Opera ní program: CZ.1.13 ROP NUTS II Severovýchod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opera ní program: CZ.1.13 ROP NUTS II Severovýchod"

Transkript

1 Opera ní program: CZ.1.13 ROP NUTS II Severovýchod íslo monitorovací zprávy/hlášení: Marketingové a koordina ní aktivity v oblasti cestovního ruchu íjemce: Registra ní íslo projektu: Po adí: edpokládané datum p edložení:

2 Kód nár. íselníku: Dosažená hodnota p ed podáním monitorovací zprávy/hlášení: Kód nár. íselníku: Dosažená hodnota p ed podáním monitorovací zprávy/hlášení: Po et zapojených partner Po et Po et vytvo ených propaga ních nebo marketingových produkt pro cestovní ruch

3 4. Výb rová ízení dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Destina ní management Broumovska zrušeno

4 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

5 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Propaga ní letáky ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

6 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

7 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

8 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení: ZO SOP VERONICA

9 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Inventarizace nau ných a informa ních cedulí ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

10 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: plánováno

11 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Ubytování a stravování na studijní cest na Šumavu plánováno

12 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

13 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Zajišt ní bankovních služeb ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení: eská spo itelna, a.s.

14 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Organizace výb rového ízení ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

15 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Destina ní management Broumovska ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

16 dle výše p edpokládané hodnoty: edpokládaná hodnota v K bez DPH: Nasmlouvaná cena v K bez DPH: edpokládané/skute né datum zahájení V : edpokládané/skute né datum ukon ení V : s více dodavateli: Tisk propaga ních leták ukon eno Dodavatel(é) výb rového ízení:

17 Zp sob zajišt ní publicity: Konkrétní opat ení pro zajišt ní publicity: Stav p i podání projektové žádosti: Zp sob zajišt ní publicity: Konkrétní opat ení pro zajišt ní publicity: Stav p i podání projektové žádosti: Zp sob zajišt ní publicity: Stav p i podání projektové žádosti: Propaga ní p edm ty Konkrétní opat ení pro zajišt ní publicity: 6. Rovné p íležitosti Kriterium pro rovné p íležitosti: Informa ní a komunika ní materiál (plakát, leták, brožura, skláda ka, informa ní sd lení, zpravodaj, studie... ) V rámci projektu budou pr žn vydávány letáky. Všechny tišt né materiály budou rovn ž obsahovat logo ROP SV, symbol EU se standardním textem v doporu ené form a slogan, vše bude rozloženo tak, by logo ROP SV a symbol EU byly viditelné a text itelný. V rámci projektu bude vytvo ena regionální webová prezentace, v. redak ního systému. P i jejím spušt ní zde budou umíst na loga ROP SV, symbol EU a logo regionu Broumovska. Zárove zde bude standardní text v doporu ené form "Spolufinancováno Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj" a slogan "Investice do vaší budoucnosti". V neposlední ad zde bude umíst n odkaz na Na webových stránkách p íjemce jsou stále umíst ny informace o projektu a jeho spolufinancování z ROP SV. Web dále informuje o projektu PAAK. V uplynulém období pokra ovaly práce na rekonstrukci webu, které budou v p íštím období ukon eny. Propaga ní p edm ty budou zajiš ovány pr žn, podle pot eby. P i jejich výrob budou zohledn ny požadavky dle Pravidel publicity v rámci ROP SV. Konkrétní opat ení pro zajišt ní rovných p íležitostí: Stav p i podání projektové žádosti: Publicita projektu a oslovení cílových skupin reflektuje princip rovných íležitostí a specifické pot eby cílových skupin. Oslovení cílových skupin produkty projektu bude zcela nediskrimina ní. Osloveny budou všechny cílové skupiny. K cílovým skupinám se produkty budou dostávat jednak formou elektronickou prost ednictvím webové stránky, dále prost ednictvím informa ních center a partner projektu, zastupující všechny sektory, ve ejný, soukromý i neziskový. Bude tak zajišt na možnost všem cílovým skupinám seznámit se s výstupy projektu a navštívit Broumovsko.

18 íslo: íslo: íslo: Popis aktivit/opat ení/dopadu projektu: Popis aktivit/opat ení/dopadu projektu: Popis aktivit/opat ení/dopadu projektu: Pokud je projekt realizován na území CHKO je v souladu s jeho plánem pé e? Projekt je pln v souladu s plánem pé e o chrán né krajinné oblasti. Správa chrán né krajinné oblasti se sama bude na projektu aktivn podílet a pomáhat vytvá et nové produkty cestovního ruchu v souladu s pé i o p írodu. Pokud je projekt realizován na území za azeném do soustavy NATURA 2000 je v souladu s podmínkami jeho ochrany? Projekt je realizován na území za azeném do území NATURY Jedním s výstup projekt je i analýza možnosti vytvo ení produktu, který bude upozor ovat na chrán né ptactvo na území a umožní návšt vník je poslouchat a pozorovat. Rozvoj CR v projektu staví na partnerství se správou CHKO. Bude ukazovat, že cestovní ruchu lze aktivn rozvíjet na chrán ném území a v kooperaci se správou tohoto chrán ného území a naopak p íroda m že sloužit k vytvá ení nových produkt CR.

19 8. Rozpo et projektu Po et Základní vnit ní vybavení DPH (pokud p íjemce nemá nárok na odpo et DPH na vstupu) Cena kusu [K ] Výdaje celkem [K ] Z toho neinvesti ní [K ] Informa ní a naviga ní systémy Finan ní výdaje DPH (pokud p íjemce nemá nárok na odpo et DPH na vstupu) Z toho neinvesti ní náklady Zp sobilé výdaje celkem Nezp sobilé výdaje celkem

20 9. P ehled financování Celkové zp sobilé výdaje: Celkové nezp sobilé výdaje: Celkové zp sobilé investi ní výdaje: Celkové zp sobilé neinvesti ní výdaje: Jiné pen žní p íjmy projektu: íjmy projektu dle lánku 55: Celkové prost edky (zdroje) na krytí zp sobilých výdaj bez p íjm : Celkové prost edky (zdroje) na krytí nezp sobilých výdaj : Ve ejné prost edky: Soukromé prost edky: Dotace z rozpo tu RR: 10. Finan ní plán Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Výdaje projektu (v K ) Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu:

21 Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu:

22 Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: Datum p edpokládaného p edložení žádosti o platbu: íslo prioritního tématu: Odhad výdaj (K ): Stav p ed podáním monitorovací zprávy/hlášení: 12. P ílohy Název p ílohy: íslo p ílohy: Požadovaná íloha: Po et list : Po et vyhotovení: ílohu zadal: íloha: Povinná p íloha monitorovacích zpráv ílohy 14. výzva - oblast 3.2.

23 13. estné prohlášení Jméno a p íjmení osoby oprávn né jednat jménem žadatele:

Publicita projektu, udr itelnost projektu, pracovní místa, ú etnictví projektu. Seminá PAAK ízení projekt

Publicita projektu, udr itelnost projektu, pracovní místa, ú etnictví projektu. Seminá PAAK ízení projekt Publicita projektu, udr itelnost projektu, pracovní místa, ú etnictví projektu Seminá PAAK ízení projekt 1. Publicita P íjemce dotace je povinen informovat, e projekt je (byl) financován ze zdroj EU v

Více

P íprava projektové ádosti. Seminá PAAK - P íprava projekt

P íprava projektové ádosti. Seminá PAAK - P íprava projekt P íprava projektové ádosti Seminá PAAK - P íprava projekt Koncipování a tvorba projektu Obecné kroky p i tvorb projektu: Stanovení projektového zám ru Výb r vhodné oblasti podpory v rámci ROP SV Sb r a

Více

ídícího výboru IPRM Program jednání 16. zasedání projednání a schválení Ro ní monitorovací zprávy o postupu realizace IPRM ostatní

ídícího výboru IPRM Program jednání 16. zasedání projednání a schválení Ro ní monitorovací zprávy o postupu realizace IPRM ostatní IPRM Kop ivnice Obytná zóna Kop ivnice JIH 16. zasedání ídícího výboru IPRM 19. 3. 2012 P íloha. 1 záznamu Program jednání IPRM Kop ivnice Obytná zóna Kop ivnice JIH projednání a schválení Ro ní monitorovací

Více

Finan ní ízení projekt

Finan ní ízení projekt Finan ní ízení projekt Jaká témata budou probrána v rámci prezentace: Jak pracovat s rozpo tem projektu Jak sledovat harmonogram projektu Jak na finan ní plán projektu Zdroje informací P íru ka pro adatele

Více

A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : apz_zadost_vpp.pdf Registra ní íslo ÚP: VPP Ú ad práce: OSÚ S 10 Žádost o p ísp vek na vytvo ení pracovních p íležitostí v rámci ve ejn prosp šných prací 112 zákona. 435/2004 Sb., o zam stnanosti, ve zn

Více

3.Registra ní íslo MAS 4.Registra ní íslo MMR 15/000/00000/453/ CLLD_16_01_103

3.Registra ní íslo MAS 4.Registra ní íslo MMR 15/000/00000/453/ CLLD_16_01_103 Strana 1 z 5 Fiche Název MAS MAS Litomyšlsko o.p.s. íslo Fiche Název Fiche 6 Podpora zem d lství Platnost Fiche od Registra ní íslo MAS Registra ní íslo MMR 15/000/00000/453/000182 CLLD_16_01_103 7.Vazba

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

Smlouvy o poskytnutí ve ejné finan ní podpory z rozpo tu m sta. 29/23/4405/14

Smlouvy o poskytnutí ve ejné finan ní podpory z rozpo tu m sta. 29/23/4405/14 Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí ve ejné finan ní podpory z rozpo tu m sta 29/23/4405/14 1. Poskytovatel m sto Uherský Brod Masarykovo nám. 100, 688 17 Uherský Brod, zastoupeno: Patrikem Kun arem,

Více

Projektový tým, indikátory, aktivity projektu, harmonogram. Seminá PAAK ízení projekt

Projektový tým, indikátory, aktivity projektu, harmonogram. Seminá PAAK ízení projekt Projektový tým, indikátory, aktivity projektu, harmonogram Seminá PAAK ízení projekt Projektový tým Kvalitní projektový tým - základem pro úsp ch ka dého projektu Návrh týmu v p ípravné fázi s ohledem

Více

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK sepsaný pracovní skupinou, jmenovanou zadavatelem Obcí Psáry, se sídlem Pra ská 137, Psáry, PS : 252 44, usnesením rady obce Psáry. 99/13-2011 ze dne 30.

Více

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy.

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy. STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 65402/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11

PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11 PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11 1. Pravidla pro provádění informačních a propagačních opatření Na základě

Více

HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY

HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY (K 42 odst. 2 zákona) 5 (1) Úst ední seznam ochrany p írody (dále jen "úst ední seznam") zahrnuje soupis, popis, geometrické a polohové

Více

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást ÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel a) titul podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást b) jméno c) p íjmení d) titul 1) e) pohlaví f) rodné p íjmení g) rodinný

Více

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 90386/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ing.

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1 Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o ve ejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj )

Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) íslo zakázky (bude dopln no M MT v p ípad IP, v p ípad GP ZS) 1 Název opera ního OP Vzd lávání pro konkurenceschopnost

Více

M sto Uherský Brod Zastupitelstvo m sta Uherský Brod

M sto Uherský Brod Zastupitelstvo m sta Uherský Brod M sto Uherský Brod Zastupitelstvo m sta Uherský Brod M sto Uherský Brod vydává v souladu s ustanovením 27 odstavce 2 zák.. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo t, ve zn ní pozd jších

Více

VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC TY KOLY ÁST I Úvodní ustanovení LÁNEK 1 edm t úpravy Tato sm rnice upravuje zp sob a postup

Více

Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu

Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace

Více

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK 2009 Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I 71234772 Záv re ný ú et je zpracován v souladu se zákonem. 250/2000 Sb. o rozpo tových pravidlech územních rozpo t. 1. Údaje o pln

Více

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky lánek I. Ú el pravidel 1. Pravidla pro poskytování ve ejné finan ní podpory pro kulturní spolky (dále jen Pravidla) jsou ur ena k poskytování finan ních

Více

METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY

METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY Řízená kopie elektronická Verze 4.05 Účinnost od 20. 3. 2012 Počet stran:

Více

OHLÁŠENÍ STAVBY. Ohlášení k provedení. P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V... dne...

OHLÁŠENÍ STAVBY. Ohlášení k provedení. P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V... dne... P íloha. 1 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:..., V... dne...... V c: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až d) zákona. 183/2006 Sb., o územním

Více

Přepočet finanční mezery. Kraj Vysočina. Přepočet finanční mezery. 2.1 - Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch 15.5.2016

Přepočet finanční mezery. Kraj Vysočina. Přepočet finanční mezery. 2.1 - Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch 15.5.2016 Název dokumentu: Název projektu: Žadatel: Operační program: Oblast podpory: Datum finalizace: Jazyk tiskové sestavy: Měna tiskové sestavy: Přepočet finanční mezery Zámek Třebíč - modernizace zámku a zpřístupnění

Více

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu )

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) íloha. 1 RM. 155/2012-52 117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) Správce podprogramu: Ur ená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více

Pomůcka pro zařazení způsobilých výdajů při vyplňování přílohy č. 1. Žádosti o finanční příspěvek (rozpočtu).

Pomůcka pro zařazení způsobilých výdajů při vyplňování přílohy č. 1. Žádosti o finanční příspěvek (rozpočtu). FOND MIKROPROJEKTŮ Pomůcka pro zařazení způsobilých výdajů při vyplňování přílohy č. 1 Žádosti o finanční příspěvek FMP (rozpočtu) V rámci výzvy Fondu mikroprojektů je zveřejněna následující Pomůcka pro

Více

Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né innosti

Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né innosti 10ZadPrispSUPM_SVC2.pdf Registra ní íslo ÚP: SÚPM SV Ú ad práce: OSÚ S 10 Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz SpZn: J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení Obec Borovnice, I : 00274747 za rok 2012 ezkoumání se uskute nilo

Více

Page 1 of 7 Eviden ní íslo: 7203011007555 Evropská unie Vydání dodatku k Ú ednímu v stníku Evropské unie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Lucemburk E-mail: ojs@publications.europa.eu Fax: +352 29 29 42

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Název: Reg.číslo: Výše finanční podpory: Reálné prostřední ve výuce pomocí fiktivní firmy CZ.1.07/1.1.10/01.0099 1.738.563,12 Kč Době realizace:

Více

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK sepsaný pracovní skupinou, jmenovanou zadavatelem Obec Psáry, se sídlem Pra ská 137, Psáry, PS : 252 44, usnesením rady obce Psáry. 99/13-2011 ze dne 30.

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb.

Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb. Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb. Spisová zna ka Ur eno: Katastrálnímu ú adu pro Katastrálnímu pracovišti vyplní katastrální ú ad I. Údaje o ú astnících ízení fyzických

Více

Žádost o p ísp vek na zapracování

Žádost o p ísp vek na zapracování Registra ní íslo ÚP: PZ Ú ad práce R krajská pobo ka v: OSÚ S 15 Žádost o p ísp vek na zapracování 116 zákona. 435/2004 Sb., o zam stnanosti, ve zn ní pozd jších p edpis, 29 vyhlášky. 518/2004 Sb., kterou

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

VY 2 IS ZVZ - CADR. Vzor 583a. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5.

VY 2 IS ZVZ - CADR. Vzor 583a. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p ed

Více

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K Usnesení z 67. sch ze Rady M sta Budišova nad Budišovkou konané dne 11. ervna 2018 P ítomno : 5 len rady m sta Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další p ítomní : Ing. H. Dlouhá, M. Zatloukalová. M. Stránská,

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Bruntál, OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení

Více

SN 2. Vzor 183a IS ZVZ - CADR. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5.

SN 2. Vzor 183a IS ZVZ - CADR. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje 2.6.1 Titul p ed jménem íjmení

Více

Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1

Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1 Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1 Revize č. Předmět revize Strana Platné od Podpis a datum 1. Doplnění data archivace dokumentů, to je nejméně do 31.12.2021,... Limit 2% na publicitu a propagaci

Více

METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY

METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko METODICKÝ POKYN VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU REGIONÁLNÍ RADY Řízená kopie elektronická Verze 4.06 Účinnost od 1. 7. 2012 Počet stran:

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení územního samosprávného celku Obec Mi kov za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení 1/6 I. VŠEOBECNÉ INFORMACE Název ÚSC: Obec

Více

Město Tábor. vyhlašuje. Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory. v rámci

Město Tábor. vyhlašuje. Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory. v rámci Město Tábor vyhlašuje Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Tábora prostor Pražského a Náchodského sídliště a Pražského předměstí 1. Identifikace výzvy

Více

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné 2.4 Sídlo zadavatele 2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní 2.4.3 ást 2.4.6 PS 2.4.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.5 Kontaktní údaje zadavatele 2.5.1 Titul p ed jménem P íjmení Jméno Titul

Více

NOVÉ PROGRAMOVÉ OBDOBÍ 2007-2013

NOVÉ PROGRAMOVÉ OBDOBÍ 2007-2013 NOVÉ PROGRAMOVÉ OBDOBÍ 2007-2013 Česká republika se řadí mezi chudší státy Evropské unie a v období 2007-2013 může ke zlepšení životní úrovně svých obyvatel čerpat z fondů EU přibližně 26,7 miliard. Fondy

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROST EDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROST EDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROST EDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 11. 4. 2013.j.: 25008/ENV/13 ZÁV R ZJIŠ OVACÍHO ÍZENÍ podle 10d zákona. 100/2001 Sb., o posuzování vliv na životní

Více

F o r m u l á I S P R O F I N

F o r m u l á I S P R O F I N F o r m u l á I S P R O F I N Kód formulá e Poslední aktualizace formulá e: 17.1. 2007 s L z k P o s T K u Ozna ení ásti formulá e Název jednotlivých ástí formulá e Povinné ásti formulá e S 05 110 S 05

Více

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Obec Nová Ves. j.: V Nové Vsi dne Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Zastupitelstvo obce Nová Ves, p íslu né podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Národní program podpory cestovního ruchu v regionech Rozvoj základní a doprovodné infrastruktury CR (117D721) dotace přidělené v roce 2017

Národní program podpory cestovního ruchu v regionech Rozvoj základní a doprovodné infrastruktury CR (117D721) dotace přidělené v roce 2017 RK-05-2019-14, př. 1 počet stran: 18 ZPRÁVA O UDRŽITELNOSTI AKCE NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU V REGIONECH ROK DOTACE 2017 ROZVOJ ZÁKLADNÍ A DOPROVODNÉ INFRASTRUKTURY CESTOVNÍHO RUCHU ZPRÁVA

Více

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Číslo 0OnVDPM01001 1. Údaje o projektu Prioritní osa: 11.2 Rozvoj udržitelného cestovního ruchu Oblast

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné. 3.1.3 Obec 3.1.7 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem KN 2

3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné. 3.1.3 Obec 3.1.7 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem KN 2 3 Údaje pro vy ádání zadávací dokumentace 3.1 Adresa pro vy ádání zadávací dokumentace 3.1.1 Obch. firma / název / p íjmení, jméno poskytovatele zadávací dokumentace 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné 3.1.3

Více

1. Cíle oblasti podpory Hlavní cíl: Zkvalitňovat a rozvíjet infrastrukturu a technické zázemí pro rozvoj udržitelného cestovního ruchu v regionu.

1. Cíle oblasti podpory Hlavní cíl: Zkvalitňovat a rozvíjet infrastrukturu a technické zázemí pro rozvoj udržitelného cestovního ruchu v regionu. oblast podpory: 2.1 Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch vyhlášení výzvy: 5. května 2008 příjem žádostí: od 5. května do 7. července 2008 1. Cíle oblasti podpory Hlavní cíl: Zkvalitňovat a rozvíjet

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 12 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ KOLAUDA NÍHO SOUHLASU podle ustanovení 122. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Úspěšnéřízení projektu v průběhu realizace a udržitelnosti

Úspěšnéřízení projektu v průběhu realizace a udržitelnosti Úspěšnéřízení projektu v průběhu realizace a udržitelnosti Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad Ing. Markéta Řimnáčová 13.5.2011 Obsah Povinnosti příjemců při realizaci projektu Změny v realizaci

Více

Do 5 síc od zahájení stavebních prací.

Do 5 síc od zahájení stavebních prací. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny.

Více

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. Popis p edm tu ve ejné

Více

Copyright 1996-2001 Dale Carnegie & Associates, Inc.

Copyright 1996-2001 Dale Carnegie & Associates, Inc. Copyright 1996-2001 Dale Carnegie & Associates, Inc. Zásady pro poskytování dotací POV z rozpo tu Olomouckého kraje Vznik obsah a ízení POV Podmínky pro poskytnutí dotace Základní kritéria pro hodnocení

Více

1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ; "" CÍ7 L

1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ;  CÍ7 L 1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ; "" CÍ7 L OSMÍ7)UVY SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje! >HA Mxi. ; rok! zi_ nďb. I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 15 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: OHLÁŠENÍ ODSTRAN NÍ podle ustanovení 128 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební

Více

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Číslo monitorovací zprávy/hlášení: 0OnRfPM00701 1. Údaje o projektu Prioritní osa: 11.2 Rozvoj udržitelného

Více

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci. IOP Integrovaný operační program

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci. IOP Integrovaný operační program Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu NA ROZVOJ SLUŽEB EGOVERNMENTU V KRAJÍCH 1. Identifikace výzvy Číslo

Více

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Městský úřad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, IČ: 70908222 www.mikroregion.info Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2012

Více

íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni

íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni 31.12.2008 l. 1 Informace o ú etní jednotce Název etní jednotky : sto Vimperk sídlo : Steinbrenerova 6, Vimperk, 385 17 Identifika ní íslo : 00250805 právní

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁ KA. Obce Plavsko. O fondu rozvoje bydlení

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁ KA. Obce Plavsko. O fondu rozvoje bydlení OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁ KA Obce Plavsko O fondu rozvoje bydlení. 7/2000 V Y H L Á K A.7/2000 Obce Plavsko O fondu rozvoje bydlení Obecní zastupitelstvo v Plavsku schválilo dne 21.7.2000 tuto obecn závaznou

Více

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele.

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele. Centralizace APV OSV OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY ODBOR ODLOU ENÉ PRACOVIŠT KOLÍN, KARLOVO NÁM. 45, 280 50 KOLÍN 1 #5055/SKO/2014-SKOH@E 5055/SKO/2014-SKOH

Více

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ÚST EDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU #46360/A/2011-REMR@/ 46360/A/2011-REMR BSP Softwaredistribution

Více

Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb

Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb íloha.1 I. Smluvní strany 1. Dolní oblast VÍTKOVICE, zájmové sdružení právnických osob Ruská 2887/101, 706 02 Ostrava - Vítkovice Zastoupeno:.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo0_.pdf Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro 0 Da ové identi ka ní íslo 0 Identi ka ní íslo 0 Da ové p iznání ádné dodate né D vody pro podání dodate

Více

Archivní fond eského horolezeckého svazu

Archivní fond eského horolezeckého svazu Archivní fond eského horolezeckého svazu I. ízení fondu, správa a umíst ní Archivní fond HS je založen rozhodnutím Výkonného výboru eského horolezeckého svazu, o.s., v souladu s ustanovením 3 odst. 2 písmeno

Více

STANOVY. ob anského sdružení Ponton, ob anské sdružení. Název

STANOVY. ob anského sdružení Ponton, ob anské sdružení. Název STANOVY ob anského sdružení Ponton, ob anské sdružení Název právnické osoby: Ponton, ob anské sdružení l. 1 Název l. 2 Sídlo Sídlo právnické osoby: Plze, Podmostní 1, PS 301 12 l. 3 Právní postavení (1)

Více

1. Obecná innost Soudu pro ve ejnou službu Zahájené, ukon ené, probíhající v ci ( )

1. Obecná innost Soudu pro ve ejnou službu Zahájené, ukon ené, probíhající v ci ( ) 1. Obecná innost Soudu pro ve ejnou službu Zahájené, ukon ené, probíhající v ci (2005 2009) 250 200 150 100 50 0 2005 2006 2007 2008 2009 Zahájené v ci Ukon ené v ci Probíhající v ci Zahájené v ci Ukon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k ve ejné zakázce zadané v otev eném ízení s názvem Dodávka vybavení a ICT za ízení v rámci

Více

SPOLE NÝ REGIONÁLNÍ OPERA NÍ PROGRAM. Krajské vzd lávací st edisko strojírenství pro NC technologie

SPOLE NÝ REGIONÁLNÍ OPERA NÍ PROGRAM. Krajské vzd lávací st edisko strojírenství pro NC technologie SPOLE NÝ REGIONÁLNÍ OPERA NÍ PROGRAM Krajské vzd lávací st edisko strojírenství pro NC technologie P edkladatel projektu: Integrovaná st ední škola technická Centrum odborné p ípravy, Most Velebudice,

Více

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ Podpora a další rozvoj ešení interaktivních formulá. ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo - Popis pot eb, které mají být

Více

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem.

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Č.j.: 13877/2013-54 Veřejná zakázka: Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Veřejná zakázka

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

VÝZVU MĚSTO KROMĚŘÍŽ. vyhlašuje. k předkládání žádostí o dotaci v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Kroměříže zóna Jihovýchod

VÝZVU MĚSTO KROMĚŘÍŽ. vyhlašuje. k předkládání žádostí o dotaci v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Kroměříže zóna Jihovýchod MĚSTO KROMĚŘÍŽ vyhlašuje VÝZVU k předkládání žádostí o dotaci v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Kroměříže zóna Jihovýchod v souladu s Integrovaným operačním programem pro období 2007 2013 priorita

Více

Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod

Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Číslo monitorovací zprávy/hlášení: 2HutVPM00201 1. Údaje o projektu Prioritní osa: 11.1 Dostupnost dopravy Oblast

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Věc : Oběh dokladů pro faktury zhotovitele akcí OPD

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Věc : Oběh dokladů pro faktury zhotovitele akcí OPD Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Dlážděná 1003/7 110 00 PRAHA 1 Směrnice SŽDC č. 43 Oběh dokladů pro faktury zhotovitele akcí OPD státní organizace Správa železniční dopravní cesty ve

Více

název: Dálnice D8, úsek 805 Lovosice Řehlovice evidenční čísla: 3272231005, 3272231006, 3272231007, 3272231008, 3272231009, 3272231010

název: Dálnice D8, úsek 805 Lovosice Řehlovice evidenční čísla: 3272231005, 3272231006, 3272231007, 3272231008, 3272231009, 3272231010 Rámcová smlouva o financování projektu název: Dálnice D8, úsek 805 Lovosice Řehlovice evidenční čísla: 3272231005, 3272231006, 3272231007, 3272231008, 3272231009, 3272231010 předloženého k potvrzení podpory

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program PROJEKT 1.

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program PROJEKT 1. Formulář žádosti o poskytnutí dotace (Příspěvek na projekt 2011) Číslo žádosti: Datum přijetí: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program

Více

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594 Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky, na základě usnesení ZPK č. 857/15 ze dne

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely edb žného oznámení Od

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní strážní služby, recep ní služby a obsluhy PbÚ pro OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného

Více

Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM

Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM Informace o IPRM Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM Pozn.: případné změny v IPRM prosím viditelně vyznačte Číslo IPRM: SZ/13 Název IPRM: Integrovaný plán rozvoje města Mostu - Doprava

Více

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21 Oznámení o zahájení zadávacího ízení ve ejná zakázka malého rozsahu (otev ené ízení) Název zakázky edm t zakázky Dodávka osobního automobilu Dodávka osobního automobilu dle Zadávací dokumentace Datum vyhlášení

Více

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 13. května 2015 č. 348 Pravidla pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu I.

Více

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH . podací íslo pro import z odeslaného ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Adresa: J.E.PURKYN 652 Obec: LITOMY L PS : 57014 Stát: CZ Kontaktní údaje: Telefon:

Více

Finální verze žádosti (ROP-IP) Ø5KDsPØØØ1. Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu

Finální verze žádosti (ROP-IP) Ø5KDsPØØØ1. Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu Unikátní kód žádosti: Ø5KDsPØØØ1 Identifikace operačního programu Číslo operačního programu: Název operačního programu: Číslo prioritní osy: Název prioritní osy: Číslo oblasti podpory: Název oblasti podpory:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bocanovice, IČ 00535931 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bocanovice, IČ 00535931 za rok 2015 Elektronický podpis - 13.5.2016 KUMSX01MW9QT Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Martin Hajduk Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 21.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

VZOR SMLOUVY SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE. Smluvní strany. (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU. Krajský úřad

VZOR SMLOUVY SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE. Smluvní strany. (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU. Krajský úřad VZOR SMLOUVY Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: 13/SML SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE uzavřená v souladu s ust. 159 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O:

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Zastupitelstvo obce

Více