REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE"

Transkript

1 REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE

2 REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE Vitality Rezidence nabízí zcela nový standard volby nového bydlení pro nezávislé a aktivní seniory, kteří chtějí žít kvalitní a důstojný životní styl reflektující jejich přání a potřeby. Bohaté vybavení a společenské zázemí určené výhradně pro rezidenty ubytuje váš jedinečný životní styl. veřejná restaurace klubový lounge s knihovnou kuchyňská a jídelní zóna kuřácký salónek herní a počítačový kout pohybové centrum společenský sál (kino sál) ordinace poradna komerční prostory venkovní relaxační zóna venkovní pétanque váš domov. vaše tempo. váš život.

3 Aktivní životní styl prospívá mysli, tělu i duchu, přispívá k vyšší kvalitě života. Vitality Rezidence nabízí široké spektrum služeb pro udržení plnohodnotného a aktivního života bez ohledu na věk a budoucí zdravotní stav. služby recepce Všem rezidentům jsou poskytovány standardní služby recepce v režimu 24/7, která se postará o veškeré aktivity související s chodem domu, zajištěním ostrahy objektu a okolí, monitoringu návštěv či vyřizování vzkazů nebo přebírání pošty. Jedná se o běžné recepční služby, služby základní zdravotní asistence pro případ tísňového volání, poskytnutí první pomoci a další individuální služby dle potřeb klientů. Personál vybavený světovým jazykem se postará o denní komunikaci týkající se vašeho pohodlí, organizace odebíraných služeb a dalších provozních záležitostí. Služby recepce jsou hrazeny v rámci běžných poplatků spojených s užíváním domu. Pohodlí domova Jak příjemné je mít v místě zajištěný úklid, žehlení, praní a z dovolené či z pravidelné procházky se vracet do vyvětraného a uklizeného bytu. Jste bezradní s výměnou žárovky nebo jen prostě nemáte čas? Pak péče o váš domov je připravena k vašim službám. péče o zdraví Pobyt v Rezidenci si můžete vychutnávat v klidu a bez zbytečných starostí o své zdraví. Kromě poskytování individuálních zdravotních služeb na základě indikace lékaře, které jsou hrazeny pojišťovnou, zajistíme kvalifikovanou návštěvu praktického lékaře nebo fyzioterapeuta, odborná poradenství a v případě potřeby zprostředkujeme i 24/7 domácí zdravotní péči, vše dle vašich přání a potřeb. podpora a asistence Pro plnohodnotný a aktivní život zajistí odborný personál celkovou péči o vaše pohodlí, ať už jde o doprovod k lékaři, asistenci na úřadech nebo pomoc s oblékáním, při osobní hygieně či s přípravou jídla. Prostě cokoli, co udrží váš životní komfort. volnočasové aktivity Různé druhy kurzů vaření, odborné semináře, stejně jako pohybové aktivity či návštěva kulturních akcí nabízí programová nabídka. Ať už půjde o historii, film či třeba zahradnictví, programová nabídka obohatí rezidenční bydlení, vytvoří příležitosti k přátelství a přinese radosti ze společenských aktivit. Základní služby a péče jsou nabízené všem rezidentům v rozsahu 10 hodin měsíčně a nad rámec základní nabídky je možné využít i na míru šité tematicky volitelné balíčky, které jsou zaměřené na zdraví, vitalitu, péči o domov či zcela individuálně je možné sestavit svůj vlastní rozsah osobní péče a poskytovaných služeb. Při volbě nového domova v Rezidenci Vitality budete připraveni na jakoukoli situaci a už se nikdy nemusíte stěhovat.

4 DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE Pobyt v Rezidenci si můžete vychutnávat v klidu a bez zbytečných starostí o své zdraví. Prostřednictvím smluvních partnerů zprostředkujeme i 24/7 domácí zdravotní péči, kvalifikovanou návštěvu praktického lékaře nebo fyzioterapeuta, vše dle vašich přání a potřeb. V rezidenci Vitality bude váš návrat k fyzické a duševní pohodě naší prioritou a budeme se snažit, aby byl tak rychlý, jak jen to bude možné. Jedná se o specializované domácí zdravotní služby zahrnující celou škálu léčebné a ošetřovatelské péče, které jsou poskytovány v pohodlí vlastního domova rezidenta nebo v ambulanci Vitality Rezidence. V rámci kvalifikované péče registrovaných zdravotních sester je poskytována zdravotní péče v oblastech jako jsou ošetřovatelská rehabilitace, aplikace injekcí, odběry krve a biologického materiálu, péče o stomie, dohled nad medikací léků a monitoring, péče o diabetiky, včetně edukace a zajištění kompenzačních a inkontinenčních pomůcek. Tyto služby jsou poskytovány obecně pacientům po úrazech, mozkových příhodách, dlouhodobé intenzivní ošetřovatelské péči, onkologickým a urologickým pacientům a pacientům v preterminálním nebo terminálním stádiu, a to pouze na základně indikace praktickým nebo ošetřujícím lékařem. V tomto případě je služba hrazena ze zdravotního pojištění a je pro rezidenty zdarma. Plně integrovaný zdravotní program klade důraz na pomoc rezidentům, aby získali zpět vlastní nezávislost. Integruje proaktivní i reaktivní služby, které zlepšují zdraví a kondici díky komplexní ošetřovatelské rehabilitaci a pohybovému cvičení. Při volbě nového domova v Rezidenci Vitality budete připraveni na jakoukoli situaci a už se nikdy nemusíte stěhovat.

5 DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE služba domácí zdravotní péče - ošetřovatelská je poskytována na základě doporučení registrujícího praktického, nebo ošetřujícího lékaře při hospitalizaci ve vlastním domácím prostředí je zaměřena zejména na udržení a podporu zdraví, navrácení zdraví a rozvoj soběstačnosti kdo službu poskytuje poskytovatel zdravotních služeb s oprávněním k poskytování zdravotních služeb všeobecná zdravotní sestra s registrací i s osvědčením k výkonu bez odborného dohledu, či nebo všeobecná sestra se specializovanou způsobilostí nejčastěji prováděné výkony ošetřovatelská rehabilitace, cvičení na lůžku, procvičení velkých kloubů, nácvik chůze s holí, berlemi či chodítkem aplikace injekcí odběry krve a biologického materiálu ošetřování a převazy ran, dekubitů, bércových vředů a jiných defektů péče o stomie (tracheostomie, colostomie, nefrostomie, urostomie) péče o permamentní močové katétry, kolostomie, jednorázové cévkování, klysmata dohled nad medikací léků a monitoring péče o diabetiky, včetně nácviku aplikací inzulínu edukace a reedukace pacientů a jejich rodinných příslušníků aplikace inhalační a léčebné terapie ošetřovatelská péče pacienta v terminálním stádiu kde jsou výkony poskytovány v domácím prostředí rezidentů v ambulanci, která je součástí rezidence

6 ZÁKLADNÍ SLUŽBY A PÉČE Vitality Rezidence nabízí zcela nový standard volby nového bydlení pro nezávislé aktivní seniory, kteří chtějí žít kvalitní a důstojný životní styl reflektující jejich přání a potřeby. Jak užitečné je mít v místě bydlení zajištěný úklid a údržbu, jak příjemné je mít snídani a večeři připravenou zkušeným personálem, a jak radostné je sdílet aktivity běžného života s ostatními. Nezávislý život představuje to, když s několika přidanými požitky se stává příjemnější a bez námahy. Kromě poskytovaných služeb recepce nabízí Vitality Rezidence základní služby v péči o vaše zdraví a domov včetně využití volnočasových aktivit v rozsahu 10 hodin měsíčně a je povinnou součástí při nákupu bytové jednotky. Jedná se o pomoc v domácnosti jako je úklid, praní a žehlení nebo z oblasti poskytování základní zdravotní podpory jako je např. měření krevního tlaku či vyzvednutí léků v lékárně. Služby jsou zajišťovány odborným personálem v pracovních dnech (po-pá) od 7:00 do 15:00 hodin. V ceně služeb je zahrnuta práce odborného managementu, který zajišťuje plynulý chod rezidence, plánování péče a její kontroly a organizace programu volnočasových aktivit a dále zajištění movitého vybavení (např. osobní automobil). Nad rámec základní nabídky je možné využít i na míru šité volitelné balíčky zaměřené na rozšířené služby v péči o domov, vitalitu a zdraví či zcela individuálně lze sestavit i svůj vlastní rozsah osobní péče a poskytovaných služeb s cílem ulehčit a pomoci v rámci běžných denních povinností a užívat si všeho, co máte rádi. Filosofií všech nabízených služeb je umožnit plnohodnotný a aktivní život v příjemném a přátelském prostředí. Vitality Rezidence plně respektuje zdraví a životní uplatnění jednotlivce a je v souladu se šesti oblastmi osobní spokojenosti, mezi které patří emoční, intelektuální, fyzické, sociální, duchovní a účelné.

7 služba péče o zdraví odborné poradenství měření krevního tlaku a tepu podpora a asistence vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití asistence při donášce nákupu a jeho uložení aktuální týdenní zpravodaj pohodlí domova výměna lůžkovin vč. praní a žehlení hygienická údržba lůžka praní a žehlení záclon, závěsů volnočasové aktivity fitness programy společenské aktivity vzdělávací programy ZÁKLADNÍ SLUŽBY A PÉČE četnost 2 hodiny/měsíc 4x měsíčně 1 hodina/měsíc 4x měsíčně 4 hodiny/měsíc 3 hodiny/měsíc a osobu Pokud není v položce služby přesně stanovena četnost, klient má možnost si tyto parametry volit do vyčerpání časového fondu. K balíčku služeb lze přiobjednat další služby na míru. Více v kapitole INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY.

8 VOLITELNÉ SLUŽBY Balíček DOMOV VITALITY Rezidence vám poskytne známé pohodlí domova a ubytuje váš jedinečný životní styl, takže si můžete vychutnat svobodu, flexibilitu a dělat to, co vám dělá radost. Pro rezidenty, kteří mají vyšší nároky a očekávání v péči o bydlení nabízí Vitality Rezidence rozšířené služby v balíčku DOMOV, kde lze nad rámec základních služeb a péče čerpat dalších 20 hodin v celkovém rozsahu 30 hodin měsíčně a to v pracovních dnech od pondělí do pátku, od 7:00 do 15:00 hodin. Všechny výhody a přednosti bohatého zázemí v rámci rezidenčního bydlení je možné využívat a přání, prozkoumejte a užívejte si v prostorách, které jsou určeny pro vás! Filosofií nabízených služeb je umožnit plnohodnotný a aktivní život v příjemném a přátelském prostředí. Už se nebudete muset starat o úklid svého bytu, nechte nám vzkaz a my se o vše postaráme. Ze svých výletů či kurzů vaření se budete vracet do vyvětraného, uklizeného bytu a budete se moci plně věnovat relaxaci nebo návštěvě rodiny.

9 služba péče o zdraví odborné poradenství měření krevního tlaku a tepu podpora a asistence vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití asistence při donášce nákupu a jeho uložení aktuální týdenní zpravodaj dohled a spolupráce při osobní hygieně a oblékání asistence při nakupování malý nákup pohodlí domova výměna lůžkovin vč. praní a žehlení hygienická údržba lůžka praní a žehlení záclon, závěsů velký úklid v domácnosti volnočasové aktivity fitness programy společenské aktivity vzdělávací programy balíček DOMOV četnost 2 hodiny/měsíc 4x měsíčně 9 hodin/měsíc 4x měsíčně 8x měsíčně 16 hodin/měsíc 3 hodiny/měsíc a osobu Pokud není v položce služby přesně stanovena četnost, klient má možnost si tyto parametry volit do vyčerpání časového fondu. K balíčku služeb lze přiobjednat další služby na míru. Více v kapitole INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY.

10 VOLITELNÉ SLUŽBY Balíček VITALITA Vitality Rezidence chápe, že životní styl seniorů je určován budováním osobních a trvalých vztahů s ostatními obyvateli i rodinnými příslušníky. Pro rezidenty, kteří ctí svou nezávislost, ale potřebují větší rozsah služeb a pomoc s některými denními aktivitami, aby si díky tomu mohli plně vychutnat kouzelnou rozmanitost Vitality Rezidence, je balíček VITALITA optimální volbou životního stylu. Nad rámec poskytovaných základních služeb a péče s ním získáte navíc 15 hodin v celkovém rozsahu 25 hodin měsíčně. prostě neztrácejte čas! Vychutnejte si společnou návštěvu výstavy, výlet do přírody nebo celou řadu kursů a seminářů organizovaných přímo v rezidenci. Životní styl seniorů je naší vášní. Čím více toho zkušený personál ví o našich rezidentech, tím lépe dokáže přizpůsobit služby a péči a posílí celkovou pohodu. Změní-li se potřeba rezidenta, tak proškolený personál doporučí změnu individuálního plánu služeb a péče v rámci nabídky, aby bylo vždy o rezidenta postaráno s úctou a respektem. Služby jsou zajišťovány v pracovních dnech (po-pá) od 7:00 do 15:00 hod. Zajděte si v klidu do pohybového centra, protáhněte se a relaxujte, už nemusíte nikam spěchat. Nebo se podělte s ostatními o svou vášeň pro vaření a předveďte své kulinářské umění. Zapomeňte na fronty v lékárně, stresující čekání,

11 služba péče o zdraví odborné poradenství měření krevního tlaku a tepu procvičování paměti podpora a asistence vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití asistence při donášce nákupu a jeho uložení aktuální týdenní zpravodaj pohodlí domova výměna lůžkovin vč. praní a žehlení hygienická údržba lůžka praní a žehlení záclon, závěsů volnočasové aktivity fitness programy společenské aktivity vzdělávací programy balíček VITALITA četnost 3 hodiny/měsíc 4x měsíčně 2 hodiny/měsíc 4x měsíčně 4 hodiny/měsíc 16 hodin/měsíc a osobu Pokud není v položce služby přesně stanovena četnost, klient má možnost si tyto parametry volit do vyčerpání časového fondu. K balíčku služeb lze přiobjednat další služby na míru. Více v kapitole INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY. Základním limitem pro poskytování balíčku je objednání služby ze strany minimálně 8 domácností v daném měsíci.

12 VOLITELNÉ SLUŽBY Balíček ZDRAVÍ Spokojenost a zdraví rezidentů je posláním a hlavní prioritou Vitality Rezidence. Pro náročné rezidenty, kteří se chtějí nechat opravdu rozmazlovat a přenechat všechny starosti zkušenému personálu, je určen balíček ZDRAVÍ. Nad rámec poskytovaných základních služeb a péče s ním získáte 40 hodin navíc v celkovém rozsahu 50 hodin měsíčně. Nemusíte se starat, jestli je všední den nebo víkend, Rezidence Vitality je vám k dispozici a za každých okolností zvyšuje váš životní komfort. Stačí jen zanechat vzkaz a jako mávnutím kouzelného proutku se vrátíte do uklizeného bytu, kde na vás bude čekat nákup přesně pro přípravu vaší večeře. Personál vám pomůže zasadit nové túje na zahrádku, doprovodí vás do divadla, nebo se během odpoledne zastaví, aby zkontroloval, zda je vše v pořádku. Prostě cokoliv, na co si vzpomenete. Zkušený personál pomůže i z oblasti výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, jako je podpora v kontaktu s rodinou a přáteli, podpora při sportovních aktivitách či pomoc s nácvikem a upevňováním motorických, psychických a sociálních schopností a dovedností. Žít život naplno znamená, že každý den se rezident rozhodne, jak stráví svůj čas, zatímco všechny individuální potřeby jsou uspokojovány zkušeným personálem. Služby jsou zajišťovány v pracovních dnech i o víkendu (po-ne) od 7:00 do 15:00 hod.

13 služba péče o zdraví odborné poradenství měření krevního tlaku a tepu procvičování paměti kontrola a upozornění užití léků jednoduché cvičení, protahování, udržování motoriky těla podpora a asistence vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití asistence při donášce nákupu a jeho uložení aktuální týdenní zpravodaj dohled a spolupráce při osobní hygieně a oblékání malý nákup doprovod k lékaři, do zdravotnického zařízení, na společenské akce doprovod a pomoc při jednání s úřady denní návštěva dohled a spolupráce při práci v domácnosti či na zahrádce pohodlí domova výměna lůžkovin vč. praní a žehlení hygienická údržba lůžka praní a žehlení záclon, závěsů malý úklid v domácnosti velký úklid v domácnosti volnočasové aktivity fitness programy společenské aktivity vzdělávací programy balíček ZDRAVÍ četnost 5 hodin/měsíc 4x měsíčně 17 hodin/měsíc 4x měsíčně 8x měsíčně 1x denně 16 hodin/měsíc 12 hodin/měsíc a osobu Pokud není v položce služby přesně stanovena četnost, klient má možnost si tyto parametry volit do vyčerpání časového fondu. K balíčku sužeb lze přiobjednat další služby na míru. Více v kapitole INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY.

14 INDIVIDUÁLNÍ SLUŽBY Vitality Rezidence poskytuje každému rezidentovi přesně to, co potřebuje. Představte si, co by pro vás Rezidence Vitality mohla udělat, abyste zde byli opravdu spokojení a šťastní. Venčení psa? Kontrola bytu, když jste na dovolené? Zalévání květin? Donáška oběda? Instalace Windows? Nebo chcete novou poličku do ložnice? Služby jsou zajišťovány v pracovních dnech (po-pá) od 7:00 do 15:00 hod. Snažíme se poskytovat našim obyvatelům krásné a příjemné prostředí k tomu, aby byli dlouhodobě šťastní a díky své moudrosti a bohatým životním zkušenostem mohli i nadále aktivně přispívat společnosti. Pokud nám dáte vědět, po čem toužíte, rádi vám vaše přání splníme v rámci INDIVIDUÁLNÍCH služeb. V rámci této skupiny služeb si můžete dle vlastního přání a výběru doplnit ostatní odebírané služby.

15 služba péče o zdraví odborné poradenství měření krevního tlaku a tepu jednoduché cvičení, protahování, udržování motoriky těla kontrola a upozornění užití léků procvičování paměti podpora a asistence aktuální týdenní zpravodaj vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití dohled a spolupráce při osobní hygieně a oblékání asistence při nakupování asistence při donášce nákupu a jeho uložení malý nákup doprovod k lékaři, zdravotnického zařízení, společenské akce doprovod a pomoc při jednání s úřady denní návštěva dohled a spolupráce při práci v domácnosti či na zahrádce velký nákup venčení psa péče o domácí zvíře péče o domácnost v nepřítomnosti IT specialista zajištění dopravy (forma a cena bude uveřejněna před zahájením provozu rezidence) pohodlí domova výměna lůžkovin vč. praní a žehlení hygienická údržba lůžka praní a žehlení záclon, závěsů praní a žehlení malý úklid v domácnosti velký úklid v domácnosti drobné údržbářské práce volnočasové aktivity fitness programy společenské aktivity vzdělávací programy min. rozsah služby 15 min. 5 min min. 30 min. 30 min. 20 min. 30 min. 30 min. 30 min. 90 min. 30 min. 120 min. 30 min.

16 Abecední seznam služeb a jejich popis Aktuální týdenní zpravodaj Pravidelně vydávaný zpravodaj o životě v rezidenci s celou řadou zajímavých informací (např. program plánovaných volnočasových aktivit, informace o nových službách a novinkách, seznam důležitých telefonních čísel apod.). Asistence při donášce nákupu a jeho uložení Vynesení nákupu do domácnosti rezidentů a následně asistenci při vybalení a uložení nákupu na své místo. Asistence při nakupování Služba je zajištěna v rámci území hl. města Prahy. Za přítomnosti asistenta si mohou rezidenti vyřídit potřebné nákupy potravin nebo jiných komodit. Denní návštěva Služba je zaměřena na kontrolu stavu a pohodlí rezidenta. Kontrola může být provedena osobně asistentem nebo telefonicky. Službu lze objednat pouze na měsíční bázi. Dohled a spolupráce při osobní hygieně a oblékání Služba nabízí zvýšení pocitu bezpečí a jistoty rezidentů. Je zaměřena na tělesné zdraví i duševní pohodu rezidentů. Dohled a spolupráce při práci v domácnosti či na zahrádce Možnost objednat asistenci při práci na zahrádce bytu např. sázení květin, bylinek apod. Dále je možné dohodnout asistenci v domácnosti. Dohled a spolupráce při přípravě jídla a pití Službu je možno poskytnout v domácnosti rezidentů, nebo ve společných prostorách. Jedná se o společné vaření a servírování jídel. Doprovod a pomoc při jednání s úřady Dle objednávky rezidentů je zajištěn doprovod a asistence při jednání s úřady. Doprovod k lékaři, do zdravotnického zařízení, na společenské akce Dle objednávky rezidentů je zajištěn doprovod např. k lékaři, do zdravotnického zařízení, na společenské akce nebo na návštěvu příbuzných. Drobné údržbářské práce Jedná se o drobné údržbářské práce v domácnosti rezidentů (přidělání poličky, kompletace nábytku, apod.) Fitness programy Volnočasové aktivity zahrnující meditace a cvičení v pohybovém centru. Program těchto volnočasových aktivit lze upravit a plánovat dle námětů a zájmu rezidentů. Položku lze objednat pouze jako součást balíčku služeb. Hygienická údržba lůžka Čištění a údržba lůžka suchou nebo mokrou cestou. Služba je kalkulována na 2 lůžka. IT specialista Služba správy a instalace IT zařízení (notebook, PC, tablety apod.). Jednoduché cvičení, protahování, udržování motoriky těla Služba je zaměřena na zvýšení tělesné kondice a zdraví rezidentů. Cvičení lze provádět v domácnosti rezidentů nebo v pohybovém centru. Kontrola a upozornění užití léků Možnost objednat kontrolu a upozornění na nutnost užití léků. Kontrola je prováděna telefonicky minimálně jednou denně, minimálně na období 1 měsíce. Služba je poskytována pouze v rámci balíčku. Malý nákup Dle potřeb rezidentů a jejich objednávky je zajištěn nákup potravin a dalších položek denní potřeby (max. 10 položek). Nákup je doručen a předán do domácnosti rezidentů. Malý úklid v domácnosti Služba obsahuje: vysypání odpadů - třídění odpadů s ohledem na životní prostředí; otevírání oken a větrání místností, mopování podlahových ploch v celé bytové jednotce, včetně mytí a stírání podlahových krytin (rozsah: 1+kk 30 min.; 2+kk 90 min.; 3+kk 120 min.).

17 Měření krevního tlaku a tepu Kontrolní a preventivní služba, jejímž pravidelným měřením je možno předcházet mnoha rizikovým onemocněním (ischemická porucha srdeční, cévní mozková příhoda apod.). Služba je poskytována pouze v rámci balíčku. Odborné poradenství Poskytování konzultací a poradenství zaměřené na oblast zdraví a životních situací člověka. Péče o domácí zvíře V době vaší nepřítomnosti bude zajištěna péče o domácího mazlíčka (podání stravy, vyčištění kočičí toalety apod.). Péče o domácnost v nepřítomnosti V době vaší nepřítomnosti bude zajištěn servis zalévání, větrání a kontrola bytu. Praní a žehlení záclon, závěsů Služba je poskytována včetně demontáže záclon, závěsů, omytí garnýží a parapetů, praní a žehlení. Služba je poskytována v domácnosti rezidentů. Praní a žehlení Jedná se o praní a žehlení prádla (v rozsahu 3 kg). Služba je poskytována v domácnosti rezidentů. Procvičování paměti Služba je zaměřena na trénink a posilování paměti a tím udržení její kondice např. formou hraní her, luštění křížovek či řešení hlavolamů. Společenské aktivity Volnočasové aktivity zahrnující vaření pro radost, programy v oblasti životního stylu, společné outdoorové aktivity, procházky a návštěvy kulturních akcí. Program těchto volnočasových aktivit lze upravit a plánovat dle námětů a zájmu rezidentů. Položku lze objednat pouze jako součást balíčku služeb. Velký nákup Dle potřeb rezidentů a jejich objednávky je zajištěn nákup potravin a dalších položek denní potřeby. Nákup je doručen a předán do domácnosti rezidentů. Velký úklid v domácnosti Služba obsahuje: vysypání odpadů - třídění odpadů s ohledem na životní prostředí; mytí, dezinfekce sociálních zařízení (umyvadlo, WC, dřez, vodovodní baterie); otevírání oken a větrání místností, setření prachu z dostupných ploch; odsátí pavučin; mopování podlahových ploch v celé bytové jednotce, včetně mytí a stírání podlahových krytinu (rozsah: 1+kk ; 2+kk = 120 min.; 3+kk 180 min.) Venčení psa V době vaší nepřítomnosti bude zajištěno venčení vašeho psa. Výměna lůžkovin vč. praní a žehlení Služba je poskytována v domácnosti rezidentů. Jedná se o převlékání, praní, sušení a žehlení lůžkovin. Služba je kalkulována na 2 lůžka. Vyzvednutí léků a zdravotních pomůcek Služba je zajištěna v rámci území hl. města Prahy. Jedná se o kombinaci možností, jako je vyzvednutí léků i pomůcek na základě předpisu lékaře, či vlastní žádostí rezidentů. Vzdělávací programy Volnočasové aktivity zahrnující semináře, kurzy na osobnostní růst a vzdělávání. Program těchto volnočasových aktivit lze upravit a plánovat dle námětů a zájmu rezidentů. Položku lze objednat pouze jako součást balíčku služeb. Zajištění dopravy Služba je zajištěna v rámci území hl. města Prahy. Zajištění odvozu rezidenta k lékaři nebo na jednání s úřady.

18 PÁR SLOV O PROVOZU Služby jsou zajišťovány stálým odborným personálem. Požadavky týkající se poskytovaných služeb (objednání či zrušení služby, úpravu termínů, nové podněty apod.) je možné sdělit osobně na recepci popř. telefonicky či em. Všechny poskytované služby a přehled jejich čerpání je evidován v elektronické formě. Služby jsou dle povahy poskytovány v prostorách rezidence, v bytě popř. mimo areál (služby typu doprovod, odvoz apod.). Informovat se o službách a novinkách je možné prostřednictvím recepce, pravidelně vydávaného týdenního zpravodaje, webových stránkách nebo u manažera provozu a služeb. Společnost LCC domácí péče, s.r.o. se již řadu let specializuje na poskytování služeb pro seniory a klienty se zdravotními problémy. Posláním naší společnosti je nabídnout našim klientů kvalitní služby v oblasti domácí péče a domácí zdravotní péče přímo v jejich přirozeném prostředí. Naším cílem je dosažení maximální kvality života našich klientů, aktivně podporujeme jejich samostatnost a nezávislost a respektujeme jejich individualitu, lidskou důstojnost a občanská práva. Veškeré poskytované služby se řídí etickým kodexem společnosti LCC domácí péče, s.r.o., ve kterém jsou uvedena veškerá práva a povinnosti rezidentů a pracovníků společnosti. Změny v odebíraných službách lze provádět na kvartální bázi. Veškeré uvedené služby se řídí vnitřním řádem služeb v rezidenci. Služby Domácí zdravotní péče se řídí svým vnitřním řádem služeb v rezidenci a přehled jejch čerpání je součástí zdravotnické dokumentace každého pacienta. Požadavky týkající se této péče je možné sdělit osobně nebo telefonicky v ordinaci, která je součástí rezidence. Rezidence bude vybavena recepcí, která bude zajišťovat chod domu a služeb, obsluha recepce bude vyškolena na první pomoc a vybavena minimálně jedním světovým jazykem. Veškeré uveřejněné skutečnosti mají pouze informační charakter a společnost SATPO si vyhrazuje právo změny. Všechny použité vizualizace mají ilustrativní charakter.

19 Zástupce společnosti SATPO s vámi rád prodiskutuje vaše požadavky a pomůže vám najít to nejvhodnější bydlení pro vaše stávající a budoucí potřeby. prodejní centrum SATPO prodej@satpo.cz l l investice do stáří exkluzivní lokalita komplexní služby moderní & bezbariérové flexibilní & ekonomické

20

REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE

REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE VÁŠ DOMOV. VAŠE TEMPO. VÁŠ ŽIVOT. exkluzivní lokalita l kvalita & design l komplexní služby l bezpečnost l bezbariérové & flexibilní l investice VITALITY REZIDENCE Vitality Rezidence

Více

REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE

REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE REZIDENČNÍ SLUŽBY A PÉČE VÁŠ DOMOV. VAŠE TEMPO. VÁŠ ŽIVOT. exkluzivní lokalita l kvalita & design l komplexní služby l bezpečnost l bezbariérové & flexibilní l investice VITALITY REZIDENCE Vitality Rezidence

Více

TYPY BALÍČKŮ PÉČE. cena balíčku BYDLENÍ je 1500,- Kč měsíčně na osobu

TYPY BALÍČKŮ PÉČE. cena balíčku BYDLENÍ je 1500,- Kč měsíčně na osobu TYPY BALÍČKŮ PÉČE 1. VARIANTA BALÍČEK BYDLENÍ komu je určen: Víceméně samostatným klientům, kteří v Zátiší využijí jen základní služby recepci jako formu prvotní asistence, fyzioterapii, restauraci a třeba

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB BALÍČEK SLUŽEB NABÍZÍME VE TŘECH VARIANTÁCH JISTOTA 12 ASISTENCE PÉČE 1 200 7 200 11 000

TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB BALÍČEK SLUŽEB NABÍZÍME VE TŘECH VARIANTÁCH JISTOTA 12 ASISTENCE PÉČE 1 200 7 200 11 000 TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB Balíček služeb je soubor předem vymezených a sjednaných služeb, za který ubytovaný klient platí měsíční paušální platbu. Jedná se zejména o pomoc se zajišťováním chodu domácnosti včetně

Více

ÚŘEDN[ HODINY Pondělí - Pátek 7.00-15.30 Nám. T. G. Masaryka 1,261 01 Příbram 1

ÚŘEDN[ HODINY Pondělí - Pátek 7.00-15.30 Nám. T. G. Masaryka 1,261 01 Příbram 1 ÚŘEDN[ HODINY Pondělí - Pátek 7.00-15.30 Nám. T. G. Masaryka 1,261 01 Příbram 1 KONTAKT Nám. T. G. Masaryka 1, 261 01 Příbram 1 tel./fax: 318635 050,777 942 520 e-mail: info@charita-pribram.cz ŘEDITELKA

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB.

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB. SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB www.pro-sen.eu Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s. je organizací, která nabízí ideální propojení zdravotní a sociální péče, kde kvalifikovaný

Více

Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby. v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s.

Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby. v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Rozsah poskytování sociální služby pro pana. Domov se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Poskytnutí ubytování

Více

Veřejný závazek. Odlehčovací služba

Veřejný závazek. Odlehčovací služba Účinnost od: 23.7.2015 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Ryjáčková Romana Vedoucí služby Ověřovatel: Bc. Ludmila Lacinová Schvalovatel: Správce dokumentace Mgr. Eva Šulcová Představitel

Více

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Poslání: V rámci pobytové služby je našim posláním komplexní péče o osoby se sníženou soběstačností, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické

Více

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře I. DENNÍ STACIONÁŘ 1. Vize Nebýt ve službě vidět Posláním denního stacionáře při Domově Dědina je formou celoročních ambulantních služeb poskytovat pomoc a podporu dospělým osobám s mentálním a kombinovaným

Více

Informační leták terénní pečovatelské služby

Informační leták terénní pečovatelské služby Vaše Harmonie o. p. s. Sídliště 1019, Šluknov 407 77 IČ: 22794581 DIČ: CZ22794581 Telefon / soc. pracovnice: 777 66 55 71 e-mail: vase.harmonie@seznam.cz web: www.vaseharmonie.cz Informační leták terénní

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace Obyvatelé areálu Domova Naším posláním je poskytování komplexních celodenních sociálních služeb

Více

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB Předmět: Zpracoval: Schválil: SAZEBNÍKY Fakultativní služby a úkony Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin Mgr. et Bc. Helena Franclová, DiS. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK

Více

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, 392 01 Soběslav a) obecná ustanovení Popis realizace poskytování sociálních služeb Domov pro seniory Budislav / dále jen Domov / je příspěvkovou

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

Základní informace pro zájemce

Základní informace pro zájemce Základní informace pro zájemce Kontakt: Hejnická 538, Praha 9 - Střížkov Vedoucí koordinátor pečovatelské služby: Mgr. Vendula Starostová Tel: 286 019 667 starostova@ssspraha9.cz Koordinátorka pečovatelské

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB HRABYNĚ, se sídlem Hrabyně 202, 747 67 Hrabyně 3, příspěvková organizace Ministerstva práce

Více

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10 BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM Specifikace Bydlení v Seniorském domě Bezpečný, komorní areál s asistenčními službami klasické i bezbariérové bydlení samostatné byty v dispozicích bytů 1+kk až 3+kk

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Vyhláška č. 505/2006 Sb.

Vyhláška č. 505/2006 Sb. Vyhláška č. 505/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 15. listopadu 2006, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění vyhlášky č. 166/2007 Sb., vyhlášky č. 340/2007 Sb., vyhlášky č.

Více

Příloha A Obsah a rozsah služby

Příloha A Obsah a rozsah služby Příloha A Obsah a rozsah služby Druh sociální služby Identifikátor sociální služby Forma poskytování služby Individuální okamžitá kapacita Skupinová okamžitá kapacita Počet lůžek Cílová skupina Místo poskytování

Více

Příloha 1A Obsah a rozsah služby

Příloha 1A Obsah a rozsah služby Příloha A Pověření Příloha 1A Obsah a rozsah služby Druh sociální služby Identifikátor sociální služby Forma poskytování služby Individuální okamžitá kapacita Skupinová okamžitá kapacita Počet lůžek Cílová

Více

c) výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti: upevňování získaných psychických a

c) výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti: upevňování získaných psychických a Posláním služby je poskytnout osobám se zdravotním postižením, zejména pak s mentálním a kombinovaným postižením podporu a pomoc směřující k samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti. Poskytnout podporu

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo INFORMACE PRO ZÁJEMCE Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB, Mikulášské náměstí 482/12, 669 02 Znojmo Centrum denních služeb je zařízení s denním

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I.

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Denní stacionář Ratolest

Více

S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E

S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E bydlení hospodaření finance volný čas samostatnost získání dovedností poradenství nácviky vztahy práce PRO KOHO TU JSME osoby, které vedou rizikový způsob života

Více

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka O B Č A N S K É S D R U Ž E N Í Jasněnka, občanské sdružení IČO : 63729521 tel : 585 051 076 Jiráskova 772, Uničov 783 91 jasnenka-os@volny.cz www.jasnenka.cz Popis činností poskytované služby ve Stacionáři

Více

Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová

Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová Kolektiv Homedica, s.r.o. Historie Agentura byla založena roku 1997 a v roce 1998 registrována na krajském úřadě, tudíž působí na Hodonínsku

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce Seznamte se s výhodami státem registrované terénní sociální služby Společnosti Společně proti času o.p.s. Váš partner pro spokojené stáří ve Vašem domácím prostředí Společně s naší péči a pomocí při každodenních

Více

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon:

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: O D B O R K A N C E L Á Ř H E J T M A N A čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: 28. 5. 2012 vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: 386 720 225 *KUJCP00SGOCC* KUJCP00SGOCC Odpověď na žádost o poskytnutí informace

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

Sociální rehabilitace

Sociální rehabilitace Sociální rehabilitace Koncept ucelené rehabilitace - součást konceptu ucelené rehabilitace - pojem ucelená rehabilitace - překlad anglického termínu comprehensive rehabilitation comprehensive - úplný,

Více

Vnitřní předpis č. 33 /2014. Veřejný závazek. Obsah: 1 - Služba DOZP Všebořice 2 - Služba Chráněné bydlení

Vnitřní předpis č. 33 /2014. Veřejný závazek. Obsah: 1 - Služba DOZP Všebořice 2 - Služba Chráněné bydlení Domovy pro osoby se zdravotním postižením Ústí nad Labem, příspěvková organizace, středisko DOZP Všebořice Pod Vodojemem 312/3C, 400 10 Ústí nad Labem, IČ 751 49 541 Vnitřní předpis č. 33 /2014 Veřejný

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Sociální služby Lanškroun Pečovatelská služba NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01

Více

Oblastní charita Strakonice

Oblastní charita Strakonice www.charita-strakonice.cz Oblastní charita Strakonice Oblastní charita Strakonice (dále OCH) je samostatnou organizační jednotkou církve s vlastní právní subjektivitou. OCH je profesionálním registrovaným

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP

Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP HC11 - Zavedení, ukončení domácí zdravotní péče, administrativní činnost sestry v domácí zdravotní péči Jedná se o první a poslední návštěvu klienta v domácí zdravotní

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o sociálních službách na Oprávnění k poskytování služby (rozhodnutí o registraci) sociální službu Plnění povinností poskytovatele uvedených v

Více

Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba. PRAVIDLA Zveřejňování informací

Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba. PRAVIDLA Zveřejňování informací Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba PRAVIDLA Zveřejňování informací Název předpisu: INF Vydání č.: 8 Výtisk č.: Jméno a příjmení, funkce Podpis Datum Vypracoval: Schválil: Bc. Regina Sýkorová

Více

Úhrady za činnosti platné od Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka

Úhrady za činnosti platné od Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka Úhrady za činnosti platné od 1. 8. 2017 Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka Základní činnosti stanovené dle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních

Více

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou I. Základní identifikační údaje Název zařízení: Domov U Anežky, poskytovatel sociálních služeb Adresa zařízení: nám. 17. listopadu 703, 294 71 Benátky nad Jizerou

Více

Základní veřejné prohlášení

Základní veřejné prohlášení Domov sociálních služeb Slatiňany Základní veřejné prohlášení Domova sociálních služeb Slatiňany Druh sociální služby Chráněné bydlení Poslání sociální služby Motto: Ukaž mi směr, cestu už najdu sám Posláním

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č. 1 Poskytovatel: Domov seniorů Břeclav Druh poskytované služby: denní stacionář 46 Název a místo realizace poskytované sociální služby: Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Na Pěšině

Více

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, 696 42 Vracov Název: Pečovatelská služba Vracov Informace, kontakt: Pečovatelská služba Vracov je organizační složkou města Vracov. Je

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS )

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS ) CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory - Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně/měsíčně) a) jednolůžkový pokoj - 190,- Kč / b) dvoulůžkový pokoj - 175,-

Více

Organizační řád pečovatelské služby

Organizační řád pečovatelské služby Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Organizační řád pečovatelské služby I. Základní ustanovení veřejný závazek I.1 Úvod Poskytovatelem pečovatelské služby je Město Šenov,

Více

Centrum sociálně zdravotních služeb. Ředitel: PhDr. Jindřich Kadlec

Centrum sociálně zdravotních služeb. Ředitel: PhDr. Jindřich Kadlec Centrum sociálně zdravotních služeb Ředitel: PhDr. Jindřich Kadlec Praha 6 - Bendova 1121 / 5 tel. 235 314 141, fax 235 300 474 Úvodem Centrum sociálně zdravotních služeb (dále CSZS) je samostatná příspěvková

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČ: 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ:

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ: Organizace: Příspěvková organizace Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, 543 74 IČ: 751 26 711, ZALOŽENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Organizace byla zřízena na základě rozhodnutí zastupitelstva obce 21.11.2007. Její

Více

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 1. Jméno, příjmení a titul žadatele:... 2. Bydliště: 3. Telefon:... 4. Kontaktní osoba:.. Bydliště: Telefon: 5. Žádám o poskytnutí pobytové odlehčovací

Více

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č.ú. 35 4327880247/0100 Sazebník fakultativních služeb pro uživatele sociální služby

Více

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty Veřejný závazek Veřejný závazek Chráněného bydlení Vejprty je základní charakteristikou této registrované sociální služby a určuje pravidla jejího fungování. Všichni zaměstnanci se řídí tímto Veřejným

Více

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní Seznam poskytovaných činností Zvolené činnosti 1) Popis činností Cena poskytnutí ubytování Jednolůžkový pokoj Vícelůžkový pokoj 200 Kč / den 180 Kč / den poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta Ceník Od 1. ledna 2007 nahradila dávku zvýšení důchodu pro bezmocnost nová dávka, příspěvek na péči ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. (dále jen PNP )

Více

Tento dokument je majetkem Městského ústavu sociálních služeb Jirkov Strana 1

Tento dokument je majetkem Městského ústavu sociálních služeb Jirkov Strana 1 Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí pečovatelské služby Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení A - platnost od Požadavky dle zákona o

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení A - platnost od Požadavky dle zákona o GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení A - platnost od 1.2.2018 Požadavky dle zákona o sociálních službách na Oprávnění k poskytování služby (rozhodnutí o registraci) sociální službu Plnění povinností poskytovatele

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26,

Více

DOMOV DŮCHODCŮ ÚSTÍ NAD ORLICÍ

DOMOV DŮCHODCŮ ÚSTÍ NAD ORLICÍ DOMOV DŮCHODCŮ ÚSTÍ NAD ORLICÍ Domov důchodců Ústí nad Orlicí poskytuje komplex sociálních služeb, které si kladou za cíl umožnit seniorům a osobám s demencí plnohodnotný život s přihlédnutím k individualitě

Více

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k pobytové sociální službě

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k pobytové sociální službě Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE k pobytové sociální službě Domov se zvláštním režimem 1 Poslání domova se zvláštním režimem poskytování

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

SAZEBNÍK ÚHRAD PLATNÝ OD 1. 3. 2012. Poskytnutí ubytování, které má znaky domácnosti, včetně praní a drobných oprav ložního prádla a ošacení, žehlení.

SAZEBNÍK ÚHRAD PLATNÝ OD 1. 3. 2012. Poskytnutí ubytování, které má znaky domácnosti, včetně praní a drobných oprav ložního prádla a ošacení, žehlení. SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ Chráněné bydlení V Aleji 434, 734 01 Karviná - Ráj ------------------------------------------------------------------------------------------------- SAZEBNÍK ÚHRAD PLATNÝ OD 1.

Více

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb 1. skupina - Klient s nízkou mírou podpory Pomoc při zvládání

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA OBSAH: POSLÁNÍ SLUŽBY KOMU JE SLUŽBA URČENA CÍLE SLUŽBY ZÁSADY PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY ROZSAH A KAPACITA POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY KDE A

Více

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele)

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele) Domovinka Třebíč denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením Gen. Sochora 705, Třebíč, tel: 568 851 146, 604 583 529 Příloha č. 1 ke smlouvě ze dne. Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení

Více

Ceník služeb. Město Hlinsko

Ceník služeb. Město Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo nám.1, 539 01 Hlinsko Dům s pečovatelskou službou Adámkova 677, 539 01 Hlinsko kontakty: tel.: 469 311 582, služ.mobil: 723 690 540 tel.vedoucí DPS: 723 514 078, 461 100 893 Ceník

Více

Vnitřní předpis ITY z.s. č. 1/2017

Vnitřní předpis ITY z.s. č. 1/2017 Vnitřní předpis č. 1/2017 1. Cíle a předmět činnosti spolku 2. Organizační řád 3. Kompetence pracovníků v sociální službě 4. Práva a povinnosti zaměstnanců 5. Nouzové a havarijních situace 6. Závěrečné

Více

ČÁST PRVNÍ ZPŮSOB HODNOCENÍ ÚKONŮ PÉČE O VLASTNÍ OSOBU A ÚKONŮ SOBĚSTAČNOSTI PRO ÚČELY STANOVENÍ STUPNĚ ZÁVISLOSTI

ČÁST PRVNÍ ZPŮSOB HODNOCENÍ ÚKONŮ PÉČE O VLASTNÍ OSOBU A ÚKONŮ SOBĚSTAČNOSTI PRO ÚČELY STANOVENÍ STUPNĚ ZÁVISLOSTI VYHLÁŠKA č. 505/2006 Sb. ze d 15. listopadu 2006, kterou se provádějí některá ustvení zákona o sociálních službách Ministerstvo práce a sociálních věcí ství podle 119 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Odbor sociálních služeb a sociální práce

Odbor sociálních služeb a sociální práce Stanovisko MPSV k otázce rozšíření registrace u sociální služby sociální rehabilitace o cílovou skupinu osob žijících v sociálně vyloučených lokalitách Zákon o sociálních službách nehovoří nikde o tom,

Více

Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 119 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách:

Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 119 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách: ÚPLNÉ ZNĚNÍ VYHLÁŠKY č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustvení zákona o sociálních službách, jak vyplývá ze změn provedených vyhláškami č. 166/2007 Sb. a č. 340/2007 Sb. Ministerstvo práce a

Více

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Název poskytovatele sociální služby (příjemce) Město Rotava IČO 259551 Název služby Druh sociální služby (dle zákona o sociálních službách) Pečovatelská

Více

Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb na Dačicku

Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb na Dačicku KOMUNITNÍ PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ORP DAČICE registrační číslo: CZ.1.04/3.1.03/ 5.00032 Tato akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost a

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Chářovská 785/85, Pod Cvilínem, 794 01 Krnov Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26, 793

Více

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ÚDAJE O ZÁJEMCI O SLUŽBU Jméno a příjmení: datum nar.: Trvalé bydliště: Skutečné bydliště: číslo telefonu: rodinný stav: BYTOVÉ PODMÍNKY ZÁJEMCE Dosud bydlel/a: v bytě v rodinném

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně) a) jednolůžkový pokoj - 175,- Kč b) dvoulůžkový pokoj - 160,- Kč c) třílůžkový

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ Posláním Geriatrického centra Je nabízet a zajistit takovou míru podpory seniorům, kterou skutečně potřebují při řešení nepříznivých sociálních situací

Více

Vila Vančurova o.p.s.

Vila Vančurova o.p.s. Vila Vančurova o.p.s. Kontaktní údaje Adresa: Vila Vančurova o.p.s. Vančurova 1217/5 746 01 Opava E mail Web: reditel@vilavancurova.cz socialni.pracovnice@vilavancurova.cz recepce@vilavancurova.cz http://www.vilavancurova.cz

Více

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714 Směrnice č. 11 Název směrnice: Provozní řád Tento provozní řád je přílohou smlouvy o poskytování služby osobní asistence a je závazný jak pro klienty CP ZPS, tak pro zaměstnance Centra pomoci pro zdravotně

Více

NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB

NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB ORGANIZACE ZŘÍZENÉ MČ PRAHA 10 Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10,p.o. str. 2-20 Léčebna dlouhodobě nemocných Vršovice str. 21-22 Údaje platné ke

Více

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, 602 00 Brno Realizace Terénní osobní asistence 1 TERÉNNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Identifikační číslo: 276 818 66 Identifikátor: 66 144 16 Název zařízení:

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A POMOCI CHRUDIM

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A POMOCI CHRUDIM CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A POMOCI CHRUDIM Adresa : Soukenická 158 537 01 Chrudim Telefon : 469 638 209 recepce (pondělí - pátek od 7,00 hodin do 15,30 hodin) Fax : 469 630 470 E-mail : centrum@socialni-sluzby.cz

Více

Výroční zpráva rok 2016 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov

Výroční zpráva rok 2016 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov Výroční zpráva rok 2016 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, 696 42 Vracov Název: Pečovatelská služba Vracov Informace, kontakt: Název organizace: Pečovatelská služba Vracov Zřizovatel: Město Vracov,

Více

ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44

ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44 ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44 Údaje o poskytované sociální službě. 1. Název a místo zařízení nebo místo poskytování sociální služby. Název: Centrum sociálních služeb Tloskov Sídlo:

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Popis činností Cena kód

Popis činností Cena kód Seznam poskytovaných činností Zvolené činnosti 1) Popis činností Cena kód poskytnutí ubytování Jednolůžkový pokoj 200 Kč / den 020201 Vícelůžkový pokoj 180 Kč / den 020202 poskytnutí stravy nebo pomoc

Více

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče v Denním centru Žirafa Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1.. (jméno a příjmení). (datum narození).. (trvale bytem) v textu smlouvy dále jen

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-011-16 ze dne 3.10.2016 Sazebníky úhrad služeb poskytovaných příspěvkovou organizací Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace

Více