Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004"

Transkript

1 Zápis z jednání RM Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, PaedDr. Borkovcová, p. Kolomý, Mgr. Dvořáček, p. Jurča, RNDr. Sitová, Ing. Obr. Omluven: p. Kolomý Pan starosta zahájil jednání rady, přivítal přítomné členy RM. Uvedl, že Mgr. Strnad nahlásil příchod zhruba okolo hod. Pan Střecha se opozdí cca o 10 min. Členové RM se na návrh pana starosty dohodli, že jednání příštích RM bude začínat od hod. Navrhl, aby se dnešní jednání RM řídilo tímto programem: Program : Schválení programu Kontrola úkolů Interpelace členů rady Investiční záležitosti Finanční záležitosti Majetkové záležitosti Pravidla, vyhlášky Různé Program bude přizpůsoben příchozím návštěvám. Kontrola úkolů Pan starosta přednesl úkoly, které byly a nebyly splněny. Mgr. Baborák uvedl, že technické provedení sloupků na nám. A. Jiráska není, v této věci nezjistil spolu nic nového. Zjistí zkušenosti s parkováním od ředitele ZŠ Jiráskova, ZUŠ, KC, TS a MěP. Na příštím jednání RM podá radním zprávu. Informoval, že firma Ahold si u TS objedná přemístění stojanu na jízdní kola, aby se nekřížili řidiči os. automobilů s cyklisty. Pan tajemník upřesnil, že veškeré úkoly jemu zadané byly splněny. Interpelace členů rady Pan Střecha uvedl, že z kontrol MBP není smlouva na pronájem skautského střediska Dikobraz. Ing. Šebrle poznamenal, že Dikobraz má smlouvu přímo s městem. Úkol pro TS na cvičišti odstranit zlomenou větev a opravit zábradlí, které bylo poničeno pádem uschlé větve. Doporučil také častější vynášení odpadků v tomto areálu. Tento úkol zajistí Mgr. Baborák prostřednictvím TS. Pan starosta nadnesl, aby radní přemýšleli o lepším využití městské tržnice. Úkol byl zadán komisi pro kulturu a cestovní ruch, MPK, stavební, sportovní všechny jmenované komise mají navrhnout efektivnější využití prostor městské tržnice. Investiční záležitosti Na jednání RM přizván Ing. Urban, vedoucí investičního odboru. Přemístění autobusové zastávky v D. T. Ing. Urban doplnil, že PČR trvá na vybudování chodníku k SZeŠ, toto je jejich podmínka.

2 Zápis z jednání RM Ing. Šebrle doporučil akci realizovat. Pan Střecha nesouhlasil s realizací přemístění zastávky. Jako předseda finančního výboru upozornil na nedostatek finančních prostředků. Akce je velmi nákladná. Ing. Šebrle doplnil, že tato akce byla navrhnuta z důvodu lepšího vzhledu parku a větší bezpečnosti. Podmínky by se tímto zlepšily. Pan Střecha doporučil zkultivovat prostředí a ponechat stávající zastávku. Akce by nebyla tak drahá. Ing. Šebrle upozornil na vzrůstající provoz v této části města. Doc. Maixner doporučil realizaci akce. Definitivní úpravy by se realizovaly postupně (restaurátorské práce pomníku, aj.). Pan Střecha upozornil, že rozpočtovaná částka byla překročena trojnásobně, což je velmi moc. MUDr. Krejčová nesouhlasila s projektovanou částkou, vznesla dotaz, jak je možný trojnásobný růst projektované částky. Kdo vypracovával projekt na tuto akci. Ing. Urban odpověděl, že původní studii vypracoval Ing. Němec, který neohledal řádně plochu a při podrobnějším projektování se zjistila spousta věcí, které je třeba udělat při této akci (kabely vysokého napětí, plyn, odvodnění, aj.). Doc. Maixner vznesl dotaz, nač je studie Ing. Němce, když nezohlední žádné věci. Materiál je k ničemu a přesto za něj město platí. Pan Střecha uvedl, že je proti vybudování a přemístění autobusové zastávky. Doporučil raději výstavbu šaten pro fotbalisty v Dolním Třešňovci. Pan starosta souhlasil s Doc. Maixnerem ohledně zbytečné studie Ing. Němce. Vytknul celou akci Ing. Šebrlemu a investičnímu odboru. Pro vysvětlení p. Střechovi uvedl, že přesun zastávky byl navržen z toho důvodu, že na stávajícím místě není odbočovací pruh a to ani na jedné straně a že stávající zastávka je v nepřehledném místě. Doc. Maixner navrhl projednávaný bod vrátit k důkladnějšímu posouzení investičnímu odboru a navržení jiné varianty přemístění. K projednávanému bodu proběhla diskuse, závěr investiční odbor vyhodnotí celou akci a podá zprávu na příštím jednání RM. Pan Střecha upozornil, že silnice není až tak příliš úzká, jak tvrdí ostatní radní, připomenul parkování samotných členů ZM při jednání ZM na sále v hostinci U Zlatky. Bod byl stažen z programu jednání. Vykácení vzrostlého jalovce u pekárny na ul. T. G. Masaryka MUDr. Krejčová doporučila použít podzemní vrták. Tento nápad jí byl vyvrácen Ing. Urbanem kabely jsou velkého průměru napětím a tímto způsobem se nelze vyhnout pokácení jalovce. Jalovec nelze ani přesadit, protože dřevina je příliš stará. Pokácení je nutné k další výstavbě bytového domu Sokolská.

3 Zápis z jednání RM RM souhlasí s podáním žádosti na odbor životního prostředí o pokácením vzrostlého jalovce na p.p.č. 3680/7 v k.ú. Lanškroun. Zápis z kontrol. dne VSHLP Ing. Urban krátce okomentoval situaci stavby VSHLP, vše ostatní je uvedeno v zápisech z kontrolních dnů. Hokejisté nesplnili ani jednu ze slibovaných věcí. Vytěžená zemina by mohla být použita na cyklotrialovou trať v areálu VSHLP (mezi VSHLP a sadem bojovníků za svobodu). Ing. Šebrle uvedl, že tento záměr nebyl doposud nikdy uveden. Pan Střecha nesouhlasil s tímto záměrem vybudování cyklotrialovoé trasy může být úplně na jiném místě. Pan starosta upřesnil celou situaci oficiální hřiště, zde nebude. Byl by zde pouze kopec hlíny, který by se určitým způsobem upravil a děti by zde mohly jezdit na kolech. Pan Střecha upřesnil, že toto místo by mělo být využito úplně jinak zasíťovaný areál, nová VSHLP, restaurace,.... Toto bude velmi lukrativní místo, na kterém by se nejvíce hodila výstavba hotelu (sportovní kluby,... a tím lepší využití a zázemí pro VSHLP). Mgr. Baborák podotknul, že minulý týden proběhlo jednání mezi ním a p. Chládkem (skateboard, cyklotriál). Ing. Urban uvedl, že zemina v areálu je, může být navezena na jedno místo a bude využita jako sáňkovací kopec. Tuto variantu navrhl p. Střecha a ostatní radní souhlasili. Pan starosta doplnil, že ministr financí vydal příkaz na převod 16 mil. Kč na výstavbu VSHLP v letošním roce. RM bere na vědomí zápisy č. 8 ze dne a č. 9 ze dne z kontrolního dne stavby Víceúčelová sportovní hala s ledovou plochou, ulice Za Střelnicí, Lanškroun. Doc. Maixner vznesl dotaz, proč je při výstavbě b.j. na ul. Sokolská je použita skeletová konstrukce, která je dražší než klasické zdění. Ing. Urban uvedl, že bylo předáno staveniště pro výstavbu domova důchodců, součástí jsou obrovské zemní práce (jedno podzemní podlaží, jedná se cca o 7tis. m 3 ). Finanční záležitosti Na jednání RM přizvána Ing. Novotná, vedoucí finančního odboru. Rozpočtová opatření Ing. Novotná uvedla, že v rozp. opatření jsou začleněny různé dotace dle přílohy. Doc. Maixner doporučil hradit náklady na vydání publikace starých fotografií z fondu ZM a neuvádět částku v rozpočtu. RM doporučuje ZM schválit rozpočtová opatření č. 3 v položkách 21 až pro: 6, nepř.: 2 Jednání RM opustili Ing. Urban a Ing. Novotná, na jednání RM přizván p. Mareš, ředitel MBP. Dohoda o výměně bytu Pan Mareš doporučil schválit záměr směny.

4 Zápis z jednání RM RM souhlasí s výměnou bytu (žádost č.j /2004/sek ze dne ) mezi paní Květuší Šperlichovou, Lanškroun a paní Janou Langerovu, Lanškroun. pro: 5, nepř.: 2 Žádost pí. Švestkové - holobyt Mgr. Baborák doplnil, že žádající kladou podmínky městu. MUDr. Krejčová doporučila umístit žádajícího do ústavu, který doporučí jeho ošetřující lékař. Žadatel je velmi agresivní alkoholik a epileptik, který má záchvaty.... RM bere na vědomí žádost (č.j /2004/sek ze dne ) paní Ludmily Švestkové, Lanškroun o přidělení holobytu pro jejího syna Milana Švestku, Lanškroun a konstatuje, že město v současné době nemá žádný vhodný byt ani ubytování k dispozici. Žádost pí. Valenkové přidělení bytu Poslední žádosti o dotace se podávají max. do 15. října RM bere na vědomí žádost (č.j /2004/sek ze dne ) paní Alviny Valenkové, Jaroměř- Josefov o přidělení bytu v rámci státního integračního programu na podporu bydlení osob s přiznaným azylem a konstatuje, že město v současné době nemá žádný vhodný byt k dispozici. Žádost p. Štěpanovského výměna bytu Pan Mareš nedoporučil přistoupit na předložený návrh. MUDr. Krejčová upřesnila záměr p. Štěpanovského, který se chce přestěhovat do většího bytu. Pan Mareš podotknul, že tento větší byt by měl být obsazen rodinou z pivovaru. K projednávanému bodu proběhla diskuse ze které vyplynulo, že by město nemělo bránit výměně bytu. Pan starosta přednesl návrh usnesení: RM bere na vědomí žádosti (č.j. 7389/2004/sek ze dne a č.j /2004/sek ze dne ) pana Miloše Štěpanovského, Lanškroun o výměnu bytu v domě čp. 244 Ostrovské předměstí, v Kollárově ulici za větší v témže domě a souhlasí s výměnou bytu dle návrhu. Příchod Mgr. Strnada v hod. Žádost manželů Fiedlerových výměna bytu Mgr. Baborák uvedl, že žadatelé ústně stáhli svůj návrh, nicméně návrh byl podán ústně. RM bere na vědomí žádost (č.j. 6083/2004/sek ze dne ) manželů Drahomíra a Marie Fidlerových, Lanškroun o výměnu bytu v domě čp. 458 Ostrovské předměstí, ve Vančurově ulici za menší a konstatuje, že v současné době nemá město vhodný byt k výměně. Bytové družstvo Union RM souhlasí s přijetím následujícího nového člena Bytového družstva UNION : Dana Berková Lanškroun. Majetkové záležitosti Vypovězení nájemní smlouvy RM ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města vypovědět k Zemědělskoobchodnímu družstvu Žichlínek nájemní vztah vzniklý nájemní smlouvou ze dne na provozování zemědělské výroby na p.p.č (GP) v lokalitě Na Výsluní v k.ú. Lanškroun. Předmětný pozemek je zastupitelstvem města schválen k prodeji. pro: 5, nepř.: 2 Na jednání RM přizván p. Švarc.

5 Zápis z jednání RM Smlouva o nájmu nebytových prostor Ing. Šebrle vznesl dotaz, zda chce město prodat dům jako celek, či nikoliv. Pan Švarc upřesnil, že prodej domu nebyl zveřejněn k prodeji, byl zveřejněn pouze pronájem NP. RM projednala žádosti Iva Šolce, Lanškroun (č.j /2004/Pra-286/Sv ze dne ), společnosti Bauservice Wulff s.r.o. (č.j /2004/Pra-293/Sv ze dne ) zastoupené Luďkem Prokopem, Lanškroun a společnosti Finka s.r.o., Choceň (č.j /2004/Pra-302/Sv ze dne ), zastoupené Martinou Doubravovou, Čenkovice a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města prodat dům s č.p. 131 na st.p.č. 65 a st.p.č. 65 v k.ú. Lanškroun. Žádost spol. TG TISK s.r.o. o prodloužení termínu RM projednala žádost (č.j /2004/Pra-300/Sv ze dne ) TG TISK, s.r.o. Lanškroun o prodloužení termínu sepsání smlouvy o budoucí kupní smlouvě na pozemky u tržnice až po skončení jednání žadatele se soukromými vlastníky přilehlých pozemků a doporučuje ZM žádosti vyhovět s tím, že žadatel podepíše smlouvu o budoucí kupní smlouvě na části pozemků p.p.č. 203/1 st.p.č. 526, p.p.č. 200 v k.ú. Lanškroun nejpozději do Různé Jednání RM opustil p. Švarc, přizvána PaedDr. Borkovcová. Čestné občanství in memoriam Ing. Bohumil Modrý RM doporučuje ZM udělit in memoriam čestné občanství Města Lanškroun Ing. Bohumilu Modrému, který byl občanem města v letech a byl vynikajícím brankářem československé hokejové reprezentace. Povýšení příspěvku na provoz muzea Ing. Šebrle přednesl pozměněný návrh usnesení: RM projednala žádost (č.j /2004/sek ze dne ) ředitelky příspěvkové organizace Městské muzeum Lanškroun PaedDr. Borkovcové o povýšení příspěvku na provoz muzea o ,- Kč z důvodu financování vydání publikace Lanškroun na fotografiích Josefa Böhma a doporučuje ZM podpořit vydání této publikace částkou ,- Kč z fondu ZM. Zápis z pivovarské komise Na jednání RM přizván Ing. Obr, RM opustila PaedDr. Borkovcová. Ing. Obr doporučil vyhledat kupce ležáckých sklepů z toho důvodu, že objekt pomalu chátrá a po letošní zimě mi mohlo dojít k sesuvu střechy. Doporučil tedy vyjít co nejvíce vstříc firmě Eube a.s., která je v současné době jediným zájemcem. RM bere na vědomí zápis z komise pro realizaci urbanistické studie pivovaru a podměstí ze dne Majetkové záležitosti Na jednání RM opět přizván p. Švarc. Smlouva o zřízení věcného břemene RM schválila smlouvu o zřízení věcného břemene mezi společností Český Telecom, a.s., Praha 3 jako oprávněným z věcného břemene a Městem Lanškroun jako povinným k budově čp. 35 v části obce Žichlínské Předměstí na st.p.č. 698 v k. ú. Lanškroun (akce Lanškroun, okr. zdrav. služba, J ). Věcné břemeno se zřizuje za účelem umístění, provozu, údržby a oprav koncového bodu veřejné telekomunikační sítě (žádost došla elektronickou poštou na odbor právní, přestupků a správy majetku města dne ).

6 Zápis z jednání RM Žádost p. Rotrekla koupě pozemků v majetku města Pan Švarc uvedl, že žadatel je ve velmi tíživé situaci, žádá o splátkový kalendář, je schopný splácet max ,- Kč měsíčně. O pozemek má však veliký zájem. Sousedící parcely jsou soukromé a část městské. Ing. Šebrle navrhl neprodávat parcelu a úmysl města nezveřejňovat. RM projednala žádost (č.j /2004/Pra-294/Sv ze dne ) pana Vítězslava Rotrekla, Lanškroun o koupi pozemku st.p.č. 592/1 a části pozemku p.p.č. 3675/8 v k.ú. Lanškroun současně se žádostí o povolení splátek při úhradě kupní ceny za pozemky a konstatuje, že není úmyslem města dotčené parcely prodat za podmínek navržených žadatelem. Pronájem části p.p.č. 984/4p. Stránskému RM rozhodla pronajmout panu Romanu Stránskému, Lanškroun (č.j /2004/Pra-303/Sv ze dne ) část pozemku p.p.č. 984/4 v k.ú. Lanškroun na zahrádku a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města sepsat s žadatelem nájemní smlouvu. Žádost p. Bednáře směna pozemků RM projednala žádost (č.j /2004/Pra- 305/Sv ze dne ) zástupce obyvatel domu č.p. 450, Kollárova ulice, Lanškroun, pana Milana Bednáře o směnu malých výměr pozemků - části p.p.č. 905/43 ve vlastnictví majitelů domu za část p.p.č. 905/48 v majetku města, oba pozemky v k.ú. Lanškroun. RM ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města uvedené pozemky směnit. Žádost manželů Killarových koupě části pozemku Ing. Šebrle upozornil, že ul. Na Valech po rekonstrukci není zanesena do katastru. Doporučil aby MPO zajistil zaměření celé ulice a zapsat ji do katastrální mapy. RM projednala žádost (č.j /2004/Pra- 280/Sv ze dne ) manželů Jany a Petra Killarových, Lanškroun o koupi části pozemku p.p.č. 3669/1 (ZE) v k.ú. Lanškroun a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města část parcely žadatelům prodat. Žádosti pí. Švubové a p. Choura o pronájem zbytkového pozemku Ing. Šebrle uvedl, že se záměrem žadatelů souhlasí, pronájem však doporučuje až po zaměření plánovaného parkoviště u prodejny Konzum na sídlišti U Papíren. RM projednala společnou žádost (č.j /2004/Pra-232/Sv ze dne ) Josefa Choura, Lanškroun a Marie Švubové, Lanškroun o pronájem části (zbytkové) pozemku p.p.č. 723/23 v k.ú. Lanškroun, která vznikne po vybudování parkoviště u prodejny Konzum na Vančurově ulici, souhlasí s navrženým záměrem a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města po vybudování a zaměření parkoviště zveřejnit úmysl města zbytkovou parcelu žadatelům pronajmout. Prodej domu č.p. 22, ul. 28. října Vnitřní město Mgr. Baborák informoval, že jeden z nájemníků domu požádal RM o rozčlenění domu na bytové jednotky a prodej bytů současným nájemcům. Pan Švarc upřesnil, že informace se záměrem budovy (restaurace) byla zveřejněna v LL a toto zveřejnění není plnohodnotné, doporučil tedy zveřejnit úmysl města na úřední desce. Domnívá se, že RM by měla navrhnout jak by měla restaurace vypadat. Mgr. Strnad doporučil vytvořit honosnější restauraci na dobré úrovni. Doc. Maixner doporučil zapojit do návrhů komise, nikoliv pouze městského architekta. Pan Střecha uvedl, že RM by měla upřesnit provoz zahrady v areálu zámku.

7 Zápis z jednání RM Ing. Šebrle doporučil, aby MPK zvážila veškeré připomínky RM prostřednictvím p. Švarce a vyvodila určitý závěr. Doc. Maixner nesouhlasil s tím, že otázky provozu restaurace by neměla řešit MPK, ale příspěvkové org. města, kterých se toto týká (KC, muzeum,...). Doporučil předat podnět kulturní komisi a zajistit podnikatelský záměr jednotlivých zájemců. RM projednala žádosti pana Martina Kozla (č.j /2004/Pra- 301/Sv ze dne ) Mistrovice, společnosti AMMA PROGRES s.r.o., Žichlínek (č.j /2004/pra-306/sv ze dne ) a pana Zdeňka Skalického, Lanškroun (č.j /2004/pra- 307/sva ze dne ) o koupi domu č.p. 22 Vnitřní město, ulice 28. října a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města dům s č.p. 22 Vnitřní město, ulice 28. října na pozemcích st.p.č.42 a st.p.č. 42 v k.ú.lanškroun s tím, že budoucí kupující se v kupní smlouvě zaváže zřídit v předmětném domě restauraci přístupnou z ulice i z nádvoří zámku. Žádost spol. Exvalos, s.r.o. o koupi pozemku Ing. Šebrle doporučil žádosti nevyhovět. Pan starosta uvedl, že ostatní zájemci nemají o předmětný pozemek zájem z důvodu vysoké ceny. Přednesl návrh usnesení: RM projednala žádost společnosti EXVALOS, s.r.o., Lanškroun o koupi pozemku p.p.č. 3158/36 včetně vybudované základové desky za cenu nabídnutou žadatelem a doporučuje ZM uvedené nemovitosti prodat za cenu ,- Kč. pro: 5, zdrž.: 1, nepř.: 1 Zápis MPK RM bere na vědomí zápis z jednání majetkoprávní komise ze dne Pan Švarc informoval o tom, že příští týden bude podepsána smlouva o smlouvě budoucí kupní jedná se o p. Růžičku, koupě objektů v pivovaru. Pravidla, vyhlášky Na jednání RM přizvána JUDr. Vágnerová. Pravidla pro přidělování nájemních bytů v domech vystavěných městem Pan starosta článek 3 vypustit tečky, není zde možnost přidělení bytu radou města. Článek 8 doplnit za účasti dvou členů komise. JUDr. Vágnerová upřesnila, že tento bod bude vložen v tomto článku do druhého odstavce. Ing. Šebrle článek 5, bod 2 vydávání článků v LL a na webových stránkách města. Půdorysy bytů budou zveřejňovány např. na informacích MěÚ. Přečetl přesné znění odstavce. Odstavec 3 doplnit špatná přihláška nebude evidována v pořadníku. Článek 9 žadatelé kteří se nevyberou byt v tomto domě, nebudou dále evidovány v pořadníku na ul. Pivovarské. Pan Střecha doporučil ošetřit, že vyhlášení je platné pouze pro ten určený dům. RM projednala návrh Pravidel pro přidělování nájemních bytů v domech vystavěných městem se státní dotací pro příjmově vymezené osoby, podle nařízení vlády č. 146/2003 Sb. s připomínkami a doporučuje ZM tato pravidla schválit. Zrušení usnesení ZM RM doporučuje ZM zrušit usnesení ZM č. 145/2002 ze dne 24. 9, a usnesení ZM č. 141/2003 ze dne

8 Zápis z jednání RM PF ČR RM bere na vědomí dopis Pozemkového fondu ČR, územního pracoviště Ústí nad Orlicí č.j. H/98 ze dne adresovaný Hasičskému záchrannému sboru Pardubického kraje a doporučuje ZM, aby rozhodlo požádat Pozemkový fond ČR, územní pracoviště Ústí nad Orlicí o bezúplatný převod pozemků p.p.č. 3073/32 orná půda, 3073/62 orná půda, 3073/75 orná půda, 3073/78 ost. plocha, 3073/79 orná půda, 3073/80 orná půda, 3073/82 orná půda, 3073/90 ost. pl., 3073/91 ost. plocha v k. ú. Lanškroun dle zákona č. 95/1999 Sb. ve znění pozdějších předpisů do vlastnictví města, poté, kdy dojde k navrácení těchto pozemků ze správy HZS Pardubického kraje zpět do správy Pozemkového fondu ČR. Jedná se o pozemky, které jsou dle územně plánovací dokumentace určeny k zastavění stavbami pro bydlení a nacházejí se v zóně bydlení čisté. JUDr. Vágnerová upřesnila, že zástupci firmy Eube a.s., navrhli stahnout bod z programu jednání RM a počkat na doplnění znění smlouvy nebude usnesení. Beachvolejbalové kurty na Knoflíku Na jednání RM přizván Mgr. Dvořáček a p. Jurča. Ing. Šebrle vznesl dotaz, zda by p. Popelář neměl být ve smlouvě vedlejším účastníkem. JUDr. Vágnerová ano, začlení do smlouvy. Pan starosta článek 4 nelze schválit provozní řád, bude stanoven po uzavření nájemní smlouvy. Město se nezavazuje k realizaci investičních akcí. Vznesl dotaz, jak se vyvíjí situace se sháněním financí (sponzorské dary). Pan Jurča uvedl, že po podpisu smlouvy budou obcházet sponzory, začnou stavební práce,.... Snahou je vybudování nejkvalitnějšího beachvolejbalového hřiště v širokém okolí. RM projednala návrh Smlouvy o spolupráci při výstavbě a provozování beachvolejbalových kurtů v areálu Knoflík v Lanškrouně, která se uzavírá mezi Městem Lanškroun a občanským sdružením Beach Klub Tajm Lanškroun a souhlasí s jejím uzavřením s připomínkami. Odměna ředitelům ZŠ a MŠ Na jednání RM přizvána pí. Krejčová. Radní uvedli své připomínky a pan starosta nechal hlasovat o návrhu usnesení. Mgr. Strnad. byl vyloučen z projednávání tohoto bodu. RM rozhodla na návrh vedoucí odboru školství a kultury poskytnout odměnu ředitelům základních a mateřských škol v Lanškrouně dle přiloženého návrhu z rozpočtu uvedených příspěvkových organizací. pro: 6 Prominutí úhrady neinvestičních nákladů (školné) v MŠ Ing. Šebrle přednesl pozměněný návrh usnesení: RM rozhodla na návrh vedoucí odboru školství a kultury osvobodit rodiče dětí umístěných v Mateřské škole Lanškroun, Wolkerova 85 a v Mateřské škole Lanškroun, Vančurova 87 od částečné úhrady neinvestičních nákladů na provoz MŠ za měsíc srpen 2004 ve výši 150,-Kč na dítě, z důvodu zkráceného provozu v měsíci srpnu Mgr. Strnad opět přizván na jednání RM. Zřizovací listiny RM doporučuje ZM schválit nové zřizovací listiny pro příspěvkové organizace: - Základní škola Lanškroun, náměstí Aloise Jiráska 139, okr.ústí nad Orlicí - Základní škola Lanškroun, Bedřicha Smetany 460, okr. Ústí nad Orlicí

9 Zápis z jednání RM Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí a dodatek č. 1 ke zřizovacím listinám pro příspěvkové organizace: - Mateřská škola, Lanškroun, Žižkova 365, okres Ústí nad Orlicí - Mateřská škola, Lanškroun, Wolkerova 85, okres Ústí nad Orlicí - Mateřská škola, Lanškroun, Na Výsluní 312, okres Ústí nad Orlicí - Mateřská škola, Lanškroun, Vančurova 87, okres Ústí nad Orlicí - Základní škola a Mateřská škola, Lanškroun, Dolní Třešňovec, okres Ústí nad Orlicí Obecně závazná vyhláška města o výši příspěvku k částečné úhradě neinvestičních nákladů mateřských škol a školních družin Radní přednesli své dotazy a připomínky, pí. Krejčová zpracuje přehled dětí MŠ a novelizaci městské vyhlášky ohledně poplatku za družinu. RM projednala návrh Obecně závazné vyhlášky Města Lanškroun, kterou se mění Obecně závazná vyhláška č. 2/94 ze dne , ve znění vyhlášky č. 4/03 ze dne , o výši příspěvku k částečné úhradě neinvestičních nákladů mateřských škol a školních družin a doporučuje ZM tuto vyhlášku schválit. Na jednání RM přizvána RNDr. Sitová, pí. Krejčová jednání RM opustila. Zápis z komise pro kulturu a cestovní ruch RNDr. Sitová vyložila p. starostovi bod č. 4 zápisu z komise. Akce v Dzierzionowě jsou honosnější. Každá organizace by uvítala objednávky Města pro jednotlivé akce. Pan starosta však s tímto nesouhlasil je těžké rozlišit pravidelnou a jednorázovou akci. Upozornil také na Slovenské dny, které nebudou nikým financovány, jak bylo původně přislíbeno. Navrhl střídání Polských a Slovenských dnů. Doc. Maixner upřesnil, že Slovenské dny bývají ve velkém rozsahu v Moravské Třebové. Doporučil opustit samostatné Slovenské dny, Polské dny ponechat. RNDr. Sitová doporučila připravit informační cedulky o budovách a instalovat je. RM bere na vědomí zápisy z komise pro kulturu a cestovní ruch ze dne a ze dne Odvolání tajemníka komise pro kulturu a cestovní ruch RNDr. Sitová upřesnila, že p. Hlaváč byl doposud členem komise, nyní by byl tajemníkem komise. Jedná se o výměnu členů v komisi. Doc. Maixner podotknul, že tajemník komise nemůže hlasovat. RM odvolává tajemníka komise pro kulturu a cestovní ruch pana Mgr. Miloše Krejčího na vlastní žádost a jmenuje jej členem komise. Jmenování tajemníka komise pro kulturu a cestovní ruch RM jmenuje pana Zdeňka Hlaváče tajemníkem komise pro kulturu a cestovní ruch. Čestné občanství města Roman Šebrle Pan starosta podotknul, že doposud si p. Šebrle nevyzvedl medaili za čestné občanství města. Ing. Šebrle přednesl pozměněný návrh usnesení: RM doporučuje ZM udělit čestné občanství Města Lanškroun olympijskému vítězi v Aténách 2004 Romanu Šebrlovi, který se v Lanškrouně narodil a dosahuje vynikajících výsledků v desetiboji. Vyhlášky a pravidla Na jednání RM přizván Mgr. Urban.

10 Zápis z jednání RM Obecně závazná vyhláška města o místním poplatku ze psů RM projednala návrh Obecně závazné vyhlášky Města Lanškroun, kterou se mění Obecně závazná vyhláška č. 7/2003 o místním poplatku ze psů a doporučuje ZM tuto vyhlášku schválit. Různé Výměna plynového kotle v budově knihovny RM bere na vědomí informaci Mgr. Lindy Matlasové ředitelky Městské knihovny Lanškroun o výměně plynového kotle v budově knihovny, kterou provede firma Agrostav a. s. Ústí nad Orlicí. Stížnost - Albert Krátce okomentoval tajemník, přečetl vyjádření odboru ŽP. Ing. Šebrle upozornil na evidenci žádostí o poskytnutí informací, které je specifické a měl by jim příslušný pracovník MěÚ zaslat písemnou odpověď v termínu. RM bere na vědomí stížnost č.j /2004/SEK ze dne obyvatel domů č.p. 244 a 243 Ostrovské předměstí, v Kollárově ulici a po zjištění určitých skutečnostech ukládá tajemníkovi městského úřadu odpovědět ve smyslu jednání RM. Informace pí. Bernáškové MŠ Žižkova RM bere na vědomí informaci paní Evy Bernáškové - ředitelky Mateřské školy, Lanškroun, Žižkova o přihlášení projektu rekonstrukce zahrady mateřské školy Zahrada jako krajina do soutěže o získání příspěvku z nadačního fondu Most naděje a s jeho případnou realizací souhlasí. Žádost spol. AnSat TKR s.r.o. Mgr. Baborák uvedl, že dle zjištěných skutečností je o provoz zájem. Firma nabízí některé výhody titulkování, zřízení zpětného kanálu,.... Finanční krytí by řešila smlouva s p. Hrádkem. Mgr. Strnad vznesl dotaz, jakou částky by platil uživatel internetu. Mgr. Baborák odpověděl že měsíční poplatek by činil cca 600,- Kč. Pan starosta poznamenal, že našel nabídku spol. AnSat za cenu do 500,- Kč. RM projednala žádost (bez č.j.) společnosti AnSat TKR s.r.o. Litomyšl Suchá 29, o možnost pronájmu jednoho volného kanálu televizního kabelového rozvodu v Lanškrouně pro účely zřízení a provozování internetu a souhlasí s navrženým záměrem s tím, že nájemce bude hradit náklady spojené se zakoupením vysílacího modulu a uzavře s Městem Lanškroun příslušnou smlouvu. Termoregulace topného systému v Penzionu Ing. Šebrle upozornil, že se nejedná o veřejnou zakázku RM rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky zakázky s cenou pod limitem dle zák. 40/2004 Sb., 6, Termoregulace topného systému v Penzionu Lanškroun takto: 1. Viterra Energy Services s.r.o., Jeremiášova 947, Praha 5 2. Agrostav a.s. Ústí nad Orlicí, závod Lanškroun 3. Milan Faltejsek a Jiří Špaček, Červená Voda 506. Fond oprav žádost nájemců Z projednávání vyloučen p. Střecha a Mgr. Baborák. RM projednala žádost (č.j /2004/SEK ze dne ) domovních důvěrníků č.p. 456, 457, 463, 464, 465, 466 na ul. Seifertova a č.p. 458 na ul. Vančurova adresovanou ZM o příspěvek do fondu oprav a doporučuje ZM žádosti nevyhovět. pro: 4, zdrž.: 1

11 Zápis z jednání RM Kronika města Pan starosta doporučil, aby si všichni členové RM přečetli kroniku města a vyjádřili se k jejímu obsahu. Poté navrhl přizvat do jednání RM autorku, pí. Novákovou. Není spokojen s dosavadní úrovní kroniky. Návštěva polských úředníků v Lanškrouně Zprávu o návštěvě podal pan tajemník a přednesl návrh usnesení: RM bere na vědomí zprávu tajemníka městského úřadu o pobytu úředníků a zastupitelů partnerského města Serock v Lanškrouně ve dnech Lanškrounská Kopa Pan starosta informoval o nahlášených návštěvách, MUDr. Krejčová se omluvila za neúčast pracovní záležitosti. Uvedl, kdo a kdy přijede (partnerská města), vyložil podrobnější program, místa večeří,.... Rekreační oblast Dlouhého rybníka RM projednala návrh prohlášení o záměrech Města Lanškroun v rekreační oblasti Dlouhého rybníka a doporučuje ZM předložené prohlášení schválit a publikovat jej v Listech Lanškrounska. Žádné jiné návrhy usnesení nikdo z přítomných nepřednesl, jiné dotazy ani připomínky nikdo neměl, proto pan starosta ukončil jednání RM v hod. Připomněl, že příští jednání RM bude začínat ve hod. Ing. Martin Košťál... starosta Ing. Jan Šebrle místostarosta Mgr. Zdeněk Baborák místostarosta Zápis vyhotoven : Zapsala: Kateřina Lochmanová Příští jednání RM : v pondělí v hodin Další jednání rady města v r. 2004: 4.10., , , , a Příští zasedání zastupitelstva města během roku 2004 bude 15. září (Třešňovec) a 8. prosince.

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 05-26-2003 Str.- 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 26. 5. 2003 354/2003 RM vzala na vědomí žádost p. Ladislava Sychry. RM ukládá tajemníkovi MěÚ odpovědět žadateli ve smyslu jednání RM. 355/2003

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM 12. 7. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 12. 7. 2004 526/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Ohlášené návštěvy: MgA. Kokeš, p. Šilar s právním zástupcem, Ing. Obr, RNDr. Sitová. Pan starosta zahájil jednání

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové.

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové. Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 26. února 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluven: p. starosta, Ing.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.04.2007 252/2007 Rada města Lanškroun rozhodla předat příspěvkové organizaci Sociální služby Lanškroun do správy k vlastnímu hospodářskému využití další movitý

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 17.12.2007 923/2007 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti SANITA Lanškroun s. r. o. (čj. 32497/07/PRA ze dne 26.11.2007) o pronájem nebytových prostor

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 17. 3.2003 Str. 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 17. 3. 2003 149/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky veřejné zakázky Dodávka a výměna oken ZŠ Palackého ul. zadané podle 49b

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.09.2007 620/2007 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v položkách 94-07 až 142-07 dle přílohy zpráva čj. 24638/2007/SEK

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 529/2005 RM projednala ţádost č.j. 15173/2005/PRA ze dne 12. 7. 2005 o koupi pozemkové parcely č. 3073/109, k.ú. Lanškroun, lokalita Pod Penzionem

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014075/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise.

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 05.03.2012 92/2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. Mgr. Kateřina Kárská, asistentka starostky Datum realizace

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 884/2007 Rada města Lanškroun projednala ústní ţádost TJ Lanškroun vodní sporty o povolení pokácení 3 vrb na břehu Dlouhého rybníka na pozemku ppč.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004 Zápis RM 31. 5. 2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Pavel Šilar, Ing. Ivo Obr, RNDr. Lada Sitová, Mgr. Pavel Dvořáček, Jan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Mgr. Dušan Krabec

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Ohlášené návštěvy: Ing. Mareš, p. Mareš, Ing. Wacník, Ing. Obr, Ing. Černý. Omluvena: MUDr. Krejčová, Mgr. Strnad

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004 Zápis z jednání RM 20.9.2004-1 - Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr Omluven: Mgr. Linda Matlasová, Jan Kolomý Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004 Pan starosta

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 09.12.2013 533/2013 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0004364/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Zápis RM 21. 2. 2005-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: ing. Jan Šebrle, MUDr. Milada Krejčová Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr, Mgr. Stanislava

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta zahájil jednání rady a přivítal

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 26.11.2012 509/2012 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ing. Mareš, Ing. Černý,, p. Dostál, p. Stasiowski a p. Andrle, p. Kolomý Neomluven: p. Kolomý,

Více

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství Odbor dopravy a silničního hospodářství nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 31309/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 15 Spisový znak:

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně.

Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Přítomni: Michal Kulhánek, Marie Dvořanová, Michal Šidák, Karel Turek, Jaromír

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 Usnesení RM 14. 6. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 470/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/3132/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 1393/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 17. ledna 2014 Zápis

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 579 / /06

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 579 / /06 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne 19.7.2006 Usnesení č. 579 /06-611 /06 579/06 Schválení programu 580/06 Kontrola usnesení 581/06 Pronájem bytu 582/06 Pronájem pozemku z majetku

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ, JUDr.

Více

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 22.12.2014 705/2014 Rada města Lanškroun opravila usnesení č. 552/2014 ze dne 20.10.2014 tak, že nahrazuje text nájemní smlouvu na dobu určitou dva roky

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis usnesení rady č. 17/2019 konané dne 10.06.2019 ve 13:00 hodin na MěÚ Rosice Rada města Rosice na svém jednání dne 10.06.2019 přijala

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Přítomni: Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, p. Šenkýř Jednání rady města bylo přítomno

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK Přítomno: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května 2007 Omluven: Ing. Verner,

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 14.4. 2003-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 4. 2003 233/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky Milana Michálka - Horní Třešňovec 151, kterou podal ve veřejné zakázce Biokoridor

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne 25.07.2016 USNESENÍ č. 387/RM/2016 Zahraniční služební cesta do Göppingenu Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu PaedDr. Marie Borkovcové

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014515/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 03 rady města konané Přítomni členové rady města:

Město Králíky. Zápis z jednání č. 03 rady města konané Přítomni členové rady města: Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 03 rady města konané 18.01.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Omluven: pozdější příchod z důvodu pracovního zaneprázdnění oznámila MUDr. Krejčová a Mgr. Strnad jednání na FO.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Mgr. Dušan Krabec (9) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

Usnesení ze 32. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 15. 2. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení ze 32. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 15. 2. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení ze 32. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 15. 2. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 1. Narovnání vlastnických vztahů pozemky při ulici Hrozenkovská A: SJM

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne 15.07.2019 USNESENÍ č. 417/RM/2019 Darovací smlouva - městské slavnosti Rada města Lanškroun rozhodla o uzavření darovací smlouvy se společností Bromach

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/2314/2011/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: p. Brýdl Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 1/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 1/26/RM/2012, 8/31/RM/2012, 6/36/RM/2012, 13/36/RM/2012, 14/36/RM/2012, 15/36/RM/2012

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1639/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 106. schůze rady města. 2. Kontrola

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 20806/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 22. června 2015 Zápis

Více

D ů v o d o v á z p r á v a

D ů v o d o v á z p r á v a D ů v o d o v á z p r á v a 1. Střelecká 9/1356, Jablonec nad Nisou prodej objektu družstvu Objekt Střelecká 9/1356 v k. ú. Jablonec nad Nisou je privatizován formou družstva. V objektu je celkem 6 bytových

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více