pro čajovou ligu družstev Č l á n e k I. - O r g a n i z a c e soutěže

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "pro čajovou ligu družstev Č l á n e k I. - O r g a n i z a c e soutěže"

Transkript

1 H r í ř á d pro čjovou ligu družstev Č l á n e k I. - O r g n i z e soutěže I-1. Vymezení soutěže Soutěž je pořádán pro družstv složená z hráčů, kteří hrjí go pro zpestření svého volného čsu htějí změřit své síly s odoně smýšlejíími soupeři. Nezohledňuje proto striktně kritéri, pltná n turnjíh pořádnýh pro orgnizovné hráče, její výsledky neudou zpočítávány do výkonnostníh žeříčků. I-2. Vyhlášení soutěže Soutěž je vyhlášen vydáním propozi, které oshují přinejmenším tyto náležitosti: 1 jméno pořdtele jeho kontktní dres; 2 jméno ptron jeho kontktní dres; 3 jmén ředitele, grnt hlvního rozhodčího turnje; 4 právo účsti termín podání přihlášek; 5 podmínky účsti v soutěži; 6 čsový hrmonogrm soutěže; 7 termín předložení soupisek; 8 dtum, čs místo losování; I-3. Výkonnostní omezení S ohledem n hrkter soutěže může pořdtel stnovit nejvyšší výkonnostní třídu hráčů, kteří se smějí soutěže zúčstnit. Uvedené omezení pk pltí pro mximální ofiiálně v historii dosžený rting dného hráče, rozhodujíím kritériem jsou příslušné tulky goistikýh soií. Č l á n e k I I. - Účstníi soutěže II-1. Družstvo 1 Družstvem (týmem) je rozuměn skupin hráčů, která v soutěži vystupuje jko

2 jeden účstník. Počet členů družstv určuje pořdtel v propoziíh soutěže. 2 Přihlášením do soutěže se družstvo zvzuje k řádnému dohrání soutěže, dodržování hrího řádu rozpisu soutěže. 3 Kždé družstvo přihlášené do soutěže předloží ve stnoveném termínu soupisku hráčů. N soupise musí ýt uvedeno: název družstv, jméno kpitán, jmén příjmení hráčů. 4 V průěhu soutěže smí kždý hráč strtovt jen z jeden tým. 5 N soupise může ýt uveden liovolný počet náhrdníků, po rozlosování soutěže lze soupisku průěžně doplňovt o dlší hráče. Sestvu pro konkrétní utkání určuje kpitán družstv výhrdně z hráčů uvedenýh n soupise. 6 V doě, která je stnoven jko zčátek utkání, jsou kpitáni oou družstev povinni odevzdt písemně sestvu družstv rozhodčímu. Neude-li sestv odevzdán do 1 hodiny po stnoveném zčátku, prohrává družstvo kontumčně n všeh deskáh. Neodevzdjí-li v této doě sestvu kpitáni oou družstev, prohrávjí kontumčně oě družstv se skóre 0:0. Nenstoupení družstv k utkání se mu promine pouze tehdy, prokáže-li hodnověrně, že ylo způsoeno vyšší moí. 7 Po předání sestvy nesmí ýt tto již doplňován ni přepisován. K utkání smí družstvo nstoupit nejméně s polovinou z elkového počtu členů družstv určeného v rozpisu soutěže. 8 Týmy si hrdí veškeré výdje souvisejíí s jejih účstí v soutěži. II-2. Kpitán družstv 1 Kpitán družstv je povinen předložit rozhodčímu soupisku družstv spolu se sestvou pro utkání. Odpovídá z správné rozszení hráčů v pořdí uvedeném n sestvě. Před zhájením utkání má právo poždovt z své přítomnosti ověření totožnosti hráčů soupeřov družstv. 2 Vystupuje jménem družstv společensky vhodným způsoem. Je povinen určit rozhodčímu oznámit svého zástupe pro přípd své nepřítomnosti v hrí místnosti. 3 Má právo uvádět do zápisu o utkání nejpozději před jeho podpisem přípdné námitky k jevům známým před skončením utkání. Podepisuje zápis o utkání tím potvrzuje správnost údjů v něm uvedenýh. Má právo poždovt kopii zápisu o utkání. 4 Kpitán je povinen řídit se ustnoveními hrího řádu pokyny rozhodčího.

3 II-3. Rozhodčí 1 Rozhodčí je kvlifikovná oso, která je zodpovědná z to, y utkání proěhlo v souldu s hrím řádem. 2 Rozhodčí, pověřený grntem turnje, je povinen dostvit se do hrí místnosti v dosttečném předstihu před stnoveným zčátkem utkání. Jeho povinností je zkontrolovt veškeré náležitosti utkání podle hrího řádu rozpisu soutěže. 3 Rozhodčí ěhem utkání řeší vzniklé spory dohlíží n výkon svýh rozhodnutí. II-4. Pořdtel soutěže 1 Pořdtel zjišťuje soutěž po orgnizční, finnční propgční stráne. 2 Pořdtel určí osou ředitele turnje, který zodpovídá z splnění povinností pořdtele, vyplývjííh z hrího řádu propozi. 3 Pořdtel je zejmén povinen: učinit všehn optření k regulérnímu průěhu soutěže; dít nd dodržováním rozpisu soutěže; zjistit prostory pro losování závěrečný eremoniál; 3 Pořdtel má spolu s ptronem výhrdní právo n komerční využití soutěže. 4 Pořdtel má výhrdní právo: n návrh rozhodčího vyloučit z turnje hráče, který opkovně neo hruým způsoem nrušil průěh soutěže; n návrh rozhodčího vyloučit z turnje družstvo, které opkovně neo hruým způsoem nrušilo průěh soutěže; n návrh hlvního rozhodčího rozhodnout o zřzení družstv do turnje v jeho průěhu, pokud tímto nedojde k porušení hrího řádu II-5. Ptron soutěže 1 Ptron zjišťuje soutěž po tehniké, odorné metodiké stráne. 2 Ptron určí osou grnt turnje, který zodpovídá z splnění povinností ptron, vyplývjííh z hrího řádu propozi. 3 Ptron je zejmén povinen:

4 d jmenovt hlvního rozhodčího turnje; z podmínek vyhlášenýh v propoziíh zjistit hrí souprvy; po dohodě zjistit pro pořdtele i pro kždé družstvo lektorskou podporu; zjistit pro kždé utkání rozhodčího hodiny; 4 Ptron má spolu s pořdtelem výhrdní právo n komerční využití turnje. Č l á n e k I I I. - P r v i d l s o u t ě ž e III-1. Rozpis soutěže losování 1 Turnj se hrje systémem kždý s kždým (round roin), s ohledem n počet přihlášenýh ude při losování stnoven počet kol. 2 Z losování soupeřů n turnji odpovídá hlvní rozhodčí, rozlosování jednotlivýh kol je jednoznčně dáno Shurigovými tulkmi. 3 Po vylosování turnje ude ředitelem soutěže vyhlášen rozpis jednotlivýh kol. Pro kždé kolo ude vymezeno čsové rozmezí, v němž udou uskutečněn všehn utkání dného kol. III-2. Předpis k sehrání utkání 1 Družstvo uvedené v rozlosování n prvním místě je družstvem je hostitelem utkání. V přípdném odvetném utkání si družstv roli hostitele host vymění. 2 Hostitelský tým zjistí prostory pro utkání dohodne s hosty termín utkání. Termín místo utkání oznámí ptronovi turnje nejméně týden předem. 3 Hostitel má n první dese černé kmeny. Dále se rv kmenů střídá (n druhé dese ílé kmeny, n třetí dese černé kmeny td.). 4 Utkání se hrje n všeh deskáh podle stejnýh prvidel, se stejným herním čsem stejnou velikostí komi. 5 Po skončení utkání předloží kpitáni rozhodčímu zápis o utkání. V zápise musí ýt uvedeny sestvy oou družstev, výsledky n jednotlivýh deskáh, elkový výsledek podpisy oou kpitánů. 6 Výsledky prtií odehrnýh n jednotlivýh deskáh se sčítjí součet těhto odů tvoří skóre. 7 Pokud se soupeři nedohodnou n termínu utkání ve vymezeném čsovém rozmezí, prohrávjí oě družstv kontumčně n všeh deskáh.

5 III-3. Hodnoení výsledků 1 Z vyhrné utkání se družstvu počítjí 2 ody, z remízu 1 od z prohrné utkání 0 odů. O pořdí družstev rozhoduje postupně: d elkový součet zápsovýh odů; součet skóre ze všeh zápsů; výsledky vzájemnýh zápsů družstev; výsledek proti vítěznému družstvu, dále proti druhému, třetímu td. Č l á n e k I V - P r v i d l p r t i e IV-1. Prvidl vlstní hry 1 Pro hru se používjí jponská prvidl hry s odhylkmi při dohrávání spornýh přípdů (tzv. česká prvidl hry go). IV-2. Prvidl hování u prtie 1 V průěhu prtie není hráčům ni přihlížejíím dovoleno: nlyzovt n jiné dese neo n elektronikém zřízení soutěžní prtii; žádt o rdu jiné hráče; rdit jiným hráčům v průěhu jejih prtie. d odvádět pozornost hráčů od prtie neo je jkkoliv jink vyrušovt; e jkkoliv ovlivňovt izí prtii. 2 Kmenů (i v miskáh) desky se smí v průěhu prtie dotýkt pouze hráči dné prtie, přípdně rozhodčí. 3 V přípdě, že si kdokoliv povšimne porušení prvidel, informuje rozhodčího, nikoliv hráče dné prtie. 4 Th zhrný podle prvidel je nevrtný v okmžiku, kdy se hráč přestne kmene položeného n desku dotýkt. 5 Nepřiměřeně dlouhé držení ruky, jiné části těl neo předmětu nd deskou je pokládáno z rušení soupeře. 6 Hráčům je zkázáno vret zpět své thy (kromě přípdu, kdy se jedná o nemožný th).

6 IV-3. Zhájení, průěh kone prtie 1 Prtie zčíná v předem stnoveném čse. Čs pro zhájení prtie může ýt změněn pouze rozhodčím neo dohodou kpitánů. 2 Pokud v čse zhájení prtie není přítomen ni jeden z hráčů, jsou spuštěny hodiny černého. Hodiny ílého se nství stejně jko hodiny černého v okmžiku příhodu prvního z hráčů. 3 Hráč prohrává prtii, pokud se k prtii doství ž po víe než jedné hodině od určeného zčátku prtie, přípdně po uplynutí zákldního čsu n prtii, pokud je krtší než 1 hodin. Pokud tkto přijdou pozdě o hráči, rozhodčí prohlásí prtii z prohrnou pro o hráče. 4 Prtii je možné ukončit pouze: vzdáním se jednoho z hráčů; určením vítěze počítáním; překročením čsového limitu hráče; d rozhodnutím rozhodčího. 5 Komi je zpočteno do skóre prtie ž n závěr prtie při počítání. 6 Zznmenání výsledku prtie neo jeho oznámení rozhodčímu je povinností toho hráče, který prtii vyhrál, přípdně oou soupeřů, pokud prtie skončil jink než vítězstvím jednoho z nih. 7 Protesty proti výsledku prtie musí ýt předloženy rozhodčímu nejpozději před konem utkání. IV-4. Měření čsu 1 Všeoeně pltné prinipy: Kždý hráč má předem určený čsový limit n prtii. Čs spotřeovný hráčem n provedení thu je zznmenáván speiálními hodinmi se dvěm čsovými jednotkmi, které umožňují sledovt hráčovu spotřeu čsu vymezeného n prtii signlizovt překročení čsovýh limitů. Kždý hráč mčká hodiny po dokončení svého thu, tím zství svou zároveň spustí soupeřovu jednotku. d Hráčům je zkázáno jkkoliv uprvovt čs, který hodiny ukzují. e Hodiny mohou ýt zstveny pouze rozhodčím (přípdně n jeho pokyn) neo hráčem v některýh přípdeh v čsové tísni. f Hráč hrjíí ílými má právo zvolit, n které strně desky udou hodiny umístěny. g Hodiny hráč mčká stejnou rukou, kterou pokládá kámen n desku.

7 2 Zákldní čs: Hodiny černého jsou spuštěny v čse určeném rozhodčím. Při překročení zákldního čsu hráč prohrává prtii. 3 Čsová tíseň: Čsová tíseň zčíná v okmžiku, kdy má hráč n hodináh méně než 5 minut zákldního čsu. Je-li lespoň jeden z hráčů v čsové tísni, pk 1 smějí o hráči hrát svůj th ž poté, o soupeř zmáčkne hodiny; 2 psovt lze pouze zřetelným pronesením slov "pss". Nelze psovt pouhým zmčknutím hodin. Hráč v čsové tísni smí zstvit hodiny v následujííh přípdeh: 1 odhází-li vyhledt rozhodčího z účelem řešení sporu. Tento důvod oznámí soupeři. 2 he-li odejít n toletu (mx. dvkrát n 5 minut v průěhu elé prtie). 3 vyírá-li tři víe zjtů. IV-5. M i m o ř á d n é p ř í p d y 1 Když hráč hrje se šptnou rvou kmenů neo s nesprávným hndipem přijde se n to před čtvrtým them, pk se prtie zhájí znovu. Pokud je čtvrtý th již zhrný, v prtii se pokrčuje výsledek je rán, jko kdyy prtie proíhl podle správného rozlosování rvy kmenů. 2 Pokud je hráč n pohyáh o umístění právě zhrného kmene, může n soupeři poždovt jednoznčné umístění kmene. 3 Úmyslné hrní nepřípustného thu je posuzováno jko porušení prvidel hování hráče u prtie. 4 Úmyslné neo opkujíí se zničení odehrné pozie je posuzováno jko porušení prvidel zásd hování u prtie. Č l á n e k V S p o r y p ř e s t u p k y 1 Nstne-li v průěhu prtie mimořádný přípd neo spor, musí hráči zvolt rozhodčího. 2 Rozhodčí v přípdě řešení sporu může zstvit hodiny. 3 Rozhodčí může nhrdit čs uplynulý ěhem řešení sporu v okmžiku onovení hry.

8 4 Z přestupky hráče proti ustnovením hrího řádu z opkovné neo hrué porušení zásd hování u prtie může rozhodčí udělit tyto postihy: npomenutí hráče; kontume prtie; návrh n vyloučení hráče z turnje; 5 Z přestupky týmu proti ustnovením hrího řádu či rozpisu soutěže může rozhodčí udělit tyto postihy: npomenutí týmu; kontume utkání; návrh n vyloučení týmu z turnje; 6 Proti rozhodnutí rozhodčího může kpitán týmu po skončení utkání vznést námitku. Č l á n e k V I N á m i t k y 1 Při porušení neo nedání ustnovení uvedenýh v tomto hrím řádu lze podt námitky. Námitky mohou ýt podány rovněž proti hyám rozhodčího. 2 Podáním námitek se ž do doy vyřízení přípdu nemění výsledek dosžený v utkání. Pokud jsou námitky podány před zhájením utkání, nemjí odkldný účinek pokud jde o dou zhájení. 3 Námitky se podávjí písemně hlvnímu rozhodčímu turnje to do 3 provníh dnů od vzniku důvodu (rozhoduje dtum poštovního rzítk). 4 Námitky musí ýt podloženy peněžitým vkldem, ve výši 1000 Kč. Vkld se poukzuje n účet pořdtele do 7 dnů od dt podání námitky. 5 Do zhájení projednávání lze námitku vzít zpět, popltek se v tkovém přípdě vrí. 6 O námitkáh rozhodne rozhodčí komise složená z ředitele turnje, grnt turnje hlvního rozhodčího do 14 dnů po održení veškerýh mteriálů zplení vkldu dle odst. 4. Pokud komise dojde k názoru, že ke správnému vyřešení námitek je tře osoní účsti strn, může je k jednání povolt, to n jejih nákldy. Nedoství-li se strn k jednání, projednjí se námitky i ez její účsti. 7 Je-li námitkám vyhověno, yť jen částečně, vrí se vkld v plné výši nmítjíímu. Jsou-li námitky zmítnuty, propdá vkld ve prospěh pořdtele. 8 Rozhodnutí o námite předá rozhodčí komise písemně zúčstněným strnám.

9 9 Rozhodčí komise je oprávněn zhájit šetření o dodtečně zjištěnýh nedosttíh soutěže (niž yly podány námitky) přípdně rozhodnout o změně výsledku či o postihu, zjistí-li, že došlo k porušení tohoto hrího řádu. 10 Rozhodnutí rozhodčí komise je konečné. Č l á n e k V I I - Z á v ě r e č n á u s t n o v e n í 1 K výkldu tohoto hrího řádu je oprávněn grnt turnje. 2 V přípdeh, které tento hrí řád neřeší, rozhoduje příslušný rozhodčí. 3 V odůvodněném přípdě může ředitel turnje po dohodě s grntem rozhodnutí rozhodčího změnit.

Dotace na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy

Dotace na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy Dotční progrm n podporu ktivit v olsti sportu tělovýchovy dětí mládeže ze Sportovního fondu Městského ovodu Lierec Vrtislvice nd Nisou n rok 2016 Dotce n podporu ktivit v olsti sportu tělovýchovy Účel

Více

U 8. HT pro ročník 2011

U 8. HT pro ročník 2011 U 8 HT pro ročník 2011 16. 2. 2019 KONTKT U 8 ONDŘEJ TROJN +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRK ŠÁRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČSTNÍCI TURNJE U 8 C SPRT PRH FC HRDEC KRÁLOVÉ SK SIGM OLOMOUC

Více

U 7 THHK CUP

U 7 THHK CUP U 7 THHK CUP 2018 24. 2. 2018 KONTKT U 7 ONDŘEJ TROJN +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRK ŠÁRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČSTNÍCI TURNJE U 7 FC HRDEC KRÁLOVÉ C SPRT PRH FC ZROJOVK RNO

Více

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015 Smlouv č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotce ze státního rozpočtu ČR v oblsti sportu n rok 2015 Název : Šchový svz České republiky Adres : Zátopkov 100/2, 160 17 Prh 6 IČ : 48548464 Bnkovní

Více

Organizační řád Fyzikální olympiády

Organizační řád Fyzikální olympiády Č.j.: MSMT-32 435/2014-1 Orgnizční řád Fyzikální olympiády Ministerstvo školství, mládeže tělovýhovy v souldu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 S., o podmínkáh orgnize finnování soutěží přehlídek v zájmovém

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

Soutěžní řád České asociace go

Soutěžní řád České asociace go Soutěžní řád České asociace go Č l á n e k I - O b e c n á u s t a n o v e n í 1 Soutěžní řád České asociace go (dále jen SŘ) stanovuje základní podmínky organizace a pořádání soutěží go na území České

Více

Pravidla soutěžní partie go

Pravidla soutěžní partie go Prvidl soutěžní prti go Č l á n k I - O b n á u s t n o v n í 1 Prvidl soutěžní prti go (dál jn Prvidl) nvzují n Soutěžní řád Čské soi go stnovují prvidl vlstní hry, hování hráčů u soutěžní prti zásdy

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: 1. Eret Tomáš, r.č. 711107/1814 bytem: nám. Krále Jiřího z Poděbrd 1/14, 350 02 Cheb 2 jko budoucí prodávjící n strně jedné 2. mnželé xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Více

Ulice Agentura sociální práce, o. s. Účetní závěrka za rok 2012

Ulice Agentura sociální práce, o. s. Účetní závěrka za rok 2012 Ulice Agentur sociální práce, o. s. Účetní závěrk z rok 2012 Osh: I. OBECNÉ INFORMACE... 2 1. POPIS ÚČETNÍ JEDNOTKY... 2 2. ZAMĚSTNANCI A OSOBNÍ NÁKLADY... 2 3. POSKYTNUTÉ PŮJČKY, ZÁRUKY ČI JINÁ PLNĚNÍ...

Více

Technická dokumentace Ing. Lukáš Procházka

Technická dokumentace Ing. Lukáš Procházka Tehniká dokumente ng Lukáš Proházk Tém: hlvní část dokumentu, orázky, tulky grfy 1) Osh hlvní části dokumentu ) Orázky, tulky grfy ) Vzore rovnie Hlvní část dokumentu Hlvní část dokumentu je řzen v následujíím

Více

E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ

E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ Sdělení Ministerstv zhrničníh věí č. 13/2005 S.m.s. Ministerstvo zhrničníh věí sděluje, že dne 20. říjn 2000 yl ve Florenii přijt Evropská úmluv o krjině. Jménem

Více

Podobnosti trojúhelníků, goniometrické funkce

Podobnosti trojúhelníků, goniometrické funkce 1116 Podonosti trojúhelníků, goniometriké funke Předpokldy: 010104, úhel Pedgogiká poznámk: Zčátek zryhlit α γ β K α' l M γ' m k β' L Trojúhelníky KLM n nšem orázku mjí stejný tvr (vypdjí stejně), le liší

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 39 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 39 ze dne č.j.: 55/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rd městské části U S N E S E N Í č. 39 ze dne 28.01.2015 Dotce z rozpočtu kpitoly Ministerstv vnitr ČR ve prospěch obcí n zjištění bydlení osob s udělenou mezinárodní

Více

Rovinná napjatost tenzometrická růžice Obsah:

Rovinná napjatost tenzometrická růžice Obsah: 5. leke Rovinná npjtost tenzometriká růžie Osh: 5. Úvod 5. Rovinná npjtost 5. Tenzometriká růžie 4 5.4 Posouzení přípustnosti nměřenýh hodnot deforme resp. vyhodnoenýh npět 7 strn z 8 5. Úvod Při měření

Více

Půjdu do kina Bude pršet Zajímavý film. Jedině poslední řádek tabulky vyhovuje splnění podmínky úvodního tvrzení.

Půjdu do kina Bude pršet Zajímavý film. Jedině poslední řádek tabulky vyhovuje splnění podmínky úvodního tvrzení. 4. Booleov lger Booleov lger yl nvržen v polovině 9. století mtemtikem Georgem Boolem, tehdy nikoliv k návrhu digitálníh ovodů, nýrž jko mtemtikou disiplínu k formuli logikého myšlení. Jko příkld použijeme

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřd Znojmo odor doprvy nám. Armády 23/8, P.O. BOX 36, 669 22 Znojmo Oprávněná úřední oso: Ing. Ev Zvdilová Znojmo 25. dun 206 Tel.: 55 26 438 Fx: 55 26 44 E-mil: Ev.Zvdilov@muznojmo.z Sp. zn.:

Více

Kultura Žďár, příspěvková organizace

Kultura Žďár, příspěvková organizace Mteriál bez osobních údjů Kultur Žďár, příspěvková orgnizce MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64 DNE: 10. 4. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1019/2017/PO Kultur NÁZEV: Přijetí dru ANOTACE: Kultur Žďár, PO žádá n zákldě Prvidel

Více

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem:

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem: SMLOUVA O DÍLO Číslo smlouvy Objedntele: DIL/40/01/001605/2008 uzvřená níže uvedeného dne, měsíce roku podle ustnovení 536 násl. zákon č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v pltném znění (dále jen Smlouv

Více

I. Prohlášení smluvních stran

I. Prohlášení smluvních stran 8/14118 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ A SOUHLAS SE ZŘÍZENÍM STAVBY uzvřená podle * 1785 násl. ~ 2055 násl., občnského zákoníku * 110 odst. 2) písm. ) zák. Č. 183/2006 Sb., stvební zákon Smluvní strny:

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účstník (dodvtele): HABAU CZ s.r.o. veřejná zkázk Tto veřejná zkázk je zdáván v souldu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek,

Více

Předpisy pro mezinárodní soutěže

Předpisy pro mezinárodní soutěže Předpisy pro mezinárodní soutěže Předpisy pro mezinárodní soutěže platí pro soutěže světové, kontinentální, olympijské hry, otevřené turnaje a pro mezinárodní utkání. Pro domácí soutěže si může svaz některé

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: se sídlem: Koterovská 633/29, 326 00 Plzeň, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSPL 54 INS 378/2012-A-19 ze dne 29.3.2012, insolvenčním správcem dlužník:. prvomocným

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League Stanovy SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení 1. Small floorball league ( SFL ) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel Čfbu

Více

Sada 1 Matematika. 04. Množiny Vennovy diagramy - slovní úlohy

Sada 1 Matematika. 04. Množiny Vennovy diagramy - slovní úlohy S třední škol stvení Jihlv Sd 1 Mtemtik 04. Množiny Vennovy digrmy - slovní úlohy Digitální učení mteriál projektu: SŠS Jihlv šlony registrční číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šlon: III/2 - inove

Více

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU ÚČETNÍ ZÁVĚRKA V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU ke dni 31. prosine 2013 ( údje jsou vyčísleny v elýh tisííh Kč ) sestvená v souldu se zákonem č. 563/1991 S. o účetnitví, ve znění pozdějšíh předpisů, s vyhláškou

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Petr Vysoudil, sídlem Mtiční 730/3, 702 00 Ostrv-Morvská Ostrv, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSOS 36 INS 8513/2014-A-13, ze dne 03.10.2014, insolvenčním

Více

Odvolací řád ŠSČR. Článek 1 - Základní ustanovení. Článek 2 - Námitky

Odvolací řád ŠSČR. Článek 1 - Základní ustanovení. Článek 2 - Námitky Odvolací řád ŠSČR Článek 1 - Základní ustanovení 1. Odvolací řád ŠSČR stanovuje podmínky pro uplatnění práva členů ŠSČR podávat námitky a odvolávat se proti rozhodnutím učiněným v 1. instanci. 2. Odvolací

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení Stanovy SFL - Small Floorball League 2013-2014 1. Small floorball league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Vítězslv Jvůrek, se sídlem v Hrdci Králové, PSČ 500 02, Čechov 1100, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSHK 42 INS 9569/2012-A-14 ze dne 4. říjn 2012 insolvenčním

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzv k podání nbídky k prokázání kvlifikce pro VZ mlého rozshu Název veřejné zkázky: Servisní podpor NN zřízení LNS Brno Identifikce zdvtele: Zdvtel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS Český tenisový svaz 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 1.1. Pravidla minitenisu 1.2. Pravidla babytenisu 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 2.1. Společná ustanovení pro soutěže

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzvřená v souldu s ustnovením 2079 násl. zákon č. 89/2012 Sb. (občnský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firm: ZENERGO Morvi s.r.o. Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120 00

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: štncl - insolvence v.o.s., identifikční číslo: 29105048, se sídlem Kltovy, Čs. legií 172, PSČ 339 01, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ústí nd Lbem

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: JUDr. Vldimír Szbo, identifikční číslo: 66257930, se sídlem Prh 4, Jeremenkov 1021/70, PSČ 147 00, ustnovený prvomocným usnesením Městského soudu v Prze č.j. MSPH

Více

... Prof. MUDr. Vladimír Staněk, CSc., předseda EK.. 1/7

... Prof. MUDr. Vladimír Staněk, CSc., předseda EK.. 1/7 SOP - Příloh č. 8 Dohod Oddělení Účel Etická komise Institutu klinické experimentální medicíny Thomyerovy nemocnice, Prh 4 Dtum pltnosti od: 1.1.2019 do: 31.12.2019 Period revizí: 1 rok nebo legisltivní

Více

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I.

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Jkub Hnik nr. 15.1.1974 bytem: U Potok 170, 273 53 Hostouň nr. 31.1.1979 bytem: Lidečská 387, 155 21 Prh Zličín (dále jen budoucí oprávněný ) IČ: 00234397 Kldenská 119, 273 53 Hostouň bnkovní spojení:

Více

Pravidla KORFBALU. Text pravidel Tato část je nedílnou součástí pravidel korfbalu ČKS. Část A. Český korfbalový svaz

Pravidla KORFBALU. Text pravidel Tato část je nedílnou součástí pravidel korfbalu ČKS. Část A. Český korfbalový svaz Prvidl KORFBALU Text prvidel Tto část je nedílnou součástí prvidel korflu ČKS Část A Český korflový svz Pltnost prvidel od 1.7.2010 POZNÁMKY : Tto prvidl jsou překldem nglického originálu The Rules of

Více

U 9 III. ROČNÍK O POHÁR RADY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2017

U 9 III. ROČNÍK O POHÁR RADY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2017 U 9 III. ROČNÍK O POHÁR RDY KRÁLOVÉHRDCKÉHO KRJ 2017 1 1 1 2017 KONTKTY U 9 ONDŘJ TROJN +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRK ŠÁRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INORMC ON-LIN VÝSLDKY https//docs.google.com/spreadsheets/d/16mjqp1kakxjrkzahezcdt6ga9_o56kms

Více

ROZPIS SOUTĚŽE Krajský přebor družstev starších žáků 2016/2017

ROZPIS SOUTĚŽE Krajský přebor družstev starších žáků 2016/2017 ROZPIS SOUTĚŽE Krajský přebor družstev starších žáků 2016/2017 1. Pořadatel 1.1. Pořadatelem soutěže je Krajský šachový svaz Karlovy Vary, Dr. Davida Bechera 18, 360 01 Karlovy Vary, IČO : 7096 5340, bankovní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis z ustvujícího zsedání obecního zstupitelstv v Borovnici Dtum: 31.10.2014 Přítomní členové zstupitelstv: Omluveni: Ondřej Lejdr, Květ Štilcová, Pvel Votoček, Ing. Josef Bušák, Krel Novák, Miroslv

Více

Příloha č. 1. Obchodní podmínky. Revize 10 leden 2009

Příloha č. 1. Obchodní podmínky. Revize 10 leden 2009 Operátor trhu s elektřinou,.s. 186 00 Prh 8 Příloh č. 1 Smlouvy o zúčtování odchylek Smlouvy o přístupu n orgnizovný krátkodobý trh s elektřinou Smlouvy o přístupu n vyrovnávcí trh s regulční energií Smlouvy

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Lechovský & Bck, v.o.s., se sídlem Prh, Šlejnická 1547/13, PSČ 160 00, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPH 65 INS 13609/2018-A-15, -------------------------------------------------------

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O REZERVACI POZEMKU A SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Prh 2, PSČ 120 00, zpsná

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 55 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 55 ze dne č.j.: 58/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rd městské části U S N E S E N Í č. 55 ze dne 01.02.2017 Dotce z rozpočtu kpitoly Ministerstv vnitr ČR ve prospěch obcí prostřednictvím krjů n zjištění bydlení osob s

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Zoologická zhrd hl. m. Prhy, příspěvková orgnizce, IČO: 00064459 se sídlem U Trojského zámku 120/3, 17100 Prh 7 zstoupená Mgr. Miroslvem Bobkem, ředitelem (dále

Více

{ } ( ) ( ) 2.5.8 Vztahy mezi kořeny a koeficienty kvadratické rovnice. Předpoklady: 2301, 2508, 2507

{ } ( ) ( ) 2.5.8 Vztahy mezi kořeny a koeficienty kvadratické rovnice. Předpoklady: 2301, 2508, 2507 58 Vzth mezi kořen koefiient kvdrtiké rovnie Předpokld:, 58, 57 Pedgogiká poznámk: Náplň zřejmě přeshuje možnost jedné vučoví hodin, příkld 8 9 zůstvjí n vičení neo polovinu hodin při píseme + + - zákldní

Více

KVALIFIKACE skupina B. minifotbal IV. H D. 15.květen 2017 PŘÍBRAM

KVALIFIKACE skupina B. minifotbal IV. H D. 15.květen 2017 PŘÍBRAM KVALIFIKACE skupina B minifotbal IV. H D 15.květen 2017 PŘÍBRAM P R O P O Z I C E minifotbal chlapců a dívek A/ Všeobecná ustanovení Soutěž: Pořadatel: Ředitel soutěže: SLZŠ - kategorie B vyhlášená MŠMT

Více

Konstrukce na základě výpočtu I

Konstrukce na základě výpočtu I .4.11 Konstruke n zákldě výpočtu I Předpokldy: Pedgogiká poznámk: Je důležité si uvědomit, že následujíí sled příkldů neslouží k tomu, y si žái upevnili mehniký postup n dělení úseček. Jediné, o y si měli

Více

S M L O U V A o nájmu

S M L O U V A o nájmu S M L O U V A o nájmu Smluvní strny Plzeň, sttutární město sídlo: náměstí Republiky č. 1, 306 32, Plzeň IČO: 00075370 zst. primátorem Mgr. Mrtinem Bxou město Město Touškov sídlo: Dolní náměstí 1, 330 33,

Více

DAROVACÍ SMLOUVA. kterou uzavřeli podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci:

DAROVACÍ SMLOUVA. kterou uzavřeli podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci: Číslo smlouvy 010/14/168/03/00 KUJCP01AEIGN DAROVACÍ SMLOUVA kterou uzvřeli podle 2055 násl. zákon č. 89/2012 Sb., občnský zákoník níže uvedeného dne, měsíce roku účstníci: Město Týn nd Vltvou se sídlem

Více

Studijní informační systém. Elektronický zápis předmětů a rozvrhu. I. Postup zápisu předmětů a rozvrhu

Studijní informační systém. Elektronický zápis předmětů a rozvrhu. I. Postup zápisu předmětů a rozvrhu Studijní informční systém Elektronický zápis předmětů rozvrhu V odoí elektronického zápisu předmětů proíhá tzv. předěžný zápis. Student má předměty zpsné ztím pouze předěžně může je po celé odoí elektronického

Více

SFL Small Floorbal League

SFL Small Floorbal League SFL Small Floorbal League I. Základní ustanovení Stanovy SFL Small Floorball League 2014 2015 1. Small floorbal league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel ČFBU

Více

Riemannův určitý integrál.

Riemannův určitý integrál. Riemnnův určitý integrál. Definice 1. Budiž

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Rdn Melk, IČ: 71456872 se sídlem Trojnov 18, 120 00 Prh 2 ustnoven prvomocným Usnesením č.j. KSPH 60 INS 21034/2014-A-9, ze dne 13.08.20154, insolvenčním správcem

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Dvid Gregor, sídlem Ršínov 2, Brno ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSBR 28 INS 8769/2012-A-18 ze dne 25.6. 2013, insolvenčním správcem dlužníků: jko budoucí

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

ROZVAHA. ke dni... BAB mont s.r.o. Klíčovská 805/11 Praha 9 190 00 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0

ROZVAHA. ke dni... BAB mont s.r.o. Klíčovská 805/11 Praha 9 190 00 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 +0 Minimální závzný výčet informcí podle vyhlášky č. 500/2002 S. Písemnost yl podán elektronicky dne: 20.6.2012 Podcí : 2172526 Heslo zjištění stvu: c3d895fe Stv podání: vyřízeno ROZVAHA ke dni... 3 1. 1

Více

IGIVEX s.r.o. IČ , se sídlem Přerov, Přerov I Město, Žerotínovo nám. 641/15 kterou zastupuje jednatel společnosti JUDr.

IGIVEX s.r.o. IČ , se sídlem Přerov, Přerov I Město, Žerotínovo nám. 641/15 kterou zastupuje jednatel společnosti JUDr. K U P N Í S M L O U VA Smluvní strny: IGIVEX s.r.o. IČ 268 74 679, se sídlem Přerov, Přerov I Město, Žerotínovo nám. 641/15 kterou zstupuje jedntel společnosti JUDr. Igor Jusko jko prodávjící, n strně

Více

Vnitřní řád školní výdejny

Vnitřní řád školní výdejny Zákldní škol ZVOLE Vnitřní řád školní výdejny Vyprcovl: Mgr H Vítová Schválil: Pedgogická rd 28 8 2017 Účinnost ode dne : 192017 Telefon : 777 787 587 Kpcit : 30 žáků IÚvodní ustnovení 1 Vnitřní řád školní

Více

Větu o spojitosti a jejich užití

Větu o spojitosti a jejich užití 0..7 Větu o spojitosti jejich užití Předpokldy: 706, 78, 006 Pedgogická poznámk: Při proírání této hodiny je tře mít n pměti, že všechny věty, které studentům sdělujete z jejich pohledu neuvěřitelně složitě

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Jn Hovězák, identifikční číslo: 02708281, se sídlem Brno, Mrešov 305/14, PSČ 602 00, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ostrvě pobočk v Olomouci,

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená 1. Pořadatel: Jihomoravský krajský svaz házené, DHK Tatran Bohunice s.r.o. 2. Místo soutěže: Hala SHC Maloměřice 3. Kategorie Starší žákyně (ročník

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

Petriho sítě PES 2007/2008. ceska@fit.vutbr.cz. Doc. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. vojnar@fit.vutbr.cz

Petriho sítě PES 2007/2008. ceska@fit.vutbr.cz. Doc. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. vojnar@fit.vutbr.cz PES Petriho sítě p. 1/34 Petriho sítě PES 2007/2008 Prof. RNDr. Miln Češk, CS. esk@fit.vutr.z Do. Ing. Tomáš Vojnr, Ph.D. vojnr@fit.vutr.z Sz: Ing. Petr Novosd, Do. Ing. Tomáš Vojnr, Ph.D. (verze 06.04.2010)

Více

ROZPIS. 54. ROČNÍKU BĚHU 17. LISTOPADU a 44. ROČNÍKU AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR

ROZPIS. 54. ROČNÍKU BĚHU 17. LISTOPADU a 44. ROČNÍKU AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR 54. ROČNÍKU BĚHU 17. LISTOPADU 44. ROČNÍKU AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR v přespolním běhu 2006 54. ROČNÍKU BĚHU 17. LISTOPADU 44. ROČNÍKU AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU PRO ROK 2006 k výročí

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: KOPPA, v.o.s., se sídlem Mozrtov 679/21, 460 01 Liberec, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSUL 44 INS 5060/2014-A-13, ze dne 04. dubn 2014, insolvenčním správcem

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

mezi (dále jen Investor postupitel 3 ) a... (Investor postupitel 1 až Investor - postupitel... dále společně jen Investoři - postupitelé )

mezi (dále jen Investor postupitel 3 ) a... (Investor postupitel 1 až Investor - postupitel... dále společně jen Investoři - postupitelé ) SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY uzvřená podle 1879 násl. zákon č. 89/2014 Sb., občnský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občnský zákoník ) Jméno příjmení:... Jméno Uživtele:... Adres trvlého

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Advokátní kncelář Zrůstek, Lůdl prtneři, v.o.s., IČ: 255 89 644, se sídlem Doudlebská 5/1699, Prh 4, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPH 39 INS 5582/2013-A-18

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ

SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ stránk 1/5 SMLOUVA O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ uzvřená mezi smluvními strnmi (jkožto Prodávjícím)... (jkožto Kupující)... (jkožto Advokátem) stránk 2/5 TUTO SMLOUVU O ADVOKÁTNÍ ÚSCHOVĚ (dále jen Smlouv ) uzvřely

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Smlouva č _5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016

Smlouva č _5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016 Smlouv č. 502016_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotce ze státního rozpočtu ČR v oblsti sportu n rok 2016 Název : Šchový svz České republiky, z.s. Adres : Zátopkov 100/2, 160 17 Prh 6 IČ : 48548464

Více

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 30.4.2013,

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 30.4.2013, EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 30.4.2013 C(2013) 2420 finl NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 30.4.2013, kterým se mění nřízení (ES) č. 809/2004, pokud jde o poždvky n zveřejňování

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Konvence Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) Účastníci Konvence:

Konvence Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) Účastníci Konvence: Konvence Integrovného doprvního systému Libereckého krje (IDOL) Účstníci Konvence: KORID LK, spol. s r.o. Liberecký krj Město Česká Líp Město Jblonec nd Nisou Sttutární město Liberec Město Turnov České

Více

( t) ( t) ( t) Nerovnice pro polorovinu. Předpoklady: 7306

( t) ( t) ( t) Nerovnice pro polorovinu. Předpoklady: 7306 7.3.8 Nerovnice pro polorovinu Předpokldy: 736 Pedgogická poznámk: Příkld 1 není pro dlší průěh hodiny důležitý, má smysl pouze jko opkování zplnění čsu při zpisování do třídnice. Nemá smysl kvůli němu

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovtelů špiců pořádá dne 29. 9. 2019 n výstvišti Krásná louk v MLADÉ BOLESLAVI KLUBOVOU VÝSTAVU ŠPICŮ A THAI BANGKAEW DOG se zdáváním titulu KLUBOVÝ VÍTĚZ Uzávěrk přihlášek: 1. termín 5. 9. 2019

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Hornolidečska na období Příloha: Analýza rizik

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Hornolidečska na období Příloha: Analýza rizik Strtegie komunitně vedeného místního rozvoje n období 2014 2020 Příloh: Anlýz rizik Příprv strtegie byl spolufinncován z rozpočtu Zlínského krje z operčního progrmu Technická pomoc Anlýz rizik Tto příloh

Více

Smlouva o realizaci akce: Skupinový vodovod pro obce Přerov nad Labem, Semice a Bříství

Smlouva o realizaci akce: Skupinový vodovod pro obce Přerov nad Labem, Semice a Bříství Smlouv o relizci kce: Skupinový vodovod pro obce Přerov nd Lbem, Semice Bříství I. Smluvní strny 1. strn Mikroregion Polbí - Dobrovolný svzek obcí Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nd Lbem Mgr. Jiřím Hvelkou

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy rozděleny

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 41/2006/OPE&33934/2010/Šo ZPRACOVATEL: Kteřin Šodková ČÍSLA USNESENÍ: 575-597 Usnesení 26. zsedání Zstupitelstv

Více

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 11. 6. 2017 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště fotbalový areál Studénka Věková

Více

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ veřejná zkázk mlého rozshu zdávná druhem otevřeného řízení DODATEČNÉ INFORMACE Č 1 ZADAVATEL Název: Institut postgrduálního vzdělávání ve zdrvotnictví

Více

VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účastníka (dodavatele): MARHOLD a.s.

VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účastníka (dodavatele): MARHOLD a.s. VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účstník (dodvtele): MARHOLD.s. veřejná zkázk Tto veřejná zkázk je zdáván v souldu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek,

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Veřejná zakázka: "Výměna oken v bytovém domě č. p. 233 a 234 na Dolním Sídlišti v Rokytnici v Orlických horách - 2. etapa. 1.

Veřejná zakázka: Výměna oken v bytovém domě č. p. 233 a 234 na Dolním Sídlišti v Rokytnici v Orlických horách - 2. etapa. 1. Název zdvtele: Město Rokytnice v Orlických horách, nám. Jindřich Šimk 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách Veřejná zkázk: "Výměn oken v bytovém domě č. p. 233 234 n Dolním Sídlišti v Rokytnici v Orlických

Více

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS Okresní nohejbalový svaz Praha západ Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS 1. Předpis Hraje se dle platných Pravidel nohejbalu, Soutěžního řádu, tohoto rozpisu a jeho případných

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Sídlem: Dělnická 213/12, PSČ 17000 Prh 7 Zstoupený: Michlem Fišerem, MBA, předsedou předstvenstv, Bc. Petrou Burdovou, místopředsedou předstvenstv IČ: 027 95 281 (dále

Více

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017 U 12 HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U12 29. ledna 2017 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE A ON-LINE VÝSLEDKY https://docs.google.com/spreadsheets/d/1upljpuowwc0gphfcqjoy54cr-

Více

S M L O U V A O S M L O U VĚ BUDOUCÍ. Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi těmito smluvními stranami: obchodní společnost se sídlem:

S M L O U V A O S M L O U VĚ BUDOUCÍ. Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi těmito smluvními stranami: obchodní společnost se sídlem: Níže uvedeného dne, měsíce roku byl uzvřen mezi těmito smluvními strnmi: obchodní společnost se sídlem: IČ: DIČ: zpsná zstoupen (dále jen jko budoucí strn prodávjící ) v obchodním rejstříku vedeném, oddíl,

Více

Veřejné Odbíjenkářské Sdruţení Amatérů

Veřejné Odbíjenkářské Sdruţení Amatérů Veřejné Odbíjenkářské Sdruţení Amatérů 10. ročník 2008/2009 Pravidla amatérské volejbalové soutěţe pro turnaj smíšených druţstev Pořadatelé Pavel PEŠULA Lada MÁDLÍKOVÁ V.O.S.A. - Teplice www.vosa-teplice.com

Více

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 U 8 HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 26. 2. 2017 KONTAKTY U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FK PARDUBICE

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy

Více

Interní směrnice č. 4. Řád rozhodčích

Interní směrnice č. 4. Řád rozhodčích ČESKÁ BOWLINGOVÁ ASOCIACE Atletická 100/2, p. schr. č. 40, Praha 6, 160 17 wwww.czechbowling.cz; info@czechbowling.cz Interní směrnice č. 4 ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE Řád rozhodčích Tato směrnice specifikuje

Více