MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku Písek dne : MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková, vedoucí odboru Jana Adamová, oddělení majetku a veřejných zakázek

2 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. VI/454 v objektu čp. 454, V Portyči v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje změnu nájemce prostor sloužících k podnikání č. VI/454 v objektu čp. 454, V Portyči v Písku o výměře 274 m 2 z nájemce na společnost APBA s.r.o., se sídlem Písek, V Portyči 472, IČO , zast. jednatelem společnosti p. Tran Dinh An za podmínky, že žadatel bude ručit za případné dluhy společnosti APBA s.r.o. formou bianko směnky. V kladném případě pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu prostor sloužících k podnikání a Smlouvy o vyplnění biankosměnky a o udělení oprávnění směnečného věřitele vyplnit směnku. Důvodová zpráva: Současný nájemce nebytových prostor v objektu čp. 454, V Portyči v Písku o výměře 274 m 2 (prodejna potravin), žádá o převod nájemní smlouvy na společnost APBA s.r.o., se sídlem Písek, V Portyči 472, IČO , zast. jednatelem společnosti p. Tran Dinh An. Účel nájmu zůstane zachován. Stávající smlouva ze dne je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 800 Kč/m 2 /rok dle usnesení rady města č. 603/14 ze dne Záměr města na změnu nájemce nebytových prostor byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů - k záměru nepřišly připomínky. Žadatel ani spol. APBA s.r.o. nemají dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: nemá námitek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují schválit změnu nájemce, pokud stávající nájemce bude ručit formou bianko směnky za případné dluhy této právnické osoby vůči městu (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle usnesení rady města č. 603/14 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 2 (celkem 25)

3 2) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1954, Truhlářská ul. v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1954, Truhlářská ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 17 m 2 pro žadatele za účelem skladu na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 /rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Důvodová zpráva: Dne byl zveřejněn na úřední desce na dobu 30 dnů návrh na pronájem volného prostoru, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 17 m 2 v objektu čp. 1954, Truhlářská ul. v Písku. V daném termínu přišla žádost žadatele, který by výše uvedený prostor využíval jako sklad. (Pozn. p. Hesoun v domě bydlí). Dle koeficientu cenové mapy a účelu využití činí nájemné 200 Kč m 2 /rok. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: nemá námitek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují schválit pronájem výše uvedeného prostoru za cenu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 3 (celkem 25)

4 3) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1962, Budějovická ul. v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1962, Budějovická ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 725/1 v k ú. Písek o výměře 149 m 2 pro Oblastní charitu Písek, se sídlem Písek, Bakaláře 43/6, IČO za účelem rozšíření stávajících prostor organizace o zázemí terénní pečovatelské, ošetřovatelské a hospicové služby, za podmínky zajištění řádné rekolaudace prostoru na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 300 Kč/m 2 /rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Důvodová zpráva: Dne byl zveřejněn na úřední desce na dobu 30 dnů návrh na pronájem volného prostoru, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 725/1 v k. ú. Písek o výměře 149 m 2 v objektu čp. 1962, Budějovická ul. v Písku. V daném termínu přišla žádost Oblastní charity Písek, se sídlem Písek, Bakaláře 43/6, IČO za účelem rozšíření stávajících prostor organizace o zázemí terénní pečovatelské, ošetřovatelské a hospicové služby. Žádost je přílohou materiálu. Dle koeficientu cenové mapy a účelu využití činí nájemné 300 Kč m 2 /rok. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: nemá námitek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují schválit pronájem výše uvedeného prostoru za cenu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Žádost žadatele stránka 4 (celkem 25)

5 stránka 5 (celkem 25)

6 stránka 6 (celkem 25)

7 4) Informace o investicích v areálu Purkratice společnost B a K production, s. r. o. Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje předložený materiál týkající se informace společnosti B a K production, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Purkratice 18, ve věci realizace investic v areálu Purkratice. Důvodová zpráva: Společnost B a K production, s. r. o. (nájemce areálu Purkratice) předkládá radě města Písku na základě uzavřené smlouvy o koupi najaté věci ze dne (čl. V. odst. 2 viz. uvedeno níže) informaci o realizaci investic v areálu Purkratice. Nájemci se zavazují investovat do údržby, ostrahy, oprav a rekonstrukcí nemovitostí specifikovaných v článku I. této smlouvy roční částku 1 mil. Kč (slovy: jedenmilionkorun českých), přičemž v případě, že v jednom kalendářním roce takto proinvestují částku vyšší než 1 mil. Kč, mají právo částku nad 1 mil. Kč započítat v kterémkoliv jiném roce trvání nájmu. K umožnění získání finančních prostředků na investice do budov a zařízení areálu souhlasí pronajímatel s tím, aby budovy, případně pozemky, v areálu sloužily jako zástava za půjčku pro nájemce na tyto investice. Pronajímatel má právo si ověřit, že takto získané finanční prostředky použil nájemce pouze na investice do pronajatého areálu. V případě, že některá nemovitost bude svým stavebním stavem a projektovým účelem užívání bránit nájemci ve využívání pro účely nájmu sjednaného touto smlouvou, souhlasí pronajímatel s rekonstrukcí a případnou změnou užívání spojenou s touto rekonstrukcí. Nájemce bude každoročně informovat o zamýšlených i realizovaných investicích, včetně jejich výše, radu pronajímatele. Realizované investice - celkem investováno v roce ,- Kč Plánované investice - pro rok 2014 až 2020 cca ,- Kč Podrobný přehled investic je přílohou tohoto materiálu. Součástí přehledu jsou zároveň informace o plnění závazku plynoucích z čl. VII. shora uvedené smlouvy. Znění čl. VII.: Nájemci se zavazují obsahově dodržet nabídku učiněnou v rámci výběrového řízení na využití areálu, kterou podal dne a která tvoří přílohu č. III. této smlouvy. Zejména se zavazují nejpozději do vytvořit minimálně 19 pracovních míst a tato pracovní místa udržet, nejméně po dobu tří let. Za účelem plnění tohoto závazku umožní nájemci pronajímateli nahlédnout do evidence zaměstnanců, příp. registru úřadu práce, či evidence plac. daní a zdravotního a sociálního pojištění za své zaměstnance. Společnost B a K production, s. r. o. nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují vzít předložené informace na vědomí a schválit předložený materiál (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. stránka 7 (celkem 25)

8 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Neveřejné stránka 8 (celkem 25)

9 5) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem prostoru kanceláře s kuchyňkou č o výměře 32,5 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC, sloužícího k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, pro žadatelku za účelem výuky anglického jazyka na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Důvodová zpráva: Žadatelka žádá o pronájem volných prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, za účelem výuky anglického jazyka. Jedná se o pronájem kanceláře s kuchyňkou č o výměře 32,5 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC. Koeficient cenové mapy pro tuto lokalitu a účel využití činí 1.000,- Kč/m 2 a rok. Záměr města na pronájem nebytových prostor pro žadatelku byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů - k záměru nepřišly připomínky. Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro žadatelku za cenu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 9 (celkem 25)

10 6) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. rozšíření výměry pronajatých nebytových prostor v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku pro nájemce MONETA Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, Praha 4, IČO a to o místnost č o výměře 79,4 m 2 + poměrné části společ. prostor za Kč/m 2 /rok na dobu určitou do a pověřuje starostku města podpisem dodatku k nájemní smlouvě ze dne , 2. snížení výměry pronajatých nebytových prostor v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku pro nájemce a to o místnost č o výměře 79,4 m2 + poměrné části společ. prostor a pověřuje starostku města podpisem dodatku k nájemní smlouvě ze dne Důvodová zpráva: Stávající nájemce nebytových prostor v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, MONETA Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, Praha 4, IČO , žádá o rozšíření pronájmu o místnost č o výměře 79,4 m 2, kterou na základě nájemní smlouvy ze dne užívá jiný nájemce, za účelem kanceláře pro poskytování služeb dárkových, cestovních a informační v péči o zdraví za nájemné ve výši Kč/m 2 /rok. Stávající nájemce souhlasí se snížením výměry. Navrhovaná výše nájemného činí Kč/m 2 /rok. Tento záměr byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů bez připomínek. Stávající nájemní smlouva ze dne vč. dodatků č. 1 4 je uzavřena na dobu určitou do , za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok. Stávající nájemné činí Kč/rok 161,3 m 2. Výše nájemného dle koeficientu cenové mapy pro tuto lokalitu činí Kč/m 2 a rok. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují formou dodatku schválit zvýšení výměry pro žadatele o místnost č za navrhovanou cenu, tj Kč/m 2 /rok a zároveň schválit snížení výměry formou dodatku pro stávajícího nájemce (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle usnesení rady města č. 140/08 ze dne stránka 10 (celkem 25)

11 Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 11 (celkem 25)

12 7) Žádost o snížení nájmu za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 155, 156, Putimská ulice v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje snížení nájmu na 200 Kč/m 2 a rok za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 155, 156, Putimská ul. v Písku, pro nájemce Dům dětí a mládeže, Švantlova 2394, Písek, IČO V kladném případě pověřuje odbor SM zveřejněním záměru města na snížení nájemného na úřední desku na dobu 15 dnů a nebudou-li žádné připomínky, pověřuje starostku města podpisem dodatku k nájemní smlouvě ze dne Důvodová zpráva: Stávající nájemce části nebyt. prostor o výměře 231,92 m 2 v objektu čp. 155, 156, Putimská ul. v Písku, opětovně žádá o snížení nájemného ze 400 Kč/m 2 /rok na 200 Kč/m 2 /rok. Pozn. Nájemce již žádal o snížení nájemného v minulém roce, rada města dne , č. usnesení 275/16 snížení nájmu na 200 Kč/m 2 a rok neschválila. Stávající nájemní smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za roční nájemné Kč, tj. 400 Kč/m 2 /rok dle usnesení rady města č. 140/08 ze dne Pozn. koeficient cenové mapy pro tuto lokalitu činí 800 Kč/m 2 /rok. Nájemce nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Nedoporučují snížení ročního nájemného, neboť ani současná cena ve výši 400 Kč/m 2 /rok neodpovídá koeficientu cenové mapy pro tuto lokalitu (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Dle usnesení rady města č. 140/08 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Žádost nájemce stránka 12 (celkem 25)

13 stránka 13 (celkem 25)

14 8) Žádost o povolení podnájmu Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje podnájem části prostor sloužících k podnikání č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne nájemce pro podnájemce za účelem provozování masáží a zdravotního cvičení. Důvodová zpráva: Stávající nájemce nebyt. prostoru č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku o výměře 57,5 m 2 (masáže a zdravotní cvičení), žádá o povolení podnájmu části nebyt. prostoru pro pí podnájemce za účelem provozování masáží a zdravotního cvičení. Smlouva o nájmu prostor sloužících k podnikání ze dne je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 800 Kč/m 2 a rok na základě usnesení rady města č. 886/13 ze dne Žadatelé nemají dluh vůči městu Písku. Povolení podnájmu nepodléhá zveřejnění na úřední desce. Stanovisko DBS města Písku: nemá námitek. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují podnájem schválit (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Způsob určení ceny: Na základě usnesení rady města č. 886/13 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 14 (celkem 25)

15 9) Schválení Smlouvy o umístění veřejné komunikační sítě Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření Smlouvy o umístění veřejné komunikační sítě mezi stranami: Martin Brož, IČO: , DIČ: CZ , Písek Budějovické předměstí, Pažoutova 2603 (jako Oprávněný ) a Město Písek, se sídlem Velké náměstí 114, Písek, IČO: (jako Povinný ) v předloženém znění. Důvodová zpráva: Martin Brož, IČO: , DIČ: CZ , Písek Budějovické předměstí, Pažoutova 2603 žádá o uzavření Smlouvy o umístění veřejné komunikační sítě v budově č. p. 1468, která je součástí pozemku KN st a č. p. 1467, která je součástí pozemku KN st vše nábřeží 1. máje, Písek v k. ú. Písek, za jednorázovou náhradu ve výši 5 tis. Kč / budova. K jednorázové náhradě bude připočtena daň z přidané hodnoty ve výši stanovené platným právním předpisem. Tato žádost souvisí s projektovanou výstavbou optické sítě v ulici nábřeží 1. máje, navazuje na předešlé etapy a pokračuje se zavedením vysokorychlostního internetu a s tím souvisejících služeb na další objekty města Písku. V současné době pokračuje dobudování optické sítě, avšak někteří obyvatelé předmětných domů požadují poskytování elektronických služeb již v současnosti. Z tohoto důvodu fa Martin Brož nabízí využití již opuštěného anténního stožáru pro přijímací jednotku a následné rozvody k bytovým jednotkám bez zásahů do vnitřních omítek domů (viz podrobný popis záměru instalace, příloha č. 2) pro zajištění elektronických služeb k potencionálním účastníkům. Celé zařízení je napájeno od samotných účastníků, není odebírána el. energie ze společných prostor. Podrobnější popis umístění v budově + fotodokumentace trasy je uvedena v příloze č. 2. Umístění veřejné komunikační sítě nepodléhá zveřejnění na úřední desce. Martin Brož, IČO: nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: doporučuje smlouvu v předloženém znění schválit. Doporučení předkladatele a zpracovatele: Doporučují schválit výše uvedenou smlouvu v předloženém znění (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Vztah ke strategickému a územnímu plánu: stránka 15 (celkem 25)

16 Přílohy: Příloha č. 1 žádost žadatele Příloha č. 2 návrh smlouvy vč. popisu umístění v budovách stránka 16 (celkem 25)

17 Příloha č. 1 stránka 17 (celkem 25)

18 Příloha č. 2 Smlouva o umístění veřejné komunikační sítě kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen občanský zákoník ) a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) 1. Martin Brož se sídlem Pažoutova 2603, Písek Budějovické předměstí, IČO: DIČ: CZ bankovní spojení: jako oprávněný (dále jen Oprávněný ) a 2. Město Písek sídlo: Velké náměstí 114, Písek IČO: DIČ: CZ zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou bankovní spojení: Komerční banka, a.s. pobočka Písek číslo účtu: /0100 (bankovní spojení a číslo účtu dále jen Oznámený účet ) jako povinný (dále jen Povinný ) (oba též jako Smluvní strana nebo Smluvní strany ), všichni účastníci a jejich oprávnění zástupci dle vlastního prohlášení plně způsobilí k právnímu jednání takto: I. 1. Oprávněný je oprávněn vykonávat komunikační činnosti ve smyslu ustanovení 7 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších předpisů. 2. Povinnému náleží: - vlastnické právo k pozemku parc. č. st. KN 2292, v obci Písek, zapsanému na LV č. 1, k. ú. Písek, vedeném Katastrálním úřadem pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek. Povinný prohlašuje, že je vlastníkem pozemku p.č. st. KN 2292, jehož součástí je budova č. p. 1468, na adrese Písek, nábřeží 1. máje (dále jen Pozemek ), a že Povinný je oprávněn Pozemek zatížit ve prospěch Oprávněného, a že Pozemek není zatížen takovým způsobem, který by bránil jeho řádnému užívání Oprávněným dle této smlouvy. - vlastnické právo k pozemku parc. č. st. KN 2293, v obci Písek, zapsanému na LV č. 1, k. ú. Písek, vedeném Katastrálním úřadem pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek. stránka 18 (celkem 25)

19 Povinný prohlašuje, že je vlastníkem pozemku p.č. st. KN 2293, jehož součástí je budova č. p. 1467, na adrese Písek, nábřeží 1. máje (dále jen Pozemek ), a že Povinný je oprávněn Pozemek zatížit ve prospěch Oprávněného, a že Pozemek není zatížen takovým způsobem, který by bránil jeho řádnému užívání Oprávněným dle této smlouvy. 3. Pro účely této smlouvy se rozumí: - vnitřním komunikačním vedením veřejné komunikační sítě je UTP kabel vedený do společných prostor v chránicí trubce a ukončení v datovém uzamykatelném rozvaděči ve společných prostorách domu. Jednotlivé bytové přípojky budou následně vedeny ve stávajících prostupech. 4. Oprávněný je investorem stavby pod označením Bytové domy nábřeží 1. máje Písek (dále jen Stavba ) v jejímž rámci bude umístěno: - v budovách č.p. 1468, 1467, vnitřní komunikační vedení veřejné komunikační sítě, koncový bod veřejné komunikační sítě (dále jen Vnitřní komunikační vedení ). Vnitřní komunikační vedení, které bude v budově č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku umístěno, bude ve výlučném vlastnictví Oprávněného. II. Smluvní strany se dohodly, že Povinný umožní Oprávněnému zřídit, provozovat, udržovat a opravovat Vnitřní komunikační vedení v budově č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku, jakož i provádět na Vnitřním komunikačním vedení úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti. Poloha umístění Vnitřního komunikačního vedení v budově č.p. 1468,1467,která je součástí Pozemku je vyznačena (specifikována) v Popisu umístění Vnitřního komunikačního vedení, který je přílohou a nedílnou součástí této smlouvy. III. 1. Smluvní strany se dohodly, že za omezení vlastnického práva dle čl. II. této smlouvy Oprávněný poskytne Povinnému jednorázovou náhradu ve výši 5.000,- Kč, slovy: pěttisíc korun českých za jednu budovu tj. 2 budovy x 5.000,-, celkem ,- Kč, slovy desettisíc korun českých. K jednorázové náhradě bude připočtena daň z přidané hodnoty ve výši stanovené platným právním předpisem. 2. Jednorázovou náhradu dle předchozího bodu této smlouvy uhradí Oprávněný Povinnému na základě daňového dokladu, přičemž Povinný je oprávněn vystavit daňový doklad až poté, co bude oběma smluvními stranami podepsán předávací protokol. Daňový doklad bude vystaven se splatností 60 dnů ode dne jeho doručení, bude obsahovat všechny náležitosti daňového dokladu dle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o DPH), dále bude obsahovat NÁZEV AKCE dle čl. I bodu 4 této smlouvy a Povinný jej zašle na adresu Oprávněného uvedenou v záhlaví této smlouvy. Dnem uskutečnění zdanitelného plnění je den podpisu této smlouvy oběma smluvními stranami. Oprávněný je oprávněn poukázat příslušnou platbu na účet Povinného uvedený v této smlouvě. Zveřejní-li příslušný správce daně v souladu s 106a zákona o DPH způsobem umožňujícím dálkový přístup skutečnost, že Povinný je nespolehlivým plátcem, nebo má-li být platba za zdanitelné plnění uskutečněné Povinným (plátcem DPH) v tuzemsku poskytnuta zcela nebo zčásti bezhotovostním převodem na účet vedený poskytovatelem platebních služeb mimo tuzemsko ( 109 zákona o DPH), je Oprávněný oprávněn zadržet z každé fakturované platby za poskytnuté zdanitelné plnění daň z přidané hodnoty a tuto (aniž k tomu bude vyzván jako ručitel) uhradit za Povinného příslušnému správci daně. Po provedení úhrady daně z přidané hodnoty příslušnému správci daně v souladu s tímto článkem je úhrada zdanitelného plnění Povinnému bez příslušné daně z přidané hodnoty (tj. pouze základu daně) smluvními stranami považována za řádnou úhradu dle této smlouvy (tj. základu daně i výše daně z přidané hodnoty), a Povinnému nevzniká žádný nárok na úhradu případných úroků stránka 19 (celkem 25)

20 z prodlení, penále, náhrady škody nebo jakýchkoli dalších sankcí vůči Oprávněnému, a to ani v případě, že by mu podobné sankce byly vyměřeny správcem daně. IV. 1. Oprávněný se zavazuje, že při zřizování, provozu, opravách a údržbě vnitřního komunikačního vedení bude šetřit práv Povinného. 2. Oprávněný je povinen po ukončení stavebních prací uvést dotčenou budovu č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku bezodkladně na vlastní náklady do předchozího, popřípadě náležitého stavu. Případná náhrada škody bude uhrazena Povinnému dle platných právních předpisů v době vzniku škody. 3. Oprávněný je povinen oznámit Povinnému každý vstup do budovy č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku, včetně oznámení činností, které v této souvislosti budou v budově č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku, vykonávány. Oznámení musí být učiněno písemnou formou na adresu Povinného uvedenou v této smlouvě, a to s dostatečným předstihem. V. Povinný se zavazuje, že v případě převodu vlastnického práva k budově č.p. 1468,1467,která je součástí Pozemku nebo její části s Vnitřním komunikačním zařízením zajistí, aby nový vlastník budovy č.p. 1468,1467,která je součástí Pozemku ke dni účinnosti převodu vlastnického práva, vstoupil do práv a povinností Povinného z této smlouvy nebo uzavřel s Oprávněným smlouvu o umístění vnitřního komunikačního vedení a stejných podmínek jako stanoví tato smlouva. VI. Pokud do 36 (slovy třicetišesti) kalendářních měsíců ode dne uzavření této smlouvy nedojde k zahájení realizace Stavby k budově č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku, práva a povinnosti z této smlouvy zanikají. VII. Uzavřením této smlouvy Povinný uděluje Oprávněnému souhlas s umístěním Stavby v budově č.p. 1468,1467,která je součástí Pozemku, v souladu s tímto souhlasem Stavbu v budově č.p. 1468,1467, která je součástí Pozemku umístit a provozovat ji. Současně pro potřeby realizace Stavby uděluje Povinný Oprávněnému souhlas se vstupem do budovy č.p. 1468,1467,která je součástí Pozemku, příp. jeho smluvnímu dodavateli (zhotoviteli) Stavby, a to za podmínek uvedených v čl. IV bodu 3 této smlouvy. VIII. 1. Povinný bere na vědomí, že Oprávněný ve smyslu ustanovení 5 odst. 2 písm. b) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, zpracovává a shromažďuje osobní údaje Povinného za účelem realizace této smlouvy tak, jak je v této smlouvě specifikováno, jakož i pro účely oznamování budoucích vstupů. stránka 20 (celkem 25)

21 2. Povinný výslovně prohlašuje, že souhlasí s tím, aby Oprávněný ve smyslu ustanovení 11 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů shromáždil a zpracoval o Povinném údaje, zejména název právnické osoby, sídlo a identifikační číslo, a to za účelem jejich eventuelního použití při realizaci práv a povinností Oprávněného a Povinného v souvislosti s touto smlouvou. K jiným účelům nesmí být těchto údajů použito. Obě smluvní strany souhlasí se zveřejněním této smlouvy na webu města, v souladu se zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, oba ve znění pozdějších předpisů a dále se zveřejněním této smlouvy v informačním systému registru smluv v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb. Zveřejnění smlouvy zajistí povinný. 1. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. IX. 2. Kterákoli ze smluvních stran je oprávněna tuto smlouvu vypovědět bez udání důvodu ve 12 (slovy dvanácti) měsíční výpovědní lhůtě. Výpovědní lhůta počíná běžet od prvního dne měsíce následujícího po měsíci, v němž byla výpověď doručena druhé straně. V pochybnostech se má za to, že výpověď byla doručena 3. den po odeslání. X. 1. Smlouva je vyhotovena ve třech stejnopisech z nichž Povinný obdrží jedno vyhotovení, Oprávněný obdrží dvě vyhotovení. 2. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami 3. Tato smlouva může být měněna pouze písemně vzestupně číslovanými dodatky. Za písemnou formu nebude pro tento účel považována výměna ových či jiných elektronických zpráv. 4. Tato smlouva obsahuje úplné ujednání o předmětu smlouvy a všech náležitostech, které strany měly a chtěly ve smlouvě ujednat, a které považují za důležité pro závaznost této smlouvy. Žádný projev stran učiněný při jednání o této smlouvě ani projev učiněný po uzavření této smlouvy nesmí být vykládán v rozporu s výslovnými ustanoveními této smlouvy a nezakládá žádný závazek žádné ze stran. 5. Odpověď strany této smlouvy podle 1740 odst. 3 občanského zákoníku s dodatkem nebo odchylkou, není přijetím nabídky na uzavření této smlouvy, ani když podstatně nemění podmínky nabídky. 7. Žádný závazek dle této smlouvy není fixním závazkem podle 1980 občanského zákoníku. 8. Smluvní strany potvrzují, že uzavření této smlouvy je výsledkem jednání stran a každá ze stran měla příležitost ovlivnit obsah této smlouvy. V Č.Budějovicích dne. V Písku dne Martin Brož za Město Písek Mgr. Eva Vanžurová, starostka stránka 21 (celkem 25)

22 stránka 22 (celkem 25)

23 stránka 23 (celkem 25)

24 stránka 24 (celkem 25)

25 stránka 25 (celkem 25)

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ),

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ), 1/5 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3

Více

(Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ),

(Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ), SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona

Více

O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Městská část Praha Kunratice - Starostka Městské části Praha Kunratice Městská část Praha Kunratice a Česká telekomunikační infrastruktura a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

Více

O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Městská část Praha Kunratice - Starostka Městské části Praha Kunratice Městská část Praha Kunratice a T-Mobile Czech Republic a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI kterou dne,

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Název smlouvy: XY stavba Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 50a zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku v platném znění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 404/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 358 ze dne 25.05.2016 Uzavření dodatku č. 10 k nájemní smlouvě č. 2009/01875/7.3, S/646/00, ze dne 12.5.2000, za účelem prodloužení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 65/10/2019 ze dne 17. 6. 2019

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný )

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný ) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 78.41.12 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřely dle ustanovení 151n - 151p zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-164-022-18 ze dne 9.4.2018 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - podzemní vedení veřejné komunikační sítě, k tíži pozemků parc. č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-009-17 ze dne 23.1.2017 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - vedení komunikační sítě, k tíži pozemků parc. č. 1608/4,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný)

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Příloha č.: 5 k materiálu č.: 11/1 Počet stran přílohy: 5 Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

všichni účastníci a jejich oprávnění zástupci dle vlastního prohlášení plně způsobilí k právním úkonům CLI. Definice

všichni účastníci a jejich oprávnění zástupci dle vlastního prohlášení plně způsobilí k právním úkonům CLI. Definice HUKUP085N6EL SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI c. 2017/O/0001 kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli dle ustanovení 104 odst. 3 zákona c. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-009-14 ze dne 29.10.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností O2 Czech Republic a.s. k pozemku parc. č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Město Chrastava, se sídlem nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, zastoupené starostou Ing. Michaelem Canovem, IČ 00262871, DIČ CZ00262871, na straně jedné (dále

Více

smlouva číslo 371/2018/SM

smlouva číslo 371/2018/SM smlouva číslo 371/2018/SM v r r v r v podle ust 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") a podle zákona č. 183/2006

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349 SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349 uzavřená na základě ust. 1785 a násl. a 1267 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-078-011-16 ze dne 13.6.2016 Revokace usnesení Rady MČ Praha 12 č. R-070-012-16 ze dne 2.5.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

PŘÍLOHA 12 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 12 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 12 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 ROZSAH DOKUMENTU... 3 2 VÝPOČET CEN... 3 3 VYÚČTOVÁNÍ... 4 4 PLACENÍ... 5 5 RUČENÍ... 5 2 / 5 1 Rozsah dokumentu 1.1 Tato příloha popisuje postup vyúčtování a placení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25. 07. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o zvláštním užívání nemovitosti mezi městem Písek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-008-15 ze dne 5.10.2015 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku p. č. 707 v k. ú. Komořany - přípojky vodovodu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-169-046-14 ze dne 19.8.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě k pozemku parc. č. 4067 v k. ú. Modřany - vodovodní, kanalizační,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Číslo jednací: MCBS/2017/0196761/SYRM Vyřizuje: Mgr. Monika Syrovátková Smlouva o spolupráci Statutární město Brno, městská část Brno-střed: Zastoupené: Martinem Landou, starostou Sídlo: Dominikánská 264/2,

Více

Příloha 10 Účtování a placení

Příloha 10 Účtování a placení Příloha 10 Účtování a placení Obsah 1 Rozsah dokumentu... 3 2 Výpočet cen... 3 3 Vyúčtování... 3 4 Placení... 5 5 Ručení... 5 2 / 6 1 Rozsah dokumentu Tato příloha popisuje postup vyúčtování a placení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-064-018-16 ze dne 4.4.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemku parc. č. 15/1, v k. ú. Točná Rada městské

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO-014330044967/001 Obec Mutěnice sídlo: IČO: 00285145 DIČ: Zastoupena: vlastnický podíl: 1/1 (dále jen Povinná ) na straně jedné a E.ON Distribuce, a.s. Masarykova

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Městská část Praha - Kunratice. PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

Městská část Praha - Kunratice. PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Městská část Praha - Kunratice a PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Smluvní strany: Městská část Praha Kunratice zapsaná u ČSÚ č.j. 157/04-3120 z 15. 3. 2004 sídlo: Praha 4 Kunratice, K

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR podle 663 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR podle 663 a následujících občanského zákoníku m xprogres: MAXPROGRES, s.r.o. Tri bvá 1, 619 00 Brno {/ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR podle 663 a následujících občanského zákoníku Město Boskovice zastoupené Ing. Františkem Siverou, starostou města

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne č.j.: 29/2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 27 ze dne 17.01.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800 MORAVSKOSLEZSKO K.R.* J - (ČRAJSKÝ ÚŘAD CISLO SMLOUVY (DODATKU) SMLOUVA poř. č slo rok O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - podle ust. 1785 a násl. a ust.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-154-033-14 ze dne 29.4.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 4008 v k. ú. Modřany - umístění přípojky dešťové kanalizace Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 385/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 357 ze dne 12.06.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 3652 v k.ú. Vinohrady a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

III. Práva a povinnosti stran

III. Práva a povinnosti stran II. Splatnost peněžních prostředků 1. Poskytovatel poskytne příjemci dotaci podle čl. I. této smlouvy převodem na bankovní účet příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy do 14 dnů od uzavření této smlouvy.

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 40. zasedání dne 9. 5. 2016 USNESENÍ č. 321/16/RMČ k návrhu smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě se společností Pražská plynárenská Distribuce,

Více

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice SMLOUVA O DÍLO Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice vedená u objednatele pod číslem: vedená u zhotovitele pod číslem: Tuto Smlouvu o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle

Více

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-021-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-162-022-18 ze dne 19.3.2018 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti - přeložka teplovodu, k tíži pozemku parc. č. 884/1, v k. ú.

Více

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená:

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená: KUMSP00D6 J78 II O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust. 1785 a násl, a ust. 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a ustanovení

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-053-020-16 ze dne 25.1.2016 Podnájemní smlouva k části pozemku parc. č. 401/3 a pozemku parc. č. 400, vše v k. ú. Točná s Tělovýchovnou jednotou TOČNÁ

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

!!! ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu. a Pnvoz. i smlouvě o zřízeni si. l!l!hi!l

!!! ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu. a Pnvoz. i smlouvě o zřízeni si. l!l!hi!l !!! l!l!hi!l ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu i!li!ini!l.:illllli KunspeeDGzn a Pnvoz IMON. /* í lal s ' r z_. očib I!Q_ -^ -

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu Moravec Alexandr a Moravcová Helena Dlouhý Most 121,46312 (dále jen strana "Budoucí na straně jedné a povinná") Obec Dlouhý Most, IČO: 46744941, Se sídlem: č.p. 193,463 12 Dlouhý Most, zastoupená: Ing.

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-034-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností PREdistribuce, a.s. k pozemku parc. č. 3591/1

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více