Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004"

Transkript

1 Zápis z jednání RM Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr Omluven: Mgr. Linda Matlasová, Jan Kolomý Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004 Pan starosta zahájil jednání rady, přivítal přítomné členy RM. Uvedl, že MUDr. Krejčová nahlásila příchod na jednání RM okolo hod. Navrhl, aby se dnešní jednání RM řídilo tímto programem: Program : Schválení programu Kontrola úkolů Interpelace členů rady Majetkové záležitosti Různé Program bude přizpůsoben příchozím návštěvám. Kontrola úkolů Pan starosta přednesl úkoly, které byly a nebyly splněny. Ing. Šebrle informoval o nově vzniklé autobusové lince Lanškroun-Čenkovice. Linka nebyla zařazena do dotačního programu Pk. Pardubický kraj zatím nebude dotovat žádné skibusy,.... Mgr. Baborák upřesnil, že vážnější problémy s parkováním na nám. A. Jiráska nejsou, situaci konzultoval s ředitelem KC. Tajemník uvedl, že stížnost ohledně prodejny Albert byla v termínu zaslána stěžovateli a zítra bude probíhat jednání s p. Kosem. Byla provedena i kontrola odborem ŽP. Interpelace členů rady Nikdo z přítomných členů RM neměl žádné návrhy, ani připomínky. Majetkové záležitosti Na jednání RM přizván p. Švarc. Pronájem bufetu a restaurace v Hale B. Modrého Pan starosta informoval o dosavadních zájemcích, navrhl prodloužit termín k podání přihlášek o pronájem restaurace a bufetu v Hale B. Modrého. Jedná se o p. Stasiowského společně s p. Andrlem, TS Lanškroun s.r.o. mají zájem o provozování bufetu a dnes došla žádost p. Dostála o pronájem obojího. Žádná žádost však nepřišla v termínu. Navrhl tedy prodloužit termín pro podávání přihlášek. Pan Střecha neporozuměl tomu, proč by bufet měly provozovat TS Lanškroun a jiný zájemce by provozoval restauraci. Doporučil pronájem restaurace a bufetu jednomu zájemci. K projednávanému bodu proběhla krátká diskuse, ze které vyplynul následující návrh usnesení: RM stanovuje konečný termín k podávání přihlášek na pronájem bufetu a pronájem restaurace v Hale B. Modrého do do hod. Žádost pí. Smrkalové o koupi pozemku Jedná se o malý pozemek, žadatelka zde chce provozovat půjčovnu svatebních šatů, úmysl byl zveřejněn, jiný zájemce se nepřihlásil.

2 Zápis z jednání RM RM projednala žádost (č.j /2004/Pra- 250/Sv ze dne ) paní Pavly Smrkalové, Tatenice o koupi pozemku p.p.č. 488 a části pozemku p.p.č. 421 v k.ú. Lanškroun na stavbu provozovny a doporučuje ZM žádosti vyhovět a žadatelce předmětné pozemky prodat. Žádost manželů Jánešových o koupi b.j. čp. 381 Po dobu zveřejnění se nikdo nepřihlásil jiný zájemce. RM projednala žádost (č.j /2004/Pra-2769/Sv ze dne ) manželů Pavla a Jany Jánešových, Lanškroun o koupi dvou bytových jednotek v domě č.p. 381 Žichlínské předměstí, Dobrovského ulice, Lanškroun a doporučuje ZM prodat dům č.p. 381 Žichlínské předměstí, Dobrovského ulice, Lanškroun na pozemcích st.p.č. 873/2 a st.p.č. 873/2 v k.ú. Lanškroun, žadatelům jako celek. Žádost Tomáše Duška o koupi části parcely RM projednala žádost (č.j. 8328/2004/Pra/110/SV ze dne ) pana Tomáše Duška, Lanškroun o koupi části p.p.č. 923/1 v k.ú. Lanškroun na stavbu garáže a doporučuje ZM žádosti vyhovět a uvedený pozemek žadateli prodat. pro: 5, zdrž.: 1 Kupní smlouva s Tomášem Hrabáčkem Ing. Šebrle vznesl dotaz, zda byla splněna podmínka smlouvy o smlouvě budoucí. Pan Švarc upřesnil, že dnes byla provedena kontrola (zápis p. Malého IO), stavba je zaměřitelná. Pan starosta upřesnil, že se jedná o montovanou stavbu. Podmínky byly tedy splněny. RM souhlasí s uzavřením kupní smlouvy s panem Tomášem Hrabáčkem, Nové Město nad Metují na prodej pozemku v lokalitě Pod Penzionem v k.ú. Lanškroun dle smlouvy o budoucí kupní smlouvě. Jmenovaný splnil podmínky stanovené smlouvou o budoucí kupní smlouvě. Sdělení MBP uvolnění garáže Mgr. Strnad požádal o stahnutí bodu do z důvodu dalšího jednání se sousedy, se kterými bude ještě jednat. Tento bod bude tedy projednán dne Ostatní přítomní radní souhlasili. Žádost Petra Háce o koupi části pozemku u prodejny LIDL Pan Švarc spolu s Ing. Šebrlem upřesnili, že při postavení plotu okolo prodejny LIDL byla překročena hranice pozemků o 1m, MPK doporučuje nařídit posunutí plotu a město tak nemuselo prodávat další část pozemku. Ing. Šebrle doporučil odložit projednávaný bod na příští jednání RM s tím, že MPO projedná možné varianty s žadatelem. Doc. Maixner doporučil zveřejnění úmyslu města o pronájem, zveřejnění by ničemu nevadilo. Pan starosta přislíbil osobní prohlednutí situace a doporučil přijmout usnesení. RM projednala žádosti pana Petra Háce, Lanškroun (č.j /2004/Pra-309/Sv ze dne ) a obchodní společnosti FK a spol. s.r.o., Lanškroun (č.j /2004/Pra-308/Sv ze dne ) o koupi části pozemku p.p.č. 190/1 u prodejny LIDL v k.ú. Lanškroun a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města tuto parcelu prodat. pro: 5, nepř.: 1 Žádost Bedřicha Voksy o povolení parkování Pan Švarc upřesnil, že by se jednalo o parkování v letních měsících. Ing. Šebrle doporučil parkování na sídlišti Dvorské Lány, kde doposud parkuje žadatelův otec.

3 Zápis z jednání RM Pan starosta spolu s Doc. Maixnerem doporučili bod stahnout a p. Švarc tento návrh projedná se žadatelem. Ostatní radní souhlasili. Žádost manželů Kolajových o pronájem pozemků Úmysl města byl zveřejněn, cena za 1m 2 je 1Kč. RM projednala žádost (č.j /2004/Pra 314/Sv ze dne ) manželů Marcely a Ladislava Kolajových o pronájem pozemků p.p.č. 3070/5 a p.p.č. 3070/6 v k.ú. Lanškroun a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města předmětné parcely žadatelům pronajmout na dobu neurčitou ke zřízení zahrádky. Zpráva Mgr. Baboráka z jednání se zástupci obyv. domů č.p. 304, 305, 770 a 771 Pan starosta uvedl, že sám je proti vybudování zpevněné plochy, domnívá se, že navezení štěrku by mělo stačit. Pokud žadatelé žádají o zařazení částky do rozpočtu, požaduje pan starosta přesnou finanční částku. Stejně tak i ostatní členové RM. Ing. Šebrle upozornil na možný precedenc (ostatní budou požadovat také zpevnění přístupové komunikace). Přednesl pozměněný návrh usnesení: RM bere na vědomí zprávu 2. místostarosty Mgr. Zdeňka Baboráka ze schůzky se zástupci obyvatel domů č.p. 304, 305, 770 a 771 vše Žichlínské předměstí, Dobrovského ulice, Lanškroun ke spornému využívání pozemku p.p.č. 3081/9 v k.ú. Lanškroun a ukládá Technickým službám Lanškroun s.r.o. část plochy dle nákresu zpevnit štěrkem. pro: 5, zdrž.: 1 Žádost Michala Petrovky rozdělení domu č.p. 22 na bytové jednotky RM projednala žádost (č.j /2004/sek ze dne ) pana Michala Petrovky, Lanškroun o zvážení možnosti rozdělení domu č.p. 22 Vnitřní město v ulici 28. října na jednotky a prodeje bytů, rozhodla žádosti nevyhovět a doporučuje stávajícím nájemníkům požádat o koupi celého domu. pro: 5, nepř.: 1 Společná žádost Pavla Šilara a Františka Noska o snížení nájmu Pan starosta připomněl příslib p. Šilara, kdy mu tehdy stačil příslib, že město neprodá tyto prostory. RM projednala společnou žádost (č.j /2004/sek ze dne ) pana Františka Noska a Pavla Šilara, Lanškroun o snížení nájmu za nebytové prostory v domě č.p. 417 Žichlínské předměstí v ulici Žižkova a rozhodla žádosti nevyhovět. pro: 5, nepř.: 1 Zápis MPK RM bere na vědomí zápis z jednání majetkoprávní komise ze dne Jednání RM opustil p. Švarc, přizvána byla JUDr. Vágnerová. Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy EUBE a.s. JUDr. Vágnerová uvedla o které změny se jedná. Z jednáních se zástupci firmy EUBE a.s. vyplynul návrh, který nyní předkládá členům RM. Firma požadovala zřízení věcného břemene, město však s tímto nesouhlasilo. Závěrem bylo kompromisní řešení ve smlouvě bude uvedeno zrušení případného věcného břemene. Pan Střecha upozornil na případný možný konkurz firmy. JUDr. Vágnerová podotkla, že případné věcné břemeno lze zrušit prostřednictvím nového vlastníka nemovitosti. Mgr. Strnad doporučil předložit bankovní záruku firmy. Akce je odhadnuta na 50 mil. Kč. Sítě město vykoupí zápočtem za pozemky.

4 Zápis z jednání RM JUDr. Vágnerová podotkla, že doposud město mělo problémy se smlouvou o uzavření budoucí smlouvy kupní pouze s jedním kupujícím a to s p. Pluhařem (lokalita Za Střelnicí). Ona sama je proti zřízení věcného břemene, bez jeho zřízení by však k uzavření smlouvy nedošlo. Doc. Maixner upřesnil, že město pouze povoluje stavbu, věcné břemeno však bude zapsáno na katastrálním úřadu. Ing. Šebrle podotknul, že otázka konkurzu se v minulosti nikdy neřešila. RM projednala návrh Smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy, která se uzavírá mezi Městem Lanškroun a obchodní společností EUBE a. s. o převodu pozemků - části p.p.č. 4243, části p.p.č. 482/3 a části p.p.č. 482/5 v k. ú. Lanškroun a souhlasí se způsobem vyrovnání kupní ceny převáděných pozemků, tj. započtením kupní ceny pozemků oproti budoucí pohledávce obchodní společnosti EUBE a. s. vůči Městu Lanškroun, která vznikne z titulu úhrady ceny díla spočívajícího ve vybudování infrastruktury na předmětných pozemcích v souvislosti s výstavbou bytových domů pracovně označených A1 a A2 Lanškroun Podměstí, pouze za podmínky, že cena díla bude předem odsouhlasena oběma smluvními stranami a nepřesáhne částku ,- Kč bez DPH. Zřízení věcného břemene spol. EUBE a.s. RM schvaluje zřízení věcného břemene na části p.p.č ost. pl., části p.p.č. 482/3 - zahrada a části p.p.č. 482/5 - zahrada v k. ú. Lanškroun ve prospěch oprávněného - obchodní společnosti EUBE a. s., Praha 2, jehož obsahem bude povinnost vlastníka pozemků, tj. Města Lanškroun, strpět přítomnost staveb bytových domů (pracovně označených jako objekt A1 a objekt A2) na předmětných pozemích, s tím, že ve smlouvě o zřízení věcného břemene bude ujednáno právo Města Lanškroun odstoupit od této smlouvy v případě, že EUBE a. s. nesplní podmínku vystavět na předmětných pozemcích výše uvedené bytové domy do 30-ti měsíců od podpisu "Smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy". Pravidla pro přidělování bytů pro příjmově vymezené občany Pan Střecha uvedl, že stávající pravidla jsou závodícími pravidly pro zaregistrování. Proto navrhl přidělovat byty občanům mající trvalé bydliště ve městě a nebo ve městě mají trvalý pracovní poměr. Pokud se přihlásí občan města, měly by se stanovit určité kategorie (důchodci, matka samoživitelka,...). Doporučil přidělení i velmi chudým lidem, ale... (s určitým omezením). JUDr. Vágnerová navrhla zamyslet se nad diskriminací. Pravidla nepodléhají schvalování KúPk. Pravidla budou publikovaná, město neví kdo může pravidla číst. Ing. Šebrle souhlasil s p. Střechou (trvalý pobyt, zaměstnání ve městě). Mgr. Baborák požádal o předložení vládního nařízení č JUDr. Vágnerová zareagovala na slova p. Střechy doposud neměla pocit, že by měli zájem lidé sociálové. Pan Střecha také navrhl vyzkoušet tzv. bodový systém. Občan by tak získával kladné a záporné body za nesplnění, či splnění určitých skutečností. Pan starosta nesouhlasil, je třeba přesné vymezení jednotlivých bodů. Doporučil ponechat podmínku zaměstnání v obcích spadajících do Lanškrounska. Ing. Šebrle souhlasil s uvedenými omezeními p. Střechy, doporučil také vyřešit tu otázku, kdy občan jiné obce bydlící v nájmu ve městě a je vlastníkem nějaké nemovitosti, zda by zde mohl být také umístěn, či nikoliv.

5 Zápis z jednání RM Pan starosta souhlasil s přidělením bytu tomu, kdo opustí městský byt, pokud však bude vlastník nemovitosti neměl by mu být městský byt přidělen. Pan Střecha doporučil zřídit určitou klauzoly, ve které by bylo dáno, že RM může individuálně posoudit jednotlivé žádosti. RM tak může vybrat i nepřihlášeného občana. Vznesl dotaz jaký bude postup při přidělování imobilních bytů, zda bude zvláštní pořadník, či nikoliv, zda by tito lidé měly být přímo z města nebo i z okolních obcí aj. JUDr. Vágnerová doporučila pozeptat se v jiných městech s podobným problémem. Pan starosta doporučil inspirovat se městy Olomouc, Kroměříž, Vysoké Mýto,.... Dbát na důchodce z městských bytů a matky s dětmi s trvalým pobytem ve městě. Pan Střecha doporučil tedy vybírat určitý poplatek ve formě předplaceného nájemného stejně jako Obec Rudoltice. Jednání RM opustila JUDr. Vágnerová s tím, že připomínky radních zapracuje do návrhu pravidel, na jednání RM se dostavil Ing. Obr. Různé Komise pro pivovar Ing. Obr uvedl, že firma EUBE a.s. upustila od určitých záměrů pan starosta ujasnil o jaké lokality se jedná. Pan Střecha uvedl, že se mu příliš nelíbí řešení firmy navržených bytů, domnívá se však, že nadstandardní byty jsou drahé. Uvedl své připomínky k jednotlivým domům i bytům. Nesouhlasil s vybudování předloženého projektu. Pan starosta uvedl, že na podobné připomínky upozorňoval představitelé firmy, bylo mu odpovězeno, že předložené návrhy jsou návrhy architektů, nikoliv techniků firmy. Podrobnější a přesnější projekty zatím město k dispozici nemá. Doc. Maixner doporučil vyžádání si těchto aktuálních projektů. Pan starosta prezentoval návrhy MgA. Kokeše umístění MC, DDM,... v jednotlivých lokalitách pivovaru o které není příliš velký zájem. Zmínil také myšlenku vybudování muzea J.M.Marků, kde by se praktikovali vynálezy J.M.Marka. Ing. Obr podotkl, že se jedná pouze o nápad, nikoliv realizaci. Doporučil také zbourání budovy F a namísto ní zřídit jakési odpočinkové centrum jako je např. na nám. A. Jiráska. Dále uvedl, že je třeba zajistit ostatní objekty v majetku města. Většina objektů není doposud předána. Ing. Šebrle krátce povyprávěl o kontrolním dnu, který se konal dnes. Upozornil na případné další zpeněžení dřeva v objektu. Na jednání RM přizván MgA. Kokeš. Pan Střecha doporučil nevybudovávat muzeum J.M.Marků nebyl příliš pro veřejnost prospěšný. Neučinil rozhodný fyzikální objev.

6 Zápis z jednání RM MgA. Kokeš podotknul, že J.M..Marků opravdu nebyl tak známý, aby na něm město mohlo vydělávat. Co se týče posunu pivovarských sklepů neposouval by hranici pro firmu EUBE a.s. Blok uprostřed náměstí doporučil nezastavovat, čas ukáže jeho pravé využití. Příchod MUDr. Krejčové v hod. RM bere na vědomí zápis z jednání komise pro realizaci urbanistické studie pivovaru a podměstí ze dne pro: 7 MUDr. Krejčová uvedla, že její první reakce na nápad zřízení muzea byly negativní, po vysvětlení však s návrhem souhlasila. Pan starosta informoval, že p. Kollářský hodlá zanechat své produkty městu. Poté bude muset město řešit otázku co s odkázaným majetkem. Dále vznesl dotaz, zda při výstavbě bytů na Sokolské nebylo použito velmi drahé, skeletové zdivo. MgA. Kokeš upřesnil, že použitý materiál byl zvolen efektivně. Vyložil jednotlivé faktory těchto materiálů. Jedná se tedy o železobetonový skelet s dozdívkou, který velmi dobře tlumí hluk, což při této výstavbě je velmi doůležité. Co se týče návrhů městského mobiliáře situace je taková, že byly odevzdány pouze dva návrhy. Požádal o prodloužení termínu do konce září. Dále krátce okomentoval různé aktivity soukromých osob týkající se částečně města. Výstavba exekutorsko-advokátní kanceláře manž. Mackových stavba se komplikuje, zítra by mělo být oploceno staveniště, poté dojde k pokácení stromů. Projekt budovy byl JUDr. Mackem zmenšena ze spodní strany. Šíře domu zůstala stejná, chodník bude vybudován v dohodnuté šíři. Výstavba firmy Spektrum cz velmi jílovitý povrch, únosnost země je velmi malá, budou provedeny pilotáže cca do hloubky 14m. Firma musí vytvářet celkem velké úpravy na své náklady. Zámeček u Rudoltic MgA. Kokeš uvedl, že proběhlo jednání s památkáři ohledně povolení opravy střechy, stanovisko bylo souhlasné. Dále budou probíhat další různá jednání týkající se např. výměny oken, aj. Podotknul, že do roka by mělo být vydáno stavební povolení. Pan architekt opustil jednání RM.. Na jednání RM přizván Ing. Urban. Kontrolní dny VSHLP Na stavbě jsou naváženy konstrukce, v tomto týdnu bude postavena střecha, provádějí se výstavby komunikací, je hotové spodní vyzdění. V současné době se dělají práce, které jsou závislé na počasí. Pozemní práce jsou napřed. Obklady a dlažby budou vybrány po předložení vzorníku, který se nejprve musí schválit. Konstrukce budou montovány zároveň i s opláštěním. RM bere na vědomí zápisy č. 10 a č. 11 z kontrolních dnů stavby Víceúčelová sportovní hala s ledovou plochou, ulice Za Střelnicí, Lanškroun ze dne a pro: 7 Ing. Urban krátce vyložil situaci ostatních investičních akcí ve městě. Bytové domy na Sokolské podklady pro dotaci na výstavbu na Sokolské jsou zpracovány, budou předloženy k podpisu. Výstavba probíhá dle plánu. Domov důchodců vybagrování by nemělo být tak hluboké, tím dojde i k ušetření.kč. Projektant v současné době přepracuje částečně projekt v souvislosti s mělčím vybagrováním. Pivovar podrobnější jednání proběhne ve čtvrtek

7 Zápis z jednání RM Kežmarská III. bude kontrolní dne ve středu Pan Střecha upozornil na náhradní výsadbu stromů. Upozornil na současný kritický stav zeleně v celém městě. Údržba veřejné zeleně by se neměla zkultivovat, lidé nejsou povinni sami se o zeleň starat, tento úkol mají TS. Občané nebudou ze svého platit např. vodu,.... Upozornil také na Lorencovu alej u prodejny Lidl. Ing. Urban opustil RM. Valné hromady příspěvkových organizací Pan starosta doporučil nesvolávat všechny tři organizace naráz. Pan Střecha upozornil na předkládání včasných návrhů rozpočtu, tyto rozpočty by měly být předkládány včas. Doporučil, na podnět některých členů finančního výboru, přizvat členy finančního výboru na jednání RM, kde bude valná hromada příslušné organizace. MUDr. Krejčová nesouhlasila s návrhem p. Střechy. Pan Střecha uvedl, že jednání FV jsou velmi špatná, jednotliví členové nepředkládají žádné návrhy řešení, pouze návrhy kritizují. Doc. Maixner nesouhlasil s přizváním členů FV, souhlasil s poskytnutím materiálů o hospodaření jednotlivých příspěvkových organizací jednotlivým členům FV. Pan starosta ocitoval jednací řad finančního výboru. Nesouhlasil s MUDr. Krejčovou nepřizvat členy FV do jednání RM. Členové FV mají možnost slyšet celé jednání valné hromady. Tajemník zajistí přizvání jednotlivých členů finančního výboru. Pamětní medaile Města Lanškroun Aby RM mohla v říjnu přijmout usnesení RM rozhodla podle Směrnice pro zřízení a udělování Pamětní medaile Města Lanškrouna udělit Pamětní medaili těmto občanům:..., jsou pod číslem přiloženy Směrnice pro zřízení a udělování Pamětní medaile Města Lanškrouna a seznam občanů, kterým byla medaile zatím udělena. Své návrhy doručte do středy tajemníkovi městského úřadu. Zatím je pro letošní rok předložen návrh PaedDr. Borkovcové udělit medaili paní Jiřině Strakové. Partnerství Pan starosta upřesnil, že došla pozvánka okolní města mají partnerství uzavřená všechna města s Nizozemím. Naše město z větší části splňuje jejich podmínky. Doc. Maixner upozornil na velikou vzdálenost, jinak není proti partnerství. Mgr. Strnad souhlasil, doposud nesehnal žádný podobný stát, který mluví jak anglicky, tak německy a přitom ani jeden z jmenovaných jazyků není jejich mateřský. Komunikace je proto daleko lepší. Různé Pan starosta informoval o vykradení MBP, byla odcizena finanční hotovost, služební mobilní telefon, a veškeré porušené zámky. Informoval také o Dzierzionowských prezentacích nabídl jednotlivým radním účast. Informoval také o jednání s Ing. Švábem, ředitelem Konzumu parkoviště ho nezajímá, požádal o příspěvek na přístavbu nákupních vozíků.

8 Zápis z jednání RM Tajemník informoval o kritickém stavu okem na budově čp. 12, p. Malý doporučil okna zdvojená, navrhuje oslovit několik firem a památkový ústav pro další rozhodování. Pan Střecha doporučil, aby Ing. Urban zpracoval plán investičních akcí na rok Jednání RM ukončil pan starosta v hod. Ing. Martin Košťál... starosta Ing. Jan Šebrle místostarosta Mgr. Zdeněk Baborák místostarosta Zápis vyhotoven : Zapsala: Kateřina Lochmanová Příští jednání RM : v pondělí ve hodin

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Ohlášené návštěvy: MgA. Kokeš, p. Šilar s právním zástupcem, Ing. Obr, RNDr. Sitová. Pan starosta zahájil jednání

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Ohlášené návštěvy: Ing. Mareš, p. Mareš, Ing. Wacník, Ing. Obr, Ing. Černý. Omluvena: MUDr. Krejčová, Mgr. Strnad

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 05-26-2003 Str.- 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 26. 5. 2003 354/2003 RM vzala na vědomí žádost p. Ladislava Sychry. RM ukládá tajemníkovi MěÚ odpovědět žadateli ve smyslu jednání RM. 355/2003

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM 12. 7. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 12. 7. 2004 526/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. listopadu 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ing. Mareš, Ing. Černý,, p. Dostál, p. Stasiowski a p. Andrle, p. Kolomý Neomluven: p. Kolomý,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta zahájil jednání rady a přivítal

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK Přítomno: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května 2007 Omluven: Ing. Verner,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Omluven: pozdější příchod z důvodu pracovního zaneprázdnění oznámila MUDr. Krejčová a Mgr. Strnad jednání na FO.

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 17. 3.2003 Str. 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 17. 3. 2003 149/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky veřejné zakázky Dodávka a výměna oken ZŠ Palackého ul. zadané podle 49b

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Zápis RM 21. 2. 2005-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: ing. Jan Šebrle, MUDr. Milada Krejčová Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr, Mgr. Stanislava

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové.

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové. Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 26. února 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluven: p. starosta, Ing.

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 18. října 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 18. října 2004 Zápis RM 18.10. 2004-1 - Přítomni: dle prezenční listiny Omluven: Doc. Maixner Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 18. října 2004 Ohlášené návštěvy: Petr Haniš, RNDr. Sitová, Ing. Josef Mareš, Jan

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Jaroslav Mareš ředitel společnosti Městský bytový podnik Lanškroun s.r.o. Pan starosta zahájil

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0004364/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 17.12.2007 923/2007 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti SANITA Lanškroun s. r. o. (čj. 32497/07/PRA ze dne 26.11.2007) o pronájem nebytových prostor

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.09.2007 620/2007 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v položkách 94-07 až 142-07 dle přílohy zpráva čj. 24638/2007/SEK

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne Zápis RM - 1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 12. 1. 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Střecha, Mgr. Strnad, Mgr. Baborák příchod v 17.20 hod., Ing. Šebrle příchod ve 13.30 hod..

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 Usnesení RM 14. 6. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 470/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004 Zápis z jednání RM 6. 9. 2004-1 - Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 6. září 2004 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, PaedDr. Borkovcová, p. Kolomý, Mgr. Dvořáček, p. Jurča,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 529/2005 RM projednala ţádost č.j. 15173/2005/PRA ze dne 12. 7. 2005 o koupi pozemkové parcely č. 3073/109, k.ú. Lanškroun, lokalita Pod Penzionem

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004 Zápis RM 31. 5. 2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 31. května 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Pavel Šilar, Ing. Ivo Obr, RNDr. Lada Sitová, Mgr. Pavel Dvořáček, Jan

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014075/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Aleš Navrátil místopředseda Členové: Ing. Petra Dokládalová, Ing. Jiřina Frýbová,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 3. května 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 3. května 2004 Zápis RM 3.5.2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 3. května 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ladislav Sychra, Ing. Ivo Obr, Zdeněk Růžička, Jan Kolomý nedostavil se

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. dubna 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. dubna 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. dubna 2005 Ohlášené návštěvy: Ing. Černý, Ing. Obr, p. Nosek spolu s p. Šilarem, Ing. Kučera, Mgr. Dvořáček, RNDr. Sitová, p.

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014515/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis. z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, MUDr. Blažek, Mgr. Janík, p. Jeník, MUDr. Forstová, JUDr. Marková

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. listopadu 2009

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. listopadu 2009 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0029475/2009/KCh/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluveni: p. Sychra Zápis z jednání Rady města Lanškroun

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0020813/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0027113/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost C ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Městská část Praha 11 Zápis č.2 z jednání bytové komise, konaného dne 12.02.2015 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "klub" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. června 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. června 2004 Zápis RM 14. 6. 2004-1 - Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. června 2004 Ohlášené návštěvy: Jindřich Cink, Jaroslav Mareš MBP, Ing. Ivo Obr, Jan Kolomý, MgA. Přemysl

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.04.2007 252/2007 Rada města Lanškroun rozhodla předat příspěvkové organizaci Sociální služby Lanškroun do správy k vlastnímu hospodářskému využití další movitý

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 1/2008 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření k rozpočtu města na rok 2007 v položkách 184-07 až 187-07 dle přílohy (zpráva čj. 2124/2008/SEK

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne Zápis RM 8.12.2003-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. 12. 2003 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: MgA. Kokeš, RNDr. Kolomý, p. Matějka, Ing. Novák, Ing. Mareš, p. Mareš, PaedDr.

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 7. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 7. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011944/2007/PBr/101 2.2 Přítomno: 5, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Šebrle, p. Sychra Zápis z jednání Rady

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 14.4. 2003-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 4. 2003 233/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky Milana Michálka - Horní Třešňovec 151, kterou podal ve veřejné zakázce Biokoridor

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 11. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (11. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 25.

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. května 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. května 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. května 2006 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, Ing. Obr, p. Sychra, RNDr. Sitová, Mgr. Dvořáček, předkladatelé návrhů (pracovníci

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne Zápis RM 26.1.2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 26. 1. 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Jan Střecha Ohlášené návštěvy: Mgr. Dagmar Brýdlová, Marta Obrová, Mgr. Stanislava

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/2314/2011/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: p. Brýdl Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. srpna Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. srpna Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0021351/2008/KCh/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady Lanškroun dne 4. srpna 2008 Ohlášené

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0025472/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Ladislav Verner Zápis z jednání Rady

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/29308/2010/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Šebrle Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I f6ár NAO SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15. 1. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014. Ing. Miroslav Bouška

Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014. Ing. Miroslav Bouška Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček Mgr. Jan

Více

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ, JUDr.

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 31. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (31. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 14.

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 1297/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 16. ledna 2015 Zápis

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne

Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 26. 9. 2016 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:05 hodin zahájil starosta města 4. zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4836/2012 spisová značka 4834/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 59. zasedání dne 24. října 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 9 / 1 2 program

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 45. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE konaného dne

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 45. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE konaného dne ZÁPIS A USNESENÍ ZE 45. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE konaného dne 07.01.2010 Přítomni: Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťálek, Ing. Lukáš Kolovrátek, Ladislav Pavlík, Vladimír

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0020597/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 9. října 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 9. října 2006 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 9. října 2006 Ohlášené návštěvy: p. Jirges, p. Hudeček, RNDr. Sitová, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta zahájil

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 17. května 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 17. května 2004 Zápis RM 17. 5. 2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 17. května 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Strnad Pan starosta zahájil jednání rady a přivítal přítomné členy RM, omluvil

Více

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 6. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 26. června 2017 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 519/2007 Rada města Lanškroun projednala ţádost příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, o souhlas s navýšením investičního

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 10. 3. 2004

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 10. 3. 2004 Usnesení RM 10. 3. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 10. 3. 2004 173/2004 RM dle 50 odst. 1 písm. c) zák. 199/94 Sb., ve znění pozdějších předpisů rozhodla přijmout nabídku (č.j. 3866/2004/sek

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Mgr. Andrea Šilarová, DiS., právnička BITTNER architects s.r.o., městský architekt, Ing. arch. Oldřich Bittner

Mgr. Andrea Šilarová, DiS., právnička BITTNER architects s.r.o., městský architekt, Ing. arch. Oldřich Bittner Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: 20.03.2018 Číslo jednání: 1 Číslo jednací: Počet l. dok.: Počet příloh: Počet l. příloh: Spis. znak: 101.2.1 Datum: 14.03.2018 Název materiálu:

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání Zápis z 17. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 4. 9. 2018 v 16:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více