Warrior APS ASK201 H BB

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Warrior APS ASK201 H BB"

Transkript

1 Warrior APS ASK201 H BB Když v roce 1949 zavedla sovětská armáda do výzbroje slavný automat AK-47, jistě nikdo nepředpokládal, že i v novém tisíciletí budou miliony těchto zbraní stále v oběhu a plně funkční. Přes tento úspěch se už v 70. letech zavádí do výzbroje nástupce této zbraně, neméně slavné AK-74. Ačkoliv se ho doposud nevyrobilo takové množství jako AK-47 (a asi už nikdy nevyrobí), vyznačuje se mnohem lepšími střeleckými parametry a svými vlastnostmi je rovnocenný se západními zbraněmi. Stejně jako na zbrani M4, i na AK-74 probíhá neustálý vývoj a v dnešní době existuje bezpočet modernizovaných i ryze moderních verzí. Proto je tento model dodnes populární a neztrácí nic na své bojové hodnotě. Airsoftové AK-47 se stalo, stejně jako ve skutečnosti, masově rozšířenou zbraní, ať už se jednalo o doby dřívější, nebo relativně nedávné. I dnes je to levná, vcelku spolehlivá elektrika s dobrými parametry a potenciálem pro upgrade. Ale časům AK-47 už odzvonilo a je vytlačováno modernější verzí AK-74, která nabízí podobné parametry, ovšem s tím rozdílem, že ji lze přizpůsobit pro potřeby moderních střelců, tedy možností dovybavení různým příslušenstvím. Proto by neuškodila drobná recenze o jednom z těch zajímavějších a dostupnějších modelů. Vybral jsem model od APS. Řadu ASK od APS mám osobně rád, protože jejich modely dobře vypadají a prošli si vlastním vývojem jak po modelářské, tak po technické stránce. Tato značka z Hong Kongu má v současnosti 6 modelů ve své řadě replik AK-74 a jeden model AK-47. Rozhodl jsem se zvolit tu nejklasičtější verzi AK-74, ale něco málo zmíním i o ostatních verzích z této modelové řady ASK od výrobce APS. Pokud by se někdo z vás chtěl dozvědět něco o počátcích airsoftových AK, doporučuji si přečíst můj nedávno vydaný článek Stručná airsoftová historie AK. Zbraně od APS jsou jednotně dodávány v černé, dlouhé, štíhlé kartonové krabici, na které je logo APS a Hakkotsu (značka patřící k APS). Nechybí ani množství dalších nápisů a označení zbraně. Trochu mi chybí miniatura zbraně, pro snazší identifikovatelnost obsahu krabice. Ale to není až tak důležité. Uvnitř je pak zbraň uložena v kartonovém výlisku tak, aby zbraň byla dobře chráněna. Navíc je celá krabice koncipována jako kufr, takže je vybavena plastovým nosným uchem a otevírá se pouze z boku, od nosného ucha. Takové řešení je velmi praktické, protože lze krabici používat skutečně jako náhražku přepravního kufru. Zásobník je pak v krabici uložen v samostatné krabičce společně se vzorkem kuliček. Kromě toho najdete v krabici ještě čistič hlavně a podrobný, obrázkový černobílý manuál v anglickém jazyce. APS původně dodávalo svá AK v červených kartonových krabicích s jakýmsi divokým rudým motivem a miniaturou zbraně v rohu a na bocích krabice. Uvnitř pak za pomocí kartonu byla zbraň upevněna a aby se nepoškodila. V těchto krabicích jsou dodnes některé modely k dostání. Je to však klasická krabice s odklopným víkem.

2 Zbraň, kterou jsem právě vyjmul, je model APS ASK201 H BB. Je to model s pevnou pažbou. Váží těsně přes 3 kg a na délku měří 95 cm. Takže váha i rozměry jsou v podstatě shodné s předlohou. Délkou se ASK201 řadí mezi standardní úročné pušky. Hned na začátku člověka překvapí povrchové zpracování, barevná vyváženost odstínů kovu a dřeva a samozřejmě dřevěné pažbení. Podíváme se tedy na jednotlivé části blíže. A věřím, že znalce hlavně zaujal, nebo spíše překvapil, kovový zásobník. I k němu se však dostaneme. Tělo zbraně je vyrobeno z kovu a má velmi pěknou povrchovou úpravu. Co mě překvapilo byl fakt, že se jedná o ocelové tělo. Ano, krásný, precizně naohýbaný, ocelový plech se zdrsněnou povrchovou úpravou. Díky tomu jsou veškeré značky a ražení ve zbrani skutečně a realisticky vyraženy a povrch mohl být zdrsněn pro realističtější vzhled. Ze stejného materiálu je i kryt závěru. To je důvod, proč kryt závěru i tělo vypadají tak dobře. Ocelový je mimochodem i přepínač režimu střelby. Vše má ovšem svojí cenu. Jelikož potřebujete do zbraně usadit mechabox a jiné díly (hlaveň, pažba atd.), je po stranách v těle několik imbusových šroubů s kulatou hlavou, které drží tyto díly uvnitř těla. V originále to samozřejmě nebyly šrouby, ale nýty. Takže to nevypadá nijak zle. Středový díl a díl pro uchycení pažby jsou už vyrobeny z pevné obrobitelné slitiny. Především středový díl působí velmi masivně a pevně, ačkoliv není ocelový. Tohle není nic neobvyklého, když uvážíte, že jiné značky volí pro upevnění středového dílu malé šrouby na spodní části těla, které sice nejsou tolik vidět, ale mají taky o dost jemnější závity, tedy nižší životnost. Zde si troufnu tvrdit, že byla dána přednost funkčnosti a odolnosti, před reálným vzhledem. A je to dobře. Navíc díky použití ocelového plechu nemusí APS řešit složitou formu na tělo zbraně a přitom si stále udržet nízkou cenu při dobré kvalitě.

3 Důležitou částí těla je montážní lišta na levé straně. Je to standardní montáž ruského typu vhodná pro rozličné zaměřovací příslušenství. Kromě speciálních optik a puškohledů lze také namontovat jednoduchou montáž s klasickou R.I.S. lištou a pak osadit zbraň jakýmkoliv doplňkem, který je upevnitelný na R.I.S.

4 Trochu mě mrzí, že plechový kryt závěru není pevně usazen a mírně se viklá. Není to samozřejmě nic hrozného, protože i u ostatních výrobců AK se závěr vždy hýbal. Nicméně vzhledem k tomu, že se pod závěrem nachází prostor pro uložení baterie s malým konektorem a veškerá kabeláž, včetně pojistky, stejně se nevyhneme jeho pravidelnému sundavání. Zde musím pochválit za skvělé využití místa v těle zbraně pro uložení pojistky. Přejdeme ale k pažbení, které je dalším výrazným prvkem zbraně.

5 Pažbička je u ASK201 vyrobena z tmavě hnědého plastu, bez jakýchkoliv otřepů. Materiál plastu je tvrdý a pažbička nejde nijak promáčknout či zveformovat. Nás ale zajímá především dřevěná pažba a předpažbí. Obojí je samozřejmě vyrobeno ze dřeva, které je však velmi dobře opracováno a nalakováno. Především tvary jsou téměř shodné s originální předlohou.

6 Pažba má kovovou patku a je na ní přidělán kroužek na popruh. Nechybí ani charakteristická drážka, která sloužila pro rozlišení od AKM (jednak aby na první pohled bylo jasné že nejde o AKM/AK47 a také proto, aby se daly zbraně odlišných ráží odlišit i v noci po hmatu). Díky upevnění šrouby z obou stran a dobrému slícování se pažba nijak nehýbe a pevně drží.

7 Předpažbí je dvoudílné a tvarované. Velmi pohodlně se drží. Je sice znát trochu starší ergonomie, ale pořád je úchop mnohem pohodlnější než u AK-47. Předpažbí se nehýbe, což není u všech značek AK standard. Je to dáno tím, že APS udělalo relativně důmyslný systém uchycení předpažbí. To zároveň umožňuje i realistickou demontáž celého předpažbí. Na levé straně předpažbí nechybí kovové očko na popruh. Když už jsme u předpažbí, stojí za to zmínit vnější hlaveň. Ta je z jednoho kusu, zakončená seřiditelnou muškou. Asi nejcharakterističtějším prvkem na AK-74 je tlumič výšlehu. Nechybí ani zde. Tlumič výšlehu je samozřejmě odmontovatelný. Ale není to jen tak. Nejprve je nutné uvolnit čep jež brání pootočení, posléze několika otáčkami tlumiče odhalit červík na imbus klíč a teprve po jeho uvolnění odšroubovat celý tlumič výšlehu. Na zbrani nám pak zůstane klasický 14mm levotočivý závit, který je vhodný pro většinu standardních tlumičů.

8 Nezmínil jsem ještě mířidla. Muška i hledí jsou vyrobeny z kovu a jsou seřiditelné. Dle mého stále jedny z nejlepších mechanických mířidel vůbec. Pokud mám zmínit ovládací prvky, tak všechny jsou kovové, od přepínače režimu střelby, přes natahovací páku závěru až po pojistku zásobníku a spoušť s lučíkem.

9 Nakonec nám tu zbyl zásobník. Ten je kovový, ovšem nikoliv tolik ohnutý ve stylu AK-47, ale s mnohem menším obloukem, tak jak je u AK-74 obvyklé (protože menší ráže). Je to klasický vysokokapacitní zásobník na cca 500 ran. Prostě pořádný točák. Do zbraně velmi dobře zapadne a nijak se nehýbe. Na patce zásobníku je pak azbukou nápis APS. Celkově hodnotím zásobník jako moc pěkně provedený s velmi jemným chodem, na jaký jsem zvyklý u značkových zásobníků. I natáčení zásobníku při nabíjení probíhá plynule a bez odporu, na rozdíl od levných čínských točáků. Samozřejmě, kdyby někdo měl problém s nereálným kovovým zásobníkem, tak APS stále prodává i plastové zásobníky pro AK-74 v mnoha provedeních. Stačí si vybrat ZDE. Což mi připomíná, že starší verze této zbraně od APS byli vybaveny plastovými zásobníky. K zásobníku ještě malý dodatek. Ano, k AK-74 plechový zásobník prostě nepatří, byť sám o sobě kovový zásobník pro tento typ zbraně není nereálný a existuje nebo spíše existoval. Ještě ve fázi vševojskových zkoušek a na počátku zavedení mělo AK-74 kovové zásobníky, v podstatě upravené z AKM. To bylo však velmi krátce. Nicméně tyto kovové byly záhy nahrazeny. Důvodů bylo spousta. Od ceny, jednoduchosti výroby až po hmotnost. Velmi rychle se tedy objevili nám dobře známé hnědo-oranžové zásobníky. Často se uvádí že jde o bakelit, protože na první pohled tak materiál zásobníku skutečně vypadá. Nicméně ve skutečnosti se jedná o jakousi odlévanou směs skelného vlákna a pryskyřice s dalšími složkami, nikoliv přímo o bakelit. Není až tak důležité. V pozdějších letech byl zásobník nahrazen nám dobře známým plastovým černým zásobníkem (jeden z důvodů byl i demaskovací efekt hnědo-oranžových zásobníků). Takže až potud se jeví použití kovového zásobníku relativně nereálné. Ale pak se na scéně objevuje polský wz.88 "Tantal. Jedná se o upravené AK-74 které používá, a ano teď to přijde, kovové zásobníky! Tantal byla velmi pokročilá záležitost, jejíž vývoj trval s přestávkami už od 70. let. Polský wz.88 "Tantal" (i jeho později vylepšené verze) na konci svého vývoje přinášel oproti klasickému AK-74 mnoho výhod (třeba tří-raná dávka), ale rozpad východního bloku a příklon Polska na západ znamenal konec tomuto systému, který byl ve výzbroji polské armády skutečně jen krátce. Pointa je nicméně v tom, že díky Tantalu se objevilo na trhu se zbraněmi mnoho plechových zásobníků, které bez problémů pasovali a fungovali v AK-74. Velmi populární se stali v Americe. Jeden čas po nich byla velká poptávka a mnoho střelců ve svých zbraních tyto zásobníky používá dodnes. Takže plechový zásobník v AK74 není tak nereálný, byť ani mě to k dřevěnému AK prostě nepasuje. APS nicméně opět povýšilo funkčnost nad realismus. A to je pro praktický airsoft na bojišti hlavní.

10

11 O tom jak zbraň vypadá jsem si už řekli relativně dost. Teď je potřeba zmínit něco o tom, jak zbraň vypadá uvnitř. Jádrem celé zbraně je speciální Silver Edge mechabox. Jedná se o mechabox verze 3 s blowback mechanismem od APS. Předností tohoto mechaboxu má být dle výrobce lepší povrchová úprava a povrch jako takový, který sníží tření všech mechanických dílů na mechabox doléhající a zároveň zajisti plynulejší chod díky kuličkovým ložiskům, která jsou všude, kde je to snad možné. Takže kromě standardních 8mm kuličkových ložisek na převodech je tento mechabox vybaven i ložisky na hlavě pístu a trnu. Navíc je mechabox opatřen rychlovýměnou pružiny. Tedy né že by bylo možné pružinu vyměnit jen tak. Pořád je nutné vyjmout mechabox ze zbraně a teprve potom vyjmout trn pružiny. Ale minimálně není nutné celý mech rozebírat. Celý mechabox je navíc konečně 100% kompatibilní se standardem dílů TM, což je velmi dobré pro upgrade nebo náhradní díly (právě atypické díly byly nejčastěji u APS kritizovány). Teď k jednotlivým dílům. ASK201 má standardně ocelová ozubená kola od APS a černý polykarbonátový píst s kovovým zubem. Píst je veden na plastovém POM trnu s kovovou základnou a kuličkovým ložiskem, který překvapivě funguje velmi dobře. Zásluhu na tom mají i čtyři zarážky na rychlovýměnu, které brání trnu aby se dostal mimo osu. Hlava pístu je plastová protitlaká s ložiskem, hlava válce taktéž plastová s kovovým nosem. Tryska je pak kovová. Standardem u APS je nerezový válec. Velmi propracovaná a vcelku kvalitní je i kabeláž mechaboxu. Co má samozřejmě na střelecké parametry výrazný vliv je i nerezová hlaveň 6,04 mm o délce 455 mm a kovový hop-up mechanismus. Ve finále střílí tato zbraň cca 115 m/s s 0,20g kuličkami. To na základní provedení není špatné, protože zbraň má zcela jistě potenciál.

12 Celkové zhodnocení vidím tedy takto. Standardní elektrické AK-74 s mnoha vymoženostmi, které nabízí dobrý vzhled, robusní provedení a především dobrou kvalitu vnitřních dílů. Výkonem se řadí mezi standard, ale má vyšší potenciál. Trochu zamrzí kovový zásobník, ale náhradní zásobníky od APS nepatří mezi nijak zvlášť drahé, stejně jako samotné zbraně. Je ovšem nutné si uvědomit, že součástí zbraně není ani baterie, ani nabíječka, tedy nesmíte zapomenout pořídit i tyto doplňky. Na druhou stranu, kdo stojí o lacinou nabíječku a nekvalitní baterii? U kvalitních zbraní je stejně nakonec nutné si koupit toto příslušenství tak jako tak.

13 Warrior-APS ASK201 H BB se řadí mezi dostupnější zbraně právě díky velmi zajímavé ceně Kč ve standardní záruce, nebo se slevou 300 Kč v dekorační slevě. Ještě dodatek k variantám zbraně, které APS nabízí. Kromě recenzované varianty s dřevěným pažbením a pevnou pažbou můžete mít ještě výsadkářskou verzi se sklopnou pažbou a to buď s montáží na optiku, nebo bez ní. Nechybí ani výsadkářská verze s černým plastovým pažbením vybavená R.I.S. lištami nebo velmi moderní PMC verze. A aby celá řada od APS byla kompletní, nechybí ani krátká verze AK-74U se sklopnou pažbou. Autor článku Alfred, článek byl napsán :42. URL článku:

Warrior - APS PR304 TAN

Warrior - APS PR304 TAN Warrior - APS PR304 TAN Rozhodli jste se začít hrát airsoft a hledáte svoji první zbraň? Tak tady je! Původně jsem měl napsaný dlouhý odstavec o tom, jak si vybírat vhodně první zbraň a zároveň vyjádřit,

Více

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak ICS SMG5 SD6 upgrade Asi není typičtější zbraně pro jakoukoliv policejní zásahovou jednotku, než samopal H&K MP5. A pravděpodobně není ani rozšířenějšího airsoftového samopalu, než jeho různých licencovaných

Více

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG Pušky typu M4 jsou v současné době asi nejrozšířenější platformou airsoftových zbraní. Snadno dostupné zásobníky, příslušenství a především široký sortiment, jsou

Více

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez)

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Na konci 80. let představuje Ústřední vědecko-technický ústav přesného strojírenství novou odstřelovací pušku s integrovaným tlumičem. Zbraň je určená pro přesnou střelbu

Více

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme.

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme. Umarex AR16 Elite Osobně, když jako airsoftový hráč slyším slovo Beretta, představím si ihned pistoli. Věřím, že lidé od ostrých zbraní si možná ještě dříve vybaví brokovnice značky Beretta. Ale spojení

Více

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím...

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím... Umarex H&K UMP Firma HK se na poli útočných pušek a samopalů vždy prezentovala především svojí legendární MP5 a futuristickou G36. Ale v roce 1999 přibyl k těmto modelům bratříček, který teprve získává

Více

Historie airsoftu - Airsoftový AUG

Historie airsoftu - Airsoftový AUG Historie airsoftu - Airsoftový AUG Steyr AUG se zapsal do srdcí mnoha hráčů. Je to esteticky krásná airsoftová zbraň, s ladnými tvary a úžasnou ergonomií. Je vhodná pro praváky i leváky, muže i ženy, silné

Více

to je radost ze střelby

to je radost ze střelby vzduchovky to je radost ze střelby lapač diabolo plochý mikrohledí TRUGLO GLO... TRUGLO optická vlákna, stavitelné stranově i výškově pojistka s automatickou, resp. manuelní funkcí dle volby střelce hlaveň

Více

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 Samopal CZ SCORPION EVO 3 A1 je univerzální, lehká, samočinná ruční zbraň jednotlivce kategorie PDW. V šedesátých letech dvacátého století byl v Československu zaveden do výzbroje

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0 P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A..............................................................................

Více

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION Nabídka pušek V-AR v ráži 5.56x45 (223 Rem.) ve speciální edici Pouze u NoCompromise.House s.r.o. V-AR MAGPUL ULTIMATE EDITION Navržena profesionály pro bojové i sportovní

Více

Podzim se zbraněmi. Platí pouze do vyprodání zásob. S 100 Classic XT akční cena: Kč. S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28.

Podzim se zbraněmi. Platí pouze do vyprodání zásob. S 100 Classic XT akční cena: Kč. S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28. ilustrativní foto S 100 Classic XT akční cena: 26.570 Kč S 100 Classic XT s mířidly akční cena: 28.880 Kč Sauer S100 Classic XT - mechanická mířidla / bez mířidel - plynule nastavitelná přímá spoušť -

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 4 6 L O Ž I S K O V É P L N O V Ý S U V Y......................................................................

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ M E T R O Elektromechanický podzemní pohon pro jednokřídlé nebo dvoukřídlé brány MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Tento manuál je určen pouze pro montážní firmy - 1- Typy pohonů a jejich charakteristika

Více

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS V této části jsou kompletně popsány postupy při demontážních, montážních a kontrolních pracích na převodovce, vnitřní a vnější soustavě řazení. Na konci této části v Tabulce

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 Kód 001010094 001010095 001010096 001010097 001010098 001010099 001010100 001010101 001010102 Název /06 - Mísa oplachová (vč. 2 otvoru pro trysky)

Více

Montáž v Brně. Válec. 32 100 mm. Katalogový list 2.29.001-1CZ 67. Veličiny podle VDI 3294. Údaje o tlaku přetlak. Značka Jednotka Poznámka.

Montáž v Brně. Válec. 32 100 mm. Katalogový list 2.29.001-1CZ 67. Veličiny podle VDI 3294. Údaje o tlaku přetlak. Značka Jednotka Poznámka. Technické změny vyhrazeny A1P507D00LW00X Veličiny podle VDI 3294 Veličina Všeobecně Název Řada Druh konstrukce Způsob upevnění Druh připojení Značka Jednotka Poznámka Válec s pístnicí AZ5 dvojčinný s tlumením

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097 8596220005250 001010098 8596220005267 001010099

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 03.12.2018 WT SERVIS spol. s r.o. www.weltservis.cz MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097

Více

MANNLICHER (str 6-15) 2007

MANNLICHER (str 6-15) 2007 Stránka 1 MANNLICHER (str 6-15) 2007 MANNLICHER LUXUS Základní konfigurace Luxus, polopažba dřevo třída 1, dřevěné boční panely, hlaveň 600mm, standardní klika závěru, napínáček / bez napínáčku, picatinny

Více

Teleskopické lišty 415

Teleskopické lišty 415 Teleskopické lišty 415 416 Přehled výrobků Teleskopické lišty částečné vysunutí, nosnost do 15 kg K0536 částečné vysunutí, nosnost do 35 kg K0537 Strana 419 plné vysunutí, dělitelné, nosnost do 52 kg K0538

Více

Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami

Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami 655 K0309 Pružné opěrky s drážkou a kuličkou, ocelové Pouzdro ocel třídy pevnosti 5.8. Kulička ocelová. Pružina z pružinové oceli, třída D. Brynýrovano.

Více

Konstruování s podporou počítačů Specifikace Úvaha

Konstruování s podporou počítačů Specifikace Úvaha Konstruování s podporou počítačů Zadání práce: Porovnání i pistole CZ vzor 50 v době jejího vzniku s modelem ze současných materiálů a ohledem na soudobý trend; Specifikace ČZ vz. 50 Ráže: 7,65 Browning

Více

9x-2022 Výdejní místo standard (TS89) výdejní pult

9x-2022 Výdejní místo standard (TS89) výdejní pult 9x-2022 Výdejní místo standard (TS89) výdejní pult Popis: Výdejní terminál TS89 s externí čtecí jednotkou slouží ve stravovacích systémech jako základní terminál pro výdejní místo. Je vybaven čtyřmi funkčními

Více

NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack. Základní popis divize 1911

NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack. Základní popis divize 1911 Úvod: NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack Vydání duben 2006 Základní popis divize 1911 APS ČR (Asociace praktické střelby ČR) navazuje těmito národními pravidly na iniciativu

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO PŘÍSLUŠENSTVÍ SÉRIE NÁZEV 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 24XX 240X ŠROUB S OKEM MATICE V KLECI 340.00.135

Více

Nedbox. propracované řešení pro Vás NOVÉ ROZVODNICE NEDBOX PRO POVRCHOVOU MONTÁŽ.

Nedbox. propracované řešení pro Vás NOVÉ ROZVODNICE NEDBOX PRO POVRCHOVOU MONTÁŽ. propracované řešení pro Vás NOVÉ ROZVODNICE NEDBOX PRO POVRCHOVOU MONTÁŽ www.legrand.cz Systém vylamovacích otvorů pro přívod kabelů Nové rozvodnice Kabely lze přivést do rozvodnice pomocí instalačních

Více

TRAINMANIA ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ

TRAINMANIA ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ V roce 2015 firma Arnold oznámila ve velikosti TT novinku, čtyřosé výsypné vozy OOtv v tříkusových setech a navíc ve dvou provedeních; s nižšími a s vyššími sajtnami. Dva sety spadají do III. epochy pod

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit Kapesní pistole SRC Mnoho lidí, kteří se zajímají o airsoft, jistě nabývají dojmu, že základem je silná a výkonná zbraň. Ale není tomu tak vždy. Někdy není důležitý výkon, ale rozměry zbraně. Je pravdou,

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK STABI S STABI REFERENCE 2 STABI XL DC Kč STABI S. STABI S 12 inch STABI S PS Stabi S12 D12 inc Kč.

MALOOBCHODNÍ CENÍK STABI S STABI REFERENCE 2 STABI XL DC Kč STABI S. STABI S 12 inch STABI S PS Stabi S12 D12 inc Kč. platnost ceníku od 13.4.2018 MODEL STABI S MALOOBCHODNÍ CENÍK www.voice-audio.cz POPIS MOC Stabi S je základní gramofon v nabídce společnosti. Minimalistický design. Chassis je vytvořený z mosazných tyčí,

Více

Aku naviják. Rozměry a použití. Popis a vlastnosti. Použití: Popis: Vlastnosti: Příslušenství obsažené v balení:

Aku naviják. Rozměry a použití. Popis a vlastnosti. Použití: Popis: Vlastnosti: Příslušenství obsažené v balení: Aku naviják Popis a vlastnosti Použití: Vhodné pro oblasti bez přívodu energie, například v lese, na farmě, v pustině, na stavbě, při výstavbě el.instalací, apod. Je rovněž dobrý pro outdoorové činnosti

Více

5. Kolíkové spoje. 5.1. Druhy kolíků. 5.2. Použití. spoje s tvarovým stykem Přenáší zatížení přes tělo kolíku - přes jeho #2

5. Kolíkové spoje. 5.1. Druhy kolíků. 5.2. Použití. spoje s tvarovým stykem Přenáší zatížení přes tělo kolíku - přes jeho #2 zapis_spoje_koliky,cepy,nyty 08/01 STR Ad 1 z 5 5. Kolíkové spoje #1 spoje s tvarovým stykem Přenáší zatížení přes tělo kolíku - přes jeho # Druhy kolíků Příklady použití kolíků 5.1. Druhy kolíků a) #

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

Doporučení. KONTROLY Nejčastější poruchy ložiska zavěšení ZAVĚŠENÍ LOŽISKO A SADA ZAVĚŠENÍ KOL

Doporučení. KONTROLY Nejčastější poruchy ložiska zavěšení ZAVĚŠENÍ LOŽISKO A SADA ZAVĚŠENÍ KOL 02-M- 12/2015 LOŽISKO A SADA KOL Doporučení Ložisko zavěšení a izolátor je nutné měnit současně s tlumičem, obojí je nutné vždy měnit v párech. Výměna těchto dílů je nedílnou součástí výměny tlumiče; tímto

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami

Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami Pružné tlačné opěrky, aretační čepy, čepy s kuličkami 775 K0309 Pružné opěrky s drážkou a kuličkou, ocelové F2 F1 α Pouzdro ocel třídy pevnosti 5.8. Kulička ocelová. Pružina z pružinové oceli, třída D.

Více

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Model: CM 162 EI CM 162 EI SHORT CM 162 MI CM 162 MI SHORT 1.1 Zapnutí elektroniky (Fig.1) Zapnout spínací páčku (1 ) nahoru. Kontrola napětí baterie (akumulátoru)

Více

, originalni vinne darky s napadem

, originalni vinne darky s napadem Magic. stojan na víno originalni vinne darky s napadem Originální designově zajímavě řešený vinný stojan z chromovaného řetězu který zaujme nejen svou překvapivou funkčností ale i osobitým designem hodícím

Více

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s.

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s. AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO KÓD NÁZEV MODELU MC 15 698 CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s Hmotnost: 503 g Energie: 0,4J 15 564 CZ 75D Compact CO2 : 6mm BB s 1990,00 Hmotnost:

Více

Navíjedla. Navíjedla jsou obecně charakterizována tím, že zdvíhací, resp. tažná síla se vyvozuje lanem, které dostává pohyb od bubnu, jejž opásává.

Navíjedla. Navíjedla jsou obecně charakterizována tím, že zdvíhací, resp. tažná síla se vyvozuje lanem, které dostává pohyb od bubnu, jejž opásává. Zdvihadla Pojmem zdvihadla (nebo poněkud přesněji jednoduchá zdvihadla ) rozumíme zdvihací zařízení, členěná dále do těchto tří skupin: zvedáky, kladkostroje, navíjedla. Zdvihadla jsou všeobecně charakterizována

Více

Kombinovaná souprava stahováku TMMK 10-35

Kombinovaná souprava stahováku TMMK 10-35 Použití Kombinovaná souprava stahováku SKF TMMK 10 35 je určena k rychlé, přesné a bezpečné montáži ložiska s dírou o průměru od 10 do 35 mm. Souprava je vhodná rovněž k montáži pouzder, těsnění, řemenic

Více

Ceník náhradních dílů

Ceník náhradních dílů Mincovníky / příslušenství Kód: 001 Mincovník Mr89 Mincovník akceptuje 10 Kč. Možnost objednání na žetony, 10 Sk nebo EU. 1782 Kč Kód: 002 Táhlo Táhlo pro mincovník MR 89 dlouhé 170 Kč Kód: 003 Táhlo Táhlo

Více

Hydraulické válce. Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK

Hydraulické válce. Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK Hydraulické válce Samoblokovací hydraulické válce 260 bar V260LK V260LK V260LKcat.CZ01-2007 Všeobecné vlastnosti: - Maximální provozní tlak: až 260 bar - Průměr pístu: 24 až 105 mm. - Průměr pístnice:

Více

Záchranné a hasičské systémy

Záchranné a hasičské systémy Záchranné a hasičské systémy Vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou! katalog výstroje, výzbroje a zařízení nejen pro hasiče 3 02 00 000 Žebříky nastavovací 02 00 001 Žebřík nastavovací 4dílný dřevěný

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

Nová řada seker Fiskars. Neobyčejná trvanlivost, nový design, nové vlastnoti. Prestižní cena reddot - The best of the best za design.

Nová řada seker Fiskars. Neobyčejná trvanlivost, nový design, nové vlastnoti. Prestižní cena reddot - The best of the best za design. Nová řada seker Fiskars Neobyčejná trvanlivost, nový design, nové vlastnoti. Prestižní cena reddot - The best of the best za design. Historie seker Fiskars Na konci třicetileté války si firma Billnäs Ruukki,

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube

Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube Volitelné příslušenství svítidla stube Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube Umožňuje zavěsit svítidlo stube na řetízky. Zdroj je umístěn v libovolné vzdálenosti od svítidla, ve žlabu, rozvaděči či jiném

Více

Ruční a elektrické nýtovací nástroje

Ruční a elektrické nýtovací nástroje Ruční a elektrické nýtovací nástroje www.emhart.com POPSet Ruční nýtovací nástroje NOVÁ řada ručně ovládaných nýtovacích nástrojů POP je ideální pro širokou řadu aplikací včetně oprav a údržby, pokrývačských

Více

Poradíme Vám s výběrem střeliva pro konkrétní hlaveň pro dosažení maximální precize. OA-10 (308 Winchester)

Poradíme Vám s výběrem střeliva pro konkrétní hlaveň pro dosažení maximální precize. OA-10 (308 Winchester) Zbraň je možno postavit až v 3000 modifikacích (základní naleznete v tomto ceníku) Poradíme Vám s výběrem a zbraň Vám můžeme dále "nastrojit" specielními díly z USA v naší puškařské dílně kde máme s těmito

Více

Propojovací kanály do rozvaděčů

Propojovací kanály do rozvaděčů Propojovací kanály do rozvaděčů VK Propojovací kanály do rozvaděčů VK Plastové propojovací kanály jsou určeny především pro racionální ukládání vodičů v rozvaděčích. Základem celého systému je kanál s

Více

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM Hliníkové tlakově lité skříně pro MCR a automatizaci. Připravené pro instalaci membránových klávesnic na čelní stranu. Pravoúhlé přechody stěn a základny. Technické údaje Materiál: Hliníková slitina AC-AlSi

Více

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Už to budou téměř tři roky, kdy firma Bohemia Air Soft otevřela své airsoftové centrum. Je na čase se podívat, jak naše prodejna a další prostory vypadají v současnosti.

Více

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals Akumulátorový stroj na dělení trubek REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA for Professionals Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 14 7

Více

Vrtačko frézka. Soustruh. Příloha č. 1 zadávacích podmínek. Technické parametry: Univerzální a přesná převodová vrtačko-frézka s 12 rychlostmi otáček.

Vrtačko frézka. Soustruh. Příloha č. 1 zadávacích podmínek. Technické parametry: Univerzální a přesná převodová vrtačko-frézka s 12 rychlostmi otáček. Příloha č. 1 zadávacích podmínek Vrtačko frézka Univerzální a přesná převodová vrtačko-frézka s 12 rychlostmi otáček. výškově přestavitelná frézovací hlava, sklopná o ±60 těžké litinové provedení masivní,

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 55

Katalog náhradních dílů IGLAND 55 Katalog náhradních dílů IGLAND IG LES, s.r.o. J. Tomáška 7 0 ROKYCANY Tel.: +0 0 9 Fax: +0 0 9 Email: vacovsky@igland.cz www.igland.cz, www.igles.cz IGLAND AS Roresanden 09 N Grimstad, Norway Phone + 7

Více

Montážní výška 48-50 mm 55mm 12mm 58-60 mm 68mm 12mm 78-80 mm 90mm 12mm. Vnější rozměr. Montážní otvor. Model. 55mm. 68mm. 90mm

Montážní výška 48-50 mm 55mm 12mm 58-60 mm 68mm 12mm 78-80 mm 90mm 12mm. Vnější rozměr. Montážní otvor. Model. 55mm. 68mm. 90mm Kabelová průchodka Materiál : zinek Kabelový vývod vzhled hliník velikost 55mm Kód: A0097-55mm Silber Kabelový vývod vzhled hliník velikost 68mm Kód: A0097-68mm Silber Kabelový vývod vzhled hliník velikost

Více

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm Dle ISO 15552, ISO 6431, VDMA 24562 a NFE 49-003-1 Plášť válce s krytými svorníky Vysoký výkon, pevnost a spolehlivost Polyuretanová těsnění zajišťují nízké tření operace a dlouhou životnost Snímače mohou

Více

ejotherm talířové hmoždinky snadný výběr

ejotherm talířové hmoždinky snadný výběr ejotherm talířové hmoždinky ejotherm talířové hmoždinky snadný výběr Při upevňování ETICS jsou izolační desky na fasádu nalepeny a následně mechanicky upevněny. Vlastní hmotnost je přenášena příčnými silami

Více

PATROVÉ VOZY Bmto OD FIRMY KUEHN-MODEL (12.05.2009) Autor textu a obrázkové přílohy: Jiří Sládek (http://kolejiste.jbchocen.cz)

PATROVÉ VOZY Bmto OD FIRMY KUEHN-MODEL (12.05.2009) Autor textu a obrázkové přílohy: Jiří Sládek (http://kolejiste.jbchocen.cz) WWW: www.trainmania.info E-mail: trainmania@volny.cz PATROVÉ VOZY Bmto OD FIRMY KUEHN-MODEL (12.05.2009) Autor textu a obrázkové přílohy: Jiří Sládek (http://kolejiste.jbchocen.cz) Ve druhé polovině dubna

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální diamantové pily, ruční řezačky a nářadí pro obkladače

Více

Teplotní snímače řady TE-6300

Teplotní snímače řady TE-6300 Sekce katalogu Snímače teploty Informace o výrobku Řada TE-6300 Datum vydání 10 03/10 03 Cz Rev. 1 Teplotní snímače řady TE-6300 Teplotní snímače řady TE-6300 nabízí ekonomická řešení pro široký rozsah

Více

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm Nový Gambler je výsledkem několikaletého vývoje. Při vývoji byl kladen důraz na nízkou váhu, dlouhou životnost, optimalizaci jízdních vlastností a snadnou údržbu. Váha rámové sady je 3.9kg bez tlumiče.

Více

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění.

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění. ß 6301 0 Příslušenství, jako např. desky na nářadí, schránka na dno atd. lze dodat na vyžádání. 6301 101 Kufřík na nářadí Plast ABS, černý, extrémně odolný vůči nárazům, vhodný do letadla. S masivním hliníkovým

Více

Inovované elektrické řetězové kladkostroje - milníky na cestě k úspěchu

Inovované elektrické řetězové kladkostroje - milníky na cestě k úspěchu Inovované elektrické řetězové kladkostroje - milníky na cestě k úspěchu 1952 1954 1955 1956 1966 STAR LIFTKET generace 21. století Počáteční konstrukce LIFTKETu ukázala jako první na trhu cestu k menší

Více

Neobyčejná trvanlivost

Neobyčejná trvanlivost N á ř d k Fi k Nová řada seker Fiskars Neobyčejná trvanlivost Historie seker Fiskars Na konci třicetileté války si firma Billnäs Ruukki, založená v roce 1641 (koupená pak společností Fiskars v roce 1927)

Více

Oceloplechové rozvaděče, IP 65 Serie Orion + Rozváděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí

Oceloplechové rozvaděče, IP 65 Serie Orion + Rozváděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí Oceloplechové rozvaděče, IP 65 Serie Orion + Rozváděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí Prázdné kovové skříně v nástěnném provedení s třídou ochrany I jsou určeny pro rozvaděče s vysokým stupněm

Více

polyuretanové výrobky Polyuretanové desky Speciální profily Zábrany proti najetí Polyuretanové ochrany na vidle

polyuretanové výrobky Polyuretanové desky Speciální profily Zábrany proti najetí Polyuretanové ochrany na vidle (PU) je všestranně použitelný materiál Má výborné vlastnosti v oblasti mechanické odolnosti a pružnosti obře se opracovává Odolává oděru Má výborné adhezní vlastnosti a dlouhou životnost Je možné ho použít

Více

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz NOVÝ Zpětný ventil Typ 561 a 562 www.titan-plastimex.cz VÝHODY Nové zpětné ventily jsou maximálně spolehlivé a výkonné díky optimalizované geometrii proudění vede k vašemu prospěchu a vyššímu zisku. Zpětné

Více

ADAPTÉRY PRO ÚHLOVÉ NASTAVENÍ

ADAPTÉRY PRO ÚHLOVÉ NASTAVENÍ V nabídce příslušenství jsou úhlové adaptéry, které je možné namontovat na nosný systém nebo na zeď. Velmi jednoduchá montáž, dobře přístupné kanály pro kabeláž. Krokové nastavení požadovaného úhlu dle

Více

Montážní komponenty - kovové 7.1.0

Montážní komponenty - kovové 7.1.0 Montážní komponenty - kovové 7.1.0 hadicová svorka Použití: k rychlému zajištění nasazené hadice (max. do tlaku 5 bar) Materiál: pružinová ocel A max. B min. d C D barva 6,5 6,3 1,6 0,2 19,0 přírodní 27

Více

VILLASET 1W Instalační manuál

VILLASET 1W Instalační manuál VILLASET 1W Instalační manuál Domovní audioset Obsah balení Před montáží si překontrolujte obsah balení, které by mělo sestávat z následujících dílů: 1x 1x 1x 1x Instalace povrchové krabice HBP Pro instalaci

Více

Technické pokyny k závěsům

Technické pokyny k závěsům Závěsy (panty) 515 516 Technické pokyny k závěsům Závěsy (panty) Na následujících stranách je přehledně uvedeno velké množství závěsů. Mnohem více kombinací lze získat v případě závěsu s vodicím nosem,

Více

Produktové novinky. Lisovací nástroje IV / 2015. E 5660 Vyrovnávací jednotka. CD-Katalog 5.9.1.0 Online-katalog

Produktové novinky. Lisovací nástroje IV / 2015. E 5660 Vyrovnávací jednotka. CD-Katalog 5.9.1.0 Online-katalog Produktové novinky Lisovací nástroje IV / 2015 CD-Katalog 5.9.1.0 Online-katalog S novým rozšířením produktů v tomto roce reagujeme na Vaše přání a podněty. Jako systémový dodavatel Vám tímto nabízíme

Více

MĚSTO LITOMYŠL. Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

MĚSTO LITOMYŠL. Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce MĚSTO LITOMYŠL Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce POPTÁVKA DOVYBAVENÍ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ VODNÍ VALE V LITOMYŠLI Provedení herních prvků a jejich instalace musí

Více

SFA21/18 SFA71/18. Elektrické pohony. Siemens Building Technologies HVAC Products. Pro zónové ventily

SFA21/18 SFA71/18. Elektrické pohony. Siemens Building Technologies HVAC Products. Pro zónové ventily 4 863 Elektrické pohony Pro zónové ventily, napájecí napětí AC 230 V, 2-polohová regulace, napájecí napětí AC 24 V, 2-polohová regulace Zpětná pružina Doba přeběhu 40 s Přestavovací síla 105N Pro přímou

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ A DOPLŇKOVÝ SORTIMENT

PŘÍSLUŠENSTVÍ A DOPLŇKOVÝ SORTIMENT PŘÍSLUŠENSTVÍ A DOPLŇKOVÝ SORTIMENT Návarky NN a ON Pro mechanické upevnění ultrazvukových a kapacitních hladinoměrů ULM, CLM a kapacitních snímačů CLS, DLS. označení pro typ snímače rozměr A rozměr B

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 60

Katalog náhradních dílů IGLAND 60 IGLAND 0 Výrobce: IGLAND A.S., Roresanden 09 N Grimstad, Norway Telefon: +7 7 00 Telefax: +7 7 0 Approved Revised: Issued: 0.0.0 P/N: 90 F:\DELEKAT\VINSJ\0\delekatalog 0.DOC Dovozce : IG-LES, s.r.o. J.Tomáška

Více

Montáž tuningové sady pro Blade CX /CX2

Montáž tuningové sady pro Blade CX /CX2 Montáž tuningové sady pro Blade CX /CX2 Tento návod Vás provede krok za krokem demontáží původních dílů a následnou montáží tuningové sady mikrovrtulníku Blade CXCX2. Prostudujte si obrazový návod a nachystejte

Více

AL4-xx/ME. Návod na sestavení anténní jednotky ODU MP3

AL4-xx/ME. Návod na sestavení anténní jednotky ODU MP3 Návod na sestavení anténní jednotky AL4-xx/ME ODU MP3 Soupis potřebného nářadí: klíč stranový otevřený: 17; 16; 13; 8; 7 mm klíč s vnějším šestihranem (imbus) 5 mm kleště Krone (pro připojení strukturované

Více

FLUO MARKER - Lesnický

FLUO MARKER - Lesnický M6AD FLUO MARKER - Lesnický Kvalita a léty prověřená značka zajišťuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům, spolehlivý mechanizmus a přesně stanovitelné dávkování. Barva neobsahuje chlorovodík,

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7 SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY AKTUALIZACE 1.12. 2014 - 2 - OBSAH: 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE

Více

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis Je o mně dobře známo, že jsem fanoušek Rugeru 10/22 a setkání s jiným výrobkem, který poskytuje spolehlivost nebo přesnost jako tato samonabijecí

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů Italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího stroje s točnou nabízí jednoduché ovládání s barevným displejem a

Více

SIKU 3D. Funkční závěsový systém pro plastové dveře

SIKU 3D. Funkční závěsový systém pro plastové dveře SIKU 3D Funkční závěsový systém pro plastové dveře Jak je dobré, když vše zapadá dohromady! Závěs společně s dveřní výplní a dveřní klikou přebírá nosnou roli. Technická dokonalost společně s vysokou životností,

Více

Lisovací nástroje I / 2016

Lisovací nástroje I / 2016 Produktové novinky Lisovací nástroje I / 2016 Objednejte ihned» v online katalogu! www.meusburger.com SD- a SZ-dvousloupkové stojánky Pro velikosti stojánků od 126 156 mm až do 396 496 mm s nebo bez podpěrné

Více

TECHNOPark NÁVOD K INSTALACI. Elektromechanick pohon pro k ÌdlovÈ br ny s 1 nebo 2 k Ìdly

TECHNOPark NÁVOD K INSTALACI. Elektromechanick pohon pro k ÌdlovÈ br ny s 1 nebo 2 k Ìdly TECHNOPark NÁVOD K INSTALACI Elektromechanick pohon pro k ÌdlovÈ br ny s 1 nebo 2 k Ìdly Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky

Více

www.kovaz.cz Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Montážní nástroje Katalog 4100-5/CZ

www.kovaz.cz Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Montážní nástroje Katalog 4100-5/CZ Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Umožňuje rychlé, čisté a pravoúhlé oddělování trubek. Přesného řezu se dosáhne vedením pilového listu. Doporučujeme dvoustranné pilové listy.

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 156 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 157 Stroje s

Více

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více