U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll Omluveni Ing. arch. P. Trambová PROGRAM 1) Valná hromada společnosti Paliva Písek a. s. 2) Valná hromada společnosti Lesy města Písku s. r. o. 3) Valná hromada společnosti Městské služby Písek s. r. o. 4) Valná hromada společnosti Veřejné služby Písek s. r. o. 5) Návrh na rozpočtové opatření č. 7/15 6) Přehled pohledávek města Písek k ) Použití finančních prostředků z investičního fondu Domovní a bytové správy města Písku 8) Přijetí věcného daru pro ZŠ J. K. Tyla 9) Informace o čerpání finančních příspěvků na podporu kulturních, volnočasových a společenských a sportovních aktivit Záštita starosty v roce ) Návrh na poskytnutí dotací na podporu sportovních aktivit Záštita starostky pro rok ) Návrh na poskytnutí dotací na podporu kulturních aktivit Záštita starostky pro rok ) Návrh na poskytnutí dotací na podporu volnočasových a společenských aktivit Záštita starostky pro rok ) Žádosti o poskytnutí finančních darů 14) Podání žádosti o ukončení neživotního pojištění pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a. s. 15) Podání žádosti na akci Energetické úspory na budově ZŠ Jana Husa nový pavilon 16) Podání žádostí na akce Úprava dětského hřiště a zahrady 3. MŠ v přírodním stylu a Revitalizace zeleně a prvků zahrady 13. MŠ v přírodním stylu 17) Návrh zadání veřejné zakázky Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa

2 18) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky ÚV Písek modernizace frekvenčních měničů 19) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská elektrárna Písek rekonstrukce lávky a pavlače nad náhonem 20) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací 04/ ) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace nové úpravny vody Písek 22) Dispozice s majetkem města 23) Věcná břemena 24) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 25) Návrh na pronájmy nebytových prostor 26) Řešení nájemních vztahů k bytům 27) Návrh na řešení bytových záležitostí 28) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 29) Návrh pravidel pro užívání domů s byty, bytů a nebytových prostor v domech s byty Domovní řád 30) Návrh Licenční smlouvy na převod práv k užívání počítačového programového vybavení a dat se společností GEPRO spol. s r. o. 31) Návrh Dohody o ukončení účinnosti dohody o používání výplatního stroje s Českou poštou s. p. 32) Návrh Dodatku ke Smlouvě o dílo na Rekonstrukci a modernizaci ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa se společností Casta dopravní stavby s.r.o. 33) Návrh Dodatku ke Smlouvě o dílo Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa a Rekonstrukce Sladovny 7. etapa Galerie dětský svět se společností KOČÍ a.s. 34) Výpověď smlouvy o provedení práce o poskytování úklidových prací a služeb s firmou Karel Čermák 35) Rekonstrukce Švantlovy ulice investice do majetku města 36) Žádost představenstvu České komory architektů o udělení výjimky plavecký bazén 37) Řešení provozu vyhlídkové věže děkanského kostela v Písku 38) Husitské kádě v Písku v sezoně ) Projednání vyjádření kladné vůle zahájit jednání o možném zapojení města Písku do DSO Česká inspirace 40) Pověření k zastupování města na sněmu SMO 41) Možnosti trvalého označování psů ve městě Písku 42) Kompetenční tabulky Městského úřadu Písek 43) Zpráva o činnosti Městské policie Písek za rok ) Plánované zahraniční cesty 45) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 46) Návrh na odejmutí výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/ ) Informace z jednání komisí 48) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. stránka 2 (celkem 26)

3 K bodu 1) Valná hromada společnosti Paliva Písek a. s. U s n e s e n í č. 131/15 Rada města jako valná hromada společnosti Paliva Písek a.s. zapsané v OR u Krajského soudu v Českých Budějovicích v oddílu B, vložka 535, IC učinila při výkonu působnosti valné hromady toto rozhodnutí: 1. schvaluje předsedkyni valné hromady paní Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku paní Helenu Keclíkovou. 2. jediný akcionář odvolává z funkce člena představenstva pana Ing. arch. Radka Bočka. 3. jediný akcionář jmenuje novým členem představenstva pana Ing. Petra Hladíka. 4. jediný akcionář ukládá předsedovi představenstva společnosti uzavřít s novým členem představenstva smlouvu o výkonu funkce člena představenstva. 5. jediný akcionář pověřuje starostku města Mgr. Evu Vanžurovou podpisem Rozhodnutí jediného akcionáře a předsedu představenstva Ing. Petra Borovanského provedením příslušných změn v Obchodním rejstříku. Ing. P. Borovanský K bodu 2) Valná hromada společnosti Lesy města Písku s. r. o. U s n e s e n í č. 132/15 Rada města jako valná hromada společnosti Lesy města Písku s.r.o., zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 8486, IČ učinila při výkonu působnosti valné hromady toto rozhodnutí: 1) volí předsedkyni valné hromady paní Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku paní Helenu Keclíkovou. 2) a) jediný společník odvolává z funkce člena dozorčí rady Ing. arch. Radka Bočka, b) jediný společník odvolává z funkce člena dozorčí rady Mgr. Lukáše Trambu, c) jediný společník odvolává z funkce člena dozorčí rady JUDr. Josefa Knota, 3) a) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Josefa Keclíka, b) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Jiřího Hladkého, c) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Mgr. Michala Drnce, 4) jediný společník ukládá jednateli společnosti svolat dozorčí radu, zajistit zvolení předsedy dozorčí rady a s novými členy dozorčí rady uzavřít smlouvu o výkonu funkce člena, případně předsedy dozorčí rady. 5) jediný společník pověřuje jednatele společnosti provedením příslušných změn v obchodním rejstříku. Ing. V. Zámečník K bodu 3) Valná hromada společnosti Městské služby Písek s. r. o. U s n e s e n í č. 133/15 Rada města jako valná hromada společnosti Městské služby Písek s.r.o., zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 9188, IČ učinila při výkonu působnosti valné hromady toto rozhodnutí: 1) schvaluje předsedkyni valné hromady Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku Helenu Keclíkovou. 2) a) jediný společník odvolává z funkce člena dozorčí rady pana Radovana Polanského, b) jediný společník odvolává z funkce člena dozorčí rady Mgr. Romana Jedličku, c) jediný společník odvolává z funkce předsedu dozorčí rady Václava Reichla, 3) a) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Ing. arch. Petru Trambovou, b) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Ing. Zdeňka Kuliče, stránka 3 (celkem 26)

4 c) jediný společník jmenuje novým členem dozorčí rady Václava Reichla, 4) jediný společník ukládá jednateli společnosti svolat dozorčí radu, zajistit zvolení předsedy dozorčí rady a s novými členy dozorčí rady uzavřít smlouvu o výkonu funkce člena, respektive předsedy dozorčí rady. 5) jediný společník pověřuje starostku města podpisem Rozhodnutí jediného společníka a jednatele společnosti provedením příslušných změn v obchodním rejstříku. J. Hrádek K bodu 4) Valná hromada společnosti Veřejné služby Písek s. r. o. U s n e s e n í č. 134/15 Rada města jako zástupce společníka na valné hromadě společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o., zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 13625, IČ a Josef Hrádek jako zástupce společníka Městské služby Písek s.r.o. po projednání: 1) schvalují předsedu valné hromady pana Josefa Hrádka, zapisovatelku paní Helenu Keclíkovou. 2) a) odvolávají z funkce člena dozorčí rady pana Radovana Polanského, b) odvolávají z funkce člena dozorčí rady Mgr. Romana Jedličku, c) odvolávají z funkce předsedu dozorčí rady Václava Reichla, 3) a) jmenují novým členem dozorčí rady Ing. arch. Petru Trambovou, b) jmenují novým členem dozorčí rady Ing. Zdeňka Kuliče, c) jmenují novým členem dozorčí rady Václava Reichla, 4) souhlasí s návrhem zápisu v příloze a ukládají jednatelce společnosti svolat dozorčí radu a zajistit zvolení předsedy dozorčí rady a dále provést příslušné změny v obchodním rejstříku. J. Hrádek K bodu 5) Návrh na rozpočtové opatření č. 7/15 U s n e s e n í č. 135/15 Rada města schvaluje návrh na rozpočtové opatření č. 7/15. Ing. R. Svoboda K bodu 6) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 7) Použití finančních prostředků z investičního fondu Domovní a bytové správy města Písku U s n e s e n í č. 136/15 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Domovní a bytové správy města Písku pro účely nákupu nového serveru a softwarové databáze v celkové hodnotě 185 tis. Kč. Ing. R. Svoboda stránka 4 (celkem 26)

5 K bodu 8) Přijetí věcného daru pro ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 137/15 Rada města schvaluje přijetí věcného daru v celkové výši Kč od společnosti Občanské sdružení rodičů dětí 11. MŠ v Písku Veselá školka dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 k podpisu darovací smlouvy. Ing. M. Cibulková K bodu 9) Informace o čerpání finančních příspěvků na podporu kulturních, volnočasových a společenských a sportovních aktivit Záštita starosty v roce 2014 U s n e s e n í č. 138/15 Rada města: 1. projednala informaci o čerpání příspěvků na Záštity starosty města Písku na podporu kulturních aktivit/akcí v roce projednala informaci o čerpání příspěvků na Záštity starosty města Písku na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí v roce projednala informaci o čerpání příspěvků na Záštity starosty města Písku na podporu sportovních aktivit/akcí v roce Ing. M. Cibulková K bodu 10) Návrh na poskytnutí dotací na podporu sportovních aktivit Záštita starostky pro rok 2015 U s n e s e n í č. 139/15 Rada města: 1. schvaluje vzorovou VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, a která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Mistrovství Evropy v lední metané, pro Český svaz metané, IČ: , konanou ve dnech ve výši ,-- Kč 3. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci CZECH CUP města Písku, Kvalifikace pro MČR 2015 v STIHL TIMBERSPORTS CZECH SERIES, pro Martina Komárka, DiS., IČ: , konanou dne ve výši ,-- Kč 4. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Královský maraton města Písku, pro Mgr. Jaroslavu Královou, IČ: , konanou dne ve výši ,-- Kč 5. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci O putovní pohár starostky města Písku, pro ŠACHklub Písek, o.s. IČ: , konanou dne ve výši 8.000,-- Kč 6. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Jezdecké skokové závody, IX. cena českých stránka 5 (celkem 26)

6 chovatelů, pro T. J. Sokol Hřebčinec Písek, IČ: , konanou ve dnech ve výši ,-- Kč 7. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Western Semice, pro Tělovýchovnou jednotu Sokol Semice, IČ: , konanou dne ve výši 4.000,-- Kč 8. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Cyklistický závod dětí a mládeže, pro Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících zemí a občanů., IČ: , konanou dne ve výši 4.000,-- Kč 9. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Oslavy 128. výročí založení Klubu velocipedistů Písek, pro Ing. Pavla Kozáka jako nepodnikající fyzickou osobu, konanou dne ve výši 4.000,-- Kč 10. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Mistrovství světa FMBB, pro MSBO 2015 o.s., IČ: , konanou dne ve výši ,-- Kč 11. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Spolu na jednom laně, aneb zábavné sportovní odpoledne pro děti z dětských domovů a všechny ostatní děti, pro LezeTop s.r.o., IČ: , konanou dne ve výši 4.000,-- Kč 12. schvaluje neudělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Mistrovství ČR v lezení na obtížnost, pro LezeTop s.r.o IČ: , konanou dne Ing. M. Cibulková K bodu 11) Návrh na poskytnutí dotací na podporu kulturních aktivit Záštita starostky pro rok 2015 U s n e s e n í č. 140/15 Rada města 1. schvaluje vzorovou VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, a která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Stavění májky, pro spolek Folklorní soubor Písečan, Budovatelská 1915, Písek, IČ , ve výši Kč 3. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Bitva u Sudoměře, pro spolek Plzeňský Landfrýd, Lidická 104, Plzeň,IČ , ve výši Kč 4. schvaluje neudělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Vydání knihy k výstavě o tvorbě akad. malíře A. Šíta (100 let narození), pro fyzickou osobu nepodnikající PhDr. Karla Cejnara, CSc., Lipová alej, Písek 5. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Výstava k nedožitému životnímu jubileu 75 let Františka Doubka výběr z díla, pro fyzickou osobu podnikající Jiřího Reiniše, tř. Přátelství 1958, Písek, IČ , ve výši Kč stránka 6 (celkem 26)

7 6. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Odpoledne pro seniory v rytmu Swingu: Návrat do první republiky pro akciovou společnost Seniorský dům Písek, a.s., Čelakovského 8/4, Písek, IČ , ve výši Kč 7. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Filharmonici ve Sladovně, pro fyzickou osobu podnikající Pavlu Ondřichovou Trefnou, Třebízského 407, Písek, IČ , ve výši Kč 8. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Americké jaro v Písku 2015, pro společnost Mezinárodní společnost Antonína Dvořáka, o.p.s., Hradecká 5/2355, Praha 3, IČ , ve výši Kč 9. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci MEZINÁRODNÍ FESTIVAL OUTDOOROVÝCH FILMŮ ročník, pro společnost OUTDOOR FILMS s.r.o., Smetanovo nám. 1180/7, Ostrava, IČ , ve výši Kč 10. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Mezinárodní výstava fotografií, pro TJ Sokol Písek, Tylova ulice, Písek, IČ , ve výši Kč 11. schvaluje neudělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci vydání publikace HISTORICKÁ ROČENKA 2015, pro občanské sdružení Collegium Artium o.s., Otavská 1140, Písek, IČ Ing. M. Cibulková K bodu 12) Návrh na poskytnutí dotací na podporu volnočasových a společenských aktivit Záštita starostky pro rok 2015 U s n e s e n í č. 141/15 Rada města 1. schvaluje vzorovou VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, a která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci 70. BARÁČNICKÝ PLES, pro sdružení OB VITORAZ Písek, Sedláčkova 353, Písek, IČ , ve výši Kč 3. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Okresní výstava drobného zvířectva Písek 2015, pro Český svaz chovatelů základní organizace Záhoří, Horní Záhoří 12, IČ , ve výši Kč 4. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Romský ples, pro fyzickou osobu nepodnikající, Barboru Dunkovou, Nádražní 342/16, Písek, ve výši Kč 5. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Slavnostní aktiv u příležitosti 60. Výročí profesionálních hasičů v Písku, pro Hasičský sportovní klub Písek, z.s., 17. listopadu 1705, Písek, IČ , ve výši Kč 6. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Slavnosti svobody Písek 2015 pro stránka 7 (celkem 26)

8 Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících zemí a občanů, Fráni Šrámka 169, Písek, IČ , ve výši Kč 7. schvaluje neudělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Květnový turnaj (2 části) pro Laser game club Písek, Husovo nám. 579/1, Písek, IČ schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Den válečných veteránů, Den vzniku samostatného československého státu, pro fyzickou osobu nepodnikající, Františka Rybáka, Jaromíra Malého 2019, Písek, ve výši Kč 9. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Vánoční večer plný tance druhý ročník pro spolek T-Dance o.s., Stroupežnického 1493, Písek, IČ , ve výši Kč 10. schvaluje neudělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Sraz k 50. výročí založení vrtulníkového útvaru v Písku, pro fyzickou osobu nepodnikající Ing. Ivo Matěnu, Hradecká 412, Hradec Králové 11. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci MAMINY RUN, pro Asociaci firemních sportů a zdraví, o.s. Švehlova 504/16, Hradec Králové, IČ , ve výši Kč 12. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Spolupráce ZŠ pro Základní školu T.G. Masaryka Mateřskou školu Písek, Čelakovského 24, Písek, IČ , ve výši Kč 13. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Závod jihočeského žebříčku, kvalifikace na LODM pro Orientační sporty Písek, Harantova 1198/38, Písek, IČ , ve výši Kč 14. schvaluje udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Seniorský šestiboj pro Seniorský dům Písek, a.s.,čelakovského 8/4, IČ ve výši Kč Ing. M. Cibulková K bodu 13) Žádosti o poskytnutí finančních darů U s n e s e n í č. 142/15 Rada města 1. neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč 5.000,-- pro Diakonii Dubá, IČ: , se sídlem Dlouhá 87, Dubá, zastoupenou výkonným ředitelem panem Michalem Exnerem. 2. odkládá rozhodnutí o poskytnutí finančního daru pro společnost NIPI bezbariérové prostředí o.p.s. za účelem prověření, zda a v jakém rozsahu jde opravdu o činnost uskutečňovanou v Písku ve prospěch píseckých občanů a podnikatelů. 3. neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč 5.000,-- pro Nadační fond Gaudeamus při Gymnáziu Cheb, IČ: , se sídlem Nerudova 7, Cheb, zastoupený panem Miroslavem Stulákem. Ing. R. Svoboda stránka 8 (celkem 26)

9 K bodu 14) Podání žádosti o ukončení neživotního pojištění pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a. s. U s n e s e n í č. 143/15 Rada města schvaluje podání žádosti o ukončení neživotního pojištění pojistné smlouvy č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 15) Podání žádosti na akci Energetické úspory na budově ZŠ Jana Husa nový pavilon U s n e s e n í č. 144/15 Rada města 1. schvaluje podání žádosti o podporu Základní školou Jana Husa a Mateřskou školou Písek, Husovo nám. 725 v rámci LXIV. výzvy Operačního programu Životního prostředí, prioritní osy 3 na akci Energetické úspory na budově ZŠ Jana Husa nový pavilon 2. v případě úspěšné žádosti doporučuje zastupitelstvu města schválit zapojení potřebných finančních prostředků pro předfinancování akce Energetické úspory na budově ZŠ Jana Husa nový pavilon do rozpočtu města v rámci rozpočtové změny Ing. M. Cibulková K bodu 16) Podání žádostí na akce Úprava dětského hřiště a zahrady 3. MŠ v přírodním stylu a Revitalizace zeleně a prvků zahrady 13. MŠ v přírodním stylu U s n e s e n í č. 145/15 Rada města 1. schvaluje podání žádosti o podporu Základní školou T. G. Masaryka a Mateřskou školou Písek, Čelakovského 24 v rámci LXV. Výzvy operačního programu Životního prostředí, prioritní osy 7 na akci Úprava dětského hřiště a zahrady 3. MŠ v přírodním stylu 2. schvaluje podání žádosti o podporu Základní školou Jana Husa a Mateřskou školou Písek, Husovo nám. 725 v rámci LXV. Výzvy Operačního programu Životního prostředí, prioritní osy 7 na akci Revitalizace zeleně a prvků zahrady 13. MŠ v Přírodním stylu Ing. M. Cibulková K bodu 17) Návrh zadání veřejné zakázky Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa U s n e s e n í č. 146/15 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Jan Adámek (ředitel školy), Mgr. Martin Vyhlídka (zástupce ředitele), Mgr. Michal Horník (zástupce ředitele), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Miroslav Máška (inženýrská činnost) stránka 9 (celkem 26)

10 Náhradníci: Bc. Jaroslava Grossmannová (vedoucí učitelka MŠ), Jana Špírková (vedoucí učitelka MŠ), Olga Skovajsová (vedoucí kanceláře), Jaroslav Dušek (odbor investic a rozvoje), Bc. Dita Bauerová (vychovatelka v družině) Ing. M. Cibulková K bodu 18) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky ÚV Písek modernizace frekvenčních měničů U s n e s e n í č. 147/15 Rada města schvaluje dodavatele veřejné zakázky ÚV Písek modernizace frekvenčních měničů firmu Schneider Electric CZ, s.r.o., Thámova 13, Praha 8, IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. R. Honzík K bodu 19) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská elektrárna Písek rekonstrukce lávky a pavlače nad náhonem U s n e s e n í č. 148/15 Rada města 1. schvaluje vyloučení tohoto uchazeče z účasti ve výběrovém řízení Městská elektrárna Písek rekonstrukce lávky a pavlače nad náhonem : PP - servis Plzeň s.r.o., U Velkého rybníka 35, Plzeň, IČO , 2. schvaluje uchazeče ALIAS s.r.o., Lipová alej 1808, Písek, IČO , za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Městská elektrárna Písek rekonstrukce lávky a pavlače nad náhonem a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, uchazeče AVE-servis, spol. s r.o., Čechova 727/52, České Budějovice, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,74 Kč bez DPH, uchazeče ROBSTAV stavby k. s., Italská 1580/26, Praha 3, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Bc. V. Filip K bodu 20) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací 04/2015 U s n e s e n í č. 149/15 Rada města schvaluje zájemce Česká pojišťovna a.s., Spálená 75/16, Praha, IČO , za celkovou cenu Kč bez DPH, dodavatelem veřejné zakázky Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací 04/2015 a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem dodatků k pojistným smlouvám a podpisem písemné zprávy zadavatele. Mgr. Bc. M. Hanus stránka 10 (celkem 26)

11 K bodu 21) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace nové úpravny vody Písek U s n e s e n í č. 150/15 Rada města 1. schvaluje vyloučení uchazeče VIS Vodohospodářsko-inženýrské služby, spol. s r.o., Na Střezině 1079, Hradec Králové, IČO , z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Projektová dokumentace nové úpravny vody Písek. 2. schvaluje uchazeče EKOEKO s.r.o., Senovážné náměstí 1, České Budějovice, IČO , za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Projektová dokumentace nové úpravny vody Písek a uchazeče Sweco Hydroprojekt a.s., Táborská 31, Praha 4, IČO , jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o vyloučení uchazeče, podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. R. Honzík K bodu 22) Dispozice s majetkem města Vnitroblok Gregorova komunikace včetně parkovacích míst a veřejné osvětlení majetkové vypořádání společnost IVAN SVATOŠ, a. s. U s n e s e n í č. 151/15 Rada města: 1. projednala předloženou žádost společnosti IVAN SVATOŠ, a. s., se sídlem Vodňany II, Palackého 1231 o dořešení majetkového vypořádání, týkajícího se vybudované komunikace včetně parkovacích stání a veřejného osvětlení ve vnitrobloku Gregorova, mezi městem Písek a společností IVAN SVATOŠ, a. s. 2. ukládá odboru správy majetku vyvolat jednání se společností IVAN SVATOŠ, a. s., se sídlem Vodňany II, Palackého 1231 ohledně dořešení majetkového vypořádání, týkajícího se vybudované komunikace včetně parkovacích stání a veřejného osvětlení ve vnitrobloku Gregorova. K bodu 23) Věcná břemena b1) souhlas vlastníka pro E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek-Táborská, čp.2400: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 152/15 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka úprava energetického zařízení na části pozemku parc.č. 2216/1 k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu dle přílohy. stránka 11 (celkem 26)

12 b2) zřízení služebnosti ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Most evid.č Chřešťovice U s n e s e n í č. 153/15 města Písku po projednání schvaluje zřízení bezúplatné služebnosti spočívající v právu umístění stavby Most evid.č Chřešťovice na částech pozemků parc. č. 670/1, 670/3 vše k.ú. Albrechtice nad Vltavou a parc.č. 675/4 a 686/16 vše k. ú. Chřešťovice ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek, Smrkovice, Na Návsi NN rekonstr. vd. U s n e s e n í č. 154/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje prohlášení vlastníka nemovité věci Písek Smrkovice, Na Návsi NN rekonstr. vd na částech pozemků parc.č. 961/1, 949/1, 263/2, 949/3, 950/4, 263/2 a parc.č. st. 70 a 48/1 vše k.ú. Smrkovice za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem prohlášení dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení nového zemního kabelu NN, kabelové skříně a uzemnění na částech pozemků parc. č. 961/1, 949/1, 949/3, 950/4, 263/2 a parc.č.st. 48/1 vše k.ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek, O. Jeremiáše: NN rekonstrukce vedení U s n e s e n í č. 155/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje prohlášení vlastníka nemovité věci Písek, O. Jeremiáše: NN rekonstrukce vedení na částech pozemků parc.č. 1583/1, 1582/1, 1582/22, 1583/6, 1580/1, 1615/28, 1616/4, 2203/3, 1583/8 a parc.č. st vše k.ú. Písek za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem prohlášení dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení nového zemního kabelu NN a kabelové skříně na částech pozemků parc. č. 1583/6, 1580/1, 1616/4, 1582/1, 1582/22, 2203/3 a 1583/8 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální stránka 12 (celkem 26)

13 platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Horkovodní přípojka pro bytové domy Švantlova U s n e s e n í č. 156/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č a 2093/8 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Horkovodní přípojka Centrum péče o matku a dítě U s n e s e n í č. 157/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 2094/7 a 1808/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Horkovodní přípojka pro dům U Výstaviště čp.431 U s n e s e n í č. 158/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 294/1 a 294/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného stránka 13 (celkem 26)

14 plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Erbenova, Dětský lékař: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 159/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 2094/7 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) zřízení služebnosti inženýrské sítě ČD - Telematika a.s. Propojení sítě ČD-T v Písku v oblasti Pražské ulice U s n e s e n í č. 160/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení HDPE trubky na částech pozemků parc.č. 355/3, 356/8 a 359/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch ČD Telematika, a.s., IČ , se sídlem Praha 3, Pernerova 2819/2a, PSČ za jednorázovou úhradu ve výši 500 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek a.s. Teplovodní rozvody z VS ZŠ Tylova Písek vnitřní rozvod čp (parc.č.st. 3535) město Písek jako spoluvlastník U s n e s e n í č. 161/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení teplovodního potrubí a kompaktní předávací stanice včetně obslužného zařízení na části pozemku parc.č. st k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem opravy, údržby a odborné revize a odečtů měřiče tepla, dále provádět na teplovodním potrubí úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Tato částka bude uhrazena na účet fondu oprav domu čp na st. parc.č k.ú. Písek. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 14 (celkem 26)

15 b11) zrušení usnesení vodovod a kanalizace k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 162/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení svého usnesení č. 634/14 ze dne K bodu 24) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Střední zemědělská škola Písek ukončení pronájmu pozemku parc.č. 2665/85 k.ú. Písek dohodou U s n e s e n í č. 163/15 Rada města Písku po projednání schvaluje ukončení pronájmu pozemku parc.č. 2665/85 o výměře 4032 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , se Střední zemědělskou školou Písek, IČ , se sídlem Písek, Čelakovského 200. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 13 ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. b) p. JUDr. et Mgr. David Snášel žádost o pronájem části pozemku parc.č. 951/36 k.ú. Písek (umístění velkoplošné reklamy) U s n e s e n í č. 164/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 951/36 o výměře 9 m 2 v k.ú. Písek, za účelem umístění reklamy v podobě velkoplošné LED obrazovky o rozměrech 5,12 x 3,07 m, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši Kč ročně, pro pana JUDr. et Mgr. Davida Snášela, bytem Tábor, Lesní 283 za podmínky, že provozovatel reklamního zařízení bude provádět údržbu okolí stavby na vlastní náklady a že ve smlouvě bude zakotvena podmínka pravidelného vysílání krátké smyčky informací města Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) Žádost o udělení výjimky z Tržního řádu prodloužení provozní doby restauračních předzahrádek U s n e s e n í č. 165/15 Rada města odkládá své rozhodnutí o udělení výjimky z Tržního řádu do doby předložení přehledu provozní doby předzahrádek za r d) p. Stanislav Houdek žádost o prodloužení pronájmu části pozemků parc.č. 1535/7 a parc.č. 1258/35 k.ú. Písek pod novinovými stánky v Šobrově ulici a na sídlišti Jih U s n e s e n í č. 166/15 Rada města Písku po projednání stránka 15 (celkem 26)

16 1. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1535/7 o výměře 6 m 2 v k.ú. Písek (ulice Šobrova) pro pana Stanislava Houdka, IČ , Písek, Pražská 346, o další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1258/35 o výměře 7 m 2 v k.ú. Písek (sídliště Jih) pro pana Stanislava Houdka, IČ , Písek, Pražská 346, o další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. e) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č.st. 2521/2 k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod montovanou garáží vnitroblok Dvořákova ul.) U s n e s e n í č. 167/15 Rada města Písku po projednání 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Praha za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod montovanou garáží, na dobu neurčitou od , s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 100 Kč/m 2 /rok pro nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. f) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod montovanou garáží vnitroblok Kollárova ul.) U s n e s e n í č. 168/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 o výměře 20 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Písek za podmínky uhrazení dlužného nájemného a převedení pronájmu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 o výměře 20 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod montovanou garáží, na dobu neurčitou od , s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 100 Kč/m 2 /rok pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. g) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu pozemku parc.č.st k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod zděnou garáží ) U s n e s e n í č. 169/15 Rada města Písku po projednání: stránka 16 (celkem 26)

17 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc.č.st o výměře 18 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Písek za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st o výměře 18 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod stavbou garáže, na dobu neurčitou od , s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za úplatu ve výši 100 Kč/m 2 /rok pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. h) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek na pana Martina Šrámka (pozemek pod stánkem s občerstvením v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 170/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 10 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění stánku s občerstvením, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 10 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění stánku s občerstvením, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro pana Martina Šrámka, IČ , sídlem Písek, Dr. M. Horákové Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. i) Žádost ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek na pana Martina Šrámka (předzahrádka před stánkem s občerstvením v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 171/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 40 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před stánkem s občerstvením, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 40 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před stánkem s občerstvením, od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro pana Martina Šrámka, IČ , sídlem Písek, Dr. M. Horákové 1650, za dodržení podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. j) Žádost o úhradu nákladů na opravu zádlažby stránka 17 (celkem 26)

18 U s n e s e n í č. 172/15 Rada města Písku po projednání neschvaluje slevu na nájemném za pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 40 m 2 k.ú. Písek (předzahrádky před stánkem s občerstvením v Palackého sadech), pro žadatele, bytem Písek. k) Město Mirotice žádost o prodloužení výpůjčky pozemku parc.č k.ú. Lučkovice (přístupová komunikace) U s n e s e n í č. 173/15 Rada města Písku po projednání schvaluje prodloužení výpůjčky pozemku parc.č o výměře 2083 m 2 k.ú. Lučkovice, za účelem rekonstrukce místní komunikace v rámci dotační výzvy Rozvoj místních komunikací, na dobu určitou do , pro Město Mirotice, IČ , se sídlem Mirotice, Náměstí Mikoláše Alše 18. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o výpůjčce pozemku. l) pí. Dana Foitová žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1883/2 k.ú. Písek (umístění informační tabule pohřební služby) U s n e s e n í č. 174/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1883/2 o výměře 1 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění vývěsní tabule pohřební služby, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši 600 Kč ročně, pro paní Danu Foitovou, IČ , sídlem Písek, Vinařického 282/10 a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. m) Lesy města Písku s.r.o. úprava předmětu nájmu U s n e s e n í č. 175/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemků parc.č. 753/1 o výměře m 2 v k.ú. Chrastiny, parc.č. 1215/1 o výměře m 2 k.ú. Paseky u Písku a parc.č. 494 o výměře m 2 k.ú. Údraž a snížení výměry pozemku parc.č. 1847/1 k.ú. Oldřichov u Písku na m 2 pro společnost Lesy města Písku s.r.o., IČ , sídlem Písek, Flekačky 2641 a pověřuje starostku města podpisem dodatku dle přílohy. n) Pronájem částí pozemku parc.č.st. 2475/17 k.ú. Písek oprava parcelního čísla (smlouvy na pronájem pozemku pod plechovými garážemi) U s n e s e n í č. 176/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/17 o výměře 3 x 20 m 2 v k.ú. Písek (ve smyslu opravy chybně uvedeného parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, s nájemným ve výši 100 Kč/m 2 /rok, pro nájemce, všichni bytem Písek a pověřuje starostku města podpisem dodatků ke stávajícím nájemním smlouvám. stránka 18 (celkem 26)

19 o) Vodafone Czech Republic a.s. žádost o souhlas s umístěním telekomunikačního zařízení v areálu T-Mobile Czech Republic a.s., nacházející se na pozemku parc.č. 587/8 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 177/15 Rada města Písku po projednání schvaluje umístění telekomunikačního zařízení společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. v areálu základnové stanice společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., nacházející se na části pozemku parc.č. 587/8 k.ú. Písek. Souhlas se vydává pro Suntel Group, s.r.o., IČ , sídlem Zlín, Březnická p) Povodí Vltavy s.p. nájem části pozemku parc.č. 2251/1 k.ú. Písek pro město Písek akce Městská elektrárna Písek rekonstrukce lávky a pavlače nad náhonem U s n e s e n í č. 178/15 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření smlouvy na nájem části pozemku parc.č. 2251/1 k.ú. Písek o výměře 324 m 2 dle přílohy mezi Povodím Vltavy, státní podnik, IČ , sídlem Praha 5, Holečkova 8, na dobu určitou, a to po vydání stavebního povolení ode dne předání staveniště pronajímatele nájemci, do předání předmětu nájmu zpět pronajímateli, nejdéle však na dobu pěti let, za nájemné ve výši 11 Kč/m 2 /rok, a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. r) Nájem pozemků parc.č. 1163/3 a parc.č. 1161/9 vše k.ú. Písek (kompostárna) U s n e s e n í č. 179/15 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření nájemních smluv dle přílohy na pronájem pozemků parc. č. 1163/3 o výměře 4450 m 2 a parc. č. 1161/9 o výměře 13 m 2 vše k.ú. Písek, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok, za účelem využití pozemků v rámci kompostárny pro město Písek, s vlastníky pozemků, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku města podpisem nájemních smluv. K bodu 25) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem objektu čp. 2537, V Podskalí v Písku U s n e s e n í č. 180/15 Rada města schvaluje předložený materiál s tím, že nájemce ukončil svoji činnost v objektu čp. 2537, V Podskalí v Písku průmyslového objektu malé vodní elektrárny vč. pozemku st. parc. č. 386/3 k. ú. Písek, a pověřuje starostku města podpisem dodatku k nájemní smlouvě ze dne a dodatku ke smlouvě o kauci na nebytový prostor ze dne stránka 19 (celkem 26)

20 2) Informace o investicích v areálu Purkratice společnost B a K production, s. r. o. U s n e s e n í č. 181/15 Rada města schvaluje předložený materiál týkající se informace společnosti B a K production, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Purkratice 18, ve věci realizace investic v areálu Purkratice. K bodu 26) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 182/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 30 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 409, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 409, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1781, Nádražní, Písek, pro žadatele, Nádražní 1781, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 1834, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1834, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16, v čp. 1973, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 1973, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 40, v čp. 2165, Truhlářská, Písek, pro žadatele, Truhlářská 2165, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 887, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 887, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1813, Otavská, Písek, pro žadatele, Otavská 1813, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 2242, Harantova, Písek, pro žadatelku, Harantova 2242, Písek, o 1 rok, 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 2162, Truhlářská, Písek, pro žadatelku, Truhlářská 2162, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok za částku 60 Kč/m 2 /měsíc. Ing. Z. Šartnerová K bodu 27) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 183/15 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: stránka 20 (celkem 26)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 22.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací na podporu kulturních aktivit/akcí, na podporu volnočasových

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 27.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 4. 2014 (usnesení č. 103-123) USNESENÍ č. 103/10-14 R I. r o z h o d l a přidělit byt č. 6 o velikosti 1+1 ve třetím podlaží domu čp. xxx v Bechyni

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY USNESENÍ ZE DNE 26. 4. 2010 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20.03.2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 54/2018 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří stanovit v souladu s ust. 67 a 68 zákona

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod.

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. v KD Svrčovec Zastupitelstvo obce 1. Vzalo na vědomí 1. Informace starosty o plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

N Á V R H P R O G R A M U

N Á V R H P R O G R A M U N Á V R H P R O G R A M U 9. schůze Rady města České Budějovice konané dne 21. dubna 2010 od 9:00 hodiny v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města 1. číslo jednací KP-RM/769/2010/M/637 Dopravní

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne 26. 8. 2008 Usnesení č. 47/0950/08 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 19. 12. 2016 Dům s pečovatelskou službou a denním stacionářem podání žádosti o dotaci z MMR (mat. č. 464/2016) Usnesení č. 466/2016 I. Předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61)

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61) - 1 - U S N E S E N Í z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května 2017 (č. 813/61 827/61) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více