Allegro release ( )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Allegro release ( )"

Transkript

1 Allegro release ( ) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování faktur vydaných / přijatých Změna částky základu se automaticky promítne do příslušného řádku účtování. Podmínkou je, aby se v rozúčtování základů nalezl právě jeden řádek s částkou rovnou původnímu základu na řádku rozpisu DPH. Účtování zálohových faktur Do účtování zálohových faktur byl doplněn panel s náhledem na připojené soubory

2 Soupis DPH (VIES) pro souhrnné hlášení Do soupisu pro souhrnné hlášení byla doplněna možnost exportu dat do excelu. Banklink import Při importu souborů se nově testuje, zda v DFM složce je přítomen soubor stejného jména s příponou PDF. Tento soubor je dále zpracováván (přesouván) spolu se souborem elektronického výpisu a přikládán k vygenerovanému dokladu v účetnictví jako primární soubor. Soubor elektronického výpisu je k vygenerovanému dokladu rovněž připojen. Upomínky - Generování upomínek byl upraven test nutnosti zvolit text upomínky v případech, kdy bude vždy použita definice některého flow a samostatný text je tudíž nadbytečný - Tisk upomínek do filtru byla doplněna možnost zvolit jen určité typy upomínek (text upomínek). To umožní například vytisknout z dávky vygenerovaných upomínek jen ten typ, který musí být zaslán doporučeně.

3 Ostatní - Seznam faktur bylo opraveno filtrování dokladů při volbě včetně předchozích období - Účtování finančních a interních dokladů byla opravena chyba při zapnutém povinném účtu základu DPH, kdy při opakované editaci řádku DPH nebylo možno tuto změnu uložit - Tisk košilky faktury přijaté byla opravena chyba tisku data platnosti odkladu nebo skonta, pokud datum nebylo zadáno - Tisk pohybů na účtech + dle data, střediska a projektu do exportu dat do excelu byly doplněny chybějící údaje středisko, projekt a zakázka - Tisk pohybů na účtech dle projektů a dle středisek bylo upraveno filtrování dle účetního období, aby bylo možno odlišit otevírací doklady od běžných v prvním dni účetního roku - Tisk pohybů na účtech dle data bylo upraveno rozložení sestavy, při tisku česky docházelo k tomu, že se datum rozpadlo na dva řádky - Tisk pohybů na účtech bylo upraveno zobrazení účtů bez středisek při tisku v třídění dle účtu a střediska - Kontrola přecenění faktur při platbě v následujících letech byla upravena tak, aby faktury s mizivým zůstatkem (< 0,1), u kterých nevzniká kurzový rozdíl, bylo možno v následujícím roce doplatit - Párování faktur byl doplněn filtr na datum zaúčtování faktur (od do). - Účetní období bylo upraveno vytváření rozdělení nového období (kopírování popisů z předchozího období), především v případě použití hospodářského období místo kalendářního roku. - Přiložené soubory k účetním dokladům pro deníky s nastavenou složkou v DFM při zrušení dokladu se původní primární soubor přejmenuje (do názvu souboru se doplní popis zrušeno a datum a čas). Podobně se přejmenuje i soubor, pokud je mu smazán příznak primární. Nový primární soubor (nového dokladu) bude tedy moci být přesunut a přejmenován bez nutnosti před tím ručně původní soubor smazat či přejmenovat. - Soupis DPH export do excelu byl prodloužen timeout na vytvoření excelového souboru, aby bylo možno provádět export i v případě extrémního rozsahu exportovaných dat - Pohyby na účtech + dle středisek + dle projektů v případě používání skupin středisek je kód skupiny součástí exportovaných dat do excelu - Nabídka (combo) dokladů v některých aplikacích nově umožňuje vyhledání faktury i dle variabilního symbolu. Jedná se například o volbu faktury v párování příjmu s fakturou, nebo evidenci nákladů na vozidla Společnosti - Byl upraven design záložky zákazník v případě použití zvětšeného písma - Bylo rozšířeno načítání dat společností z EU registru byly přidány další načítané údaje

4 Produkty Kontrola prodejních cen Nová aplikace pro kontrolu aktuální prodejní ceny produktu oproti nákupní nebo skladové ceně se zohledněním případné minimální obchodní přirážky. Přímo z aplikace je možno prokliknout se do zakládání nových prodejních cen. Bližší popis funkčnosti je v samostatném dokumentu. Analýza slev produktů Nový program přehled prodejních akcí (slev) dle produktů. Pomocí tohoto programu může uživatel získat přehled o všech akcích navázaných na produkt platných k danému datu. Záznamy k odsouhlasení Do aplikace byly přidány odkazy na poslední fakturu společnosti (včetně primárního souboru) a poslední příjemku včetně případné napárované faktury) Ostatní - Do zadání prodejních cen byl přidán přehled o posledních nákupech (příjmy na sklad) se zvýrazněním hlavního dodavatele (tučně)

5 Obchodní doklady Pokladní doklady - Bylo upraveno vyhledání vhodné řady při vytváření pokladního dokladu z dobropisu a vrubopisu Hromadné účtování pokladních dokladů Nová aplikace pro hromadné účtování / odúčtování pokladních dokladů Fakturace Sběrná fakturace Do generování faktur pro sběrnou fakturaci byla doplněna možnost zahrnout do faktur všechny již vystavené dodací list bez o hledu na interval fakturace (neboli ihned vyfakturovat vše). Dále pak bylo upraveno vyhodnocení fakturace na konci měsíce. Ostatní - Zákaz použití akčních slev pro deník byl aplikován i na další typy slev (cena, bonus) - Zobrazení některých dalších informací pro uživatele (např. párování s dobropisem) bylo změněno z upozornění (okno s nutností odkliknout) na oznámení (notifikaci), která po čase samo zmizí - Byl upraven timeout pro rušení faktur především pro velmi rozsáhlé faktury (souhrnné daňové doklady) Prodejní portál - Prodejní portál nyní umožňuje vykrývání manuálních řádků zakázek Zakázky - Nevykryté položky zakázek bylo upraveno vyhodnocení řádků v případě, kdy je možno dodávat produkty pouze částečně

6 Dodací listy Tisk CMR dle dodacího listu Nová aplikace pro tisk CMR přímo z dat dodacího listu. CMR nově obsahuje i otisk razítka a podpis z nastavení uživatele. Objednávky Návrh objednávky Do návrhu objednávky byla doplněna možnost filtrovat produkty dle jejich nákupního referenta. Pokud je tato volba zvolena, je vstup prodejní referent povinný a údaj ze vstupu dodavatel se použije pouze pro vystavení objednávky, nikoliv pro filtrování produktů. Návrh objednávky neobsahuje neaktivní produkty.

7 Poptávky dodavatelům Poptávky u dodavatele - nabídky Do evidence nabídek od dodavatelů byla doplněna možnost označit řádek poptávky zákazníka příznakem, že nikdo z dodavatelů požadovaný produkt nedodává bez nutnosti zakládat kvůli tomu fiktivní poptávku. Dále pak byla doplněna kalkulačka pro výpočet ceny z nabídky s jinou MJ a pro výpočet ceny za dopravu. Kalkulačka po zadání požadovaných parametrů propočte zvýšení ceny a upraví stávající cenu na řádku. Poptávky zákazníků Vyřízené položky poptávek v nákupu Do přehledu poptávek byl doplněn filtr na skupinu zodpovědných osob (lze získat přehled za prodejní týmy) a zobrazení informace, že žádný obvyklý dodavatel požadovaný produkt nedodává. Nabídky Do nabídek lze načítat, podobně jako do poptávek, neaktivní produkty.

8 Avíza příjmu na sklad bianco protokol o měření Do bianco protokolu o měření bylo pro každý řádek doplněn tisk poznámky pro příjem z produktu a poznámky na řádku avíza. Ostatní - V řetězci dokladů objednávka avízo nakládky avízo příjmu příjemka bylo upraveno kopírování interních poznámek mezi jednotlivými řádky dokladů. - Při procházení vstupů v pravém panelu v dokladu je vždy obsah vstupu označen usnadňuje to úpravy údajů - Do seznamů obchodních dokladů byl přidán skrytý sloupec datum posledního odeslání mailem - Do evidence prodejních akcí bylo doplněno tlačítko otevřít jako nový - Informace o nákupu a prodeji produktu nově v sekci nákup obsahuje i skladové doklady od dodavatele, aby bylo možno kontrolovat pořízení produktu i v případě, kdy nebyly vystavovány nákupní obchodní doklady - Evidence nákladů na vozidla nově umožňuje zadání záporných částek (k dobropisům)

9 Sklady Skladové doklady - Při procházení vstupů v pravém panelu ve skladovém dokladu je vždy obsah vstupu označen usnadňuje to úpravy údajů - Pomocné vstupy pro zadání nové šarže jsou posunuty mezi jednotkovou cenu a poznámku - Na pravém panelu byl přidán přehled rozmístění (skladová místa, šarže ) zadané na zvoleném řádku Šarže Do přehledu skladových dokladů, na kterých je šarže použita, byl přidán sloupec společnost a dodací list (nákup i prodej).

10 Přehled vratek dodavateli Do aplikace byl přidán filtr jen bez dobropisu a bylo opraveno vyhledávání dle čísla dobropisu. Skladová regleta Nová aplikace tisk přehledu stavu a změn skladu za zvolené období (počáteční stav, přírůstky, úbytky, konečný stav) Párování příjmů Do párování příjmů s fakturou přibyla možnost filtrovat nabídku faktur pouze na dodavatele z příjemky a možnost otevřít si připojenou fakturu nebo její primární soubor například pro kontrolu.

11 Přehled párování příjmů (+ dle faktur) Do obou přehledových aplikací byly přidány filtry jen nespárované a minimální tolerovaný rozdíl párování. Ostatní - Tisk průvodního skladového dokladu byla opravena chyba při tisku, pokud v dokladu nebylo vyplněno kompletní rozmístění - V pravém panelu se nově pro nákup od dodavatele zobrazuje poslední nákupní cena od hlavního dodavatele produktu - Bylo upraveno chování panelu rozložení pro produkty s hutními šaržemi, pokud zadané množství neodpovídá množství na řádku pro doklady mimo prodej zákazníkovi. Program se vždy ptá, zda korigovat řádkové množství dle rozložení - Bylo doplněno oprávnění (IsCopyQuanToDnAndInvDisabled), které znemožňuje změnu množství na řádku v případě prodeje, aby bylo možno omezit změny navázaných dokladů (dodací list, faktura) - Test obchodní přirážky při příjmu od dodavatele byl upraven rozdíl se vyhodnocuje až po zaokrouhlení vypočtené přirážky - List expedičních příkazů podbarvení příkazů se zahájenou expedicí byla upravena byla použita světlejší barva z důvodu lepší čitelnosti - Do exportu dat v přehledu stavu skladů a stavu skladů dle šarží byly doplněny podmínky skladování - Do nastavení oprávnění skladů bylo doplněno oprávnění pro povolení záporných stavu skladů (IsStockNegativeQuantityAllowed). Výroba - Tisk průvodky byl doplněn o MJ dle produktu u finálního produktu i u materiálů - Evidence výrobní dokumentace zadání množství materiálů na jednotlivých úsecích bylo doplněno o zobrazení MJ každého materiálu Systém Byl připraven proces pro archivaci a výmaz příloh z mailového log Speciality zákazníků Favex - Do evidence zákazníků přibyla možnost tisknout štítky pro prodej včetně základní MJ Biopharm - Pokračujeme v implementaci požadavků vyplývajících z provozu po zavedení Allegra MAS Pro Service - Nová aplikace Zakázky k vykrytí podpora pro vykrývání jednotlivých zakázek ZT Bosko - Byly provedeny požadované úpravy v sestavě náběhu do nedokončené

12 Seznam nových aplikací Aplikace CMR nákladní list dle DL Hromadné účtování pokladních dokladů Kontrola prodejních cen Inventura opiátů Skladová regleta Zakázky k vykrytí Analýza slev produktů Kontroler /Report_CmrByDeliveryNote/DetailReport/ /CashRegister/BookingList/ /Pricelist/PricesMarginValidation/ /Report_BioStockInventoryOpiate/DetailFilter/ /Report_StockReglet/DetailReport/ /SaleOrder/LinesToCover/ /ActionOnProduct/ActionOnProductGrid/

Allegro release 2.42 ( )

Allegro release 2.42 ( ) Allegro release 2.42 (28. 6. 2018 23. 7. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Test posloupnosti finančních dokladů Nová aplikace pro kontrolu návaznosti počátečních a koncových stavů dokladů

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.02 + 2.03 (7.10.2016 do 12.11.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Finance / interní doklady Zadání řádků různé s DPH pokud nezadáte celkovou částku, ale jen základ, dopočte

Více

Allegro release 2.31 ( )

Allegro release 2.31 ( ) Allegro release 2.31 (11. 2. 2018 4. 3. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování bankovních výpisů Pokud je podkladem pro zaúčtování výpisu soubor v Banklink aplikaci, je možné pomocí nového

Více

Allegro release 2.38 ( )

Allegro release 2.38 ( ) Allegro release 2.38 (26. 4. 2018 10. 5. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účetní výkazy 2018 - Účetní výkazy pro rok 2018 se od 2017 liší nejen v textech na řádcích, ale především v rozvaze

Více

Allegro release 2.49 ( )

Allegro release 2.49 ( ) Allegro release 2.49 (16. 10. 2018 2. 11. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - Byla opravena chyba při zadání dobropisu do příkazu k úhradě, pokud některý zákazník s nezaplaceným dobropisem

Více

Allegro release 2.19 ( )

Allegro release 2.19 ( ) Allegro release 2.19 (1.8.2017 2.9.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Parametry účetnictví Do nastavení parametrů exportu příkazu k úhradě bylo přidáno vynucení testu bankovních účtů v registru

Více

Allegro release 2.20 ( )

Allegro release 2.20 ( ) Allegro release 2.20 (2.9.2017 8.10.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Soupis DPH Sestava nově obsahuje i sekci kontrolního hlášení, do které doklad bude spadat. Přiznání DPH proúčtování přiznání

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.08 2.09 (25.1.2017 do 17.2.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví EET Allegro nově podporuje zasílání příjmů do registru EET. Kompletní popis implementace a obsluhy je popsán

Více

Allegro release 2.51 ( )

Allegro release 2.51 ( ) Allegro release 2.51 (16. 11. 2018 6. 12. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Dopis nesplacené faktury zákazník i dodavatel Nová sestava tisk dopisu se seznamem nesplacených faktur pro společnosti,

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.04 + 2.05 (12.11.2016 do 23.12.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Položky k úhradě příští týden Nová aplikace pro dashboard počet dokladů s datem splatnosti dnes + 7 dní Účtování

Více

Allegro release 2.59 ( )

Allegro release 2.59 ( ) Allegro release 2.59 (28. 3. 2019 18. 4. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - Výpočet DPH z částky včetně daně probíhá nově dle změny v zákoně o DPH (tzn. ne dle zaokrouhlovaného koeficientu

Více

Allegro release 2.20 ( )

Allegro release 2.20 ( ) Allegro release 2.20 (2.9.2017 8.10.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Soupis DPH Sestava nově obsahuje i sekci kontrolního hlášení, do které doklad bude spadat. Přiznání DPH proúčtování přiznání

Více

Allegro release 2.15 ( )

Allegro release 2.15 ( ) Allegro release 2.15 (25.4.2017 18.5.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování faktur, finančních a interních dokladů Seznamy zaúčtovaných dokladů byly rozšířeny o možnost zobrazit i doklady

Více

Allegro release 2.01 ( do )

Allegro release 2.01 ( do ) Allegro release 2.01 (16.9.2016 do 7.10.2016) Účetnictví Účtování faktur Byly prohozeny vstupy datum zaúčtování a datum fakturace. Nyní se nejdříve zadává datum zaúčtování, podle kterého se přednastaví

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

Allegro release 2.53 ( )

Allegro release 2.53 ( ) Allegro release 2.53 (19. 12. 2018 17. 1. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví KDF - Do evidence KDF byl přidán vstup kurs. Vstup je viditelný a povinný, pokud je zapnuto zadání částky bez DPH.

Více

Allegro release ( )

Allegro release ( ) Allegro release 2.24 2.25 (23. 11. 2017 14. 12. 2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Oprávnění uživatelů na deníky Nový program pro nastavení omezení přístupu uživatelů do konkrétních deníků.

Více

Allegro release ( )

Allegro release ( ) Allegro release 2.32 2.33 (4. 3. 2018 27. 3. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Tisk pohybů na účtech Do aplikace byl doplněn export dat do excelu. Kontrolní hlášení Do tisku a do dotazu na

Více

Allegro release 2.16 ( )

Allegro release 2.16 ( ) Allegro release 2.16 (18.5.2017 11.6.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Obraty na účtech Do tiskové sestavy byla doplněna možnost exportu obratů na účtech po jednotlivých měsících do excelu.

Více

Allegro release 2.18 ( )

Allegro release 2.18 ( ) Allegro release 2.18 (30.6.2017 1.8.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Import bankovních výpisů Importy byly rozšířeny o další formáty souborů (nejen bank): - Zásilkovna csv soubor. Vyčíslené

Více

Allegro release 2.56 ( )

Allegro release 2.56 ( ) Allegro release 2.56 (15. 2. 2019 28. 2. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - V sestavách seznam faktur vydaných a přijatých se již neobjevuje údaj VCS patřící do BE účetnictví - Sestava tisk

Více

Allegro release ( )

Allegro release ( ) Allegro release 2.26 2.27 (14. 12. 2017 7. 1. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Zaokrouhlení na fakturách Při účtování faktur byla přidána možnost pro zbývající nerozepsanou částku (typicky

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.06 2.07 (22.12.2016 do 25.1.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Finance, interní operace Zadání řádků typu různé s DPH bylo upraveno tak, že při změně částky základu DPH se

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55 V Přerově 15. února 2011 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby přidán parametr pro zamykání evidenčních dokladů v

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Nastavení základní konfigurace Údaje o firmě záložka Finanční úřad změny v souvislosti se změnou číselníku Finančních úřadů, proveďte

Více

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace Allegro fakturace Obsahuje evidenci faktur vydaných i přijatých a stejně tak zálohových faktur vydaných i přijatých. Ačkoli je modul z praktických důvodů veden jako samostatný celek, jeho úzká provázanost

Více

Nastavení komunikace s registrem EET. Krok 1 - Instalace certifikátu do Allegro. Před začátkem nastavení musíte mít připraveno:

Nastavení komunikace s registrem EET. Krok 1 - Instalace certifikátu do Allegro. Před začátkem nastavení musíte mít připraveno: EET v Allegro Tento dokument popisuje implementaci EET v Allegro. Zasílání dat do EET je realizováno vždy v běžném (online) režimu. Allegro samo je online služba a tudíž implementace zjednodušeného (offline)

Více

Allegro obchodní doklady

Allegro obchodní doklady Allegro obchodní doklady Modul obchodních dokladů nabízí vše, co je zapotřebí pro obchodování menších a středních firem. K dispozici je evidence nákupu a objednávek materiálu, systém pokrývá celý prodejní

Více

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 V Přerově, 2.2.2009 Účetnictví Při vypnutém automatickém účtování dokladů (Nastavení základní konfigurace Účetnictví záložka Účetní období a

Více

DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015

DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015 DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015 verze 15.05.2 25.5.2015 Kontrola neobsazených čísel Oprava chyby při kontrole neobsazených čísel v případě duplicitních čísel faktur. verze 15.05.1 02.5.2015 Režim

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

2HCS Fakturace 3 - modul Banka -

2HCS Fakturace 3 - modul Banka - 2HCS Fakturace 3 - modul Banka - Autor: Tomáš Halász 2H C.S. s.r.o. Dukelská 691/5, 742 21 Kopřivnice Email: info@faktury.cz Web: www.faktury.cz pro verzi: dne: 3.7.23 a novější 01.09.2010 1/16 Obsah Úvod...3

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Pokud není

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

IS COMPEKON funkčně shodný ekvivalent s EIS Fénix. Petr Gregovský senior konzultant Compekon s.r.o.

IS COMPEKON funkčně shodný ekvivalent s EIS Fénix. Petr Gregovský senior konzultant Compekon s.r.o. IS COMPEKON funkčně shodný ekvivalent s EIS Fénix Petr Gregovský senior konzultant Compekon s.r.o. IS COMPEKON funkčně shodný s EIS Fénix Vznikl na základě společné analýzy Od samého počátku vždy používán

Více

Novinky systému Signys - verze 5.0

Novinky systému Signys - verze 5.0 Všeobecné Nastavení vzhledu dialogů pro vyhledávání a vzhledu formulářů [1312] Je možné nastavit jiný styl zobrazení všech dialogů a formulářů aplikace (podobně jako už to je možné u dialogů pro vyhledávání).

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 V Přerově 30. června 2014 AKCE - Monitoring dat připravili jsme Vám opakovaně možnost testovat, po dobu 60 dnů od provedení upgrade, nadstavbové

Více

Allegro release 2.44 ( )

Allegro release 2.44 ( ) Allegro release 2.44 (2. 8. 2018 30. 8. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Tisk pohledávek / závazků dle splatnosti Do tisku byla doplněna možnost rekapitulace zůstatků dle účtů v účetní měně

Více

Návod Démos24plus verze 2012

Návod Démos24plus verze 2012 Návod Démos24plus verze 2012 Přihlášení Démos24Plus Zadat uživatele Zadat heslo Vybrat si jazykovou verzi Přehled Přidat panel (okno) Zmenšení Zobrazit vše Zavřít okno Obnovení původního vzhledu Možnost

Více

RPDP v DUEL 8. Režim přenesení daňové povinnosti v programu DUEL verze 8.0

RPDP v DUEL 8. Režim přenesení daňové povinnosti v programu DUEL verze 8.0 RPDP v DUEL 8 Režim přenesení daňové povinnosti v programu DUEL verze 8.0 1. Nastavení potřebných parametrů účtované firmy Agenda: Parametry firmy (Ctrl+H / Parametry firmy) Záložka Parametry firmy: hlavička

Více

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Podle novely Zákona o DPH mají plátci DPH od 1.1.2016 povinnost podávat Kontrolní hlášení DPH. Hlášení se podává v elektronické podobě ve formátu XML.

Více

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ)

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ) Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) 1 Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) lcs,,lcseditor,,partner(ro),,translator(ro),,customer(ro),,anonymous(ro),,

Více

Z verze 10.1g na verzi 11.1d. 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH. Z verze 10.1e na verzi 10.

Z verze 10.1g na verzi 11.1d. 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH. Z verze 10.1e na verzi 10. Z verze 10.1g na verzi 11.1d 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH Z verze 10.1e na verzi 10.1g 1. Oprava: Výkazy v závěrce Z verze 10.1c na verzi 10.1e 1. Oprava:

Více

Ceník. Odeslané zásilky. Tisky. Výroba

Ceník. Odeslané zásilky. Tisky. Výroba AVEFLOR a.s. AVEFLOR a.s. Ceník Rozšíření pole Popis alternativního názvu artiklu [1206] Délka pole Popis alternativního názvu artiklu rozšířena z 50 na 150 znaků. Odeslané zásilky Paletové štítky - tvorba

Více

Upgrade 9/2011 - popis úprav

Upgrade 9/2011 - popis úprav strana 1 Upgrade 9/2011 - popis úprav Novinky společné všem modulům Elektronický podpis PDF souborů Ve formulářích Tiskové výstupy, Odesílání e-mailu a z akcí hromadného tisku lze podepsat vytvářené PDF

Více

Změny v programu AutoSalon 9.85 minor 0004

Změny v programu AutoSalon 9.85 minor 0004 Změny v programu AutoSalon 9.85 minor 0004 Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Fakturace faktury vydané Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o.

Více

Novinky v programu Stravné 4.47

Novinky v programu Stravné 4.47 Novinky v programu Stravné 4.47 Nový pokladní dialog (S44701/S) dialog pro přihlášky a odhlášky lze lépe ovládat myší. Umístění: tlačítka kap. 3. Základní činnosti. Pokladní dialog Nastavení stravovacích

Více

Allegro 1.93 + 1.94 Release (1.4.2016 od 1.3.2016)

Allegro 1.93 + 1.94 Release (1.4.2016 od 1.3.2016) Allegro 1.93 + 1.94 Release (1.4.2016 od 1.3.2016) Symbol označuje nové aplikace, symbol opravu chyby. Účetnictví List (seznam) faktur přijatých / vydaných / záloh Do listu faktur byl doplněn skrytý sloupec

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Nastavení základní konfigurace

Nastavení základní konfigurace Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2012.1.72 V Přerově, 21. srpna 2012 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby záložka DPH přidána možnost volby základů 0% a osvobozeno

Více

Konfigurační soubor *** IES.CFG

Konfigurační soubor *** IES.CFG Konfigurační soubor *** IES.CFG ÚČETNICTVÍ U.01 Import ÚD s koeficientem formát: UCTO_IMPORT_UD_KOEFICIENT=ANO Výstupy. Import účetních dokladů Implicitní vstupní menu: Vstupní menu po nastavení parametru:

Více

Novinky systému Signys AB JET spol. s r.o. Zákazník: AB JET spol. s r.o. Výroba Koeficient pro přepočet měrné hmotnosti [1312] Měrná hmotnost [1312]

Novinky systému Signys AB JET spol. s r.o. Zákazník: AB JET spol. s r.o. Výroba Koeficient pro přepočet měrné hmotnosti [1312] Měrná hmotnost [1312] AB JET spol. s r.o. AB JET spol. s r.o. Výroba Koeficient pro přepočet měrné hmotnosti [1312] V globálních parametrech zaveden "Koeficient pro přepočet měrné hmotnosti". Využívá se pro zadání počtu materiálu

Více

fakturace_alexo_5 OBSAH obsah

fakturace_alexo_5 OBSAH obsah fakturace_alexo_5_obsah obsah novinky verze FAKTURACE ALEXO 5.xx 1-44 nová grafika 2 nová prezentace faktur 3 datum nároku na odpočet 8 daňové údaje na FV 11 osobní příkazy bance 15 vylepšené funkce pro

Více

Obsah. Rozsah implementovaného řešení

Obsah. Rozsah implementovaného řešení Obsah Obsah... 1 1 Rozsah implementovaného řešení... 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 Finance... 1 Správa majetku... 3 Obchod a prodej... 4 Řízení obchodu Správce vztahů... 5 Nákup... 6 Řízení zásob... 7

Více

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz Prosper Basic Upgrade 2007 Příručka uživatele verze 7Xpa01 1 Obsah 1.OBECNÉ...3 1.1.Export tiskových sestav...3 1.2.E-mailování tiskových sestav...4 2.MODUL ÚČETNICTVÍ...5 2.1.Dynamické součty hlavní knihy...5

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura

ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura Skladové hospodářství - inventura Manuál popisuje postup inventury v modulu Skladové hospodářství, které je součástí modulu Autoservis. 1.1 Kontrola

Více

Elektronická evidence tržeb (EET)

Elektronická evidence tržeb (EET) Úvod Elektronická evidence tržeb (EET) Podle zákona o evidenci tržeb 112/2016 Sb. (ZoET) byla do Money doplněna funkčnost evidování tržeb. V navigátoru přibyl nový modul EET, který obsahuje dva uzly: Účtenky

Více

Princip párování E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s.

Princip párování E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. Princip párování E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 5) Princip... 3 Saldokontní účet... 3 NULL účet... 3 Párovací klíč... 3 Párovací částka...

Více

MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ. Uživatelský manuál

MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ. Uživatelský manuál MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ Uživatelský manuál 1. Objednávka Objednávku poukázek můžete standardně vytvořit prostřednictvím košíku vložení požadovaných produktů. 1.1 Objednávka

Více

Změny v programu AutoServis 9.85 minor 0005

Změny v programu AutoServis 9.85 minor 0005 Změny v programu AutoServis 9.85 minor 0005 Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti účetnictví Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Obsah 1. Aktivní plocha 2. Propojení na externí dokumenty 3. Import výpisů karet Direct finance 4. Import avíz Škoda a Porsche 5.

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons LFC Group, s.r.o. Martin Šveda ředitel společnosti Společnost LFC Group, s.r.o. Agenda Představení společnosti LFC Group, s.r.o. Otázky / kvíz Implementace a konzultační

Více

Modul Periodická fakturace

Modul Periodická fakturace Modul Periodická fakturace účetnictví pro živnostníky a malé společnosti O I P... 1 On-line...1 Off-line...1 M P... 3 Přínos pro uživatele... 3 P... 3 Karta nastavení vzoru periodického dokladu... 4 Záložka

Více

Účetní speciál pro uživatele Informačního systému Signys

Účetní speciál pro uživatele Informačního systému Signys Účetní speciál pro uživatele Informačního systému Signys 21.6.2017 Obsah: Účetní výkazy rozšíření funkčnosti Možnost automatické korekce výkazů pro sladění s hospodářským výsledkem po zaokrouhlení na tisíce

Více

Změny v programu AutoServis 9.82 minor 0007.

Změny v programu AutoServis 9.82 minor 0007. Změny v programu AutoServis 9.82 minor 0007. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR

Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR Obsah o Důvody pro změnu o Procesní schéma o Deníky dokladů o Účetní knihy o Saldo o Převod dat Finančního účetnictví do Orsoft Open Důvody pro změnu o Potřeby

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále FZ) se vyhodnocuje, pokud

Více

Výuka SAP-FI TUL Liberec

Výuka SAP-FI TUL Liberec Výuka SAP-FI TUL Liberec 22.10.2013 pomáháme Vám růst 1 Finanční účetnictví v SAP R/3 Lenka Rydvalová Výuka na TUL - rozsah 1. Blok (7.10.) 2. Blok (21.10) 3. Blok (4.11) 4. Blok (11.11) 5. Blok (18.11)

Více

Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ. Stručný popis oddílů kontrolního hlášení

Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ. Stručný popis oddílů kontrolního hlášení Implementation Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ Consideration Blog Autor Jitka Urxová Datum Říjen 2015 Verze Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV

Více

Detailní testy výnosy a náklady

Detailní testy výnosy a náklady 1) Audit tržby (výnosy) Detailní testy výnosy a náklady a) Cíl auditu: získat přiměřenou jistotu, že tržby jsou správné získat přiměřenou jistotu o správném zaúčtování získat přiměřenou jistotu o zaúčtování

Více

Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze

Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze 2010.3.01 PERZONALISTIKA V Přerově, 18. října 2010 Evidence pracovníků - Na záložce OÚ další byly u adres (trvalé bydliště a korespondenční adresa) doplněny položky

Více

06/2008 Novinková dokumentace

06/2008 Novinková dokumentace 06/2008 Novinková dokumentace N E W S 0 6 / 2 0 0 8 KONFIGURACE PŘECHODU NA EUR...2 ZBOŽÍ A CENY...3 CENÍKOVÉ KARTY UMOŽŇUJÍ PŘIPOJIT VÍCERO OBRÁZKŮ... 3 HROMADNÉ NAPLNĚNÍ SMLUVNÍCH CEN PŘES MARK. VÝBĚR...

Více

Sklad rev.201004191 Seznam skladových karet Obsah

Sklad rev.201004191 Seznam skladových karet Obsah Obsah Sklad... 2... 3 Navigátor... 4 Seznam hlaviček skladových karet... 4 Barevné rozlišení v seznamu skladových karet... 5 Menu Vztahy... 6 Skladová karta... 7 Popis záložek... 7 Obecné... 7 Příjem...

Více

Manuál SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze

Manuál SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze 18.4.0. 1 Vážení uživatelé ekonomických a informačních systémů od naší společnosti. Přinášíme Vám novou aktualizaci informačního systému SQL Ekonom ve verzi 18.4.0. Aktualizace

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Inventura skladových zásob

Inventura skladových zásob Inventura skladových zásob E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 6) Kroky inventury... 3 Průběh inventury... 3 Inventurní soupis skladu k datu (2.3.3.1)...

Více

INVENTARIZACE ÚČTŮ. Asseco Solutions, a.s., Bratří Štefanů 60, 500 03 Hradec Králové. www.heliosred.cz tel: 495 809 211, e-mail: red@helios.

INVENTARIZACE ÚČTŮ. Asseco Solutions, a.s., Bratří Štefanů 60, 500 03 Hradec Králové. www.heliosred.cz tel: 495 809 211, e-mail: red@helios. INVENTARIZACE ÚČTŮ Nesoulad mezi účetnictvím a saldem pohledávek (závazků) lze řešit ručním dohledáváním mezi dvěma sestavami knihou pohledávek (závazků) a např. položkovým deníkem. Dokladovou inventuru

Více

MONEY VERZE

MONEY VERZE MONEY VERZE 1.9.6.5371 Přehled novinek ve verzi 1.9.6.5371 zavedených do Money od verze 1.9.5.5325 Účetnictví Souhrnné hlášení DPH do Money byla přidána možnost vyhotovit následné souhrnné hlášení a také

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Platby - banky Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o. společnost

Více

Novinky systému Signys - verze 7.0

Novinky systému Signys - verze 7.0 Novinky systému Signys - verze 7.0 Všeobecné Odesílání e-mailů - nastavení předmětu a těla emailu (1560) V lokálních parametrech a výchozích hodnotách je nově možné nastavit tiskovou sestavu (ve Fastreportu)

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Novinky v programu Stravné 4.60

Novinky v programu Stravné 4.60 Novinky v programu Stravné 4.60 Při aktivaci objednávání internetem lze předvyplnit některé údaje V nastavení programu lze vyplnit hodnoty, které se mají vyplňovat při aktivaci objednávání internetem.

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence//

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// Platby Obratová předvaha Pohledávky Upomínky Účty Otevřené pozice >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// www.tlfi.de >Ergonomie// TimeLine Mini- finanční účetnictví je vhodný pro nákladově

Více

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a)

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Tržby do EET vstupují přes vystavený pokladní doklad, po zápisu se odesílá online datová zpráva, Finanční správa ze systému zašle potvrzení

Více

Novinky pro prodej vozů. Hana Dolejšová, 12. 11. 2014

Novinky pro prodej vozů. Hana Dolejšová, 12. 11. 2014 Novinky pro prodej vozů Hana Dolejšová, 12. 11. 2014 Pakety Pakety místo doplňků zahrnuty do kalkulace vozu, možnost aplikace slevy Pakety místo popisu požadavků na servis Funkce Pakety: 2 Pakety Vybrané

Více

Zálohové a zúčtovací faktury

Zálohové a zúčtovací faktury Zálohové a zúčtovací faktury E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 10) Faktura zálohová... 3 Úhrada faktury zálohové... 3 Faktura zálohová a doúčtovací

Více

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky 27 Evidence kasiček Uživatelský modul Evidence kasiček realizuje evidenci všech pořádaných sbírek, jednotlivých kasiček sbírky, dále pak evidenci výběrů kasiček s návazností na pokladnu (příjem výběru

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Sklady Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o. společnost s ručením

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Číslo projektu: Tradice rodinné firmy je závazkem, ale i výzvou ke zvýšení konkurenceschopnosti BIERHANZL GROUP, a. s. CZ.04.1.03/4.1.02.3/0006 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název

Více

Objednávky přepravy Uživatelská příručka

Objednávky přepravy Uživatelská příručka Objednávky přepravy Uživatelská příručka Objednávka zadání objednávky Přihlášení a spuštění modulu Objednávky Otevřete www prohlížeč na adrese www.eschenker.dbschenker.com Přihlaste se vašim SIMS ID a

Více

Příloha č. 1 Verze IS esyco business

Příloha č. 1 Verze IS esyco business Příloha č. 1 Verze IS esyco business 1.10.1.1. Nasazení nové verze IS esyco business 1.10.1.1. proběhne u zákazníků postupně od 23. 4. 2018. V rámci nasazování verze budete kontaktováni konzultantem společnosti

Více

Slouží k propojení aplikací, s čímž Vám pomůže odborná firma (tyto aplikace spravující).

Slouží k propojení aplikací, s čímž Vám pomůže odborná firma (tyto aplikace spravující). Import objednávek Slouží k propojení aplikací, s čímž Vám pomůže odborná firma (tyto aplikace spravující). Zároveň můžete pomocí této funkce nahrát Váš připravený seznam zboží do nákupního košíku jako

Více