ZO Českého svazu ochránců přírody Kněžice. Regionální centrum pro kraj Vysočina VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZO Českého svazu ochránců přírody Kněžice. Regionální centrum pro kraj Vysočina VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006"

Transkript

1 ZO Českého svazu ochránců přírody Kněžice Regionální centrum pro kraj Vysočina VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006

2 Charakteristika organizace Název: ZO Českého svazu ochránců přírody Kněžice Sídlo: Kněžice 109, Okříšky Telefon: , IČO: , DIČ: CZ Bankovní spojení: KB Třebíč, číslo účtu: /0100 Statutární zástupce: Mgr. Květoslava Burešová Hospodář: RNDr. Jozef Zetěk Jednatelka: Iveta Vorlíčková Revizor: Ing. Jiří Kvasnička Registrace dle zák.č 83/1990 Sb. o sdružování občanů u Ministerstva vnitra ČR pod čj. VSP/1-2123/90-R dne /88 Základní organizace ČSOP Kněžice je součástí celostátní organizace Českého svazu ochránců přírody, který je zaměřen na ochranu přírody a ekologickou výchovu, vzdělávání a osvětu. ČSOP Kněžice je zřizovatelem samostatné právnické osoby "Chaloupky o.p.s., školská zařízení pro zájmové a další vzdělávání a vlastníkem areálu Chaloupky. Historie Český svaz ochránců přírody Kněžice zahájil svou činnost v roce Organizace byla založena pro členy dětského oddílu, kteří postupně odrůstali školním lavicím. Dětský oddíl mladých ochránců přírody působí v Kněžicích od roku V roce 1984 začíná dobrovolná péče o přírodně cenné území - Urbánkův palouk. Po dohodě ZŠ Kněžice, JZD Opatov, ONV Třebíč, Svazu družstevních rolníků a Západomoravského muzea Třebíč byl vyhlášen jako "Laboratoř v přírodě" pro oddíl ochránců přírody při ZŠ Kněžice. Stal se místem pro rozvíjení biologických znalostí a dodnes přispívá k záchraně mizejících rostlinných druhů podhorských luk. Základy jsou tak založeny na ekologické výchově dětí a mládeže a na péči o chráněná území v okolí Kněžic. Od roku 1991 působí v rámci ČSOP Kněžice středisko ekologické výchovy Chaloupky. ČSOP Kněžice postupně na Chaloupkách buduje areál z bývalého loveckého zámečku - pozdější lesovny. Činnost střediska Chaloupky se rozrůstá a je směřována zejména do oblasti výukových programů pro školy a vzdělávání pedagogických pracovníků. V roce 1995 je středisko Chaloupky zařazeno do sítě MŠMT jako první nestátní školské zařízení zaměřené na ekologickou výchovu a vzdělávání. Po dalších jednáních s MŠMT v roce 1998 zakládá ČSOP Kněžice samostatnou právnickou osobu - obecně prospěšnou společnost s názvem "Chaloupky - středisko pro vzdělávání a výchovu v přírodě, o.p.s.", která přebírá výchovnou a vzdělávací činnost.

3 Regionální centrum ZO ČSOP Kněžice již několik organizuje pravidelné setkání ZO ČSOP na Vysočině, je členem Koordinačního uskupení neziskových organizací kraje Vysočina, ale i jinak se jim snaží v činnosti. Proto bylo rozhodnuto zřídit zde Regionální centrum ČSOP. Obeslali jsme všech 20 tehdy registrovaných ZO ČSOP v kraji, zda souhlasí, aby se ČSOP Kněžice stalo Regionálním centrem. Kladně odpovědělo 13 organizací, což je potřebná nadpoloviční většina. Dne 8. listopadu 2002 Ústřední výkonná rada ČSOP jmenovala ZO ČSOP Kněžice Regionálním centrem pro kraj Vysočina. V regionálním centru jsou tyto pověřené osoby pro tyto oblasti: Ochrana příroda RNDr. Jozef Zetěk (tel ) Děti a mládež RNDr. Iva Suchá (tel ) Ekologická výchova Mgr. Květoslava Burešová (tel ) Práce se členy a kontaktní osoba Iveta Vorlíčková (tel ) Projekt TF 2004 Posilování činností nestátních neziskových organizací monitorujících a prosazujících zájmy občanů v kraji Vysočina V září roku 2006 začal projekt Posilování činností nestátních neziskových organizací monitorujících a prosazujících zájmy občanů pro kraj Vysočina. Projekt bude trvat do srpna Projekt se sestával ze dvou Modulů: Tento projekt byl financován ze zdrojů EU z programu Transition Facility Evropské unie. Modul A Informování subjektů veřejného a neziskového sektoru a veřejnosti o aktuálních aktivitách a problémech ochrany přírody a krajiny na centrální i krajské úrovni A1. vydání a distribuce informačního zpravodaje Ochrana přírody a krajiny v kraji - vydání a distribuce 2 čísel informačního zpravodaje Ochrana přírody a krajiny kraje Vysočina. Informační zpravodaj bude ve formátu A4, minimálně o 8 stranách v elektronické verzi, elektronická verze bude umístěna na stránkách projektu a na relevantních internetových stránkách v kraji. Cílená distribuce elektronické verze zpravodaje bude provedena v kraji na všechny NNO působící v oblasti ochrany přírody a krajiny a oblasti EOVV, obce, školy, apod. Obsah zpravodaje: aktuální informace z oblasti ochrany přírody a krajiny v kraji Vysočina. První číslo Zpravodaje vyjde v lednu A4. zprovoznění informační služby k poradenství v oblasti ochrany přírody a krajiny v kraji - V roce 2006 bylo zodpovězeno 18 dotazů týkajících se ochrany přírody a životního prostředí Viz příloha.

4 - Byl zřízen ový účet pro zasílání dotazů z řad veřejnosti. Informace o zavedení účtu k ekoporadně byla zveřejněna v druhém čísle Zpravodaje, na internetových stránkách Chaloupek, na a - Připravují se nové internetové stránky střediska Chaloupky, jejichž součástí je i rubrika ČSOP a vznikly nové internetové stránky Ekovysočina lidé a ochrana přírody na Vysočině ( které přináší široké veřejnosti aktuální informace v oblasti ochrany příroda a krajiny na Vysočině. Modul B - Vzdělávání zástupců klíčových subjektů v oblasti zapojování veřejnosti a zapojování zástupců subjektů a veřejnosti do konkrétních akcí ČSOP B1. vzdělávání zástupců klíčových subjektů - Iveta Vorlíčková se zúčastnila Setkání zástupců RC v Praze 18. prosince 2006, kde byly prezentovány informace o tomto projetu a o dalších možnostech financování neziskového sektoru B.2 rozšířená propagace a vybrané akce pořádané ČSOP v kraji - Propagace vybraných projektů (Živá zahrada, Zvíře v nouzi, ukliďme svět, Akce žába) B.4 příprava tří konkrétních projektů v oblasti ochrany přírody a krajiny - Tyto projekty budou primárně celokrajského dopadu, jejich územní rozsah však může být i větší nebo menší (ne však lokální), případně může jít o projekty přeshraniční (přes krajové hranice). Výstupem budou návrhy zahrnující všechny aspekty nutné k realizaci projektu, např. v nich bude definován projektový záměr, stanoven rozpočet projektu, potenciální realizátoři, další podmínky realizace, atd. ekocentrum Ekocentrum Chaloupky při ZO ČSOP má statut Osvětového ekocentra a sídlí společně se střediskem Chaloupky v budovách bývalého loveckého zámečku na Chaloupkách. Ekocentrum Chaloupky připravuje krajská kola přírodovědných soutěží Zelená stezka - Zlatý list a Ekologická olympiáda, víkendové brigády na chráněných územích spojené s osvětovou činností, akce pro širokou veřejnost jako je Louka plná orchidejí, Dne Země, Den stromů (společně se střediskem Chaloupky). Akce pro veřejnost neděle 23. dubna Den Země jedná se o oslavy svátku Dne Země spojené se Dnem otevřených dveří v areálu střediska Chaloupky. Pro asi 550 návštěvníků byl připraven bohatý program plný her, soutěží, rukodělností. Ve spolupráci se střediskem Chaloupky.

5 neděle 4. června Louka plná orchidejí Den otevřených dveří na podmáčené chráněné louce Na Podlesích u Hrutova, o kterou naše ZO ČSOP již mnoho let pečuje. Návštěvníci měli možnost vidět nejkrásnější vstavačovou louku na okrese Třebíč v plném květu. Připraven i byl doprovodný program zaměřený na význam podmáčených luk. Celkem 50 návštěvníků. neděle 8. října 2006 Den stromů u příležitosti svátku Dne stromů jsme opět připravili Den otevřených dveří v areálu střediska Chaloupky. Program byl zaměřen na houby. Byla připravena výstava více jak 100 druhů hub a mykologická poradna. Návštěvníci se mohli podívat po lanech do koruny stromů, vyrobit si malé dárky z přírodních materiálů, vyzkoušet si své znalosti a dovednosti v soutěžích. Celkem asi 110 návštěvníků. Ve spolupráci se střediskem Chaloupky. Přírodovědné soutěže Místní kolo Zelené stezky Zlatý list sobota Balinské údolí, Velké Meziříčí 2. ročník místního kola přírodovědné soutěže proběhl tradičně v Přírodním parku Balinské údolí u Velkého Meziříčí. Sešlo se celkem 33 soutěžích ze dvou meziříčských škol, byla to dvě družstva mladší kategorii a tři družstva ve starší kategorii. Na soutěžní stezce je čekalo 6 stanovišť Meteorologie, Zdravá výživa, Užitková zvířata, Botanika, Zoologie a Přírodovědná sazka. Vítězné kolektivy v obou kategoriích postoupily do krajského kola. Výsledková listina Mladší Starší počet soutěžících dětí 10 počet soutěžících dětí 23 1 Mazlíčci - ZŠ Školní 1 Anýsci - ZŠ Školní 2 Hlodavci - ZŠ Sokolovská 2 Parta nic - ZŠ Sokolovská 3 Mravenci - ZŠ Školní Zelená stezka Zlatý list 9. ročník krajského kola Května 2006, středisko Chaloupky 9. ročník krajského kola přírodovědné soutěže Zelená stezka Zlatý list se vrátil opět na Chaloupky. Zúčastnilo se jej 16 (7 mladších, 9 starších) družstev z 11 různých organizací a celkem 86 dětí. Pátek byl již tradičně ve znamení sjíždění účastníků a obhajob prací pro přírodu a o přírodě. Obhajoby probíhali na chaloupeckém dvoře pod dohledem komise ve složení Hana Houzarová z Muzea Vysočiny Třebíč a ing. Jiřího Kvasničky ze ZO ČSOP Kněžice. Všechna družstva se úkolu zhostila velmi dobře a předvedla pestrou směsici nápadů, co vše se dá dělat pro přírodu.

6 V sobotu na účastníky čekala asi 4 km dlouhá stezka v okolí Chaloupek. Tentokrát je zavedla na Hliniště a přes Hrutovské rybníky zpět na Chaloupky. Na trase bylo 9 stanovišť: Plazi, Geologie, Ptáci, Kvíz, Les a myslivost, Dendrologie, Biotop rybník, Botanika, Zeměpis a meteorologie. Doprovodný program, který soutěžícím zkrátil čekání na stezku nebo naopak je uvolnil po příchodu ze stezky, si připravilo sdružení Na Pohodu. Připraveny byly v lese lanové a další kolektivní aktivity. Zážitek nebyl jen pro děti, ale i pro jejich vedoucí. Některá družstva i využila toho, že nedaleká chráněná louka Urbánkův palouk byla právě v plném květu, tak šla obdivovat fialovou záplavu orchidejí vstavače májového (prstnatce májového), nebo bílé chomáčky suchopýru. V 15,00 proběhlo vyhlášení kategorie starších a v 16,00 kategorie mladších. Ceny byly rozdány, účastníci nastoupili do připravených autobusů, které je odvezly na vlakové nádraží, a 9.ročník krajského kola tím byl u konce. Příští rok na nás čeká malé jubileum 10. ročník. Věříme, že bude stejně zdařilý jako ty předešlé. Výsledková listina Starší Mladší Pořadí Organizace Bodů Pořadí Organizace Bodů 1. Gymnázium Pelhřimov 166,05 1. ZŠ Polná ZŠ Kamenice u Jihlavy 135,3 2. ZŠ Nové Veselí 146,5 3. ZO ČSOP Jihlava 133,25 3. ZŠ Drásov Gymnázium Chotěboř ZŠ Velké Meziříčí 139,5 5. ZŠ Velké Meziříčí 115,25 5. ZŠ Kamenice u Jihlavy ZŠ Drásov ZŠ Přibyslav ZŠ Nové Veselí 110,8 7. Mladí myslivci ZŠ Myslibořice 93,75 9. ZŠ Polná 85,5 Ekologická olympiáda - 2.ročník krajského kola února 2006, středisko Chaloupky Tématem 2. ročníku soutěže Ekologický olympiáda byla Voda. Sešlo se 12 družstev ze 6 organizací, celkem tedy 33 soutěžících. V praktické části studenti hodnotili dva rybníky - chovný a přírodní - botanický a zoologický průzkum, návrh ozelenění břehů, zamyšlení se nad využíváním.

7 Druhý den začal exkurzí do odkyselovací sanice vodárny Heraltice. Po této návštěvě soutěžící měli vypracovat návrh textu a grafického zpracování jedné z informačních tabulí pomyslné naučné stezky na téma Voda jako zdroj a bohatství. Čtvrteční exkurze v doprovodu pracovníků Muzea Vysočiny v Třebíči, botaničky RNDr. Hany Houzarové a zoologa Michala Chadima, účastníky zavedla na Studenecké rybníky (ornitologie) a na rybník Velký Bor u Trnavy (okusy bobra a bobří hráz). Výsledková listina Pořadí Družstvo bodů Složení 1. FARMEKO Jihlava II. 206 Andrea Romanovská, Libor Tesař, Lucie Prokopová 2. Gymnázium Chotěboř II. 199 Lucie Motlová, Lukáš Pleskač, Blanka Volná 3. ZO ČSOP Jihlava II. 190,5 Tomáš Valík, Robert Hruška, Filip Hruška 4. Katolické gymnázium, Třebíč 187,5 Zdeněk Ferda, Viktor Růžička, Lucie Krejčová 5. Gymnázium Pelhřimov I. 185 Alena Lévová, Martin Plášil, Josef Hartl 6. Gymnázium Třebíč II. 179 Zuzana Mráziková, Helena Dvořáková, Jitka Zimková 7. Gymnázium Třebíč III. 175,5 Jarmila Králová, Veronika Ochranová, Martin Trojan 8. FARMEKO Jihlava I. 172,5 Libor Vítek, Pavel Slabý, Radek Šerý 9. Gymnázium Chotěboř I. 168 Kristýna Nevolová, Veronika Hejduková, Zdeňka Hanusová 10. Gymnázium Pelhřimov II. 164 Svatava Šrůtková, Marie Bečková, Petr Tureček 11. Gymnázium Třebíč I. 159,5 Hana Koutná, Markéta Koutná, Martin Ježek 12. ZO ČSOP Jihlava I. 156,5 Matěj Hořák, Žaneta Křípalová, Vlaďka Beránková Přírodovědné soutěže jsou finančně podpořeny Krajem Vysočina, Lesy České republiky a CDM ČSOP Praha. Pro soutěžící z pěti nejlepších družstev byla připravena odměna v podobě pětidenního pobytu v Rakousku za poznání přírody a lidí v Dolním Rakousku. Program byl sestaven ve spolupráci se střediskem Chaloupky a s Impluzcentrum Dobersberg. Na účastníky čekala návštěva přírodních krás dolního Rakouska, nově otevřeného Unterwasserreich centra, navštívili provozy výtopen na biomasu a bioplyn a setkali se i s rakouskými vrstevníky na Střední a vyšší odborné škole zaměřené na životní prostředí a ekonomii v Yspertalu. Exkurze byla zakončena terénním programem v národním parku Thayathal.

8 Akce proběhla za podpory Dispozičního fondu v rámci programu INTERREG IIIA ČR Rakousko a Krajského úřadu kraje Vysočina v rámci projektu Vzdělávací program pro mládež Příroda a životní prostředí v kraji Vysočina a v Dolním Rakousku, nositelem projektu byly Chaloupky o.p.s., školská zařízení pro zájmové a další vzdělávání. Celkem 4 soutěže v délce 10 dnů pro 206 účastníků. Dětský oddíl Vydry Oddíly pracují v rámci Českého svazu ochránců přírody jako mladí ochránci přírody (MOP). Oddíl má své členy v Kněžicích a Okříškách. Poděkování za spolupráci patří Michalu Kulíkovi a Janě Stibralové z Centra pro děti a mládež Českého svazu ochránců přírody a Obecnímu úřadu Okříšky. Vedoucí dětského oddílu Vydry z Okříšek: Iva Suchá, Zašovice a Luboš Mansfeld, Okříšky Vedoucí dětského oddílu Vydry Kněžice: Ing. Pavlína Křivanová, Ph.D., Ing. Jiří Kvasnička Dětský oddíl Vydry získal grant do Nadace Dřevo pro život s názvem Dřevo jako dílo, dřevo jako hudba. V rámci projektu probíhaly tyto akce: - dva řezbářské víkendy, jeden na Chaloupkách s výrobou koncovek a amuletů a jeden v Zašovicích, kde se vyráběly misky a lžíce - Jarní hrkání v Okříškách a v Třebíči tradiční průvody s vyrobenými hrkačkami a klepačkami - řezbářský tábor u Brtnice výroba bubnů, dydžerid apod. - pravidelné řezbářské pondělky v budově ZŠ Vyrobené nástroje byly vystavovány propagovány při různých příležitostech, jako je Den Země a Den stromů na Chaloupkách nebo Svoboda Tibetu v Třebíči. Programy na ochranu přírody Ochrana přírody patří ke kořenům výchovné a vzdělávací činnosti ve středisku Chaloupky - byla zahájena již v roce Péče o chráněné podmáčené louky a bývalé pastviny s výskytem ohrožených rostlinných druhů je péčí o přírodní dědictví, které nám (stejně jako dědictví kulturní) zanechali naši předkové. V roce 2006 ve spolupráci s organizací INEX-SDA proběhlo Kosení 2006 jako již druhý mezinárodní letní workcamp Help the Nature. Kromě českých dobrovolníků přijelo i 10

9 dobrovolníků za zahraničí (Francie, Slovinsko, Jižní Korea, Holandsko, Španělsko, Skotsko a Slovensko). Údržba a péče o chráněná území (management území) je prováděna průběžně pracovníky Českého svazu ochránců přírody. Nebyla by však možná bez pomoci dobrovolníků - zejména studentů z celé republiky. Akce v roce 2006 Jarní probuzení, června dobrovolníků se sešlo na tradiční první kosácké akci na podmáčené louce Na Podlesích. V tuto dobru se kosí břehové porosty a odstraňuje se nasečená biomasa. Dále byly pokoseny a uklizeny obě stromové aleje v okolí střediska Chaloupky. Kosení mezinárodní workcamp Na pomoc přírodě Help the nature července 2006 Druhý ročník mezinárodního workcampu Help the Nature proběhl opět ve spolupráci s organizací INEX-SDA, která zajistila účast 5 zahraničních dobrovolníků, z Jiřní Koree, Belgie, Skotska a Španělska. Velmi nás potěšilo, když se akce zúčastnili i 4 zahraniční dobrovolníci z loňské akce Gabriel Clocher (Francie), Polona Küssel a Peter Štolcar (Slovinsko) a Alena Krchňavá (Slovensko). Jako již tradičně práce spočívala v pokosení cca 3 ha podmáčených chráněných luk, sušení a sběru sena a jeho odvozu. Tyto práce probíhají již 21 let a pomáhají udržovat tyto unikátní přírodní památky. Tyto práce jsou prováděny pro odbor ŽP krajského úřadu Kraje Vysočina. Účastníci byli informováni o významu a důležitosti těchto prací. Účastníci, kteří se cítili unaveni prací na loukách, pomáhali při údržbě areálu Chaloupek natíraní dřevěných staveb. Účastníkům byly nabídnuty jednak volnočasové aktivity typu ručních prací (výroba svíček, ručního papíru, olejového papíru, drátování) nebo sportu (volejbal, pétanque), večer s lidovými nástroji z celého světa každý z účastníků si mohl vyzkoušet domorodé nástroje bubny, didžeridů, píšťaly, fujary apod. Organizovanými výlety byla návštěva Třebíče a Brtnice a na koupaliště do Heraltic. K dalším aktivitám patřily pěší výlety do okolí a návštěvy pohostinství v okolních obcích. Akce byla podpořena Krajským úřadem kraje Vysočina v rámci programu péče o chráněná území a ve spolupráci s Chaloupky o.p.s. z Fondu Vysočiny v rámci programu Mezinárodní akce. Podzimní uložení listopadu 2006 Víkendová akce, na které se sešlo 16 dobrovolníků, kteří dokončili činnost na chráněných územích a pomohli i s pracemi kolem střediska Chaloupky. Celkem 3 akce v délce 21 dnů a účast 65 dobrovolníků.

10 Zpráva o hospodaření v roce 2006 ZO ČSOP Kněžice účtuje postupy, které vycházejí z vyhlášky č. 504/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o účetnictví, pro účetní jednotky, u kterých hlavním předmětem činnosti není podnikání. ZO ČSOP je plátcem daně z přidané hodnoty. Rozvaha k Aktiva v tis. Kč k k A. Dlouhodobý majetek celkem II. Dlouhodobý hmotný majetek celkem Pozemky Stavby Samostatné movité věci a soubory movitých věcí Nedokončený dlouhodobý hmotný majetek 0 34 IV. Oprávky k dlouhodobému majetku celkem Oprávky ke stavbám Oprávky k samostatným movitým věcem a souborům movitých věcí B. Krátkodobý majetek celkem II. Pohledávky celkem Odběratelé Poskytnuté provozní zálohy Nároky na dotace a ostatní zúčtování se státním rozpočtem III. Krátkodobý finanční majetek celkem Pokladna Ceniny Účty v bankách Aktiva celkem: Pasiva v tis. Kč k k A. Vlastní zdroje celkem I. Jmění celkem Vlastní jmění Fondy II. Výsledek hospodaření celkem Účet výsledku hospodaření Výsledek hospodaření ve schvalovacím řízení 39 B. Cizí zdroje celkem II. Dlouhodobé závazky celkem Ostatní dlouhodobé závazky III. Krátkodobé závazky celkem Dodavatelé Přijaté zálohy Zaměstnanci Závazky k institucím soc. zabezpeční a veřejného zdravotního pojištění Ostatní přímé daně Daň z přidané hodnoty Ostatní daně a poplatky Dohadné účty pasivní 0 41 Pasiva celkem:

11 Výkaz zisku a ztráty za rok 2006 A. Náklady v tis. Kč I. Spotřebované nákupy celkem ,03 1. Spotřeba materiálu ,46 2. Spotřeba energie ,57 II. Služby celkem ,19 5. Opravy a udržování ,42 6. Cestovné ,67 8. Ostatní služby ,46 III. Osobní náklady celkem ,00 9. Mzdové náklady , Zákonné sociální pojištění , Zákonné sociální náklady ,00 IV. Daně a poplatky celkem , Daň silniční , Daň z nemovitostí , Ostatní daně a poplatky ,00 V. Ostatní náklady celkem , Ostatní pokuty a penále 0 332, Úroky , Jiné ostatní náklady ,84 VI. Odpisy, prodaný majetek, tvorba rezerv a ,00 opravných položek celkem 25. Odpisy dlouhodobého nehmotného a ,00 hmotného majetku VII. Poskytnuté příspěvky celkem , Poskytnuté příspěvky ,00 Náklady celkem , ,33 B. Výnosy v tis. Kč I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem ,01 2. Tržby z prodeje služeb ,01 IV. Ostatní výnosy celkem , Úroky 0 38, Jiné ostatní výnosy ,01 VI. Přijaté příspěvky celkem , Přijaté příspěvky (dary) , Přijaté členské příspěvky ,00 VII. Provozní dotace celkem , Provozní dotace ,90 Výnosy celkem: ,52 C. Výsledek hospodaření před zdaněním ,19 Daň z příjmů 0 0,00 D. Výsledek hospodaření po zdanění ,19 Výnosy podle zdrojů: Výnosy z vlastní činnosti ,0% Dotace veřejné správy 71 5,1% Nadační příspěvky a dary, členské příspěvky 138 9,9% Výnosy celkem: ,0%

12 Komentář k závěrce Výnosy organizace z vlastní činnosti jsou tvořeny z těchto oblastí: - ochrana přírody a ekologická výchovy a vzdělávání: 267 tis. Kč - provoz areálu Chaloupky, prodej metodických materiálů, reklama: 919 tis. Kč Provozní dotace byly poskytnuty z těchto programů Dotace na provoz celkem ze státního rozpočtu 8 Z toho: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Sdružení mladých ochránců přírody 8 Dotace na provoz celkem z rozpočtu územních samosprávných celků 63 Z toho: Krajský úřad Vysočina, odbor školství, mládeže a sportu 59 Obec Okříšky 4 Nadační příspěvek ve výši 120 tis. Kč byl poskytnut Nadací Dřevo pro život, individuální dárci poskytli 16 tis. Kč. Členové a pracovníci V roce 2006 mělo ZO ČSOP Kněžice 2zaměstnance celkem na 1,2 úvazku: * RNDr. Jozef Zetěk hospodář, Ing. Jiří Kvasnička správce. Základní organizace ČSOP Kněžice, měla k tyto členy: Květoslava Burešová, Třebíč předsedkyně Vladislav Bureš, Třebíč Romana Brychtová, Nová Brtnice Jiří Dohnal, Kněžice Marcela Pelikánová, Lovosice Mgr. Markéta Navrátilová, Horní Heřmanice Iva Suchá, Zašovice Josef Zetěk, Brtnice - hospodář Jiří Dvořáček, Třebíč Jiří Kvasnička, Kněžice Iveta Vorlíčková, Kněžice - členka výboru Jana Zeťková, Brtnice Andrea Závodská, Radonín Ing. Helena Špinarová, Kněžice Eliška Zelená, Kněžice Výroční zpráva za rok 2006 ZO Českého svazu ochránců přírody Kněžice Kněžice 109, Okříšky tel , csop@chaloupky.cz, Sestavili: Iveta Vorlíčková, RNDr. Jozef Zetěk, foto: archiv ČSOP 2006, 50 výtisků, tištěno na recyklovaném papíře

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A Rozvaha ke dni 31.12.2009 (v Kč)! IČ 70876339 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky SKP - Naděje pro život Žižkova 2076/108 586 01 Jihlava církevní právnická osoba A K T I V A A. Dlouhodobý majetek

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Rozvaha (bilance) ke dni... 31.12.2016 (v tis. Kč) IČO 28771648 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH o.p.s.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč )

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 04/2002 Sb. Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému fin. orgánu Rozvaha v plném rozsahu k 31201 ( v celých tisících Kč ) IČO 017842 Název, sídlo a právní forma účetní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 0 0 5 4 0 7 0 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Česká rugbyová unie Zátopkova 100/2 Praha 1017 A

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ...

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 2 0 2 4 1 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky VOLONTÉ CZECH ops Thámova 20/11 Praha 1000 A K T

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) IČO 27777146 Název účetní jednotky MAS HORNÍ POMORAVÍ obecně prospěšná společnost Hlavní 92 788 33 Hanušovice

Více

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ Výčet položek podle vyhlášky č.504/2002 Sb., v platném znění Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2009 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ PermaLot 70642168 Svojanov

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2012 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název účetní jednotky I. Sbor ČCE Opletalova A K T I V A dni

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 5 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA Jindřichovice pod Smrkem

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 9378800 Rok: 0 Dne: 3.03.06 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav Náklady

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/02 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 30616 Podací číslo: 1076084632 Heslo zjištění stavu: 374db858 Stav podání: podáno 3 1 1 2 2 0

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO Nadrazní ˇ 111 27031161 Stara Paka 507 91 Název a sídlo účetní jednotky Sportem proti barieram,

Více

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 6 5 5 1 3 6 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky DIVADLO COMPANYCZ Divadelní sdružení Solidarity

Více

ROZVAHA (BILANCE) k

ROZVAHA (BILANCE) k Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 Název účetní jednotky (v celých tis. Kč) Nadační fond Věry Třebické-Řivnáčové IČO Černá 646/9

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 29030617 Název účetní jednotky Společenství pro dům č.p. 722, Praha 9

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.7.2015 (v v celých tis. Kč Kč) IČO 00443000 Název a sídlo účetní jednotky ČESKÝ BRIDŽOVÝ SVAZ Italská

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 (v celých tis. Kč) IČO Název účetní jednotky Jméno Jméno sídlo sídlo sídlo A K T I V A a Číslo

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název a sídlo účetní jednotky Farní sbor Českobratrské církve

Více

13. 6. 2017 18 Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Rolling, spolek pro rozvoj

Více

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty Směrná účtová osnova Příloha č. 4 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, které jsou územními

Více

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 50/00 Sb. k..05 ( v celých tis. Kč) IČO 77 Název účetní jednotky Bludiště z.s. Dr. M. Horákové 0/5 60 0 Karovy Vary účtu Název ukazatele Činnost

Více

řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X

řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Obdobi: IČO: 12/2012 28274466 Název: Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. I D řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni... 31.12.2017 (v celých tisících Kč) IČ 26701626 Název a sídlo účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská

Více

1) Obecné informace o spolku 2. 2) Základní účel a hlavní činnost TJ ZD Kovářov 2. 3) Struktura organizace 2. 4) Členská základna 3

1) Obecné informace o spolku 2. 2) Základní účel a hlavní činnost TJ ZD Kovářov 2. 3) Struktura organizace 2. 4) Členská základna 3 TJ ZD Kovářov, z.s. Email: tjzdkovarov@seznam.cz Kovářov 63 Bankovní spojení: 641745379/0800 39855 Kovářov IČO: 48257061 ID FAČR: 314017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 1. Činnost NADACE SENIO v roce 2014: VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 - projednala a schválila roční uzávěrku hospodaření NADACE SENIO, které předcházelo provedení revize včetně Revizní zprávy,

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Ministerstvo financí schváleno č.j. 283/76 102/2000 a účinností pro účetní jednotky účtující podle účtové osnovy pro nevýdělečné organizace Účetní jednotka doručí: 1x příslušnému finančnímu orgánu Název

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2016 (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Centrum pro bezpečný stát, z.s. IČO Pražská

Více

Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte X

Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte X ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 13 I 2011 IČO: 28274466 Název: Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2011 Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 2938800 Rok: 201 Dne: 19.0201 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav

Více

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00 Název nadřízeného orgánu: Obec Doudleby Název účetní jednotky: Základní škola a Mateřská škola Doudleby Sídlo: Doudleby 2 370 07 České Budějovice Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti:

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Zotavovna Pracov Sídlo: Radimovice u Želče 390 11 Radimovice u Želče Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních

Více

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka 2014 Obsah Účetní závěrka...2 Činnost Místní akční skupiny Šipka v roce 2014 a její zhodnocení...9 Účetní závěrka R O Z V A H A (Kontrola aktiv a pasiv) Číslo

Více

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace.

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace Majetek školy Škola se 1.1.2001 stala příspěvkovou organizací zřízenou

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek le vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky LUNARIA 46365 A K T I V A A Dlouhodobý majetek celkem

Více

Účetní osnova. Tisknuto dne: 05.10.2015 6:47. Stránka 1. demo. Platné v roce 2015. 062 Podíly v účetních jednotkách pod podstatným vlivem

Účetní osnova. Tisknuto dne: 05.10.2015 6:47. Stránka 1. demo. Platné v roce 2015. 062 Podíly v účetních jednotkách pod podstatným vlivem Platné v roce 2015 050 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý majetek 051 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý nehmotný majetek 052 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý hmotný majetek 053 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý

Více

Syntetický účet Hlavní činnost

Syntetický účet Hlavní činnost Účetní uzávěrka - řádná, sestavená k rozvahovému dni 31. prosince 2013 Název účetní jednotky Sídlo účetní jednotky ulice, čp Na Břehu 267 / 1a obec Praha 9 PSČ, pošta 190 00 Česká republika - Česká inspekce

Více

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy ROZVAHA příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 70926271 Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2018 Sídlo účetní

Více

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Mateřská škola Klatovy, Studentská 601, příspěvková organizace, Studentská 601, 339 01 Klatovy 1, Příspěvková organizace, IČ: 60610476 sestavená k 312013 (v

Více

==; , ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací. 12/ Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s.

==; , ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací. 12/ Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. 100.-., o L.:J ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: IČO: Název: 12/2013 274466 Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. řádná r71 Imimořádná O Imezitimní D.typ závěrky označte X ~ Sestavená

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k 31.12.201 ( v celých tisících Kč ) IČO 27129772 Název a sídlo

Více

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013 - Porovnání aktiv a pasiv KEO 8.05a / Uc15s strana : 1 A K T I V A 018 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 129.021,42 129.021,42 152.782,68 019 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek 569.237,00 569.237,00

Více

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ FYZICKÁ OSOBA PRÁVNICKÁ OSOBA Jméno : ČBaS, Zátopkova 100/2, Praha 6, 169 00 Obchodní firma : Příjmení : Rodné příjmení : Titul : Dodatek obchodní firmy : Datum

Více

Směrná účtová osnova pro PO - 2012

Směrná účtová osnova pro PO - 2012 Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Směrná účtová osnova pro PO - 2012 Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 - Software 014 - Ocenitelná práva 015

Více

Poskytovatel ,00

Poskytovatel ,00 1a.1 - rok 2013 Poskytovatel UZ 98008 135 239,20 98071 135 500,00 90001 2 442,78 15319 46 412,80 13234 34053 - akti Multim 39 000,00 34070 150 000,00 34070 34070 50 000,00 Kniha Kunovice v 00020 14004

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 69 69 369 c Arcidiecézní charita Praha 69 369 69 369 69 369 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Arcidiecézní charity Praha za rok 2013 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku ARCIDIECÉZNÍ CHARITY

Více

MÚZO PRAHA /4Q VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Strana: 1/ 1

MÚZO PRAHA /4Q VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Strana: 1/ 1 MÚZO PRAHA - 2012/4Q VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Strana: 1/ 1 ORGANIZACE: 00583600 31.01.2013 15:59 NADŘÍZENÁ ORGANIZACE: OPRO-P35 KAPITOLA: 335 VYKAZOVANÉ OBDOBÍ: Leden - Prosinec 2012 00000

Více

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účty 398, 656, a 659 nejsou ve standardní definici obsaženy a je nutné si do osnovy doplnit na který řádek mají být použity. Čísla v hranatých závorkách jsou

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Příloha č. 1 - Rozvaha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Statutární město Plzeň, 00075370 sestavená (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) 1 2 3 4 Číslo Název

Více

Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek. Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek

Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek. Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Směrná účtová osnova 2013 Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 - Software

Více

Úvod do účetních souvztažností

Úvod do účetních souvztažností Obsah ČÁST I Úvod do účetních souvztažností KAPITOLA 1 Předmět a význam účetnictví...................... 1000 KAPITOLA 2 Regulace účetnictví v České republice.............. 1050 KAPITOLA 3 Harmonizace

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E )

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) Příloha č. 1 k vyhlášce č. 505/2002 Sb. s účinností pro organizační složky státu, státní fondy, územní samosprávné celky a příspěvkové organizace R O Z V A H A ( B I L A N C E ) ( v tis. Kč na dvě desetinná

Více

Kovářov 63 Bankovní spojení: / Kovářov IČO: ID FAČR:

Kovářov 63 Bankovní spojení: / Kovářov IČO: ID FAČR: TJ ZD Kovářov, z.s. Email: tjzdkovarov@seznam.cz Kovářov 63 Bankovní spojení: 641745379/0800 398 55 Kovářov IČO: 48257061 ID FAČR: 314017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna

Více

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE Licence: KULB XCRGUM60 / B60 (14022008 10:52 / 200801281040) ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v

Více

Příloha č. 7 vyhlášky - Směrná účtová osnova

Příloha č. 7 vyhlášky - Směrná účtová osnova Příloha č. 7 vyhlášky - Směrná účtová osnova Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 - Software 014 - Ocenitelná

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu k 31.12.2014 ( v celých tisících Kč ) IČO 27129772 Název a

Více

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet Sídlo: Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 00193976 1-Rozvaha OLÚ BRUTTO KOREKCE NETTO AKTIVA AKTIVA 196 490 078,77 101 763 020,82 94 727 057,95 80 326 081,70 A. Stálá aktiva 180 458 105,97

Více

Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Obsahové vymezení jednotlivých položek Pomocného konsolidačního přehledu je upraveno v 25 až 64 konsolidační vyhlášky státu Rozvaha

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni (v tisících Kč)

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni (v tisících Kč) VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2017 (v tisících Kč) IČ 45770778 Název a sídlo účetní jednotky Česká basketbalová federace z.s. Zátopkova 100/2 160 17 Praha

Více

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2...... 2.... 0... 1... 7........ ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky Nadační fond Cesta proti bolesti IČ v tisících

Více

ROZVAHA (BILANCE) organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kč na dvě desetinná místa) sestavená k 31.12.2009 IČO 00190543 Název nadřízeného

Více

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb174-02.pdf, a 500/2015, viz vyhláška 500-2015.pdf

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb174-02.pdf, a 500/2015, viz vyhláška 500-2015.pdf , který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění dalších předpisů,

Více

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1 Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Přehled nákladů a výnosů A rcidiecézní charity Praha 5 Přehled registrovaných sociálních

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Zotavovna Pracov Sídlo: Radimovice u Želče 390 11 Radimovice u Želče Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k 31.12.2015 ( v celých tisících Kč ) Název a sídlo účetní jednotky Účetní jednotka doručí:

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva...

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva... Obsah Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...................xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek.......................... XVI Předmluva....................................................

Více

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY PŘÍLOHA III USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY Uspořádání a označování položek rozvahy (bilance) Příloha č. 1 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb.,

Více

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 1. Základní údaje 1 1.1. Organizační schéma 2 1.2. Hlavní činnost 3 1.3. Doplňková činnost 3 2. Činnost obecně prospěšné společnosti

Více

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací ROZVAHA BILANCE IČO 00294055 Název účetní jednotky Období Obec Bory 10 / 2009 AKTIVA: Název položky Účet A. Stálá aktiva Pol. Stav k 1. lednu Stav k rozvah. dni 01 106 818 132,09 117 456 374,68 (012) (013)

Více

Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0.... 1... 6.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

Obec Ostružná Ostružná 135, Branná

Obec Ostružná Ostružná 135, Branná Obec Ostružná Ostružná 135, 788 25 Branná Směrnice č. 3/2017 Účtový rozvrh, účetní knihy a náležitosti účetních dokladů IČ: 00636096 Schváleno Zastupitelstvem obce Ostružná dne 18. 1. 2017 usnesením č.

Více

Směrná účtová osnova. Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek

Směrná účtová osnova. Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Příloha č. 7 Směrná účtová osnova Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013

Více

IČO: Rozvaha (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Obec Dolní Hradiště ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ

IČO: Rozvaha (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Obec Dolní Hradiště ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ Rozvaha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI sestavená k 31.12.2016 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení: 31.1.2017 19:56:26 Název účetní jednotky:

Více

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2012 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 Software 014 Ocenitelná práva 015 Povolenky na emise a preferenční limity 018 Drobný dlouhodobý

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0... 1.... 7.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb pdf, a 500/2016, viz vyhláška pdf

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb pdf, a 500/2016, viz vyhláška pdf , který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění dalších předpisů,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST OBSAH ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY 3 ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA 4 ROZVAHA 6 AKTIVA 7 PASIVA 8 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY 9 PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY 11 CHARAKTERISTIKA

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 04/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč )

Více

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014 Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 Software 014 Ocenitelná práva 015 Povolenky na emise a preferenční limity 018 Drobný dlouhodobý

Více

AKTIVA CELKEM 13 998 806,00 9 914 036,60 4 084 769,40 5 687 527,83. A. Stálá aktiva 13 729 259,60 9 914 036,60 3 815 223,00 5 324 187,00

AKTIVA CELKEM 13 998 806,00 9 914 036,60 4 084 769,40 5 687 527,83. A. Stálá aktiva 13 729 259,60 9 914 036,60 3 815 223,00 5 324 187,00 Rozvaha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI sestavená k 31.12.2013 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení: 09.02.2014 15:05:40 Název účetní

Více

Směrná účtová osnova pro obce a svazky obcí od 1. 1. 2014

Směrná účtová osnova pro obce a svazky obcí od 1. 1. 2014 Směrná účtová osnova pro obce a svazky obcí od 1. 1. 2014 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 Software 014 Ocenitelná práva 015 Povolenky na emise a preferenční limity 018 Drobný dlouhodobý nehmotný

Více

Příloha: Zpráva o hospodaření školy za školní rok 2016/2017

Příloha: Zpráva o hospodaření školy za školní rok 2016/2017 Licence: DBJJ XCRGUVXA / VYA (01012016 / 01012016) Příloha: Zpráva o hospodaření školy za školní rok 2016/2017 ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace IČO: 60446218 Název: Sestavená k rozvahovému dni

Více

Rozvaha (bilance) v plném rozsahu 31.12.2014 (v tisících Kč)

Rozvaha (bilance) v plném rozsahu 31.12.2014 (v tisících Kč) Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb., ve znění vyhlášky č. 476/2003 Sb. Rozvaha (bilance) v plném rozsahu 31.12.2014 (v tisících Kč) IČ 27157806 Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní

Více

Licence:D2EX ****** U C R - G O R D I C S O F T W A R E ****** UCRGUM60 06052008 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1

Licence:D2EX ****** U C R - G O R D I C S O F T W A R E ****** UCRGUM60 06052008 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1 ROZVAHA - BILANCE za období : 13/2008 organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kč

Více

Příloha č. 1 - Rozvaha ZÁKLADNí

Příloha č. 1 - Rozvaha ZÁKLADNí MÚZO Praha Sro - PC výkaznictví JASU Datum tisku: 05032012 čas: 1034 Příloha č 1 - Rozvaha ZÁKLADNí IČO: 00057266 Název organizace: Národní filmový archiv Právní forma: příspěvková organizace Sídlo: Malešická

Více

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Priloha_25_vysledovka_rozvaha_zu.xls Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Skutečnost za rok 23 Skutečnost za rok 24 Skutečnost za rok 25 Název položky hlavní hospodářská hlavní hospodářská hlavní

Více

OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. vyhlášky PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Název: Sídlo: Odborný léčebný ústav Jevíčko Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 009976 Předmět činnosti: zdravotnictví sestavená k 0 (v Kč, s přesností

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

IČO: Rozvaha (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Obec Potvorov ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ

IČO: Rozvaha (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Obec Potvorov ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ Rozvaha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI sestavená k 31.12.2018 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení: 6.2.2019 10:18:19 Název účetní jednotky:

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek 0 - Dlouhodobý nehmotný majetek 0 - Zřizovací výdaje 02 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 03 - Software

Více