Pioneer Multibrand. Aktivní portfolia top správců

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pioneer Multibrand. Aktivní portfolia top správců"

Transkript

1 Pioneer Multibrand Aktivní portfolia top správců

2 Pioneer Investments trvale inovativní přístup od roku 1928 Pioneer Investments je celosvětová investiční skupina, která spravovala na konci srpna 20 aktiva v hodnotě 229,4 miliard EUR, tedy necelých miliard korun (zdroj: PGAM). Má již 79 let zkušeností s investováním. Poskytuje široké spektrum investičních řešení, včetně podílových fondů, alternativních investic a strukturovaných produktů. Mezi klienty patří instituce, podniky, zprostředkovatelé a soukromí investoři z celého světa. Spravuje třetí nejstarší otevřený podílový fond v USA Pioneer Fund, založený v roce Jedním z největších dluhopisových fondů v Evropě je Pioneer Funds Euro Bond, který v květnu 20 spravoval majetek ve výši 9,664 miliard EUR, tedy necelých 280 miliard korun. S ratingem M2 (agentura Fitch Ratings) se skupina řadí mezi nejlepší globální správce aktiv. Dostala ocenění Global Pension Award 20 jako nejlepší poskytovatel hedge fondů pro penzijní fondy. Je součástí skupiny UniCredit Group, která patří mezi nejvýznamnější bankovní domy v Evropě (hodnoceno agenturami Moody s: A1 a S&P: A+). Investiční centra Pioneer Investments se nacházejí ve významných světových finančních centrech, jako je Boston, Dublin, Milán, Londýn, Singapur, Varšava a Praha.

3 Vážení, jsme si vědomi toho, že pohybovat se na kapitálových trzích mnohdy znamená být v myšlenkách na mnoha místech zároveň. Kvalitních správců jsou desítky, možná stovky a fondů jsou dnes již desetitisíce. Navíc i špičkový správce má nadprůměrné i podprůměrné produkty. Je nám ctí Vám nabídnout ambiciózní řešení, ve kterém přinášíme výjimečné produkty renomovaných globálních správců aktiv. Aby toto řešení bylo kvalitní, synergické, profesionální a zároveň daňově optimální, zvolili jsme osvědčenou platformu aktivně řízených fondů a uvádíme ji na trh pod názvem Pioneer Multibrand. Dovolte nám alespoň stručně vyzdvihnout některé jedinečné odlišnosti od tradičních fondů fondů. Zajištění měnového rizika do české koruny Vám nabízí možnost vstoupit na světové trhy bez omezení na regiony či sektory a pokrýt je těmi nejkvalitnějšími globálními správci bez ohledu na jejich přítomnost na lokálním trhu. Posilování české koruny tak nesnižuje výkonnost zahraniční investice pro českého investora. Na výběru jednotlivých fondů pracuje tým analytiků v Dublinu, kteří mají přístup ke všem významným správcům. Neanalyzují jen veřejně dostupné údaje o výkonnosti a riziku, ale posuzují i ty aspekty, které společnosti jen nerady zveřejňují (například odchod úspěšného portfolio manažera ke konkurenci). Nízkorizikové státní a firemní dluhopisy jsou nakupovány napřímo a nikoliv přes fondy, čímž dochází k úspoře nákladů tam, kde je tvorba přidané hodnoty velmi náročná. Naopak rizikovější dluhopisy a akciové strategie jsou pokryty špičkovými fondy, kde se může plně uplatnit přidaná hodnota těch nejlepších správců. Jsou-li do portfolia nakoupeny fondy Pioneer Investments, jejich manažerský poplatek je plně vrácen do fondu a nedochází tak k dvojitému zatížení těmito náklady. Významná část manažerských poplatků fondů cizích správců je do fondu rovněž vrácena. Ostatní aktivně řízená portfolia složená z fondů mohou být v případě požadavku na daňovou optimalizaci svázána šestiměsíčním daňovým testem. Fond fondů je vhodnějším řešením, neboť aktivity uvnitř fondu negenerují daňovou povinnost. Věříme, že Vás nabídka top fondů od renomovaných správců zaujme. Se srdečným pozdravem, Mgr. Roman Pospíšil, MBA předseda představenstva a generální ředitel společností skupiny Pioneer Investments Ing. Petr Šimčák, CFA člen představenstva společnosti Pioneer Asset Management, a.s.

4 Pioneer Multibrand Hledáte péči o své investice odpovídající Vašim individuálním potřebám? Hledáte unikátní řešení, které pružně reaguje na změny na trzích a využívá schopností nejlepších investičních manažerů? Chcete investovat na světových trzích, aniž byste museli podstupovat měnové riziko? Chtěli byste navíc ušetřit na daních? V tom případě pro Vás máme ideální řešení fondy fondů z lucemburské rodiny Pioneer P. F. a jejich tři aktivně řízená portfolia složená z top fondů renomovaných správců (dále jen Pioneer Multibrand). Vybíráte ze tří aktivních strategií Na základě zvážení svého individuálního rizikového profilu, investičního horizontu a dalších parametrů si zvolíte strategii, která Vám bude nejvíce vyhovovat (jednotlivé strategie jsou detailně popsány dále v brožuře). Získáte top fondy renomovaných správců Proč zvolit právě Pioneer Multibrand? vybíráte ze tří aktivních strategií získáte top fondy renomovaných správců dosáhnete na běžně nedostupné fondy Další výhody: optimální rozložení rizika nízké náklady ochrana před měnovým rizikem nadstandardní informační otevřenost daňové výhody jednoduchá administrativa S produktem Pioneer Multibrand investujete do fondů renomovaných globálních správců, které získaly vysoký rating od nezávislých agentur. V rámci aktivní správy portfolia fondů jsou měněny poměry akcií a dluhopisů, dokupovány nové kvalitní fondy nebo naopak vyřazovány dříve kvalitní fondy, které již nevykazují dobrou výkonnost. Dosáhnete na běžně nedostupné fondy V portfoliích Pioneer Multibrand jsou zařazeny i takové fondy, které jsou jinak na lokálním trhu nebo pro jednotlivce nedostupné. Nejste tedy svázáni omezeným výběrem fondů, které jsou veřejně nabízeny v České republice.

5 Optimální rozložení rizika Díky kvalitnímu risk managementu, aktivní správě a investicím do nejrůznějších fondů mnoha správců dochází k optimálnímu rozložení rizik. Nízké náklady oproti běžným fondům fondů Díky možnosti nákupu dluhopisů napřímo a nákupu levnějších tříd, obvykle dostupných jen velkým institucionálním klientům, jsou ušetřeny značné náklady. Současně je část manažerských poplatků fondů vrácena zpět do fondu, takže jimi investor není zatížen. Poplatky fondů Pioneer Investments jsou vráceny zpět do fondu v celé výši. Ochrana před měnovým rizikem Investice do portfolií Pioneer Multibrand jsou zajištěny do české koruny. Klient tedy může investovat do portfolia cizoměnových instrumentů v korunách, aniž by byl vystaven měnovému riziku. Pro eurové investory je k dispozici varianta EUR tříd. Nadstandardní informační otevřenost Klientům se dostává nadstandardní informační otevřenosti ve formě pravidelných přehledů výkonnosti a aktivit. Daňové výhody Aktivní péče vyžaduje flexibilitu. Díky volbě platformy fondu fondů klient nedrží cenné papíry přímo a transakce uvnitř portfolia Pioneer Multibrand mu tak negenerují daňové povinnosti. Jednoduchá administrativa K tomu, abyste mohli investovat do portfolií Pioneer Multibrand, stačí pouze vyplnit přehledný formulář, a pak už jen zaslat peníze na příslušný účet.

6 Aktivní portfolia top správců Pioneer P.F. Global Defensive CZK Akciová část v rozsahu % portfolia Pioneer P.F. Global Dynamic CZK Akciová část v rozsahu % portfolia Pioneer P.F. Global Progressive CZK Akciová část v rozsahu až 100 % portfolia Množství správců v portfoliích Pioneer Multibrand není nijak omezeno. Zde je stručný výběr některých z nich: Fidelity Investments nezávislá investiční společnost, která spravuje více než 200 miliard EUR ( ); již čtvrtým rokem oceněna agenturou Standard & Poor s jako nejlepší správce fondů v Evropě JP Morgan Fleming třetí největší banka v USA, největší správce hedge fondů, tradice více než 200 let Lehman Brothers společnost založená v roce 1850, je součástí S&P 100 Index, držitel ocenění Best Investment Bank za rok 2005 Morgan Stanley společnost založená v roce 1935, prominentní pozice na trhu investičních správců, zastoupení v 32 zemích Franklin Templeton Institutional společnost založená v roce 1947, pobočky po celém světě, majetek pod správou: 133,5 miliard EUR (červen 20)

7 Goldman Sachs dostupné jen v USA, patří mezi TOP 15 Asset Management společností na světě, historie společnosti od roku 1869 DWS Investments patří mezi lídry evropských správců, má 22% podíl na německém trhu podílových fondů Schroders více než 300 analytiků a portfolio manažerů, majetek pod správou: 204,5 miliard EUR (červen 20) Pictet Funds sídlo ve Švýcarsku, fondy s výborným ratingem, přes 200 let zkušeností s privátním bankovnictvím Fortis jeden z nejsilnějších evropských správců, rating AA (Fitch Ratings), zastoupení ve více než 50 zemích Lyxor Asset Management sídlo ve Francii, vlastníkem je Société Générale, vítěz ankety Asset Manager of the Year za rok 2004 Pioneer Investments tradice již od roku 1928, majetek pod správou: 229,4 miliard EUR ( 20), rating M2 (Fitch Ratings) Pozn. Informace o investičních správcích jsou převzaté z oficiálních webových stránek jednotlivých společností.

8 Konzervativní strategie Pioneer P.F. Global Defensive CZK Akciová část v rozsahu min. 10 % a max. 30 % portfolia Cílem tohoto portfolia je dosažení zhodnocení kapitálu ve střednědobém horizontu. Vhodný pro konzervativní investory. Vstupní poplatek max. 2,5 % Top 10 správců v portfoliu* Italy Buoni Poliennali Del Tesoro 5%, 10/15/20 Belgium Government Bond 3.75%, 03/28/2009 DWS Eurorenta Lyxor ETF MSCI Europe Bundesrepublik Deutschland 3.75%, 01/04/2015 Italy Buoni Poliennali Del Tesoro 5%, 02/01/2012 France Government Bond OAT 3%, 10/25/2015 Italy Buoni Poliennali Del Tesoro 5.25%, 11/01/2029 Bundesrepublik Deutschland 4.5%, 01/04/2013 France Government Bond OAT 3.75%, 04/25/2021 Porovnání relativní výkonnosti fondu Pioneer P.F. Global Defensive EUR s výkonností akciového a dluhopisového indexu indexovaná cena zhodnocení (%) listopad květen listopad 05 květen listopad květen Pioneer P.F. Global Defensive EUR Globální akciový index Globální dluhopisový index Zdroj dat: Morningstar Workstation, globální akciový index MSCI World a globální dluhopisový index Citi WGBI LC. Data od do (doporučený minimální investiční horizont 3 roky), indexovaná cena uvedena v EUR. * Data k

9 Vyvážená strategie Pioneer P.F. Global Dynamic CZK Akciová část v rozsahu min. 30 % a max. 70 % portfolia Cílem tohoto portfolia je dosažení zhodnocení kapitálu ve střednědobém až dlouhodobém horizontu Vhodný pro investory se střední tolerancí k riziku. Morningstar rating * * * Vstupní poplatek max. 3,5 % Top 10 správců v portfoliu* DWS Eurorenta Fidelity Funds Euro Bond Fund PIMCO Euro Bond Fund Pioneer Funds Euro Bond Gold Sachs Fds SICAV-Euro COREsm Eq Lyxor ETF EuroMTS Global Pictet Funds Lux European Equity Selection Italy Buoni Ordinari del Tesoro BOT 10/15/20 Lyxor ETF MSCI Europe Dexia Quant - Equities USA Porovnání relativní výkonnosti fondu Pioneer P.F. Global Dynamic EUR s výkonností akciového a dluhopisového indexu indexovaná cena zhodnocení (%) leden březen květen červenec září listopad leden březen květen červenec Pioneer P.F. Global Dynamic EUR Globální akciový index Globální dluhopisový index Zdroj dat: Morningstar Workstation, globální akciový index MSCI World a globální dluhopisový index Citi WGBI LC. Data od ( založení fondu) do (doporučený minimální investiční horizont je 5 let), indexovaná cena uvedena v EUR. * Data k

10 Progresivní strategie Pioneer P.F. Global Progressive CZK Akciová část v rozsahu až 100 % portfolia Cílem tohoto portfolia je dosažení zhodnocení kapitálu ve střednědobém až dlouhodobém horizontu Vhodný pro investory s vyšší tolerancí k riziku nebo jako doplněk konzervativnějšího portfolia. Morningstar rating * * * * Vstupní poplatek max. 5 % Top 10 správců v portfoliu* Gold Sachs Fds SICAV-Euro COREsm Eq Pioneer Funds U.S. Research Fund Dexia Quant Equities USA Pioneer Funds European Research JPMorgan Funds JPM Europe Equity Pioneer Funds European Quant Equity Pioneer Funds Top European Players Schroder Intl Sel Fd-Euro Equity Alpha Pictet Funds Lux European Equity Selection JPMorgan Funds US Dynamic Fund Porovnání relativní výkonnosti fondu Pioneer P.F. Global Progressive EUR s výkonností akciového a dluhopisového indexu indexovaná cena zhodnocení (%) Pioneer P.F. Global Progressive EUR Globální akciový index Globální dluhopisový index Zdroj dat: Morningstar Workstation, globální akciový index MSCI World a globální dluhopisový index Citi WGBI LC. Data od do (doporučený minimální investiční horizont je 5 let), indexovaná cena uvedena v EUR. * Data k

11 Jak investovat Zaujaly Vás tyto informace? Nechte si tedy Vaším finančním poradcem nebo osobním bankéřem sestavit individuální rizikový profil, zvažte své investiční cíle, a pak už jen zvolte jednu ze tří možností Využijte spojení top správců! Aktivní portfolia top správců Minimální počáteční investice do portfolií Pioneer Multibrand je Kč (nebo měnový ekvivalent), přičemž minimální výše investice v rámci jednotlivé strategie je vždy (v případě počáteční i následné investice) Kč (nebo měnový ekvivalent). Produkt v kostce přináší výhody investice do top fondů spravovaných renomovanými správci výběr ze tří investičních strategií možnost investice do běžně nedostupných fondů aktivita uvnitř fondů negeneruje daňové povinnosti nadstandardní informační otevřenost investice v české koruně bez měnového rizika jednoduchá a srozumitelná administrativa přehledně strukturovaný formulář s obsáhlými informacemi nadstandardní informační otevřenost v pravidelných čtvrtletních periodách budou zveřejňovány přehledy jednotlivých fondů, ve kterých uvidíte informace o výkonnosti portfolií Pioneer Multibrand, o aktivitě v portfoliu (přehled hlavních pozic na začátku a na konci každého kvartálu), dále seznam správců, jejichž fondy jsou zařazeny včetně jejich procentuálního podílu, komentář portfolio manažera k trhům a další informace měsíčně bude zveřejňován stručný přehled výkonnosti jednotlivých strategií roční výpis z majetkového účtu s aktuální hodnotou Vaší investice možnost na požádání v Klientském centru Pioneer Investments kdykoliv zdarma získat aktuální výpis s hodnotou investice

12 Pioneer Investments Danube House Karolinská 650/ Praha 8 Tento materiál není Prospektem fondu Pioneer P.F. Má pouze informativní charakter a nepředstavuje nabídku podílových listů. Před plánovanou investicí se seznamte s podmínkami investování, legislativními podmínkami investice, daňovými důsledky a souvisejícími riziky, která jsou popsána v Prospektu a manažerských pravidlech fondu Pioneer P.F. nebo ve Zjednodušeném prospektu a v Podmínkách pro Českou republiku. Tyto dokumenty lze získat zdarma na nebo na adrese Karolinská 650/1, Praha 8 či na vyžádání prostřednictvím bezplatných linek Klientského centra , V textu brožury se na některých místech používají zkrácené názvy podfondů lucemburské rodiny Pioneer P.F. Jejich úplné názvy jsou uvedeny v Prospektu a manažerských pravidlech fondu Pioneer P.F. Pioneer P.F. je fonds commun de placement s několika samostatnými podfondy založenými dle práva Lucemburského velkovévodství. Investice do podílových listů v sobě obsahuje riziko kolísání aktuální hodnoty investované částky a výnosů z ní a není zaručena návratnost původně investované částky. Minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Doporučujeme Vám, abyste se svým osobním bankéřem nebo finančním poradcem pečlivě projednali svou toleranci vůči investičnímu riziku. Pioneer Investments je obchodním označením společnosti Pioneer Global Asset Management S.p.A. a skupiny jejích dceřiných společností.

Pioneer - Multibrand Aktivní portfolia top správců. září 2007

Pioneer - Multibrand Aktivní portfolia top správců. září 2007 Pioneer - Multibrand Aktivní portfolia top správců září 2007 Aktivní správa top správců First-in-class Pioneer Funds Multibrand portfolia Jedinečnost tkví v kombinaci čtyřech vlastností: Aktivní správa

Více

Pioneer zajištěný fond 2

Pioneer zajištěný fond 2 Pioneer zajištěný fond 2 Zajištěné investice klidný růst Vašich peněz Zajištěné investice mají za cíl zabezpečit klientovi předem známou výši zhodnocení, zajistit návratnost alespoň počátečního vkladu

Více

Pioneer zajištěný fond

Pioneer zajištěný fond Pioneer zajištěný fond Zajištěné fondy Cílem zajištěných fondů je zabezpečit investorovi předem známou výši minimálního výnosu nebo zajistit návratnost alespoň počátečního vkladu či omezit velikost poklesu

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Vyvážený profil Smíšený fond ISIN: CZ0008472149 To nejlepší z akciového a dluhopisového trhu. Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 19.12.2018 680 004 355 CZK VÝKONNOST 1.2 1.15

Více

KB Konzervativní profil

KB Konzervativní profil KB Konzervativní profil Smíšený fond ISIN: CZ0008472156 To nejlepší z konzervativního světa investic Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018 1 336 364 603 CZK VÝKONNOST 1.2

Více

KB Absolutních výnosů

KB Absolutních výnosů KB Absolutních výnosů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008473543 Vydělávejte za každého počasí Doporučená délka investice 18 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018 4 298 679 365 CZK VÝKONNOST 1.06 1.04

Více

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE KONZERVATIVNÍ STRATEGIE Hlavním cílem je dodat Vašim úsporám potřebnou dynamiku a dosáhnout zhodnocení nad úrovní inflace. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 2 % až 5 % Doporučená délka investice 3

Více

Amundi CR Dluhopisový PLUS

Amundi CR Dluhopisový PLUS Amundi CR Dluhopisový PLUS Dluhopisový fond ISIN: CZ0008471976 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se dluhopisových trhů Doporučená délka investice 3 roky

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475118 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475126 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Dluhopisový Dluhopisový fond ISIN: CZ0008472511 Snadná a jednoduchá investice do českých státních dluhopisů Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 14.12.2018 604 240 099 CZK VÝKONNOST

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ KB PSA 1 - Popular Krátkodobá investice ISIN: CZ0008474491 Alternativa ke spořicím účtům, vhodný jako likviditní rezerva. Doporučená délka investice 2 roky+ Hodnota majetku (AUM) k 14.2.2019 405 517 568

Více

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475068 Univerzální investiční řešení, které se přizpůsobí a reaguje na tržní změny za Vás. Doporučená délka investice 3 roky

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer obligační fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů,

Více

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+ Amundi CR IM Akciový Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ0008475811 Doporučená délka investice 5 let+ Hodnota majetku (AUM) k 17.4.2019 2 059 995 877 CZK VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99 0.98 25. Feb 11.

Více

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed.

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed. Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking Moje investice o krok napřed. Budoucnost Vašich investic začíná dnes mynext představuje novou generaci komplexního řešení Vašich investic

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB PSA 2 - Popular Smíšený fond ISIN: CZ0008474483 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku

Více

UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Představení investičních služeb UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Privátní bankovnictví ( PB ) Propagační materiál * Březen 2012 Představení investičních služeb UCB PB Investiční služby dle potřeb a

Více

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473725 Alternativa ke spořicímu účtu, likviditní rezerva Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 12.12.2018 6 584

Více

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008471992 Vytvořte si likviditní rezervu, zhodnoťte své prostředky v krákotdobém horizontu Doporučená délka investice 18 měsíců+ Hodnota majetku

Více

Oznámení podílníkům. Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement. 8. listopadu 2010

Oznámení podílníkům. Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement. 8. listopadu 2010 Oznámení podílníkům 8. listopadu 2010 Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement Pioneer Funds P.F - Notice_Unitholders_2010_A5_CZ_v01.indd 1 3.11.2010 8:47:17 Pioneer Funds P.F - Notice_Unitholders_2010_A5_CZ_v01.indd

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a %

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a % DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let+ VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99

Více

BALANCOVANÁ STRATEGIE

BALANCOVANÁ STRATEGIE BALANCOVANÁ STRATEGIE Optimállní mix akciových a dluhopisových investic při definované míře rizika. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 5 % až 15 % Doporučená délka investice 4 roky VÝKONNOST 1.05 1.025

Více

Oznámení podílníkům. (dne 30. listopadu 2015)

Oznámení podílníkům. (dne 30. listopadu 2015) Oznámení podílníkům Pioneer Funds Global Investment Grade Corporate Bond Pioneer Funds Absolute Return Multi-Strategy Growth Pioneer Funds Multi Asset Real Return (dne 30. listopadu 2015) Obsah I. Společná

Více

Pioneer Funds - European Research Pioneer Funds - evropský akciový, ISIN LU (kat. A, non distributed)

Pioneer Funds - European Research Pioneer Funds - evropský akciový, ISIN LU (kat. A, non distributed) Pioneer Funds - European Research Pioneer Funds - evropský akciový, ISIN LU0119366440 (kat. A, non distributed) Základní údaje Obhospodařovatel fondu Pioneer Asset Management, S.A. Místo obchodní registrace

Více

Oznámení pro podílníky. Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes

Oznámení pro podílníky. Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes Oznámení pro podílníky Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes 16. prosince 2014 Obsah Oznámení pro podílníky... 3 1) Odůvodnění navrhovaného sloučení...

Více

KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM

KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM KBPB Short Term Strategy - třída PREMIUM Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475555 Alternativa ke spořicímu účtu. Nejbezpečnější a nejlikvidnější komponenta správy aktiv BRICK. Doporučená délka investice 1

Více

Amundi CR Balancovaný - dynamický

Amundi CR Balancovaný - dynamický Amundi CR Balancovaný - dynamický Smíšený fond ISIN: CZ0008471968 Investice do českých akcií a dluhopsiů kombinovaná s akciemi firem ze střední a východní Evropy. Doporučená délka investice 5 let Hodnota

Více

Nechte starost o Vaše investice

Nechte starost o Vaše investice IKS INVESTIČNÍ MANAŽER Nechte starost o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT IKS INVESTIČNÍ MANAŽER IKS Investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND C ND Třída C Nedistribuující, ISIN LU0133660471

PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND C ND Třída C Nedistribuující, ISIN LU0133660471 PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND C ND Třída C Nedistribuující, ISIN LU0133660471 PIONEER FUNDS je zahraniční osobou kolektivního investování ( Fond Commun de Placement ) založenou podle právního řádu

Více

PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND Pioneer Funds - evropský dluhopisový, ISIN LU0133659622

PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND Pioneer Funds - evropský dluhopisový, ISIN LU0133659622 PIONEER FUNDS EURO CORPORATE BOND Pioneer Funds - evropský dluhopisový, ISIN LU0133659622 Fond je jedním z podfondů podílového fondu PIONEER FUNDS. PIONEER FUNDS je zahraniční osobou kolektivního investování

Více

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed.

Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking. Moje investice o krok napřed. Exkluzivní řešení pro Vaše investice v UniCredit Private Banking Moje investice o krok napřed. Budoucnost Vašich investic začíná dnes mynext představuje novou generaci komplexního řešení Vašich investic

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61%

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61% DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let VÝKONNOST 1.1 1.05 1 0.95 0.9 0.85 0.8

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Peněžní trh Krátkodobá investice ISIN: CZ0008472529 Doporučená délka investice 6 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 28.11.2018 6 331 230 073 CZK VÝKONNOST 1.08 1.06 1.04 1.02 1 0.98 2008 2010 2012 2014

Více

Investiční horizont je minimálně 3 roky.

Investiční horizont je minimálně 3 roky. Amundi investiční manažer Nechte starosti o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT AMUNDi investiční MANAŽER Amundi investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

Amundi CR Balancovaný - konzervativní

Amundi CR Balancovaný - konzervativní Amundi CR Balancovaný - konzervativní Smíšený fond ISIN: CZ0008472008 Konzervativní investice do mixu českých státních dluhopisů a akcií Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 14.12.2018

Více

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH)

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) Hlavním cílem je dosáhnout optimálního zhodnocení Vašich úspor s využitím výhod investice do různých druhů aktiv. Podíl akciových investic může dosahovat 65

Více

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473154 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice

Více

Amundi Funds CPR Global Gold Mines

Amundi Funds CPR Global Gold Mines Amundi Funds CPR Global Gold Mines Akciový - rychle rostoucí trhy ISIN: LU0568608276 Investice do akcií firem těžících zlato může být vhodnou příležitostí v kontextu stále se navyšující peněžní zásoby,

Více

KB Privátní správa aktiv 5D - Exclusive A

KB Privátní správa aktiv 5D - Exclusive A KB Privátní správa aktiv 5D - Exclusive A Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473972 Staňte se vlastníkem těch nejvěhlasnějších firem a pravidelně dostávejte podíl na jejich zisku Doporučená délka investice

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB PSA 5D Popular Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ0008474707 Staňte se vlastníkem těch nejvěhlasnějších firem a pravidelně dostávejte podíl na jejich zisku. Doporučená délka investice 5 let Hodnota majetku

Více

KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 4 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473162 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice

Více

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Souhrnná nabídka podílových fondů Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Na základě Vašeho výběru si Vám dovolujeme blíže představit nabídků podílových fondů IKS a Amundi. V případě doplňujících dotazů

Více

Franklin Euro High Yield Fund

Franklin Euro High Yield Fund Franklin Euro High Yield Fund Franklin Templeton Investment Funds, Třída A(acc)EUR ISIN LU0131126574 Podfond investiční společnosti Franklin Templeton Investment Funds. Správcovská společnost je Franklin

Více

Představení nové nabídky ING Podílových fondů

Představení nové nabídky ING Podílových fondů Představení nové nabídky ING Podílových fondů Vladimíra Bartejsová, manažerka investičních produktů Praha, 11. října 2016 Agenda dnešního online semináře Představení nové nabídky ING Podílových fondů 1.

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Akciový - rychle rostoucí trhy ISIN: CZ0008474632 Využijte investičního potenciálu firem ze střední a východní Evropy, včetně Ruska a Turecka. Doporučená délka

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 1.2.2017) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Pro nezletilé Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené

Více

Účastnící tiskové konference. Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT

Účastnící tiskové konference. Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 11. února 2014 Účastnící tiskové konference Jan Vedral, místopředseda AKAT Jan Kabelka, člen Výkonného výboru AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Asset Management v roce 2013 CZK = 975 059 686

Více

Pioneer Investments. Profil skupiny. Klientské centrum 800 118 844 www.pioneerinvestments.cz info@pioneer.cz

Pioneer Investments. Profil skupiny. Klientské centrum 800 118 844 www.pioneerinvestments.cz info@pioneer.cz Klientské centrum 800 118 844 www.pioneerinvestments.cz info@pioneer.cz Pioneer Investments budova FILADELFIE Želetavská 1525/1 140 00 Praha 4 Pioneer Investments Profil skupiny Jedná se o propagační materiál

Více

Aplikace MyPioneer. www.pioneer.cz www.mypioneer.cz. Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public.

Aplikace MyPioneer. www.pioneer.cz www.mypioneer.cz. Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public. Aplikace MyPioneer www.pioneer.cz www.mypioneer.cz Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public. www.pioneer.cz www.mypioneer.cz Přihlašovací údaje pro klienta: Stačí zaregistrovat

Více

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti Kdo je Moventum? Moventum S.C.A je mezinárodní investiční platforma se sídlem v Lucembursku, která se specializuje na podporu nezávislých finančních poradců

Více

Oznámení podílníkům Podfondů:

Oznámení podílníkům Podfondů: Podfondů:» Pioneer Funds Euro Liquidity» Pioneer Funds Dynamic Credit» Pioneer Funds Absolute Return Currencies» Pioneer Funds Absolute Return Bond» Pioneer Funds Sterling Absolute Return Bond» Pioneer

Více

Pioneer Investments. Profil skupiny

Pioneer Investments. Profil skupiny Pioneer Investments Profil skupiny OBSAH Poslání a vize Pioneer Investments v letopočtech Produkty a služby Přístup založený na znalostech Proč právě Pioneer Investments? 1 Pioneer Investments Profil společnosti

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 2.1.2018) Fyzické osoby nepodnikatelé Pro Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené v těchto kategoriích:

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT

Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT 22. února 2012 Účastnící tiskové konference Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT Jan Vedral, člen Výkonného výboru AKAT 1 Asset Management v roce 2011 CZK = 793 328 351 971

Více

Přehled aktuálních investičních příležitostí (cenné papíry)

Přehled aktuálních investičních příležitostí (cenné papíry) Fondy pro "velké" investování a finanční plánování Dluhopisové fondy Pioneer Funds Global High Yield Světové dluhopisy s vysokým výnosem. LU08872235 (-hedged) Zajištěn do Conseq Invest Konzervativní IE0034074827

Více

BNP Paribas L1 Convertible Bond World zkráceně BNPP L1 Convertible Bond World

BNP Paribas L1 Convertible Bond World zkráceně BNPP L1 Convertible Bond World Convertible Bond World Profil společnosti BNP Paribas L1 byla založena v Lucemburku dne 29. listopadu 1989 na dobu neurčitou ve formě investiční společnosti s variabilním kapitálem s více podfondy v souladu

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! Proč investovat s NN Investment Fondy? Partners? Na základě jedné smlouvy lze investovat

Více

Oznámení pro Podílníky podfondu Pioneer Funds - Gold and Mining

Oznámení pro Podílníky podfondu Pioneer Funds - Gold and Mining Oznámení pro Podílníky podfondu Pioneer Funds - Gold and Mining 20. února 2014 Obsah Oznámení pro Podílníky podfondu... 2 1) Odůvodnění navrhovaného sloučení... 2 2) Možný dopad navrhovaného sloučení na

Více

Tisková konference. 21. února 2007

Tisková konference. 21. února 2007 Tisková konference 21. února 2007 Účastníci tiskové konference Jan D. Kabelka předseda představenstva AKAT Josef Beneš předseda předsednictva AFAM ČR Jan Barta člen představenstva AKAT, sekce kolektivního

Více

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 6. února 2013 Účastnící tiskové konference Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 1 Asset Management v roce 2012 CZK = 885 258 548 936 hodnota majetku k 31.12.2012 individuálně

Více

Aplikace MyPioneer. www.pioneer.cz www.mypioneer.cz. Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public.

Aplikace MyPioneer. www.pioneer.cz www.mypioneer.cz. Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public. Aplikace MyPioneer www.pioneer.cz www.mypioneer.cz Page 1 I For broker/dealer use only and not be distributed to the public. 1. První přihlášení a přehled 2. Často kladené otázky 1. Jak mohu získat přístup

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 21.2.2018) Fyzické osoby nepodnikatelé Pro Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené v těchto kategoriích:

Více

CPR Global Silver Age

CPR Global Silver Age CPR Global Silver Age Akciový - sektorově orientovaný ISIN: LU1425272355 Celosvětový fenomén stárnutí populace a dlouhodobě vyšší zisky Doporučená délka investice 5 let Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Pioneer Funds - U.S. Pioneer Fund Pioneer Funds - americký akciový - Pioneer Fund, ISIN: LU0133643469

Pioneer Funds - U.S. Pioneer Fund Pioneer Funds - americký akciový - Pioneer Fund, ISIN: LU0133643469 Pioneer Funds - U.S. Pioneer Fund Pioneer Funds - americký akciový - Pioneer Fund, ISIN: LU0133643469 Základní údaje Obhospodařovatel fondu Místo obchodní registrace Investiční zaměření Zahájení výpočtu

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 2. 1. 2019) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Pro nezletilé Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené

Více

Aplikace MyPioneer.

Aplikace MyPioneer. Aplikace MyPioneer www.pioneer.cz www.mypioneer.cz (aktualizace 18.7.2017) 1. První přihlášení a přehled 2. Často kladené otázky 1. Jak mohu získat přístup do aplikace? 2. Jaké je mé uživatelské jméno

Více

Specifické informace o fondech

Specifické informace o fondech Specifické informace o fondech Investiční životní pojištění TOP Comfort (SIF) ÚČEL V tomto dokumentu naleznete klíčové informace o jednotlivých investičních fondech, do kterých je možné v rámci produktu

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 1.11.2016) Fyzické osoby nepodnikatelé - nezletilé Pro nezletilé Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené

Více

Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic

Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic 19. května 2016 Kvůli narůstající politické a ekonomické nejistotě snižujeme ve všech třech strategiích podíl evropských akciových investic Současné makroekonomické prostředí a narůstající politická nejistota

Více

Statuty NOVIS Pojistných Fondů

Statuty NOVIS Pojistných Fondů STATUT NOVIS GARANTOVANĚ ROSTOUCÍ POJISTNÝ FOND NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond vytváří a spravuje NOVIS Poisťovňa a.s., se sídlem Námestie Ľudovíta Štúra 2, 811 02 Bratislava, IČO: 47 251 301,

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 1. 10. 2018) Fyzické osoby nepodnikatelé Pro Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené v těchto kategoriích:

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 1.12.2016) Fyzické osoby nepodnikatelé Pro Klienty s uzavřenou Rámcovou smlouvou Clear Deal jsou dostupné produkty a služby uvedené v těchto kategoriích:

Více

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Souhrnná nabídka podílových fondů Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Na základě Vašeho výběru si Vám dovolujeme blíže představit nabídků podílových fondů IKS a Amundi. V případě doplňujících dotazů

Více

Investiční espresso - srovnání smíšených fondů

Investiční espresso - srovnání smíšených fondů Investiční espresso - srovnání smíšených fondů 9.9.2012 Vydání č.3 Smíšené otevřené fondy - jejich strategie a nabídka v ČR Obsah Úvod - strana 1 Fond C- Quadrat Arts Best Momentum ve srovnání s jinými

Více

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé

Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od ) Fyzické osoby nepodnikatelé Nabídka produktů a služeb Clear Deal (platná od 7.7.2016) Fyzické osoby nepodnikatelé Tato Nabídka produktů a služeb Clear Deal je platná pro Klienty s Rámcovou smlouvou Clear Deal. Investiční jednorázové

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Chcete investovat s námi? O společnosti Jsme Vaši partneři pro důležitá investiční rozhodnutí Investování s NN Fondy je hračka 1Uzavřete Komisionářskou smlouvu. 2Počkejte na aktivaci Vašeho účtu (info

Více

OVB Allfinanz, a.s., Baarova 1026/2, Praha 4, IČ: , zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka č. 9697

OVB Allfinanz, a.s., Baarova 1026/2, Praha 4, IČ: , zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka č. 9697 Můj majetek je vyšší než 4násobek ID003 12/2008 ORIGINÁL PRO CONSEQ Můj majetek je vyšší než 4násobek ID003 12/2008 KOPIE PRO OVB Můj majetek je vyšší než 4násobek ID003 12/2008 KOPIE PRO PORADCE Můj majetek

Více

OBSAH. C-QUADRAT Strategie AMI (T) CZK. Všeobecné produktové informace Vývoj fondu a ukazatele Simulovaný a skutečný vývoj fondu a ukazatele/

OBSAH. C-QUADRAT Strategie AMI (T) CZK. Všeobecné produktové informace Vývoj fondu a ukazatele Simulovaný a skutečný vývoj fondu a ukazatele/ MĚSÍČNÍ ZPRÁVA DUBEN 2016 C-QUADRAT Strategie OBSAH C-QUADRAT Strategie Všeobecné produktové informace Vývoj fondu a ukazatele Simulovaný a skutečný vývoj fondu a ukazatele/ Vývoj pravidelné investice

Více

Pioneer Funds European Equity Target Income

Pioneer Funds European Equity Target Income Pioneer Funds European Equity Target Income Třída A CZK_Hedged D 30. června 2015 Slide 1 I Pioneer Funds European Equity Target Income CZK_Hedged třída Pioneer Funds European Equity Target Income byla

Více

Franklin Technology Fund

Franklin Technology Fund Franklin Technology Fund Franklin Templeton Investment Funds, Třída A(acc)EUR ISIN LU0260870158 Podfond investiční společnosti Franklin Templeton Investment Funds Správcovská společnost je Franklin Templeton

Více

Allianz účastnický povinný konzervativní fond

Allianz účastnický povinný konzervativní fond Allianz účastnický povinný konzervativní fond Investice do konzervativního účastnického fondu je vhodná pro účastníky, kteří mají zájem při nízké míře rizika ve střednědobém horizontu participovat na výnosu

Více

Statuty NOVIS Pojistných Fondů

Statuty NOVIS Pojistných Fondů STATUT NOVIS GARANTOVANĚ ROSTOUCÍ POJISTNÝ FOND NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond vytváří a spravuje NOVIS Poisťovňa a.s., se sídlem Námestie Ľudovíta Štúra 2, 811 02 Bratislava, IČO: 47 251 301,

Více

Programy Investování. investičního životního pojištění

Programy Investování. investičního životního pojištění Programy Investování investičního životního pojištění Programy Investování investičního životního pojištění Programy investování investičního životního pojištění MetLife MetLife pojišťovna a.s., nabízí

Více

Allianz účastnický povinný konzervativní fond

Allianz účastnický povinný konzervativní fond Allianz účastnický povinný konzervativní fond Investice do konzervativního účastnického fondu je vhodná pro účastníky, kteří mají zájem při nízké míře rizika ve střednědobém horizontu participovat na výnosu

Více

Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments

Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments 6. dubna 2010 Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments Dovolujeme si Vás informovat o tom, že dne 1. dubna 2010 se sloučily společnosti BNP Paribas Investment Partners

Více

Allianz účastnický povinný konzervativní fond

Allianz účastnický povinný konzervativní fond Allianz účastnický povinný konzervativní fond Investice do konzervativního účastnického fondu je vhodná pro účastníky, kteří mají zájem při nízké míře rizika ve střednědobém horizontu participovat na výnosu

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 BEST ASSET MANAGEMENT COMPANY 2015 ŠIROKÉ PORTFOLIO PRODUKTŮ AKCIE, ETF, CERTIFIKÁTY

Více

Oznámení podílníkům fondu: Pioneer S.F. (15. ledna 2018)

Oznámení podílníkům fondu: Pioneer S.F. (15. ledna 2018) Oznámení podílníkům fondu: Pioneer S.F. (15. ledna 2018) Obsah 01 Změna názvu Fondu 3 02 Změna názvu kategorie 4 03 Zrušení podfondů 4 04 Sloučení podfondů 5 2 Vážený podílníku, po sloučení Pioneer Investments

Více

Ranking investičních fondů (říjen 2013)

Ranking investičních fondů (říjen 2013) INVESTIČNÍ FONDY ZHODNOCUJEME INFORMACE Ranking investičních fondů (říjen 2013) Ranking Analizy Online je nástroj, který jednoduchým způsobem pomáhá investorům určit nejlepší a nejhorší investiční řešení

Více

Trh podílových fondů. pro Hospodářské noviny

Trh podílových fondů. pro Hospodářské noviny pro Hospodářské noviny 24.08.2017 Základní rozdělení kapitol Trh podílových fondů I. Agregovaná data a vývoj trhu II. Největší fondy III. Investování do podílových fondů a jejich výkonnost Agregovaná data

Více