KŠD LEGAL advokátní kancelář s.r.o. Adresa: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ Telefon/fax: /

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KŠD LEGAL advokátní kancelář s.r.o. Adresa: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 00 Telefon/fax: 221 412 611/222 254 030 marek.bilej@ksd."

Transkript

1 ZPRÁVA ZADAVATELE O NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ČÁST II., III., V., VI., VII. A IX. Název zadavatele: Kraj Vysočina Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ IČO: Název veřejné zakázky: Administrátor řízení: zadávacího Dodávka zařízení pro projekt Badatelská centra pro přírodní vědy KŠD LEGAL advokátní kancelář s.r.o. Kontaktní osoba: JUDr. Marek Bilej Adresa: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ Telefon/fax: / marek.bilej@ksd.cz I. Veřejná zakázka Předmět plnění veřejné zakázky a jeho specifikace Předmětem této veřejné zakázky bylo uzavření smluv na jednotlivé části veřejné zakázky, přičemž zadavatel požadoval dodání vybavení pro výzkumná pracoviště (laboratoře) vybraných pěti středních škol podle technických podmínek, jež tvořily přílohy zadávací dokumentace. Předmětem plnění je dodávka vysokorychlostních kamer s příslušenstvím, termokamer s příslušenstvím, FT-IR spektrometru s příslušenstvím, sad pro analýzy vzorků, mikroskopů s příslušenstvím, sad pro zkoumání vlastností světla, sad pro zkoumání vlastností mikrosvěta, nábytkových sestav a projekční techniky. druh zakázky: dodávky celková cena zakázky dle uzavřených smluv na části II., III., V., VI. a IX. veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH druh zadávacího řízení: otevřené řízení

2 II. Vybraní uchazeči pro část II. veřejné zakázky na dodávky s názvem Termokamera s příslušenstvím nabídka uchazeče s pořadovým číslem 3.: SpektraVision s.r.o., IČO: , se sídlem Nupaky 128, PSČ pro část III. veřejné zakázky na dodávky s názvem FT-IR spektrometr s příslušenstvím nabídka uchazeče s pořadovým číslem 8.: Nicolet CZ s.r.o., IČO: , se sídlem Praha 4, Klapálkova 2242/9, PSČ pro část V. veřejné zakázky na dodávky s názvem Mikroskop s příslušenstvím nabídka uchazeče s pořadovým číslem 4.: IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 pro část VI. veřejné zakázky na dodávky s názvem Sada pro zkoumání vlastností světla nabídka uchazeče s pořadovým číslem 9.: KDZ spol. s r.o., IČO: , se sídlem Vizovice, Razov 1256, PSČ část VII. veřejné zakázky na dodávky s názvem Sada pro zkoumání vlastností mikrosvěta byla zadavatelem zrušena ve smyslu ustanovení 84 odst. 1 písm. b) ZVZ, když z účasti v zadávacím řízení byl vyloučen jediný dodavatel (uchazeč). pro část IX. veřejné zakázky na dodávky s názvem Projekční technika nabídka uchazeče s pořadovým číslem 1.: AutoCont CZ a.s., IČO: , se sídlem Ostrava, Hornopolní 3322/34 III. Odůvodnění výběru uchazečů (nejvýhodnější ) Hodnocení podaných nabídek v části II., III., V., VI. a IX. veřejné zakázky bylo provedeno v souladu s ustanovením 79 ZVZ, a to podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena, v rámci kterého nebyla stanovena žádná dílčí hodnotící kritéria.

3 IV. Nabídky uchazečů o veřejnou zakázku pro Část II. veřejné zakázky: TMV SS spol. s r.o., IČO: , se sídlem Praha 4, Studánková 395, PSČ SpektraVision s.r.o., IČO: , se sídlem Nupaky 128, PSČ , ,- pro Část III. veřejné zakázky: IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 Nicolet CZ s.r.o., IČO: , se sídlem Klapálkova 2242/9, Praha 4 Optik Instruments, s.r.o., IČO: , se sídlem Purkyňova 649/127, Brno , , pro Část V. veřejné zakázky: MIKRO, spol. s r.o., IČO: , se sídlem Praha 4 Krč, Dolnokrčská 54, PSČ Olympus Czech Group, s.r.o., člen koncernu, IČO: , se sídlem Praha 6, Evropská 176/16, PSČ IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha , , ,-

4 pro Část VI. veřejné zakázky: IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 KDZ spol. s r.o., IČO: , se sídlem Razov 1256, Vizovice , ,- pro Část VII. veřejné zakázky: 7. IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha ,- pro Část IX. veřejné zakázky: 1. AutoCont CZ a.s., IČO: , se sídlem Ostrava, Hornopolní 3322/ ,- V. Výsledek hodnocení nabídek (stanovení celkového pořadí) pro Část II. veřejné zakázky: TMV SS spol. s r.o., IČO: , se sídlem Praha 4, Studánková 395, PSČ SpektraVision s.r.o., IČO: , se sídlem Nupaky 128, PSČ , ,- 1.

5 pro Část III. veřejné zakázky: Nicolet CZ s.r.o., IČO: , se sídlem Klapálkova 2242/9, Praha 4 Optik Instruments, s.r.o., IČO: , se sídlem Purkyňova 649/127, Brno , pro Část V. veřejné zakázky: Olympus Czech Group, s.r.o., člen koncernu, IČO: , se sídlem Praha 6, Evropská 176/16, PSČ IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha , ,- 1. pro Část VI. veřejné zakázky: 9. KDZ spol. s r.o., IČO: , se sídlem Razov 1256, Vizovice ,- 1. pro Část VII. veřejné zakázky: Část VII. veřejné zakázky byla zadavatelem zrušena.

6 pro Část IX. veřejné zakázky: 1. AutoCont CZ a.s., IČO: , se sídlem Ostrava, Hornopolní 3322/ ,- 1. Zadavatel rozhodl o výběru nejvhodnějších nabídek v souladu s ustanovením 81 odst. 1 písm. b) ZVZ a vybral uchazečů, jejichž nabídka obsahovala nejnižší nabídkovou cenu. VI. Vyloučení uchazeči Na základě výsledků jednání hodnotící komise došlo k vyřazení nabídek a následně k vyloučení ze zadávacího řízení u těchto uchazečů: Část III. veřejné zakázky: Vyloučený uchazeč nabídka č. 5 uchazeč IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 Odůvodnění vyloučení: Nabídka neobsahuje v rozporu se zadávací dokumentací technické specifikace (technické listy), fotografie, obrázky, vizualizace, nákresy apod. konkrétního nabízeného plnění, čímž došlo ze strany uchazeče k nesplnění zadávacích podmínek. Zadavatel v Příloze č. 3 zadávací dokumentace stanovil, že Veškeré deklarované parametry v nabídce k veřejné zakázce musí být uchazečem doložené, a to zejména technickou specifikací (technickým listem), přičemž je vhodné doplnit technický list o prospekty s vyobrazením nabízeného zařízení, nebo jeho fotografie, obrázky, vizualizace a nákresy. Předložená nabídka neobsahuje v rozporu s požadavky zadavatele prokázání parametrů deklarovaných v nabídce, přičemž prokázání splnění zadávacích podmínek mělo být provedeno prostřednictvím technické specifikace (technického listu), popřípadě dalšími prospekty, vyobrazeními, fotografiemi, vizualizacemi, nákresy apod. S ohledem na skutečnost, že dle ustanovení 76 odst. 3 ZVZ je hodnotící komise oprávněna si ze strany uchazečů o veřejnou zakázku vyžádat toliko písemné vysvětlení nesrovnalostí zjištěných v podané nabídce a/nebo doplnění dokladů dle ustanovení 68 odst. 3 ZVZ, avšak není oprávněna umožnit uchazečům o veřejnou zakázku změnu, či úpravu podané, nebylo možné nedostatky (spočívající v nesplnění požadavků zadavatele) zjištěné v nabídce v souladu se závaznými postupy pro zadávání veřejných zakázek odstranit.

7 S ohledem na výše uvedené skutečnosti tedy hodnotící komise v souladu s ustanovením 76 odst. 1 ZVZ rozhodla o vyřazení tohoto uchazeče. Následně byl uchazeč zadavatelem z další účastí v zadávacím řízení vyloučen. Část V. veřejné zakázky: Vyloučený uchazeč nabídka č. 2 uchazeč MIKRO, spol. s r.o., IČO: , se sídlem Praha 4 Krč, Dolnokrčská 54, PSČ Odůvodnění vyloučení: Hodnotící komise se na základě předložené rozhodla vyzvat uchazeče prostřednictvím administrátora zakázky ve smyslu 76 odst. 3 ZVZ k písemnému vysvětlení. Uchazeč byl vyzván, aby ve lhůtě do sdělil hodnotící komisi další informace vysvětlující nabídkovou cenu uchazeče a splnění zadávacích podmínek. Přestože výzva k písemnému vysvětlení byla uchazeči řádně doručena, uchazeč ve stanovené lhůtě svou nabídku nevysvětlil. Vzhledem k tomu, že uchazeč na výzvu nereagoval, hodnotící komise v souladu s 76 odst. 3 ZVZ nabídku uchazeče vyřadila z dalšího posouzení a hodnocení, a to také z důvodu nesplnění požadavků stanovených zadavatelem. Následně byl uchazeč zadavatele ze zadávacího řízení vyloučen. Hodnotící komise na základě obsahu uchazeče došla k závěru, že uchazeč nepředložil v souladu s požadavky zadavatele nabídku a nabídkovou cenu na 5 ks mikroskopů s příslušenstvím. Nabídková cena uvedená v krycím listě a uvedená v závazném návrhu smlouvy odpovídá ceně za 1 ks mikroskopu s příslušenstvím oceněné v předloženém dokumentu označeném na str. 5-9 jako Nabídka uchazeče, což je v rozporu s požadavky zadavatele stanovenými v Příloze č. 5 zadávací dokumentace Technické podmínky pro Část V. veřejné zakázky, pokud jde o vymezení požadovaných dodávek a čl. 1.1 závazného návrhu smlouvy, pokud jde o povinnost ocenit celé nabízené plnění. Část VI. veřejné zakázky: Vyloučený uchazeč nabídka č. 6 uchazeč IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 Odůvodnění vyloučení: Nabídka neobsahuje v rozporu se zadávací dokumentací technické specifikace (technické listy), fotografie, obrázky, vizualizace, nákresy apod. konkrétního nabízeného plnění, čímž došlo ze strany uchazeče k nesplnění zadávacích podmínek.

8 Zadavatel v Příloze č. 6 zadávací dokumentace stanovil, že Veškeré deklarované parametry v nabídce k veřejné zakázce musí být uchazečem doložené, a to zejména technickou specifikací (technickým listem), přičemž je vhodné doplnit technický list o prospekty s vyobrazením nabízeného zařízení, nebo jeho fotografie, obrázky, vizualizace a nákresy. Předložená nabídka neobsahuje v rozporu s požadavky zadavatele prokázání parametrů deklarovaných v nabídce, přičemž prokázání splnění zadávacích podmínek mělo být provedeno prostřednictvím technické specifikace (technického listu), popřípadě dalšími prospekty, vyobrazeními, fotografiemi, vizualizacemi, nákresy apod. S ohledem na skutečnost, že dle ustanovení 76 odst. 3 ZVZ je hodnotící komise oprávněna si ze strany uchazečů o veřejnou zakázku vyžádat toliko písemné vysvětlení nesrovnalostí zjištěných v podané nabídce a/nebo doplnění dokladů dle ustanovení 68 odst. 3 ZVZ, avšak není oprávněna umožnit uchazečům o veřejnou zakázku změnu, či úpravu podané, nebylo možné nedostatky (spočívající v nesplnění požadavků zadavatele) zjištěné v nabídce v souladu se závaznými postupy pro zadávání veřejných zakázek odstranit. S ohledem na výše uvedené skutečnosti tedy hodnotící komise v souladu s ustanovením 76 odst. 1 ZVZ rozhodla o vyřazení tohoto uchazeče. Následně byl uchazeč zadavatelem z další účastí v zadávacím řízení vyloučen. Část VII. veřejné zakázky: Vyloučený uchazeč nabídka č. 7 uchazeč IČO: , se sídlem Odlehlá 817/37, Praha 9 Odůvodnění vyloučení: Nabídka neobsahuje v rozporu se zadávací dokumentací technické specifikace (technické listy), fotografie, obrázky, vizualizace, nákresy apod. konkrétního nabízeného plnění, čímž došlo ze strany uchazeče k nesplnění zadávacích podmínek. Zadavatel v Příloze č. 7 zadávací dokumentace stanovil, že Veškeré deklarované parametry v nabídce k veřejné zakázce musí být uchazečem doložené, a to zejména technickou specifikací (technickým listem), přičemž je vhodné doplnit technický list o prospekty s vyobrazením nabízeného zařízení, nebo jeho fotografie, obrázky, vizualizace a nákresy. Předložená nabídka neobsahuje v rozporu s požadavky zadavatele prokázání parametrů deklarovaných v nabídce, přičemž prokázání splnění zadávacích podmínek mělo být provedeno prostřednictvím technické specifikace (technického listu), popřípadě dalšími prospekty, vyobrazeními, fotografiemi, vizualizacemi, nákresy apod. S ohledem na skutečnost, že dle ustanovení 76 odst. 3 ZVZ je hodnotící komise oprávněna si ze strany uchazečů o veřejnou zakázku vyžádat toliko písemné vysvětlení nesrovnalostí zjištěných v podané nabídce a/nebo doplnění dokladů dle ustanovení 68 odst. 3 ZVZ, avšak není oprávněna

9 umožnit uchazečům o veřejnou zakázku změnu, či úpravu podané, nebylo možné nedostatky (spočívající v nesplnění požadavků zadavatele) zjištěné v nabídce v souladu se závaznými postupy pro zadávání veřejných zakázek odstranit. S ohledem na výše uvedené skutečnosti tedy hodnotící komise v souladu s ustanovením 76 odst. 1 ZVZ rozhodla o vyřazení tohoto uchazeče. Následně byl uchazeč zadavatelem z další účastí v zadávacím řízení vyloučen. VII. Odůvodnění zrušení zadávacího řízení na část VII. veřejné zakázky Ve lhůtě pro podání nabídek byla podána jedna nabídka, a to konkrétně nabídka uchazeče O.K. SERVIS BioPro s.r.o., IČO , se sídlem Praha 9, Odlehlá 817/37, PSČ Tato nabídka byla po posouzení nabídek hodnotící komisí vyřazena pro nesplnění podmínek zadávacího řízení ve smyslu ustanovení 76 odst. 1 ZVZ, přičemž zadavatel následně přijal rozhodnutí, kterým uchazeče ze zadávacího řízení vyloučil ve smyslu ustanovení 76 odst. 6 ZVZ. V důsledku výše uvedených skutečností byl naplněn ve smyslu ustanovení 84 odst. 1 písm. b) ZVZ důvod pro zrušení zadávacího řízení na část VII. veřejné zakázky, neboť byl z účasti v zadávacím řízení vyloučen jediný dodavatel (uchazeč).

ZPRÁVA ZADAVATELE O NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33

ZPRÁVA ZADAVATELE O NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33 ZPRÁVA ZADAVATELE O NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Název zadavatele: Kraj Vysočina Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33 IČO: 70890749 Název veřejné zakázky: Administrátor zadávacího řízení:

Více

ZPRÁVA ZADAVATELE O ČÁSTI II. A III. PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33

ZPRÁVA ZADAVATELE O ČÁSTI II. A III. PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33 ZPRÁVA ZADAVATELE O ČÁSTI II. A III. PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Kraj Vysočina Sídlo zadavatele: Jihlava, Žižkova 1882/57, PSČ 587 33 IČO: 70890749 Název veřejné zakázky: Administrátor

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka: Název: Druh řízení: Modernizace

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na služby s názvem: HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele hh Písemná zpráva zadavatele dle 85 ZVZ Název veřejné zakázky: Dodávka SAN switchů včetně příslušenství pro datová centra Druh veřejné zakázky: nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Druh zadávacího řízení:

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692 Veřejná zakázka: Dodávka a instalace nábytku do přírodovědných laboratoří a učeben středních škol Moravskoslezského

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692 Veřejná zakázka: Dodávka a instalace nábytku do přírodovědných laboratoří a učeben středních škol Moravskoslezského

Více

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 26. července Písemná zpráva zadavatele. Rámcová smlouva na dodávky výpočetní techniky pro rok 2016 a 2017

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 26. července Písemná zpráva zadavatele. Rámcová smlouva na dodávky výpočetní techniky pro rok 2016 a 2017 *MVCRX032JNDJ* MVCRX032JNDJ prvotní identifikátor Česká republika Ministerstvo vnitra odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 38299-135/VZ-2015 Praha

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Identifikační údaje zadavatele veřejné zakázky Zadavatel : Statutární město Ostrava,

Více

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce Zajištění úklidových služeb pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno I. a pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno IV č. spisu 23/2015 č. j.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) I. Informace o zadavateli Zadavatel: Jihomoravský kraj

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Dodávka audio-vizuálního vybavení rozděleno na části 1-22 vyhlášené na profilu zadavatele dne 4.7.2013 pod

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele Rekvalifikace Středočeský kraj Část veřejné zakázky: 16 Pracovník v sociálních službách Zadavatel: Česká republika Úřad práce ČR Adresa sídla: Dobrovského

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Služby odborné podpory IT související s centrálním zpracováním úloh v rámci

Více

Zadavatel: Statutární město Ostrava - městský obvod Slezská Ostrava sídlem: Těšínská 138/35, Ostrava Slezská Ostrava IČO:

Zadavatel: Statutární město Ostrava - městský obvod Slezská Ostrava sídlem: Těšínská 138/35, Ostrava Slezská Ostrava IČO: Zadavatel: Statutární město Ostrava - městský obvod Slezská Ostrava sídlem: Těšínská 138/35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Veřejná zakázka: Elektronické zabezpečení a fyzická ostraha objektů

Více

Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava. se sídlem: Těšínská 35, Ostrava Slezská Ostrava IČO:

Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava. se sídlem: Těšínská 35, Ostrava Slezská Ostrava IČO: Zadavatel: statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Veřejná zakázka: Oprava a údržba domovního a bytového fondu v majetku

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele o veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Veřejná zakázka Název: Mikroskopy II Druh veřejné zakázky: dodávky

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Evidenční číslo veřejné zakázky ve VVZ: 644929 Značka v Úředním věstníku EU: 2016/S 166-299521 Číslo jednací:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Centrální nákup, příspěvková organizace SÍDLO: Vejprnická 663/56, 31800 Plzeň IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem NÁZEV ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Vladimírem Velasem, ředitelem odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-113410-1444/SIK5-2014

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dle 85 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na dodávku zadávaná dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Poutní pivovar Neratov

Poutní pivovar Neratov PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Poutní pivovar Neratov zadávané ve zjednodušeném

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek

Více

Písemná zpráva zadavatele pro části 1, 4, 5, 6, 7 a 8 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele pro části 1, 4, 5, 6, 7 a 8 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele pro části 1, 4, 5, 6, 7 a 8 veřejné zakázky v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí SOCIÁLNÍ DÁVKY

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí SOCIÁLNÍ DÁVKY Veřejná zakázka Jednotný informační systém práce a sociálních věcí SOCIÁLNÍ DÁVKY Ev. č.: 498313 Identifikační údaje zadavatele veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí se

Více

Písemná zpráva zadavatele (k části č. 3 veřejné zakázky)

Písemná zpráva zadavatele (k části č. 3 veřejné zakázky) Písemná zpráva zadavatele (k části č. 3 veřejné zakázky) dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

Pořízení techniky na snížení prašnosti

Pořízení techniky na snížení prašnosti PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust.

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo podnikání: U vojenské nemocnice 1200/1 16902 Praha Kontaktní osoba: Jméno: Zuzana

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Vladimírem Velasem, ředitelem odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-113410-1453/SIK5-2014

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Centrální nákup, příspěvková organizace SÍDLO: Vejprnická 663/56, 31800 Plzeň IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem NÁZEV ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Neutralizační stanice BENECHEM spol. s r.o.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Mikroskopy Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma zadávacího řízení: nadlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném řízení v souladu

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele Rekvalifikace Středočeský kraj II Část veřejné zakázky: 41 Rozšíření řidičských oprávnění, profesní průkaz - Rakovník Zadavatel: Česká republika Úřad práce

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI 1.1. Název veřejné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava se sídlem: Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava IČ: 00845451 Veřejná zakázka: Inteligentní zastávky veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení podle ust. 27

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

o nadlimitní veřejné zakázce s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje

o nadlimitní veřejné zakázce s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje Písemná zpráva zadavatele o nadlimitní veřejné zakázce s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje Zadavatel vyhotovil k této nadlimitní veřejné zakázce

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: Město Kopřivnice IČ: 00298077 Sídlo/místo podnikání: Štefánikova 1163/12 74221 Kopřivnice Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele: Radek Harabiš Kontaktní osoba:

Více

*MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor

*MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor *MVCRX02G69YY* MVCRX02G69YY prvotní identifikátor odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 65475-64/VZ-2014 Praha 25. května 2015 Písemná zpráva zadavatele

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č.137/26 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Projektová dokumentace a energetický audit Zateplení školských

Více

Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce s názvem Správa koncových zařízení IT

Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce s názvem Správa koncových zařízení IT Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce realizované ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Zadavatel

Více

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Veřejná zakázka: Výběr dodavatele interiérového vybavení objektu VTP Brno zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27

Více

Písemná zpráva k veřejné zakázce Pořizování licencí k produktům VMware

Písemná zpráva k veřejné zakázce Pořizování licencí k produktům VMware ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČO: 00007064 zastoupená Ing. Miroslavem Tůmou, Ph.D. ředitelem odboru kybernetické bezpečnosti a koordinace informačních a komunikačních

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Újezd nad Lesy Jednající: RNDr. Pavel Roušar, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Gastrotechnologie

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE název zadavatele: MĚSTO STUDÉNKA sídlo: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka zastoupený: Lubomírem Šobichem, starostou IČ: 00298441 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZŘÍZENÍ SPECIALIZOVANÝCH ODBORNÝCH

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 publikované na profilu zadavatele dne 8.4.2014 (identifikátor

Více

Název veřejné zakázky: Dodávka atletických překážek. (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Dodávka atletických překážek. (dále jen veřejná zakázka ) Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou dle směrnice Městského úřadu Chrudim SM018, o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Název veřejné zakázky: Dodávka atletických

Více

Žukovova 59/34, Ústí nad Labem - Střekov IČ:

Žukovova 59/34, Ústí nad Labem - Střekov IČ: Název dokumentu Zadavatel Název zakázky Evid. č. zakázky VZ 356392 Druh výběrového řízení Evid. č. zadavatele PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ČEPRO, a.s. se sídlem Praha 7, Dělnická č.p. 213, č.or.12, PSČ 17004

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Zdravotnické zařízení akreditované Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Zdravotnické zařízení akreditované Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce RECAMO: Průtokový cytometr se sorterem a stolní průtokový cytometr podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Název zadavatele: Městská část Praha 5 Sídlo zadavatele: Náměstí 14. října 4, 150 00 Praha 5 Název veřejné zakázky: Antigraffiti program MČ Praha 5 S ohledem na povinnost danou

Více

Záznam. o veřejné zakázce malého rozsahu. Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení

Záznam. o veřejné zakázce malého rozsahu. Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení Záznam o veřejné zakázce malého rozsahu Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení 1. Typ, název, URL veřejné zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu (VZMR) na dodávky s názvem Laserové barevné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ) MĚSTO JESENÍK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ) Č.j.: MJ/58242/2016/OI/Gv 1. ZADAVATEL Zadavatel: Název: město

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

Navýšení kapacity a zlepšení ekologických parametrů kompostárny

Navýšení kapacity a zlepšení ekologických parametrů kompostárny PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3 170 34 Praha 7 IČO : 00007064 Zastoupená: Ing. Miroslavem Tůmou Ph.D. vrchním ředitelem sekce provozu informačních a komunikačních technologií (dále

Více

b) odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady

b) odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY č.j. KrÚ 30159/2015 v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice,

Více

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon)

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Zadavatel: ČR - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Uherské

Více

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Přílucká 213, 760 01 Zlín, Česká republika

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Přílucká 213, 760 01 Zlín, Česká republika Písemná zpráva zadavatele v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále též zákon ) Název zadavatele: Česká republika Hasičský záchranný sbor Zlínského

Více

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-179-001-14 ze dne 11.11.2014 Oznámení o vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem "Sdružené dodávky

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 zastoupený doc. Ing. Ladislavem Janíčkem,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: statutární město Karviná Sídlem: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná Fryštát Jednající: Ing. Jan Wolf, primátor města : 00297534 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: REKONSTRUKCE ODBORNÝCH

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 zastoupený Ing. Martinem Veselým, kvestorem

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, vyhotovená k části E a části F níže označené veřejné zakázky Nadlimitní veřejná zakázka na

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 2 zadávacího řízení

Písemná zpráva zadavatele pro část 2 zadávacího řízení Písemná zpráva zadavatele pro část 2 zadávacího řízení podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení na uzavření rámcové

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní oblastní archiv v Plzni IČO: 70979090 Sídlo/místo podnikání: Sedláčkova 22/44 30612 Plzeň Kontaktní osoba: Jméno: Bc. Petr Kocourek E-mail: kocourek@soaplzen.cz

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Pořízení techniky na snížení prašnosti ve Veselí nad Lužnicí

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Pořízení techniky na snížení prašnosti ve Veselí nad Lužnicí PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Pořízení techniky na snížení prašnosti ve

Více

METODICKÝ POSTUP pro zadávání dílčích zakázek v dynamickém nákupním systému (DNS)

METODICKÝ POSTUP pro zadávání dílčích zakázek v dynamickém nákupním systému (DNS) METODICKÝ POSTUP pro zadávání dílčích zakázek v dynamickém nákupním systému (DNS) Název DNS: POČÍTAČE A NOTEBOOKY (DNS) ID zakázky: VZ0020770 (na profilu zadavatele) 1. Základní Informace k DNS Dynamický

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI 1.1. Název veřejné zakázky: Vybavení laboratoře

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Modernizace CZT Kopřivnice Tepelný

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka asfaltové emulze Druh zakázky nadlimitní veřejná

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název veřejné zakázky Název projektu Svozová technika v Přísnoticích Sběrný dvůr se svozovou technikou v Přísnoticích Akceptační číslo projektu 14186154 Identifikační údaje zadavatele

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) 1. Identifikace veřejné zakázky a zadavatele Zadavatel: Název veřejné

Více

Písemná zpráva zadavatele ZADAVATEL:

Písemná zpráva zadavatele ZADAVATEL: Písemná zpráva zadavatele ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, p.o. SÍDLO: Škroupova 18, 306 13 Plzeň IČO: 72053119 ZASTOUPENÝ: Bc. Pavlem Panuškou, generálním ředitelem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Identifikační údaje zadavatele Organizace: Státní fond životního prostředí České republiky

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

ve smyslu 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI A VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ve smyslu 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI A VEŘEJNÉ ZAKÁZCE IČ: 25533843, CZ25533843 PÍÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O PRŮBĚHU ZADÁVACÍÍHO ŘÍÍZENÍÍ ve smyslu 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI A VEŘEJNÉ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákonem č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO:

Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Prvky publicity Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Integrační nástroje, vstupní a výstupní subsystém zadávaná

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ")

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ") 1. Identifikace zadavatele Název: Právní forma: Silnice LK a.s. akciová

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K ČÁSTI 7 VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K ČÁSTI 7 VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Fond dalšího vzdělávání se sídlem Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 IČO: 00405698 Veřejná zakázka: Základní školení v socioekonomických kompetencích SEKO (finanční gramotnost a měkké dovednosti)

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo podnikání: U vojenské nemocnice 1200/1 16902 Praha Kontaktní osoba: Irena Jakešová

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 1

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na služby s názvem: HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze se sídlem: Kamýcká 129, 165 00 Praha - Suchdol IČO: 60460709 Veřejná zakázka: Pavilon tropického zemědělství nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce

Více

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor *MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor Česká republika Ministerstvo vnitra Nad Štolou 963/3 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 Zastoupená: Mgr. Terezou Horčičkovou, ředitelkou kanceláře náměstka ministra

Více