UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA"

Transkript

1 Zápis a usnesení ze 2. schůze dne od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA Přítomni: M. Dejmek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. B. Hanousek, A. Plašil, Ing. J. Sobotka, PhDr. M. Vávra, Ing. P. Řehák Schválený pořad jednání: 1. Změna organizační struktury městského úřadu v souvislosti s převzetím agendy bytového podniku 2. Úprava limitů na mzdy, platy a odměny v roce Rozpočtový výhled města Vrchlabí na období Úprava režijního poplatku za svatební obřady 5. Časopis PULS 6. Veřejnosprávní kontroly 7. Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí 8. Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmu nemovitostí 9. Bytové záležitosti 10. Souhlas s prodejem zařízení MŠ Komenského 11. Zápisy ze školských rad a výroční zprávy ZŠ 12. Činnost komisí 13. Návrh cen vodného a stočného na rok Technické zhodnocení budov v nájmu MěVaK 15. Stavba fotbalového areálu - splnění finančního milníku, informace o průběhu stavebních prací, kvalifikovaný odhad konečné ceny díla 16. Pověření k oddávání 17. Dary v pravomoci rady města Rada města schválila pořad schůze. (pro 7, proti 0, zdržel se 0)

2 Přijatá usnesení k jednotlivým bodům a hlasování o nich: 1. Změna organizační struktury městského úřadu v souvislosti s převzetím agendy bytového podniku Viz příloha č. 1 RM k datu zřizuje majetkový odbor městského úřadu. RM k datu mění odbor správy majetku města na oddělení správy majetku města, které je součástí majetkového odboru. RM ukládá tajemníkovi městského úřadu zajistit vypsání výběrového řízení na funkci vedoucího majetkového odboru. (7,0,0) (k vyřízení TAJ) 2. Úprava limitů na mzdy, platy a odměny v roce 2014 Viz příloha č. 2a 2b RM schvaluje změnu objemů prostředků na mzdy a platy vč. OON zaměstnanců města Vrchlabí a příspěvkových organizací města Vrchlabí na rok 2014 dle předloženého návrhu za předpokladu, že tyto změny budou plně pokryty v rámci schváleného rozpočtu organizace. RM ukládá tajemníkovi předložit návrh na částečnou kompenzaci nárůstu tarifní mzdy v rámci rozpočtu městského úřadu na rok (7,0,0) (k vyřízení TAJ) 3. Rozpočtový výhled města Vrchlabí na období Viz příloha č. 3a - 3h RM schvaluje rozpočtový výhled města Vrchlabí na období (7,0,0) (k vyřízení FO) 4. Úprava režijního poplatku za svatební obřady Viz příloha č. 4a - 4b RM schvaluje výši režijního poplatku pro svatební obřady konané mimo úředně stanovené místo: v katastru obce Vrchlabí (vyjma svatebního obřadu v klášterním kostele) Kč 1.000,- vč. DPH, mimo katastr obce Vrchlabí Kč 3.000,- vč. DPH, mimo katastr obce Vrchlabí v zónách KRNAP 5.000,- Kč + DPH. (7,0,0) (k vyřízení OVVS) 5. Časopis PULS Viz příloha č. 5a - 5b RM schvaluje distribuci časopisu PULS zdarma, a to počínaje číslem leden Strana 2 (celkem 10)

3 RM schvaluje zrušení motivačního příspěvku vypláceného některým přispěvatelům do časopisu PULS za publikování redakcí časopisu nevyžádaných článků bere na vědomí, že příspěvky vyžádané redakcí časopisu PULS budou hrazeny na základě jednotlivého smluvního vztahu sjednaného s autorem příspěvku bere na vědomí, že příspěvky nekomerčního charakteru (nemající povahu inzerce) jsou v časopisu PULS zveřejňovány zdarma. (7,0,0) (k vyřízení KD) 6. Veřejnosprávní kontroly Viz příloha č. 6a - 6e, viz příloha č. 7a - 7d RM bere na vědomí protokoly z následných veřejnosprávních kontrol u příjemců dotací a darů. 7. Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí Viz příloha č. 11a - 11i 1) Lokalita Krkonošská čp. 162 ve Vrchlabí 1.1. RM bere na vědomí zpětvzetí výpovědi nájemkyně, ruší nabídkové řízení ze dne a své následné rozhodnutí ze dne (bod 23.1./1.RM). Zájemcům bude poslán omluvný dopis RM schvaluje umístění označení provozoven na domě čp ) Lokalita Krkonošská čp. 31 ve Vrchlabí Viz též bod 23.2./1.RM RM schvaluje pronájem nebytu v levé části přízemí objektu čp. 31 o výměře 84,5 m² paní Michaele Munzarové - prodej sportovního oblečení, nájemné Kč/m²/rok + platby za služby. Pro plátce DPH je nájemné zvýšeno o platnou výši DPH. 3) Lokalita Lánovská čp. 476 ve Vrchlabí RM schvaluje podnájemní smlouvu předloženou paní Idou Koutovou (studio Balzám) pro paní Janu Petříkovou, pronájem 9 m 2 od ) ČRS MO Vrchlabí RM neschvaluje povolení nočního rybolovu dle žádosti ČRS MO na rybníku Vejsplachy, bude vyvoláno jednání o dalším využití rybníku. 5) Rekapitulace smluvních vztahů se společností ČEZ Teplárenská, a.s., IČ: , se sídlem Říčany, Bezručova 2212/30 RM bere na vědomí s účinností od změny smluvních vztahů po fúzi společnosti ČEZ Teplárenská a.s. se společnostmi TEPLO KRKONOŠE a VRCHLABSKÁ TEPLÁRENSKÁ s.r.o.: Strana č. 3 (celkem 10)

4 Nájemní smlouva č , ve smyslu dodatku č. 4 (tj. původní smlouva č. 1/2003 ze dne , ve smyslu dodatků č. 1-3 na komerční pronájem kotelen v čp. 8, 451, 476, 630 a 1248 ve Vrchlabí) Nájemní smlouva č , ve smyslu dodatku č. 1 (tj. původní BP/964/2012 ze dne na pronájem kanceláře v objektu Labská čp. 964 ve Vrchlabí) Smlouva o věcném břemeni č. **** ve smyslu dodatku č. 4 (tj. původní smlouva V3-5314/99 ze dne , ve znění dodatků č. 1-3 na právo vstupu a ochranné pásmo podzemních staveb teplovodu CZT včetně přípojek) Smlouva o výpůjčce č , ve smyslu dodatku č. 3 (tj. původní OS 2010/5 ze dne ve znění dodatku č. 2 ze dne na prostor v objektu čp. 572 ve Vrchlabí), ukončení k ) RM schvaluje s účinností od uzavření smlouvy o výpůjčce na prostory ostatních stanic CZT nebo kotelen v domech: čp. 96, čp. 874, čp. 876, čp. 1116, čp. 1185, k.ú. Vrchlabí čp.1189, čp.1325, čp. 1336, čp. 1343, čp. 1396, čp. 1398, k.ú. Podhůří-Harta (V průběhu roku 2015 si společnost vyhodnotí celkovou situaci a následně požádá RM o zřízení služebnosti pro zajištění přístupu v určitých objektech pro umístění teplárenských zařízení) ) RM schvaluje s účinností od pronájem nebyt. prostor o výměře 25 m 2 v objektu čp. 572 ve Vrchlabí za cenu Kč/m 2 /rok + DPH v platné výši (dle usnesení z 15.RM ze dne , bod 13 b) 6) Zřízení služebnosti RM schvaluje uzavření smluv na uložení inženýrských sítí (služebnost) pro ČEZ Distribuce, a.s., IČ: , DIČ: CZ , se sídlem Děčín, Děčín IV- Podmokly, Teplická 874/8: 6.1) Smlouva č. IV VB2- Hořejší Vrchlabí-knn p.č garáž Vrzal, dotčený pozemek: parc. č. 2892/1, k.ú. Hořejší Vrchlabí, platba: Kč + DPH v platné výši 6.2) Smlouva č. IV VB1(smlouva o smlouvě),vrchlabí kabel nn p.p.č., 735/2, RD Učík, dotčený pozemek: parc. č. 1033/1, k.ú. Podhůří-Harta, platba: Kč + DPH v platné výši 6.3) Smlouva č. IV (smlouva o smlouvě),vrchlabí, p.č. 2724, p. Klingr-knn, dotčený pozemek: parc. č. 1430/2, k.ú. Vrchlabí, platba: Kč + DPH v platné výši 7) Garáž v ulici Krkonošská 162 ve Vrchlabí RM schvaluje pronájem garáže v objektu čp. 162 ve Vrchlabí panu... na dobu určitou do Jedná se o zadní část areálu s příjezdem z ulice Labská. Nájemné činí 350 Kč/m 2 /rok, včetně DPH. 8) Lokalita U zámku, Podhůří- Harta RM doporučuje ZM schválit směnu v k.ú. Podhůří-Harta část pozemku par.č. 953/1 o výměře 33 m 2 (dle GP č /2014 díl f+c ) za část par.č. 53 o výměře 24 m 2 a část par.č. 52/1 o výměře 9 m 2 (dle GP č /2014 díl e+b ) s paní... a Strana č. 4 (celkem 10)

5 panem... (SJM). Jedná se o majetkové vypořádání za část pozemků pod komunikací. Směna 1:1 bez doplatku, náklady, včetně daně z nabytí, hradí město Vrchlabí, ocenění pozemků pro daň. účely: 100 Kč/m 2, převod pozemků z hlediska daně z přidané hodnoty je dodáním vybrané nemovité věci, na kterou se vztahuje osvobození od DPH (7,0,0) 9) Garáž v ulici Českých bratří ve Vrchlabí RM doporučuje ZM schválit prodej pozemku par.č. stav. 684 o výměře 40 m 2, jehož součástí je objekt bez čp./ č. ev.- garáž v k.ú. Vrchlabí panu... za cenu Kč + náklady na převod, včetně daně z nabytí nemovité věci. Podání návrhu na vklad práv vlastnických dle uzavřené kupní smlouvy zajistí prodávající teprve po uhrazení celé kupní ceny. RM schvaluje uzavření smlouvy o smlouvě budoucí s rozvazovací podmínkou pro případ neschválení prodeje v ZM, pokud zájemce uhradí zálohu ve výši 100 tis. Kč. 8. Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmu nemovitostí Viz příloha č. 11a - 11i 1) Lokalita Podhůří-Harta (ČOV) RM nesouhlasí s požadavkem pana... na úplatné zřízení služebnosti na části svého pozemku p.p.č. 410/1 v k. ú. Podhůří-Harta dle GP č /2014 za cenu Kč + DPH nebo odstranění odtoku z ČOV z jeho pozemku, za omezení užívání nabízí cenu služebnosti stanovenou na základě ZP č /14, tj. cca 25 tis. Kč. 2) Lokalita ulice Dělnická ve Vrchlabí RM nesouhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku p.p.č. 1683/4 o výměře m 2 v k.ú. Vrchlabí (skladový prostor se vzorkovou prodejnou) dle žádosti společnosti at WILL, s.r.o., IČ: Pozemek je smluvně vázána je pro město potřebný. 3) Lokalita Krkonošská čp. 265 ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním nabídky na prodej části pozemku par.č.st. 204/1 o výměře 7 m 2 v k.ú. Vrchlabí dle žádosti paní... za podmínky bezúplatného zřízení služebnosti na něm v návaznosti na GP č /2013 a za nabídkovou cenu 300 Kč/m 2 + náklady na realizaci převodu, včetně daně z nabytí nemovité věci 4) Lokalita LK výstavba RD RM schvaluje zrušení další nabídky na prodej p.p.č. 933/220 o výměře m 2 v k.ú. Podhůří-Harta. RM schvaluje, v případě zájmu manž. Nejedlých, zveřejnění nabídky na směnu p.p.č. 933/220 za pozemek p.p.č. 829, k.ú. Podhůří-Harta, za stejných podmínek tak, jak byla schválena již původní směna (tj. směna bez doplatku za cenu dohodou Kč, včetně DPH, náklady na realizaci hradí Město). Daň z nabytí nem. věci si hradí obě strany samostatně vždy jako převodce. Strana č. 5 (celkem 10)

6 5) Lokalita u parkoviště v ul. Vančurova ve Vrchlabí RM schvaluje zveřejnění záměru pronajmout p.p.č. 968/1 o výměře 200 m 2 v k.ú. Vrchlabí dle ceníku Města B2. 6) Vnitroblok domů Pražská-Fügnerova ve Vrchlabí - žádost o povolení silvestrovské party RM bere na vědomí žádost a odpověď tajemníka městského úřadu. 7) Lokalita Vápenická ve Vrchlabí RM schvaluje zveřejnění záměru pronajmout část p.p.č o výměře 820 m 2 v k. ú. Vrchlabí dle ceníku Města B5 (zahrádka, chov drobného zvířectva). 8) Lokalita U splavu v Hořejším Vrchlabí RM neschvaluje snížení nájemného, neschvaluje zveřejnění záměru prodat p.p.č. 331/1 o výměře 58 m 2 a část p.p.č. 2140/2 o výměře 150 m 2 v k.ú. Hořejší Vrchlabí. 9) Lokalita ul. Horská, k.ú. Hořejší Vrchlabí RM schvaluje zveřejnění záměru prodat par.č. 349/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Hořejší Vrchlabí za cenu 300 Kč/m 2 + náklady na realizaci převodu, včetně daně z nabytí nemovité věci. 9. Bytové záležitosti Viz příloha č. 11a - 11i 1) RM schvaluje přidělení: (viz zápis ze dne ) BJ (1+1) č. 2/2.np. o výměře 66,80 m 2, Krkonošská čp. 183, Vrchlabí, (byt po rekonstrukci), panu..., jednorázová částka 45 tis. Kč + kauce 8 tis. Kč BJ (1+1) č. 4/3.np. o výměře 47,20 m 2, Krkonošská čp. 193, Vrchlabí, (byt po rekonstrukci), paní..., jednorázová částka 33 tis. Kč + kauce 7 tis. Kč BJ (1+2) č. 19/3.np. o výměře 55,30 m 2, Pražská 875, Vrchlabí, paní..., jednorázová částka 20 tis. Kč + kauce 7 tis. Kč BJ (1+1) č. 15/3.np. o výměře 42,40 m 2, Lánovská čp.476, Vrchlabí, panu......, jednorázová částka 11 tis. Kč + kauce Kč BJ (1+2) č. 10/1.np. o výměře 53,00 m 2, Bělopotocká čp. 944, Vrchlabí, paní......, jednorázová částka 20 tis. Kč + kauce Kč BJ (1+2) č. 10/4.np. o výměře 57,70 m 2, Dukelská 1326, Vrchlabí, paní......, jednorázová částka 21 tis. Kč + kauce Kč, náhradník pro případ odstoupení paní... BJ (1+2) č. 6/2.np. o výměře 51,80 m 2, Bělopotocká čp. 943, Vrchlabí, paní... za podmínky, že její dcera... ukončí pronájem BJ dohodou a bude uhrazena kauce Kč Strana č. 6 (celkem 10)

7 RM schvaluje přednostní nabídku paní..., zda by jako náhradnice z bytu v domě čp. 1326, nechtěla za stejných podmínek BJ (1+1) č. 3/3.np. o výměře 42,90 m 2, Labská čp. 298, Vrchlabí. V případě nezájmu, veřejná nabídka, viz dále 2) RM schvaluje zveřejnění nabídky na pronájem BJ (1+1) č. 3/3.np. o výměře 42,90 m 2, Labská čp. 298, Vrchlabí, jednorázová částka 10 tis. Kč + kauce 7 tis. Kč BJ (1+4) č. 3/1.np. o výměře 74,00 m 2, Dukelská 1326, Vrchlabí, jednorázová částka 15 tis. Kč + kauce Kč Souhlasy s přihlášením osoby do bytu RM souhlasí s přihlášením osoby do bytu dle žádosti pana..., Lánovská 602, Vrchlabí, pana... RM souhlasí s přihlášením osoby do bytu dle žádosti paní..., Jos. Šíra 380, Vrchlabí, pana... 4) Žádost o splátkový kalendář a) žádosti před výpovědi RM souhlasí se splátkovým režimem pro úhradu dluhu ve výši Kč dle žádosti paní... RM souhlasí se splátkovým režimem pro úhradu dluhu ve výši Kč dle žádosti paní..., b) žádosti po výpovědi RM nesouhlasí se splátkovým režimem pro úhradu dluhu ve výši Kč + kauce dle žádosti paní..., jedná se o opakovaný dluh, v případě opakovaného neplnění již vyklizení bytu RM nesouhlasí se splátkovým režimem pro úhradu dluhu ve výši Kč + kauce dle žádosti paní..., jedná se o opakovaný dluh, v případě opakovaného neplnění již vyklizení bytu. 5) RM schvaluje s platností od úpravu nájemní smlouvy na pronájem městského bytu tak, že bude upravena prodloužena doba k úhradě v čl. 5, odst. 2 smlouvy, původní lhůta do 15. dnů. Nájemce se zavazuje hradit nájemné a zálohy na úhrady za plnění poskytovaná s užíváním bytu vždy nejpozději do posledního dne příslušného kalendářního měsíce hotově v pokladně Bytového podniku Vrchlabí nebo bezhotovostně na č. ú /0100, v.s. ** 10. Souhlas s prodejem zařízení MŠ Komenského Viz příloha č. 8a - 8b Strana č. 7 (celkem 10)

8 RM uděluje souhlas s prodejem průmyslové myčky MŠ Komenského s podmínkou prvotní nabídky školským příspěvkovým organizacím města. 11. Zápisy ze školských rad a výroční zprávy ZŠ Viz příloha č. 9a - 9g (okopírovány pouze titulní strany výročních zpráv, k nahlédnutí na OŠK) RM bere na vědomí zápisy ze školských rad základních škol. RM bere na vědomí výroční zprávy základních škol. 12. Činnost komisí Komise tělovýchovy a sportu Viz příloha č. 10a - 10b (další přílohy k nahlédnutí při jednání) RM bere na vědomí zápis z jednání komise. RM bere na vědomí rezignaci Ing. Martina Cupáka na členství v komisi tělovýchovy a sportu. Jmenování členů komisí Viz příloha č. 11, viz příloha č. 12 RM jmenuje: Lukáše Gašpara a Štefana Absolona členy komise majetkové a bytové, Bohumila Chuchlíka členem komise obchodu a cestovního ruchu, Martina Havlíčka, Davida Havla a Jana Doubka členy komise výstavby a rozvoje, Alici Vacíkovou, Kláru Hančovou a Václava Vondrušku členy kulturní komise, Leoše Zvoníčka, Ivetu Buřičovou a Jakuba Šimurdu členy komise životního prostředí Kláru Hanouskovou - Trýznovou Petra Chlápka Věru Říhovou Jarmilu Klikovou Janu Michlovou Petra Erlebacha Hanu Jüptnerovou Alfreda Plašila Evu Březinovou Hanu Liptákovou Jaroslavu Tauchmanovou Martinu Lukáškovou Petra Landfelda Lucii Kalenskou - Krajníkovou (7,0,0) (k vyřízení KST) - členy komise sociální a zdravotní Strana č. 8 (celkem 10)

9 Komise majetková a bytová Viz příloha č. 13a - 13i RM bere na vědomí zápis z jednání komise. (7,0,0) 13. Návrh cen vodného a stočného na rok 2015 Viz příloha č. 14a - 14b RM schvaluje ceny vodného a stočného na 1 m3 platné od 1. ledna 2015 v této výši: Položka Cena bez DPH Cena včetně DPH Vodné 28,60 Kč 32,89 Kč Stočné 34,70 Kč 39,91 Kč Celkem 63,30 Kč 72,80 Kč RM, ve smyslu ust. čl. IV Smlouvy o nájmu a provozování vodovodu a kanalizace pro veřejnou potřebu OS 2003/5 ve znění dodatku č.1, stanovuje pevné nájemné a variabilní nájemné za 1 m3 dodané pitné vody a za 1 m3 odvedené odpadní vody na rok 2015: Pevné nájemné ,00 Kč / rok, Variabilní nájemné 1,59 Kč/ 1 m3 dodané pitné vody, 19,00 Kč/ 1 m3 odvedené odpadní vody. (7,0,0) (k vyřízení FO, MĚVAK) 14. Technické zhodnocení budov v nájmu MěVaK Viz příloha č. 15 RM schvaluje bezúplatný převod nároku příspěvkové organizace Městské vodovody a kanalizace Vrchlabí, sídlo Vrchlabí, Nádražní 832, IČ: na úhradu technického zhodnocení budovy ve Vrchlabí, Nádražní čp. 832 provedené v roce 2002 v pořizovací hodnotě ,- Kč (stavební úpravy) a v roce 2003 v pořizovací hodnotě ,- Kč (výměna oken) na město Vrchlabí, jako zřizovatele příspěvkové organizace. (7,0,0) (k vyřízení FO) 15. Stavba fotbalového areálu - splnění finančního milníku, informace o průběhu stavebních prací, kvalifikovaný odhad konečné ceny díla Viz příloha č. 16a - 16f RM: 1. bere na vědomí: a) oznámení zhotovitele o splnění finančního milníku ke dni b) oznámení zhotovitele o důvodech nesplnění závazku dokončit část díla označenou jako "IO 03 Hřiště s umělým povrchem" bez atletického oválu do stavu, který umožní podání žádosti o povolení zkušebního provozu ve lhůtě do c) kvalifikovaný odhad konečné ceny díla "Fotbalový areál Vejsplachy" po započtení všech dosud známých méně- a vícenákladů, který činí ,- Kč bez DPH. Strana č. 9 (celkem 10)

10 2. vyhrazuje si právo přezkoumat požadavky na případné navýšení celkové ceny díla přesahující kvalifikovaný odhad konečné ceny díla uvedený v bodě 1 pís. c. tohoto usnesení. (6,0,1) (k vyřízení RMÚP) 16. Pověření k oddávání Viz příloha č. 17 RM pověřuje jednáním za Městský úřad Vrchlabí při provádění sňatečného obřadu tyto členy ZM: Mgr. Petr Jireš, Mgr. Blanka Paulů, Ing. Jiří Severýn. (7,0,0) (k vyřízení KST) 17. Dary v pravomoci rady města Viz příloha č. 18a - 18b RM revokuje své usnesení z 1. schůze RM, bod 10 ve věci poskytnutí dotace TJ Spartak Vrchlabí. RM souhlasí s předloženým upřesněným soupisem poskytnutých darů, které byly schváleny na předchozích zasedáních. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) Za správnost: Ing. Pavel Řehák Ve Vrchlabí dne Ing. Jan Sobotka starosta města Alfred Plašil místostarosta města Strana č. 10 (celkem 10)

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 48. schůze dne 12.06.2014 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Přehled usnesení [46/RM/26.9.2018] Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 46. schůze rady města, která se konala dne 26.9.2018 1403/46/RM/2018 Propagace elektromobility na elektrobusech v

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 39. schůze rady města, která se konala dne 24.1.2018 1045/39/RM/2018 RTIC Krkonoše - trvalé zastupování vedoucího zaměstnance I. Rada města bere na vědomí

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 28. schůze dne 31.10.2012 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 14.9.2016 94/11/ZM/2016 Změna č.9 územního plánu Vrchlabí - schválení upraveného zadání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 36. schůze rady města, která se konala dne 4.10.2017 923/36/RM/2017 Žádost o poskytnutí dotace - Branka, o.p.s. poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 14. jednání dne 22.05.2013 UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 17. schůze dne 18.01.2012 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 30. schůze dne 19.12.2012 od 14 hodin konaného

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva města, kt eré se konalo dne 9.3.2016 38/8/ZM/2016 Složení slibu nového člena zastupitelstva města I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 41. schůze dne 19.02.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 34. schůze rady města, která se konala dne 23.8.2017 873/34/RM/2017 Žádost o povolení výjimky - hudební produkce - akce Giant Meeting - 15.9.2017 povolení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města, která se konala dne 20.2.2019 128/4/RM/2019 Programové prohlášení zastupitelstva města I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VRCHLABÍ, KONANÉHO DNE 10.6.2009 OD 15 HOD. VE VELKÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU ================================================================== 1. PROJEKT

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 3. schůze dne 03.02.2015 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 5. zasedání dne 8. července 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL

Více

IP /003, UL-V.

IP /003, UL-V. U S N E S E N Í 13. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 08. 07. 2019 od 15:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, pan Ivan Mottl, pan Ladislav

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 3. zasedání dne 25. února 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.3.2019 37/3/ZM/2019 Volba přísedících Okresního soudu v Trutnově I. Zastupitelstvo

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 52. jednání dne 03.11.2010 od 14 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: P. Dědek, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 25.5.2016 50/9/ZM/2016 Sportovně rekreační areál Vejsplachy, Vrchlabí I. Zastupitelstvo

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 19. jednání dne 4. června 2014 UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1.

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 12. jednání dne 05.12.2012 UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.2.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2019 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 40. schůze dne 29.01.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení z 32. schůze dne 13.02.2013 od 13 hodin konané

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.03.2019 168/9/RM/2019 Schválení programu 9. schůze RM program 9. schůze: 1. Schválení programu 9.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 15. schůze dne 23.11.2011 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis ze 45. jednání konaného dne 27.04.2010 od 15 hodin v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů, Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 27.03.2007 346/2007 12. RM V s c h v a l u j e Dodatek č. 1 ke Smlouvě o převodu práv k užití díla č.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. schůze rady města, která se konala dne 14.10.2015 67/10/RM/2015 Darovací smlouvy ŠKODA AUTO uzavření třech darovacích smluv, kde dárce ŠKODA AUTO

Více

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne 15.8.2019 Návrh č. 228/2019 Návrh OZV č. 1/2019 o stanovení koeficientu pro výpočet daně z nemovitých věcí I. doporučuje zastupitelstvu města schválit Obecně závaznou

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven: Pozdní

Více

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 8. 6. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák od 17:30 hod, Marie Dvořanová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 18. jednání dne 12. března 2014 UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 95. schůze Rady města Hostinné, konané dne 20.09. 2017 1462/95/RM/2017 Schválení programu 95. schůze rady města program 95. schůze: 1. Schválení programu

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-2/2018 Datum jednání: 21.11.2018 Program jednání (USN-R4-12/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodloužení nájemní smlouvy na byt v Nepomuku,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. schůze rady města, která se konala dne 17.8.2016 380/21/RM/2016 Ocenění města Vrchlabí I. Rada města souhlasí s udělením Ocenění města Vrchlabí:

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09 U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 21. října 2009 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 51. schůze dne 01.10.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. schůze rady města, která se konala dne 23.1.2019 74/3/RM/2019 Schválení konání farmářských trhů na náměstí TGM v roce 2019 jako místo, na kterém lze

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 32. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 19.12.2011

Město Horažďovice. Usnesení z 32. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 19.12.2011 Město Horažďovice Usnesení z 32. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 19.12.2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 31. schůze dne 23.01.2013 od 13 hodin konané

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-82/2017 Datum jednání: 25.10.2017 2) Program jednání (USN-R3-1788/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení dohody o poskytnutí finančního

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení ze 4. zasedání dne 13. května 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 9. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 4. schůze dne 25.03.2015 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 17 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 26.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, Libor Petřina, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Mgr.

Více

USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne

USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne 8.3.2010 155/8/RM/2010 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č.108/6/rm/2010, 109/6/RM/2010, 131/6/RM/2010, 132/7/RM/2010 ( 90/5/RM/2010). 156/8/RM/2010

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA ZE DNE V MALÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VE VRCHLABÍ

ZÁPIS A USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA ZE DNE V MALÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VE VRCHLABÍ ZÁPIS A USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA ZE DNE 20.01.2010 V MALÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VE VRCHLABÍ Přítomni: P. Dědek, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů, Ing. J. Sobotka, Bc.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 16. schůze dne 13.12.2011 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 10. jednání dne 21.06.2011 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 55. VÝPIS USNESENÍ. Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne

RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 55. VÝPIS USNESENÍ. Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 55. VÝPIS USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 21. 09. 2004 922/2004 55. RM - V a) bere na vě d o m í informaci ředitele VAK, s.r.o., o spolupráci při tvorbě

Více

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468)

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468) U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 19. června 2012, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Prodej bytů z majetku

Více

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 41. schůze rady města, která se konala dne 28.3.2018 1152/41/RM/2018 Kancelář senátora uzavření nájemních smluv na kancelář senátora a její vybavení

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018 Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/2014-2018 dne 5. září 2018 Rada města Sedlčany na tomto zasedání přijala soubor celkem 24 specifických usnesení, a to

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 39. schůzi 09.01.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 39. schůze dne 04.12.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

U S N E S E N Í. 79. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 79. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 79. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 24. 10. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Jaromír Dvořák, Ladislav

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více