Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: J. Ryšavý, V. Pilík. Připomínky k zápisu ze dne : bez připomínek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: J. Ryšavý, V. Pilík. Připomínky k zápisu ze dne 13. 2. 2014: bez připomínek"

Transkript

1 Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného v úterý dne od 18:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: J. Ryšavý, V. Pilík Připomínky k zápisu ze dne : bez připomínek Ověřovatelé zápisu: Ing. Z. Kobliha, Fr. Hrma Hlasování: 11 pro, 0 proti, 2 se zdrželi Informace starostky k minulému zasedání zastupitelstva starostka se omluvila zastupitelům za neúplné informace prezentované při posledním zasedání zastupitelstva, které se týkaly jmenovitého hlasování o jednotlivých projednávaných bodech. Došlo k mylné interpretaci zákona, kdy jmenovité hlasování je na rozhodnutí zastupitelstva a má být schváleno hlasováním. Zastupitelé mohou rozhodnout o tom, že jmenovitě hlasovat nebudou, nebo že budou hlasovat jmenovitě pouze o některých vybraných bodech např. při projednávání prodeje nemovitostí, podávání žádostí o dotace, příjmu dotací, přidělování prostředků apod. Starostka uvedla jako příklad praxi zastupitelstva Města Benešov, které řeší jmenovité hlasování vždy u konkrétně projednávaného bodu s tím, že po seznámení s bodem jednání je buď vznesen či nevznesen návrh na jmenovité hlasování. O tomto návrhu se pak hlasuje a v případě schválení je proveden záznam o jmenovitém hlasování. Město Votice na podnět a schválení postupu ze strany zastupitelstva zaznamenává do zápisu hlasující proti navrženému usnesení. A. Podzimek navrhl, aby s ohledem na končící volební období v říjnu letošního roku, do kdy je možné předpokládat cca 3 zasedání zastupitelstva, zůstal způsob hlasování stejný a nově zvolené zastupitelstvo rozhodne o způsobu a formě hlasování na další období. Hlasování:13 pro,0 proti, 0 zdržel se Schválení programu: Program obsahuje celkem 12 bodů a byl řádně zveřejněn v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů. Starostka navrhla na základě aktuálního jednání rady doplnění programu zasedání o jeden bod a jeho zařazení před původní bod č. 12. Různé, diskuse: - Předložení žádosti o dotaci na nákup požárního vozidla v roce 2015 Doplněný program: 1. Úprava rozpočtu na rok 2014 č Účetní závěrka města Sedlec-Prčice za rok Závěrečný účet města za rok Pojištění odpovědnosti právnických osob a zastupitelů náhrada škody, újma při ublížení na zdraví nebo usmrcení vniklá jinému a Pojištění čistých finančních škod vzniklých nezákonným rozhodnutím nebo nesprávným úředním postupem 5. Posun termínu splátek při realizaci Kupní smlouvy a Smlouvy o zřízení služebnosti k nemovitostem: pozemek stpč. 81, zastavěná plocha a nádvoří, a pozemek pč. 1192/2, vše v k. ú. Divišovice 6. Žádost Občanského sdružení MAS Krajina srdce o půjčku z rozpočtu města 7. Příspěvek Města Sedlec-Prčice do veřejné sbírky na zvláštní účet č.: /0800

2 8. Směna pozemků mezi Městem Sedlec-Prčice a ZS Přestavlky, a.s. - parc.č. 499, k. ú. Vrchotice, ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice, za pozemek parc. č. 1018/2, k. ú. Prčice, ve vlastnictví ZS Přestavlky, a.s. 9. Prodej obecního pozemku parc.č. 1080/3, k.ú. Prčice 10. Úprava směny částí pozemků pč. 352 a stpč. 27/2 ve vlastnictví soukromých osob za část pozemku pč. 399 ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice, vše v k. ú. Uhřice u Sedlce, osada Bolešín 11. Dopravní značení v ul. Komenského v Sedlci 12. Žádost o dotaci na nákup požárního vozidla a závazek na vyčlenění spoluúčasti v rozpočtu města na rok Různé a diskuze: - informace o rekonstrukci MŠ - informace o výsledku dotačního řízení Rekonstrukce místních komunikací v osadách Sedlec- Prčice ROP Střední Čechy - informace o výsledku dotačního řízení Zajištění energetických úspor zdravotního střediska Sedlec-Prčice SFŽP - informace o zakázkách malého rozsahu zateplení bytového domu při ZŠ, zateplení a oprava střechy kulturního sálu při ZŠ - pozvánka na oslavu svátku sv. Marka žehnání polí 1. Úprava rozpočtu Města Sedlec-Prčice na rok 2014 č. 3 Navržená úprava rozpočtu města na rok 2014 v pořadí č. 3 se týká obou stran rozpočtu - příjmů i výdajů. Na straně příjmů se jedná o přijetí dotace z MPSV na pečovatelskou službu ve výši Kč a dotace na počítačové vybavení knihovny ve výši Kč od MK ČR. Celkem se úprava rozpočtu v příjmové části týká zvýšení příjmů o Kč. Na straně výdajové městského rozpočtu je navrženo čerpání dotace od MK ČR na počítačové vybavení knihovny ve výši Kč. Celkem se zvýšené čerpání týká Kč. Rada doporučuje zastupitelstvu navrženou úpravu rozpočtu schválit. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje předložený návrh rozpočtového opatření č. 3 rozpočtu Města Sedlec-Prčice na rok 2014 s tím, že na příjmové straně rozpočtu se jedná o zvýšení příjmů celkem o částku Kč a na výdajové straně rozpočtu jde o zvýšení výdajů celkem o Kč. 2. Účetní závěrka města Sedlec-Prčice za rok 2013 Na základě vyhlášky č. 220/2013 Sb., o požadavcích na schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek ze dne a v souvislosti s ustanovením zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví v platném znění je schvalování účetní závěrky města v kompetenci zastupitelstva města. Na základě směrnice, která byla zastupitelstvem schválena , byly podklady účetní závěrky nejprve předloženy finančnímu výboru, který je dne projednal. Závěrem projednání podkladů ve finančním výboru je doporučení zastupitelstvu účetní závěrku města za rok 2013 schválit. Doporučení finančního výboru včetně podkladů pro schválení účetní závěrky

3 projednala rada města, která také doporučuje účetní závěrku Města Sedlec-Prčice za rok 2013 schválit. Informaci o výsledku schvalovacího procesu včetně všech požadovaných informací předá účetní jednotka do Centrálního systému účetních informací státu dle technické vyhlášky o účetních záznamech. Slovo bylo předáno Ing. Z. Koblihovi, předsedovi finančního výboru, který shrnul celkový stav hospodaření aktiva, pasiva, stav majetku, dotační příjmy rozpočtu města. Dále nebyly vzneseny dotazy. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje účetní závěrku Města Sedlec-Prčice za rok Závěrečný účet města za rok 2013 V souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích a zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, byl zpracován a řádně zveřejněn návrh závěrečného účtu Města Sedlec-Prčice za rok 2013 včetně všech příloh. Závěrečný účet zahrnuje souhrnné údaje o hospodaření města v roce 2013, údaje o hospodaření příspěvkových organizací města (ZŠ a MŠ Sedlec-Prčice a ZUŠ Sedlec-Prčice) a ostatních organizací zřízených městem (Služby Sedlec-Prčice, s.r.o.). Základní údaje o hospodaření Města Sedlec-Prčice v roce 2013: Schválený rozpočet v příjmové části (po jednotlivých schválených úpravách) ,22 Kč, skutečnost v příjmové části k ,10 Kč. Schválený rozpočet ve výdajové části (po jednotlivých schválených úpravách) ,17 Kč, skutečnost ve výdajové části k ,86 Kč. Na běžném účtu bylo k celkem ,22 Kč, na Fondu rozvoje bydlení ,02 Kč, na Fondu rozvoje a rezerv ,32 Kč, na základním účtu u ČNB (povinný účet Města pro příjem dotací) bylo ,36 Kč a na depozitním účtu Kč. V roce 2013 získalo město celkem ,22 Kč z dotačních titulů. Město v roce 2013 uzavřelo smlouvu o investičním úvěru u ČS, a.s., v celkové výši 19,8 mil. Kč s tím, že k bylo z úvěrového účtu vyčerpáno celkem ,80 Kč. Hospodaření příspěvkových a ostatních organizací: ZŠ a MŠ zisk z hl. činnosti ,31 Kč, z doplňkové činnosti ,99 Kč. ZUŠ výsledek hospodaření 0 Kč. Společnost Služby Sedlec-Prčice, s.r.o. vykázala zisk za rok ,54 Kč. Město mělo k zastavený majetek v celkové hodnotě Kč jedná se o zástavu bytového domu čp v Sedlci (při realizaci vestavby z dotace byla zástava podmínkou) a dále se zástava týká pozemků, které byly na město Sedlec-Prčice převedeny bezúplatně od PF ČR. Zástava na dům čp končí k a zástava na pozemky k Podíl zastaveného majetku na celkovém majetku města je 0,86 %, podíl závazků na rozpočtu 14,54 % a podíl pohledávek na rozpočtu 0,97 % - vše k Hospodaření města Sedlec-Prčice bylo podrobeno auditu ze strany Odboru dozoru Krajského úřadu Středočeského kraje. Audit proběhl v termínech (dílčí) a závěrečný. Při přezkoumání hospodaření územně samosprávného celku nebyly zjištěny chyby a nedostatky.

4 Závěrečný účet byl projednán radou města a finančním výborem. Oba tyto orgány doporučují zastupitelstvu schválení závěrečného účtu Města Sedlec-Prčice za rok 2013 vyjádřením souhlasu s celoročním hospodařením, a to bez výhrad. Dále nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje hospodaření města za rok 2013 v příjmové části ve výši ,10 Kč a ve výdajové části ve výši ,86 Kč. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice bere na vědomí výsledek z provedeného auditu ze strany Odboru dozoru Krajského úřadu Středočeského kraje, který byl uzavřen s výsledkem, že při přezkoumání hospodaření územně samosprávného celku nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje závěrečný účet města Sedlec-Prčice za rok 2013 v předloženém znění včetně výsledku hospodaření města za rok 2013 s vyjádřením souhlasu s celoročním hospodařením, a to bez výhrad. 4. Pojištění odpovědnosti právnických osob a zastupitelů náhrada škody, újma při ublížení na zdraví nebo usmrcení vzniklá jinému a Pojištění čistých finančních škod vzniklých nezákonným rozhodnutím nebo nesprávným úředním postupem Na základě změny občanského zákoníku tzv. NOZ zákon č. 89/2012 Sb., je každý člen voleného orgánu povinen vykonávat svou funkci s péčí řádného hospodáře a v případě způsobení škody je povinen ji nahradit. S ohledem na tuto skutečnost doporučila rada města zajistit pojištění odpovědnosti členů voleného orgánu zastupitelstva města tak, aby při případném neúmyslném způsobení škody došlo k její náhradě z pojistného plnění. Rada projednala předložené nabídky a doporučila uzavření pojistné smlouvy u ČP, a.s., která je zároveň pojistitelem majetku města. Návrh pojištění je v rozsahu doložky V102 tj. pojištění, které se vztahuje na povinnost pojištěného nahradit škodu vzniklou třetí osobě jinak než úrazem nebo jiným poškozením zdraví této osoby, poškozením, zničením nebo pohřešováním věci, kterou má tato osoba ve vlastnictví nebo v užívání (čistá finanční škoda), pokud byla tato škoda způsobena při výkonu veřejné moci rozhodnutím nebo nesprávným úředním postupem ve smyslu zákona č. 82/1998 Sb., o odpovědnosti za škodu způsobenou při výkonu veřejné moci rozhodnutím nebo nesprávným úředním postupem, ve znění pozdějších předpisů a doložky V106 tj. pojištění náhrady škody vzniklé územním samosprávným celkem při výkonu veřejné funkce nebo v přímé souvislosti s ní. Škodnou událostí se pro účely tohoto pojištění rozumí vznik škody či újmy při ublížení na zdraví nebo usmrcení. Výše pojistného limitu je 2 miliony korun. Celkové náklady na pojištění 15 členů zastupitelstva města (nevztahuje se jmenovitě na zvoleného člena, ale na počet členů orgánu) jsou po slevě 30 % ve výši Kč/rok. Rada doporučuje uzavření pojistné smlouvy za stanovených podmínek. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje uzavření pojistné smlouvy dle předložené nabídky České pojišťovny, a.s., na pojištění odpovědnosti v rozsahu doložek V102 a V106 za celkovou cenu ve výši Kč/rok. Hlasování: 12 pro, 0 proti, 0 se zdržel, 1 nepřítomen při hlasování

5 5. Posunutí termínu splátek při realizaci Kupní smlouvy a Smlouvy o zřízení služebnosti k nemovitostem: pozemek včetně budovy na stpč. 81 a pozemek pč. 1192/2, vše v k. ú. Divišovice Zastupitelstvo města schválilo dne prodej nemovitostí v k. ú. Divišovice dle nového odměřovacího geometrického plánu stpč. 81 a pč. 1192/2 včetně podmínek pro uzavření Kupní smlouvy a Smlouvy o věcném břemeni ve prospěch nezletilého Ondřeje Vaníka. Schválen byl také postup při úhradě kupní ceny ve výši Kč s tím, že při podpisu smlouvy dojde k úhradě jednorázové splátky ve výši Kč a zbývající část kupní ceny bude uhrazena ve 12 splátkách do konce záři Vzhledem k tomu, že došlo k časovému posunu pro podpis smlouvy při zpracování nového geometrického plánu a jeho kontrole katastrem nemovitostí, bude smlouva o koupi nemovitosti a zřízení služebnosti podepsána s kupující Martinou Vaníkovou až v květnu S ohledem na tuto skutečnost není možné dostát rozhodnutí zastupitelstva o doplacení kupní ceny do 09/2014. Proto rada projednala možnost posunutí splátek do května 2014 a doporučuje zastupitelstvu města revokovat usnesení z v jeho části o splátkovém kalendáři a následně schválit nový splátkový kalendář tak, že při podpisu Kupní smlouvy a Smlouvy o zřízení služebnosti bude uhrazena jednorázově částka Kč a zbývající část kupní ceny bude uhrazena splátkami 11x Kč a 12. splátka Kč nejdéle do konce května Ostatní podmínky kupní smlouvy a smlouvy o zřízení služebnosti by zůstaly v platnosti dle původního usnesení zastupitelstva. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice revokuje usnesení 03/2013 ze dne v bodě Prodej nemovitosti stpč. 81 a pč. 1192/2 v k. ú. Divišovice, v jeho části týkající se úhrady kupní ceny za uvedené nemovitosti v rámci splátkové kalendáře. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje splátkový kalendář pro prodej nemovitosti dle vypracovaného geometrického plánu stpč. 81 včetně budovy na ní a pozemku pč. 1192/2, vše v k. ú. Divišovice následovně: při podpisu Kupní smlouvy a Smlouvy o zřízení služebnosti úhrada jednorázově Kč a následně doplatek kupní ceny do její konečné výše formou 11 splátek ve výši Kč a poslední 12. splátky v částce Kč nejpozději do konce května Ostatní podmínky prodeje uvedených nemovitostí schválené zastupitelstvem zůstávají v platnosti. 6. Žádost Občanského sdružení MAS Krajina srdce o půjčku z rozpočtu města Na Město Sedlec-Prčice se obrátilo Občanské sdružení MAS Krajina srdce, jehož členem je také naše město, se žádostí o bezúročnou půjčku (krátkodobou finanční výpomoc) min Kč na předfinancování projektů Živá kronika mapování historie, zaznamenávání vzpomínek pamětníků, DVD kroniky, sběr historických fotografií..., a Z pohádky do pohádky dřevosochání, literární a výtvarné soutěže pro děti. Oba projekty budou realizovány také na našem území vzpomínky paní Marie Šťastnové z Božetína, dřevosochání v Ateliéru Prčice. MAS žádá o půjčku se splatností nejpozději do června 2015.

6 Rada předkládá tuto žádost zastupitelstvu města k projednání s tím, že součástí žádosti není rozpočet, ani jiné podklady. Nicméně tato žádost byla ze strany MAS zaslána všem členům územně samosprávným celkům a rada doporučuje poskytnutí bezúročné půjčky účelově vázané na realizaci dvou uvedených projektů a občanské sdružení předloží vyúčtování uvedených projektů. Ing. Z. Kobliha se dotázal na legálnost poskytnutí bezúročné půjčky městem občanskému sdružení s ohledem na nové legislativní normy možnost města poskytnout bezúročnou finanční výpomoc. Po diskuzi bylo doporučeno zjistit bližší podmínky a rozhodnutí odložit do příštího zasedání. Ing. V. Hlaváček doporučil zajištění autorských a licenčních smluv k výstavě historických fotografií dle autorského zákona. Hlasování o odložení rozhodnutí v tomto bodě. Rozhodnutí odloženo. 7. Příspěvek Města Sedlec-Prčice do veřejné sbírky na zvláštní účet č.: /0800 Město Sedlec-Prčice vyhlásilo veřejnou finanční sbírku na stavební úpravy rodinného domu čp. 186 v Prčici zajištění bezbariérového přístupu (instalaci výtahu), úpravy interiéru a exteriéru pro osoby s omezenou schopností pohybu, nákup kompenzačních a rehabilitačních pomůcek... Jedná se o rodinný dům manželů Kubátových a důvodem je stávající zdravotní stav pana Petra Kubáta, který je po vážném úrazu upoután na lůžko. Rada a finanční výbor projednaly příspěvek města do vyhlášené sbírky a doporučují zastupitelstvu města schválit příspěvek z rozpočtu města ve výši Kč, a to jako úpravu rozpočtu města Sedlec-Prčice na rok 2014 pod pořadovým číslem 4. Tyto prostředky by byly čerpány z kapitoly správa. Zároveň oba tyto orgány města děkují všem, kteří do sbírky již přispěli nebo přispějí. Starostka informovala o podrobnostech sbírky: o termínu uzavření sbírky , o vyúčtování využití shromážděných prostředků do Ing. Kobliha zdůraznil výjimečnost případu a také závěr finančního výboru, který se shodl na tom, že je v podobných případech nutná pomoc a přispění města. A. Podzimek požádal o sdělení současného stavu účtu veřejné sbírky. Starostka sdělila finanční stav veřejné sbírky k dnešnímu dni a poděkovala všem dárcům. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje úpravu rozpočtu Města Sedlec-Prčice na rok 2014 č. 4, která spočívá ve vyčlenění a převodu finančního příspěvku ve výši Kč z rozpočtu města na rok 2014 z kapitoly správa, do finanční sbírky vyhlášené na stavební úpravy čp. 186, Prčice v souladu s podmínkami veřejné sbírky. 8. Směna pozemků mezi Městem Sedlec-Prčice a ZS Přestavlky, a.s. Město Sedlec-Prčice jako vlastník nemovité kulturní památky socha sv. Isidora včetně podstavce začalo řešit pokračování restaurátorských prací na uvedené památce. V této souvislosti bylo zjištěno, že podstavec sochy se nachází na pozemku 1018/2 k. ú. Prčice ve vlastnictví ZS Přestavlky, a.s. Rada po projednání doporučila oslovit zástupce vlastníka s nabídkou na odkoupení nebo směnu pozemku. S Ing. Karlem Sládkem došlo k dohodě o směně pozemků, tak aby nemusely být zpracovávány oddělovací geometrické plány. Byl vytipován pozemek pč. 499 k. ú. Vrchotice, který rozlohou přibližně odpovídá pozemku ve vlastnictví Města. Rada na základě této předběžné dohody doporučila zveřejnit záměr směny, což proběhlo v souladu se zákonem o obcích a zároveň

7 doporučuje zastupitelstvu města schválit směnu pozemku pč. 499 v k. ú. Vrchotice o výměře 144 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice za pozemek pč. 1018/2 v k. ú. Prčice o výměře 125 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda s tím, že náklady na změnu vlastnického práva uhradí Město Sedlec-Prčice. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje směnu pozemku pč. 499 v k. ú. Vrchotice o výměře 144 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda, ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice, za pozemek pč. 1018/2 v k. ú. Prčice, o výměře 125 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda, a úhradu všech nákladů souvisejících s převodem vlastnického práva z rozpočtu města. 9. Prodej obecního pozemku parc.č. 1080/3, k. ú. Prčice Na Město Sedlec-Prčice se obrátila paní Jana Chocholoušková se žádostí o odprodej části pozemku pč. 1080/3, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře cca 175 m 2 s tím, že tato část pozemku je dlouhodobě připlocena k nemovitosti pozemku pč. 221/2 vše v k. ú. Prčice. Rada města po projednání žádosti zjistila, že i další část uvedeného pozemku ve vlastnictví města je dlouhodobě připlocena k další nemovitosti na pozemku stpč. 79 v k. ú. Prčice ve vlastnictví paní Pištěkové a pana Miloše Pištěka. Vzhledem k tomu, že tento pozemek je pro město z hlediska budoucího využití nepotřebný, schválila rada zveřejnění záměru prodeje na úřední desce v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích a doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej částí pozemku pč. 1080/3 v k. ú. Prčice s tím, že doporučuje cenu 100 Kč/m 2 a úhradu nákladů na odměřovací geometrický plán a ostatních nákladů souvisejících s převodem vlastnického práva ze strany kupujících. Část pozemku parc. č. 1080/3, k. ú. Prčice, zůstane i nadále ve vlastnictví města. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje prodej částí pozemku pč. 1080/3 v k. ú. Prčice, ostatní plocha, ostatní komunikace, a to části o výměře cca 175 m 2 paní Janě Chocholouškové, Divišovická 46, Prčice a části o výměře cca 105m 2 paní Jaroslavy Pištěkové a panu Miloši Pištěkovi, Divišovická 108, Prčice, za cenu 100 Kč/m 2 s podmínkou, že náklady na odměřovací geometrické plány, náklady na převod vlastnického práva v katastru nemovitostí a ostatní náklady související s převodem vlastnického práva hradí kupující. Hlasování: 12 pro, 0 proti, 1 se zdržel 10. Úprava směny částí pozemků pč. 352 a stpč. 27/2 ve vlastnictví soukromých osob za část pozemku pč. 399 ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice, vše v k. ú. Uhřice u Sedlce, osada Bolešín Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schválilo dne usnesením č. 03/2013 směnu částí pozemku pč. 352 o výměře cca 450 m 2 ve vlastnictví Ing. V. Kabíčka, paní M. Pešičkové a paní H. Svobodové za část pozemku pč. 399 o výměře cca 200 m 2 ve vlastnictví města, vše k. ú. Uhřice u Sedlce s tím, že směna proběhne bez doplatku a náklady na geometrický plán a změnu vlastnického práva v KN uhradí Město. Při zaměřování pozemků dle zadání zjistila geodetická společnost, že část obecní komunikace i po směně bude zabíhat do soukromého pozemku výše jmenovaných. Proto byli tito osloveni se žádostí o souhlas s doplněním schválené směny a rozšíření o část nemovitosti stpč. 27/2 o výměře 4 m 2 k. ú. Uhřice. Spolumajitelé uvedeného pozemku

8 souhlasí se zařazením do směny schválené a rada města proto doporučuje zastupitelstvu města schválit úpravu směny rozšíření o část pozemku stpč. 27/2 k. ú. Uhřice u Sedlce kterou by došlo k vyřešení majetkových vztahů v dané lokalitě. Ostatní podmínky již schválené směny zůstávají v platnosti. Nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje doplnění směny pozemků mezi spoluvlastníky Ing. V. Kabíčkem, M. Pešičkovou a H. Svobodovou a Městem Sedlec-Prčice následovně: část pozemku pč. 399 o výměře cca 200 m 2 ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice za části pozemku pč. 352 o výměře cca 450 m 2 a pozemku stpč. 27/2 o výměře cca 4 m 2 vše v k. ú. Uhřice u Sedlce s tím, že směna proběhne bez doplatku a náklady na odměřovací geometrický plán, náklady na převod vlastnického práva v KN uhradí Město Sedlec-Prčice. 11. Dopravní značení v ul. Komenského v Sedlci Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice pověřilo na jednání dne starostku města zjištěním podmínek pro zvýšení bezpečnosti dopravního provozu v ul. Komenského v Sedlci oblast u zdravotního střediska a u mateřské školy. Byli osloveni pracovníci firmy zabývající se značením komunikací a Dopravního inspektorátu Policie ČR, kteří po vyhodnocení lokality doporučili jako nejvhodnější řešení osazení zpomalovacích prahů tzv. retardérů a osazení svislého dopravního značení. Doporučeny byly retardéry nové generace vyrobené z tvrzené gumy, které nevykazují zvýšenou hlučnost při průjezdu vozidel. Cena tohoto zařízení se však pohybuje v relaci Kč za jeden ks v šíři cca 2,5 m. Pro osazení v ul. Komenského by bylo potřeba nákup a instalace 4 ks tedy náklady pouze na zpomalovací prahy ve výši cca 100 tisíc Kč bez DPH. Další alternativou je osazení běžných zpomalovacích prahů, kdy se cenová nabídka zahrnující zároveň i osazení svislého dopravního značení a provedení vodorovného značení v lokalitě u zdravotního střediska dostává na částku Kč bez DPH. U běžných zpomalovacích prahů je však vyšší hlučnost při jejich přejezdu vozidly. Oba druhy retardérů jsou kotveny do komunikace, čímž může v zimních měsících docházek k problémům při údržbě komunikace případně k jejímu poškozování. Bohužel s ohledem na šíři vozovky ul. Komenského nelze použít např. zařízení pro zúžení jízdních pruhů, které většinou zpomalení provozu bezpečně zajistí. Rada s ohledem na finanční náročnost navrhuje osazení běžných zpomalovacích prahů a instalaci dopravního značení dle návrhu s celkovými náklady Kč bez DPH. Bc. P. Milčínský uvedl, že pro bezpečnost dětí je nutné udělat maximum bez ohledu na finanční náklady. Ing. Z. Kobliha zdůraznil důležitost bezpečnosti dětí a navrhl umístění vodorovného signalizačního upozornění, např. Pozor děti. Fr. Hrma, z profesionálního hlediska, zdůraznil nedostatky zpomalovacích prahů v silniční dopravě a v údržbě komunikací. Navrhl osazení nového svislého dopravního značení případně zjištění podmínek pro osazení výstražné světelné signalizace v lokalitě. Zastupitelé diskutovali o zajištění maximální bezpečnosti dětí ve městě a shodli se na potřebnosti úprav. Zároveň však konstatovali, že je nutné apelovat na samotné řidiče, kteří mohou stylem jízdy a dodržováním rychlosti k bezpečnosti provozu přispět nejvíce. Starostka po diskuzi navrhla odložení tohoto bodu s tím, že do příštího zasedání budou zjištěny bližší informace o přednesených návrzích.

9 Rozhodnutí odloženo. 12. Žádost o dotaci na nákup požárního vozidla a závazek na vyčlenění spoluúčasti v rozpočtu města na rok 2015 Do konce dubna 2014 je možné předložit žádost o poskytnutí účelové dotace na nákup hasičské techniky pro rok 2015 (případně k zařazení na rok 2016) na MV ČR. Dle podmínek poskytovatele dotace se o dotaci rozhoduje do roku předcházejícímu poskytnutí dotace. Žádat mohou pouze obce, které mají JPO II zařazenou do záchranného systému kraje. Součástí žádosti musí být i závazek obce na zajištění povinné spoluúčasti. Dotace může být v maximální výši 2,5 mil. Kč na nákup nové cisternové stříkačky a zároveň může tvořit max. 70 % celkových nákladů. Při opravě stávající cisternové stříkačky může být dotace max. 50 % nákladů, a to v maximální výši 1,5 mil. Kč. Na radu města se obrátil zástupce JPO II Sedlec se žádostí o zapojení města do vypsané výzvy ministerstva vnitra s tím, že současná technika využívaná při zásazích je již nedostačující jak po technické stránce, tak po stránce vybavenosti vozidla. JPO II má k dispozici vozidlo IFA, rok výroby 1976, které bylo do užívání sedleckým hasičům předáno v roce Vozidlo bylo v roce 2006 za finančního přispění města členy JPO II opraveno, nicméně v současné době nejsou k dispozici nové náhradní díly, do vozidla nelze umístit veškerou požadovanou techniku potřebnou k zásahu a v některých případech je již problematické splnit i dojezdové časy. Spoluúčast města by při maximální výši dotace představovala částku cca 2,5 milionu korun, která by musela být vyčleněna v rozpočtu města na rok Závazek o zapojení spoluúčasti je však nutné definovat již nyní, při podání žádosti o dotaci. Rada doporučuje zpracování a předložení žádosti o dotaci na nákup vozidla. Zvažovala zároveň i možnost získání dotací z evropských fondů, souběh dotací z různých zdrojů včetně případných podmínek dotací. Ing. Z. Kobliha se dotázal na předpokládanou úspěšnost města pro získání dotace. Starostka sdělila, že úspěšnost je vysoká s ohledem na zařazení JPO II Sedlec do záchranného systému Středočeského kraje, počet zásahů jednotky atd. T. Seidel informoval přítomné o stavu vozového parku zásahové jednotky a možnostech zlepšení vozového parku s tím, že v současné době je podání žádosti o dotaci na nákup vozidla v roce 2015 (2016) z prostředků MV ČR nejvýhodnější. Dále nebyly vzneseny dotazy a připomínky. Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje předložení žádosti o dotaci na pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JPO II Sedlec na rok 2015 a zároveň se zavazuje k vyčlenění finančních prostředků na spoluúčast k dotaci ve výši 2,5 mil. Kč z rozpočtu města na rok Různé a diskuze a) Stavební úpravy rekonstrukce MŠ Sedlec-Prčice dne proběhlo kolaudační řízení u dvou pavilonů a spojovací chodby v MŠ, a to bez výhrad dotčených orgánů (HZS Příbram, KZS Příbram). Do dojde k dodávce a instalaci venkovních herních prvků včetně dokončení terénních úprav. V pondělí bylo přestěhováno vybavení školky ze středového pavilonu, kam se začne stěhovat knihovna. V současné době začíná Ing. Holá připravovat žádost o platbu závěrečné vyúčtování a veškeré podklady pro ukončení projektu.

10 b) Informace o výsledku dotačního řízení projekt: Rekonstrukce místních komunikací v osadách Sedlec-Prčice ROP Střední Čechy. Dle informace Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy byla žádost města kladně vyřízena a projekt bude podpořen v celém rozsahu, to znamená, že veškeré náklady na stavební práce včetně odvodnění komunikace jsou uznatelné. V rámci tohoto projektu budou opraveny komunikace v osadě Uhřice, silnice Divišovice-Vozerovice a část komunikace v Chotěticích. Vzhledem k podmínkám dotace je možné, že bude nutné svolat do cca jednoho měsíce zasedání zastupitelstva, aby schválilo přijetí dotace dle smlouvy. Dle instrukcí ROP již proběhlo výběrové řízení na zhotovitele stavby, které dle jediného hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhrála firma BES, s.r.o., Benešov s cenou Kč vč. DPH. Celkové náklady projektu se tak sníží na 7,42 mil. Kč, z toho dotace 80 % a spoluúčast města 20 %, tedy cca 1,5 mil. Kč. Nyní běží lhůty v rámci výběrového řízení. Realizace projektu bude zahájena po kontrole zadávací dokumentace a průběhu výběrového řízení ze strany právního oddělení Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy a po podpisu smlouvy o poskytnutí dotace. c) informace o výsledku dotačního řízení Zajištění energetických úspor zdravotního střediska Sedlec-Prčice SFŽP na základě informací zveřejněných na webových stránkách Státního fondu životního prostředí byla žádost města vyřízena kladně a projekt zateplení a výměny oken proběhne v letošním roce. Po doručení podkladů ze SFŽP budou zahájeny kroky pro vypsání výběrového řízení na zakázku malého rozsahu (předpokládané náklady bez DPH jsou cca 2,7 mil. Kč) a po splnění všech podmínek poskytovatele dotace bude zahájena realizace předpokládaný termín červenec říjen d) informace o zakázkách malého rozsahu zateplení bytového domu při ZŠ, zateplení a oprava střechy kulturního sálu při ZŠ město vypsalo dvě zakázky malého rozsahu s ohledem na rozdílné DPH u obou akcí. Do výběrového řízení na zateplení bytového domu se přihlásilo celkem 8 firem. Nejnižší nabídkovou cenu předložila firma DUDYSTAV, s.r.o., Dobrá Voda u Českých Budějovic bez DPH Kč. S touto firmou bude uzavřena smlouva o dílo s tím, že předpokládaný termín ukončení je cca Do výběrového řízení na zhotovitele stavby zakázky malého rozsahu na stavební práce na zateplení kulturního sálu vč. výměny oken a opravy střechy se přihlásilo také osm firem. Nejnižší nabídku předložila firma TELKAS Brno, která byla vyzvána ke zdůvodnění mimořádně nízké ceny, která je ve výši ,6 Kč. Zdůvodnění bylo projednáno komisí pro hodnocení nabídek, která doporučila s uvedeným uchazečem za předložených podmínek uzavřít smlouvy o realizaci díla. Termín dokončení je nejpozději e) Výsledek odvolacího řízení rozhodnutí přezkumné komise MZe ČR dne proběhlo zasedání přezkumné komise MZe ČR, která se zabývala odvoláním města proti rozhodnutí o nepřidělení dotace na opravu sakrálních objektů z důvodu zadání prací firmě ve vlastnictví města. Na základě našeho zdůvodnění dospěla přezkumná komise k závěru, že městu bude udělena výjimka z pravidla SZIF týkající se příjemců dotace a jimi ovládaných právnických osob, které nesmí práce realizovat. I přes urgenci ze strany Města Sedlec-Prčice a MAS Krajina srdce nebylo zatím stanovisko podepsané ministrem doručeno, pouze jsme byli informováni em. f) pozvánka na oslavu svátku sv. Marka žehnání polí starostka tlumočila všem přítomným pozvání P. Martina Vlčka na připravenou oslavu svátku sv. Marka, která proběhne u trojboké kapličky sv. Cyrila a Metoděje za Přestavlky v sobotu od 15 hodin.

11 g) pozvání na pietní akci tryznu k uctění památky obětí fašismu, která se koná od 17,00 hod. Zahájení je u radnice, odkud půjde slavnostní průvod k pomníku padlým v Sedlci. h) Program regenerace MPZ a MPR rok 2014 schválení spoluúčasti města k dotaci na opravu střechy sv. Jeronýma v Sedlci ve výši Kč. Jedná se o 10 % celkových nákladů. Rada doporučuje zastupitelstvu schválit spoluúčast v dané výši. Nebyly vneseny dotazy a připomínky Zastupitelstvo města Sedlec-Prčice schvaluje spoluúčast města k dotaci na opravu střechy kostela sv. Jeronýma v Sedlci ve výši Kč v rámci programu regenerace MPZ a MPR pro rok Tyto prostředky budou čerpány z kapitoly rozpočtu Spoluúčast k dotacím. Hlasování: 12 pro, 0 proti, 1 se zdržel Následně bylo předáno slovo zastupitelům. Mgr. T. Míka se dotázal na předpokládaný termín příštího zasedání. Starostka informovala, že datum dalšího zasedání není ještě určen, ale předběžně lze očekávat, že další jednání zastupitelstva se bude konat nejpozději do poloviny května s ohledem na zajištění schvalovacího procesu pro přijetí dotace na rekonstrukci komunikací z ROP. Ing. Z. Kobliha se dotázal na počty přijatých dětí do mateřské školy v souvislosti s dokončením rekonstrukce školky. Starostka sdělila, že dle informací ze zápisu do MŠ dne bude naplněna i čtvrtá třída nově zrekonstruované školky. Aktuální počet dětí pro nástup v záři 2014 je 105. To znamená, že by v každé třídě bylo přibližně 26 dětí. Ing. Hlaváček upozornil na demografický vývoj obyvatel v našem městě i v okolí a na nový systém podpory státu na zajištění předškolní výchovy, např. speciální mateřské školy nebo soukromé hlídání dětí. MUDr. Vl. Podzimková se dotázala na čištění cesty Na Ježovku. Starostka informovala o projektu na vyčištění cesty v rámci spolupráce s o.p.s. Český Merán s tím, že realizace úprav cesty je prováděna v rámci budované naučné cesty kolem města. Dále sdělila informace k projektu Výzkumného ústavu Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví s názvem Lokální identita zeleně venkovských sídel. V rámci tohoto projektu dojde k výsadbě zeleně v Přestavlkách, dále ve spolupráci se ZŠ a MŠ Sedlec-Prčice k výsadbě 16 ks třešní podél cesty z Prčice ke sv. Isidorovi a výsadbě 17 ks javorů od sv. Isidora podél staré cesty na Přestavlky. Zde je dohodnuta spolupráce s TOM Gaudium. Bc. P. Milčínský pozval všechny přítomné na Včelařské slavnosti, které se konají dne od 10,00 hod. na náměstí v Prčici s doprovodným programem výstava na Infocentru, projekce v Atelieru Prčice. Z řad veřejnosti zazněl požadavek na opravu krajské komunikace v Benešovské ulici. Starostka uvedla, že při výstavbě kanalizace v roce 2005 se město smluvně zavázalo k provedení tzv. homogenizace (oprava pruhu komunikace v šíři 3 metry včetně podkladních vrstev na všech krajských komunikacích dotčených stavbou). V rozpočtu stavby však nebyla homogenizace zohledněna, a proto je nutné vyřešit financování v rámci rozpočtu města. V současné době byla zahájena jednání s KSÚS o možném spolufinancování v letošním roce, kdy krajská správa navrhla opravu komunikací v ul. Benešovská, Divišovická, K. Burky, Vítkovo nám., a ul. Bratří Čechů k morové kapli. Plocha navrhovaných oprav komunikací činí cca 8400 m 2. Odhadované náklady města činí cca 2,5 mil Kč bez DPH a k této částce je nutné připočíst prostředky na nákup a instalaci nových obrubníků v uvedených ulicích. Zde lze počítat s dalšími náklady cca 1,3 mil Kč. V uvedených částkách není řešena výměna vedení veřejného vodovodu. Vzhledem k tomu, že

12 v rozpočtu města na rok 2014 není s touto částkou a závazkem provedení homogenizace vozovek počítáno, byla zvažována možnost přesunutí prostředků z kapitoly Vodohospodářské zařízení - výstavba vodovodu Měšetice a Vrchotice, protože v letošním roce nebudou dotační prostředky na tyto stavby poskytovány. Zároveň jsou zjišťovány možnosti získání prostředků na opravu chodníků ze Státního fondu dopravní infrastruktury. Po získání relevantních podkladů od Krajské správy a údržby silnic Středočeského kraje a případných podmínek pro podání žádosti o dotaci na opravu chodníků budou zastupitelé informováni. Následně byl zodpovězen dotaz na opravu komunikace Na Kozinec. Paní Valsová poděkovala všem, kteří se podíleli na realizaci projektu naučné stezky Od vítkovské růže k zázračnému prameni (z Vítkova náměstí, kolem morové kaple ke sv. Isidorovi a dále pak přes Sedlec ke kapličce Na Ježovce a zpět do Uhřic) a jmenovitě vyzdvihla osobní přístup a aktivity vedoucího spol. Služby Sedlec-Prčice, s r.o., pana M. Kaňky. Zapsala: Jana Typtová USNESENÍ č. 02/2014 ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne Zastupitelstvo města: Schválilo: doplněný program druhého zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice úpravu rozpočtu č. 3 rozpočtu Města Sedlec-Prčice na rok 2014 s tím, že na příjmové straně zvýšení příjmů celkem o částku Kč a na výdajové straně zvýšení výdajů celkem o Kč účetní závěrku Města Sedlec-Prčice za rok 2013 hospodaření města za rok 2013 v příjmové části ve výši ,10 Kč a ve výdajové části ve výši ,86 Kč závěrečný účet města Sedlec-Prčice za rok 2013 v předloženém znění včetně výsledku hospodaření města za rok 2013 s vyjádřením souhlasu s celoročním hospodařením, a to bez výhrad uzavření pojistné smlouvy dle předložené nabídky České pojišťovny, a.s., na pojištění odpovědnosti v rozsahu doložek V102 a V106 za celkovou cenu ve výši Kč/rok splátkový kalendář pro prodej nemovitosti dle geometrického plánu stpč. 81 včetně budovy na ní a pozemku pč. 1192/2, vše v k. ú. Divišovice následovně: při podpisu Kupní smlouvy a Smlouvy o zřízení služebnosti úhrada jednorázově Kč a následně doplatek kupní ceny do její konečné výše formou 11 splátek ve výši Kč a poslední 12. splátky v částce Kč nejpozději do konce května Ostatní podmínky prodeje uvedených nemovitostí schválené zastupitelstvem zůstávají v platnosti úpravu rozpočtu Města Sedlec-Prčice na rok 2014 č. 4, která spočívá ve vyčlenění a převodu finančního příspěvku ve výši Kč z rozpočtu města na rok 2014 z kapitoly správa, do finanční sbírky vyhlášené na stavební úpravy čp. 186, Prčice v souladu s podmínkami veřejné sbírky směnu pozemku pč. 499 v k. ú. Vrchotice o výměře 144 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda, ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice, za pozemek pč. 1018/2 v k. ú. Prčice, o výměře 125 m 2, ostatní plocha, využití pozemku neplodná půda, a úhradu všech nákladů souvisejících s převodem vlastnického práva z rozpočtu města

13 prodej částí pozemku pč. 1080/3 v k. ú. Prčice, ostatní plocha, ostatní komunikace, a to části o výměře cca 175 m 2 paní Janě Chocholouškové, Divišovická 46, Prčice a části o výměře cca 105 m 2 paní Jaroslavě Pištěkové a panu Miloši Pištěkovi, Divišovická 108, Prčice, za cenu 100 Kč/m 2 a s podmínkou, že náklady na odměřovací geometrické plány, náklady na převod vlastnického práva v katastru nemovitostí a ostatní náklady související s převodem vlastnického práva hradí kupující doplnění směny pozemků mezi spoluvlastníky Ing. V. Kabíčkem, M. Pešičkovou a H. Svobodovou a Městem Sedlec-Prčice následovně: část pozemku pč. 399 o výměře cca 200 m 2 ve vlastnictví Města Sedlec-Prčice za části pozemku pč. 352 o výměře cca 450 m 2 a pozemku stpč. 27/2 o výměře cca 4 m 2 vše v k. ú. Uhřice u Sedlce s tím, že směna proběhne bez doplatku a náklady na odměřovací geometrický plán, náklady na převod vlastnického práva v KN uhradí Město Sedlec-Prčice předložení žádosti o dotaci na pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JPO II Sedlec na rok 2015 a zároveň se zavazuje k vyčlenění finančních prostředků na spoluúčast k dotaci ve výši 2,5 mil. Kč z rozpočtu města na rok 2015 spoluúčast města k dotaci na opravu střechy kostela sv. Jeronýma v Sedlci ve výši Kč v rámci programu regenerace MPZ a MPR pro rok 2014 s čerpáním z kapitoly rozpočtu Spoluúčast k dotacím Revokovalo: usnesení č. 03/2013 ze dne v bodě Prodej nemovitosti stpč. 81 a pč. 1192/2 v k. ú. Divišovice, v jeho části týkající se úhrady kupní ceny za uvedené nemovitosti nastavení splátkové kalendáře Vzalo na vědomí: výsledek z provedeného auditu ze strany Odboru dozoru Krajského úřadu Středočeského kraje, který byl uzavřen s výsledkem, že při přezkoumání hospodaření územně samosprávného celku za rok 2013 nebyly zjištěny chyby a nedostatky informace starostky o rekonstrukci MŠ Sedlec-Prčice, o výsledku dotačního řízení na projekt Rekonstrukce místních komunikací v osadách Sedlec-Prčice z ROP Střední Čechy, o výsledku dotačního řízení Zajištění energetických úspor zdravotního střediska Sedlec-Prčice SFŽP, o zakázkách malého rozsahu na zateplení bytového domu při ZŠ a zateplení a opravu střechy kulturního sálu při ZŠ, o výsledku odvolacího řízení rozhodnutí přezkumné komise MZe ČR pozvání na oslavu svátku sv. Marka žehnání polí pozvánku na pietní akci města pozvánku na včelařské slavnosti Odložilo: žádost Občanského sdružení MAS Krajina srdce o poskytnutí bezúročné půjčky z rozpočtu města rozhodnutí o způsobu dopravní značení v ul. Komenského v Sedlci.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 12 členů Omluveni: Jan Fára, František Hrma, Václav

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného dne 16. 9. 2014 v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného dne 16. 9. 2014 v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného dne 16. 9. 2014 v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení celkem 10 členů Omluveni: Fr. Hrma, Ing. V. Hlaváček,

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2015 konaného ve čtvrtek dne 15. 12. 2015

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2015 konaného ve čtvrtek dne 15. 12. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2015 konaného ve čtvrtek dne 15. 12. 2015 Přítomni: při zahájení celkem 14 členů Omluveni: Pavel Dvořák Připomínky k zápisu ze dne 26. 11.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 22. 6. 2011 Projednání předkládaných zpráv: 1. Slib člena zastupitelstva města 2. Prodej pozemků ke stavbě rodinných domů v lokalitě

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec MĚSTYS NAČERADEC Přítomno: 11 členů ZM Načeradec USNESENÍ Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 1. Zahájení Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Pro: 11 Proti:0

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: T. Seidel, V. Pilík Připomínky k zápisu ze dne 4. 11. 2014: bez připomínek

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: T. Seidel, V. Pilík Připomínky k zápisu ze dne 4. 11. 2014: bez připomínek Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného ve čtvrtek 18. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni:

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018 Obec Buš, okres Praha západ, IČ 00242021 Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne 6. 6. 2018 na OÚ Buš č. 7/2018 Zahájení: Přítomni: Omluveni: 18.00 hod. Laštovka, Cardová, Javůrek, Kůrka, Krmelová,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010 Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010 Přítomni: 12 členů při zahájení Omluveni: P. Kroužil, MUDr. Vl. Podzimková Připomínky k zápisu ze dne 13. 1. 2010:

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis. z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse

Zápis. z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. M. Cetkovský, Mgr. M. Randula, J. Zoubek, Z. Zeman, Ing. J. Zapletal, Ing.

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného v úterý dne 10. 7. 2014

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného v úterý dne 10. 7. 2014 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2014 konaného v úterý dne 10. 7. 2014 Přítomni: při zahájení celkem 10 členů Omluveni: J. Fára, P. Král, Mgr. T. Míka, MUDr. V. Podzimková,

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ. Výpis usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Volyně

ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ. Výpis usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Volyně ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ konaného dne 26. června 2019 - příloha k zápisu z jednání zastupitelstva města PROGRAM: 1. Zahájení 2. Schválení programu jednání 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu,

Více

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů. Omluveni: J. Hošna, Mgr. T. Míka. Připomínky k zápisu ze dne 29. 3. 2016: bez připomínek

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů. Omluveni: J. Hošna, Mgr. T. Míka. Připomínky k zápisu ze dne 29. 3. 2016: bez připomínek Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2016 konaného ve čtvrtek dne 24. 5. 2016 od 18:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni:

Více

2.úprava schválený rozpočet úprava rozpočtu Výdaje celkem rok 2010 53 647 400,00 Kč 5 000,00 Kč

2.úprava schválený rozpočet úprava rozpočtu Výdaje celkem rok 2010 53 647 400,00 Kč 5 000,00 Kč 2.úprava schválený rozpočet úprava rozpočtu Výdaje celkem rok 2010 53 647 400,00 Kč 5 000,00 Kč Výdaje na investice 27 730 000,00 Kč 2212org.612 dešťová kanalizace Šánovická 1 300 000,00 Kč 2219org.612

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 9. 10. 2012 Přítomni: při zahájení celkem 10 členů Omluveni: T. Míka, T. Seidel, Bc. P. Milčínský, V. Pilík, Fr. Hrma Připomínky k zápisu

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 18. 2. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Usnesení. 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne čís. 0345/ZMOb1418/22/ /ZMOb1418/22/18

Usnesení. 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne čís. 0345/ZMOb1418/22/ /ZMOb1418/22/18 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 14.06.2018 čís. 0345/ZMOb1418/22/18 0366/ZMOb1418/22/18 Ing. Petra Bernfeldová v. r. starostka Dalibor Mouka v. r. 1. místostarosta Přehled usnesení

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 31.5.2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 31.5.2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice 4. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 31.5.2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice Program odboru správy majetku: 1. Rekonstrukce ulice 28.října Turnov 2. Bytová zóna

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2013 konaného dne 25. 4. 2013 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2013 konaného dne 25. 4. 2013 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2013 konaného dne 25. 4. 2013 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 11 Omluveni: Mgr. T. Míka, Fr. Hrma, MUDr.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 41. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 20. 5. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.5/06/2015 5.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 10.6.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 9 členů zastupitelstva Omluveni: A. Hudínek, V.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 26.6.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Ondřej Lejdar, Květa Štilcová, Ing. Lucie Bartošová, Martin Vočka, Martin Kühnel, Pavel Votoček Ing.

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 14. 1. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více