Výroba forem Power for Precision EA-V ADVANCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroba forem Power for Precision EA-V ADVANCE"

Transkript

1 Výroba forem Power for Precision

2 modelových řad od roku Jistota spolehlivosti Mitsubishi Electric Vynikající výbava... 7 Představení... 9 Design Technologie generátoru Jednoduchá obsluha Impulsní obvod Nano Pulse Jednoduché nastavení Inteligentní nápověda pro uživatele Dálkové ovládání Spotřební zboží Včetně doplňkové výbavy Volitelné doplňky a nestandardní materiály.. 29 Automatizace Příklady použití Servis Klíčové údaje Technické údaje Zkušenosti na mojí straně.

3 Více než let patentovaných aplikací za rok vyrobených strojů EDM zaměstnanců spolehlivých technologií Máte-li dokonalá konstrukční řešení, potřebujete někoho silného, na koho se můžete spolehnout. Od roku 1970 se rostoucí počet evropských společností začal zaměřovat na vysoce výkonné EDM stroje od globálního lídra, společnosti Mitsubishi Electric. Pouze díky výrobě součástí ve vlastních zařízeních je možné je dokonale přizpůsobit zamýšlenému úkolu. Společnost Mitsubishi Electric využívá své vlastní řídicí prvky, polovodiče, motory a další součásti, které jsou do nejmenších detailů přizpůsobeny všem požadavkům. Všimněte si proto pouze jediné věci že vše pracuje jak má a to často po mnoho desetiletí, která uběhla od nákupu. Chcete-li rozumně investovat do EDM strojů s vysokou kvalitou a dlouhou životností, zvolte společnost Mitsubishi Electric. 5 Jedině takto vím, že jsem v dobrých rukách.

4 Technical Partner of Sauber F1 Team Zaměřeno na přesnost. Pokud požadujete maximální přesnost, potřebujete systém, který je vybaven integrovanou kompenzací teplotních změn, jež snižuje vliv kolísání pokojové teploty. Model se dodává se skleněnými pravítky na všech osách a systémem uzavřeného okruhu, který v praxi zajišťuje maximální přesnost. Pokračování na straně 11 3 Integrované plánování úloh. Vyšší flexibilita je možná díky přizpůsobitelnému plánování úloh díky jednoduchému stanovení priorit můžete rychle reagovat na měnící se požadavky a snadno vtěsnat do pracovního plánu stroje urgentní zakázky. Vynikající první krok směrem k úplné automatizaci již ve výbavě. Pokračování na straně D simulace a optimalizace. Výběr té nejlepší možné technologie pro zvýšenou přesnost a rychlost díky použití 2D a 3D dat. Simulace umožňuje se ujistit o maximálním zabezpečení procesu a brání nepříjemným překvapením, kterým se rozhodně chcete vyhnout. Pokračování na straně 15 Mistři materiálů dokonalé vybavení pro jakoukoliv aplikaci. Méně leštění, více účinného obrábění. Impulsní obvod Nano Pulse (np) umožňuje zajistit vysoký lesk povrchu hned od začátku. Vyplatí se to nejenom snížením vašeho celkového pracovního zatížení, ale rovněž dosažením maximální přesnosti, která je k dispozici ihned ze stroje. Pokračování na straně 17 S modelovou řadou se k vám přesnost dostává již z výroby: díky skleněným pravítkům na osách X, Y a Z a teplotní kompenzací je vliv kolísání teploty v místnosti měřitelně minimalizován. Slinuté karbidy, PCD a titan jsou vítanými materiály model poskytuje možnosti pro téměř jakoukoliv výzvu. Rozšiřující jednotka PCD/CBN. Z diamantových nástrojů můžete dostat to nejlepší pomocí tohoto rozšíření generátoru zvládá stroj řady veškeré materiály. Pokračování na straně 29 Výplach nečistot. Díky programovatelnému systému výplachu, který dokáže snadno odstraňovat odebíraný materiál z hloubené spáry, můžete dosáhnout vyšších rychlostí obrábění a přesnosti. Pokračování na straně Vysokorychlostní osa C. Spolehlivá výroba rotačně symetrických elektrod a těch nejmenších průměrů. Pokračování na straně 29 7 Přesnost pro dokonalost.

5 IDPM INTELLIGENT DIGITAL POWER MASTER Mnohem nižší opotřebení elektrod je dosažitelné při vyšších řezných rychlostech. Funkce Power Master pro výrobu dutin. Nastavení generátoru je uzpůsobeno minimálnímu opotřebení ve spojení s maximální rychlostí obrábění během probíhajícího procesu. Pokračování na straně 13 FFA FLUSH FREE ACCELERATION Proces rychlejší o 40 %. Až o 40 % rychleji díky optimalizovaným pohybům os, obzvláště pro hluboké dutiny. Rychlé zvedání a spouštění vytváří proplachovací efekt i v případě geometrie s hlubokými žebry. Vše je naladěno pro dosažení optimálních výsledků při elektroerozivním obrábění složité geometrie i ve 3D. NUI NATURAL USER INTERFACE Obsluha musí být jednoduchá a pomáhat uživateli. Programování s dialogovým ovládáním vede každého uživatele intuitivně k požadovanému cíli. Odborníci se mohou snadno přepnout do programování ve sloupcovém uspořádání a rychle a snadno provádět úpravy. Jak dosáhnout vašeho cíle. Pokračování na straně 15 Klíčové vlastnosti modelové řady EA. Až o 80 % nižší opotřebování grafitové elektrody Tuhost, kompaktnost a dostatečné výkonové rezervy jsou to, na čem záleží a ekonomické výsledky jsou navíc o 20 % lepší. Modely EA28V Advance se dodávají s modernizovaným vysoce výkonným generátorem FP120V, grafitovou technologií a novou jednotkou Power Master IDPM. Vysoký výkon dodaný již z výrobního závodu. Skutečný obr mezi elektroerozivními systémy pro výrobu forem Nesrovnatelný poměr cena/výkon zahrnuje výměník elektrod, automatický hasicí systém a osu C. To znamená, že jste vybaveni na všechny eventuality a můžete si užívat maximální všestrannost plus impozantní flexibilitu. Snadné nastavení. Třístranná vyjíždějící pracovní nádrž uvolní prostor pro jednoduché umístění obrobku. Díky grafickému průvodci bude upnutí obrobku a najetí elektrody dětskou hrou. Výhoda která tvoří rozdíly. Pokračování na straně 21 AES AUTO & EASY SETUP LLS LONG LIFE SYSTEM EDM systém musí pomoci vaší společnosti vydělávat peníze. Stroje řady znatelně snižují výdaje na energii, elektrody a filtry díky tomu si můžete vydělat více. Stroj je navržen tak, aby dokázal pracovat po celá desetiletí. Díky inteligentním technologiím se proto vyznačuje nízkými náklady na údržbu. Pokračování na straně 25 Minimální opotřebování díky nové grafitové technologii. Vyměnitelné sklíčidlo 9 Zakousne se hluboko do obrobku, nikoliv do vaší kapsy.

6 Lože: pevná litá ocel. Výsledek: kompaktní, solidní a ergonomický. Přesné pohyby os bez ohledu na zatížení Důkladně tuhé mechanické řešení, přesně jaké by mělo být. Geniální, úhledné a absolutně trvanlivé. Tyto principy stojí za desetiletími úspěchu a jsou doslova odlity do lože každého nového stroje. Včetně použití součástí os špičkové kvality. Zaměřeno na přesnost S modelovou řadou se k vám přesnost dostává již z výroby: díky skleněným pravítkům na osách X, Y a Z a teplotní kompenzací je vliv kolísání teploty v místnosti měřitelně minimalizován. Ergonomické pracoviště Dobrý přístup díky vyjíždějící pracovní nádrži pro pohodlné a rychlé nastavení. Přesně broušený pracovní stůl v ergonomické výšce je vybaven standardními drážkami T. Kompaktní a snadno udržovatelný Kompaktní a důmyslně dispozičně řešené stroje uspoří prostor i čas. Vše pod kontrolou bez dlouhých vzdáleností. Pohodlí, které v dlouhodobém ohledu jistě oceníte. 11 Méně důmyslná konstrukce může být levnější, ale...

7 Podívejte se: Generátor. Vyroben pro přesnost se zálohou výkonu. IDPM INTELLIGENT DIGITAL POWER MASTER Generátor FPV je navržen tak, aby jej bylo možné používat v široké řadě aplikací. Ať už se jedná o obrábění součástí z oceli měděnou nebo grafitovou elektrodou, nebo obrábění součástí z slinutého karbidu, technologie generátoru je vždy schopna na svěřený úkol reagovat. Generátor 120 A je standardní výbavou modelu řady EA28V a volitelnou výbavou modelů řady EA12V. IDPM klíč k úspěchu Funkce Intelligent Digital Power Master (IDPM) je klíčem ke speciálním výkonovým parametrům stroje. Minimální opotřebování grafitové elektrody s vysokými rychlostmi erodování a vysokým výkonem při obrábění slinutých karbidů je možné právě díky funkci IPDM. Rychlost vyšší o 40 % Významné zvýšení rychlosti oproti konvenčním strojům: až o 40 % vyšší rychlost obrábění je dosažitelná u slinutých karbidů právě díky nové technologii IPDM. Erodování slinutých karbidů je nyní z hlediska nákladů mnohem efektivnější, než tomu bylo dříve. Výhoda, kterou budete oceňovat stále více. Navrženo pro výkon Pouze v případě, že si vyrábíte všechny důležité elektronické součásti sami, můžete je přesně přizpůsobit požadavkům. Společnosti Mitsubishi Electric si vyrábí vlastní polovodiče a přizpůsobuje je dokonale specifickému použití to je zjevná výhoda pro vás, uživatele. Rychlost obrábění [g/min] Ohne IDPM 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0 Měď Slitina mědi s wolframem Opotřebování 25% Opotřebování 10% Mit IDPM IDPM Měď s uhlíkem Opotřebování 30% * Výkonnost obrábění se může lišit podle specifikací storje a materiálu elektrody 13 Více obrobků na jednu elektrodu a to ještě s vyšší přesností.

8 Jednoduché ovládání pomocí dotykové obrazovky podobně jako na chytrém telefonu. Důmyslná technologie, jednoduché ovládání to je výroba zápustek v dnešní době. NUI NATURAL USER INTERFACE Programování s dialogovým ovládáním Obráběcí programy jsou zcela sestavovány s pomocí dialogových pokynů ve společnosti Mitsubishi Electric je tento systém dialogového programování znám pod názvem ESPER Navigator. Okna s výběrem položek v českém jazyce vedou uživatele od nastavení přes výběr technologie až po začátek programu. To jistě ocení všichni uživatelé, od začátečníků po zkušené operátory. Snadné vytvoření strategie obrábění Připraveno pro jakýkoliv úkol díky komplexní knihovně řídicího systému. Vyžadují se pouze podrobnosti o dotyčném úkolu. Po jejich zadání ří - dicí systém automaticky vygeneruje kompletní obráběcí program. Na základě vybraných materiálů elektrody a obrobku je automaticky zvolena technologie. To vás rychle přivede k cíli vyšší produktivitě a ziskům. Ještě lepší výsledky s 3D Importujte 3D data ve formátu Parasolid, vyberte nejvhodnější technologii, použijte ji pro vygenerování NC programů s vhodnými parametry obrábění a ovládejte příslušné obráběcí programy ESPER opticky. Dosáhněte ještě přesnějších výsledků pomocí systému Power Master 3D, který zvažuje každý krok předem a inteligentně analyzuje podmínky obrábění. Správnost celého procesu zajišťuje simulace. Parasolid je registrovaná ochranná známka společnosti UGS PLM Solutions Co. Ltd. 15 Přímočaré ovládání na dosah ruky.

9 Technical Partner of Sauber F1 Team Generátor, který je špičkou v oboru nanopřesnost nespočívá pouze v slinutých karbidech. npc NANO PULSE CIRCUIT Čas reakce je rozhodující Čím nižší je spotřebovaná energie, tím lepší a stabilnější jsou hrany. Mikrotrhliny v materiálu jsou minimalizovány na zanedbatelnou záležitost. Snížená míra poškození v obvodových zónách a lepší konstrukční integrita výrazně prodlužuje provozní životnost nejenom v případě lisovacích nástrojů. Extrémně nízké riziko vzniku mikrotrhlin Obvod np strojů modelové řady je speciální opatrnou aplikací energie na obráběný materiál. Nevyhnutelným důsledkem je pak prodloužená životnost pro obrábění lisovacích nástrojů a podobně zatěžovaných součástí. Obvod np Dokonale se nám podařilo spojit různé jednotky generátoru, díky čemuž bylo dosaženo dobré rychlosti eroze v kombinaci s dokonalou kvalitou povrchu. Obvod np nevznikají téměř žádné mikrotrhliny Viditelné mikrotrhliny Rychlost nízká vysoká hrubý Hrubování Dokončování Kvalita povrchu Jemné dokončování jemný 17 Impulsní obvod Nano Pulse posílení produktivity.

10 Vše je pod kontrolou dostaneme se tam rychleji s inteligentními pomocníky. NUI NATURAL USER INTERFACE Programování ve sloupcovém uspořádání Po výběru technologie jsou všechny klíčové parametry vždy přehledně dostupné. Jednoduché a přehledné uspořádání umožňuje snadné úpravy i bez nápovědy. Programování vícenásobného obrábění, nebo vícenásobné použití několika elektrod, je vždy jednoduché. Informace v reálném čase Profesionálové vždy požadují všechna potřebná data monitor poskytuje všechny odpovídající údaje a kromě toho také umožňuje provádět zásahy do aktuálního procesu. Tímto způsobem mají vše pohodlně pod kontrolou a dosahují vždy těch nejlepších výsledků. Integrované plánování úloh Vyšší flexibilita je možná díky přizpůsobitelnému plánování úloh díky jednoduchému stanovení priorit můžete rychle reagovat na měnící se požadavky a snadno vtěsnat do pracovního plánu stroje urgentní zakázky. Do plánovače úloh můžete uložit několik obráběcích programů a zde je spravovat. Vždy přehledné: Přímý přístup k jednotlivým nastavením Přehled jako u telemetrických údajů ve Formuli 1 19 Můj život bude snazší.

11 Podívejte se: Upněte obrobek a stiskněte tlačítko Start! Snadné nastavení. AES AUTO & EASY SETUP Měření elektrody Díky automatické a jednoduché detekci polohy elektrody můžete pracovat přesně, pohodlně a rychle. Najetí obrobku Můžete detekovat polohu obrobků stejně pohodlně, jako polohu elektrod.... nebo provádět externí měření Stroj Mitsubishi Electric samozřejmě podporuje externí přednastavení na měřicím stroji pro automatický provoz a maximální ekonomičnost. 21 Jednoduše dosáhněte více.

12 Vzdálená správa s mcanywhere Vždy k dispozici kdekoliv se nacházíte. Ovládat stroj a sledovat probíhající procesy můžete odkudkoliv. Inteligentní komunikace vaše pracovní úkoly zásadně usnadňuje. Ideální kombinace s automatickým rozhodováním a vysokou výrobní samostatností. Řízení mcanywhere Pohodlná a spolehlivá dálková správa vašeho EDM systému postaveno na nástroji TeamViewer. Služba mcanywhere Rychlá pomoc od odborníků společnosti Mitsubishi Electric. Připojení s mcanywhere Kdekoliv, kdykoliv... vždy aktuální s reálnými hodnotami. Prostřednictvím počítače, mobilního telefonu nebo chytrých hodinek. 23 Svoboda, kterou očekávám.

13 Výměna za chodu stroje Rychlá výměna, dlouhodobé úspory. LLS LONG LIFE SYSTEM Rychlá výměna filtru bez nástrojů nebo plýtvání časem. Dvě ruce, 32 sekund a filtr je vyměněn. Automatické centrální mazání Dlouhodobě plynulý chod zcela bez zastavování, maznic nebo neohrabaných mazacích pistolí. Nyní můžete svůj čas používat produktivněji. Co činí stroje tak přívětivé k údržbě a hospodárné? Erozní systémy od společnosti Mitsubishi Electric jsou trhem hodnoceny jako ty nejspolehlivější. Díky nízkým nárokům na údržbu a kratším prostojům se prostě lepší ekonomické výsledky dostaví. Výměna filtru za 32 sekund Mazání stroje za 0 sekund Podívejte se: 25 Zatímco ostatní stále nastavují, vy již obrábíte.

14 Připraveno k provozu s doplňky. S těmi můžete plánovat. Vestavěná bezpečnost Bezpečnost je vždy na prvním místě a proto musí být integrovaná do základního zařízení tak, abyste stroj mohli spouštět dokonce bez dozoru, pokud to je nutné. Standardně je dodáván automatický hasicí systém. Včetně osy C Programovatelná přesná osa C, která pracuje v simultánním režimu, je součástí standardního balíku. Osa může být také použita jako rotační osa a vybavená všemi konvenčními sklíčidly, například EROWA ITS, Hirschmann System 4000, System 3R Macro/ Combi (standardem je EROWA ITS). 27 Vše se dodává společně.

15 20místný výměník elektrod Přizpůsobení vašim potřebám s přesností. Rozšiřující jednotka PCD/CBN Obvod np Generátor FP120V Z diamantových nástrojů můžete dostat to nejlepší pomocí tohoto rozšíření generátoru zvládá stroj řady veškeré materiály. Vysokorychlostní osa C Obvod Nano Pulse umožňuje zajistit vysoký lesk povrchu hned od začátku. Vyplatí se to nižší pracovní zatížení, ale i maximální přesnost, vše přímo ze stroje. Programovatelné vícenásobné vyplachování U stroje EA12V lze standardní generátor nahradit výkonnějším generátorem 120 A typu FP120V pokud vám záleží právě na vysokém výkonu. 20místný výměník elektrod 29 Díky otáčkám dosahujícím až 1500 ot/min, může osa CNC současně pracovat nebo nastavovat elektrodu je tak možné téměř vše. Vždy integrováno do CNC systému. Vybaveno přesně tak, jak to požadujete. Díky programovatelnému systému výplachu, které dokáže snadno odstraňovat odebíraný materiál z hloubené spáry, můžete dosáhnout vyšších rychlostí obrábění a přesnosti jednoduše lepších výsledků. Ideální výbava pro všechny případy maximální všestrannost a impozantní flexibilita.

16 Přizpůsobitelné rozšíření. Inteligentní řešení. Osa B ITS-HV-100 Světelná signalizace ERGO-LUX Jako doplněk ke čtyřem standardním osám lze současně integrovat další osu jako B-osu. Trojitý výstražný maják s LED diodami jasně signalizuje stav stroje, je viditelný z dálky a kromě toho také dobře vypadá. Doplňkové ergonomické osvětlení prostoru vše je jasně viditelné. Rotační vřeteno ITS-MS-24 Volitelné sklíčidlo (Hirschmann/System 3R) Rotační vřeteno lze integrovat do řízení stroje tímto způsobem může plnit funkci a současně je možno pracovat v simultanním režimu. Je možné montovat sklíčidlo společnosti EROWA, System 3R nebo Hirschmann. Standardní rozhraní osy C je zcela flexibilní. 31 Jenom těžko by to mohlo být více flexibilní.

17 Obor aplikace a rozsah použití stanoví formu automatizace možné je vše! Automatizace musí být flexibilní. Spojení různých značek. Optimální řešení přizpůsobené, konfigurované nebo standardizované Manipulační systémy a roboti od různých výrobců mohou být často jednoduše integrovatelné. EDM stroje řady od společnosti Mitsubishi Electric, vyznačující se mimo jiné osvědčenou spolehlivostí a produktivitou, jsou také připraveny k automatizačním řešením. Rádi vám ukážeme příklady, které prokazují praktickou efektivitu stroje a pomohou vám snížit náklady a zvýšit vaši produktivitu. Všechny modely se dodávají z výroby s praktickou funkcí plánování úloh, která umožňuje okamžité přizpůsobení aktuálním potřebám. Manipulační zařízení od různých výrobců vše lze snadno integrovat. Pro úlohu vyžadující zapojení více strojů se doporučuje používat software pro správu úloh. Flexibilní řešení: Robot s otočným ramenem s únosností do 15 kg v kvalitě společnosti Mitsubishi Electric. Jednoduché ovládání přímo ve stroji. 33 Chcete-li vydělávat peníze, automatizujte!

18 Rychlejší vyhodnocení impulsů, přesnější výsledky Řídicí elektronika je mnohem rychlejší, než tradiční stroje. Dokonalý základ pro výsledné bezvadně obrobené součásti pokud jde o geometrickou přesnost a drsnost povrchu. Vyrobeno pro špičková díla nová kapitola přesnosti. Lékařství Automobilový průmysl Komunikace/elektronika Letectví Výroba hodin 35 Nároční zákazníci žádají více.

19 98,7 % náhradních dílů k dispozici v Evropě dodávka dílů ve skladu v do 24 hodin ze skladu v Düsseldorfu Düsseldorfu Sídlo v Ratingenu, Německo Servis Neustále k dispozici. Školení Uživatelé získávají zkušenosti při práci na stroji a speciálně vybavených počítačových pracovních stanicích. Tímto způsobem dochází k nejlepšímu předávání znalostí a zkušeností. Nemáte v lásce telefonní centra a systémy, kde se neustále čeká na operátora? My také ne. Proto si s každým EDM systémem od společnosti Mitsubishi Electric kupujete vynikající služby jako součást balíčku. Díky dílů, které jsou skladem v Ratingenu blízko Düsseldorfu, máte k dispozici rychlý a spolehlivý zdroj náhradních součástí na vyžádání expresně za méně než 24 hodin. Služba je realizována našimi vlastními zkušenými servisními techniky, takže výroba bude neustále spolehlivá a v chodu. Uživatelům pomáháme prostřednictvím telefonické služby, díky které jsou jim k dispozici zkušení a znalí specialisté společnosti Mitsubishi Electric. Servisní linka: +49 (0) Aplikační podpora: +49 (0) Pondělí až pátek: 7:30 až 20:00 Sobota 9:00 až 16:00 Jsme zde, abychom vám pomohli 37 Odborná pomoc, kdykoliv ji potřebujete.

20 Mistři materiálů dokonalé vybavení pro jakoukoliv aplikaci. Ocel Slinuté karbidy, PCD a titan jsou vítanými materiály model poskytuje možnosti pro téměř jakoukoliv výzvu. Obrobek P P P Hliník (slitiny) P P Měď (slitiny) P P Slinuté karbidy P P Titan P Nikl (slitiny) P Polykrystalický diamant a kubický nitrid bóru Elektroda Měď Wolfram-měď Grafit Měď s difundovaným grafitem Volitelně: Rozšiřující jednotka PCD/CBN P Z = 300 mm Y = 300 mm Hmotnost těla stroje kg 700 kg 640 mm 250 mm X = 400 mm Hmotnost generátoru kg (při 120 A: 300 kg) Výška stroje mm Požadované minimální rozměry pro vstupní dveře (š x v) v mm x mm Z = 350 mm Y = 450 mm Hmotnost těla stroje kg 760 mm X = 650 mm Hmotnost generátoru kg Výška stroje mm Požadované minimální rozměry pro vstupní dveře (š x v) v mm x min. 450 Tělo stroje EA12V 700 Uspořádání stolu min kg 350 mm 1040 mm 2512 min. 450 Tělo stroje EA28V 850 Uspořádání stolu min Přehled klíčových dat.

21 Technické údaje EA12V Advance EA28V Advance Stroj Pojezd (X / Y / Z) v mm 400 / 300 / / 450 / 350 Maximální rozměry obrobku (š x h x v) v mm 850 x 640 x x 760 x 350 Maximální hmotnost obrobku v kg Maximální hmotnost elektrody v kg Rozměry stolu (š x h) v mm 700 x x 600 Uspořádání stolu Stůl z nerezové oceli Odstup pinole stůl (stůl osa C se sklíčidlem EROWA) v mm 152,5 452,5 317,5 667,5 Maximální hladina plnění dielektrika Celkové rozměry s výměníkem nástrojů (š x h x v) v mm 2145 x 2050 x x 2512 x 2615 Hmotnost stroje v kg Síťové napětí 3 fáze, 400 V/AC, 50/60 Hz Filtrační systém Objem nádrže v l Velikost částic v µm / Filtrační vložky 3 / 2 3 / 3 Řízení teploty Hmotnost (suchá) v kg Chladicí jednotka dielektrika Zahrnuto do hmotnosti stroje Generátor Napájecí zdroj Generátor impulsů s tranzistorovým řízením Způsob chlazení Plně zapouzdřený / nepřímé vzduchové chlazení Maximální výstupní proud v A 80 (volitelně 120) 120 Rozměry (š x h x v) v mm 400 x 900 x 1763 Hmotnost v kg 260 (při 120 A: 300) 300 Řízení Způsob zadávání dat Klávesnice, flash disk USB, Ethernet TFT barevný monitor / řídicí systém 15" dotyková obrazovka / CNC, uzavřený obvod Minimální krok příkazu (X / Y / Z / U / V) v µm 0,1 Minimální rozlišení osy v µm 0,1 EA12V Advance EA28V Advance Vybavení Dvoupolohový měřicí systém s lineárními stupnicemi (X / Y / Z) Ano Třístranná vyjížděcí pracovní nádrž 20místný výměník elektrod Ano Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Vysoce výkonný generátor FP120V Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Ano Ethernet / DNC / FTP Osa C se sklíčidlem EROWA (1 30 ot/min) 3R makro sklíčidlo Řízení / kontakt / servis mcanywhere Externí výstup signálu Tříbarevný výstražný maják ERGO-LUX Přídavná rotační osa Obvod np Obvod PCD / CBN Vysokorychlostní vřeteno ( ot/min) Programovatelné vícenásobné vyplachování Ano Ano Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Připojení napájení 3 fáze, 400 V/AC, PE, ±10 %, 50/60 Hz, primární pojistka 32 A s pomalým hořením Připojení stlačeného vzduchu: 5 7 kgf/cm³, kpa, minimální průtok 60 l/min, připojení hadice 3/8" EDM systém by měl být postaven na vhodné pevné průmyslové podlaze, přednostně ze zpevněného betonu. Potřebné stínění, které může být požadováno v souladu se směrnicí EMC, není součástí dodávky od společnosti Mitsubishi Electric. Chladicí jednotka obsahuje fluorový plyn R407C způsobující skleníkový efekt. Další informace naleznete v dodané příručce k obsluze. Podrobnosti naleznete v montážním plánu stroje: 41 Technické údaje.

22 P o fi l fi l e Issue 01/15 May Know-how a uživatelské zprávy zdarma dokud vystačí zásoby. Vydání časopisu Profile ZDARMA Issue 02/14 December The Art of Economy Reference? Tucty! Stačí požádat a dostanete je zdarma! An innovation guru shares his knowledge. Interview Prof. Hermann Simon Sights set on the future. Interview Fraunhofer ICT-IMM A useful addition. Wire EDM in series production. Huber Präzisionsmechanik AG The smart magazine for users Sustainable success: eco-friendly production, reduced costs. Mitsubishi Electric The perfect showcase for generating business. Moulding Expo Stuttgart Profi l e Where there s a will, there s a way. Rainer Lortz CNC-Technik The smart magazine for users. Profi The Art of Economy Kaizen a tradition for the future Japan Special Customer proximity the key to success HAIL-TEC GmbH l e Automation for the nation ZeroClamp GmbH fi e Issue 02/15 Jednoduše vystřihněte a odešlete kupón! The smart magazine for users. Profi l e Objednávka Ano, chtěl bych objednat kopie posledních vydání časopisu Profile (zadejte požadovaný počet): Předposlední vydání Poslední vydání Aktuální vydání Adresa Ano, chtěl bych, aby mě společnost Mitsubishi Electric informovala o svých speciálních nabídkách a kampaních em. Společnost Příjmení Jméno Datum, podpis Číslo, ulice PSČ ová adresa Město, země Telefon Poznámka: Vaše údaje nebudou předávány žádné třetí straně, kromě společností účastnících se zpracováváním vaší objednávky. Uložení vašich osobních údajů můžete ukončit kdykoliv zasláním zprávy faxem na číslo +49 (0) MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V. Mechatronics Machinery / Profil-Leserservice Mitsubishi-Electric-Platz 1 / Ratingen / Německo Faxová objednávka +49 (0) Objednávka online 43 Od praktiků, pro praktiky.

23 Partner Certifikováno CZ Technické změny nebo chyby vyhrazeny / / Kat. č MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V. Mechatronics Machinery / Mitsubishi-Electric-Platz 1 / Ratingen / Německo / Tel.: +49 (0) / Fax: +49 (0) edm.sales@meg.mee.com /

Výroba forem Power for Production EA-S

Výroba forem Power for Production EA-S Výroba forem Power for Production 1964 33 modelových řad od roku 1964. Jistota spolehlivosti. Mitsubishi Electric... 5 Představení... 7 Design... 9 Jednoduchá obsluha... 11 Jednoduché nastavení.... 13

Více

Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil MX600

Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil MX600 Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil 1964 1970 1980 1990 36 modelových řad od roku 1964. Jistota spolehlivosti. 2000 Mitsubishi Electric.... 5 Představení... 7 Design.... 9 Lineární motory....

Více

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série 2402 215 305 2037 Jednoduché ovládání Snadná údržba Nízké provozní náklady 64-BIT-CNC řízení 3D grafické funkce Optimalizační nástroje Kompaktní

Více

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou AD3 Na obrázku je stroj ve specifikaci CE Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem SGF obvod pro malé opotřebení elektrod Velká pracovní vana Řídící systém s dotykovou obrazovkou Nano&Solution Nové

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution K-Series Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry Nano&Solution K1C Vysokorychlostní EDM vrtací stroj Nejlépe prodávaný stroj v přijatelné cenové hladině Provoz Řídící panel a displej jsou umístěny

Více

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů Zenit dodává na český trh EDM děrovací stroje vlastní značky Z-VOID. Stroje montované na Taiwanu na základě požadavků konzultovaných se Zenitem představují

Více

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ E[M]CONOMy ] znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 250 To je výcvik na maximální úrovni, s hlavním pohonem o výkonu 7kW, zásobníkem nástrojů

Více

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby G série obrábění gra tu hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Obráběcí centra řady G jsou speciálně zkonstruována pro přesné, čisté a bezpečné

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 450 Zažijte bezkonkurenční obrábění. Concept Mill 450 je kompletní průmyslový stroj pro

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Drátová elektroerozivní řezačka Ready for Production MV-S

Drátová elektroerozivní řezačka Ready for Production MV-S Drátová elektroerozivní řezačka Ready for Production 1964 1970 1980 1990 36 modelových řad od roku 1964. Jistota spolehlivosti. 2000 Mitsubishi Electric... 5 Představení... 7 Design... 9 Lineární motory...

Více

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt [ To je ] E[M]CONOMy: Nejenom výcvik, skutečná akce! Concept turn 250 Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt Concept TURN 250 Nekompromisní kvalita do posledního šroubku, a to za nepřekonatelnou cenu. Stroj

Více

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné obrábění forem a náročných kontur - Vysokorychlostní obrábění 12.000 20.000 ot/min - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Projekt: CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Kurz: Stavba a provoz strojů v praxi 1 OBSAH 1. Úvod Co je CNC obráběcí stroj. 3 2. Vlivy na vývoj CNC obráběcích strojů. 3 3. Směry vývoje CNC obráběcích

Více

Measuring Software Customer Care

Measuring Software Customer Care Creating Tool Performance A member of the UNITED GRINDING Group OBRÁBĚNÍ NÁSTROJŮ Grinding Eroding Laser Measuring Software Customer Care WALTER a EWAG, dodavatelé systémů a řešení pro kompletní obrábění

Více

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F.

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. Machines HELLER Obráběcí centra Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. V krátkosti FT 2000/4000 Dvě velikosti strojů s různými pracovními prostory: FT 2000 (630/630/830) a FT 4000(800/800/1000)

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE. Řada R

CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE. Řada R CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE Řada R CNC SOUSTRUHY ROVNÉ LOŽE Charakteristika Tyto univerzální soustruhy lze využívat jako CNC soustruhy nebo konvenční obráběcí stroje s digitálním odměřováním. Celková koncepce

Více

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994 VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 99 laserové CNC stroje VANAD > Ucelené řešení Návrh a dodávka kompletního pracoviště s možností integrace do stávající výrobní linky Školení, dodávky spotřebních

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

H - série vysokorychlostní obráběcí centra. tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

H - série vysokorychlostní obráběcí centra. tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby H série vysokorychlostní obráběcí centra tuhá mostová konstrukce prvotřídní výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Řada H je svojí speciální konstrukcí a výbavou určená pro ty nejnáročnější

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

Co-Cr, titan 5, zirkon, akrylát PMMA, vosk, kompozit Pracovní plocha - osy X; Y; Z. 50 x 200 x 70 mm Pracovní plocha - osy A; B 360 ; +/-25 Pohon osy

Co-Cr, titan 5, zirkon, akrylát PMMA, vosk, kompozit Pracovní plocha - osy X; Y; Z. 50 x 200 x 70 mm Pracovní plocha - osy A; B 360 ; +/-25 Pohon osy INTERDENT 2015 CAD/CAM systémy Po více než 35 letech zkušeností v oblasti stomatologie, během nichž bylo hlavním cílem společnosti a jejích zaměstnanců vyrábět kvalitní výrobky a rozhodující význam hrál

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více

ASM 5osé univerzální centrum

ASM 5osé univerzální centrum 5osé univerzální centrum 3 Přesnost Polohování P 0,01mm, Ps 0,005mm. Rychlost 40 m/min, zrychlení 3 m/s-2 Obrábění Univerzální 5osé, 57/75 kw výkon, možnost vertikálního soustružení. 6 D ynamický vřeteník

Více

Y X SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA

Y X SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA kompaktní portálové 5osé CNC centrum s horním gantry na ose Y vysoká produktivita možnost Master-Slave Z Y X Nové kompaktní 5osé obráběcí

Více

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE OBRÁBĚCÍ STROJE Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 VTC-40 VTC-40a VTC-40b Rychloposuvy 48 m.min -1 Výměna nástroje 1,2 s Synchronizované závitování při

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

TB-25Y CNC soustružnické centrum

TB-25Y CNC soustružnické centrum TB-25Y CNC soustružnické centrum - Ekonomicky výhodné řešení v multifunkčním obrábění - Konstrukce s 90 ložem umožňuje dosahovat vyšší přesnosti v ose Y než u jiných strojů - C a Y osa, poháněné nástroje

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38.

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38. Dovolujeme si Vás srdečně pozvat k návštěvě naší expozice na: 61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od 7. 10. do 11. 10. 2019 pavilon P, stánek 38. V naší expozici si budete moci v letošním roce

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1000 MODEL MONOGRAPH 1000 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PSC GREEN DRIVE Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA

Více

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Technická specifikace PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PS Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA série PS Ohraňovací lisy PRAECISA

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm.

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm. TDZ Turn TDZ TURN S.R.O. HLC SERIE ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost TDZ Turn s.r.o. patří mezi přední dodavatele nových CNC vertikálních soustruhů v České a Slovenské republice, ale také v dalších evropských

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj Coordinate Measuring Machines www.sheffieldmeasurement.com PIONEER... PIONEER je ideální volbou pro zákazníky, kteří kupují jejich první souřadnicový

Více

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme

HandlingTech EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE. Automations-Systeme EROMOBIL - PRVNÍ POMOC PŘI ZLOMENÍ NÁSTROJE Radiální erodovací jednotka MADE IN GERMANY Řešení v případě zlomení nástroj MADE IN GERMANY EROMOBIL Řešení v případě zlomení nástroje Kompaktní, funkční, praktický

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

Hlavní katalog. Produktová řada. Nano&Solution. Elektroerozivní drátové řezačky. Elektroerozivní hloubičky. Elektroerozivní děrovačky

Hlavní katalog. Produktová řada. Nano&Solution. Elektroerozivní drátové řezačky. Elektroerozivní hloubičky. Elektroerozivní děrovačky Hlavní katalog Produktová řada Elektroerozivní drátové řezačky AD325L AQ327L AQ537L AQ750L AQ900L AP200L AP450L AP500L EXC100L Elektroerozivní hloubičky AP1L Premium AG35L AG55L AG75L AD3L AQ15L Elektroerozivní

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

D-CUBES. Drátová elektroerozivní řezačka. Power for Precision

D-CUBES. Drátová elektroerozivní řezačka. Power for Precision D-CUBES Drátová elektroerozivní řezačka Power for Precision 1964 1970 1980 1990 42 modelových řad od roku 1964. Jistota v inovaci a spolehlivosti 2000 Mitsubishi Electric.... 5 Představení... 7 Funkce

Více

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU.

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. www.hurco.cz SPOLEČNOST 50 LET SPOLEČ NOSTI HURCO Mezinárodně působící společnost HURCO Companies Inc. založili v roce 1968 Gerald Roch

Více

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Eclipse Magnetics MOULAR Magnetický upínací systém Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Power Matrix Modular je variabilní modulová jednotka, nabízí vyšší výhody a úspory nákladů v porovnání

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění TA-25 CNC soustruh - Tuhé litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem 60 - Masivní kluzné vodící plochy předurčují stroj pro silové a přesné obrábění - Lze rozšířit o C osu a poháněné nástroje - Typ

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker Čtyřosý průmyslový robot picker Jedinečná řada čtyřosých a šestiosých robotů pro všechny aplikace Kdykoliv potřebují výrobní podniky ve své výrobě navýšit rychlost, opakovatelnost a spolehlivost, představují

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: Elektroerozivní obrábění řezání drátovou pilou Obor: Nástrojař, Obráběč kovů Ročník: 1. Zpracoval(a): Pavel Rožek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Osy s lineárním motorem řady HN a HG

Osy s lineárním motorem řady HN a HG HN HG Osy s lineárním motorem řady HN a HG Nekompromisní a vysoce dynamická lineární osa HN s pevnou základnou-integrována a připravena k použití. Kompaktní a precizní vedení, i absolutní měřící systém

Více

REQ /A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující parametry definované v tabulce č. 1.

REQ /A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující parametry definované v tabulce č. 1. Institute of Physics ASCR, v. v. i. Na Slovance 2 182 21 Prague 8 eli-cz@fzu.cz www.eli-beams.eu 1. CNC vertikální frézovací centrum REQ-010195/A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA. Řada FB

CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA. Řada FB CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA Řada FB IKC-600FB-APC IKC-860FB-APC IKC-1100FB-APC S PALETOVOU VÝMĚNOU Velká nosnost & přesnost & vysoká produktivita Hydraulické upínání automatické výměny palet Automatický

Více

22.4.2010. konný CNC soustruh Quick Turn Smart 200

22.4.2010. konný CNC soustruh Quick Turn Smart 200 ředváděcí dny 21.- Kompaktní a výkonnv konný CNC soustruh Quick Turn Smart 200 1 QT-Smart 200 technická data stoje racovní prostor: Max. oběžný průměr 660 mm Max. obráběnýprůměr 350 mm Max. průměr obráběnétyče

Více

DUGARD. VMCs DUGARD. Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD. Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939

DUGARD. VMCs DUGARD. Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD. Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939 DUGARD Dodavatel obráběcích strojů již od roku 1939 DUGARD VMCs Modelová řada E a XP Vertikální obráběcí centra DUGARD www.cnc-inaxes.cz info@cnc-inaxes.cz +42 494 3 967 DUGARD řada E DUGARD řada XP Optimální

Více

CNC soustruh CKE 6156Z /1500

CNC soustruh CKE 6156Z /1500 CZ MOOS TRADING s.r.o Svatopluka Čecha 519/28, 751 31 Lipník nad Bečvou CZECH REPUBLIC Tel.:+420 581 701 605 www. moostrading.cz E-mail:info@moostrading.cz CNC soustruh CKE 6156Z /1500 Skladem: únor 2015

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D prototypovací a výrobní systémy s perfektní kvalitou a maximální rychlostí, dokonalé pro sériovou výrobu i jednorázové procesy. 2 Vítejte v 3D světě šperkařského

Více

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi A mohli jste si spokojeně užívat výhod optimalizované výroby s důmyslnými a úspornými řešeními Jakožto zvláštní kategorie soustružení s

Více

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory T30 11/14 Bar Pístové vzduchové kompresory Ingersoll Rand T30 je tím nejlepším ve své třídě již od založení společnosti v roce 1929. Z hlediska spolehlivosti, efektivity, mechanické flexibility nebo udržovatelnosti

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ

OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ PROFIL FIRMY Firma TRIMILL, a. s. byla založena v roce 2000 jako akciová společnost se sídlem v České republice. TRIMILL, a. s. se specializuje na výrobu CNC obráběcích

Více

Umění broušení. Výrobní řada

Umění broušení. Výrobní řada Umění broušení Výrobní řada Přednosti Více než 100 variant brousících vřeteníků Optimální řešení pro každou úlohu broušení díky modulární koncepci stroje. Broušení závitů Rovnoběžné s osou nebo se skloněným

Více

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC INOVACE A DOKONALOST CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC HT www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC-350, FTC-450, FTC-640 FTC-350 FTC-450 FTC-640 řada FTC-350 řada FTC-450 řada FTC-640

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

Efektivní a komfortní vytápění

Efektivní a komfortní vytápění LIVING ENVIRONMENT SYSTEMS Efektivní a komfortní vytápění s nejmodernější technologií tepelného čerpadla typu vzduch / voda EKONOMICKÉ, EKOLOGICKÉ A NADČASOVÉ 3 ECODAN NEXT GENERATION Ecodan Kompletní

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 ACC - přesné rovinné brusky ACC-SA série/sa-iq série specifikace Položka Jednotky 52SA 63SA 42SA-iQ SA série SA-iQ série Rozměr stolu 550 200 605 300 530 200 Rozjezd os 650 230 750 340 530

Více

Velké drátové řezačky s lineárním motorem AQ750L AQ900L AQ1200L AQ1500L

Velké drátové řezačky s lineárním motorem AQ750L AQ900L AQ1200L AQ1500L Velké drátové řezačky s lineárním motorem AQ750L AQ900L AQ1200L AQ1500L Řada První velká drátová řezačka s lineárním motorem a velkým pojezdem Jako odpověď na rostoucí požadavky výroby velkých matric a

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ

JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ EPP - 200 JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Kdo si stanoví pro plazmové řezání a značení vysoké požadavky, potřebuje

Více

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Učení při výrobě. Concept turn 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept TURN 450 Nový rozměr CNC výcviku vhodný pro průmyslové účely. Stroj je vybaven osou C, poháněnými nástroji

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FVP VMP QMP HV U www.feeler-cnc.cz CNC vertikální obráběcí centra řady FVP FV-1500A FVP-1000A Model FV-1500A má 4 lineární vedení osy Y, ostatní modely

Více