č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví"

Transkript

1 Tabulka č. 1 (Odbor ekonomiky a majetku) opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví přijaté pojistné náhrady opravy a udržování příjmy celkem výdaje celkem Instalace a dodávka bezúdržbových laviček na hřbitově v Malenovicích a Lesním hřbitově Položka: přijaté pojistné náhrady pohřebnictví bytové hospodářství Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle charakteru výdajů z provozu do investic na výdaje související s pořízením 20 kusů laviček, které budou ukotveny do betonových patek umístěných na hřbitově v Malenovicích a na Lesním hřbitově. Ř. 3.: dne přijalo město oznámení o ukončení likvidace pojistné události ze dne o pojistném plnění v částce Kč jako náhradě pojistné události - vodovodní škody u bytového domu Okružní 4699, posunem zeminy a následným tlakem byla poškozena přípojka vody u hydrantové šachty, čímž došlo k porušení potrubí a úniku vody, která nikde neprosakovala a odtékala do kanalizace. Finanční prostředky navrhujeme použít na opravu bytového fondu. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM) Tabulka č. 2 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) přijaté pojistné náhrady opravy a udržování - světelná signalizace opravy a udržování - informační tabule výdaje celkem bezpečnost silničního provozu Položka: přijaté pojistné náhrady Ř. 1.: dne přijalo město oznámení o ukončení likvidace pojistné události ze dne v částce Kč jako náhradě pojistné události - poškození semaforového sloupu nárazem vozidla při dopravní nehodě na ul.dlouhá, křižovatka s ul.vodní a Santražiny. Finanční prostředky jsou určeny na opravy a udržování. Ř.2.: dne přřijalo město oznámení o ukončení likvidace pojistné události ze dne v částce Kč jako náhradě pojistné události - poškození informační tabule dopravní nehodou na ul. Vizovická, za křižovatkou s ul.přílucká a Cecilka. Finanční prostředky jsou určeny na opravy a udržování. Odpovědný vedoucí: M.Zlámal (OKaRDS)

2 Tabulka č. 3 (Odbor vnitřní správy) Sdružené investice příjmy celkem výdaje celkem činnost místní správy ostatní činnosti jinde nezařazené kontrola a podrobná analýza vybraných odběrných míst pro jednorázovou úsporu Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na výdaje spojené s kontrolou a podrobnou analýzou vybraných odběrných míst pro jednorázovou úsporu. Z administrátorského nástroje ENERGY BROKER, který již druhý rok je pro SMZ k dispozici pro naše odběrná místa na el. energii, zemní plyn, vodu a teplo (z horké vody či páry), byla po vložení dat od jednotlivých plátců následně zadána kontrola nastavení tarifů a velikosti jističů vzhledem k dosavadní spotřebě. Následně tento nástroj vygeneroval možné úspory na těchto dvou parametrech (tedy velikosti jističů a nastavení tarifů) a to celkem na téměř 300 odběrných místech, přičemž predikovaná úspora je od desetikorunových až, v ojedinělých případech, statisícových úsporách na jednom odběrném místě. Finanční prostředky jsou určeny na služby vybraného externího elektrotechnika, který podrobněji zanalyzuje získaná data ve smyslu: 1. vybrat 1/3 odběrných míst s největší predikovanou úsporou, 2. tato místa osobně navštíví, provede kontrolu, případně měření v odběrném místě, 3. následně se správcem tohoto odběrného místa zkonzultuje navrhované změny v nastavení tarifů, případně výměny jističů. 4. po provedení těchto úkonů u kontrolované skupiny odběrných míst se následně přepočítá skutečně získaná úspora a následně vyhodnotí další postup, tedy zda kontrolovat hromadně další skupinu odběrných míst, či zda již postupovat čistě individuálně po jednotlivých odběrných místech v průběhu dalších měsíců. Odpovědný vedoucí: J.Jelínek (OVS) Tabulka č. 4 (Odbor městské zeleně) přijaté pojistné náhrady náhradní výsadby 8 0 příjmy celkem 8 0 výdaje celkem péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň Položka: přijaté pojistné náhrady Ř. 1.: dne přijalo město oznámení ve výši pojistného plnění v částce Kč jako náhradě pojistné události ze dne poškození okrasných keřů v délce cca 12 metrů při dopravní nehodě na ul.štefánikova. Finanční prostředky jsou určeny na náhradní výsadby. Odpovědný vedoucí: I.Divoký (OMZ)

3 Tabulka č. 5 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Veřejné osvětlení na území města Zlína (KMČ Mladcová) Vybudování spojovacího chodníku ul.návesní - ul.úlehla Investice do místních částí (KMČ Mladcová) Investice do místních částí (KMČ Mladcová) Vybudování chodníku z ul. Vinohrádek ke hřbitovu, Mladcová Veřejné osvětlení na území města Zlína (KMČ Mladcová) výdaje Komise místní části Mladcová výdaje Komise místní části Mladcová výdaje Komise místní části Mladcová Sdružení hasičů ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Zlín - Mladcová (IČ: ) - neinvestiční dotace na "Mladcovskou hoblovačku" Centrum volnočasových aktivit - CVAK, z.s. (IČ: ) - neinvestiční dotace na Dětský den Centrum volnočasových aktivit - CVAK, z.s. (IČ: )) - neinvestiční dotace na akci Noční stezka odvahy výdaje Komise místní části Mladcová 0 0 příjmy celkem výdaje celkem 52 - neinvestiční transfery záležitosti pozemních komunikací činnost místní správy veřejné osvětlení mateřské školy požární ochrana - dobrovolná část ostatní zájmová činnost a rekreace Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části Mladcová schválila převod finančních prostředků z ukončených akcí (Veřejné osvětlení ul.košuta, Vybudování spojovacího chodníku ul.návesní - ul.úlehla) zpět na akci Investice do místních částí k dalšímu rozdělení. Ř : Komise místní části Mladcová schválila přidělení finančních prostředků na: ř.5: - dofinancování akce Vybudování chodníku z ul. Vinohrádek ke hřbitovu (akce č. 1/2009), ř.6. - dofinancování vybudování veř.osvětlení ul. Nadhumení v částce Kč (akce č.3/2015), vybudování veř.osvětlení ul.přední, příprava akce, projektová dokumentace, inženýrská činnost Kč (akce č.3/2017), vybudování veř.osvětlení u nového spojovacího chodníku ul.návesní - ul.úlehla, příprava akce, projektová dokumentace, inženýrská činnost Kč (akce č.4/2017), ř.7. - drobné opravy místních komunikací (akce č.1/2017), ř.8. - drobné opravy chodníků (akce č.2/2017), ř.9. - příspěvek na provoz budovy č.p.2730 (akce č.6/2017), ř poskytnutí neinvestiční dotace pro SDH Mladcová na "Mladcovskou hoblovačku" (akce č.7/2017), ř poskytnutí neinvestiční dotace pro Centrum volnočasových aktivit (CVAK) - na "Dětský den" (akce č.8/2017), ř neinvestiční dotaci pro Centrum volnočasových aktivit (CVAK) - na "Noční stezku odvahy " (akce č.9/2017), ř činnost KMČ (akce č.11/2017). Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS), I.Divoký (OMZ), M.Smola (OŠ)

4 Tabulka č. 6 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG výdaje Komise místní části U Majáku a FA výdaje Komise místní části U Majáku a FA Investice do místních částí (KMČ U Majáku a FA) Investice do místních částí (KMČ U Majáku a FA) výdaje Komise místní části U Majáku a FA Obnova dětských hřišť (KMČ U Majáku a FA) výdaje Komise místní části U Majáku a FA výdaje Komise místní části U Majáku a FA Rekonstrukce ulice kolem hřbitova Rekonstrukce ul. Nad Březinkou - vybudování výhybny pro osobní auta výdaje Komise místní části U Majáku a FA Jana Němcová - neinv. příspěvek na využívání klubu seniorů 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 54 - neinv.transfery obyvatelstvu záležitosti pozemních komunikací činnost místní správy péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části U Majáku - Filmové ateliéry (FA) schválila převod finančních prostředků z ukončených, popř. nerealizovaných akcí zpět na akci Investice do místních částí k dalšímu rozdělení. Ř : Komise místní části U Majáku - Filmové ateliéry (FA) schválila z přidělených finančních prostředků financování: ř.5. - vydláždění plochy vedle obchodu č.p.4326/2, cca 21 m2 ve výši Kč, U Majáku (akce č.2/2014), drobných oprav chodníků ve výši Kč, Filmové ateliéry (FA)(akce č.4/2016), opravy chodníků v ul. Fabiánka II. ve výši Kč, Filmové ateliéry (FA)(akce č.6/2017), ř.6. - pořízení mobilních lanových herních prvků v lese u hřiště ve výši Kč, U Majáku (akce č.1/2016), rozšíření hřiště o Petanque ve výši Kč, U Majáku (akce č.2/2017), ř.7. - výsadby živého plotu u hřiště - od cesty, U Majáku (akce č.2/2016), ř.8. - vybudování kanalizačních trubek odvádějících povrchovou vodu pod pozemkem Ohnůtkových a další prodloužení - od ul. Nad Březinkou po Dolní paseky, U Majáku (akce č.3/2017), ř.9. - rekonstrukce ulice kolem hřbitova, Filmové ateliéry (FA), příprava akce, návrh situačního řešení komunikace, projektová dokumentace a inženýrská činnost (akce č.4/2017), ř rekonstrukce ulice Nad Březinkou - vybudování výhybny pro osobní auta, příprava akce, projektová dokumentace a inženýrská činnost (akce č.5/2017), ř podpory kulturních a společenských akcí v místní části - dětský den, letní filmové promítání aj. (akce č.7,8/2017), ř činnosti kanceláře a komise místní části - příspěvek na využívání klubu seniorů (akce č.10/2017). Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS), I.Divoký (OMZ), L.Bednařík (ORIA)

5 Tabulka č. 7 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG výdaje Komise místní části Příluky Obnova dětských hřišť výdaje Komise místní části Příluky Rozšíření parkovacích míst, ul. Přílucká Veřejné osvětlení na území města Zlína (KMČ Příluky) Investice do místních částí (KMČ Příluky) Investice do místních částí (KMČ Příluky) výdaje Komise místní části Příluky Vybudování příčného sběrného roštu, ul. Boněcko I. a ul. Újezdy Vybudování opěrné zídky, ul. Horní Dědina výdaje Komise místní části Příluky výdaje Komise místní části Příluky výdaje Komise místní části Příluky 0 0 příjmy celkem výdaje celkem záležitosti pozemních komunikací ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků činnost místní správy komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň veřejné osvětlení vnitřní obchod Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části Příluky schválila převod finančních prostředků z ukončených akcí (oprava chodníku a komunikace, ul. Pekárenská, úprava dětského hřiště, ul. Pod Mlýnem, doplnění lavičky k zastávce MHD linky č. 11, ul. Přílucká, Rozšíření parkovacích míst, ul. Přílucká, Doplnění veřejného osvětlení, ul. Žabárna, oprava obrubníků na točně MHD, drobné opravy) zpět na akci Investice do místních částí k dalšímu rozdělení. Ř : Komise místní části Příluky schválila z přidělených finančních prostředků financování: ř.8. - opravy chodníků, ul. Pod Mlýnem, realizace akce (akce č.1/2015), ř.9. - vybudování příčného sběrného roštu, ul. Boněcko I. a ul. Újezdy, realizace akce (akce č.3/2017), ř vybudování opěrné zídky, ul. Horní Dědina (pod cestou u kapličky), realizace akce (akce č.4/2017), ř podpory kulturních a společenských akcí v místní části (akce č.8/2017), ř činnosti kanceláře a komise místní části (akce č.9/2017), ř osvětlení vánočního stromu - zapojení, údržba, revize (akce č.10/2017). Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS), I.Divoký (OMZ)

6 Tabulka č. 8 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Rekonstrukce panelové komunikace, včetně doplnění bodů veřejného osvětlení ul. Pionýrů, Malenovice Rekonstrukce chodníků ul. Švermova výdaje Komise místní části Malenovice Regenerace panelového sídliště Malenovice - IV.etapa výdaje Komise místní části Malenovice Investice do místních částí (KMČ Malenovice) Investice do místních částí (KMČ Malenovice) Rekonstrukce chodníků - ul. Švermova - Jarolímkovo náměstí - 1. část Doplnění laviček na sídlišti v Malenovicích Regenerace panelového sídliště - VI. etapa Rekonstrukce nástupní plochy na autobusové zastávce MHD Kamenec II. a Sokolovská Rekonstrukce chodníku mezi ul. Chelčického a Třídou 3. května - mezi rodinnými domy č. 573 a Ohradníky kolem popelnic na sídlišti Malenovice 0 0 příjmy celkem výdaje celkem záležitosti pozemních komunikací komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části Malenovice schválila převod finančních prostředků z ukončených akcí dle rozpisu zpět na akci Investice do místních částí k dalšímu rozdělení. Ř : Komise místní části Malenovice schválila z přidělených finančních prostředků financování: ř.8. - rekonstrukce chodníků - ulice Švermova - Jarolímkovo náměstí - 1. část, projektová dokumentace pro stavební povolení, inženýrská činnost, technický a autorský dozor, realizace (akce č.3/2013), ř.9. - umístění laviček (akce č.5/2015), ř Regenerace panelového sídliště Malenovice - VI.etapa, spolufinancování akce z rozpočtu SMZ ve výši Kč, projekt schválen usnesením ZMZ 11/15Z/2016 ze dne (akce č.4/2016), ř rekonstrukce nástupní plochy na autobusové zastávce MHD Kamenec II. a Sokolovská, dokončení projektové dokumentace, inženýrská činnost, realizace (akce č.5/2016), ř rekonstrukce chodníku mezi ul. Chelčického a Třídou 3. května - mezi rodinnými domy č. 573 a 574, dokončení přípravných prací, realizace (akce č.6/2016), ř vybudování ohradníků kolem popelnic na sídlišti Malenovice (akce č.7/2016) Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS)

7 Tabulka č. 9 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Investice do místních částí (KMČ Malenovice) výdaje Komise místní části Malenovice Regenerace panelového sídliště Malenovice - VII.etapa Rekonstrukce ul. I. Veselkové Stavební úpravy ul. B.Smetany a ul.polní výdaje Komise místní části Malenovice Stavební úpravy ulice Zahradní čtvrť výdaje Komise místní části Malenovice výdaje Komise místní části Malenovice Rekonstrukce chodníků ul. Švermova Stavební úpravy ul.švermova, Zlín Malenovice příjmy celkem výdaje celkem záležitosti pozemních komunikací komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků činnost místní správy Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části Malenovice schválila z přidělených finančních prostředků financování: ř.2. - opravy místních komunikací ve výši Kč (akce č.1/2017), opravy komunikace vč. chodníku - ulice Fügnerova, příprava akce, projektová dokumentace a inženýrská činnost ve výši Kč (akce č.7/2017), ř.3. - Regenerace panelového sídliště Malenovice - VII.etapa, příprava akce, projektová dokumentace a inženýrská činnost (akce č.3/2017), ř.4. - Rekonstrukce ul. I. Veselkové, zahájení projekčních prací (zaměření, projednání návrhu řešení uličního prostoru), projektová dokumentace, inženýrská činnost (akce č.4/2017), ř.5. - studie akce Stavební úpravy ul. B.Smetany a ul.polní, variantní řešení studie rekonstrukce ulic (možnosti zřízení chodníku) včetně zaměření (akce č.5/2017), ř.6. - opravy chodníku ul. Bezručova, příprava akce, projektová dokumentace a inženýrská činnost (akce č.6/2017), ř.7. - zpracování studie variantního řešení uličního prostoru (možnost přesunutí chodníku na druhou stranu vozovky) včetně zpracování diagnostiky vozovky (akce č.8/2017), ř.8. - podpory kulturních a společenských akcí v místní části (akce č.10/2017), ř.9. - činnosti KMČ - provozní výdaje, nákup tonerů pro potřeby místní části (akce č.11/2017). Ř : jedná se o úpravu názvu investiční akce, tato akce je ve fázi přípravy - projektová dokumentace a inženýrská činnost (akce č.3/2013). Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS)

8 Tabulka č.10 (Odd.cestovního ruchu a informací) Sdružené investice kulturní program členský příspěvek A.T.I.C členský příspěvek A.T.I.C. 0 0 příjmy celkem výdaje celkem 52 - neinvestiční transfery vnitřní obchod cestovní ruch ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na úhradu výdajů za kulturní program na akci Kejklířský jarmark a Pouliční festiválek, která se má konat v termínu Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle rozpočtové skladby, kde se mění položkové zařazení účastnických poplatků ve sdruženích. Odpovědná vedoucí: E.Manišová (OCRaI) Tabulka č. 11 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) Výkupy pozemků Výkupy pozemků příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: záležitosti pozemních komunikací Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle odvětvového zařazení v souvislosti s výdaji vyplývajícími ze směnné smlouvy č k připravované investiční akci Stezka pro chodce a cyklisty, propojení Čepkov - Jižní svahy ( Kč) a směnné smlouvy č k investiční akci Cyklostezka 3 - Příluky - Lužkovice - Klečůvka (5 000 Kč). Odpovědný vedoucí: M.Zlámal (OKaRDS)

9 Tabulka č. 12 (Odbor školství) dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na projekt v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání příjmy celkem výdaje celkem Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ) Pol.skupina: 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům Položka: ostatní neinvestiční přijaté dotace ze státního rozpočtu předškolní výchova základní školy MŠ Zlín, tř. Svobody 835 (IČ: ) - provozní příspěvek MŠ Zlín, Návesní 64 (IČ: ) - provozní příspěvek ZŠ Zlín, tř. Svobody 868 (IČ: ) - provozní příspěvek Ř. 1.: 1.- na 3.: základě na základě avíza avíza o převodu o převodu finančních prostředků z z Ministerstva školství, školství, mládeže mládeže a a tělovýchovy ČR č.j.mšmt-34144/ ČR č.j.mšmt-34144/ ze dne ze dne poukázal poukázal Zlínský Zlínský kraj SMZ kraj neinvestiční SMZ neinvestiční dotaci dotace pro Mateřskou na projekty školu prioritní Zlín, Santražiny osy 3 Rovný 4224 přístup na projekt ke kvalitnímu prioritní předškolnímu, osy 3 Rovný přístup primárnímu ke kvalitnímu a sekundárnímu předškolnímu, vzdělávání primárnímu Operačního a programu sekundárnímu Výzkum, vzdělávání vývoj a vzdělávání Operačního pro: programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_022/ Finanční ř.1: Mateřskou prostředky školu jsou Zlín, účelově tř. Svobody určeny a 835, podléhají registrační finančnímu číslo vypořádání projektu CZ /0.0/0.0/16_022/ , územních rozpočtů se státním rozpočtem. ř.2: Mateřskou školu Zlín, Návesní 64, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_022/ , ř.3: Základní školu Zlín, tř.svobody 868, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_022/ Finanční prostředky jsou účelově určeny a podléhají finančnímu vypořádání územních rozpočtů se státním rozpočtem. Tabulka č. 13 (Odbor realizace investičních akcí) Domov se zvláštním režimem, lokalita Zlín - Slanice Objekt na Slanici Rekonstrukce objektu Zlínského klubu seniorů, ul. Kvítková Občanské centrum Zlín, Kvítková příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: domovy pro osoby se zdravotním postižením a se zvláštním režimem ostatní zájmová činnost a rekreace Ř : jedná se o změnu - úpravu názvů schválených investičních akcí dle rozpisu. Odpovědní vedoucí: L.Bednařík (ORIA)

10 Tabulka č. 14 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) oprava vozovky Zálešná II Rekonstrukce MK a parkovacích ploch Zálešná II Rekonstrukce ul.sv.čecha, Zlín - Podhoří Zlín - příčný práh v ulici Sadová Stezka pro chodce a cyklisty, I. segment Billa Silnice II/490: Propojení R 49 - I/49-3 úsek "Obchvat Zálešné" Cyklostezka 2 - Zlín, Havlíčkovo a Peroutkovo nábřeží Rekonstrukce MK na ulici Havlíčkovo a Peroutkovo nábřeží, 3237 včetně parkovacích míst před KNTB Sdružené investice nákup věcného dárku 0 0 příjmy celkem výdaje celkem záležitosti pozemních komunikací ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle charakteru výdajů. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na výkupy pozemků a garáží k připravované akci. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků - sloučení na základě smlouvy o dílo. Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na nákup koloběžky, která bude předána jako hlavní cena v kategorii týmů v rámci soutěže "Do práce na kole". Vyhlášení vítězů soutěže proběhne dne Odpovědný vedoucí: M.Zlámal (OKaRDS) 1737 Tabulka č. 15 (Městská policie Zlín) provoz el.knihy jízd Elektronická kniha jízd příjmy celkem 6-6 výdaje celkem bezpečnost a veřejný pořádek Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle charakteru výdajů z provozu do investic na úhradu za přenosnou magnetickou jednotku, která nebyla součástí dodávky jednotek GPS a navigace. Odpovědný vedoucí: M.Kladníček (MPZ)

11 Tabulka č. 16 (Odbor ekonomiky a majetku) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG dotace Zlínského kraje pro MDZ na kulturní činnost příjmy celkem výdaje celkem MDZ (IČ: ) - příspěvek na kulturní činnost divadla Pol.skupina: 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům divadelní činnost Položka: neinvestiční přijatá dotace od krajů Ř. 1.: na základě Smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Zlínského kraje č. D/1556/2016/KUL ze dne obdrželo město Zlín pro Městské divadlo Zlín dotaci určenou na realizaci aktivity: kulturní činnost Městského divadla Zlín v roce Jedná se o poslední splátku z celkové dotace ve výši Kč (částka Kč byla poskytnuta ve třech splátkách v roce 2016). Finanční prostředky jsou účelově určeny a podléhají finančnímu vypořádání obcí se Zlínským krajem za rok Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM) Tabulka č. 17 (Odbor životního prostředí a zemědělství) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice Kontejnerová stání příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: využívání a zneškodňování komunálních odpadů ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na vybudování oplocení kontejnerového stanoviště na tříděný odpad u Kolektivního domu v k.ú.zlín. Odpovědná vedoucí: V.Pavlovová (OŽPaZ)

12 Tabulka č. 18 (Oddělení prevence kriminality a sportovišť) opravy a údržba sportovišť příjmy celkem výdaje celkem sportovní zařízení v majetku obce Rekonstrukce topení včetně plynové kotelny a plynové přípojky - budova Rugby clubu Zlín na Stadionu mládeže Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle charakteru výdajů z provozu do investic na kompletní úpravu elektrorozvodů pro připojení nově budované plynové kotelny v budově Rugby na Stadionu mládeže v rámci rekonstrukce topení v budově Rugby. Odpovědný vedoucí: I. Zipper (OPKaS) 2859 Tabulka č. 19 (Odbor kanceláře primátora ve spolupráci s dotčenými odbory) Investice do místních částí (KMČ Štípa) Prodloužení chodníku, ul. Pod Větřákem, Zlín Štípa Instalace stojanu na kola u budovy Občanského centra Štípa výdaje Komise místní části Štípa 0 0 příjmy celkem výdaje celkem záležitosti pozemních komunikací ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků Jedná se o přesuny a přerozdělení finančních prostředků Komisí místních částí. Ř : Komise místní části Štípa schválila z přidělených finančních prostředků financování: ř.2. - zpracování studie akce Prodloužení chodníku, ul. Pod Větřákem, Zlín Štípa (akce č.10/2017), ř.3. - instalace stojanu na kola u budovy Občanského centra Štípa, Nová cesta 668 (akce č.11/2017), ř.4. - podpory kulturních a společenských akcí v místní části - Mikulášská nadílka, vítání adventu aj. (akce č.6/2017), Odpovědní vedoucí: T.Lang (OKP), M.Zlámal (OKaRDS)

13 Tabulka č. 20 (Odbor ekonomiky a majetku) Výměna řídícího systému kremačních pecí č.1 a č výměna řídícího systému kremační pece č Výměna řídícího systému výměníku tepla Dodávka nového ventilátoru výměníku tepla Nová vyzdívka propojovací komory teplovod. výměníku Dodávka speciálních tlumičů hluku oprava výměníku v krematoriu včetně příslušenství 0 0 příjmy celkem výdaje celkem pohřebnictví Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle charakteru výdajů z investic do provozu na výměnu řídícího systému kremační pece, již neexistuje součástková základna pro opravy stávajícího řídícího systému kremační pece pořízené v roce 1998, případná porucha by mohla vést k odstávce kremační pece. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků sloučením akcí v souladu s veřejnou zakázkou. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM) Tabulka č. 21 (Odbor kanceláře primátora) podpora akcí - kompetence primátor příjmy celkem 2-2 výdaje celkem Odpovědný vedoucí: T.Lang (OKP) 52 - neinvestiční transfery soukromoprávním subjektům zastupitelstva obcí ostatní zájmová činnost a rekreace SKLÁDANKA, z.s. (IČ: ) - finanční dar na Sociální festival Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na finanční dar na Sociální festival, který se uskuteční na nám. Míru. Schválení finančního daru je předloženo v samostatném materiálu na jednání RMZ.

14 Tabulka č. 22 (Odbor školství) Sdružené investice Nákup atrakce - nafukovací hrad včetně příslušenství 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: ostatní ambulantní péče ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na výdaje spojené s nákupem atrakce - nafukovacího hradu včetně příslušenství. Nafukovací hrad o rozměru 4x3,5 m s plnými stěnami v modrožluté barvě bude využíván při akcích pro děti zaměstnanců SMZ (dětský den, příměstský tábor apod.) a hlavně v letním období na zahradě v organizační složce Rehabilitační stacionář, Žlebová 1590, Zlín pro děti s mentálním postižením. Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ)

ostatní záležitosti kultury

ostatní záležitosti kultury Tabulka č. 1 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) 1. 2322 2 přijaté pojistné náhrady 22 19 51 2 opravy a udržování 2 2 0 výdaje celkem 2219 - záležitosti pozemních komunikací Položka: 2322 -

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem Tabulka č. 1 (Odbor školství) 1. 4116 179 Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ) dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na projekt v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání 61 71 5.

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Tabulka č. 1 (Oddělení koordinace projektů) 1. 61 71 51-108 konzultační a poradenská činnost 2. 22 12 61 108 0 0 příjmy celkem 108-108 výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 2212 - silnice

Více

silnice činnost místní správy

silnice činnost místní správy Tabulka č. 1 (Městská policie Zlín) 1. 53 11 51-47 drobný dlouhodobý majetek 2. 53 11 61 20 Obnova vozového parku 2039 3. 53 11 61 27 0 0 příjmy celkem 47-47 výdaje celkem Technické zhodnocení budovy Městské

Více

Rozpočtové opatření č. 10/2018 Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství)

Rozpočtové opatření č. 10/2018 Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství) Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství) 1. 2321 20 přijaté neinvestiční dary 37 92 5. 50 Den Země 2. 2111 30 příjem z reklamy 50 0 příjmy celkem 50 0 výdaje celkem Pol.skupina: 5. - běžné

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče) 1. 4116 575 2. 3121-150 přijetí daru Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón 3. 4221 150 investiční dar od obce Otrokovice

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS Odd Par Pol ORJ Název položky 2018 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 25 380,00

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Tabulka č. 1 (Odbor školství) 1. 2122 150 Odvod z inv.fondu MŠ Budovatelská 31 11 53 150 MŠ Zlín, Budovatelská 4819 (IČ:71007270) - provozní 2. 2122 25 Odvod z inv.fondu MŠ Česká 31 11 53 25 MŠ Zlín, Česká

Více

Rozpočet obce na rok 2019

Rozpočet obce na rok 2019 OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ č. p. 6, 407 55 Dolní Podluží IČO: 00261271 Rozpočet obce na rok 2019 v tisících Kč: Příjmy celkem 21 786,40 z toho: 1. daňové příjmy 19 023,60 2. nedaňové příjmy 2 382,20 3. kapitálové

Více

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč Počet listů/počet příloh: 5/0 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD Schválený rozpočet města Opočna na rok 2019 Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 56

Více

Schválený rozpočet města Opočna na rok ROZDÍL PŘÍJMŮ a VÝDAJŮ ,00

Schválený rozpočet města Opočna na rok ROZDÍL PŘÍJMŮ a VÝDAJŮ ,00 čj. MUO 30/2018/HSFO/ÚD Počet listů/počet příloh: 5/0 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 Schválený rozpočet města Opočna na rok 2018 Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 52

Více

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Třída 1 Daňové příjmy 72.400.000,- Kč Třída 2 Nedaňové příjmy 33.900.000,- Kč Třída 3 Kapitálové příjmy 5.000.000,- Kč Třída 4 Přijaté transfery

Více

Rozpočet obce na rok 2017

Rozpočet obce na rok 2017 OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ č. p. 6, 407 55 Dolní Podluží IČO: 00261271 Rozpočet obce na rok 2017 Příjmy celkem 17 713,80 z toho: 1. daňové příjmy 14 060,00 2. nedaňové příjmy 3057,80 3. kapitálové příjmy 60,00

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3 KEO-W 1.11.261 / Uc19r Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: 29.12.2018 strana: 1 / 3 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Prosinec 2014 Zpracovala: Bc. Ivana Breburdová, tajemnice ÚMČ Brno Jundrov 1 A. Návrh rozpočtu 1. Bilance rozpočtu Příjmy Výdaje 21 047 tis. Kč 22

Více

Návrh rozpočtu města Opočna na rok ROZDÍL PŘÍJMŮ a VÝDAJŮ ,00

Návrh rozpočtu města Opočna na rok ROZDÍL PŘÍJMŮ a VÝDAJŮ ,00 Počet listů: 5 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 MUO 23/2018/HSFO/ÚD Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 52 433 700,00 2. Nedaňové příjmy 13 931 500,00 3. Kapitálové příjmy

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

Ce.: MUO 18/2019/HSFO/UD. Návrh rozpočtu města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč

Ce.: MUO 18/2019/HSFO/UD. Návrh rozpočtu města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč Počet listů/počet příloh: 5/0 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 Ce.: MUO 18/2019/HSFO/UD Návrh rozpočtu města Opočna na rok 2019 Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 56 907

Více

R o z p o č e t n a r o k 2019

R o z p o č e t n a r o k 2019 R o z p o č e t n a r o k 2019 P ř í j m y Paragraf Položka Text N á v r h Třída 1 Daňové příjmy 53 595 000,00 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 12 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Návrh rozpočtu Města Dolní Kounice na rok 2019

Návrh rozpočtu Města Dolní Kounice na rok 2019 PŘÍJMY Návrh rozpočtu Města Dolní Kounice na rok 2019 schválený rozpočet upravený rozpočet očekávaný rozpočet rozpočet 2019 Název odvětví Daňové příjmy, poplatky, finanční vztah SR k rozpočtu obce, dotace

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč)

Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč) Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky RN 2016 Rozpočtové příjmy podseskupení rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 19 663,00

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Skutečnost Skutečnost Schválený Upravený Návrh 10 Zemědělství a lesní hospodářství 8 562 7 479 6 172 6 636 6 177 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč) Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS 2016 Odd Par Pol ORJ Název položky podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 19 663,00 rozpočtových položek

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y Paragraf Položka Text Třída 1 Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka DAŇOVÉ PŘÍJMY OdPa

Více

NÁVRH ROZPOČTU na rok 2015

NÁVRH ROZPOČTU na rok 2015 MĚSTO PODIVÍN Masarykovo nám. 180/20, 691 45 Podivín IČ: 00283495, DIČ: CZ00283495 NÁVRH ROZPOČTU na rok 2015 Obsah: str. 2-4 Závazné ukazatele příjmů, výdajů, financování str. 5 Závazné ukazatele pro

Více

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO:

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO: ROZPOČET OBCE MACKOVICE NA ROK 2017 P Ř Í J M Y Paragraf Položka ÚZ Název Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 850 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III.

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Město Petřvald Rozpočet města Petřvaldu na rok 2014 Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Financování Zpracovala: Ing. Šárka Lehnerová vedoucí finančního odboru Petřvald, listopad

Více

ROZPOČET NA ROK 2018

ROZPOČET NA ROK 2018 ROZPOČET NA ROK 2018 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: 18.12.2017 Usnesením č. 34/3 Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 279 335,6 972,6 280 308,2 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 0,0 5 325,0 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~ ~ ~... - ~- ---- - - '" --. ~~.- - I - - Město Kouřim, IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Rozpočet je vytvořen jako přebytkový rozpočet. Vyšší příjmy budou použity na úhradu splátek úvěrů z minulých let. org

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 34 757 000,- Kč 26 770 075,42 Kč 77,02% 2. běžné (provozní) výdaje 114 003 000,-Kč 111 540 860,50 Kč

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený 10 Zemědělství a lesní hospodářství 6 107 6 089 6 180 6 338 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 186 3 150

Více

Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč) Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy Odd Par Pol ORJ Název položky RS 2015 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 17 514,00 rozpočtových položek

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495

VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495 Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče ve spolupráci s Odborem ekonomiky a majetku) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG 1. 8115 13 525 nevyčerpané prostředky 16

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený Návrh 10 Zemědělství a lesní hospodářství 6 177 5 962 5 960 5 999 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 150

Více

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč Rozpočet na rok 2018 Příjmy: Třída 1: Daňové příjmy 37 501 750,00 Kč Třída 2: Nedaňové příjmy 18 114 800,00 Kč Třída 3: Kapitálové příjmy 0,00 Kč Třída 4: Přijaté dotace 23 353 023,60 Kč Příjmy celkem

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený 10 Zemědělství a lesní hospodářství 5 960 5 999 6 107 6 089 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 150 3 150

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený Návrh 10 Zemědělství a lesní hospodářství 5 962 5 960 5 999 6 107 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 150

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka Text Rozpočet 2017

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

Položka číslo. rozpočet 2015

Položka číslo. rozpočet 2015 Rozpočet 216 schválený vyvěsit org. ZJ UZ rozpočet 215 příloha 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 7 15 74, 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné výdělečné činnosti 98 18, 1113

Více

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schválilo rozpočet obce pro rok 2013 na svém zasedání dne 13.12.2012

Více

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy Rozpočet města Jemnice na rok 2019 - příjmy OdPa Položka Ukazatel 2019 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 15 500 000 1112 Daň z příjmů fyz. osob z přiznání 350 000 1113 Daň z příjmů fyz. osob

Více

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Město Rychvald. Rozpočet. města Rychvald na rok Obsah:

Město Rychvald. Rozpočet. města Rychvald na rok Obsah: Město Rychvald Rozpočet města Rychvald na rok 2014 Obsah: 1. Rozpočet příjmů 2. Rozpočet výdajů 3. Rozpis výdajů 4. Schválené investiční výdaje 5. Plán investičních výdajů 6. Tabulková část Zpracovala:

Více

Závěrečný účet za rok 2016

Závěrečný účet za rok 2016 Obec Smilovice Závěrečný účet za rok 2016 Obec Smilovice Závěrečný účet za rok 2016 sestavený ke dni 31.12.2016 Údaje o organizaci Název Adresa Obec Smilovice Smilovice 29442 Smilovice IČ 00238635 Právní

Více

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017 statutárního města Jihlavy na rok 2017 schváleno Zastupitelstvem města Jihlavy dne 12. prosince 2016 usnesením č. 367/16-ZM příloha č. j. MMJ/EO/4566/2016 Zkratky: RS = rozpočet schválený RU = rozpočet

Více

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019 PŘÍJMY Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019 1111 - Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 16 500,00 1112 - Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 400,00 1113 - Daň z příjmu

Více

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 4

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 4 strana: 1 / 4 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Schválený rozpočet 2014 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2014 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky RS 2014 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 900,00 112 Daň z příjmů právnických osob 16 380,00

Více

Ostatní investiční přijaté transfery ze stát. rozpočtu ,00 Org: 3723 Intenzifikace třídění odpadů M ,00

Ostatní investiční přijaté transfery ze stát. rozpočtu ,00 Org: 3723 Intenzifikace třídění odpadů M ,00 strana: 1 / 12 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 1 792 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

* ** Návrh rozpočtu roku P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno:

* ** Návrh rozpočtu roku P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno: strana: 1 / 15 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 800 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017 Schválený rozpočet MČ na rok 2017 Položka PŘÍJMY 207 728 VÝDAJE 307 443 SALDO (rozdíl příjmy - výdaje) -99 715 FINANCOVÁNÍ 99 715 Příjmy, výdaje a financování jsou podrobněji rozvedeny na následujících

Více

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2018

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2018 název údaje v tis. Kč 1111 - Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 14 000,00 1112 - Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 400,00

Více

Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč)

Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč) Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč) IČO: 00254819 Název: Město Nová Role ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY 2012 OdPa Text Běžný rozpočet 1 Kapitálový rozpočet Poznámka 2 3 0000 Daňové příjmy,

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč)

Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč) Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky 2017 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 21 433,00 rozpočtových položek 112 Daň z příjmů právnických

Více

Příjmy Daňové příjmy Daně a poplatky z vybraných činností a služeb

Příjmy Daňové příjmy Daně a poplatky z vybraných činností a služeb Datum vytvoření: 15. 12. 2016 MĚSTO SOBĚSLAV Souhrnný Období: 30. 9. 2016 Částky v tisících Kč Příjmy 134 424 154 894 116 344 Daňové příjmy 90 290 93 933 75 657 Daně a poplatky z vybraných činností a služeb

Více

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 par. pol. Název částka 0000 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1.050.000,- 1112 Daň z příjmů FO ze závislé

Více

Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y schválený očekávané 2018

Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y schválený očekávané 2018 Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y rozpočet plnění 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 9120000 12142519 14000000 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená

Více

* ** Návrh rozpočtu roku 2015. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno: 29.1.2015

* ** Návrh rozpočtu roku 2015. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno: 29.1.2015 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 708 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů

Více

N á v r h r o z p o č t u n a r o k 2018 P ř í j m y SR UR Návrh

N á v r h r o z p o č t u n a r o k 2018 P ř í j m y SR UR Návrh 1 N á v r h r o z p o č t u n a r o k 2018 P ř í j m y Paragraf Položka Text Třída 1 Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 8 000 000,00 8 000 000,00 9 000 000,00 1112 Daň z

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2018 zpracováno: strana: 1 / 5

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2018 zpracováno: strana: 1 / 5 strana: 1 / 5 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Rozpočet schválený Daň z přidané hodnoty , , , Poplatek ze psů , ,00 9.

Rozpočet schválený Daň z přidané hodnoty , , , Poplatek ze psů , ,00 9. obce Archlebov na rok 2008 Příjmy Paragraf Položka Popis schválený upravený Plnění 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkč.požitků 1.350.000,00 1.350.000,00 1.328.374,71 1112 Daň z příjmů fyz.osob

Více

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00 Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013 Rozpočet města Třešť na rok 2013 Schválen na 17. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 193/S,OS/2012-10/12-Z dne 10. 12. 2012. Obsah: Souhrnné údaje.. 1 A) Příjmy rozpočtu.... 1 1) daňové příjmy

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1 Paragraf Položka Rozpočet města Toužim na rok 2016 - příjmy Název 1 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 8 100 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné

Více

Příjmy rozpočtu obce Čerčany na rok 2018

Příjmy rozpočtu obce Čerčany na rok 2018 org. Příjmy rozpočtu obce Čerčany na rok 218 ZJ UZ rozpočet 218 příloha 1111 Daň z příjmů fyzický osob placené plátci 9 695 36, 1112 Daň z příjmů fyzický osob placené poplatníky 244 152, 1113 Daň z příjmů

Více

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč)

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Par Pol ORJ Název položky RN 2013 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 250,00

Více

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Oddíl 10 Zemědělství a lesní hospodářství 0 600 000 600 000 100 1032 Podpora ostatních produkčních činností 0 600 000 600 000 100 1976 Terénní vozidlo odboru

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne 14.2.2017 PŘÍJMY POL NÁZEV Kč 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 700

Více

Druhové třídění (číslo položky)

Druhové třídění (číslo položky) Schválený rozpočet města Opočna na rok 2012 Odvětvové třídění (číslo paragrafu) Druhové třídění (číslo položky) Text Částka v Kč Druhové třídění - seskupení položek: 1111 Příjmy DPFO závislá činnost 4

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2019 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG 1341 Poplatek

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Paragraf Název paragrafu Položka Název položky SR 2014 SR 2015 SR 2016 2212 Silnice 5139 Nákup materiálu j.n.

Více

Návrh rozpočtu roku 2015

Návrh rozpočtu roku 2015 roku 2015 strana: 1 / 12 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1 5 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 5 0000

Více

Návrh rozpočtu města Studénky pro rok výdaje na investice Příloha č. 5

Návrh rozpočtu města Studénky pro rok výdaje na investice Příloha č. 5 Odbor školství, kultury a sociálních věcí (ŠKSV) 3111 6351 Investiční příspěvek zřízeným PO - MŠ 500 000,0 500 000,0 444 260,0 500 000,0 500 000,0 3111 Předškolní zařízení 500 000,0 500 000,0 444 260,0

Více

Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014

Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014 Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014 Město Buštěhrad Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad IČ 00234214 Rozpočet na rok 2014 schválen na zasedání zastupitelstva města dne 18. 12. 2013. Schválený rozpočet

Více

Návrh rozpočtu obce Bělá pod Pradědem na rok závazné ukazatele v Kč Příjmy

Návrh rozpočtu obce Bělá pod Pradědem na rok závazné ukazatele v Kč Příjmy Návrh rozpočtu obce Bělá pod Pradědem na rok 2019 - závazné ukazatele v Kč Příjmy Odvětvové druhové organizační Schválený Skutečné plnění Návrh rozpočtu Název třídění třídění třídění rozpočet 2018 rozpočtu

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3. RZ 1111 Daň z příjmu

Více

1) , , ,00 Odvody za odnětí půdy ze zemědělského půdního fo

1) , , ,00 Odvody za odnětí půdy ze zemědělského půdního fo 1 PŘÍJMY N+Z+Uz ZJ 1) 0 1334 000 0,00 13 000,00 13 000,00 Odvody za odnětí půdy ze zemědělského půdního fo 2) 0 1335 000 0,00 4 300,00 4 300,00 Poplatky za odnětí pozemků plnění funkcí lesa agraf 0,00

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více