VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495"

Transkript

1 Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče ve spolupráci s Odborem ekonomiky a majetku) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG nevyčerpané prostředky Princip dělení VHP do oblasti tělovýchovy Princip dělení VHP do oblasti kultury Princip dělení VHP do oblasti sociální příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství ostatní tělovýchovná činnost ostatní záležitosti kultury Ř : jedná se o navýšení přidělení finančních prostředků na na základě vyhodnocení příjmů za za rok z z odvodu výherních hracích přístrojů a a jiných technických herních zařízení dle schváleného principu dělení VHP. Odpovědné vedoucí: K.Pešatová (OKaPP), J.Holcová (OEaM) Tabulka č. 2 (Odbor sociálních věcí) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice příjmy celkem výdaje celkem Centrum pro rodinu Zlín z.s.(ič: ) - neinv.dotace na podporu zajištění provozu kontaktního, poradenského a informačního střediska Family Point a Senior Point ve Zlíně Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery 61 - investiční nákupy ostatní činnosti jinde nezařazené ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na přímou dotaci pro Centrum pro rodinu Zlín z.s. na podporu zajištění provozu kontaktního, poradenského a informačního střediska Family Point (FP) a Senior Point (SP) ve Zlíně. Jedná se o fungování bezbariérového nízkoprahového prostoru, kde si mohou rodiče zajistit aktuální péči o děti, odpočinout si, získat informace k podpoře rodiny, děti si pohrát v dětském koutku (FP) a občané starší 55 let odpočinout a získat informace z různých oblastí života (SP). FP a SP funguje jako informační rozcestník, nabízí pravidelné i jednorázové vzdělávací, volnočasové a tvořivé aktivity pro své cílové skupiny. Odpovědná vedoucí: J.Pobořilová (OSV)

2 Tabulka č. 3 (Odbor právní) nevyčerpané prostředky Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - neinv. dotace na opravu propadlého topného kanálu v Hasičské zbrojnici Prštné Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - inv. dotace na rekonstrukci polyfunkčního objektu Lhotka Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - inv. dotace na rekonstrukci střechy víceúčelového objektu č.p. 141 na parcele č. st. 204, k.ú. Kostelec u Zlína Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - inv. dotace na projektovou dokumentaci na výstavbu polyfunkčního objektu Lužkovice Analýza strategických kroků SMZ ve VaK příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 52 - neinvestiční transfery 63 - investiční transfery Odpovědná vedoucí: P.Šafaříková (OP) nebytové hospodářství požární ochrana - dobrovolná část předškolní zařízení činnost místní správy Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na poskytnutí neinvestičních a investičních dotací společnosti Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o. na výdaje spojené s: ř.1 - opravou havarijního stavu - propadlý topný kanál v Hasičské zbrojnici Prštné, ř.2 - rekonstrukcí objektu včetně projektové dokumentace, ř.3 - rekonstrukcí střechy víceúčelového objektu č.p. 141 na parcele č. st. 204, k.ú. Kostelec u Zlína (budova MŠ Štípa), ř.4 - projektovou dokumentací na výstavbu nového polyfunkčního objektu v Lužkovicích. Ř. 5.: jedná se o přidělení finančních prostředků na zpracování analýzy strategických kroků SMZ ve VaK, v souladu s usnesení RMZ 134/23R/2016 ze dne Tabulka č. 4 (Odbor kanceláře primátora) nevyčerpané prostředky oprava objektu Zálešná IV/1179, II.etapa Odpovědný vedoucí: T.Lang (OKP) příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy činnost místní správy Ř. 1.: jedná se o přidělení finančních prostředků na havarijní opravu objektu Zálešná IV/1179. Jedná se o II.etapu - oprava nevyhovujícího sociální zázemí, oprava topení, výměna kotle, podlah. I.etapa oprav proběhla v roce 2014 a byla zaměřena na opravu střechy, výměnu oken a dveří. Objekt slouží k úschově, údržbě a čištění volebního materiálu.

3 Tabulka č. 5 (Odbor ekonomiky a majetku ve spolupráci s dotčenými odbory) nevyčerpané prostředky výdaje Komise místní části Příluky Obnova dětských hřišť (KMČ Štípa) Rekonstrukce panelové komunikace, včetně doplnění bodů veřejného osvětlení ul. Pionýrů, Malenovice Regenerace panelového sídliště Malenovice - IV.etapa finanční vypořádání závazných finančních vztahů s veřejnými rozpočty za rok Vybudování oplocení kolem I.etapy Zážitkové zahrady projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Zlín příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 5. - běžné výdaje 51 - neinvestiční nákupy silnice komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň 61 - investiční nákupy záležitosti pozemních komunikací ostatní ambulantní péče finanční vypořádání minulých let činnost místní správy Ř : jedná se o dodatečný převod popř.snížení nevyčerpaných prostředků Komisí místních částí (převod prostředků Komisí místních částí byl v RO 2/2017 ze dne ). Převod vyplynul ze zúčtování účetních dokladů k termínu roční účetní uzávěrky za rok Jedná se o: - navýšení fin.prostředků KMČ Příluky o výdaje na opravu chodníku Boněcko I., - navýšení fin.prostředků KMČ Štípa o výdaje na úhradu zádržného k investiční akci, - navýšení fin.prostředků KMČ Malenovice na výdaje k investičním akcím dle rozpisu. Ř. 5.: jedná se o přesun volných finančních prostředků po ukončeném finančním vypořádání závazných finančních vztahů s veřejnými rozpočty za rok Ř : jedná se o snížení převedených nevyčerpaných prostředků z roku 2016 na základě zúčtování účetních dokladů k termínu roční účetní uzávěrky za rok Odpovědní vedoucí: J.Holcová (OEaM), T.Lang (OKP), K.Říha (OKaRDS), I.Divoký (OMZ), M.Smola (OŠ) 2578

4 Tabulka č. 6 (Odbor životního prostředí a zemědělství) nevyčerpané prostředky Sběrný dvůr Jiráskova - vodovod a kanalizace Sběrný dvůr Malenovice - buňka pro obsluhu Třídírna odpadů - studie a projektová dokumentace příjmy celkem výdaje celkem využívání a zneškodňování komunálních odpadů Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - napojení na vodovod a kanalizaci, nutné pro obsluhu sběrného dvoru, ř.2 - pořízení nové buňky, současná je v havarijním stavu, ř.3 - zpracování projektové dokumentace na třídírnu odpadů v areálu skládky Suchý důl. Odpovědná vedoucí: V.Pavlovová (OŽPaZ) Tabulka č. 7 (Městská policie) nevyčerpané prostředky Obnova vozového parku Městský kamerový a dohlížecí systém (MKDS) Rekonstrukce pracoviště stálého operačního centra příjmy celkem výdaje celkem bezpečnost a veřejný pořádek Odpovědný vedoucí: M.Kladníček (MPZ) Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků Městské policie na: ř.1 - obměnu vozového parku - služební vozidlo pro okrsek Jižní svahy, ř.2 - pravidelnou obměnu kamer a technologií (v HD rozlišení) za dosluhující techniku ( Kč) a na nové body na sledování ( Kč) - doplnění dle aktuální bezpečnostní situace, ř.3 - rekonstrukci po 12 letech 24hodinové služby včetně nových technologii.

5 Tabulka č. 8 (Odbor školství ve spolupráci s Odborem realizace investičních akcí) nevyčerpané prostředky ZŠ M. Alše - rekonstrukce soc.zařízení vč.rozvodů vody a odpadů - výměna vzduchotechniky ZŠ Zlín, Kvítková 4338 (IČ: ) - provozní příspěvek (výměna elektroinstalace - II. etapa) ZŠ Okružní - rekonstrukce žákovského WC v budově II. stupně Kamerový systém do mateřských škol Výměna zářivkových těles v objektu Církevní ZŠ a MŠ MŠ Dětská - výměna elektroinstalace MŠ Dětská - rekonstrukce zahrady Částečná výměna oken v budově bývalé 6.ZŠ Dřevnická Zateplení budovy MŠ Kudlov provozní příspěvek příspěvkovým organizacím ZŠ Zlín, Mikoláše Alše 558 (IČ: ) - prov. příspěvek ZŠ Zlín, Nová cesta 268 (IČ: ) - provozní příspěvek ZŠ Zlín, Okružní 4685 (IČ: ) - provozní příspěvek opravy a udržování ZŠ Zlín, Nová cesta 268 (IČ: ) - provozní příspěvek ZŠ Zlín, tř.svobody 868 (IČ: ) - prov. příspěvek příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy předškolní zařízení 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům základní školy 61 - investiční nákupy 2948 Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na akce dle rozpisu. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na ekologické výukové programy (v minulých letech poskytované z Ekofondu). Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na opravu prasklé kanalizace a vzduchotechniky (ZŠ Zlín, Nová cesta 268) a výměnu tepelného čerpadla - havárie (ZŠ Zlín, tř.svobody 868). Odpovědní vedoucí: M.Smola (OŠ), L.Bednařík (ORIA)

6 Tabulka č. 9 (Odbor městské zeleně) nevyčerpané prostředky regenerace zeleně Obnova dětských hřišť Obnova mechanismů výměna laviček a košů v Sadu Svobody Revitalizace veřejného prostoru v okolí I. segmentu na Jižních svazích Revitalizace parčíku Křiby, na Jižních svazích Přístavba areálu OMZ Santražiny Obnova hracích prvků v areálu Stezky zdraví Tlustá hora příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 61 - investiční nákupy péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň podpora ostatních produkčních činností Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - odstranění náletů a založení extenzivních trávníků na ploše cca 7 ha, bývalé obchodní centrum Jižní svahy, ř.2 - rekonstrukce dětských hřišť - náhrady dožívajících herních prvků i povrchů, v rámci schváleného projektu Optimalizace dětských hřišť a sportovišť. Jedná se o rekonstrukci dětského hřiště v centru města a na Jižních svazích včetně projektové dokumentace, ř.3 - obnovu mechanismů - výměna starých sekacích strojů a valníku s kontejnerem (pořízen v roce 1996), ř.4 - další etapu výměny laviček v Sadu Svobody, ř.5,6 - projektovou dokumentaci pro stavební povolení a prováděcí dokumentaci, ř.7 - zpracování projektové dokumentace pro dostavbu areálu, ř.8 - obnovu hracích prvků v areálu Stezky zdraví na Tlusté hoře (po 15 letech). Odpovědný vedoucí: I.Divoký (OMZ)

7 Tabulka č. 10 (Oddělení krizového řízení a obrany) nevyčerpané prostředky Rekonstrukce hasičské zbrojnice Zlín - Štípa Nákup vozidla pro JSDHO Zlín - Salaš příjmy celkem výdaje celkem požární ochrana - dobrovolná část Položka: změna stavu krátkodobých Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na výdaje spojené se zateplení budovy a pořízením nového plynového topení a na nákup vozidla CAS 20 T815 pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů obce Zlín - Salaš (obměna zastaralého hasičského vozidla, rok výroby 1985). Odpovědný vedoucí: V.Kostelník (OKŘaO) Tabulka č. 11 (Oddělení prostorového plánování) nevyčerpané prostředky územní studie sloužící k prověření území Územní studie krajiny příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy územní plánování Odpovědný vedoucí: I.Tuček (OPP) Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na zpracování územních studií sloužící k prověření území (povinnost jejich pořízení vyplývá z územního plánu, tyto požadavky pozbydou platnosti ke konci roku 2017, do té doby bude nutné pořídit zbývajících 7 studií) a na územní studie krajiny (pro celé ORP), pořizováno v těsné spolupráci s Odborem životního prostředí a zemědělství.

8 Tabulka č.12 (Odbor informatiky) nevyčerpané prostředky Programové vybavení Klimatizační zařízení radnice Nasazování EIS GINIS Nákup modulů CityWare příjmy celkem výdaje celkem činnost místní správy Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - update aplikace Webcall vč. rozšíření o aplikaci Webcall pro mobilní telefony (Android, WinMob, ios), nákup licencí sw ATTIS 4, rozšíření počtu licencí stávajících software, pořízení nových dle potřeb odborů - např. z důvodu legislativních změn souvisejících s elektronizací veřejné správy, ř.2 - nákup klimatizační jednotky do serveroven, ř.3 - rozšíření sw GINIS o nové moduly související s legislativními změnami, rozšíření počtu licencí ke stávajícím modulům, ř.4 - rozšíření sw CityWare o nové moduly související s legislativními změnami, rozšíření počtu licencí ke stávajícím modulům. Odpovědná vedoucí: Z.Bačová (OI) Tabulka č. 13 (Odbor realizace investičních akcí) nevyčerpané prostředky Rekonstrukce ul.zámecká, Zlín - Štípa Zajištění bezpečnosti při havarijním stavu objektu Velkého kina, nám. Práce, Zlín Rekonstrukce objektu Zlínského klubu seniorů, ul. Kvítková příjmy celkem výdaje celkem Položka: změna stavu krátkodobých záležitosti pozemních komunikací filmová tvorba, distribuce, kina a shromažďování audiovizuálních archiválií ostatní zájmová činnost a rekreace Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - výdaje spojené s dohodou o společném postupu přípravy a realizace stavby mezi SMZ a ŘSZK, na základě které má být v roce 2017 realizována 1. etapa, jde o zlepšení bezpečnosti v okolí ZOO Lešná kvůli výstavbě chodníků a rekonstrukci komunikace a zlepšení životního prostředí, ř.2 - realizaci opatření po vyklizení objektu, ř.3 - projekční přípravu rekonstrukce objektu. Odpovědný vedoucí: L.Bednařík (ORIA)

9 Tabulka č. 14 (Odbor vnitřní správy) nevyčerpané prostředky Obnova vozového parku Obnova vozového parku pasportizace administrativních budov pasportizace nebytových prostor administrativní nástroj pro sledování energií příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 61 - investiční nákupy činnost místní správy nebytové hospodářství zastupitelstva obcí Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1,2 - obměnu vozového parku - pořízení služebního elektromobilu a služebního vozidla pro potřeby členů RMZ, ř.3,4 - aktualizaci skutečného stavu budov, ř.5 - sledování spotřeb energií - přístup k webové aplikaci Energy Broker. Odpovědný vedoucí: J.Jelínek (OVS) Tabulka č. 15 (Odd.prevence kriminality a sportovišť) nevyčerpané prostředky příjmy celkem výdaje celkem Rekonstrukce sauny Městské sportovní haly Dukelská - II.etapa, vnější úpravy sportovní zařízení v majetku obce Ř. 1.: jedná se o přidělení finančních prostředků na dokončení kompletní rekonstrukce sauny na městské sportovní hale Dukelská 5413 (I.etapa proběhla v r. 2016). Odpovědný vedoucí: I.Zipper (OPKaS)

10 Tabulka č. 16 (Odbor ekonomiky a majetku) nevyčerpané prostředky Rekonstrukce obvodového pláště Obeciny Rekonstrukce garážových stání PPS Rekonstrukce obvodového pláště byt. domě Družstevní výměna ležatých rozvodů vody v byt.domě Okružní výměna stávající litinové kanalizace v byt.domě Okružní výměna rozvodů vytápění v byt.domě Nad Ovčírnou IV oprava terasy a schodiště v byt.domě Středová oprava byt.domu Školní odstranění zatékání do podzemních garáží a sklepních prostor v byt.domech na Podlesí IV a výměna ležatých rozvodů topení, osazení regulace, vygenerování otopné soustavy v byt.domu Okružní oprava byt.domě Zálešná I II. etapa výměna STA v byt.domě Zálešná I Rekonstrukce BD K Majáku příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 61 - investiční nákupy bytové hospodářství Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - rekonstrukci obvodového pláště včetně zateplení u bytového domu Obeciny 3903, ř.2 - projektovou dokumentaci, vlivem zatékání střešní konstrukcí dochází ke korozi výztuže a tím ke snižování únosnosti stropních desek, ve spolupráci OEaM s Odborem městské zeleně a Odborem realizace investičních akcí, předpokládaná realizace rekonstrukce podzemních garáží vč. hřiště v roce 2018, ř.3 - rekonstrukci obvodového pláště bytového domu Družstevní 4509 včetně zateplení, opravy lodžií a střešního pláště, ř.4 - výměnu ležatých rozvodů vody, jedná se o původní rozvody, které jsou v havarijním stavu, ř.5 - zpracování projektové dokumentace na opravu litinové kanalizace, jedná se o původní rozvody, které jsou v havarijním stavu, ř.6 - zpracování projektové dokumentace včetně realizace výměny rozvodů vytápění, jedná se o původní rozvody, které jsou v havarijním stavu, ř.7 - realizaci opravy, jedná se o opravu venkovního schodiště, terasy, angl.dvorků, okapového chodníku a šachet, ř.8 - opravu kulturní památky, havarijní stav elektroinstalace, opravu sklepů, výměnu výloh, rekonstrukce koupelen, ř.9 - výměnu hydroizolace, dle znaleckého posudku Ing. Štěrby z 12/2016 se jedná o havarijní stav, vzhledem k rozsahu bude realizace probíhat po menších celcích, ř.10 - realizaci výměny rozvodů vytápění, jedná se o původní rozvody, které jsou v havarijním stavu, ř.11 - pokračování rekonstrukce koupelen, kuchyní, vzduchotechniky, topení, vč. výměny zařizovacích předmětů, ř.12 - výměnu společných televizních antén, ř.13 - zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci bytů v původním stavu z r. 1939, kterté jsou v havarijním stavu, jedná se celkem o kompletní rekonstrukci 9 bytových jednotek ve vlastnictví SMZ. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM)

11 Tabulka č. 17 (Odbor ekonomiky a majetku) nevyčerpané prostředky Výměna řídícího systému kremačních pecí č.1 a č Výměna řídícího systému výměníku tepla Dodávka nového ventilátoru výměníku tepla Nová vyzdívka propojovací komory teplovod. výměníku Dodávka speciálních tlumičů hluku oprava komunikací a obrubníků na Lesním hřbitově MDZ (IČ: ) - investiční příspěvek na rekonstrukci topení v hlavní budově divadla poplatek za trvalé odnětí z pozemků určených k plnění funkce lesa ZOO a Zámek Zlín (IČ:90026) - inv.příspěvek na oplocení pozemků Karibuni Odstranění zchátralých garáží v lokalitě Lesní čtvrť příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 61 - investiční nákupy 53 - neinvestiční transfery 63 - investiční transfery pohřebnictví divadelní činnost komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené ochrana druhů a stanovišť Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - výměnu řídícího systému kremačních pecí, již neexistuje součástková základna pro opravy stávajícího řídícího systému kremačních pecí pořízených v roce 1998, případná porucha by mohla vést k odstávce kremační pece, ř.2 - výměnu řídícího systému výměníku tepla, již neexistuje součástková základna pro opravy stávajícího řídícího systému kremačních pecí pořízených v roce 1998, v případě jeho výpadku nelze zajistit vytápění provozních prostor a obřadní síně krematoria a kanceláří ve správní budově, ř.3 - pořízení nového ventilátoru výměníku, stávající ventilátor výměníku tepla je v havarijním stavu, ř.4 - novou vyzdívka propojovací komory teplovodního výměníku, havarijní stav stávající komory teplovodu, ř.5 - dodávku 4 ks speciálních tlumičů hluku, nové tlumiče hluku ventilátorů zajistí plnění hygienických norem týkajících se hluku, ř.6 - opravu komunikací a obrubníků na Lesním hřbitově, 1. etapa, ř.7 - investiční příspěvek pro Městské divadlo Zlín na rekonstrukci topení v hlavní budově divadla, jedná se o náhradu zastaralé technologie včetně rozvodů s cílem úspory spotřeby tepla, ř.8 - úhradu poplatku za trvalé odnětí z pozemků určených k plnění funkce lesa o rozloze 4,21 ha pro oplocení pozemků Karibuni, ř.9 - investiční příspěvek ZOO a Zámek Zlín na dofinancování oplocení pozemků Karibuni, ř.10 - odstranění první části zchátralých garáží v lokalitě Lesní čtvrť. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM)

12 Tabulka č. 18 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) revolvingový úvěr Zlín, křižovatka ulic K Pasekám - Pasecká - Stráže a Pasecká - Klabalská Přeložka ul. Mostní po křižovatku Mostní x Březnická Navigační parkovací systém Zlín Zavedení závorového systému Zlín příjmy celkem výdaje celkem Položka: dlouhodobě přijaté půjčené prostředky silnice záležitosti pozemních komunikací Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků Odboru koncepce a realizace dopravních staveb na investiční akce v rámci IPRÚ, vzhledem k předpokladu přijetí dotací, navrhujeme profinancování z revolvingového úvěru, schváleného usnesením ZMZ 5/12Z/2016 ze dne , ve výši předpokládaných dotací. Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS) Tabulka č. 19 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) Cyklostezka Zlín, Příluky - Lužkovice - Klečůvka Rozpočtová rezerva revolvingový úvěr Cyklostezka Zlín, Příluky - Lužkovice - Klečůvka příjmy celkem výdaje celkem Položka: dlouhodobě přijaté půjčené prostředky záležitosti pozemních komunikací ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o změnu financování části investiční akce v rámci IPRÚ, vzhledem k předpokladu přijetí dotace, navrhujeme profinancování z revolvingového úvěru, schváleního usnesením ZMZ 5/12Z/2016 ze dne , ve výši předpokládané dotace (akce schválená v RO 3/2017 tab.8, změna z vlastních zdrojů na úvěrové zdroje). Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS)

13 Tabulka č. 20 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) nevyčerpané prostředky Zlín, křižovatka ulic K Pasekám - Pasecká - Stráže a Pasecká - Klabalská Navigační parkovací systém Zlín Zavedení závorového systému Zlín Silnice II/490: Propojení R 49 - I/49-3 úsek "Obchvat Zálešné" Projektová dokumentace SUMF Zlín - Plán udržitelné městské mobility Veřejné osvětlení na území města Zlína Nasvětlené přechody dofinancování akcí KMČ frézování povrchu ulice Vodní oprava vozovky Zálešná II., frézování povrchu Zálešná Stezka pro pěší a cyklisty podél Třídy T.Bati, ul.lorencova - ul.podvesná XVII Zlín - Vršava, návrh opatření pro zklidnění dopravy Zastávka MHD "U Řadovek" - Kostelec - nástupní Zastávka MHD "U hřbitova" - Kostelec-Štípa (ul. Lešenská) - nástupní oprava chodníku a komunikace v ulici Nad Stráněmi příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy silnice 61 - investiční nákupy záležitosti pozemních komunikací ostatní činnosti jinde nezařazené veřejné osvětlení komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na dofinancování investičních akcí z IPRÚ dle rozpisu. Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.4 - výkupy pozmků k připravované akci, ř.5 - projektovou přípravu, ř.6 - zpracování plánu udržitelné městské mobility, jako nutné podmínky k čerpání prostředků ze strukturálních fondů od , ř.7,8 - zvýšení bezpečnosti, ř.9 - dofinancování akcí schválených v prioritách Komisí místních částí dle žádostí, ř.10 - frézování povrchu ulice Vodní, akce navazující na stavební úpravy Gahurova mostu, který spadá pod ŘSZK, ř.11 - opravu vozovky Zálešná II. a frézování povrchu Zálešná v koordinaci s plynaři, ř.12 - dofinancování akce, ř.13 - zpracování návrhu opatření pro zklidnění dopravy, dle požadavku občanů, ř.14,15 - vybudování nástupních zastávek MHD, navazující na realizované zastávky - výstupní, ř.16 - opravu chodníku a komunikace v ulici Nad Stráněmi, v součinnosti se společností TEPLO a.s., která na jaře 2017 bude provádět rekonstrukci teplovodů v této ulici. Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS) 3106

14 Tabulka č. 21 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) nevyčerpané prostředky Zlín - chodník podél třídy Tomáše Bati 81. budova - křižovatka Prštné Zlín, vybudování chodníku podél silnice III/49026 v ul. Hradská Rožšíření MK Ronzovy Paseky Cyklo propojení v centru Zlína - ul.štefánikova, ul.osvoboditelů, Tř.T.Bati, Dlouhá Zlín - Jižní svahy, propojení Podlesí - Kocanda Prštenská příčka - napojení centrum Dopravní terminál Zlín - centrum SSZ křižovatka I/49 Tř T.Bati - ul.čiperova, Zlín Regenerace sídliště Malenovice 6. etapa Stezka pro chodce a cyklisty, MK K Pasekám příjmy celkem výdaje celkem silnice záležitosti pozemních komunikací bezpečnost silničního provozu komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na dofinancování dotačních projektů předkládaných Státnímu fondu dopravní infrastruktury v roce 2017, schválené usnesením ZMZ 10/15Z/2016 ze dne a to na: ř.1 - úprava chodníku pro pěší ve Zlíně, po pravé straně tř.t.bati, v úseku mezi 81.budovou Baťova areálu a přechodem pro chodce v křižovatce Zlín-Prštné (u Albertu), ř.2 - nový chodník pro pěší vč. sjezdů k soukromým nemovitostem na ul. Hradská (III/490 26) ve Zlíně. Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.3 - zpracování projektové dokumentace na rozšíření komunikace z důvodu bezpečnosti, ř.4 - zpracování projektové dokumentace na scelení tras v centru města do jednoho celku, ř.5 - zpracování projektu, jehož cílem je propojení lokality Podlesí a Kocanda dvoupruhovou obousměrnou komunikací, napojení této komunikace na silnici III/49018 bude prostřednictvím okružní křižovatky, součástí řešení bude i koncová zastávka MHD - točna, přístřešky MHD, cyklistická stezka, parkovací stání, chodníky, lávka pro pěší, trolejové vedení, terénní a sadové úpravy, případně přeložky inženýrských sítí, ř.6 - zpracování projektové dokumentace ve stupni pro územní rozhodnutí, pro stavební povolení a pro provádění stavby, včetně výkonu inženýrské činnosti pro zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení na stavbu, ř.7 - zpracování projektové dokumentace, uzavřeno memorandum o spolupráci mezi statutárním městem Zlínem, Zlínským krajem, společností BENT HOLDING, a.s., společností CREAM uzavřený investiční fond, a.s., společností CREAM R.B.A., a.s. a Sdružením pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě, z.s., usnesením ZMZ 61/6Z/2015 ze dne , ř.8 - zpracování projektové dokumentace na doplnění světelné signalizace propojení Nemocnice Atlas s poliklinikou, ř.9 - spolufinancování akce z rozpočtu SMZ, projekt schválen usnesením ZMZ 11/15Z/2016 ze dne , ř.10 - zpracování projektové dokumentace na napojení pěších a cyklistů z prostoru čtvrti Mokrá a severozápadní části sídliště Jižní Svahy (ulice Luční. Jílová, Polní a části ulic Křiby a Česká) na páteřní stezku východ západ vedenou údolím řeky Dřevnice. Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS)

15 Tabulka č. 22 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) nevyčerpané prostředky Rozpočtová rezerva Zlín, ulice Ševcovská a Díly II. - úprava uličního prostoru Revitalizace sidliště Podhoří III.etapa, 2.stavba frézování ul.přílucké opravy chodníků Lávka pro pěší přes Dřevnici k Ternu a UNI Hobby, Zlín - Louky příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 61 - investiční nákupy silnice záležitosti pozemních komunikací komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.2 - rozšíření parkovacích možností v řešeném území, k novým parkovacím stáním upravené nebo nově zbudované přístupové chodníky, včetně rekonstrukce a doplnění veřejného osvětlení, vytvoření zpevněných stanovišť pro odpadové nádoby. Jednotlivé funkční plochy v dotčeném území jsou z hlediska dopravního řešení, deficitu parkovacích míst, bezpečnosti provozu i vizuálního stavu povrchů komunikací a zpevněných ploch nevyhovující, ř.3 - rozšíření parkovacích stání včetně navazující úpravy obslužných komunikací a rozšíření veřejného osvětlení. V rámci stavby bude provedena oprava stávajících a výstavba chybějících komunikací pro pěší včetně doplnění odpočinkových ploch a doplnění veřejného osvětlení, ř.4 - frézování ul.přílucké, ř.5 - opravy chodníků dle požadavků, ř.6 - novou lávku pro pěší a cyklisty, která navazuje na stávající infrastrukturu, předmětem stavby bude přesazení stromů na levém břehu, kácení stromů a odstranění pařezů na pravém břehu, výstavba nové lávky spodní stavba (opěry) založena na vrtaných pilotách, nosná konstrukce je jednotrámová rámová konstrukce z předpjatého betonu, příslušenství lávky ocelové zábradlí se svislou výplní a nové zpevnění chodníků návaznost na stávající stav. Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS) Tabulka č. 23 (Odbor kultury a památkové péče) nevyčerpané prostředky Oprava poškozené plastiky Dialog autora Karla Nepraše příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy ostatní záležitosti kultury Ř. 1.: jedná se o přidělení finančních prostředků na úhradu výdajů spojených s opravou poškozeéo - rozbité části keramické plastiky Dialog sochaře Karla Nepraše, která je umístěna v parku před Kolektivním domem. Poškození vyšetřovala PČR, cizí zavinění se nepodařilo prokázat, PČR odložila se závěrem, že poškození je způsobeno přirozeným stárnutím materiálu, pojišťovna odmítla plnění, oprava věcí majitele. Odpovědná vedoucí: K.Pešatová (OkaPP)

16 Tabulka č. 24 (Odbor školství) revolvingový úvěr Přístavba Základní školy Zlín, Kvítková příjmy celkem výdaje celkem základní školy Položka: dlouhodobě přijaté půjčené prostředky Ř. 1.: jedná se o přidělení finančních prostředků na investiční akci v rámci IPRÚ, vzhledem k předpokladu přijetí dotací, navrhujeme profinancování z revolvingového úvěru, schváleného usnesením ZMZ 5/12Z/2016 ze dne , ve výši předpokládaných dotací. Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ) Tabulka č. 25 (Odbor realizace investičních akcí) Kanalizace Velíková Rozpočtová rezerva revolvingový úvěr Kanalizace Velíková příjmy celkem výdaje celkem Položka: dlouhodobě přijaté půjčené prostředky odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o změnu financování části investiční akce v rámci IPRÚ, vzhledem k předpokladu přijetí dotace, navrhujeme profinancování z revolvingového úvěru, schváleního usnesením ZMZ 5/12Z/2016 ze dne , ve výši předpokládané dotace (akce schválená v RO 3/2017 tab.5, změna z vlastních zdrojů na úvěrové zdroje). Odpovědný vedoucí: L.Bednařík (ORIA)

17 Tabulka č. 26 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) nevyčerpané prostředky Rozpočtová rezerva Rekonstrukce MK na ulici Havlíčkovo a Peroutkovo nábřeží, včetně parkovacích míst před KNTB Cyklostezka Kudlov Úprava komunikace nad ul. Štefánikova, okolo komplexu Univerzity Tomáše Bati Vybudování parkovacích stání a opěrné zídky - Zlín, ul. Vodní Rekonstrukce propustku Z74 mezi Příluky a Jaroslavicemi příjmy celkem výdaje celkem silnice záležitosti pozemních komunikací ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na: ř.1 - úpravu území na Havlíčkově nábřeží a navazujícím Peroutkově nábřeží na pravém břehu toku Dřevnice v předprostoru Krajské nemocnice Tomáše Bati, ř.2 - zpracování projektové dokumentace, ř.3 - úpravu komunikace nad ul. Štefánikova, po vybudování komplexu Univerzity Tomáše Bati v dané lokalitě bude upravena přijezdová komunikace okolo škol, ř.4 - nové parkoviště ze zámkové dlažby pro 7 parkovacích stání, včetně jednoho pro imobilní osoby, u nového parkoviště je navržený nový box (pohledové krytí odpadních a recyklačních kontejnerů ve veřejném prostoru) pro 6 kontejnerů a je řešená oprava a rekonstrukce opěrné zdi s celkovou délkou 24,53 m, ř.5 - rekonstrukci propustku, havarijní stav. Odpovědný vedoucí: K.Říha (OKaRDS)

18 Tabulka č. 27 (Odbor životního prostředí a zemědělství) Sdružené investice Spolek pro ekologii a udržitelný rozvoj, z.s. (IČ: ) - neinvestiční dotace na realizaci tour k Mezinárodnímu festivalu filmů o trvale udržitelném rozvoji Ekotopfilm 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery 61 - investiční nákupy ekologická výchova a osvěta ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na poskytnutí neinvestiční dotace na realizaci tour k Mezinárodnímu festivalu filmů o trvale udržitelném rozvoji Ekotopfilm, který probíhá od listopadu 2016 do května 2017 v 50 městech České republiky, ve Zlíně proběhne ve dnech 10. a Jedná se o celorepublikový celoroční festival. Festival je kulturní a společenskou událostí pro laickou i odbornou veřejnost, ze které návštěvníci odcházejí po dechberoucích filmech, zajímavých besedách a interaktivních workshopech plní dojmů, myšlenek a inspirace. Cílem festivalu je zábavným nenuceným způsobem vzdělávat dospělé i děti a mládež v oblasti životního prostředí, vzbudit jejich zájem o témata udržitelného rozvoje a inspirovat je ke změně chování ve vztahu k prostředí, ve kterém žijí. Odpovědná vedoucí: V.Pavlovová (OŽPaZ) doplněk k bodu č. 6

19 Tabulka č. 28 (Odbor kultury a památkové péče) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Rozpočtová rezerva Fond na obnovu Památníku Tomáše Bati příjmy celkem výdaje celkem zachování a obnova kulturních památek ostatní činnosti jinde nezařazené Ř : jedná se o přdělení finančních prostředků na navrácení letadla Junkers do interiéru (pořízení repliky) v rámci obnovy nemovité kulturní památky Domu umění - Památníku Tomáše Bati prostřednictvím Fondu na obnovu památníku Tomáše Bati. Odpovědná vedoucí: K.Pešatová (OKaPP) II. doplněk k bodu č. 6

ostatní záležitosti kultury

ostatní záležitosti kultury Tabulka č. 1 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) 1. 2322 2 přijaté pojistné náhrady 22 19 51 2 opravy a udržování 2 2 0 výdaje celkem 2219 - záležitosti pozemních komunikací Položka: 2322 -

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem Tabulka č. 1 (Odbor školství) 1. 4116 179 Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ) dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na projekt v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání 61 71 5.

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Tabulka č. 1 (Oddělení koordinace projektů) 1. 61 71 51-108 konzultační a poradenská činnost 2. 22 12 61 108 0 0 příjmy celkem 108-108 výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 2212 - silnice

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Tabulka č. 1 (Odbor školství) 1. 2122 150 Odvod z inv.fondu MŠ Budovatelská 31 11 53 150 MŠ Zlín, Budovatelská 4819 (IČ:71007270) - provozní 2. 2122 25 Odvod z inv.fondu MŠ Česká 31 11 53 25 MŠ Zlín, Česká

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče) 1. 4116 575 2. 3121-150 přijetí daru Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón 3. 4221 150 investiční dar od obce Otrokovice

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví Tabulka č. 1 (Odbor ekonomiky a majetku) 1. 36 32 51-264 opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví 2. 36 32 61 264 3. 2322 154 přijaté pojistné náhrady 36 12 51 154 opravy a udržování 154 0 příjmy celkem

Více

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Oddíl 10 Zemědělství a lesní hospodářství 0 600 000 600 000 100 1032 Podpora ostatních produkčních činností 0 600 000 600 000 100 1976 Terénní vozidlo odboru

Více

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč)

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Par Pol ORJ Název položky RN 2013 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 250,00

Více

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS Odd Par Pol ORJ Název položky 2018 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 25 380,00

Více

Rozpočtové opatření č. 10/2018 Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství)

Rozpočtové opatření č. 10/2018 Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství) Tabulka č. 1 (Odbor životního prostředí a zemědělství) 1. 2321 20 přijaté neinvestiční dary 37 92 5. 50 Den Země 2. 2111 30 příjem z reklamy 50 0 příjmy celkem 50 0 výdaje celkem Pol.skupina: 5. - běžné

Více

silnice činnost místní správy

silnice činnost místní správy Tabulka č. 1 (Městská policie Zlín) 1. 53 11 51-47 drobný dlouhodobý majetek 2. 53 11 61 20 Obnova vozového parku 2039 3. 53 11 61 27 0 0 příjmy celkem 47-47 výdaje celkem Technické zhodnocení budovy Městské

Více

Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč)

Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč) Návrh rozpočtu 2016 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky RN 2016 Rozpočtové příjmy podseskupení rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 19 663,00

Více

Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč) Schválený rozpočet 2016 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS 2016 Odd Par Pol ORJ Název položky podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 19 663,00 rozpočtových položek

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN

STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN Doplňující informace k podrozvaze k 31.12.2015 Tyto doplňující informace vysvětlují a doplňují informace obsažené v podrozvaze. A) Účet 902 Jiný drobný dlouhodobý majetek 902/0000

Více

Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y schválený očekávané 2018

Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y schválený očekávané 2018 Návrh rozpočtu města Jaroměřice nad Rokytnou na rok 2018 v Kč P Ř Í J M Y rozpočet plnění 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 9120000 12142519 14000000 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená

Více

Schválený rozpočet 2014 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2014 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky RS 2014 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 900,00 112 Daň z příjmů právnických osob 16 380,00

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

Rozpočet města Napajedla na rok 2018

Rozpočet města Napajedla na rok 2018 Rozpočet města Napajedla na rok 2018 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených změn č. 1 a 2) Návrh rozpočtu města Napajedla na rok 2018 je zpracován v souladu se Směrnicí o pravidlech

Více

Návrh rozpočtu města Studénky pro rok výdaje na investice Příloha č. 5

Návrh rozpočtu města Studénky pro rok výdaje na investice Příloha č. 5 Odbor školství, kultury a sociálních věcí (ŠKSV) 3111 6351 Investiční příspěvek zřízeným PO - MŠ 500 000,0 500 000,0 444 260,0 500 000,0 500 000,0 3111 Předškolní zařízení 500 000,0 500 000,0 444 260,0

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

Návrh rozpočtu města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč)

Návrh rozpočtu města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Návrh rozpočtu města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS RU Skutečnost RN Odd Par Pol ORJ Název položky 2017 2017 2017 2018 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé

Více

Dny svozu barevného skla dle místa stanoviště (1x za 14 dní) ulice lokalita stanoviště úterý středa pátek

Dny svozu barevného skla dle místa stanoviště (1x za 14 dní) ulice lokalita stanoviště úterý středa pátek Fabiánka I. č. 210 Ateliéry 183 pátek Fabiánka II. č. 254 Ateliéry 184 pátek Filmová točna Ateliéry 185 pátek Kneslova 4019 Bartošova čtvrť 190 středa Kneslova 3992 Bartošova čtvrť 191 středa Dřevnická

Více

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017 statutárního města Jihlavy na rok 2017 schváleno Zastupitelstvem města Jihlavy dne 12. prosince 2016 usnesením č. 367/16-ZM příloha č. j. MMJ/EO/4566/2016 Zkratky: RS = rozpočet schválený RU = rozpočet

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2014

Rozpočet města Třešť na rok 2014 Rozpočet města Třešť na rok 2014 schválen na 23. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 267/S,OS/2013-9/12-Z ze dne 9. 12. 2013 Souhrnné údaje Souhrnné údaje Daňové příjmy (třída 1) Nedaňové

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 279 335,6 972,6 280 308,2 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 0,0 5 325,0 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč) Schválený rozpočet 2015 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy Odd Par Pol ORJ Název položky RS 2015 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 17 514,00 rozpočtových položek

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013 Rozpočet města Třešť na rok 2013 Schválen na 17. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 193/S,OS/2012-10/12-Z dne 10. 12. 2012. Obsah: Souhrnné údaje.. 1 A) Příjmy rozpočtu.... 1 1) daňové příjmy

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 34 757 000,- Kč 26 770 075,42 Kč 77,02% 2. běžné (provozní) výdaje 114 003 000,-Kč 111 540 860,50 Kč

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 30. 3. 2011 USNESENÍ č. 5/3-11 Z I. b e r e n a v ě d o m í Rozpočtové opatření č. 6/2011 snížení výdajů na: par.2321 odvádění a čištění

Více

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč)

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) OF241801R_P2 Příloha č. 2 Přehled plánu investic a oprav majetku pro rozpočet A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) ORJ Název Částka 01 02 města Milevska na rok INVESTICE

Více

1334 Odvody za odnětí půdy ze zeměd. půdního fondu 0,000

1334 Odvody za odnětí půdy ze zeměd. půdního fondu 0,000 Schválený rozpočet na rok Org. Odd. Položka PŘÍJMY Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závis. čin. a fčních pož 7 500,000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti 200,000 1113 Daň

Více

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace 4/ NÁVRHOVÁ ČÁST - TEXTOVÁ 4.1 CHARAKTERISTIKA ÚPRAV ZÁKLADNÍ PROBLÉMOVÉ OBLASTI Sídliště Dlouhá vzniklo jako důsledek extenzivního rozvoje města zejména v druhé polovině 20. století. Tehdejší urbanistické

Více

Rozpočet obce na rok 2017

Rozpočet obce na rok 2017 OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ č. p. 6, 407 55 Dolní Podluží IČO: 00261271 Rozpočet obce na rok 2017 Příjmy celkem 17 713,80 z toho: 1. daňové příjmy 14 060,00 2. nedaňové příjmy 3057,80 3. kapitálové příjmy 60,00

Více

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2008

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2008 Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2008 Oddíl 21 Průmysl, stavebnictví, obchod a služby 0 11 938 000 2 801 176 23 2115 Úspora energie a obnovitelných zdrojů 0 6 283 000 2 286 173 36 1882 Projekt

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

Položka číslo. rozpočet 2015

Položka číslo. rozpočet 2015 Rozpočet 216 schválený vyvěsit org. ZJ UZ rozpočet 215 příloha 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 7 15 74, 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné výdělečné činnosti 98 18, 1113

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Skutečnost Skutečnost Schválený Upravený Návrh 10 Zemědělství a lesní hospodářství 8 562 7 479 6 172 6 636 6 177 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Město Borohrádek - Příloha ke schválenému rozpočtu na rok výdaje

Město Borohrádek - Příloha ke schválenému rozpočtu na rok výdaje Město Borohrádek - Příloha ke schválenému rozpočtu na rok 2019 - výdaje Odvětvové 1014 tř.5 Útulky pro psy 12 000,00 1031 tř.5 Lesní hospodářství 502 350,00 1032 5222 Myslivci - Myslivecký spolek Borohrádek

Více

Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav)

Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav) Rozpočet města Napajedla na rok 2017 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených úprav) Rozpočet města Napajedla na rok 2017 je zpracován v souladu se Směrnicí o pravidlech rozpočtového hospodaření,

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2017

Rozpočet města Třešť na rok 2017 Rozpočet města Třešť na rok 2017 schválen na 16. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 188/S,OS/2016-12/12-Z ze dne 12. 12. 2016 Město Třešť Souhrnné údaje Souhrnné údaje Daňové příjmy (třída

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016 1. Daňové příjmy 108 360 600 závazný ukazatel 2. Nedaňové příjmy 26 003 900 3. Kapitálové příjmy - 4. Přijaté transfery 16 224 678 minimální Součet příjmů 150 589 178 minimální

Více

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III.

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Město Petřvald Rozpočet města Petřvaldu na rok 2014 Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Financování Zpracovala: Ing. Šárka Lehnerová vedoucí finančního odboru Petřvald, listopad

Více

Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč)

Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč) Návrh rozpočtu 2017 (v tis. Kč) Odd Par Pol ORJ Název položky 2017 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 21 433,00 rozpočtových položek 112 Daň z příjmů právnických

Více

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1 Paragraf Položka Rozpočet města Toužim na rok 2016 - příjmy Název 1 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 8 100 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné

Více

Schválený rozpočet na rok Příjmy

Schválený rozpočet na rok Příjmy Příjmy 0000. 25 931 1122 Daň z příjmu právnických osob za obce 12 385 1341 Poplatek ze psů 700 1342 Poplatek za lázeňský a rekreační pobyt 10 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 650 1345 Poplatek

Více

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019 Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019 Odd Par Pol ORJ Název Schválený rozpočet Rozpočtové příjmy 2019 Tř. 1 DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 Daň z příjmů FO placená plátci 27 550,00 1112 Daň z příjmů FO placená

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

, rozpočtové opatření 2016 v Kč. Položka ,00 Celkem 0,00 0,00 0,00 0,00

, rozpočtové opatření 2016 v Kč. Položka ,00 Celkem 0,00 0,00 0,00 0,00 v Kč po m Položka 4111 Celkem Položka 4112 Příspěvek na výkon státní správy 11 348 30 11 348 30 11 348 30 Celkem 11 348 30 11 348 30 11 348 30 Položka 4113 Celkem Položka 4116 Státní příspěvek na výkon

Více

Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004

Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004 Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004 v Kč Schválený 10 Zemědělství a lesní hospodářství 1 000 000 1 430 000 1 423 159 100% 1037 Celospolečenské funkce lesů 1 000 000 1 430 000 1 423 159 100% 633 Univerzální

Více

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy Rozpočet města Jemnice na rok 2019 - příjmy OdPa Položka Ukazatel 2019 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 15 500 000 1112 Daň z příjmů fyz. osob z přiznání 350 000 1113 Daň z příjmů fyz. osob

Více

INVESTICE dle jednotlivých odborů

INVESTICE dle jednotlivých odborů Přehled plánu investic a oprav majetku pro střednědobý výhled rozpočtu města Milevska na období let 2020-2021 A Rozpočtová část 1. investiční požadavky INVESTICE dle jednotlivých odborů ORJ Název Částka

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. rok 2017

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. rok 2017 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T rok 2017 Rozpočet na rok 2017 byl schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 3. 2017 I. P Ř Í J M Y - rozpočet 2017 Kč Tř.

Více

Rozpočet obce na rok 2019

Rozpočet obce na rok 2019 OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ č. p. 6, 407 55 Dolní Podluží IČO: 00261271 Rozpočet obce na rok 2019 v tisících Kč: Příjmy celkem 21 786,40 z toho: 1. daňové příjmy 19 023,60 2. nedaňové příjmy 2 382,20 3. kapitálové

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2015

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2015 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2015 1. Daňové příjmy 103 639 940 závazný ukazatel 2. Nedaňové příjmy 26 269 994 3. Kapitálové příjmy 260 000 4. Přijaté transfery 14 209 066 minimální Součet příjmů 144 379 000

Více

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Prosinec 2014 Zpracovala: Bc. Ivana Breburdová, tajemnice ÚMČ Brno Jundrov 1 A. Návrh rozpočtu 1. Bilance rozpočtu Příjmy Výdaje 21 047 tis. Kč 22

Více

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Třída 1 Daňové příjmy 72.400.000,- Kč Třída 2 Nedaňové příjmy 33.900.000,- Kč Třída 3 Kapitálové příjmy 5.000.000,- Kč Třída 4 Přijaté transfery

Více

Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok 2016

Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok Schválený rozpočet na rok 2016 Text rozpočet na rozpočet na Správní poplatky 3 980,00 4 180,00 Místní poplatky 5 620,00 5 740,00 Daň z nemovitých věcí 23 000,00 25 000,00 Daňové příjmy celkem 32 600,00 34 920,00 Text rozpočet na rozpočet

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka Text Rozpočet 2017

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016

SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016 -1- SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016 Příjmy: Kapitálové příjmy 150 Běžné příjmy daňové 34 426 Běžné příjmy nedaňové 24 431 Přijaté transfery 4 112 Příjmy celkem: 63 119 Výdaje: Běžné výdaje

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený 10 Zemědělství a lesní hospodářství 6 107 6 089 6 180 6 338 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 186 3 150

Více

ROZPOČET NA ROK 2018

ROZPOČET NA ROK 2018 ROZPOČET NA ROK 2018 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: 18.12.2017 Usnesením č. 34/3 Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG

Více

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne 14.2.2017 PŘÍJMY POL NÁZEV Kč 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 700

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2019

Rozpočtové opatření č. 1/2019 Č.j.: MěÚ/2770/2019/FO MĚSTO ČÁSLAV NÁMĚSTÍ JANA ŽIŽKY Z TROCNOVA 1 286 01 ČÁSLAV Rozpočtové opatření č. 1/2019 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015

ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015 ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015 (v Kč) PŘÍJMY CELKEM % 66 459 500 podíl z toho: 1 daňové příjmy 74% 49 060 000 2 nedaňové příjmy 2% 1 132 000 4 transfery - státní rozpočet - běžné výdaje 4% 2 385 500

Více

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Rozpočet města Valašské Klobouky na rok 2017 je sestaven v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč Počet listů/počet příloh: 5/0 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD Schválený rozpočet města Opočna na rok 2019 Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 56

Více

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k 31.12.2013) Odbor rozvoje města P.č. Název projektu Popis projektu Dotační program Typ projektu Období realizace zahájení*

Více

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Program rozvoje města Frenštát pod Radhoštěm pro období 2016 2025 Plán oprav a investic pro daný rok je jednoletý koncepční dokument, který

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Provozní výdaje v tis.kč

Provozní výdaje v tis.kč Provozní výdaje v tis.kč Oddíl Název Schválený Schválený Schválený Návrh 10 Zemědělství a lesní hospodářství 6 177 5 962 5 960 5 999 1014 Ozdrav.hosp.zvířat, polních a spec.plod.a zvl.veter.péče 3 150

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

ROZPOČTOVANÉ VÝDAJE NA ROK 2011

ROZPOČTOVANÉ VÝDAJE NA ROK 2011 SKUPINA 1 - Zemědělství a lesní hospodářství 103 Lesní hospodářství 1036 5 62 lesní hosp.-příspěvek 0 444 444 1037 6 62 lesní hosp.-inv. 0 100 100 1037 5 62 Funkce lesů-zákon o myslivosti 220 244 131 1039

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2009

Rozpočet města Holešova na rok 2009 Rozpočet města Holešova na rok 2009 Příjmy Popis Schválený rozpočet 2009 v tis. Kč Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 22 000 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

Městská část Praha 14 Čerpání výdajů za rok 2015 (v tis. Kč)

Městská část Praha 14 Čerpání výdajů za rok 2015 (v tis. Kč) Městská část Praha 14 Čerpání výdajů za rok 2015 Běžné výdaje na rok 2015 na rok 2015 rok 2015 rok 2015/SR rok 2015/UR ODBOR HOSPODÁŘSKÉ SPRÁVY 19 030,00 17 970,00 16 908,01 88,85% 94,09% KANCELÁŘ STAROSTY

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy Rozpočet Schválená I.RO Schválená II. RO Schválená III. RO Schválená IV. RO změna změna změna změna - POLOŽKA, AKCE v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka DAŇOVÉ PŘÍJMY OdPa

Více

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč)

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč) Příjmy celkem 218 925,20 Odbor sociálních věcí, školství a zdravotnictví 1 381,70 Příspěvky od obcí na pohotovost stomatologů 101,40 Příjmy na lékařskou pohotovost 1 280,30 Odbor Kancelář tajemníka 11

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 274 533,6 1 877,0 276 410,6 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 563,3 0,0 5 563,3 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Název Schválený rozpočet a b text 1 Rozpočet po změnách 2 Výsledek od poč. roku 3 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 18 630 000,00 18 630 000,00 19 713 332,66

Více

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00 Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč)

Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč) Rozpočet města Nová Role na rok 2012 v členění OdPa odvětví (v Kč) IČO: 00254819 Název: Město Nová Role ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY 2012 OdPa Text Běžný rozpočet 1 Kapitálový rozpočet Poznámka 2 3 0000 Daňové příjmy,

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 Město Holýšov U S N E S E N Í 110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 122.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 110. (9.) zasedání: 1) Zahájení 2)

Více

N Á V R H R O Z P O Č T U

N Á V R H R O Z P O Č T U Obec Těrlicko N Á V R H R O Z P O Č T U 2011 Návrh rozpočtu obce Těrlicko pro rok 2011 - příjmy Oddíl (paragraf) Položka Popis Návrh rozpočtu 2011 (v tis. Kč) ORJ 14 - Stavební řízení a sil. správní agenda

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO:

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO: ROZPOČET OBCE MACKOVICE NA ROK 2017 P Ř Í J M Y Paragraf Položka ÚZ Název Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 850 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00

Více

686/18 Rozpočtové opatření ke zreálnění investiční části výdajového rozpočtu v r. 2018

686/18 Rozpočtové opatření ke zreálnění investiční části výdajového rozpočtu v r. 2018 Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne 14. 11. 2018 ------------------------------------------------------------------------------------- 686/18 Rozpočtové opatření ke zreálnění investiční

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více