Výroba forem Power for Production EA-S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroba forem Power for Production EA-S"

Transkript

1 Výroba forem Power for Production

2 modelových řad od roku Jistota spolehlivosti. Mitsubishi Electric... 5 Představení... 7 Design... 9 Jednoduchá obsluha Jednoduché nastavení Inteligentní nápověda pro uživatele Technologie generátoru Dálkové ovládání Spotřební zboží Vše zahrnuto v ceně Volitelné doplňky a nestandardní materiály Automatizace Příklady použití Servis Klíčové údaje Technické údaje Zkušenosti na mojí straně.

3 Více než let patentovaných aplikací za rok vyrobených EDM strojů zaměstnanců spolehlivých technologií Máte-li dokonalá konstrukční řešení, potřebujete někoho silného, na koho se můžete spolehnout. Od roku 1970 se rostoucí počet evropských společností začal zaměřovat na vysoce výkonné EDM stroje od globálního lídra, společnosti Mitsubishi Electric. Pouze díky výrobě součástí ve vlastních zařízeních je možné je dokonale přizpůsobit zamýšlenému úkolu. Společnost Mitsubishi Electric využívá své vlastní řídicí prvky, polovodiče, motory a další součásti, které jsou do nejmenších detailů přizpůsobeny všem požadavkům. Všimněte si proto pouze jediné věci že vše pracuje jak má a to často po mnoho desetiletí, která uběhla od nákupu. Chcete-li rozumně investovat do EDM strojů s vysokou kvalitou a dlouhou životností, zvolte společnost Mitsubishi Electric. 5 Jedině takto vím, že jsem v dobrých rukách.

4 IDPM INTELLIGENT DIGITAL POWER MASTER Významně bylo sníženo opotřebení grafitové elektrody při současném zvýšení rychlosti erodování. Funkce Power Master pro výrobu dutin. Nastavení generátoru je uzpůsobeno minimálnímu opotřebení ve spojení s maximální rychlostí obrábění během probíhajícího procesu. Pokračování na straně 17 FFA FLUSH FREE ACCELERATION Proces rychlejší o 40 %. Až o 40 % rychleji díky optimalizovaným pohybům os, obzvláště pro hluboké dutiny. Rychlé zvedání a spouštění vytváří proplachovací efekt i v případě geometrie s hlubokými žebry. Vše je naladěno pro dosažení optimálních výsledků při elektroerozivním obrábění složité geometrie i ve 3D. NUI NATURAL USER INTERFACE Obsluha musí být jednoduchá a pomáhat uživateli. Programování s dialogovým ovládáním vede každého uživatele intuitivně k požadovanému cíli. Odborníci se mohou snadno přepnout do programování ve sloupcovém uspořádání a rychle a snadno provádět úpravy. Jak dosáhnout vašeho cíle. Pokračování na straně A podpora hospodárnosti stroje s nesrovnatelným poměrem cena/výkon. Až o 80 % nižší opotřebování grafitové elektrody Tuhost, kompaktnost a dostatečné výkonové rezervy jsou to, na čem záleží a ekonomické výsledky jsou navíc o 20 % lepší. Modelová řada se dodává s modifikovaným všestranným generátorem FP805, grafitovou technologií a novou funkcí IDPM Power Master. Vysoký výkon již z bran výrobního závodu. Skutečný obr mezi elektroerozivními systémy pro výrobu forem Skutečně všestranný stroj přitom je vše zahrnuto v ceně. Nesrovnatelný poměr cena/výkon zahrnuje výměník elektrod, automatický hasicí systém a osu C. To znamená, že jste vybaveni na všechny eventuality a můžete si užívat maximální všestrannost plus impozantní flexibilitu. Snadné nastavení. Třístranná vyjíždějící pracovní nádrž uvolní prostor pro jednoduché umístění obrobku. Díky grafickému průvodci bude upnutí obrobku a najetí elektrody dětskou hrou. Výhoda která tvoří rozdíly. Pokračování na straně 15 AES AUTO & EASY SETUP LLS LONG LIFE SYSTEM Minimální opotřebování díky nové grafitové technologii. Výměník elektrod modelu EA8S s deseti pozicemi zásobníku. EDM systém musí pomoci vaší společnosti vydělávat peníze. Stroje řady znatelně snižují výdaje na energii, elektrody a filtry díky tomu si můžete vydělat více. Stroj je navržen tak, aby dokázal pracovat po celá desetiletí. Díky inteligentním technologiím se proto vyznačuje nízkými náklady na údržbu. Pokračování na straně 21 7 Zakousne se hluboko do obrobku, nikoliv do vaší kapsy.

5 Efektivní strategie obrábění. Tuhý, kompaktní a ergonomický. Přesné pohyby os bez ohledu na zatížení Důkladně tuhé mechanické řešení, přesně jaké by mělo být. Geniální, úhledné a absolutně trvanlivé. Tyto principy stojí za desetiletími úspěchu a jsou doslova odlity do lože každého nového stroje. Včetně použití součástí os špičkové kvality. Ergonomické pracoviště Dobrý přístup díky vyjíždějící pracovní nádrži pro pohodlné a rychlé nastavení. Přesně broušený pracovní stůl v ergonomické výšce je vybaven standardními drážkami T. Kompaktní a snadno udržovatelný Kompaktní a důmyslně dispozičně řešené stroje uspoří prostor i čas. Vše pod kontrolou bez dlouhých vzdáleností. Pohodlí, které v dlouhodobém ohledu jistě oceníte. Konfigurace umožňující výkon Pouze v případě, že si vyrábíte všechny důležité elektronické součásti sami, můžete je přesně přizpůsobit požadavkům. Společnost Mitsubishi Electric vyrábí své vlastní polovodičové součásti a přizpůsobuje je dokonale svým potřebám. To je pro vás, uživatele, zřejmá výhoda. 9 Méně důmyslná konstrukce může být levnější, ale...

6 Brilliantes Finish bis zu 0,06 μm Jednoduché Ra in Hartmetall ovládání in Stahl Ra 0,10 pomocí μm auch dotykové bei obrazovky komplexen Geometrien podobně jako na chytrém telefonu. Důmyslná technologie, jednoduché ovládání to je výroba zápustek v dnešní době. NUI NATURAL USER INTERFACE Programování s dialogovým ovládáním Obráběcí programy jsou zcela sestavovány s pomocí dialogových pokynů ve společnosti Mitsubishi Electric je tento systém dialogového programování znám pod názvem ESPERADVANCE Navigator. Okna s výběrem položek v českém jazyce vedou uživatele od nastavení přes výběr technologie až po začátek programu. To jistě ocení všichni uživatelé, od začátečníků po zkušené operátory. Snadné vytvoření strategie obrábění Připraveno pro jakýkoliv úkol díky komplexní knihovně řídicího systému. Vyžadují se pouze podrobnosti o dotyčném úkolu. Po jejich zadání ří - dicí systém automaticky vygeneruje kompletní obráběcí program. Na základě vybraných materiálů elektrody a obrobku je automaticky zvolena technologie. To vás rychle přivede k cíli vyšší produktivitě a ziskům. 11 Přímočaré ovládání na dosah ruky.

7 Optimalizace a přesné informace dosažení vašeho cíle rychleji s programováním ve sloupcovém uspořádání. NUI NATURAL USER INTERFACE Programování ve sloupcovém uspořádání Po výběru technologie jsou všechny klíčové parametry vždy přehledně dostupné. Jednoduché a přehledné uspořádání umožňuje snadné úpravy i bez nápovědy. Programování vícenásobného obrábění, nebo vícenásobné použití několika elektrod, je vždy jednoduché. Informace v reálném čase Profesionálové vždy požadují všechna potřebná data monitor poskytuje všechny odpovídající údaje a kromě toho také umožňuje provádět zásahy do aktuálního procesu. Tímto způsobem mají vše pohodlně pod kontrolou a dosahují vždy těch nejlepších výsledků. Vždy přehledné: Přímý přístup k jednotlivým nastavením Přehled jako u telemetrických údajů ve Formuli 1 13 Můj život bude snazší.

8 Podívejte se: Upněte obrobek a stiskněte tlačítko Start! Snadné nastavení. AES AUTO & EASY SETUP Měření elektrody Díky automatické a jednoduché detekci polohy elektrody můžete pracovat přesně, pohodlně a rychle. Najetí obrobku Můžete detekovat polohu obrobků stejně pohodlně, jako polohu elektrod.... nebo provádět externí měření Stroj Mitsubishi Electric samozřejmě podporuje externí přednastavení na měřicím stroji pro automatický provoz a maximální ekonomičnost. 15 Jednoduše dosáhněte více.

9 Podívejte se: Generátor. Navržený na maximální výkon. IDPM INTELLIGENT DIGITAL POWER MASTER Generátor FP80S je navržen tak, aby jej bylo možné používat v široké řadě aplikací. Ať už se jedná o obrábění součástí z oceli měděnou nebo grafitovou elektrodou, nebo obrábění součástí z slinutého karbidu, technologie generátoru je vždy schopna na svěřený úkol reagovat. 80 A s funkcí IDPM máte klíč k úspěchu Funkce Intelligent Digital Power Master (IDPM) je klíčem ke speciálním výkonovým parametrům stroje. Minimální opotřebování grafitové elektrody s vysokými rychlostmi erodování a vysokým výkonem při obrábění slinutých karbidů je možné právě díky funkci IPDM. Rychlost vyšší o 40 % Významné zvýšení rychlosti oproti konvenčním strojům: až o 40 % vyšší rychlost obrábění je dosažitelná u cementovaných karbidů právě díky nové technologii IPDM. Erodování slinutých karbidů je nyní z hlediska nákladů mnohem efektivnější, než tomu bylo dříve. Výhoda, kterou budete oceňovat stále více. Rychlost obrábění [g/min] 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0 Měď Slitina mědi s wolframem Opotřebování 25% Opotřebování 10% IDPM Měď s uhlíkem Opotřebování 30% * Výkonnost obrábění se může lišit podle specifikací storje a materiálu elektrody 17 Více obrobků na jednu elektrodu a to ještě s vyšší přesností.

10 Vzdálená správa s mcanywhere Vždy k dispozici kdekoliv se nacházíte. Ovládat stroj a sledovat probíhající procesy můžete odkudkoliv. Inteligentní komunikace vaše pracovní úkoly zásadně usnadňuje. Ideální kombinace s automatickým rozhodováním a vysokou výrobní samostatností. Řízení mcanywhere Pohodlná a spolehlivá dálková správa vašeho EDM systému postaveno na nástroji TeamViewer. Služba mcanywhere Rychlá pomoc od odborníků společnosti Mitsubishi Electric. Připojení s mcanywhere Kdekoliv, kdykoliv... vždy aktuální s reálnými hodnotami. 19 Svoboda, kterou očekávám.

11 Rychlá výměna, dlouhodobé úspory. LLS LONG LIFE SYSTEM Rychlá výměna filtru bez nástrojů nebo plýtvání časem. Dvě ruce, 32 sekund a filtr je vyměněn. Automatické centrální mazání Dlouhodobě plynulý chod zcela bez zastavování, maznic nebo neohrabaných mazacích pistolí. Nyní můžete svůj čas používat produktivněji. Co činí stroje tak přívětivé k údržbě a hospodárné? Erozní systémy od společnosti Mitsubishi Electric jsou trhem hodnoceny jako ty nejspolehlivější. Díky nízkým nárokům na údržbu a kratším prostojům se prostě lepší ekonomické výsledky dostaví. Výměna filtru za 32 sekund Mazání stroje za 0 sekund Podívejte se: 21 Zatímco ostatní stále nastavují, vy již obrábíte.

12 Skutečně? Vše zahrnuto v ceně? Jistě! Včetně výměníku nástrojů Proč kupovat drahé doplňky, když jsou již standardní součástí dodávky od společnosti Mitsubishi Electric? Bez instalace, zvýšeného úsilí, avšak řešení, které pracuje ihned od zadání příkazu Start. EA8S: 10 elektrod EA12S: 20 elektrod Vestavěná bezpečnost Bezpečnost je vždy na prvním místě a proto musí být integrovaná do základního zařízení tak, abyste stroj mohli spouštět dokonce bez dozoru, pokud to je nutné. Včetně osy C Programovatelná přesná osa C, která pracuje v simultánním režimu, je součástí standardního balíku. Osa může být také použita jako rotační osa a vybavená všemi konvenčními sklíčidly, například EROWA ITS, Hirschmann System 4000, System 3R Macro / Combi (standardem je EROWA ITS). 23 Vše je zahrnuto v ceně, vše dokonale ladí.

13 Přizpůsobitelné rozšíření. Inteligentní řešení. Osa B ITS-HV-100 Generátor FP120S Světelná signalizace Jako doplněk ke čtyřem standardním osám lze současně integrovat další osu jako B-osu. U stroje EA12S lze standardní generátor nahradit výkonnějším generátorem 120 A typu FP120S pokud vám záleží právě na vysokém výkonu. Trojitý výstražný maják s LED diodami jasně signalizuje stav stroje, je viditelný z dálky a kromě toho také dobře vypadá. Rotační vřeteno ITS-MS-24 Volitelné sklíčidlo (Hirschmann/System 3R) ERGO-LUX Rotační vřeteno lze integrovat do řízení stroje tímto způsobem může plnit funkci a současně je možno pracovat v simultanním režimu. Je možné montovat sklíčidlo společnosti EROWA, System 3R nebo Hirschmann. Standardní rozhraní osy C je zcela flexibilní. Doplňkové ergonomické osvětlení prostoru vše je jasně viditelné. 25 Pro ještě další možnosti

14 Obor aplikace a rozsah použití stanoví formu automatizace možné je vše! Automatizace musí být flexibilní. Spojení různých značek. Optimální řešení přizpůsobené, konfigurované nebo standardizované Manipulační systémy a roboti od různých výrobců mohou být často jednoduše integrovatelné. EDM stroje řady od společnosti Mitsubishi Electric, vyznačující se mimo jiné osvědčenou spolehlivostí a produktivitou, jsou také připraveny k automatizačním řešením. Rádi vám ukážeme příklady, které prokazují praktickou efektivitu stroje a pomohou vám snížit náklady a zvýšit vaši produktivitu. Manipulační zařízení od různých výrobců vše lze snadno integrovat. Flexibilní řešení: Robot s otočným ramenem s únosností do 15 kg v kvalitě společnosti Mitsubishi Electric. Ekonomicky pokročilá automatizace: Externí přednastavení pomocí naměření obrobků a elektrod výhoda pro práci s robotickou manipulací nebo bez ní. 27 Chcete-li vydělávat peníze, automatizujte!

15 Úspěšně zvládnuto! Úspěch v široké škále oblastí. Lékařství Automobilový průmysl Komunikace/elektrická zařízení Letecký průmysl 29 Nároční zákazníci žádají více.

16 98,7 % náhradních dílů k dispozici v Evropě dodávka do dílů ve skladu v 24 hodin ze skladu v Düsseldorfu Düsseldorfu Sídlo v Ratingenu, Německo Servis Neustále k dispozici. Školení Uživatelé získávají zkušenosti při práci na stroji a speciálně vybavených počítačových pracovních stanicích. Tímto způsobem dochází k nejlepšímu předávání znalostí a zkušeností. Nemáte v lásce telefonní centra a systémy, kde se neustále čeká na operátora? My také ne. Proto si s každým EDM systémem od společnosti Mitsubishi Electric kupujete vynikající služby jako součást balíčku. Díky dílů, které jsou skladem v Ratingenu blízko Düsseldorfu, máte k dispozici rychlý a spolehlivý zdroj náhradních součástí na vyžádání expresně za méně než 24 hodin. Služba je realizována našimi vlastními zkušenými servisními techniky, takže výroba bude neustále spolehlivá a v chodu. Uživatelům pomáháme prostřednictvím telefonické služby, díky které jsou jim k dispozici zkušení a znalí specialisté společnosti Mitsubishi Electric. Servisní linka: +49 (0) Aplikační podpora: +49 (0) Pondělí až pátek: 7:30 až 20:00 Sobota 9:00 až 16:00 Jsme zde, abychom vám pomohli 31 Odborná pomoc, kdykoliv ji potřebujete.

17 Z = 290 mm Y = 250 mm Hmotnost těla stroje kg 550 kg 490 mm 200 mm 770 mm X = 300 mm Hmotnost generátoru kg Výška stroje mm Požadované minimální rozměry vchodu (š x v) v mm LS x 2150 LS x 2150 Minimálně 300 Řídicí jednotka teploty dielektrické kapaliny Nádrž dielektrické kapaliny Filtr Vstup vzduchu EA8S Vyrovnávací šrouby Napájecí zdroj Ovládací panel Vstup napájecího kabelu Uspořádání stolu Minimálně 300 Minimálně (LS10) 2140 (LS20) Minimálně 450 Z = 300 mm Y = 300 mm Hmotnost těla stroje kg 1000 kg 650 mm 350 mm X = 400 mm Hmotnost generátoru kg Výška stroje mm Požadované minimální rozměry pro vstupní dveře (š x v) v mm x mm Minimálně 300 Nádrž dielektrické kapaliny Řídicí jednotka teploty dielektrické kapaliny Filtr Vstup vzduchu 2145 Vyrovnávací šrouby Napájecí zdroj 2130 EA12S Vstup napájecího kabelu 700 Minimálně 300 Ovládací panel Uspořádání stolu Minimálně Minimálně Přehled klíčových dat.

18 Technické údaje EA8S EA12S Stroj Pojezd (X / Y / Z) v mm 300 / 250 / / 300 / 300 Maximální rozměry obrobku (š x h x v) v mm 770 x 490 x x 650 x 350 Maximální hmotnost obrobku v kg Maximální hmotnost elektrody v kg Rozměry stolu (š x h) v mm 500 x x 500 Uspořádání stolu Stůl z nerezové oceli Odstup pinole stůl (stůl osa C se sklíčidlem EROWA) v mm Maximální hladina plnění dielektrika Pozic v zásobníku Celkové rozměry s výměníkem nástrojů (š x h x v) v mm 1915 (2140 s LS20) x 2000 x x 2145 x 2400 Hmotnost stroje v kg Síťové napětí 3 fáze, 400 V/AC ± 10 %, 50/60 Hz, 20 kva Filtrační systém Objem nádrže v l Velikost částic v µm / Filtrační vložky 3 / 1 3 / 2 Řízení teploty Hmotnost (suchá) v kg Chladicí jednotka dielektrika Zahrnuto do hmotnosti stroje Generátor Napájecí zdroj Generátor impulsů s tranzistorovým řízením Způsob chlazení Plně zapouzdřený / nepřímé vzduchové chlazení Maximální výstupní proud v A 80 Rozměry (š x h x v) v mm 500 x 950 x 1770 Hmotnost v kg 315 Řízení Způsob zadávání dat Klávesnice, flash disk USB, Ethernet TFT barevný monitor / řídicí systém 15" dotyková obrazovka / CNC, uzavřený obvod Minimální krok příkazu (X / Y / Z / U / V) v µm 0,1 Minimální rozlišení osy v µm 0,05 EA8S EA12S Vybavení Třístranná vyjížděcí pracovní nádrž Ano 10místný výměník elektrod Ano 20místný výměník elektrod Volitelné Ano Vysoce výkonný generátor FP120S Volitelná součást (nelze zpětně namontovat) Ethernet / DNC / FTP Adaptivní řízení obrábění IDPM Osa C se sklíčidlem EROWA (1 30 ot/min) Sklíčidlo Hirschmann / 3R Řízení / kontakt / servis mcanywhere Externí výstup signálu Tříbarevný výstražný maják ERGO-LUX Rotační osa Ano Ano Ano Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Volitelné Připojení napájení 3 fáze, 400 V/AC, PE, ±10 %, 50/60 Hz, primární pojistka 32 A s pomalým hořením Připojení stlačeného vzduchu: 5 7 kgf/cm³, kpa, minimální průtok 60 l/min, připojení hadice 3/8" EDM systém by měl být postaven na vhodné pevné průmyslové podlaze, přednostně ze zpevněného betonu. Potřebné stínění, které může být požadováno v souladu se směrnicí EMC, není součástí dodávky od společnosti Mitsubishi Electric. Chladicí jednotka obsahuje fluorový plyn R407C nebo R410A způsobující skleníkový efekt. Další informace naleznete v dodané příručce k obsluze. Podrobnosti naleznete v montážním plánu stroje: 35 Technické údaje.

19 Partner Certifikováno CZ Technické změny nebo chyby vyhrazeny / / Kat. č MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V. Mechatronics Machinery / Mitsubishi-Electric-Platz 1 / Ratingen / Německo / Tel.: +49 (0) / Fax: +49 (0) edm.sales@meg.mee.com /

Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil MX600

Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil MX600 Drátová elektroerozivní řezačka Precision in Oil 1964 1970 1980 1990 36 modelových řad od roku 1964. Jistota spolehlivosti. 2000 Mitsubishi Electric.... 5 Představení... 7 Design.... 9 Lineární motory....

Více

Výroba forem Power for Precision EA-V ADVANCE

Výroba forem Power for Precision EA-V ADVANCE Výroba forem Power for Precision 1964 1970 1980 1990 34 modelových řad od roku 1964. Jistota spolehlivosti. 2000 Mitsubishi Electric.... 5 Vynikající výbava... 7 Představení... 9 Design.... 11 Technologie

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz MULTICUT Line Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum 500i / 630 www.kovosvit.cz Zvýšení vaší produktivity právě startuje... 02 03 MULTICUT Line 500i / 630 Produktivita Unašeč Náhonový mechanismus

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1250 MODEL MONOGRAPH 1250 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max.

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max. HS 22 CNC soustruh - Kompaktní technologie, která radikálně zvyšuje produktivitu a snižuje náklady - Výměna obrobku robotickým zakladačem netrvá více jak 4,8 sec - Modulární systém pro různorodé obroky

Více

Cenová nabídka č. 013-TK6511

Cenová nabídka č. 013-TK6511 Adresát: Vaše zn. Naše zn. Vypracoval Dne Cenová nabídka č. 013-TK6511 Datum vypracování nabídky: 23.3. 2013 Platnost nabídky: 90 dnů Určení nabídky CNC profihala s.r.o. E-mail: sos.machala@stonline.sk

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

Vertikální duo pro náročné aplikace VT 160 a VT 250 s levým a pravým strojem jako duo varianta

Vertikální duo pro náročné aplikace VT 160 a VT 250 s levým a pravým strojem jako duo varianta Oktober 2013 Vertikální duo pro náročné aplikace VT 160 a VT 250 s levým a pravým strojem jako duo varianta Koncept stroje v podobě vertikálního pick-upu jako modulárního systému vychází vstříc požadavkům

Více

Hlavní katalog. Produktová řada. Nano&Solution. Elektroerozivní drátové řezačky. Elektroerozivní hloubičky. Elektroerozivní děrovačky

Hlavní katalog. Produktová řada. Nano&Solution. Elektroerozivní drátové řezačky. Elektroerozivní hloubičky. Elektroerozivní děrovačky Hlavní katalog Produktová řada Elektroerozivní drátové řezačky AD325L AQ327L AQ537L AQ750L AQ900L AP200L AP450L AP500L EXC100L Elektroerozivní hloubičky AP1L Premium AG35L AG55L AG75L AD3L AQ15L Elektroerozivní

Více

Horizontální obráběcí centra

Horizontální obráběcí centra Horizontální obráběcí centra MDH 65 MDH 80 MDH 65 MDH 80 MDH 100 Jde o přesná horizontální obráběcí centra ze společné dílny našeho čínského partnera společnosti DMTG a předního světového výrobce obráběcích

Více

eromobil Nejefektivnější vyjiskřovačky zalomených nástrojů v ČR

eromobil Nejefektivnější vyjiskřovačky zalomených nástrojů v ČR Nejefektivnější vyjiskřovačky zalomených nástrojů v ČR HandlingTech - Řešení - Řešení v případě v případě zlomení zlomení nástroje nástroje HandlingTech Nový Nový od společnosti Handling Tech Nový Kompaktní,

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum TMV-720 A CNC vertikální obráběcí centrum Typ Pracovní stůl (D x Š) TMV 720A 800 x 480 mm - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4

Více

HandlingTech. Automations-Systeme PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE

HandlingTech. Automations-Systeme PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE HandlingTech PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE eromobil - Řešení v případě zalomení nástroje Nový eromobil Kompaktní, funkční, praktický Od svého počátku v roce 1972 je a zůstává eromobil nejefektivnějším

Více

Příloha č. 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

Příloha č. 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY Příloha č. 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY Dílčí část 1 Analyzátor výfukových plynů zážehových motorů a přístroje pro měření kouřivosti vznětových motorů 1 ks Kombinovaný přístroj určen pro kontrolu emisí

Více

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Výrobní program Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Září 2007 Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Univerzální číslicová indikace polohy HEIDENHAIN je správným řešením pro obráběcí stroje,

Více

Technický popis stroje

Technický popis stroje Simple is the best Rovinné brusky Technický popis stroje Pro modely : PSGS 2550AH, 3060AH,4080AHR CZ MOOS TRADING s.r.o. Svatopluka Čecha 519/28, Lipník nad Bečvou www.moostrading.cz CZ MOOS TRADING s.r.o.

Více

www.ever.eu KOMUNIKACE Komunikaèní rozhraní RS 232 Sí ová karta pro SNMP/HTTP (volitelnì)

www.ever.eu KOMUNIKACE Komunikaèní rozhraní RS 232 Sí ová karta pro SNMP/HTTP (volitelnì) K A R T A V Ý R O B K U POWERLINE 3-1 Nejnovìjší série technologicky vyspìlých napájecích zdrojù tøídy On-Line (VFI), urèených ke spolupráci se zaøízeními napájenými z tøífázové elektrické sítì ~230 V:

Více

Technický popis stroje

Technický popis stroje Simple is the best Rovinné brusky Technický popis stroje Pro modely : PSGC 50100,50120,50150,60120,60150,60220,60250 CZ MOOS TRADING s.r.o. Svatopluka Čecha 519/28, Lipník nad Bečvou www.moostrading.cz

Více

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson.

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. Na staveništi neodmyslitelné: Kolové nakladače Wacker Neuson. Díky kolovým nakladačům Wacker Neuson

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné a silové obrábění - Tuhá konstrukce, kluzné vodící plochy - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém upínání BT50 nebo HSK- A100

Více

Highest functionality, best price!

Highest functionality, best price! Magazín dmg mori pro zákazníky a zájemce Journal č. 1 2015 37 č. 1 2015 Soustružnická technologie ECOLINE: ecoturn Frézovací technologie ECOLINE: ecomill, ecomill V a MILLTAP Nejrychlejší a dynamické řídicí

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

CHLADÍCÍ CIRKULAČNÍ JEDNOTKA COR 400

CHLADÍCÍ CIRKULAČNÍ JEDNOTKA COR 400 CHLADÍCÍ CIRKULAČNÍ JEDNOTKA COR 400 Návod k obsluze Výrobce: Dodavatel a servis: K Nouzovu 2090; 143 00 Praha 4 Tel.: + 420 225 983 400 + 420 225 983 410 Fax: + 420 244 403 051 e-mail: pristroje@ingos.cz

Více

Termokamery pro termografii budov 7,5 C

Termokamery pro termografii budov 7,5 C Budoucnost zavazuje Termokamery pro termografii budov 7,5 C 5,0 2,5 0,0-2,5 Více vidět. Větší flexibilita. Větší jistota. -4,9 C Více vidět větší flexibilita větší jistota Termokamery Testo pro každodenní

Více

KONKURENCESCHOPNOST na všech frontách NOVÝ ROBOT od TOSHIBA MACHINE pro každé použití

KONKURENCESCHOPNOST na všech frontách NOVÝ ROBOT od TOSHIBA MACHINE pro každé použití KONKURENCESCHOPNOST na všech frontách NOVÝ ROBOT od TOSHIBA MACHINE pro každé použití Typ První z nové generace SCARA S bezkonkurenčním časem cyklu 0,29 sekundy je THP550 SCARA první z nové řady robotů

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

Elektrické nářadí + obráběcí stroje Přehled kapitol

Elektrické nářadí + obráběcí stroje Přehled kapitol Přehled kapitol Soustruhy Stroje na odstraňování otřepů Konvenční soustruhy 4 Talířový odstředivý stroj 24 Soustruhy s cyklickým řízením 4 Hranové frézky Frézky Řezací nástroj na laminátové podlahy TruTool

Více

MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché

MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché PI 200 / PI 250 MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché ovládání Zcela nový, funkční a líbivý vzhled Jedno nebo třífázové provedení D.O.C. systém Synergy PLUS systém PFC

Více

Průvodce typovou řadou Powermax

Průvodce typovou řadou Powermax Průvodce typovou řadou Powermax M a n u á l n í a s t r o j n í p l a z m o v é s y s t é m y p r o ř e z á n í a d r á ž k o v á n í k o v u Obsah 3 Hypertherm: Představení společnosti 5 Porozumění plazmové

Více

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 maximalizujte své příležitosti Nyní je čas zařadit vyšší rychlost a zachytit prudký rozvoj, jakého jsme svědky ve světe digitálních fotoaparátů. Odhaduje se, že počet snímků pořízených za rok digitálními

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

Termomixéry. Blokové termostaty. 3D třepačky. Orbitální třepačky. Odsávací systémy. Laboratorní přístroje

Termomixéry. Blokové termostaty. 3D třepačky. Orbitální třepačky. Odsávací systémy. Laboratorní přístroje Termomixéry Blokové termostaty 3D třepačky Orbitální třepačky Odsávací systémy Laboratorní přístroje Obsah Termomixéry Vše v jednom: ohřev, chlazení a míchání v jediném přístroji termomixéry jsou vaše

Více

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série 2402 215 305 2037 Jednoduché ovládání Snadná údržba Nízké provozní náklady 64-BIT-CNC řízení 3D grafické funkce Optimalizační nástroje Kompaktní

Více

Válcování drážek VÁLCOVÁNÍ DRÁŽEK. Velikost trubky Strana. Poč. modelů. Typ

Válcování drážek VÁLCOVÁNÍ DRÁŽEK. Velikost trubky Strana. Poč. modelů. Typ Válcování drážek Určeno ke zvýšení rychlosti a výkonnosti pro požární sprinklery a ostatní průmyslové instalace. Široký sortiment mechanických a hydraulických zařízení pro aplikace do průměru 24". Typ

Více

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace:

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG122SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin.

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. testo 320 Efektivní měření pouze s jedním přístrojem. Přístroj testo 320 je Váš spolehlivý partner pro efektivní

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

Small system. Big solution.

Small system. Big solution. GRUNDFOS multilift Small system. Big solution. Malé systémy - skvělá Grundfos Liftingřešení Stations Čerpací stanice Grundfos Multilift Centrální odvádění odpadních vod - žádný problém pro čerpací stanici

Více

CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami

CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami 13 CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami Plne automatizovaný zásobník brusných kotoucu a ostrených nástroju Kompaktní a flexibilní stroj 2 Saacke-produkt pro 21. století... Optimální

Více

Pravá velikost pochází zevnitř. Mobilní vysavač CLEANTEX CT 26 CT 36

Pravá velikost pochází zevnitř. Mobilní vysavač CLEANTEX CT 26 CT 36 Pravá velikost pochází zevnitř. Mobilní vysavač CLEANTEX CT 26 CT 36 Nářadí pro nejnáročnější Nový mobilní vysavač CLEANTEX CT 26 CT 36. Kompaktní, ale přesto velký. Lehký, ale mimořádně výkonný. Stejně

Více

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System 3M Abrasive Systems 3M Elektrická úhlová bruska Konec kompromisů je tu 3M nářadí Rychlejší zpracování, zlepšená produktivita. Nová elektrická úhlová bruska 3M byla navržena tak, aby ideálně spolupracovala

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV www.feeler-cnc.cz CNC vertikální obráběcí centra řady NBP NBP-1300A Robustní základ stroje (u modelů NBP-1000/1300 se 4 lineárními vedeními)

Více

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby DeLaval dobrovolný systém dojení VMS Svoboda volby Nejdokonalejší robotické rameno Hydraulické robotické rameno odlišuje DeLaval VMS od ostatních automatických systémů dojení. Jeho unikátní konstrukční

Více

Uvedená fokální vzdálenost kolimační čočky je nejběžnější používaná v

Uvedená fokální vzdálenost kolimační čočky je nejběžnější používaná v Název veřejné zakázky: Příslušenství k laseru pro povlakování I. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ být kompatibilní s laserem TruDisk 8002, kterým je vybaveno pracoviště

Více

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PE, PE-C Ohraňovací lisy G.A.D.E. ELETTRICA série PE, PE-C

Více

Střední třída K 5 Premium *EU

Střední třída K 5 Premium *EU Střední třída K 5 Premium *EU Vysokotlaký čistič K5 Premium s vodou chlazeným motorem a navíjecím bubnem na hadice znamená pohodlnou manipulaci. Ideální při středně silných nečistotách na větších automobilech,

Více

Přenosná odvodňovací čerpadla DW

Přenosná odvodňovací čerpadla DW GRUNDFOS odpadní voda Přenosná odvodňovací čerpadla DW Moderní účinná odvodňovací čerpadla Grundfos nabízí kompletní typovou řadu vysoce účinných odvodňovacích čerpadel, která se vyrábějí na bázi nejmodernějších

Více

Série OS Měřící zařízení

Série OS Měřící zařízení Série OS Měřící zařízení MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR 2 Měřící zařízení pro stlačený vzduch Měřící zařízení pro stlačený vzduch Stlačený vzduch je jednou z nejpoužívanějších, ale

Více

Stroje na čištění schodů BD 17/5 C. Vybavení: Nastavitelná rychlost kartáčů Kola Síťový provoz Nádrž volitelná 3.5 l Nádrž volitelná (2) 5 l

Stroje na čištění schodů BD 17/5 C. Vybavení: Nastavitelná rychlost kartáčů Kola Síťový provoz Nádrž volitelná 3.5 l Nádrž volitelná (2) 5 l Stroje na čištění schodů BD 17/5 C Kompaktní čistič schodů s technologií kotoučů a sítovým pohonem pro čištění, šamponování, leštění a krystalizaci různých malých ploch jako např. stupů nebo okenních parapetů.

Více

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem 950K 962K 966K 972K 980K Typ motoru Cat C7.1 ACERT Cat C7.1 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C13 ACERT Čistý výkon ISO 9249 157

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Elektrické příslušenství. Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka.

PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Elektrické příslušenství. Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka. 94 PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka. Při použití originálního elektrického příslušenství je možné přizpůsobit pohony Agromatic tak, aby splňovaly zvláštní

Více

A) STANDARD. 1 ORION 281102-K3 (KONZOLA) C112811 ks ORION 281102-R3 (RASTR) C112812 ks. 1.1 Stavba stroje. 1.2 Pracovní (upínací) stůl

A) STANDARD. 1 ORION 281102-K3 (KONZOLA) C112811 ks ORION 281102-R3 (RASTR) C112812 ks. 1.1 Stavba stroje. 1.2 Pracovní (upínací) stůl Stránka 1 z 22 A) STANDARD Poz. Označení položky Č. položky Množ. Jednotka 1 ORION 281102-K3 (KONZOLA) C112811 ks ORION 281102-R3 (RASTR) C112812 ks 1.1 Stavba stroje CNC ORION je v základním provedení

Více

Video měřící mikroskop pro přesné měření ve 3 osách

Video měřící mikroskop pro přesné měření ve 3 osách Video měřící mikroskop pro přesné měření ve 3 osách 50 let zkušeností Vysoká přesnost,dobrý poměr výkon cena Kvalita a jednoduchost při měření Kompaktní,robustní systém VISION Engineering s zde uplatnil

Více

ZÁRUČNÍ LIST. Kupující byl seznámen s použitelností výrobku : ano ne. Kupujícímu byl výrobek předveden : ano ne

ZÁRUČNÍ LIST. Kupující byl seznámen s použitelností výrobku : ano ne. Kupujícímu byl výrobek předveden : ano ne NIPO Tools s.r.o. Lipová 7, 763 26 LUHAČOVICE tel/fax: 577 131 357 ZÁRUČNÍ LIST Řezacího stroje PLASMA CUT 40-80 v.č. / Vyplní prodávající Razítko, podpis prodejce : Datum prodeje : Kupující byl seznámen

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice řady Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová

Více

SINLINE Rack 1200, 1600, 2000, 3000

SINLINE Rack 1200, 1600, 2000, 3000 K A R T A V Ý R O B K U SINLINE Nová generace napájeèù SINLINE umožòuje plnou ochranu napájení pokroèilých serverù jedno- a víceprocesorových, poèítaèù PC, poèítaèových terminálù a také malých a støedních

Více

Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A. TS27R Sonda pro nastavení nástrojů

Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A. TS27R Sonda pro nastavení nástrojů Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A TS27R Sonda pro nastavení nástrojů 1995 2008 Renishaw plc. Všechna práva vyhrazena Tento dokument ani žádná jeho část nesmí být bez předchozího písemného

Více

Změřit. Vytisknout. Hotovo.

Změřit. Vytisknout. Hotovo. Změřit. Vytisknout. Hotovo. testo 310. Jednoduchý způsob analýzy spalin. testo 310 Tak snadná je analýza spalin. Úspěchem je volba správného nástroje. Seznamte se s novým analyzátorem spalin testo 310.

Více

OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2. V kontejneru. Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN

OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2. V kontejneru. Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN V kontejneru OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2 Specifikace dodávky Technické parametry Motor a generátor Řídící systém Bilance

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY PRO CHLADÍCÍ VĚŽE A KOTLE Jedna jednoduchá a flexibilní jednotka pro VŠECHNY Vaše aplikace úpravy vod. WebmasterONE od Walchemu v sobě integruje pokročilý

Více

VISIONTM. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU.

VISIONTM. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU. Pokrokový asistent obsluhy Moderní dotyková obrazovka Vaše výhody: Nový asistent obsluhy snižuje čas zaškolení

Více

Nové vysoce výkonné obráběcí a frézovací centrum pro komplexní obrábění velkých dílů

Nové vysoce výkonné obráběcí a frézovací centrum pro komplexní obrábění velkých dílů Tisková zpráva, září 2015 Nové vysoce výkonné obráběcí a frézovací centrum pro komplexní obrábění velkých dílů Spojení frézovacího know-how EMCO MECOF s obráběcí kompetencí EMCO přináší inovativní výsledky

Více

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428 Chlazení IT Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace.../3000 W...428 Chillery pro chlazení IT Chillery pro chlazení IT... 15 124 kw...454 Chillery pro chlazení IT... 155 481 kw...455

Více

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A Řada ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO Kód modelu : ZX19-5A Jmenovitý výkon motoru : 10,6 kw (14,2 hp) Provozní hmotnost : 1 920 kg Objem lopaty podle ISO (vrchovatá) : 0,044 m³ ZX19-5 PŘEHLED OBSAH 4-5 Výkon

Více

Bílé stránky. Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování

Bílé stránky. Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování Bílé stránky Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování Obecně řečeno, upichování a zapichování nepatří mezi oblíbené obráběcí úlohy pracovníků strojních dílen. Kombinace tenkých

Více

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou

AD3. Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem. SGF obvod pro malé opotřebení elektrod. Velká pracovní vana. Řídící systém s dotykovou obrazovkou AD3 Na obrázku je stroj ve specifikaci CE Nová řada EDM hloubiček s lineárním motorem SGF obvod pro malé opotřebení elektrod Velká pracovní vana Řídící systém s dotykovou obrazovkou Nano&Solution Nové

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel 4

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Multilift. Čerpací stanice. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Multilift. Čerpací stanice. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Čerpací stanice 50 Hz Obsah 1. Přehled výrobků 3, čerpací stanice s jedním čerpadlem 3, čerpací stanice s dvěma čerpadly 3, velké čerpací stanice 4 Použití 5 Osvědčení 5 Funkce

Více

Profil služeb MACHINING ASSEMBLY WIRING HANDLING

Profil služeb MACHINING ASSEMBLY WIRING HANDLING Profil služeb MACHINING ASSEMBLY WIRING HANDLING Obsah Pro společnou budoucnost 03 Portrét podniku Next level for industry 04 05 Podnikový koncern Využijte další stupeň přidané hodnoty nextlevel for industry

Více

Příklady použití. Vzduchové clony elektrické Viento E. PR-2009-0200-CZ Změny vyhrazeny 12/2009

Příklady použití. Vzduchové clony elektrické Viento E. PR-2009-0200-CZ Změny vyhrazeny 12/2009 1 Příklady použití Vzduchové clony elektrické Viento E 2 Vzduchové clony elektrické Viento E Obsah 4 Typový klíč 5 Rychlý výběr 6 Viento se představuje 7 Příklady montáží 8 Závěsné výšky do 2,5 m Stavební

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

ARC-H a.s., Plzeň, CZ 301 38

ARC-H a.s., Plzeň, CZ 301 38 Doporučená kapacita 32 mm Maximální řez 38 mm Dělící řez 44 mm ARC-H a.s., Plzeň, CZ 30 38 Výhody technologie Hypertherm - Vynikající rychlost a kapacita řezání - Dlouhá životnost dílů - Nízké pracovní

Více

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 1 0 kva 215 1 213 2 3 Stolní odporové bodové svářečky a svařovací lisy 1 0 kva (při %) Odporové bodové svářečky a svařovací listy Tecna řady 21 jsou vhodné

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2. Výrobní č.: 97901124

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2. Výrobní č.: 97901124 Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2 Výrobní č.: 97901124 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Multilift, dodávaný jako kompletní jednotka připravená pro instalaci, sestává z plně integrované

Více

Řídící tlakové jednotky HYDROSTAB a HYDROGUARD

Řídící tlakové jednotky HYDROSTAB a HYDROGUARD Řídící tlakové jednotky HYDROSTAB a HYDROGUARD Návod k montáži a obsluze PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropských směrnic: - Směrnice pro stroje: 2006/42/EC - Směrnice pro nízké

Více

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Výkonné MIG zdroje s funkcí QSet - stabilní oblouk pro všechny aplikace Svařovací zdroje pro profesionální využití pro aplikace do 300A Zdroje Origo TM Mig C3000i

Více

Elektrické stroje řady ALLROUNDER

Elektrické stroje řady ALLROUNDER V centru pozornosti Elektrické stroje řady ALLROUNDER Vstřikovací stroje pro výrobu náročných součástí www.arburg.com Přehled řešení [s] 1 2,5 2,0 1,5 1,0 0,5 ALLDRIVE EDRIVE hydraulický 370 470 520 2

Více

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Univerzální hrotový soustruh dodávka 5 kusů Technické parametry stroje

Více

Široký sortiment: 19" datové rozvaděče stojanové. 19" serverové rozvaděče. 19" datové rozvaděče skládané. 19" datové rozvaděče nástěnné

Široký sortiment: 19 datové rozvaděče stojanové. 19 serverové rozvaděče. 19 datové rozvaděče skládané. 19 datové rozvaděče nástěnné ATRACK jsou vyráběny nejmodernější technologií pro pro zpracování plechů, zaručující vysokou kvalitu výroby, kterou deklaruje certifi kát ISO 9001:2000 a TUV. Certifi kát kvality zahrnuje i certifi kát

Více

Příručka. Bezpečné odpojení osových modulů MOVIAXIS Aplikace. Vydání 10/2006 11399562 / CS

Příručka. Bezpečné odpojení osových modulů MOVIAXIS Aplikace. Vydání 10/2006 11399562 / CS Převodové motory \ Průmyslové převodovky \ Elektronika pohonů \ Automatizace pohonů \ Služby Bezpečné odpojení osových modulů MOVIAXIS Aplikace Vydání 0/006 9956 / CS Příručka SEW-EURODRIVE Driving the

Více

TB-25Y CNC soustružnické centrum

TB-25Y CNC soustružnické centrum TB-25Y CNC soustružnické centrum - Ekonomicky výhodné řešení v multifunkčním obrábění - Konstrukce s 90 ložem umožňuje dosahovat vyšší přesnosti v ose Y než u jiných strojů - C a Y osa, poháněné nástroje

Více

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Kamera PTZ splňující veškeré požadavky Pokud pevná kamera minidome nesplňuje vaše požadavky a tradiční kamera PTZ je více než

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele.

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele. Odůvodnění veřejné zakázky Dodávka zařízení pro zkušebnictví v oblasti hydrostatiky, statiky a měření povrchu materiálů - Kompetenční centrum Kuřim dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů

Více

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY SÉRIE STANDARD STANDARDNÍ VYBAVENÍ Každý kompletní svěrák se dodává s následujícím

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná P R E C I S I O CS 50 nejlehčí montážní pila na světě Nářadí pro nejnáročnější Stolní pila P R E C I S I O CS 50 Všechny přednosti na první pohled Plný výkon při dokonalé

Více

Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.: www.yatun.cz

Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.: www.yatun.cz Přehled produktů Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Fibaro elektronické moduly jsou nejmenší zařízení tohoto druhu na světě a mohou být instalovány do všech běžných

Více

NÁVOD K OBSLUZE Nůžkový zvedák XT LIFT S2IG. www.elit.cz

NÁVOD K OBSLUZE Nůžkový zvedák XT LIFT S2IG. www.elit.cz NÁVOD K OBSLUZE Nůžkový zvedák XT LIFT S2IG www.elit.cz Copyright vyhrazen! Bez písemného souhlasu Launch Shanghai Machinery Co, Ltd (dále jen Launch ) není společnosti nebo jednotlivci povoleno kopírovat

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N. Ponorná čerpadla 50/60 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N. Ponorná čerpadla 50/60 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N Ponorná čerpadla 50/60 Hz SQ, SQ-N, SQE, SQE-N Obsah 1. Všeobecný popis 3 Výkonový rozsah 3 Ponorná čerpadla SQ 4 Výrobní řada čerpadel a motorů 4 Potrubní

Více

E5 Extractor Popis výrobku

E5 Extractor Popis výrobku E5 Extractor Popis výrobku HLAVNÍ ZNAKY VÝROBKU 1. Nepřekonatelný čisticí výkon se dosahuje: Dokonalým obráceně vzorovaným kartáčem s dvojitým střapcem se strukturou cik cak. Kartáč má dvojité čisticí

Více

Volitelné příslušenství

Volitelné příslušenství Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním třídy 95 l s gelovými bateriemi s nenáročnou údržbou a pracovní šířkou 60 až 75 cm.technika a obratnost

Více

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu:

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu: PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním dovozcem speciálních průmyslových vysavačů značky Sibilia v České a Slovenské republice. Tyto výjimečně výkonné stroje patří mezi celosvětovou

Více