DĚKUJE VŠEM SPONZORŮM, KTEŘÍ SVÝMI FINANČNÍMI DARY V ROCE 2011 UMOŽNILI DOKONČIT STAVEBNÍ ÚPRAVY DC A ZAJISTILI JEHO PLYNULÝ PROVOZ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DĚKUJE VŠEM SPONZORŮM, KTEŘÍ SVÝMI FINANČNÍMI DARY V ROCE 2011 UMOŽNILI DOKONČIT STAVEBNÍ ÚPRAVY DC A ZAJISTILI JEHO PLYNULÝ PROVOZ."

Transkript

1 založené a provozované Náboženskou obcí Církve československé husitské v Žebráku pro děti od 5 do 12 let DĚKUJE VŠEM SPONZORŮM, KTEŘÍ SVÝMI FINANČNÍMI DARY V ROCE 2011 UMOŽNILI DOKONČIT STAVEBNÍ ÚPRAVY DC A ZAJISTILI JEHO PLYNULÝ PROVOZ.

2 Vážený pane Martine Romane, děkujeme Vám za to, že pomáháte těm, kteří to nejvíce potřebují. Váš výběr charit ukazuje na to, že především pomáháte těm nejslabším. Jako pastorační asistenti Církve československé husitské se setkáváme s osudy dětí i dospělých odkázaných na pomoc nejen asistenční, ale také finanční. Děkujeme Vám za to, že slyšíte i prosby těch, kteří potřebují vytvořit podmínky pro svou charitativní práci, ať s dětmi, seniory nebo pro ochranu přírody. Nevíme, zda jste věřící, nebo ne, ale naplňujte jediný a nejdůležitější Boží zákon, zákon lásky k bližnímu. Děkujeme i kolektivu pracovníků, který Vám pomáhá Váš projekt uskutečňovat a s nímž jsme spolupracovali. Děkujeme paní Lucii Dickové a paní Monice Kludské. POŽEHNANÝ ROK 2012 V PRÁCI I RODINĚ PŘEJÍ DĚTI A PRACOVNÍCI DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO V ŽEBRÁKU.

3 Vážený pane magistře, vážený pane Soukupe. Pracovníci dětského centra Srdíčko při NO CČSH Vám velmi, velmi děkují za dar Kč v roce 2011, z něhož mohli být uhrazeny osobní náklady našich pracovníků. Chceme Vás ujistit, že tyto peníze nebyly nijak zneužity. Pracovníkům byly vypláceny formou DPP minimální odměny za jejich práci a DPP bylo také především zákonnou ochranou NO CČSH jako zaměstnavatele. Nemůžeme Vám ani vypsat jakou starost jste vedení DC odejmul svým velkorysým darem, Každá dohoda obsahuje též výkaz konkrétní práce a jsou také řádně odvedené daně Finančnímu úřadu. Zasíláme Vám účetní průběh vyplácených DPP a faktur za odvedenou práci pro DC. Pane magistře, koncem ledna proběhne v Dětském centru nejvyšší církevní finanční revize, která se bude rovnat auditu. Poslední audit zahrnoval rok 2006 až V současnosti si ho nemůžeme dovolit. Tato kontrola, která je určena pouze pro nejvyšší církevní orgány se dohodla nám pomoci a provedou jí u nás. Samozřejmě Vás budeme informovat o výsledku této kontroly.

4 Vážená paní doktorko, vážená paní Klasnová Bártová, Dětské centrum v Žebráku při Náboženské obci CČSH Vám děkuje za významnou pomoc k zachování jeho provozu v roce Dar, který jsme Vaším přičiněním získali jako pomoc od Věcí veřejných nám umožnil zajistit 70% finančních prostředků na výdej energií tj. elektřiny, plynu a vodného. Nemohli jsme se Vám ničím odvděčit než propagací Vašich postojů směrem k sociální politice Vaší strany a to jak mezi rodiči dětí, kterých je již v současnosti zapsaných v DC 50, ale i na veřejných akcí kam zasahujeme svou spoluprací s různými organizacemi. Je naší povinností Vás přesvědčit, že dar byl použit výhradně ve prospěch určeného zařízení. Zpracované podklady prošly účetnictvím vikariátního účetního a jsou zaúčtovány v celkovém účetnictví Dětského centra bude hospodaření DC v roce 2011 podrobeno nejvyšší finanční kontrole ústřední rady CČSH. Zprávu z provedené kontroly Vám ještě dodatečně zašleme.

5 Vážený pane inženýre, vážený pane Vlachu Je nám velkou ctí, že patříte mezi pracovníky Dětského centra. Vaše všestranné schopnosti nám nesmírně usnadňují řešení všech technických problémů. Velmi dobře znáte naše těžkosti s provozem centra a tak nám pomáháte ještě jako sponzor. V letošním roce 2011 jste pomohl materiálově a to celkem částkou 5000 Kč a finančně (platby barev do tiskárny, pravidelným příspěvkem na platbu počítačové domény) ve výši Kč. Děkujeme Vám, že nám pomáháte při řešení našich starostí se zajištěním provozu centra nejen pracovně, ale i finančně.

6 Vážený pane starosto, vážená městská rado, Pracovníci Dětského centra a rodiče dětí Vám děkují za finanční pomoc pro jeho provoz, ale především i za váš zájem. Prostředky jsou výhradně použity ve prospěch našich dětí a o jejich využití je rozhodováno ve správních jednáních. V letošním roce jste nám významně pomohli a bylo pro nás přínosem, že významní sponzoři hodnotili váš přístup jako Samosprávy velmi pozitivně. Pane starosto, kdykoli jsme se na Vás obrátili, vždy jste tu byl pro nás a vyslechl jste naše problémy a co je nejdůležitější, vždy jste pomohl. Zasíláme Vám účetní výsledovku, ve které jsou rozděleny finanční prostředky jaké vlastní zdroje pro dotaci Bavorské církve a ostatní provozní prostředky. V roce 2011 jste nám poskytli Kč. Pro nadace a charity je velmi důležité, že se můžeme opřít o Váš zájem a podporu. Také i za to děkujeme. Věříme, že nám zachováte vaší podporu i v roce Ve vaší náročné práci i ve správě našeho města Vám přejeme hodně sil zdraví a také úspěchu.

7 Děkujeme panu Jiřímu Perglovi - Pivovarská 2 ze Žebráka, který svou odbornou prací na jednom z důležitých ozdravných opatření a to na úpravu celého prostoru pro práci s dětmi venku, věnoval DC a dětem práci v částce Kč Děkujeme majiteli PIPELIFE SANITOP s.r.o., JUDr. Antonínu Sudíkovi, který věnoval DC materiál k odvodnění areálu DC v částce Kč

8 Vážení rodiče, vedení Dětského centra Vám jménem vedoucí Nadi Procházkové a statutárního zástupce Mgr. Růženy Adamové i všech ostatních pracovníků DC děkuje za spolupráci a finanční i provozní pomoc v roce Vaše pomoc pro nás znamená, že jste s provozem spokojeni a že máte o činnost DC zájem. Dětské centrum bylo ještě v roce 2011 ve fázi výstavby a plnění nařízených ozdravných opatření. Také naši pracovníci jsou bohužel časově zaneprázdněni studiem na Husově institutu. Takže ne vždy mohla být zajištěna pravidelnost provozu. Od poloviny ledna budeme řešit provoz operativněji, abyste se na něj mohli spolehnout. Vy všichni víte, že náš provoz je plně závislý na sponzorech. Mrzí nás, že se nepovedla sbírka v naší místní Jednotě. Domnívali jsme se, že získáme od dobrovolných dárců nějaké peníze. Kasička nebyla dosud předána, ale jak obsah její napovídá, bude to zanedbatelné. O tom Vám informaci ještě podáme. Žádáme Vás, abyste si prostudovali účetní výpis, jak bylo z vašimi dary naloženo. V roce 2011 jste v darech věnovali na materiál pro děti a na realizaci ozdravných opatření celkem Kč. Děkujeme ještě jednou za pomoc.

9 Vážený pane Odehnale, vážený pane podnikateli, děti a pracovníci dětského centra Vám děkují za Váš finanční dar na podporu ozdravných opatření požadovaných KHES z hlediska bezpečnosti dětí Kč byla pro DC významná částka, která pomohla uhradit zatravnění plochy pro děti a některý drobný stavební materiál. Vážíme si Vašeho daru a v účetním výsledku vás chceme informovat o jeho užití. Naše organizace je plně závislá na sponzorských darech a o to si více vážíme Vašeho přístupu.

10 Vážená paní Pechanová, děti a pracovníci dětského centra Vám děkují za Vaše finanční dary, kterými průběžně a pravidelně podporujete Dětské centrum Srdíčko. Od roku 2006 jste stálým sponzorem, kterého si nesmírně vážíme. Částka, kterou jste činnost DC podpořila v roce 2011 činí 1950 Kč. Váš dar byl použit výhradně ve prospěch DC. Zasíláme Vám účetní výsledovku, ve které se seznámíte s jeho užitím. Naše organizace je plně závislá na sponzorských darech a velmi si vážíme Vaší soustavné pomoci

11 Vážený pane Brázdo, vážený pane podnikateli, děti a pracovníci dětského centra Vám děkují za Váš finanční dar na úhradu osobních nákladů dobrovolníků pracujících s dětmi. Podle zákona 563 MŠMT musí být práce s dětmi podložena alespoň smlouvou na DPP. Je to velký problém zajistit na tento účel finanční prostředky. Proto částka, kterou jste se uvolil poskytnout nám na tento účel byla pro nás významná a použili jsme to ji opravdu v krajním případě, pro rok 2012 nám ještě z tohoto daru zůstává na tento účel 500 Kč, který vám doúčtujeme na konci roku. Vážíme si Vašeho daru a v účetním výsledku vás chceme informovat o jeho užití. Naše organizace je plně závislá na sponzorských darech a o to si více vážíme Vašeho přístupu. Dále nám dovolte, abychom Vám poděkovali za Vaší práci na stavebních úpravách DC, které jste s námi prožíval celách pět let a věříme v následné přátelské vztahy i do budoucnosti. Děkují Vám děti, rodiče i pracovníci Dětského centra.

12 Vážená paní doktorko, vážená paní Chládková. děti a pracovníci Dětského centra Srdíčko při NO CČSH v Žebráku Vám děkují za Váš dar, kterým jste podpořila provoz centra. Ujišťujeme Vás, že dar byl využitý pouze ve prospěch dětí. Naše nezisková organizace je plně závislá ve všech ekonomických ukazatelích na sponzorských darech. Vážíme si proto velmi každého otevřeného srdce pro naše děti, které nemají vždy stejné sociální podmínky jako ostatní. Děkujeme tedy ještě jednou a zasíláme vyúčtování účelu, ke kterému se Váš dar vázal. ČARUJEME S BYLINKAMI

13 MY, DĚTI Z DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO V ŽEBRÁKU DĚKUJEME FIRMĚ PRODUCTION KLADNO s.r.o., BILLUNDSKÁ 2757, KLADNO ZA MIMOŘÁDNÝ DAR, KTERÝ OBOHATÍ NAŠE AKTIVITY A Z KTERÉHO MÁME VELIKOU RADOST. K TOMUTO PODĚKOVÁNÍ SE PŘIPOJUJÍ I PRACOVNÍCI DC. TAKOVÝ DAR V HODNOTĚ KČ BYCHOM NIKDY NEMOHLI DĚTEM DOPŘÁT. DĚKUJEME.

14 Děti a pracovníci Dětského centra děkují dalším dárcům za významnou pomoc. Také tyto finanční prostředky jsou vedeny účelově ve prospěch našich dětí. Do dětského centra Srdíčko příspěli v roce 2011 také pracovníci DC: Mgr Adamová Kč, Čeháková L Kč, Procházková Naďa 1500 Kč

15 Děti ze Srdíčka a pracovníci DC děkují firmě Pompo z Unhoště za hračky. Hračky byly dovezeny zdarma a tak firma pomohla DC finančně a obohatila hravé aktivity dětí DĚKUJEME

1. Cíl projektu. K 1. lednu 2016 jsme ukončili pětileté období naplněním stanoveného modelu volnočasových aktivit dětí. Naším cílem bylo vyplnit čas

1. Cíl projektu. K 1. lednu 2016 jsme ukončili pětileté období naplněním stanoveného modelu volnočasových aktivit dětí. Naším cílem bylo vyplnit čas 1. Cíl projektu. K 1. lednu 2016 jsme ukončili pětileté období naplněním stanoveného modelu volnočasových aktivit dětí. Naším cílem bylo vyplnit čas dětí smysluplnými zájmovými činnostmi. Ne vždy se dařilo.

Více

ZŘIZOVACÍ LISTINA Ze dne:

ZŘIZOVACÍ LISTINA Ze dne: NÁBOŽENSKÁ OBEC CÍRKVE ČESKOSLOVENSKÉ HUSITSKÉ V ŽEBRÁKU Náměstí 146, 267 53 Žebrák - IČO 475 602 66 telefon 311 533 269 email: adamova.ruzena@quick.cz ZŘIZOVACÍ LISTINA Ze dne: 29. 1. 2006 OBNOVENA A

Více

(nikoli výuka náboženství)

(nikoli výuka náboženství) Anotace projektu: Poskytnout všem kategoriím dětí od 5 do 11 let smysluplnou zájmovou činnost se zastřešením křesťanské mravní výchovy a misijní katecheze. (nikoli výuka náboženství) Pod záštitou starosty

Více

ředitelka nadace Agrofert

ředitelka nadace Agrofert PODPORA DĚTÍ A MLÁDEŽE V Nadaci AGROFERT věříme, že investice do dětí, jejich rozvoje a vzdělávání, jsou jedny z nejdůležitějších. Snažíme se pomáhat všude tam, kde cítíme, že je to nejvíce třeba. Fandíme

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO

VÝROČNÍ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO VÝROČNÍ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO ZŘÍZENÉHO A PROVOZOVANÉHO NÁBOŽENSKOU OBCÍ CÍRKVE ČESKOSLOVENSKÉ HUSITSKÉ V ŽEBRÁKU ROK 2012 NÁZEV PROJEKTU ROK 2010-2015 NE DĚTEM ULICE ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2-4 ORGANIZAČNÍHO

Více

Zpracovala Milena Nová

Zpracovala Milena Nová Zpracovala Milena Nová Osobnost Mistra Jana Husa je pro Dětské centrum Srdíčko a i pro NO CČSH v Žebráku každoročně pramenem inspirací, jak se dotknout nejen životního osudu Mistra Jana, ale především

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

ARCIDIECÉZNÍ CHARITA OLOMOUC S T A N O V Y

ARCIDIECÉZNÍ CHARITA OLOMOUC S T A N O V Y ARCIDIECÉZNÍ CHARITA OLOMOUC S T A N O V Y Charita, jako milosrdná láska, je naplňováním Kristovy výzvy vyhledávat potřebné a pomáhat bližnímu v nouzi. I. Zřízení Arcidiecézní charita Olomouc (dále jen

Více

Výroční zpráva za r. 2011. Občanské sdružení Otevřené srdce

Výroční zpráva za r. 2011. Občanské sdružení Otevřené srdce Výroční zpráva za r. 2011 Občanské sdružení Otevřené srdce Obsah 1.Fakta o občanském sdružení 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO OBDOBÍ ZÁŘÍ 2014 AŽ ČERVEN 2015 NÁZEV PROJEKTU: NE DĚTEM ULICE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO OBDOBÍ ZÁŘÍ 2014 AŽ ČERVEN 2015 NÁZEV PROJEKTU: NE DĚTEM ULICE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA DĚTSKÉHO CENTRA SRDÍČKO OBDOBÍ ZÁŘÍ 2014 AŽ ČERVEN 2015 NÁZEV PROJEKTU: NE DĚTEM ULICE CÍL PROJEKTU: VOLNOČASOVÉ AKTIVITY DĚTÍ OD PĚTI DO DVANÁCTI LET - UMOŽNIT DĚTEM REALIZACI JEJICH

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2014 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Ze dne: 05.03. 2006 S 5 A AKTUALIZOVÁNO DNE 01. 06. 2010

Ze dne: 05.03. 2006 S 5 A AKTUALIZOVÁNO DNE 01. 06. 2010 POD ZÁŠTITOU CÍRKVE ČESKOSLOVENSKÉ HUSITSKÉ V ŽEBRÁKU. NÁMĚSTÍ 146 267 53 ŽEBRÁK IČO : 475 602 66 TELEFON: 311 533 269 E-mail- DC.srdícko.zebrak@seznam.cz ZPRACOVALA DNE 05. 03. 2006 Nová Milena AKTUALIZOVÁNO

Více

N A D A Č N Í F O N D

N A D A Č N Í F O N D N A D A Č N Í F O N D K A R D I N Á L A M I L O S L A V A V L K A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 6 Úvodní slovo pro výroční zprávu Nadačního fondu kardinála Miloslava Vlka za rok 2006 Vážení přátelé,

Více

POKYN KVESTORA Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

POKYN KVESTORA Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Kód: PK/7/2004 Druh: POKYN KVESTORA Název: Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně závaznost: Datum vydání: 29.9.2004 Účinnost:

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBSAH: Úvodní slovo Základní údaje Poslání Hospodaření Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, RAFAEL DĚTEM, nadační fond byl založen, aby pomáhal zejména

Více

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Obsah: 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o Nadačním fondu Julinka 3. Struktura fondu 4. Poslání a účel fondu 5. Akce pořádané Nadačním fondem Julinka v roce 2014

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI?

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? Obsah výroční zprávy 2011 Úvodní slovo 3 Historie sdružení 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové sdružení 6 Činnost 7 Hospodaření sdružení 11 Identifikační údaje 12 Poděkování

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

Zapsaný spolek,,liberecké fórum VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Úvodní slovo předsedy sdružení

Zapsaný spolek,,liberecké fórum VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Úvodní slovo předsedy sdružení Zapsaný spolek,,liberecké fórum VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Úvodní slovo předsedy sdružení Vážení přátelé, je tu další rok a naše nezisková organizace je na trhu již šest let, tak mi dovolte úvodem naši

Více

Kolektiv autorů Nasavrky pro pokladníky

Kolektiv autorů Nasavrky pro pokladníky Kolektiv autorů Nasavrky 2018 pro pokladníky Výkazy Přehled o majetku a závazcích Přehled o příjmech a výdajích Výkazy jsou zaokrouhleny na celé tisíce Kč. Zaokrouhlování se provádí podle pravidel zaokrouhlování.

Více

Výroční zpráva 2008 Domov na půl cesty MAJÁK

Výroční zpráva 2008 Domov na půl cesty MAJÁK Výroční zpráva 2008 Domov na půl cesty MAJÁK Obsah: 1. Základní údaje 2. Důležité události v roce 2008 3. Činnost Domova na půl cesty MAJÁK 4. Pracovní tým 5. Finanční zpráva 2008 6. Poděkování 1. Základní

Více

Transparentnost organizací občanské společnosti Ing. Pavel Bachmann, Ph.D. katedra managementu

Transparentnost organizací občanské společnosti Ing. Pavel Bachmann, Ph.D. katedra managementu Transparentnost organizací občanské společnosti Ing. Pavel Bachmann, Ph.D. katedra managementu Transparentnost OOS Proč transparentnost OOS? organizace jsou v maximální míře odloučeny od státu, stát se

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

Mikroregion Litavka dobrovolný svazek obcí Husova 2, Zdice IČO : Místo uskutečnění přezkoumání: Ul. Čs.

Mikroregion Litavka dobrovolný svazek obcí Husova 2, Zdice IČO : Místo uskutečnění přezkoumání: Ul. Čs. Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Litavka za rok 2017 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků

Více

Úřad vlády České republiky Odbor interního auditu a kontroly. Nejčastější nedostatky při čerpání dotací a změny ve směrnici na rok 2015

Úřad vlády České republiky Odbor interního auditu a kontroly. Nejčastější nedostatky při čerpání dotací a změny ve směrnici na rok 2015 Úřad vlády České republiky Odbor interního auditu a kontroly Nejčastější nedostatky při čerpání dotací a změny ve směrnici na rok 2015 20. října 2014 Výkon veřejnosprávních kontrol výkon průběžných a následných

Více

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (osvědčení KAČR č. 433).

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (osvědčení KAČR č. 433). Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření obce Močovice za rok 2014 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí)

Více

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433).

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433). Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření obce Močovice za rok 2018 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí)

Více

Postavení církví z pohledu zákona o veřejných zakázkách

Postavení církví z pohledu zákona o veřejných zakázkách Postavení církví z pohledu zákona o veřejných zakázkách 28.3.2013 Největší právnická firma v České republice Klienty nejlépe hodnocená právnická kancelář v České republice Největší právnická firma v České

Více

Výzva na podporu propagace záchranných programů Podmínky pro příjemce podpory

Výzva na podporu propagace záchranných programů Podmínky pro příjemce podpory Výzva na podporu propagace záchranných programů Podmínky pro příjemce podpory Výzva je součástí projektu Propagace záchranných programů zvláště chráněných druhů v České republice, který byl finančně podpořen

Více

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Obsah 1. Obecné údaje o společnosti 2. Zpráva o činnosti 2.1 Hlavní činnost 2.2 Doplňková činnost 3. Finanční zpráva 3.1 Účetní výkazy

Více

Zápis z monitorovací návštěvy

Zápis z monitorovací návštěvy Zápis z monitorovací návštěvy I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Číslo projektu Typ projektu Název organizace Název projektu Monitoringu se zúčastnili: Za NROS Za příjemce: Datum návštěvy II. KONTROLA VĚCNÉ REALIZACE

Více

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ Podle zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, auditorského standardu č. 52, dalších relevantních předpisů

Více

Stanovy Farní charity Prachatice

Stanovy Farní charity Prachatice Stanovy Farní charity Prachatice Farní charita Prachatice je součástí římskokatolické církve. Jejím posláním je služba milosrdné lásky církve lidem v nouzi, a to bez ohledu na jejich rasu, národnost, náboženství

Více

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP,

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, přišla chvíle, kdy hodnotíme právě uplynulý rok 2014. Předkládáme Vám účet z činnosti, a zpovídáme se z hospodaření s finančními prostředky. Chceme být stručné, ale

Více

Úvodní slovo předsedy správní rady. Vážení přátelé,

Úvodní slovo předsedy správní rady. Vážení přátelé, Výroční zpráva 2012 Úvodní slovo předsedy správní rady Vážení přátelé, dovoluji si toto oslovení proto, že na úvod naší zprávy chci poděkovat všem podporovatelům nově založeného Nadační fond ZELENÉ OUSTÍ,

Více

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 O b s a h - Úvod - Základní údaje - Správní rada nadace - Účel nadace - Přehled o činnosti za rok 2012 - Finanční část hospodaření za rok 2012 - Audit - Poděkování

Více

* minulých let (+zisk,(-) ztráta) Výsledek hospodaření: B. Rezervy. Cizí zdroje. * běžného roku (+zisk,(-) ztráta) Dlouhodobý hmotný majetek

* minulých let (+zisk,(-) ztráta) Výsledek hospodaření: B. Rezervy. Cizí zdroje. * běžného roku (+zisk,(-) ztráta) Dlouhodobý hmotný majetek Dvojí pohled na MAJETEK podniku Věcný (Co? Který?) -druhy majetku A. Pohledávky za upsaný nesplacený ZK Vlastnický (Odkud? Čí?) -profinancování B. Stálý (dlouhodobý) majetek Dlouhodobý nehmotný majetek

Více

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 3 Obsah Úvodní slovo předsedy správní rady 4 Základní údaje o nadačním fondu 6 Přehled činností nadačního fondu v roce 2013 8 Soupis nadačních příspěvků v roce

Více

Darovací smlouva na finanční dar

Darovací smlouva na finanční dar Darovací smlouva na finanční dar uzavřená ve smyslu ust 2055 a násl zákona č 89/2012 Sb, občanského zákoníku, v platném znění, dne [Datum] mezi Drab foundation nadační fond a [Jméno subjektu] Níže uvedeného

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI Střední zdravotnická škola, Cheb, Hradební 2 sídlo: Hradební 2, 350 38 Cheb, IČ: 00669733 zastupující osoba: Mgr. Zdeněk Hrkal IČ: (dále jen zadavatel

Více

Počítáte s námi? z. s.

Počítáte s námi? z. s. ZAPSANÝ SPOLEK POČÍTÁTE S NÁMI? z. s. strana 1 Obsah výroční zprávy 2014 Úvodní slovo 3 Historie spolku 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové spolku 6 Činnost 7 Hospodaření spolku 13 Identifikační údaje

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

NADACE ČESKÉ POŠTY. Výroční zpráva

NADACE ČESKÉ POŠTY. Výroční zpráva NADACE ČESKÉ POŠTY Výroční zpráva 2017 Obsah dokumentu 1 Úvodní slovo předsedy správní rady 3 2 Základní údaje o Nadaci České pošty 4 3 Orgány Nadace České pošty k 31. 12. 2017 5 4 Nadace České pošty v

Více

Dokladování nákladů uskutečněných v projektech programu HORIZONT 2020

Dokladování nákladů uskutečněných v projektech programu HORIZONT 2020 Osobní náklady 1. pracovní smlouvy (PS), popř. DPP, DPČ včetně všech dodatků Osobní náklady musí být stanoveny v souladu s interními směrnicemi ČZU. Za uznatelný osobní náklad se považuje úhrada za skutečně

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj Invalidní vozík pro Michalku Michalčin příchod na svět nebyl příliš veselý. Ihned po porodu prodělala krvácení do mozku, které bohužel zapříčinilo celoživotní následky. Lékaři

Více

Výroční zpráva. Nadace pro obnovu církevních památek děkanství znojemského 669 02 Znojmo, Mikulášské náměstí 13, IČ 456 69 392

Výroční zpráva. Nadace pro obnovu církevních památek děkanství znojemského 669 02 Znojmo, Mikulášské náměstí 13, IČ 456 69 392 Nadace pro obnovu církevních památek děkanství znojemského 669 02 Znojmo, Mikulášské náměstí 13, IČ 456 69 392 Výroční zpráva 2008 Bůh nám neodnímá břímě života, ale dává nám sílu, abychom je unesli. -

Více

Nové hospoda ení brněnské diecéze

Nové hospoda ení brněnské diecéze Nové hospoda ení brněnské diecéze Otázky a odpovědi k novému modelu financování církví na základě majetkového narovnání Co nový model přináší? SVOBODNÉ nakládání s navráceným majetkem sloužící podpoře

Více

Prohlášení o zpracování osobních údajů

Prohlášení o zpracování osobních údajů Městský obvod statutární město Pardubice Úřad městského obvodu Pardubice V Tajemník úřadu Češkova 22, 530 02 Pardubice Prohlášení o zpracování osobních údajů Správcem osobních údajů je Statutární město

Více

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 FOR HELP - AUTISMUS, z.s. Porubská 674/72 70800 Ostrava IČO: 04138350 číslo účtu: Fio Banka, č.ú. 21008195302010 www. forhelp.cz Vážení a milí přátelé,

Více

Věc: Oznámení o schválení Vámi předložené závěrečné monitorovací zprávy a zjednodušené žádosti o platbu

Věc: Oznámení o schválení Vámi předložené závěrečné monitorovací zprávy a zjednodušené žádosti o platbu Další část dotace Vyúčtování Číslo výzvy: 63 Název globálního grantu: Název oblasti podpory: Provádění aktivních a preventivních opatření na pracovním trhu Posílení aktivních politik zaměstnanosti Vyhlašovatel:

Více

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Dne: 1.10.2009 Přítomni: Výbor KRPŠ (p.holzmannová, p.koudelková, p.valčuhová, p.nitschová, p. Zlámalová) p.kanisová, p.langrová, p.vojáček Omluveni:

Více

Metodická pomoc pro příjemce příspěvků z rozpočtu Města Šternberka INTERNÍ AUDIT

Metodická pomoc pro příjemce příspěvků z rozpočtu Města Šternberka INTERNÍ AUDIT Metodická pomoc pro příjemce příspěvků z rozpočtu Města Šternberka INTERNÍ AUDIT Obsah: 1. Kontrola příspěvků z rozpočtu města, obsahová náplň smlouvy, sankce 2. Směrnice S 61-08 Zásady pro poskytování

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín I Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.:{ Č. j.: KUJI 15692/2014 KO Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín hospodaření se sídlem Kramolín 10, 675 77 Kramolín,

Více

Výroční zpráva za r. 2013. Občanské sdružení Otevřené srdce

Výroční zpráva za r. 2013. Občanské sdružení Otevřené srdce Výroční zpráva za r. 2013 Občanské sdružení Otevřené srdce Obsah 1.Fakta o občanském sdružení 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) I. Obsah a účel dokumentu 1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci uzavřená dle usnesení č. 9/1/2017 zastupitelstva obce Žitenice ze dne 20.02.2017, v souladu s ustanovením 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

OBSAH: Zkratka. Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. SF-DHR, o. s. Logo SPF. Výroční zpráva 2013 Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s.

OBSAH: Zkratka. Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. SF-DHR, o. s. Logo SPF. Výroční zpráva 2013 Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Svatý Floriána Dobrovolní hasiči roku, o. s. OBSAH: OBSAH... 2 1. Úvodní slovo... 3 2. Základní údaje o sdružení... 4 3. Statutární orgán... 4 4. Poslání občanského sdružení... 5 5.

Více

Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010

Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010 Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010 1. Úvod Pobočka ADRA vznikla jako 10. pobočka ADRY v ČR v roce 2009 a je součástí Občanského sdružení ADRA se sídlem v Praze. V současné době má ADRA

Více

Stanovy organizace. OliMali. stanovy občanského sdružení

Stanovy organizace. OliMali. stanovy občanského sdružení Stanovy organizace OliMali stanovy občanského sdružení 1. Základní ustanovení a) Název sdružení: OliMali b) OliMali (dále jen sdružení) je neziskové, charitativní sdružení k poskytování obecně prospěšných

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Registrováno u Ministerstva kultury ČR, datum evidence 1.1.2013, evidenční číslo 4-068/2013; IČO: 00445215; číslo transparentního účtu: 2400386976/2010 Fio banka, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Pobočka

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. pro územní samosprávný celek. Obec Dolní Lánov. Dolní Lánov Dolní Lánov IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. pro územní samosprávný celek. Obec Dolní Lánov. Dolní Lánov Dolní Lánov IČ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Podle zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, auditorského standardu č. 52, dalších relevantních přepisů

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Chvalkovice na Hané Ivanovice na Hané Slovo úvodem Domov u zámku, o.s. je neziskový poskytovatel sociálních služeb pro seniory. Seniorům v roce 2014 nabízel tři druhy registrovaných

Více

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ Tyršova 434, 293 06 Kosmonosy, IČ 22709886 Email: kosmonosy.srackov@seznam.cz www.srackov.unas.cz 1 Obsah: 1) Úvod 2) Aktivity sdružení v roce 2015 3) Výsledky hospodaření v roce 2015 4) Výhled aktivit

Více

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014 Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2014 V Miroslavi, dne 22. května 2015 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala:

Více

V ý r o č n í z p r á v a. za rok 2014

V ý r o č n í z p r á v a. za rok 2014 V ý r o č n í z p r á v a za rok 2014 1 Nadační fond Základní školy Ke Studánce 1050, Orlová Lutyně Nadační fond při Základní škole Ke Studánce 1050 předkládá každoroční výroční zprávu za uplynulý kalendářní

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/62695/2018/OK/7346 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KUOK 125678/2018 Počet listů: 6 Počet stran: 6 Počet příloh: 0 Počet

Více

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (osvědčení KAČR č. 433).

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (osvědčení KAČR č. 433). Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření obce Močovice za rok 2015 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí)

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O CHARITĚ ZLIV

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O CHARITĚ ZLIV ZÁKLADNÍ ÚDAJE O CHARITĚ ZLIV Název organizace: Charita Zliv Sídlo organizace: Náměstí Míru 10, 373 44 Zliv Statutární zástupce: Mgr. Daniela Werbynská Laschová Právní forma: evidovaná právnická osoba

Více

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2012 v nadačním programu Pro radost

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2012 v nadačním programu Pro radost Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2012 v nadačním programu Pro radost Předmětem programu je podpora veřejně prospěšných projektů zaměřených na kulturně společenské aktivity neziskového charakteru. Zvýšená

Více

Dvojí pohled na MAJETEK podniku

Dvojí pohled na MAJETEK podniku Dvojí pohled na MAJETEK podniku Příklad Z/4 1) Pokuste se sestavit si bilanci majetku (to znamená jeho hospodářských prostředků s uvedením zdrojů financování), víte-li, že dlouhodobý hmotný majetek tohoto

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích uzavřená níže uvedeného

Více

pro rok 2016 Čl. 2 Účel použití

pro rok 2016 Čl. 2 Účel použití Zásady poskytování dotací ze státního rozpočtu České republiky pro nestátní neziskové organizace provozující evropské krizové či asistenční linky 116 000, 116 111 a 116 006 v České republice pro rok 2016

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Šestajovice, IČ: 00529991 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005 Sdružení VIA Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Milí přátelé, rádi bychom Vám na následujících stránkách představili Sdružení VIA neziskovou organizaci, která vznikla v listopadu 2005. Sdružení VIA bylo

Více

Příloha k účetní závěrce za období roku 2012

Příloha k účetní závěrce za období roku 2012 Příloha k účetní závěrce za období roku 2012 1 OBECNÉ ÚDAJE 1.1 Identifikace účetní jednotky Společnost: MAS Lužnicko o. p. s. Sídlo Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí Právní forma Obecně prospěšná

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů Základní účtování nákladů a výnosů 6 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například spotřeba

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 09.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: OKT Termín konání: 06.12.2016 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace TJ Sokol Boskovice Stanovisko právníka:

Více

Zachráníme kostel? Rok 2003

Zachráníme kostel? Rok 2003 Zachráníme kostel? Kostel sv. Wolfganga v Ostrohu je úzce spjat s hradem Seeberg a je významnou památkou celostátního významu, zapsanou v seznamu historických kulturních památek prvořadého významu a naše

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA ÚHRADU VÝDAJŮ NA CELOROČNÍ ČINNOST PŘÍJEMCE V RÁMCI DOTAČNÍHO TITULU 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA ÚHRADU VÝDAJŮ NA CELOROČNÍ ČINNOST PŘÍJEMCE V RÁMCI DOTAČNÍHO TITULU 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA ÚHRADU VÝDAJŮ NA CELOROČNÍ ČINNOST PŘÍJEMCE V RÁMCI DOTAČNÍHO TITULU 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA o výsledku přezkoumání hospodaření Podle zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, auditorského standardu č. 52, dalších

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Valíček & Valíčková trvale spolupracující advokáti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Společnost V.H.P. Ivanovice na Hané, s.r.o., jakožto správce osobních údajů, Vás tímto informuje

Více

Seminář pro příjemce 2. a 3. výzvy; oblast podpory 1.2, 3.1 a 3.2

Seminář pro příjemce 2. a 3. výzvy; oblast podpory 1.2, 3.1 a 3.2 EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Seminář pro příjemce 2. a 3. výzvy; oblast podpory 1.2, 3.1 a 3.2 PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI 27.1.2010 Struktura semináře Struktura semináře Způsobilé

Více

Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou :

Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou : Jak darovat? Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou : Hlavním posláním Sdružení je informovanost členů

Více

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit?

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit? Jak jsou námitky klienta vnímány? Bohužel jako negativní signály. Postoj obchodníka: Strach, obavy, negativní představy, klient MNE odmítá. Když klient říká: Nemám čas. Nemám peníze. Nemám zájem. My už

Více

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům Vážená paní předsedkyně, vážený pane předsedo, vážení činovníci a představitelé sportovního

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady! & Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

Diecézní charita ostravsko-opavská S T A N O V Y. I. Preambule

Diecézní charita ostravsko-opavská S T A N O V Y. I. Preambule Diecézní charita ostravsko-opavská S T A N O V Y I. Preambule Posláním Charity je pomáhat lidem v hmotné, sociální, duševní a duchovní nouzi bez ohledu na rasu, náboženství nebo národnost. II. Název, sídlo,

Více

REJSTŘÍK Obsah. Základní údaje. Obecné informace. Zpráva o činnosti. Finanční část. Finanční část Aktiva, Pasiva str.1

REJSTŘÍK Obsah. Základní údaje. Obecné informace. Zpráva o činnosti. Finanční část. Finanční část Aktiva, Pasiva str.1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Obsah 2 Základní údaje 3 Obecné informace 4 Zpráva o činnosti 5 Finanční část 6 Finanční část Aktiva, Pasiva str.1 7 Finanční část Pasiva str.2 + Rozvaha v plném rozsahu Finanční část

Více

ÚČETNICTVÍ. 10) ÚČETNÍ SOUSTAVY: a. Daňová evidence (jednoduché účetnictví) b. Účetnictví (podvojné účetnictví)

ÚČETNICTVÍ. 10) ÚČETNÍ SOUSTAVY: a. Daňová evidence (jednoduché účetnictví) b. Účetnictví (podvojné účetnictví) ÚČETNICTVÍ ZÁKLADNÍ POJMY 1)ÚČETNÍ JEDNOTKA: právnická osoba se sídlem v ČR nebo fyzická osoba, která podniká nebo provozuje samostatně výdělečnou činnost. Účetní jednotkou mohou být zahraniční osoby,

Více

Veřejná podpora a její konkrétní důsledky pro Diecézní charitu Brno

Veřejná podpora a její konkrétní důsledky pro Diecézní charitu Brno Veřejná podpora a její konkrétní důsledky pro Diecézní charitu Brno Diecézní charita Brno zřizovatelem je diecézní biskup nestátní nezisková organizace evidovaná právnická osoba u MK ČR 30. 10. 1996 jeden

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3 60182 Brno SpZn.: S - JMK 8112312015 OKP Č. j.: JMK./2016 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

ATLAS AUDIT s.r.o. K Bílému vrchu 1717, Čelákovice. Vodovodní přivaděč Javorník - Benešov, dobrovolný svazek obcí

ATLAS AUDIT s.r.o. K Bílému vrchu 1717, Čelákovice. Vodovodní přivaděč Javorník - Benešov, dobrovolný svazek obcí ATLAS AUDIT s.r.o. K Bílému vrchu 1717, 250 88 Čelákovice Vodovodní přivaděč Javorník - Benešov, dobrovolný svazek obcí Rok 2016 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Podle zákona č. 93/2009 Sb., o

Více

OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI?

OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? Obsah výroční zprávy 2010 Úvodní slovo 3 Historie sdružení 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové sdružení 6 Činnost 7 Terapie očima dětí 11 Hospodaření sdružení 12 Identifikační

Více