P R O F I L S P O L E Č N O S T I

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P R O F I L S P O L E Č N O S T I"

Transkript

1 P R O F I L S P O L E Č N O S T I

2 Silné finanční instituce, které zprostředkovávají kapitálové toky, jsou jedním z nejdůležitějších prvků svobodné

3 Patria Finance Patria Finance, a.s. (Patria) je významnou českou finanční institucí působící od roku 1994 v oblasti investičního bankovnictví. Patria nabízí širokou škálu finančních služeb a produktů domácím a mezinárodním společnostem, státním institucím i soukromým osobám. Její aktivity zahrnují obchodování s cennými papíry, operace na kapitálovém trhu, firemní finance, poradenství při fúzích a akvizicích, správu finančních aktiv (portfolií), manažerské poradenství a ekonomické analýzy. Česká republika V roce 1989 zahájila Česká republika přechod z centrálně řízené ekonomiky na tržní systém, jehož základním pilířem jsou silné finanční instituce. Patria, která se zaměřuje zejména na investiční bankovnictví, si klade za cíl významně přispět k vytvoření silného domácího finančního systému. Naši odborníci a management mají díky svým širokým mezinárodním zkušenostem a rozsáhlým profesionálním znalostem veškeré předpoklady pro realizaci finančních transakcí v České republice. tržní ekonomiky.

4 Úvod Od svého založení v

5 Úvod Klíčem k úspěchu Patrie je individuální přístup ke klientům. Každému klientovi jsou nabídnuty vybrané služby nebo produkty, které odpovídají jeho konkrétním potřebám v daný moment. Komplexní řešení požadavků našich klientů bývá často výsledkem spolupráce několika různých oddělení. Služby, které nabízíme, lze obecně rozdělit do následujících oblastí: - Obchodování s cennými papíry - Kapitálové trhy - Firemní finance - Poradenství při fúzích a akvizicích - Správa finančních aktiv (portfolií) - Manažerské poradenství - Makroekonomické analýzy, analýzy akciového trhu a trhu dluhopisů Patria je držitelem povolení Komise pro cenné papíry, které ji opravňuje k obchodování s domácími i zahraničními cennými papíry, je členem a akcionářem Burzy cenných papírů Praha a je zastoupena v několika jejích orgánech. Naši odborníci mají zkušenosti z předních mezinárodních i domácích finančních institucí a jsou absolventy prestižních ekonomických škol. Vynikající individuální a týmové schopnosti, spolu s dlouhodobými obchodními vztahy s klienty, jsou zárukou citlivého přístupu a kreativity při realizaci záměrů každého klienta. Majoritním akcionářem (55%) Patrie je Kredietbank SA Luxembourgeoise, mezinárodní privátní a investiční banka, která je členem skupiny Almanij Group. Zbývající akcie vlastní zaměstnanci Patrie. roce 1994 se Patria stala jednou z nejvýznamnějších tuzemských finančních institucí v oblasti investičního bankovnictví.

6 Majoritní akcionář Kredietbank KBL v Evropě Kredietbank SA Luxembourgeoise Banco Urquijo SA Merck Finck & Co. Ireland Kredietbank (Suisse) SA United Kingdom Germany Brown Shipley & Co. Ltd Luxembourg Czech Republic BLP Banque de Portefeuilles SA KB Luxembourg Finance Dublin Unltd France Switzerland KB Luxembourg (Monaco) SA Banque Continentale du Luxembourg SA Kredietbank (Suisse) Lugano SA Spain Monaco Italy Henry Cooke Group plc KBL France SA Jako investiční banka působí KBL v Londýně, Lucemburku a jiných evropských finančních

7 SA Luxembourgeoise Majoritní akcionář Kredietbank SA Luxembourgeoise Kredietbank SA Luxembourgeoise (KBL) byla založena v roce 1949 a z hlediska vkladů, čistého zisku a velikosti bilanční sumy se řadí mezi největší banky lucemburské finanční komunity. Jako mezinárodní privátní a investiční banka skupiny Almanij Group poskytuje KBL své mezinárodní klientele široké spektrum specializovaných finančních produktů a služeb, které jsou strukturovány dle specifických potřeb a záměrů jednotlivých institucionálních či privátních klientů. Zvláštní pozornost věnuje především zajištění stabilního růstu spravovaných aktiv s ohledem na optimální diverzifikaci a výběr vysoce kvalitních finančních instrumentů. Za účelem poskytování služeb v mezinárodním měřítku KBL vytvořila síť dceřiných společností, mezinárodních zastoupení a akciových podílů ve finančních institucích v celé Evropě. centrech. Privátní bankovnictví poskytuje především v Lucembursku, Švýcarsku, Německu, Španělsku a Monaku.

8 Obchodování s cennými papíry

9 Obchodování s cennými papíry Patria se v průběhu svého působení na domácím kapitálovém trhu stala jedním z dominantních obchodníků s cennými papíry. Z hlediska objemu obchodů a podílu na trhu patříme ke třem nejvýznamnějším společnostem obchodujícím s cennými papíry na území České republiky. V roce 1999 nás časopis Central European Magazine již podruhé za sebou vyhlásil nejlepším obchodníkem s cennými papíry v České republice. Měsíční objem obchodů se pohybuje v průměru kolem 10,5 miliardy Kč. Komplexní nabídka služeb na kapitálovém trhu Aktivity oddělení obchodování zahrnují trh akcií, dluhopisů a peněžní trh: - Obchodování na domácích veřejných i neveřejných trzích - Obchodování státních dluhopisů - Obchodování cenných papírů na zahraničních trzích - Obchodování euroobligací denominovaných v Kč - Obchodování krátkodobých cenných papírů - Veřejné nabídky dluhopisů a akcií Spolehlivost při realizaci obchodů Cílem oddělení obchodování je vytvoření dlouhodobých vztahů s klienty založených na vzájemné důvěře. Naše schopnosti, zkušenosti a znalosti trhu nám umožňují realizovat veškeré operace efektivně, přesně a k plné spokojenosti našich klientů. K dosažení rovnováhy mezi požadavky zúčastněných stran při jednotlivých transakcích na kapitálovém trhu využíváme široké distribuční sítě a bohatých zkušeností z obchodování. Patria získala již druhý rok za sebou ocenění "Nejlepší obchodník s cennými papíry v České republice".

10 Firemní finance Tým firemních

11 Firemní finance Oddělení firemních financí asistuje při konkrétních finančních transakcích, které naši klienti realizují v rámci své obchodní činnosti nebo při vstupu do České republiky. Ve spolupráci s ostatními odděleními Patrie poskytujeme našim klientům finanční poradenství a nabízíme kreativní řešení v následujících oblastech: - Fúze a akvizice - Joint ventures - Finanční restrukturalizace - Management/leveraged buyouts - Primární emise akcií a dluhopisů - Obecné finanční poradenství Zkušenosti a znalosti tuzemského trhu Odborníci oddělení firemních financí disponují rozsáhlými zkušenostmi z tuzemského obchodního prostředí a z transakcí mezinárodního charakteru, důkladnými znalostmi regulatorních a legislativních předpisů a schopností rozpoznat obchodní příležitosti. Odhodlání a profesionalita Naše poradenství plně přizpůsobujeme potřebám našich klientů. V rámci fúzí a akvizic asistujeme tuzemským i zahraničním společnostem při realizaci jejich dlouhodobých strategických cílů. Prostřednictvím finanční restrukturalizace a obecného finančního poradenství umožňujeme domácím společnostem posílit jejich pozici a podpořit jejich růst. financí navrhuje kreativní řešení obecných potřeb financování a poskytuje podporu při specifických finančních transakcích.

12 Správa finančních aktiv Patria Asset Management

13 Správa finančních aktiv Služby související s řízením portfolií poskytuje stoprocentně vlastněná dceřiná společnost Patrie - Patria Asset Management, a.s. (PAM). Naši klientelu tvoří domácí i mezinárodní instituce a významní soukromí investoři, kterým nabízíme důsledné a pečlivé prosazovaní obchodní filozofie zaměřené na zvyšování hodnoty portfolií. Jsme si plně vědomi, že správa finančních aktiv vyžaduje tu nejvyšší míru zodpovědnosti a spolehlivosti. Odbornost Efektivní metody řízení portfolií a důkladná znalost českého finančního trhu umožňují zkušenému týmu portfolio manažerů PAM poskytovat klientům služby nejvyšší kvality. Abychom udrželi krok s vývojem a událostmi na trhu, věnujeme značnou pozornost podrobným makroekonomickým analýzám a ukazatelům. Individuální přístup Jednotlivé investiční strategie přizpůsobujeme konkrétním potřebám každého klienta. PAM si klade za cíl maximální návratnost investic klientů při současném zajištění dostatečné likvidity a řízení rizika. Požadavky kladené na likviditu a míru investičního rizika jsou posuzovány v souladu se znalostmi aktuálního vývoje na tuzemském trhu Objem spravovaných aktiv - více než 15 miliard Kč si klade za cíl maximální návratnost investic klientů a současně zajištění dostatečné likvidity a řízení rizika.

14 Private Equity ARGUS

15 Private Equity Společnost ARGUS Capital Group (ARGUS) byla založena v roce 1998 jako divize PRICOA Capital Group Ltd., která je dceřinou společností americké Prudential Insurance Company of America (Prudential). Kromě toho, že Prudential patří mezi největší pojišťovací společnosti na světě, je již po desetiletí aktivním investorem v oblasti private equity. Od roku 1981 investovala 3,4 miliardy USD soukromého kapitálu na vlastní účet a jménem svých klientů. Patria poskytuje společnosti ARGUS na základě smluvního vztahu investiční poradenství. Investor kapitálu ARGUS byl společností Prudential založen především proto, aby se zaměřil na investice soukromého kapitálu ve střední a východní Evropě. Prudential poskytla 50 milionů USD společnosti ARGUS Capital Partners L.P. (Fond), jehož je ARGUS hlavním investičním poradcem. V březnu 1999 získal Fond z první emise kapitál ve výši přibližně 75 milionů USD. Fond se zaměřuje na následující typy investičních příležitostí: - Rozvojový kapitál - Investiční příležitosti před prvotní veřejnou nabídkou - Management buyouts/buy-ins - Joint venture se strategickými partnery - Rekapitalizace a finanční restrukturalizace - Konsolidace - Strategie rozšíření přítomnosti v regionu - Divestice v rámci konglomerátů si klade za cíl stát se významným a dlouhodobým finančním investorem ve společnostech střední a východní Evropy.

16 Manažerské poradenství

17 Manažerské poradenství Ačkoli transformace české ekonomiky od roku 1989 znamenala pro mnohé tuzemské společnosti vytvoření nových vlastnických struktur, nedošlo v oblasti řízení a obecných manažerských schopností k odpovídajícímu rozvoji. Patria Management, a.s. (PAMAS) se zaměřuje na domácí investory, kapitálové fondy pro přímé investice, ale i na české státní instituce. Důraz na přidanou hodnotu PAMAS nabízí svým klientům schopnosti a kvalifikace, které jsou nezbytné pro zlepšení klíčových funkcí společnosti. Zvýšenou pozornost věnujeme problematice "turnaround" a zvyšování hodnoty vlastního jmění. PAMAS společně s Patrií rovněž identifikuje příležitosti a asistuje stávajícím vlastníkům při odprodeji jejich akciového podílu. Zkušenosti a odbornost PAMAS se zaměřuje na zlepšení následujících oblastí a funkcí společnosti: - Odpovídající obsazení klíčových manažerských pozic - Rozvoj firemní a obchodní strategie - Organizační struktura a řídící procesy - Finanční řízení a treasury - Alokace a řízení zdrojů - Výrobní procesy a logistika - Dodávky - Prodej a marketing - Vývoj nových produktů - Kontrola kvality - Zavádění informačního systému (EIS) Patria Management zvyšuje hodnotu vlastního jmění především prostřednictvím "turnaround" procesu.

18 Ekonomické analýzy Mnozí institucionální investoři, banky

19 Ekonomické analýzy V postkomunistických ekonomikách, které jsou zvláštním typem transformujícího se trhu, jsou investoři a manažeři vystaveni zvýšenému riziku. Správné rozhodování vyžaduje důkladnou analýzu a podrobné vyhodnocení minulého, současného i budoucího vývoje, založené nejen na běžných hospodářských a finančních teoriích, ale také na znalosti místního trhu a ekonomického prostředí. Maximální podpora Naše analýzy se kromě celkového stavu českého hospodářství zabývají i trhy akcií a dluhopisů. Jejich cílem je poskytovat našim klientům podrobný přehled aktuálního dění v tuzemské ekonomice a podpořit tak nejen jejich investiční a finanční rozhodnutí, ale zajistit jim rovněž konkurenční výhodu. Naše analýzy využívají v rámci svých rozhodovacích procesů mnozí institucionální investoři, banky a průmyslové společnosti v České republice, Evropě i USA. Komplexní a aktuální analýzy V Měsíčních zprávách pravidelně sledujeme více než třicet domácích společností a fondů, průmyslová odvětví, trh dluhopisů a makroekonomické události. Patria rovněž publikuje Investiční strategii, ve které hodnotí investiční rozhodnutí do fixně úročených cenných papírů, Týdenní zprávy, které shrnují nejnovější makroekonomický vývoj, a čas od času také Zvláštní zprávy, které se zabývají klíčovými hospodářskými událostmi. Vybrané analytické zprávy o trzích akcií a dluhopisů či makroekonomické zprávy, hospodářské ukazatele a průběžně aktualizované dvojjazyčné komentáře jsou k dispozici na internetové adrese a průmyslové společnosti v České republice, Evropě i USA využívají naše analýzy v rámci svých rozhodovacích procesů.

20 Představenstvo Dozorčí rada

21 Představenstvo Zdeněk Bakala předseda Marco Anderegg Roger De Beckker Jaroslav Motyčka Petr Motloch Michael Jasanský Dozorčí rada Etienne Verwilghen předseda Charles Ruppert Luc Caytan Hans-Joerg Rudloff Marek Procházka Pedro Pick Waneck Karel Schwarzenberg

22 Kontaktní adresy Sídlo společnosti Patria Finance, a.s. Husova 5, Praha 1 Zdeněk Bakala - předseda představenstva Telefon: (02) Fax: (420-2) info@patria.cz Obchodování s cennými papíry Obchodování s akciemi - Petr Zajíc Telefon: (02) Obchodování s dluhopisy - Jan Poulík Telefon: (02) Firemní finance Petr Motloch Ekonomické analýzy Akcie - Ondřej Daťka Dluhopisy - Mojmír Simerský Makroekonomické analýzy a strategie - Vladimír Kreidl Správa finančních aktiv Patria Asset Management, a.s. Miroslav Dvořák Telefon: (02) Fax: (02) Manažerské poradenství Patria Management, a.s. Pedro Pick Waneck Telefon: (02) Fax: (02) Private Equity Argus Capital International Ltd. George Collins, Richard Seďa Telefon: (02) Fax: (02) Pobočka České Budějovice U Černé věže 3, České Budějovice Martin Kosobud Telefon: (038) Fax: (038) Pobočka Hradec Králové Velké náměstí 1, Hradec Králové Imrich Kalcso Telefon: (049) Fax: (049) Kontaktní adresy Pobočka Plzeň Bezručova 9, Plzeň Aleš Hetzer Telefon: (019) Fax: (019)

23 kotting.cz

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 BEST ASSET MANAGEMENT COMPANY 2015 ŠIROKÉ PORTFOLIO PRODUKTŮ AKCIE, ETF, CERTIFIKÁTY

Více

KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473162 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice

Více

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+ Amundi CR IM Akciový Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ0008475811 Doporučená délka investice 5 let+ Hodnota majetku (AUM) k 17.4.2019 2 059 995 877 CZK VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99 0.98 25. Feb 11.

Více

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473154 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475118 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

Amundi CR Dluhopisový PLUS

Amundi CR Dluhopisový PLUS Amundi CR Dluhopisový PLUS Dluhopisový fond ISIN: CZ0008471976 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se dluhopisových trhů Doporučená délka investice 3 roky

Více

IPO. Praha - Bratislava, Červen 2011

IPO. Praha - Bratislava, Červen 2011 Návrh IPO předpoklady k úspěšně zvládnutému procesu Praha - Bratislava, Červen 2011 Patria Corporate Finance, a.s. and Patria Finance Slovakia, a.s. are members of KBC Securities Group. Patria Corporate

Více

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008471992 Vytvořte si likviditní rezervu, zhodnoťte své prostředky v krákotdobém horizontu Doporučená délka investice 18 měsíců+ Hodnota majetku

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB PSA 2 - Popular Smíšený fond ISIN: CZ0008474483 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku

Více

Nechte starost o Vaše investice

Nechte starost o Vaše investice IKS INVESTIČNÍ MANAŽER Nechte starost o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT IKS INVESTIČNÍ MANAŽER IKS Investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE KONZERVATIVNÍ STRATEGIE Hlavním cílem je dodat Vašim úsporám potřebnou dynamiku a dosáhnout zhodnocení nad úrovní inflace. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 2 % až 5 % Doporučená délka investice 3

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a %

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a % DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let+ VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99

Více

KB Konzervativní profil

KB Konzervativní profil KB Konzervativní profil Smíšený fond ISIN: CZ0008472156 To nejlepší z konzervativního světa investic Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018 1 336 364 603 CZK VÝKONNOST 1.2

Více

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Souhrnná nabídka podílových fondů Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Na základě Vašeho výběru si Vám dovolujeme blíže představit nabídků podílových fondů IKS a Amundi. V případě doplňujících dotazů

Více

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475068 Univerzální investiční řešení, které se přizpůsobí a reaguje na tržní změny za Vás. Doporučená délka investice 3 roky

Více

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti Seznam tématických okruhů a skupin tématických okruhů ( 4 odst. 2 vyhlášky o druzích odborných obchodních činností obchodníka s cennými papíry vykonávaných prostřednictvím makléře, o druzích odborné specializace

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475126 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

Patria Finance, a.s.,

Patria Finance, a.s., FIREMNÍ FINANCE Patria Finance, a.s., Jungmannova 24, 110 00 Praha 1, Česká republika, tel.: +420 221 424 111, fax: +420 221 424 196, e-mail: corpfin@patria.cz, http://www.patria.cz PATRIA PŘEDNÍ ČESKÁ

Více

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH)

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) Hlavním cílem je dosáhnout optimálního zhodnocení Vašich úspor s využitím výhod investice do různých druhů aktiv. Podíl akciových investic může dosahovat 65

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Vyvážený profil Smíšený fond ISIN: CZ0008472149 To nejlepší z akciového a dluhopisového trhu. Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 19.12.2018 680 004 355 CZK VÝKONNOST 1.2 1.15

Více

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473725 Alternativa ke spořicímu účtu, likviditní rezerva Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 12.12.2018 6 584

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 2. 0. 206 Věc: Portfolio města Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka města Zpracoval (a): Ing. Pavinská, VFO MěÚ Doksy

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Dluhopisový Dluhopisový fond ISIN: CZ0008472511 Snadná a jednoduchá investice do českých státních dluhopisů Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 14.12.2018 604 240 099 CZK VÝKONNOST

Více

Výroční tisková konference AKAT Účastníci

Výroční tisková konference AKAT Účastníci 3. února 2016 Výroční tisková konference AKAT Účastníci Jan D. Kabelka, předseda AKAT Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT Jaroslav Mužík, člen Výkonného výboru AKAT Martin Řezáč, člen Výkonného výboru

Více

KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM

KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475555 Alternativa ke spořicímu účtu. Nejbezpečnější a nejlikvidnější komponenta správy aktiv BRICK. Doporučená délka investice 1

Více

BALANCOVANÁ STRATEGIE

BALANCOVANÁ STRATEGIE BALANCOVANÁ STRATEGIE Optimállní mix akciových a dluhopisových investic při definované míře rizika. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 5 % až 15 % Doporučená délka investice 4 roky VÝKONNOST 1.05 1.025

Více

ING Commercial Banking Czech Republic 2010. 1 Media Kit!

ING Commercial Banking Czech Republic 2010. 1 Media Kit! ING Commercial Banking Czech Republic 2010 1 Media Kit! Duben 2010 Obsah 1. Skupina ING 1 2. ING v České republice 1 3. ING Commercial Banking 2 4. Produkty a služby 2 5. Organizační struktura 3 6. Společenská

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB )

INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB ) INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB ) Uveřejňované podle 206 odst. 1 vyhlášky ČNB č. 123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61%

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61% DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let VÝKONNOST 1.1 1.05 1 0.95 0.9 0.85 0.8

Více

Mezinárodní finanční trhy

Mezinárodní finanční trhy Úvod Ing. Jan Vejmělek, Ph.D., CFA jan_vejmelek@kb.cz Investiční bankovnictví Náplň kurzu Úvod do mezinárodních finančních trhů Devizový trh a jeho instrumenty Mezinárodní finanční instituce Teorie mezinárodního

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ KB PSA 1 - Popular Krátkodobá investice ISIN: CZ0008474491 Alternativa ke spořicím účtům, vhodný jako likviditní rezerva. Doporučená délka investice 2 roky+ Hodnota majetku (AUM) k 14.2.2019 405 517 568

Více

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Akciový - rychle rostoucí trhy ISIN: CZ0008474632 Využijte investičního potenciálu firem ze střední a východní Evropy, včetně Ruska a Turecka. Doporučená délka

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Peněžní trh Krátkodobá investice ISIN: CZ0008472529 Doporučená délka investice 6 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 28.11.2018 6 331 230 073 CZK VÝKONNOST 1.08 1.06 1.04 1.02 1 0.98 2008 2010 2012 2014

Více

KB Absolutních výnosů

KB Absolutních výnosů KB Absolutních výnosů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008473543 Vydělávejte za každého počasí Doporučená délka investice 18 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018 4 298 679 365 CZK VÝKONNOST 1.06 1.04

Více

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING JSME PORADCI V OBLASTI INOVACÍ A NOVÝCH TECHNOLOGIÍ Popis společnosti Proč Concordia Consulting? Concordia Consulting je poradenská společnost,

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv

Více

Amundi CR Balancovaný - dynamický

Amundi CR Balancovaný - dynamický Amundi CR Balancovaný - dynamický Smíšený fond ISIN: CZ0008471968 Investice do českých akcií a dluhopsiů kombinovaná s akciemi firem ze střední a východní Evropy. Doporučená délka investice 5 let Hodnota

Více

Praha, 8. dubna 2013

Praha, 8. dubna 2013 Praha, 8. dubna 2013 PPF banka pokračovala v růstu i v roce 2012 PPF banka a.s. ( Banka ) dosáhla rekordního zisku, který meziročně vzrostl o 56% na téměř 1 mld. Kč za rok 2012 Banka zaznamenala rekordní

Více

Amundi CR Balancovaný - konzervativní

Amundi CR Balancovaný - konzervativní Amundi CR Balancovaný - konzervativní Smíšený fond ISIN: CZ0008472008 Konzervativní investice do mixu českých státních dluhopisů a akcií Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 14.12.2018

Více

Deloitte Česká republika

Deloitte Česká republika Deloitte Česká republika Představení společnosti Deloitte O společnosti Deloitte Deloitte globálně Deloitte Touche Tohmatsu Limited je nyní jednou ze čtyř největších auditorských a poradenských společností

Více

Účastnící tiskové konference. Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT

Účastnící tiskové konference. Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 11. února 2014 Účastnící tiskové konference Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Asset Management v roce 2013 CZK = 975 059 686

Více

Návrhy Asociace pro kapitálový trh na úpravu investování účastnických fondů

Návrhy Asociace pro kapitálový trh na úpravu investování účastnických fondů Návrhy Asociace pro kapitálový trh na úpravu investování účastnických fondů Custody + transakční poplatky Výše custody poplatků (správa cenných papírů) a transakčních poplatků se výrazně liší v závislosti

Více

CITIBANK EUROPE PLC 28

CITIBANK EUROPE PLC 28 Příloha č. 2 CITIBANK EUROPE PLC 28 Citibank Europe plc, společnost založená a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrovaná v rejstříku společností v Irské republice,

Více

Fitter, Focused, Further

Fitter, Focused, Further Tisková konference ING Bank ČR Fitter, Focused, Further Rolf-Jan Zweep CEO ING Bank ČR Generálníředitel Praha 22. dubna, 2008 Obsah ING Group & ING ING ČR Finanční výsledky ING Bank ČR 2007 Strategie ING

Více

Investiční horizont je minimálně 3 roky.

Investiční horizont je minimálně 3 roky. Amundi investiční manažer Nechte starosti o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT AMUNDi investiční MANAŽER Amundi investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s.

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s. 1 Výroční zpráva za rok 2017 REALITNÍ FOND PRAHA a.s. Obsah Základní údaje... 3 Informace pro investory... 4 Uplynulý vývoj podnikaní společnosti...4 Předpokládaný vývoj podnikání společnosti...4 Cíl a

Více

Konference Klastry 2006 Financování projektů

Konference Klastry 2006 Financování projektů Konference Klastry 2006 Financování projektů Margareta Křížová Central European Advisory Group CEAG 5.května 2006, Brno Témata I. Finanční zdroje v různých fázích vývoje firmy II. Financování prostřednictvím

Více

PATRIA FINANCE, A. S. A DCEŘINÉ SPOLEČNOSTI KONSOLIDOVANÁ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 31. PROSINCE 2003

PATRIA FINANCE, A. S. A DCEŘINÉ SPOLEČNOSTI KONSOLIDOVANÁ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 31. PROSINCE 2003 PATRIA FINANCE, A. S. A DCEŘINÉ SPOLEČNOSTI KONSOLIDOVANÁ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA KONSOLIDOVANÝ VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Poznámka 31. prosince 2003 31. prosince 2002 Úrokové výnosy 4 14 317 24 767 Úrokové náklady 4-8

Více

Tisková konference. 21. února 2007

Tisková konference. 21. února 2007 Tisková konference 21. února 2007 Účastníci tiskové konference Jan D. Kabelka předseda představenstva AKAT Josef Beneš předseda předsednictva AFAM ČR Jan Barta člen představenstva AKAT, sekce kolektivního

Více

Fúze a akvizice Restrukturalizace. Obchodní právo. Bankovnictví, finance, leasing. Nemovitosti a stavební právo. Sporná agenda, správa pohledávek

Fúze a akvizice Restrukturalizace. Obchodní právo. Bankovnictví, finance, leasing. Nemovitosti a stavební právo. Sporná agenda, správa pohledávek 2014 Obchodní právo Fúze a akvizice Restrukturalizace Bankovnictví, finance, leasing Nemovitosti a stavební právo Sporná agenda, správa pohledávek Vážené dámy, Vážení pánové, dovolujeme si vám představit

Více

Amundi Funds CPR Global Gold Mines

Amundi Funds CPR Global Gold Mines Amundi Funds CPR Global Gold Mines Akciový - rychle rostoucí trhy ISIN: LU0568608276 Investice do akcií firem těžících zlato může být vhodnou příležitostí v kontextu stále se navyšující peněžní zásoby,

Více

Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT

Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT 22. února 2012 Účastnící tiskové konference Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT 1 Asset Management v roce 2011 CZK = 793 328 351 971

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 2 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 4 Nejvýznamnější události roku 2006... 6 Hospodářské

Více

Komerční banka, a. s 31

Komerční banka, a. s 31 Příloha č. 4 Komerční banka, a. s 31 KB je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Společnosti finanční skupiny Komerční banky nabízejí

Více

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík (KŠB), založená v roce 1990, je jednou z největších advokátních kanceláří v České republice. Poskytuje komplexní právní a

Více

IKS Investiční manažer

IKS Investiční manažer 20. září 2017 Věříme akciovým a smíšeným fondům, u krátkodobých investic sázíme na strategie s absolutním výnosem, které by měly generovat kladný výnos bez ohledu na tržní podmínky Makroekonomické prostředí

Více

O autorech Úvod Založení podniku... 19

O autorech Úvod Založení podniku... 19 SYNEK Miloslav MANAŽERSKÁ EKONOMIKA Obsah O autorech... 11 Úvod... 13 1. Založení podniku... 19 1.1 Úvod... 19 1.2 Činnosti související se založením podniku... 22 1.3 Volba právní formy podniku.....24

Více

LBBW Bank CZ Představení

LBBW Bank CZ Představení LBBW Bank CZ Představení Praha Únor 2009 Landesbank - 00. měsíc 20XX, Název prezentace, Referent, Strana 1 LBBW Bank CZ. Na českém trhu od roku 1991. Člen silné mezinárodní finanční skupiny Landesbank

Více

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Souhrnná nabídka podílových fondů Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Na základě Vašeho výběru si Vám dovolujeme blíže představit nabídků podílových fondů IKS a Amundi. V případě doplňujících dotazů

Více

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 6. února 2013 Účastnící tiskové konference Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 1 Asset Management v roce 2012 CZK = 885 258 548 936 hodnota majetku k 31.12.2012 individuálně

Více

Institucionální investoři a private equity

Institucionální investoři a private equity Institucionální investoři a private equity Co je private equity / venture capital? Private equity / venture capital (PE/VC) jsou dlouhodobé investice do soukromých společností, které nejsou obchodovány

Více

Příloha 1: Společnost ČSOB, skupiny ČSOB a KBC

Příloha 1: Společnost ČSOB, skupiny ČSOB a KBC 1 Příloha 1: Příloha 1: 1.1 Společnost ČSOB Základní údaje o společnosti ČSOB Obchodní firma: Československá obchodní banka, a. s. Sídlo: Radlická 333/15O, 150 57 Praha 5 Předmět podnikání: banka Orgán

Více

Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic

Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic 19. května 2016 Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic Současné makroekonomické prostředí a narůstající politická nejistota

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB ) 1. Základní údaje o Investiční kapitálové společnosti KB, a. s.

INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB ) 1. Základní údaje o Investiční kapitálové společnosti KB, a. s. INFORMACE O SPOLEČNOSTI INVESTIČNÍ KAPITÁLOVÁ SPOLEČNOST KB, a. s. (dále také IKS KB ) Uveřejňované podle 206 odst. 1 vyhlášky ČNB č. 123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních

Více

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S P R O F I L K A N C E L Á Ř E Advokátní kancelář

Více

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed.

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed. Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking Moje investice o krok napřed. Budoucnost Vašich investic začíná dnes mynext představuje novou generaci komplexního řešení Vašich investic

Více

Výroční tisková konference AKAT Účastníci

Výroční tisková konference AKAT Účastníci 11.února 2015 Výroční tisková konference AKAT Účastníci Jan D. Kabelka, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Pavel Hoffman, člen Výkonného výboru AKAT 1 Výroční tisková konference AKAT

Více

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Asian Winners 2

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Asian Winners 2 Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Asian Winners 2 i) Informace týkající se společnosti FUND PARTNERS 1) stručná charakteristika společnosti FUND PARTNERS Datum vzniku : 10. dubna 2002 Místo

Více

CPR Global Silver Age

CPR Global Silver Age CPR Global Silver Age Akciový - sektorově orientovaný ISIN: LU1425272355 Celosvětový fenomén stárnutí populace a dlouhodobě vyšší zisky Doporučená délka investice 5 let Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018

Více

Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Služby poskytované v oblasti cenných papírů CENÍK ERSTE PREMIER Infoline 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/7 Služby poskytované v oblasti cenných papírů 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv 5. Podílové

Více

Otázka č. 2: Ekonomická analýza banky, analýza aktiv, pasiv, nákladů a výnosů.

Otázka č. 2: Ekonomická analýza banky, analýza aktiv, pasiv, nákladů a výnosů. Otázka č. 2: Ekonomická analýza banky, analýza aktiv, pasiv, nákladů a výnosů. je součástí kontrolního systému v bankách a podstatná část bank. řízení je kontrola průběhu bankovních činností z ekonomického

Více

Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa

Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa Příklady Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa 6 5 4 3 2 1 0 Velká Británie Španělsko Čína USA Japonsko Francie Itálie Austrálie Kanada Brazílie Belgie 2009 2008 Pořadí 2009 2008 Změna

Více

Průzkum bankovních služeb

Průzkum bankovních služeb Příloha č. 1 Průzkum bankovních služeb 1) Jaká je velikost Vašeho podniku? do 50 zaměstnanců 51 100 zaměstnanců 101 500 zaměstnanců nad 500 zaměstnanců 2) Jaká je právní forma Vaší společnosti? spol. s

Více

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed.

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed. Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking Moje investice o krok napřed. Budoucnost Vašich investic začíná dnes mynext představuje novou generaci komplexního řešení Vašich investic

Více

Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI

Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI VA Š E A LT E R N AT I VA Z H O D N O CO VÁ N Í K A P I TÁ LU Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI Současná situace na globálních finančních trzích je charakterizována přebytkem likvidity a nízkými

Více

Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost

Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost V Praze dne 19. Května 2015 Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost Růst obratu: nárůst o 5,3 % při aktuálním rozsahu konsolidace a směnném

Více

ZAKLADATELÉ SKYLIMIT INDUSTRY Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI MICHAL BAKAJSA JAROSLAV SOPUCH ĽUBOMÍR ČERVEŇÁK

ZAKLADATELÉ SKYLIMIT INDUSTRY Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI MICHAL BAKAJSA JAROSLAV SOPUCH ĽUBOMÍR ČERVEŇÁK VA Š E A LT E R N AT I VA Z H O D N O CO VÁ N Í K A P I TÁ LU ZAKLADATELÉ SKYLIMIT INDUSTRY Z PODNIKATELŮ A MANAŽERŮ SE STÁVAJÍ INVESTOŘI Současná situace na globálních finančních trzích je charakterizována

Více

PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE

PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE Předmět: EKONOMIKA Obor vzdělávání: 64-41-l/51 Podnikání - dálková forma

Více

Finanční trhy Tendence vývoje finančního systému

Finanční trhy Tendence vývoje finančního systému Finanční trhy Tendence vývoje finančního systému Ing. Gabriela Oškrdalová e-mail: oskrdalova@mail.muni.cz Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/15.0189. 2.2.2013

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Investiční strategie SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ Každý z nás má své specifické cíle, kterých může prostřednictvím investování dosáhnout. Pro někoho je důležité

Více

BH SECURITIES a.s. Informace k 31.12.2009

BH SECURITIES a.s. Informace k 31.12.2009 BH SECURITIES a.s. Informace k 31.12.2009 Uveřejňování informací podle vyhlášky č. 123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Více

Základní údaje. Údaje o povinné osobě k 31.12.2008

Základní údaje. Údaje o povinné osobě k 31.12.2008 Údaje o povinné osobě k 31.12.2008 Základní údaje Colosseum, a.s. Akciová společnost Londýnská 59, 120 00 Praha 2 IČ 25 13 34 54 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B,

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

2. Skupina ČSOB. 1. ČSOB úvod

2. Skupina ČSOB. 1. ČSOB úvod 1. ČSOB úvod působí na dvou národních trzích, českém a slovenském Je největší bankou se sídlem v České republice a ve střední Evropě měřeno hodnotou aktiv Významným mezníkem v historii ČSOB byla její privatizace

Více

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za účetní období 2014

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za účetní období 2014 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za účetní období 2014 Představenstvo společnosti RMS Mezzanine, a.s., tímto předkládá Zprávu představenstva o podnikatelské

Více

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti Kdo je Moventum? Moventum S.C.A je mezinárodní investiční platforma se sídlem v Lucembursku, která se specializuje na podporu nezávislých finančních poradců

Více

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Classification: GE Internal Distribution: Internal distribution only Access: GE partners OBSAH GE MONEY BANK ZEMĚDĚLSTVÍ & GE Money Bank

Více

MANŽERSKÁ EKONOMIKA. O autorech Úvod... 13

MANŽERSKÁ EKONOMIKA. O autorech Úvod... 13 SYNEK Miloslav a kolektiv MANŽERSKÁ EKONOMIKA Obsah O autorech... 11 Úvod... 13 1. Založení podniku... 19 1.1 Úvod... 20 1.2 Činnosti související se založením podniku... 22 1.3 Volba právní formy podniku...

Více

Cesta k novým trhům. Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků

Cesta k novým trhům. Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků Cesta k novým trhům Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků Vládní program na podporu exportu České republiky MPO EGAP ČEB CzechTrade MZV hájí obchodní zájmy České republiky v

Více

PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k

PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k 31. 12. 2016 BANKA INSPIROVANÁ KLIENTY Raiffeisenbank a.s. Praha City Tower Hvězdova 1716/2b 140 78 Praha 4 Klientský servis: 800 900 900 24 hodin denně

Více

Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Vydána dne 28. srpna 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Na Příkopě 858/20 111 21 Praha 1 UniCredit Bank Czech Republic, a.s., IČ 64948242,

Více

Private equity & franchising, trendy, možnosti. Praha, Silke Horáková Výkonná ředitelka CVCA M:

Private equity & franchising, trendy, možnosti. Praha, Silke Horáková Výkonná ředitelka CVCA  M: Private equity & franchising, trendy, možnosti Praha, 13.11.2014 Silke Horáková Výkonná ředitelka CVCA www.cvca.cz M: +420 776 342 396 1 Venture Capital/Private Equity Typické znaky CVCA zastupuje VC/PE

Více

MSFN Hodnocení firem aneb co to znamená úspěšná firma. 2018/2019 Marek Trabalka

MSFN Hodnocení firem aneb co to znamená úspěšná firma. 2018/2019 Marek Trabalka MSFN Hodnocení firem aneb co to znamená úspěšná firma 2018/2019 Marek Trabalka Hodnocení firem Subjektivní Objektivní číselné vyjádření (CF, roční obrat) Kombinace Úspěch a hodnocení firmy Dosažení určitého

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! Proč investovat s NN Investment Fondy? Partners? Na základě jedné smlouvy lze investovat

Více

PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k

PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k PRESS KIT Základní informace o Raiffeisenbank k 31. 12. 2015 BANKA INSPIROVANÁ KLIENTY Raiffeisenbank a.s. Praha City Tower Hvězdova 1716/2b 140 78 Praha 4 Klientský servis: 800 900 900 24 hodin denně

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 3 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 5 Nejvýznamnější události roku 2007... 7 Hospodářské

Více

Uzavření Smlouvy o investičních službách (SIS) a otevření majetkového účtu MUIN před první investicí zdarma

Uzavření Smlouvy o investičních službách (SIS) a otevření majetkového účtu MUIN před první investicí zdarma Investování infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro investování při poskytování služby Investiční makléř 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových účtů 3. Obstarání koupě a

Více

Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF

Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF Curych / Praha, 28. února 2014 Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF Skupina Swiss Life v roce 2013 znovu zvýšila svoji efektivnost

Více

UVEŘEJŇOVÁNÍ INFORMACÍ

UVEŘEJŇOVÁNÍ INFORMACÍ UVEŘEJŇOVÁNÍ INFORMACÍ Údaje uveřejňované organizační složkou zahraničního obchodníka s cennými papíry podle vyhlášky č. 163/2014 o výkonu činnosti bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s

Více