Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Manuál na použití mobilní aplikace SPORT TIMEKEEPING pro použití na Datum:

2 Vážení uživatelé, Dostáváte do rukou návod, jak lze v informačním systému založit závod a změřit jeho výsledky s použitím mobilních aplikací ve vašich chytrých telefonech. Tato varianta tvorby výsledků není určena k tomu, aby nahradila kvalitní služby profesionálních služeb časomíry, ale proto, aby dala nástroj všem těm, kdo na profesionální servis nemají rozpočtované finanční prostředky. Jedná se o alternativu, která přináší uspokojivou přesnost, on-line výstupy a je finančně dostupná široké skupině uživatelů. Děkujeme všem, kdo se podíleli na odladění funkčnosti této aplikace a přejeme Vám pohodové měření. Tým společnosti ORGSU s.r.o.

3 Přidání závodu Termínová listina Kliknutím v navigační liště na nabídku ZÁVODY se zobrazí v rozbalovacím menu položka TERMÍNOVÁ LISTINA. Po provedení výběru, kliknutím myši, se rozbalí všechny závody celé sezóny. Přidat závod Závod se přidá kliknutím na tlačítko PŘIDAT ZÁVOD. Pro přidání závodu je třeba se přihlásit nebo registrovat na

4 Registrace Nová registrace se provádí kliknutím na volbu NOVÝ UŽIVATELSKÝ ÚČET. Před vytvořením nového účtu systém nejprve vyzve k zadání údajů, pro kontrolu, jestli již účet je vytvořený, či nikoliv.

5 Po provedení kontroly bude navrženo uživatelské jméno, které lze ale změnit. Systém dále nabídne doplnění důležitých informací jako je heslo, nebo klubová příslušnost. Po vytvoření účtu, může uživatel účet dále editovat a přidávat o sobě mnoho dalších informací. Přihlášení Již existující uživatelé, vyplní své přihlašovací jméno a heslo a potvrdí volbu PŘIHLÁSIT SE. Po vytvoření účtu nebo přihlášení je potřeba začít krokem TERMÍNOVÁ LISTINA a pokračovat přidáním závodu.

6 Údaje o závodu Pro rychlé schválení závodu administrátorem, je třeba vyplnit co nejvíce informací o závodu. Proces schválení trvá zhruba 7 dní. Přidání nového závodu obsahuje několik sekcí. Základní údaje Mezi povinné údaje patří název závodu, datum, místo konaní, region, typ závodu, propozice. Informace se dají obohatit i nepovinnými údaji o přesném určením místa závodu a prezentace pomocí souřadnic GPS.

7 Pořadatel Na stránce závodu se zobrazí kontaktní informace na pořadatele. Týmové kategorie Nepovinná položka, kterou není nutné vyplňovat.pokud závod takové kategorie má, provádí se volba zakliknutím vybraného žaškrtávacího pole.

8 Startovné Zadáním výše startovného, v případě využití platební brány, je závodníkům umožněno online platba startovného. V případě nevyužívání brány je závodníkům, po vyplnění přihlášky, vygenerována částka, VS platby a zobrazeno číslo účtu na který mají částku poslat. Platba startovného Zde je možné povolit online platby. Číslo účtu je nutné vyplnit i pro platby převodem, aby závodníkům před ukončení registrace byli tyto údaje poskytnuty.

9 Kategorie Pro správné nastavení závodu, je důležité stanovit věkové kategorie závodu. Závodníci jsou podle udaného roku narození rozdělováni do příslušných kategorií. Volbu kategorie se provádí kliknutím do zaškrtávacího pole. Po vyplnění všech požadovaných údajů a uložení závodu je třeba vyčkat na schválení závodu administrátorem stránek.

10 Po schválení Poté, co se závod zobrazí v termínové listině, se doporučuje doplnit zbytek informací, které by o vašem závodu řekli víc. Nastavení měřících bodů Pro měření pomocí mobilní aplikace je velmi důležité správné nadefinování měřících bodů. To se provede tak, že u vybraného závodu se klikneme v položce TRATĚ ZÁVODU na UPRAVIT.

11 Dále se vybere požadovaná trať u níž chceme měřící body definovat a opět se klikneme na UPRAVIT. Objeví se Pole kde je možno měřící body pojmenovat, navolit jejich počet, vybrat disciplíny a zadat délky jednotlivých úseků. Celé zadání se uloží kliknutím na modré tlačítko ULOŽIT.

12 Ilustrativní model velmi složitého závodního dne Pro ilustraci byl vytvořen relativně složitý model závodního dne. Model závodního dne v cílové aplikaci určuje, které Fyzické Body jsou pro měření daného dne aktuální a na každý z těchto bodů mapuje systém logické měřící body všech závodů závodního dne.

13 Cílový systém mapuje fyzické body a logické měřicí body takto: Kolikrát Měřící KDE CO závodníci body ke změřeni B Start u mola Dospělí registrace před startem B2 U klouzačky Děti registrace před startem Dorost registrace před startem Dospělí mezičas plavání B3 Cíl plavání Děti cíl plavání Dorost cíl plavání Dospělí cíl plavani B4 Východ z depa Děti start kola Dorost start kola Dospělí start kola B5 Otočka kolo děti Děti otočka kola 2 B6 Otočka kolo Dorost otočka kola 3 B7 B8 B9 B0 B B2 B3 B4 Průjezd do dalšího okruhu kola u fontány Vstup do depa z kola u radnice Výstup z depa na běh směr alej Mezičas běhu u pomníku Mezičas běhu za lesem Mezičas běhu u pomníku zpět Průběh do dalšího okruhu u cíle Cílova brána Dospělí otočka kola Děti průjezd kola Dorost průjezd kola Dospělí průjezd kola Děti cíl kola Dorost cíl kola Dospělí cíl kola Děti start běhu Dorost start běhu Dospelí start běhu Děti mezičas běhu Dorost mezičas běhu Dospelí mezičas běhu Dorost mezičas běhu Dospelí mezičas běhu Dorost mezičas běhu Dospelí mezičas běhu Deti cíl běhu Dorost mezičas běhu Dospelí mezičas běhu Dorost cíl běhu Dospelí cíl běhu

14 Následující tabulka shrnuje zadání průběhu závodního dne takto: Děti B2 B3 B4 B5 B7 B5 B8 B9 B0 B3 Dorost B2 B3 B4 B6 B7 B6 B7 B6 B8 B9 B0 B B2 B3 B0 B B2 B4 Dospělí B B2 B3 B4 B6 B7 B6 B7 B6 B7 Cílový systém tedy ví, jaké technické časy má pro každého závodníka a v jakém pořadí očekávat. Spuštění přihlášek V nastavení závodu je potřeba vybrat volbu PŘIHLÁŠKY PŘES CTS a zrušit volbu PŘIHLÁŠKY UZAVŘENY. Vaše přihlášky budou v průběhu deseti minut zpřístupněny.

15 Aktivace časomíry Zakoupení licence Pro aktivování mobilní časomíry je potřeba zakoupit licenci na měření výsledků. Licence se kupuje na stránkách CTS v nastavení závodu. Nejdříve je potřeba přihlásit se k CTS pod stejným účtem pod kterým byl založen závod. Následně se vybere závod v nabídce termínové listiny. V horním menu se nachází záložka MOBILNÍ ČASOMÍRA a možnost zakoupení licence na daný závod. Pro zaplacení licence je možno volit z nabízených platebních metod. Po uhrazení částky, se v záložce MOBILNÍ ČASOMÍRA objeví BEZPEČNOSTNÍ A PRIVÁTNÍ KÓD. Tyto kódy je třeba uchovat v bezpečí, slouží pro přihlášení do mobilní aplikace.

16 Použití časomíry Mobilní časomíra je kompatibilní s operačními systémy Android OS 4.0 a vyšší a ios 8 a vyšší. Před spuštěním a použitím aplikace je nutné:. Nastavit závod na stránkách CTS 2. Zkontrolovat stav baterie, zda-li je na dostatečně vysoké úrovni 3. Připojit se k internetu, pro přihlášení a odstartování závodu 4. Zamezit příchozí hovory, zprávy a jiná oznámení v nastavení telefonu, aby během měření nerušili. Spuštění a přihlášení do aplikace Aplikace se spouští kliknutím na ikonu Sport Timekeeping, která je umístěna, po stažení z App store nebo Google play, na ploše mobilního zařízení. Po spuštění a načtení aplikace, budete vyzváni k zadání privátního a bezpečnostního klíče. Po zadání obou klíčů se stiskne tlačítko PŘIHLÁSIT. K přihlášení je potřeba připojení k internetu. Přihlásit se musí všechny mobilní telefony a tablety, které budu v ten den měřit najednou stisknout tlačítko PŘIHLÁSIT na všech měřících zařízeních v jeden okamžik. Docílí se tím automatické vyrovnání případných odchylek systémových časů těchto zařízení. V případě problémů budete informováni hláškou na vašem mobilním zařízení.

17 Po úspěšném přihlášení do aplikace se na displeji měřícího zařízení zobrazí všechny detaily potřebné k měření jako jsou jména závodů, předpokládané časy startů, měřící body a jejich názvy. Tyto detaily byly nadefinovány předem na kde byl také vygenerován privátní a bezpečnostní klíč. Aplikace pak podle zadaných klíčů pozná o jaký Event se jedná a dokáže velmi intuitivně zobrazit zadané podrobnosti. Nejprve se zobrazí hlavní nabídka práce s aplikací: Přidání měřící zařízení V případě nutnosti přidání dalšího měřícího zařízení k již přihlášeným zařízením, se vybere volba PŘIDAT MĚŘÍCÍ ZAŘÍZENÍ na již přihlášených zařízeních a na nově přihlašovaných se stiskne pod zadanými vyplněnými klíči tlačítko PŘIHLÁSIT. Přidání zařízení a přihlášení musí být provedeno ve stejný okamžik.

18 Start závodu Pro začátek startování jednotlivých závodů v průběhu závodního dne se klikne na nabídku STARTOVÁNÍ. Zobrazí se nabídka všech závodů. Kliknutím na vybraný závod se dostaneme na detail závodu s tlačítkem START. Po stisku START proběhne odstartování závodu. Měřící zařízení musí být v průběhu startu připojeno k internetu. Start závodu se provádí pouze na jednom měřícím zařízení. Po odstartování závodu se zobrazí čas kdy byl závod odstartován. V případě špatně provedeného startu je možno start smazat a startovací proceduru opakovat.

19 Měření mezičasů Po odstartování závodu se můžou začít měřit časy. Pro začátek měření jednotlivých časů se překlikne pomocí tlačítka MĚŘENÍ do nabídky měřících bodů, které byly pojmenovány v CTS. Samotné měření mezičasů může být prováděno bez připojení k internetu. Pouze před ukončením aplikace, je potřeba se k internetu připojit, aby mohla naměřená data být odeslána do systému. Bezprostředně po vybrání požadovaného měřícího bodu je možné zadávat čísla závodníků. K dispozici jsou tři metody zadání startovních čísel.

20 . Na numerické klávesnici se zadá číslo závodníka a potvrdí se volbou ČAS. Touto volbou bude odeslán čas závodníka se zadaným číslem. 2. Varianta vhodná pro situace, kdy závodníci mířící k měřícímu místu jsou dopředu viditelní a je možnost rozeznat jejich startovní čísla. Na numerické klávesnici se zadá číslo závodníka a potvrdí se volbou ČÍSLO. Tím se číslo uloží prozatím bez času. U takto předzadaných čísel stačí kliknutím na volbu ČAS, vedle startovního čísla, v tu chvíli se odešle čas závodníka.

21 3. Varianta vhodná pro chvíle, kdy není startovní číslo závodníka rozpoznatelné ve chvíli zaznamenávání času.případně je potřeba zaznamenat více časů během krátké doby a není v možnostech stihnout zároveň doplňovat i tsartovní čísla. Zaznamenají se tedy poze časy a čísla se doplní v nejbližší volné chvíli. Potvrdí se volba ČAS ve chvíli je třeba jej zaznamenat. Zpětně se doplní číslo závodníka kliknutím do prázdného políčka nalevo od odeslaného času. Na numerické klávesnici se zadá číslo závodníka a potvrdí se volbou ZADAT.

22 Práce v režimu Off-line Mobilní aplikace může pracovat i v off-line režimu. Je však několik momentů, kdy je nutné být online. Během přihlašování se do aplikace Při dodatečném přidávání měřícího zařízení V okamžiku startování závodu Ve chvíli změny měřícího bodu (přihlášení se k jinému měřícímu bodu). Například v situaci, kdy časoměřič už změřil všechny závodníky na kontrolním měřícím bodě někde kousek za startem a přesouvá se měřit na jiný bod blíže k cíli. Samotné měření zadávání startovních čísel a časů může probíhat off-line a systém po získání připojení zašle uložená data v pořadí tak, jak byla časoměřičem pořízena. Odhlášení uživatele Po odměření závodu se uživatel může odhlásit ze závodu kliknutím na tlačítko odhlásit. Zařízení lze ovšem odhlásit až po kompletním odeslání dat do systému. Po odeslání všech dat se zařízení odpojí od měření a po tomto potvrzení nejsou již další časy pro závod přijímány.v měření lze pokračovat jen po opětovném přihlášení a synchronizaci časů podle kapitoly přidat měřící zařízení.

23 Průběžné výsledky Na stránkách v kartě Vašeho závodu je záložka PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY. Po odstartování závodu se změní status závodu, z ČEKÁME NA START na ODSTARTOVÁNO. Kliknutím na ZOBRAZIT se ukáže tabulka, kde online naskakují časy zaznamenané pomocí mobilní měřící aplikace.

24 V tabulce se zobrazuje aktuální čas závodu, jednotlivé průběžné časy a mění se aktuální pořadí závodníků.

25 Zpracování výsledků Pokud byl závod měřen v režimu off-line, nelze aplikace ukončit před odesláním všech výsledků naměřených telefonem. Proto před ukončením závodu překontrolujte, zda-li byli doplněny všechny mezičasy u všech závodníků. Po této kontrole klikněte na červené tlačítko UKONČIT ZÁVOD. Aktuální čas závodu se změní na hlášku Závod ukončen.

26 Po provedení kontroly, a doplnění výsledků přes variantu UPRAVIT, klikněte na tlačítko PŘEPOČÍTAT. Následně dojde k seřazení a vyhodnocení výsledků ve správném pořádí. Zobrazení naměřených výsledků.

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Prodejní aplikace věrnostního systému Nestlé slouží k identifikaci zákazníka na prodejně, který se prokáže věrnostní kartou a k následnému

Více

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Prodejní aplikace věrnostního systému Nestlé slouží k identifikaci zákazníka na prodejně, který se prokáže věrnostní kartou a k následnému

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Na webových stránkách fakulty www.ktf.cuni.cz (obrázek č. 1) a v záložce Veřejnost a dále Univerzita třetího věku naleznete informace o pořádaných kurzech

Více

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či. 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou.

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese:

Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese: Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese: http://online.atletika.cz/registrace. Přístupové údaje do systému byly zástupcům všech oddílů zaslány emailem. Pokud

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce

Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce Verze dokumentu 1.0 Upozornění: ČSOB si vyhrazuje právo dokument upravovat, měnit adresy (umístění) a rozhraní služeb systému Klikni a daruj. V případě

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora zřizované organizace Vytvořeno dne: 30. 6. 2011 Aktualizováno: 17. 10. 2014 Verze: 2.1 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU

JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU JAK NA EVENTREG BRÁNA K ZÁŽITKOVÝM AKCÍM PRO CELOU RODINU Registrační systém EventReg přináší výhody: 1 profil k přihlášení všech závodů Přihlášení kamarádů, kolegů a dětí Slevy Přehlednost A DALŠÍ OBSAH

Více

INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. IDS JMK Poseidon. Návod k použití. verze 4.1

INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. IDS JMK Poseidon. Návod k použití. verze 4.1 INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE IDS JMK Poseidon Návod k použití verze 4.1 Platí k 1. 9. 2018 OBSAH OBSAH... 2 INFORMACE K APLIKACI... 3 INSTALACE... 3 SPUŠTĚNÍ APLIKACE... 3 PO SPUŠTĚNÍ...

Více

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Rejstřík Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Úvod Správcovská aplikace slouží k vytvoření vstupního a zašifrovaného souboru pro odečtovou

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Questionnaire příručka uživatele

Questionnaire příručka uživatele Questionnaire příručka uživatele Obsah: K čemu aplikace slouží? Popis funkcí Návod k použití o Úvodní dialogové okno o Pro respondenty o Pro administrátory K čemu aplikace slouží? Program questionnaire

Více

ON-LINE PORADA PRO TEST

ON-LINE PORADA PRO TEST ON-LINE PORADA PRO TEST PŘIHLÁŠENÍ... 1 HOME... 2 NAJDI... 2 ODHLÁŠENÍ... 2 Nové téma... 2 Zpět... 3 Detail tématu... 4 Odpověď... 4 Vybrat soubor... 4 Další přílohu... 5 Uložit... 6 Vaše odpověď/ reakce...

Více

ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka. Mobilní aplikace příručka verze 1.1

ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka. Mobilní aplikace příručka verze 1.1 ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka Mobilní aplikace příručka verze 1.1 Obsah Co je ON!Track?... 2 Jak si stáhnout ON!Track z obchodu s aplikacemi?... 3 Jak používat mobilní aplikaci ON!Track?...

Více

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Verze: 0 Září 2015 Helpline: ISKP.OPPR@praha.eu 1 Po přihlášení do portálu ISKP 14+ (https://mseu.mssf.cz/) je uživateli v levé horní části

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Upgrade www pořadatele

Upgrade www pořadatele Upgrade www pořadatele Pro upgrade www profilu pořadatel eventu je k dispozici x apletů, které lze na www pořadatele instalovat. Proto, aby na www byly k dispozici funkce přihláška k závodu, tak je třeba

Více

Manuál aplikace PrimaRun

Manuál aplikace PrimaRun Manuál aplikace PrimaRun Část 2: Webová aplikace verze 1.0 Obsah: 1. Úvod 3 2. Základní popis aplikace PrimaRun Web 3 2.1 Členění aplikace 3 2.2 Postup organizace závodu 3 3. Aktivace přihlášek 4 3.1 Aktivace

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+ Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Příručka uživatele Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Více

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12 xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál 1/12 Návod xmobile OS Android Přihlášení... 3 Trh... 3 Symboly... 4 Graf... 5 Vlastnosti grafu... 6 Obchod... 6 Nový pokyn okamžitá realizace... 7 Nový

Více

Constructo. Uživatelská příručka

Constructo. Uživatelská příručka Constructo Uživatelská příručka Constructo 1 Úvod 3 Filosofie systému 4 Registrace do systému 5 Přihlášení do systému 8 Popis rozhraní 9 O projektech 10 Nastavení rolí v projektu 11 Moduly 13 Stavební

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka Univerzální rezervační systém Uživatelská příručka Obsah I. Instalace... 3 II. První spuštění aplikace... 4 III. Hlavní okno aplikace... 5 IV. Nastavení aplikace... 6 1. Přidání místností... 6 2. Uživatelské

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

Internetový portál Come Automaty

Internetový portál Come Automaty Manuál pro kartový účet Autor dokumentu: Roman Banar Verze dokumentu: 1.0 (20.1.2009) Status dokumentu: Dokončeno Obsah 1 Kartový účet...3 1.1 Přihlášení do kartového účtu...3 1.2 Historie operací...3

Více

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014 Obsah Registrace uchazeče o vykonání jednotlivé zkoušky na portálu JZ... 1 Změna registračních údajů... 1 Přihlášení registrovaného uživatele... 2 Postup pro objednání jednotlivé zkoušky/zkoušek... 2 Záložky

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Manuál mobilního bankovnictví iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Přihlášení Vstupní stránka pro přihlášení do aplikace mobilního bankovnictví. Stránka pro přihlášení

Více

Lokality a uživatelé

Lokality a uživatelé Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 15.října 2013

Více

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Přístup na software je přes webovou stránku http://hodnoty.mapovyportal.cz, přes tlačítko Vstup do aplikace nebo přímým odkazem, například ze stránek

Více

System.sportovniservis.cz - Uživatelská příručka - Verze 0.1

System.sportovniservis.cz - Uživatelská příručka - Verze 0.1 System.sportovniservis.cz - Uživatelská příručka - Verze 0.1 APACHI připravili na základě více než 7 let zkušeností s registrací závodníků nový systém pro registrace závodníků na sportovní akce. Zde jsou

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Správce výrobce verze 1.0 1 z 24 Obsah 1. Seznam zkratek... 3 2. Přehled změn manuálu... 3 3. Úvod... 4 4. Popis Registru OZO... 5 4.1. Uživatelské

Více

Elektronické propozice Manuál

Elektronické propozice Manuál Elektronické propozice Manuál 1 ver. 20180312 Elektronické propozice budou přiřazeny k vámi zaslaným závodům do kalendáře ČAS. V informaci o závodě prosím uveďte název závodu, místo konání, datum konání

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE 1 Podporované platformy Aplikace MC Mobile je podporovaná na zařízeních: iphone (iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5) ipad (ipad, ipad 2, ipad 3rd generation) Android. Pozn.: minimální podporované

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

Obsah: 1. Přihlašovací okno a přihlášení do systému Zobrazení osobní stránky strávníka a jídelního lístku

Obsah: 1. Přihlašovací okno a přihlášení do systému Zobrazení osobní stránky strávníka a jídelního lístku Obsah: 1. Přihlašovací okno a přihlášení do systému 2. Zobrazení osobní stránky strávníka a jídelního lístku 3. Funkce tlačítek hlavní lišty a jejich popis 3.1 informační lišta uživatel a kredit 3.2 funkce

Více

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Vyhledávání údajů o materiálu... 2 Porovnávání materiálů... 4 Tvorba a editace... 5 Vytvoření materiálu... 5 Vytvořit nový materiál... 6 Vytvoř z

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka (1) vložení přihlašovacího jména (2) vložení přihlašovacího hesla (3) vstup do objednávání jídel (4) zobrazení jídelníčku bez přihlášení (5)

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Technologické postupy práce

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do aplikace systému erecept pro pacienta, přihlášení do aplikace systému erecept pro pacienta na základě registrovaného profilu v NIA nebo elektronického

Více

Testování mobilní aplikace Servis24. Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz

Testování mobilní aplikace Servis24. Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz Testování mobilní aplikace Servis24 Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz 1. Obsah 1.Obsah...2 2. aplikace...3 3.Cílová skupina uživatelů...3 4.Use cases...3 4.1První

Více

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat.

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat. JAK SE PŘIHLÁSIT NA TÁBOR DDM POLNÁ Přihlašování na tábory bude zahájeno v pondělí 12.2.2018 Od 12. 2. 2018 pouze pro děti, které v tomto školním roce 2017/2018 navštěvují kroužek v DDM Polná. Přihlašování

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Jak si prodloužit členství v CDO

Jak si prodloužit členství v CDO Jak si prodloužit členství v CDO Byli váš taneční klub v předchozích letech již evidován v naší databázi a máte své přihlašovací údaje? Pokud je Vaše odpověď ANO, je tento dokument určen právě Vám. Pokud

Více

Postup instalace síťové verze Mount Blue

Postup instalace síťové verze Mount Blue Postup instalace síťové verze Mount Blue Instalace na serveru 1. Stáhněte si instalační balíček pro server ze stránek Mount Blue na adrese: http://www.mountblue.cz/download/mountblue-server-setup.exe 2.

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody elektronické žákovské knížky: Elektronická

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 11. 2. 2015 Verze: 2.2 2015 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3

Více

TMEGadget. by TMESolutions

TMEGadget. by TMESolutions TMEGadget by TMESolutions Obsah 1 Instalace... 1 2 Prvotní přihlášení do gadgetu... 6 2.1 Registrace uživatele... 6 2.2 Přihlášení uživatele... 7 2.3 Zapomenuté heslo... 7 3 Popis funkcí... 9 3.1 Banner...

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele...2 2. Verifikace (ověření) e-mailu...3 3. Zapomenuté heslo...3 4. Přihlášení uživatele...4 5. Změna hesla...5 6. Přehled

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele... 2 2. Verifikace (ověření) e-mailu... 3 3. Zapomenuté heslo... 3 4. Přihlášení uživatele... 4 5. Změna hesla... 5

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb Adresa portálu: http://www.sbsportalprace.cz/ (http://www.sbsportalprace.eu) Stručný popis: Aplikace je určená pro zaměstnavatele, uchazeče a vzdělavatele pro oblast bezpečnostních služeb. Aplikace zajišťuje

Více

Manuál byl vytvořen v rámci projekt Kruh propojení klíčových hráčů v oblasti vzdělávání dospělých v kraji Vysočina

Manuál byl vytvořen v rámci projekt Kruh propojení klíčových hráčů v oblasti vzdělávání dospělých v kraji Vysočina Manuál byl vytvořen v rámci projekt Kruh propojení klíčových hráčů v oblasti vzdělávání dospělých v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.09/01.0035 Blok strana 2 z 21 Typ materiálu 1 ÚVODNÍ INFORMACE...

Více

TouchGuard Online pochůzkový systém

TouchGuard Online pochůzkový systém TouchGuard Příprava telefonu a instalace aplikace Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz

Více

Zkušební verze Aktion CLOUD

Zkušební verze Aktion CLOUD Aktion CLOUD Zkušební verze Aktion CLOUD Zkušební verzi systému Aktion CLOUD naleznete na adrese http://cloud.aktion.cz/. Pro vyzkoušení máte k dispozici 6 demonstračních přihlašovacích účtů, které reprezentují

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Uživatelská příručka Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe verze pro mobilní zařízení a čtečky elektronických

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL "VÝSLEDKOVÝ SERVIS" Verze:02.1 Datum: 25. 8. 2014 ČESKÁ TRIATLONOVÁ SPOLEČNOST, S.R.O. ZÁTOPKOVA 100/2, PS 40, 160 17 PRAHA

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VÝSLEDKOVÝ SERVIS Verze:02.1 Datum: 25. 8. 2014 ČESKÁ TRIATLONOVÁ SPOLEČNOST, S.R.O. ZÁTOPKOVA 100/2, PS 40, 160 17 PRAHA "VÝSLEDKOVÝ SERVIS" UŽIVATELSKÝ MANUÁL Verze:02.1 Datum: 25. 8. 2014 6-1 / 28 - OBSAH Obsah... 2 1 Úvod... 4 2 Stáhnutí a instalace aplikace do smartphonu... 5 3 Příprava závodu...... 8 3.1 Závod a oprávnění...

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta 1. Obecné 1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Pro pacienty je zpřístupněná webová a mobilní aplikace.

Více

POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE

POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE Stav ke dni 4. 12. 2012 Obsah: 1 Úvod... 3 1.1 Podmínky provozu... 3 1.2 Pokyny k užívání dokumentu... 3 2 Registrace profilu zadavatele... 4 2.1 Přihlášení uživatele...

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah Registrace... 2 Přihlášení a odhlášení... 2 Správa profilu... 2 Domovská stránka... 3 Hledání zakázek... 4 Výsledky hledání...

Více

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016)

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYTÉMU ASJA V současné době bylo možné systém ASJA spustit na mobilních telefonech nebo na tabletech, ale prakticky jen v podobě jak

Více