Warrior - APS PR304 TAN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Warrior - APS PR304 TAN"

Transkript

1 Warrior - APS PR304 TAN Rozhodli jste se začít hrát airsoft a hledáte svoji první zbraň? Tak tady je! Původně jsem měl napsaný dlouhý odstavec o tom, jak si vybírat vhodně první zbraň a zároveň vyjádřit, že dále popsaná zbraň je ta pravá. Nakonec jsem to smazal. Nikoliv snad proto, že by nebyla pro začátečníka vhodná, ale čistě proto, že není nutné vyjadřovat o co každému začátečníkovi obvykle jde. Chce začít hrát co nejdříve, za co nejméně peněz. A nutno podotknout, že to není špatná filosofie, pokud se jí nebude držet navždy. Jestli vás už airsoft dostal a propadli jste mu, tak pak vězte, že za kvalitu a originalitu zbraně si musíte připlatit a vyplatí se to. Ale pokud ještě ne, tak je jasné, že nechcete utratit mnoho peněz když netušíte, zda vás to bude bavit. A já si myslím že model, který vám dnes představím, bude pro vaše první boje ten nejlepší. Díky němu se pro vás stane airsoft velkou zábavou. Dnešní článek bude pod heslem za málo peněz hodně muziky Značka APS z Hong Kongu není neznámá. Poslední dobou nabízí velmi zajímavé zbraně, nejen exotického vzhledu ale též dobré funkce. Její poslední modely z řady ASR 116, 117 a 118, stejně jako chystané novinky ukazují, že se vývoje nebojí a hodlá rozšiřovat svůj sortiment ve střední třídě. Což ovšem neznamená, že by zapomněli na své začátky a zbraně v nižší cenové hladině, tedy v přepočtu do cca 3000 korun. Proto mají řadu nazvanou Kompetitor, ve které je několik zbraní vhodných pro začátek. Model PR304 patří přesně mezi ty levné, ale přesto slušně provedené a spolehlivé zbraně, navíc konečně standardu TM, což byl velký neduh úplně prvních modelů od APS. APS PR304 TAN vám dorazí v krabici upravené jako kufr s nosným uchem. Zeleno-černé provedení a nápisy APS na ní jsou hezké, ale pro nás nezajímavé. Vnitřek krabice ukrývá dobře a bezpečně uloženou zbraň, jeden zásobník, čistič hlavně, vzorek kuliček a anglický obrázkový návod.

2 PR304 není nic převratného. Je to elektrika s blowback mechanismem, v podstatě klasická M4 s několika designovými úpravami. Ergonomie nijak nepřekvapí. Drží se dobře, dobře se s ní i lící, stejně jako s každou puškou tohoto typu. Konstrukce je převážně plastová, což je vzhledem k ceně pochopitelné, nicméně to má velmi pozitivní přínos na váhu, která je jen 2,2 kg. Vím, že ortodoxní militaristé to asi neocení, ale zamyslete se. I u ostrých zbraní je při výběrových řízeních hlavním požadavkem na každou zbraň co nejnižší hmotnost. Proč by tomu mělo být v airsoftu jinak? Rozměry jsou také veskrze kompaktní cm dle vysunutí pažby. S tím už se neztratíte ani v budově. Jinak působí zbraň vcelku moderně, především díky stylové pažbě, upravenému předpažbí a hlavně pískové barvě. Koukneme tedy blíže. Tělo zbraně je vyrobeno z plastu a je ze dvou kusů v pískové barvě. Pouzdro závěru je vybaveno R.I.S. lištou a kovovou natahovací pákou závěru. Doražeč závěru na pravé straně je pouze imitovaný a tedy nefunkční. Najdeme samozřejmě funkční výhozí okénko vyrobené z kovu. Celé pouzdro závěru je ve zbrani upevněno za pomoci předního čepu. V zadní části

3 je zasunut v díle těla. Dle mého je to o mnoho lepší provedení, než snaha nějak zachytit zadní část zadním čepem. Nehrozí tak riziko vylomení, jako tomu bylo u úplně prvních modelů APS. Musím ocenit jednoduché, ale efektivnější řešení. Na stranu druhou, uchycení předního čepu mi přišlo né až tak pevné a mám lehkou obavu, zda nehrozí případná ztráta čepu. Na R.I.S. liště je upevněno sklopné hledí, vyrobené z plastu. Je stranově seřiditelné a má překvapivě hranatý průhled, což není úplně obvyklý tvar.

4 Spodní díl těla je vyroben z jednoho kusu. V rámci zjednodušení je jeho součástí i záchyt závěru, který je proto nepohyblivý. Na první pohled jsem si toho ale nevšiml. Jinak je zde vše tak jak má být na správné M4. Na levé straně je přepínač režimu střelby, dovolující střelbu jednotlivými ranami i dávkou. Samozřejmě s ním lze i zbraň zajistit. Přepínání funguje přímo ukázkově a krásně přecvakává. Na stejné straně najdeme i ražení APS. Na pravé straně je pak už jen pojistka zásobníku. Spoušť je vyrobená z kovu, lučík je však plastový. Všechny ovládací prvky jsou samozřejmě kovové.

5

6 Pažbení je samozřejmě plastové, stejně jako u většiny pušek typu M4, a taktéž v pískové barvě, jejíž odstín je navlas stejný se zbytkem zbraně. Pažbička je v ergonomické úpravě s vroubkováním pro lepší úchop. Nechybí ani kovová patka. Pažba je vyrobena z plastu, ale usazena na kovové trubce. Moderní vzhled pažby podporuje nejenom žebrování a prostor pro

7 uložení drobností či rezervních baterií, ale také třeba gumová patka, která výrazně posiluje komfort při zapření o rameno. Pažba má šest poloh a nijak zásadně se neviklá. Posouvání funguje velmi plynuje. Spodní část zdobí oko na popruh.

8 Předpažbí je na první pohled odlišné od běžných typů. Základ je sice v klasickém oválném předpažbí M4, ale díky plastovému provedení do něj mohly být vestavěny dvě montážní R.I.S. lišty. Vizuálně to je zvláštní provedení, ale funkční. Předpažbí je ze dvou kusů, proto jsou lišty jen na horní a spodní straně, nikoliv na boku. Upevněny jsou dostatečně pevně. Oba díly drží v předním plastovém bloku mušky a pojištěny jsou plastovým kroužkem v přední části těla. Opět tedy nic co bychom neznali.

9 K předpažbí poznamenám, že přestože je toto provedení velmi hezké a funkční, znamenalo logické zmenšení prostoru pro baterii v předpažbí. Díky této úpravě nedostanete do zbraně klasickou baterii velikosti SP, ale je nutné použít buď menší Li-Pol nebo dělenou baterii. Zbraň je vybavena malým konektorem s pojistkou. Blok mušky, jak jsem již zmínil, je z plastu. Je na něm nejen sklopná muška, ale také po levé i pravé straně oka pro uchycení popruhu. Díl na hlavni drží pevně jako skála.

10 Vnější hlaveň je kovová a na jejím konci je 14 mm levotočivý závit. Tlumič výšlehu je standardního tvaru, je kovový a pojištěn červíkem. Nakonec tu máme zásobník, ke kterému mohu jen říci, že to je obyčejný vysokokapacitní zásobníky (aka točák) na 300 ran. Je vyrobený z kovu a funguje zcela standardně. Tyto klasické kovové zásobníky vyrábí APS velmi kvalitně.

11 Vnitřek PR304 nepatří vůbec k nejhorším. V mnohém překoná naopak základní čínské zbraně. Máme tu blowback Hybrid mechabox verze 2 s rychlovýměnou pružiny a 7 mm kovovými ložisky. Trn má kovové jádro a nos z POM plastu. Nechybí ani ložisko pro plynulejší stlačení pružiny. Zbytek dílů je víceméně základní, jak ho známe od APS, tedy kovová tryska, plastový píst s kovovým zubem, protitlakou plastovou hlavu pístu, základní hlava válce s kovovým nosem a samozřejmě nerezový válec s dírou. Zátěžová kola a motorek není asi nutné zmiňovat. Základní hlaveň má délku 255 mm a upevněna je v plastové hop-up komoře standardního provedení. Dá se dobře seřídit a svoji funkci splní dostatečně. Výkon je 103 m/s s 0,20g kuličkami. Není to zase tolik, ale pro začátek to stačí. Navíc mám pocit, že zbraň by mohla zvládnout klidně o kapku silnější pružinu, ale to už doporučuji konzultovat se servisem.

12 Z mého pohledu tu mám před sebou ideální zbraň do začátku. Není to sice zázrak techniky, ale není to žádný šrot. Fungovat bude více než dobře, navíc je výrobce zavedená značka. Rozumně provedené zpracování, kompatibilita vnitřních dílů, to vše jen podtrhuje snahu APS nabídnout i přes nízkou cenu rozumnou kvalitu. Ale tu cenu jsem vám ještě neprozradil že?

13 V rámci oslav dvaceti let od vzniku airsoftového obchodu Bohemia Air Soft tu je zajímavá nabídka. Za zvýhodněnou cenu nabízí Bohemia Air Soft nejen výše recenzovaný model Warrior-APS PR304 TAN ale k i podobnou verzi s delší hlavní, model Warrior-APS PR303 TAN. Oba shodně za 2291 Kč ve standardní záruce, nebo s dekorační slevou 300 Kč. A aby toho nebylo málo, za zvýhodněnou cenu nabízí i kompatibilní Baterie TP XM Xcell 9,6V / 1300 mah a Nabíječka Warrior malý konektor vhodné nejen pro tyto dva modely. Za 3074 Kč tedy můžete mít značkovou elektrickou zbraň v záruce a k ní i kvalitní značkovou baterii i nabíječku. Více o této akci najdete ZDE. Autor článku Alfred, článek byl napsán :47. URL článku:

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG Pušky typu M4 jsou v současné době asi nejrozšířenější platformou airsoftových zbraní. Snadno dostupné zásobníky, příslušenství a především široký sortiment, jsou

Více

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak ICS SMG5 SD6 upgrade Asi není typičtější zbraně pro jakoukoliv policejní zásahovou jednotku, než samopal H&K MP5. A pravděpodobně není ani rozšířenějšího airsoftového samopalu, než jeho různých licencovaných

Více

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím...

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím... Umarex H&K UMP Firma HK se na poli útočných pušek a samopalů vždy prezentovala především svojí legendární MP5 a futuristickou G36. Ale v roce 1999 přibyl k těmto modelům bratříček, který teprve získává

Více

Warrior APS ASK201 H BB

Warrior APS ASK201 H BB Warrior APS ASK201 H BB Když v roce 1949 zavedla sovětská armáda do výzbroje slavný automat AK-47, jistě nikdo nepředpokládal, že i v novém tisíciletí budou miliony těchto zbraní stále v oběhu a plně funkční.

Více

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme.

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme. Umarex AR16 Elite Osobně, když jako airsoftový hráč slyším slovo Beretta, představím si ihned pistoli. Věřím, že lidé od ostrých zbraní si možná ještě dříve vybaví brokovnice značky Beretta. Ale spojení

Více

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez)

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Na konci 80. let představuje Ústřední vědecko-technický ústav přesného strojírenství novou odstřelovací pušku s integrovaným tlumičem. Zbraň je určená pro přesnou střelbu

Více

Historie airsoftu - Airsoftový AUG

Historie airsoftu - Airsoftový AUG Historie airsoftu - Airsoftový AUG Steyr AUG se zapsal do srdcí mnoha hráčů. Je to esteticky krásná airsoftová zbraň, s ladnými tvary a úžasnou ergonomií. Je vhodná pro praváky i leváky, muže i ženy, silné

Více

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION Nabídka pušek V-AR v ráži 5.56x45 (223 Rem.) ve speciální edici Pouze u NoCompromise.House s.r.o. V-AR MAGPUL ULTIMATE EDITION Navržena profesionály pro bojové i sportovní

Více

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 Samopal CZ SCORPION EVO 3 A1 je univerzální, lehká, samočinná ruční zbraň jednotlivce kategorie PDW. V šedesátých letech dvacátého století byl v Československu zaveden do výzbroje

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit Kapesní pistole SRC Mnoho lidí, kteří se zajímají o airsoft, jistě nabývají dojmu, že základem je silná a výkonná zbraň. Ale není tomu tak vždy. Někdy není důležitý výkon, ale rozměry zbraně. Je pravdou,

Více

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Už to budou téměř tři roky, kdy firma Bohemia Air Soft otevřela své airsoftové centrum. Je na čase se podívat, jak naše prodejna a další prostory vypadají v současnosti.

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

to je radost ze střelby

to je radost ze střelby vzduchovky to je radost ze střelby lapač diabolo plochý mikrohledí TRUGLO GLO... TRUGLO optická vlákna, stavitelné stranově i výškově pojistka s automatickou, resp. manuelní funkcí dle volby střelce hlaveň

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 55

Katalog náhradních dílů IGLAND 55 Katalog náhradních dílů IGLAND IG LES, s.r.o. J. Tomáška 7 0 ROKYCANY Tel.: +0 0 9 Fax: +0 0 9 Email: vacovsky@igland.cz www.igland.cz, www.igles.cz IGLAND AS Roresanden 09 N Grimstad, Norway Phone + 7

Více

Ruční a elektrické nástroje

Ruční a elektrické nástroje Ruční a elektrické nástroje www.emhart.com POPNut Ruční a elektrické nástroje NOVÁ řada ručních nástrojů POPNut je ideální pro širokou řadu aplikací včetně lehkých inženýrských prácí, práce na staveništi,

Více

ČÁST 3.3. Mazání OBSAH. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

ČÁST 3.3. Mazání OBSAH. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz ČÁST.. Mazání OBSAH. Mazací instrukce....-.. Mazání....-.. Symboly maziv....-.. Sestava pohonu stolu....-..4 Náhon stahovače a pák....-6..5 Dorážkové buňky....-7..6 Sestava třmenu....-8..7 Mechanismus

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

Předpis Děl 21-5 7,62mm SAMOPAL vz. 58

Předpis Děl 21-5 7,62mm SAMOPAL vz. 58 Předpis Děl 21-5 7,62mm SAMOPAL vz 58 ČÁST I POPIS KONSTRUKCE 7,62MM SAMOPALU VZ 58 A STŘELIVA HLAVA 1 VŠEOBECNĚ 1 ÚČEL A BOJOVÉ VLASTNOSTI 7,62MM SAMOPALU VZ 58 2 CHARAKTERISTIKA 7,62MM SAMOPALU VZ 58

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0 P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A..............................................................................

Více

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Za těch několik let, co se naplno profesionálně věnuji airsoftu (píši o něm, prodávám jej a jakožto člověk od řemesla s praxí i zdatně nakukuji přes rameno kolegům

Více

SKA0002 - AVC Čadca, a.s. výprodej

SKA0002 - AVC Čadca, a.s. výprodej SKA000 - AVC Čadca, a.s. výprodej platnost ceníku od 8..0 do vyprodání zásob 0600 Skříň spojky T8 Tatra Kód Skarab: 06 SKP: 0000 Obch.č.: 00 0600 Skříň spojky Tatra Kód Skarab: 8 SKP: 0080 Obch.č.: 00

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ M E T R O Elektromechanický podzemní pohon pro jednokřídlé nebo dvoukřídlé brány MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Tento manuál je určen pouze pro montážní firmy - 1- Typy pohonů a jejich charakteristika

Více

Poradíme Vám s výběrem střeliva pro konkrétní hlaveň pro dosažení maximální precize. OA-10 (308 Winchester)

Poradíme Vám s výběrem střeliva pro konkrétní hlaveň pro dosažení maximální precize. OA-10 (308 Winchester) Zbraň je možno postavit až v 3000 modifikacích (základní naleznete v tomto ceníku) Poradíme Vám s výběrem a zbraň Vám můžeme dále "nastrojit" specielními díly z USA v naší puškařské dílně kde máme s těmito

Více

AKU50 AKUMULÁTOROVÁ PISTOLE NA TRHACÍ NÝTY

AKU50 AKUMULÁTOROVÁ PISTOLE NA TRHACÍ NÝTY AKU50 AKUMULÁTOROVÁ PISTOLE NA TRHACÍ NÝTY Nýtovací přístroj napájený z akumulátorové baterie. Umožňuje neomezený pohyb nezávislý na zdroji energie. Jednoduchá obsluha, spolehlivost a vysoký výkon. Pistole

Více

Děrovačky - profesionální

Děrovačky - profesionální Děrovačky - profesionální Děrovačka REXEL HD2150 stříbrná/černá Profesionální děrovačka Výkonná děrovačka z robustního kovu Pro přesné a vysoce kapacitní děrování Kapacita děrování 150 listů papíru 80

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 60

Katalog náhradních dílů IGLAND 60 IGLAND 0 Výrobce: IGLAND A.S., Roresanden 09 N Grimstad, Norway Telefon: +7 7 00 Telefax: +7 7 0 Approved Revised: Issued: 0.0.0 P/N: 90 F:\DELEKAT\VINSJ\0\delekatalog 0.DOC Dovozce : IG-LES, s.r.o. J.Tomáška

Více

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7 SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY AKTUALIZACE 1.12. 2014 - 2 - OBSAH: 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL ALTO 150 VS2 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE

Více

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran Kování pro konstrukci posuvných a samonosných bran 18. kování 18. rejstřík 18.1 posuvné brány 18.2 křídlové brány 18.3 dveřní panty 18.4 skládací a zavěšená vrata 18.5 pro výstavbu mobilních stěn 18.6

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800

MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800 MOTOKOLOBEZKY.CZ - Ceník náhradních dílů pro model XE500, 800 Aktuálně: Staňte se členem (fanouškem) našeho profilu na Facebooku a získáte tím 10% slevu na nákup ND. Náš profil na www.facebook.com/nitroscooters

Více

Ceník BP-VETERAN.CZ. Škoda Felicia do 1960. Škoda 440 - Škoda Škoda. Felicia od 1960. Spartak

Ceník BP-VETERAN.CZ. Škoda Felicia do 1960. Škoda 440 - Škoda Škoda. Felicia od 1960. Spartak Ceník BP-VETERAN.CZ 1. rukojeť světel zubatá 1a. rukojeť světel zubatá - barva slonová kost 120,- 1b. rukojeť světel zubatá - barva černá 120,- 440-450 RTO 1200-1101 2. řadicí páka - řazení pod volantem

Více

Ruční a elektrické nýtovací nástroje

Ruční a elektrické nýtovací nástroje Ruční a elektrické nýtovací nástroje www.emhart.com POPSet Ruční nýtovací nástroje NOVÁ řada ručně ovládaných nýtovacích nástrojů POP je ideální pro širokou řadu aplikací včetně oprav a údržby, pokrývačských

Více

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300 Výprodej Air-soft Elektriky KAC PDW VFC 10000 12500 Elektriky FN SCAR CHINA Gun 3500 3850 Elektriky FN Fall Carbine se sklopnou pažbou 6400 8000 Elektriky L85a1 China (kovový mechabox) 3800 4399 Elektriky

Více

Jak můžete vidět nachází se zde pásek na suchý zip který lze vyměňovat s tím páskem venku. Takže lze mít jednou brokové náboje uvnitř a pak zase

Jak můžete vidět nachází se zde pásek na suchý zip který lze vyměňovat s tím páskem venku. Takže lze mít jednou brokové náboje uvnitř a pak zase Návlek na pažbu Jak se pomalu ale jistě blíží čas zimní, tak opět přichází čas oprášit manuály,což mne přivedlo na myšlenku že bych si mohl pořídit návlek na pažbu pro svoji tří rannou manuální brokovnici.

Více

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody RÁZOVÉ UTAHOVÁKY Rázový utahovák 3/8 pro použití v montážních linkách či opravných dílnách

Více

PRehled PROdUKTU

PRehled PROdUKTU prehled PRODUKTU 2014.1 3 RUNPOGLEITER 2 S revoluční špičkou RunpoGleiter získáte optimální výkon vaší vynaložené síly. Díky kónickému tvaru a flexibilitě špičky docílíte teď ještě větší síly průrazu.

Více

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 29. 5. 2010

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 29. 5. 2010 22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 29. 5. 2010 Srdečně zveme příznívce malorážkových pušek na závod Sniper Klatovy dne 29.5.2010 v areálu střelnice SSK Klatovy. Startovné 150,- Kč (Placeno hotově při

Více

katalog PRoDUktU 2014.1

katalog PRoDUktU 2014.1 katalog PRoDUktU 2014.1 UNPOTEC RUNPOTEC StaNDaRD RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPotEC RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- UNPOTEC RUNPOTEC Kontrola RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- EC RUNPOTEC Produkty

Více

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 29. 5. 2016 Srdečně zveme příznivce pušek na závod Klatovský malorážkový sniper, kterýž se koná dne 29. 5. 2016 v areálu střelnice SSK Klatovy. Startovné 150,- Kč (Placeno

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů.

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 03.12.2018 WT SERVIS spol. s r.o. www.weltservis.cz MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 3-5 radličný se střižným a pružinovým

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

Rychloupínače ruční a pneumatické

Rychloupínače ruční a pneumatické Šroubovací nářadí Katalog 2007/9CZ Hydraulické upínací prvky Rychloupínače ruční a pneumatické Zero-Point Systems NAROS spol. s r. o. areál HESPO č.p. 974 763 02 ZLÍN MALENOVICE tel.: +420 577 213 175

Více

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy

22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 22 LONG RIFLE Střelnice SSK Klatovy 2. 6. 2019 Srdečně zveme příznivce pušek na závod Klatovský malorážkový sniper, kterýž se koná dne 2. 6. 2019 v areálu střelnice SSK Klatovy. Startovné 150,- Kč (Placeno

Více

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL DUO 120 TRIKE 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7

- 2 - 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL DUO 120 TRIKE 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE SLOUPŮ 4 3. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ LEHKÉ 7 SHRNOVACÍ PLACHTOVÉ KONSTRUKCE - VERSUS OMEGA SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ MONTÁŽNÍ SADY PRACOVNÍ VERZE 15.2. 2015 - 2 - OBSAH: 1. PODÉLNÝ VODICÍ PROFIL DUO 120 TRIKE 3 2. SLOUPY HLINÍKOVÉ ROHOVÉ, SCHEMA MONTÁŽE

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2015 Kód 001010094 001010095 001010096 001010097 001010098 001010099 001010100 001010101 001010102 Název /06 - Mísa oplachová (vč. 2 otvoru pro trysky)

Více

Klatovský sniper malorážka a vojenská puška

Klatovský sniper malorážka a vojenská puška Klatovský sniper malorážka a vojenská puška Střelnice SSK Klatovy 25. 8. 2012 Srdečně zveme příznivce pušek na závod Sniper Klatovy dne 25. 8. 2012 v areálu střelnice SSK Klatovy. Závod se skládá ze dvou

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO DISKOVÉ PODMÍTAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III Servisní katalog náhradních dílů 2012 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Kombinovaný stroj pro

Více

CENA v Kč za kus. 40,00 Kč. 45,00 Kč 45,00 Kč. 40,00 Kč. 250,00 Kč. Lanko spojky J 550, 555, 05

CENA v Kč za kus. 40,00 Kč. 45,00 Kč 45,00 Kč. 40,00 Kč. 250,00 Kč. Lanko spojky J 550, 555, 05 NÁZEV CENA v Kč za kus BOWDENY KUSOVÉ Lanko plynové J 550,555,05 Lanko plynové J 20-23 rychlopal Lanko plynové J 125-350 šnek Lanko plyn rychlopal st.typ Lanko plyn rychlopal nový typ Lanko plyn Babeta

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

Přehled základních postupů k prokázání znalostí bezpečné manipulace se zbraní a střelivem

Přehled základních postupů k prokázání znalostí bezpečné manipulace se zbraní a střelivem Přehled základních postupů k prokázání znalostí bezpečné manipulace se zbraní a střelivem Přepis přílohy nařízení vlády 315/2011, které stanoví průběh zkoušky žadatele o zbrojní průkaz 1. Základní pravidla

Více

Technické údaje kompaktní se zatemovanými hlavami. jednočinný nebo dvojčinný. hliníkové hlavy, ostatní viz Označení modelů min. : 1 bar max.

Technické údaje kompaktní se zatemovanými hlavami. jednočinný nebo dvojčinný. hliníkové hlavy, ostatní viz Označení modelů min. : 1 bar max. Válce série 42 jednočinné a dvojčinné,pro bezkontaktní snímání polohy, průměr 32, 40, 50 a 63mm s tlumením krajních poloh, na přání s integrovanou regulací rychlosti 1 Technické údaje Konstrukce kompaktní

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ VÝROBEK NÁZEV: TYPE: VARIANTY: stříkací pistole prášková EKP M + Z1 nabíjecí hubice P a Z ÚČEL POUŽITÍ: ruční nanášení práškových plastů v systému TRIBO JE V SOULADU nařízení vlády

Více

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do

MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do MO ceník náhradní díly drtiče platný od 1.7. do 31.12.2018 Kód EAN Název 001010094 8596220005229 001010095 8596220005236 001010096 8596220005243 001010097 8596220005250 001010098 8596220005267 001010099

Více

CENTRÁLNÍ UZÁVĚR PRO SKLÁPĚČOVÉ NÁSTAVBY

CENTRÁLNÍ UZÁVĚR PRO SKLÁPĚČOVÉ NÁSTAVBY CENTRÁLNÍ UZÁVĚR PRO SKLÁPĚČOVÉ NÁSTAVBY 07.04.01.0 0712 081.000 Centrální uzávěr H519 levý boční Hmotnost: 1,95 kg / ks 0712 082.000 Centr. uzávěr H519 pravý boční Hmotnost: 1,95 kg / ks Provedení Hmotnost

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2

Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2 Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2 I. Použití Mazací přístroje MPD se používají pro centrální mazání velkých strojních zařízení jako zdroj tlakového maziva. Při použití dvou potrubních dávkovačů (MPD

Více

LIMITOVANÁ NABÍDKA BRANEK PRO KLUBY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KFS.

LIMITOVANÁ NABÍDKA BRANEK PRO KLUBY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KFS. MORAVSKÝ VÝROBCE SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ LIMITOVANÁ NABÍDKA BRANEK PRO KLUBY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KFS. Do konce roku 2016 nabízíme branky a jejich příslušenství za zvýhodněných podmínek. Branky dodané klubům

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Řetězový dopravník NTVS-4-1(MV3-025) tabulka č. 8675 3605 258675.00 Řetěz dopravníku komplet 5 537 Kč 48,00 kg 3608 258675.01 Náhradní řetěz samostatný 1 352 Kč 12,00 kg 3612 258675.02 Lišta

Více

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno.

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno. Wiha Inomic Kleště. Nově vynalezeno. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Vynikající myšlenka. Firma Wiha objevila nové kleště Doba je zralá pro nové kleště. Kleště, které

Více

Rozměry. čelní pohled. čelní pohled. 1 upevňovací šroub. 2 upevňovací šrouby 133/1.1 133/1.2. Rozměry. čelní pohled. 2 upevňovací šrouby.

Rozměry. čelní pohled. čelní pohled. 1 upevňovací šroub. 2 upevňovací šrouby 133/1.1 133/1.2. Rozměry. čelní pohled. 2 upevňovací šrouby. 133/1 Vnitřní pant se sklopením 90 HRÁNĚNO PTNTM 33 90 Materiál [g/m] 133/1.1 nerezová 25,5 300 133/1.2 ocel 35,5 400 8 133/2 Vnitřní pant se sklopením 180 33 čelní pohled M4 M4 čelní pohled čelní pohled

Více

01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09

01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09 01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09 Chladič 10 Čistič 11 Zapalování - úplné 12 Přístrojová

Více

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO HYDRAULIKU PNEUMATIKU A MAZÁNÍ P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ PNEUMATIKA NOVINKY Pneumatické válce řady P1D dle norem ISO/VDMA Průměry pístu: 32-125 mm dle norem ISO a VDMA Tlak max. 10

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP SP - VARIÁTOR

BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP SP - VARIÁTOR BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP 0125316SP - VARIÁTOR 03/2013 Motor, úchyt motoru 12 11 13 1 9946902 MOTOR BRIGGS 850 SERIES 1 2 9710403 ŘEMENICE MOTORU SESTAVA 1 3 9463709 PŘÍRUBA SESTAVA LAKOVANÁ 1

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Tato příručka se vztahuje na všechny modely LYNX od firmy COMETA.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Tato příručka se vztahuje na všechny modely LYNX od firmy COMETA. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Tato příručka se vztahuje na všechny modely LYNX od firmy COMETA. PŘED PRVNÍM POUŽITÍM VAŠÍ NOVÉ PUŠKY SI PROSÍM PŘEČTĚTE TENTO MANUÁL. OBSAHUJE DŮLEŽITÉ INFORMACE O BEZPEČNOSTI A

Více

Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2

Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2 Mazací přístroje MPD 60-1, MPD 60-2 I. Použití Mazací přístroje MPD se používají pro centrální mazání velkých strojních zařízení jako zdroj tlakového maziva. Při použití dvou potrubních dávkovačů (MPD

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 4 6 L O Ž I S K O V É P L N O V Ý S U V Y......................................................................

Více

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý Upevňovací systém Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý "snadné ohýbání" 2 LEIFELD lišta 1200 Základem systému je pozinkovaná lišta LEIFELD 1200 umožňuje zhotovení široké škály instalací použitím

Více

TN2000 a TN2100 Pneumatické pístové pohony pro regulační ventily Spira-trol TM DN15 až DN100

TN2000 a TN2100 Pneumatické pístové pohony pro regulační ventily Spira-trol TM DN15 až DN100 Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 2015 TI-P327-06 CH Vydání 2 TN2000 a TN2100 Pneumatické pístové pohony Popis Řady pneumatických

Více

NOŽE. Nože de Buyer D D D D D D

NOŽE. Nože de Buyer D D D D D D NOŽE 137 D-4270-26 D-4271-24 D-4271-22 D-4271-19 D-4275-18 D-4272-11 Nože de Buyer D-4270-26 260 6 319,- D-4271-22 220 4 187,- D-4271-24 230 4 216,- D-4271-19 190 3 754,- D-4275-18 180 2 948,- D-4272-11

Více

sestava hlavy DP-A :6 Promítání Hrubá hmotnost Přezkoušel Technolog Normalizace Číslo výkresu Starý výkres Č.seznamu Schválil Datum

sestava hlavy DP-A :6 Promítání Hrubá hmotnost Přezkoušel Technolog Normalizace Číslo výkresu Starý výkres Č.seznamu Schválil Datum H H G G, 00 00 00 x0 (= ) 0 0 Ø Ø xm 0 n0 Ø Ø Ø 0 Ø 0 SN 0 0 - M SN 0 0 - M SN 0 0 - M SN 0 0 -, SN 0 0 -, SN 0 0 -, SN 0 0 - SN 0 0 - SN 0 0 - IN - Mx ISO 0 - M x ISO 0 - M x 0 ISO 0 - M x ISO 0 - M x

Více

NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack. Základní popis divize 1911

NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack. Základní popis divize 1911 Úvod: NÁRODNÍ PRAVIDLA APS ČR Doplněk PISTOLE Divize 1911 Single Stack Vydání duben 2006 Základní popis divize 1911 APS ČR (Asociace praktické střelby ČR) navazuje těmito národními pravidly na iniciativu

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Obsah Rám pluhu, táhlo spojovací.

Více

ušlechtilá ZAHRADA...

ušlechtilá ZAHRADA... Zahradní technika Elektrické a aku strunové sekačky Elektrické a aku plotostřihy El. řetězové pily, aku nůžky na živý plot, vysavač, drtič větví Elektrické a aku sekačky na trávu Křovinořezy, ponorná čerpadla

Více

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149 VÝSUVNÉ BOXY... 140 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY... 144 SKRYTÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOTAHEM...144 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOVŘENÍM...146 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY...147 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY

Více

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI

Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Návod na obsluhu a údržbu vzduchové zbraně MORINI Model: CM 162 EI CM 162 EI SHORT CM 162 MI CM 162 MI SHORT 1.1 Zapnutí elektroniky (Fig.1) Zapnout spínací páčku (1 ) nahoru. Kontrola napětí baterie (akumulátoru)

Více

Díry pro uchycení válce shora. Drážky pro snímač

Díry pro uchycení válce shora. Drážky pro snímač Všeobecně Série 00 Díry pro uchycení válce shora Hlavní přívodní otvory Drážky pro snímač Boční přívodní otvory (zazátkovány) Závitové díry pro uchycení válce zespodu Závitové díry pro uchycení válce zezadu

Více

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg Orig.číslo Číslo SOKO Název ND / použití u: MOcena Kč/ks Obr. Váha skupina - tabulka č. 02 4131771912 302002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 303) 3,00 kg tabulka č. 03 4131771535

Více

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na. nebo u prodejců.

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na.   nebo u prodejců. Každý měsíc pro Vás máme SLEVY Elektronářadí NA VYBRANÉ PRODUKTY Informujte se na nebo u prodejců. Multifunkční nářadí Ideální pomocník při broušení, dělení, strhnutí koberce, vyříznutí otvoru, řezání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SPORTOVNÍ KULOVNICE SAMONABÍJECÍ V-AR

NÁVOD K POUŽITÍ SPORTOVNÍ KULOVNICE SAMONABÍJECÍ V-AR NÁVOD K POUŽITÍ SPORTOVNÍ KULOVNICE SAMONABÍJECÍ V-AR Dříve než použijete zbraň, přečtěte si pozorně tento návod! UPOZORNĚNÍ Vždy zacházejte se zbraní jako by byla nabitá! Vždy předpokládejte, že kulovnice

Více

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez.

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. dřezy 84 Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen skupiny Teka.

Více

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov JKPOV Název skladové položky Cena/ks Cena/ks bez DPH vč. 20% DPH 336 140 211 SKRIN POMOCNÉHO POHONU 1 390,00 1 668,00 344 239 733 ROZPĚRKA 440,00 528,00 336 210 320 KUŽEL SYNCHRONIZACE 1 057,82 1 269,38

Více

Al-profil, se svorníky jednočinné nebo dvojčinné hlavy hliník, ostatní díly viz "Označení modelů válců"

Al-profil, se svorníky jednočinné nebo dvojčinné hlavy hliník, ostatní díly viz Označení modelů válců Hliníkové válce série 41 (DIN/ISO 6431) pro bezkontaktní snímání polohy,s tlumením konc. poloh jednočinné 32, 40, 50, 63, 80, 100, 125, 160, 200 mm, dvojčinné 125, 160 a 200 mm, na přání s intergrovanou

Více

Tipo C 44. Obsah. strana. jako náhradní díly 4. - Schéma zavěšení zadních kol 4 GEOMETRIE KOL. - Geometrie předních kol 5 - Geometrie zadních kol 6

Tipo C 44. Obsah. strana. jako náhradní díly 4. - Schéma zavěšení zadních kol 4 GEOMETRIE KOL. - Geometrie předních kol 5 - Geometrie zadních kol 6 Zavěšení kol a kola Obsah strana ZAVĚŠENÍ PŘEDNÍCH KOL - Schéma zavěšení předních kol 1 - Prvky zavěšení předních kol dodávané jako náhradní díly 2 ZAVĚŠENÍ ZADNÍCH KOL - Schéma zavěšení zadních kol 4

Více

Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu S45 Pumpa (20-45; 30-45; 56-45), L70 Pumpa (30-70; 56-70) Pořadové číslo Počet kusů Staré Nové S

Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu S45 Pumpa (20-45; 30-45; 56-45), L70 Pumpa (30-70; 56-70) Pořadové číslo Počet kusů Staré Nové S ČERPADLA Technológie pre pieskovanie, lakovanie a metalizáciu Specifikace označení Typ čerpadla 20 45 30 45 56 45 30 70 56 70 15 90 28 90 15 135 28 135 Převodový poměr 20 : 1 30 : 1 56 : 1 30 : 1 56 :

Více

Pokyny k objednávání náhradních dílů Tento katalog obsahuje seznam náhradních dílů a jejich sestavení do montážních skupin. Katalog je uspořádán tak,

Pokyny k objednávání náhradních dílů Tento katalog obsahuje seznam náhradních dílů a jejich sestavení do montážních skupin. Katalog je uspořádán tak, ŽACÍ STROJ W1513 W1525 W1518 Seznam dílů LEDEN 2004 WISCONSIN Eng. CZ, Vrahovická 41, 796 02 PROSTĚJOV, Tel: 582 401 915 Fax: 582 401 919 E-mail: info@wisconsineng.cz www.wisconsineng.cz www.sekamtravu.cz

Více

W 2118 D D D D D D D D E Y D D D4053 1

W 2118 D D D D D D D D E Y D D D4053 1 W 2118 1 W 2118.11 D4051 1 2 Přední náprava D4052 1 3 Rotační lišta D3580 1 4 Páka zvedání D0861 1 5 Náboj D0354 1 6 Převodová skříň D3536 1 7 Převodová skříň D3536 1 8 Elektrovýzbroj D4002 1 9 Sedadlo

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS

PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS PŘEVODOVKA A ŘADÍCÍ MECHANISMUS V této části jsou kompletně popsány postupy při demontážních, montážních a kontrolních pracích na převodovce, vnitřní a vnější soustavě řazení. Na konci této části v Tabulce

Více

Teleskopické lišty 415

Teleskopické lišty 415 Teleskopické lišty 415 416 Přehled výrobků Teleskopické lišty částečné vysunutí, nosnost do 15 kg K0536 částečné vysunutí, nosnost do 35 kg K0537 Strana 419 plné vysunutí, dělitelné, nosnost do 52 kg K0538

Více