Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice"

Transkript

1

2 Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem areálu v České Lípě s Martinem Muzikantem. V sobotu jsem v Mimoni na žádost správce areálu U Ploučnice Vency Semeráda organizoval deblový turnaj. I z této akce se dozvíte velmi zajímavé informace. Nezapomněl jsem na žádnou soutěž, pokud se v ní odehrály nové události. Závěr zpravodaje naznačuje další konkrétní kroky v budoucí organizaci našich soutěží. Závěrečný komentář pak vysvětluje, kam až bychom mohli naše soutěže v krátké době posunout. Přeji Vám všem co nejlepší čtení a prohlížení zpravodaje a ať se Vám čte co nejlíp! Ať se Vám všem daří co nejvíc!

3

4 Kosmetika LF Lenka Fleklová

5 Tip soutěže Název soutěže Hra základní skupiny Termín soutěže play off hlavní Ploučka cup - muži dvouhra výkonnostní Forrest cup - muži dvouhra elitní Turnaj Borců - muži dvouhra Pronájem kurtů na soutěžní mače 100,- Kč/1 hodina hlavní Ploučka cup - ženy dvouhra výkonnostní Ladies cup - ženy dvouhra elitní Turnaj Mistryň dvouhra Startovné na jednodenní turnaje 200,- Kč/1 osoba kolo osmifinále dlouhodobá Lípa cup týmová soutěž čtvrtfinále semifinále finále

6 Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Frajers cup - dvouhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 sobota turnaj základní série neděle turnaj základní série Září 2015 neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj základní série Září 2015 sobota turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Smíšenka cup - smíšené páry vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 sobota turnaj základní série Září 2015 neděle turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra ženy vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba. Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj ženské čtyřhry Září 2015 sobota turnaj ženské čtyřhry

7 Datum Časové rozmezí Turnaj Uzávěrka přihlášek Sobota :00 16:00 Frajers cup Dvouhra - muži Středa Neděle :00 16:00 Ploučka cup Čtyřhra - ženy Čtvrtek Neděle :00 16:00 Ploučka cup Čtyřhra - muži Čtvrtek Sobota :00 16:00 Smíšenka cup Smíšená čtyřhra Středa Neděle :00 16:00 Frajers cup Dvouhra - muži Čtvrtek Jednotné startovné na všechny jednodenní turnaje: 200,- Kč/1 osoba. Platí se v recepci areálu před zahájením účasti na turnaji.

8

9

10 Důležité informace na úvod zpravodaje. V turnaji Mistryň odstoupila pro zranění kolena hráčka Alena Soukupová. Každé zranění je mrzuté, zvláště takové, které Vás vyřadí na delší dobu ze hry. Alena velmi poctivě hrála všechny soutěžní mače. Některé vyhrála i ve 3 setech. Ze soutěže Ploučka cup dvouhra ženy se dokázala probojovat na Turnaj Mistryň. Pak se ale Ála nešťastně zranila a do finálového turnaje tak nemůže nastoupit. Aleně Soukupové budeme všichni určitě přát, aby se jí poraněné koleno brzy zahojilo a Ála se mohla do našich soutěží ještě do konce jarní a letní sezóny zapojit svou účastí v jednodenních turnajích. V sobotu jsem v roli organizátora řídil turnaj rekreačních tenistů a tenistek ve čtyřhře. Turnaj v Mimoni probíhal podobně jako u nás v pohodové a přátelské atmosféře. Jen pravidla byla trochu jiná. Některé dvojice v průběhu turnaje měnily svá složení. Turnaj se hrál jen pro radost a o pro zábavu, nikoliv o poháry, případně medaile a body do žebříčku. Přesto se mi podařilo turnaj jak rozjet, tak dokončit a vyhlásit jeho vítěze. Byla to pro mě zcela nová a velmi pozitivní zkušenost. Areál v Mimoni je velmi pěkný. Kvalita 3 antukových kurtů byla velmi dobrá. V areálu je k dispozici také zeď a venkovní terasa. Areál je celkově velmi prostorný, obklopený stromy. Důležité ale je, že vedení areálu v Mimoni projevilo zájem o další spolupráci s námi. Díky tomu můžeme v areálu v Mimoni pořádat naše soutěže v termínech, které budeme sami chtít a nebudeme tak muset čekat jen na termíny, které nám dá k dispozici SK Matchball pro pořádání našich turnajů. Více podrobností na dalších stránkách zpravodaje.

11 Konečné pořadí turnaje - Mimoň cup - sobota DZRT - deblový žebříček rekreačních tenistů - Mimoň Pořadí Jména páru Zápasy Výhry Prohry Sety Gamy Body Skupina Play off Celkem - DZRT 1. Horáček - Stříž :0 36: Drahota - Židlický :4 25: Průša - Hanka :2 37: Michálek - Foubík :2 28: Motl - Bukovec :1 20: Haiko - Tomáš :2 21: Kváš - Slavík :2 16: Bydža - Jitka :3 17: Jana - Jarda :3 11: Kratochvíl - Konopiský :3 13: Hykš - Bretová :4 10: Táta - syn 4 (1x skreč) 0 4 0:4 3:

12 Informace ze schůzky s Martinem Muzikantem. Ve čtvrtek proběhla moje schůzka s Martinem Muzikantem ohledně další naší vzájemné spolupráce na rozvoji všech našich soutěží po jednotným názvem Tenisová rodina v České Lípě. Jednotlivé body ze schůzky Vám přináším v dnešním vydání zpravodaje. 1. Můj dotaz na výměnu koberců v hale pro zimní turnaje. Výměna všech 3 koberců v hale včetně práce vychází na cca ,- Kč. Není to vůbec levná záležitost. Hala i celý areál je majetkem města Česká Lípa. Pouze majitel se tak musí rozhodnout, jestli tuto investici zařídí. Stav koberců se stále zhoršuje. Zkusíme tedy apelovat na město Česká Lípa prostřednictvím Výboru pro sport, aby zajistilo výměnu koberců. V případě, že se koberce v hale rozpadnou tak, že nebude na nich možné hrát, přijde město o pravidelné a nemalé měsíční částky. Pokusíme se v tomto směru podniknout co se dá. Výsledek záleží jen na ochotě a zdravém rozumu lidí, kteří mají možnost výměnu koberců v hale zajistit. 2. Zhodnocení naší dosavadní vzájemné spolupráce. Oba jsme se shodli, že mezi námi nejsou žádné komunikační ani jiné problémy. Dosavadní vzájemná spolupráce byla z obou stran hodnocená velmi dobře s tím, že naše společné úsilí o co nejlepší vnímání tenisového areálu mezi hráči a hráčkami bude pokračovat. Naše soutěže byly hodnoceny velmi kladně a mají velký, nejen ekonomický přínos pro celý tenisový areál. Je dobře, že se v areálu U Ploučnice naše soutěže zavedly. Nemají s námi žádné problémy, naopak, jsou rádi, že se v areálu pravidelně scházíme.

13 Informace ze schůzky s Martinem Muzikantem. 3. Termínová listina pro zimní halové turnaje sezóna 2015/16. Termínová listina pro zimní halové turnaje se bude připravovat v polovině září Nejprve se do kalendáře akcí zapíšou turnaje v závodním tenisu. Po té dostaneme příležitost doplnit si svoje vlastní termíny pro naše zimní halové turnaje. Co bylo dále diskutováno je termín pro Vánoční turnaj. V loňském roce jsme pořádali vánoční turnaj ve dvouhře mužů Frajers cup. Martin navrhoval pro rok 2015 udělat v tomto termínu smíšenku. Z důvodu zjištění zájmu o možnou smíšenku v termínu budu rozesílat samostatný anketní lístek. Pokud bude mezi Vámi dostatečný zájem o smíšenku v uvedeném termínu, zapíšeme jí do termínovky na zimu a vánočního Frajera ve dvouhře mužů uděláme o pár dní později. 4. Závěrečný večírek sobota v 17:00 hodin. Závěrečný večírek u příležitosti předávání cen pro hráče a hráčky v dlouhodobých soutěžích pořádáme již 4. rokem. Večírek je zároveň příležitostí na setkání všech hráčů a hráček ve všech našich soutěžích. Program večírku zveřejníme v příštím vydání zpravodaje v úterý Martin navrhl, že nám na večírek připraví pro nás všechny speciální občerstvení ve formě buď švédských stolů nebo obložených mís. Každý účastník večírku by za toto občerstvení zaplatil 150,- Kč /1 osoba. Nápoje si pak všichni účastníci večírku uhradí sami za sebe. Otázka týkající se zajištění občerstvení na závěrečném večírku bude součástí žádosti o potvrzení Vaší účasti.

14 Informace ze schůzky s Martinem Muzikantem. 5. Založení neziskové organizace pod názvem Tenisová rodina v České Lípě. Náš úmysl založit neziskovou organizaci za účelem podpory dalšího rozvoje našich soutěží je Martinem vnímáno velmi kladně. Nezisková organizace nám umožní především daleko lépe shánět sponzory pro všechny naše soutěže. Martin i my máme velký zájem na pokračování naší vzájemné spolupráce i v dalších letech. Naše neziskovka nám k tomu může jen pomoci. Návrh stanov na založení neziskovky je již hotový. Následovat budou další kroky. 6. Zjednodušení naší nástěnky upoutávky pro jednodenní turnaje. Vzhledem k tomu, že ne všechny turnaje v jarní a letní sezóně se nám daří naplnit dostatečným počtem hráčů a hráček, vznesl jsem dotaz, zda bychom nemohli vylepovat upoutávky na jednotlivé turnaje do výloh v areálu. Martinova odpověď byla zamítavá. Upoutávky ve výlohách nemají takový efekt, jak jsme se domnívali. Daleko lépe fungují maily, SMS nebo osobní setkání. Doporučil nám zjednodušit naší nástěnku v areálu. Místo seznamu turnajů vyvěsit přímo upoutávky na daný turnaj tak, aby byly již z recepce dobře viditelné. Připravil jsem tedy několik samostatných upoutávek, které již visí v areálu na naší nástěnce. Z průběhu schůzky je to vše. S Martinem jsme se shodli, že musíme být oba trpěliví co se týká dalšího rozvoje našich soutěží. Počet hráčů a hráček v našich soutěžích stále roste. Je potřeba dát čas všem hráčům a hráčkám na to, aby se dřív nebo později přidali do našich soutěží a přišli na to, že naše soutěže jim umožňují jak růst jejich tenisové výkonnosti, tak možnost na získání nových přátel.

15 S velkým předstihem oznamuji všem hráčům a hráčkám datum a čas konání závěrečného večírku, který zakončí jarní a letní sezónu 2015 v areálu U Ploučnice. Na večírku se budou předávat všechny poháry a věcné ceny všem hráčům a hráčkám ve všech dlouhodobých soutěžích včetně týmové soutěže Lípa cup. Přesný program závěrečného večírku bude upřesněn po dohodě s nájemcem areálu Martinem Muzikantem. Datum konání večírku Vám všem oznamuji již nyní, abyste si ve velkém předstihu zajistili pro tento večírek svůj volný čas. Večírek je určený nejen pro úspěšné hráče, hráčky a týmy, ale také pro všechny ostatní členy a členky naší velké tenisové rodiny. Večírek je vždy o pohodě a pomáhá utužovat a stmelovat naší velkou tenisovou partu tenisovou rodinu.

16 Program závěrečného večírku sobota od 17:00 hodin v areálu U Ploučnice 1. Stručný úvod - přivítání všech přítomných členů a členek naší tenisové rodiny. 2. Krátké představení způsobu vyhlášení a předávání cen. 3. Zahájení vyhlášení výsledků dlouhodobých soutěží v pořadí 1. ženy, 2. muži. Pořadí vyhlašovaných soutěží - ženy: 1. Ploučka cup - dvouhra - ženy 2. Ladies cup - dvouhra - ženy 3. Turnaj Mistryň - dvouhra - ženy Pořadí vyhlašovaných soutěží - muži: 1. Ploučka cup - dvouhra - muži 2. Forrest cup - dvouhra - muži 3. Turnaj Borců - dvouhra - muži 4. Týmová soutěž - Lípa cup Vyhlašování konečného pořadí všech žebříčků: 1. Žebříček týmů - týmová soutěž Lípa cup 2. Žebříček Frajerů - dvouhra - muži 3. Žebříček DZRT - smíšené páry 4. Žebříček DZRT - čtyřhra - muži 5. Žebříček ZRT - dvouhra - ženy 6. Žebříček ZRT - dvouhra - muži 4. Ocenění hráčů a hráček s mimořádným přínosem pro naše soutěže. 5. Poděkování všem hráčům a hráčkám za jejich účast v našich soutěžích. 6. Stručné představení plánů na další rozvoj našich soutěží v sezóně 2015/16 7. Volná diskuse - možnost pro všechny hráče a hráčky na vyjádření jejich názorů na naše soutěže. 8. Volná zábava.

17 Žebříček ZRT dvouhra - muži a ženy. Žebříček ZRT muži Žebříček ZRT dvouhra má po minulém týdnu nového lídra. Stal se jím Štěpán Skrbek s minimálním náskokem 25 bodů na Vladimíra Jaloveckého. Na 3. místo klesl Láďa Müller, který má náskok 100 bodů na čtvrtého Pavla Pekárka. Celkem 1000 a více bodů získali ještě Miloš Nedbal a Martin Kalenda. Pořadím na předních místech a to dost výrazně zamíchá dohrávka 2 semifinálových a 1 finálového mače v soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Nicméně o konečném pořadí v ZRT rozhodne teprve až odehraný Turnaj Borců, kde jsou za postupy v play off opravdu zajímavé body. Také hráči v turnaji Forrest cup mohou výrazně zamíchat pořadím ve spodní části žebříčku. Zejména pak postupy v play off mohou pro mnoho Forrestů znamenat zajímavé bodové přilepšení a výrazný posun vpřed směrem nahoru. Nedotáhnou se sice na nejlepší hráče, ale ti tak se mohou v případě úspěchu dočkat velmi zajímavých pozic na žebříčku po skončení celé jarní a letní sezóny Žebříček ZRT ženy - Žebříček ZRT dvouhra ženy má stejně jako v případě mužů novou vedoucí hráčku. Jitka Doutnáčová po velké 3 setové bitvě porazila v turnaji Mistryň Renátu Krausovou a s těsným náskokem vede průběžný ženský žebříček. Po odstoupení Aleny Soukupové z turnaje Mistryň pro zranění kolena získaly všechny její soupeřky kontumační výhry a body ze zápasů s Álou. Psaní jakékoliv kontumace je vždy nemilé. Ála se ale určitě dá do kupy a v příští jarní a letní sezóně si bude moci se svými ženskými soupeřkami zahrát nové soutěžní mače. V turnaji Ladies cup se zatím nezačalo vůbec hrát. Věřím, že se i tento turnaj brzy rozjede a všech 5 tenistek si zapíše první turnajové body do ženského žebříčku.

18 Ploučka cup 2015 dvouhra muži - informace. Dlouhodobá soutěž Ploučka cup dvouhra zná již kompletní složení semifinálových dvojic. Do semifinále a malý pohár za účast v této fázi play off si zajistili Ladislav Müller x Štěpán Skrbek, Vladimír Jalovecký x Miloš Nedbal. Oba semifinálové zápasy slibují opravdu velkou tenisovou podívanou. K oběma zápasům připojuji malý komentář. Ladislav Müller x Štěpán Skrbek dvojice dvou špičkových hráčů, kteří se spolu dlouhodobě velmi dobře znají a jsou skvělými kamarády. Oba kamarádi spolu vytvořili i dosud neporažený tým Nadoraz, který s velkým přehledem dovedli až do finále celé týmové soutěže. Jak Štěpán, tak Láďa vyhráli své základní skupiny a to bez jediné prohry. Také v play off si vedou velmi dobře. Mnohem těžší cestu do semifinále měl ale Štěpán, který již ve čtvrtfinále podstoupil 3 setovou bitvu s Tondou Slavíkem. Oba soupeři se na kurtu nemají čím překvapit. Vyhraje hráč, který bude mít v den souboje lepší momentální formu. Ať vyhraje lepší z Vás! Vladimír Jalovecký x Miloš Nedbal souboj dvou hráčů ze skupiny E. V prvním vzájemném zápase vyhrál Vláďa až po 3 setové bitvě. Prohraný set s Milošem je zatím jedinou ztrátou jinak suverénního Vládi na cestě do semifinále. Miloš je naopak největším překvapením play off v ročníku Miloš postupoval ze skupiny E až z 3. místa. V play off ale našel spoustu nové energie a síly. Ve osmifinále vyřadil vítěze skupiny A Martina Kalendu a ve čtvrtfinále doslova zdevastoval Filipa Nešněru, který až do zápasu s Milošem prohrál jen s vítězem skupiny F Štěpánem Skrbkem. Miloš bude Vláďovi určitě chtít vrátit prohru ze základní skupiny. Zkušený Vláďa ale umí tyto mače hrát, což dokázal v minulých letech. Souboj bude určitě velmi vyrovnaný, ať vyhraje lepší hráč!

19 Ploučka cup 2015 dvouhra muži - informace. V celé soutěži Ploučka cup tak zbývají sehrát již jen 3 mače. Ať se vítězem stane kterýkoliv z těchto 4 hráčů, bude to pro 1. ročník Ploučka cupu ve dvouhře mužů skvělá reklama na tenis v podání rekreačních tenistů. Všichni 4 špičkoví hráči ukazují, jak skvělý tenis se mohou naučit čistě rekreační hráči. Pro ostatní hráče v soutěži je velkou výzvou pokusit se co nejdříve svou vlastní tenisovou výkonnost přiblížit na úroveň těchto 4 super špičkových hráčů. Mnozí z Vás se mohou směle měřit se všemi 4 semifinalisty. Dalším hráčům zase tolik nechybí k tomu, aby mohli hrát s takto špičkovými hráči rovnocenné tenisové partie. Tenis je sport, který se učíte prakticky celý život. Jen trpělivý hráč, který pravidelně hraje soutěžní mače a utkává se s hráči všech výkonnostních úrovní může myslet na takovéto velké úspěchy. Za postup do této fáze soutěže si již zajistíte pohár. Navíc si získáte přirozený respekt všech Vašich soupeřů, kteří už dopředu půjdou do zápasů s takto kvalitním hráčem s tím, že je nečeká vůbec nic lehkého. Na druhou stranu se zase objeví další hráči, tzv. dravci, kteří se budou snažit Vás porazit a získat tak velmi cenný tenisový skalp. V každém případě je účast v semifinále takto velké soutěže (přihlášeno 54 hráčů) obrovským úspěchem. Je to odměna za Váš poctivý přístup ke hře a za tvrdě odmakané mače s různými soupeři. Všem 4 semifinalistům přeji co nejlepší výkony. Do zápasů běžte s čistou hlavou a s vědomím, že v těchto zápasech se může na kurtu stát cokoliv. Vítězové obou semifinálových zápasů si zahrají o velký putovní pohár. Je těžké předvídat, který z nich si bude moci zvednout velký putovní pohár nad hlavu. Úspěch přeji všem 4 hráčům! Ať to vyjde nejlepšímu z Vás!

20 Ploučka cup 2015 dvouhra komentáře vybraných zápasů. Vladimír Jalovecký x Pavel Pekárek 6:2 6:1- čtvrtfinále V pořadí 3. semifinalistou se stal Vladimír Jalovecký. Odveta za prohru v základní skupině E se Pavlovi nevydařila. Vláďa si díky svým velkým zkušenostem a také nesmírně kvalitní hře postup mezi 4 nejlepší hráče a zisk jistého poháru pohlídal. Přitom úroveň hry u Pavla Pekárka je velmi vysoká. Pavel patří mezi špičkové hráče našich soutěží. Přesto Pavel nenašel způsob, jak přes Vláďu projít do dalších bojů o velký pohár. Vláďa dlouhodobě v našich soutěžích potvrzuje své obrovské tenisové kvality. V loňské sezóně prohrál jen 1 soutěžní mač ve dvouhře v týmové soutěži s Markem Šedivým. Letos pak Vláďa prohrál také jen 1 soutěžní mač opět v týmové soutěži se Štěpánem Skrbkem. Ve všech ostatních zápasech až na mač s Milošem Nedbalem v základní skupině E neztratil ani 1 set. Vláďa svou neporazitelnost v dlouhodobých individuálních soutěžích od roku 2014 i v součtu se 2 výhrami v letošním turnaji Borců prodloužil již na 35 zápasů. To je opravdu vynikající výkon! Pavlovi Pekárkovi děkuji za jeho letošní účast v soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Pavel má za sebou velmi úspěšné účinkování v této soutěži. Dostal se mezi 8 špičkových hráčů a po té vypadl s dosud neporaženým Vláďou Jaloveckým. Pavel opouští soutěž s hrdostí a vztyčenou hlavou, protože prohrál pouze 2 mače. Shodnou okolností oba s Vláďou Jaloveckým v základní skupině a po té v play off. Jinak Pavel všechny své soupeře v letošním ročníku porazil, včetně semifinalisty Miloše Nedbala. Pavel může s velkým optimismem hledět do turnaje Borců, ve kterém už má odehrány 3 mače z toho 2 výhry. Pavel se tak na závěr sezóny může těšit na další play off, tentokrát v turnaji Borců. Věřím, že se Pavel v Borcích prosadí stejně výrazně ne-li lépe, než v mužském Ploučka cupu. Ať se Ti Pavle v Borcích daří co nejvíc! Vláďovi pak přeji pokračování jeho cesty v play off až do zápasu o velký pohár!

21 Ploučka cup 2015 dvouhra komentáře vybraných zápasů. Štěpán Skrbek x Antonín Slavík 5:7 6:1 6:2 - čtvrtfinále Posledním semifinalistou soutěže Ploučka cup dvouhra muži se stal Štěpán Skrbek. Souboj dvou vítězů základních skupin byl od začátku velmi vyrovnaný. Část zápasu jsem viděl osobně. Tonda zejména v 1. setu sváděl vyrovnané tenisové výměny, nebál se riskovat a často dokázal Štěpána překvapit nečekaným řešením herní situace. S přibývajícím časem se ale Štěpán stále více dostával do své obvyklé herní pohody a postupně přebíral iniciativu do svých rukou. Štěpán si touto výhrou zajistil nejen malý pohár za účast v semifinále, ale zůstal také ve hře o velký putovní pohár. Gratuluji Štěpánovi k tomuto obrovskému úspěchu. Se svým velkým kamarádem Láďou Müllerem si zahrají o postup do velkého finále. Tondovi Slavíkovi tímto děkuji za jeho letošní účast v soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Výborné výsledky a skvělé výkony v celé soutěži vynesly Tondovi účast ve čtvrtfinále mezi 8 nejlepšími hráči celé soutěže. Tonda v základní skupině prohrál až po 3 setovém boji jen 1 mač. Stejným způsobem po obrovské 3 setové bitvě a se vztyčenou hlavou opouští letošní Ploučka cup. Tonda hned při 1. účasti v našich soutěžích dosáhl velkého úspěch, který mu opravdu upřímně moc přeji. Tonda navíc dostane příležitost na odvetu, protože jsou spolu se Štěpánem také v základní skupině turnaje Borců. Turnaj Borců je tak pro Tondu další možností v letošní sezóně na vyniknutí. Věřím, že si Tonda v Borcích také zajistí postup ze skupiny a promluví co nejvíc do konečného pořadí vysoce prestižního turnaje 24 nejlepších hráčů celé sezóny. Ať se Ti Tondo v Borcích daří co nejvíc a do konce jarní a letní sezóny uhraješ co nejlepší výsledky. Štěpánovi pak přeji, aby jeho cesta v letošním play off touto výhrou neskončila a Štěpán si tak zahrál i o velkou trofej.

22 Turnaj Borců dvouhra muži finálový turnaj. Do turnaje Borců se zapojilo již 13 Borců. Nejlépe si co do zisku bodů vede zatím Pavel Pekárek, který i přes jednu prohru ve skupině má již jistotu, že si zahraje play off turnaje. Skvěle se v turnaji daří také obhájci loňské trofeje Vladimírovi Jaloveckému a Martinovi Kalendovi, kteří mají za sebou 2 výhry ve skupině. Jednu výhru zaznamenali také Štěpán Skrbek a Standa Peřinka. Čím déle se tento turnaj hraje, tím větší oblibu u našich hráčů má. Přeci jen hrát mezi Borci je určitě cílem každého hráče. Rozdat si to s opravdu kvalitními soupeři, to je velká čest a výzva pro každého Borce. Přeji všem Borcům, aby se jim jejich snaha o co nejlepší výsledky v Borcích maximálně vyplatila. Každá výhra v tomto turnaji má opravdu velkou cenu. Ať se všem Borcům daří co nejvíc!

23 Finálové turnaje dvouhra komentáře hráčů a hráček k zápasům. Zdravím všechny hráče a hráčky z finálových turnajů ve dvouhře Na těchto stránkách budu Vám všem v případě, že o to projevíte zájem zveřejňovat Vaše příspěvky a komentáře k Vámi odehraným zápasům ve finálových turnajích. Vím, jak těžké mače se svými soupeři ve finálových turnajích máte. O to větší emoce v nich prožíváte. Nebojte se proto o své prožitky z těchto náročných zápasů podělit s ostatními členy a členkami našich soutěží. Zvláště pak v případě, kdy Vás zápas stál hodně sil a úsilí a Vám se ho podařilo nakonec zvládnout. O to cennější pak tyto výhry jsou a o to větší emoce pak z těchto zápasů prožíváte. Bude jen dobře, když se o svou radost podělíte z ostatními hráči a hráčkami. Vaše komentáře pomůžou všem hráčům a hráčkám v jejich dalším úsilí o co nejlepší výsledky, podpoří jejich motivaci vítězit a zároveň tím pomůžete i dalšímu rozvoji našich soutěží. Zveřejním všechny Vaše komentáře, které mi do mailu přijdou. Nebudu měnit žádná slova. Jen Vás prosím o vynechání expresivních výrazů.

24 Finálové turnaje dvouhra komentáře hráčů a hráček k zápasům. Martin Kalenda Karel Janovský 6:1 7:5 Turnaj Borců Zápas kdy na mě Karel vletěl jak velká voda, hned jsem prohrál podání, a v druhém gamu měl vedení 40:15. Potom jsem ale prvním setu opanoval hru, a po chybách od Karla jsem vyhrál 6:1. V tomto duchu pokračoval druhý set, a snadno jsem vedl 4:1. Jenže Karel je bojovník, zpřesnil hru, přitvrdil údery a hrál tento úsek výborně. Povedlo se mu to otočit až na 5:4 v jeho prospěch. Krizový moment jsem ustál a ziskem tří gamů v řadě jsem utkání vyhrál. Hezký zbytek dnešního dne. Martin Kalenda

25 Forrest cup dvouhra muži finálový turnaj. V turnaji Forrest cup má minimálně 1 mač odehráno již 11 hráčů. Tabulku turnaje vede zatím Zdeněk Botek, kterému se v základní skupině B vede velmi dobře. Ze 3 odehraných zápasů má 2 výhry a 1 prohru s Pavlem Jelínkem. Zdenda se v turnaji stal opravdovým bojovníkem. Ze 3 odehraných zápasů hned 2 z nich šli do 3 setů. Zatímco v případě Romana Jenšovského se Zdendovi 3 rozhodující set vydařil, s Pavlem Jelínkem 3. rozhodující set o fous poměrem 5:7 prohrál. Již 2 výhry v turnaji mají také Lukáš Mašek a Pavel Jelínek. Minimálně 1 výhru dále zaznamenali 4 další hráči. V letošním Forrest cupu přibývají zápasy, které jdou do 3 setů. Potvrzuje se, že turnaj bude velmi vyrovnaný a mezi Forresty se bude ještě hodně bojovat nejen o body do ZRT, ale určitě i ve fázi play off o zisk trofejí. Vždyť ve hře jsou 4 opravdu pěkné poháry. Památka na tento turnaj je to určitě velmi pěkná. Mít doma pohár nebo nemít je rozdíl. Vyhrát letošní turnaj Forrest cup nebude pro žádného hráče s ohledem na letošní vyrovnanost nic jednoduchého. Ať vyhraje nejlepší z nás!

26 Ploučka cup dvouhra ženy Dlouhodobá soutěž Ploučka cup dvouhra ženy zná již obě finalistky. Jsou jimi Jitka Doutnáčová a Angelika Bergerová. Jitka v semifinále ve 2 setech porazila Ilču Suchou. Angie pak po velké 3 setové bitvě zdolala Marcelu Vejmělkovou. Poražené hráčy Marcela a Ilča si na závěrečném večírku převezmou poháry za účast v semifinále. Marcele a Ilče děkuji za jejich letošní účast v ženském Ploučka cupu. Zisk pohárů za semifinále je skvělý výsledek a na svůj výkon v celé soutěži můžete být velmi hrdé. V konkurenci 12 tenistek jste určitě uspěly a odehrály vynikající soutěž. Nyní si spolu zahrajete ještě finálový turnaj Mistryň. Oběma Vám přeji, aby se Vám i finálový turnaj vydařil co nejvíc! Jitka si společně s Angie zahrají opravdu velké finále, na nějž se v případě, že mi bude sdělen jeho termín přijdu určitě podívat a napíšu ho Vám všem, abyste si i Vy mohli tohoto mače zúčastnit. Jitka zatím celou soutěž prochází bez prohry a nebude chtít prohrát ani ve finále. Zvlášť, když má na dosah velký putovní pohár. Angie Bergerová s Jitkou již v této sezóně hrála v modré skupině. Jejich první vzájemný zápas byl velmi vyrovnaný, když ve dvou setech 2x 6:4 vyhrála Jitka. Finálový mač může ale mít úplně jiný průběh. Zvláště po té, kdy je zejména Angie velmi psychicky posílena díky velké semifinálové tenisové bitvě, když dokázala porazit vítězku červené skupiny Marcelu Vejmělkovou. Výhru přeji oběma ženám. Ať vyhraje lepší hráčka!

27 Turnaj Mistryň dvouhra ženy Turnaj Mistryň se pomalu rozjíždí. Odehrána je první 3 setová bitva mezi ženami v tomto turnaji. Velká favoritka na celkové vítězství v turnaji Jitka Doutnáčová se musela vydat ze všech svých sil k výhře nad Renátou Krausovou. Turnaj Mistryň slibuje další vyrovnané souboje. Po odstoupení Aleny Soukupové zbylo v turnaji 5 hráček, které si spolu zahrají o celkem 4 poháry a nemalé body do žebříčku ZRT. Těším se na další výsledky z tohoto turnaje. Ať se všem mistryním daří co nejvíc!

28 Ladies cup dvouhra ženy Turnaj Ladies cup dvouhra ženy stále čeká na své první výsledky. V tabulce jsou zapsané zatím jen kontumační výhry všech hráček nad Kamilou Ajšmanovou, která si zlomila kotník a z turnaje musela odstoupit. Pro celkem 5 zbývajících hráček jsou určeny 4 poháry. Šance na zisk poháru je pro všechny hráčky v turnaji obrovská. Očekávám proto v tomto turnaji velké tenisové bitvy mezi všemi 5 tenistkami. Ať se Vám všem daří ve všech zápasech co nejvíc!

29 Ploučka cup 2015 čtyřhra muži neděle Turnaj Ploučka cup čtyřhra muži zatím až na pár Milan Hahnel Vladimír Jalovecký čeká na své další účastníky. Mužské deblové turnaje zatím mají nejnižší účast, což je velká škoda, protože v těchto turnajích se hrají vždy velmi vyrovnané tenisové bitvy a o překvapující výsledky nebývá nouze. Věřím, že se do neděle ještě další mužské páry přihlásí. Přijďte si zahrát mužský debl a užít si jak zápasy tak pohodu, která na těchto turnajích vždy vládne.

30 První z obou singlových turnajů se koná již v tuto sobotu. Místo je ještě pro 3 zájemce. Od některých hráčů slýchám časté nářky nad nízkým počtem mužských singlových turnajů. V měsíci září se chystá ještě jeden mužský singlový turnaj pro muže. Nikoliv v České Lípě, ale v areálu v Mimoni. Byl jsem v Mimoni osobně a zjistil jsem, že tento areál o 3 kurtech je více než vhodný pro naše soutěže. Vyzkoušíme proto jeden singlový turnaj v Mimoni a pokud se spolupráce s vedením tamního areálu ukáže jako velmi dobrá, tak několik turnajů pro mužské singly zařadíme v jarní a letní sezóně 2016 právě do Mimoně. Stejně dobrou spolupráci můžeme rozjet i s dalšími areály v okolí našeho města. Případná úspěšná spolupráce s několika areály by pak vedla k rozjetí velké okresní soutěže ve dvouhře mužů. Podrobnosti se dozvíte v další vydáních zpravodaje. V každém případě se již od zimní halové sezóny dočkáte rozšířené mužské turnajové série, která pak bude pokračovat i v letní sezóně 2016.

31 Ploučka cup čtyřhra ženy neděle První ženský deblový turnaj je již za pár dní. Poprvé si v našich soutěžích zahrají ženy svůj deblový turnaj. Zatím 7 ženských přihlášených párů přináší jistotu, že se turnaj určitě uskuteční. Medaile pro ženy jsou již zajištěny. Těším se na všechny ženské páry. Přihlášené ženy se dozvědí včas všechny informace včetně rozpisu a rozlosování. Všem ženám přeji co nejlepší výsledky. Ať si všechny ženy turnaj užijí co nejvíc!

32 Kosmetika LF Smíšenka cup sobota Kosmetika LF Na 3. smíšenku v sobotu je nahlášeno zatím 6 smíšených párů. Těším se na další přihlášky. Věřím, že i 3. smíšenka se naplní a zahrajeme si na konci dovolených opravdu moc pěkný turnaj.

33 Lípa cup 2015 týmová soutěž. Týmová soutěž Lípa cup zná již oba své finálové týmy. První finalista tým Nadoraz se utká s vyzyvatelem týmem NeVyšNě o velký putovní pohár po vzoru Davis cupu. Dohrávka druhého semifinále mezi týmy Valdíci a NevyšNě se protáhla o 1 týden. O 1 kalendářní týden se tak prodlužuje i termín na sehrání finále a to až do neděle Jaké jsou šance obou finálových týmů. Tým Nadoraz První finalista je tvořen 4 členy. Štěpán Skrbek s Láďou Müllerem odehráli všechny dvouhry v soutěži. Dalšími členy týmu jsou Renáta Krausová a Marcela Vejmělková. Marcela se aktivně podílela na zisku 3. bodu v závěrečné čtyřhře v semifinále proti týmu Hýrous. Tým Nadoraz má obrovskou herní kvalitu. Štěpán s Láďou okupují první místa v ZRT a oba postoupili již do semifinále soutěže Ploučka cup dvouhra muži. Marcela je skvělá hráčka, která v ženském Ploučka cupu dokázala postoupit až do semifinále. Marcela je i vynikající hráčkou do debla, což již několikrát potvrdila jak ve smíšenkách, tak i právě v semifinále týmové soutěže proti sehranému a kvalitnímu páru Lukáš Mašek Ondra Nudera. Podle papírových předpokladů je tým Nadoraz mírným favoritem celého finále. Tým NeVyšNě Druhý semifinálový tým tvoří kvarteto špičkových a vyrovnaných hráčů. I bez nemocného kapitána Filipa Nešněry (semifinále) dokázal tento tým postoupit až do finále, kdy po obrovské bitvě a 3 setové výhře v závěrečné čtyřhře vyřadili velmi kvalitní tým Valdíci. Kapitán Filip má k dispozici 3 bojovné a odhodlané hráče, kteří dokáží v pravý moment vybojovat ty nejlepší výsledky. Ať to Filip postaví jakkoliv, bojovníci z týmu NeVyšNě určitě nechají na kurtu srdce a duši, aby ve velkém finále zdolali nesmírně silný tým Nadoraz. Týmu NeVyšNě budu přát, aby ve finále sehráli co nejlepší partii a uhráli co nejlepší výsledky.

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec Červená Modrá Zelená Milan Hahnel Vladimír Jalovecký David Drahota Martin Židlický David Průša Jiří Hanka Ladislav Motl Radek Bukovec Pavel Slejška Michal Horáček Petr Striž Jaromír Plíva Vlasta Kratochvíl

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

ATP Otrokovice 2013 single

ATP Otrokovice 2013 single ATP Otrokovice 2013 single Opět tu máme atraktivní sezónní tenisovou soutěž, kde má každý jedinečnou možnost zahrát si větší počet zápasů a hlavně s různými soupeři s cílem neustále se zdokonalovat ve

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Autor dokumentu: Jiří Hanč,29.10.2014 Projekt Strahovská liga ve stolním tenise Stav Funguje Ekonom.

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 Sportovní úsek ČSRU OBSAH 1. ÚVOD 3 2. LIGA V SEZÓNĚ 2011-12.4 2.1. Extraliga v 8 4 2.2. 1. liga v 6..5 2.3. Oblastní přebor 6 3. LIGA OD SEZÓNY 2012-13.7 3.1. Extraliga

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

Prize money: ,- CZK

Prize money: ,- CZK LAMA TOUR 2011 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Nová pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Praha 5 hledá nové tenisové talenty pro světový tenis v kategoriích BABYTENIS a MLADŠÍ ŽÁCI pro děti ve věku 7-12let obě kategorie budou mít vítěze a vítězku. 20.

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje LAMA TENIS TOUR 2015 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 NIVNICE 9. ZÁŘÍ 2017 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na sedmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 NIVNICE 17. ZÁŘÍ 2016 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Šachový turnaj TECHEM CUP

Šachový turnaj TECHEM CUP Šachový klub Staré Město, ve spolupráci se společností Techem, pořádá Šachový turnaj TECHEM CUP Hrací systém: Turnaj se bude hrát vyřazovacím, tzv. K.O. systémem. Účastníci budou rozděleni do postupového

Více

Turnaj stolního tenisu

Turnaj stolního tenisu - 1 - Turnaj stolního tenisu Turnaj se konal 28. května 2016 jako 2. roč. Memoriálu Luboše Vernera. Účast z ostatních klubů byla malá, byli však přítomni 4 členové výboru Společnosti Parkinson včele s

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF Zpravodaj Slovánek Strana Kapitola 1. Obsah zpravodaje. 2. Úvod do tenisové rodiny. 3. Organizační výbor tenisových soutěží na Slovance. 4. Sponzoři letní tenisové sezóny na Slovance. 5. Úvodní slovo ředitele

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na PROPOZICE Název tour: ČGK Tour 2018 6. ročník otevřených golfových turnajů, určených především pro členy Českého golfového klubu, ale i pro jejich kamarády, partnery nebo doprovod (tj. všechny hravé a

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

Zikova 4, 166 36 Praha 6

Zikova 4, 166 36 Praha 6 STUDENTSKÁ UNIE ČVUT KLUB SILICON HILL Zikova 4, 166 36 Praha 6 Autor dokumentu: Ondřej Kliment,20.2.2012 Projekt Stav Funguje Ekonom. čin. Ne Vedoucí O.Kliment, J.Hanč E-mail oklim@sh.cvut.cz,

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 NIVNICE 15. ZÁŘÍ 2018 PARTNEŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019 SOUTĚŽE 2019 HRACÍ DNY A HODINY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH KNS Soutěž KP a KS družstev mužů KP družstev mládeže ( dorost, žáci ) Sobota 9:00-15:00 -- Neděle --** 09:00 Státní svátky 9:00 15.00 ( 18.kol ) --** 09:00

Více

SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA

SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA Organizační informace & Pravidla soutěže Datum poslední úpravy: 1. 11. 2017 SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA 1) Sadská A-Z LOKOMAT squashová liga (dále jen SSL) je klubová

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10 ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 14. CZECH OPEN Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C Pátek 31. října 2008 Smíšené

Více

BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice

BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice (nově atraktivnější herní systém a pravidelné střídání mazacích modelů) Místo konání: Best Bowling Zličín Termíny: 13.1., 10.2., 9.3., 13.4., 11.5., 8.6.,

Více

SEZÓNA OPEN TOUR 3B VS

SEZÓNA OPEN TOUR 3B VS Českomoravský billiardový svaz The Billiard Association of the Czech Republic Zátopkova 100/2, 160 17, Praha 6 Břevnov Bankovní spojení: GE Money Bank č.ú.155116518/0600 Čl.1 OT 3B - VŠEOBECNÉ PROPOZICE

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 6. ročník 1. dubna 018 v Českých Budějovicích Dne 1.. 018 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním

Více

CZECH OPEN 15. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE. Vítězové soutěží jednotlivců budou pozváni na Winmau World Masters 2009.

CZECH OPEN 15. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE. Vítězové soutěží jednotlivců budou pozváni na Winmau World Masters 2009. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 15. CZECH Mezinárodní šipkový turnaj OPEN WDF kategorie 3, BDO kategorie B, Zuiderduin Masters Pátek 6. listopadu

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / 2013 1. Všeobecné pojmy Hráč - pod pojmem hráč jsou zahrnuty všechny osoby, startující v jakékoliv soutěži a kategorii

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje 1. Řídící orgán: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže ve stolním tenise 2018-2019 Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své Komise mládeže

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup SPAR CUP 1. Platnost předpisů a řádů Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup b) základní pravidla hry vydané Českou bowlingovou asociací Turnaj je zařazen do bodovacího žebříčku FIRO-tour

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ Č e s k á f e d e r a c e S p a s t i c H a n d i c a p o. s. Soutěžní řád C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ S p a s t i c H a n d i c a p 2 0 1 1 / 2 0 1 2 Aktualizace: Platnost od: Zpracovali: Roman Suda,

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

Česká asociace stolního tenisu. Turnaje mládeže kategorie A* (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání

Česká asociace stolního tenisu. Turnaje mládeže kategorie A* (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání Česká asociace stolního tenisu Turnaje mládeže kategorie A* 2017 2018 (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání KM ČAST určuje pro turnaje kategorie A* mladšího žactva,

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

WORLD Èâm Úãd åyçî êãþä Þ ØÝáÖåØÞ Ùmëàî ÏÖÝ mëöøm éêçãöß ÚÙãäéáÞëØÞ âê Þ Úãî êãþä Þ èúâþā ãyáú ā ãyáú ÅYçî âê Þ Úãî ËmØÚ ÞãÛäçâÖØm ãö ãú ä

WORLD Èâm Úãd åyçî êãþä Þ ØÝáÖåØÞ Ùmëàî ÏÖÝ mëöøm éêçãöß ÚÙãäéáÞëØÞ âê Þ Úãî êãþä Þ èúâþā ãyáú ā ãyáú ÅYçî âê Þ Úãî ËmØÚ ÞãÛäçâÖØm ãö ãú ä WORLD DARTS FEDERATION WORLD 16. CZECH OPEN V ŠIPKÁCH 2010 Bodováno WDF kategorie 2, BDO kategorie B, žebříček pro Zuiderduin Masters, žebříčky IDPA Foundation & Academy Jménem České šipkové organizace

Více

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU 2016-2017 Rozdělení Liga je strukturovaná do regionů a měst Region Zahrnuje města, celkem alespoň 8 hráčů Počet hráčů v regionu ovlivňuje body, které lze

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 7.ročník 2006 jaro Přebor Záběhlice A Praha, 6.2. 2006 Základní pravidla 1. Pořadatel soutěže Bowling Magazín ČR SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická

Více

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená 1. Pořadatel: Jihomoravský krajský svaz házené, DHK Tatran Bohunice s.r.o. 2. Místo soutěže: Hala SHC Maloměřice 3. Kategorie Starší žákyně (ročník

Více

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech Yauwais Cup 2013 Obsah: Část A obecné informace Část B představení týmů a los Část C rozpis a časový harmonogram Část A - obecné informace:

Více

5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH:

5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH: 5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH: 1. KOLO UNĚTICKÝ PIVOVAR NEDĚLE 10. LEDNA 2015 9-13 HODIN: LUKÁŠ PRAHA 13 KSŘ PRAHA 17 B 2:0 22:12 1. DVOJICE SVĚTLANA+

Více