Automatický optický interferometrický měřící systém

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Automatický optický interferometrický měřící systém"

Transkript

1 Automatický optický interferometrický měřící systém

2 CCI MP: jednotný režim měření,. interferometrie další generace Pokročilá optická interferometrie 2,2 mm vertikální rozsah skenování s patentovaným, robustním skenovacím mechanizmem osy Z, řízeným v uzavřené smyčce Nová vylepšená funkce spojování v X, Y i Z až do 100 mm měřeného rozsahu Zobrazení s 1024 x 1024 pixelů pro velké zorné pole Zvýšená úhlová citlivost pro lepší kvalitu dat Virtuální odstranění nejistoty měření < 0,2 Å opakovatelnosti RMS; < 0,1% opakovatelnost výšky schodu 0,1 Å vertikální rozlišení v celém rozsahu Design optimalizovaný metodou konečných prvků pro vynikající výsledky R&R Kalibrace pomocí ISO standardů zajišťuje věrohodnost výsledků Robustní design pro dlouhodobou efektivitu Robustní vertikální skener bez piezzo prvků šetří vysoké náklady na servis Automatická detekce povrchu brání nabourání a poškození objektivu Vestavěný nástroj autodiagnostiky pro rychlé a snadné řešení problémů Jednoduchá obsluha omezuje možnost chyb operátora Windows 7 64-bitový ovládací software Více-jazyčná podpora komunikace Kompatibilní s většinou PC platforem pro společné výzkumné projekty Nové analytické nástroje, včetně 4D analýz 3D povrchů, tak, jak se v čase vyvíjejí Automatická generace protokolů z dávek změřených dat. Pochopení strukturovaných povrchů Velké zorné pole a vysoké rozlišení CCI MP umožňuje pochopit chování složitých strukturovaných povrchů.

3 CCI významně pomohlo udržet náš tým v popředí úžasného oboru přesného strojírenství a hodnocení povrchu. Dr S.V Rama Gopal, vědec, skupina vývoje asférických prvků, CSIO, Indie Identifikace vad při leštění Vady vzniklé při leštění, jako jsou tzv. kometové chvosty, lze rychle a snadno identifikovat díky vysokému 3D rozlišení CCI MP. Výkony CCI MP dobývají svět vědy i výrobního prostředí Rozsah, rozlišení, přesnost, spolehlivost - náš recept pro Váš úspěch Bez ohledu na typ vzorku a jak rychle ho musíte analyzovat, tomuto revolučnímu bezkontaktnímu optickému profiloměru pro 3D prostorové měření můžete zcela důvěřovat. Spojení unikátní 1M pixelové kamery s vertikálním rozlišením 0,1 Å poskytuje neuvěřitelně detailní analýzu nejrůznějších typů povrchů, od velmi hrubých po extrémně hladké. Univerzálnost - připraven pro výzkumné projekty i do výrobních procesů CCI MP je připraven držet krok s vysokou odbornou úrovní vědců a pracovníků výzkumu a pokrýt většinu náročných požadavků na měření v oborech s rychlým vývojem, jako jsou sluneční energie, optika a zdravotnické pomůcky. Spojení výkonného softwaru pro analýzy rozměrů a drsnosti s nekompromisní konstrukcí přístroje poskytuje ideální kontrolní nástroj prakticky jakékoliv aplikace. Snadné použití - snižuje náklady na školení obsluhy Ani v případě, že je přístroj používán jen zřídka, není nutné opakovat školení ani dohled nad obsluhou. Snadná obsluha CCI MP vyhovuje vědcům, studentům, vývojářům i provozním revizorům kvality. Přístroj je vybaven funkcemi jako je automatické vyhledávání interferenčních proužků a automatické nastavení rozsahu, což významně zjednodušuje proces nastavení a vyrovnání vzorků. Ušetříte cenný čas, omezíte chyby a rychle získáte požadované výsledky. Komplexní platforma zjednodušuje integraci ISO Významně rozšiřuje Vaše analytické možnosti, aniž by se zvýšila složitost vlastních analytických programů. Můžete měřit širokou škálu součástek a povrchů bez komplikovaného přepínání mezi měřícími režimy a bez nutnosti průběžné kalibrace objektivu. Standardizované metody, postupy a výstupy protokolů usnadňují integraci přístroje CCI MP do Vašeho systému řízení kvality.

4 Zlepšení výsledků SIMS Pro pochopení údajů získaných SIMS analýzou je hloubka kráterů velmi důležitá. 3D měření schodku poskytuje mnohem detailnější informace o rozměrech kráteru, což vede k přesnějším výsledkům SIMS. Světová technologie 3D kamer VGA technologie minulého století 640 x 480 Vyšší rozlišení Obrazový snímač CCI MP s maticí pixelů 1024 x 1024 je nesrovnatelně kvalitnější než stará technologie VGA, která s maticí pixelů 640 x 480 hrubě omezovala laterální rozlišení. Nyní můžete bez potíží měřit velké plochy, aniž by docházelo ke zkreslení způsobenému přibližovacími (FoV) čočkami. CCI HD 1024 x 1024 Rychlejší měření Větší FoV (zorné pole) znamená méně nastavování, rychlejší kontrolu a efektivnější využití přístroje i obsluhy. Lepší nákladová efektivita tak přináší schopnost zkontrolovat důkladněji a mnohem podrobněji více vzorků, bez dodatečných výdajů. Skvělé výsledky S milionem datových bodů je měřená plocha definovaná jako nikdy předtím. Na velkém zorném poli můžete kdekoliv odhalit a následně přiblížit k podrobné analýze povrchové vady či potenciální problémové oblasti, aniž byste ztráceli čas opětovným přeměřováním vzorku. Nová technologie kamery Vysoké rozlišení vizuální analýzy je základním nástrojem pro monitorování a zlepšování Vašeho výrobního procesu. Ohromující 3D obraz se sub-mikronovými detaily můžete využít pro lepší pochopení chování daného povrchu.

5 Vysoký výkon, snadná obsluha a flexibilita jsou vlastnosti, které by měl každý moderní interferometr automaticky splňovat. Jediný režim měření pro všechny povrchy zajišťuje naplnění všech těchto požadavků. Moderní optická profilometrie Univerzální měřící režim Zjednodušte svůj proces kontroly, odstraněním složitých inspekčních postupů i neslučitelných protokolů o měření. Náš patentovaný algoritmus koherenční korelace nabízí sub-angstrémové rozlišení, bez ohledu na rozsah skenování, takže můžete měřit všechny povrchy v jakémkoliv stádiu výroby, na stejném přístroji, s použitím stejného měřícího režimu. Automatické nastavení rozsahu Naše exkluzivní automatické nastavení rozsahu, tedy funkce, která nastaví optimální rozsah skenování na povrchu vzorku, také významně zkracuje dobu měření. Ruční nastavení rozsahu skenování připomíná spíše střelbu od boku, která má často za následek překročení rozsahu, delší dobu měření a frustraci i těch nejobratnějších operátorů. Automatická detekce povrchu Funkce automatického vyhledávání interferenčních proužků urychluje kontrolu, protože eliminuje nutnost manuálního nastavení i nutnost opakovaného měření v důsledku falešné identifikace povrchu vzorku. Na rozdíl od běžných postupů automatického zaostřování, které vyžadují naprosto rovný a hladký povrch, toto inovativní propojení softwaru a vynikající optické úrovně umožňuje správně, rychle a automaticky identifikovat všechny druhy povrchů. Kontrola drsnosti povrchu Pro náročné aplikace, jako jsou např. fotovoltaické články, je přesná kontrola drsnosti povrchu klíčová. Taková měření lze provést pouze s využitím unikátní schopnosti interferenčních profiloměrů Taylor Hobson - v univerzálním měřícím režimu.

6 Přesnost, kvalita zobrazení i plná automatizace CCI je pro naše metrologické i výrobní možnosti velkým přínosem. Basisic Parini Media Lario S.r.l, Itálie Neomezené aplikační možnosti Lékařské implantáty Mnoho stávajících uživatelů spoléhá na CCI MP, jako na jedinečné řešení jejich metrologických problémů, které by s žádným jiným přístrojem nezvládli. S vynikajícím rozsahem, rozlišením a snadným ovládáním můžete tento nástroj využít pro výzkum, vývoj i zajištění kvality v široké škále aplikací. Materiálový výzkum Lékařské implantáty SIMS krátery Drsnost ložisek Těsnící plochy Drsnost waferů Leštěné optické prvky Povrch klikových hřídel Hloubka rýh waferů Texturovaná ocel Tloušťka lubrikační vrstvy Solární články Obrábění diamantem Papír / toner LED Vstřikovací trysky Povrch telefonů MEMS Strukturované povrchy Opotřebení zubů Ukládání dat Automotive Solární články Prodloužení životnosti ortopedických implantátů Tribologické studie ortopedických implantátů poskytují důležité informace pro maximalizaci jejich životnosti. CCI MP kombinuje údaje o tvaru, povrchu a jeho textuře v jednom vyhodnocení.

7 Nový výkonný software - vlastnosti Řídící software S 64 bitovým zpracováním je řídící software CCI MP mnohem pružnější, rychlejší a výkonnější. Kompatibilita s většinou běžně používaných platforem umožňuje sdílení výzkumných projektů a vývoj pokročilých aplikací. Díky více-jazyčné podpoře je nyní snadnější držet krok s globálním vývojem ekonomiky i v rámci mezinárodních výrobních společenství. Flexibilní a přátelský, all-inclusive software Nová generace programu TalyMap zajišťuje jak shodu s novou 3D normou ISO25178, tak i plnou metrologickou návaznost. Nové analytické funkce zahrnují i 4D analýzu 3D povrchů tak, jak se vyvíjejí v čase, tlaku nebo pod vlivem jiných fyzikálních faktorů. Vedle fotorealistických barevných obrázků TalyMap přináší i mnohem praktičtější nástroje, jako jsou šablony pro opakované činnosti nebo automatické generování protokolů z dávek naměřených dat. Výzkumná zařízení, továrny i univerzity po celém světě, ustanovily náš analytický SW Talymap jako jejich preferovaný software pro analýzu povrchu. Používá se ve vývoji výrobků, při zlepšování výrobních procesů, k predikci chování i rutinní kontrole v mnoha odvětvích. TalyMap je průběžně vyvíjen, doplňován a zlepšován multidisciplinárním týmem specialistů (metrologové, softwaroví inženýři a automatizační odborníci) tak, aby vyhovoval současným i budoucím potřebám v oblasti metrologie povrchu. Klíčové charakteristiky Plná metrologická návaznost Statistiky pro řízení kvality Více-jazyčná podpora Rychlé výsledky Uživatelská podpora Rozšiřující moduly Vývojový diagram nově umožňuje snadné sledování jednotlivých kroků analýzy. Postup lze doplňovat o nové kroky a stávající kroky mohou být kdykoliv doladěny nebo odstraněny. Nové statistické nástroje umožňují sledovat a vytvářet statistiky jednotlivých parametrů z různých datových souborů. Jazykové prostředí lze přepnout do jednoho z šesti evropských jazyků, japonštiny nebo čínštiny. Pomocí funkce Minidoc je možné definovat jakoukoliv sekvenci kroků analýzy a uložit ji jako makro do Minidoc knihovny, což výrazně urychluje přípravu nových protokolů. Vkládat lze loga, identifikační karty měření, poznámky na obrazovku, ilustrace včetně bitmap, textové bloky, šipky. Rozšířením Talymapu o pokročilé moduly vzrostla jeho funkčnost o další analýzy a prezentační možnosti. Povrchy vytvořené nanoimprintingem Struktuře křehkých nanoimprintovaných povrchů lze lépe porozumět a získat větší kontrolu nad jejich výrobou

8 Volba možností Objektivy CCI Pro sérii přístrojů CCI je k dispozici kompletní řada objektivů špičkových parametrů. Volba vhodného objektivu vychází z požadavků aplikace. Klíčové parametry volby: Zorné pole (FoV) určuje velikost měřené plochy. Optické rozlišení (OptRes) definuje nejmenší prvky, které lze rozlišit. Sklon (Slope) je důležitým aspektem u zakřivených a hrubých vzorků; u hrubých povrchů lze očekávat strmější sklon. Interferometr Mirau Všechny objektivy jsou dodávány s ochranným pouzdrem. Interferometrické objektivy se standardní kamerou 1024 x 1024 Mag FoV OptRes PixSize Slope WD Design NA (mm) (µm) (µm) (deg) (mm) 2,5x 6,92x6,92 5,4 6,8 2,2 10,3 Michelson 0,075 5,0x 3,46x3,46 3,1 3,4 4,5 9,3 Michelson 0,13 Zvětšení 10x; 20x; 50x; 100x Interferometr Michelson 10x 1,73x1,73 1,3 1,7 8,6 7,4 Mirau 0,3 20x 0,865x0,865 1,0 0,85 16,5 4,7 Mirau 0,4 50x 0,346x0,346 0,4-0,6 0,34 27,5 3,4 Mirau 0,55 100x 0,173x0,173 0,3-0,5 0, Mirau 0,7 Další objektivy jsou k dispozici na vyžádání. Kontaktujte prosím příslušnou kancelář zastoupení. Mag zvětšení objektivů WD pracovní vzdálenost, vzdálenost mezi vzorkem a objektivem FoV plocha vzorku měřená daným objektivem Design typ použitého interferometru, Michelson nebo Mirau OptRes optické rozlišení, schopnost rozlišit přilehlé vrcholy NA numerická apertura, vyjadřuje úhlovou aperturu objektivů PixSize rozlišení vzorku, rozteč pixelů (prostorový interval vzorkování) Slope maximální sklon odrazu, omezený numerickou aperturou a roztečí pixelů; strmější úhly lze měřit na neodrazivých površích Zvětšení 5x; 2,5x Tělo systému Řídící elektronika 3-místný karusel Objektivy Naklápěcí stolek Výkonné PC s možností až 2 monitorů XY posuvné motorizované stolky Zdroje světla

9 Výsledky, kterým můžete věřit! Technické specifikace CCI Systém Typ měření Režim měření Z skener Zorné pole Světelný zdroj Upevnění objektivu Analýzy Charakteristika Vertikální rozsah (Z) Vertikální rozlišení [max] Šumové pozadí (Z) Reprodukovatelnost RMS (Z) Max. měřená plocha (X,Y) Počet měřených bodů Reprodukovatelnost výšková Odrazivost povrchu Stolky Velikost součásti (max) Hmotnost součásti (max) Automatický X-Y stolek (střední) Automatický X-Y stolek (velký) Ruční sklápění / náklon (standard) Požadavky systému Celkové rozměry (půdorys) Teplota (skladovací) Teplota (operační) Teplotní gradient Vlhkost Vibrace Externí aktivní antivibrační systém 3D bezdotykový (1 milion datových bodů) Koherentní korelační interferometrie, patent Taylor Hobson Vysoce přesný skener s uzavřenou smyčkou Až 6,92 mm x 6,92 mm (v závislosti na objektivu) Zdroj zeleného LED světla Třípolohový karusel Software Talymap analytický software Více než 120 2D & 40 3D parametrů Automatické načítání a třídění Připraven pro práci na dvou monitorech 2,2 mm standardně (>50 mm při Z - spojování) 0,01 nm [0,1 Å] < 0,08 nm [0,8Å] 1 < 0,02 nm [0,2Å] 2 6,92mm x 6,92mm (>100 x 100 mm při X,Y - spojování) 1024 x 1024 pixelů standardně < 0,1% 3 < 0,3% - 100% X a Y = 150 mm; Z = 100 mm 10 kg 112 x 75 mm 150 x 150 mm ± 4 v osách X,Y (±6 úhlopříčně) 540 mm x 540 mm x 850 mm (šxhxv) C C < 1 C / hod (pro nejlepší výkon měření) < 70% bez kondenzace Antivibrační systém v základně (standard) Volitelné 1 Dokumentováno výsledky řady měření na vyrovnaném povrchu taveného křemenného skla 2 Dokumentováno 1 sigma standard. úchylky 20 Sq (RMS) měření na destičce karborunda SiC 3 Dokumentováno 1 sigma standard. úchylky 20 měření na 5µm etalonu výšky schodku

10 Působíme na celosvětovém trhu Komplexní služby Taylor Hobson je světově proslulým výrobcem přesných měřících přístrojů určených pro kontrolu ve výzkumných a výrobních podmínkách. Přístroje zajišťují měřící procesy s nanometrickou přesností a rozlišením. Firma mimo přesnou měřící techniku nabízí i rozsáhlou metrologickou podporu, která má přispět zákazníkům ke komplexnímu řešení jejich problemů v měření a zvýšení spolehlivosti výsledků měření. Taylor Hobson nabízí tyto smluvní služby: Kontrola Měření vašich výrobků prováděné zkušenými techniky na špičkových přístrojích v souladu s ISO standardy Metrologické kurzy Praktické kurzy měření kruhovitosti a drsnosti povrchu vedené zkušenými techniky Výcvik obsluhy Instruktáž v místě měření přispěje k vyšší efektivnosti a produktivitě kontroly Kalibrace a testování UKAS Ověřování etalonů nebo přístrojů ve firemních laboratořích nebo přímo u zákazníka K výše uvedeným službám se spojte s Center of Excellence: taylor-hobson.cofe@.ametek.com nebo tel.: Projekční služby Speciální požadavky, jednoúčelové metrologické systémy pro požadované aplikace Přesná výroba Smluvní zajištění obrábění pro vysoce přesné průmyslové aplikace Preventivní údržba Cílem služby Talycare je ochrana vašich investic do metrologie K výše uvedeným službám se spojte s Sales Department: taylor-hobson.sales@ametek.com tel: Nebo kontaktujte svého místního zástupce. Výhradní zástupce pro ČR a SR: IMECO TH s.r.o. U Hřiště Modřice tel: imeco-th@imeco-th.cz URL:

Další generace interferometrie za >100 µm/sec.

Další generace interferometrie za >100 µm/sec. Další generace interferometrie za >100 µm/sec. CCI MP-HS: vysoká rychlost a vysoké rozlišení Pokročilá optická interferometrie Rychlost skenování 100µm/sec., bez ztráty kvality změřených dat 2,2 mm vertikální

Více

Talyrond 130, 131C. Ekonomické řešení kontroly kruhovitosti a válcovitosti

Talyrond 130, 131C. Ekonomické řešení kontroly kruhovitosti a válcovitosti Talyrond 130, 131C Ekonomické řešení kontroly kruhovitosti a válcovitosti Automatizované měření Automatizaci procesu měření na kruhoměru Talyrond 131C umožňuje motorizovaný sloup a radiální rameno. Programovatelné

Více

HD-3D optické měření profilu povrchu a tloušťky vrstev

HD-3D optické měření profilu povrchu a tloušťky vrstev HD-3D optické měření profilu povrchu a tloušťky vrstev CCI HD stvořen k překonávání hranic nemožného. Optická interferometrie bez kompromisů 2,2 mm vertikální rozsah skenování s patentovaným, robustním

Více

DMS 680. Univerzální délkoměr. kalibrace měřidel dle směrnic ISO 9000

DMS 680. Univerzální délkoměr. kalibrace měřidel dle směrnic ISO 9000 DMS 680 Univerzální délkoměr kalibrace měřidel dle směrnic ISO 9000 2 Univerzální délkoměr DMS 680 Pro pravidelnou kalibraci měřidel, měrek, pracovních měřidel a etalonů - naprostá shoda Abbého principu.

Více

Naše malé systémy pro velká zadání. Technické specifikace

Naše malé systémy pro velká zadání. Technické specifikace Měření kontur odklon od tradičních způsobů: Spojení měřicích os X a Z je možné jen do jistých mezí. Naše řešení: oddělení os X a Z. Osa X provádí posuv měřeného prvku, zatímco osa Z zajišt uje kontakt

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Řada přístrojů s vysokým rozlišením pro automatickou kontrolu tvaru i textury povrchu

Řada přístrojů s vysokým rozlišením pro automatickou kontrolu tvaru i textury povrchu Řada přístrojů s vysokým rozlišením pro automatickou kontrolu tvaru i textury povrchu Form Talysurf i-series Systém pro měření tvaru a textury povrchu s velký rozsahem a vysokým rozlišením. Ideální pro

Více

Systém rychlého měření kruhovitosti pro ložiskový průmysl

Systém rychlého měření kruhovitosti pro ložiskový průmysl Systém rychlého měření kruhovitosti pro ložiskový průmysl Surtronic R 100 series Řada rychlých výkonných systémů pro ložiskový průmysl Surtronic R-100 series Řada přístrojů pro kontrolu kruhovitosti, speciálně

Více

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou Jednosměrné měřicí soupravy: Tyto měřící soupravy měří pouze v jednom směru. Pro měření v druhém směru je nutné přemístění. Výhodou těchto souprav je nízká cena. Schéma zapojení těchto měřicích soustav

Více

800 mm (s dvoustranným držákem snímače) Dvoustranný držák snímače. Rozlišení 0.0005 mm / 0.00002

800 mm (s dvoustranným držákem snímače) Dvoustranný držák snímače. Rozlišení 0.0005 mm / 0.00002 Společnost Eley Metrology je známá jako výrobce vůbec prvního, velmi úspěšného výškoměru Micro Vertex, který přivedla na britský trh před asi 40. lety. Nyní představuje nový koncept výškoměru Vertex VMS800

Více

od 70mm (měřeno od zadní desky s axiálním výstupem) interní prvky opatřeny černou antireflexní vrstvou, centrální trubice s vnitřní šroubovicí

od 70mm (měřeno od zadní desky s axiálním výstupem) interní prvky opatřeny černou antireflexní vrstvou, centrální trubice s vnitřní šroubovicí Model QM-1 (s válcovým tubusem) QM-1 je základním modelem řady distančních mikroskopů Questar, které jsou celosvětově oceňovanými optickými přístroji zejména z hlediska extrémně precizní optiky a mechanického

Více

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Jednoduché, rychlé a přesné měření tloušťky povlaku v odvětvích s využitím nátěrových a práškových barev. Rychlý a přesný, více měření

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

FocusVariation Optické 3D měření

FocusVariation Optické 3D měření FocusVariation Optické 3D měření Hannes Geidl-Strallhofer únor 2012 2 Společnost Alicona co děláme 3 Optické 3D měření s vysokým rozlišením Podpůrné systémy založené na Focus-Variation (změna zaostření)

Více

Systémy zpracování obrazu

Systémy zpracování obrazu Systémy zpracování obrazu Systém zpracování obrazu QUICK IMAGE Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE ruční Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE CNC Strana 424 Strana 425 Strana 425 3D CNC-systém zpracování

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

a division of Talyrond 365

a division of Talyrond 365 a division of Představení měřícího přístrojep Talyrond 365 Talyrond 365 je zcela nový přístroj stavebnicové konstrukce pro měření kruhovitosti / válcovitosti s dříve nedosažitelnou přesností a spolehlivostí.

Více

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOPY jsou již několik desetiletí osvědčené přístroje pro nedestruktivní měření tloušťky nanesených vrstev na kovech magnetoinduktivní metodou (EN ISO 2178)

Více

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj Coordinate Measuring Machines www.sheffieldmeasurement.com PIONEER... PIONEER je ideální volbou pro zákazníky, kteří kupují jejich první souřadnicový

Více

Systém rychlého měření kruhovitosti

Systém rychlého měření kruhovitosti Systém rychlého měření kruhovitosti Surtronic R-series Řada rychlých výkonných systémů pro ložiskový, automobilový a přesný strojírenský průmysl Surtronic R - series Řada přístrojů pro kontrolu kruhovitosti,

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

PRIMA Bilavčík, s. r. o., 9. května 1182, Uherský Brod, tel.: ,

PRIMA Bilavčík, s. r. o., 9. května 1182, Uherský Brod, tel.: , - Měřicí přístroje - Zakázková měření - Centrum počítačové tomografie - Akreditovaná kalibrační laboratoř - Vzdělávací centrum PRIMA AKADEMIE - Servis měřicí techniky PRIMA Bilavčík, s. r. o., 9. května

Více

Resolution, Accuracy, Precision, Trueness

Resolution, Accuracy, Precision, Trueness Věra Fišerová 26.11.2013 Resolution, Accuracy, Precision, Trueness Při skenování se používá mnoho pojmů.. Shodnost měření, rozlišení, pravdivost měření, přesnost, opakovatelnost, nejistota měření, chyba

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz,

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz, Tyto kamery třetí generace mají vysoce citlivý IR detektor a ergonomický tvar. Jsou cenově dostupné, jednoduše se ovládají, poskytují vysoce kvalitní snímky a umožňují přesné měření teplot. Mají integrovanou

Více

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Centrum Digitální Optiky Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Výzkumná zpráva projektu Identifikační čí slo výstupu: TE01020229DV003 Pracovní balíček: Zpracování dat S-H senzoru

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia HM OP-019 195 Obj. číslo: 106000751 Výrobce: Optilia Anotace Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření

Více

Měření kruhovitosti a drsnosti povrchu jedním přístrojem

Měření kruhovitosti a drsnosti povrchu jedním přístrojem Měření kruhovitosti a drsnosti povrchu jedním přístrojem Ing. Zdeněk Novák IMECO TH s.r.o., Brno Převratnou novinku v měřící technice představila firma Taylor Hobson přístroj Talyrond 365 připravený k

Více

Katalog výrobků. Hexagon metrology

Katalog výrobků. Hexagon metrology Katalog výrobků Hexagon metrology WLS400M 2 wls400 Hexagon Metrology WLS400 Technologie skenování s bílým světlem od firmy Hexagon Metrology využívá digitálních obrazů a nově vyvinutých algoritmů pro přesné

Více

2D MANUAL. ložiscích, která umožňuje velmi rychlé a přesné bezkontaktní měření v rozsahu 400 mm 300 mm.

2D MANUAL. ložiscích, která umožňuje velmi rychlé a přesné bezkontaktní měření v rozsahu 400 mm 300 mm. vision systems 2D MANUAL VuMaster je manuální optický 2D měřicí přístroj přinášející VuMaster novou patentovanou technologii odměřování Colourmap. VuMaster nepoužívá tradiční stolek nebo enkodéry, ale

Více

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 1 Miracle (zázrak) CMM - reprezentuje plně automatizované CMM Všechna tři vodící tělesa jsou vyrobena z vysoce kvalitního granitu, zachovávají si své vlastnosti a tvrdost i

Více

Nový typ vláknového laseru HXP 30

Nový typ vláknového laseru HXP 30 Nový typ vláknového laseru HXP 30 Složení laserového systému Tento typ laserového popisovacího a gravírovacího systému HXP 30 se skládá ze tří částí: - Zdrojové jednotky, obsahující: o řídící jednotku

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

Digitální profiloměr Elcometer 224

Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Vysoce přesný ultrazvukový digitální tloušťkoměr Elcometer 307 je kalibrován při výrobě a jeho použití je tak velmi snadné. Je vhodný pro rychlé a přesné

Více

Revoluční koncepce automatické kontroly kruhovitosti

Revoluční koncepce automatické kontroly kruhovitosti Revoluční koncepce automatické kontroly kruhovitosti Řada Talyrond 595 Nová koncepce měření kruhovitosti Měří tři kritické výkonové charakteristiky kruhovitost drsnost a nyní i tvar přesně tak, jak byly

Více

Optický měřicí přístroj. Česká verze

Optický měřicí přístroj. Česká verze Optický měřicí přístroj Česká verze MT1 Velký rozsah měření v kompaktním a praktickém optickém měřicím přístroji pro soustružené a broušené díly. Jeho jedinečné provedení poskytuje přímý přístup k dílu,

Více

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů Phasec 3 tel.: 222500101-105 - detektor z řady defektoskopů V Phasec 3 Series je defektoskop na bázi vířivých proudů a byl navržen k detekci chyby železných a neželezných kovů a je vhodný pro téměř všechny

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Kalibrační proces ve 3D

Kalibrační proces ve 3D Kalibrační proces ve 3D FCC průmyslové systémy společnost byla založena v roce 1995 jako součást holdingu FCC dodávky komponent pro průmyslovou automatizaci integrace systémů kontroly výroby, strojového

Více

příloha C zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Mikroskopy pro LF MU TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace)

příloha C zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Mikroskopy pro LF MU TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) příloha C zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Mikroskopy pro LF MU TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Část 1 Stereomikroskop s digitální kamerou : - Konstrukce optiky CMO (Common

Více

Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot. Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr

Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot. Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr Profil společnosti Historie Založeno v roce 1876 jako TONINDUSTRIE Prüftechnik

Více

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace)

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013 TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) 1. část VZ: Laboratorní mikroskop s digitální kamerou a PC Položka č.1

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7.

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7. Elcometer 2300 Rotační viskozimetr Rotační viskozimetry Elcometer 2300 slouží k měření viskozity kapalin v souladu s několika normami. Pomocí rotačních viskozimetrů mohou být přesně měřeny vlastnosti kapalin

Více

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

Operační světla KALEA 20/30

Operační světla KALEA 20/30 Operační světla KALEA 20/30 Použitím nejnovější LED technologie splňují operační světla KALEA 20 a 30 ty nejvyšší profesní požadavky. Díky velmi vysoké hloubce ostrosti a širokému světelnému poli je KALEA

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p.

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz HD kamera EasyView M20x-HD OP-109 011 Obj. číslo: 106001735 Výrobce: Optilia Popis High Definition optická kamera s řidicí jednotkou a stojanem. Inspekční

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Mechanika/elektrika Rozměry, systém (d š v) Rozměry, systém (d š v)

Více

Nás posouvá vpřed PŘILNAVOST K VOZOVCE

Nás posouvá vpřed PŘILNAVOST K VOZOVCE Nás posouvá vpřed PŘILNAVOST K VOZOVCE Bezpečně na silnicích i při technické kontrole Měření hloubky dezénu pneumatik TTM 2104 a TTM 2204 Přesné výsledky během několika sekund Měření za pomoci barevného

Více

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007 Gradua-CEGOS, s.r.o., Certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ

Více

Ernest-Lehnert Fertigungsmesstechnik GmbH

Ernest-Lehnert Fertigungsmesstechnik GmbH Naše schopnosti Váš úspěch Společnost Ernest Lehnert GmbH. 25 let zkušeností Mezinárodní působnost Řešení specifických úloh Nepřetržitý vývoj: Od klasické projekční kanceláře, s důrazem na pneumatické

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP019 156 Obj. číslo: 106000488 Výrobce: Optilia Anotace Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list DWS Pallet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Výkon Rychlost osy měření Maximální velikost objektu Minimální

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

MiniTest 2500/4500. Měření tloušťky vrstvy. Klasický design. Pokrok díky technologii

MiniTest 2500/4500. Měření tloušťky vrstvy. Klasický design. Pokrok díky technologii Pokrok díky technologii Měření tloušťky vrstvy MiniTest 2500/4500 Klasický design Všechny funkce jsou přímo přístupné Velký výběr vyměnitelných sond Vysoký kontrast displeje a osvětlená klávesnice Paměť

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha

Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha ÚVOD Společnost Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH již dlouhou dobu sleduje vývoj v poměrně

Více

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP Máme řešení pro každého POINT 2 POINT 2 Inovativní vícevřetenový elektronický vrtací stroj Point 2 s revolučním přechodným posuvem dílců, s možností drážkování

Více

OPTICKÉ MĚŘENÍ V DÍLENSKÉM PROSTŘEDÍ

OPTICKÉ MĚŘENÍ V DÍLENSKÉM PROSTŘEDÍ OPTICKÉ MĚŘENÍ V DÍLENSKÉM PROSTŘEDÍ MINULOST. PROFILPROJEKTOR. BUDOUCNOST. DIGITÁLNÍ OPTICKÉ MĚŘENÍ. POSTUPY VÝROBY SE ZMĚNILY. ZMĚŇTE I SVŮJ ZPŮSOB MĚŘENÍ. PRŮMYSL 4.0 DIGITÁLNÍ MĚŘENÍ JE NEZBYTNOSTÍ.

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

Nejmodernější systém pro měření textury povrchu, kontury, 3D a průměru

Nejmodernější systém pro měření textury povrchu, kontury, 3D a průměru Nejmodernější systém pro měření textury povrchu, kontury, 3D a průměru Form Talysurf PGI NOVUS Nový Form Talysurf Nový originál. Představujeme nejmodernější systém pro měření jakosti povrchu, kontury,

Více

METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ

METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha ÚVOD Společnost Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH již dlouhou dobu sleduje vývoj v poměrně

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

Termokamery pro termografii budov 7,5 C

Termokamery pro termografii budov 7,5 C Budoucnost zavazuje Termokamery pro termografii budov 7,5 C 5,0 2,5 0,0-2,5 Více vidět. Větší flexibilita. Větší jistota. -4,9 C Více vidět větší flexibilita větší jistota Termokamery Testo pro každodenní

Více

» přenosné dílenské «drsnoměry. Surtronic

» přenosné dílenské «drsnoměry. Surtronic » přenosné dílenské «drsnoměry Surtronic Surtronic Duo Univerzální přenosný přístroj pro kontrolu drsnosti povrchu. Jednoduše a rychle, bez seřizování a programování provede měření parametrů drsnosti.

Více

SERVO. Technologie nové generace. SERVOELEKTRICKÉ OHRAŇOVACÍ LISY. * Na fotografii stroje byla použita některá doplňková zařízení.

SERVO. Technologie nové generace. SERVOELEKTRICKÉ OHRAŇOVACÍ LISY. * Na fotografii stroje byla použita některá doplňková zařízení. LISOVACÍ SÍLA (t) DÉLKA OHRAŇOVÁNÍ (mm) DDM-4015 40 1530 DDM-50 50 40 DDM-6525 65 2550 DDM-8025 80 2550 DDM-10030 100 3050 DDM-040 0 4080 Technologie nové generace. MODEL * Na fotografii stroje byla použita

Více

SEA NEXT TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ

SEA NEXT TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ CZ SEA NEXT TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ OPTICKÝ TŘÍDÍČ SMYSL PRO DETAIL NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE Díky dlouholetým zkušenostem se firma

Více

PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER

PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER PR 1163 (4) Zajištění kvality měřením profilu: Profiloměry od firmy Mitutoyo Zajištění kvality nezná žádné KDYŽ a ALE... CONTRA... nýbrž jen VÍTĚZE a PORAŽENÉ PŘÍSTROJE

Více

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy.

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. PODÍVEJTE SE POD POVRCH. Precizní zemědělství je klíčem ke zvýšení vaší produktivity. Nový půdní senzor SoilXplorer

Více

Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl

Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Elcometer 311 Elcometer 311 je v současnosti nejrychlejším tloušťkoměrem určeným pro automobilový

Více

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 slouží k měření a zaznamenávání všech klimatických podmínek, které jsou potřebné pro určení, zda je na povrch možné nanést nátěrovou hmotu. Základní

Více

Diagnostická vyvažovačka kol B2000P. Siems & Klein. S dotykovou obrazovkou a technologií 3D zobrazení

Diagnostická vyvažovačka kol B2000P. Siems & Klein. S dotykovou obrazovkou a technologií 3D zobrazení Diagnostická vyvažovačka kol B2000P S dotykovou obrazovkou a technologií 3D zobrazení MODERNÍ TECHNOLOGIE VOZIDEL Nepřetržitý vývoj automobilů přivedl jejich výkon na hranici možností. Vysoká rychlost,

Více

NULUX EP. Ideální korekce se stává skutečností

NULUX EP. Ideální korekce se stává skutečností NULUX EP Ideální korekce se stává skutečností NULUX EP Dokonalost přirozeného vidění ve všech směrech V minulém desetiletí bylo rozsáhlými změnami v technickém vývoji v oblasti brýlových čoček dosaženo

Více

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Posuvné měřítko Vybaveno indukčním snímačem AOS (Advanced Onsite Sensor Pokročilý vestavěný snímač) Ruční měřidla a systémy přenosu dat Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko Nová

Více

Co je u nás nového? Novinky ve zkušebnictví Bořetice Ing. Michal Reinisch

Co je u nás nového? Novinky ve zkušebnictví Bořetice Ing. Michal Reinisch Intelligent testing Co je u nás nového? Novinky ve zkušebnictví Bořetice 22.-23. 9. 2011 Ing. Michal Reinisch PrecisionLine Nová řada stolních strojů pro zkoušení pružin a malých komponent zatížením do

Více

Systémy pro zpracování obrazu

Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Tomáš Průdek Praha 2012 Systémy pro zpracování obrazu Tomáš Průdek Praha 2012 Obsah Informace o společnosti KEYENCE

Více

Elcometer 408 měření lesku a DOI

Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 je nejmodernějším přístrojem pro měření lesku a během jediného měření poskytne přesnou analýzu lesku, haze a DOI. Měření všech parametrů jedn Měření všech

Více

Čtečky čárového kódu pro logistiku. Jan Kučera

Čtečky čárového kódu pro logistiku. Jan Kučera Čtečky čárového kódu pro logistiku Jan Kučera Agenda O firmě Cognex Možnosti čárových čteček pro logistiku Výhody technologie plošného čtení založeného na zpracování obrazu Vlastnosti čteček DataMan pro

Více

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS jedinečná technologie a komplexní použití Sys Bezpečnostní technologie MCS byla vyvinuta v úzké spolupráci s technickými univerzitami a využívá magnetickou

Více

Univerzální a nákladově efektivní Full HD video kontrolní systém pro rychlou ergonomickou optickou inspekci.

Univerzální a nákladově efektivní Full HD video kontrolní systém pro rychlou ergonomickou optickou inspekci. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD analogová kamera OP-019 003 Obj. číslo: 106000632 Výrobce: Optilia Popis Analogový (PAL) inspekční systém. Profesionální inspekční kamera s vysokým

Více

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj Brožura k výrobku Leitz Reference Xe Souřadnicový měřicí stroj 2 Leitz Reference Xe Coordinate Measuring Machine Souřadnicový měřicí stroj pro malé a střední podniky Leitz Reference Xe Malé a střední podniky,

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Zvýšení výkonu spodního předehřevu na 800 W a rychlosti náběhu ohřevného tělesa urychlující čas předehřátí.

Zvýšení výkonu spodního předehřevu na 800 W a rychlosti náběhu ohřevného tělesa urychlující čas předehřátí. Katalogový list www.abetec.cz Opravárenské pracoviště Jovy RE-7550 Obj. číslo: 102002861 Výrobce: Jovy Systems Anotace BGA rework stanice RE-7550 je rozšířenou verzí stanice RE-7500. Pokročilé funkce zlepšují

Více

LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9

LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 INFORMACE O PRODUKTECH LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 Cenově dostupný laserový skener pro měřicí rameno ROMER Absolute Arm 2 LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 HLAVNÍ FAKTA Laserové snímání dostupné všem HP-L-8.9 je dostupné

Více