STATUT J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STATUT J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST"

Transkript

1 STATUT J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST a.s., Druhý fond KSIO otevřený podílový fond Statut otevřeného podílového fondu s názvem J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s., Druhý fond KSIO otevřený podílový fond (dále jen Statut), je vydán v souladu s ustanovením zákona č. 248/1992 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon).

2 Článek I. Označení fondu Název fondu: J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s., Druhý fond KSIO otevřený podílový fond, IČ: (dále jen Podílový fond nebo fond). Článek II. Všeobecná ustanovení 1. Podílový fond obhospodařuje J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. (dále také Společnost). 2. Základním dokumentem Podílového fondu je Statut, který v návaznosti na právní předpisy upravuje vzájemná práva a povinnosti mezi podílníky Podílového fondu a obhospodařovatelem. 3. Podílový fond se řídí ustanoveními zákona č. 248/1992 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon). 4. Podílový fond není právnickou osobou a jeho majetek je společným majetkem podílníků Podílového fondu (dále jen podílníci). 5. Podílové listy nejsou registrované, jejich identifikační kód ISIN je CZ Práva a povinnosti podílníků a obhospodařovatele neupravená tímto Statutem se řídí platnými právními předpisy. 7. Výkon funkce depozitáře fondu provádí Komerční banka a.s., se sídlem Praha 1, Na Příkopě 33, IČ: Článek III. Historie fondu 1. Podílový fond založila společnost Kontinentální sdružení pro investice a obchod, investiční společnost a.s., IČ: , na základě povolení Ministerstva financí ČR pod č.j. 101/53437/1993, a to jako uzavřený podílový fond. Na základě rozhodnutí Ministerstva financí ČR ze dne pod č.j. 101/18042/1/1998 byl fond otevřen. 2. Na základě rozhodnutí Komise pro cenné papíry pod č.j. 111/4 935/R/1998 ze dne , které nabylo právní moci dne , následně obhospodařovala fond Plzeňská investiční společnost, a.s., IČ: , se sídlem Plzeň, Americká Komise pro cenné papíry (dále jen Komise) rozhodla dne (č.j. 212/8109/R/2000) o zavedení nucené správy Plzeňské investiční společnosti, a.s. s odůvodněním, že tato společnost neobhospodařuje majetek v podílových fondech s odbornou péčí a že nedbá na ochranu zájmů podílníků. 4. Následně Komise svým rozhodnutím pod č.j. 211/13141/2/R/2000, které nabylo právní moci dne , odňala Plzeňské investiční společnost, a.s. povolení k vydávání podílových listů za účelem vytvoření fondu a obhospodařování Podílového fondu převedla na společnost NEWTON Investment - investiční společnost, a.s. (dále jen NEWTON Investment). 5. Dnem nabytí právní moci naposledy citovaného rozhodnutí Komise, tj , došlo v souladu s ustanovením 35d) Zákona ke zrušení Podílového fondu a společnost NEWTON Investment byla povinna prodat majetek ve fondu, vypořádat jeho pohledávky a závazky a vyplatit podílníky. 6. Společnost NEWTON Investment byla v souladu s ustanovením 37c) odst.3 Zákona povinna uveřejnit změnu Statutu, kterou musí schválit Komise. Vzhledem ke skutečnosti, že došlo ke zrušení Podílového fondu, nebudou vydávány, ani odkupovány podílové listy, ale podílníkům budou po vypořádání pohledávek a závazků fondu vyplaceny jejich podíly.

3 7. Dnem nabylo právní moci rozhodnutí prezídia Komise pro cenné papíry (č.j. 41/N/93/2002/4) o odnětí povolení ke vzniku investiční společnosti NEWTON Investment a převedení obhospodařování fondu na společnost J&T ASSET MANAGEMENT, INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. Článek IV. Zaměření a cíle investiční politiky fondu 1. Zaměření a cíle investiční politiky fondu jsou determinovány skutečností, že Komise svým rozhodnutím pod č.j. 211/13141/2/R/2000, které nabylo právní moci dne , zrušila fond a společnost je povinna prodat majetek ve fondu, vypořádat jeho pohledávky a závazky a vyplatit podílníky. Článek V. Zásady hospodaření s majetkem v Podílovém fondu 1. Společnost při obhospodařování majetku bude jednat v souladu se zásadou odborné péče ve smyslu ustanovení 17a) Zákona, což znamená, že osoby jednající jménem Společnosti budou - jednat čestně, odpovědně, ve prospěch podílníků obhospodařovaného fondu, - nebudou zneužívat důvěrných informací, nebudou šířit nesprávné či zavádějící informace, - budou dokumentovat způsob provedení obchodů, kontrolovat objektivnost evidovaných údajů a předcházet riziku finančních ztrát, - provádět analýzu ekonomické výhodnosti obchodů z veřejně přístupných informací. 2. Majetek Podílového fondu obhospodařuje Společnost, která tak činí vlastním jménem na účet podílníků fondu. Při obhospodařování majetku ve fondu je Společnost povinna vykonávat práva a povinnosti s tím spojená, zejména: - dbát na ochranu zájmů podílníků, - účtovat odděleně o fondech, jež obhospodařuje, v soustavě podvojného účetnictví. 3. Majetek ve fondu nemůže Společnost užít k úhradě svých závazků, které s činností spojenou s nakládáním s majetkem ve fondu nesouvisejí. 4. Peněžní prostředky jsou ukládány na běžný nebo termínovaný účet u depozitáře nebo na vkladový účet u jiných peněžních ústavů s vědomím depozitáře. Článek VI. Způsob použití výnosů z hospodaření s majetkem v Podílovém fondu 1. Hodnota jednoho podílového listu se vypočte jako částka odpovídající jeho podílu na majetku v Podílovém fondu. Hodnota majetku v podílovém fondu se určí jako vlastní jmění, (řádek 062 účetního výkazu Rozvaha ). Hodnota cenných papírů v majetku fondu se vypočte v souladu s ustanovením vyhlášky Ministerstva financí č. 207/1998 Sb., o výpočtu hodnoty cenných papírů v majetku v podílovém fondu nebo majetku investičního fondu. Peněžní prostředky na účtech u bank se oceňují v nominální hodnotě s připočtením úroků ke dni výpočtu hodnoty. 2. Oceňování majetku se provádí 1x týdně. Pro ocenění se použijí platné právní předpisy. Změna ocenění majetku Podílového fondu se v souladu se zákonem zachytí v účetnictví Podílového fondu na samostatném účtu pro zachycení změn ocenění. 3. Výnosy Podílového fondu vztahující se k běžnému roku jsou zejména: - příjmy z dividend akcií a z prodeje akcií - příjmy z úroků obligací a z prodeje obligací - ostatní příjmy z cenných papírů - příjmy z úroků vkladů - ostatní výnosy

4 4. Náklady Podílového fondu vztahující se k běžnému roku jsou zejména níže uvedené náklady: 4.1. a) průměrná pořizovací cena cenných papírů v okamžiku prodeje těchto cenných papírů. b) poplatky dle odst. 4.3 tohoto článku Náklady spojené s úplatou investiční společnosti zahrnující náklady, které investiční společnost vynaložila na : a) výplatu příjmů ze závislé činnosti členů představenstva a dozorčí rady Společnosti, jakož i další náklady na činnost Společnosti, b) poradenskou činnost, propagaci a reklamu Podílového fondu, c) obhospodařování Podílového fondu, d) zajištění styku Společnosti s podílníky, e) průzkum a analýzu finančního trhu, f) zařizování administrativních záležitostí ve prospěch Podílového fondu včetně vedení účetnictví, právních a notářských služeb, nákladů spojených s plněním informačních povinností podle 25, 26, 26a) Zákona a úhradu za služby spojené s nákupem či prodejem cenných papírů. Výše úplaty za obhospodařování majetku v Podílovém fondu je specifikována v článku VII, odst. 2 tohoto Statutu Poplatky, které nejsou součástí úplaty za obhospodařování Podílového fondu : - poplatky za vedení bankovních a majetkových účtů - poplatek za výkon funkce depozitáře - správní a soudní poplatky - daně - náklady na poštovné - náklady za audit, ověření účetní závěrky - poplatek za uveřejnění změn statutů v Obchodním věstníku - poplatky organizátorům trhu a provize obchodníkovi s cennými papíry za nákup a prodej cenných papírů mimo poplatků za služby SCP. 5. Výnosy Podílového fondu budou použity na úhradu výdajů uvedených v bodu 4 tohoto článku a vytvořený čistý zisk se použije: % se použije na reinvestice s cílem zvýšení hodnoty majetku v podílovém fondu. 6. Realizované kursové ztráty z prodeje majetku fondu se zahrnují do nákladů fondu, realizované kursové výnosy do výnosů fondu. 7. Čistý zisk tvoří rozdíl mezi výnosy a náklady fondu snížený o daně u těch částí příjmů, které podléhají zdanění. 8. Vlastní jmění (řádka 062 účetního výkazu Rozvaha) fondu je majetkem podílníků fondu, je tvořeno souhrnem aktiv ve vlastnictví fondu snížených o případné závazky. 9. Při změně ocenění majetku v důsledku změn kursů cenných papírů bude ve stejném poměru upravena výše majetku připadající na jeden podíl a zároveň se tato změna zachytí v účetnictví jako oceňovací rozdíl z přecenění majetku na samostatném účtu. Pokud hospodaření Podílového fondu skončí ztrátou, sníží se o tuto ztrátu majetek v podílovém fondu v souladu s 22 Zákona. 10. O stavu a pohybu majetku Podílového fondu vede Společnost účetnictví odděleně od svého majetku a majetku ostatních fondů, které obhospodařuje nebo jimž poskytuje svoje služby.

5 Článek VII. Obhospodařovatel Podílového fondu 1. Obhospodařovatelem Podílového fondu J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. Základní údaje o investiční společnosti Obchodní firma: J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka Investiční společnost je řádným členem AKAT ČR Akcionář: J&T BANKA, a.s % akcionář Sídlo: Pobřežní 14/297, Praha 8, IČ: Základní kapitál: ,-Kč 2. Úplata investiční společnosti za obhospodařování majetku v Podílovém fondu podle 27 Zákona činí 2% z průměrné roční hodnoty vlastního jmění v Podílovém fondu, která se vypočte jako průměr hodnoty vlastního jmění k poslednímu dni každého kalendářního měsíce. Úplata je splatná zálohově za každý kalendářní měsíc běžného roku. Z této úplaty jsou hrazeny investiční společnosti veškeré náklady spojené s obhospodařováním, kromě těch výdajů, které jsou v článku VI. uvedeny jako přímé náklady fondu. Článek VIII. Depozitář Podílového fondu Depozitářem Podílového fondu je Komerční banka a.s., se sídlem Praha 1, Na Příkopě 33, IČ: Článek IX. Uveřejňování zpráv o hospodaření Podílového fondu 1. V souladu s 25 Zákona Společnost uveřejní nejdéle do jednoho měsíce po skončení pololetí a do tří měsíců po skončení kalendářního roku písemnou zprávu o hospodaření Podílového fondu a roční účetní závěrku ověřenou auditorem v Obchodním věstníku a v místě sídla Společnosti. Tyto zprávy se předkládají též depozitáři, Komisi a prostřednictvím Komise Středisku cenných papírů. 2. Společnost bude uveřejňovat v souladu s 26 Zákona nejméně jednou za týden údaje o hodnotě podílového listu a hodnotě vlastního jmění v podílovém fondu. 3. Společnost bude uveřejňovat v souladu s 26 Zákona nejméně jedenkrát měsíčně za období předchozích tří měsíců údaj o počtu vydaných a odkoupených podílových listů a o částkách, za které byly podílové listy vydány a odkoupeny. 4. Informace o hospodaření Podílového fondu a veškeré další informace o činnosti Podílového fondu budou k dispozici v místě sídla Společnosti. Článek X. Státní dozor 1. Činnost Společnosti a činnost depozitáře podléhají podle 36 Zákona státnímu dozoru, který vykonává Komise. 2. Komise dohlíží na dodržování Zákona a Statutu Podílového fondu a dbá na ochranu zájmů podílníků. Mgr. Miloslav Zábojník, předseda představenstva

STATUT. AKRO otevřený podílový fond český, AKRO investiční společnost, a.s.

STATUT. AKRO otevřený podílový fond český, AKRO investiční společnost, a.s. STATUT AKRO otevřený podílový fond český, AKRO investiční společnost, a.s. OBSAH: I. Úvodní ustanovení II. Zaměření a cíle investiční politiky podílového fondu III. Zásady hospodaření s majetkem v podílovém

Více

Raiffeisen fond udržitelného rozvoje, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období

Raiffeisen fond udržitelného rozvoje, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 01.10.2017 - Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01.10.2017 - Měna: Kč ISIN kapitalizační

Více

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 1. 1. 2019-30. 6. 2019 Měna: Kč ISIN: CZ0008474442

Více

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2016-30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN: CZ0008474442 Jmenovitá hodnota podílového

Více

STATUT AKRO otevřený podílový fond energetiky, AKRO investiční společnost, a.s.

STATUT AKRO otevřený podílový fond energetiky, AKRO investiční společnost, a.s. STATUT AKRO otevřený podílový fond energetiky, AKRO investiční společnost, a.s. OBSAH: 1. Úvodní ustanovení 2. Činnost podílového fondu, depozitář podílového fondu 3. Podílové listy 4. Zaměření a cíle

Více

. 1 30.6.2013 30.6.2013 sestavené ke dni 31. 12. 2012 Název a sídlo účetní jednotky F-nadace Krásova 24 130 00 Praha 3 IČ: 604 49 837 F-nadace vznikla 25. července 1994 registrací u Obvodního úřadu

Více

Allianz penzijní společnost, a. s.

Allianz penzijní společnost, a. s. Allianz penzijní společnost, a. s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2016 Allianz penzijní společnost, a. s., se sídlem Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 256 12 603, zapsaná v obchodním

Více

Allianz penzijní společnost, a. s.

Allianz penzijní společnost, a. s. Allianz penzijní společnost, a. s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2018 Allianz penzijní společnost, a. s., se sídlem Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 256 12 603, zapsaná v obchodním

Více

Allianz penzijní společnost, a. s.

Allianz penzijní společnost, a. s. Allianz penzijní společnost, a. s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2015 Allianz penzijní společnost, a. s., se sídlem Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 256 12 603, zapsaná v obchodním

Více

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474442

Více

Allianz penzijní společnost, a. s.

Allianz penzijní společnost, a. s. Allianz penzijní společnost, a. s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2017 Allianz penzijní společnost, a. s., se sídlem Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 256 12 603, zapsaná v obchodním

Více

1.4 Povolení k činnosti udělilo Ministerstvo financí pod č.j. 324/50.058/1995 dne 25. 9. 1995

1.4 Povolení k činnosti udělilo Ministerstvo financí pod č.j. 324/50.058/1995 dne 25. 9. 1995 Článek 1 Základní údaje 1.1 Obchodní jméno: Generali penzijní fond a.s. (dále jen penzijní fond ) 1.2 Sídlo: Bělehradská 132, 120 84 Praha 2 1.3 Identifikační číslo: 63 99 84 75 1.4 Povolení k činnosti

Více

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01. 02. 2017-31. 07. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474848

Více

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 30. 10. 2015-30. 4. 2016, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost

Více

STATUT. otevřeného podílového fondu. EUROCOM otevřený podílový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST a.s.

STATUT. otevřeného podílového fondu. EUROCOM otevřený podílový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST a.s. STATUT otevřeného podílového fondu EUROCOM otevřený podílový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST a.s. 1. Základní údaje o fondu kolektivního investování (dále jen fond ) Název fondu: EUROCOM otevřený podílový

Více

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2019 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 1. 2. 2019-31. 7. 2019 Měna: Kč ISIN: CZ0008474848

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní Ulice Obec Větřní PSČ 382 11 E-mail Internetová adresa www.jip.cz Tel.

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s. Ulice Přadlácká 89 Obec Broumov PSČ 550 17 E-mail veba@veba.cz Internetová

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s. Ulice Sokolovská 138 Obec Praha 8 PSČ 186 00 E-mail Internetová adresa Jméno,

Více

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015 PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015 Obsah pololetní zprávy: strana 1. Obecné údaje o investiční společnosti.. 2 1.1. Identifikace společnosti 1.2. Organizační

Více

POLOLETNÍ ZPRÁVA. IFIS investiční fond, a.s.

POLOLETNÍ ZPRÁVA. IFIS investiční fond, a.s. POLOLETNÍ ZPRÁVA IFIS investiční fond, a.s. ZA OBDOBÍ 1.1. 30.6. 2018 I. INFORMACE O FONDU Název fondu IFIS investiční fond a.s. (dále jen Fond ) zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Pololetní zpráva. Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 30.

Pololetní zpráva. Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 30. Pololetní zpráva Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 0. červnu 200 a) Název podílového fondu a ISIN Bridge nemovitostní otevřený podílový

Více

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s.

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2017 společnosti STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. Obsah: I. Základní údaje o společnosti II. III. Údaje o základním kapitálu a cenných papírech Údaje o statutárních

Více

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond,

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond, , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008475027 Jmenovitá hodnota podílového

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008474376 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Pololetní zpráva speciálního fondu. Partners Universe 6, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s. za období I. VI.

Pololetní zpráva speciálního fondu. Partners Universe 6, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s. za období I. VI. Pololetní zpráva speciálního fondu Partners Universe 6, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s. za období I. VI. 2014 (vypracovaná v souladu s ustanoveními zákona č. 240/2013 Sb.,

Více

PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ

PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ J&T HIGH YIELD MONEY MARKET CZK otevřený podílový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a. s. (přejímající fond) a J&T HIGH YIELD MONEY MARKET CZK II otevřený podílový fond,

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty ve druhovém členění podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu

Více

IRON PROFILES, A. S. ÚČETNÍ ZÁVĚRKA

IRON PROFILES, A. S. ÚČETNÍ ZÁVĚRKA IRON PROFILES, A. S. ÚČETNÍ ZÁVĚRKA Účetní jednotka Obchodní firma: IRON PROFILES, a. s. Sídlo: Železná ulice 1, Železný Brod IČ: 12345678 Členové představenstva: Harald Schmied předseda představenstva

Více

Raiffeisen fond dluhopisových trendů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond dluhopisových trendů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2016-30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN: CZ0008474376 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474350 Jmenovitá hodnota podílového

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474376 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Adresa sídla. Identifikace kontaktní osoby pro informační povinnost. Obsah souboru. Údaje o auditu a auditorovi. Údaje o dalších osobách

Adresa sídla. Identifikace kontaktní osoby pro informační povinnost. Obsah souboru. Údaje o auditu a auditorovi. Údaje o dalších osobách Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů Základní údaje IČ 45192570 Obchodní firma Lázně Teplice nad Bečvou a. s. Ulice Obec Teplice nad Bečvou č.p. 63 PSČ 753 51 E-mail

Více

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2014

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2014 PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2014 Obsah pololetní zprávy: strana 1. Obecné údaje o investiční společnosti.. 2 1.1. Identifikace společnosti 1.2. Organizační

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s. Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s. Ulice Sokolovská 138 Obec Praha 8 PSČ 186 00 E-mail Internetová adresa vyhnisova@olympik.cz

Více

Pololetní zpráva otevřeného podílového fondu. Partners Universe 6. obhospodařovaného Partners investiční společností, a.s. za období I. VI.

Pololetní zpráva otevřeného podílového fondu. Partners Universe 6. obhospodařovaného Partners investiční společností, a.s. za období I. VI. Pololetní zpráva otevřeného podílového fondu Partners Universe 6 obhospodařovaného Partners investiční společností, a.s. za období I. VI. 2012 (vypracovaná v souladu s ustanoveními zákona č. 189/2004 Sb.,

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

Více

STATUT ING Penzijního fondu, a.s. I. Úvodní ustanovení

STATUT ING Penzijního fondu, a.s. I. Úvodní ustanovení STATUT ING Penzijního fondu, a.s. I. Úvodní ustanovení 1. ING Penzijní fond, a. s. (dále jen Fond ) se sídlem Nádražní 344/25, 150 00 Praha 5- Smíchov, IČO 6307 8074 je zapsán v obchodním rejstříku vedeném

Více

4. Povolení k činnosti udělilo Ministerstvo financí pod č. j. 324/61765/97 dne 10. 9. 1997.

4. Povolení k činnosti udělilo Ministerstvo financí pod č. j. 324/61765/97 dne 10. 9. 1997. Allianz penzijní fond, a. s. STATUT Účinnost od 12. 5. 2007 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Obchodní firma: Allianz penzijní fond, a. s. (dále jen Penzijní fond ) 2. Sídlo: Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha

Více

Příloha k účetní závěrce za rok 2012

Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Společenství Holešovice 869 Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Název: Společenství Holešovice 869 Sídlo: Osadní 869/30, Praha 7 Holešovice, 170 00 Právní forma: společenství vlastníků jednotek IČO: 282

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008474731 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen investiční společnost a.s. Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 0 Raiffeisen investiční společnost a.s. dále také Společnost OBSAH 02 Základní údaje o Společnosti 03 Seznam obhospodařovaných fondů 05 Finanční

Více

Stav v běžném období. Podpisový záznam statutárního orgánu nebo fyzické osoby, která je účetní jednotkou: Ing. Vladimíra Zíková

Stav v běžném období. Podpisový záznam statutárního orgánu nebo fyzické osoby, která je účetní jednotkou: Ing. Vladimíra Zíková PROFI-TEN a.s. Účetní závěrka k 31.12.2014 Minimální závazný výčet informací uvedený ve Vyhlášce č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně a doručením daňového přiznání za daň z příjmů

Více

Raiffeisen fond dluhopisových příležitostí, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond dluhopisových příležitostí, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2013 Raiffeisen fond dluhopisových příležitostí, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. 1 Název podílového fondu a identifikační označení podle mezinárodního

Více

ROZVAHA (BILANCE) ke dni 31.12.2008 - 37 - Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo

ROZVAHA (BILANCE) ke dni 31.12.2008 - 37 - Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč

Více

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2016-30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN: CZ0008474087 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Oznámení o změně statutu AKRO globálního akciového fondu, otevřeného podílového fondu AKRO investiční společnost, a.s.

Oznámení o změně statutu AKRO globálního akciového fondu, otevřeného podílového fondu AKRO investiční společnost, a.s. Oznámení o změně statutu AKRO globálního akciového fondu, otevřeného podílového fondu AKRO investiční společnost, a.s. AKRO investiční společnost, a.s. informuje podílníky o změnách provedených ve statutu

Více

2014 ISIN CZ0003501660

2014 ISIN CZ0003501660 Dodatek č. 1 k Prospektu dluhopisů ZONER software, a.s. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem 10 % p. a. v celkové předpokládané jmenovité hodnotě emise 200.000.000 Kč k datu emise nebo v průběhu emisní

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 00/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném

Více

PROSPERITA investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond globální. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2017

PROSPERITA investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond globální. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2017 PROSPERITA investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond globální Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2017 Obsah pololetní zprávy: strana 1. Obecné údaje o otevřeném podílovém fondu. 2 1.1. Název

Více

Raiffeisen fond flexibilního růstu, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond flexibilního růstu, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období končící 30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN: CZ0008474871 Jmenovitá hodnota podílového listu:

Více

Výroční zprávy k , ke dni zrušení důchodových fondů Allianz penzijní společnosti, a.s.

Výroční zprávy k , ke dni zrušení důchodových fondů Allianz penzijní společnosti, a.s. Výroční zprávy k 30. 6. 2016, ke dni zrušení důchodových fondů Allianz penzijní společnosti, a.s. Allianz důchodový fond státních dluhopisů Allianz konzervativní důchodový fond Allianz vyvážený důchodový

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008474293 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Tabulková část informační povinnosti investičních a podílových fondů

Tabulková část informační povinnosti investičních a podílových fondů Tabulková část informační povinnosti investičních a podílových fondů Základní údaje Název fondu (pro PF), CONSUS investiční fond Obchodní firma (IF): ISIN / SIN: ISIN / SIN: ISIN / SIN: CZ0008028305 Registrace

Více

1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU

1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU UniCredit Bank Czech Republic, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let 1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU Datum tohoto 1. dodatku

Více

Oznámení o pozastavení vydávání a odkupování podílových listů

Oznámení o pozastavení vydávání a odkupování podílových listů Oznámení o pozastavení vydávání a odkupování podílových listů Představenstvo společnosti Raiffeisen investiční společnost a.s., IČO: 29146739, se sídlem Hvězdova 1716/2b, Nusle, 140 78 Praha 4, zapsané

Více

výsledky hospodaření

výsledky hospodaření 48 výsledky hospodaření 49 výnosy a náklady Celkové výnosy společnosti v tis. Kč 2016 Tržby za teplo 1.030.640 Tržby za elektřinu 950.808 Tržby za chlad 11.868 Tržby za ukládání a likvidaci odpadů 57.534

Více

Raiffeisen fond dluhopisové stability, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen fond dluhopisové stability, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2016-30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN kapitalizační třídy: CZ0008474293 ISIN dividendové

Více

/14, 1, PSČ , IČ: V

/14, 1, PSČ , IČ: V Podle 84a odst. 4 zákona o kolektivním investování Česká národní banka schvaluje tyto změny statutu podílového fondu WOOD & Company Select Balanced Fund otevřený podílový fond, WOOD & Company investiční

Více

S T A T U T ALLIANZ TRANSFORMOVANÝ FOND, ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S.

S T A T U T ALLIANZ TRANSFORMOVANÝ FOND, ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S. S T A T U T ALLIANZ TRANSFORMOVANÝ FOND, ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S. Preambule Statut Allianz penzijního fondu, a. s., se mění v rozsahu změn přímo vyvolaných transformací Allianz penzijního fondu,

Více

Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu

Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu Felina ČR s.r.o. I. Obecné informace 1) Popis účetní jednotky Obchodní firma: Felina ČR s.r.o. Sídlo: Korunovační 6, Praha 7, 170 00 IČ: 49615840

Více

STATUT Conseq Transformovaného fondu Conseq důchodové penzijní společnosti, a.s.

STATUT Conseq Transformovaného fondu Conseq důchodové penzijní společnosti, a.s. STATUT Conseq Transformovaného fondu Conseq důchodové penzijní společnosti, a.s. Článek I Úvodní ustanovení 1. Název fondu: Conseq Transformovaný fond Conseq důchodové penzijní společnosti a.s. (dále jen

Více

Z P R Á V A V Ý R O Č N Í. STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. za rok společnosti. Obsah: I. Základní údaje o společnosti

Z P R Á V A V Ý R O Č N Í. STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. za rok společnosti. Obsah: I. Základní údaje o společnosti V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2016 společnosti STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. Obsah: I. Základní údaje o společnosti II. III. Údaje o základním kapitálu a cenných papírech Údaje o statutárních

Více

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond,

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Výroční zpráva za rok 2016 (sloučením fondu dochází k jeho zániku ke dni 10. 11. 2016) 1 Základní

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni (v celých tisících Kč)

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni (v celých tisících Kč) Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č.500/2002 Sb. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni 31.12014 (v celých tisících Kč) IČ 0 1 9 7 0 8 0 1 Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky

Více

Finanční zpravodaj 1/2014

Finanční zpravodaj 1/2014 Strana 12 Finanční zpravodaj 1/2014 9 Změna Českého účetního standardu č. 001 Účty a zásady účtování na účtech oznamuje Ministerstvo financí změnu Českého účetního standardu pro účetní jednotky, které

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474731 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Raiffeisen strategie progresivní, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019

Raiffeisen strategie progresivní, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019 Pololetní zpráva fondu za období 1. 1. 2019-30. 6. 2019 Měna: Kč ISIN: CZ0008475027 Jmenovitá hodnota podílového listu:

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti RENATEX CZ a.s., IČ 451 92 731, se sídlem K Myslivně 2140/61, Poruba, 708 00 Ostrava, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl

Více

Pololetní zpráva. Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 30.

Pololetní zpráva. Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 30. Pololetní zpráva Bridge nemovitostního otevřeného podílového fondu, FINESKO investiční společnost, a.s. zpracovaná k 30. červnu 2011 a) Název podílového fondu a ISIN Bridge nemovitostní otevřený podílový

Více

Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva k 30. 6. 2013 Raiffeisen investiční společnost a.s. 1 Základní údaje o investiční společnosti: Obchodní firma: Raiffeisen investiční společnost a. s. IČ: 29146739 Sídlo: Hvězdova 1716/2b,

Více

1 Předmět a rozsah úpravy Tato vyhláška upravuje a) způsob určení výše odměny a způsob výplaty odměny

1 Předmět a rozsah úpravy Tato vyhláška upravuje a) způsob určení výše odměny a způsob výplaty odměny Strana 8038 Sbírka zákonů č. 474 / 2013 Částka 183 474 VYHLÁŠKA ze dne 23. prosince 2013 o odměně likvidátora, nuceného správce a insolvenčního správce některých poskytovatelů služeb na kapitálovém trhu

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu

ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu DODATEK PROSPEKTU ZE DNE 17. 8. 2007 ČEZ, A. S. Dodatek Prospektu Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos 4,30 % p.a. v předpokládané celkové jmenovité hodnotě 7 000 000 000 Kč s možností navýšení objemu

Více

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013 Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2013 Příloha je sestavena dle 39 vyhlášky 500/2002 Sb. 1. Obecné údaje Obchodní firma: ČD Restaurant, a.s. Sídlo: Praha 3, Prvního pluku 81/2a, PSČ 130 11 IČ: 278

Více

ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA

ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31. prosince 2016 Roční závěrka je sestavená v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb. o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s vyhláškou č. 500/2002

Více

Raiffeisen strategie konzervativní, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019

Raiffeisen strategie konzervativní, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2019 Pololetní zpráva fondu za období 1. 1. 2019-30. 6. 2019 Měna: Kč ISIN: CZ0008474871 Jmenovitá hodnota podílového listu:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. Příloha č. 1 - Úplná účetní závěrka

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. Příloha č. 1 - Úplná účetní závěrka VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. Příloha č. 1 - Úplná účetní závěrka ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2013 ( v tisících Kč ) Obchodní firma a sídlo Severočeské vodovody

Více

Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen investiční společnost a.s. Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 0 Raiffeisen investiční společnost a.s. dále také Společnost OBSAH 02 Základní údaje o Společnosti 03 Seznam obhospodařovaných fondů 05 Finanční

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474871 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Konsolidovaná rozvaha k

Konsolidovaná rozvaha k Konsolidovaná rozvaha k 31.12.2002 AKTIVA CELKEM 3 993 316 3 800 365 3 206 238 A. Pohledávky za upsaný vlastní kapitál 0 0 16 B. Stálá aktiva 1 510 678 1 499 941 1 502 466 B. I. Dlouhodobý nehmotný majetek

Více

VLASTNÍ A CIZÍ ZDROJE FINANCOVÁNÍ AKTIV (STRUKTURA, PRACOVNÍ KAPITÁL, LIKVIDITA PODNIKU) 6.1 Vlastní zdroje základní kapitál, kapitálové fondy, fondy ze zisku, výsledek hospodaření za běžné období, za

Více

Rozvaha v plném rozsahu

Rozvaha v plném rozsahu Rozvaha v plném rozsahu Běžné účetní období Minulé úč. období 2013 Minulé úč. období 2012 Brutto Korekce Netto Netto Netto AKTIVA CELKEM 1 138 087-363 027 775 060 763 997 749 352 A. POHLEDÁVKY ZA UPSANÝ

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

ke dni IČO 73401

ke dni IČO 73401 Obchodní firma nebo jiný název účetní jedn. Zpracováno v souladu s vyhláškou ROZVAHA Bytové družstvo Příční 10-11 č. 500/2002 Sb. (BILANCE) ke dni 31.12.2013 Sídlo, bydliště nebo místo (v celých tisících

Více

P E V N O S T P O Z N Á N Í P E V N O S T P O Z N Á N Í 2 3

P E V N O S T P O Z N Á N Í P E V N O S T P O Z N Á N Í 2 3 PEVNOST POZNÁNÍ 2 3 4 5 IQLANDIA, Liberec 498 Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové 62 2 Techmania Science Center, Plzeň 217 574 Pevnost poznání, Olomouc 8 94 Planetárium Ostrava 125 762 PEVNOST POZNÁNÍ

Více

Pražská energetika Holding a.s. ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014

Pražská energetika Holding a.s. ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014 ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014 Výkaz zisku a ztráty (tis. Kč) Označ. Text Pozn. B. Výkonová spotřeba 2 935 3 114 B.2. Služby 2 935 3 114 + Přidaná hodnota -2 935-3 114 C. Osobní náklady

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 13. 02. 2017-31. 07. 2017 Měna: Kč ISIN kapitalizační třída A1: CZ0008475027 Jmenovitá

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Příloha k účetní závěrce sestavená za období 1.7.2014 30.6.2015 společnosti Shopinvest a.s. se sídlem náměstí 14. října 642/17 Smíchov, 150 00 Praha 5 IČ: 272 26 590 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Raiffeisen strategie konzervativní

otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Raiffeisen strategie konzervativní , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008474871 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo

Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo Daňový subjekt: IČ / DIČ: Sídlo účetní jednotky: Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo 25993291 / CZ25993291 Horní Maršov 102, 54226 HORNÍ MARŠOV Vybrané údaje z Rozvahy (bilance) pro podnikatele, ve

Více