/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Intelligent revolution / Trans Process Solution: TPS/i"

Transkript

1 Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Intelligent revolution Trans Process Solution: TPSi

2 Společnost Fronius již od roku 1950 vyvíjí inovativní kompletní systémy pro obloukové a odporové svařování. Bez ustání a s plným nasazením pracujeme na naší vizi rozluštit DNA oblouku. Naším cílem je nabídnout dokonalý svařovací systém. To však také znamená vzdát se toho, co je osvědčené, a nekompromisně začít znovu: Každý nejmenší detail se analyzuje, všechny systémové komponenty se velmi pečlivě testují. S těmito znalostmi pak dokážeme způsobit skutečnou revoluci. Díky tomu je společnost Fronius jak světovou technologickou jedničkou, tak i jedničkou na evropském trhu svařovací techniky.

3 Intelligent Revolution STARTOVNÍ VÝSTŘEL PRO INTELLIGENT REVOLUTION VE SVAŘOVACÍ TECHNICE Společnost Fronius zahajuje novou epochu díky zcela nově koncipované platformě MIGMAG svařovacích zdrojů TPSi, která překonává nebo posouvá stávající hranice. Uživatelé přitom profitují z individuálně upravitelných a dodatečně rozšiřitelných přístrojů, které se vyznačují vysokou inteligencí a výkonnými komunikačními funkcemi. Díky těmto vlastnostem jsou tyto přístroje snáze ovladatelné, univerzálně použitelné a mají téměř neomezený výkon.

4 4 Intelligent Revolution INTELLIGENT REVOLUTION: SYMBIÓZA INTERACTION, INDIVIDUALITY a IMPROVEMENT TPSi je zcela univerzální. Tento systém byl od základu nově koncipován. Díky tomu se významně zlepšily svařovací vlastnosti, optimalizovaly možnosti komunikace mezi člověkem a strojem a zdokonalilo ovládání. Vzhledem k modulární konstrukci lze systém snadno přizpůsobit individuálním svařovacím potřebám. Se systémem TPSi jsme již vkročili do budoucnosti svařování. INTERACTION (INTERAKCE) NOVÉ KOMUNIKAČNÍ PROSTŘEDÍ TPSi už není jen pouhý nástroj, je to partner při svařování, který s uživatelem komunikuje mnoha způsoby. Intuitivní textový displej pomocí popisných textů poskytuje informace o všech přístrojových parametrech. Systém automaticky rozpozná všechny dostupné komponenty a varuje v případě nekompatibility. Na pracovišti se svařovací zdroj ovládá pomocí minidispleje integrovaného do svařovacího hořáku Jobmaster. Dálkovou údržbu a systémovou analýzu je možné provádět prostřednictvím internetu. Textový displej Plug & Weld JobMaster Jednoduché a intuitivní ovládání pomocí grafického uživatelského rozhraní. Extrémně robustní a ovladatelný i v pracovních rukavicích. Automatické rozpoznání komponent: Stačí jednoduché zasunutí bez pomoci nástrojů a přístroj automaticky rozpozná dostupné komponenty. Stejné možnosti ovládání na svařovacím hořáku jako na displeji. Ideální v případě velkých vzdáleností od svařovacího zdroje.

5 SpeedNet Vysokorychlostní sběrnice vytváří interní systémové propojení, které umožňuje 200x rychlejší komunikaci mezi systémovými komponentami Optimalizované chlazení IMPROVEMENT (ZLEPŠENÍ) NEJLEPŠÍ SVAŘOVACÍ VLASTNOSTI Hlavní funkce systému TPSi byly zcela nově strukturovány. Díky maximálnímu výkonu procesoru je možné měřit mnoho nových jmenovitých veličin. Svařovací proces je tak nyní možné ještě přesněji analyzovat a tím i kontrolovat. To přináší řadu výhod, jako je omezená tvorba rozstřiku u procesu s krátkým obloukem, lepší uvolnění kapky, stabilnější oblouk při vyšší rychlosti svařování, kontrolované zapalovací vlastnosti a mnoho dalších. Svařování v takto vynikající kvalitě ještě nikdy nebylo tak jednoduché. Intelligent Revolution 5 Zcela nová koncepce chlazení až po plynovou hubici svařovacího hořáku. Pro přesnou práci za studena a delší životnost spotřebních dílů. INDIVIDUALITY (INDIVIDUALITA) MODULÁRNÍ KONCEPCE Jeden přístroj nekonečně mnoho možností. TPSi má modulární konstrukci. Hlavní část přístroje představuje perspektivní standard, který lze již nyní velmi snadno rozšířit. Například jednoduchý upgrade umožní rozšířit standardní přístroj na pulzní svařovací zdroj. Nové charakteristiky, stejně jako aktualizace firmwaru, lze snadno nahrát pomocí USB flash disku nebo internetového připojení. Díky modulární stavbě je systém TPSi připraven pro budoucnost. Dosud netušené možnosti se tak již brzy mohou stát standardem. Dnes revoluce, zítra evoluce: Nechte se překvapit! Snadné rozšíření Nejjednodušší upgrade pomocí USB flash disku nebo internetu. Pro nové svařovací procesy, charakteristiky, aplikace, aktualizace firmwaru atd. Perspektivní Díky aktualizační funkci a prvotřídnímu hardwaru bude TPSi po dlouhé roky odpovídat nejnovější úrovni techniky

6 6 Interaction INTERACTION: PŘÍMÉ SPOJENÍ MEZI ČLOVĚKEM A STROJEM TPSi inteligentním způsobem interaguje s uživatelem. Spolehlivě jej podporuje při nastavování, výběru správné volby a centrální aktualizaci komponent. Výsledkem je rychlejší, jednodušší a bezpečnější ovládání celého systému. AUTOMATICKÉ ROZPOZNÁNÍ KOMPONENT Systém v každém okamžiku rozpozná, které komponenty jsou připojené, a v případě jejich nekompatibility vydá varování. Díky tomu je nesprávné a neúčinné nastavení téměř vyloučeno. XPLORER A WELDCUBE Snadné a rychlé propojení: Data TPSi je možné načíst a analyzovat prostřednictvím nově přepracované aplikace Fronius Xplorer. Propojení a datovou komunikaci více přístrojů zajišťuje nový hardware WeldCube SMART VIEW Propojení a analýza přístroje s využitím zařízení typu Smart.

7 Interaction 7 JOBMASTER Barevný minidisplej dokonale vyjadřuje inteligenci systému. Uživatel tak má kontrolu nad všemi nejdůležitějšími parametry svařování ve svých rukou.»můj SVAŘOVACÍ SYSTÉM A JÁ MLUVÍME SPOLU NAROVINU. PODROBNÉ INFORMACE PŘESNĚ PRO MŮJ SVAŘOVACÍ ÚKOL.«Werner Karner, Magna Steyr Technology Center Business Unit Painted Body TEXTOVÝ DISPLEJ Displej byl optimalizován s praktickým zaměřením na svařovací prostředí. Barvy, úhel pohledu, světelnost, robustnost atd. byly přizpůsobeny jednoduchému a efektivnímu pracovnímu režimu. Intuitivní textový displej s grafickým uživatelským rozhraním umožňuje velmi snadné ovládání, a to i v rukavicích. CENTRÁLNÍ AKTUALIZACE Stále na stejné úrovni: Všechny komponenty v systému se vždy aktualizují současně.

8 8 Individuality INDIVIDUALITY: SCHOPNOST SNADNO SE PŘIZPŮSOBIT VŠEM POTŘEBÁM TPSi je neuvěřitelně variabilní. Standardní přístroj lze velmi snadno rozšířit na pulzní svařovací zdroj. Nové charakteristiky a dodatečné aplikace lze nahrát stejně snadno jako aktualizace firmwaru. Díky tomu je možné systém TPSi zcela individuálně nastavit podle příslušných svařovacích potřeb. Jeden svařovací zdroj, který může být několika svařovacími zdroji současně. To bylo v této podobě dosud nemyslitelné. BALÍČKY SLUŽEB FeeL FeeL Doku FeeL Quality FeeL FeeL Remote Service HARDWARE Chladicí modul Podavač drátu Svařovací hořák Dálkový ovladač Podvozek VÝKONNOST- NÍ TŘÍDY APLIKACE SFI SyncroPuls Chladicí modul EcoMode Správa uživatelů PROCESY Standard LSC Pulse PMC CMT LSC Advanced CMT Advanced Díky rozmanitým, individuálním možnostem konfigurace hardwaru a výkonnostních tříd na jedné straně a procesů, charakteristik a aplikací na druhé straně lze TPSi nastavit přesně podle aktuálních požadavků uživatele. Vše má přitom jediný cíl: Svařovat lépe

9 »SVAŘOVACÍ SYSTÉM PRO KAŽDOU SITUACI. MÉNĚ STAROSTÍ, VYŠŠÍ VÝKON. MOJE INVESTICE DO BUDOUCNA.«Individuality 9

10 10 Improvement IMPROVEMENT: OBLOUK, KTERÝ PŘEDBĚHL SVOU DOBU Díky nové vysokorychlostní architektuře systému je možné oblouk ještě přesněji měřit a analyzovat, a tím jej lépe pochopit a kontrolovat. Výsledkem je téměř bezrozstřikový proces svařování s krátkým obloukem, rychlejší a bezpečnější pulzní proces, dokonalé zapalování a rovnoměrný závar. Stručně řečeno: Svařování je stabilnější, čistější a zároveň rychlejší. A to jsou vlastnosti, kterých žádný jiný svařovací zdroj zdaleka nedosahuje. LOW SPATTER CONTROL: LSC Díky vysoce výkonnému zpracování mnoha dodatečných informací jsou procesní stavy u zkratu (začátek a konec zkratu) velmi rychle zaregistrovány. TPSi pak automaticky sníží proud. Výsledek: jedinečný, téměř bezrozstřikový proces s krátkým obloukem. Pomocí volitelné konfigurace hardwaru lze snížit proud ještě rychleji. Výsledkem je ještě menší rozstřik, a to i v případě použití dlouhých hadicových vedení. Ideální pro nasazení robota. Rozstřik gm 2,14 g Standard Standardní krátký oblouk 0,54 g LSC Krátký oblouk LSC Standardní krátký oblouk V d = 6,0 mmin 140 A 18,6 V ocel 5 mm Krátký oblouk LSC V d = 6,0 mmin 128 A 18,2 V ocel 5 mm PULSE MULTI CONTROL: PMC Rychlé zpracování dat a přesný záznam stavu procesu velmi výrazně zlepšují uvolnění kapky. Perfektní pro všechny, kteří chtějí svařovat ještě rychleji a se stále stejným závarem.

11 Improvement 11»TEĎ MOHU SVAŘOVAT RYCHLEJI, STABILNĚJI, S VYŠŠÍ PŘESNOSTÍ A S NEUVĚŘITELNĚ MALÝM ROZSTŘIKEM.«Martin Malesardi, systémový technik společnosti Fronius STABILIZACE ZÁVARU Aktivní regulace drátu významně kompenzuje vliv vzdálenosti svařovacího hořáku na výsledek svařování. Oblouk se stává nesmírně stabilní, závar je podstatně stálejší. Pracovní rozsah této takzvané stabilizace závaru může uživatel plynule nastavovat. Se stabilizací závaru Stickout 15 mm V d = mmin 300 A ocel 6 mm Stickout 30 mm V d = mmin 300 A ocel 6 mm Bez stabilizace závaru Stickout 15 mm V d = 10 mmin A ocel 6 mm Stickout 30 mm V d = 10 mmin A ocel 6 mm DOKONALÉ ZAPALOVÁNÍ Inteligentní přizpůsobení energie zapálení během svařování: V závislosti na aktuální teplotě drátu v okamžiku zapálení je rovněž přiváděno méně nebo více energie. Z toho vyplývá dokonalé zapálení vždy a za všech okolností. Energie zapálení vysoká nízká horký studený Teplota drátu

12 12 Improvement SVAŘOVACÍ HOŘÁKY: JEDINEČNĚ STUDENÉ A S ŘADOU FUNKCÍ Svařovací hořáky nové generace vytěží z plynem nebo vodou chlazeného způsobu použití optimum. Spotřební díly a součásti hořáku jsou dokonale přizpůsobené svařovacímu výkonu. Chlazení bylo zdokonaleno, ovládání zjednodušeno a komfort vylepšen. Výsledkem je nejvyšší přesnost a maximální životnost. SVAŘOVACÍ HOŘÁK MULTILOCK Tělo hořáku lze otočit o 360, aby bylo možné co nejlépe svařovat také na těžko dostupných místech. Polohu 0 je možné zafixovat pomocí pojistky proti pootočení. Nově vyvinutý spínač pro zastavení vody spolehlivě zabrání úniku vody při výměně těla hořáku. LED SVĚTLO LED světlo na rukojeti zajišťuje vyšší komfort a kontrolu. Perfektní pro svařování v temném prostředí. REVOLUČNÍ CHLAZENÍ Nové svařovací hořáky představují další milník v oblasti chlazení. U systémů chlazených vodou bylo chlazení co nejvíce posunuto dopředu a ven. Vzhledem ke špičatému tvaru kontaktní trubice nyní dochází k menšímu pohlcování vyzařovaného tepla. To má za následek snížení teploty na spotřebních dílech až o 70 C. Díky tomuto novému chladicímu systému je možné svařovat déle, a navíc se prodlužuje životnost spotřebních dílů. A zde je důkaz efektivity: Při svařování 500 A je možné ručně vyměnit plynovou hubici asi po 1,5 minuty, a to bez rukavic! Aby bylo možné optimálně odvádět zbývající teplo u svařovacích hořáků chlazených plynem, jsou plynová hubice, kontaktní trubice a držák trysky vyrobeny z mědi a izolační kroužek z keramiky.

13 Improvement 13 PRAKTICKÝ A ROBUSTNÍ Vnější trubice svařovacího hořáku je z ušlechtilé oceli, izolace těla hořáku byla umístěna pod vnější trubici. Povrch svařovacího hořáku je tak zvnějšku chráněn před rozstřikem a poškozením. Díky tomu se svařovací hořáky nové generace vyznačují mimořádnou robustností a dlouhou životností. Kromě toho je možné všechny spotřební díly snadno vyměnit. OPTIMALIZOVANÉ ERGONOMICKÉ ZPRACOVÁNÍ Tvar svařovacího hořáku byl zcela nově promyšlen a koncipován, takže je dokonale vyvážený a má ergonomicky tvarovou rukojeť. Hadice podávání drátu je otáčivě uložena a flexibilní otočná ochrana brání jejímu zalomení. VÝMĚNA BOVDENU BEZ NÁŘADÍ Nový upínací prvek umožňuje jednoduchou fixaci bovdenu bez použití nástrojů a zpřesňuje svařování. Kromě toho se ztráty plynu sníží na 3 %. Jednotlivé upínací prvky mají barevné kódování s ohledem na odpovídající průměr drátu. PULLMIG: NEJLEHČÍ SVAŘOVACÍ HOŘÁK PUSHPULL NA SVĚTĚ Svařovací hořák PullMig má v novém designu sotva třetinovou hmotnost než srovnatelné modely. Díky kompaktní konstrukci je rozdíl ve velikosti oproti konvenčním ručním svařovacím hořákům sotva znatelný. A to při nesrovnatelně vyšší přesnosti. Pozoruhodné!

14 14 Intelligent Revolution výhled ODVAHA: HNACÍ SÍLA REVOLUCÍ Kdo se skrývá za myšlenkou TPSi? Jaký potenciál je v novém svařovacím systému ukrytý? A jak vypadá budoucnost svařování? Vedoucí vývoje ve společnosti Fronius Heinz Hackl hovoří o projektu Průmysl 4.0, o sedmém smyslu a o odvaze dělat neobvyklá rozhodnutí. Co bylo spouštěcím faktorem pro vývoj systému TPSi? Spouštěcím faktorem je vždy touha dosáhnout lepších výsledků. Překonat to dosavadní. Tento přístup je ve společnosti Fronius hluboce zakořeněn. Je naší hnací silou. Inovace se vždy pojí s něčím tajemným, neznámým. To nás ve společnosti Fronius prostě přitahuje. Spojíme tedy síly a vzniká neuvěřitelná dynamika. To, co jsme vytvořili díky systému TPSi, znamená novou éru svařování. Je to vůbec největší inovační projekt v historii společnosti Fronius. TPSi se vyznačuje architekturou promyšlenou až do nejmenších detailů. Každý prvek skutečně optimálně odpovídá ostatním. To tady, a v této podobě, ještě nikdy nebylo. Díky promyšleným možnostem propojení a připojení k internetu je systém TPSi připraven pro projekt Průmysl 4.0. Zeptal jsem se jednoho z vývojářů:»na co jsi u systému TPSi nejvíce hrdý?«odpověděl:»že jsme udělali tak odvážné rozhodnutí.«například dotykový displej: Tehdy, v roce 2008, když jsme o něm přemýšleli, jej většina nejprve odmítla. Ale dnes mají všichni z tohoto odvážného rozhodnutí radost. Proč to tak může Fronius dělat? Odkud bere odvahu? Určitě to má také něco společného s vlastnickou strukturou. A se silnou vůlí. Pak automaticky přitáhnete ty správné lidi, kteří jsou dost odvážní, aby dělali rozhodnutí. A dokážou se spolehnout na svou intuici. Obecně vzato jsme dnes ve výzkumu stále ještě v bodě, kdy se vše analyzuje a používají se určité metody. Ale žádná metoda nikdy za nikoho neudělá rozhodnutí. Buď něčemu věřím a pak to udělám, nebo tomu nevěřím a pak to prostě neudělám. Být odvážný ale také znamená být přiměřeně důsledný a cílevědomý. Říci:»Tomu věříme! To teď uděláme!«když se pak podaří dát své přesvědčení najevo, setkáte se s kladnou odezvou. Uživatelé totiž chtějí být součástí tohoto»energetického systému«. V TPSi se ukrývá poselství a také ve všech ostatních výrobcích společnosti Fronius. A lidé chtějí být součástí tohoto poselství. Jaké jsou tedy výhody nového systému TPSi? Především: Máme dva nové svařovací procesy s neuvěřitelně dobrým výkonem. Spuštění procesu, proces samotný a jeho ukončení nyní představují jedinou souvislou akci. To například neobyčejně zmenšuje rozstřik a zvyšuje rychlost svařování při zachování stabilního závaru. Dokonalý oblouk je zajištěn díky tzv.»arc-engine«. Mozek systému TPSi zpracovává a používá všechny systémové informace s vysokou inteligencí. Podle mě má něco jako»7. smysl«. Prostě víc»cítí«. I když TPSi je již dnes revolučním systémem, stojíme stále teprve na začátku budoucnosti svařování. Svařování totiž bude ještě více předvídatelné. Rozhodně. Tedy ve smyslu: Nejprve simulovat, pak svařovat a nakonec mít jistotu, že je všechno naprosto v pořádku. Tímto směrem se bude vývoj ubírat.

15 »PODLE MĚ MÁ TPSi 7. SMYSL. PROSTĚ VÍC CÍTÍ«. Heinz Hackl, člen podnikového vedení pro oblast výzkumu a vývoje, Fronius

16 MÁME TŘI DIVIZE A JEDNU SPOLEČNOU VÁŠEŇ: POSOUVAT HRANICE MOŽNÉHO. V roce 1945 stál Günter Fronius u zrodu naší úspěšné historie v rakouském Pettenbachu. Se zhruba zaměstnanci dnes působíme po celém světě a v současné době jsme držitelem více než 900 udělených patentů. Přitom se nikdy nezměnil náš cíl: Být inovační jedničkou. Posouváme hranice možného. Zatímco ostatní se vyvíjejí krok za krokem, my děláme vývojové skoky. Základem naší firemní strategie je zodpovědné využití našich zdrojů. PERFECT WELDING Vyvíjíme produkty a kompletní systémy ruční i automatizované a také odpovídající služby pro naše zákazníky na globálním trhu svařovací techniky. Jako cíl jsme si vytyčili rozluštění»dna oblouku«. SOLAR ENERGY Výzvou pro nás je zvládnout skok k zásobování obnovitelnou energií. Naše vize: využívat obnovitelné zdroje energie a dosáhnout energetické nezávislosti. Se službami, invertory a úložnými systémy, které poskytujeme pro optimalizaci energetického výnosu, se řadíme k vedoucím prodejcům v oblasti fotovoltaiky. PERFECT CHARGING Díky vynikajícímu know-how v oblasti nabíjení akumulátorů nabízíme svým zákazníkům špičková řešení s optimálním ziskem. Na úrovni intralogistiky přebíráme optimalizaci toku energie pro elektrické manipulační vozíky a neustále se snažíme o inovace. V servisech motorových vozidel naše výkonné nabíjecí systémy zajišťují vysokou spolehlivost. v05 May 2015 CS Text a obrázky odpovídají technickému stavu při vydání tiskem. Změny vyhrazeny. Všechny údaje jsou i přes pečlivé zpracování bez záruky záruka vyloučena. Autorské právo 2011 Fronius. Všechna práva vyhrazena. Další informace o všech výrobcích Fronius a našich světových prodejních partnerech a reprezentantech naleznete na adrese Váš prodejce: Fronius Česká republika s.r.o. Dolnoměcholupská Praha 10 Česká republika Telefon Fax sales.cz@fronius.com Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Austria Telefon Fax sales@fronius.com aw20 CS v04 Feb 2016

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. 2 DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945 vyvíjí

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní komplexní řešení pro

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL S ORIENTACÍ NA ŘEŠENÍ PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Společnost Fronius je jedničkou na trhu v oblasti automatizovaných a robotizovaných

Více

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4.

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S / Technologie SnapINverter / Integrovaná datová komunikace / SuperFlex Design / Dynamic

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. COLD METAL TRANSFER. / Technologie.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. COLD METAL TRANSFER. / Technologie. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging COLD METAL TRANSFER. / Technologie. 2 / Svařovací proces CMT CMT: ZA TĚMITO TŘEMI PÍSMENY SE SKRÝVÁ NEJSTABILNĚJŠÍ SVAŘOVACÍ PROCES NA SVĚTĚ. /»Studený«svařovací

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY / Přesně podle přání zákazníka / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové svařování. Vedle

Více

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Technologie CMT Twin, Time, LaserHybrid a TimeTwin 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní

Více

FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK. pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT

FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK. pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT 2 / FlexTrack 45 Pro PODÉLNÝ SVAR NEBO ORBITAL.

Více

Inteligentní revoluce. Symbióza díky interakci Individualitě Zlepšení

Inteligentní revoluce. Symbióza díky interakci Individualitě Zlepšení 2 Fronius International GmbH / Intelligent Revolution / 22. 07. 2013 Inteligentní revoluce Symbióza díky interakci Individualitě Zlepšení 3 Fronius International GmbH / Intelligent Revolution / 22. 07.

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní

Více

Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené)

Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené) Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené) Nová řada hořáků sestává jednak z úplně nových výrobků, na druhé straně došlo

Více

SuperFlex Design. Zero feed-in

SuperFlex Design. Zero feed-in / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak Manager Smart Grid

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE / Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Technologie SnapINverter / Integrovaná / Dynamic Peak datová

Více

TRANSPULS SYNERGIC 2700

TRANSPULS SYNERGIC 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSPULS SYNERGIC 2700 / MIG/MAG, TIG DC a svařování obalenou elektrodou VŠEOBECNĚ POUŽITÍ VÝKONNÝ SYSTÉM / TPS 2700 je zcela zvláštní svařovací zdroj.

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. Technologie SnapINverter Integrovaná Dynamic Peak datová komunikace

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie.

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Cold metal transfer. / Technologie. / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging

VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging VIRTUAL WELDING Výuka svařování budoucnosti APLIKACE VIRTUAL WELDUCATION BASIC Podívejte se na úžasné 3D animace a videa v této složce! Nyní zdarma ke stažení.

Více

FRONIUS ENERGY PACKAGE

FRONIUS ENERGY PACKAGE / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie s vizí 24 hodin slunce. 100 0 SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak

Více

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Technologie Active Wave zvyšuje hospodárnost / Celý systém je

Více

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400 / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku TROJDÍLNÝ SYSTÉM: MANIPULAČNÍ VOZÍK, AKUMULÁTOR, NABÍJECÍ PŘÍSTROJ Při pořizování manipulačního vozíku

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Od roku 1946 vyvíjíme s velkou vášní a energií inovační nabíjecí systémy akumulátorů.

Více

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Svařování TIG a obalenou elektrodou VYŠŠÍ HOSPODÁRNOST DÍKY TECHNOLOGII ACTIVE WAVE / Celý systém je plně

Více

TransSteel 3500 / 5000. Svařovací systém MIG/MAG

TransSteel 3500 / 5000. Svařovací systém MIG/MAG TransSteel 3500 / 5000 Svařovací systém MIG/MAG Robustní partner při zpracování oceli VŠEOBECNĚ Vždy na bezpečném místě Při práci s ocelí je vyžadována spolehlivost. Robustní nástroje jsou samozřejmostí.

Více

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem.

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. Produktivita je klíčem k úspěchu současných firem a ta může být dosažena pomocí

Více

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Svařování TIG a obalenou elektrodou Technologie aktivní vlny zvyšuje hospodárnost / Celý systém

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY 2 / Fronius Selectiva Fronius Selectiva / 3 Fronius Selectiva NABÍJECÍ PŘÍSTROJE PRO INTRALOGISTIKU

Více

TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO PRO. vzduchové i kapalinové chlazení. Just what you need!

TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO PRO. vzduchové i kapalinové chlazení. Just what you need! TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO PRO vzduchové i kapalinové chlazení Just what you need! www.binzel-abicor.com MIG/MAG-hořáky MB EVO PRO vzduchové chlazení zatížení od

Více

czech Invertorové zdroje pro obloukové svařování a dělení plazmou

czech Invertorové zdroje pro obloukové svařování a dělení plazmou czech Invertorové zdroje pro obloukové svařování a dělení plazmou www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco se zabývá výrobou invertorů již 30 let Selco se zabývá návrhem, vývojem a výrobou měničů pro

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. Vysoce

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 Konstrukce 3D MagicWave 1700/MagicWave 2200/FK 2200 MW 1700 170 A při 35 % D.Z. při 40 C 15,0 kg MW 2200 220 A při 35 % D.Z. při 40 C 24 kg (svařovací zdroj + chladicí

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

DeltaSpot Odporové svařování

DeltaSpot Odporové svařování DeltaSpot Odporové svařování Hranice jsou zde proto, aby se prolamovaly: pro nás to platí v každém případě VŠEOBECNÉ INFORMACE PROCES U systému DeltaSpot se to také podařilo Posunovat hranice to je naším

Více

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Svařování WIG a obalenou elektrodou Technologie aktivní vlny zvyšuje hospodárnost / Celý systém je kompletně digitalizovaný:

Více

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech Žárovka Thomase Alva Edisona nebyla první na trhu. Ale byla tou, která s konečnou platnos pomohla elektřině k průlomu. Stále znovu mění vynálezy svět.

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A Twist - nové patentované svařovací hořáky s nejdokonalejší ergonomií a flexibilitou MIG-A Twist - nová generace svařovacích hořáků Vzhled nových hořáků MIG-A

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

Aplikace strojírenství doprava odvětví ropného a plynárenského průmyslu: potrubní systémy energetika nádrže a tlakové nádoby ocelové konstrukce

Aplikace strojírenství doprava odvětví ropného a plynárenského průmyslu: potrubní systémy energetika nádrže a tlakové nádoby ocelové konstrukce FastMig X Dokonalost ve svařování Multi-procesní svařovací zdroj: MIG, 1-MIG, pulse MIG, MMA a TIG ARC Mobile Control přináší flexibilní způsob, jak používat a ovládat svářečku. WiseRoot + pro optimalizaci

Více

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 2500 / 3500 Obalená elektroda & WIG DC Inteligentní hlava hledá silné a odolné tělo VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Vývojový posun v každém ohledu Na počátku byla vytvořena téměř geniální koncepce: Systém

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Plazmový řezací systém TransCut 300

Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmové řezání s kapalným provozním médiem Jméno přednášejícího Pobočka Firma Ulice Místo Vysoká mobilita s plazmovým řezacím systémem TransCut 300 Kompaktní, přenosný

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way.

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way. Svařování do úzké mezery Revoluce ve svařování silných materiálů Weld your way. www.cloos.de Musíte mít jasnou vizi toho, co chcete udělat a té se musíte držet. Roger B. Smith 2 < CLOOS Weld your way.

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream Efektivní řešení zítřka Moderní kondenzační technika se vyznačuje efektivním využíváním energie: díky zvýšenému odvádění tepla ze spalin

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG Počátek nové éry OPTIPULS i Velmi jednoduché a uživatelsky příjemné ovládání, vynikající svařovací vlastnosti a kompaktní a odolná konstrukce to vše předurčuje

Více

FastMig Pulse 350/450 Mise řízení

FastMig Pulse 350/450 Mise řízení FastMig Pulse 350/450 Mise řízení Možnosti dodání Modulární hardware a software Jaké materiály chcete svařovat? Systém FastMIG pulse nabízí 2 flexibilní a vhodné softwarové svařovací možnosti. WorkPack

Více

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace FastMig M Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace Kemppi FastMig M jsou moderní a vysokovýkonné synergické MIG / MAG svařovací zdroje určené pro nasazení v náročných podmínkách,

Více

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A Profesionální invertorové zdroje pro svařování MIG/MAG/ MMA a drážkování uhlíkovou elektrodou. Nastavení proudu v rozsahu

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON Ing.Jan Veverka, OMNITECH spol s.r.o. Oerlikon kompletní řada zdrojů pro svařování a dělení materiálů Kompletní řada zahrnují zdroje pro svařování metodou MMA, MIG/MAG,

Více

Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL

Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL Základním požadavkem na všechny moderní procesy spojování materiálů je co vyšší výkon při současné úspoře investičních i provozních nákladů. Z tohoto pohledu je dnes

Více

TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO. vzduchové i kapalinové chlazení. The classic line.

TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO. vzduchové i kapalinové chlazení. The classic line. TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Svařovací hořáky MB EVO vzduchové i kapalinové chlazení The classic line. www.binzel-abicor.com MIG/MAG-hořáky MB EVO vzduchové chlazení zatížení od 150 A do

Více

FastMig X 450 MXP 37 Pipe

FastMig X 450 MXP 37 Pipe FastMig X 450 MXP 37 Pipe Kompletní řešení pro svařování trubek a plechů Excelentní svařování trubek s digitální přesností a kvalitou. Proč zařízení FastMig x 450: - PipeRoot software pro svařování kořene

Více

FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování

FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování Modulární hardware a software Systém FastMIG pulse nabízí 2 flexibilní softwarové svařovací systémy. WorkPack a ProjectPack. WorkPack Nabízí základní svařovací

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

FastMig X. Welding excellence. Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG

FastMig X. Welding excellence. Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG FastMig X Welding excellence Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG ARC Mobile Control přináší flexibilní způsob, jak používat a ovládat svářečku přes tablet,

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip ewm Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk / Dokonalost jako princip MULTIMATRIX / ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza,

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Svařovací hořáky ABITIG plynem a kapalinou chlazené

Svařovací hořáky ABITIG plynem a kapalinou chlazené Svařovací hořáky ABITIG plynem a kapalinou chlazené V současné době nabízí firma Alexander Binzel Schweisstechnik GmbH & Co.KG Giessen v oblasti svařovacích hořáků pro svařování netavící se elektrodou

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život Podívejte se na AC TIG jinak my jsme to udělali! Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC Zjednodušte si život Vybíráte si z příliš mnoha dodavatelů

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

MB EVO PRO. Předefinovaný standard.

MB EVO PRO. Předefinovaný standard. T E C H N O L O G Y F O R T H E W E L D E R S W O R L D. MB EVO RO. ředefinovaný standard www.binzel-abicor.com Svařovací hořák MIG/MAG typu MB EVO RO. Koncept s nejvyšší mírou komfortu ovládání Svařování

Více

CITOTIG II DC Průmyslové zdroje

CITOTIG II DC Průmyslové zdroje CITOTIG II DC Průmyslové zdroje Jedno nebo třífázově napájené přenosné invertory pro vysoce kvalitní svařování metodou MMA a TIG DC nelegovaných nebo nerezavějících ocelí. 2570-21 CITOTIG II 200 DC, 300

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ARCROVER 15/22 SVAŘOVACÍ PODVOZKY. pro aplikace podélných svarů, svařovací postupy: MIG/MAG

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ARCROVER 15/22 SVAŘOVACÍ PODVOZKY. pro aplikace podélných svarů, svařovací postupy: MIG/MAG / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect harging RROVER 15/22 SVŘOVÍ POVOZKY pro aplikace podélných svarů, svařovací postupy: MIG/MG 2 / Svařovací podvozky rcrover VOOROVNĚ NEO SVISLE. STVENIŠTĚ NEO

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F42 / F62 Flexibilita napříč celou řadou. U středních a velkých objemů korespondence, bez ohledu na to, zda jde o dopisy nebo balíčky. Jednoduchý, bezpečný provoz. O jeden dotek napřed

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000. Svařování metodou WIG a elektrodové svařování

MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000. Svařování metodou WIG a elektrodové svařování MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000 Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Snazší svařování VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Tiché, silné, stabilní Svářeči pracující s metodou WIG se mají na co těšit.

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

MMA WIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Snadné ruční svařování obalenou elektrodou. Pico 160 cel puls.

MMA WIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Snadné ruční svařování obalenou elektrodou. Pico 160 cel puls. MMA DC DC Puls WIG DC DC Puls Snadné ruční svařování obalenou elektrodou Pico 160 cel puls www.ewm-group.com Pico 160 cel puls Snadné ruční svařování obalenou elektrodou Všude použitelný Extrémně lehký

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Jednoduché ovládání Profesionální výsledky. 2. generace navařovacího přístroje. joke easyspot

Jednoduché ovládání Profesionální výsledky. 2. generace navařovacího přístroje. joke easyspot Jednoduché ovládání Profesionální výsledky 2. generace navařovacího přístroje joke easyspot Co přináší nový joke easy SPOT? Vlastnosti tohoto přístroje jej předurčují především na opravy poškozených a

Více

/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika

/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu v době zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení společnosti Fronius

Více

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR KALKHOFF IMPULSE EVO Kalkhoff Impulse motor EVO - výkonný, tichý, optimálně integrovaný Vyšší výkon díky efektivnějšímu elektromotoru Posílení převodovky na max. 100 Nm kroutícího momentu O 20% snížený

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B dokonalost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla LuminiGrow 200R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí

Více