Zadavatel se omlouvá za zjevnou písařskou chybu správně má v souladu s obvyklou praxí i dobrými mravy být uveden text jedna setina procenta.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadavatel se omlouvá za zjevnou písařskou chybu správně má v souladu s obvyklou praxí i dobrými mravy být uveden text jedna setina procenta."

Transkript

1 Dotaz č. 1: V rámci dokumentu "Příloha č. 4.a Návrh Smlouvy o dílo pro část 1" například: bod je uvedeno: Smluvní strany se dohodly na tom, že v případě porušení termínu předání a převzetí dodaného a implementovaného software podle ustanovení článku III. odst a v případě porušení článku IX. odst Smlouvy Zhotovitelem je Zhotovitel povinen uhradit Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,01% (slovy: jedna desetina procenta) z celkové ceny, kterou je Objednatel podle této smlouvy povinen Zhotoviteli uhradit, a to za každý den prodlení. Uchazeč se domnívá, že v textu několikrát uvedený slovní přepis procentuální částky 0,01% (jedna desetina procenta) je pouze chybný přepis na text z číselného vyjádření a správně je ve všech těchto případech myšleno: 0,01% (jedna setina procenta)? Odpověď na dotaz č. 1: Zadavatel se omlouvá za zjevnou písařskou chybu správně má v souladu s obvyklou praxí i dobrými mravy být uveden text jedna setina procenta. Dotaz č. 2: V rámci dokumentu "Příloha č. 4.a Návrh Smlouvy o dílo pro část 1" je uvedeno: I. Doba a místo plnění 3.1. Smluvní strany se dohodly, že předmět díla bude proveden dle následujícího harmonogramu, a to v následujících termínech ( D označuje den podpisu Smlouvy): Požadované zahájení plnění díla jako celku je bezprostředně po nabytí účinnosti smlouvy o dílo. Závazné ukončení dodání a implementace software jako celku je dd.mm.rrrr. Podpora provozu počítačových programů bude zahájena vždy po předání a převzetí příslušného počítačového programu a bude poskytována po dobu 60 měsíců. Může uchazeč považovat za start podpory provozu, předání předmětu plnění díla? Odpověď na dotaz č. 2: Ano, zadavatel požaduje poskytování podpory provozu ihned při zahájení provozu, tedy po převzetí a předání předmětu díla.

2 Dotaz č. 3: Na několika místech zadávací dokumentace se vyskytuje v části Požadavky na integraci vůči nově poptávaným agendám a systémům požadavek na integraci se skladovou evidencí. Např.: Majetkové agendy (tabulka Požadavky na integraci vůči nově poptávaným agendám a systémům bod. 4., 5., 6. a 7.) Nicméně vy výčtu požadovaných funkcionalit a modulů není žádná část, která by popisovala Vaše požadavky na tuto oblast. Je požadováno tuto funkcionalitu dodat? Pokud ano, jaké jsou funkční požadavky pro tuto oblast? Odpověď na dotaz č. 3: Zadavatel se omlouvá za nejasnost, funkcionalitu integrace na skladovou evidenci není požadováno dodat. Dotaz č. 4 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.1 v bodě 18 zadavatel uvádí požadavek Integrace mezi jednotlivými součástmi řešení SYSTÉMU bude realizována on line / synchronizace v reálném čase.. Umožní Zadavatel dílčí plnění těchto komunikací případnou asynchronní metodou, tzn., že třeba jedna služba v rámci synchronní on-line komunikace bude na principu asynchronní, a to pro zajištění efektivnější práce pro uživatele systému? Odpověď na dotaz č. 4: Požadavek na on line / synchronizaci v reálném čase se z podstaty věci týká bezvýhradně systémů nabízených v rámci nabídky a komunikace se systémy 3. stran pouze v případě, že tyto systémy takovou komunikaci umožňují. Dotaz č. 5 Zadavatel V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole v bodě 14 zadavatel požaduje On-line integrace vůči systému IS POLIXIS (výrobce Marbes consulting s.r.o.) v oblastech: - vydaných a povolených záborů, - informace o zaplacení záboru.. Uchazeč se domnívá, že záměrem zadavatele je zajistit možnost kontroly povolených záborů policistům MP v terénu. Pokud je tento předpoklad správný, je možné splnit tento požadavek

3 zadavatele prostřednictvím aplikace, která bude k dispozici i pro mobilní zařízení a bude součástí řešení modulu silniční hospodářství? Odpověď na dotaz č. 5: Ano, tazatel se domnívá správně a zadavatel nepředepisuje žádný požadavek, který by bránil tazatelem navrhovanému řešení. Dotaz č. 6 V rámci dokumentu " Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b uchazeč žádá o vyjasnění rozporů mezi požadavky na dodání multilicence pro oblast Finance (Účetnictví) uvedenými v kapitole Finance (Účetnictví) v bodě 71 a 72 a požadavkem na dodání konkrétního počtu licencí pro oblast Účetnictví uvedenému v tabulce kapitoly 6.2 Dodávka licencí. Je pro tuto oblast postačující dodání konkrétního počtu licencí dle kapitoly 6.2 (tj. 5 licencí respektive licence pro maximálně 4 současně pracující uživatele)? Odpověď na dotaz č. 6: Ano, pro tuto oblast je postačující dodání konkrétního počtu licencí dle kapitoly 6.2. Dotaz č. 7 V rámci dokumentu " Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b uchazeč žádá o vyjasnění rozporů mezi požadavkem na dodání multilicence pro oblast Pokladna uvedeným v kapitole Pokladna v bodě 13 a požadavkem na dodání konkrétního počtu licencí pro oblast Pokladna uvedenému v tabulce kapitoly 6.2 Dodávka licencí. Je pro tuto oblast postačující dodání konkrétního počtu licencí dle kapitoly 6.2 (tj. 5 licencí respektive licence pro maximálně 3 současně pracující uživatele)? Odpověď na dotaz č. 7: Ano, pro toto řešení je postačující počet licencí uvedených v kapitole 6.2 Dodávka licencí. Dotaz č. 8 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" v kapitole v bodě č. 23 je uveden požadavek na využití stávajících čteček čárového kódu pro inventarizaci majetku. Uchazeč žádá specifikaci těchto zařízení, typ, operační systém, způsob komunikace (wi-fi, kabel, atd...)

4 Odpověď na dotaz č. 8: Zadavatel upřesňuje - používané čtečky v počtu 2 kusů jsou: Model: Datalogic Memor, Operační systém: Windows CE pro 5.0, Komunikační rozhaní: USB 2.0 Zadavatel připouští možnost, že dodavatel v rámci své nabídky nabídne jím preferované čtečky, pokud usoudí, že není schopen stávající čtečky pro jím nabízené řešení napojit. Dotaz č. 9 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1", kapitola 7 - Fáze B - Servisní podpora SYSTÉMU, SLA uvádíte souhrn služeb individuálně definované, přičemž: a. chápe uchazeč správně, že součástí plnění, tj. i nabídkové ceny dle této kapitoly, je zajištění udržitelnosti za rozhraní jak nových systémů, tak stávajících dodavatelů požadovaných touto ZD? b. chápe uchazeč správně, že plnění dle bodu 20 předmětné tabulky pokrývá alokované lidské zdroje (96 člověkohodin) na období jednoho roku pro službu Helpdesk, hotline, instalace nových verzí, metodické a konzultační služby, přičemž tyto služby budou vykonávány na základě pokynu zástupců Zadavatele? Odpověď na dotaz č. 9: a. ano, uchazeč toto chápe správně b. ano, uchazeč toto chápe správně Dotaz č. 10 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1", odstavec 6.2 (Licence) uvádíte souhrn požadavků na dodávku licencí. Prosíme o bližší vysvětlení následujících licenčních podmínek ve vztahu k čerpání disponibilních licencí: a. chápe uchazeč správně, že v případě, kde je uveden požadavek na multilicenci, přičemž je zároveň stanoven minimální počet aktuálně přihlášených uživatelů dle stávající organizační struktury, je uchazeč povinen kdykoliv v průběhu trvání smluvních závazků (smlouva o dílo, servisní smlouva) povinen Zadavateli poskytnout takový počet licencí, který Zadavatele stanoví? A to i vč. všech podpůrných licencí bez případných dalších investičních nákladů pro Zadavatele? b. chápe uchazeč správně, že předmětné licence uvažuje Zadavatel poskytnout i případným zřizovaným organizacím města?

5 Odpověď na dotaz č. 10: a. ano, uchazeč toto chápe správně b. ano, uchazeč toto chápe správně Dotaz č.11 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1", se hovoří o povinnosti integrovat se na stávající systémy města. Na základě této informace jsme oslovili vyjmenované stávající dodavatele s prosbou o zajištění součinnosti, tj. o definici ceny licencí, implementačních prací a servisní podpory po dobu udržitelnosti. Prosíme o zodpovězení následujících dotazů: a. má uchazeč někde v rámci nabídky definovat předmětné náklady za stávající dodavatele v rámci samostatné podrobné kalkulace, nebo Zadavateli postačí vyplnění požadované tabulky? b. chápe uchazeč správně, že v rámci Přílohy č. 3 c Položkový rozpočet, má do řádku 8 (resp. 9) uvést kompletní hodnotu součtu všech nákladů na provoz předmětu plnění v době 12 měsíců (resp. 60 měsíců)? Odpověď na dotaz č. 11: a. Stačí vyplnění požadované tabulky b. ano, uchazeč toto chápe správně Dotaz č. 12 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1", se hovoří o agendě Stavební úřad vč. územního plánování. Chápe uchazeč správně následující skutečnosti: - předmětná agenda bude koncipovaná jako procesní framework, v rámci kterého bude možné mj. vykonávat příslušné agendy bez nutnosti přeskakování mezi jednotlivými moduly. Chápe tedy uchazeč správně, že v případě tzv. kumulované funkce, kdy referent vykonává více rolí, bude pracovat pouze v jedné agendě, tzn. Zadavatel neumožňuje dodání několika modulů, které by znamenaly přeskakování mezi jednotlivými moduly? Odpověď na dotaz č. 12: Ano, uchazeč toto chápe správně Dotaz č. 13 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.7 bod 13 popis využití klientů Chápe uchazeč správně tento bod jako možnost využít tenkého klienta nebo tlustého klienta případně obou?

6 Odpověď na dotaz č. 13: Ano, všechny varianty jsou možné. Dotaz č. 14 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.1 bod 30 Pohledy nad daty (výsledky hledání, základní pohledy, atd.) lze seskupovat, filtrovat, třídit, součtovat a vyhledávat dle různých uživatelsky zvolených kritérií, minimálně dle používaných účetních dimenzí, datum, částky, klíčová slova nebo části výrazů, následné součtování vybraných záznamů a tisk nebo export ve formátech PDF, XLS, Word. Zvolený filtr se vytiskne v zápatí sestavy. Trvá zadavatel striktně na požadavku: zvolený filtr se vytiskne v zápatí sestavy? Např. u nového filtru vytvořeného nově aktuálním uživatelem není možné přidělovat automaticky název filtru a tisknout jej do zápatí. Odpověď na dotaz č. 14: Zadavatel netrvá na požadavku tisku názvu filtru do zápatí. Dotaz č. 15 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.2 Veřejná část portálu občana bod 7 Veřejná část definuje a zpřístupní obecné rozhraní pro zveřejňování dat z libovolné aplikace v rámci IS úřadu, přičemž licence konektorů je součástí ceny licence portálu vč. udržovacího poplatku. Chápe uchazeč správně, že jako součást dodávky zadavatel požaduje takovou licenci portálu, aby licence portálu umožňovala připojení libovolného počtu aplikací třetích stran, tj. aby kvůli připojení další aplikace třetí strany nebylo již nutné dokupovat žádnou licenci portálu? Odpověď na dotaz č. 15: Ano, uchazeč toto chápe správně Dotaz č. 16 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.1 bod 10 Logování operací všechny kroky a operace prováděné v systému jsou ukládány, a je možné je zpětně dohledat / vyhledat a za konkrétního uživatele v daném období, tak za danou oblast / modul v daném období. Uchazeč se domnívá, že nedává smysl logování každého kliknutí myší uživatelem, neboť by takové logy byly nepřehledné a jejich vypovídající hodnota velmi malá.

7 Chápe uchazeč správně, že záměrem zadavatele je logování nikoli každého kliknutí, ale logování práce uživatelů v tom smyslu, že se mu jedná o možnost dohledat, kdo určitá data pořídil či modifikoval a především logování přístupu k citlivým či osobním datům? Odpověď na dotaz č. 16: Ano, uchazeč toto chápe správně. Dotaz č. 17 V rámci dokumentu "Technická specifikace pro část 1" příloha č. 3.b v kapitole 5.1 bod 8 Tiskové sestavy musí být uživatelsky modifikovatelné musí být umožněno měnit umístění jednotlivých objektů, vkládání objektů (typicky logo města, rámečky, popisná pole atd.), nastavit typ písma (font) a jeho velikost, a to i různě v rámci jedné výstupní sestavy, nastavit velikost sestavy (např. A4, obálka atd.) a tiskové okraje. Vysvětluje si uchazeč správně, že tuto funkčnost splní variabilním nastavením jednotlivých filtrů hodnot a následným exportem v prezentačních aplikacích (např.: word, excel )? Odpověď na dotaz č. 17: Ano, uchazeč toto chápe správně. Dálší upřesnění nad rámec přijatých dotazů: Zadavatel upozorňuje na zjevnou písařskou chybu v kapitole v tabulce požadavků na oblast pokladna a v bodě 14 vypouští slovní spojení elektronické spisové služby.

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5 název zakázky: Vývoj interaktivního prostředí pro tvorbu, modifikaci a hodnocení ŠVP, implementaci metodik hodnocení a platformy pro vzdělávání číslo zakázky: 46/12/51 ev. č. dle Věstníku veřejných zakázek:

Více

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby V Opavě dne 17.6.2016 Doplňující informace č. 1 Akce : Dodávka telekomunikačních služeb pro Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost Dodatečné informace k ZD Dotaz č. 1 K bodu 5.1.1. SERVER DATOVÉHO CENTRA Můžete potvrdit, že pro dodávku 1 ks nového blade serveru bude

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Jednající: Zdeněk Růžička, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby 1. Z obsahu zadávací dokumentace (výzvy) vyplývá, že součástí požadovaného plnění je rovněž servisní

Více

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II.

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Veřejná zakázka Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Ev.č.: Z2017-032460 Zadavatel veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí se sídlem Na

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Dodatečné dotazy Veřejná zakázka Processing datových zpráv Portálu ZP a důvěryhodné úložiště datových zpráv Portálu ZP pro VoZP ČR (VZ 60064418) dodatečné dotazy V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme

Více

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ Příloha č. 1 Systém webových stránek města Česká Lípa I. Vymezení předmětu VZ 1. Vytvoření grafického návrhu stránek Součástí realizace veřejné zakázky bude vytvoření grafického návrhu vizuálního vzhledu

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky pod Radhoštěm Výzva k podání nabídky V souladu se Směrnicí ředitele školy č. 21 k zadávání zakázek malého rozsahu, která upravuje zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrového řízení pro zakázku na grantový projekt ESF reg. č. projektu: CZ.1.07/3.2.07/02.0086 Název projektu: Inovace ve vzdělávání jako podpůrný prvek rozšíření lektorských dovedností

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č.1

DODATEČNÁ INFORMACE Č.1 DODATEČNÁ INFORMACE Č.1 Ve výzvě se na straně 3 mění v kapitole 4. Obsahové členění nabídky znění bodu 4.7. Původní znění: 4.7. Specifikaci předmětu zakázky definované v příloze č. 6 této Výzvy (dle formuláře

Více

Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II.

Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II. Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Dodávka základního SW pro projekt DMVS PK Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II. Zadávací dokumentace výběrového řízení: "Dodávka základního SW pro

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Školní statek, Humpolec, Dusilov 384, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, podmínky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č.1 výzvy Technická dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Obsah Technická dokumentace... 1 Předmět zadání k podání cenové nabídky:... 3 Dodávka a služby budou zahrnovat:... 3 Specifikace

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.08 2.09 (25.1.2017 do 17.2.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví EET Allegro nově podporuje zasílání příjmů do registru EET. Kompletní popis implementace a obsluhy je popsán

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí.

Výzva k podání nabídky. Meziříčí. Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA 2016-2022 Obsah a) Informace o druhu a předmětu zakázky... 2 b) Identifikační

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: PhDr. Karlem Vítem, PhD., ředitelem

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/001561/2016 5. 8. 2016 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Dodávka a

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 003/PJ/OVZ/2017 dne: 30.01.2017 Věc: Vysvětlení/Změna zadávací dokumentace č. 1 K podlimitní veřejné zakázce

Více

Zadávací dokumentace pro dodávku v rámci projektu OPPK Oblast podpory 3.3 Rozvoj malých a středních podniků. Název zakázky: dodávka ICT

Zadávací dokumentace pro dodávku v rámci projektu OPPK Oblast podpory 3.3 Rozvoj malých a středních podniků. Název zakázky: dodávka ICT Zadávací dokumentace pro dodávku v rámci projektu OPPK Oblast podpory 3.3 Rozvoj malých a středních podniků Název zakázky: dodávka ICT Zadavatel: D-tisk, spol. s r.o. 1 1. Obsah 1. Obsah...2 2. Zadávací

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT OBSAH Úvod... 4 Developerský projekt... 5 Seznam developerských projektů... 5 Základní údaje... 6 Popis... 7 Technické detaily... 8 Reality... 11 Foto... 13 Obchodní případ...

Více

Dodávka a implementace Systému pro správu, řízení a monitoring identit (IDM)

Dodávka a implementace Systému pro správu, řízení a monitoring identit (IDM) Statutární město Hradec Králové Dodávka a implementace Systému pro správu, řízení a monitoring identit (IDM) Předmětem veřejné zakázky je dodávka, implementace a technická podpora Systému pro správu, řízení

Více

Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1

Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Sekce ekonomiky Odbor veřejných zakázek a právních služeb Č. j.: 61621/14/7300-40175-050225 Vyřizuje: Bc. Jana Šrámková Tel.: 29685 4416 E-mail:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008, CZ.1.07/1.1.24/01.0064,

Více

Veřejná zakázka: Prevence chyb rizikových projektů podpořených z evropských fondů DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 5

Veřejná zakázka: Prevence chyb rizikových projektů podpořených z evropských fondů DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 5 Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem Praha 1, Staroměstské nám. 6, PSČ: 110 15 IČ: 660 02 222 Zastoupen: Ing. Vítem Šumpelou ředitelem Odboru řízení a koordinace NSRR Veřejná

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

CZ /0.0/0.0/15_014/

CZ /0.0/0.0/15_014/ 1) Identifikace zadavatele Název: ELISABETH PHARMACON, spol. s r. o. Sídlo: náměstí Svobody 87/18, 602 00 Brno IČ: 26258412 DIČ: CZ26258412 Zástupce: Petr Čermák, Finanční ředitel (CFO) adresa profilu

Více

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená ve smyslu ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění (dále jen občanský

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Verso minulost, současnost a budoucnost

Verso minulost, současnost a budoucnost Verso minulost, současnost a budoucnost Aleš Drábek Ing. Petr Štěpánovský 25.4.2012 Třešť Odbor informačních systémů OIS 1 Obsah prezentace Včasné rozpočtové varování Úpravy ve verzi 3.9 a 4.0 CP, Workflow

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

Příloha č. 1. Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM)

Příloha č. 1. Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM) Příloha č. 1 Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM) Nabídka musí zahrnovat následující prvky: Návrh architektury softwaru; Vývoj softwaru a realizaci služeb rozhraní

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ IČ:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ IČ: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Vytvoření orientačně informačního systému Jesenická magistrála zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Evropská unie Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV adresa: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov IČ: 00266027 tel.: 476 767 600; fax: 476 767 601 zastoupené starostou města Mgr. Milanem

Více

dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor informatiky Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 60703/2011 P. Pavlinec / 564 602 114

Více

Dodatečné informace č. 5

Dodatečné informace č. 5 Dodatečné informace č. 5 Název veřejné zakázky: Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému Státní pokladny (IISSP) pro období 1. 10. 2015 31. 12. 2017 Uveřejněna: Ve Věstníku veřejných

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 AGENDA definice IS, zavedení pojmů možnosti a rozdělení typická struktura technologie nasazení praktická ukázka

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 ze dne 24. 3. 2015 k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Příručka SAP Business One 2007A, 8.8

Příručka SAP Business One 2007A, 8.8 Příručka SAP Business One 2007A, 8.8 Add-On Přiznání k DPH Verze dokumentu: 1.6 - RM 1.11.2010 Od verze SBO: 2007A SP00 PL46, 8.8 PL00 INFORIS s.r.o. Filipovská 73 tel: (+420) 381 257 133 CZ - 390 01 Tábor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Dodávka technického vybavení pro projekt Inteligentní budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele České vysoké

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

Zprovoznění vybraných částí systému PROXIO pro zefektivnění vnitřních procesů odboru dopravy ÚMČ Praha 8

Zprovoznění vybraných částí systému PROXIO pro zefektivnění vnitřních procesů odboru dopravy ÚMČ Praha 8 PŘÍLOHA Č. 1: Specifikace předmětu plnění SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZPROVOZNĚNÍ VYBRANÝCH ČÁSTÍ SYSTÉMU PROXIO PRO ZEFEKTIVNĚNÍ VNITŘNÍCH PROCESŮ ODBORU DOPRAVY ÚMČ PRAHA 8" 1. Stávající

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1. FORMULÁŘOVÉ ŘEŠENÍ PRO OBĚH ELEKTRONICKÝCH DOKUMENTŮ ÚŘADU

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1. FORMULÁŘOVÉ ŘEŠENÍ PRO OBĚH ELEKTRONICKÝCH DOKUMENTŮ ÚŘADU TECHNICKÁ SPECIFIKACE Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Konsolidace IT a nové služby TC ORP Boskovice Implementace nových služeb TC ORP Boskovice - Dílčí část 1 implementace a zprovoznění formulářové

Více

PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS)

PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS) PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS) VERZE: finální DATUM: 6.9. 2013 1 ÚVOD Popis reportů potřebných pro sledování

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: 11. 4. 2012 Název programu: Registrační číslo projektu:

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění

Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění Nástroje pro poskytování součinnosti 1.1 Help desk Poskytovatel vytvoří a zajistí službu pro hlášení vad/požadavků/připomínek (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU 1. Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídlo: Na Slovance 1999/2, 182 21 Praha 8 Identifikační číslo:

Více

Dodatečné informace č. VIII k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. VIII k zadávacím podmínkám Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 123762/2014 Sp. zn.: S-JMK Vyřizuje: Megová Telefon: 541 651 338 Počet listů: 8 Počet příloh/listů : 0/0 Datum: 29.

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace Allegro fakturace Obsahuje evidenci faktur vydaných i přijatých a stejně tak zálohových faktur vydaných i přijatých. Ačkoli je modul z praktických důvodů veden jako samostatný celek, jeho úzká provázanost

Více