majetku společnosti. Dozorčí rada návrh podpořila. Jedná se zejména o investice na: - pořízení obráběcího centra pro bloky motorů a hlavy válců - pořízení zkušebny (brzdy) motorů s výkonem 600KW - pořízení válcové zkušeny výkonů a funkce vozidel - rekonstrukci střechy servisní haly (havarijní stav) - rekonstrukci plynového vytápění budovy motorárny (na konci životnosti) - modernizaci plynové kotelny správní budovy (na konci životnosti) Návrh usnesení k bodu č. 8. pořadu jednání valné hromady Valná hromada určuje nezávislého auditora pro ověření účetní závěrky na období 1.1. až , auditorskou společnost AUDIT TEAM, s.r.o., se sídlem Jeremenkova 1211/40b, Olomouc Hodolany, IČ: , spisová značka C vedená u Krajského soudu v Ostravě. strana 4 (celkem 6)

5 Zdůvodnění: Pokud má účetní jednotka, která je právnickou osobou, povinnost mít účetní závěrku ověřenu auditorem nebo konsolidovanou účetní závěrku ověřenu auditorem, určí auditora její nejvyšší orgán. Valná hromada jako nejvyšší orgán společnosti PAS Zábřeh na Moravě a.s. je povinna v souladu s 17, odstavcem 1 zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů (zákon o auditorech), ve znění pozdějších předpisů určit auditora pro ověření účetní závěrky. Zákon č. 93/2009 Sb., o auditorech nepojednává o účetních závěrkách v množném čísle, tudíž je představenstvo společnosti přesvědčeno, že valná hromada smí určit auditora pouze pro ověření účetní závěrky na dobu jednoho roku a to bez ohledu na to, zda se z účetního hlediska jedná o účetní rok kalendářní či fiskální. Představenstvo společnosti vybralo a navrhuje k určení tuto auditorskou společnost pro její dobrou pověst na místním auditorském trhu, pečlivost a náročnost jejich zaměstnanců, dostatečné pojistné krytí řízení vztahů, nabízenou cenu, komunikační dovednosti vedoucího partnera a pro přehled o podnikání společnosti PAS Zábřeh na Moravě a.s. jako klienta. Návrh usnesení k bodu č. 9. pořadu jednání valné hromady Valná hromada volí tyto členy představenstva Ing. Jiří Kůra, nar. 6. března 1947, bytem Lidice 90, PSČ , Jaroslav Körner, nar. 12. září 1964, bytem Zábřeh, Polní 766/1, Ing. Vladimír Trubač, nar. 23. ledna 1955, bytem Velké Přítočno 78 a Ing. Alice Vokurková, nar. 16. srpna 1956, bytem Kladno, Vojtěcha Lanny 3276 na dobu ode dne Zdůvodnění: Volba členů představenstva náleží v souladu 421 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) a platnými stanovami společnosti do působnosti valné hromady. Všem členům představenstva uplyne jejich pětileté funkční období dnem , přičemž opětovná volba člena představenstva je možná. Představenstvo navrhuje opětovnou volbu Ing. Jiřího Kůry, Jaroslava Körnera, Ing. Vladimíra Trubače a Ing. Alice Vokurkové. Všichni tito členové představenstva prokázali odborné předpoklady k tomu, aby i nadále zastávali své funkce v představenstvu a mají zájem jak oni, tak i společnost na jejich pokračování ve výkonu funkcí členů představenstva. Všichni stávající členové představenstva mají volební období do , kdy jim končí pětileté volební období. Z důvodu hospodárnosti bylo proto rozhodnuto nyní o volbách členů představenstva, když v podzimních měsících se valná hromada nekoná. Návrh usnesení k bodu č. 10. pořadu jednání valné hromady Valná hromada volí tohoto člena dozorčí rady Zděněk Keprt, nar. 25. října 1963, bytem Jedlí 178, PSČ s účinností od Zdůvodnění: Představenstvo navrhuje opětovnou volbu za člena dozorčí rady pana Zdeňka Keprta, který prokázal odborné předpoklady k tomu, aby i nadále zastával funkci v dozorčí radě neboť jak on, tak i společnost má zájem na jeho pokračování ve výkonu funkce člena dozorčí rady. Návrh usnesení k bodu č. 11. pořadu jednání valné hromady Valná hromada schválila roční odměny členům představenstva a dozorčí rady na rok strana 5 (celkem 6)

6 Zdůvodnění: Valná hromada v souladu se zákonem a stanovami společnosti schvaluje výši odměn za výkon funkce členů představenstva a členů dozorčí rady na, a to dle předloženého návrhu představenstva, který je nedílnou součástí zápisu o valné hromadě. U společnosti je uplatňováno odměňování za výkon funkce členů představenstva a členů dozorčí rady fixní odměnou schvalovanou valnou hromadou na období mezi konáním dvou valných hromad. Vzhledem k tomu, že všichni členové představenstva jsou i akcionáři společnosti, způsob dalšího odměňování představenstva, respektive obou orgánů společnosti formou podílu na zisku tantiém již není navrhován a doposud u společnosti nebyl ani uplatněn. Návrh usnesení k bodu č. 12. pořadu jednání valné hromady Valná hromada rozhoduje o změně stanov společnosti v rozsahu článku 5 bodů 5.3 a 5.6, článku 9 bodu 9.2. Podstatou navrhovaných změn je postup při nabídce odkupu akcií, zjednodušení písemného styku mezi akcionářem a emitentem a povinnost akcionáře oznamovat změny adres do seznamu akcionářů. V souladu s 408, odstavcem 2 jsou změny stanov k nahlédnutí každému akcionáři v sídle společnosti Zdůvodnění: Zrychlení podávání informací a vzájemné písemné komunikace s jednotlivými akcionáři, zjednodušení postupu při odkupu akcií. Návrh usnesení k bodu č. 13. pořadu jednání valné hromady Valná hromada svaluje návrh smlouvy o výkonu funkce člena představenstva, a to ve znění, v jakém byl ode dne k dispozici k nahlédnutí akcionářům společnosti v sídle společnosti každý pracovní den od 9:00 do 14:00 hodin. Zdůvodnění: V souladu s ustanovením 59 zákona o obchodních korporacích je nutno upravit vztah společností a členů jejich orgánů smlouvami o výkonu funkce, a to zejména v otázce odměňování členů orgánů společnosti a dalších plnění spojených s výkonem funkce (podíl na zisku, pojištění, náhrada nákladů atd.). Smlouva jsou uzavírána na dobu trvání funkce člena orgánu a právní vztahy smlouvou neupravené se řídí zákonem o obchodních korporacích a občanským zákoníkem. Podle zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích musí být smlouvy o výkonu funkce schváleny nejvyšším orgánem společnosti. Návrh usnesení k bodu č. 14. pořadu jednání valné hromady Valná hromada svaluje smlouvu o výkonu funkce (manažérskou smlouvu) a dohodu o benefitech Jaroslava Körnera Zdůvodnění: Jaroslav Körner mimo manažerské funkce zastává i funkci člena představenstva. Návrh usnesení k bodu č. 15. pořadu jednání valné hromady Valná hromada svaluje návrh usnesení valné hromady dle jednotlivých bodů V Zábřehu 6. května 2016 Jaroslav Körner místopředseda představenstva strana 6 (celkem 6)

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA,

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, a.s. se sídlem v Praze 2, Římská 2135/45, PSČ 120 00, IČ: 46973451, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2742, zve své akcionáře

Více

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením TESTY Legislativa FAČR Stanovy 1. Fotbalová asociace ČR je a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením 2. Symboly FAČR jsou a) znak, vlajka a hymna b) znak a hymna c) vlajka

Více

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU Do vlastních rukou akcionářů DEK a.s. POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti DEK a.s., se sídlem Tiskařská 10/257, PSČ 108 00, IČ: 276 36 801, zapsané v obchodním rejstříku, vedeném

Více

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově ZÁPIS z ustavující schůze spolku konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově Přítomni: MUDr. Šárka Bínová, ing. Josef Janáček, ing. František Ohem, MgA. Jitka Navrátilová, Mgr. Andrea Vítová, Pavla

Více

Teplárna České Budějovice, a.s.

Teplárna České Budějovice, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Teplárna České Budějovice, a.s. se sídlem České Budějovice, Novohradská 32, PSČ 372 15, IČO: 60826835, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského

Více

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady DNE Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a člen dozorčí rady Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady OBSAH: 1. Povinnosti Člena dozorčí rady...3 2. Povinnosti Společnosti...4 3. Závěrečná ustanovení...5

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 18. 6. 2015 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy v Brně,

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 15. 6. 2016 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy R v Brně,

Více

Ekonomika 1. 20. Společnost s ručením omezeným

Ekonomika 1. 20. Společnost s ručením omezeným S třední škola stavební Jihlava Ekonomika 1 20. Společnost s ručením omezeným Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 -

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011

Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011 Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011 Pořad jednání 1. Zahájení a volba orgánů valné hromady, schválení jednacího řádu 2. Zpráva představenstva o podnikatelské

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013 V Písku dne 23.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Městské služby Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města jako valná hromada společnosti

Více

Program zasedání zastupitelstva obce:

Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č.3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 17:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012 Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012 Program Legislativa 1. Zákon č. 167/2012 Sb., kterým se mění zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví

Více

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 3. 11. 2014 v 19 hod. Počet přítomných členů : Karel Slavík, Josef Náhlík,

Více

Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky, a. s., konanou dne 19. 6. 2003

Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky, a. s., konanou dne 19. 6. 2003 Praha 1, Na Příkopě 33, čp. 969, PSČ 114 07 IČ 45 31 70 54 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360 Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky,

Více

P O Z V Á N K A V A L N O U H R O M A D U. dne 21. dubna 2015 od 14:00 hodin v konferenčním sále hotelu Adria, Václavské nám. 26, Praha 1.

P O Z V Á N K A V A L N O U H R O M A D U. dne 21. dubna 2015 od 14:00 hodin v konferenčním sále hotelu Adria, Václavské nám. 26, Praha 1. P O Z V Á N K A Představenstvo společnosti Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s., svolává V A L N O U H R O M A D U Českomoravské záruční a rozvojové banky, a.s., se sídlem Jeruzalémská 964/4,

Více

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 )

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Článek 14 Představenstvo 1. Představenstvo je statutárním orgánem společnosti, jenž řídí činnost společnosti a jedná jejím jménem.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší

Více

Výborová schůze KRaAOP

Výborová schůze KRaAOP Výborová schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 12. března 2016, od 11.00 hod. Místo: Fresh Freaks Bistro, Lidická 46, Brno Program: 1) Zahájení a volba ověřovatelů zápisu 2) Návrh na úpravu Stanov 3) Zpráva

Více

Zápis. BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti

Zápis. BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti Zápis z řádné valné hromady společnosti BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti 1. Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné

Více

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin.

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007 Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Léčebné lázně Jáchymov a.s., IČ 45 35 92 29, T.G. Masaryka 415, 362 51 Jáchymov Zápis z jednání řádné valné hromady a.s. konané dne 28. 5.

Léčebné lázně Jáchymov a.s., IČ 45 35 92 29, T.G. Masaryka 415, 362 51 Jáchymov Zápis z jednání řádné valné hromady a.s. konané dne 28. 5. Z Á P I S z jednání valné hromady obchodní společnosti Léčebné lázně Jáchymov a.s. konané v lázeňském sanatoriu akademika Běhounka v Jáchymově dne 28. května 2008 Program jednání Platný program jednání

Více

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům.

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. VALNÁ HROMADA 2015 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. 2. Informace a dokumenty související s odvoláním a volbou členů představenstva

Více

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. Revoluční 19, Trutnov ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. dne 8. června 2010 v sídle společnosti Valná hromada byla svolána oznámením

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. Čl. I Základní ustanovení

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. Čl. I Základní ustanovení STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství vlastníků ) je

Více

VODÁRNY KLADNO - MĚLNÍK AKCIOVÁ SPOLEČNOST S T A N O V Y. úplné znění O B S A H S T A N O V

VODÁRNY KLADNO - MĚLNÍK AKCIOVÁ SPOLEČNOST S T A N O V Y. úplné znění O B S A H S T A N O V VODÁRNY KLADNO - MĚLNÍK AKCIOVÁ SPOLEČNOST S T A N O V Y úplné znění O B S A H S T A N O V Hlava I. - ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 - Založení, vznik a trvání akciové společnosti Čl. 2 - Obchodní firma. Čl.

Více

STANOVY SPOLEČNOSTI. FILMSERVICE a.s. I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

STANOVY SPOLEČNOSTI. FILMSERVICE a.s. I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ STANOVY SPOLEČNOSTI FILMSERVICE a.s. I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1. Obchodní firma a sídlo společnosti, internetové stránky 1. Obchodní firma společnosti zní: FILMSERVICE a.s. 2. Sídlo společnosti: Praha.

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Na základě usnesení Rady města Slavkov u Brna ze dne 21.01.2015, číslo usnesení 139/6/RM/2015 a Zastupitelstva obce Kobeřice u Brna ze dne

Více

Vzor DOTAZNÍK PODNIKATELE ( 97 zákona č. 412/2005 Sb.)

Vzor DOTAZNÍK PODNIKATELE ( 97 zákona č. 412/2005 Sb.) Podnikatel * fyzická osoba, * komanditní společnost, * družstvo, * státní podnik, * zahraniční osoba, * ostatní právnické osoby. Vzor DOTAZNÍK PODNIKATELE ( 97 zákona č. 412/2005 Sb.) Příloha č. 5 k vyhlášce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 16.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zápis do školského rejstříku kapacita školních klubů NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY (schválené Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky ze dne 14. prosince 2004, ve znění schváleném dne [den schválení zněny stanov ministerstvem] 2005) Článek 1 NÁZEV,

Více

P O Z V Á N K A N A V A L N O U H R O M A D U

P O Z V Á N K A N A V A L N O U H R O M A D U P O Z V Á N K A N A V A L N O U H R O M A D U Představenstvo společnosti Teplárna Strakonice, a.s. se sídlem Komenského 59, PSČ 386 43, Strakonice, IČO: 608 26 843, e-mail: tst@tst.cz, www.tst.cz, tel.

Více

Stanovy. akciové společnosti. Teplárna Liberec

Stanovy. akciové společnosti. Teplárna Liberec Stanovy akciové společnosti Teplárna Liberec Datum vyhotovení úplného znění stanov představenstvem: [ ] 2014 Obsah 1. Obchodní jméno, sídlo, vznik a doba trvání společnosti (3) 2. Předmět podnikání společnosti

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program )

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program ) Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2006.

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2006. Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Preambule Společnost se podřizuje zákonu č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) jako celku.

Preambule Společnost se podřizuje zákonu č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) jako celku. Preambule Společnost se podřizuje zákonu č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) jako celku. I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma a sídlo 1. Obchodní

Více

Předmětem podnikání společnosti je:

Předmětem podnikání společnosti je: STANOVY Zemědělské společnosti Nalžovice a.s. I. Obchodní firma Obchodní firma společnosti zní: Zemědělská společnost Nalžovice, a.s. II. Sídlo společnosti Sídlem společnosti jsou: Nalžovice č.p. 23, okres

Více

Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek. ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení

Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek. ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou, která vznikla

Více

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Počátek jednání v 18:00 hodin v kanceláři starostky obce. Přítomni: starostka obce Božena Goldová Zastupitelé: V. Havránková, H. Prušáková,

Více

Jednací řád Rady města Třešť

Jednací řád Rady města Třešť Jednací řád Rady města Třešť Rada města Třešť (dále jen rada města) se usnesla podle 101, odst. 3 zákona čís. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), (dále jen zákon ), v platném znění na tomto svém jednacím

Více

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn. Vyřizuje/linka V Brně JMK 73070/2006 S-JMK 73070/2006/OKH Svitáková/1506 7.6.

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T. Zásobování vodou Okříšky

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T. Zásobování vodou Okříšky Zásobování vodou Okříšky dobrovolný svazek obcí Jihlavská 1, 675 21 Okříšky Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Zásobování vodou Okříšky Z A R O K 2 0 1 3 Předkládá: Ing. Josef Kula, předseda svazku Zpracovala:

Více

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Jménem občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě,

Více

Prohlášení o aplikaci zásad správy a řízení společnosti ČEZ, a. s., obsažených v Nejlepší praxi pro společnosti obchodované na Varšavské burze 2016

Prohlášení o aplikaci zásad správy a řízení společnosti ČEZ, a. s., obsažených v Nejlepší praxi pro společnosti obchodované na Varšavské burze 2016 Prohlášení o aplikaci zásad správy a řízení společnosti ČEZ, a. s., obsažených v Nejlepší praxi pro společnosti obchodované na Varšavské burze 2016 Zásady I. Politika zpřístupňování informací, komunikace

Více

Stanovy společenství vlastníků

Stanovy společenství vlastníků Stanovy společenství vlastníků I. Název Společenství vlastníků Pod Lihovarem 2232 II. Sídlo: Pod lihovarem 2231, Benešov, PSČ: 256 01 III. Předmět činnosti Zajišťování správy domu a pozemku IV. Členská

Více

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let.

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let. JEDNACÍ ŘÁD ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží I. Úvodní ustanovení Čl. 1. Jednací řád Základní organizace odborového sdružení železničářů Praha Masarykovo nádraží (dále jen ZO) upravuje postup orgánů ZO

Více

Legislativní úprava auditorské činnosti

Legislativní úprava auditorské činnosti Legislativní úprava auditorské činnosti Ing. Michaela Krechovská, Ph.D Zákonné normy Normy, které stanovují povinnost ověřovat účetní závěrku obchodních společností: - Zákon č. 513/91 Sb., obchodní zákoník

Více

Zápis ze schůze podílových spoluvlastníků Areálu GHI umístěného na parcelách č.1818/206, 207 a 310 KÚ Praha - Hostivař 732052

Zápis ze schůze podílových spoluvlastníků Areálu GHI umístěného na parcelách č.1818/206, 207 a 310 KÚ Praha - Hostivař 732052 Zápis ze schůze podílových spoluvlastníků Areálu GHI umístěného na parcelách č.1818/206, 207 a 310 KÚ Praha - Hostivař 732052 konané dne 21. Června 2012 v 19,00 hodin v zasedací místnosti (vlevo od bowlingu)

Více

Dodávka osobních automobilů

Dodávka osobních automobilů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na

Více

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění I. Firma Firma společnosti zní: Zemědělská společnost Zalužany a.s. ------------------------------------

Více

Komora auditorů České republiky. Opletalova 55, 110 00 Praha 1. volební řád sněmu

Komora auditorů České republiky. Opletalova 55, 110 00 Praha 1. volební řád sněmu Komora auditorů České republiky Opletalova 55, 110 00 Praha 1 volební řád sněmu Komory auditorů České republiky Praha, prosinec 2015 Komora auditorů ČR prosinec 2015 VOLEBNÍ ŘÁD SNĚMU KOMORY AUDITORŮ ČESKÉ

Více

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016. Harmonogram úkolů a lhůt

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016. Harmonogram úkolů a lhůt VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016 Harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění

Více

NÁVRH. 1 Ustavení Společnosti -------------------------------------------------------------------------------

NÁVRH. 1 Ustavení Společnosti ------------------------------------------------------------------------------- NÁVRH -------------------------------------------------- STANOVY ----------------------------------------------- --------------------------------------- akciové společnosti GASCONTROL PLAST, a.s. ----------

Více

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6 EVROPSKÝ PARLAMENT 2009-2014 Výbor pro právní záležitosti 31. 1. 2013 2012/2262(INI) POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6 Návrh zprávy Klaus-Heiner Lehne (PE501.966v01-00) Uplatňování směrnice 2004/25/ES o nabídkách

Více

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 002 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM ZNĚNÍ

Více

Centrum polymerních materiálů a technologií Otty Wichterle realizace stavební části

Centrum polymerních materiálů a technologií Otty Wichterle realizace stavební části Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Centrum polymerních

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,,Petra Ernestová, Květa Křivánková, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR

INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR Volby do Senátu Parlamentu ČR ve volebním obvodě č. 65 se sídlem v Šumperku vyhlásil prezident republiky na dny 12. a 13. října 2012. Volby se budou konat společně

Více

Ú P L N É Z N Ě N Í S T A N O V

Ú P L N É Z N Ě N Í S T A N O V Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a. s. Ú P L N É Z N Ě N Í S T A N O V akciové společnosti IČ: 48172898 Pro jednání valné hromady konané dne 08.06.2016. Za správnost: Ing. Iva Škopová 2 O B S A H

Více

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo místo. řád

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo místo. řád Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013 ( v celých tisících Kč )

Více

Stanovy akciové společnosti BAK stavební společnost, a.s. IČO: 284 02 758

Stanovy akciové společnosti BAK stavební společnost, a.s. IČO: 284 02 758 Stanovy akciové společnosti BAK stavební společnost, a.s. IČO: 284 02 758 Část první Základní ustanovení Článek 1 Založení, vznik a vnitřní struktura Společnosti Akciová společnost BAK stavební společnost,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 2 Č. j.: KUJI 33305/2015 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Štěpánov nad Svratkou se sídlem Štěpánov

Více

STATUT RADY PRO VEŘEJNÝ DOHLED NAD AUDITEM konsolidovaná verze ve znění Dodatku č. 1 ze dne 11. 8. 2015. Článek 1 Úvodní ustanovení

STATUT RADY PRO VEŘEJNÝ DOHLED NAD AUDITEM konsolidovaná verze ve znění Dodatku č. 1 ze dne 11. 8. 2015. Článek 1 Úvodní ustanovení STATUT RADY PRO VEŘEJNÝ DOHLED NAD AUDITEM konsolidovaná verze ve znění Dodatku č. 1 ze dne 11. 8. 2015 V souladu se zákonem č. 93/2009 Sb., o auditorech, vydává Rada pro veřejný dohled nad auditem tento

Více

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S.

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. Článek I NÁZEV A SÍDLO Název: Komora projektových manažerů, z. s. Sídlo: U Potoka 26, 252 65 Tursko Článek II PRÁVNÍ FORMA 1. Komora Projektových Manažerů, z.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA STŘEDNÍ HANÁ VYHLAŠUJE VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V SOULADU SE STRATEGICKÝM PLÁNEM LEADER STŘEDNÍ HANÁ A S PRAVIDLY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA, OSA IV. LEADER IDENTIFIKACE MAS Název

Více

STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ČESKÉ REPUBLIKY

STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ČESKÉ REPUBLIKY STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ČESKÉ REPUBLIKY HLAVA I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Asociace nestátních neziskových organizací České republiky(dále jen ANNO ČR nebo Asociace ) je spolkem ve

Více

Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku

Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku Článek 1 Název spolku 1. Název spolku zní: Spolek bubakov.net 2. Povolená zkratka názvu: bubakov.net 3. Sídlo spolku je: Havlíčkova 500, 271 01 Nové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Směrnice o schvalování účetní závěrky

Směrnice o schvalování účetní závěrky Město Česká Kamenice, náměstí Míru 219, Česká Kamenice Směrnice o schvalování účetní závěrky Zpracovatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor Předkladatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

Výstaviště České Budějovice a.s. S T A N O V Y akciové společnosti

Výstaviště České Budějovice a.s. S T A N O V Y akciové společnosti S T A N O V Y akciové společnosti České Budějovice...2014 Strana 1 (celkem 16) I. V š e o b e c n é ú d a j e čl.1 Založení a vznik společnosti. Zápis v obchodním rejstříku. Podřízení se zákonu o obchodních

Více

Usnesení řádné valné hromady Komerční banky, a. s., konané dne 26. dubna 2006

Usnesení řádné valné hromady Komerční banky, a. s., konané dne 26. dubna 2006 Usnesení řádné valné hromady Komerční banky, a. s., konané dne 26. dubna 2006 Usnesení první Valná hromada schvaluje Jednací a hlasovací řád valné hromady Komerční banky, a. s., podle návrhu předloženého

Více

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s.

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. Stanovy spolku I. Úvodní ustanovení 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku : Třebestovice, Kerská 160, PSČ : 289 12, Česká republika 3. KLUB

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-113-010-13 ze dne 30.4.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-113-010-13 ze dne 30.4.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-113-010-13 ze dne 30.4.2013 Výpověď smlouvy o zprostředkování a správě pojištění uzavřené s PETRISK INTERNATIONAL - makléřská pojišťovací společnost

Více

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh Čl. I Název a sídlo 1. SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo na adrese Praha 10 - Vršovice, Vladivostocká ulice 1460/10,

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond )

ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond ) ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond ) Výroční zpráva za rok 2011 OBSAH A. Zpráva představenstva o činnosti společnosti ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. za

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

SMĚRNICE Vyřizování stížností a petic SM 01/2008. Datum vydání: 8.1.2008 SM 01/2008

SMĚRNICE Vyřizování stížností a petic SM 01/2008. Datum vydání: 8.1.2008 SM 01/2008 Vydání č.: 1 Strana 1 / 10 VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ A PETIC SM 01/2008 Účinnost od: 9.1.2008 Číslo dle rozdělovníku: 1 Funkce : Jméno : Datum : Podpis : Zpracoval : Tajemnice Mgr. Blanka Zmítková RM usn.č.

Více

Fiche opatření (dále jen Fiche)

Fiche opatření (dále jen Fiche) Název MAS MAS Labské skály Fiche opatření (dále jen Fiche) Číslo Fiche Název Fiche 3 Občanské služby Přiřazení Fiche k opatření PRV (číslo, název) Hlavní opatření III. Název opatření resp.podopatření:

Více

Představenstvo společnosti

Představenstvo společnosti Představenstvo akciové společnosti VEBA, textilní závody a. s. se sídlem Přadlácká 89, Broumov, IČ: 45534276, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci králové oddíl B, vložka 582

Více

Směrnice Rady města č. 2/2011

Směrnice Rady města č. 2/2011 1 Směrnice Rady města č. 2/2011 PRO VYŘIZOVÁNÍ A EVIDENCI STÍŽNOSTÍ, PETIC, KVALIFIKOVANÉ ŽÁDOSTI, HROMADNÉ PŘIPOMÍNKY A MÍSTNÍHO REFERENDA (TJ. PODÁNÍ PRÁVNICKÝCH A FYZICKÝCH OSOB - DÁLE JEN PODÁNÍ) Vyřizování

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny:

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny: Český úřad zeměměřický a katastrální POKYNY Č. 44 Českého úřadu zeměměřického a katastrálního ze dne 20.12.2013 č.j. ČÚZK- 25637/2013-22, k zápisu vlastnictví jednotek vymezených podle zákona č. 72/1994

Více

Návrh ZÁKON. ze dne... 2015, kterým se mění zákon č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích)

Návrh ZÁKON. ze dne... 2015, kterým se mění zákon č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) Návrh ZÁKON ze dne...... 2015, kterým se mění zákon č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I Zákon

Více

usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná)

usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná) č.j. 132 EX 15559/09-42/R i Soudní exekutor JUDr. Jan Fendrych, Exekutorský úřad Praha 2, se sídlem Hradecká 3, 130 00 Praha 3, pověřený k provedení exekuce v usnesení o nařízení exekuce, vydaného Okresním

Více

S T A N O V Y. Preambule : Část I. Všeobecná ustanovení Čl. 1. Obchodní jméno a sídlo družstva

S T A N O V Y. Preambule : Část I. Všeobecná ustanovení Čl. 1. Obchodní jméno a sídlo družstva S T A N O V Y Preambule : Tyto STANOVY upravují právní poměry družstva, založeného zemědělskými prvovýrobci a podnikateli dle příslušných ustanovení zákona za účelem uplatnění vlivu prvovýroby v oblasti

Více

STANOVY Animalco a.s.

STANOVY Animalco a.s. STANOVY Animalco a.s. I. V š e o b e c n é ú d a j e čl. 1 Založení a vznik společnosti. Zápis v obchodním rejstříku. Podřízení se zákonu o obchodních korporacích a internetové stránky společnosti 1. Obchodní

Více

118/2000 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ

118/2000 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ 118/2000 Sb. ZÁKON ze dne 6. dubna 2000 o ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele a o změně některých zákonů Změna: 436/2004 Sb. Změna: 73/2006 Sb. Změna: 296/2007 Sb. Změna: 217/2009

Více

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění.

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. I. Smluvní strany Objednatel: Společenství Golfová 884 887 Zapsané

Více

DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* )

DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* ) DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve ním č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* ) vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu

Více

otisk podacího razítka finančního úřadu

otisk podacího razítka finančního úřadu Finančnímu úřadu v, ve, pro Brno I Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 Identifikační číslo 0 ) 0 Daňové přiznání 0) řádné dodatečné opravné

Více